Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""

Transkript

1 ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) Sıra No: KATAGORİ KIRILIMI 40/13/1/1 Tarihi DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI Yuno OTN B0 Model, Sabit (kaymaz) Ameliyat Masası ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) B0 ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ MAQUET / YUNO OTN/ B0 ÜRÜNE AİT RESİM

2

3

4

5

6 Pozisyonlandırma Masanın Dıştan Dışa Ölçüleri AMELİYAT MASASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ Elektrohidrolik mm Yatma Yüzeyi Parça Sayısı AMELİYAT MASASI : Baş,sırt,oturma ve iki parçalı ayak kısmı olmak üzere beş parçadan oluşmaktadır.tüm bölmeler radyolusen yapıdadır. BACAK TRAKSİYON MASASI : %100 karbonfiber yapıda YATMA BÖLMESİ, PELVİS ARA BÖLMESİ %100 karbonfiber yapıda, Bacak traksiyonu için iki adet % 100 karbonfiber yapıda maksimum gürüntüleme netliği için eliptik şekilli iki adet KARBONFİBER TRAKSİYON BARLARI, Paslanmaz çelik yapıda iki adet hidrolik kontrollü TRAKSİYON KOLU Paslanmaz çelik yapıda iki adet kısa traksiyon çubukları;ince AYAR KONTROL BARLARI İki adet TRAKSİYON BOTU olmak üzere toplamda on parçadan oluşmaktadır. OMUZ TRAKSİYON MASASI: Omuzu açıkta bırakmak amacıyla omurga şekline uygun dizaynda yuvarlak kesilmiş yapıda, %100 karbonfiberden mamül, görüntüleme bölgesinde hiçbir metal içermeyen yapıda, iki yanında hastayı yan taraflarından desteklemek ve korumak amacıyla iki adet radyolusen lateral destek bulunan bir adet OMUZ CERRAHİ TABLASI üç parçalı karbonfiber yapıda bir adet, oturma bölmesi radyolusen yapıda, omuz bölmesi ile baş bölmesi arasındaki paslanmaz çelik bağlantı aparatı, başı arkadan,yandan,alından ve çeneden sabitleyen Helmet tipi baş bölmesi ve ikiparçalı ayak bölmesi olmak üzere dört parçadan oluşmaktadır. SPINAL CERRAHİ MASASI: Sırt, oturma ve %100 karbonfiber yapıda 95 cm uzunluğunda spinal cerrahi tablası ve göğüs basıncını hafiftetici 420 x 100 x 640 mm boyutlarında vücut şeklini alan SFC ped olmak üzere dört bölümden oluşmaktadır.

7 Yerden Yükseklik (Min.-Max.) Ameliyat Masasını yerden yüksekliği mm (şilte hariç), mm (şilte dahil) Kolçak Özelliği İki adet Maquet marka, radyolusen yapıdadır, SFC(soft foam core) ped üzeri yumuşak deri kaplıdır, Masaya bağlantı aparatı paslanmaz çeliktir. Uzunluk 600mm,genişlik 180mm, yükseklik 200mm'dir. Kolçaklar masa yatay düzleminden 40 aşağı, 30 yukarı,yatay düzlemde 180 hareket eder, iki adet bağlama kemeri ile birlikte verilmektedir. Anestezi Çerçevesi Serum Askılığı Bir adet Maquet marka, ameliyat masası anestezi çerçevesi: L tipinde, paslanmaz çelik yapıdadır. İki adet hareketli uzatma parçası paslanmaz çelik yapıdadır Anestezi çerçevesi yüksekliği 860mm, genişilik 620mm'dir. Hareketli uzatma parçası her biri 300 mm uzunluktadır. Anestezi çerçevesi masa bağlantı yerinde mm aşağı yukarı ayarlanır. Bir adet Maquet marka paslanmaz çelik yapıda,yüksekliği 800 mm ila 1500 mm arasında ayarlanabilen, iki kancalı,30 dikey düzlemde sağa sola hareket verilebilir. Gövde Bağlama Aparatı Baş Açıları Sırt Açıları Bacak Açıları Trendelenburg Ters Trendelenburg Açıları Lateral Hareket Açıları Sliding (Kayar Zemin Hareketi) Miktarı Vücut Kaldırma Hareketi (Böbrek Elevatörü) Fleks Refleks Açıları Metal Yapısı Nötral Pozisyon Düğmesi Özelliği Bir adet Maquet marka 1500mm uzunluğunda, 120mm genişliğinde, iki yanında paslanmaz çelik masaya bağlantı aparatı ile birlikte verilmektedir. Özel dokuması sayesinde hastayı rahatsız etmez. Masaya bağlantı aparatları masanın kenar raylarına kilitlenme özelliğine sahiptir.böylece hastaya bağlandığında gevşeme meydana gelmez. Obez hastalar için de kullanılmaktadır. Terleme yapmaz. Yataydan aşağı doğru 60,yataydan yukarı doğru 45 derece Yataydan aşağı doğru 90,yataydan yukarı doğru 90 derece Yataydan aşağı doğru 90,yataydan yukarı doğru 90 derece (-43), (+43) derece (-23), (+23) derece SABİT (KAYMAZ) AMELİYAT MASASI Ameliyat masası vücut kaldırma işlemi, PUR ped ve masanın el kumandası ile elektrikli olarak flex hareketi ile yapılmaktadır. Ameliyat masası flex hareketi ile böbrek ameliyatlarına uygun pozisyon alabilmekte,c kollu görüntülemesi optimum düzeyde yapılmakta ve buna ek olarak tünel şeklinde hastayı rahatsız etmeyen yapıda büyük ped kullanılmaktadır. Ped boyutları W x H x L: 190 x 115 x 478 mm 'dir derece Dış iskelet,kolon, kenar raylar paslanmaz çelik, tabanda GFR koruma bulunmaktadır. Kolonun masa yüzeyine bağlantı noktasında körük bulunmamaktadır. Özellikle çok sıvı kullanılan ameliyatlarda masa içine sızmasını engellemek üzere metal aksamla kapatılmıştır. Masa yerden en yüksek seviyeye getirildiği anda bile kenar raylardan tutup masa ileri geri sallandığında masa yerinden oynamamaktadır. Masanın kendi ağırlığı 350 kg'dır. VAR.Ameliyat masasının el kumandası ile kontrol edilmektedir.manuel bölümler hariç masa tablası yere paralel hale gelir.

8 X-Ray özelliği VAR.Ameliyat masası üst tablası x-ray geçirgendir.ameliyat masasının tamamı radyolusen yapıdadır. Bacak traksiyon masası yatma yüzeyi ve traksiyon barları %100 karbonfiber yapıdadır. Omuz traksiyon masasının, omuz cerrahi tablasının üç parçası da %100 karbonfiber, masanın diğer kısımları radyolusendir. Spinal cerrahi masasının yarısı %100 karbonfiberdir. Kaset Tutucu Özelliği Yatma Zemini VAR.Ameliyat masasına baş ve ayak tarafından röntgen kaseti yerleştirilir. Ameliyat masa tablası minder kalınlığı 80mm'dir. Minderler çift katmanlı; katmanlardan biri vizkoelastik köpük malzemeden diğeri vücut şeklini alan ve hastanın üst düzey konforunu sağlayan SFC(soft foam core) yapıda malzemeden mamüldür. Antistatik, antidekübitik özellikli, masaya velcro cırtlı bantla tespit edilir. Minder üzerinde dikiş bulunmamaktadır. Ultrasonik lehimleme ile birleştirilmiştir. Minder yüzeyi kaplaması kaymayı önleyici malzemeden mamüldür. Kolon Ölçüleri 35X45cm Fren Sistemi Tekerlek sayısı ve özelliği Ameliyat masasının bulunduğu konumda sabitlenmesini sağlayan sistem, el kumandasından elektrikli olarak masa kilitleme tuşuna basılarak masa tabanının tamamının yere oturması ile yapılır. Masanın tekerlekleri üzerinde serbest kalması el kumandasından kilit açma tuşuna basılarak yapılır. Masa el kumandası üzerinde bulunan masanın kendi kendine elektrikli olarak hareket ettirecek tuşlar bulunur. Bir tuşa basılarak masanın otomatik olarak kendi kendine hareket etmesi sağlanır, tuşa basılmadığı durumda masa kendi frenini yapmaktadır. Otomatik sürüş özelliği bulunmaktadır. Masa zemine oturduğu ve kilitlendiği zaman masa sallanma titreme yapmamaktadır. Dört adet ikiz tekerlek vardır, tekerler antistatik yapıdadır. Sabitlenme Merkezi fren sistemi, elektrikli olarak el kumandasından bir tuşa basılarak çalışır ve masa tabanı tümüyle yere oturarak, yere sabitlenir. Ameliyat masasının bulunduğu konumda sabitlenmesini sağlayan sistem, el kumandasından elektrikli olarak masa kilitleme tuşuna basılarak masa tabanının tamamının yere oturması ile yapılır. Masanın tekerlekleri üzerinde serbest kalması el kumandasından kilit açma tuşuna basılarak yapılır. Masa el kumandası üzerinde bulunan masanın kendi kendine elektrikli olarak hareket ettirecek tuşlar bulunur. Bir tuşa basılarak masanın otomatik olarak kendi kendine hareket etmesi sağlanır, tuşa basılmadığı durumda masa kendi frenini yapmaktadır. Otomatik sürüş özelliği bulunmaktadır. Masa zemine oturduğu ve kilitlendiği zaman masa sallanma titreme yapmamaktadır. Aksesuar Barı Hasta Taşıma Kapasitesi VAR.Aksesuar rayları 10x25mm kalınlığında paslanmaz çelik yapıdadır. Maksimum taşıma kapasitesi 454 kg'dır.

9 Akü Sistemi VAR.Batarya durumu masanın el kumandasında ve kolon kumandasında bulunan LED gösterge ile takip edilir. Masa tabanında iki adet akü bulunmaktadır. El Kumandası OTOMATİK SÜRÜŞ İLERİ OTOMATİK SÜRÜŞ GERİ TRENDELENBURG TERS TRENDELENBURG SAĞA LATERAL EĞİM SOLA LATERAL EĞİM YÜKSEKLİK AŞAĞI YÜKSEKLİK YUKARI FLEX REFLEX BEACH CHAİR (PLAJ SANDALYESİ) NORMAL HASTA POZİSYONLANDIRMA TUŞU TERS HASTA POZİSYONLANDIRMA TUŞU ''0'' POZİSYON TUŞU SIRT BÖLÜMÜ YUKARI SIRT BÖLÜMÜ AŞAĞI MENÜ NAVİGASYON TUŞU KUMANDA EKRANINDA GÖSTERİLEN FONKSİYONUN SEÇİLMESİ TUŞLARI BİR ÜST MENÜYE GEÇİŞ TUŞU HAFIZA MENÜ TUŞU MASAYI YERE SABİTLEME TUŞU MASAYI YERDEN SERBEST BIRAKMA TUŞU SAĞ BACAK AŞAĞI TUŞU SAĞ BACAK YUKARI TUŞU SOL BACAK AŞAĞI TUŞU SOL BACAK YUKARI HER İKİ BACAK YUKARI HER İKİ BACAK AŞAĞI HAFIZA TUŞU (10 HAREKETİ HAFIZAYA ALMAKTADIR)olmak üzere 24 hareket el kumandasından yapılabilmektedir. El kumandası arkadan aydınlatmalı LED göstergelidir. Gövde Kumandası TRENDELENBURG TERS TRENDELENBURG SAĞA LATERAL EĞİM SOLA LATERAL EĞİM YÜKSEKLİK AŞAĞI YÜKSEKLİK YUKARI ''0'' POZİSYON TUŞU SIRT BÖLÜMÜ YUKARI SIRT BÖLÜMÜ AŞAĞI MASAYI YERE SABİTLEME TUŞU MASAYI YERDEN SERBEST BIRAKMA TUŞU BACAK AŞAĞI TUŞU BACAK YUKARI TUŞU GÜVENLİK TUŞU( HER BİR TUŞU AKTİF HALE GETİRMEK İÇİN BU TUŞLA BİRLİKTE KULLANILMAKTADIR) olmak üzere 14 hareket el kumandasından yapılabilmektedir. Arkadan aydınlatmalı LED göstergelidir. MASANIN SARJ DURUM GÖSTERGESİ VARDIR. MASANIN ELEKTRİĞE BAĞLI OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ VARDIR.

10 Ayak Kumandası VAR. TERS TRENDELENBURG LATERAL EĞİM EĞİM YÜKSEKLİK YUKARI TRENDELENBURG SAĞA SOLA LATERAL YÜKSEKLİK AŞAĞI Masa Taban Yapısı 'I ''şeklindedir. Masa tabanı zemine tümüyle oturur.paslanmaz çelik yapıdadır, çarpmalara ve paslanmaya karşı tabanı korumak için GFR kaplanmıştır. Masa zemini tümüyle yere oturduğundan masa en yüksek konumdayken bile sallanma, titreme yapmaz. Diğer teknik özellikler PERİNEAL uzatma bölmesi: Kadın doğum ve üroloji ameliyatları için takılmaya uygun bağlantıları vardır. KARBONFİBER TRAKSİYON BARLARI'na bağlı hidrolik tek elle kontrol edilen traksiyon ünitesi bağlanmaya uygundur. Tek elle kontrol edilen traksiyon sağa ve sola aynı zamanda aşağı yukarı hareketi sadece tek elle hareket yapılmaktadır. Paslanmaz çelik uzun traksiyon seti içinde hidrolik piston bulunur. Her iki bacak için de bu sistem vardır. Uzun hidrolik pistonlu traksiyon setine bağlıiki adet kısa hassas ayar traksiyon seti vardır. Sağa sola aşağı yukarı hareket etmektedir. Kısa traksiyon setine bağlanan iki adet traksiyon botu vardır. Her bir bot ayak bilegini de koruyacak kadar uzundur. Plastik delikli kaplama içinde vücudu terletmeyen havlu kumaş yapılı hastaya temas eden kısmı yumaşak olan bölümü vardır. Bu havlu bölümün içi kum tanecikleri ile kaplıdır. Botlar hastanın ayağına giydirildiğinde set içinde bulunan aspirasyon balonu ile botun içindeki hava alınarak ayakla bot arasında sürtünme azaltılır. Bu sayede ameliyatta oluşabilecek DVT(derin ven trombozu) ve şişme gibi istenmeyen durumlar engellenmektedir. Botun üzerinde üç adet sabitleme kiliti bulunmaktadır. Tamamı karbon fiber omuz cerrahi tablası takılmaya uygundur. El traksiyonu ve el cerrahi tablası eklenebilir,360 derece floroskopik görüntüleme için tamamı Karbon fiber uzatma bölümü (95 cm) takılmaya uygumdur Spinal cerrahi masası eklenmeye uygundur. Beyin cerrahi çivili başlık seti takılmaya uygundur. STANDART(KAYMAZ) MODEL AMELİYAT MASASI İLE BİRLİKTE VERİLECEK AKSESUARLAR: 1-KARBONFİBER YATMA BÖLÜMÜ 2-KARBONFİBER YATMA BÖLÜMÜ MİNDER SETİ 50MM KALINLIĞINDA 3-KARBONFİBER PELVİS BÖLMESİ PEDİ İLE BİRLİKTE 4-İKİ ADET ELİPTİK KESİMLİ KARBONFİBER TRAKSİYON BARLARI 5-İKİ ADET TEK ELLE KONTROL EDİLEN HİDROLİK PİSTONLU TRAKSİYON BARLARI 6-İKİ ADET İNCE AYAR YAPAN TRAKSİYON BARLARI 7-İKİ ADET TRAKSİYON BOTU 8-BİR ADET KARBONFİBER ÜÇ PARÇALI OMUZ CERRAHİ TABLASI 9-İKİ ADET RADYOLUSEN YAPIDA YAN DESTEK OMUZ CERRAHİ TABLASINA TAKILMAYA UYGUN, 10-İKİ ADET YAN DESTEK İÇİN PED 11-OMUZ CERRAHİ TABLASI VE BAŞ DESTEĞİ ARASINDAKİ PASLANMAZ ÇELİK BAĞLANTI APARATI 12-BİR ADET HELMET TİPİ BAŞLIK,PEDLERİ İLE BİRLİKTE VERİLECEKTİR. 13-İK ADET YÜKSELEBİLİR KOL DESTEĞİ PEDİ İLE BİRLİKTE VERİLECEKTİR. 14-BİR ADET SPİNAL CERRAHİ MASASI,KARBONFİBER YAPIDA 95 CM UZUNLUĞUNDADIR.

11 15-BİR ADET GÖĞÜS BASINCINI AZALTICI 420X100X640MM BOYUTUNDA SFC YAPILI PED 16-BİR ADET PASLANMAZ ÇELİK ANESTEZİ ÇERÇEVESİ 17-İKİ ADET ANESTEZİ ÇERÇEVESİ UZATMA TÜPLERİ 18-İKİ ADET ANESTEZİ İÇİN KOL DESTEKLERİ PEDLERİ VE İKİ ÇİFT BAĞLAMA KEMERİ İLE BİRLİKTE 19-ELEKTRİKLİ EK KUMANDASI BİR ADET 20-ELEKTRİKLİ AYAK KUMANDASI BİR ADET 21-MASAYA BAĞLANTI KLEMBİ BİR ADET 22-VÜCUT BAĞLAMA KEMERİ BİR ADET 23-SPİNAL CERRAHİ MASASI TAŞIMA ARABASI 24-TRAKSİYON MASASI TAŞIMA ARABASI 25-KARBON FİBER AKSESUAR RAYI 26-PRONE POZİSYON İÇİN JEL İÇERİKLİ BAŞ DESTEĞİ

Birlikte daha iyiyiz. Hastalarınızı en iyi masalarda ağırlıyoruz.

Birlikte daha iyiyiz. Hastalarınızı en iyi masalarda ağırlıyoruz. Birlikte daha iyiyiz. Hastalarınızı en iyi masalarda ağırlıyoruz. AMELİYAT MASALARI ve AKSESUARLARI 01 AMELİYAT MASALARI ve AKSESUARLARI AMELİYAT MASASI Elektromekanik Hareketler Yükseklik ayarı Sırt bölümü

Detaylı

AMELİYAT MASALARI ve AKSESUARLARI. Birlikte daha iyiyiz. Hastalarınızı en iyi masalarda tedavi etmenize katkı sağlıyoruz.

AMELİYAT MASALARI ve AKSESUARLARI. Birlikte daha iyiyiz. Hastalarınızı en iyi masalarda tedavi etmenize katkı sağlıyoruz. AMELİYAT MASALARI ve AKSESUARLARI Birlikte daha iyiyiz. Hastalarınızı en iyi masalarda tedavi etmenize katkı sağlıyoruz. AMELİYAT MASALARI Elektromekanik Hareketler Mekanik Hareketler Ebatlar Yükseklik

Detaylı

ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU

ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) KATAGORİ KIRILIMI 18.1.3.3 TARİHİ 20.05.2014 DMO KATALOG KOD NO 355349051 MED2000 / ÜRÜNE AİT RESİM Sıra No: 11 1. motor marka, model, menşei, kaldırma kuvveti (sütun

Detaylı

GOLDBERG. Ameliyat Masaları

GOLDBERG. Ameliyat Masaları GOLDBERG Ameliyat Masaları GOLDBERG Türkiye de üretip dünyaya satıyoruz. Dünya genelinde 50 ülkeye ihracat yapmaktayız Türkiye de 81 ilde 1500 hastaneye hizmet vermekteyiz. GOLDBERG 5S AMELİYATHANE MASALARI

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI STANDARTLARINA UYGUN OKUL SIRALARI

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI STANDARTLARINA UYGUN OKUL SIRALARI ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK4) Sıra No: 115 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 16 1 2 2 4 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) 335.808.011 Okul Sıraları ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Detaylı

HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI

HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI 40 yılı aşkın üretim tecrübesini, günümüz teknoloji ve tasarım anlayışıyla buluşturan MEYSA A.Ş. medikal sektörünün ihtiyaçlarına cevap verebilmek üzere MEISSA markasıyla

Detaylı

GENEL CERRAHİ AMELİYAT MASALARI

GENEL CERRAHİ AMELİYAT MASALARI GENEL CERRAHİ AMELİYAT MASALARI 2195 13485 14001 9001 Hakkımızda Sümer A.Ş. 1981 yılında Ankara da tıbbi cihaz sektörüne hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana; gelişimi, büyümeyi

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 8 2 10 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 8 2 10 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ŞEF ÇALIŞMA MASASI ETAJERLİ VENÜS L İKON VENÜS ŞEF MASASI ETAJERLİ MASA İÇİN TEKNİK ÖZELLİKLER 28+18 MM YONGA LEVHA VE MELAMİN

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4)

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 1 Tarihi: 09.05.2016 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 3 6 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM YÖNETİCİ MASA TAKIMI (MASA+KÜTÜPHANE+ETAJER+KESON+ORTA

Detaylı

Yıkayıcılar. Medikal Işık Sistemleri. Tedavi Arabaları I. Anestezi Arabası II. İlaç Arabası III. Acil Arabası IV. Pansuman Arabası 1/96

Yıkayıcılar. Medikal Işık Sistemleri. Tedavi Arabaları I. Anestezi Arabası II. İlaç Arabası III. Acil Arabası IV. Pansuman Arabası 1/96 Yıkayıcılar I. Dezenfeksiyon ve Yıkama Cihazı II. Küçük Kapasiteli Yıkayıcı III. Orta Kapasiteli Yıkayıcı Sarf Malzemeler Sterilizasyon ve Tyvek Ruloları.I.IIDezenfektan ve Yıkama Cihazı Solüsyonları.II

Detaylı

TEMEL TIBBİ CİHAZ KILAVUZU AMELİYAT MASASI

TEMEL TIBBİ CİHAZ KILAVUZU AMELİYAT MASASI MALİ HİZMETLER KURUM BAŞKAN YARDIMCILIĞI STOK TAKİP VE ANALİZ DAİRE BAŞKANLIĞI TEMEL TIBBİ CİHAZ KILAVUZU AMELİYAT MASASI BMM. Zehra YAMAN Ağustos 2015 Ameliyat Masasına Genel Bakış Yetki Grubu : Akış,

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 4 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 4 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 35 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 4 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM 332425828 MASA TAKIMI OLPN 1003 OFİSLINE

Detaylı

6001 MARATHON 360 derece dönebilen ve sabitlenen ön tekerlekler Tam kapanabilen tente Ayarlanabilir sırt dayanağı Ayarlanabilen ayak koyma yeri Tek noktadan frenleme sistemi Araç katlandığında otomatik

Detaylı

AMELİYAT MASALARI ve AKSESUARLARI

AMELİYAT MASALARI ve AKSESUARLARI AMELİYAT MASALARI ve AKSESUARLARI AMELİYAT MASALARI ve AKSESUARLARI Birlikte daha iyiyiz. Hastalarınızı en iyi masalarda tedavi etmenize katkı sağlıyoruz. AMELİYAT MASALARI Elektromekanik Hareketler Mekanik

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler 220X100 X75h ölçüler cm dir Masa tablası 30 mm yonga

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 3 6 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 3 6 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 12 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 3 6 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM 332.589050 FALEZ-LEGO 160'LIK ETEJER+KESONLU

Detaylı

ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) KATAGORİ KIRILIMI 332.681.012 YOK YOK YOK ASMA L APARATI YOK YOK. DMO nun belirlediği toleranslar

ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) KATAGORİ KIRILIMI 332.681.012 YOK YOK YOK ASMA L APARATI YOK YOK. DMO nun belirlediği toleranslar ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) Sıra No: Tarihi: 11.02.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 39 3 7 332.681.012 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ OMEGA MASA TAKIMI

Detaylı

Tarihi:27.04.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 2 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

Tarihi:27.04.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 2 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) Sıra No: 13 Tarihi:27.04.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 2 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM 332.717.085 BERUSSA

Detaylı

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi TEMPUR-MED Ürününün Sağladıkları Optimum basınç azaltımı Yüksek konfor Yüksek hijyen Kullanım kolaylığı Geniş uygulama alanı Minimum

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 10 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 2 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM 332425843 MASA TAKIMI OLMK 1021 OFİSLINE

Detaylı

Tarihi:24.04.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Tarihi:24.04.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 61 Tarihi:24.04.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI 332.717.057 ISHI METAL AYAKLI (L TİPİ) YÖNETİCİ ÇALIŞMA MASASI; MASA 200*80*75h, ETAJER: 175,5*47,5*63h,

Detaylı

6001 MARATHON 6002 SWEET 6025 CARRIER 6003 SUPREME 6020 PINNA DELUX 6004 IZZY

6001 MARATHON 6002 SWEET 6025 CARRIER 6003 SUPREME 6020 PINNA DELUX 6004 IZZY 6001 MARATHON 6002 SWEET 360 derece dönebilen ve sabitlenen ön tekerlekler 5 noktalı emniyet kemeri Barla birlikte katlanabilme özelliği Tam kapanabilen tente Ayarlanabilir sırt desteği Ayarlanabilir ayak

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 148 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM FALEZ-BUMERANG 180'LiK ETEJER VE KESONLU

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLER. Tabla ve perde 4 kenarı 0,80mm pvc dir,

TEKNİK ÖZELLİKLER. Tabla ve perde 4 kenarı 0,80mm pvc dir, ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 6 Tarihi:24.04.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI 332.717.046 YENİ COMPACT YÖNETİCİ MASA TAKIMI ; ( MASA 200*80*74, KÜTÜPHANE 200*46*94h, ETAJER

Detaylı

2046 TAKIM ARABASI MEKANİK 6 ÇEKMECE

2046 TAKIM ARABASI MEKANİK 6 ÇEKMECE TAKIM ARABALARI TAKIM ARABALARI Çalışma ortamlarında düzen sevenler, Altaş ve Carolus çekmeceli arabaları çok sevecek. Mobil, yerden tasarruf eden ve bakımı oldukça kolay bu el arabaları kaosu yok edecek

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 55. Tarihi:23/03/2010 KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 55. Tarihi:23/03/2010 KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 55 Tarihi:23/03/2010 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI (KÜTÜPHANE ETEJER,ORTA SEHBA,KESON 2 KÖŞE

Detaylı

Akrobatik Sıçratma Zemini Cimnastik Mantarları Halka Aleti Çeşitleri Paralel Aleti Çeşitleri Denge Aleti Çeşitleri Yer Barları

Akrobatik Sıçratma Zemini Cimnastik Mantarları Halka Aleti Çeşitleri Paralel Aleti Çeşitleri Denge Aleti Çeşitleri Yer Barları Akrobatik Sıçratma Zemini Cimnastik Mantarları Halka Aleti Çeşitleri Paralel Aleti Çeşitleri Barfiks Aleti Çeşitleri Yer Barları Asimetrik Paralel Aleti Çeşitleri Denge Aleti Çeşitleri Tramplen Trambolin

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK4) Sıra No: 148 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 16 1 2 2 5 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) Okul Sıraları ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM *Sınıf Masası

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler Alüminyum profil veya kapak profilleri 220X100 X75h

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 4. Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO MASA TAKIMI NMOL 3001 TEKNİK ÖZELLİKLER

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 4. Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO MASA TAKIMI NMOL 3001 TEKNİK ÖZELLİKLER ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 4 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 DMO KATALOG KOD NO 332 425 006 ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM MASA TAKIMI NMOL 3001 OFİSLINE/NORMA

Detaylı

TEDAVİ VE MUAYENE YATAKLARI

TEDAVİ VE MUAYENE YATAKLARI TEDAVİ VE MUAYENE YATAKLARI info@btlturkiye.com www.btlturkiye.com Her hakkı saklıdır. Bu katalog hazırlanırken doğru ve güncel bilgi vermek için her türlü çaba sarf edilmesine rağmen, katalogda olabilecek

Detaylı

PERSPEKTİF ÇİZİM EKLENECEK

PERSPEKTİF ÇİZİM EKLENECEK ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) Sıra No: 286 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 3 2 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ERSA DOMİNO YÖNETİCİ MASASI

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 15 16 2 2 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ 334.770001 SARMAŞIK İKİLİ ÇEKYAT 113196 TİFFANY - SARMAŞIK

Detaylı

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Core Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlık ve konfor bir arada Core, ayarlanabilir sırt yüksekliği ile farklı vücut ölçülerine sahip bireylere sağlıklı bir șekilde uyum sağlar. Core, Pro-Support ve Dyna-Support

Detaylı

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab Me Too Koleksiyonu Tasarım Nurus D Lab Dünyanın en iyi kişisel koltuklarından biri. İnsan anatomisi uzun süre oturmaya uygun olmasa da hayatımızın en az 15 yılını oturarak geçiyoruz. Bu sürecin sağlığımız

Detaylı

YÖNETİCİ AHŞAP MASALAR İMJYMS DOB / YÖNETİCİ MAKAM TAKIMI ÜRÜNE AİT TEKNİK TEKNİK ÖZELLİKLER. 220x95x75h

YÖNETİCİ AHŞAP MASALAR İMJYMS DOB / YÖNETİCİ MAKAM TAKIMI ÜRÜNE AİT TEKNİK TEKNİK ÖZELLİKLER. 220x95x75h 0 4 4 4 4 380 7 7 4 4 200 8 9 8 8 12 1 7 2 ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK4) Sıra No: 53 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

Detaylı

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İNDEKS. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Kayar Kapı Aksesuarları Genel Bilgiler

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İNDEKS. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Kayar Kapı Aksesuarları Genel Bilgiler İNDEKS Kayar Kapı Aksesuarları Kayar Kapı Gömme Kulplar Genel Bilgiler TIGER Kayar Kapı Donanımları ALU 80 A ALU 80 A Softmaster ALU 200 ALU 80 GLK (Cam Kapı) ALU 80 T-Fold (Katlanır) 9.01 9.02-9.03 9.04-9.05

Detaylı

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Breeze Kullanım ve Montaj Kılavuzu Yeni çalıșma trendlerinin akıllı koltuğu Breeze, çalıșma hayatında değișken kullanıcı ihtiyaçlarına yenilikçi formu ve teknolojisi ile akılcı çözümler sunar. Breeze,

Detaylı

KAMPANYA ÖZEL FİYAT LİSTESİ Bir sonraki liste tebliğine kadar geçerlidir.

KAMPANYA ÖZEL FİYAT LİSTESİ Bir sonraki liste tebliğine kadar geçerlidir. 2017-1 KAMPANYA ÖZEL FİYAT LİSTESİ Bir sonraki liste tebliğine kadar geçerlidir. BTS-510 BETA TRAVEL BTS-709 MAXWELL TRAVEL Ayarlanabilen kol yükseklik ayarı Taşıma ile ve ayrı kullanılabilme özelliği

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 5

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 5 ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 5 Tarihi: 08.09.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 20 1 3 1 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM 331.703010 COMPACT ARŞİV DOLAPLARI

Detaylı

KBB MUAYENE KOLTUKLARI

KBB MUAYENE KOLTUKLARI KBB MUAYENE KOLTUKLARI Ürün Kodu: 10010299 SUPREMA KBB MUAYENE KOLTUĞU 4 MOTORLU Muayene ve basit cerrahi müdahale koltuğu 4 adet bağımsız motor sistemi (yükselme/alçalma, sırt, ayak ve oturma kısmı) Toplam

Detaylı

MEKANİK DESTEK SETİ MEKANİK DESTEKLER TAHTA DESTEKLER VİDALI DESTEK BARLARI

MEKANİK DESTEK SETİ MEKANİK DESTEKLER TAHTA DESTEKLER VİDALI DESTEK BARLARI MEKANİK DESTEK SETİ MEKANİK DESTEKLER Mekanik desteklerin boy ve uzunlukları desteklenecek yerin özelliklerine göre değişir. Uygun uzunlukta dayanaklar seçilmelidir. Bu tip desteklerin yerleştirilmeleri

Detaylı

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu D Chair Kullanım ve Montaj Kılavuzu Genç ve yalın D Chair, dinamik tasarımı ve zengin renk seçenekleri ile keyifli bir çalıșma ortamı sunar. Ayarlanabilir bel desteği ve kolları ile kullanım süresince

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK4) Sıra No: 33 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM MASA TAKIMLARI DM100085 TUNA/KİNG DOĞAL

Detaylı

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010 HUSQVARNA TAŞ-TU TUĞLA-SERAMİK-KİREMİT KESME MAKİNES NESİ 2010 SmartPump patentli pompa sistemi. Standart pompalara benzemeyen sistemi ile daha temiz su ortamı sayesinde pompanın tıkanmasını önler. Eşsiz

Detaylı

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Uneo Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlıklı oturma alıșkanlığı kazanın Sempatik görüntüsü ve hafifliğinin yanı sıra Uneo, zengin renk ve kumaș yelpazesi ile her ofise yakıșır. İskeleti tek parça halinde

Detaylı

Sayfa 1 / 14

Sayfa 1 / 14 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU 203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU TS EN 14988 Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyup muhafaza ediniz. Verilen talimatlara uymadığınız zaman çocuğunuz güvende olmayabilir. Lü en verilen

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van H alk Sağlığı M üdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van H alk Sağlığı M üdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van H alk Sağlığı M üdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 07/01/2015 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (6) kalem Demirbaş ve Sarf Malzemesi alımı; işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz

Detaylı

Setüstü Endüksiyon Ocaklar

Setüstü Endüksiyon Ocaklar 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Endüstriyel iş istasyonları TopPult sistemi TP Montaj elemanlarına genel bakış...109 Kombinasyon seçenekleri...110 600 mm genişlik...111 800 mm genişlik...112 1200

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1 /1 Birim : OTELCİLİK

Detaylı

Viking M. Efficiency, Safety and Comfort in Patient Care

Viking M. Efficiency, Safety and Comfort in Patient Care Viking M Viking M, ile Yataktan tekerlekli sandalyeye Sandalyeden yatağa hasta taşınabilir. Viking Mile ağır hastalar bile kolaylıkla güvenli bir şekilde yerden kaldırılabilir. Viking M ile hastaya güvenli

Detaylı

PPP Ürün Kodu Ürün Açıklaması. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. Kutu 20 Adet. Kutu 15 Adet. Kutu 20 Adet. Kutu 10 Adet.

PPP Ürün Kodu Ürün Açıklaması. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. Kutu 20 Adet. Kutu 15 Adet. Kutu 20 Adet. Kutu 10 Adet. Sabit Duvar Montaj Aparatları SUREFIX230 Sabit Sistem, Önerilen 32" - 50", Özel Alyan Kilitli Sistem Taşıma Kapasitesi 50kg, vesa ölçüleri 200x200-400x200-400x400 42,5 TL SUREFIX235 Sabit Sistem, Önerilen

Detaylı

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İndeks İNDEKS. Kayar Kapı Aksesuarları. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Genel Bilgiler 9.01 9.12 9.12 9.13 9.14 9.

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İndeks İNDEKS. Kayar Kapı Aksesuarları. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Genel Bilgiler 9.01 9.12 9.12 9.13 9.14 9. İndeks İNDEKS Kayar Kapı Aksesuarları Kayar Kapı Gömme Kulplar Genel Bilgiler TIGER Kayar Kapı Donanımları ALU 80 A ALU 80 A Softmaster ALU 200 ALU 80 GLK (Cam Kapı) ALU 80 T-Fold (Katlanır) 9.01 9.02-9.03

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) Sıra No: 4 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜNE AİT TEKNİK ÇİZİM MASA İÇİN KİTAPLIK VEYA DOLAP İÇİN TEKNİK ÖZELLİKLER 180*76

Detaylı

Sonorous Sabit Duvar Montaj Aparatları ve Aksesuar. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. 200x200, duvardan uzaklık 25mm. Kutu 20 Adet.

Sonorous Sabit Duvar Montaj Aparatları ve Aksesuar. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. 200x200, duvardan uzaklık 25mm. Kutu 20 Adet. Sonorous Sabit Duvar Montaj Aparatları ve Aksesuar SUREFIX230 Sabit Sistem, Önerilen 32" - 50", Özel Alyan Kilitli Sistem Taşıma Kapasitesi 50kg, vesa ölçüleri 200x200-400x200-400x400 65,0 TL SUREFIX235

Detaylı

Sayfa 1 / 12

Sayfa 1 / 12 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

Sayfa 1 / 15

Sayfa 1 / 15 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ne bağlı okul öncesi eğitim ve ilköğretim kurumlarında kullanılan temel donatım malzemelerinin sadece sağlık, güvenlik, kullanışlılık ve yaş grubunun

Detaylı

Teknik Şartname Standart Formu

Teknik Şartname Standart Formu İLAN NUMARASI: İHALE 1, LOT 2 Teknik Şartname Standart Formu 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya

Detaylı

BASTON BEBEK ARABASI Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

BASTON BEBEK ARABASI Kurulum ve Kullanma Kılavuzu BASTON BEBEK ARABASI Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Tutma Kolu Tente Taşıma Kulpu Kilitleme Mandalı Ön bar Ayaklık Fren Mandalı Ön tekerlek sabitleme mandalı KURULUM VE KULLANMA TALİMATLARI A: Emniyet kilidini

Detaylı

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06 Grandë Taşıma ML1005 Lüx ve Zerafet 0-13 kg arası kullanım Özel Alüminyum tutma kolu Anne kucağı formu Açılır - Kapanır güneşlik Darbe emici gövde 3 noktalı özel emniyet kemeri Darbe emici emniyet kemer

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR www.ogenmakina.com Ogen-2010 1.HİDROLİK EĞİTİM SETİ EKİPMANLARI eğitim seti, eğitim masası, sunum seti, hidrolik güç ünitesi ve kontrol ünitesi üzere dört ana kısımdan

Detaylı

YÖNETİCİ AHŞAP MASALAR İMJYMS-002180 DOB / Yönetici Melamin masa tk. ÜRÜNE AİT TEKNİK TEKNİK ÖZELLİKLER. Masa üst tablası ve ön panel 2mm pvc

YÖNETİCİ AHŞAP MASALAR İMJYMS-002180 DOB / Yönetici Melamin masa tk. ÜRÜNE AİT TEKNİK TEKNİK ÖZELLİKLER. Masa üst tablası ve ön panel 2mm pvc 1 540 504 5 60 351 351 356 756 115 15 ÖZELLİK FORMU (EK4) Sıra No: 119 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 3 6 DMO KATALOG KOD NO 332.808.002 ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE

Detaylı

HOVA MAKINA. daha cok verimlilik saglar! Planlama Vinc ve vakumlu kaldirma teknigi Servis

HOVA MAKINA. daha cok verimlilik saglar! Planlama Vinc ve vakumlu kaldirma teknigi Servis HOVA MAKINA HOVA Maschinenbau GmbH cesitli malzemelerden olusan ve bir cok sektörde kullanilan rayli sistem ve kaldirma vinclerle baglantili verimli tasima aletleri üretmekte ve montajini yapmaktadir.

Detaylı

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI I. Paslanmaz Çelik Hastane Ekipmanları Alet ve İlaç Dolabı Ameliyathane ve müdahale odalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Dolap AISI 304 kalite 18/8 CrNi paslanmaz

Detaylı

Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. /TccTurkiye /02 R 01

Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. /TccTurkiye /02 R 01 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye trevo trevo 1 Trevo 8 MFA Trevo 7 MFA Trevo 9 MFA 2 Trevo 6 MFA Trevo 5 MFA

Detaylı

EVDEKOR. 21. yıl ÇEKMECE RAYLARI MASA RAYLARI MASA AKSESUARLARI MOBİLYA AKSESUARLARI GARDROP AKSESUARLARI. Sektörde

EVDEKOR. 21. yıl ÇEKMECE RAYLARI MASA RAYLARI MASA AKSESUARLARI MOBİLYA AKSESUARLARI GARDROP AKSESUARLARI. Sektörde ithalat ihracat tic ltd şti Sektörde 21. yıl ÇEKMECE RAYLARI MASA RAYLARI MASA AKSESUARLARI MOBİLYA AKSESUARLARI GARDROP AKSESUARLARI Taiming ÇEKMECE RAYLARI TEK AÇILIM FRENLİ RAY 16051 16052 16053 16054

Detaylı

Yüke duyarlı hidrostatik yürüyüş sistemi sayesinde üstün çekiş kabiliyeti ve düşük yakıt sarfiyatı elde edilir

Yüke duyarlı hidrostatik yürüyüş sistemi sayesinde üstün çekiş kabiliyeti ve düşük yakıt sarfiyatı elde edilir Yüke duyarlı hidrostatik yürüyüş sistemi sayesinde üstün çekiş kabiliyeti ve düşük yakıt sarfiyatı elde edilir Hidrostatik frenlemenin yanısıra yağ banyolu 4 tekerlekten etkili fren sistemi sayesinde eşsiz

Detaylı

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

HASTANE TEKSTİLİ. www.mttecnology.com info@mttecnology.com www.mttecnology.com info@mttecnology.com

HASTANE TEKSTİLİ. www.mttecnology.com info@mttecnology.com www.mttecnology.com info@mttecnology.com HASTANE TEKSTİLİ DOKTOR KIYAFETİ Sipariş kodu : HT - 324 HAKKIMIZDA Firmamız Hastane Pazslanmaz Ekipmanları ve Cihaz Aksesuarları konusunda uzmanlaşmıştır. Firmamız dünyanın farklı birçok ülkesinden ithalat

Detaylı

Me Too. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Me Too. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Me Too Kullanım ve Montaj Kılavuzu Her açıdan mükemmel Me Too, bedeni mükemmel șekilde tamamlar ve çalıșma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan

Detaylı

Sicuro pesa. Clinic Care Homecare Assist Process

Sicuro pesa. Clinic Care Homecare Assist Process Sicuro pesa Clinic Care Homecare Assist Process Dekor: Azur 0744-60 Yoğun bakımın temeli: Sicuro Pesa. Yoğun bakım karyolası, yoğun bakım servislerinde kendisinden beklenen görevleri eksiksiz bir şekilde

Detaylı

3.1. Proje Okuma Bilgisi 3.1.1. Tek Etkili Silindirin Kumandası

3.1. Proje Okuma Bilgisi 3.1.1. Tek Etkili Silindirin Kumandası HİDROLİK SİSTEM KURMAK VE ÇALIŞTIRMAK 3.1. Proje Okuma Bilgisi 3.1.1. Tek Etkili Silindirin Kumandası Basınç hattından gelen hidrolik akışkan, 3/2 yön kontrol valfine basılınca valften geçer. Silindiri

Detaylı

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu Akülü, 60 litre tanka sahiparkadan itmeli zemin bakım ve temizlik otomatı. 1000-2500 m² alanların temizliği için idealdir. Disk ya da rulo fırça ile kullanılabilir. 28.000,00 TL (+KDV) 1 4 aküden biri

Detaylı

ACO YAPI FİYAT LİSTESİ

ACO YAPI FİYAT LİSTESİ ACO YAPI FİYAT LİSTESİ 2013 3 (01.09.13 tarihinden itibaren geçerlidir) ACO PASLANMAZ ÇELİK DUŞ KANALLARI C SERİSİ Flanşlı Duş Kanalı Gövdesi (DN 50 yatay çıkışlı, koku tutuculu) Kanal Boyu cm 585 685

Detaylı

BIÇAKCILAR Türkiye nin önde gelen tıbbi cihaz ve tek kullanımlık tıbbi ürünler imalatçısı ve markası olan Bıçakcılar, 1959 yılından bu yana sağlık sektörüne hizmet vermektedir. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf **

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf ** BAZA AKSESUARLARI SABİT BAZA : 3,00 mm Galvaniz sac + RAL 7012 boya : Baza genişlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Baza derinlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Gerekli : Montajında M12 x 30

Detaylı

Endotrakiyel Kanül Sabitleme Bantları

Endotrakiyel Kanül Sabitleme Bantları ÜRÜN TANITIM KARTI Endotrakiyel Kanül Sabitleme Bantları Velkro destekli ortadan Silikon destekli ortadan Clempli destekli arkadan Adı: Staendermed Tanımı: Endotrakiyel Kanul Sabitleme Bandı Kullanıldığı

Detaylı

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46 Kompakt panolar Kompakt panolar AE Kompakt panolar AE...46 Kompakt sistem panoları CM Genişlik 600 800 mm...50 Genişlik 1000 1200 mm...51 Plastik panolar KS Plastik panolar KS...52 Rittal Katalog 34/Endüstriyel

Detaylı

SİTİL L GRUBU KMF SİTİL DELİKLİ SAC PERDELİ MASA AYAĞI SİTİL MASA AYAĞI KMF

SİTİL L GRUBU KMF SİTİL DELİKLİ SAC PERDELİ MASA AYAĞI SİTİL MASA AYAĞI KMF www keskinmetal com Metal Formunda SİTİL MASA AYAĞI SİTİL DELİKLİ SAC PERDELİ MASA AYAĞI Yükseklik: 72 cm Uzunluk: 65-165 cm ayarlı ve sabit ara traversli Koli ebat: 70x70x16 cm SİTİL L GRUBU MEGA MASA

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ $ ^.0 3»^- T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama

Detaylı

sail Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2013/08 R 01

sail Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2013/08 R 01 sail 2013/08 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye sail sail 1 tasarım Ray Carter 2 Sail GT 8 MFA Sail GT 6 A Sail 7 A Sail 3

Detaylı

Esnek taşıma yardımcısı C

Esnek taşıma yardımcısı C CargoMaster C serisi Esnek taşıma yardımcısı AAT olarak taşıma problemlerinde size destek sunan ve yükünüzü hafifleten akıllı teknolojiler geliştiriyoruz. Uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimimizle yenilikçi

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad

Detaylı

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg Core Koleksiyonu Tasarım Justus Kolberg Sağlık ve konfor bir arada. Core, uzun süreli çalışmaların sebep olduğu yorgunluğu ve sağlık sorunları riskini azaltan bir performans koltuğudur. Yüksek kalite ve

Detaylı

A K S E S U A R L A R www.lande.com.tr 1

A K S E S U A R L A R www.lande.com.tr 1 A K S E S U A R L A R 1 SENSÖRLÜ ve KABLO SWİTCH Lİ AYDINLATMA MODÜLLERİ ZEMİN GRUBU: TEKERLEK, AYAK, ZEMİN BAĞLANTI KİTLERİ İki Model Aydınlatma Modülü sunulmaktadır, 19'' 1U, döndürme fonksiyonlu, Otomatik

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 5 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM 332.589045 FALEZ-MONEV 200'LÜK MASA TAKIMI

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 7 basamaklı ara merdiven 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 2 ad güneş figürü çatı kemeri 2 li salıncak seti 1 tk POLİETİLEN

Detaylı

Hasta Taşıma Sedyesi Sistemi

Hasta Taşıma Sedyesi Sistemi Hasta Taşıma Hasta taşıma işlevi ve ergonomisi alanındaki yoğun araştırmalar sonucunda tasarlanmıştır İsteğe YENI Patient Trolley İsteğe Sedyesi: QA3 versiyon 3.0 Yüksekliği Değiştirilebilen Hasta Sedyesi:

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Me Too, bedeni mükemmel şekilde tamamlar ve çalışma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too, yorgunluğu

Detaylı

CADILLAC AIR. Travel Sistem Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu. Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur.

CADILLAC AIR. Travel Sistem Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu. Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur. CADILLAC AIR Travel Sistem Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur. Çocuğunuzun güvenliği için açıklamaları dikkatlice okuyup kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

Her açıdan mükemmel! Me Too Ailesi. Me Too, Fluid Motion / Fluid Motion Plus. Me Too, Fluid Motion High

Her açıdan mükemmel! Me Too Ailesi. Me Too, Fluid Motion / Fluid Motion Plus. Me Too, Fluid Motion High Her açıdan mükemmel! Me Too, bedeni mükemmel șekilde tamamlar ve çalıșma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too, yorgunluğu en aza indirerek

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU 20.08.2015 Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,65 Asma Kilit KD001/10-125 GRİ - 25 mm 360 2,90 Asma

Detaylı

Keşke Kelimesini Unutun!

Keşke Kelimesini Unutun! OPTUM CVX Serisi Keşke Kelimesini Unutun! Yeni Case IH Optum CVX Serisi; yeni, sınıfında fark oluşturan kaporta dizaynı, farklı tasarımı, güçlü ve ekonomik motor gücü seçenekleri, her türlü koşulda etkin

Detaylı

HOŞGELDİN BEBEK. Sana bebekliğin süresince güvenle kullanacağın ürünleri bu katalogta sunuyoruz.

HOŞGELDİN BEBEK. Sana bebekliğin süresince güvenle kullanacağın ürünleri bu katalogta sunuyoruz. KATALOG 2016 HOŞGELDİN BEBEK Sana bebekliğin süresince güvenle kullanacağın ürünleri bu katalogta sunuyoruz. BABY MAX ürünlerinde güvenin yanısıra konfor ve ekonomik özellikleri bulabilirsiniz. BABY MAX

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU LB-523. (Grup: 1, 2, 3) ECE R44-04 uyarınca 044422 sayılı belge ile onay

KULLANIM KILAVUZU LB-523. (Grup: 1, 2, 3) ECE R44-04 uyarınca 044422 sayılı belge ile onay 1 KULLANIM KILAVUZU LB-523 (Grup: 1, 2, 3) ECE R44-04 uyarınca 044422 sayılı belge ile onay Çocuğunuzun güvenliği için bu talimatları kullanım öncesinde dikkatle okuyunuz. Vücut Ağırlığı: 9-36 kg. 4007-298-298

Detaylı

NAZİLLİ DEVLET HASTANESİ HASTA ODASI KULLANIM REHBERİ

NAZİLLİ DEVLET HASTANESİ HASTA ODASI KULLANIM REHBERİ İÇİNDEKİLER 1. UYGULAMA... 2 1.1 YATAK BAŞI AYDINLATMA ve ÇAĞRI ÜNİTESİ... 3 1.2 ELEKTRİKLİ SİSTEMLER... 4 1.3 ODA İÇİ MOBİLYA ve AKSESUARLARI... 6 1.3.1 YETİŞKİN HASTA YATAĞI... 6 1.3.3 REFAKATÇİ KOLTUĞU

Detaylı