TRT HABER (KERİM AYDIN ERDEM) STÜDYOSU DEKOR İMALATLARI. DEKOR 1 Podyum. Podyum üst kaplama malzemeleri :

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TRT HABER (KERİM AYDIN ERDEM) STÜDYOSU DEKOR İMALATLARI. DEKOR 1 Podyum. Podyum üst kaplama malzemeleri :"

Transkript

1 TRT HABER (KERİM AYDIN ERDEM) STÜDYOSU DEKOR İMALATLARI DEKOR 1 Podyum Podyum üst kaplama malzemeleri : Vinil: 1- lonseal vinil kaplama mdf üzeri parlak siyah veya aynı renkte Akrilam olabilir. 2- lonseal vinil kaplama mdf üzeri parlak kırmızı veya aynı renkte Akrilam olabilir. 3- lonseal vinil kaplama mdf üzeri düz beton efektli veya aynı renkte Akrilam olabilir. Not: 1: vinil kaplama olan kısımlar hem üst yüzey hem de yan-ön yüzeyler olarak kaplanacak Malzemenin Türkiye deki muadili temin edilecektir. vinil malzemenin internet sitesi: 2: Akrilam kullanılacak ise; gerekli görüldüğünde örnek uygulama yapılıp idarenin onayı alınacaktır. Podyum üst kaplama malzemeleri : 1- Bir adet önde bir adet arkada olmak üzere iki katmandan oluşan Gri plexi. Kalınlık : min 1/8 inch ( min 4.00mm- max 5.00mm ) 2- Bir katmandan oluşan buzlu beyaz plexi. Kalınlık min 1/8 inch ( min 4.00mm- max 5.00mm ) 3- Bir katmandan oluşan şeffaf plexi. Kalınlık min. 1inch (2,54 cm) 4- Bir katmandan oluşan Acrylic P-95 türü plexi türü geçirgen. kalınlık:3/8 inch (1 cm) numaralı malzemeler üst üste gelecek şekilde katmanlaştırılmıştır. Alüminyumlar : 1- Podyumun bir kısım cumbalarında fırçalanmış alüminyum. 2- Podyumun cumbalarında görünen ışık kutularının kenarları gümüş gri hafif dokulu alüminyum. Podyum iç yapısı malzemeleri : Ledler ve led güç kaynakları : 1- RGB led ışığı podyum cumbalarından iki katman buzlu gri plexsi arkasına yükseklikleri ayarlanabilir müdahale kapaklı ve dimer edilebilir olacaktır. ( Bakınız: Elektrik ve led Işık Şartnamesi )

2 Podyum iç yapısı konstrüksiyon malzemeleri: 1- Demir profil; metal konstrüksiyon 40X40, 30X40, 30X30 ölçülerinde boy profillerden üretilecektir. 2- Parlak beyaz boya; Işık kutuları mdf panellerden oluşacak ve iç kısımları parlak beyaz renge boyanacaktır. MASA MASA MALZEMELERİ : 1- Şeffaf plexi (min mm) üzerine neon mavisi plexi ( min mm) masanın üst tablasının tamamı aynı malzemeden. Not: Işıkla beraber aynı etki alınabilirse damperli cam da kullanılabilir. İdarenin onayı alınacaktır. Alüminyumlar : 1- Masanın bir kısım tabla ve konstrüksiyonunda fırçalanmış alüminyum 2- Masanın bir kısım üst tablasında gümüş gri hafif dokulu alüminyum 3- Min31,75mm max. 51mm kalınlığında fırça desenli alüminyum çap bitiş tıpası (ayarlı flanş ) 9 adet (hazır aksesuar) 4- Min 31,75mm max. 51mm kalınlığında fırça desenli alüminyum ayak (hazır aksesuar) Laminantlar : 1- NEVAMAR laminant (orjinal ismi raven gloss) kuzguni parlak renk laminant.malzemenin Türkiyedeki muadili temin edilecektir. 2- Masanın bir kısım tabla ve konstrüksiyonunda fırçalanmış alüminyum laminant. 3- Masanın bir kısım üst tablasında gümüş gri hafif dokulu alüminyum laminant. Masa iç yapısı konstrüksiyon malzemeleri: 1- Demir profil konstrüksiyon 40X40, 30X40, 30X30 ölçülerinde boy profillerden üretilecektir.

3 2- Yerleştirilecek olan video ekipmanları için masa üzeri montaj aparatları ekran ölçülerine ve projeye sadık kalınarak üretilecektir. DUVAR ARKA DUVAR MALZEMELERİ : 1- Parlama yapmayan şeffaf plexi ( min 6.00mm- max. 8.00mm ) video panelleri arkası duratrans baskı duvarının önünü tamamen kaplayacaktır. 2- Bir adet önde bir adet arkada olmak üzere iki katmandan oluşan Gri plexi. Kalınlık : 1/8 inch ( min. 4.00mm- max.5.00mm ) Demir konstrüksiyon 85 inch tv arkası ve çevre panelleri: 1- Demir profil konstrüksiyon 40X40, 30X40, 30X30 ölçülerinde boy profillerden üretilecek, fırça alüminyum renginde boyanacaktır inch tvlerin etrafını saran radiuslu önü ışıklı panel demir konstrüksiyonu 3- Parlak beyaz boya ; Işık kutuları mdf panellerden oluşacak ve iç kısımları parlak beyaz renge boyanacaktır. Laminantlar: 1- Çevre panellerinin bir kısım tabla ve konstrüksiyonunda fırçalanmış alüminyum laminant. 2- Çevre panellerinin üst kısımlarında gümüş gri hafif dokulu alüminyum laminant. (metalene quicksilver chrysalis ) 3- Üst video paneli kutusunda ve Orion video duvarının arka kısım kaplamasında antrasit gri hafif dokulu aliminyum laminant. ( metalene astro chrysalis) Ledler ve led güç kaynakları : 1- RGB led ışığı renk değiştirilebilir, iki katman plexsi arkasına yükseklikleri ayarlanabilir müdahale kapaklı ve dimer edilebilir olacaktır. ( Bakınız: Elektrik ve led Işık Şartnamesi ),Baskılar : 1- Duratrans baskı, 85 inch tv duvarının arkasını komple kaplayacak içten aydınlatmalı.

4 DEKOR 2 Vinil: 1- lonseal vinil kaplama mdf üzeri parlak kırmızı veya aynı renkte Akrilam olabilir. 2- lonseal vinil kaplama mdf üzeri ahşap gül kökü efektli veya aynı renk ve desende Akrilam olabilir. 3- lonseal vinil kaplama mdf üzeri düz beton efektli veya aynı renkte Akrilam olabilir. Not 1: Akrilam kullanılacak ise; gerekli görüldüğünde örnek uygulama yapılıp idarenin onayı alınacaktır.

5 Not 2: vinil kaplama olan kısımlar hem üst yüzey hem de yan-ön yüzeyler olarak kaplanacaktır. Podyum iç yapısı malzemeleri : Podyum iç yapısı konstrüksiyon malzemeleri: 1- Demir profil metal konstrüksiyon 40X40 30X40 30X30 ölçülerinde boy profillerden üretilecek. 2- Üst yüzeyi mdf ile kaplanıp en üst kısımda vinil kaplama ile finişlenecek veya aynı renkte Akrilam olabilir MASA MALZEMELERİ : 1- Şeffaf plexi (min mm) üzerine neon mavisi plexi (min mm) masanın üst tablasının tamamı aynı malzemeden. Not: Işıkla beraber aynı etki alınabilirse damperli cam da kullanılabilir. İdarenin onayı alınacaktır. 2- Bir adet önde bir adet arkada olmak üzere iki katmandan oluşan Gri plexi. Kalınlık : 1/8 inch ( min 4.00 mm- max. 5.00mm) Rgb led için Alüminyumlar : 1- Masanın bir kısım tabla ve konstrüksiyonunda fırçalanmış alüminyum 2- Masanın bir kısım üst tablasında gümüş gri hafif dokulu alüminyum 3- Min 31,75mm max 51mm kalınlığında fırça desenli alüminyum çap bitiş tıpası 8 adet ( ayarlı flanş ) (hazır aksesuar) 4- Min 31,75mm max 51mm kalınlığında fırça desenli alüminyum ayak (hazır aksesuar) 5- Min 31,75mm max 51mm kalınlığında fırça desenli alüminyum bitiş plexi için (hazır aksesuar) (standoffs) ilgili site Laminantlar : 1- NEVAMAR laminant (orjinal ismi raven gloss) kuzguni parlak renk laminant, malzemenin Türkiye deki muadili temin edilecektir. 2- Masanın bir kısım tabla ve konstrüksiyonunda fırçalanmış alüminyum laminant. 3- Masanın bir kısım üst tablasında gümüş gri hafif dokulu alüminyum laminant.

6 Masa iç yapısı konstrüksiyon malzemeleri: 1- Demir profil konstrüksiyon 40X40, 30X40, 30X30 ölçülerinde boy profillerden üretilecektir. 2- Yerleştirilecek olan video ekipmanları için masa üzeri montaj aparatları ekran ölçülerine ve projeye sadık kalınarak üretilecektir. Çıkartma folyolar: Masa üzerinde bulunan logolar dekupe harf folyolardan cnc kesim olarak yaptırılacaktır. ARKA DUVAR ARKA DUVAR MALZEMELERİ : 1- Parlama yapmayan (şeffaf) plexi ( min 6.00mm max 8.00mm ) video panelleri arkası duratrans baskı duvarının önünü tamamen kaplayacak 2- Bir adet önde bir adet arkada olmak üzere iki katmandan oluşan Gri plexi. Kalınlık : 1/8 inch (min 4.00 mm- max. 5.00mm) Demir konstrüksiyon 85 inch tv arka ve çevre panelleri: 1- Demir profil konstrüksiyon 40X40, 30X40, 30X30 ölçülerinde boy profillerden üretilecek, fırça alüminyum renginde boyanacak 2-85 inch tv lerin etrafını saran radiuslu önü ışıklı panel demir konstrüksiyonu 3- Parlak beyaz boya ; Işık kutuları mdf panellerden oluşacak ve iç kısımları parlak beyaz renge boyanacak Laminantlar: 1- Çevre panellerinin bir kısım tabla ve konstrüksiyonunda fırçalanmış alüminyum laminant

7 ) 2- Çevre panellerinin üst kısımlarında gümüş gri hafif dokulu alüminyum laminant (metalene quicksilver chrysalis) 3- Üst video paneli kutusunda ve Orion video duvarının arka kısım kaplamasında antrasit gri hafif dokulu aliminyum laminant ( metalene astro) Ledler ve led güç kaynakları : 1- Rgb led ışığı renk değiştirilebilir iki katman plexsi arkasına yükseklikleri ayarlanabilir müdahale kapaklı ve dimer edilebilir olacaklar. (Renk değiştirebilir özelliği) ( Bakınız: Elektrik ve led Işık Şartnamesi ) Baskılar ve vinil yapıştırmalar : 1- TRT logosu kırmızı vinil üzerine cnc kesim yapıştırma olacaktır. 2- lonseal vinil kaplama mdf üzeri parlak kırmızı veya aynı renkte Akrilam olabilir. ASKI IŞIK KUTULARI Askı ışık kutuları Laminantlar: 1- ışık kutusu dış çerçeve kaplamasında antrasit gri hafif dokulu aliminyum laminant (metalene astro chrysalis) 1- Bir adet önde bir adet arkada olmak üzere iki katmandan oluşan Gri plexi. Kalınlık : (min 4.00 mm- max. 5.00mm )1/8 inch rgb led için Ledler: 1- RGB led ışığı iki katman plexsi arkasına müdehale kapaklı ve dimer edilebilir olacaklar. ( Bakınız: Elektrik ve led Işık Şartnamesi ) 2- Parlak beyaz boya ; Işık kutuları mdf panellerden oluşacak ve iç kısımları parlak beyaz renge boyanacak.

8 DEKOR 3 PODYUM VE MASA MASA VE PODYUM MALZEMELERİ : 1- Şeffaf plexi ( min 15.00mm ) üzerine neon mavisi plexi ( min 15.00mm ) masanın üst tablasının tamamı aynı malzemeden Not: Işıkla beraber aynı etki alınabilirse damperli cam da kullanılabilir. İdarenin onayı alınacaktır. 2- Buzlu beyaz plexi( beyaz ledışığı için) kalınlık:1/4 inch : min 6.00mm Alüminyumlar : 1- Min 31,75mm max 51mm kalınlığında fırça desenli alüminyum çap bitiş tıpası 8 adet (hazır aksesuar) Laminantlar : 1- NEVAMAR laminant (orjinal ismi raven gloss) kuzguni parlak renk laminant. Malzemenin Türkiyedeki muadili temin edilecektir. 2- NEVAMAR laminant parlak mavi 3- NEVAMAR laminant parlak siyah 3- Alüminyum Laminant gümüş gri hafif dokulu Masa iç yapısı konstrüksiyon malzemeleri: 1- Demir profil konstrüksiyon 40X40, 30X40, 30X30 ölçülerinde boy profillerden üretilecek 2- Yerleştirilecek olan video ekipmanları için masa üzeri montaj aparatları ekran ölçülerine ve projeye sadık kalınarak üretilecek tir. Ledler ve led güç kaynakları : 1- Beyaz led ışığı masa üzerindeki buz beyaz plexinin altında olacaklar. Dimer edilebilir. ( Bakınız: Elektrik ve led Işık Şartnamesi )

9 ARKA DUVAR ARKA DUVAR MALZEMELERİ : 1- Parlama yapmayan (şeffaf) plexi min. 6.00mm max. 8.00mm video panelleri arkası duratrans baskı duvarınının önünü tamamen kaplayacak 2- Bir adet önde bir adet arkada olmak üzere iki katmandan oluşan Gri plexi. Kalınlık : 1/8 inch( Min. 4.00mm max. 5.00mm) Demir konstrüksiyon 85 inch tv arka ve çevre panelleri: 1- Demir profil konstrüksiyon 40X40, 30X40, 30X30 ölçülerinde boy profillerden üretilecek Fırça alüminyum renginde boyanacak 2- Havadan asılan 85 inch tv nin demir konstrüksiyonu ve arkasında bulunan tavandan sarkıtılmış plexi ve alü laminantın tavan montaj aparatları inch tv ler için ayrıca montaj aparatları 3- Video duvarının demir konstrüksiyonu ve elemanları. Konstrüksiyon 40X40, 30X40, 30X30 profillerden oluşacak. Laminantlar: 1- Çevre panellerinin bir kısım tabla ve konstrüksiyonunda fırçalanmış alüminyum laminant 2- Çevre panellerinin üst kısımlarında gümüş gri hafif dokulu alüminyum laminant (Metalene quicksilver chrysalis) 3- Üst video paneli kutusunda ve Orion video duvarının arka kısım kaplamasında antrasit gri hafif dokulu aliminyum laminant (metalene astro chrysalis) 4- Jaspar gri duvar dokusu özellikli laminant malzeme 5- NEVAMAR laminant (orjinal ismi raven gloss) kuzguni parlak renk laminant

10 Ledler ve led güç kaynakları : 1- Rgb led ışığı renk değiştirilebilir iki katman plexsi arkasına yükseklikleri ayarlanabilir müdehale kapaklı ve dimer edilebilir olacaklar. (Renk değiştirebilir özelliği) ( Bakınız: Elektrik ve led Işık Şartnamesi ) 1- Parlama yapmayan (şeffaf) plexi min. 6.00mm max. 8.00mm 2- Neon mavisi plexi ( min mm ) Not: Işıkla beraber aynı etki alınabilirse damperli cam da kullanılabilir. İdarenin onayı alınacaktır. Baskılar ve vinil yapıştırmalar : 1- TRT logosu cnc kesim yapıştırma olacaktır. Baskılar bu bölümde değişiklik gösterebilir alanı ilgilendiren bölgede üst kısım geçen video kutusu opsiyonel olarak durotras baskı yapılabilir.

11 DEKOR 4 Laminantlar, plexiler, viniller, ledler, iç konstrüksiyon: 1- Podyum kenar köşebentleri fırçalanmış alüminyum laminant. 2- Podyumun ön cumbaları iki katman buzlu gri plexi rgb led için.

12 3- Podyumun iç kısmı tamamen metal konstrüksüyon üzeri mdf olacak ışık kutularının geldiği kısımlar parlak beyaz boyanacak 4- Podyumun ön cumbalarında iki katman gri plexi arkasında dimer edilebilir rgb led. 5- Sehpanın üst tablası neon mavisi plexi üzeri şeffaf plexi Not: Işıkla beraber aynı etki alınabilirse damperli cam da kullanılabilir. İdarenin onayı alınacaktır. 6- Podyumun üst tablası lonseal marka, yaz gecesi isimli natürel ahşap desenli vinil (ürünün Türkiye deki muadili bulunacak) Not: aynı renkte veya desende Akrilam olabilir. 7- Sehpanın yan ayakları jaspar laminant 8- Sehpanın orta bölümü fırça alüminyum 9- Sehpanın ve koltukların ayakları min 31,75mm max mm kalınlığında fırça desenli alüminyum ayak (hazır aksesuar) 10- koltuk konstrüksiyonu iç süngerlenmesi ve dış kaplaması Not: bölüm dördün ve bölüm üçün arka duvarları ortak olarak değerlendirilmiştir.

13 SOSYAL MEDYA ALANI SOSYAL MEDYA ALANI MALZEMELER : 1- Buzlu beyaz plexi ( ÖLÇÜ BİLDİRİLMEMİŞ) ışık kutuları rgb led için Taşinabilir metal çerçeveler: 1- Işık kutularının ön kısımları da boydan boya çerçevelenmiş biçimde projeye bire bir uyularak metal profilden üretilecektir. Vinil duvar resimleri: 1- Işık kutularının ön kısımlarıda vinil üzerine baskı resimler. Boyalar: 1- Sosyal medya alanının 80 inch ekranlarının taşıyıcısı olan duvarlar koyu pembe renge boyanacaktır. (Türkiyedeki muadili bulunacak) Benjamin moore deep rose 2- Işık kutularının iç kısımları parlak beyaz renge boyanacaktır. Laminantlar: Nevamar marka kuzguni dokulu laminant (ışık kutuları alt ve üst kutuları) Sosyal medya alanı hazır aksesuarları

14 Nevamar marka kuzguni dokulu laminant masanın tamamı bu malzemeden Masa iç yapısı yine projeye sadık kalınarak üretilecektir. NOTLAR Tüm imalatlar HD yayına uygun detay çözümleri ile İdarenin onayından sora yapılacaktır. Led aydınlatmaları sistem üzerinde kontrol edilerek, istenen renk ve ısı ölçümleri denenerek İdarece onaylanacaktır. Led aydınlatmalar ışık masasına bağlanarak DMX kontrolleri sağlanacaktır. Projenin tamamında gerekli olan ve burada yer almayan diğer aksesuarlar ve ek malzemeler konstrüksiyon projesinin kesinleşmesinden sonra İdarenin onayı ile yapılacaktır. Belirtilen yabancı orijinli malzemelerin türk muadilleri kullanılacak, tüm malzeme örnekleri ile imalat öncesi İdarenin onayı alınacaktır. Tüm ölçüler yerinde kontrol edilecektir. Proje kapsamında yeralan monitör, led ekran vs ölçüleri için İdarenin vereceği teknik spektler kullanılacaktır. Bunların montajı gerektiğinde ilgili firma tarafından sağlanacak montaj elemanları kullanılarak dekora göre monte edilecektir. Proje kapsamında 5 dekor ve sosyal medya çalışma salonu imalatları yeralmaktadır. Burada detayı yeralmayan 5. dekor da aynı malzemeler kullanılarak yapılacaktır. Çizimlerin yeraldığı PDF dosyasındaki 2. kat korkuluk imalatı işe dahil değildir. Gerekli durumlarda detay çözümleri yapılıp, İdarenin onayından sonra uygulanacaktır. İşin süresi 60 gündür.

15 TRT Haber Stüdyosu Led Aydınlatma Teknik Şartnamesi Elektrik Tesisatı Genel şartnamesi 1. Kullanılan tüm teşisat elemanları (Kablo, klemens, soket vs.) TSE kalite belgeli olacaktır. 2. Kullanılacak tesisatta azami %3 enerji kaybı olacak şekilde kablo kesitleri hesaplanarak kullanılacaktır. 3. Kullanılacak kablolar çok damarlı bakır kablo olacaktır. 4. Kullanılacak malzemeler Kurum tarafından görevlendirilecek yetkili personel tarafından onaylandıktan sonra montajı yapılabilecektir. 5. Dekor parçaları üzerindeki enerji bağlantı noktaları İdarenin onayından sonra ve arıza durumunda ulaşılması mümkün olacak şekilde tespit edilecektir. 6. Döşenecek elektrik tesisatı zaman içinde sarkma yapmayacak şekilde monte edilecek, gerekli noktalardan sabitlenecektir. 7. Ana enerji kabloları dekor projelerinde gösterildiği gibi 3 PVC boru içinde olacaktır. Beyaz Led 1. Grup teknik Şartnamesi 1. Kullanılacak ledler SMD Flexible şerit led olacaktır. 2. Ledlerin mercek açıları en az 120 olacaktır. 3. Kullanılan ledler metrede ( 90 ) adet olacaktır. 4. Kullanılan ledlerin gücü metrede en az ( 14 ) watt en çok ( 25 ) watt olacaktır. 5. Şerit ledler en çok 5 metrede bir her iki ucundan da ana enerji kablosuna bağlanacaktır. Beyaz Led 2. Grup teknik Şartnamesi 1. Kullanılacak ledler SMD Flexible şerit led olacaktır. 2. Ledlerin mercek açıları en az 120 olacaktır. 3. Kullanılan ledler metrede ( 60 ) adet olacaktır. 4. Kullanılan ledlerin gücü metrede en az ( 9 ) watt en çok ( 18 ) watt olacaktır. 5. Şerit ledler en çok 5 metrede bir her iki ucundan da ana enerji kablosuna bağlanacaktır. RGB Led 1. Grup Teknik Şartnamesi 1. Kullanılacak ledler 3 çipli Fullcolor SMD Flexible şerit led olacaktır. 2. Ledlerin mercek açıları en az 120 olacaktır. 3. Kullanılan ledler metrede ( 90 ) adet olacaktır. 4. Kullanılan ledlerin gücü metrede en az ( 14 ) watt en çok ( 25 ) watt olacaktır. 5. Şerit ledler en çok 5 metrede bir her iki ucundan da ana enerji kablosuna bağlanacaktır. RGB Led 2. Grup Teknik Şartnamesi 1. Kullanılacak ledler 3 çipli Fullcolor SMD Flexible şerit led olacaktır. 2. Ledlerin mercek açıları en az 120 olacaktır. 3. Kullanılan ledler metrede ( 60 ) adet olacaktır. 4. Kullanılan ledlerin gücü metrede en az ( 9) watt en çok ( 18 ) watt olacaktır. 5. Şerit ledler en çok 5 metrede bir her iki ucundan da ana enerji kablosuna bağlanacaktır. DMX Adres Kutusu (RGB Flexible Şerit Ledler İçin) 1. Kontrol paneli Lcd renkli ekran olmalıdır kanal(r-g-b) digital dmx kontrol sistemli olmalıdır. 3. Dmx adres girme tuşlarının kolay ve yazılım anlaşılır biçimde Türkçe olmalıdır. 4. Menu üzerinden manuel olarak digital 3 renk kanal ayarı yapılabilmelidir v veya 1-10 volt anolog giriş kontrolüne imkan sunan dmx yazılım frekansı minimum 10 khz olacaktır 6. Kutunun içinde kullanılan sinyal kuvvetlendirici kartlar opto küpler ile izole edilmiş olup olmalıdır. 7. Kontrol edeceği led akımlarından en az %20 daha güçlü olacaktır. DMX Adres Kutusu (Beyaz Flexible Şerit Ledler İçin) 1. Kontrol paneli Lcd renkli ekran olmalıdır kanal digital dmx kontrol sistemli olmalıdır. 3. Dmx adres girme tuşlarının kolay ve yazılım anlaşılır biçimde Türkçe olmalıdır. 4. Menu üzerinden manuel olarak digital 3 kanal ayarı yapılabilmelidir v veya 1-10 volt anolog giriş kontrolüne imkan sunan dmx yazılım frekansı minimum 10 khz olacaktır 6. Kutunun içinde kullanılan sinyal kuvvetlendirici kartlar opto küpler ile izole edilmiş olup olmalıdır. 7. Kontrol edeceği led akımlarından en az %20 daha güçlü olacaktır. DEKORLAR 1. DEKOR ( Main News Set ) İlgili dekor projesinde belirtilen RGB Ledler Rgb Led 1. Grup Teknik Şartnamesine ve Beyaz ledler Beyaz Led 2. Grup Teknik Şartnamesine uygun olacaktır. Ledlerin sıklığı homojen aydınlanma sağlanacak şekilde olacak ve İdarenin onayından sonra kesinleşecektir. 2. DEKOR ( TRT 1 Set ) İlgili dekor projesinde belirtilen RGB Ledler Rgb Led 1. Grup Teknik Şartnamesine ve Beyaz ledler Beyaz Led 2. Grup Teknik Şartnamesine uygun olacaktır. Ledlerin sıklığı homojen aydınlanma sağlanacak şekilde olacak ve İdarenin onayından sonra kesinleşecektir. 3. DEKOR ( Multi-Purpose Set ) İlgili dekor projesinde belirtilen masada kullanılan Beyaz ledler Beyaz Led 2. Grup Teknik Şartnamesine, podyumda kullanılan Beyaz ledler Beyaz Led 2. Grup Teknik Şartnamesine uygun olacaktır. Ledlerin sıklığı homojen aydınlanma sağlanacak şekilde olacak ve İdarenin onayından sonra kesinleşecektir. 4. DEKOR ( Interview Set ) İlgili dekor projesinde belirtilen RGB Ledler Rgb Led 1. Grup Teknik Şartnamesine uygun olacaktır. Ledlerin sıklığı homojen aydınlanma sağlanacak şekilde olacak ve İdarenin onayından sonra kesinleşecektir.

16 5. DEKOR ( Detayı Yer almayan dekor ) İlgili dekor projesinde belirtilen Beyaz Ledler Rgb Led 2. Grup Teknik Şartnamesine uygun olacaktır. Ledlerin sıklığı homojen aydınlanma sağlanacak şekilde olacak ve İdarenin onayından sonra kesinleşecektir. 6. DEKOR (Social Media Set ) İlgili dekor projesinde belirtilen Beyaz Ledler Rgb Led 2. Grup Teknik Şartnamesine uygun olacaktır. Ledlerin sıklığı homojen aydınlanma sağlanacak şekilde olacak ve İdarenin onayından sonra kesinleşecektir. Not: 1) Led aydınlatmaları sistem üzerinde kontrol edilerek, istenen renk ve ısı ölçümleri denenerek İdarece onaylanacaktır. 2) Led aydınlatmalar ışık masasına bağlanarak DMX kontrolleri sağlanacaktır. 3) Tüm ölçüler yerinde kontrol edilecektir.

V-2 TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

V-2 TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME V-2 TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 10metre ÇİFTLİ DEKORATİF AYDINLATMA DİREĞİ Direk Ana Gövde : Direk gövdesi kullanılan Ø114*3mm Ø139*4mm, Ø168*4mm çelik (S 235 JR) kalite borulardan imal edilecektir.

Detaylı

Teknik Şartname Standart Formu

Teknik Şartname Standart Formu İLAN NUMARASI: İHALE 1, LOT 2 Teknik Şartname Standart Formu 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya

Detaylı

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler Alüminyum profil veya kapak profilleri 220X100 X75h

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 10 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 2 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM 332425843 MASA TAKIMI OLMK 1021 OFİSLINE

Detaylı

Alçı Sıva 3-5mm Ölçekli Yerleşim Planı Alçı Panel 1.2cm Alçı Sıva 3-5mm Led Aydınlatma Demir Saplama 4'lük profil Led Aydınlatma Led-Gün Işığı 40/40 kutu profil Alçı Panel 1.2cm KUBA AYDINLATMA Spot Tekli(40051BC)

Detaylı

ĐSTANBUL A ve B STÜDYOLARI TELESKOPĐK ve HOĐST IŞIK ASKI SĐSTEMĐ ĐLE DĐMMER SĐSTEMĐ ELEKTRĐK ve MEKANĐK ALT YAPISI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

ĐSTANBUL A ve B STÜDYOLARI TELESKOPĐK ve HOĐST IŞIK ASKI SĐSTEMĐ ĐLE DĐMMER SĐSTEMĐ ELEKTRĐK ve MEKANĐK ALT YAPISI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ ĐSTANBUL A ve B STÜDYOLARI TELESKOPĐK ve HOĐST IŞIK ASKI SĐSTEMĐ ĐLE DĐMMER SĐSTEMĐ ELEKTRĐK ve MEKANĐK ALT YAPISI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1:TELESKOPĐK ve HOĐST IŞIK ASKI SĐSTEMĐ ĐLE DĐMMER SĐSTEMĐ ELEKTRĐK

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ İSKENDERUN İRTİBAT BÜROSU İLE İLGİLİ YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALARIN İÇERİĞİNE DAİR AÇIKLAMALAR

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ İSKENDERUN İRTİBAT BÜROSU İLE İLGİLİ YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALARIN İÇERİĞİNE DAİR AÇIKLAMALAR AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ İSKENDERUN İRTİBAT BÜROSU İLE İLGİLİ YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALARIN İÇERİĞİNE DAİR AÇIKLAMALAR 1. Kırım, Sökme ve Temizlik Zemin katta duvarda yer alan ahşaplar sökülecek, projeye

Detaylı

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 1 - AMAÇ Zonguldak Limanında ofis olarak kullanılmak üzere bir adet iki katlı ofis konteyneri satın alınacaktır. 2 - TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1 - İki Katlı

Detaylı

Yellowtec Headquarters Heinrich-Hertz-Str. 1-3, 40789 Monheim Germany www.yellowtec.com

Yellowtec Headquarters Heinrich-Hertz-Str. 1-3, 40789 Monheim Germany www.yellowtec.com 2015 Ürün Kataloğu Yellowtec Headquarters Heinrich-Hertz-Str. 1-3, 40789 Monheim Germany www.yellowtec.com Yellowtec USA 1551 Vaquero Glen Escondido, CA 92026 www.yellowtecusa.com www.facebook.com/yellowtec

Detaylı

- 1 - A : METAL AYAKLI KOMPOZİT AHŞAP ÇATILI PİKNİK MASASI

- 1 - A : METAL AYAKLI KOMPOZİT AHŞAP ÇATILI PİKNİK MASASI A : METAL AYAKLI KOMPOZİT AHŞAP ÇATILI PİKNİK MASASI a) GENEL ÖZELLİKLER 1) Ayaklar ve taşıyıcı kısım metal, oturma yüzeyi ve masa yüzeyi kompozit ahşap malzemeden imal edilmiş olacaktır. 2) Yükseklik,

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ MAYIS 2011 1 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 6 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 6 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK4) Sıra No: 6 ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜNE AİT TEKNİK ÇİZİM MASA İÇİN TEKNİK ÖZELLİKLER Genel Boyutlar ( Not1) MELAMİN KAPLI E1 KALİTESİNDE YONGA, PVC KENAR BANDI,SUNİ DERİ,MİNİFİX BAĞLANTI,

Detaylı

Kurumsal İçmimari Kataloğu

Kurumsal İçmimari Kataloğu Kurumsal İçmimari Kataloğu İçindekiler Bayi Konsepti 01-08 Hareketli Mobilyalar Banko Modülleri Masalar Duyuru Panosu ve Posterlikler Corner Konsepti 09-21 22-28 28-29 30 Bayi Konsepti Bayi Konsepti 01

Detaylı

Seramik / Banyo. Küvet Kenar Profilleri 02. Küvet Kenar Profilleri Tezgah süpürgelikleri. Küvet - Lavabo Kenar Bantları 04. PVC Fayans Profilleri 05

Seramik / Banyo. Küvet Kenar Profilleri 02. Küvet Kenar Profilleri Tezgah süpürgelikleri. Küvet - Lavabo Kenar Bantları 04. PVC Fayans Profilleri 05 Küvet Kenar Profilleri 02 Küvet Kenar Profilleri Tezgah süpürgelikleri 03 Küvet - Lavabo Kenar Bantları 04 PVC Fayans Profilleri 05 Fayans Profilleri 06 Fayans Profilleri 07 Bitim Profilleri Tesisat Süzgeçleri

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1 /1 Birim : OTELCİLİK

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler 220X100 X75h ölçüler cm dir Masa tablası 30 mm yonga

Detaylı

USB BELLEK. Promosyon USB Bellek. * OTG özellikli USB bellek

USB BELLEK. Promosyon USB Bellek. * OTG özellikli USB bellek Promosyon USB Ücretsiz Hizmetler: - Tüm renklerde serigrafi, tampon, lazer baskı. - Silinebilir / Silinemez / Otomatik çalışan nitelikte uygulama, resim / video dosyaları, katalog yükleme. Teknik Bilgiler:

Detaylı

OAK-KARE TAVAN DİFÜZÖRÜ

OAK-KARE TAVAN DİFÜZÖRÜ OAK KARE TAVAN DİFÜZÖRÜ Emiş ve Üfleme Hatlarında kullanılabilirliği ile düzenli tavan görünümü sağlar. Kanat yapısı ile düzenli yatay hava akışı yaratır. Hazır Alüminyum (Taşyünü) Asma Tavan Sistemleri

Detaylı

TRT WORLD HABER KANALI MOBİLYA ALIMINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME

TRT WORLD HABER KANALI MOBİLYA ALIMINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME .AMAÇ TRT WORLD HABER KANALI MOBİLYA ALIMINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME Kurumumuzun yeni açılacak olan TRT World Haber Kanalında kullanılmak üzere 34 adet 4 kişilik çalışma masası, 2 adet 2 kişilik çalışma

Detaylı

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Formlandırılmış alüminyum kompozit panel kaplamalarının alt taşıyıcı strüktürlerinin yardımı ile mimarinize farklı yenilikler katması, sadece formları

Detaylı

içindekiler ÇUBUK LED OSRAM-SAMSUNG-UZAKDOĞU ÇUBUK LED ÖZEL TASARIM ÇUBUK LEDLER SAMSUNG SMD 2835 SAMSUNG SMD 2835 / LENSLİ

içindekiler ÇUBUK LED OSRAM-SAMSUNG-UZAKDOĞU ÇUBUK LED ÖZEL TASARIM ÇUBUK LEDLER SAMSUNG SMD 2835 SAMSUNG SMD 2835 / LENSLİ içindekiler 01 SAMSUNG SMD 2835 SAMSUNG SMD 2835 / 160 0 LENSLİ 10 ÇUBUK LED OSRAM-SAMSUNG-UZAKDOĞU ÇUBUK LED ÖZEL TASARIM ÇUBUK LEDLER 02 03 LG INNOTEK SMD 5152 LG INNOTEK SMD 5152 SMD 5630 / 160 0 LENSLİ

Detaylı

ECZANE LEVHA STANDARTLARI KILAVUZU

ECZANE LEVHA STANDARTLARI KILAVUZU ECZANE LEVHA STANDARTLARI KILAVUZU Amaç MADDE 1- Bu Kılavuz ile ülkemizde faaliyet gösteren eczanelerin levhalarında aynı standartların kullanılması sağlanarak hastaların eczanelere erişiminin kolaylaştırılması,

Detaylı

High Quality High Performance

High Quality High Performance High Quality High Performance F İ YAT L İ S T E S İ 2 0 1 4 / 1 KDV Hariç www.iremelektrik.com www.iremelektrik.com.tr info@iremelektrik.com.tr Fiyatlarımıza KDV Dahil Değildir. Fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

CAM KORKULUK SİSTEMLERİ

CAM KORKULUK SİSTEMLERİ 0 CAM KORKULUK SİSTEMLERİ Profiller - Zemine Monte Edilen (Zemin Üzeri) Cam Korkuluklar 5-57mm Alt Baza 80mm Alt Baza 00mm Takviyeli Alt Baza 00mm Takviyeli Uzun Alt Baza Zemine Gömülen (Zemin İçi) Cam

Detaylı

AHġAP OYUN GRUBU TEKNĠK ġartnamesġ

AHġAP OYUN GRUBU TEKNĠK ġartnamesġ AHġAP OYUN GRUBU TEKNĠK ġartnamesġ Tanımı ĠĢlevi : Ahşap Oyun Grubu : Kaydırak YaĢ Grubu : +6 Kullanıcı Kapasitesi :

Detaylı

YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) AMAÇ Bu şartnamenin amacı, Yeni Haber Stüdyosu (KAE) Görüntü Sistemlerinin temini, kablolaması, montajı, devreye alınması ile test ve eğitim

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 7 basamaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad platform korkuluğu

Detaylı

MTD 27A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

MTD 27A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME MTD 27A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER MTD 27A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare Ahşap platform 3 Adet Merdiven 1 Adet Köprü

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLER. Tabla ve perde 4 kenarı 0,80mm pvc dir,

TEKNİK ÖZELLİKLER. Tabla ve perde 4 kenarı 0,80mm pvc dir, ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 6 Tarihi:24.04.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI 332.717.046 YENİ COMPACT YÖNETİCİ MASA TAKIMI ; ( MASA 200*80*74, KÜTÜPHANE 200*46*94h, ETAJER

Detaylı

ALANLAR İÇİN YENİLİKÇİ

ALANLAR İÇİN YENİLİKÇİ İLHAM VERİCİ ALANLAR İÇİN YENİLİKÇİ AYDINLATMA www.kirazplastik.com.tr 1/ fiyat listesi KALİTE BELGELERİMİZ İÇİNDEKİLER İTHAL AYDINLATMA ÜRÜNLERİ PANEL LER AMPUL & DOWNLIGHT & PROJECTOR AMPUL & ŞERİT

Detaylı

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR www.ogenmakina.com Ogen-2010 1.HİDROLİK EĞİTİM SETİ EKİPMANLARI eğitim seti, eğitim masası, sunum seti, hidrolik güç ünitesi ve kontrol ünitesi üzere dört ana kısımdan

Detaylı

YÖNETİCİ AHŞAP MASALAR İMJYMS DOB / YÖNETİCİ MAKAM TAKIMI ÜRÜNE AİT TEKNİK TEKNİK ÖZELLİKLER. 220x95x75h

YÖNETİCİ AHŞAP MASALAR İMJYMS DOB / YÖNETİCİ MAKAM TAKIMI ÜRÜNE AİT TEKNİK TEKNİK ÖZELLİKLER. 220x95x75h 0 4 4 4 4 380 7 7 4 4 200 8 9 8 8 12 1 7 2 ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK4) Sıra No: 53 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

Detaylı

Sign-Ex ÜRÜN LİSTESİ FOLYO ÜRÜNLER. www.bysreklam.com

Sign-Ex ÜRÜN LİSTESİ FOLYO ÜRÜNLER. www.bysreklam.com Sign-Ex FOLYO ÜRÜNLER ÜRÜN LİSTESİ SIGN-EX Beyaz-Renkli 122cm*50m SIGN-EX Krom Varak 122cm*50m SIGN-EX Altın Varak 122cm*50m SIGN-EX Reflektif Folyo ( 122 cm * 50 m ) SIGN-EX Petekli Reflektif Folyo (

Detaylı

Eylül 2015 Toptan Fiyat Listesi 2015

Eylül 2015 Toptan Fiyat Listesi 2015 Eylül 05 Toptan Listesi 05 L ARTE YAZI TAHTALARI Teleskopik Ayaklı Yazı Tahtası Laminat,Eloksal Alüminyum Çerçeveli, Profil Ayaklı, Fırın boyalı ve yıl Garantilidir 897408747 40x50 Teleskopik Dikey 00

Detaylı

FASON KESİM HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER

FASON KESİM HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER FASON KESİM Profesyonellik ile teknolojinin birleştiği nokta, kesim bizim işimiz... Değerli müşterilerimiz, sizlere daha iyi hizmet vermek amacı ile kurulmuş olan firmamız bünyesinde son teknolojiye uygun

Detaylı

K.K.T.C. ELEKTRİK KURUMU PARSELASYON PROJELERİNDE KULLANILACAK AG DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

K.K.T.C. ELEKTRİK KURUMU PARSELASYON PROJELERİNDE KULLANILACAK AG DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ K.K.T.C. ELEKTRİK KURUMU PRSELSYON PROJELERİNDE KULLNILCK G DĞITIM PNOLRI TEKNİK ŞRTNMESİ Haziran 2007 İÇİNDEKİLER. Panoların Genel Özellikleri 2 B. Panoların İçeriği 3 C. Genel Parselasyon Kuralları 4

Detaylı

ALAT 70 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Asma Tavan Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri

ALAT 70 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Asma Tavan Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ Asma Tavan Sistemleri Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Bölme Duvar Sistemleri ALAT Asma Tavan 70 Tek Profil Agraflı Bandı Çiftli Yay Akustik Levha

Detaylı

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar İLAN NUMARASI: İhale 2, Lot 2 Teknik Şartname Standart Formu 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya

Detaylı

Yellowtec Headquarters Heinrich-Hertz-Str. 1-3, Monheim Germany

Yellowtec Headquarters Heinrich-Hertz-Str. 1-3, Monheim Germany 2014 Ürün Kataloğu Yellowtec Headquarters Heinrich-Hertz-Str. 1-3, 40789 Monheim Germany www.yellowtec.com Yellowtec USA 1551 Vaquero Glen Escondido, CA 92026 www.yellowtecusa.com www.facebook.com/yellowtec

Detaylı

A-TEKNİK ŞARTNAME: Trend Alanı: Türkiye Pavilyonunu ön plana çıkarmak amacıyla lounge alanı oluşturulacaktır.

A-TEKNİK ŞARTNAME: Trend Alanı: Türkiye Pavilyonunu ön plana çıkarmak amacıyla lounge alanı oluşturulacaktır. A-TEKNİK ŞARTNAME: Standın Genel Görünümü: Türkiye Standı nın diğer ülke pavyonları arasında ön plana çıkmasını ve ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi sağlayacak özgün bir tasarım oluşturulması için farklı

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ:

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: A. AMAÇ: BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun değişik birimlerinde ihtiyaç duyulan LCD Video Monitörlerin ve LCD Televizyon

Detaylı

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama MBD 70 OMEGALI BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ Aspen mamulü MBD 70 Demonte Bölme Duvar Sistemi ; alüminyum bitiş profilleri, galvaniz çelik taşıyıcı konstrüksiyon profiller ile dolu modül, sisteme uygun monoblok

Detaylı

CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG. Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup.

CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG. Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup. CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup.com İ Ç İ N D E K İ L E R 1.CAM BALKON SİSTEMİ Sayfa No

Detaylı

Sıva Altı Led Panel 3/6/9/12/15/20/24W LIGHTING. sıva altı led panel. Yuvarlak - Kare. 85x20. beyaz. 120x25. beyaz. 150x40. beyaz. 170x40. beyaz.

Sıva Altı Led Panel 3/6/9/12/15/20/24W LIGHTING. sıva altı led panel. Yuvarlak - Kare. 85x20. beyaz. 120x25. beyaz. 150x40. beyaz. 170x40. beyaz. 1 Sıva Altı Led Panel 3/6/9/12/1//24W Yuvarlak - Kare 01 3w 6w 9w 12w 1w w 24w 3w 6w 9w 12w 1w w 24w 6w 12w w 6w 12w w 240 40 8 80 13 1800 20 2 40 8 80 13 1800 20 40 80 1800 40 80 1800 8x 1x2 1x40 170x40

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI STANDARTLARINA UYGUN OKUL SIRALARI

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI STANDARTLARINA UYGUN OKUL SIRALARI ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK4) Sıra No: 115 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 16 1 2 2 4 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) 335.808.011 Okul Sıraları ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Detaylı

Tarz ve Estetiğin Birleştiği Çizgi; SÜPÜRGELİK. Profilleri. Mekanlarınız Mükemmel Çizgileri Hak Ediyor...

Tarz ve Estetiğin Birleştiği Çizgi; SÜPÜRGELİK. Profilleri. Mekanlarınız Mükemmel Çizgileri Hak Ediyor... Tarz ve Estetiğin Birleştiği Çizgi; SÜPÜRGELİK Profilleri Mekanlarınız Mükemmel Çizgileri Hak Ediyor... İ N D E X 5 15 29 41 Tasarım süpürgelik profilleri Süper mat lake beyaz pvc süpürgelik profilleri

Detaylı

IŞIK TEÇHĐZATI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ. 1.2 Dış cephede 44 adet Led li boyama ışık kaynağı ve 2 adet görüntü projektörü kullanılacaktır.

IŞIK TEÇHĐZATI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ. 1.2 Dış cephede 44 adet Led li boyama ışık kaynağı ve 2 adet görüntü projektörü kullanılacaktır. IŞIK TEÇHĐZATI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1. AMAÇ VE KAPSAM 1.1 Bu şartname, TRT Đstanbul radyosu Müdürlüğü hizmet binası tüm cephesinin (aşağıdaki örnek resimlerde olduğu gibi ) kurumun istediği renk tonuna ayarlanabilecek

Detaylı

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi Küçük panolar Buton delikli panolar...176 Terminal kutuları KL...177 BUS kutular BG...178 Kompakt panolar Kompakt panolar AE...179 Pano sistemleri TS 8 modüler pano sistemleri...182 TS 8 modüler pano sistemleri,

Detaylı

AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ MAHAL LİSTESİ. Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları yapılacaktır. BLOK GENELİNDE YAPILACAK

AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ MAHAL LİSTESİ. Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları yapılacaktır. BLOK GENELİNDE YAPILACAK AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL ADI 1 Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları Projenin içerisinde dinlenme alanları, çocuk oyun grupları bulunacaktır. Projeye uygun Fitness Salonu Site içi

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) Sıra No: 4 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜNE AİT TEKNİK ÇİZİM MASA İÇİN KİTAPLIK VEYA DOLAP İÇİN TEKNİK ÖZELLİKLER 180*76

Detaylı

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME Ergonomik tasarlanan yüksek kaliteli işlemler: Ürün gamı oldukça büyüktür ve size evde, bahçede ya da atölyede çalışmanıza yardım olacaktır. 142 9100 MAKET BIÇAĞI

Detaylı

CİVATALI ÇELİK RAF SİSTEMLERİ

CİVATALI ÇELİK RAF SİSTEMLERİ CİVATALI ÇELİK RAF SİSTEMLERİ TABLA KALINLIK KAPASİTE 26x93 0,70mm 70kg 26x75 0,70mm 75kg 26x60 0,70mm 85kg 31x93 0,70mm 65kg 31x75 0,70mm 70kg 31x60 0,70mm 80kg PROFİL ÖLÇÜ KALINLIK 40x40 200cm 1,5mm-2mm

Detaylı

BİZ REF.NO. 0198/HAYDAR ALİYEV MÜZESİ-BAKÜ/AZERBEYCAN

BİZ REF.NO. 0198/HAYDAR ALİYEV MÜZESİ-BAKÜ/AZERBEYCAN 2017 FİYAT KATALOĞU BİZ REF.NO. 0198/HAYDAR ALİYEV MÜZESİ-BAKÜ/AZERBEYCAN DÜNYACA ÜNLÜ MİMAR ZAHA HADID, HAYDAR ALİYEV CENTER PROJESİNDE SANDER ÜRÜNLERİNİ TERCİH ETMİŞTİR... REF.NO. 097/FLAME TOWERS-BAKÜ/AZERBEYCAN

Detaylı

TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj

TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj sistemi, arabalı palanga sistemi ve tahditleri, çelik

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DÖNER SERMAYE ÜRÜN LİSTESİ

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DÖNER SERMAYE ÜRÜN LİSTESİ DÜZCE ÜNİVERSİTESİ AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DÖNER SERMAYE ÜRÜN LİSTESİ 24/02/2014 Elbise Dolabı (1) 1 Birinci Sınıf Suntalam, 2 kapaklı 3 çekmeceli olarak üretilmiştir. Suntalam Kitaplık

Detaylı

19" Geniş Ekran LED Monitör

19 Geniş Ekran LED Monitör Genel Bakış ViewSonic VA1917a, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak ve ince ön çerçeve tasarımına sahip, 18,5 inç geniş ekran monitördür. 1366 x 768 çözünürlük ve 5 ms tepki

Detaylı

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ (50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ: Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun çeşitli birimlerinde kullanılacak olan; (50-52)- inç (127-132 cm) Full HD LCD

Detaylı

PAX VE KOMPLEMENT SATIN ALMA KILAVUZU. Menteşeli kapaklar

PAX VE KOMPLEMENT SATIN ALMA KILAVUZU. Menteşeli kapaklar SATIN ALMA KILAVUZU PAX VE KOMPLEMENT Menteşeli kapaklar Ayrıntılı bilgiyi garanti broşüründe bulabilirsiniz. EMNİYET Bu mobilya mutlaka duvara sabitlenmelidir. Değişik duvar yapı malzemeleri için değişik

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI Elazığ ili SODES Benim Yıldızım Olur musun? Projesi kapsamında Mobilya Grubu Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 4. Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO MASA TAKIMI NMOL 3001 TEKNİK ÖZELLİKLER

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 4. Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO MASA TAKIMI NMOL 3001 TEKNİK ÖZELLİKLER ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 4 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 DMO KATALOG KOD NO 332 425 006 ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM MASA TAKIMI NMOL 3001 OFİSLINE/NORMA

Detaylı

US AYDINLATMA ÜRÜN KATALOĞU. www.usaydinlatma.com

US AYDINLATMA ÜRÜN KATALOĞU. www.usaydinlatma.com US AYDINLATMA ÜRÜN KATALOĞU www.usaydinlatma.com US AYDINLATMA Toplamda 10 yılı aşkın sektörel deneyimi, en güncel çözümleri üretebilme esnekliği ve müşteri odaklı projelendirme anlayışıyla,yenilenen aydınlatma

Detaylı

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURDU MAL ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURDU MAL ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ NİĞDE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURDU MAL ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Niğde Üniversitesi Öğrenci Yurdunda kullanılmak üzere muhtelif mal ve malzeme alınacak olup, alınacak mal ve malzemelerin özellikleri aşağıda

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 2 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad tüp geçit 1 ad 100 cm düz kaydırak 1 ad kütük merdiven 1

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2014/2 KDV Hariç

FİYAT LİSTESİ 2014/2 KDV Hariç FİYAT LİSTESİ 2014/2 KDV Hariç Energy Saver www.iremelektrik.com.tr High Quality High Performance İçindekiler Akkor Ampuller... 05 Alüminyum Nemli Yer Armatürleri... 32 Bahçe Armatürleri... 33 Balast ve

Detaylı

demonte cam balkon sistemleri

demonte cam balkon sistemleri demonte cam balkon sistemleri 01-06-2015/2 bayii fiyat listesi Sıra No : 1 84 TL/M 2 Kasa Baza Alüminyum Ağırlığı 13 kg/m Alüminyum Et Kalınlığı 2,5 mm Çift Noktadan Taşımalı Zamak Teker Katlanır Çıkış

Detaylı

Gizli Aydınlatmada Esnek Işık Dönemi

Gizli Aydınlatmada Esnek Işık Dönemi Gizli Aydınlatmada Esnek Işık Dönemi Gizli ışık ile yapılmak istenen aydınlatma tasarımlarında geçmişten bu yana kullanılan konvansiyonel teknikler, gerek aydınlatma sonuçları gerekse mimari tasarım özgürlüğünü

Detaylı

Diğer uygulamaları sayfasında bulabilirsiniz!

Diğer uygulamaları  sayfasında bulabilirsiniz! Inhalt_TR_Repla.desd; Seite: 1; Datum: 19.08.16 14:33 Hizmet çeşitliliği Diğer uygulamaları www.replashop.com sayfasında bulabilirsiniz! Tel: +90 232 501 5010/11/12 Fax: +90 232 501 5020 www.replashop.com

Detaylı

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE Tamda istediğim SİZİN İÇİN, gibi... SINIRLI SAYIDA 1972 DEN GÜNÜMÜZE un arka bahçesi GEMLİK Gemlik, marmara denizinde zeytini ve güzellikleri ile ünlü ilçemizdir. Tarih boyu İstanbul ile ticari, sosyal,

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

ÖRNEK OLARAK İDARELER TARAFINDAN HAZIRLANACAK AKUSTİK MALZEME POZ NO.LARI

ÖRNEK OLARAK İDARELER TARAFINDAN HAZIRLANACAK AKUSTİK MALZEME POZ NO.LARI ÖRNEK OLARAK İDARELER TARAFINDAN HAZIRLANACAK AKUSTİK MALZEME POZ NO.LARI Burada hazırlanan akustik malzeme pozları örnektir. İncelenmesi amacıyla bilgilerinize sunulmuştur. Size özel pozların oluşturulması

Detaylı

FİYAT LİSTESİ

FİYAT LİSTESİ 1.Org.San.Böl.İstikamet Cad.No:12-1 Selçuklu/KONYA Tel:0 332 249 66 61-62 Fax:0 332 249 66 60 10.10.2017-6 FİYAT LİSTESİ SATIŞ ŞARTLARI: *HGS Parlak yüzey farkı +3 TL DİR. *Fiyatlarımıza KDV Dahildir.

Detaylı

İSTANBUL D STÜDYOSU IŞIK ALT YAPI TEÇHİZATI TEMİNİ ve MONTAJI TEKNİK ŞARTNAMESİ

İSTANBUL D STÜDYOSU IŞIK ALT YAPI TEÇHİZATI TEMİNİ ve MONTAJI TEKNİK ŞARTNAMESİ İSTANBUL D STÜDYOSU IŞIK ALT YAPI TEÇHİZATI TEMİNİ ve MONTAJI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ 1.1- Bu şartname, İstanbul D Stüdyosu 56 adet teleskop tip ışık askı montajı, bir adet dimmer kasası montajı, 2 adet

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/12/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20126591 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/12/2012 TARİHİ,

Detaylı

KOMPAKT LAMİNAT PANELLER

KOMPAKT LAMİNAT PANELLER KOMPAKT LAMİNAT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Doğal ahşap veya laminat paneller ile kompoze edilmiş kompakt cephe panellerinden oluşan cephe kaplama sistemleri hafif metal alt konstrüksiyon sistemlerle

Detaylı

DVN-A 1144 RENAULT MEGANE 4 NASIL MONTAJ YAPARIM?

DVN-A 1144 RENAULT MEGANE 4 NASIL MONTAJ YAPARIM? RENAULT MEGANE 4 DVN-A 1144 NASIL MONTAJ YAPARIM? VİTES KONSOLONUN SOL VE SAĞ KISMINDAKİ UZUN BAKALİTLERİ SÖKÜNÜZ. SOL VE SAĞ YAN PLASTİK PARÇALARI KENDİNİZE DOĞRU ÇEKEREK ÇIKARINIZ. RESİM 1 ORİJİNAL CİHAZ

Detaylı

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE TADİLAT TEKNİK ŞARTNAMESİ

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE TADİLAT TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Revir Tuvalet ve Mutfak Tadilatı İşi. 2. TEKNİK ÖZELLİKLER 1) Kırım, örüm, alçı ve boya işleri; a) Lavabo ve Tuvalet kısmında bulunan mevcut seramikler ve yapıştırıcı kalıntıları kırılarak temizlenecektir.

Detaylı

IŞIĞIN OLDUĞU HER YERDE...

IŞIĞIN OLDUĞU HER YERDE... Profesyonel Aydınlatma Çözümleri 2013 LED Aydınlatma Ürün Kataloğu IŞIĞIN OLDUĞU HER YERDE... İÇİNDEKİLER PROJEKTÖR 5 SOKAK LAMBASI 13 ENDÜSTRİYEL SARKIT 17 KANOPİ AYDINLATMA 21 PANEL AYDINLATMA 27 LINEER

Detaylı

HEKİM PANEL SİSTEM KONTEYNER TEKNİK ÖZELLİĞİ

HEKİM PANEL SİSTEM KONTEYNER TEKNİK ÖZELLİĞİ HEKİM PANEL SİSTEM KONTEYNER TEKNİK ÖZELLİĞİ Dış Duvarlar: Film Kaplı Boyalı Galvaniz Sac İç Duvarlar: Film Kaplı Boyalı Galvaniz Sac ÜRETİM ŞEKLİ TAŞIYICI SİSTEM Profilleri rollform makinası ile üretilen,

Detaylı

PROJECTS DOOR MAIN DOOR SYSTEM

PROJECTS DOOR MAIN DOOR SYSTEM HOTEL PROJECTS PROJECTS DOOR MAIN DOOR SYSTEM BATHROOM DOOR FIRE EXIT DOOR SAHFT CAPS ÖZEL PROJE KAPILARI erti Bizde sizler gibi kendi evimiz için Çalısıyoruz. odo Sac kalınlık 1.5 mm Alüminyum kanat çerçeve

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 5 basmaklı merdiven 100 cm düz kaydırak platform korkuluğu tırmanma basmakları 1 tk dal figürü yaprak figürü çatı kemeri POLİETİLEN

Detaylı

3500 Kırmızı 1210 SMD İç Mekan Mt/ 60 LED 120 Derece Mt/400 ma Mt/4.8 Watt 1 USD

3500 Kırmızı 1210 SMD İç Mekan Mt/ 60 LED 120 Derece Mt/400 ma Mt/4.8 Watt 1 USD 3500 Kırmızı 1210 SMD İç Mekan Mt/ 60 LED 120 Derece Mt/400 ma Mt/4.8 Watt 1 USD 3501 Sarı 1210 SMD İç Mekan Mt/ 60 LED 120 Derece Mt/400 ma Mt/4.8 Watt 1 USD 3502 Mavi 1210 SMD İç Mekan Mt/ 60 LED 120

Detaylı

L ght up your l fe...

L ght up your l fe... Led sektöründe faaliyete geçen şirketimiz şuan İZMİR ve BURSA da toptan ve parakende olarak siz değerli müşterilerimize hizmet etmekteyiz. Ürünlerimiz Çin Halk Cumhuriyetinde 10.000 m² kapalı alanda yüksek

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015 YILI ÜRÜN KATALOĞU

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015 YILI ÜRÜN KATALOĞU DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015 YILI ÜRÜN KATALOĞU 1. sınıf kayın masiften üretilmiş, natürel ipek mat verniği uygulaması yapılmıştır. *Kumaş aksesuar

Detaylı

DYNAMIC. Segmenti: Genç Renk Alternatifleri: Beyaz-Ahşap Desenli. Hedef Kitlesi: Unisex Teması: Ahşap ve Beyaz Kombinasyonu

DYNAMIC. Segmenti: Genç Renk Alternatifleri: Beyaz-Ahşap Desenli. Hedef Kitlesi: Unisex Teması: Ahşap ve Beyaz Kombinasyonu DYNAMIC Hedef Kitlesi: Unisex Teması: Ahşap ve Beyaz Kombinasyonu Segmenti: Genç Renk Alternatifleri: Beyaz-Ahşap Desenli Yaş Aralığı: 12-24 Yaş Sertifikaları: TSE Kıyafetlerin hava alması için havalandırma

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ŞARTNAMELER PREFİ PREFABRİK YAPI ENDÜSTRİ BİLİŞİM VE TİCARET LTD.ŞTİ. 27/200 FORMLU TRAPEZOİDAL

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ KASIM 2010 BODRUM KAT B01 Uygulama Projesi (Mevcut Projesinde B01 olarak numaralandırılmıştır.) DÖŞEME : Döşeme üzerinde bulunan tüm

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ Elazığ ili SODES Güçlü Toplum Güçlü Kadın Projesi kapsamında Mobilya Grubu Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

KOMPOZİT DECK. Deck profilin ölçüleri; En; 140 mm, Yükseklik; 21 mm ve Uzunluk; 3m ile 6m arasında değişebilen ölçülerdedir.

KOMPOZİT DECK. Deck profilin ölçüleri; En; 140 mm, Yükseklik; 21 mm ve Uzunluk; 3m ile 6m arasında değişebilen ölçülerdedir. KOMPOZİT DECK DECK : 140 mm x 21 mm KARKAS: 38 mm x 45 mm Mamul: Kompozit Deck Renkler: Antrasit, Fındık kahve, Gri En: 140 mm Yükseklik: 21 mm Boy: 3m - 6m Ahşap Kompozit Deck ürünümüz % 65 PVC, % 35

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HIGHLINE HIGHLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (İKİ STRİP) KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP LAKE BOYALI LAKE

Detaylı

İç duvar detayı. Prensip detayıdır, projeye göre değişebilir.

İç duvar detayı. Prensip detayıdır, projeye göre değişebilir. UYGULAMA DETAYLARI İç duvar detayı. Yükseltilmiş iç duvar detayı. Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı

Detaylı

Yeni stadımızın localarının tefriģi için gerekli olan mobilya ve tefriģat malzemelerinin teknik özellikleri ekli dosyada mevcuttur.

Yeni stadımızın localarının tefriģi için gerekli olan mobilya ve tefriģat malzemelerinin teknik özellikleri ekli dosyada mevcuttur. Yeni stadımızın localarının tefriģi için gerekli olan mobilya ve tefriģat malzemelerinin teknik özellikleri ekli dosyada mevcuttur. Teklif verecek firmaların tekliflerini 16.04.2015 PerĢembe günü saat

Detaylı

www.ledyapi.com LEDBAR SOLUTIONS

www.ledyapi.com LEDBAR SOLUTIONS www. LEDBAR SOLUTIONS İÇİNDEKİLER LUDEL 3528 LUDEL 3528 HIGH LUDEL 3528 LOW 4 12 8 16 Hakkımızda OSRAM DURIS Ludel Lighting olarak lineer aydınlatma ürünlerine getirdiğimiz yenilikçi çözümlerle tanınmış,

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad 3 gen platform 1 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad kütük merdiven 1 ad platform korkuluğu 1 ad metal tırmanma 1 tk bacak giydirme

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU

ÜRÜN KATALOĞU 07 ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA Kento led uluslararası ticaret yapan, malzeme ve tedarik sektörüne yön veren köklü bir firmadır. Hedefimiz firmalarla güvenli hızlı samimi ortaklık sağlamaktır. Türkiyenin çeşitli

Detaylı

3,86 TL Q.42mm Ayarlı Baza Ayağı ,14 TL 4,32 TL 13147

3,86 TL Q.42mm Ayarlı Baza Ayağı ,14 TL 4,32 TL 13147 Boyalı 265 5,76 TL 50 x 50 mm Pls. Ayarlanabilir Pingolu 266 6,42 TL Baza Ayağı 267 36 Ad 8,46 TL 225 06 cm 36 Ad 2,89 TL 226 36 Ad 3,6 TL 227 36 Ad 3,39 TL Q.60mm Ayarlı Baza Ayağı 240 2 cm 36 Ad 3,72

Detaylı