BMW Serisi Sedan. Sheer Driving Pleasure. BMW SERİSİ SEDAN. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BMW Serisi Sedan. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr BMW SERİSİ SEDAN. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ."

Transkript

1 BMW Serisi Sedan Sheer Driving Pleasure BMW SERİSİ SEDAN. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ.

2 BAZEN BİR RESİM BİN SÖZCÜĞE BEDELDİR.

3 Editoryal HER AN DAHA DA MÜKEMMEL. Her açıdan en iyisini yaratmak BMW Serisi Sedan ın her zaman hedefi oldu. Onu sıradan bir üst sınıf otomobilden çok daha fazlası yapan da bu. Hangi açıdan bakılırsa bakılsın, bu otomobil kendinden emin ve kişilikli. BMW Serisi tasarımıyla, kullanımıyla, iç konfor ve işlevselliğiyle sedan otomobilinden şık bir görünümden fazlasını bekleyen herkes için mükemmel bir seçenek. En belirgin özellikleri arasında sportifliği, şıklığı, hakim duruşu ve elbette lider görünümü yer alır. BMW ConnectedDrive Hizmetleri, pek çok uygulama ve opsiyonel Sürücü Asistanı Plus gibi bir dizi teknolojik yenilik de bunun kanıtı. BMW Serisi Sedan MÜKEMMELLİK TUTKUSU. Teknoloji HAREKETE GEÇİREN YENİLİK. Donanım HAYAL GÜCÜNÜZ KADAR BİREYSEL. Genel Bakış BİR BAKIŞTA TÜM SERİ. BMW Serisi Sedan ile mükemmelliği garantileyen, gelmiş geçmiş en iyi BMW Serisi otomobile sahip olursunuz. Ve bunu sadece ev iş arasındaki sürüşleriniz sırasında hissetmekle kalmazsınız. Aynı duygu aklınıza gelebilecek her yolculukta sizinle olacak. Ve her kilometrede. Dış tasarım Estetik kusursuzluk. BMW ConnectedDrive Teknolojiden yararlanın. İç tasarım En üstün düzeyde konfor. BMW EfficientDynamics Az yakmak, keyif almak. BMW ConnectedDrive Özgürlüğe bağlanın. BMW EfficientDynamics Yakıt tüketiminde ve emisyonda azalma sağlayan teknoloji paketi. Motorlar Yüksek performanslı benzinli ve dizel motorlar. BMW M d xdrive Odaklanmış M gücü ve yüksek verimlilik. BMW Serisi Sedan Luxury Line Edition Sport M Sport Paket BMW Individual Renkler, döşemeler ve iç kaplamalar Standart / Opsiyonel donanım Yakıt tüketimi ve CO emisyonu hakkında teknik veri ve bilgiler BMW Servis BMW Servis, BMW Finansal Hizmetler ve BMW Deneyimi. BMW ActiveHybrid Akıllı enerji yönetiminin yeni zirvesi. Orijinal BMW Aksesuarları Çok yönlü ve bireysel. Şasi ve güvenlik Sürüş keyfi için tasarlanan yenilik. Gösterilen otomobilin donanımı: BMW i Sedan Luxury Line. Motor: Güç: Jantlar: Gövde rengi: Döşemeler: İç kaplama: BMW TwinPower Turbo sıralı altı silindirli benzinli motor bg ( kw) inç çok-kollu kodlu Style hafi f alaşım Metalik Buzul Gümüşü Line a özgü dikişli seçkin Mocha Nappa deri İnce Çizgili Antrasit Yakıt tüketimi ve CO emisyon değerleri için sayfa ( /( İçerik

4 ÇARPICI BİÇİM. HEDEFE YÖNELİK GÖRÜNÜM. BMW Serisi Sedan ın yüksek standartları baştan sona kendini gösterir. Üst kısımda hafi fçe düzleştirilmiş opsiyonel Adaptif LED farları ve daha keskin açılı çift böbrek ızgarasıyla bu görünüm otomobilin karizmatik yüzünden başlar. Arka kısımda ise her detayı en hassas biçimiyle gözler önüne seren stop lambaları, eksiksiz bir kendine güveni ifade eder. Stop lambalarının görsel derinliği ve L şeklindeki formu arka bölüm tasarımıyla kusursuz bir şekilde bütünleşirken, genel estetik profili de ideal şekilde tamamlar.

5 GEÇTİĞİ HER SOKAĞA STİLİNİ YANSITIR.

6 ONU GÖRMEMEK İMKANSIZ.

7 MANZARA KADAR BÜYÜLEYİCİ.

8 BİR DOKUNUŞ DAHA. BMW Serisi Sedan ın sağladığı konfor, BMW ConnectedDrive tarafından sunulan kapsamlı Ofi s fonksiyonları kadar etkileyicidir. Örneğin pratik USB ve Bluetooth bağlantısı seçeneği ile akıllı telefonunuzu otomobilinize bağlayabilir, rehberinizdeki bilgileri ya da programınızı istediğiniz zaman Kontrol Ekranı nda görüntüleyebilirsiniz. Yeni idrive Dokunmatik Butonu ile BMW nin sürücüye odaklı tipik tasarımını kelimenin tam anlamıyla hissedebilirsiniz. Bu özellik harfl eri ve rakamları kendi el yazınızla girmenizi sağlar. Tüm bu özelliklerin yer aldığı ortam tamamen size bağlıdır. Çünkü M Sport paketi ile, BMW Luxury Line size seçim yapabileceğiniz bambaşka bir tasarım dünyası sunar. Böylece hem iç tasarıma hem de dış tasarıma çok daha seçkin bir karakter kazandırabilirsiniz.

9 BUSINESS CLASS A HOŞ GELDİNİZ.

10 VERİMLİLİĞİN YENİ ANLAMINI KEŞFEDİN. BMW i ile yeni BMW Serisi verimlilik ve dinamizmin somut halini sunar. bg ( kw) motor gücü göz önüne alındığında, rakamlar yeterince açıklayıcıdır: Sekiz ileri Steptronic şanzımanla birlikte kilometrede yalnızca.. litre yakıt tüketimi ve gr/km arasında CO emisyonuna sahiptir. Arzu ederseniz, kentin sokaklarını daha verimli şekilde BMW Maxi Scooter üzerinde keşfedebilirsiniz. Çevik sürüşü ve düşük yakıt tüketimi tam da şehir hayatında ihtiyaç duyulan özellikler. Yakıt tüketimi ve CO emisyonu değerleri seçilen jant/lastik boyutuna bağlıdır. Daha fazla bilgi için sayfa / e bakınız.

11 BMW ConnectedDrive Özgürlüğe bağlanın. CONNECTED DRIVE HİZMETLERİ. ConnectedDrive Hizmetleri*, seçeneği sürücüye yol boyunca çeşitli bilgi, eğlence ve servis özellikleri sunar. Aynı zamanda hava durumu, haberler, Google TM tarafından çevrimiçi arama ve çeşitli ofis fonksiyonları gibi güncel ve yerelleştirilmiş bilgilere erişim sağlayan BMW Online özelliğini içerir. Aynı zamanda Uygulamalar menüsünden web kameraları, yakıt fiyatı bilgisi, park bilgisi, seyahat ve otel rehberleri gibi bireysel hizmet ve özellikleri de birleştirebilirsiniz. Her geçen gün yaşam tarzımızdaki değişikliklerle beraber hayatımız daha online hale geliyor. Ancak BMW sürücüleri, dış dünyayla birçoklarına göre daha kolay bağlantının keyfi ni sürüyor. Otomobil kullanırken bilgi alabiliyor, telefon ve e-posta iletişimi kurabiliyor, trafi ğin durumunu izleyebiliyor ve hareket halindeyken bile güncel kalabiliyor. BMW otomobillerini dış dünya ile bu kadar işlevsel bir şekilde bağlayan hizmetler BMW ConnectedDrive adı altında toplanıyor. BMW ConnectedDrive, akıllı hizmetleri ve destek sistemleriyle, ihtiyacınız olan bütün donanımla yanınızda. BMW ConnectedDrive Hizmetleri ve Uygulamaları sürücü, otomobil ve dış dünya arasında çok yönlü bağlantı sağlayarak daha fazla özgürlük sunuyor. BMW ConnectedDrive Sürücü Destek sistemleri BMW'nizi daha güvenli ve daha konforlu hale getiriyor. Akıllı sistemler sürücünün işini kolaylaştırıyor ve trafi ğin tehlikelerini en aza indiriyor. Belirli akıllı telefon uygulamaların güvenli ve konforlu şekilde kullanımı zaman sınırı olmadan sunulur. BMW ConnectedDrive Hizmetleri seçeneği aynı zamanda istediğiniz her yerden istediğiniz anda bireysel ihtiyacınıza göre hizmet ve uygulamaları rezerve edebileceğiniz, genişletebileceğiniz ve seçebileceğiniz BMW ConnectedDrive Store için de erişim sağlar. BMW ConnectedDrive Hizmetleri aynı zamanda BMW otomobilinizdeki her yolculuğu gerçek bir deneyime dönüştürecek çok daha fazla seçenek sunar. Daha fazla bilgi için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz: * Tüm pazarlarda sunulmayabilir. Lütfen Borusan Otomotiv BMW Yetkili Satıcısı ile bağlantıya geçin. BMW ConnectedDrive hakkında daha fazla bilgi için: BMW ConnectedDrive

12 BMW CONNECTED DRIVE HİZMETLERİ VE UYGULAMALARI - AKILLI BAĞLANTI. BMW ConnectedDrive Hizmetleri ve Uygulamaları* şimdi eskisinden çok daha hızlı ve çok daha kolay şekilde kişisel gereksinimlerinize göre yapılandırılabilir. Her yolculukta en sevdiğiniz müzikleri mi dinlemek istiyorsunuz? AUPEO! kişisel İnternet radyosu ile artık bu çok kolay. BMW CONNECTED DRIVE SÜRÜCÜ YARDIMI ÖNGÖRÜ SAHİBİ YARDIMCI BİR PİLOT. BMW ConnectedDrive Sürücü Yardımı güvenliği ve konforu artırmanın yanı sıra sürüş keyfinizi de en üst düzeye çıkaracak yenilikçi fonksiyonlar içerir. Karşınıza çıkacak virajı önceden bilmek mi istersiniz? Tam renkli BMW Head-up Display ile bu mümkün. Karanlıkta daha fazla emniyet mi? BMW Gece Görüşü bunu halleder. AUPEO! KİŞİSEL İNTERNET RADYOSU KENDİ RADYO PROGRAMINIZI YARATIN. Bir akıllı telefon ve ücretsiz AUPEO! kişisel İnternet radyosu uygulaması ile yalnızca sevdiğiniz parçaları dinleyeceğinizden şüpheniz olmasın. Özelleştirilebilir İnternet radyosu müzik zevkinize uyum sağlar. nin üzerinde müzik türü içerisinden seçiminizi yapın ve şu anda bir milyondan fazla parça içeren bir müzik kitaplığına erişin. Müzik tercihlerinizi belirlemek için Kontrol Ekranı ndaki Beğen ve Engelle butonlarını kullanabilirsiniz. Akıllı telefon ek bileşen adaptörü veya BMW tarafından tavsiye edilen bir kablo aracılığıyla otomobilinize bağlanır. Bu fonksiyon için Professional Navigation Sistemi gereklidir. BMW HEAD-UP DISPLAY SAYESİNDE YALNIZCA YOLA ODAKLANIN. Tam renkli BMW Head-Up Display sürüş ile ilgili bilgileri doğrudan sürücünün görüş açısı içerisine yansıtarak önündeki yola odaklanmasını sağlar. Görüntülenen bilgiler arasında mevcut hız, navigasyon talimatları, Hız Limit Bilgisi ve sollama yapılamaz işareti, telefon ve eğlence listeleri yer alır. İNTERNET BİLGİ PARMAKLARINIZIN UCUNDA. Banka hesabınızın bakiyesini kontrol etmeniz, ebay de bir teklif vermeniz veya Wikipedia da bir şeye bakmanız gerektiğinde, BMW ConnectedDrive Internet seçeneği, online olarak yapmak istediklerinizi gerçekleştirmenize olanak tanır. İstediğiniz gibi sörf yapabilmeniz için, merkez konsoldaki idrive Butonu bir mouse gibi çift işlevli olur. SÜRÜŞ ASİSTANI PLUS GERİYE YASLANIN VE YOLU BMW'NİZE EMANET EDİN. Sürüş Asistanı Plus, Yaklaşma Kontrolü Uyarısı ve Şerit Terk Uyarısının yanı sıra, Dur-Kalk İşlevli Aktif Crusie Control ve Trafi k Sıkışıklığı Asistanı gibi özellikleri de içerir. Tüm bu özellikler otoyolda kullanım sırasında konforu ve güvenliği artırır. Sürücü Asistanı Plus ve Trafi k Sıkışıklığı Asistanı için Steptronic şanzıman ve Business veya Professional Navigasyon Sistemi gereklidir. BLUETOOTH OFİS HER ZAMAN BAĞLANTI HALİNDE. Bluetooth Ofi s e-posta, randevular, yapılacak işler, iletişim bilgileri ve metin mesajlarının Kontrol Ekranı nda görüntülenmesi ya da seslendirme özelliğini kullanarak hoparlörler üzerinden sesli olarak okunması gibi BMW ofi s işlevlerini sağlar. Uyumlu mobil cihazların listesini internet adresimizde bulabilirsiniz YAYA ALGILAMA VE KRİTİK UYARI ÖZELLİKLİ BMW GECE GÖRÜŞ SİSTEMİ. Çift böbrek ızgara içerisinde yer alan isteğe bağlı kızılötesi kamera metre mesafe içerisindeki kişileri ve hayvanları algılayarak görüntüleri Kontrol Ekranı'na yansıtır. Yaya algılama fonksiyonu, metreye kadar bir mesafede kişilerin yola yaklaşması durumunda aynı zamanda görsel bir uyarı verir. Böylece sürücü olası bir tehlikeden oldukça erken haberdar olur ve daha hızlı tepki verebilir. Yeni Kritik Uyarı sistemi özellikle kritik durumlarda yardımcı olarak güvenliği artırır. Burada gösterilen resimler donanım örnekleridir. Özellikler her bir BMW için değişebilir. Modele bağlı olarak, Kontrol Ekranı ve içeriğin sunumu farklılık gösterebilir. * Tüm pazarlarda sunulmayabilir. Lütfen Borusan Otomotiv BMW Yetkili Satıcısı ile bağlantıya geçin. Ekran görünürlüğü polarize güneş gözlükleriyle birlikte kısıtlıdır. Gösterilen BMW Head-Up Display işlevi donanıma bağlıdır. xdrive modelleriyle birlikte sunulmaz BMW ConnectedDrive

13 BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW EFFICIENT DYNAMICS DAHA AZIYLA ÇOK DAHA FAZLASI. Yakıt tüketimi ve emisyonunu en aza düşürmek üzere BMW tarafından geliştirilen bir strateji olan BMW EfficientDynamics, aynı zamanda sürüş dinamiklerini ve sürüş keyfini de artırır. BMW EfficientDynamics; güç aktarımı, enerji yönetimi ve otomobil konseptini kapsayan bütünlüklü bir teknoloji paketidir ve her BMW de standart olarak sunulur. Yeni nesil BMW TwinPower Turbo benzinli ve dizel motorlar BMW otomobillerin daha yüksek performans ve daha düşük yakıt tüketiminde temel öneme sahiptir. Verimlilik artışı aynı zamanda optimize edilmiş aerodinamik özellikler ve doğru malzemeleri doğru yerde kullanarak ağırlığı azaltan ve aynı zamanda otomobilin sağlamlığını arttıran BMW EfficientLighweight yapısı sayesinde sağlanır. BMW, özellikle ultra hafif ve aynı zamanda yüksek dayanıklılığa sahip karbon (CFRP) kullanımına net bir şekilde odaklanan tek büyük otomobil üreticisi olarak, bu alanda yeniliklere açıkça öncülük etmektedir. BMW EfficientDynamics paketi ilave olarak akıllı enerji yönetimi ve sürücü tarafından seçilebilen ve yakıt verimliliğine yönelik sürüş stilini teşvik eden ECO PRO modunu içerir. BMW için diğer bir temel alan ise saf elektrikli işletime dayalı BMW edrive teknolojisi ve plug-in hibridler gibi öncü sürüş yöntemlerini geliştirmektir. BMW SERİSİ SEDAN DAKİ BMW EFFICIENT DYNAMICS YENİLİKLERİNE GENEL BAKIŞ. Otomatik Start/Stop fonksiyonu yakıt tüketimini azaltmak üzere trafi k ışıkları veya trafi k sıkışıklıkları gibi kısa süreli duraklamalarda motoru geçici olarak durdurur. Debriyaja (manuel şanzıman) veya frene (Steptronic şanzıman) basıldığında, motor otomatik olarak, saniyeden daha kısa bir sürede yeniden çalışır. BMW TwinPower Turbo teknolojisi benzinli motoru TwinScroll turboşarjı Valvetronic özelliği, Çift VANOS ve Yüksek Hassasiyetli Enjeksiyon ile birleştirir. Dizel motorlarda CommonRail direkt enjeksiyon değişken türbin geometrili turboşarj ( d ve d ile iki aşamalı turboşarjı) ile birleşir. Bu önlemler yakıt tüketimini tüm motorlarda önemli ölçüde düşürürken, aynı zamanda geniş bir hız aralığında gücü hissedilir şekilde artırır. Fren Enerjisi Geri Kazanımı ile alternatör, sürücü ayağını gaz pedalından çektiğinde ya da frene bastığında elektrik üretir. Bu şekilde üretilen kinetik enerji elektriğe dönüştürülür ve aküyü şarj etmek için kullanılır. Geleneksel hidrolik direksiyon sistemlerinin aksine, Elektrikli Direksiyon sadece direksiyon hareketi esnasında enerji kullanır. Düz yolda elektrik motoru devre dışı kalır. Aerodinamik. Titizlikle optimize edilmiş aerodinamik önlemler mükemmel bir sürtünme katsayısı sağlayarak otomobilin toplam verimliliğini artırır. Düz alt gövde paneli, geliştirilmiş ön rüzgarlık tasarımı ve çamurluk davlumbazlarındaki hava giriş ve akım yönetimi bu aerodinamik özelliklerden bazılarıdır. Optimum Vites Değiştirme Göstergesi yakıt açısından verimli sürüş için en uygun vitesi gösterir. Sistem ayrıca bireysel sürüş tutumuna adapte olarak vites büyütme ve küçültme önerisi sunar. Sekiz ileri Steptronic şanzıman birbirine yakın vites oranı aralıkları ve her vites değişikliğinde motor devrinde en aza indirilen fark sayesinde hissedilir şekilde daha kolay vites değiştirmeyi sağlayarak sürüş konforunu arttırır. Yine bu sayede otomobilin dinamizmi belirgin bir şekilde artarken, yakıt tüketimi azalır. Yakıt tasarufu sağlayan ECO PRO modu gaz pedalı ve şanzıman tepkilerini ayarlar ve ısıtma/klima sistemini orta düzeye çeker. ECO PRO bu önlemlerle fazladan kaç kilometre kazanıldığını gösteren bonus menzil fonksiyonuyla birlikte yakıt verimliliğini artıracak ipuçları sunarak sürücü davranışını optimize eder. Böylece sürüş tarzına bağlı olarak yüzde ye varan yakıt tasarrufu elde edilir. Pasif Seyir Fonksiyonu, İleri Rota Asistanı ve Steptronic vites ile Professional Navigasyon Sistemini birleştiren ECO PRO Rota ile yüzde beş daha tasarruf mümkündür. Belirtilen tasarruf oranları BMW bünyesindeki çalışmaların bulgularına dayalıdır BMW EfficientDynamics

14 HER ŞEY KEYİF EKSENİNDE DÖNER. DAKİKADA BİRKAÇ BİN DEVİRLE. Benzinli motorlar. Güç, kalite ve üstün devir yeteneği BMW motorların ayırt edici özellikleridir. Bunun yanı sıra, BMW Serisi için sunulan tüm motorlar BMW Effi cientdynamics felsefesine uygundur. Burada yol gösterici ilke, yola güç aktarırken yakıt tüketimini ve CO emisyonunu en aza indirmektir. Hangi motoru seçerseniz seçin, kusursuz sürüş keyfinden emin olabilirsiniz. Dizel motorlar. Tüm BMW Serisi dizel motorları BMW TwinPower Turbo teknolojisiyle donatılmıştır ve sahip oldukları rafine güç ve yüksek verimlilikle öne çıkar. En yeni CommonRail teknolojisi sarsıntısız çalışma ve yakıt tasarrufunu ani tepki becerisi ve üstün devir kapasitesiyle birleştirir. Tüm modeller hafif alüminyum yapıya sahiptir ve standart olarak bakım gerektirmeyen partikül filtresi ile donatılmıştır. Azot oksit emisyonunu önemli ölçüde azaltan BMW BluePerformance teknolojisi de standart olarak yer alır. Bu özellik sayesinde otomobiller EU emisyon standartlarına uygundur Güç (kw) Tork (Nm) Tork (Nm) Güç (kw) Tork (Nm) Güç (kw) Tork (Nm) Güç (kw) ,000 2,000 3,000 4,000 5,000 6,000 7,000 Devir hızı (dev/dak) ,000 2,000 3,000 4,000 5,000 Devir hızı (rpm) 0 Güç ve verimlilik TwinPower Turbo teknolojisi ile BMW i. Daha fazla güç, daha az emisyon BMW ( d ile verimli TwinPower Turbo motor. BMW i. Bu BMW TwinPower Turbo V motor, iki turboşarjı Valvetronic, Çift VANOS ve Yüksek Hassasiyetli Enjeksiyon ile birleştiriyor. Böylece, ile, dev/dak arasında tam Nm maksimum tork sağlıyor. bg ( kw) gücündeki motor, otomobili dan km/sa hıza (. saniye gibi etkileyici bir sürede çıkarıyor. Yüksek Hassasiyetli Enjeksiyon sayesinde yakıt en yüksek verimlilikle kullanılıyor. BMW i.. litre BMW TwinPower Turbo sıralı altı silindirli benzinli motor Valvetronic, Çift VANOS ve Yüksek Hassasiyetli Enjeksiyonu TwinScroll turboşarj ile birleştiriyor. Akıllı yenilikler paketi km de sadece..( litre ortalama yakıt tüketimi ve g/km emisyonu sağlarken, etkileyici performans değerlerine ulaşılmasını sağlıyor: bg ( kw) güç, ( Nm maksimum tork, dan km/sa hıza ulaşma süresi sadece. saniye. Azami hız km/sa (sınırlandırılmıştır). BMW i. BMW TwinPower Turbo dört silindirli benzinli motor Nm maksimum torku, dev/dak gibi son derece düşük bir devirde sağlıyor. TwinScroll turboşarjı Valvetronic, Çift VANOS ve Yüksek Hassasiyetli Enjeksiyon ile birleştiren BMW TwinPower Turbo teknolojisi sayesinde, bu ( bg ( kw) gücündeki motor, otomobili dan km/sa hıza yalnızca. saniyede ulaştırıyor. Azami hız km/sa (sınırlandırılmıştır), ortalama yakıt tüketimi km de.. litre ve CO emisyonu ( (g/km. BMW i.. litre hacmindeki BMW TwinPower Turbo dört silindirli benzinli motor, TwinScroll turboşarj ile birlikte Valvetronic, Çift Vanos ve Yüksek Hassasiyetli Enjeksiyon özelliklerine sahip. Bu sayede güçlü karakterle birlikte aynı zamanda yüksek verimlilik sağlanıyor. (bg ( kw) güç ve Nm maksimum tork otomobili dan km/sa hıza. saniyede çıkarırken, azami hız km/sa düzeyine ulaşıyor. Ortalama yakıt tüketimi km de.(. litre ve CO emisyonu ( g/km. BMW d. Bu dizel motor BMW TwinPower Turbo teknolojisini, CommonRail direkt enjeksiyonu ile değişken türbin geometrili iki aşamalı turboşarj sistemini birleştiriyor., -, dev/dak da Nm maksimum tork sağlayan bg ( ( kw) gücündeki sıralı altı silindirli motor, kusursuz çalışması ve son derece hassas tepkisiyle dikkat çekiyor. BMW ( d xdrive modeli de bulunan motorun diğer temel özellikleri: km/sa.( saniyede ulaşır ( ( d xdrive:. s) kilometrede ortalama yakıt tüketimi.(. litredir ( ( d xdrive:.. litre). Ayrıca dört çeker sistemi hem çekişi, hem çekiş dengesini iyileştirir. BMW d. BMW TwinPower Turbo sıralı altı silindirli dizel motor, (. litre kapasitesiyle CommonRail direk enjeksiyon ile değişken türbin geometrili turboşarjı birleştiriyor. Motor sadece, dev/dak da bg ( kw) üretirken, Nm lik etkileyici tork değerine sahip. dan km/sa hıza çıkış süresi ise sadece. saniye ( ( d xdrive:, saniye). Ortalama yakıt tüketimi km de yalnızca.. litre ( ( d xdrive:,, litre) ve CO emisyonu ( g/km ( ( d xdrive: g/km ). BMW d. Yeni nesil BMW TwinPower Turbo dört silindirli dizel motor,. litre kapasitesi ve bg ( kw) gücüyle CommonRail direk enjeksiyon ile değişken türbin geometrili aşamalı turboşarjı birleştiriyor. Maksimum tork seviyesine, dev/dak da Nm ile ulaşıyor. BMW d hareketsiz konumdan km/sa hıza. saniyede çıkarken, azami hızı km/sa. Ortalama yakıt tüketimi: kilometrede..( litre dizel. CO emisyonu: ( g/km. BMW d. Yeni BMW TwinPower Turbo dört silindirli dizel motor. litre hacmiyle bg ( kw) gibi etkileyici bir güç üretiyor. CommonRail direkt enjeksiyon ile değişken türbin geometrili turboşarjı birleştiren motor,, ila, dev/dak arasında Nm maksimum tork elde ederken, hareketsiz konumdan km/sa hıza, saniyede ulaşıyor ( d xdrive, sn). Azami hız ( km/sa. Karma döngüde yakıt verimliliği: km de,(, litre ( d xdrive,, litre) ; CO emisyonu: g/km ( d xdrive: g/km ). Ayrıca, BMW xdrive dört çeker sistemi çekişi ve yön stabilitesini artırır. BMW d. Yeni nesil BMW TwinPower Turbo dört silindirli. litre dizel motor sürüş keyfi ile verimlilik ve düşük emisyon özelliklerini bir arada sunuyor. Otomobil bg ( kw) gücüne sahip ve ( Nm maksimum tork sunuyor. Bu verimli performans gelişimi CommonRail direkt enjeksiyon ve değişken türbin geometrili turboşarj sayesinde gerçekleşiyor. Tüm bunlar, BMW yi dan km/sa hıza, saniyede çıkarırken, otomobilin km/sa azami hıza sahip olmasını sağlıyor. Modele bağlı olarak ortalama yakıt tüketimi km de,(, litre aralığında. CO emisyonu ise modele bağlı olarak g/km aralığında BMW TwinPower Turbo motorlar Yakıt tüketimi ve CO emisyonu değerleri seçilen jant/lastik boyutuna bağlıdır. Daha fazla bilgi için sayfa (/ a bakınız.

15 BMW M d xdrive. M GENLERİNE SAHİP Tork (Nm) Tork (Nm) ,000 2,000 3,000 4,000 5,000 Devir hızı (rpm) GŸ (kw) Güç (kw) Güç paketi: M performans TwinPower Turbo sıralı altı silindirli dizel motor, ve ), dev/dak aralığında ( Nm gibi üstün bir tork gücüne ulaşıyor. BMW M d xdrive. M Performance TwinPower Turbo sıralı altı silindirli dizel motor CommonRail direkt enjeksiyon ve değişken türbin geometrili üç aşamalı benzersiz turboşarjı bir araya getirir. Nm lik heyecan verici azami tork değeri düşük devirlerde ve geniş bir güç aralığında elde edilirken, çıkış gücü bg ( kw) seviyesine ulaşıyor. Tüm bu özelliklerle anlık bir dinamizm kazanan motor, otomobili dan km/sa hıza sadece (, saniyede çıkarıyor. Bu yüksek performansla birlikte km de ortalama. litre yakıt tüketimi ve g/km CO emisyonu, mükemmel bir performans/verimlilik oranı oluşturuyor. Tüm bunlar, bir kez daha BMW nin yenilikçi gücünü kanıtlıyor. Steptronic spor şanzıman, M logosu taşıyan vites koluyla. Egzoz çıkışı. Sağ ve solda yer alan egzoz çıkışı koyu krom trapezoid çerçeveye sahip. M d amblemi. BMW Serisi nin bu en üst modelini etkileyici bir tarzda ortaya koyuyor. Yakıt tüketimi ve CO emisyonu değerleri seçilen jant ve lastik boyutuna bağlıdır. Daha fazla bilgi için lütfen sayfa (/ e bakınız.

16 BMW ACTIVE HYBRID. HİBRİD OTOMOBİLİN EN DİNAMİK HALİ. Bir otomobil daha verimli hale gelirken, aynı zamanda daha fazla dinamizm sunabilir mi? BMW ActiveHybrid ile bu mümkün. Akıllı sürüş konseptiyle ilk tam hibrid BMW sedan, geleceğin BMW ActiveHybrid neslinin temsilcisi. BMW ActiveHybrid, üstün çevikliği ve benzersiz tasarımı birleştirerek mükemmel dinamikler ve şıklık sunuyor. Akıllı enerji yönetimi sayesinde üç ila dört kilometreye kadar mesafeleri km/sa hızda tamamen elektrik gücüyle aşarken, km/sa hızda motoru kapatarak boşta kullanma olanağı sağlıyor. Boost fonksiyonu ile daha yoğun hızlanma, sürdürülebilirlik konseptini tamamlıyor. bg ( kw) toplam güç çıkışıyla otomobil, km de ortalama olarak sadece.(. litre yakıt tüketiyor. Kilometre başına CO emisyonu ise ( g. Sabit serinletme. Bu özellik, otomatik klimanın otomobilinize binmeden birkaç dakika önce BMW ActiveHybrid inizin içini serinletmesi için kullanılabilir. Bu işlem elektrikli klima kompresörü tarafından gerçekleştirilir ve tek bir damla yakıt harcanmaz. Sis tem anahtarlık ile uzaktan kolayca çalıştırılabilir. Yüksek performanslı, lityum ion batarya. BMW ActiveHybrid ile tamamen elektrikli sürüş için gereken enerjiyi maksimum verimlilikle sağlar. Yenilikçi akü her yolculukta Fren Enerjisi Geri Kazanımı özelliği sayesinde ayağınızı gazdan çektiğinizde veya frene bastığınızda şarj edilir. Yüksek performanslı lityum iyon akü uzun bir servis ömrüne sahiptir ve beş yıla kadar ilk. km de performans garantisi sertifi kalıdır. Hybrid Performansı. BMW TwinPower Turbo sıralı altı silindirli benzinli motor, BMW ActiveHybrid elektrik motoruyla birlikte yakıt tüketiminin önemli ölçüde azaltılmasını ve maksimum dinamiklerin elde edilmesini sağlar. Sekiz ileri Steptronic şanzıman. Birbirine çok yakın aralıklarda belirlenmiş vites oranları optimum devir aralığının daha iyi ve kolay kullanılmasını sağlar. Elektrikli çekiş fonksiyonlarının bir arada kullanılması sayesinde önemli ölçüde yüksek bir sürüş keyfi yle birlikte oldukça düşük yakıt tüketimi ve emisyon sunar. 18 inç 364 kodlu Streamline hafif alaşım jantlar, J x, ( /( R lastiklerle. Yenilikçi ve aerodinamik açıdan optimize edilmiş. ( - inç V-kollu kodlu hafif alaşım jantlar standarttır.) Active Hybrid simgesi Hofmeister kıvrımının hemen gerisinde C sütunu üzerinde yer alır, ayrıca ön kapı eşiklerini ve içeride, merkez konsol bardak tutucunun alüminyum kaplamasını süsler. Alüminyum kapı eşiği kaplamaları, seçkin ve şık iç kaplamaları tamamlar. ActiveHybrid logosu, Hofmeister kıvrımının arkasında yer alıyor. Elektrikli sürüş. ECO PRO modu Sürüş Deneyimi düğmesi aracılığıyla etkinleştirildiğinde, kw lık elektrik motoru üç veya dört kilometreye kadar mesafeyi yalnızca elektrik gücüyle kat edebilir. Yine bu modda, sürücü ayağını gaz pedalından kaldırdığında şanzıman güç akışını keser ve motoru kapatır. Böylece BMW km/saate kadar bir hızla neredeyse tamamen sessizce süzülmeye başlar. COMFORT modunda, otomobil km/sa hıza kadar boşta yol alır. Boost fonksiyonu elektrik motorunu, motoru desteklemek üzere devreye sokarak, sollama gibi durumlarda özellikle dinamik bir hızlanmayı mümkün kılar. Kontrol Ekranında elektrik motoru boost fonksiyonunun devrede olduğunu gösteren bir simge görüntülenir. Sistem, Fren Enerjisi Geri Kazanımı ile üretilen depolanmış enerjiye dayanır. Yakıt tüketimi ve CO emisyonu değerleri seçilen jant ve lastik boyutuna bağlıdır. Daha fazla bilgi için sayfa (/ e bakınız ActiveHybrid 5 Standart donanım Opsiyonel donanım

17 ÜSTÜN SÜRÜŞ DİNAMİKLERİ İÇİN EN İDEAL PLATFORM. OLAĞANÜSTÜ BİR ŞASİ. BMW Serisi Sedan ile sunulan geniş kapsamlı yenilikçi teknoloji, her yolculuğunuzu keyfe dönüştürmenizi sağlar. Akıllıca bütünleştirilmiş çok sayıda özellik, en yüksek güvenlikle her yolda, her virajda, her saniyede maksimum sürüş keyfi sunar. İntegral Aktif Direksiyon, arkadan itişli otomobiller için arka tekerleklerin yönlendirilmesini ön aksta değişken yönlendirme-vites oranlarıyla birleştirir. km/sa hıza kadar arka tekerlekler, ön tekerleklerin tersi yönde döner. Böylece aks aralığı daha kısa otomobiller gibi hareket eder, manevra kabiliyeti ve çeviklik artar. km/sa hızdan sonra arka tekerlekler, ön tekerleklerle aynı yönde döner. Bu sayede kazanılan daha uzun aks aralığı etkisi sürüş dengesini ve rahatlığını artırarak, ani şerit değişikliği gibi durumlarda özellikle önem kazanır. Adaptif Sürüş aktif şasi kontrol sistemi, Dinamik Sürüş ve Dinamik Amortisör Kontrolünü birleştirir. Seziciler hız ve direksiyon açısıyla birlikte otomobilin yanal ve boyuna hızlanmasını sürekli izler. Bu verilere dayalı olarak, dengeleyici ve amortisör ayarları düzenlenir. Böylece hassas direksiyon yanıtı, daha kısa fren mesafesi ve aynı zamanda sürüş konforunda artış sağlanır. Opsiyonel Dinamik Amortisör Kontrolü sürücünün amortisör özelliklerini sürüş durumuna en uygun şekilde eşleştirmesini mümkün kılar. Standart COMFORT ayarının yanı sıra, bu seçenekte iki ayrı program daha vardır. COMFORT+ ile (M d xdrive da bulunmaz) amortisörler otomobilin özellikle tümsekli yollarda hareketini azaltarak yumuşak bir seyir sağlar. SPORT/ SPORT+ ile amortisörler sportif bir sürüş için daha sert bir konuma getirilir. Standart Sürüş Deneyimi düğmesi, ECO PRO modu dahil olmak üzere istediğiniz modu bir dokunuşla seçmenizi mümkün kılar. COMFORT modunda motor ve şanzıman standart ayarlarında kalır. ECO PRO modu ise verimlilik odaklıdır. SPORT modu daha da dinamik bir sürüş içindir. BMW akıllı dört çeker sistemi xdrive mümkün olan en iyi çekişi sunarak en zorlu yol şartlarına bile uyum sağlar. xdrive ve Dinamik Denge Kontrolü (DSC) ile otomobiliniz dengesini ve çekişini korur. xdrive optimum yol tutuşu için akslar arasında gereken güç dağılımını saniyeden daha kısa sürede sağlar. Sekiz İleri Steptronic spor şanzıman bireysel sürüş stilinize adapte olarak, rahat bir süzülmeden en dinamik sürüşe kadar çeşitli sürüş tarzları sunar. Otomatik vites seçiminin yanı sıra, kısa vites kolu ya da Spor deri direksiyon üzerindeki kanatçıklar ile manuel olarak vites değiştirmek de mümkündür. Dinamik Denge Kontrolü (DSC) ile seziciler sürekli olarak sürüş durumunu izler ve gerektiğinde, motor ve fren yönetimi sistemlerine müdahale ederek yön dengesini ve çekişi değiştirir. Bu da en zor yol koşullarında bile otomobile hakim olmayı kolaylaştırır ve sürüş güvenliğini dolayısıyla da sürüş keyfi ni etkin bir biçimde artırır. Pasif güvenlik. Titiz malzeme seçimi, yüksek sağlamlık ve akıllı hafi f yapı konsepti sayesinde her BMW otomobilinin gövdesi pasif güvenliğin en ileri gerekliliklerini karşılarken, son derece etkili kısıtlayıcı sistemlerle maksimum yolcu koruması sağlar. BMW otomobiller aynı zamanda bağımsız kuruluşlar tarafından yürütülen lider çarpışma testlerine uygun olarak tasarlanmıştır Şasi ve güvenlik

18 DAHA FAZLA GÜVENLİK. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW Serisi Sedan daima güvenebileceğiniz en son teknolojiyle donatılmıştır. Sürücüye her durumda tam olarak gereken desteği veren üstün kullanım özellikleri ve yenilikçi donanım standart olarak sunulur. Her türlü yol şartlarında, kendinizi her açıdan daha güvende hissedeceksiniz. serisi Adaptif Farlar şehir ve otoyol için değişken ışık dağılımı, BMW Seçici Far Sistemi (Elektrokrom Uzun Far Fonksiyonu) otomatik uzun ve kısa far, göz kamaştırmayan uzun far fonksiyonu ve Bi-Xenon teknolojisi optimum yol aydınlatması sağlar. Viraj ışıkları direksiyon keskin bir açıyla çevrildiğinde veya otomobil hareketsiz haldeyken sinyal çalıştırıldığında otomatik olarak etkinleştirilir. Dinamik Denge Kontrolü (DSC) ile seziciler sürekli olarak sürüş durumunu izler ve gerektiğinde, motor ve fren yönetimi sistemlerine müdahale ederek yön dengesini ve çekişi değiştirir. Bu da en zor yol koşullarında bile otomobile hakim olmayı kolaylaştırır ve sürüş güvenliğini dolayısıyla da sürüş keyfi ni etkin bir biçimde artırır. BMW emniyet sistemi sürücü ve ön yolcu için kaza anında en etkili korumayı sağlamak üzere üç kademeli emniyet kemeri, kemer gergisi ve güç sınırlandırıcıdan oluşur. Yanlış kullanımı önlemek için arka koltuk kemer tokaları farklı renklerle kodlanmıştır. BMW akıllı dört çeker sistemi xdrive, gereken ekstra çekişi sunarak en zorlu yol şartlarına bile uyum sağlar. xdrive ve Dinamik Denge Kontrolü (DSC) ile otomobiliniz dengesini ve çekişini korur. xdrive optimum yol tutuşu için otomobilin aksları arasında gereken güç dağılımını esnek bir şekilde saniyeden daha kısa sürede sağlar. Bu, ayrıca xdrive ın dört çeker özelliği, yol dengesi ve sürüş güvenliğinin avantajlarını BMW ye özgü çeviklikle birleştirmesine olanak verir. Hava yastıkları BMW nizde sürücü ve ön yolcu için merkezi, hassas şekilde konumlandırılmış güvenlik önlemleridir. Sürücü ve ön yolcu hava yastıkları, baş hava yastıklarıyla Perde Sistemi ve ön koltuk sırtı ile entegre edilmiş yan hava yastıkları size ve yolcularınıza çarpışma durumunda etkili koruma sağlar. ) Aktif Koruma BMW ConnectedDrive ile sunulan önleyici yolcu koruma sistemidir. Örneğin, kritik durumlarda emniyet kemerleri gerginleştirilir, koltuklar dik konuma getirilir ve camlar kapatılır. Kaza durumunda otomobil otomatik olarak fren yaparak durur. Ayrıca, Dikkat Asistanı yorgunluk belirtisine karşı sürücü davranışlarını izler. Sistem sürüş verilerini değerlendirir, düzensizlikleri belirler ve Kontrol Ekranında mola vermenizi öneren bir uyarı görüntüler. Runflat lastikler. Lastiğin patlaması durumunda güçlendirilmiş yan duvarlar sayesinde lastikler jant üzerinde kalarak en yakın servise ulaşmanızı mümkün kılar. Lastik Basınç Göstergesi bir sezici yardımıyla lastik basıncını izler ve basınç kaybı durumunda sürücüyü uyarır. Hava sıcaklığı da izlenir. Yolcu bölümü. Son derece güçlü malzemelerin kullanımının yanı sıra kirişlerin ve düğüm bağlantılarının yönleri; önden, yandan veya arkadan herhangi bir darbe durumunda maksimum düzeyde pasif güvenlik sağlamak üzere fonksiyonel olarak tasarlanmış bir gövde yapısı sunar Şasi ve güvenlik Standart donanım ) Opsiyonel donanım

19 Kombinasyon šrnekleri Renkler Donanım Teknik veriler BMW Servis BMW SERİSİ SEDAN. Merkez konsolu sürücüye doğru yatık olan kokpit, tipik BMW sürücü yönlendirmesinin izlerini taşır. Mükemmel kavrama için çok işlevli deri direksiyon opsiyonel olarak sunulur. Professional Radyo ve, inç renkli düz ekran ise standart donanıma dahildir. Otomatik, iki bölgeli klima kontrolü ve üst düzey işçilik, konforu maksimuma çıkarır. BMW Serisi Sedan, parlak Siyah iç kaplamanın yanı sıra Antrasit diagonal desenli kumaş döşeme ile (resimde: Veneto Beji Dakota deri) birlikte sunulur. BMW aynı zamanda merkez konsoldaki iki bardak tutucu ve kapılarda yer alan bölmeler dahil olmak üzere çok sayıda saklama alanı sunar. BMW Serisi Sedan standart olarak inç V kollu kodlu hafi f alaşım jantlarla sunulur. BMW i ve BMW i xdrive modelleri ise inç V kollu kodlu hafi f alaşım jantlara sahiptir. Opsiyonel metalik Imperial Mavi gövde rengi ile BMW i Sedan BMW 5 Serisi Sedan

20 Kombinasyon örnekleri Renkler Donanım Teknik veriler BMW Servis BMW SERİSİ SEDAN LUXURY LINE. Luxury Line iç donanım: Luxury Line dış donanım: BMW logosu ile aydınlatılmış alüminyum kapı eşik kaplamaları (ActiveHybrid için geçerli değildir) Siyah, Veneto Beji ya da İstiridye Dakota deri koltukların her biri özel dikişe sahiptir Mocha veya Fildişi Beyazı özel Nappa deri koltukların her biri özel dikişlidir; farklı döşeme seçenekleri mevcuttur Spor çok işlevli düğmelere sahip deri direksiyon M deri direksiyon Parlak krom işlemeli anahtarlık İnce Çizgili Antrasit ince ahşap kaplama Parlak krom kakma ve vurgularla ince ahşap Dişbudak Kahverengi iç kaplama; farklı kaplama seçenekleri mevcuttur Sürücü ve ön yolcu için koltuk ısıtma BMW Individual genişletilmiş ince tanecikli Merino deri Özel tasarım krom çubuklarla BMW böbrek ızgara Krom özel tasarım öğelerine sahip ön tampon inç çok kollu kodlu hafi f alaşım jantlar inç çok kollu kodlu hafi f alaşım jantlar, karma lastiklerle; farklı jant seçenekleri mevcuttur Yanlarda Luxury yazısı Krom yan cam çerçeveleri ve cam girintisi kaplaması, parlak siyah B sütunu, yan ayna çerçevesi ve tabanı Krom bagaj kapağı kaplaması Krom egzoz çıkışı Krom eklemeli aydınlatmalı kapı kolları LED sis farları Yanlarda 'Luxury' yazısı. ' Çok işlevli Spor deri direksiyon, krom süsleme ve opsiyonel vites değiştirme kulakçıklarıyla. BMW Individual: BMW Individual özellikleri Luxury Line ı mükemmel bir şekilde tamamlar (bkz. sayfa../. ). Veneto Beji Dakota deri özel dikişli opsiyonel Spor koltuklar ile opsiyonel kakmalı Dişbudak Desenli Kahverengi ince ahşap kaplama kombinasyonu iç mekanda özellikle kaliteli bir atmosfer yaratır. ' inç çok kollu kodlu hafif alaşım jantlar J x / R runfl at lastikler. inç çok kollu kodlu hafi f alaşım jantlar, karma runfl at lastiklerle. Luxury Line BMW d Sedan opsiyonel Sophisto Grisi, parlak efektli gövde rengi ile Luxury Line Standart Luxury Line donanım Opsiyonel Luxury Line donanım

BMW SERİSİ SEDAN. OLAĞANÜSTÜ STİL. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. BMW Serisi Sedan. Sheer Driving Pleasure

BMW SERİSİ SEDAN. OLAĞANÜSTÜ STİL. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. BMW Serisi Sedan. Sheer Driving Pleasure BMW Serisi Sedan www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure BMW SERİSİ SEDAN. OLAĞANÜSTÜ STİL. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. BAZEN BİR RESİM BİN SÖZCÜĞE BEDELDİR. Editoryal

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

BMW Serisi Sedan. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr YENİ BMW SERİSİ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ.

BMW Serisi Sedan. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr YENİ BMW SERİSİ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW Serisi Sedan www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure YENİ BMW SERİSİ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. YENİ BMW SERİSİ. GERÇEK SÜRÜŞ KEYFİ. RAKİPSİZ. #BMWstories BMW, kusursuz

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

BMW 4 SERİSİ. CABRIO VE COUPÉ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW 4 Serisi Cabrio Coupé. Sheer Driving Pleasure

BMW 4 SERİSİ. CABRIO VE COUPÉ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW 4 Serisi Cabrio Coupé. Sheer Driving Pleasure BMW 4 Serisi Cabrio Coupé www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure BMW 4 SERİSİ. CABRIO VE COUPÉ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. CENNET İLE DÜNYA ARASINDA. BMW 4 SERİSİ. BMW

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

BMW SERİSİ GRAN TURİSMO. HACİM KAVRAMINA YENİ BİR BOYUT. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. BMW Serisi Gran Turismo

BMW SERİSİ GRAN TURİSMO. HACİM KAVRAMINA YENİ BİR BOYUT. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. BMW Serisi Gran Turismo BMW Serisi Gran Turismo www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure BMW SERİSİ GRAN TURİSMO. HACİM KAVRAMINA YENİ BİR BOYUT. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. OLAĞANÜSTÜ DIŞ TASARIMA

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

BMW X. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr YENİ BMW X. İLERLEMENİN ÜRÜNÜ. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi.

BMW X. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr YENİ BMW X. İLERLEMENİN ÜRÜNÜ. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. BMW X www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure YENİ BMW X. İLERLEMENİN ÜRÜNÜ. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. Editoryal BİR KEZ DAHA TEK RAKİBİ KENDİSİ. BMW X pazara sunulduğundan

Detaylı

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium Örnek resim Örnek resim Özet Motor GLK 350 CDI 4MATIC Premium Renk Siyah Jantlar 19 inç, 5 üçlü kollu hafif alaşım jantlar Döşeme Siyah DINAMICA kumaş / ARTICO suni deri Süslemeler Alüminyum Süslemeler

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

Sprinter Servis Donanım Özellikleri

Sprinter Servis Donanım Özellikleri Plus Plus Plus Model 516 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil Adaptive ESP EBD (Elektronik Güç Dağılımı) Rüzgar savrulma asistanı

Detaylı

BMW X. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr YENİ BMW X. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi.

BMW X. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr YENİ BMW X. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. BMW X www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure YENİ BMW X. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. BROŞÜRÜ- NÜZDEN DAHA FAZLA YARARLA- NIN. YENİ BMW X3. SINIRSIZ ÇOK YÖNLÜLÜK. GÖSTERİLEN

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN!

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! LÜKÜN ZEVKİNİ ÜRÜN! Bagaj alanı, ihtiyaca göre koltuklar değişik konumlarda yatırılarak optimum seviyede kullanılır. GENİŞ İÇ HACİM Rodius un ön ve arka bölümünün havalandırması

Detaylı

BMW SERİSİ. CABRIO VE COUPÉ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW Serisi Cabrio Coupé. Sheer Driving Pleasure

BMW SERİSİ. CABRIO VE COUPÉ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW Serisi Cabrio Coupé. Sheer Driving Pleasure BMW Serisi Cabrio Coupé www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure BMW SERİSİ. CABRIO VE COUPÉ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. CENNET İLE DÜNYA ARASINDA. BMW SERİSİ. BMW Serisi

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YOLCULARINIZ ÖZELSE, ARACINIZ DA ÖZEL OLMALI. Benzersiz özellikleriyle özel yolcu taşımacılığı için tasarlanan, herkesin ilk tercihi olacak. TÜM ÖZEL İHTİYAÇLAR

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

Motor / Şanzıman. Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel )

Motor / Şanzıman. Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) CORSA Perakende Fiyat Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 98.900 94.900 Corsa 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 105.900 101.900 Corsa 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra CLASSIC III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Elektronik Stabilite

Detaylı

BMW X5. Sheer Driving Pleasure. BMW X5. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ.

BMW X5. Sheer Driving Pleasure.  BMW X5. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW X5 www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure BMW X5. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. Editoryal BİR KEZ DAHA TEK RAKİBİ KENDİSİ. BMW X5 pazara sunulduğundan bu yana kurucu

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN Performansı ve konforuyla pick-up standartlarını üst çizgiye taşıyan L200, hem iş hayatınızda hem de sevdiklerinizle çıkacağınız yolculuklarda rahatlık ve özgürlük sunuyor. Bazı

Detaylı

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX...

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Ford B-MAX 2010 yılında Cenevre fuarında konsept araç olarak ilk kez tanıtıldığında eşsiz tasarımı sayesinde büyük hayranlık uyandırmış ve tüm otomobilseverlerin

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik İlan no: 239308 BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik Sahibinden Dr Bayandan hasarsız Premium Sunroof Full Full Paket 4 ve 5 58.300 TL İlan tarihi: 28 Haziran 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Kadıköy,

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima Yol

Detaylı

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri 201 Siyah deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U 26U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim hizmeti Akıllı telefon entegrasyonu paketi

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı Dünyaları taşısın diye tasarlandı Uzun Şasi (5 Euro palet) Kısa Şasi (4 Euro palet) 5 Euro paleti rahatllıkla taşıyabilmeniz için ihtiyaç duyacağınız tüm hacim ve kapasite uzunluk (uzun şasi versiyonu

Detaylı

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring BMW 5 Serisi 5.25xd Touring Sahibinden BMW 2013 Model 525 Xdrive İlan no: 202698 225.000 TL İlan tarihi: 15 Ağustos 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Gölbaşı Model yılı Ocak 2013 Km 20.000

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı