C&A, Düsseldorf'daki eski yay fabrikasında 2012 Sonbahar/Kış moda olayını sunuyor

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "C&A, Düsseldorf'daki eski yay fabrikasında 2012 Sonbahar/Kış moda olayını sunuyor"

Transkript

1 C&A, Düsseldorf'daki eski yay fabrikasında 2012 Sonbahar/Kış moda olayını sunuyor C&A bu ilkbaharda da önümüzdeki Sonbahar/Kış 2012 sezonuna bakışını sunuyor. 25 Ekim'de on yedinci kez yapılacak olan uluslararası C&A Basın Moda Defilesi zamanla Avrupa moda basını için modanın değişmez bir parçası haline gelmiştir. On iki farklı ülkeden yaklaşık 300 uluslararası konuk beklenmektedir. İlk kez olarak, Rus moda basın temsilcileri de hazır bulunacaklardır. Moda Defilesi için Düsseldorf'daki Boehler Werke alanında bulunan eski yay fabrikası seçildi. Eski fabrika binası aslında 1914 yılında inşa edilmiş ve geçen yıl Almanya'nın en iyi etkinlik salonu ödülünü kazanmıştır. Toplam m2'lik bir alanda, 18 m yüksekliğindeki bir tavan etkileyici bir mekân duygusu sağlamaktadır. Yazın, eski çelik dökümhanesi arazisinde CPD nin yerini alan Gallery Moda Fuarı da gerçekleştirilecektir. Bu kez de uluslar arası mankenlerden oluşan manken ekibinde birçok önemli şahsiyet yer almaktadır. Çin sinema ve televizyonundan tanıdığımız kadın oyuncu Li Xiaoran ilk kez podyumda olacak. Kendisi, film kariyerine paralel olarak aynı zamanda Peking'deki dünyaca ünlü dans akademisi mezunudur. Buna Alessandra Pocher de dahildir. Kendisi sadece bir tasarımcı, sunucu ve manken değil, aynı zamanda üç çocuk annesi ve My name is.. programı RTL2 Ekibinde jüri üyesidir. Podyumdaki yeni bir yüz, daha önceden Almanya süper starı arıyor programından tanıdığımız ve yakında Aramızda dizisinde görülecek olan henüz 20 yaşındaki Ursula James. Defilenin koreografisi, kendini kanıtladığı üzere uluslararası moda sahnesinin podyumlarında her seferinde ve taklit edilemez trendler yaratan Bruce Darnell tarafından hazırlanmaktadır. Kendisi halen, finali basın moda defilesinden üç gün sonra yayınlanacak olan Almanya süper starını arıyor programında jüri üyesidir. C&A'nın trend yaratan markaları gelecek sezon için çok çeşitli temalar ve dönemleri sunmaktadır. Yessica Pure, 60'lı ve 80'li yılların mimari stil öğelerinden esinlenmiş olup, canlı renklerde modern ve havalı bir koleksiyona ön plana çıkıyor. Yessica Kış Mağazası bir taraftan 60'lı yılların yaşama duygusunu yeni renkler ve modern malzemelerle yansıtırken, diğer taraftan 80'li yılların kadınsı görünümünü ortaya çıkarmaktadır. Metalik aksanlar ve parlak renkler, genellikle karanlıkta tutulan bu konuya heyecan getiriyor.

2 Yessica Pure: Sculptural Couture Esin kaynağı: Yessica Pure, 60'lı ve 80'li yılların mimari stil öğelerinden esinlenmiş olup, canlı renklerde modern ve havalı bir koleksiyona ön plana çıkıyor. Haute Couture'den esinlenilen görünümler ve işlemeler koleksiyonda ön planda yer almakta ve ona uluslararası bir hava vermektedir: Kalite, karizma, çağdaşlık, Haute Couture, gösteriş ve seksapellik gibi kavramlar bu duru koleksiyonun duruşunu yansıtıyor. Renkler: Parlak petrol, saf siyah ve metalik altın gibi canlı renkler koleksiyondan edinilen ilk görsel izlenimlerdir. Malzemeler: Çok ince ipek krep, ipek satenler, altın gibi parlayan jarse lame, kaplamalı yün kumaşlar, alpaka yünü gibi yüksek kaliteli malzemeler, kaliteli işleme ve yeniden yorumlanmış deri, rugan ve napa payetler koleksiyonun dokunsal doruk noktalarını oluşturmaktadır. Kuştüyü ve sentetik kürk ile kürklü deri ve derili jarseden çeşitli malzeme yamaları koleksiyonun bileşenlerini oluşturuyor. Anahtar stiller/siluetler: O ve H siluetleri, yeniden yorumlanmış parlak kontrast renkler görünümlü bluzlar ve giysiler, son derece dar ama kloş kesim pantolon biçimleri, yakasız altın sarısı yün kumaştan blazerler, yüksek kesimli, dizi örten kalem etekler ve kutu şeklinde deriden havalı maksi payet giysileri. Yere kadar uzanan, deri fermuarlı örgülü hırkalar, kürk ve lake mantolar, ipek tulumlar ve zarif, seksi giysiler görsel ana çekim noktalarını oluşturuyorlar. Aksesuarlar: Petrol ve siyah renklerde lake görünümlü modaya uygun clutch çantalar, havalı yüksek botlar ve çizmeler, kontrast renklerde deri eldivenler, dokuma kürkten şallar ve tozluklar koleksiyonun görüntüsünü tamamlıyorlar. Yessica: 60ies Touch Esin kaynağı: Twiggy, Londra gibi 60'lı yılların ikonları ve Paco Rabanne gibi tasarımcılar sade silüetler, kısa kutu şekilleri, A şeklinde kesimler ve trapez elbiselerin şekil verdiği yeni koleksiyonun ilham kaynakları olmuşlardır. Göz alıcı grafik baskılar ve dolgu şekilleri, açık hatlı sade, modern kesimleri vurguluyor. Renkler: Sıcak zeytin ve parlak açık pembeden yanıp sönen meyve tanesi renkleri. Malzemeler: Parlak ve mat poliüretan deri, narin, şeffaf kumaşlar ile birlikte hakim durumda. Krep ve pililer kadınsı bir görünümün vurgulanmasını sağlıyor. Meyve tanesi renklerinde zikzak desenli ve baklava görünümlü süveterler güçlü bir moda anlatımı yaratıyor. Aksesuarlar: Mat ve parlak yüzeylerden oluşan bir karışım. Zarif alışveriş çantalarının yanında, yapay yılan ve kertenkele derisinden şık clutch çantalar. Blok topuklu stilettolar ve yapay yılan derisinden parlak topuklu ayakkabılar. Seyrek örgülü boru atkılar ile meyve tanesi renklerindeki parmaksız ve uzun deri eldivenler görünümü tamamlıyor.

3 Angelo Litrico: 60ies Touch Esin kaynağı: 60'lı yılların, havalı kontrast renklerdeki belirgin kesimlere ve renkli alt parçalara sahip moda görünümü yeniden hayata döndürülüyor. Tipik şık ve ince silüetler, baklava biçimindeki örgü desenleri ve kamuflaj baskıları ile birlikte genç bir moda görünümü kazanıyor. Anahtar stiller: Kontrast renkler görünümünde tek düğmeli blazerler, fitilli kumaştan skinny pantolonlar, puanlı desenlere sahip Chambray gömlekler ve kontrast renkler görünümünde Brogue ayakkabılar. Renkler: Gri tonlarla birlikte deniz mavisi, bordo ve toprak rengi palet ve mavi, krem beyazı ve haki aksanları. Malzemeler: Hafif Chambray ve poplinden gömlekler, pamuk dimli düz ve ince örgüler ile denimden alt parçalar. Aksesuarlar: Kamuflaj baskılı kravatlar, kontrast renkler görünümünde Brogue ayakkabılar ve Canvas kumaşından Flyfisher çantalar stilistik görünümü tamamlıyor. Yessica: 80ies Look Esin kaynağı: Belirgin modern görünüm ve rahat biçimli 80 li yıllar havası. O şekilleri rahat, hür ve çok modern bir görünüm sağlıyor. Vücut hatlarını ortaya çıkaran punto roma giysiler buna heyecan verici bir tezat teşkil ediyor. Islak görünümlü ve metalik efektlerle parlak ve mat görünüm tezatlıkları. Kaplamalı skinny pantolonlar üzerine viskoz ve polikrepten bol duran, rahat bluzlar giyiliyor. Parlak elektrik mavisi renginde krep Boyfriend blazerleri parlak metalik dış giyimden ayrılıyor. Renkler: Odak noktasında, elektrik mavisi ve soluk pembe gibi yoğun tonlar, kış beyazı ve metalik gümüş ile birlikte bulunuyor. Aksesuarlar: Rugan deriden Killer Heels (çok yüksek topuklar). Kontrast renkler görünümündeki stilettolar. Metalik gümüş renginde botlar. Fermuarlı ve payet detayları ile birlikte parlak görünümlü clutch çantalar. Metal fermuarlı uzun eldivenler. Metalik örgüden bereler, boru atkılar, gümüş renginde lurex şallar ve metal fermuarlı tozluklar görünümü tamamlıyor. Angelo Litrico: 80ies Feeling Esin kaynağı: 80'li yıllar tarzında rahat Rock görünümü, belirgin kesimler ve dikkat çekici detaylarla modern bir köşeli görünümle birleşiyor. Anahtar stiller: Tek düğmeli Crombie ceket, fotoğraf baskılı tişörtler, vücuda sıkı yapışan kaplamalı denim blucin ve gri denimden sigara pantolonlar. Renkler: Siyah, beyaz ve gri renkler hakim, parlak, fluorışıl sarı renk parıltıları ile tamamlanıyor. Malzemeler: Yıkanmış deri ve yünden ceketler, hafif jarse, düz örgü iplikler ve kaplamalı denim bu görünümü karakterize ediyorlar. Aksesuarlar: Kaplamalı denimden kravatlar, blok çizgili şallar, karışık malzemeden alışveriş çantaları, flüoresan sarısı renginde çoraplar, rugan deriden bağcıklı ayakkabılar ve yıkanmış deriden botlar.

4 Toddler & Kids Girls Esin kaynağı: 80'li yıllar Rock ve dans duruşunun havası. Anahtar stiller: Uzun kollu tişörtler, eğlenceli baskılar ve fluorışıl aksanlarla siyah ve beyaz şeritler. Üzerinde esprili sloganlar olan uzun tişörtler gibi dans görünümlü biçimler, kısa tişörtler ve denim renklerinde perçinli ceketler. Pepita desenleri ile desteklenen deri görünümlü detaylar ve bisikletçi ceketleri rock görünümünü vurguluyor. Aztek görünümlü baskılara sahip tozluklar, siyah denim, Tutu, tüp etek, renkli siyah-beyaz karışımı. Gümüş ve küpeçiçeği renginde kolsuz tampon ceketler. Renkler: Siyah, gri, gümüş, beyaz, parlak mavi ve fluorışıl açık pembe aksanlı küpeçiçeği renkleri. Malzemeler: Tişörtler ve pamuklu kazaklar, yünlü ve denim pantolonlar, tozluklar ve astarlı kumaşlar. Aksesuarlar: Kontrast renk görünümü için renkli külotlu çoraplar. Tarzı kulaklıklar tamamlıyor. Renkli bağcıklarla spor ayakkabıları ve sert çizmeler. Toddler & Kids Boys Esin kaynağı: 80'li yıllar Rock duruşunun havası. Anahtar stiller: Esprili, müzikten esinlenilen baskılara sahip uzun kollu tişörtler, yüksek çözünürlüklü baskı kalitesinde fluorışıl aksanlar, havalı siyah denimler ve boru şeklinde parlak mavi pamuklu pantolonlar. Gümüş ve mavi kontrast renkler görünümünde tampon ceketler, kulaklık motifli ve fluorışıl baskılı tek renkli ve blok şeritli kazaklar. Renkler: Açık pembe ve misket limonu renklerinde fluorışıl aksanlı siyah, gümüş grisi, beyaz ve parlak mavi. Malzemeler: Tişörtler ve pamuklu kazaklar, denim pantolonlar. Aksesuarlar: Kışın sıcak tutan renkli çizgili eldivenler, büyük ponponlu örme şapkalar. Kulaklıklar görünümü tamamlar. Renkli bağcıklarla spor ayakkabıları. Lingerie: Koleksiyonun ilham kaynağı 20'li yılların gösterişli çöküş dönemi olmuştur. Oryantal zenginlik modern gerçekçilik ile karşılamaktadır. Şık kimonolar, 20'li yıllar divalarının görümünde uzun gece elbiseleri, muhteşem baskılı korseler ya da yeni, havalı bir seksi çekicilik bu yeni görünümü şekillendiriyor. Sıcak kehribar taşı tonları ve jet boncuklarının siyah parlaklığı eşliğindeki renkler safir, zümrüt ve mor yakut gibi mücevherleri hatırlatıyor. Bu renk yelpazesi, orkide motifli tipik bir kimono baskısı içinde bir araya getirilmiştir. Bu zengin temaya uygun olarak, görünümü destekleyen malzemeler seçilmiştir. Saten ve şifon, gece çamaşırlarının akıcı görünümü için önemlidir. Parlak mikro elyaf, Artdeco tasarımlı danteller ve kadife iç çamaşırı koleksiyonunu karakterize ediyor.

5 Clockhouse: Candy Couture Esin kaynağı: Candy Couture, tatlı genç kız görünümünü kendine ait havası olan sokak kültürü ile karıştıran alaycı ve esprili koleksiyondur. Anahtar stiller: Havalı sportif baskılarla karıştırılmış, seyrek örgülü büyük boy örme kazaklar ve renkli ince tüylü dokunmuş kürkten ceketlerden oluşan bir kombinasyon. Patenci etekleri ve giysiler seksi bir görünüm sağlıyor; gösterişli çekici aksanlar için metalik pantolonlar. Dokunmuş kürkten yakaları olan O biçiminde pamuklu mantolar ve kareli kısa yün bluzonlar. Renkler: Fildişi ve açık bej ile tamamlanmış orkide pembesi, nane, ayran, çilek ve gök mavisi gibi soğuk kış renkleri altın renginde metalik efektler, leylak, açık pembe ve buz mavisi renkleriyle bir kontrast teşkil ediyor. Malzemeler: Saç örgüsü ve patent desenli örgü, ince tüylü iplikler ve geri dönüşüm görünümünde iplikler, metalik kaplamalı yün, lureks dokunmuş kürk ve oluklu yapay kuzu yünü, bukle yünü ve nappy jarse. Aksesuarlar: Dokuma kürkten çantalar, şapkalar, kulaklıklar ve örme şallar, çıkarılabilir parlak yakalar, metalik görünümlü çantalar ve parlayan kemerler, metalik görünümlü ve gizli yüksek ökçeli dolgulu topuklar. Clockhouse Boys: Koleksiyon; renkli naylon tamponlar, yıkanmış fitilli kadife, blok şeritli örme kazaklar, denim şörtleri ve emprime süveterleri kapsamaktadır. Clockhouse: Beatnik Esin kaynağı: 60'lı yılların asileri 80'li yılların punk ları ile karşılaşıyor! Beatnik, 60'lı yıllardan esinlenen ikonik giysileri, 80'li yılların asi Punk görünümünde sunuyor. Anahtar stiller: Gerçek punk duruşu için vücuda yapışık çizgili pantolonlar, pepita desenler, kaplamalar ve parlayan efektler, düz kesimli, vücuda yapışan kalem etekler, 7/8 uzunluğunda pantolonlar, Crombi ler ve deri detaylı blazer mantolar. Büyük Union Jack baskıları isyankâr görünümü vurguluyor. Kazaklar ve tişörtler mat payetlerle süslenmiştir. Renkler: Siyah, beyaz ve griden oluşan monokrom bir palet bordo ve çam yeşili tarafından tamamlanmıştır. Acid Lime (limon sarısı) içinde renk sıçramaları, ruj kırmızısı (parlak kırmızı) ve parlak gümüş neşeli bir atmosfer yaratıyor. Malzemeler: Şifon, nappy jarse, kaplamalı pamuk, metalik efektler, naylon-pamuk karışımları, deri yamalar, renk akışlı dokunmuş kürk. Aksesuarlar: Pepita desenli kemerler, pepita ve çizgi desenli külotlu çoraplar. Büyük Union Jack motifli şallar, heybe şeklinde çantalar, kaplamalı poliüretan deriden çıkarabilir yakalar. Chelsea botları ve işçi botları. Clockhouse Boys: Kutu biçiminde büyük boy örme kazaklar, kolej ceketleri ve çok ağartılmış denimle birlikte harika yağmurluklar görünümü tamamlıyor.

Basın Bülteni C&A Hakkında: İstanbul Tekirdağ Ankara Bursa Eskişehir Adapazarı Denizli İstanbul Adana

Basın Bülteni C&A Hakkında: İstanbul Tekirdağ Ankara Bursa Eskişehir Adapazarı Denizli İstanbul Adana C&A sonbahar/kış modası ile tarihe yolculuk! 1841 yılında Hollanda da kurulan C&A, 170. kuruluş yıldönümü şerefine moda severleri, Sonbahar/Kış 2011 koleksiyonunda Avrupa daki moda tarihinin farklı dönemleri

Detaylı

495 TL. Ne istersen o, SONBAHARDA SOKAK MODASI. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. LATTE Şimdi SADECE

495 TL. Ne istersen o, SONBAHARDA SOKAK MODASI. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. LATTE Şimdi SADECE Ne istersen o, 30 Eylül de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE Şimdi SADECE 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SONBAHARDA SOKAK MODASI Bu kampanya 16-29 Eylül tarihleri arasında

Detaylı

C&A sonbahar/kış 2010 modasının doruklarını takdim ediyor Düsseldorf Rheinterrasse de uluslar arası moda defilesi

C&A sonbahar/kış 2010 modasının doruklarını takdim ediyor Düsseldorf Rheinterrasse de uluslar arası moda defilesi C&A sonbahar/kış 2010 modasının doruklarını takdim ediyor Düsseldorf Rheinterrasse de uluslar arası moda defilesi C&A daha şimdiden gelecek sezona dair bir göz atma fırsatı sunmaktan sevinç duymaktadır.

Detaylı

C&A Avrupa'da 170. Almanya da ise 100. yaşını kutluyor! C&A 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, 16. Uluslararası C&A Basın Moda Defilesi ile tanıtılacak

C&A Avrupa'da 170. Almanya da ise 100. yaşını kutluyor! C&A 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, 16. Uluslararası C&A Basın Moda Defilesi ile tanıtılacak C&A Avrupa'da 170. Almanya da ise 100. yaşını kutluyor! C&A 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, 16. Uluslararası C&A Basın Moda Defilesi ile tanıtılacak C&A, tüm dünyada kutladığı bu özel yıldönümünde 2012

Detaylı

LOOK FIRST FASHION TWIST2012/FASHION

LOOK FIRST FASHION TWIST2012/FASHION FASHION TWIST KOLEKSİYONUNDA ŞIK BİR OYUN! Eşsiz Twist koleksiyonundan beğendiğiniz parçayı seçin, birbirinden şık parçaları birleştirin ve KENDİ ÖZGÜN TARZINIZI YARATIN! Rengarenk göz alıcı elbiseler,

Detaylı

Doğanın Özgürlüğünü Keşfedin

Doğanın Özgürlüğünü Keşfedin Ne istersen o, 11 Kasım da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Cafissimo LATTE Şimdi SADECE 495 TL Bu kampanya 4 17 Kasım tarihleri arasında tüm Tchibo mağazalarından, Tchibo.com.tr den ve 444 28

Detaylı

NOCTURNE.

NOCTURNE. www.nocturne.com.tr spring/summer 17 04 18 44 Yeni feminen Güçlü, neşeli, seksi ve modern kadının modayla olan ilişkisi... Mesajımız var! Sloganlı tişörtler, spor pantolonlar ve çizgiler sokak modasında...

Detaylı

2 0 1 4 İ L K B A H A R / Y A Z

2 0 1 4 İ L K B A H A R / Y A Z 2014 İLKBAHAR / YAZ La Misura İlkbahar/Yaz 2014 Kusursuz işçilik, benzersiz kumaşlarla tasarlanan La Misura 2014 İlkbahar - Yaz koleksiyonu, katı sezon kurallarındansa kişisel yorumlar ve stillerin vurgulandığı

Detaylı

Erkekler ve erkek çocuklar için paltolar, kabanlar, kolsuz ceketler, pelerinler, anoraklar (kayak ceketi dahil), rüzgarlıklar ve benzeri

Erkekler ve erkek çocuklar için paltolar, kabanlar, kolsuz ceketler, pelerinler, anoraklar (kayak ceketi dahil), rüzgarlıklar ve benzeri 61.01 Erkekler ve erkek çocuklar için paltolar, kabanlar, kolsuz ceketler, pelerinler, anoraklar (kayak ceketi dahil), rüzgarlıklar ve benzeri eşya (örme) (61.03 pozisyonundakiler hariç): 6101.20 - Pamuktan:

Detaylı

Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında!

Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında! On5yirmi5.com Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında! Bu kış neler giyeceğiz, merak edip durduk. Bir de baktık ki, o nefret edilen 80ler gelip bu kışta durmuş. Tabi modacılar sevmediğimiz o şeyleri baştan öyle

Detaylı

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir?

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Asil duruşu nedeniyle bayanların kıyafetlerde tercih ettiği renklerin başında siyah gelir. Kadına zerafet ve incelik katan siyah aynı zamanda kadınları daha zayıf ve

Detaylı

SONBAHAR & KIŞ 17/18

SONBAHAR & KIŞ 17/18 SONBAHAR & KIŞ 17/18 2017-18 Sonbahar Kış sezonu modada teknolojinin etkisini hissettiren büyük değişimlerle geliyor. Mammamia yeni sezondan itibaren, marka kimliğini yenileyerek her alanda enerjisini

Detaylı

İlkbahar/yaz 14: Who's Next Fuarı Trend Analizleri Claire Dickinson WGSN, 23 Temmuz 2013

İlkbahar/yaz 14: Who's Next Fuarı Trend Analizleri Claire Dickinson WGSN, 23 Temmuz 2013 İlkbahar/yaz 14: Who's Next Fuarı Trend Analizleri Claire Dickinson WGSN, 23 Temmuz 2013 Bu sezon, spor görünümler ve Aztek etkili desenler; giyimdeki önemli detaylardan. Tropik ve klasik kız temaları

Detaylı

/ 73 İNDİRİMLİ ORANA TABİ TEKSTİL ÜRÜNLERİNİN KAPSAMI

/ 73 İNDİRİMLİ ORANA TABİ TEKSTİL ÜRÜNLERİNİN KAPSAMI 27.03.2006 / 73 İNDİRİMLİ ORANA TABİ TEKSTİL ÜRÜNLERİNİN KAPSAMI 8/3/2006 tarih ve 26102 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2006/10138 sayılı BKK ile tekstil ürünleri, Katma Değer Vergisi oranlarının belirlendiği

Detaylı

14 Ekim de de ve tüm Tchibo larda

14 Ekim de  de ve tüm Tchibo larda y p p a H y a d Birth 14 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda simo Cafis şında 10 Ya SS I C C L A A D EC E is Şi m d,95 199 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Miniklerin Sonbahar

Detaylı

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen ELEGAN Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen FEMİNEN BİR ZARAFET. İŞTE ELEGAN KIŞ. KIŞ STİLİ Siyah ve beyazın asaletinden her sezon olduğu

Detaylı

Hayat bir Kaleydoskop gibidir. Tüm perspektifi değiştirmek için küçük bir hareket yeterlidir

Hayat bir Kaleydoskop gibidir. Tüm perspektifi değiştirmek için küçük bir hareket yeterlidir Hayat bir Kaleydoskop gibidir. Tüm perspektifi değiştirmek için küçük bir hareket yeterlidir Bugünün katmanlı ve karmaşık dünyasında, kendimizi sonsuz olasılıkların süreklilik arzeden vitrininde buluruz.

Detaylı

Gardırobunuzu. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Gardırobunuzu. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: www.tchibo.com.tr 11 Temmuz da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Tchibo nun ücretsiz kataloğudur. 12_28 Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Gardırobunuzu R E NK L E ND İ R İ N 1 Sadece

Detaylı

TRENDYOLMİLLA Trend Kombinler

TRENDYOLMİLLA Trend Kombinler Trend Kombinler 803 Ürün Listeleniyor Sırala / Filtrele Pembe Bağlama Detaylı Bluz Desenli Yaka Detaylı Elbise 69.99 tl 79.99 tl 24 SAATTE KARGODA Bu butikteki tüm ürünler 24 Saat içinde Kargoda! Ekru

Detaylı

TWIST2012/BÜYÜK KOLYELER GÖSTERİŞ ZAMANI IŞILTILI KOLYELER

TWIST2012/BÜYÜK KOLYELER GÖSTERİŞ ZAMANI IŞILTILI KOLYELER 2127 Mercan zincir askılı elbise 159 TL 60008 Altın rengi yüzükler 19 TL 51017 Kolye 39 TL 51019 Kolye 39 TL TWIST2012/BÜYÜK KOLYELER GÖSTERİŞ ZAMANI IŞILTILI KOLYELER 51069 Zincirli siyah kolye 39 TL

Detaylı

TREND INFO. sonbahar / kış 2013 / 2014. Milano Unica

TREND INFO. sonbahar / kış 2013 / 2014. Milano Unica TREND INFO sonbahar / kış 2013 / 2014 Milano Unica R E N K L E R Milano Unica R E N K L E R Milano Unica R E N K L E R Lenzing/Austria www.lenzing.com K U M A Ş L A R Pamuk & yün: jarse flanel twill lurex

Detaylı

RAL RENKLERİ. RAL 1000 Yeşil Bej. RAL 1007 Nergis Sarısı. RAL 1001 Bej. RAL 1011 Kahve Bej. RAL 1002 Kum Sarısı

RAL RENKLERİ.   RAL 1000 Yeşil Bej. RAL 1007 Nergis Sarısı. RAL 1001 Bej. RAL 1011 Kahve Bej. RAL 1002 Kum Sarısı RAL RENKLERİ RAL 1000 Yeşil Bej RAL 1007 Nergis Sarısı RAL 1001 Bej RAL 1011 Kahve Bej RAL 1002 Kum Sarısı RAL 1012 Limon Sarısı RAL 1003 Sinyal Sarı RAL 1013 İnci Beyazı RAL 1004 Altın Sarısı RAL 1014

Detaylı

T R E N D I N F O. ilkbahar / yaz 2014. photo taken at: Milano Unica

T R E N D I N F O. ilkbahar / yaz 2014. photo taken at: Milano Unica T R E N D I N F O ilkbahar / yaz 2014 photo taken at: Milano Unica ERKEK MODASI şık ve spor hafiflik net ve desenli hala eskitmeler var ancak artık retro yok Ilhamverici temalar teknolojik kumaşlar seen

Detaylı

TREND INFO. İlkbahar/Yaz 2013

TREND INFO. İlkbahar/Yaz 2013 TREND INFO İlkbahar/Yaz 2013 ERKEK MODASI - KUMAŞLAR Hafif düzensizlikler ve yumuşaklık düzensiz ve doğal iplikler zengin ve otantik ama yumuşak, bayağı değil mulen ve melanj iplikler, düz değil ama gözle

Detaylı

Hayat Kurtaracak Öneriler

Hayat Kurtaracak Öneriler On5yirmi5.com Hayat Kurtaracak Öneriler Her sabah 'Ne giyeceğim' sıkıntısı mı yaşıyorsunuz? Üstelik de bir sürü giysiniz varken! Gardırobunuzu yeniden düzenlerseniz bu dertten kurtulursunuz. Yayın Tarihi

Detaylı

2 ncisi %50 indirimli

2 ncisi %50 indirimli 1 adet 250g Sicilia Style Espresso alana 2 ncisi %50 indirimli 22 Mart'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 33, 90 TL 25, 40 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu Bahar Sokaklardayız

Detaylı

ŞIKLIĞI DOĞADAN GELEN SONBAHAR. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin.

ŞIKLIĞI DOĞADAN GELEN SONBAHAR. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. www.tchibo.com.tr 1 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DOĞADAN GELEN SONBAHAR ŞIKLIĞI Sadece Tchibo dünyasına özel Sadece Tchibo dünyasına özel

Detaylı

TDSF KIYAFET TALİMATI

TDSF KIYAFET TALİMATI TDSF KIYAFET TALİMATI Hüküm ve Uygulanabilirlik TDSF nun faaliyetlerinde ve tüm branşlarında uygulanacak olan bu Kıyafet Talimatı aşağıdaki şekilde uygulanacaktır. GENEL 1. Kıyafetler her bir disiplin

Detaylı

İLAVE GÜMRÜK VERGİSİ ORANI (%) İGV Ora nı (%) Min İGV (USD/ KG) İGV. Ora nı (%) İGV (USD/ KG) 11 % 4,25 1,25 4,25 1,25 18 % 4,25 1,25

İLAVE GÜMRÜK VERGİSİ ORANI (%) İGV Ora nı (%) Min İGV (USD/ KG) İGV. Ora nı (%) İGV (USD/ KG) 11 % 4,25 1,25 4,25 1,25 18 % 4,25 1,25 15/7606 İTHALAT REJİMİ KARARINA EK KARARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA İLİŞKİN KARAR (.05.15 T. 29371 R.G.) Karar Sayısı : 15/7606 /23 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan İthalat Rejimi Kararına

Detaylı

SİCİLYA Düğmeli Düşük Bel Dar Paça LYC. RENK Brown. Sicilya Brown Pantalon Roterdam Mont K1414 Kazak

SİCİLYA Düğmeli Düşük Bel Dar Paça LYC. RENK Brown. Sicilya Brown Pantalon Roterdam Mont K1414 Kazak 1 2 SİCİLYA Düğmeli Düşük Bel Dar Paça LYC Brown Sicilya Brown Pantalon Roterdam Mont K1414 Kazak 32 34 29 30 31 32 33 34 36 38 40 42 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 3 4 1 2 3 K1429 KAZAK 1 Lacivert 2 Kahve 3

Detaylı

Coffee Card la. Sonbaharı Tarzınızla Karşılayın. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: 4 Ekim'de de ve tüm Tchibo larda

Coffee Card la. Sonbaharı Tarzınızla Karşılayın. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: 4 Ekim'de  de ve tüm Tchibo larda Coffee Card la Harcadikça Kahve Kazan! Tchibo kahve alışverişleriniz artık daha kazançlı. Tchibo Coffee Card la yaptığınız tüm kahve harcamalarından Çekirdek Puan kazanır, puanlarınızı doya doya harcarsınız.

Detaylı

En Özel Babalara En Güzel Hediyeler

En Özel Babalara En Güzel Hediyeler www.tchibo.com.tr EN KRAL 17 Haziran da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda En Özel Babalara En Güzel Hediyeler BENİM BABAM Tüm lerde Tek Fiyat 2 1 Gömlek 3 Babalar Günü geldi çattı. Hâlâ Ne hediye

Detaylı

BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI

BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI 18 Nisan'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI

Detaylı

587 Ürün Listeleniyor Sırala / Filtrele

587 Ürün Listeleniyor Sırala / Filtrele Trend: Aranan Parçalar Kadın Teks l 587 Ürün Listeleniyor Sırala / Filtrele Kadın Ekru Omuz Aksesuarlı Gömlek Kadın Siyah Bilekte Klasik Pantolon 80.00 tl 39.99 tl 110.00 tl 54.99 tl Kadın Siyah Yol Desen

Detaylı

Sonbahar/Kış 2012/2013

Sonbahar/Kış 2012/2013 Trend Info Sonbahar/Kış 2012/2013 Trend ipuçları Spinexpo New York, Shanghai www.spinexpo.com Erkek modası Teknolojik kumaşların getirdiği yumuşaklık pamuk polyamid karışımları mikro polyester streç jersey,

Detaylı

T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BARBAROS HAYRETTİN GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ

T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BARBAROS HAYRETTİN GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BARBAROS HAYRETTİN GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Kıyafetlerin Özellikleri a) Yazlık bay tören kıyafeti: Düz, beyaz alpaka

Detaylı

WEEKLY 10 AT A GLANCE

WEEKLY 10 AT A GLANCE 08.04.13 HAFTALIK WEEKLY 10 AT A GLANCE 1 SONBAHAR/KIŞ 13/14 DEFİLE ANALİZLERİ 6 FLOATING MERCHANDISE: RAF SIMONS X FRED PERRY 2 SONBAHAR/KIŞ 13/14 KADIN GİYİM DEFİLELERİ: ÇORAP ANALİZLERİ 7 KADIN BERELERİ:

Detaylı

VE RAHAT Rengarenk Çorap & Organik Pamuklu Ev Giyim koleksiyonumuzu keşfedin

VE RAHAT Rengarenk Çorap & Organik Pamuklu Ev Giyim koleksiyonumuzu keşfedin Ne istersen o, 7 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE Şimdi SADECE 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DOĞAL, SICAK VE RAHAT Rengarenk Çorap & Ev Giyim koleksiyonumuzu

Detaylı

Tekstil eşyalarına uygulanan Korunma ve Gözetim Önlemleri Tebliğleri Listeleri

Tekstil eşyalarına uygulanan Korunma ve Gözetim Önlemleri Tebliğleri Listeleri TG: Tek Gözetim Menşe Ülke : Tek Kota Menşe Ülke ( kota ÇG: Çift Gözetim istenir) : Çift kota İlgili Tebliğ Gözetim : Kayıt Belgesi Birim Kota Seviyesi Kota Seviyesi 2 4 5(1) 6 7 8 9 10 12 13 14 15 16

Detaylı

2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu

2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu 2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu Doğanın mucizesine saygıyla geçen 35 yıl! Aker ailesi olarak bu yıl bambaşka bir heyecan yaşıyoruz. Bu yıl bizim tam 35. yılımız. Tam 35 yıldır ürettiğimiz her üründe

Detaylı

36, 95 tl. Yeni organik kahve lezzeti Privat Kaffee Latin Bio. %100 doğal, %100 nefis tat. Sonbaharın Stil Dolu Kadınları

36, 95 tl. Yeni organik kahve lezzeti Privat Kaffee Latin Bio. %100 doğal, %100 nefis tat. Sonbaharın Stil Dolu Kadınları Yeni organik kahve lezzeti Privat Kaffee Latin Bio %100 doğal, %100 nefis tat 36, 95 tl 2x250 g 36, 95 tl 500 g 1 Kasım'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu

Detaylı

Bayanlar İçin. Sadece Tchibo dünyasına özel. 7 Kasım da de ve tüm Tchibo larda

Bayanlar İçin. Sadece Tchibo dünyasına özel.  7 Kasım da  de ve tüm Tchibo larda www.tchibo.com.tr 7 Kasım da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Tchibo nun ücretsiz kataloğudur. 12_45 Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bayanlar İçin KIŞ MODASI Doğadan Esinlendik Sadece

Detaylı

Schlüter -TRENDLINE. Dünya trendleri için profiller. Aktüel seramik trendleri için yüksek kaliteli profiller

Schlüter -TRENDLINE. Dünya trendleri için profiller. Aktüel seramik trendleri için yüksek kaliteli profiller Dünya trendleri için profiller Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Aktüel seramik trendleri için yüksek kaliteli profiller Aktüel seramik trendleri için yüksek kaliteli profiller Yaşam alanlarınızı,

Detaylı

20/4/2015 TARİHLİ VE 2015/7606 SAYILI KARARNAMENİN EKİ KARAR

20/4/2015 TARİHLİ VE 2015/7606 SAYILI KARARNAMENİN EKİ KARAR İthalat Rejimi Kararına Ek Kararda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Karar - 15/7606(/23 sayılı Kararda tabloda bildirilen bazı tekstil ve konfeksiyon ürünleri ithalatında ilave gümrük vergisi oranlarında

Detaylı

ZAMANSIZ DENİM STİLİ. Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

ZAMANSIZ DENİM STİLİ. Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: 21 Mart'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ZAMANSIZ DENİM STİLİ ZAMANSIZ DENİM STİLİ Yeni

Detaylı

İLAVE GÜMRÜK VERGİSİ ORANI (%) EAGÜ-ÖTDÜ GYÜ DÜ. İGV Oranı (%) Min İGV (USD/KG) Mak İGV (USD/KG) 0 0,75 11% 3,75 1,00 18% 4,00 1,25 20% 4,25

İLAVE GÜMRÜK VERGİSİ ORANI (%) EAGÜ-ÖTDÜ GYÜ DÜ. İGV Oranı (%) Min İGV (USD/KG) Mak İGV (USD/KG) 0 0,75 11% 3,75 1,00 18% 4,00 1,25 20% 4,25 EK I: GTP 5111 1 5112 2 5208 3 5209 4 5210 MADDE İSMİ Karde edilmiş yün ve ince hayvan kıllarından mensucat Taranmış yünden veya ince hayvan kıllarından mensucat Pamuklu itibariyle % 85 veya daha fazla

Detaylı

TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU E.L.İ.MÜESSESESİ Ç.L.İ. MÜDÜRLÜĞÜ MUHTELİF YAZLIK VE KIŞLIK GİYİM EŞYASI ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME

TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU E.L.İ.MÜESSESESİ Ç.L.İ. MÜDÜRLÜĞÜ MUHTELİF YAZLIK VE KIŞLIK GİYİM EŞYASI ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU E.L.İ.MÜESSESESİ Ç.L.İ. MÜDÜRLÜĞÜ MUHTELİF YAZLIK VE KIŞLIK GİYİM EŞYASI ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü yevmiyeli personeline Toplu İş Sözleşmesi

Detaylı

Başarıyı Temsil Eden Üniforma

Başarıyı Temsil Eden Üniforma Başarıyı Temsil Eden Üniforma 1 Dünyanın en büyük perakende döviz sağlayıcısı olarak, markamızı temsil eden çalışanlarımıza sadece şirketin gelecekteki gelişimi ve başarısı açısından değil, aynı zamanda

Detaylı

ayın kahvesi Türk Kahvesi 6, 25 TL Keyfi bol, taptaze çekilmiş Tarzınızı Yenileyin 75 TL Özel Koleksiyon: Ayrıca bu hafta: Miniklerin Rengārenk Tarzı

ayın kahvesi Türk Kahvesi 6, 25 TL Keyfi bol, taptaze çekilmiş Tarzınızı Yenileyin 75 TL Özel Koleksiyon: Ayrıca bu hafta: Miniklerin Rengārenk Tarzı ayın kahvesi Keyfi bol, taptaze çekilmiş Türk Kahvesi 19 Nisan'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: 9, 75 TL 6, 25 TL 250 g Tarzınızı Yenileyin Bu kampanya,

Detaylı

Kolaylıkla kombinlenen renkli pike t-shirtler ve spor gömlekler İlkbahar-Yaz 2018 sezonunun vazgeçilmezleri arasında.

Kolaylıkla kombinlenen renkli pike t-shirtler ve spor gömlekler İlkbahar-Yaz 2018 sezonunun vazgeçilmezleri arasında. Spring Summer 2018 Bahar koleksiyonunun renkleri oldukça canlı tonlara sahip olmasının yanı sıra, solgun mavi, yeşil ve gri tonlarından pastel pembe, yeşil ve mor renklerine kadar çeşitlenebiliyor. Koleksiyonun

Detaylı

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İŞ GÜVENLİĞİ GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A- Giyim Malzemeleri 1. İş Pantolonu 2. Yelek Çok Cepli İş Yeleği 3. Kaban 4. Mont 5. Yağmurluk Takımı Balıkçı PVC 6. Yağmurluk 7. Belediye Logolu Renkli

Detaylı

Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. www.tchibo.com.tr. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. www.tchibo.com.tr. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: www.tchibo.com.tr 11 Mart ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu kampanya 8 Mart a kadar tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr de ve 444 28 26 numaralı

Detaylı

PERSONEL KIYAFET UYGULAMA TALİMATLARI

PERSONEL KIYAFET UYGULAMA TALİMATLARI KADIN HASTA DANIŞMANI // KADIN HASTA KABUL-VEZNE KADIN SANTRAL GÖREVLİSİ - REZERVASYON - REFERE KADIN DANIŞMA PERSONELİ Saks mavi gömlek / yelek / etek-pantolon, orta boy topuklu ayakkabı. Saçlar uzun

Detaylı

Cafissimo TUTTOCAFFÉ Kahve keyfini yeniden keşfetmek isteyenlere

Cafissimo TUTTOCAFFÉ Kahve keyfini yeniden keşfetmek isteyenlere Cafissimo TUTTOCAFFÉ Kahve keyfini yeniden keşfetmek isteyenlere 2 Mart ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LANSMANA ÖZEL 229 199,95 TL,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Baharı

Detaylı

S P R I N G / S U M M E R 1 8

S P R I N G / S U M M E R 1 8 D A L I D A SS/18 SPRING / SUMMER 18 SS/18 SONSUZ DENGE, GÖZ KAMAŞTIRICI HARMONİ Dünya; denge ve uyumun muhteşem harmonisiyle dönüyor. Değişim ve yenilikleri sonsuz bir sevgiyle kucaklayan cesur kadınların

Detaylı

METROPOLITAN BLUE. Şehrin stresinden uzaklaştıran maviyle, göz kamaştırıcı kesimin şık birleşimi.

METROPOLITAN BLUE. Şehrin stresinden uzaklaştıran maviyle, göz kamaştırıcı kesimin şık birleşimi. METROPOLITAN BLUE Şehrin stresinden uzaklaştıran maviyle, göz kamaştırıcı kesimin şık birleşimi. CAMOUFLAGE URBAN GOOSE DOWN > Flanel kumaş kapüşon ve triko ile zenginleştirilmiş kaz tüyü mont. METROPOLITAN

Detaylı

HAZIR GİYİM VE BAZI DOKUMA KUMAŞ EŞYASI İTHALATINDA KORUNMA ÖNLEMLERİ VE BU ÖNLEMLERE KARŞI YASAL HAKLARINIZ

HAZIR GİYİM VE BAZI DOKUMA KUMAŞ EŞYASI İTHALATINDA KORUNMA ÖNLEMLERİ VE BU ÖNLEMLERE KARŞI YASAL HAKLARINIZ HAZIR GİYİM VE BAZI DOKUMA KUMAŞ EŞYASI İTHALATINDA KORUNMA ÖNLEMLERİ VE BU ÖNLEMLERE KARŞI YASAL HAKLARINIZ İthalatta korunma önlemleri, korunma önlemleri alınmasına ilişkin usul ve esaslar 204/7305 sayılı

Detaylı

Takı Koleksiyonu. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu hafta ayrıca: İnci & Gümüş

Takı Koleksiyonu. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:  Bu hafta ayrıca: İnci & Gümüş www.tchibo.com.tr 3 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Tchibo nun ücretsiz kataloğudur. 12_40 Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu hafta ayrıca: İnci & Gümüş Takı Koleksiyonu Sadece

Detaylı

Maison Martin Margiela With H&M LADIES N 1. Yorgan palto: 599 TL. Tayt: 99,95 TL. Şeffaf dolgu topuklu ayakkabı: 499 TL

Maison Martin Margiela With H&M LADIES N 1. Yorgan palto: 599 TL. Tayt: 99,95 TL. Şeffaf dolgu topuklu ayakkabı: 499 TL LADIES N 1 Yorgan palto: Tayt: 99,95 TL Şeffaf dolgu topuklu ayakkabı: 499 TL LADIES N 2 Sütyen görünümlü body: 99,95 TL Geniş kesin denim: 149 TL Bonbon çanta: 129 TL LADIES N 3 Bol kesim boğazlı kazak:

Detaylı

Sade Şıklık Detaylarda Gizlidir

Sade Şıklık Detaylarda Gizlidir YENİ CAFISSIMO RENKLERİYLE TARZINI YANSIT Gecenin asaleti mi, günün sakinliği mi? 9 Kasım'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Cafissimo CLASSIC 329,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Detaylı

SALSA MÜSABAKALARI KIYAFET KURALLARI

SALSA MÜSABAKALARI KIYAFET KURALLARI SALSA MÜSABAKALARI KIYAFET KURALLARI Aşağıda detaylandırılan TDSF Salsa Kıyafet Yönetmeliği geçerlidir. Aşağıdaki kıyafet kurallarına aykırı hareket eden çiftler Diskalifiye edilir. Hüküm ve Uygulanabilirlik

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

474 VERGİ HADDİ ÖLÇÜ BİRİMİ

474 VERGİ HADDİ ÖLÇÜ BİRİMİ 62.01 Erkekler veya erkek çocuklar için paltolar, kabanlar, kolsuz ceketler, pelerinler, anoraklar (kayak ceketleri dahil), rüzgarlıklar ve benzeri eşya (62.03 pozisyonundakiler hariç): - Paltolar, yağmurluklar,

Detaylı

T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ

T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ VE GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1 Bu

Detaylı

Rengarenk Bir Yaza Hazır Olun

Rengarenk Bir Yaza Hazır Olun On5yirmi5.com Rengarenk Bir Yaza Hazır Olun Alışverişe bu sayfalara göz atmadan çıkmamanızı öneririz. İşte bu ilkbahar ve yaz modasının olmazsa olmazları... Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı (oluşturma

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN KIYAFET VE TECHİZATINA İLİŞKİN ESASLAR. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN KIYAFET VE TECHİZATINA İLİŞKİN ESASLAR. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN KIYAFET VE TECHİZATINA İLİŞKİN ESASLAR Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar * Amaç: Bu esaslar; Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü

Detaylı

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Evinize ilham veren tasarımlar.. Tasarımlarıyla evinizi, tarzıyla sizi tamamlayan salonlar.. İDEAL RAHATLIK VE KONFOR Geniş ürün gamıyla her zevke hitap eden ZELL CONCEPT

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü KIYAFET YÖNETMELİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü KIYAFET YÖNETMELİĞİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü KIYAFET YÖNETMELİĞİ MAYIS 2000 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü SAĞLIK MESLEK LİSELERİ KIYAFET YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

Detaylı

YEPYENİ İKİ LEZZET STİLİNİZDE SONBAHAR ESİNTİSİ. ,95 TL 10 adet kapsül kahve. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SINIRLI SAYIDA

YEPYENİ İKİ LEZZET STİLİNİZDE SONBAHAR ESİNTİSİ. ,95 TL 10 adet kapsül kahve. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SINIRLI SAYIDA YEPYENİ İKİ LEZZET Hindistan cevizli ve ahududulu yeni Cafissimo espresso kapsüllerinin benzersiz lezzetleri ile hayatınıza renk katmaya hazır mısınız? 24,95 TL 10 adet kapsül kahve 7 Kasım'da www.tchibo.com.tr

Detaylı

Lastik Plastik Ayakkabı & Otel

Lastik Plastik Ayakkabı & Otel 1961 den beri Lastik Plastik Ayakkabı & Otel 1 ÇİZMELER TERLİKLER AYAKKABILAR Gururlu Geçmiş, Güvenli Gelecek www.emeklastik.com.tr 1961 den bugüne hizmetinizde... Emek Lastik fabrikası 1961 yılında Doğan

Detaylı

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ GENEL HİZMETLER VE YURTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIYAFET YÖNETMELİĞİ

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ GENEL HİZMETLER VE YURTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIYAFET YÖNETMELİĞİ YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ GENEL HİZMETLER VE YURTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIYAFET YÖNETMELİĞİ 2009 BİRİNCİ BÖLÜM İÇİNDEKİLER SAYFA Amaç 1 Kapsam 1 İKİNCİ BÖLÜM Yürürlüğe Giriş 1 ÜÇÜNCÜ BÖLÜM Kıyafet Miad Çizelgesi

Detaylı

KÜTAHYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ÖRNEK KIYAFET RESİMLERİ KIYAFET ÖRNEĞİ AÇIKLAMA

KÜTAHYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ÖRNEK KIYAFET RESİMLERİ KIYAFET ÖRNEĞİ AÇIKLAMA TABİP UZMAN TABİP DİŞ TABİBİ ECZACI Üniformaları; BEYAZ renkli önden düğmeli önlük şeklindedir. SERVİS SORUMLU HEMŞİRELERİ Üni formaları; LACİVERT renkli alt üst şeklindedir. Üst üniformanın yakaları BEYAZ

Detaylı

#MERAKIN 5,95 SONBAHARIN TARZ ERKEKLERİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ

#MERAKIN 5,95 SONBAHARIN TARZ ERKEKLERİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ #MERAKIN tadina bak 5,95 TL 14 Kasım'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SONBAHARIN TARZ ERKEKLERİ SONBAHARIN

Detaylı

Satz der zusätzlichen Zollsteuer (%) EAGÜ-ÖTDÜ. GYÜ Siehe Anlage. Siehe Anlage. Zusat zzolls teuer Antei l (%) Max Zusatzzoll steuer (USD/KG)

Satz der zusätzlichen Zollsteuer (%) EAGÜ-ÖTDÜ. GYÜ Siehe Anlage. Siehe Anlage. Zusat zzolls teuer Antei l (%) Max Zusatzzoll steuer (USD/KG) EK I: Zolltari fnumm er 5111 1 5112 2 5208 3 5209 4 Warenbezeichnu ng Karde edilmiş yün ve ince hayvan kıllarından mensucat Taranmış yünden veya ince hayvan kıllarından mensucat Pamuklu itibariyle % 85

Detaylı

2018 İlkbahar Koleksiyonu

2018 İlkbahar Koleksiyonu 2018 İlkbahar Koleksiyonu Karmen Halıda; Hikâyesi Olan, Estetik Tasarımlar.. Yaşam alanlarınızda huzurlu ve mutlu bir atmosfer oluşturmanın peşine düşen Karmen Halı, duygularınıza hitap edecek, hikâyesi

Detaylı

Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: y p p a H y a d Birth 21 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda simo Cafis şında 10 Ya SS I C C L A A D EC E is Şi m d,95 199 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu kampanya 7 Ekim

Detaylı

KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi PERSONEL KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Konu: Bu teknik şartname Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi hizmet alımı kapsamında çalışan personeli için satın

Detaylı

PICCO BEDAVA ŞIKLIK AYRINTIDA GİZLİDİR 40 KUTU KAPSÜL ALANA. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: KISA BİR SÜRE İÇİN. www.tchibo.com.

PICCO BEDAVA ŞIKLIK AYRINTIDA GİZLİDİR 40 KUTU KAPSÜL ALANA. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: KISA BİR SÜRE İÇİN. www.tchibo.com. www.tchibo.com.tr 40 KUTU KAPSÜL ALANA PICCO BEDAVA KISA BİR SÜRE İÇİN 27 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ŞIKLIK AYRINTIDA GİZLİDİR Bu kampanya

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ Madde 1 a) Bu yönergenin amacı, Karadeniz Teknik

Detaylı

Wabi Koleksiyonu - Koru

Wabi Koleksiyonu - Koru Wabi Koleksiyonu Çanakkale Seramik in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan Koru, Iwa, Maburu ve Shiro serileri ile çağdaş ve estetik

Detaylı

YEPYENİ İKİ LEZZET SONBAHARIN TARZ KADINLARI. ,95 TL 10 adet kapsül kahve. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SINIRLI SAYIDA

YEPYENİ İKİ LEZZET SONBAHARIN TARZ KADINLARI. ,95 TL 10 adet kapsül kahve. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SINIRLI SAYIDA GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR MALZEMELERDEN ORGANİK KOLEKSİYON YEPYENİ İKİ LEZZET Hindistan cevizli ve ahududulu yeni Cafissimo espresso kapsüllerinin benzersiz lezzetleri ile hayata renk katmaya hazır mısınız?

Detaylı

KADIN. Çiçekli Scuba Elbise: 79, 90

KADIN. Çiçekli Scuba Elbise: 79, 90 Sonbahar Kış 2017 KADIN Çiçekli Scuba Elbise: 79, 90 Piya Kolsuz Bluz: 24, 90 Plam Scuba Etek: 39, 90 Dar Kesim Mont: 99, 90 Biker Mont: 119, 90 Cosmo Sweat Shirt: 29, 90 Ekose Gömlek: 36, 90 Denim Pantolon:

Detaylı

DENİZCİLERE MAHSUS KIYAFET YÖNETMELİĞİ

DENİZCİLERE MAHSUS KIYAFET YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 28.02.2010 Resmi Gazete Sayısı: 27507 DENİZCİLERE MAHSUS KIYAFET YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Türk Bayraklı gemilerde

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURSA OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ PRATİK KIZ SANAT OKULU ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ BURSA'DA GEÇMİŞ DÖNEM KADIN GİYSİLERİ ARAŞTIRMA FORMU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURSA OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ PRATİK KIZ SANAT OKULU ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ BURSA'DA GEÇMİŞ DÖNEM KADIN GİYSİLERİ ARAŞTIRMA FORMU Ülfet GÜZEY 1900 Doğumlu Gelinlik ÜRÜNÜN YAPIM TARİHİ 1915 ÜRÜNÜN İNCELEME TARİHİ 16 /03 / 2011 Greg tül üzerine ipek ipliği ile zincir işi işlenmiş, rişliyö tekniği ile motifler tüle monte edilmiş, bitkisel

Detaylı

TRENDYOLMİLLA Ayakkabı & Çanta Yeni Sezon

TRENDYOLMİLLA Ayakkabı & Çanta Yeni Sezon Daha iyi bir deneyim için Uygulamada Aç Ayakkabı & Çanta Yeni Sezon 730 Ürün Listeleniyor Sırala / Filtrele Leopar Süet Kadın Babet Siyah Süet Leopar Kadın Omuz Çantası 140.00 tl 69.99 tl 140.00 tl 69.99

Detaylı

Sade ve Rahat. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Organik pamuk içerikli yeni iç çamaşırı koleksiyonu

Sade ve Rahat. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Organik pamuk içerikli yeni iç çamaşırı koleksiyonu www.tchibo.com.tr 1 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Tchibo nun ücretsiz kataloğudur. 12_31 Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Sade ve Rahat Organik pamuk içerikli yeni iç

Detaylı

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 İÇİN İÇİNDEKİLER Modüler Seri Cellia Modüler Metal Millanta Modüler Kare Modüler Modül Seçenekleri Montaj Şekli Teknik Çizimler Ambalaj Bilgileri 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 Modüler

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı YAKLAŞIK MALİYET

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı YAKLAŞIK MALİYET Evrak Tarih ve Sayısı: 30/03/2018-E.1829 T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı *BE5D1362* Sayı : 28835345-934.01.03-E. Konu : Yaklaşık Maliyet YAKLAŞIK MALİYET Üniversitemize

Detaylı

ULUSAL FAALİYET VE ÜRÜN SINIFLAMASI US - 97

ULUSAL FAALİYET VE ÜRÜN SINIFLAMASI US - 97 ULUSAL FAALİYET VE ÜRÜN SINIFLAMASI US - 97 SEKTÖR NO KOD ÜRÜN TANIMLAMASI 5 18 GĠYĠM EġYASI ĠMALATI; KÜRKÜN ĠġLENMESĠ VE BOYANMASI 5 181 KÜRK HARĠÇ, GĠYĠM EġYASI ĠMALATI 5 1810 KÜRK HARĠÇ, GĠYĠM EġYASI

Detaylı

DANS SPORU KIYAFET TALİMATI

DANS SPORU KIYAFET TALİMATI TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU (TDSF) DANS SPORU KIYAFET TALİMATI Ağustos, 2015 1 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 AMAÇ... 3 KAPSAM... 3 VERSİYON KONTROLÜ... 3 SPORCULAR İÇİN KIYAFET KURALLARI... 4 TANIMLAR...

Detaylı

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ 30 Mayıs 15 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29371 Karar Sayısı : 15/7606 BAKANLAR KURULU KARARI /23 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan İthalat Rejimi Kararına Ek Kararda değişiklik yapılmasına

Detaylı

Acilen markete gitmeniz gerek. Gardırobunuzdan çarçabuk ne seçersiniz?

Acilen markete gitmeniz gerek. Gardırobunuzdan çarçabuk ne seçersiniz? Bayanlara Özel Test Giysi Seçiminiz Kişiliğiniz Hakkında Ne Söylüyor? 1-1Formun Üstü Bir iş toplantısındasınız ve tek bayan sizsiniz. a) Zekice yorumlarınızla öne çıkar, varlığınızı hissettirirsiniz. b)

Detaylı

Çikolata Butik Koleksiyonu

Çikolata Butik Koleksiyonu Çikolata Butik Koleksiyonu Mutluluk İksiri; Çikolata Butik... Mutluluğa giden en leziz yol çikolatadan geçer. Gerçek bir çikolata tutkununun en mutlu olabileceği yerlerden biri de kuşkusuz çikolata butikleridir.

Detaylı

İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Dayanak

İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Dayanak GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK VE ULAŞTIRMA YÜKSEKOKULU GÜVERTE ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak Madde 1 - Bu yönergenin amacı, Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Güverte

Detaylı

Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ

Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ Londra North Yorkshire daki bu şık daire, Güney Afrika doğumlu Britanyalı iç mimar Lucia Caballero tarafından tasarlanmış. İç mekanda kullanılan

Detaylı

79. 99 TL 99 TL 49. 99 TL 79. 99 TL 79. 99 TL 99. 79. 99 TL

79. 99 TL 99 TL 49. 99 TL 79. 99 TL 79. 99 TL 99. 79. 99 TL 5 8 1 2 6 7 4 3 1. CÜZDAN 2. CÜZDAN 3. CÜZDAN 4. CÜZDAN 5. 6. 7. KRAVAT, KOL DÜĞMESİ VE MENDİL SETİ 8. CÜZDAN 79. 49. 79. 79. 99. 79. 9 12 13 14 10 17 15 11 16 9. 10. 11. PREMIUM KEMER 12. CÜZDAN 13. CÜZDAN

Detaylı

Modüler Seri. Cellia Kare Millanta

Modüler Seri. Cellia Kare Millanta Modüler Seri Cellia Kare Millanta İÇİN DEKİLER02 İÇİNDEKİLER - Modüler Seri Cellia Modüler Kare Modüler Metal Kare Modüler Millanta Modüler Modül Seçenekleri Montaj Şekli Teknik Çizimler Ambalaj Bilgileri

Detaylı

Moda Trendleri ABD ve Birleşik Krallık Raporu.

Moda Trendleri ABD ve Birleşik Krallık Raporu. Moda Trendleri 2016 ABD ve Birleşik Krallık Raporu fashiontrendsreport@google.com Giriş Arama çubuğuna girilen her sorgu, bize kullanıcıların düşünceleri ve amaçlarıyla ilgili ipucu verir. En çok yapılan

Detaylı

İnsan unutur, Ajanda asla... Organizer Çeşitleri

İnsan unutur, Ajanda asla... Organizer Çeşitleri İnsan unutur, Ajanda asla... 28 yıllık tecrübe sonucu kazanılan kalite anlayışıyla ajanda sektöründe hizmet veren SAĞLAM AJANDA ürün koleksiyonunu sizlerin beğenisine sunmuştur. Ajanda almayı veya promosyon

Detaylı

ZABITA MONT ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ZABITA KIŞLIK BOT ZABITA AYAKKABI ESN1021 ESN1022 ESN1023 ESN1024 ESN1025

ZABITA MONT ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ZABITA KIŞLIK BOT ZABITA AYAKKABI ESN1021 ESN1022 ESN1023 ESN1024 ESN1025 ÜNİFORMA KATALOĞU ZABITA MONT ESN1021 Bonding Kumaştan imal edilmiştir. Su geçirmezlik özelliğine sahiptir. İçi Kapitoneli ve elyaf takviyeli olup reflektörlüdür. ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ESN1022

Detaylı