İçindekiler. GLK 1. Tasarım 2. Konfor 6 Kokpit 6 İç mekan 8. Çeviklik 10 Off - road yetenekleri 10 BlueEFFICIENCY 12 Motor 14

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İçindekiler. GLK 1. Tasarım 2. Konfor 6 Kokpit 6 İç mekan 8. Çeviklik 10 Off - road yetenekleri 10 BlueEFFICIENCY 12 Motor 14"

Transkript

1 GLK - Serisi.

2 İçindekiler. GLK 1 Tasarım 2 Konfor 6 Kokpit 6 İç mekan 8 Çeviklik 10 Off - road yetenekleri 10 BlueEFFICIENCY 12 Motor 14 Güvenlik 16 Donanımlar 18 Offroad - Stil Paketi 18 Spor paket - Dış Görünüm 20 Spor Paket - İç mekan 21 Standart donanım 22 Özel donanımlar 24 Hafif metal jantlar 26 Renkler ve malzemeler 28 Renkler 28 Döşeme, süs parçaları ve ahşaplar 29 Kombinasyon olanakları 30 Teknik değerler 31 Servis ve hizmetler 32

3 GLK 1 GLK. Bugünün modası, yarının klasiği. Bir Mercedes pek alışılmadık isteklere uyarlanabilir mi? Yapabiliriz. Alışılmadık tasarım detayları ve yenilikçi teknolojiler ile. Sonuç, GLK dır. Mercedes in tamamen yeni bir şekli. Belirgin olduğu kadar yenilikçi olan bir otomobil konseptinde iki karakteri, alışılmadık bir form ile alışılmış şekilde hükümran bir içeriği birleştirmektedir. Zira karıştırılması olanaksız bu SUV Mercedes fikrini her ne kadar kendine özgü şekilde yorumluyorsa da GLK özellikle ataklığı, güvenliği ve yüksek düzeyde konforu temsil etmektedir. Ve yeni yerler fethetme cesaretini, hem de daha yola temas etmeden önce.

4

5 GLK

6

7 Dizayn 5 Güçlü karakteri köşe ve kenar kısımlarından anlaşılıyor. GLK nın tasarımı tamamen yeni ve kendine özgüdür. Belirgin çizgilere dayanmakta ve böylece başına buyruk olma cesaretini kanıtlamaktadır. Zira köşeli biçim dili, belirgin şekilde çoğunluktan ayrılmaktadır. Bu tasarım dili göreceli olarak kompakt dış ölçülerine rağmen GLK yı dinamik ve kaslı gösteriyor. GLK nın biçimlendirilmesi her açıdan net vurgular oluşturuyor. Eşsiz karakter çizgileri, kuvvetle vurgulanmış tekerlek yuvalarının arasındaki kapı yüzeylerini belirginleştiriyor. Kuvvetli bir etkiye sahip ön bölümden dik arka bölüme kadar belirgin, köşeli biçimler rahatlatıcı ölçüde özgüvenli bir duruş sağlıyor.

8

9 Konfor Kokpit 7 Büyüleyici tasarım uygun içerik arıyor. Yaşamınızın her alanında iyi görünmeye ve güvenilirliğe önem veriyor musunuz? Büyük şehir karmaşası içerisinde çok yönlülük ve hareketlilik istiyor aynı zamanda uzağınızdaki her şeyin de elinizin altında olmasını mı istiyorsunuz? O halde GLK da yerinizi almanız gerekiyor. Burada sizi dış tasarımda tutarlı bir gelişim bekliyor. İç mekandaki güçlü ifadeli hatlar ve modern, keskin vurgulanmış yüzeyler yeni GLK nın bağımsızlığını hissettiriyor. Gösterge tablosundaki özellikle büyük süs kaplaması ve onun siyah renkteki üst kısmı mekanın genişliğini vurgular ve heyecan dolu kontrast sağlar. Mükemmel işçilik kalitesinde ve ayrıca yüksek kalitedeki malzemelerde en ince ayrıntısına kadar yüksek talepler düşünülmüştür. İlerlemiş ergonomi sezgisel kullanılabilirlik sağlar.

10

11 Konfor İç mekan 9 Özgür bir yorum, hareket serbestliği ile mümkündür. Küçük ve büyük meydan okuyuşlar için akıllı mekan konsepti. GLK yi hareket ettirmek, bilinen kalıpları kırmak anlamına geliyor. Şimdi bir Mercedes - Benz SUV nin konforunu, tasarımını ve ataklığını bir otomobilin kompakt dış ölçüleri ile birleştirmek mümkün oluyor. Koltuk sırt dayanakları iki bölümde katlanabilir, iki bardaklığa ve entegre eşya gözüne sahip orta kol dayanağı da katlanabilirdir. Tüm koltuklarda cömert bir mekan duygusunu yaşar ve yüksek oturma konumunun çepeçevre görüş de dahil olmak üzere tam anlamıyla keyfini çıkarabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak alınabilen panoramik cam tavan gibi, geniş bacak mesafesi ile koltukların rahatlatıcı konforu da buna katkı yapar. Ve isteğe bağlı olarak özellikle asil bir deri donanım seçme olanağına sahipsiniz. Gördüğünüz gibi bu olağandışı otomobilde eksik olan hiçbir şey yoktur. Tam tersine : GLK, sizi her zaman yeniden coşturma iddiasındadır.

12

13 Çeviklik Off - road yetenekleri 11 Büyük şehir trafiği için ideal ve ıssız patikalar için daima hazır. SUV olan bir çok araç, az veya çok, maceracı bir görünüş ile yetinir. GLK böyle değildir. Tüm sonuçlarıyla birlikte gerçek bir arazi aracıdır. Zemin mesafesi, spor süspansiyon olmaksızın 201 mm dir. Kısa karoseri çıkıntıları ile birlikte bu, 19 derecelik büyük bir rampa açısı ile birlikte önde 23, arkada 25 derecelik bir eğim açısı sağlar. Zeminin uygun olması durumunda % 70 e kadar eğimler bile GLK yı durduramaz. Düzgün yollardan ayrıldığınız taktirde de GLK, hem atak hem de sağlam bir yoldaştır. Maksimum rampa açısı 19. Zemin boşluğu 201 mm ye kadar. Ön eğim açısı 23 ve arka eğim açısı 25. Batma derinliği 300 mm. % 70 e kadar maksimum tırmanma gücü.

14 12 BlueEFFICIENCY Yenilikçi çevreci çözümler. Çevrecilik bizim için sadece sözde değildir, aynı zamanda bir gönül işidir. Zira otomobilin yaratıcısı olarak Mercedes - Benz yıllardan beri tüm gücüyle ortaya koyduğu ayrı bir sorumluluk taşımaktadır. Daha günümüzde sizlere güvenlik, konfor ve sürüş keyfinden vazgeçmek zorunda kalmadan çevreye belirgin şekilde az düzeyde zarar veren 66 model sunmaktayız. Verimlilik ile ilgili yeniliklerimizi ve en iyi duruma getirilmiş süreçleri BlueEFFICIENCY terimi altında bir araya getirdik : Onlar farklı yöntemler kullanırlar, ancak tümünün tek bir ortak hedefi vardır, o da kendilerine özel mobil olmayı mümkün olduğunca kalıcı olacak şekilde düzenlemektir. verimli motorların her biri en iyi aerodinamik ve enerji yönetimi önlemleri ile bir araya getirilmektedir. Buna örneğin akıllıca ayarlanmış ilave agregalar, yuvarlama direnci en iyi duruma getirilmiş lastikler, ECO start - stop fonksiyonu, hafif yapı önlemleri ve aerodinamik olarak en iyi duruma getirilmiş bir karoseri tasarımı dahildir : Toplam olarak bu önlemler tüketimin ve dolayısıyla CO 2 emisyonunun % 23 e varan oranda düşürülmesine imkan tanır. Temiz dizel BlueTEC. Mercedes - Benz, BlueTEC teknolojisini, Common Rail Direct Injection ( CDI ) sistemine dayanan dizel motor için pazara getirmiştir. Bu teknoloji en iyi duruma getirilmiş bir yanmayı modüler bir egzoz gazı temizleme sistemi ile bir araya getirmektedir. Bu durum BlueTEC i çok temiz bir dizel teknolojisi yapmaktadır. Zira egzoz gazlarını % 95 oranında kurum partiküllerinden temizlemekte, aynı zamanda azotok sitler % 90 a varan oranda azaltılmaktadır. Geriye su, herhangi bir sakınca oluşturmayan azot ve çevreye daha az zarar verildiğini hissettiren güzel duygular kalır. Mercedes - Benz verimlilik paketini oluşturan BlueEFFICIENCY önlemleri. BlueEFFICIENCY önlemleri bütün olarak otomobildeki optimizasyonlar, yakıttan tasarruf edilmesi ve dolayısıyla çevreye zarar verilmemesidir. Mümkün olduğunca az yakıt tüketmek için bu modelde en BlueEFFICIENCY önlemleri tüketimi ve CO 2 emisyonunu önemli ölçüde düşürür. BlueTEC, kurum partiküllerinin % 95 e varan oranda filtre eder ve azotoksitleri % 90 a varan oranda zararsız olan azota dönüştürür.

15 Çeviklik BlueEFFICIENCY 13 Benzinli motor ve elektro tahrikin akıllıca oluşturulmuş kombinasyonu HYBRID. Birbirine uyum sağlamış olanların olduğu ekipte bir çok şey daha kolaydır. Frenleme esnasında elektromotor kinetik enerjiyi elektrik enerjisine dönüştürerek aküye verir. Bu gerektiğinde benzinli motoru hız lanma esnasında destekleyen elektro tahrike iletilir. Sürat 15 km / h nin altına düştüğünde elektronik buna ilaveten benzinli motoru kapatır. Dolayısıyla bir HYBRID, % 20 ye varan oranda daha az yakıt tüketir. Elektro tahrik ile bir araya getirilmiş temiz dizel BlueTEC HYBRID. BlueTEC HYBRID teknolojisinde hareket enerjisinin frenleme esnasında elektrik enerjisine dönüştürülmesi ve gerektiğinde tekrar kullanılması olmak üzere HYBRID teknolojisinin avantajları BlueTEC teknolojisininkiler ile bir araya getirilmektedir : Aynı zamanda BlueTEC teknolojisi egzoz gazlarını temizlemekte ve zararlı maddelerin büyük kısmını gidermektedir. Yeni yöntemler kullanan tamamen yeni tahrikler. BlueZERO F - CELL, E - CELL ve E - CELL PLUS konsepti. Yakın zamanda seri üretimi yapılabi - lecek BlueZERO konsepti ile birlikte enerji - sini sadece aküden alan elektromotorun olduğu E - CELL, akünün ve içten yanmalı motorun ( Range Extender ) olduğu E - CELL PLUS ve akım oluşturmak için ilave yakıt hücresinin olduğu F - CELL olmak üzere Mercedes - Benz elektromotor ve enerji biriktiricisi olarak akü olan üç tahrik konsepti daha geliştirmiştir. HYBRID teknolojisi ile % 20 ye varan oranda daha az yakıt tüketirsiniz. BlueTEC HYBRID temiz dizel teknolojisini bir elektro tahrik ile bir araya getirmektedir ve 2012 den itibaren temin edilebilecektir. Ancak hepsi bu değildir. Ayrıca Design for Environment terimi altında bir otomobilin planlamadan geri dönüşüme kadar olan tüm dönemini incelemekteyiz. Yeni fabrikaların kurulması ve işletmeye alınması için de aynı şey geçerlidir. Bunun dışında Mercedes - Benz alternatif yakıtların geliştirilmesine ve araştırma alt kolu biyonik bilimine satılmaktadır. Kısaca BlueEFFICIENCY sadece sizi değil, aynı zamanda çevre konusunda da ileriye götürür.

16 14 Çeviklik Motor Gelecek iklim zirvesi için şimdiden hazır. 125 kw ( 170 HP ) gücündeki dizel motorunda GLK 220 CDI BlueEFFICIENCY 100 kilometrede sadece 6,0 6,4 litre yakıt tüketir. 8,5 saniyede sıfırdan 100 km / h ye ulaşır ve standart olarak 6 vitesli manuel şanzıman ile donatılmıştır. Diğer bir varyasyon, standart olarak 7G - TRONIC ile donatılmış olan GLK 250 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY dir. 6 silindirli bir motora benzer güçte olan bu motor, daha iyi tüketim değerlerine sahiptir. Tabii ki her iki yeni dizel motor da standart olarak bir dizel partikül filtresine sahiptir. Atak motor performansı ve uzun yolculuklara uygun konfor, GLK için bir çelişki değildir. Bundan dolayı GLK nın devirlenmeye istekli ve çekişi güçlü motorları ile etkileyici olması doğaldır. 2 sportif altı silindirli benzinli motor arasında seçim yapabilirsiniz. Başlangıcı, 170 kw ( 231 HP ) gücündeki GLK 300 oluşturur. 200 kw ( 272 HP ) nominal güç sunan GLK 350 ile daha da sportif bir şekilde yol alırsınız. Ama hangi motoru seçerseniz seçin, hepsi de güçlerini GLK için iyileştirilmiş olan 7G - TRONIC otomatik şanzıman ile aktarırlar. 1 Değerler GLK 220 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY ye aittir. GLK 220 CDI BlueEFFICIENCY 1 GLK 250 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY GLK 300 4MATIC GLK 350 4MATIC Nm 125 kw Nm 150 kw Nm 170 kw Nm 200 kw Devir sayısı ( d / d ) Devir sayısı ( d / d ) Devir sayısı ( d / d ) Devir sayısı ( d / d ) 0 Tork ( Nm ) Güç ( kw ) Tork ( Nm ) Güç ( kw ) Tork ( Nm ) Güç ( kw ) Tork ( Nm ) Güç ( kw )

17

18 16 Güvenlik Entegre güvenlik konsepti Ayrıca güvenlik konusunda da çok iddialıdır. Güvenli sürüş 4ETS elektronik çekiş sistemi ( Yanlız 4MATIC için ) ve BAS fren yardımcısı da dahil olmak üzere ESP Elektronik Stabilite Programı UYARLAMALI FREN ( ADAPTIVE BRAKE ) LED gündüz farları, LED stop farları ve bi - xenon farları kapsayan Akılı Far Sistemi ( isteğe bağlı donanım ) Yüksek dış sıcaklıklarda kondisyon emniyeti için güçlü klima sistemi Uyarlamalı fren lambası Tehlike ve bir kaza durumunda Ataklığının keyfini tamamen stressiz bir şekilde çıkarabilmeniz için GLK, Mercedes - Benz in entegre güvenlik konseptine sahiptir. Bu, daha yüksek olan oturma konumundan ve buradan kaynaklanan iyi bir çepeçevre görüşten başlar ve büyük bir iz genişliği ile kapsamlı bir yolcu koruması şeklinde devam eder. Yanda GLK daki entegre güvenlik konseptinin, kaza türüne ve darbe şiddetine bağlı olarak aktif duruma geçirilebilen en önemli bileşenleri hakkında kısa bir genel bilgi bulabilirsiniz. Sürücü ve ön yolcu için iki kademede açılan hava yastığı Diz hava yastığı ( sürücü ), ön yan hava yastığı, ( bacak hava yastığı ( ön )), cam hava yastığı NECK - PRO koltuk başlıkları ( önde ) Önde ve arka bölümde dış taraftaki koltuklarda kemer gerdiriciler ve kemer kuvveti sınırlayıcıları Güvenli yolcu hücresi PRE - SAFE sistemi ( isteğe bağlı donanım ) Kaza sonrasında Otomatik olarak açılan merkezi kilit İç aydınlatma otomatik olarak devreye alınır Motorun ve yakıt pompasının otomatik olarak devreden çıkması

19

20

21 Donanımlar Offroad - Stil Paketi 19 Sıradanlığın ve rutin hayatın doğal düşmanı. Üzerinde lastik saplamalar olan alüminyum görünümlü basamaklar. Görsel bir alt koruma ve sadece bu pakette bulunan bir arka etek, GLK nın görünüşünü daha da sertleştirir. Offroad - stil paketi için özel donanım olarak temin edilen 7 kol tasarımlı 20 inç hafif metal jantlar GLK nın maceraperest karakterini vurgular. GLK nın hangi tarafını vurgulamak istediğinize sadece siz karar verirsiniz. İsteğe bağlı Offroad - stil paketi ile GLK, günlük yaşamdan kurtulmak için mükemmel bir refakatçi olur. İki krom lamelli seçkin radyatör panjuru ile önde ve arkada siyah renkli görsel alt koruma, 17 inçlik hafif metal jantlar ile siyah arazi yastıklarına ( offroad pads ) sahip araç renginde boyalı ön ve arka etekten oluşan bu paketi tamamlar. Krom paketinin bileşenleri,siyah renkli tavan rayları haricinde, bu donanımın içindedir.

22 20 Donanımlar Spor paket - Dış Görünüm Sporcu ruhunu gösterin. Bu donanımda yan şişkinlikler araç rengindedir. Şehir içi trafiğinde daha çok sportif bir görünüşle kendinizi belli etmek istiyorsanız, isteğe bağlı spor dış görünüş paketi tam sizin içindir. Bu paketin kapsamında 19 inçlik hafif metal jantlar, üzerinde krom süs bantları olan özellikle sportif bir arka etek, bir ön etek ve 3 krom lamele sahip bir radyatör panjuru vardır. Ayrıca GLK nız yanlardaki çekici krom çıtalar ve araç rengine boyalı yan şişkinlikler ile parıldar. 20 mm alçaltılmış spor süspansiyon otomobilin sürüş özelliklerini daha da iyileştirir ve ilaveten GLK nızı özellikle daha atletik gösterir. Özel ön etek GLK ya özel dinamik bir hava katar. Heybetli 5 çift kol tasarımlı 20 inç hafif metal jantlar özel donanım kapsamındadır.

23 Donanımlar Spor Paket - İç mekan 21 Spor, mutluluk hormonunu serbest bırakırsa ; artık paket olarak alınabilir. GLK nin iç mekanı. Paslanmaz çelik görünümünde spor pedallar. Deri ve krom görünümünde manuel ve otomatik vites kolu. Spor iç mekan paketi ile bireyselliğe önem verdiğinizi iç mekanda da gösterirsiniz. Bu isteğe bağlı paketi seçenler için çok sayıda seçkin ekstra sunulmuştur. Bunlar ; tüm koltuklardaki Seattle kumaş / ARTICO deri kombinasyonu döşemeler, üzerinde vites kumanda düğmeleri olan 3 kollu Nappa deri direksiyonu ve pratik bir iç mekan ışık paketidir. Ayrıca çekici alüminyum süs parçaları ile birlikte tüp şeklinde göstergelere sahip gümüş renkli bir kombi gösterge ile deri ve krom kaplı vites kolu ve paslanmaz çelik görünümlü spor pedallar, GLK nızın iç mekan kalitesini daha da artırır. Birinci ve ikinci koltuk sırası için kaliteli paspaslar ile bagaj bölmesi için tersyüz edilebilen değişken taban örtüsü bu kapsamlı paketi tamamlar.

24 Standart donanım. Kumanda ve gösterge elemanlarının tasarımında ergonomi ve sezgisel kullanılabilirlik amaçlanmıştır. Kombine gösterge sizi analog göstergeler hakkında bilgilendirir ve standart olarak 4 tuşlu çok fonksiyonlu direksiyon üzerinden kumanda edilebilir. Ön göğüs tasarımı diğerlerinin yanı sıra vites kolu / otomatik vites kolu önündeki eşya gözü imkanıyla otomobilin kaliteli karakterini vurgular.

25 Donanımlar Standart donanım 23 STANDART DONANIM ( Seçim ) 17 inç hafif metal jantlar 2 bölgeli otomatik klima THERMATIC 4 tuşlu çok fonksiyonlu direksiyon simidi 4MATIC 1 dört tekerden çekiş sistemi 7G - TRONIC 2 otomatik şanzıman ABS li, ASR li ve rampada kalkış yardımlı UYARLAMALI FREN ASSYST bakım aralığı göstergesi Bölünerek katlanabilen arka koltuk sırt dayanağı ( 1 / 3 : 2 / 3 ) CD çalar, 5 inçlik renkli ekran, Aux - in bağlantısı da dahil olmak üzere Audio 20 Dört tekerlekten tahrik 1 4ETS için Elektronik Traksiyon Sistemi Elektronik Stabilite Programı ESP Krom çerçeveli sis farları Lastik basınç kaybı ikazı Merkezi kilit ( seçici ve tamamen açmalı uzaktan kumanda ) Ön ve arka yan koltuklarda kemer gerdirici, önde kemer gücü sınırlayıcısı ile Önde NECK - PRO koltuk başlıkları Seçici amortisör sistemi olan AGILITY CONTROL süspansiyon Servo direksiyon 3 sistemi ve parametrik direksiyon 4 ( hıza bağlı servo direksiyon ) Sinyal lambalı, elektrikli ayarlanabilir ısıtmalı dış aynalar SPEEDTRONIC 5 değişken hız sınırlayıcılı TEMPOMAT Sürücü, ön yolcu ve arka yolcular için cam hava yastıkları Sürücü için diz hava yastığı Sürücü ve yolcu için hava yastığı, sürücü ve ön yolcu koltuğunda yan hava yastığı ve bacak hava yastığı 6, sürücü için diz hava yastığı ile sürücü, ön yolcu ve arka bölümdeki yolcular için perde hava yastığı 1 GLK 220 CDI BlueEFFICIENCY standart olarak arkadan itişlidir. 2 İstendiğinde GLK 220 CDI BlueEFFICIENCY için de alınabilir. 3 GLK 220 CDI BlueEFFICIENCY, GLK 220 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY ve GLK 250 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY. 4 GLK 350 CDI 4MATIC, GLK 300 4MATIC ve GLK 350 4MATIC. 5 GLK 220 CDI BlueEFFICIENCY standart olarak TEMPOMAT ile donatılmamıştır. 6 Bacak hava yastığı tahminen Aralık 2009 dan itibaren sunulabilecektir. Dış aynalar standart olarak araç rengindedir ve entegre sinyal lambalarına sahiptir. Biniş yeri rayı, biniş yeri bölgesinde cazip bir vurgu oluşturur.

26 Özel donanımlar. Derli toplu bir merkezi ekrana sahip COMAND APS multimedya sistemi, kol dayama yerinde bulunan COMAND kontrol ünitesi ile içgüdüsel bir şekilde kullanılır. Fonksiyonlar arasında radyo ve CD / DVD çalar ile kesin tıkanıklık ve tehlike mesajları için TMC Pro ile donatılmış navigasyon vardır. Kontrol ünitesini basit şekilde çevirmek ve itmek suretiyle kullanım sistemi menüleri seçilir ve bastırmak suretiyle fonksiyonlar onaylanır.

27 Donanımlar Özel donanımlar 25 ÖZEL DONANIMLAR ( Seçim ) 3 bölgeli konforlu otomatik klima THERMOTRONIC 4,5 inçlik ekrana sahip kombi gösterge Arka bölümde, solda ve sağda yan hava yastıkları Audio 50 APS, DVD Değiştirici dahil ve LINGUATRONIC Bi - Xenon farlardan, LED sinyal lambalarından ve stop farlarından oluşan Akıllı Far Sistemi CD / DVD sürücü dahil olmak üzere Audio 50 APS COMAND APS COMAND APS, DVD değiştirici dahil Çıkarılabilen römork takma tertibatı EASY - PACK Bagaj kapağı Elektrikli, panoramik cam tavan Harman Kardon Logic 7 Surround ses sistemi İç mekan koruması ile birlikte soygun hırsızlık alarm sistemi ( EDW ) İki adet 8 inçlik monitöre sahip arka bölüm eğlence sistemi Medya arabirimi Nappa deri kaplı konforlu çok fonksiyonlu direksiyon simidi ve vites kolu Ön koltuklar için koltuk ısıtıcı PARKTRONIC PRE - SAFE sistemi Statik yardımcı çizgilere sahip geri sürüş kamerası Tamamen elektrikle ayarlanabilen ön koltuklar ( koltuklar, direksiyon kolonu ve dış aynalar için hafıza fonksiyonu dahil ) Üzerinde lastik saplamalar olan alüminyum görünümlü basamaklar Yağmur sensörü COMAND kontrol tuşu size aynı zamanda navigasyonu kullanmak için olanak sağlar. Optik mesafe uyarısı olan park yardımı PARKTRONIC.

28 26 Hafif metal jantlar. Cazip hafif metal jantlar başarılı bir duruşun değişmez bileşenidir. Burada tasarımları, GLK nin genel tasarımına en iyi şekilde uyumlu bir dizi jant bulabilirsiniz. Hangi tasarımlı, hangi ölçünün size en uygun olduğuna kendiniz bakın. 17 ve 19 inçlik hafif metal jantları istendiğinde kış lastikleri ile birlikte de alabilirsiniz. 7 kol tasarımlı 17 inç hafif metal jant ( 4 silindirli modeller için standart donanımı ). 5 kol tasarımlı 17 inç hafif metal jant ( İsteğe bağlı donanım ). 7 kol tasarımlı 19 inç hafif metal jant ( İsteğe bağlı donanım ).

29 Donanımlar Hafif metal jantlar 27 7 kol tasarımlı 17 inç hafif metal jant ( 6 silindirli modeller için standart donanımı ). 10 kol tasarımlı 19 inç hafif metal jant ( Spor dış görünüş paketinin parçası ). 5 çift kol tasarımlı 20 inçlik hafif metal jant ( Spor dış görünüş paketi, isteğe bağlı donanım ). 5 kol tasarımlı 17 inç hafif metal jant ( Offroad stil paketinin parçası ). 7 kol tasarımlı 20 inç hafif metal jant ( Offroad stil paketinin parçası ). 20 inç AMG hafif metal jant ( AMG Spor dış görünüş paketinin parçası ).

30 28 Renkler ve malzemeler Renkler OPAK RENK METALİK RENKÖZEL RENK GLK nin boyası, Mercedes - Benz in akıllıca tasarlanmış korozyona karşı koruma sisteminin parlak finalidir. Bu amaçla karoser uzun vadeli korozyona karşı koruma sağlayan, ayrıca bir çinko fosfat ve elektro daldırma boya ile kaplanır. Bunun dışında çevreye uyumluluk bakımından büyük ölçüde su bazlı boyalar kullanıyoruz. 040 Siyah 590 Ateş opali 197 Obsidiyan siyahı 300 Periklas yeşili 755 Tenorit grisi 187 Bonamit gümüşü 775 İridyum gümüşü 650 Kalsit beyazı 359 Tanzanit mavisi 792 Paladyum gümüşü 544 Carneol kırmızı 798 Sanidin beji

31 Renkler ve malzemeler Döşeme, süs parçaları ve ahşaplar 29 SUNİ DERİ ARTICO KUMAŞ SEATTLE / SUNİ DERİ ARTICO DERİ designo DERİ SÜS PARÇALARI 101 Siyah 701 Siyah 201 Siyah X63 Kahverengi iki renkli H85 Kumaş ( standart ) 104 Badem beji 704 Badem beji 204 Badem beji X89 Corteccia, iki renkli 739 Alüminyum 708 Alpaka gri 205 Sahara beji Ceviz ağacı 208 Alpaka grisi H13 Pinie Kahvesi ( mat ) BOSTON KUMAŞ ( standart ) 001 Siyah 1 Gösterge tablosu, tavan döşemesi, kapılar, yan kaplamalar ve ayak bölmesi siyah kontrast renginde.

32 30 Renkler ve malzemeler Kombinasyon olanakları Bir Mercedes - Benz, bir parça özgürlük demektir. Bu, daha biçimlendirme sırasında başlar. Çok sayıda kombinasyon olasılığından birisini, sizinkini, seçersiniz. İsterseniz bu konuda size memnuniyetle destek sağlarız. BOSTON KUMAŞ Siyah ARTICO DERİ Siyah Badem beji KUMAŞ SEATTLE / SUNİ DERİ ARTICO Siyah Badem beji Alpaka grisi DERİ Siyah Badem beji Siyah / Sahara beji Alpaka grisi designo DERİ Açık kahverengi Corteccia OPAK RENKLER w Siyah Ateş opali Kalsit beyazı METALİK RENKLER Obsidiyan siyahı Periklas yeşili Tanzanit mavisi Carneol kırmızısı Tenorit grisi İridyum gümüşü Paladyum gümüşü Sanidin beji ÖZEL RENKLER Bonamit gümüşü Tavsiye edilir Mümkün Standart donanım

33 Teknik değerler Tüm veriler milimetre cinsindendir. Verilen ölçüler ortalama değerlerdir bu değerler özel donanım kapsamındaki Offroad Stil Paketine sahip ve yüksüz durumdaki araçlar için geçerlidir. GLK 220 CDI BlueEFFICIENCY* GLK 220 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY GLK 250 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY GLK 350 CDI 4MATIC GLK 300 4MATIC GLK 350 4MATIC Silindir sayısı / düzeni 4 / R 4 / R 4 / R 6 / V 6 / V 6 / V Toplam hacim ( cm 3 ) Nominal güç 1 ( kw [ HP ] d / d da ) 125 ( 170 )/ ( 170 )/ ( 204 )/ ( 224 )/ ( 231 )/ ( 272 )/ 6000 Nominal tork 1 ( Nm d / d da ) 400 / / / / / / Şanzıman 6 - Vitesli / manuel 7G - TRONIC 7G - TRONIC 7G - TRONIC 7G - TRONIC 7G - TRONIC Hızlanma km / s ( sn ) 8,5 ( 8,7 ) 8,8 7,9 7,5 7,6 6,7 En yüksek hız yaklaşık ( km / saatte ) Yakıt deposu içeriği ( lt. ) ve rezervi Dizel / 59 / 8 Dizel / 59 / 8 Dizel / 59 / 8 Dizel / 66 / 8 Süper / 66 / 8 Süper / 66 / 8 Yakıt tüketimi 2 ( lt / 100 km ) şehir içi şehir dışı ortalama 7,7 8,2 ( 8,0 8,4 ) 5,1 5,4 ( 5,3 5,6 ) 6,0 6,4 ( 6,3 6,7 ) 8,4 8,6 5,8 5,9 6,7 6,9 8,4 8,7 5,7 6,0 6,7 7,0 10,3 10,7 6,5 7,0 7,9 8,4 13,6 14,1 8,3 8,4 10,2 10,5 14,2 14,6 8,3 8,5 10,5 10,8 CO2 Emisyonları 2 ( g / km ), kombinasyonlu ( ) EUI egzoz normu EU5 EU5 EU5 EU4 EU5 EU5 Bagaj hacmi ( VDA ) ( lt. ) Boş ağırlık 3 ( kg ) 1790 ( 1810 ) İzin verilen toplam ağırlık ( kg ) 2440 ( 2400 ) * Parantez içindeki değerler otomatik şanzımanlı araçlar için geçerlidir / 99 / AT metnindeki 80 / 1269 / EWG yönetmeliğine göre veriler. 2 Verilen değerler öngörülen ölçüm yöntemine ( 80 / 1268 / EWG yönetmeliğinin o an geçerli olan metnine göre ) göre belirlenmiştir. Bilgiler münferit bir araç ile ilgili olmayıp, bir teklifin parçası değildir, sadece çeşitli araç tipleri arasında karşılaştırma yapma amacına hizmet ederler / 48 / AT yönetmeliğindeki 92 / 21 / AT metnine göre ( Veriler şasi sürüşe hazır durumda, yakıt deposu % 90 dolu, sürücü dahil 68 kg ve bagaj 7 kg ) göre standart donanıma sahip araçlar için geçerlidir. Özel donanımlar ve aksesuarlar genel olarak bu değeri arttırır, bu nedenle taşıma kapasitesi buna uygun olarak azalır.

34

35 Servis ve hizmetler 33 Bir Mercedes almaya karar veren ; bir otomobilden daha fazlasına sahip olur. Mercedes - Benz ile hareketlilik. Yeni otomobilinizde bir şey daima yanınızdadır : Keyifli otomobil kullanma garantisi. Yine de bir yardıma ihtiyacımız olduğunda numaralı ücretsiz servis çağrı hattından erişebileceğiniz Mercedes - Benz Service24h hizmeti emrinizdedir.

36 Bu broşürde da yer alan verilerle ilgili açıklamalar : Bu baskının redaksiyonunun bitiminden sonra ( ) üründe değişiklikler yapılmış olabilir. Teslimat süresi dahilinde, konstrüksiyon ve şekil değişiklikleri, renk tonunda sapmalar ve teslimat kapsamında üretici tarafından değişiklik yapma hakkı, değişiklikler ve sapmalar, satıcının menfaatleri gözetilerek, satın alan için kabul edilebilir sınırlar dahilinde kalması şartıyla saklıdır. Satıcı veya üretici, siparişi veya sipariş edilen satın alma konusunu işaret veya numaralarla tanımlıyorsa, sadece bu husustan hiçbir hak talebi türetilemez. Resim ve çizimler, standart teslimat kapsamında bulunmayan özel donanım ve aksesuarlar da içerebilir. Renk sapmaları, baskı tekniğiyle ilgilidir. Bu katalog her ülkede sunulmayan tip ve hizmetler içerebilir. Bu basılı belge, bazı ülkelerde sunulmayan tipler ve hizmetler içerebilir. Yasal, hukuki ve vergi ile ilgili ifadeler ve etkiler sadece Almanya Federal Cumhuriyeti için ve bu broşürün redaksiyon işlemlerinin bitiş tarihi itibariyle geçerlidir. Bu nedenle bağlayıcı olan son durumu lütfen Mercedes - Benz bayiinize sorun. - benz.com.tr. Bilgi Hattı : Daimler AG, Stuttgart BC / MR / 0110 Almanya da basılmıştır

Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde

Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde İlan no: 234461 Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde Sahibinden COMMAND - NAVİGASYON - GERİ GÖRÜŞ - 56.000 Km 207.000 TL İlan tarihi: 11 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya, Balgat,

Detaylı

Konfor, ferahlık ve rahatlık

Konfor, ferahlık ve rahatlık Konfor, ferahlık ve rahatlık Pratik kapılar yana kayıp açıldığında geniş bir çalışma alanı sizi bekliyor. Geniş mesafe dolayısıyla rahat biniş-iniş ve esnek koltuk kapasitesi seçenekleri. 540mm Sınıfının

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ2276 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 WDD2120401B239371 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT2179 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 VSSZZZ5FZFR152817 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Donanımlar 22 Standart donanım 22 Özel donanımlar 23 Hafif metal jantlar 24

Donanımlar 22 Standart donanım 22 Özel donanımlar 23 Hafif metal jantlar 24 M - Serisi. İçindekiler. M - Serisi. 1 Tasarım 2 Çeviklik 8 BlueEFFICIENCY 8 Dizel motorlar 10 Benzinli motorlar 12 Off - road yetenekleri 14 Konfor 16 İç mekan 16 Güvenlik 18 AMG 20 ML 63 AMG 20 Donanımlar

Detaylı

YENİ C4 1.4 VTi 95HP EASY M/T

YENİ C4 1.4 VTi 95HP EASY M/T YENİ C4 1.4 VTi 95HP EASY M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1397 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 95/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 135/4000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4329-1789 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Volkswagen Crafter Turizm 163 HP 16+1 Extra Uzun Şasi Midline (ÖAS klimalı - türbin tavanlı)

Volkswagen Crafter Turizm 163 HP 16+1 Extra Uzun Şasi Midline (ÖAS klimalı - türbin tavanlı) İlan no: 189102 Volkswagen Crafter Turizm 163 HP 16+1 Extra Uzun Şasi Midline (ÖAS klimalı - türbin tavanlı) Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LUX VIP

Detaylı

Hyundai i20 1.2 Team

Hyundai i20 1.2 Team İlan no: 275333 Hyundai i20 1.2 Team Sahibinden İlk Sahibinden Yeni İ20 Style Pan MultiMadia Navigasyon 51.500 TL İlan tarihi: 5 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Mamak, Mamak Model yılı

Detaylı

Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Otomatik

Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Otomatik İlan no: 258060 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Otomatik Sahibinden ACİL KISA BİR SÜRELİĞİNE 2014 OPEL INSİGNİA TAMAMINA KREDİ 89.900 TL İlan tarihi: 21 Ocak 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-DB021 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 VF14SRA4450085381 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

SWINGBO-2 SUPRA. Yeni Sisteme sahip Tekerlekli Çocuk Sandalyesi. -7 ile +45 derece arası oturak açısı. Alman malı. by HOGGI

SWINGBO-2 SUPRA. Yeni Sisteme sahip Tekerlekli Çocuk Sandalyesi. -7 ile +45 derece arası oturak açısı. Alman malı. by HOGGI . de www. Alman malı SWINGBO-2 by HOGGI SWINGBO-2 SUPRA Yeni Sisteme sahip Tekerlekli Çocuk Sandalyesi Çocukların taşınmasında partneriniz -7 ile +45 derece arası oturak açısı İtme kolu, çıkarılabilir

Detaylı

Donanımlar 18 Spor paketi 18 Standart donanım 20 Özel donanımlar 21 Hafif metal jantlar 22

Donanımlar 18 Spor paketi 18 Standart donanım 20 Özel donanımlar 21 Hafif metal jantlar 22 CLC - Serisi. İçindekiler. CLC - Serisi 1 Dizayn 2 Çeviklik 6 Dizel motorlar 6 Benzinli motorlar 8 Şanzıman, süspansiyon, direksiyon 10 Güvenlik 12 Konfor 14 Oturma konforu 14 Mekan konforu 16 Multimedya

Detaylı

Seat Toledo 1.6 Signo

Seat Toledo 1.6 Signo İlan no: 256337 Seat Toledo 1.6 Signo Sahibinden SEAT TOLEDO 1.6SR SİGNO OTOMATİK-LPG ORGİNAL TAKASLI 24.500 TL İlan tarihi: 1 Ocak 2016 İlan detayları İlan detayları İl Bursa, Mudanya Model yılı Ocak

Detaylı

BMW 3 Serisi 3.16i 35.490 TL. İlan detayları. Değişensiz Orjinal Salon Paket - M Paket. Sahibinden. İlan tarihi: 11 Ekim 2015.

BMW 3 Serisi 3.16i 35.490 TL. İlan detayları. Değişensiz Orjinal Salon Paket - M Paket. Sahibinden. İlan tarihi: 11 Ekim 2015. BMW 3 Serisi 3.16i Sahibinden Değişensiz Orjinal Salon Paket - M Paket İlan no: 247469 35.490 TL İlan tarihi: 11 Ekim 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Bahçelievler, Hürriyet, Hürriyet Mah.

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1 Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1 İlan no: 187175 İlan detayları Sahibinden 84.999 TL 25 Ağu 2014 84.999 TL 22 Ağu 2014 85.000 TL 20 Mar 2014 95.000 TL 18 Şub 2014 100.000 TL 14.844KM,DE

Detaylı

Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige

Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige İlan no: 302373 Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige Sahibinden 2007 - TRIPTONIC - YENİ NESİL MOTOR 53.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Eskişehir, Odunpazarı Model

Detaylı

Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105 HP DSG Highline

Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105 HP DSG Highline İlan no: 248341 Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105 HP DSG Highline Sahibinden ARAÇ SIFIR AYARINDA TERTEMİZ HATASIZ BOYASIZ 25.000 KM DSG 76.750 TL İlan tarihi: 22 Ekim 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak.

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. GLE. Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. Dinamizm. Atılganlık. Her şeyi oluruna bırakma sanatı. Bu yetenekleri birleştirebilenler etraflarına huzur yayar, elde edilenlerin değerini bilir ve her

Detaylı

Renault Megane 1.6 16V Expression

Renault Megane 1.6 16V Expression Renault Megane 1.6 16V Expression İlan no: 269102 İlan detayları Sahibinden 35.250 TL 17 Şub 2016 35.250 TL 10 Şub 2016 35.500 TL 05 Şub 2016 35.750 TL 05 Şub 2016 36.500 TL sahibinden FULL Renault Megane

Detaylı

Fiat Bravo 1.6 16V SX

Fiat Bravo 1.6 16V SX Fiat Bravo 1.6 16V SX İlan no: 226405 İlan detayları Sahibinden 13.500 TL 09 Nis 2015 13.500 TL 02 Mar 2015 12.000 TL Hastasına temiz kullanım İlan tarihi: 2 Mart 2015 İlan detayları İl Muğla, Bodrum,

Detaylı

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium Örnek resim Örnek resim Özet Motor GLK 350 CDI 4MATIC Premium Renk Siyah Jantlar 19 inç, 5 üçlü kollu hafif alaşım jantlar Döşeme Siyah DINAMICA kumaş / ARTICO suni deri Süslemeler Alüminyum Süslemeler

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ1768 Eksper / imza TÜV SÜ Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 9 VF14SRA4448542694 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS İlan no: 233363 Citroen C4 Coupe 2.0 VTS Sahibinden 215 hp ile MAT Yaptık Üzerine de Pro.Ses Sistemi Koyduk 32.000 TL İlan tarihi: 30 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2005 Km

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA Sektörün en geniş kabini, yüksek verimli klima, maksimum konfor Traktörün ortasına yerleştirilmiş kabin Kullanımı son derece kolay kontrol paneli ve renkli

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-213958 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT2209 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-213958 Sayfa: 2 / 7 WAUZZZ8V6F1137543 Araç Bilgileri

Detaylı

Mercedes M Serisi ML 280 CDI Start Otomatik

Mercedes M Serisi ML 280 CDI Start Otomatik İlan no: 234487 Mercedes M Serisi ML 280 CDI Start Otomatik Sahibinden SERVİS BAKIMLI 100.000 KM DE ML 280 CDİ LÜKS,kapalı garaj 135.000 TL İlan tarihi: 11 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1 İlan no: 257892 Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Uzun 2008 88.900 TL İlan tarihi: 10 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır.

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. GLA-Serisi. Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. Yeni GLA, daha ilk bakışta sonsuz imkanlar sunar. Hangisiyle başlamalı? En iyisi, kaslı olduğu kadar aerodinamik olan tasarımın ileriye atılma arzusu ile başlamalı.

Detaylı

Memnuniyetiniz Önceliğimizdir!

Memnuniyetiniz Önceliğimizdir! Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1. 1 1. 2 1. 3 1. 4 1. 5 1. 6 1. 8 1. 9 Üretici Model Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Operasyon tipi: el, yaya, ayakta, oturarak, sipariş toplama Yük

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

432F2. Caterpillar 432F2 Bekolu Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

432F2. Caterpillar 432F2 Bekolu Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-11086 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4281-5274 mm 432F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde İlan no: 386944 Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde Sahibinden Mercedes - Benz C C 180 2014 model 46000 km de. İSTOÇ OTO 144.500 TL İlan tarihi: 1 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm TR En Konforlu Seyahatler STAR, 3 kişiye kadar olan yolcu kapasitesi, geniş ve rahat diz mesafesi ve zemindeki raylı sistem sayesinde yerleşimde

Detaylı

BMW 5 Serisi 5.28i Aut.

BMW 5 Serisi 5.28i Aut. BMW 5 Serisi 5.28i Aut. Sahibinden SAYILI TEMİZLİKTE M5 GÖRÜNÜM İlan no: 242778 35.500 TL İlan tarihi: 9 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Çekmeköy Model yılı Ocak 2000 Km 312.000

Detaylı

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik İlan no: 236141 Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik Sahibinden Günlük : 1.500 TL Haftalık : 3.000 TL Aylık : 5.000 TL SAAB 9.3 TTİD ÇİFT TURBO 210BG ŞİRKET GENEL MÜDÜRÜ,CEO LARIN İlan tarihi: 28 Mayıs

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik

Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik İlan no: 239943 Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik Sahibinden Doktordan 30.000 KM'de Tam Otomatik Auris Elagant 1.6 45.000 TL İlan tarihi: 4 Temmuz 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model

Detaylı

HAUTAU PRIMAT. sistemi. Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil!

HAUTAU PRIMAT. sistemi. Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil! yüksek vasistas HAUTAU PRIMAT sistemi Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil! Esneklik ve çok yönlülük alan nda HAUTAU PRIMAT kimseye söz b rakm yor:

Detaylı

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Sahibinden Konfor Paketli 90 Beygir Grande Punto İlan no: 302430 27.500 TL İlan tarihi: 10 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Çorum Model yılı Ocak 2006

Detaylı

Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik

Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik İlan no: 230882 Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik Sahibinden GT LİNE TR'DE TEK 150 BİNDE 163hp 2.0HDI 6 İLERİ 36.500 TL İlan tarihi: 8 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Yenimahalle,

Detaylı

Ponta Yatay Besleme Sistemi Tıbbi Destek Üniteleri

Ponta Yatay Besleme Sistemi Tıbbi Destek Üniteleri Ponta Yatay Besleme Sistemi Tıbbi Destek Üniteleri Geniş bir yelpazede yatay ünite uzunluğu, kolon tipi ve iş istasyonu opsiyonlarına sahip çok yönlü Dräger Ponta, daha iyi bir çalışma alanı verimliliği

Detaylı

Mercedes M Serisi ML 320 CDI Lüks Otomatik

Mercedes M Serisi ML 320 CDI Lüks Otomatik İlan no: 329563 Mercedes M Serisi ML 320 CDI Lüks Otomatik Sahibinden AMG PAKET HATASIZ FULL ML 320 135.000 TL İlan tarihi: 14 Kasım 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Başakşehir, İkitelli,

Detaylı

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring BMW 5 Serisi 5.25xd Touring Sahibinden BMW 2013 Model 525 Xdrive İlan no: 202698 225.000 TL İlan tarihi: 15 Ağustos 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Gölbaşı Model yılı Ocak 2013 Km 20.000

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-115624 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR9416 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-115624 Sayfa: 2 / 7 U5YHN516GGL251032 Araç Bilgileri

Detaylı

Ürün Hattı. Belden Kırmalı Tandem Silindir ARX 9-11 t Serisi. www.tsmglobal.com.tr

Ürün Hattı. Belden Kırmalı Tandem Silindir ARX 9-11 t Serisi. www.tsmglobal.com.tr Ürün Hattı Belden Kırmalı Tandem Silindir ARX 9-11 t Serisi www.tsmglobal.com.tr 2 Ammann yeni nesil ARX 90 ve ARX 110 belden kırmalı tandem silindirleri asfalt sıkıştırma teknolojisine farklı bir tasarım

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Volvo XC 60 2.0 D3 163 HP R-design Otomatik Vites

Volvo XC 60 2.0 D3 163 HP R-design Otomatik Vites İlan no: 207935 Volvo XC 60 2.0 D3 163 HP R-design Otomatik Vites Sahibinden DOKTORDAN ÇOK TEMİZ VOLVO XC60 R DESIGN OCEAN RACE ÖZEL ÜRET 140.000 TL İlan tarihi: 29 Eylül 2014 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 İlan no: 218701 Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Orta 2012 155.000 TL İlan tarihi: 17 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw 360 görüş alanı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-014149 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT5331 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-014149 Sayfa: 2 / 8 WAUZZZ8V7GA014304 Araç Bilgileri

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut.

Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut. İlan no: 245718 Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut. Sahibinden HATASIZ 2012 C 180 COUPE 156 PS 7G- TRONİC AMG PLUS CGI 115.000 TL İlan tarihi: 15 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

Alcoa Dövme Alüminyum Jantları. Kesin Veriler

Alcoa Dövme Alüminyum Jantları. Kesin Veriler Alcoa Dövme Alüminyum Jantları Kesin Veriler BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ? Alcoa Jantları en güçlü jantlardır Her jant, yüksek dayanma gücü olan, korozyona dirençli tek bir alüminyum bloğu olarak üretim sürecine

Detaylı

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Daha yükseklerde. Daha ileride. Yeni GLC ile her yolculuğu, tamamen yeni bir seviyede karşılayın. Her zamankinden daha da gelişmiş ve daha atletik, ancak neredeyse

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Sahibinden Öğretmenden Temiz Linea 29.500 TL İlan tarihi: 18 Ağustos 2015 İlan no: 243549 İlan detayları İlan detayları İl Kayseri Model yılı Ocak 2008 Km 141.000 km Kasa

Detaylı

Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige

Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige İlan no: 212263 Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige Sahibinden KIA SORENTO XFORCE 2008 MODEL FULL FULL KAÇIRMAYIN 52.000 TL İlan tarihi: 9 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1 İlan no: 250814 Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Uzun 2008 105.000 TL İlan tarihi: 1 Şubat 2016 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Peugeot 407 1.6 HDi Premium Edition

Peugeot 407 1.6 HDi Premium Edition İlan no: 206891 Peugeot 407 1.6 HDi Premium Edition Sahibinden 2011 Peugeot 407 1.6 Hdi Dizel...Boya-Kaza-Değişen Yok. 45.500 TL İlan tarihi: 18 Eylül 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Maltepe,

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

15H. 17 Otomatik şerit algılama sistemi, durum. 18 Uyarı mesajları çıkışı, talep 14K. 3 Kombi şalter, durum

15H. 17 Otomatik şerit algılama sistemi, durum. 18 Uyarı mesajları çıkışı, talep 14K. 3 Kombi şalter, durum Uç 5, durum 3E 0 Direksiyon kolonu ayarı şalteri, durum 0 Direksiyon kolonu ayarı şalteri, durum TEMPOMAT kolu, sinyal 4G TEMPOMAT kolu, sinyal 4H 4J J 4G 23D 22D 24D 22D 6 Direksiyon simidi titreme motoru,

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL 1 4 6 5 3 7 2 Küçük panolar Dünya çapında onaylı ve çok sayıda standart ölçülerde stoklarımızda mevcut. Pratik sistem aksesuarları, KL terminal kutularını yaygın

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Yeni Vito 9+1 Minibüs

Yeni Vito 9+1 Minibüs Yeni Vito 9+1 Minibüs 1 2 Yeni Vito 9+1 Minibüs Turizm sektörünün vazgeçilmezi. İlk izlenimdeki etki kalıcıdır. Yeni Vito 9+1 Minibüs sizi ilk andan itibaren büyüler. Profesyonel taşımacılık uzmanı olarak,

Detaylı

Seat Leon 1.6 Stylance

Seat Leon 1.6 Stylance Seat Leon 1.6 Stylance İlan no: 211167 İlan detayları Sahibinden 39.900 TL 19 Şub 2016 39.900 TL 30 Eki 2014 37.800 TL İBakımlı Hatasız Leon Stylance İlan tarihi: 19 Şubat 2016 İlan detayları İl Ankara

Detaylı

YENİ PEUGEOT 301 /Aksesuar kataloğu

YENİ PEUGEOT 301 /Aksesuar kataloğu YENİ PEUGEOT 0 /Aksesuar kataloğu . Yan koruma çıtaları Ref:606 80 Yeni Peugeot 0, yollardaki karakterli, iddialı, kendinden emin ve geniş hacimli stiliyle, size konforlu bir yolculuk vaat ediyor. Yeni

Detaylı

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic İlan no: 332195 Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic Sahibinden S-LİNE 2012 YENİ- GÖRÜNÜM-BOSE OTM BAGAJ-7 KİŞİLİK HASAR KAYI 118.900 TL İlan tarihi: 7 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Gaziantep,

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Tüm hatlarıyla tam bir coupé.

Tüm hatlarıyla tam bir coupé. C-Serisi Coupé Tüm hatlarıyla tam bir coupé. Ok biçiminde uzanan ön kısmıyla alçak bir silüet oluşturuyor. Dik ve ortasında yıldız olan 2 lameli radyatör panjuru, kaslı hatlar, kısa çıkıntılar, güçlü bir

Detaylı

MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA

MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA Hazırlayan: Öğr. Gör. Tuğberk ÖNAL MALATYA 2016 SUPAP SİSTEMLERİ 1. KÜLBÜTOR MEKANİZMASI Eksantrik milinden aldığı hareketle silindirlerde emme ve egzoz zamanlarının

Detaylı

VACUCLEAN REHAU VACUCLEAN MERKEZİ TOZ EMME SİSTEMİ

VACUCLEAN REHAU VACUCLEAN MERKEZİ TOZ EMME SİSTEMİ VACUCLEAN REHAU VACUCLEAN MERKEZİ TOZ EMME SİSTEMİ 1 İÇİNDEKİLER 1. MERKEZİ TOZ EMME CİHAZLARI...1 2. HORTUM SETLERİ...2 UZAKTAN KUMANDALI İŞLETİM...2 KABLOLU İŞLETİM...3 3. VAKUM PRİZLERİ...3 UZAKTAN

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

Basın Bülteni. Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası BD235 23.06.2014

Basın Bülteni. Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası BD235 23.06.2014 Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası Bosch Rexroth ana bayisi Rota Teknik A.Ş. ile Japon TAISEI ve ANEL firmasının ortak olarak geliştirdiği Marmaray Tünel Havalandırma Elektropnömatik Kontrol Sistemi

Detaylı

Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli

Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli Sıva altı montaj için enerji tasarruflu Symaro sensörleri DELTA anahtarları serisi ile kullanım için uygun Answers for infrastructure

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 67. Volvo Car Corporation

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 67. Volvo Car Corporation Installation instructions, accessories Talimat No 31373899 Sürüm 1.0 Parça No. 31373890 Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Park yardımı, pilot (R-design)- 31373899 - V1.0 Sayfa 1 / 67

Detaylı

Ürün Hattı. Vibrasyonlu Silindirler ARX 1.5-4.5 t. www.tsmglobal.com.tr

Ürün Hattı. Vibrasyonlu Silindirler ARX 1.5-4.5 t. www.tsmglobal.com.tr Ürün Hattı Vibrasyonlu Silindirler ARX 1.5-4.5 t www.tsmglobal.com.tr 2 Tek Konsept 13 Model 3 Platform - 8 Farklı Model 13 Versiyon ARX serisi vibrasyonlu silindirler 8 modele ait 13 farklı versiyonda

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Volvo XC D D5 AWD (7 Koltuk) Adventure Edition

Volvo XC D D5 AWD (7 Koltuk) Adventure Edition Volvo XC 90 2.4 D D5 AWD (7 Koltuk) Adventure Edition İlan no: 241793 İlan detayları Sahibinden 72.500 TL 07 Oca 2016 72.500 TL 06 Oca 2016 74.800 TL 18 Ara 2015 79.400 TL 12 Ağu 2015 82.500 TL Teknolojinin

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

Opel Insignia 1.6 T Cosmo İlan no: 287222 Opel Insignia 1.6 T Cosmo Sahibinden Opel İnsignia Cosmo, 43.670 km'de, 2009 Model, Gerçek 5 kapı 58.000 TL İlan tarihi: 25 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar

Detaylı

YAPILARDA DERZLER VE SIZDIRMAZLIK MALZEMELERİ

YAPILARDA DERZLER VE SIZDIRMAZLIK MALZEMELERİ YAPILARDA DERZLER VE SIZDIRMAZLIK MALZEMELERİ Genel: Derz sözcüğü bir sistemi oluşturan parçaların birleştirildiği, yapıştırıldığı çizgi şeklindeki bölümleri tanımlar. Derzler dar ya da geniş, yatay ya

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Honda Civic 1.6 Premium

Honda Civic 1.6 Premium Honda Civic 1.6 Premium Sahibinden 3 YIL GARANTİ 2011 İlan no: 196842 İlan detayları 43.800 TL 27 Haz 2014 43.800 TL 23 Haz 2014 43.900 TL 19 Haz 2014 42.000 TL 19 Haz 2014 43.900 TL HONDA CIVIC 1.6 PREM.ORJINAL

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı