Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ"

Transkript

1 Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: Değerli Velilerimiz, Öncelikle yeni yılınızı kutluyor, 2016 yılının hepimize sağlık ve mutluluk getirmesini diliyoruz. İlkokul öğrencilerimize yeni yılın önemini vurgulamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz kutlama programı çerçevesinde onlarla büyük bir ticaret ve iş merkezine gidip çeşitli etkinlikler yapmış bulunmaktayız. Yılbaşı tatili sonrası 4 Ocak Parartesi gününden başlayarak eğitime kaldığımız yerden devam etmekteyiz. İlkokul 1-A sınıfları Veli Toplantısı 9 OCAK 2016 Cumartesi günü saat saatleri arasında okulumuzda gerçekleştirilecektir. Çocuklarımızın durumunu görüşmek için toplantıya 1 -A sınıfı öğrencilerinin velilerini davet etmekteyiz. Değerli Velilerimiz, Sosyal amaçlı faaliyetler ve aile bilgilendirme etkinlikleri kapsamında yine önemli bir toplantıya sizleri beklemekteyiz. A.nkara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Gelengül Haktanır 10 OCAK 2016 Pazar günü Erken Çocukluk Döneminde Çocuklarımız ve Biz konulu bir konferans verecektir. Son derece ilginizi çekeceğiniz konuların ele alınacağı toplantımıza katılmanızı rica ederiz. Saygılarımızla Saygılarımızla

2 Z BÜLTEN PİYANO - KEMAN KULÜBÜ VE MÜZİK DERSİMİZ Müzik dersinde bu hafta 1a ve 2a sınıflarında ekmekler şarkısı öğrenildi. Dönem sonu konser çalışmalarına başlandı. 4a sınıfı ile melodikada vahşi batı şarkısı çalışıldı. Dönem sonu konser çalışmalarına başlandı. Keman kulübünde bu hafta La ve Re tellerinde yay çalışmaları yapıldı. Piyano kulübünde bu hafta sağ elde do re mi ve sol elde do si la notaları çalışıldı. HALK OYUNLARI KULÜMÜBÜZ Bu hafta Halk oyunlarında Artvin yöresi Uzun dere barı adlı oyun öğretildi. DANS VE JİMNASTİK KULÜMÜBÜZ Bu hafta dans ve jimnastik kulübünde koreografi çalışıldı. Basit jimnastik hareketleri koreografi ile birleştirildi.

3 RESİM KULÜBÜMÜZ Görsel Sanatlar Eğitiminde çocukların sanatsal ve çizgisel gelişimleri resim, heykel, seramik gibi tek ve üç boyutlu çalışmalarda izlenmesi mümkündür. Bu anlamda Resim ve Heykel kulüplerinde, Görsel Sanatlar Dersinde çocuklar inceledikleri eserler üzerinden ya da farklı teknikleri bir arada kullanarak özgün yaratımlarını ortaya koyarlar ve bazen haftalarca emek harcayarak çalışmalarına devam ederler. (Resim, Heykel, Seramik, Lavi, Akrilik boya, Guaj boya, Keçeli kalem, Karakalem,, Kolaj, Karışık teknik vb.) Eğitim- Öğretim yılının I. Dönemi biterken; çocuklarda bu gelişimin basamaklarını uzman eğitimcilerin makalelerinden oluşan bir derlemeyle sizlerle paylaşalım istedik. Çocuklarda Sanatsal ve Çizgisel Gelişim Evreleri: Çocukların sanatsal gelişimi, onların bedensel, duygusal, sosyal ve düşünsel gelişimleriyle sıkı sıkıya bağlantılıdır. Çocukların gelişim özellikleri dikkate alındığında, onların sanatsal gelişim evreleri, bulundukları yaşlardaki durumlarına göre beşe ayrılır. 1. Karalama Dönemi (2-4 Yaş) 2. Şema Öncesi Dönem (4 7 Yaş) 3. Şematik Dönem (7-9Yaş) 4. Gerçekçilik (Gruplaşma) Dönemi (9-12 Yaş) 5. Mantık (Görünürde doğalcılık) Dönemi (12-14 Yaş) 6 yaş 10 yaş 12 yaş Eyüboğlu na göre, her çocuk anlamsız sesler, amaçsız eğriler, doğru çizgilerle başlar içini dökmeye. Sonra bunlar bir işaret olmaya, birer sembol değeri kazanmaya başlar. Bu semboller tazeliklerini yitirip, birer şema haline gelmedikleri sürece, çocuk düşünce ve duygularının özgür bir belirtisi sayılabilir. Yani çocuk, resim yoluyla dünyayı bize, kendi açısından ve en kestirme yoldan, özentisiz ve yalın bir anlayışla verir (akt. Yavuzer, 1992: 13). 7 yaş Arnheim (1969), çağdaş öğretimde görsel eğitimin çok ihmal edilmiş olduğunu vurgulamıştır. Bundan başka Arnheim e göre, çizimde bir resimsel simgeler dizisi kullanmak, ileride çocuğun, matematik, yazılı dil gibi diğer temsil edici dizgeleri edinmesini kolaylaştırır (Yavuzer, 1992: 26). Resim Kulübü: Resimleme çalışmalarının yanında yeni yılda kullanmak için kilden biçimlendirilen kaplar yaptık.

4 TÜRKÇE d, D sesi; hissetme,tanıma, sesi ayırt etme, sembollerle eşleştirme Taklit etme, parmakla hava da sırada, tahtada çalışmalar yapıldı. Deftere ezbere metin yazdırıldı. Yazılan metin okutuldu. Tekrar çalışmalarına yer verildi. Verilen ödevler kontrol edildi. Sınıfta verilen seslerin tekrar çalışması yapıldı. 15. fasikül eksiksiz olarak sınıfta interaktif eşliğinde tamamlandı. Ö sesi aynı teknik ve yöntem ile verildi. Fasikülün eksik kalan kısmı ev ödevi olarak tamamlanması istendi. Seslerden/ Harflerden hece ve kelime, cümle oluşturma. Öğrenilenleri okuma yazma Birleştirerek okuma. Açık heceye ulaşma.. TÜRKÇE.Yazı yazma kuralları ve yazı çalışmalarına ağırlık verildi. Türkçe fasikül fasikül dilbilgisi kitabımızın 5.fasikülünü bitirip 6.fasiküle geçmiş bulunmaktayız. 1-A SINIFI MATEMATİK 9 ve 10 rakamlarının tanıtımı ile ilgili interaktif üzerinde görsel çalışma yapıldı. Çalışma kağıtları ile desteklendi. Fasikül üzerinde çalışma tamamlandı. Rakamların yazılışları üzerinde duruldu. Hatalar sürekli düzeltildi. Standart çizgi aralığında yazmaları sağlandı. Sayı şarkı söylenerek pekiştirildi. 2-A SINIFI MATEMATİK Çıkarma işleminde problem durumu belirleyip belirlenen problemle ilgili çözüm yolunu oluşturabilme konusu öğrenildi.karışık toplama ve çıkarma problemleri çözüldü. HAYAT BİLGİSİ Sayfa 4 Yeni yıl etkinlikleri yapıldı. Sınıf süslendi. Yeni yıl kutlama yazıları öğrenciler tarafından yazdırıldı. Hazırlanan yazılar panoya asıldı. Yeni yıl gezisi düzenlendi. Yeni yıl şarkısı verildi. HAYAT BİLGİSİ Sağlıklı Büyümek İstiyorum konusu altında sağlıklı büyüyüp gelişebilmek için yapmamız gerekenler öğrenildi. Yemekteyiz konumuz ile Yemek yerken dikkat etmemiz gereken kurallar öğrenildi. Loney Tunes etkinlikleri kapsamında Next Level AVM ye gezimiz düzenlendi.

5 TÜRKÇE Yazım kuralları ile ilgili çalışma yaprakları çözüldü. mi, ki, de eklerinin yazımı ile ilgili sorular çözüldü. 4-A SINIFI MATEMATİK Doğal sayılarda toplama işlemi ile ilgili problemler çözüldü. Ardışık sayılar problemleri çözüldü. Geçmiş konularla ilgili 20 soruluk ölçme yapıldı SOSYAL BİLGİLER Yaşadığımız yer, millî mücadele ilgili etkinlik yapıldı. Yön konusuna geçildi. Geçmiş konularla ilgili etkinlikler yapıldı. FEN BİLİMLERİ Tudem 25 soruluk ölçme değerlendirme yapıldı. Eş anlam zıt anlam tombala etkinliği yapıldı. Mıknatıs konusu işlendi. Konuyla ilgili çalışma yaprakları yapıldı. Kuvvet, hareket, soluk alıp verme ile ilgili etkinlik yapıldı. ENGLISH LESSON - Class 1A - ( DECEMBER ) MONDAY : We completed pages pages and started to learn seasons. We acted sliding, climbing, riding, roundabout and swinging. TUESDAY : We reviewed units 6-7 with pages We said Do I know it now. WEDNASDAY SONG DAY: We learned I m a little snowman song and singed it all together by dramating. Dear parents, at the Kampus school, between 28 December and 1 January, we spent a wonderful week, learning new words, reading, writing and coloring. Besides, we enjoyed watching cartoons and playing games. Monday. On Monday, we reviewed presented and discussed homework projects - books What I Want To Be. We also practiced songs for the New Year concert. Besides, we reviewed İngilizce Dersi 1-A Dear Parents; I wish you all a good weekend. Best regards. İngilizce Dersi 2-A jobs (Big English 2, Workbook, p.51, 53). Tuesday. The first lesson was devoted to the topic My Day (Big English 2, Student's Book, pp.66-67). During the second lesson, we played Bingo using the vocabulary we have learnt. We also had a cinema time and watched cartoon My Friends Tigger and Pooh - Christmas. Hafta sonu denemesi için ön hazırlık yapıldı. Wednesday. We practiced the topic My Day (Big English 2, Workbook, pp.54, 55,57) Thursday. During the first lesson, children went to the Next Level shopping center for the New Year celebration. During the second lesson we continued the topic My Day. Particular attention was paid to the speaking practice.

6 Dear parents, at the Kampus school, between 28 December and 1 January, we spent a wonderful week, learning new words, reading, writing and coloring. Besides, we enjoyed watching cartoons and playing games. İngilizce Dersi 4-A Tuesday. We started the topic How Do You Feel? (Big English 4, Student's Book, pp ). Wednesday. We had a Spelling Bee competition. Monday. We read books through the RAZ-KIDS system. Besides, in order to get prepared for the Spelling Bee competition we practiced spelling words. Finally, we sang a song for the New Year concert. Thursday. Children went to the Next Level shopping center for the New Year celebration. We wish you a nice weekend. Sincerely yours, Viktoriia teacher and Kampus school 2-A, 4-A İSPANYOLCA 2-A sınıfıyla bu haftaki dersimizde mevsimlerle ilgili olayları konuşup resmettik Bu resimlerdeki nesneleri tanıdılar ve isimlerini öğrendiler. Tüm sınıfın çizimlerinin bir araya getirildiği bu çalışma okulumuzun panosunda yerini alacak. 4 A sınıfında bu hafta aile bireylerini tanıtılıp isimleri öğrenildi. Küçük bir metin yardımıyla soru-cevap etkinliği yapıldı.. Daha önce öğrenilen günler,aylar ve mevsimler konusu da bir alıştırmayla pekiştirildi. DRAMA 1-A/ 2-A/ 4-A 1-A 2-A 4-A sınıflarıyla yeni yıl öncesi sevilen oyunlar oynandı, dünya çoçukları için dilekler dilendi. YENİ YIL ETKİNLİĞİ

7 Genel ısınma çalışmaları yapıldı. Sağlık ile oyun ve fiziksel etkinlikler arasında ilişki kuracak oyunlar oynatıldı. Soğuma egzersizleri yapıldı. BEDEN EĞİTİMİ 1-A BEDEN EĞİTİMİ 2-A Genel ısınma çalışmaları yapıldı. Vücut bölümlerinin ve tamamının hareketlerini açıklayamaya yardımcı etkinlikler yapıldı. Soğuma egzersizleri yapıldı. Ödüllü oyunlar oynatıldı. BEDEN EĞİTİMİ 4-A Isındırma egzersizleri yapıldı. Fiziksel uygunluğunu geliştirecek uygun porgram tasarlayıcı etkinlikler yapıldı. Soğuma hareketleri yapıldı.

8 GÖRSEL SANATLAR P.Picasso Antibes te Gece Balık Avı Sanat Eseri Analizi. 1 ve 2. sınıflar İnceleme sonrası çalışırken AKILOYUNLARI SATRANÇ ATÖLYESİ 2A-4A Akıl oyunlarında, bu hafta geometrik şekiller tanımlandı ve Deniz matematik öğreniyor oyun seti ile geometrik şekillerle zincir oyunu oynandı. Şekil, renk ve boyutları bakımından farklı olan geometrik şekilleri bulduk. GÖKBİLİM ATÖLYESİ Satranç dersinde bu hafta takımlar oluşturuldu ve Piyon terfisi anlatıldı. Bu hafta gökbilim atölyesinde Origami Tekniği anlatıldı. Öğrencilerimiz origami yöntemi kullanarak kendi tasarladıkları yıldız modellerini oluşturdular.

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ. Değerli Velimiz: Eğitim faaliyetlerimiz ile kulüp ve sosyal etkinliklerimiz

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ. Değerli Velimiz: Eğitim faaliyetlerimiz ile kulüp ve sosyal etkinliklerimiz Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 Değerli Velimiz: Eğitim faaliyetlerimiz ile kulüp ve sosyal etkinliklerimiz planlandığı şekilde devam ediyor.

Detaylı

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 Değerli Velilerimiz, Çocuklarımızın eğitimine yönelik faaliyetlerimiz yoğun bir şekilde sürerken, sosyal etkinliklerimiz

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 Değerli Velimiz: Öğrencilerimiz 18-22 Nisan haftasında 23 Nisan provaları beraberliğinde eğitimlerini de birlikte yürüttüler.

Detaylı

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ. Değerli Velilerimiz, Eğitimde ilk yarı yılın sonuna yaklaşırken, faaliyetlerimiz

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ. Değerli Velilerimiz, Eğitimde ilk yarı yılın sonuna yaklaşırken, faaliyetlerimiz Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 Değerli Velilerimiz, Eğitimde ilk yarı yılın sonuna yaklaşırken, faaliyetlerimiz her geçen gün biraz daha

Detaylı

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ. Değerli Velilerimiz, Özel Kampüs Okulları olarak ikinci eğitimöğretim. enerjik bir şekilde başlamış

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ. Değerli Velilerimiz, Özel Kampüs Okulları olarak ikinci eğitimöğretim. enerjik bir şekilde başlamış Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 Değerli Velilerimiz, Özel Kampüs Okulları olarak ikinci eğitimöğretim dönemine şevkle enerjik bir şekilde

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 Değerli Velilerimiz, Kampus Koleji nde ikinci yarıyıl eğitim öğretim programı yoğun etkinliklerle devam ederken,

Detaylı

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ. Değerli Velimiz: Kampüs Okullarımızda bu hafta öğrencilerimiz dersleri dışında sosyal etkinliklerine devam ettiler.

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ. Değerli Velimiz: Kampüs Okullarımızda bu hafta öğrencilerimiz dersleri dışında sosyal etkinliklerine devam ettiler. Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 Değerli Velimiz: Kampüs Okullarımızda bu hafta öğrencilerimiz dersleri dışında sosyal etkinliklerine devam

Detaylı

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ. ve Satranç atölyelerine kısa bir gelecekte yenileri eklenecektir. Yeni atölyelerde eğitim programı

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ. ve Satranç atölyelerine kısa bir gelecekte yenileri eklenecektir. Yeni atölyelerde eğitim programı Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 Değerli Velilerimiz, Kampüs Okullarında eğitim programının önemli bir parçasını atölyeler oluşturmaktadır.

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ Değerli Velimiz: ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 KAMPÜS OKULLARINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ 23 Nisan Ulusal Egemenlik

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ Değerli Veliler, KAMPÜS OKULLARI 1. BİLİM VE SANAT ŞENLİĞİ ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 31 Mayıs 2016 Salı günü Okulumuz bahçesinde 1. bilim,sanat

Detaylı

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 Değerli Velilerimiz, Mehmet Akif Ersoy u Saygıyla Anma ve İstiklal Marşının kabulünün 95. Yılı okulumuzda

Detaylı

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 Değerli Velilerimiz, Kampus Okullarımızda eğitim-öğretim programına yoğun bir şekilde devam edilmektedir.

Detaylı

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ. başlıklar,lösev ile ortaklaşa yapılan sosyal sorumluluk projesi

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ. başlıklar,lösev ile ortaklaşa yapılan sosyal sorumluluk projesi Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ Değerli Velimiz: 11-15 Nisan /2016 tarihleri arsında Okulumuz etkinliklerinden kısa başlıklar,lösev ile ortaklaşa yapılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Lise bölümü

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ Değerli Veliler, ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 14 Mayıs 2016/Cumartesi günü Özel Kampüs İlkokulu Konferans Salonu nda düzenlenen Okuma Bayramı gösterisinde;

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ Değerli Veliler, ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 Okulumuz 1-A,2-A,4-A,5-A sınıfı öğrencileri Ağaç bırakabileceğimiz en güzel mirastır projesi kapsamında

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ Değerli Veliler, ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 Kampüs Koleji 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını Okul bahçemizde velilerimizin ve öğrencilerimizin

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA KOLEJİ ARALIK AYI BÜLTENİ

ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA KOLEJİ ARALIK AYI BÜLTENİ ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA KOLEJİ ARALIK AYI BÜLTENİ -Sayılar (4-5-6) KAVRAMLARIMIZ -Sıcak-Soğuk -Şekiller: Üçgen -Önce-Sonra -Sıcak-Soğuk-Ilık -Sabah-Öğle-Akşam -Gece-Gündüz -Karanlık-Aydınlık -İç-Dış -Uzak-Yakın

Detaylı

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ÇOCUKLAR YARININ BÜYÜKLERİDİR. GELECEĞİN YÖNETİCİSİ VE GÜVENCESİDİRLER. BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI, KIZILAY HAFTASI, DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ,

Detaylı

Doğal sayıları karşılaştırarak, sembol kullanarak büyükten küçüğe yada küçükten büyüğe sıralama,

Doğal sayıları karşılaştırarak, sembol kullanarak büyükten küçüğe yada küçükten büyüğe sıralama, Sayfa 1 Sayfa 2 TÜRKÇE Atatürk, temasından dinleme metni ve serbest okuma metinleri okutularak etkinlikleri yapıldı. Tema sonu çalışmaları üzerinde duruldu. Hayal Gücü, temasında bulunan Ağacım, Eskiyen

Detaylı

YILMAZ HAYAT BİLGİSİ:

YILMAZ HAYAT BİLGİSİ: Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

Scuolaslow. Bilge Kağan İlkokulu. Florya Asfaltı No:2 34153. Florya/İstanbul (212) 663 29 71 73. www.istek.k12.tr

Scuolaslow. Bilge Kağan İlkokulu. Florya Asfaltı No:2 34153. Florya/İstanbul (212) 663 29 71 73. www.istek.k12.tr Scuolaslow Bilge Kağan İlkokulu Florya Asfaltı No:2 34153 Florya/İstanbul (212) 663 29 71 73 www.istek.k12.tr 1. HAYAT BİLGİSİ 2.MATEMATİK 3.TÜRKÇE 4.OKULDA HAYAT 5.İNGİLİZCE 6.GÖRSEL SANATLAR 7.SOSYAL

Detaylı

ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4-

ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4- ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4- Sayın Velimiz, PYP programımız çerçevesinde Yuvamda Mutluyum ünitesinde, İnsanların ve hayvanların kendilerine

Detaylı

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2012-2013 KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ SPOR ANNELER GÜNÜ TRAFİK HAFTASI SÜT-DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI İLKBAHAR 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Spor nedir? Çeşitli spor dallarını

Detaylı

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur! BU AY NELERİ SORGULAYACAĞIZ? İnsanlar

Detaylı

Lesson 19: What. Ders 19: Ne

Lesson 19: What. Ders 19: Ne Lesson 19: What Ders 19: Ne Reading (Okuma) What is it? (O nedir?) What is your name? (İsmin nedir?) What is the answer? (Cevap nedir?) What was that? (O neydi?) What do you want? (Ne istersin?) What did

Detaylı

ÖZEL GÖKYÜZÜ İLKÖĞRETİM OKULU 2011-2012 ÖĞRETİM YILI

ÖZEL GÖKYÜZÜ İLKÖĞRETİM OKULU 2011-2012 ÖĞRETİM YILI ÖZEL GÖKYÜZÜ İLKÖĞRETİM OKULU 2011-2012 ÖĞRETİM YILI 1/B SINIFI KASIM AYI E-BÜLTENİ 1 İÇİNDEKİLER 1. Mihver Dersler 2.Branş Dersler 3.Kulüpler 2 TÜRKÇE Kasım ayında Türkçe dersinden harfleri öğrenmeye

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri serbest zaman etkinliklerine yer verildi. Öğrenme merkezlerinde eğitici oyuncak, evcilik, blok, müzik, sanat, kitap,

Detaylı

E-BÜLTEN 1.SINIFLAR - EKİM 2015

E-BÜLTEN 1.SINIFLAR - EKİM 2015 E-BÜLTEN 1.SINIFLAR - EKİM 2015 1A 1B 1C CUMHURİYETİMİZİN 92. YILI KUTLU OLSUN DERSİN ADI: TÜRKÇE TEMA: BİREY VE TOPLUM KONU: Dinleme, Anlama, Çizgi çalışmaları, Ses Öğrenme Çalışmaları Serbest ve düzenli

Detaylı

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü HAYAT BİLGİSİ:

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü HAYAT BİLGİSİ: Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

MAVİ YUNUSLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

MAVİ YUNUSLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU MAVİ YUNUSLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:HATİCE DEVECİ ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 13.10.2014-17.10.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım. SEVGİLERLE

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENĠ

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENĠ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENĠ Hazırlayan:YASEMĠN YILDIR ÖĞRETMENĠN MESAJI: MERHABA; Kelebekler sınıfı olarak 10 kasım 14 kasım Tarihleri arasında yapmıģ olduğumuz eğitim faaliyetlerimizin

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU 1.HAFTA BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU Kasım Ayı Bülteni (4 YAŞ) DEĞERLER EĞİTİMİ: TOPLUMSAL DUYARLILIK-PAYLAŞIM (02.11.2015) KAYBOLAN ŞEKİLLER SANAT VE OYUN SUDOKU MATEMATİK BU NE İŞE YARAR?

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ OKULUM VE ARKADAŞLARIM BEN KİMİM? Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme Sınıfını

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE Ara tatilimizde yaptıklarımızı sınıfımızla yazılı ve sözlü olarak paylaştık. Okulumuzdaki kitap

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ TATİL BABALAR GÜNÜ V Yaz mevsimi panosu hazırlama. Yaz mevsiminde meydana gelen değişiklikleri söyleme. Yaz mevsiminin meyve ve sebzelerini

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 HAZIRLAYANLAR 5 YAŞ GRUBU ÖĞRETMENLERİ EDİTÖR ÜLKÜ UZUN IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ TÜM ÖĞRENCİ İLE VELİLERİMİZE MUTLULUK VE BAŞARI GETİRMESİNİ DİLERİZ. Aylık bültenlerimizde;

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: YASEMİN YILDIR ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA 27.04.2015-30.04.2015 tarihleri arasında uyguladığımız etkinliklerimizin özetini siz değerli

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

5-6 YAŞ HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI 1-5 HAZİRAN 2015 AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: Hazine Sandığı (Gems) Kavramlar Eş anlamlılar Zıt Anlamlılar Sıra Sayılar 1-100 arası ritmik sayma Sağ - Sol Kavramı Yapı materyal Kavramı 1-20

Detaylı

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL 2013-2014 EĞİTİM YILI KELEBEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL Uzay ve gökyüzü panosu hazırlama

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI 01 Aralık - 05 Aralık 2014 AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER 5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI Tema: Hava Durumu (GEMS) Kavramlar Sorumluluk Eğitimi Portfolyo Dil Gelişimi Etkinlikleri Görsel Sanat Teknikleri

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz; Okul öncesi eğitimin bir boyutu olan sanat eğitimi içerisinde müzik, çok önemli bir yere sahiptir. Okul öncesi eğitimde müzik eğitiminin amaçları, çocukların bilişsel,duyuşsal, devinişsel

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE En Büyük Takım Bizim Takım Konu ve Ana fikir Basit Türemiş ve Birleşik Kelimeler KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE En Büyük Takım Bizim Takım Konu ve Ana fikir Basit Türemiş ve Birleşik Kelimeler KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

Yunuslar Sınıfından Herkese Merhaba;

Yunuslar Sınıfından Herkese Merhaba; 04.12.2015 Yunuslar Sınıfından Herkese Merhaba; Bu hafta konumuz Gökyüzü idi. Sohbet saatimizde öğretmenimiz bize gökyüzünde neler olduğunu anlattı. Gündüzleri gökyüzünde güneşin ve bulutların olduğunu,

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ,neleri edemez KIZILAY HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ ÖĞRETMENLER GÜNÜ 10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA HAFTASI SONBAHAR-RÜZGÂR-ŞEMSİYE

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar Mevsimi Canlıların

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:16 Sayı :15 Bülten Tarihi: 23 Aralık 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Aralık ayı ara tatilimiz 23 Aralık 2016 Cuma

Detaylı

Lesson 42: have to, don t have to. Ders 42: -meli/-malı, zorunda olmamak

Lesson 42: have to, don t have to. Ders 42: -meli/-malı, zorunda olmamak Lesson 42: have to, don t have to Ders 42: -meli/-malı, zorunda olmamak Reading (Okuma) We have to go to school tomorrow. ( Yarın okula gitmeliyiz. ) I have to get up at 5 am tomorrow. ( Yarın sabah 5

Detaylı

İstek Kemal Atatürk İlkokulu Eğitim Öğretim Yılı 1. SINIFLAR BÜLTENİ

İstek Kemal Atatürk İlkokulu Eğitim Öğretim Yılı 1. SINIFLAR BÜLTENİ İstek Kemal Atatürk İlkokulu 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 1. SINIFLAR BÜLTENİ Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz, 2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk dönemini bugün tamamlıyoruz. İlk dönem,

Detaylı

OCAK AYINDA NELER YAPTIK?

OCAK AYINDA NELER YAPTIK? OYUN ETKİNLİĞİ Okula gelişlerde, etkinlik aralarında ve eve dönmeden önce serbest zaman etkinliklerine yer verildi.. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik merkezi,

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velilerimiz, Bizler Kasım ayında olmanın burukluğunu yaşadık. Atatürk ü anma haftamızı Atamızı anarak yaşadık. Bu ayda Sentez Koleji olarak etkinliklerimiz keyifli ve dolu dolu geçti. Etkinliklerimiz

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ

ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ Nisan Ayında Temamız SİHİRLİ TOHUMLAR Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖĞRENDİKLERİMİZ BEN KİMİM? Duyguları Sevdiklerim-sevmediklerim Kendimi nasıl tanımlarım Bedensel özelliklerim 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Mustafa Kemal Atatürk kimdir? Türkiye

Detaylı

E-BÜLTEN 1.SINIFLAR /ŞUBAT AYI

E-BÜLTEN 1.SINIFLAR /ŞUBAT AYI E-BÜLTEN 1.SINIFLAR /ŞUBAT AYI KİTAP EN BÜYÜK SEVGİDİR 1A 1B 1C 14 ŞUBAT DÜNYA KİTAP DEĞİŞ-TOKUŞ GÜNÜ KUTLU OLSUN DERSİN ADI: TÜRKÇE TEMA: MASAL DÜNYASI KONU: Tekerleme ve bilmeceler. Kazanım: Okuma için

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere...

Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere... 22-26 MAYIS 2017 Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere... 22-26 MAYIS 2017 Degerli Velilerimiz İki hafta süren Kayı Festivalinin bu hafta sonuna gelindi. İki hafta boyunca

Detaylı

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMASI

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMASI OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri oyun etkinliklerine yer verildi. Çocuklar; eğitici oyuncak, evcilik, kukla, blok, müzik, sanat, kitap, fen-doğa,

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 17.11.2014-21.11.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ

İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL - VEDALAŞMA Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Sayma, sayı kadar nesne bulma ve sıralama çalışmalarına yer verdik. OYUN ve HAREKET

Detaylı

GÖRSEL SANATLAR DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI NIN GENEL AMAÇLARI

GÖRSEL SANATLAR DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI NIN GENEL AMAÇLARI GÖRSEL SANATLAR DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI NIN GENEL AMAÇLARI Öğretim Programı, 1739 sayılı Millî Eğitim Temel Kanunu nun 2. maddesinde ifade edilen Türk Millî Eğitiminin Genel Amaçları ile Türk Millî Eğitiminin

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMI 31 MART PAZARTESİ 01 NİSAN SALI 02 NİSAN ÇARŞAMBA 03 NİSAN PERŞEMBE 04 NİSAN CUMA CUMARTESİ-PAZAR II. DÖNEM ARA TATİL II. DÖNEM ARA TATİL II. DÖNEM

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 2016-2017

Detaylı

5 YAŞ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ

5 YAŞ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ 5 YAŞ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ FEN VE DOĞA ETKİNLİĞİ DRAMA Araştırma ve problem çözme becerilerini Arkadaş ilişkilerini geliştirmek,akıcı geliştirmek konuşmalarını kendine güvenmelerini - Öğrenmeyi

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)serbest

Detaylı

Türkiye Yarı Finallerindeyiz

Türkiye Yarı Finallerindeyiz Türkiye Yarı Finallerindeyiz Erzincan da düzenlenen Genç A Erkekler Bölge Grup Müsabakaları nda okulumuz Artvin Fen Lisesi ni 68-35, Tokat Anadolu Lisesi ni 49-27, Elazığ Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi ni

Detaylı

Lesson 20: Where, when. Ders 20: Nerede, ne zaman

Lesson 20: Where, when. Ders 20: Nerede, ne zaman Lesson 20: Where, when Ders 20: Nerede, ne zaman Reading (Okuma) Where is the City Hall? (Belediye binası nerede?) Where are you now? (Şu an neredesin?) Where is he working? (Nerede çalışıyor?) Where did

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ UMUTLAR NEREDE BÜYÜRSE MUCİZELER ORADA ÇİÇEK AÇAR OKULUM BENİM HAKKIMDA HERŞEY EVİMİZ-AİLEMİZ İLKÖĞRETİM HAFTASI Okulunu tanıma Okulunun

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 08.12.2014-12.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

HAZIRLAYANLAR KADRİYE MUTLU İNCİ PİPER ÖZGE ÖZEL EDİTÖR ÜLKÜ UZUN

HAZIRLAYANLAR KADRİYE MUTLU İNCİ PİPER ÖZGE ÖZEL EDİTÖR ÜLKÜ UZUN HAZIRLAYANLAR KADRİYE MUTLU İNCİ PİPER ÖZGE ÖZEL EDİTÖR ÜLKÜ UZUN IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2013 Sayın Velilerimiz, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında, ilk öğrencilerimizle olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak sunumlar izledik. Aynadan ilk önce kendimizi daha sonra arkadaşlarımızı

Detaylı

İlkokul Eğitim Koordinatörü TÜRKÇE

İlkokul Eğitim Koordinatörü TÜRKÇE 21 Eylül 2018 Değerli velilerimiz merhaba, Eğitim öğretim yılının başında heyecan ve yaz boyunca biriken enerjimizle işte okulumuzdayız. Yine kapılarımızı öğrencilerimize sevgiyle açtık. Ders araç gereçlerinin

Detaylı

2011-2012 ARI GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR

2011-2012 ARI GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR 2011-2012 ARI GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR NELER ÖĞRENDİK? Sınıfta Gökyüzü panosu hazırlama. Gece-gündüz panosu hazırlama, sıralama kartları ile günün bölümlerini sıralama Gökyüzü neden mavidir,

Detaylı

EFDAL PRIVATE PRIMARY SCHOOL 2010 2011 ACADEMIC YEAR ENGLISH BULLETIN 1 FOR

EFDAL PRIVATE PRIMARY SCHOOL 2010 2011 ACADEMIC YEAR ENGLISH BULLETIN 1 FOR EFDAL PRIVATE PRIMARY SCHOOL 2010 2011 ACADEMIC YEAR ENGLISH BULLETIN 1 FOR 3 rd GRADERS Dear parents, On this page you will see the grammar subjects, vocabulary and the activities that have been covered

Detaylı

Kabile yaşamını keşfettik.

Kabile yaşamını keşfettik. 1-5 MAYIS 2017 Kabile yaşamını keşfettik. 1-5 MAYIS 2017 Degerli Velilerimiz Bir haftalık tatilin ardından Yer Fıstıkları ve Çiçek Bahçeleri grupları okula ve arkadaşlarına kavuşmanın heyecanını yaşadı.

Detaylı

EFDAL PRIVATE KINDERGARTEN 2008-2009 ACADEMIC YEAR ENGLISH SKILLS REPORT FOR KINDERGARTEN APRIL

EFDAL PRIVATE KINDERGARTEN 2008-2009 ACADEMIC YEAR ENGLISH SKILLS REPORT FOR KINDERGARTEN APRIL EFDAL PRIVATE KINDERGARTEN 2008-2009 ACADEMIC YEAR ENGLISH SKILLS REPORT FOR KINDERGARTEN Dear parents, This month, in our English classes, we learned animals, prepositions, and action verbs. As usual,

Detaylı

DERS YILI 4.SINIF 1. SEVİYE TESPİT SINAVI 13 OCAK 2016 ÇARŞAMBA. Sınıf :... Süre : 90dk. 2.OTURUM SORU KİTAPÇIĞI MATEMATİK İNGİLİZCE

DERS YILI 4.SINIF 1. SEVİYE TESPİT SINAVI 13 OCAK 2016 ÇARŞAMBA. Sınıf :... Süre : 90dk. 2.OTURUM SORU KİTAPÇIĞI MATEMATİK İNGİLİZCE Kitapçığı 2015-2016 DERS YILI 4.SINIF 1. SEVİYE TESPİT SINAVI 13 OCAK 2016 ÇARŞAMBA Adı Soyadı:... Not:... Sınıf :... Süre : 90dk. 2.OTURUM SORU KİTAPÇIĞI MATEMATİK İNGİLİZCE GENEL AÇIKLAMA TÜRKÇE- SOSYAL

Detaylı

Sayı:24 1. S I N I F L A R H A F T A L I K B Ü L T E N

Sayı:24 1. S I N I F L A R H A F T A L I K B Ü L T E N Sayı:24 1. S I N I F L A R H A F T A L I K B Ü L T E N B U H A F T A Sayfa 2 Sınıflarımızda küçük dramalar yaparak 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nü kutladık. HAYAT BİLGİSİ Bu hafta Bilinçli Tüketici konumuza

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Ocak ayında kış mevsimi, Şubat ayında taşıtlar temalarımızı işledik.hava, deniz ve kara taşıtlarıyla ilgili

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EKİM AYINDA ÖĞRENDİKLERİMİZ Hayvanları Koruma Günü nedeniyle okul bahçemizde yürüyüş yaptık. Hayvanlar sergisini oluşturduk ve inceledik.

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 3. SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİNDE NELER YAPTIK?

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 3. SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİNDE NELER YAPTIK? 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 3. SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİNDE NELER YAPTIK? Değerli Velimiz, Salihli Koleji Yabancı Diller zümresi olarak 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. döneminde 3. sınıflarımızda

Detaylı

E-BÜLTEN 1.SINIFLAR - ARALIK 2015

E-BÜLTEN 1.SINIFLAR - ARALIK 2015 E-BÜLTEN 1.SINIFLAR - ARALIK 2015 1A 1B 1C MUTLU YILLAR, SAĞLIKLI GÜNLER DİLEGİYLE.. DERSİN ADI: TÜRKÇE TEMA: OYUN VE SPOR KONU: Ses öğrenme çalışmalarını yaptık Okunanı dinlerken görgü kurallarına uygun

Detaylı

PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:MELTEM DÖKÜLMEZ ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 27.04.2015-30.04.2015 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım. SEVGİLERLE

Detaylı

ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: ZEYNEP TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 13.10.2014-17.10.2014 Tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri siz değerli velilerimizle

Detaylı

5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI 31Kasım- 04 Aralık 2015 5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: HAVA DURUMU (GEMS) Kavramlar Satır - Sütun Önce - Şimdi - Sonra Gece - Gündüz Dün- Bugün Yarın Mevsimler

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

ARALIK AYINDA NELER YAPTIK?

ARALIK AYINDA NELER YAPTIK? OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri oyun etkinliklerine yer verildi. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik merkezi,

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON SINIF ETKİNLİKLERİMİZ PARTİ ETKİNLİKLERİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

5İ Ortak Dersler. İNGİLİZCE II Okutman Aydan ERMİŞ

5İ Ortak Dersler. İNGİLİZCE II Okutman Aydan ERMİŞ Listmania Part 2 Ünite 12 5İ Ortak Dersler İNGİLİZCE II Okutman Aydan ERMİŞ 1 Ünite 12 LISTMANIA PART 2 Okutman Aydan ERMİŞ İçindekiler 12.1. PRESENT PERFECT & PAST SIMPLE... 4 12.1.1. Review of verb forms...

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ. Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord.

HAYAT BİLGİSİ. Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak ortaokul ve Liseli

Detaylı

h KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ DÖNEMİ KELEBEK GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

h KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ DÖNEMİ KELEBEK GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ h KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012-2013 DÖNEMİ KELEBEK GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ CANLI-CANSIZ VARLIKLAR FARKLI KÜLTÜRLER ÜLKEMİZ PROJESİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KİTAP HAFTASI Canlıların

Detaylı

Lesson 21: Who. Ders 21: Kim

Lesson 21: Who. Ders 21: Kim Lesson 21: Who Ders 21: Kim Reading (Okuma) Who are your friends? (Arkadaşların kimler?) Who is your new boss? (Yeni patronun kim?) Who is your English teacher? (İngilizce öğretmenin kim?) Who was the

Detaylı

Lesson 24: Prepositions of Time. (in, on, at, for, during, before, after) Ders 24: Zaman Edatları. Zaman Edatlarını Kullanmak

Lesson 24: Prepositions of Time. (in, on, at, for, during, before, after) Ders 24: Zaman Edatları. Zaman Edatlarını Kullanmak Lesson 24: Prepositions of Time (in, on, at, for, during, before, after) Ders 24: Zaman Edatları Zaman Edatlarını Kullanmak Reading (Okuma) I was born in 2000. ( 2000 de doğdum) We work in the garden in

Detaylı