DOĞANAS. MAKİNA OTOMOTİV İNŞAAT TURİZM SAN. Ve TİC.LTD.ŞTİ AĞIR VASITA VE İŞ MAKİNALARI SERVİSİ SİGORTA - KAPORTA KUMLAMA BOYA İŞLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DOĞANAS. MAKİNA OTOMOTİV İNŞAAT TURİZM SAN. Ve TİC.LTD.ŞTİ AĞIR VASITA VE İŞ MAKİNALARI SERVİSİ SİGORTA - KAPORTA KUMLAMA BOYA İŞLERİ"

Transkript

1 DOĞANAS MAKİNA OTOMOTİV İNŞAAT TURİZM SAN. Ve TİC.LTD.ŞTİ AĞIR VASITA VE İŞ MAKİNALARI SERVİSİ SİGORTA - KAPORTA KUMLAMA BOYA İŞLERİ HAZIR BETON ARAÇ VE EKİPMANLARI İLE DONANIMLI HİZMET

2 SEKTÖRÜN LİDER MARKALARI BİZE GÜVENİYOR. BİZ BU GÜVENE LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ. HİZMETİ EN UYGUN ŞARTLARDA SİZE SUNUYORUZ.

3 DOĞANAS Hakkında Bugün alış veriş merkezleri siz müşterilerine pek çok hizmeti aynı yerden karşılama olanağı sağlar. Ünlü bilgisayar firmaları all in one konsepti adıyla aynı anda hem yazıcı, hem fax, hem scanner tarayıcı olarak hizmet veren makineler sunar. Şimdi bu all in one konseptine bir ilave de biz yapıyoruz. Adına All in One Service yani hepsi bir arada servis adını veriyoruz. Her hangi bir ağır vasıta yâda iş makinesinin bir kapıdan girip tüm ihtiyaçlarının A dan Z ye karşılanacağı Türkiye'de kendi alanında tek hizmet noktası olma hedefi ile işimize başladık ve her gün yeni başarılarla gelişerek ilerliyoruz. Kocaeli Kartepe ilçesi sınırlarında E5 ile Otoban arasında merkezi konumda kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyoruz m2 si kapalı toplam m2 alanda ağır vasıta ve iş makinelerinin A dan Z ye bakım, onarım kumlama, boyama, modifikasyon, kaporta, mekanik ve kaynak işleri ile hidrolik, pnomatik, elektrik ve motor işlerini de yapmaktayız. DOĞANAS 2010 yılında Türk Pirelli Lastikleri bayisi olarak kuruldu. Ancak çok kısa bir süre sonra 2011 başlarında şimdiki Kartepe adresinde bulunan şubesini açtı. Kuruluş merkezinde halen lastik sektörüne hizmet eden DOĞANAS yeni şubesinde daha büyük ebatlı işleri yapmaya başladı. Vizyonumuz Vizyonumuz tüm ağır vasıta ve iş makinelerinin bakım onarım, revizyonlarının yapıldığı, yedek parçalarının satıldığı güncelliğini koruyan, yenilikleri takip eden müşteri beklentilerinin üzerinde kaliteli, yaratıcı hizmet sunarak sürekliliği sağlamak ve sektörde kalıcı yer edinmektir. Misyonumuz Misyonumuz hizmet verdiğimiz sektörlere yapmakta olduğumuz çalışmalarla gelişmeleri takip eden, güvenilir, kaliteden ödün vermeyen, tecrübeli, yenilikçi, teknolojiye ayak uyduran, kadrosuyla müşteri beklentilerine cevap verebilen, paydaşları ile uyumlu ve başarılı çalışmalar yürüten kârlı bir şirket olmaktır. Çok kısa sürede çok ciddi gelişmeler kaydeden DOĞANAS zamanın hedef kitlesinde olan işletmeler ve kuruluşlar için değerli olduğunun bilinci ile hizmet üretmektedir. DOĞANAS pazarda benzer hizmet üreten pek çok firmanın aksine yapmayı taahhüt ettiği işler için gerekli mekan, makine, donanım, personel ve sermayeyi bir noktada toplamakla kayıp zamanları olabildiğince azaltmıştır.

4 Sizin için bir kere değil sayısız destek aldığınız çözüm ortağınız olmak için yola çıktık. Bu kapıdan girdiğinizde ihtiyaçlarınız için her tür çözümü üretmek üzere servisimizi, hizmetimizi sürekli geliştirip güçlendiriyoruz.

5 Kumlama, boyama, revizyon, bakım, onarım, elektrik işleri, pnomatik işleri, hidrolik işleri, kurumsal araç dizaynı servis hizmetlerimiz arasındadır. Beton pompası uygulama örneği resimlerde görülmektedir. Ağır iş makinelerinizin, hazır beton mikserlerinizin, hazır beton pompalarınızın, hazır beton santrallerinizin genel bakımlarını gerçekleştiriyoruz. IMER&LT İş Makineleri, Oru Beton Santrali, İmer Beton Pompası ve Beton Mikseri Yetkili Satış ve Servis Hizmetleri, Shell, Bp ve Castrol madeni yağ servis hizmetleri Türk Pirelli Lastikleri Bayiliği Ase Sıva Şap makineleri satış, servis hizmetleri JunJın Beton Pompası Özel servisi ve orijinal yedek parça satış hizmetleri Zoomlion Beton Pompası Özel servisi ve orijinal yedek parça satış hizmetleri Çeşitli Beton Santralleri Servis ve satış işleri

6 Transmikser helezon değişimi, oluk gurubu ve şase revizyonları, kazan değişimi, Kazan redüktör bakımı, hidrolik pompa bakımları, araç hafifletme modifiyesi hizmetlerimiz arasındadır. İMER YETKİLİ BÖLGE SERVİSİ olan DOĞANAS Transmikser bakımı konusunda aracınızı çalışmaktan kaynaklanan yıpranmış görüntüsünden kurtarıp ilk günkü görünümüne kavuşturur. Ayrıca orijinal yedek parça ve uygulamaları konusunda servis garantisi verilmektedir. Hazır beton sektörünün kullanmakta olduğu ve ekonomik ömrünü yitiren parçalarının değişimi, yenilenmesi, bakım yâda onarımı için tasarlanan atölyelerimiz her tip ağır vasıta ve iş makinesinin periyodik bakımlarını yapmaya da elverişlidir. Detaylı alt yıkama ve temizlik gibi saatlik ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz gibi atölyelerimizden ağır bakımlarınız için de destek alabilirsiniz.

7 2.el iş makinelerinizi DOĞANAS da komple motor, şanzıman, hidrolik devre, pnomatik devre, kumlama, boyama, orijinal marka ve model işaretleri ile giydirme yaptırıp yenileyebilirsiniz. Bu yenilenen ağır vasıta yâda iş makinenizi dilerseniz çalıştırmaya devam edersiniz. Dilerseniz bizim park alanımızda uzmanlarımızın gözetiminde 2. El satış amacı ile sergileyebilirsiniz. EKONOMİK ONARIM Özel kamyon servisimiz MERCEDES, İVECO, VOLVO, MAN ve RENAULT marka araçlara, yetkili servis standartlarında özel alet, donanım ve konusunda uzman personel ile hizmet vermektedir. Motor ve şanzıman gibi ağır bakımlar konusunda hizmet veren firmamız motor bakımlarında kalitesi ülke genelinde kabul görmüş filtre ve madeni yağları kullanmaktadır. Yapılan her onarımda siz müşterilerimizin menfaatleri ön planda tutulmaktadır. Değişmesine gerek olmadığı tespit edilen parça değiştirilmez. Tamiri mümkün olan parçalar için müşteri onayı alınarak gereken bakım ve değişimler yapılır. Onarım maliyetleri ve süresi olabildiğince aşağı çekilmeye çalışılır. Her sabah Marmara Bölgesinde hareket eden yüzlerce hazır beton mikseri, onlarca hazır beton pompası, onlarca lastikli yükleyici DOĞANAS servis garantisinde ülkemizin lider inşaat firmalarına hizmet üretmektedir Kısaca firma olarak yetkili servis mantığı ile değil müşteri menfaati odaklı, ekonomik ve kaliteli işler yapmayı kendimize ilke edinmiş bulunmaktayız. Sektörün içinden geliyor olmamız ve konuyla ilgili tüm sıkıntıları bilmemizin avantajını en iyi şekilde kullanarak siz müşterilerimize en iyi hizmeti vermek tek hedefimizdir.

8 Hazır beton sektörünü bilen uzman kadrosu ile sizin ihtiyaç duyacağınız her tür iş makinesinin bakım, onarım, yenileme, periyodik kontrolleri ve diğer ihtiyaçları için de bize danışmanız menfaatleriniz gereğidir. Doğanas sektördeki yenilikleri sizin için takip eder. Gelişmelerden müşterilerini haberdar eder. Çözüm ortağı olarak makine parkını ve personel kalitesini geliştirir.hızlı ve pratik çalışmalarla iş makinalarınızın mümkün olan en kısa sürede hazır olması için şeffaf bir çalışma sergiler.

9 Yedek parça depomuz her an emrinizdedir. Bizimle çalışmak size bugüne dek yasamadığınız farklı bir ticaret tecrübesi yaşatacaktır. Sizin bize ulaşmak için tek ihtiyacınız iş yerinizde yâda herhangi bir yerde kullandığınız bilgisayarınızdır. İhtiyaçlarınıza uygun yedek parçayı en ekonomik fiyata sunabilmek için ciddi bir alt yapı ve ulaşım ağı ile hizmette iddialıyız. Alımlarınızda bizimle zamandan ve nakliye masraflarından avantajlı olursunuz.

10 HAZIR BETON SEVK HATLARI VE HİDROLİK DAĞITICI BOM SİSTEMLERİ KURULUMU, İŞLETMESİ Yüksek katlarda hazır beton sevk hatları ve uç noktada hidrolik dağıtıcı bom kullanımı son yıllarda sıkça karşımıza çıkan en ekonomik ve hızlı sistemdir. Yüksek yapılarda sevk hatlarının ve bom sisteminin olmaması düşünülemez. Biz DOĞANAS olarak bu konuda size en güvenilir hizmeti sunmaya hazırız. Binlerce m3 hazır betonu her gün yüksek katlara pompalayan sizleri en yakından ve doğru anlayacak çözüm ortağınız olduğumuza inanıyoruz. Çünki sizler gibi biz de her gün binlerce metreküp betonu yüksek katlara pompalayan bir sektörün içerisinde sizinle aynı şartları yaşıyoruz. Yüzbinlerce m3 hazır beton pompalayan sistemleri kuran, işleten ve demonte eden güçlü ve donanımlı bir ekibimiz mevcut. Bu ekip her sabah plan dahilinde donanımlı araçları ile birlikte göreve çıkar. Sevk hattı döşer, mast bom yükseltir, kontroller yapar, mast bom söker, genel bakımlarını yapar. Eğer sizin de sevk hattı ve hidrolik beton dağıtıcıya ihtiyaç duyulan bir projeniz varsa biz sizinle çalışmaya hazırız. Projenize uygun sevk hattını tasarımını yapar, kurar, işletir, kontrollerini yapar, iş bitiminde sökeriz. Dilerseniz yedek parçalarını tedarik ederiz. Sevk hatları ve Hidrolik dağıtıcılarda tecrübeli çözüm ortağınız DOĞANAS tır.

11 HAZIR BETON SANTRAL KURULUMLARI, BAKIM VE ONARIM SERVİS İŞLERİ İnşaat sektörünün olmazsa olmazı BETON. Beton üretim tesislerinde her geçen gün yeni ve modern hazır beton santralleri devreye girmektedir. Biz DOĞANAS olarak uzman personel kadromuzla Hazır Beton Santrallerinin kurulumunu, işletmesini, bakım ve onarımını yaparız. Gurup şirketimiz işletmesi altında çalışmakta olan 14 hazır beton tesisinde bulunan 19 hazır beton santralinin sürekli bakım, onarımlarını fiilen yürüten kadromuzla uzun yıllara dayanan bir tecrübe birikimine sahibiz. Doğanas gurup şirketlerinin inşaat kökenli olması ve hazır beton sektörüne hizmet üretmesi diğer benzer işletmelerden üstün olan en önemli yönümüzdür. Sizin karşılaşmış olabileceğiniz bir problemle biz muhtemelen geçmiş tecrübelerimizle çözüm üretebilecek noktada olabiliriz. Bu bilgi ve tecrübe birikimini DOĞANAS size hizmet olarak sunmaktadır. Doğanas hazır beton santral kurulum, bakım ve onarım ekibi sizin satın almış olduğunuz, işletmekte olduğunuz, bakım ve onarımını yaptırtmak istediğiniz her marka, her kapasite ve tipteki hazır beton santral ve alt yapısı hakkında hızlı çözümler üretir. Makine duruşlarının, üretim kayıplarının büyük ekonomik yansımaları olduğunun bilinci ile hızlı, güvenilir ve doğru çözümlerle sizlere hizmet üretmek bizim birinci önceliğimizdir. Hazır beton tesisi kurulumu da diğer işler gibi bir temel inşaat işi ile başlar. Silo ayakları, mikser kazanı taşıyıcı gövde, bunker rampası, bunker ayak temelleri, mikser yıkama havuzu, geri kazanım üniteleri ve saha betonları makine kurulumu öncesi halledilmek zorunda olan inşaat işleridir. Doğanas gurup şirketi üzerinden inşaat işlerini yürütürken makine ve tesisat montaj işlerini de iş akışına uyumlu doğru zamanlamayla gerçekleştirir. Böylece size uygun değerde fayda sağlar. DOĞANAS ÇOK YÖNLÜ ÇÖZÜM ORTAĞINIZDIR.

12 ORTAK PROJE ÇALIŞMALARI Mevcut projeleriniz ve gerçekleşmesi planlanan işlerinizde yeni projeler departmanımız çözüm ortağınız olarak görev yapar. Araç kiralama modeli yerine taşeronluk sistemi ile de yürüttüğümüğz işlerimizle talep eden tarafın pek çok iş yükünü, ve risklerini üstlenmekteyiz. HASARLI KAZALI ARAÇLAR Hasarlı araçlarınızla ilgili olarak hasar dosyası açılması, takibi, evrak düzenlenmesi gibi hem prosedürel anlamda hemde fiziki anlamda atölyede geçecek süreçte aracınıza ait tüm tetkik ve takipler sizin yerinize yapılmakta ve aracınız en kısa sürede teslim edilmektedir. KUMLAMA - BOYAMA HİZMETİ. Servisimiz içerisinde 225m2 toplam alanı olan 30 metre boyunda bir kumlama ve ayrıca 275 m2 alanlı bir de boyama atölyemiz mevcuttur. Kumlama bölümünde araç üst yapıları, özel ekipmanlar, çelik konstrüksiyon yapılar ve parçalar kumlanmaktadır. Yüksek basınçlı su ile ön temizleme yapılan araç üst yapıları yada çelik konstrüksiyon parçaları çelik grıd kullanılarak boya öncesi yüzey temizliği yapılır. Yüzey hazırlığı yapılan aksamlar boyama atölyesinde ister sizin temin edeceğiniz boyalar ile yada dilerseniz bizim tefariğini yapacağımız boyalar ile boyanır. Boyama işlemi tamamlanan ürün eğer bir araç ise gerekli kurumsal renk ve işaretleri ile yazıları da tesisimizde eksiksiz uygulanmakta ve bitmiş, kullanıma hazır yenilenmiş olarak size sunulmaktadır.

13 HAZIR BETON İŞLETMELERİ İÇİN SARF MALZEMESİ VE YEDEK PARÇA SATIŞI. Dilerseniz bize servis ve satış hatlarımızdan da ulaşarak danışmanlık alabilirsiniz. Online yedek parça katalogumuzu inceleyebilir, sipariş formu oluşturabilirsiniz. DOĞANAS MAKİNE OTOMOTİV İNŞ. TURİZM SAN. Ve TİC.LTD. ŞTİ. Hazır beton sektöründeki üretim tesisleri ve santral kurulumları ve mekanik, bakım ve onarım konularında tecrübe sahibi ustaları bünyesinde bulundurmaktadır. DOĞANAS Makine Otomotiv İnş. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti. aynı zamanda ÖZBEKOĞLU firmasının ürünlerinin Marmara Bölgesindeki yetkili satıcısıdır.

14 DOĞANAS siz müşterilerine doğru ve zamanında hizmet üretmek için ürün ve hizmet çeşitliliğini arttırmaya devam etmektedir. Özel projeleriniz için farklı üretim kapasitelerinde mobil hazır beton santralleri kiralama, kurulum, bakım ve işletme anlaşmaları ile de hizmetlerimiz çeşitlenmektedir. Doğanas yıllık m3 hazır beton üreten gurup şirketlerinin hazır beton sektörüne özgü tecrübe ve bilgi birikimini sizlerle paylaşmak ve geleceğe yatırım yaparak çözüm ortağı olduğu şirketlerle birlikte büyümek amacıyla kurulmuştur. DOĞANAS Hazır beton, şantiyelerinizde, inşaat projelerinizde, işletmenizde kullanmak üzere ihtiyaç duyduğunuz 2.el makine, araç, ekipman satış ve kiralama işlerini diğer işleri yanında yapmaktadır. Firmanızın faaliyeleri sırasında gerekli olan makine ve ekipmanı süre ve yer konuları karşılıklı müzakere amacıyla sizi DOĞANAS a bekliyoruz. Görüşmeler sonrasında beklentinize uygun araç yada ekipman en kısa sürede temin edilerek hizmetinize sunulacaktır. Bu konuda danışmanlık hizmeti de veren firmamız doğru araç üst yapısı ve çözümleri konularında da sizlere yardımcı olacaktır. Ekonomik işletme maliyetleri ile çalışan araçlar ve donanım her zaman tercih nedenidir. Sektörde geçen yıllar içerisinde DOĞANAS bu konudaki tecrübelerini de sizin menfaatleriniz doğrultusunda paylaşacaktır.

15 DOĞANAS MAKİNA OTOMOTİV İNŞ. TUR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. YEKSAN TREYLER FİRMASININ KOCAELİ BÖLGESİ YETKİLİ SERVİSİDİR. Servisimizde YEKSAN TREYLER markasını taşıyan het tip treyler için orjinal fabrika yedek parçası ve garantisi ile hizmet verilmektedir. Araçlarınızın treyler aksamının periyodik bakımlarını, fren ayarlarını, elektrik, hidrolik, pnomatik ve mekanik ayar ve bakımlarını fabrika garanti şartlarında ve kaliteli servis anlayışımızla temin edebilirsiniz. Servisimiz Konteynır taşıyıcıları, Tenteli Gurup Araçları, Açık Kasa ve Damper Grubu araçlar, Kamyon Kasa ve Kamyon Römork, Ağır tip Damper ve bunlara ek olarak Özel proje grubunda bulunan oto taşıyıcı, tanker şasi, silobas, lowbed, Swap Body tip treyler yapılarına servis vermektedir.

16 VİPSEAL TÜRKİYE TEK DİSTRİBÜTÖRÜ DOĞANAS MAKİNA OTOMOTİV İNŞ. TUR. SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ DİR. VİPSEAL LASTİKLERİNİZİN PATLAMASINI ÖNLEYİCİ YEGÂNE ESNEK VE ÖZELLİĞİNİ KAYBETMEYEN ONARICI VE KORUYUCU SOLÜSYONDUR. VİPSEAL LASTİKLERİNİZDE BALANS YAPMAZ. AKSİNE BALANSI DENGELER. VİPSEAL LASTİK HAVALARININ SABİT KALMASINI SAĞLAYARAK DENGELİ FREN YAPMANIZI SAĞLAR. VİPSEAL LASTİĞİN ÖMRÜNÜ %20 UZATIR. KILCAL ÇATLAKLARI DOLDURARAK UZUN SÜRELİ HAVA KAÇAKLARINI ÖNLER.

17 Geleneksel sıva uygulama yöntemleriyle aynı şekilde uygulanan bu ürünlerle yapınızı kolayca yalıtabilirsiniz. Sıvaper ürünlerinde yoğun olarak kullanılan Genleşmiş Perlit doğal ve inorganik bir malzeme olup yapılarda rahatlıkla kullanılabilen, diğer yapı elemanlarına hiçbir şekilde zararı olmayan bir maddedir. SIVAPER Özellikleri 1. Isı yalıtımı sağlar. 2. Özellikle darbeli sesleri yalıtır. 3. Hafif olması sebebiyle yapının yükünü azaltır, bu da yapıların daha dirençli olmasını sağlar. 4. İnorganik malzemedir, bozulmaz, başka maddelerle tepkimeye girmez. 5. Yalıtım özelliği zaman içerisinde azalmaz. 6. Yanmaz malzemedir o C ısıya dayanıklıdır. Yangın esnasında kapladığı yapı elemanlarını alevlere karşı saatlerce korur. 7. Gözenekli yapısı nedeniyle yapının nefes almasını sağlar, yoğuşmayı önler, daha sağlıklı yaşam alanları yaratır. 8. Uygulaması çok basittir. Geleneksel yöntemlerle uygulanır. SIVAPER S01: Isı yalıtımı sağlayan perlitli kaba sıva SIVAPER S02: Perlitli hafif iç cephe sıvası SIVAPER S03: Isı yalıtımı sağlayan perlitli gri renkli şap SIVAPER S04: Isı yalıtımı sağlayan perlitli kaba iç cephe sıvası SIVAPER S05: Isı yalıtımı sağlayan perlitli beyaz renkli şap SIVAPER S07: Perlitli hafif şap DOĞANAS MAKİNA OTOMOTİV İNŞ. TUR. SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. SIVAPER KOCAELİ YETKİLİ BÖLGE BAYİDİR.

18 REFERANS LİSTEMİZ. AKYAZI BETON ALTUN NAKLİYAT ARI ARITMA ARIDİL BETON ASTİM BOYA AYKAL METAL BC MAKİNA ÇELİKTAŞ KENT BETON DEMİRYÜREK İNŞAAT DİLOVASI BELEDİYESİ ENC BETON ERAS İNŞAAT GAMA HABAŞ AŞ. HABAŞ SANAYİ GAZLARI HABEL GAZ HACIOĞLU HAZIR BETON HASKO İNŞAAT HASMAK MAKİNA İMER&LT İŞ MAKİNALARI KARSER İNŞAAT KAVANLAR HAZIR BETON KAYNARCA BETON KOLUMAN NUH BETON OYAK BETON / MEM-BAL İNŞAAT SEZA İNŞAAT SIVAPER PERLİTLİ SIVA SOYLULAR BETON SUTA İNŞAAT SYMEX TRANSMİKSER TATMAK KARYER YEKSAN TRAYLER

19 DOĞANAS MAKİNE OTOMOTİV İNŞAAT TURİZM SAN. ve TİC. LTD.ŞTİ. İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ. Merkez ve Lastik Servisi : Körfez Sanayi Sitesi 314 Blok No:46 İzmit KOCAELİ Telefon : Fax: Şube ve İş Makineleri Servisi : Petrol Mah. Demiröz Cad. No:3 Kartepe KOCAELİ Telefon : Fax : İnternet Adresi :

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti.

Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti. Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti. İstanbul 2014 Yasal Uyarı: Bu sunumda kullanılan veriler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Hakkında Tarihçe 1987 İstanbul'da kuruldu ve Madeni Yağ sektöründe

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

Hidrolik silindir uzmanı.

Hidrolik silindir uzmanı. Hidrolik silindir uzmanı www.kocalift.com Yüksek Kalite, Profesyonel Çözüm... www.kocalift.com Hakkımızda Biz kimiz? 2007 yılında kurularak sektöre hizmet vermeye başlayan KOCALİFT, sektördeki 25 yıllık

Detaylı

35 yıllık tecrübeyi nesilden nesle aktarıp teknolojiyle buluşturuyoruz.

35 yıllık tecrübeyi nesilden nesle aktarıp teknolojiyle buluşturuyoruz. 1979 yılından gelen teknik bilgi, beceri ve tecrübenin 2006 yılında şirket formunu almasıyla doğan FBG METAL MAKİNE LTD. ŞTİ, Türkiye nin petrol ve ağır sanayide lokomotifi olmuş lider kuruluşlarından

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ www.kardemmakine.com İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ 2005 yılında Ankara nın önemli sanayi bölgelerinden biri olan Sarayköy de kurulan Kardem Makine transmikser

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

YERLİYERİNDE MARKET HERŞEY RAF REYON SİSTEMLERİ RAF 15 ŞAPKALI REYON ÜNİTE RAF 16 ŞAPKASIZ REYON ÜNİTE RAF 4 DELİKLİ KAPLAMALI ÜNİTE

YERLİYERİNDE MARKET HERŞEY RAF REYON SİSTEMLERİ RAF 15 ŞAPKALI REYON ÜNİTE RAF 16 ŞAPKASIZ REYON ÜNİTE RAF 4 DELİKLİ KAPLAMALI ÜNİTE MARKET REYON RAF SİSTEMLERİ Küçük, orta ve büyük ölçekli market seçeneklerine göre tasarladığımız raflarımızla hizmet vermekteyiz. İnpa-raf olarak kaliteden ödün vermeden, yüksek teknoloji kullanılarak

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU

ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU www.abdurrahmanatas.com.tr ATAŞLAR GRUP KURUMSAL HAKKIMIZDA Ataşlar gurubun temelleri 30 yıl önce Kurucumuz Sayın Abdurrahman ATAŞ tarafından atılmış o günden bu güne, sektördeki

Detaylı

eras İnşaat ve tic. ltd. Şti. Başarı asla tesadüf değildir.

eras İnşaat ve tic. ltd. Şti. Başarı asla tesadüf değildir. eras İnşaat ve tic. ltd. Şti. Başarı asla tesadüf değildir. 1 Hazır beton sektörünün lideri MİSYONUMUZ İnşaat ve Hazır Beton sektörünün üretim, taşıma ve pompalama faaliyetlerinde uzman kadrosuyla, Uluslararası

Detaylı

ARS MOTOR&JENERATÖR SAHA SERVİSİ

ARS MOTOR&JENERATÖR SAHA SERVİSİ ARS MOTOR&JENERATÖR SAHA SERVİSİ ARS, motor ve jeneratörlere müşteri sahalarında uluslararası standartlara göre koruyucu bakımlar yapılabilmesi için kurulmuş bir mühendislik firmasıdır. Bakım periyotlarının,

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

BAŞARI ASLA TESADÜF DEĞİLDİR.

BAŞARI ASLA TESADÜF DEĞİLDİR. BAŞARI ASLA TESADÜF DEĞİLDİR. TEB KOBİ TV ÖZEL ÖDÜL SAHİBİ. Eras İnş. ve Tic. ltd. Şti. İnönü cad. Özel Apt. No:120/4 Kocaeli Türkiye. ERAS İNŞ. VE TİC. LTD HAKKINDA. Eras İnş.ve Tic. Ltd. Şti. 1987 yılında

Detaylı

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9 2 İÇİNDEKİLER İÇERİK SAYFA HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9 BETON POMPASI YEDEK PARÇALARI 10-11 HAKKIMIZDA 3 GCE, Türkiye,

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

İÇİNDEKİLER OTOPRATİK NEDİR? NEDEN OTOPRATİK? OTOPRATİK DÜNYASI. Ürünler ve Hizmetler. Sistemsel Altyapı. Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi

İÇİNDEKİLER OTOPRATİK NEDİR? NEDEN OTOPRATİK? OTOPRATİK DÜNYASI. Ürünler ve Hizmetler. Sistemsel Altyapı. Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi HER BAKIMDAN GÜVENİLİR HİZMET HER BAKIMDAN GÜVENİLİR HİZMET İÇİNDEKİLER OTOPRATİK NEDİR? NEDEN OTOPRATİK? OTOPRATİK DÜNYASI Ürünler ve Hizmetler Sistemsel Altyapı Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi

Detaylı

Hidrolik sistem partneri. Herşey tek elden

Hidrolik sistem partneri. Herşey tek elden Hidrolik sistem partneri Hidrolik sistem partneri Herşey tek elden Hidrolik demek, HANSA-FLEX demek. Bugün dünden fazla. HANSA-FLEX, hidrolik sektöründe zamanla Avrupa nın lider işletmesi olmuştur. Bu

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kurumsal; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde tamamı kapalı olan 800m² alana

Detaylı

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ.

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI ŞİRKET PROFİLİ FAALİYET ALANLARI ÇALIŞILAN FİRMALAR TAMAMLANAN İŞLER C E R R A H İ N Ş A A T ŞİRKET PROFİLİ Cerrah İnşaat İletişim Gıda San. Tic. Ltd. Sti. Şener

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Atlas Copco Orjinal Servis Kullanım Avantajları

Atlas Copco Orjinal Servis Kullanım Avantajları Atlas Copco Orjinal Servis Kullanım Avantajları %100 güvenilir Atlas Copco orjinal yedek parçaları; kompresörünüzle aynı kalite standartlarına göre üretildiğinden, kompresörünüz bakıma girdikten sonra

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

İçindekiler. TIRSAN Hakkında. TIRSAN Üretim Gücü Ve Ürün Gamı. Kässbohrer. Talson

İçindekiler. TIRSAN Hakkında. TIRSAN Üretim Gücü Ve Ürün Gamı. Kässbohrer. Talson İçindekiler 1 2 3 4 TIRSAN Hakkında TIRSAN Üretim Gücü Ve Ürün Gamı Kässbohrer Talson TIRSAN Hakkında 1977 yılında kuruldu %100 Türk sermayesi Türkiye de pazar lideri Türkiye nin en büyük treyler fabrikası

Detaylı

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor NRM Makina, imalat sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalar için robotik otomasyon sistemleri üreten bir teknoloji şirketidir. Türkiye deki ve dünyadaki

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

Çelikarme Hakkında. www.celikarme.com

Çelikarme Hakkında. www.celikarme.com Çelikarme Hakkında Çelikarme, bünyesinde bulundurduğu uzman kadrosu ile akaryakıt istasyonları, petrol ve lpg tesisleri inşaatı, ekipmanlarının temini, montajı, bakımı, mühendisliği ile teknik emniyet

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3

BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 www.hella.com.tr 2 3 BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 İşinize daha fazla hız kazandırmaya ne dersiniz? HELLA daha güçlü ürün yelpazesiyle, daha profesyonel atölye donanımıyla ve

Detaylı

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız TIEFENBACH Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite Tiefenbach Control Systems firması 1950 yılında DR. H Tiefenbach adıyla kurulmuştur. Bugün 90 uzman personeli ile özellikle üstün yeraltı elektrohidrolik sistemleri

Detaylı

EA-910 Yangına Dayanıklı Boya

EA-910 Yangına Dayanıklı Boya EA-910 Yangına Dayanıklı Boya ÇALIŞMALARIMIZ Araştırma, yenilik, danışmanlık, sertifikalı ürünler, siparişten uygulamaya sonuna kadar bütün istekleriniz Yapı sektöründeyiz ama ulaşım, üretim, elektronik

Detaylı

ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ.

ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ. ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ. Hakkımızda UZD sürdürülebilirlik konusunda, özellikle çevre, iş sağlığı ve güvenliği alanlarında uzmanlaşmış bir yönetim danışmanlığı firmasıdır. İş Sağlığı

Detaylı

www.erginmuhendislik.com.tr Sürekli işleyen yapılar, akılcı çözümlere ihtiyaç duyar... Çözüm üretebilmek yapılmamış olanı gerçekleştirme gücünüzle mümkündür. Bu fikirle sektörümüzde zorlu projelere odaklanıyor

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

EFT GROUP ŞİRKET SUNUMU

EFT GROUP ŞİRKET SUNUMU EFT GROUP ŞİRKET SUNUMU HER MARKA ARACA A KALİTE BAKIM VE ONARIM... 15 EFT OTO BOSCH CAR SERVICE 15 YILI AŞKIN BİR SÜREDİR HİZMET VERMEKTEDİR. EFT OTO Bosch Car Service 15 yılı aşkın bir süredir, oto

Detaylı

AKYOL GRUP. Metal Isı Cihazları. www.akyolgrupmetal.com.tr

AKYOL GRUP. Metal Isı Cihazları. www.akyolgrupmetal.com.tr AKYOL GRUP Metal Isı Cihazları www.akyolgrupmetal.com.tr El Arabası Grubu EA 100 Kaynaklı El Arabası 0,90 mm DKP 32x1,20 mm Dublex Burçlu 13,50 kg (+/- %5) Kaynaklı El Arabaları EA 120 Kaynaklı El Arabası

Detaylı

TOREKS Elektrik Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti

TOREKS Elektrik Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti HİZMETLERİMİZ Firmamız, her tesisin kendine özgü işletme ihtiyaçları olduğuna inanmakta ve standart bir çözümden ziyade müşteri odaklı çözümler üretmektedir. Gerçek çözüm; ürün yelpazesindeki çeşitlilik

Detaylı

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler TASARIM MÜHENDİSLİK ÜRETİM TEKNİK DESTEK Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler wwww.servometal.com.tr TASARIM MÜHENDİSLİK ÜRETİM TEKNİK DESTEK Kurulduğu günden bu yana sürekli

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek İleri Teknoloji - Profesyonel Destek 2004 YILINDA KURULAN AKIŞ KONTROL ENDÜSTRİYEL TESİSLERE YÖNELİK; MALZEME TEMİNİ MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK TAAHHÜT KONULARINDA HİZMET VERMEKTEDİR. Uzman ve dinamik şirket

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

SERVO MOTOR TAMİRİ PLC TAMİRİ AC/DC SÜRÜCÜ TAMİRİ OPERATÖR PANEL TAMİRİ ENDÜSTRİYEL PC TAMİRİ ELEKTRONİK KART TAMİRİ

SERVO MOTOR TAMİRİ PLC TAMİRİ AC/DC SÜRÜCÜ TAMİRİ OPERATÖR PANEL TAMİRİ ENDÜSTRİYEL PC TAMİRİ ELEKTRONİK KART TAMİRİ SERVO MOTOR TAMİRİ PLC TAMİRİ AC/DC SÜRÜCÜ TAMİRİ OPERATÖR PANEL TAMİRİ ENDÜSTRİYEL PC TAMİRİ ELEKTRONİK KART TAMİRİ BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? SERMOT Endüstriyel Otomasyon San. Tic. A.Ş. alanında uzman kadrosu

Detaylı

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz MARPAR Ev Gereçleri San.ve Tic. Ltd. Şti. 2001-2009 tarihleri arasında ulusal ve uluslararası alanda bilinen markaların Karadeniz ve Doğu Anadolu

Detaylı

TARİHÇE Zorlu Cam Ticaret dürüstlük ve güven kaliteyi 40 a yakın araç ve iş makinesi parkı ve uzman kadrosu metreküp hazır beton üretimi

TARİHÇE Zorlu Cam Ticaret dürüstlük ve güven kaliteyi 40 a yakın araç ve iş makinesi parkı ve uzman kadrosu metreküp hazır beton üretimi TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari faaliyetine başlamış ve 1990

Detaylı

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ŞİRKET KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA BOZO İNŞAAT 2000 yılında İzmit e 896 konut güçlendirme projesi ile inşaat sektöründe faaliyete başlamıştır. Kurulduğu günden bu zamana kadar birçok yurt içi ve yurt dışı, inşaat

Detaylı

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Gürçelik Sunum 2017 Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Ürünler Toplam Kalite Yönetimi Hakkımızda

Detaylı

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m HAKKIMIZDA Firmamız 2005 yılında inşaat sektöründeki gelişmeler ışığında faaliyetlerine başlamıştır. Bu kapsamda çeşitli maden ve sanayi kuruluşlarının, endüstriyel işletmelerin tesis binalarının inşaat

Detaylı

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal Zorlu İnşaat Güvencesiyle... TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari

Detaylı

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR.

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR. DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR www.insayyapi.com Herşey hayal etmekle başlar... Geleceğimize kalıcı eserler bırakmak adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Değer katan yapılar inşa eder... İnsay Yapı Grubumuzun

Detaylı

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Modern Mekanlar Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu

Detaylı

NovaL MACHINE SYSTEMS

NovaL MACHINE SYSTEMS NovaL MACHINE SYSTEMS BRIKET makineleri & BETON SANTRALLARI BIOGRAFI & HAKKIMIZDA Faaliyetlerine iş ve inşaat makinaları imalatı ile başlayan NOVAL A.Ş., 25 yılı aşan tecrübesi ile konusunda uzman ve deneyimli

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

A member of the. Berner Group. Berner Grup Şirketi

A member of the. Berner Group. Berner Grup Şirketi A member of the Berner Group. Berner Grup Şirketi 9,000 çalışanıyla, 25 den fazla ülkede faaliyetiyle, 60 Grup Şirketiyle, Caramba ve BTI ile Berner Grubu, merkezi Künzelsau, Almanya da olan modern bir

Detaylı

ŞANTİYELER İÇİN OTOMATİK ARAÇ YIKAMA SİSTEMLERİ

ŞANTİYELER İÇİN OTOMATİK ARAÇ YIKAMA SİSTEMLERİ ŞANTİYELER İÇİN OTOMATİK ARAÇ YIKAMA SİSTEMLERİ ŞANTİYE ARAÇ YIKAMA MAKİNELERİ NEDİR? NE İŞE YARAR? Her türlü inşaat şantiyelerinde; hafriyat sahalarında, çöp geri dönüşüm tesislerinde, fabrika giriş çıkışlarında,

Detaylı

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r.

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m.. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e

Detaylı

L İ S E S İ K Ö R F E Z M E S L E K İ V E T E K N İ K A N A D O L U

L İ S E S İ K Ö R F E Z M E S L E K İ V E T E K N İ K A N A D O L U T.C.MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İle TÜPRAŞ Arasında Yapılan Makine Teknolojisi Alanı/Makine Bakım Onarım Dalı Eğitim İş Birliği Protokolü Kocaeli İli Körfez İlçesi Körfez Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Protokol

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

Total logistics under one roof. Tanıtım Sunumu

Total logistics under one roof. Tanıtım Sunumu Total logistics under one roof Tanıtım Sunumu 2015 SERTEL; Şirketimiz 1993 yılında kurulmuş olup, yurt içi lojistik taşımacılık sektöründe faaliyet göstermektedir. Sertel Lojistik çeşitli illerde toplam

Detaylı

Teknoloji Partneri. Çözüm Ortağı

Teknoloji Partneri. Çözüm Ortağı Mühendislik Çözümleri OTO M A S YO N Teknoloji Partneri MÜHENDiSLiK Çözüm Ortağı DA N I S M A N L I K www.inovamuhendislik.net KURUMSAL Endüstride ve sanayide kullanılan ve üretilen makine, sistem ve ekipmanlarda

Detaylı

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ.

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ. Hakkında Kuruluşu 2011 olan Nurhak Grup, müşterilerinin kalite beklentilerini karşılamaya ve arttırmaya devam etmektedir. Nurhak Grup, her projesinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaratıcı çözümler

Detaylı

Würth Industrie Service

Würth Industrie Service 2015 2015 Würth Industrie Service Würth Industrie Service - TR Alipaşa Mahallesi Uluğbey Caddesi Silivri - İstanbul Tel: 0090 212 716 52 00 Faks: 0090 212 716 52 25 info@wurth-industrie.com.tr www.wurth-industrie.com.tr

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

Kurumsal Tanıtım. We are working for your success

Kurumsal Tanıtım. We are working for your success Kurumsal Tanıtım We are working for your success Kurumsal Kurumsal Firmamız 1955 yılından bu yana Elektrik ve Aydınlatma sektöründe faaliyet göstermektedir. Kurucumuz Orhan KURTULUŞ kentimizin ve sektörümüzün

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber M Ü H E N D İ S L İ K Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci,

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

ARKOM Kombinize Değer Katar

ARKOM Kombinize Değer Katar Kombinize Değer Katar içinizi ısıtan öneriler! %30 a varan Değerli müşterilerimiz; Doğalgazı daha verimli, daha tasarruflu ve daha güvenli kullanmaya yönelik öneri ve uyarılarımızı dikkate alınız. Sağlıklı,

Detaylı

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr ALIGAL Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler www.airliquide.com.tr ALIGAL : AVANTAJLARI Müşteri ve çözüm odaklı bir ürün Gıda dondurucular, azot (N 2 ) ve karbondioksit (CO 2 ) gibi gıda dondurucu

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI www.promekanik.com 2011 yılında Dörtyol/Hatay da kurulmuş olan Promekanik Mühendislik Ltd. Şti, ağırlıklı olarak Demir ve Çelik Üretim Tesisleri, Petrokimya Tesisleri, Toz Toplama Sistemleri, Kaldırma

Detaylı

En Ucuz Enerji, Tasarruf Edilen Ve Verimli Kullanılan Enerjidir.

En Ucuz Enerji, Tasarruf Edilen Ve Verimli Kullanılan Enerjidir. 2011 Dünya alarm veriyor Fosil kaynaklarının tükenmesi, alternatif kaynakların henüz ekonomik olmaması nedeniyle, kullanılan enerjinin tamamının faydaya dönüştürülmesi ile daha temiz çevre sağlanabilecektir.

Detaylı

kaynakları insan Hizmet ve kalite sunumu sizlere kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak.

kaynakları insan Hizmet ve kalite sunumu sizlere kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak. insan kaynakları Hizmet ve kalite sunumu sizlere kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak. Tüm Türkiye de hızlı bir şekilde sonuca ulaşacağınız tek nokta. Tüm hizmetlerimizde iletişim farkını yaşıyacaksınız.

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

İzin yolu çile yolu olmaktan çıkıyor!

İzin yolu çile yolu olmaktan çıkıyor! İzin yolu çile yolu olmaktan çıkıyor! Araçları ile Türkiye ye gidecek olan vatandaşlarımız yola çıkmadan sigorta ve asistans ihtiyaçlarını karşılayacak, yola huzurla çıkacak. Büyük heyecanla beklediğimiz

Detaylı

EFEKTİF ARAÇ KULLANIMI TRUCKCAM ÖNDÜZEN CİHAZLARI

EFEKTİF ARAÇ KULLANIMI TRUCKCAM ÖNDÜZEN CİHAZLARI EFEKTİF ARAÇ KULLANIMI TRUCKCAM ÖNDÜZEN CİHAZLARI TRUCKCAM merkezi İSVEÇTE Katrineholm şehrinde 2001 yılında kurulmuştur. Kuruluş amacı Yeni patentli kamera teknolojisi ile yenilikçi, verimli en son teknoloji

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA Yekaş&Fides Global Logistics olarak, yola çıktığımız 1998 yılından bu yana, hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün artırarak şeffaf, güvenilir ve müşteri odaklı lojistik hizmetleri sunuyoruz.

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla

Detaylı

ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ.

ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ. hakkımızda 16.05.1985 yılında İstanbul Cağaloğlu nda kurulan firmamız ilerleyen zamanla birlikte gelişip güçlenmiş ve 24.03.1995 yılında ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ. adını alarak matbaacılık

Detaylı

Endüstriyel Çözümlerimiz

Endüstriyel Çözümlerimiz Endüstriyel Çözümlerimiz Panel - IPC - HMI Tamiri Sürücü Tamiri Motor & Sürücü Uygulamaları Lazerli Kaplin Ayarı Online İzleme Vibrasyon Ölçüm ve Analizi www.ceamuhendislik.com.tr Kestirimci Bakım Hizmetleri

Detaylı

Berner Türkiye. 27/Mayıs/ 2016; Konya Konferansı Sunumu

Berner Türkiye. 27/Mayıs/ 2016; Konya Konferansı Sunumu 27/Mayıs/ 2016; Konya Konferansı Sunumu Sunum İçeriği Berner Grup Yeni Dünya Yeni Müşteri Yeni Yaklaşımlar 2 Berner Grup 9.000 çalışan 60 yıllık tecrübe İnşaat ve Otomotiv Sektöründe ve Endüstri alanlarında

Detaylı

Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz!

Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz! Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz! Müşteri Memnuniyeti Toyota dünyanın en çok tercih edilen otomotiv markası çünkü tüketicisini en çok memnun eden marka. Bunun kanıtı ortada: Toyota, Ulusal Kalite

Detaylı

SDA ENERJİ TELEKOMÜNİKASYON

SDA ENERJİ TELEKOMÜNİKASYON SDA ENERJİ TELEKOMÜNİKASYON VİZYONUMUZ SDA Enerji Telekomünikasyon Elektronik İnşaat San. Tic. Ltd. Şti, kuruluş tarihinden itibaren sektörün ileri gelen markaları ile işbirliğine giderek Enerji, Telekomünikasyon

Detaylı

Makina İnş. Gıda Nak. Tic. Ltd. Şti.

Makina İnş. Gıda Nak. Tic. Ltd. Şti. LARA Bakım-Onarım Montaj-Demontaj-Revizyon Mekanik ve Çelik İmalat,Montaj ve Demontaj Yedek Parça Web: Hakkımızda Lara 2006 yılı kasım ayında Mehmet TOSUN tarafından Ergani/Diyarbakır da kurulmuş ve Temmuz

Detaylı

Güneş Enerji Sistemleri. www.cansolar.com.tr

Güneş Enerji Sistemleri. www.cansolar.com.tr Güneş Enerji Sistemleri www.cansolar.com.tr Hakkımızda Yenilenebilir ve sürdürülebilir enerji sektöründe faaliyet göstermek amacıyla 2013 yılı başlarında kurulan firmamız, uzmanlık alanı güneş enerji sistemleri

Detaylı