TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ BAġKANI DĠYARBAKIR DAYDI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ BAġKANI DĠYARBAKIR DAYDI"

Transkript

1 8 HABERLER TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ BAġKANI DĠYARBAKIR DAYDI Türkiye Barolar Birliği BaĢkanı Av. V. Ahsen CoĢar, KCK davasında avukat görevlendirmedikleri gerekçesiyle mahkemece haklarında suç duyurusunda bulunulan Diyarbakır Barosu Yönetim Kurulu'na destek vermek üzere 10 Ağustos 2011 tarihinde Diyarbakır a gitti. CoĢar ın yanı sıra, Ġzmir Barosu BaĢkanı Av. Sema PekdaĢ, Mersin Barosu BaĢkanı Av. Hulki Özel, MuĢ Barosu BaĢkanı Av. Sabahattin Göçmen, ġırnak Barosu BaĢkanı Av. NuĢirevan Elçi, ġanlı Urfa Barosu BaĢkanı Av. Ġrfan Güven, Tunceli Barosu BaĢkanı Av. Fatma Kalsen ile Ankara, Batman, Bitlis Barolarını temsil eden yönetim kurulu üyeleri de Diyarbakır daydı.

2 9 HABERLER Türkiye Barolar Birliği BaĢkanı Av. V. Ahsen CoĢar, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada; Türkiye Barolar Birliği ve barolar olarak iyi günlerinde ve zor günlerinde her baronun yanında ve arkasında olduklarına dikkat çekti. CoĢar, hem bu nedenle, hem de üzerinde son derece duyarlı oldukları savunma mesleğine, savunmanın özgürlüğüne, baroların bağımsızlığına ve tüzel kiģiliklerine yönelik her saldırıda Barolar Birliği nin ve baroların tam bir dayanıģma içerisinde olduklarını kamuoyuna göstermek amacıyla Diyarbakır a geldiklerini ifade etti. Ruhsat törenine katıldı Türkiye Barolar Birliği BaĢkanı CoĢar, Diyarbakır Barosu tarafından düzenlenen ruhsat törenine katılarak Av.Zafer ġeran a ruhsatını verdi ve cübbesini giydirdi.

3 10 HABERLER Ruhsat töreni sonrasında Diyarbakır Barosu nu ziyaret eden CoĢar, Diyarbakır Barosu BaĢkanı Av. M. Emin Aktar a Türkiye Barolar Birliği nin plaketini sundu. Diyarbakır Barosu BaĢkanı Av. M. Emin Aktar ın Birlik BaĢkanına plaket sunmasının ardından Diyarbakır a gelen baro baģkanları ve baro yönetim kurulu üyeleriyle birlikte günün anısı resimleģtirildi Birlik BaĢkanı CoĢar, Diyarbakır Barosu ndan sonra, Diyarbakır Barosu BaĢkanı Av.M.Emin Aktar, Ġzmir Barosu BaĢkanı Av.Sema PekdaĢ, Mersin Barosu BaĢkanı Av.Hulki Özel, ġırnak Barosu BaĢkanı Av.NuĢirevan Elçi, Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av.Erol Aras ile birlikte Diyarbakır BaĢsavcısı Ġlter Çetin e nezaket ziyaretinde bulundu ve kendilerine Türkiye Barolar Birliği nin plaketini sundu.

4 11 HABERLER Türkiye Barolar Birliği nden TBMM BaĢkanı na ziyaret Türkiye Barolar Birliği BaĢkanı Av. V. Ahsen CoĢar, BaĢkan Yardımcısı Av. Berra Besler, Genel Sekreter Av. Cengiz Tuğral, 8 Ağustos 2011 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi BaĢkanı Cemil Çiçek i makamında ziyaret etti. Meclis BaĢkanı Çiçek e yeni görevinde baģarılar dileyen CoĢar Türkiye nin gündeminde olan yeni Anayasa çalıģmalarına Barolar Birliği olarak katkı yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Baroların ve savunmanın Anayasa nın yargı bölümünde yer alması gerektiğini vurgulayan CoĢar, gerek bu konuda gerekse üzerinde çalıģmakta oldukları yeni Avukatlık Kanunu taslağının kanunlaģması hususunda Çiçek ten Meclis BaĢkanı ve meslektaģ olarak değerli desteklerini beklediğini ifade etti. TBMM BaĢkanı Çiçek, her iki konuda da desteğini esirgemeyeceğini, yeni Anayasa konusunda TBB nin görüģlerinin kendileri için önemli ve değerli olduğunu, gerektiğinde Barolar Birliği nin yeni Anayasa çalıģmalarında uzlaģtırıcılık rolü üstlenebileceğini ve hatta üstlenmesi gerektiğini belirtti.

5 12 HABERLER ĠZMĠR DE BĠR DĠZĠ ZĠYARET Türkiye Barolar Birliği BaĢkanı Av. V. Ahsen CoĢar ile BaĢkan Yardımcısı Av. Talay ġenol 5 Ağustos 2011 tarihinde Ġzmir e giderek bir dizi ziyaret gerçekleģtirdiler. Birlik BaĢkanı CoĢar ve BaĢkan Yardımcısı ġenol ilk olarak, Barolar Birliği Kurucu BaĢkan Yardımcısı ve Ġzmir Baro BaĢkanı olarak görev yapan Av. Cengiz Ġlhan ın vefatı nedeniyle baģsağlığı ziyaretlerinde bulundular. Önce Ġzmir Barosu BaĢkanı Av. Sema PekdaĢ a baģsağlığı dileyen CoĢar ve ġenol, daha sonra hep birlikte merhum Av. Cengiz Ġlhan ın ailesini evinde ziyaret ettiler. Türkiye Barolar Birliği BaĢkanı Av. V. Ahsen CoĢar ve BaĢkan Yardımcısı Av. Talay ġenol daha sonra hasta ziyaretleri yaptılar. CoĢar ve ġenol, Ġzmir Barosu BaĢkanı Av. Sema PekdaĢ ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Halil Dönmez in de katılımıyla bir süre önce ameliyat olan Ġzmir Barosu önceki baģkanlarından Av. Bahattin Özcan Acar ı evinde ziyaret ederek geçmiģ olsun dileğinde bulundular.

6 13 HABERLER Ġzmir Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sefa Yılmaz ın da katıldığı heyet daha sonra rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören Ġzmir Barosu önceki baģkanlarından Av. Enver Arslanalp e bir moral ziyareti yaptı. Heyet son olarak Türkiye Barolar Birliği Denetleme Kurulu üyeliği de yapan Ġzmir Barosu önceki baģkanlarından Av. Güney Dinç ile Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Ġzmir Barosu önceki baģkanlarından Av. GüneĢ Atabay a nezaket ziyaretinde bulundu.

7 14 HABERLER Meslek KuruluĢları Yeni Anayasa ÇalıĢmaları Ġçin Bir Araya Geldi Anayasa nın 135. maddesi anlamında kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluģları yeni anayasa hazırlık çalıģmalarıyla ilgili görüģ alıģveriģinde bulunmak üzere 2 Ağustos 2011 tarihinde TOBB da bir araya geldi. TOBB BaĢkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun daveti üzerine gerçekleģen toplantıya; Türkiye Barolar Birliği BaĢkanı Av. Vedat Ahsen CoĢar, TESK BaĢkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Noterler Birliği BaĢkanı Fahri Köse, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali MüĢavirler ve Yeminli Mali MüĢavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) BaĢkanı Nail Sanlı, Türk Veteriner Hekimleri Birliği BaĢkanı Dr. Mehmet Alkan, Türkiye Katılım Bankaları Birliği BaĢkanı Fahrettin YahĢi, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) BaĢkanı BaĢaran Ulusoy, TZOB Hukuk DanıĢmanı Cahit Babacan ile Türk Eczacılar Birliği BaĢkanı Erdoğan Çolak katıldılar. Toplantıya katılan baģkanlar tarafından Anayasa Platformu çalıģmalarının önümüzdeki süreçte sürdürülmesi kararlaģtırıldı.

8 15 HABERLER BAROLAR ARASI ÜCRETSĠZ TELEFON AĞI Barolarımız arasında ücretsiz telefon görüşmesinin yapılabilmesi için Ağustos ayında başlattığımız telefon ağı kurulumu barolarımızın büyük kısmında tamamlandı. Türkiye Barolar Birliği Çağrı Merkezi Projesi kapsamında barolar ile TBB arasında ücretsiz ve güvenli görüģme olanağı sunan IP bazlı telefon sistemleri kurulmaya baģlandı. Proje tamamlandığında barolar, kendi birimleri, Türkiye Barolar Birliği ve diğer barolar ile bu telefonu kullanmak suretiyle merkezi sistem üzerinden ücretsiz görüģme yapabilecekleri gibi Türkiye nin her yerinden ( 444 BARO) arandığında TBB Çağrı Merkezi ile görüģülebilecek ya da doğrudan il barosuna bağlanabilecekler. Ġlk aģamada, staj kredi, stajyer genel sağlık sigortası, kimlik ve e-imza konularında bilgi alınabilecek ve UBAP a iliģkin iģlemler, nolu telefon aracılığı ile TBB Çağrı Merkezi üzerinden yapılabilecek. ARAÇ TESLĠMLERĠ 2011 yılının Ocak ayında baģlattığımız Hizmet Aracı Olmayan Barolara Hizmet Aracı Kampanyası kapsamında Ağustos ayında Denizli ve Aydın barolarımızın araçlarını da teslim ettik. Böylece Ağustos sonu itibarıyla hizmet aracı talebinde bulunan 73 baromuzdan 70 inin araçlarını teslim etmiģ olduk.

9 16 HABERLER ÜÇLÜ PROTOKOL YENĠLENDĠ Uygulanmasında yaģanan sorunlar nedeniyle Türkiye Barolar Birliği ve Türk Tabipler Birliği tarafından 13 Aralık 2010 tarihinde düzenlenen ortak basın toplantısı ile kamuoyunun gündemine taģınan, değiģtirilmesi talep ve takip edilen, Terörle ve Çıkar Amaçlı Suç Örgütleriyle Mücadele Amacıyla Adalet, ĠçiĢleri ve Sağlık Bakanlıkları tarafından 06 Ocak 2000 tarihinde imzalanmıģ olan Üçlü Protokol yeniden düzenlendi. Türkiye Barolar Birliği BaĢkanı Av. V. Ahsen CoĢar ve Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi BaĢkanı Dr. EriĢ Bilaloğlu ortak basın toplantısında, Üçlü Protokol ün, terörle mücadele ve çıkar amaçlı suç örgütleriyle mücadele kapsamındaki tutuklu ve hükümlülerin muayenesi sırasında yalnız olamayacaklarını öngören 61. maddesi hükmünün, insan hakları ile hekimlik mesleğinin ilkelerine aykırı olmasının yanı sıra hekimle hasta arasında bir tür güvenlik duvarı oluģturduğunu ve sonuç olarak hastanın en temel insan haklarından olan tıbbi yardım ve tedavi alma hakkını ortadan kaldırdığını vurgulamıģlar, hasta-hekim, avukat-müvekkil iliģkilerinin mahremiyetine dikkat çekerek, adalet ve sağlık bakanlarından Üçlü Protokol den imzalarını çekmelerini istemiģlerdi. COġAR DAN ĠSTANBUL CUMHURĠYET BAġSAVCISI NA ZĠYARET Basın Ġlan Kurumu Genel Kurulu'na katılmak üzere Ġstanbul'da bulunan Türkiye Barolar Birliği BaĢkanı AV. V. Ahsen CoĢar, Ġstanbul Cumhuriyet BaĢsavcısı Turan Çolakkadı'ya nezaket ziyaretinde bulundu ve TBB plaketini takdim etti.

10 17 HABERLER 7. AVUKAT SPOR OYUNLARI EKĠM 2011 TARĠHLERĠ ARASINDA ANTALYA DA YAPILACAK Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu 8 9 Ağustos 2011 tarihli toplantısında TBB nin spor faaliyetlerinin yürütülmesi ve Avukatlar Spor Oyunları nın organize edilmesi için Yönetim Kurulu Üyesi Av. M. Turgay Bilge koordinatörlüğünde TBB Spor Komisyonu kurulmasını kararlaģtırdı. Bu çerçevede TBB Spor Komisyonu Av. Hüseyin Çolak, Av. Tuncay Seven, Av. Nesim Acar, Av. Atalay Aksay, Av. H.RüĢtü Aksoy, Av. Engin Tuzcuoğlu, Av. Çağatay Peker, Av. Ramiz Emlik, Av. Süleyman Akıncı ile Av. Ali Erdem Akçay dan oluģturuldu. TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ AVUKATLAR SPOR OYUNLARI Türkiye Barolar Birliği nce gerçekleģtirilecek olan Avukatlar Spor Oyunları 2011; futbol, basketbol ve voleybol dallarında erkekler bayanlar kategorilerinde olmak üzere Ekim tarihlerinde Antalya Barosu nun ev sahipliğinde Antalya Kundu Bölgesi nde bulunan WOW Topkapı ve Kremlin Otelleri nde yapılacak. Sonuçlar; detaylı bilgi ve programın yer aldığı web sitemiz adresinden duyurulacak.

TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ

TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ SAYI 13 Ağustos 2011 TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ BARIġIN GÜVENĠN ĠSTĠKRARIN ÖZGÜRLÜĞÜN VE DEMOKRASĠNĠN TEK GÜVENCESĠ OLAN HUKUKU DEVLETĠN SĠYASETĠN HER TÜRLÜ ERKĠN ÜZERĠNE ÇIKARMAK EN TEMEL GÖREVĠMĠZDĠR İÇİNDEKİLER

Detaylı

ALTINCI BÖLÜM. Ziyaretler

ALTINCI BÖLÜM. Ziyaretler ALTINCI BÖLÜM Ziyaretler Ankara Barosu 61 inci Olağan Genel Kurulu nda seçilerek 13 Ekim 2010 tarihinde yeni görevine başlayan Ankara Barosu Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, Baronun Yönetim Organları ve TBB

Detaylı

62. ALMAN AVUKATLAR GÜNÜ ETKĠNLĠKLERĠ

62. ALMAN AVUKATLAR GÜNÜ ETKĠNLĠKLERĠ 22 HABERLER 62. ALMAN AVUKATLAR GÜNÜ ETKĠNLĠKLERĠ Türkiye Barolar Birliği BaĢkanı Av. Vedat Ahsen CoĢar ve Genel Sekreter Av. Cengiz Tuğral, 2-4 Haziran 2011 tarihleri arasında Almanya Barolar Birliği

Detaylı

TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ YÖNETĠMĠ ERZĠNCAN DAYDI

TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ YÖNETĠMĠ ERZĠNCAN DAYDI 12 KATILIMLAR TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ YÖNETĠMĠ ERZĠNCAN DAYDI Türkiye Barolar Birliği yönetimi 25 Haziran 2011 tarihinde Erzincan Barosu nun yeni hizmet binasının açılıģ törenine katıldı. Av. V. Ahsen

Detaylı

Yönetim Kurulu'nun Yemin Töreni'ne katılım gerçekleşti.

Yönetim Kurulu'nun Yemin Töreni'ne katılım gerçekleşti. 20.08.2013 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı. Yemin Töreni Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU 24 NİSAN 2013 GÜNDEMİ KARAR

YÖNETİM KURULU 24 NİSAN 2013 GÜNDEMİ KARAR Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 24 NİSAN 2013 GÜNDEMİ KARAR Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

HUKUK UYUġMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK

HUKUK UYUġMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK 13 TOPLANTILAR HUKUK UYUġMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK Türkiye de hukuk uyuģmazlıklarında arabuluculuğun etkin bir Ģekilde uygulanması ve Türkiye için uygun bir modelin geliģtirilmesi amacıyla Adalet Bakanlığı

Detaylı

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/03/2012-31/03/2012)

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/03/2012-31/03/2012) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 01/04/2012 AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/03/2012-31/03/2012) İÇİNDEKİLER 1- SORU ÖNERGELERĠ... 3 1.1- BAKANLIĞIMIZA YÖNELTĠLEN... 3 1.1.1- Ankara Milletvekili

Detaylı

BELEDĠYE BĠRLĠKLERĠNDE EĞĠTĠM ÇALIġMALARI

BELEDĠYE BĠRLĠKLERĠNDE EĞĠTĠM ÇALIġMALARI BELEDĠYE BĠRLĠKLERĠNDE EĞĠTĠM ÇALIġMALARI YEREL YÖNETĠM REFORMU SÜRECĠNDE BELEDĠYELERĠN EĞĠTĠM ĠHTĠYACINI BELĠRLEME ÇALIġTAYI 25-26 Ocak 2006 / Ankara Birliklerin Hukuki Dayanakları Anayasanın 127 nci

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

YÖNETİM KURULU 23 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 23 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 23 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1. Güncel olayların görüşülüp, değerlendirilmesi Başkan tarafından güncel olaylar hakkında bilgilendirme yapıldı. 2. CCBE'nin 21 Ocak 2011 tarihinde Brüksel'de gerçekleştirilecek Daimi Komite Av. Serhan

Detaylı

Uluslararası İlişkiler ULUSLARARASI İLİŞKİLER

Uluslararası İlişkiler ULUSLARARASI İLİŞKİLER 6 ULUSLARARASI İLİŞKİLER Uluslararası İlişkiler 6. BÖLÜM ULUSLARARASI İLİŞKİLER Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonu 2012-2014 dönemine ilişkin ilk toplantısını 28 Kasım 2012 tarihinde yapmış, toplantıda

Detaylı

4 ARALIK 2013 Güney Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu 2014 yılı aidiyet uygulamaları ile ilgili Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek bilgi verdi.

4 ARALIK 2013 Güney Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu 2014 yılı aidiyet uygulamaları ile ilgili Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek bilgi verdi. 2 ARALIK 2013 Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde görevli meslektaşlarımız Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek, hayırlı olsun Eczacıları Odamıza nezaket ziyaretinde bulundular. 3 ARALIK 2013 Adana Eczacı

Detaylı

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti. 1 MAYIS 2015 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta Adana Eczacı Odası olarak Adana Eczane Teknisyenleri Derneği üyeleriyle birlikte alanlardaydık. 4 MAYIS 2015 Oda Başkanımız

Detaylı

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI. 17 Ocak 2015

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI. 17 Ocak 2015 TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI 17 Ocak 2015 31.05.2013-31.12.2014 tarihleri arasında 10.814 yeni meslektaş aramıza katıldı TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU 29.05.2013-31.12.2014

Detaylı

5 ŞUBAT 2014 Gençlik Komisyonumuz tarafından mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarımız ile tanışma yemeği düzenlenmiştir.

5 ŞUBAT 2014 Gençlik Komisyonumuz tarafından mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarımız ile tanışma yemeği düzenlenmiştir. 1 ŞUBAT 2014 Güney Bölgesi Eczacı Odaları Toplantısı Odamız ev sahipliğinde Adana da gerçekleşmiştir. Toplantıya Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mersin, Hatay, Aksaray, Osmaniye, Karaman, Nevşehir ve

Detaylı

ġubat 2011 04 10 NĠSAN 2011 Avukatlar Haftası I. Uluslararası Avukatlık Hukuku Konferansı Ölümü YaĢamak Okuma Tiyatrosu Yaratıcı Drama Performansı

ġubat 2011 04 10 NĠSAN 2011 Avukatlar Haftası I. Uluslararası Avukatlık Hukuku Konferansı Ölümü YaĢamak Okuma Tiyatrosu Yaratıcı Drama Performansı SAYI 7 ġubat 2011 H E R K E S Ġ Ç Ġ N A D A L E T A D A L E T Ġ Ç Ġ N A V U K A T 04 10 NĠSAN 2011 Avukatlar Haftası I. Uluslararası Avukatlık Hukuku Konferansı Ölümü YaĢamak Okuma Tiyatrosu Yaratıcı Drama

Detaylı

TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1. Güncel olayların görüşülüp, değerlendirilmesi, Başkan tarafından sivil toplum kuruluşları ile ülke gündemindeki yeni anayasa yapılması konusuna ilişkin yapılan ön görüşmeler hakkında bilgi verildi.

Detaylı

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri 2014 1 ORDU ODÜ Rektörü Prof.Dr. Tarık Yarılgaç tan OO Ziyareti Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Ziyarette Ordu Mali Müşavirler

Detaylı

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar.

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 5 MART 2013 Yönetim Kurulumuz Halk Sağlığı Müdürü Sayın Dr.

Detaylı

YÖNETİM KURULU 02 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 02 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 02 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

BAġKAN : Özcan KALAYCI. SAYMAN : Nesrin FĠDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMĠTELER TOPLANTI BĠLGĠLERĠ

BAġKAN : Özcan KALAYCI. SAYMAN : Nesrin FĠDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMĠTELER TOPLANTI BĠLGĠLERĠ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&Ġsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI Kuruluş 13 Mart 2007 Charter 30 Mayıs 2007 Dönem: 2011-2012 Tarih: 27.12.2011 Sayı: 26 U.R ve BÖLGE YÖNETĠMĠ YÖNETĠM

Detaylı

YÖNETİM KURULU 21 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR GÜNDEM MADDELERİ. Sıra. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı.

YÖNETİM KURULU 21 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR GÜNDEM MADDELERİ. Sıra. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı. YÖNETİM KURULU 21 MAYIS 2013 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ KARAR 1 2 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yemin

Detaylı

YÖNETIM KURULU 26 SUBAT 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 26 SUBAT 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 26 SUBAT 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 26 MART 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 26 MART 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 26 MART 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/02/2012-29/02/2012)

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/02/2012-29/02/2012) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14/03/2012 AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/02/2012-29/02/2012) İÇİNDEKİLER 1- DĠĞER FAALĠYETLER... 3 1.1- TÜRKĠYE BÜYÜK MĠLLET MECLĠSĠNDE YAPILAN TOPLANTILAR...

Detaylı

YÖNETİM KURULU 05 AĞUSTOS 2014 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 05 AĞUSTOS 2014 GÜNDEMİ YÖNETİM KURULU 05 AĞUSTOS 2014 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

22.10.2013. Gerekli çalışmaları yapmak üzere Av.Özkan YÜCEL'in görevlendirilmesine O.B.K.V.

22.10.2013. Gerekli çalışmaları yapmak üzere Av.Özkan YÜCEL'in görevlendirilmesine O.B.K.V. 22.10.2013 Av.E. B.'nin 11.10.2013 tarihli 28292 gelen evrak sayılı, yangın nedeniyle zarar gören avukatlık bürosu için İzmir Barosu'ndan yardım isteminin Av.E. B.'nin 11.10.2013 tarihli 28292 gelen evrak

Detaylı

TARİH : 30 EKİM 02 KASIM 2014

TARİH : 30 EKİM 02 KASIM 2014 TARİH : 30 EKİM 02 KASIM 2014 Antalya Barosu 8 ve 9.Atatürk Kupası Avukat Spor Oyunları, ADANA BAROSU, ADANA ÇUKUROVA, ANKARA BAROSU, ANKYRA, ANTALYA BAROSU, ANTALYA OLYMPOS, BURSA BAROSU, GAZİANTEP BAROSU,

Detaylı

DÜN DÜNDE KALDI CANCAĞIZIM. BUGÜN DAHA GÜZEL ġeyler YAPMAK LAZIM MÜZĠK, TĠYATRO, BALE VE SEMÂNIN MÜKEMMEL BĠRLĠKTELĠĞĠ

DÜN DÜNDE KALDI CANCAĞIZIM. BUGÜN DAHA GÜZEL ġeyler YAPMAK LAZIM MÜZĠK, TĠYATRO, BALE VE SEMÂNIN MÜKEMMEL BĠRLĠKTELĠĞĠ 27 ETKİNLİKLER DÜN DÜNDE KALDI CANCAĞIZIM BUGÜN DAHA GÜZEL ġeyler YAPMAK LAZIM MÜZĠK, TĠYATRO, BALE VE SEMÂNIN MÜKEMMEL BĠRLĠKTELĠĞĠ Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenen Hak Dostu Mevlana - HOŞGÖRÜ

Detaylı

BERKTAŞ, SSGÜNEY ECZACILARI ÜRETİM TEMİN VE DAĞITIM KOOPERATİF

BERKTAŞ, SSGÜNEY ECZACILARI ÜRETİM TEMİN VE DAĞITIM KOOPERATİF 1 HAZİRAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Fatih BERKTAŞ, SSGÜNEY ECZACILARI ÜRETİM TEMİN VE DAĞITIM KOOPERATİF Güney Ecza Koop 26.Olağan Genel Kurulu na katıldılar. 5 HAZİRAN

Detaylı

3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı.

3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı. 3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı. 4 MART 2014 Çukurova Üniversitesi Dekan Yardımcısı Ecz. Eda KUMCU ve Yardımcı Doç.Dr. Sinem BÜYÜKNACAR Yönetim

Detaylı

KOOPERATİFÇİLİĞİN 25.YIL BULUŞMASI GECESİ

KOOPERATİFÇİLİĞİN 25.YIL BULUŞMASI GECESİ 08 ARALIK 2012 Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE, 11 Bölge Eczacı Odası Başkan ve Yöneticilerinin (8. Bölge Gaziantep Eczacı Odası,14. Bölge Kahramanmaraş Eczacı

Detaylı

Erzurum Karayazı Sulh Hukuk Mahkemesi'nin kayyım atanması davasının açık yargılanmasının sonucunun bildirimine ilişkin yazısı okundu.

Erzurum Karayazı Sulh Hukuk Mahkemesi'nin kayyım atanması davasının açık yargılanmasının sonucunun bildirimine ilişkin yazısı okundu. 02.01.2013 Av. Y. G.'ün 28.10.2012 tarihli 29290 gelen evrak sayılı,izmir Barosu Yönetim Kurulu'nun 27.11.2012 tarihli 5/11 sayılı görevlendirme yazısının Av. Y. G.'ün 28.10.2012 tarihli 29290 gelen evrak

Detaylı

Türkiye nin Yeni Anayasa Arayışı: 2011-2013 TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu Tecrübesi

Türkiye nin Yeni Anayasa Arayışı: 2011-2013 TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu Tecrübesi Taylan BARIN Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Anayasa Hukuku Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Türkiye nin Yeni Anayasa Arayışı: 2011-2013 TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu Tecrübesi AK Parti, CHP, MHP ve BDP

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (22.11.2018-27.12.2018) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY ÜYE İSTATİSTİKİ 22.11.2018-27.12.2018 tarihleri arasında Odamıza; 54 yeni üye kaydedilmiş, 89 üyenin

Detaylı

ÜNĠVERSĠTE HASTANELERĠ BĠRLĠĞĠ DERNEĞĠ GENEL KURULU NĠSAN 2009 DAN BU GÜNE ÜNĠVERSĠTE HASTANELERĠ BĠRLĠĞĠ FAALĠYETLERĠ 2 EYLÜL 2010 ĠSTANBUL

ÜNĠVERSĠTE HASTANELERĠ BĠRLĠĞĠ DERNEĞĠ GENEL KURULU NĠSAN 2009 DAN BU GÜNE ÜNĠVERSĠTE HASTANELERĠ BĠRLĠĞĠ FAALĠYETLERĠ 2 EYLÜL 2010 ĠSTANBUL NĠSAN 2009 DAN BU GÜNE ÜNĠVERSĠTE HASTANELERĠ BĠRLĠĞĠ FAALĠYETLERĠ 2 EYLÜL 2010 ĠSTANBUL Üniversite Hastaneleri Birliği Platformu; 2009 Nisan, Ġstanbul Üniversitesi Toplantısı, 2009 Mayıs, Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

Ekim 2011 YENİ ANAYASA YAPIMI SÜRECİNDE ÜÇÜNCÜ SES OLACAĞIZ

Ekim 2011 YENİ ANAYASA YAPIMI SÜRECİNDE ÜÇÜNCÜ SES OLACAĞIZ SAYI 15 Ekim 2011 YENİ ANAYASA YAPIMI SÜRECİNDE ÜÇÜNCÜ SES OLACAĞIZ TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZIN VE BÖLGEDEKİ MESLEKTAŞLARIMIZIN YANINDA TÜRKİYE YARGIÇLAR HÜKÜMETİ SÜRECİNİ GERİDE

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZ 5. MESLEK KOMİTE BAŞKANI MUSTAFA BARIŞ BAKIR IN MAĞAZA AÇILIŞI

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZ 5. MESLEK KOMİTE BAŞKANI MUSTAFA BARIŞ BAKIR IN MAĞAZA AÇILIŞI ODAMIZ 5. MESLEK KOMİTE BAŞKANI MUSTAFA BARIŞ BAKIR IN MAĞAZA AÇILIŞI Odamız 5. Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Barış BAKIR'ın Akçay'daki yeni mağazasının açılışı odamız yöneticileri ve genel sekreterimizin

Detaylı

2004 TÜRKİYE İSRAFI ÖNLEME VE VERİMLİLİK YILI KONSEYİ VE İCRA KURULU ÇALIŞMA ESASLARI

2004 TÜRKİYE İSRAFI ÖNLEME VE VERİMLİLİK YILI KONSEYİ VE İCRA KURULU ÇALIŞMA ESASLARI 2004 TÜRKİYE İSRAFI ÖNLEME VE VERİMLİLİK YILI KONSEYİ VE İCRA KURULU ÇALIŞMA ESASLARI Amaç Madde 1- Bu esasların amacı, 2004 Türkiye İsrafı Önleme ve Verimlilik Yılı Konsey ve İcra Kurulu nun kuruluşu,

Detaylı

TBMM (S. Sayısı: 396)

TBMM (S. Sayısı: 396) Dönem: 23 Yasama Yılı: 3 TBMM (S. Sayısı: 396) Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ve Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Raporu (1/712) Not:

Detaylı

T Ü R K İ Y E B A R O L A R B İ R L İ Ğ İ B A Ş K A N L I Ğ I Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

T Ü R K İ Y E B A R O L A R B İ R L İ Ğ İ B A Ş K A N L I Ğ I Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı 1. Güncel olayların görüşülüp, değerlendirilmesi, İki toplantı arasındaki olaylar hakkında görüşüldü, Serhan Özbek ve Kadri Markoç anayasa çalışmalarına ilişkin görüşlerini yazılı olarak bildireceklerini

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 580 22/02/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 63 Sayın Üyemiz, 1. Macaristan 7. Tarım

Detaylı

Karar Sayýsý : 2008/14118 Pazar, 19 Ekim 2008

Karar Sayýsý : 2008/14118 Pazar, 19 Ekim 2008 Karar Sayýsý : 2008/14118 Pazar, 19 Ekim 2008 Taþpýnar Muhasebe 14 Ekim 2008 SALI Resmî Gazete Sayý : 27024 MÝLLETLERARASI ANDLAÞMA Karar Sayýsý : 2008/14118 26 Haziran 2008 tarihinde Antalyada imzalanan

Detaylı

02 KASIM 2016 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı.

02 KASIM 2016 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı. 02 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı. 03 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN Ankara da düzenlenen Türk

Detaylı

ANKARA BAROSU FAALİYET RAPORU

ANKARA BAROSU FAALİYET RAPORU ANKARA BAROSU FAALİYET RAPORU 13 MART 2011 31 EKİM 2011 ANKARA BAROSU YAYINLARI Ankara Barosu Başkanlığı, 2011 Tüm hakları saklıdır. ANKARA BAROSU BAŞKANLIĞI Adliye Sarayı Kat: 5 Sıhhiye/ANKARA Tel: (0.312)

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

ANKARA BAROSU YÖNETİM KURULU Sayman Üye Üye Üye Üye Üye Üye Üye

ANKARA BAROSU YÖNETİM KURULU Sayman Üye Üye Üye Üye Üye Üye Üye SIRA DOSYA İLGİLİ KONU KARAR NO NO ÖZETİ 1 AV.. Disiplin Kurulu Başkanlığı'nın. Esas sayılı dosyalarına ulaşan Av.. hakkında verilen. Ceza Mahkemesi'nin. gün ve. Esas,. Karar sayılı kararı doğrultusunda

Detaylı

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/ /01/2013)

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/ /01/2013) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 01/02/2013 AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/2013-31/01/2013) ĠÇĠNDEKĠLER 1- DĠĞER FAALĠYETLER... 3 1.1- TÜRKĠYE BÜYÜK MĠLLET MECLĠSĠNDE YAPILAN TOPLANTILAR...

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

T.C. ÇEKMEKÖY KENT KONSEYĠ BAġKANLIĞI 2009 YILI KASIM AYI ÇEKMEKÖY ĠLÇESĠ KENT KONSEYĠ TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. ÇEKMEKÖY KENT KONSEYĠ BAġKANLIĞI 2009 YILI KASIM AYI ÇEKMEKÖY ĠLÇESĠ KENT KONSEYĠ TOPLANTI TUTANAĞI T.C. ÇEKMEKÖY KENT KONSEYĠ BAġKANLIĞI 2009 YILI KASIM AYI ÇEKMEKÖY ĠLÇESĠ KENT KONSEYĠ TOPLANTI TUTANAĞI 5393 sayılı Belediye Kanununun 76 ncı maddesine dayanılarak ĠçiĢleri Bakanlığı nca hazırlanan ve

Detaylı

ANTALYA 11 Mart 2012 1

ANTALYA 11 Mart 2012 1 ANTALYA 11 Mart 2012 1 1 ANAYASA PLATFORMU VATANDAŞ TOPLANTISI, 11 MART TA ANTALYA DA Anayasa Platformu girişim grubu adı altında biraraya gelen 13 meslek kuruluşu ve sendika konfederasyonu tarafından

Detaylı

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı.

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği'nde yer alan tıbbi cihazların da satış ve tanıtımlarının

Detaylı

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Sosyal Faaliyetler 29 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye deki oda ve borsalar arasında düzenlenen futbol turnuvası nın Ankara bölgesi grup maçları Odamızın ev sahipliğinde 15 Mart 2008

Detaylı

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni 2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 04.05.2016 tarihinde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan Toprak Koruma Kurulu Toplantısına Genel

Detaylı

125. YILINDA İZMİR TİCARET ODASI DERİN MAVİ VİTRİN YARIŞMASI SONUÇLANDI

125. YILINDA İZMİR TİCARET ODASI DERİN MAVİ VİTRİN YARIŞMASI SONUÇLANDI 125. YILINDA İZMİR TİCARET ODASI DERİN MAVİ VİTRİN YARIŞMASI SONUÇLANDI Ġzmir Ticaret Odası, 125. kuruluģ yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde vitrin tasarımı yarıģması düzenledi. Ġzmir Ticaret Odası Yönetim

Detaylı

YÖNETIM KURULU 05 MART 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 05 MART 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 05 MART 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

14-18 KASIM 2013 Yönetim Kurulumuz Ankara da Türk Eczacıları Birliği 39.Olağan Büyük Kongresi ne katıldı.

14-18 KASIM 2013 Yönetim Kurulumuz Ankara da Türk Eczacıları Birliği 39.Olağan Büyük Kongresi ne katıldı. 2-3 KASIM 2013 Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Faruk ÖNAL ve Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Ömer ÖZKARDEŞLER Yakın Doğu Üniversitesinin düzenlediği 2-3 ve 4 Sınıf öğrencilerin staj sınavına jüri üyesi olarak

Detaylı

BİLECİK SMMM ODASININ 2013 YILI FAALİYET RAPORU

BİLECİK SMMM ODASININ 2013 YILI FAALİYET RAPORU BİLECİK SMMM ODASININ 2013 YILI FAALİYET RAPORU 1-05/01/2013 tarihinde, Sakarya SMMM Odasının yeni edindiği bina açılışına Yönetim Kurulu olarak iştirak edildi. 2-29/01/2013 tarihinde, Bilecik SGK İl Müdürü

Detaylı

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü Şube Günlüğü Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos 2011 1. 1 Mayıs 2011 tarihinde, İlimizde 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları çerçevesinde yapılan basın açıklaması ve etkinliklerine Şubemizce 2. 02 Mayıs 2011

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ VETERİNER HEKİM PLATFORMU 2. KOORDİNASYON TOPLANTISI TUTANAĞI Avrupa Birliği Veteriner Hekim Platformu 2. Koordinasyon Toplantısı, 10 Şubat 2007 tarihinde Küçük Çekmece Belediyesi Meclis

Detaylı

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/2012-31/01/2012)

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/2012-31/01/2012) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 09/02/2012 AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/2012-31/01/2012) İÇİNDEKİLER 1- DĠĞER FAALĠYETLER... 3 1.1- TÜRKĠYE BÜYÜK MĠLLET MECLĠSĠNDE YAPILAN TOPLANTILAR...

Detaylı

ANKARA BAROSU YÖNETİM KURULU Sayman Üye Üye Üye Üye Üye Üye Üye

ANKARA BAROSU YÖNETİM KURULU Sayman Üye Üye Üye Üye Üye Üye Üye SIRA NO 1 DOSYA NO RE'SEN İLGİLİ 2 YARGITAY... CEZA DAİRESİ BAŞKANLIĞI KONU 10 Kasım 2014 tarihinde düzenlenecek anma programının görüşülmesi. Yargıtay... Ceza Dairesi'nin... esasına kayıtlı dosyanın...

Detaylı

SÖKE TĠCARET BORSASI COMMODĠTY EXCHANGE 2016 OCAK-MART E-DERGĠ

SÖKE TĠCARET BORSASI COMMODĠTY EXCHANGE 2016 OCAK-MART E-DERGĠ SÖKE TĠCARET BORSASI COMMODĠTY EXCHANGE 2016 OCAK-MART E-DERGĠ ĠÇĠNDEKĠLER SAYFA NO KATILIM GÖSTERDİĞİMİZ AKTİVİTELER 3-10 ISO VE AKREDİTASYON 11-12 SOSYAL SORUMLULUK 13 İSTATİSTİKİ VERİLER 14-18 BASINDA

Detaylı

TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1. Güncel olayların görüşülüp, değerlendirilmesi, Başkan V. Ahsen Coşar ve Başkan Yardımcısı Talay Şenol un 21-22 Nisan 2011 tarihlerinde gerçekleştirdikleri, Kocaeli ve İstanbul ziyaretleri, ceza davalarının

Detaylı

Yönetim Kurulu'nun Yemin Töreni'ne katılım gerçekleşti.

Yönetim Kurulu'nun Yemin Töreni'ne katılım gerçekleşti. 17.12.2013 Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı. Yemin Töreni Yönetim Kurulu'nun

Detaylı

YÖNETİM KURULU 18 ARALIK 2012 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 18 ARALIK 2012 GÜNDEMİ YÖNETİM KURULU 18 ARALIK 2012 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ KARAR Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

2011 KADIN İSTATİSTİKLERİ

2011 KADIN İSTATİSTİKLERİ 2011 İSTATİSTİKLERİ PARLAMENTO SEÇİM YILI PARLAMENTODAKİ MİLLETVEKİLİ MİLLETVEKİLİ İÇİNDEKİ PAY ( ) 1935 395 18 4.6 1943 435 16 3.7 1950 487 3 0.6 1957 610 8 1.3 1965 450 8 1.8 1973 450 6 1.3 1991 450

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN SÖZLEŞMELİ AVUKAT ALIMINA İLİŞKİN DUYURU

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN SÖZLEŞMELİ AVUKAT ALIMINA İLİŞKİN DUYURU SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN SÖZLEŞMELİ AVUKAT ALIMINA İLİŞKİN DUYURU Sosyal Güvenlik Kurumu taşra teşkilatında serbest avukatlardan veya avukatlık ortaklıklarından vekalet akdi yoluyla istihdam

Detaylı

SIRA SAYISI: 677 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

SIRA SAYISI: 677 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ YASAMA DÖNEMİ YASAMA YILI 24 5 SIRA SAYISI: 677 Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Fransa Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Enerji Alanında İşbirliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun

Detaylı

BİLİMSEL ETKİNLİKLER

BİLİMSEL ETKİNLİKLER BİLİMSEL ETKİNLİKLER Dekanımız Prof. Dr. F. Akın OLGUN, 25 ġubat 2015 tarihinde TC Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Ankara da düzenlenen Tarım Sektörü Entegre Yönetim Bilgi Sistemi Projesi

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

ANKARA BAROSU BAŞKANLIĞI

ANKARA BAROSU BAŞKANLIĞI DANIŞTAY ( ) DAİRESİ BAŞKANLIĞI NA Yürütmenin Durdurulması Taleplidir. D A V A C I V E K İ L İ D A V A L I L A R : Ankara Barosu Başkanlığı Adliye Sarayı B Blok 5. Kat 06251 Sıhhiye/ANKARA : Av. Mehtap

Detaylı

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/2012-31/01/2012)

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/2012-31/01/2012) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 09/02/2012 AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/2012-31/01/2012) İÇİNDEKİLER 1- SORU ÖNERGELERĠ... 3 1.1- BAKANLIĞIMIZA YÖNELTĠLEN... 3 1.1.1- Ġstanbul Milletvekili

Detaylı

1-4 Mayıs 2014 MARMARİS-MUĞLA. *Düzenleyen Adli Bilimciler Derneği

1-4 Mayıs 2014 MARMARİS-MUĞLA. *Düzenleyen Adli Bilimciler Derneği Adli Bilimciler Derneği Sağlık Hukuku Kongresi 1-4 Mayıs 2014 MARMARİS-MUĞLA *Düzenleyen Adli Bilimciler Derneği Kongre Düzenleme Kurulu Eş Başkanları Prof.Dr.Yener Ünver. Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Detaylı

YÖNETİM KURULU 14 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR

YÖNETİM KURULU 14 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 14 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 04 Mart 2014 VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası, 4 Mart 2014 tarihinde TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde ve

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ

BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ AV.BİLGİN YEŞİLBOĞAZ 1968 yılında Mersin de doğdu. İlkokulu Mersin Kurtuluş İlkokulu nda, ortaokulu ve liseyi Mersin Gazi Lisesinde okudu.1989 yılında

Detaylı

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU Gönen Sivil Toplum Platformu 6.cı toplantısını 06 Aralık 2018 PerĢembe günü Madeni ĠĢleri Odası BaĢkanı Ġlhan AYDIN moderatörlüğü ve Gönen Ticaret Odası

Detaylı

Avukat olarak kaydının yapılmasına, Ruhsatnamesinin verilmesine durumun Türkiye Barolar Birliği ve Adalet Bakanlığına bildirilmesine,

Avukat olarak kaydının yapılmasına, Ruhsatnamesinin verilmesine durumun Türkiye Barolar Birliği ve Adalet Bakanlığına bildirilmesine, 27/07/2016 Staj için Baromuza müracaat eden Kenan Can KURT ın Avukatlık Kanunu nun 17.maddesi gereği verdiği belgeler incelendi. Kenan Can KURT nın stajyer levhasına kayıt ve kabulüne, gereğinin bilahare

Detaylı

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB 3 NİSAN 2014 Oda Başkanımız Ecz.Ersun ÖZKAN, Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE; Bolu da yapılan 2. Eczacı Odası Yönetici Eğitimi Seminerlerine katıldı.3

Detaylı

1 2 icin- ucretsiz- ped- hakki/

1  2  icin- ucretsiz- ped- hakki/ BASIN DUYURUSU Hapishanelerde ücretsiz ped sağlanması talepli kampanyamız 21 Haziran 2017 tarihinden beri sürüyor. Bu süreçte sosyal medyada ve diğer basın araçları nezdinde konuyu gündeme getirmeye çalıştık.

Detaylı

AVUKATLAR HAFTASI BÖYLE GEÇTİ

AVUKATLAR HAFTASI BÖYLE GEÇTİ 14 Avukatlar Haftası na Damga Vuran Slogan HERKES ĠÇĠN ADALET ADALET ĠÇĠN AVUKAT Bu yıl ilk kez kutlamaya baģladığımız Avukatlar Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleģtirildi. Çok çabuk benimsenen

Detaylı

Gıda Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu Toplantısı

Gıda Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu Toplantısı Toplantı Tarihi: 17.02.2014 Toplantıya Katılanlar: Şehmus Alparslan, Levent Yergök, Zafer Erbay, Deniz Kaypak Tona, Veli Gökkaya, Nuray Yumukgöz, Eyüp Civelek, Ahmet Pan Toplantı Gündemi: 1. Son toplantıdan

Detaylı

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU EDİRNE TABİP ODASI 2013 2014 ÇALIŞMA RAPORU Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu görev dağılımı ve diğer organlarda görev alan meslektaşlarımızın isimleri aşağıda ki gibi sıralanmıştır. BAŞKAN GENEL SEKRETER

Detaylı

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ... 05.01.2013 Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni 08.01.2013 SM ŞERİF ÖZTÜRK RUHSAT TÖRENİ 22.01.2013 Tarihinde Yalova SGK il Müdürlüğü'nün

Detaylı

S. 8 İLÇE ZİYARETLERİ

S. 8 İLÇE ZİYARETLERİ S. 3 E-TEBLİGAT Sahibi: İzmir SMMMO adına Feyzullah TOPÇU Sorumlu: Yazı İşleri Müdürü Müfit YILDIRIM Yayın Kurulu: Aslı TENGİZ Lütfi DEMİR Hatice ÖZTEKİN Fatma KİRKİT Yakup SÖNMEZ S. 4 E-FATURA, E-DEFTER,

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm YASAMA, YÜRÜTME, YARGI. İkinci Bölüm YÖNETİM

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm YASAMA, YÜRÜTME, YARGI. İkinci Bölüm YÖNETİM vi İÇİNDEKİLER Birinci Bölüm YASAMA, YÜRÜTME, YARGI 1. YASAMA... 1 1. 1. Türkiye Büyük Millet Meclisi... 1 1.1.1. TBMM nin Görev ve Yetkileri... 2 2. YÜRÜTME... 4 2.1. Cumhurbaşkanı... 4 2.1.1. Cumhurbaşkanlığı

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı. Sayı : 89992713-770/E.23787 04.11.2015 : Sivil Savunma Uzmanları Hizmetiçi Eğitimi

T.C. BAŞBAKANLIK Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı. Sayı : 89992713-770/E.23787 04.11.2015 : Sivil Savunma Uzmanları Hizmetiçi Eğitimi 1 / 6 Sayı : 89992713-770/E.23787 04.11.2015 Konu : Sivil Savunma Uzmanları Hizmetiçi Eğitimi DAĞITIM YERLERİNE İlgi : a) 5902 sayılı nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun. b) 7126 Sayılı Sivil Savunma

Detaylı

KÜTAHYA KAMU HASTANELERĠ BĠRLĠĞĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠ EVDE SAĞLIK HĠZMETLERĠ

KÜTAHYA KAMU HASTANELERĠ BĠRLĠĞĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠ EVDE SAĞLIK HĠZMETLERĠ KÜTAHYA KAMU HASTANELERĠ BĠRLĠĞĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠ EVDE SAĞLIK HĠZMETLERĠ (TEMMUZ 2014 ) SAMİ AKPINAR UZMAN Evde Sağlık Hizmetinin Sunumu:10.03.2005 Tarih ve 25751 sayılı resmi gazetede yayınlanan usul

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL KARARIN ÖZÜ : Sivil Savunma Uzmanlığı nın Görev ve ÇalıĢma Yönetmeliği. TEKLİF : Sivil Savunma Uzmanlığı nın 31.03.2010 tarih, 2010/1043 sayılı teklifi. BAġKANLIK MAKAMI NA; Ġlgi: 18.03.2010 tarih ve 129

Detaylı

AYLIK TOPLANTI RAPORU (01/07/2013-31/07/2013)

AYLIK TOPLANTI RAPORU (01/07/2013-31/07/2013) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 01/08/2013 AYLIK TOPLANTI RAPORU (01/07/2013-31/07/2013) ĠÇĠNDEKĠLER 1- DĠĞER FAALĠYETLER... 3 1.1- TÜRKĠYE BÜYÜK MĠLLET MECLĠSĠNDE YAPILAN TOPLANTILAR...

Detaylı

TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ SOSYAL YARDIM VE DAYANIġMA FONU YENĠ OLANAKLARLA AVUKATIN YANINDA

TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ SOSYAL YARDIM VE DAYANIġMA FONU YENĠ OLANAKLARLA AVUKATIN YANINDA 18 SDYF TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ SOSYAL YARDIM VE DAYANIġMA FONU YENĠ OLANAKLARLA AVUKATIN YANINDA Türkiye Barolar Birliği bağıtladığı özel anlaģmalar ile avukatlara sağlık hizmeti verilmesi konusunda yeni

Detaylı