ÖĞRENCİLERİ ANITKABİR DE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÖĞRENCİLERİ ANITKABİR DE"

Transkript

1 TED KAYSERİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ANITKABİR DE TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri; Geleneksel Ankara Gezisi ni Okul Müdürü Raci ÜLKE, Müdür Yardımcısı Yonca MARAŞLI ve 5. Sınıf Şube Rehber Öğretmenleri eşliğinde 15 Mayıs 2015 Cuma günü gerçekleştirdi. Gezi; saat de Anıtkabir de Resmi Törenle başladı. Okul Müdürümüz Raci ÜLKE, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz mozale ye çelenk sundular. Anıtkabir Özel Defter ine Okul Müdürümüz duygu ve düşüncelerini yazdı. Yüce ATAM, Çağdaşlığın ve ilericiliğin savunucusu, yarınların güvencesi TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları öğretmen ve öğrencileriyle size olan bağlılığımızı huzurunuzdayız. ve saygımızı yinelemek için İlke ve devrimleriniz ile Cumhuriyet e yürekten bağlı TED MEŞ ALELERİ olarak size layık olmaya, açtığınız yolda ilerlemeye kararlıyız. Emanetlerinizi sonsuza dek korumak, gösterdiğin hedefe ulaşmak azmiyle yüksek anınız önünde saygıyla eğiliyoruz. Daha sonra Tabiat Tarihi Müzesi gezildi. Saat da okul bahçemizde sona eren gezimiz; öğrencilerimizin bilgi ve birikimlerinin artması bakımında çok yararlı olmuştur.

2

3

4

5

6

7 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI Kurtuluş Savaşı nın ilk adımı, Ulu Önder Atatürk ün gençlere emanet ve hediye ettiği 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerle kutlandı. Gençlik haftası boyunca kutlamalar kapsamında spor salonumuzda çeşitli spor aktiviteleri ve yarışmalar düzenlendi. Kocasinan ilçesi liseler arası basketbol şenliği ve öğretmenlerimiz ile öğrencilerimiz arasında voleybol müsabakası yapıldı. Konferans salonumuzda ise tarih-coğrafya bilgi yarışması finali düzenlendi.

8 19 Mayıs Salı günü ise okul bahçemizde çelenk sunma töreni yapıldı. Ardından konferans salonumuzda ki kutlama törenine geçildi. Yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin, hazır bulunduğu tören İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Törenimize bu yıl TED Malatya Kolejinin yönetici, öğretmen ve öğrencileri de katıldı. TED ailesinin bir parçası olarak anlamlı şiirleriyle törenimize katkıda bulundular. Oratoryonun, şarkıların, şiirlerin ve dansların süslediği programda günün anlam ve önemini belirten konuşma, gençlik adına yapılan konuşmalar ve videolar izleyicilere duygulu anlar yaşattı. Atamızın BEN 19 MAYIS TA DOĞDUM diyerek önemini belirttiği kurtuluş mücadelesinin başlangıcını TED Kayseri ailesi olarak coşkuyla kutlayıp, ATA mızın bize bıraktığı mirasın bekçileri olduğumuzu bir kez daha gösterdik. ATAM, açtığın ışıklı yolda birer TED meşalesi olarak düşüncelerimizi özgürce ifade edip yolumuza devam edeceğiz. Bu ışık hiç sönmeyecek! Dünyada hiçbir lider çocuklarına ve gençlerine bayram hediye etmedi. ATA mızı bize armağan ettiği bu güzel bayramlar için saygıyla ve minnetle anıyoruz.

9

10

11

12

13

14

15

16 GELENEKSEL LİSELER MATEMATİK BAŞARIMIZ TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi ARASI Matematik Zümresi

17 tarafından bilimsel bir aktivite çerçevesinde okullar arası etkileşimi artırmak, öğrencileri kaynaştırmak, öğrencilere matematiğin farklı yönlerini keyifli bir yarışma ortamı içerisinde göstermek ve yeni bakış açıları kazandırmak amacıyla bu yıl beşincisi düzenlenen Geleneksel Liseler Arası Matematik Yarışması, 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi Lisesinde yapıldı. Yarışmaya, TED Aliağa, Eskişehir, Kayseri, Zonguldak, Polatlı, Bursa, Mersin ve Isparta olmak üzere sekiz TED okulundan öğrenciler katıldı. Yarışmada, her okulu üç asıl ve bir yedek öğrenci olmak üzere toplam dört öğrenci temsil etti. Yarışmalara okulumuzu temsilen Matematik Öğretmenimiz Yasemin AYGÜN ün rehberliğinde 11. Sınıf öğrencilerimizden Oğuzhan KARAMAN, Zeynep SOYSARAÇ,Mehmet ŞERBETÇİOĞLU, Begüm YENER katıldı. Adayların tüm gün, test tipi gerçekleştirilen çeşitli etaplarda yarıştığı 5. Liseler Arası Matematik Yarışması nın değerlendirmesi, TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi Matematik Zümresi Öğretmenleri tarafından yapıldı. Yarışmanın en heyecanlı ve hareketli etabı olan Karışık Gruplarla Runner Yarışması nda koşucular, çözümü bitiren grupların cevaplarını jüriye en kısa sürede yetiştirmek için yarıştı. Yarışma sonucunda bireysel olarak ve okul bazında birinci, ikinci ve üçüncü olanlara ödülleri verildi. Bireysel Etap: 1. Ceren Özceylan (TED Polatlı Koleji) 2. Oğuzhan Karaman (TED Kayseri Koleji) 3. Tutku Abanuzoğlu (TED Polatlı Koleji) Takım Yarışmalarında ise ; 1. TED Kayseri Koleji 2. TED Polatlı Koleji 3. TED Zonguldak Koleji

18 Runner Etabı ; 1. TED Isparta Koleji, 2. TED Kayseri Koleji 3. TED Eskişehir Koleji kazandı. Kazandıkları bu başarı ile öğrencilerinden başarılarımızı oluşan ekip taçlandıran öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

19

20 LİSELERARASI BASKETBOL ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kocasinan İlçesi Liseler arası Basketbol Şenliği Mayıs 2015 tarihlerinde okulumuz spor salonunda düzenlendi. Müsabakalar oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçti. Müsabakanın finali 14 Mayıs 2015 Perşembe günü Sami Yangın Anadolu Lisesi basketbol takımı ve okul takımımız arasında yapıldı. Başa baş giden ve heyecan dolu geçen müsabakanın galibi okul takımımız oldu. Tribünlerde her iki takımın taraftarları şenliğe yakışır bir şekilde takımlarını birlikte destekledi. Şenlik sonucunda ; 1. TED Kayseri Koleji Özel Lisesi 2. Sami Yangın Anadolu Lisesi 3. İMKB İmam Hatip Anadolu Lisesi oldu. Basketbol Şenliğimizi düzenleyen Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Tuğba YOKSUL ve Atilla BOZDAĞ a, şenliğe katılan tüm okullara, sporculara ve öğretmenlere teşekkür ediyoruz.

21

22 VAKIFLAR HAFTASI ETKİNLİĞİNİ COŞKUYLA KUTLADIK. Ülkemizde her yıl Mayıs ayının 2.haftası kutlanan Vakıflar Haftası

23 etkinliğini, Cuma günü okulumuz konferans salonunda düzenlediğimiz programla coşkuyla kutladık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinliğe; Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü yöneticileri, okul idarecilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Öğrencilerimizin Vakıflar Haftası ile ilgili hazırladıkları kompozisyonlar ve şiirlerle devam eden program, halk oyunları ekibimizin gösterisi ile son buldu.

24 STREETBALL BAŞLADI TURNUVALARIMIZ TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 6. Sınıf öğrencileri

25 arasında 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü Streetball turnuvası Beden Eğitimi öğretmenleri koordinatörlüğünde başlamıştır. Her gün okul bahçesinde bulunan farklı sahalarda okul öğrencilerinin de tezahürat ve destekleriyle maçlar oynanmaktadır. Çok çekişmeli geçen maçlara oyuncu olarak katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

26

27 TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA GELENEKSEL 14. BİLİM ŞENLİĞİ TED Kayseri Koleji nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği bilim şenliği bu öğretim yılında 12 Mayıs 2015 Salı günü gerçekleştirildi. Şenlikte öğrencilerimiz, öğretim programı sürecinde gerçekleştirdikleri bazı proje ve çalışmaları sergiledi. Her sınıf düzeyinde ortaokul ve lise öğrencilerimizin fen derslerinde gerçekleştirdikleri çalışmalardan oluşan sergimizde yaklaşık 65 çalışma yer aldı. Sergide yer alan bazı çalışmalar: Asansör süspansiyonu, sütün molekülleri, depreme dayanıklı evler, besin piramidi, suyun kaldırma kuvveti, doğada azot dönüsü, el dezenfektanı, çökeleklerin renkli dünyası, jiroskop, ışıklı terlik. 14 yıldan bu yana düzenlediğimiz bilim şenlikleri ile öğrencilerimizde doğal olarak bulunan bilimsel merak duygusunun üst seviyelere çıkarılması, okulda teorik olarak öğretilen bazı konuların pratiğe dökülmesi, çeşitli konularda bilgi seviyelerinin arttırılması, takım çalışması, sunum deneyimleri, el becerilerinin geliştirilmesi ve araştırma becerilerinin ilerletilmesi amaçlanmaktadır. Çalışmaları gerçekleştiren öğrencilerimize ve rehberlik eden öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

28

29

30

31

32 HASMUN 2015 (MODEL NATIONS)KONFERANSI UNITED Mayıs 2015 tarihleri arasında, Kadir Has Üniversitesi nce düzenlenmiş olan HASMUN 2015(Kadir Has Üniversitesi Model Milletler Kulübü) Konferansı na katıldık. 9,10 ve 11. Sınıf öğrencilerimizden Canberk TAZE, Metehan EŞEL, Kemal SOMDAŞ, Ekin Berkay GÜN, Deniz TUNOĞLU, Ece Nur YILDIZ, Aslan ABBAS, Berke ŞAHİN, Sena SOLMAZ, Serra Başak CAN isimli öğrencilerimizin katılmış olduğu konferansta katılımcılar tartışma, konuşma, anlama becerilerini geliştirme şansı bulmuş, sosyal ve kültürel anlamda da kendilerini geliştirip, fikirlere saygılı bir ortamda, uluslararası politika ve dünya problemleri hakkında bilinçlenmiş, atandıkları ülkeler adına da çözüm önerileri sunmuşlardır. İngilizce öğretmenlerimizden Ayşe Yeşim Yaman ın öğrencilerimize eşlik ettiği konferansta,10.sınıf öğrencimiz Ece Nur Yıldız, Outstanding Delegate (Göze Çarpan Delege)seçilerek hepimizi gururlandırmıştır.

33

34 Öğrencimiz Kemal Avrupa Parlamentosu nda Somdaş Gençlik Okulumuzun 11. sınıf öğrencilerinden Kemal Somdaş Mart 2015 tarihinde TED Ankara Koleji nde gerçekleştirilen Avrupa Gençlik Parlamentosu nda İngilizceyi kullanma becerileri, komite konusu üzerinde yapmış oldukları araştırma ve akademik yeterlilik, liderlik vasıfları, diğer katılımcılarla iletişim düzeyleri gibi kriterler esas alınarak yapılan değerlendirmede üstün başarı göstererek jüri tarafından seçilmiştir Ağustos 2015 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti nde gerçekleştirilecek olan Avrupa Gençlik Parlamentosuna Türkiye den katılacak olan delegasyona katılma hakkı kazanan öğrencimizi kutluyoruz.

35 Yaratıcı Yazı Yarışmasında 1. Olduk Çankaya Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Mütercim-

36 Tercümanlık Bölümlerinin düzenlediği Yaratıcı Yazın ve Çeviri yarışmasının 6.sı 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü gerçekleştirilmiştir. Bu yılki teması Mutluluğun Peşinde olarak belirlenen yarışmaya 42 farklı ilden toplam 220 öğrenci katılırken, öğrencimiz Ece Nur Yıldız yazdığı İngilizce deneme ile önce ilk 10 a girerek finalist olmaya hak kazanmış, eserini jürinin önünde okumasının ardından da büyük beğeni toplayarak yarışmayı 1. olarak bitirmiş ve bizleri gururlandırmıştır. Ödül olarak ipad Air 32 GB Wifi Silver kazanan öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

37

ÖĞRENCİLERİMİZ SERGİLEDİR

ÖĞRENCİLERİMİZ SERGİLEDİR ÖĞRENCİLERİMİZ ALMANYA ADLI SERGİLEDİR ALMANYA OYUNU 26 Mayıs 2015 tarihinde Lise Almanca Drama Kulübü öğrencileri Başak Serra Can 9B, Muhammed Oğuz Durmazer 9C, Bilge Enç 9D, Betül Demirtaş 9D, Batuhan

Detaylı

19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kocasinan İlçesi Liseler arası Basketbol Şenliği

19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kocasinan İlçesi Liseler arası Basketbol Şenliği LİSELERARASI BASKETBOL ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kocasinan İlçesi Liseler arası Basketbol Şenliği 12-14 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlendi.

Detaylı

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA,

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA, 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI Kurtuluş Savaşı nın ilk adımı, Ulu Önder Atatürk ün gençlere emanet ve hediye ettiği 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerle

Detaylı

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ YARIM ELMA ETKİNLİĞİ 13.09.2014 Salı günü Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde hazırlanan Yarım Elma etkinliğine 1.sınıf öğrencilerimiz ile biz de katıldık. Sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ

12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ 12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ TARİH YAYIN TEST SAAT MATEMATİK 10:00 1 24.05.2017 ÇARŞAMBA TED GENEL MERKEZ-5 1 25.05.2017 PERŞEMBE TED GENEL MERKEZ-5 2 29.05.2017 PAZARTESİ ÜÇ-DÖRT-BEŞ 2 30.05.2017 SALI ÜÇ-DÖRT-BEŞ

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

YETENEKLİ TEDLİLER SANAT

YETENEKLİ TEDLİLER SANAT YETENEKLİ TEDLİLER SANAT GECESİ İLE İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİLER 04.06.2014 ÇARŞAMBA günü öğrencilerimiz yetenekleriyle bizlere gökkuşağının renklerinden bir demet sundular. Gecemiz TED müzik grubunun canlı

Detaylı

Vakıf Haftası Etkinlikleri

Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinliklerimiz 09. 05. 2014 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Vakıflar Bölge Müdürü Sn. Mustafa EMEKÇİ nin de katılımıyla gerçekleşti. Kutlamada öğrencilerimizin

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

KOCMUN 2014 KONFERANSI NA KATILDIK

KOCMUN 2014 KONFERANSI NA KATILDIK KOCMUN 2014 KATILDIK KONFERANSI NA 9-11 Haziran tarihleri arasında Koç Üniversitesi nde MUN Konferansı düzenlendi. Konferansın amacı, çeşitli ülkelerden ve yaş gruplarından farklı altyapılara sahip öğrencileri

Detaylı

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK EĞİTİM SAATİ KONUK OLDUK PROGRAMINA 13.11.2015 s aat:20.00 İle 21.30 arasında ulusal kanallarımızdan biri olan tv 1 de,kayseri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahamettin KARAKÖSE nin hazırlayıp sunduğu

Detaylı

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği 14. Geleneksel Sempozyumu Geleceğin Öğretmeni temasıyla 28-31.01.2015 tarihleri arasında Antalya Belek te gerçekleştirildi.

Detaylı

6.TED Bursa Koleji Forumundaydık(TBUF)

6.TED Bursa Koleji Forumundaydık(TBUF) BİLİM ŞENLİĞİ Bilim meşalesini ellerinden hiç bırakmayan TED Kayseri Koleji Öğrencilerinin bu yıl 13. sü nü gerçekleştirecekleri bilim günlerine katılımlarınızı bekliyoruz. 6.TED Bursa Koleji Forumundaydık(TBUF)

Detaylı

7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği

7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği 7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği 7. Sınıf öğrencilerimiz 13 Aralık 2015 Çarşamba günü konferans salonunda Voc- Com adlı İngilizce etkinlik yapmışlardır. Gruplar arası İngilizce bilgi yarışması İngilizce şarkılar

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ

CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages) Sınavları 7 yaş grubundaki çocuklardan başlayarak, eğitim kurumlarındaki öğrencilerin ve uluslararası şirketlerde çalışanların,

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI'NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR Gelişim ve başarının konu ve kazanım düzeyinde takip edilebildiği sürekli gelişen ve zenginleşen ölçme değerlendirme sistemlerine

Detaylı

Adım Adım TÜRKİYEM Okul öncesi öğrencilerimizin gelişimine velilerimizle birlikte bir yıl boyunca tanıklık ettik. Bu anlamlı süreci huzurla başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadık. Bu yıl okul öncemizde

Detaylı

ASLAN DAN TÜRKİYE REKORU

ASLAN DAN TÜRKİYE REKORU MİLLİ YÜZÜCÜMÜZ YİĞİT ASLAN DAN TÜRKİYE REKORU Dünya Olimpiyatlarına hazırlanan Milli Yüzücümüz TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 7-B sınıfı öğrencimiz Yiğit ASLAN, 5-6 Mart 2016 tarihleri arasında

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

KİTAPLARI SERGİSİ AÇILDI

KİTAPLARI SERGİSİ AÇILDI ATATÜRK RESİMLERİ KİTAPLARI SERGİSİ AÇILDI VE 10 Kasım Atatürk ü Anma etkinlikleri kapsamında lise giriş salonumuzda Atatürk resimleri ve kitaplarından oluşan sergimiz açıldı. Öğrencilerimizin ve Resim

Detaylı

6.TED Bursa Koleji Forumundaydık(TBUF)

6.TED Bursa Koleji Forumundaydık(TBUF) 6.TED Bursa Koleji Forumundaydık(TBUF) Ulusal 09-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında Bursa da düzenlenen 6. TED Bursa Koleji Ulusal Forumuna ( TBUF ), Tarih Öğretmenimiz M.Lütfü ÇETİN rehberliğinde okulumuzdan

Detaylı

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR 3. SINIFLARIMIZ MENDİL KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR Her yıl geleneksel çocuk oyunları kapsamında düzenlemiş olduğumuz 3.sınıflar arası mendil kapmaca turnuvası, bu yıl da mart ayı içinde gerçekleştirildi.

Detaylı

EKO GERİ DÖNÜŞÜM GEZİSİ

EKO GERİ DÖNÜŞÜM GEZİSİ E-TWİNNİNG PROJEMİZ Okulumuz 9. Sınıf öğrencileri İngilizce öğretmenimiz Firenur Koç eşliğinde Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında düzenlenen etwinning projesine başlamışlardır. Konusu

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 29 Şubat 14 Mart 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 01 Mart Salı günü Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul En Hızlı Çocuk Yarışları yapıldı. Okulumuzdan yarışmaya katılmaya hak kazanan

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

KİTAP TOPLAMA KAMPANYAMIZ

KİTAP TOPLAMA KAMPANYAMIZ KİTAP TOPLAMA KAMPANYAMIZ Okulumuz Ortaokul öğrencileri tarafından 02.04.2014 14.04.2014 tarihleri arasında yapılan Kitap Toplama Kampanyası sonucunda toplanmış olan 688 adet kitap Mehmet Akif Ersoy Ortaokuluna

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

SHREK THE MUSICAL SHREK THE MUSICAL

SHREK THE MUSICAL SHREK THE MUSICAL SHREK THE MUSICAL Her yıl olduğu gibi TED Kayseri Koleji Lisesi İngilizce Drama Kulübü öğrencileri tarafından bu yıl da eğlenceli bir müzikal sahneledi. 11 Mayıs Çarşamba 2016 günü seyirciyle buluşan SHREK

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

DÜZENLEDİ. Bu seminer aynı zamanda Salı günü velilerimize de planlanmıştır. Sayın Halil KALIN a verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

DÜZENLEDİ. Bu seminer aynı zamanda Salı günü velilerimize de planlanmıştır. Sayın Halil KALIN a verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederiz. SAĞLIKLI GENÇLİK MUTLU GENÇLİKTİR SEMİNERİ DÜZENLEDİ Sağlıklı Gençlik Mutlu Gelecektir projesi kapsamında Emniyet Müdürlüğünden Sayın Halil KALIN 15.12.2014 Pazartesi günü okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize

Detaylı

Geleneksel Liseler. Matematik Başarımız

Geleneksel Liseler. Matematik Başarımız Geleneksel Liseler Matematik Başarımız Arası TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi Matematik Zümresi tarafından bilimsel bir aktivite çerçevesinde okullar arası etkileşimi artırmak, öğrencileri kaynaştırmak,

Detaylı

6.TED Bursa Koleji Forumundaydık(TBUF)

6.TED Bursa Koleji Forumundaydık(TBUF) 6.TED Bursa Koleji Forumundaydık(TBUF) Ulusal 09-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında Bursa da düzenlenen 6. TED Bursa Koleji Ulusal Forumuna ( TBUF ), Tarih Öğretmenimiz M.Lütfü ÇETİN rehberliğinde okulumuzdan

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA

TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA 15 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirdiğimiz 13. bilim şenliğine yerel basının yanında ulusal basınımızda ilgi gösterdi.bilim şenliğine gelen TRT ekibi sergide projeleri

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

Türkiye Yarı Finallerindeyiz

Türkiye Yarı Finallerindeyiz Türkiye Yarı Finallerindeyiz Erzincan da düzenlenen Genç A Erkekler Bölge Grup Müsabakaları nda okulumuz Artvin Fen Lisesi ni 68-35, Tokat Anadolu Lisesi ni 49-27, Elazığ Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi ni

Detaylı

CLASS DOJO ÖDÜL TÖRENİ

CLASS DOJO ÖDÜL TÖRENİ CLASS DOJO ÖDÜL TÖRENİ 1.Sınıflarımızda kullandığımız Class Dojo uygulamasıyla her ay sınıflarda en yüksek puan alan öğrencilerimiz sertifika ve küçük hediyelerle ödüllendirilmektedir. Geçtiğimiz Ekim

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 13 Ekim 27 Ekim 2014 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİ Okul sporları kapsamında yer alan basketbol, voleybol, atletizm, tenis, futbol ve yüzme branşlarında verimi arttırabilmek, öğrenci antrenör bağlantısını

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ Yıkılan, dağılan imparatorluğun ardından Anadolu nun her karış toprağında yüce Türk ulusunun bağımsızlık

Detaylı

KURSLARI. gerçekleştirilmektedir.

KURSLARI. gerçekleştirilmektedir. İDP (İNGİLİZCE DESTEK PROGRAMI) VE MOTİVASYON KURSLARI Eylül ayı seminer döneminde okulumuza yeni katılan öğrencilerimiz için 45 ders saati İngilizce ve 5 ders saati Almanca destek kursu yapılmıştır. Kursta

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

TEOG SINAVINDA TÜRKİYE'NİN % 5'LİK DİLİMİNDE 67 ÖĞRENCİ OKUL PERSONELİMİZ DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ.

TEOG SINAVINDA TÜRKİYE'NİN % 5'LİK DİLİMİNDE 67 ÖĞRENCİ OKUL PERSONELİMİZ DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ. TEOG SINAVINDA TÜRKİYE'NİN % 5'LİK DİLİMİNDE 67 ÖĞRENCİ OKUL PERSONELİMİZ DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ. TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Yönetim Kurulu tarafından, 26.06.2014 Perşembe günü Develi

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

OKUL MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ

OKUL MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ OKUL MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ TED Kayseri koleji Vakfı Özel Ortaokulu ve Lise Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN,Ortaokul Meclis Başkanımız Ahmet Utku AÇIKGÖZ ve Lise Meclis Başkanımız

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ

26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ 26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Öğrencimiz Yiğit ASLAN, İtalya nın Milano şehrinde düzenlenen yüzme şampiyonasında 200 metre Serbest te

Detaylı

Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Başarımız

Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Başarımız Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Başarımız Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve TSF Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Ulusal Egemenlik Satranç Turnuvası 19-20

Detaylı

10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA PROGRAMIMIZA KATILIMLARINIZ BİZLERİ ONURLANDIRACAKTIR

10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA PROGRAMIMIZA KATILIMLARINIZ BİZLERİ ONURLANDIRACAKTIR TEDMUN E KATILDIK İkinci Türk Eğitim Derneği Model Birleşmiş Milletler ( TEDMUN ) konferansı 30 Ekim 2 Kasım tarihleri arasında TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi nin ev sahipliğinde gerçekleşmiştir.

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TAM EĞİTİM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TED Genel Merkezi öğrencilerimizin iletişimlerinin pekiştirilmesi ve kurumsal aidiyetlerinin desteklenmesi amacıyla 5-7 Şubat 2014 tarihlerinde Antalya da tam

Detaylı

İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM

İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM 22 Kasım 2014 Cumartesi günü TED Kayseri Koleji nde TED Malatya Koleji ve TED Kayseri Koleji nden İngilizce Öğretmenlerinin katılacağı İngilizce hizmetiçi eğitim yapılacaktır.

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

4. SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

4. SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 4. SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Sayın Velimiz, T.C. MEB Talim Terbiye Kurulu Başkanlığının 28.05.2013 tarihli ve 22 sayılı kurul kararı eki İlköğretim Kurumları Haftalık Ders Dağıtım Çizelgesi açıklamalarının

Detaylı

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 1 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 10 KASIM TÖRENİMİZ... 2 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM SERGİMİZ... 2 EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 3 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ!......

Detaylı

HAKKINDA DUYURU ŞİİR DİNLETİSİ

HAKKINDA DUYURU ŞİİR DİNLETİSİ VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞMELERİ HAKKINDA DUYURU Sayın Velilerimiz, Okullarımızda (Okul Öncesi- İlkokul-Ortaokul-Lise) 2013-2014 Öğretim yılı 2. Dönem haftalık veli- öğretmen görüşmelerimiz, 09 Haziran 2014 Pazartesi

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Gelişim liginde mücadele veren küçük basketbol takımımız maçlarına galibiyetle başladı. Paşabahçe takımını güzel bir mücadelenin

Detaylı

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Öğretim

Detaylı

CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ

CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ Sayın Velimiz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle; 1-28 Ekim 2015 Çarşamba günü yarım gün ders yapılacak olup öğrencilerimiz saat 12.15 te evlerine servislerle döneceklerdir.

Detaylı

12. Sınıf Öğrencilerimize Uygulanacak LYS Deneme Sınavı Takvimi için tıklayınız

12. Sınıf Öğrencilerimize Uygulanacak LYS Deneme Sınavı Takvimi için tıklayınız 12. Sınıf Öğrencilerimize Uygulanacak LYS Deneme Sınavı Takvimi için tıklayınız Okulumuz 12.sınıflarına yaklaşan LYS öncesi uygulayacağımız deneme sınavı takvimi aşağıdaki gibidir. 12.SINIFLAR LYS DENEME

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 (17 Mart - 30 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM İSTANBUL KÜÇÜKLER PUANLI ATLETİZM YARIŞLARI SONUÇLARI 24-25 MART 2014 ENKA ATLETİZM SAHASI ADI VE SOYADI LEYLA ÖZDOĞURAN LEYLA ÖZDOĞURAN SONUÇ YARIŞTIĞI

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 16 Şubat 01 Mart 2015 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız, Bayrampaşa Sancak Ortaokulu ile oynadığı İstanbul İl Elemeleri Grup Finali ni kaybetti. Yoluna, gelişim

Detaylı

2015 Dünya Nobel Barış Ödülü Sahipleri Zirvesi Etkinliğine Katıldık

2015 Dünya Nobel Barış Ödülü Sahipleri Zirvesi Etkinliğine Katıldık 2015 Dünya Nobel Barış Ödülü Sahipleri Zirvesi Etkinliğine Katıldık Dünya Nobel Barış Ödülü Sahipleri Zirvesi arabuluculuk alanında, Nobel Barış Ödülü kazananları, küresel düzeyde üst düzey liderleri ve

Detaylı

Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat da İstanbul da düzenlenecek bir

Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat da İstanbul da düzenlenecek bir TEDMEM 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat 09.00 da İstanbul da düzenlenecek bir basın toplantısı ile açıklayacak. TEDMEM 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ 2017-2018 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ A Y HA F. GÜN 18 EYLÜL 2017 Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel. İlkokulu Bülteni. 10 de. 8'de DANS YARIŞMASINDAKİ BAŞARILARIMIZ...

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel. İlkokulu Bülteni. 10 de. 8'de DANS YARIŞMASINDAKİ BAŞARILARIMIZ... ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Bülteni ETUS 2016 (EĞİTİMDE TEKNOLOJİ UYGULAMALARI SEMİNERLERİ) GERÇEKLEŞTİ sayfa 10 de DANS YARIŞMASINDAKİ BAŞARILARIMIZ... sayfa 8'de İÇİNDEKİLER MESLEKLERİ TANIYORUZ

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 5 ( 07 Aralık 21 Aralık 2015 ) Sayfa 1 GENEL 11 Aralık Cuma günü, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri, Dünya Olimpiyat Komiteleri Birliği Yönetim Kurulu na seçilen ilk Türk spor

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

MEZUNLAR DERNEĞİ VE ÇİÇEĞİ BURNUNDA MEZUNLAR BİR ARADA MEZUNLARIMIZA PASTA TÖRENİ DÜZENLENDİ

MEZUNLAR DERNEĞİ VE ÇİÇEĞİ BURNUNDA MEZUNLAR BİR ARADA MEZUNLARIMIZA PASTA TÖRENİ DÜZENLENDİ MEZUNLAR DERNEĞİ VE ÇİÇEĞİ BURNUNDA MEZUNLAR BİR ARADA Bir aile olarak her zaman el ele ve birbirine destek olan, mezun olduktan sonra bile bağlarını koparmayan TED Ailesi için bir buluşma ve kaynaşma

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

TED Kayseri Koleji nde Cumhuriyet Coşkusu

TED Kayseri Koleji nde Cumhuriyet Coşkusu TED Kayseri Koleji nde Cumhuriyet Coşkusu Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün eşsiz dehasıyla kurulan Cumhuriyetin 92. yıl dönümü TED Kayseri Koleji nde velilerin,

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ AKIL OYUNLARI YARIŞMASI

TED ANKARA KOLEJİ AKIL OYUNLARI YARIŞMASI TED ANKARA KOLEJİ OYUNLARI YARIŞMASI AKIL Ted Ankara Kolejinin ev sahipliğinde 31.05.2014 tarihinde hazırlanan bu yarışmaya okulumuzu temsilen 8-C sınıfından Betül Demirtaş 8 D sınıfından Begüm Ela Polat

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ YAŞAMA SEVİNCİMİZDİR, BUGÜNÜN ÇOCUĞUNU YARININ BÜYÜĞÜ OLARAK YETİŞTİRMEK HEPİMİZİN İNSANLIK

Detaylı

MİLLİ YÜZÜCÜMÜZ YİĞİT ASLAN DAN TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ

MİLLİ YÜZÜCÜMÜZ YİĞİT ASLAN DAN TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ MİLLİ YÜZÜCÜMÜZ YİĞİT ASLAN DAN TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi sporcusu ve okulumuz 9. Sınıf öğrencisi olan milli yüzücümüz Yiğit ASLAN, 30-31 Mart 2018 tarihlerinde Kayseri

Detaylı

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul)

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul) ODS-3 Telafi (Ortaokul) Etütleri 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI 30.03.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Yabancı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı