Yeni Bir Heyecanla, Yeniden...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yeni Bir Heyecanla, Yeniden..."

Transkript

1

2

3 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile geçen on yıllık sürede güzel ilçemize altyapıdan yeşil alan ve çocuk parklarına, kültürden sanata, eğitimden kentleşmeye, kısaca hayatımıza dair her alanda kalıcı eserler kazandırdık. 33 mahallemizde yaşam kalitesini yükselten alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile sosyal yardım, kültür, sağlık, yeşil alan ve çocuk parkları, spor ve eğitim projelerinde göstermiş olduğumuz başarılar ile ödüllendirildik. Yeni dönemde de her mevsim yaşayan bir Üsküdar için şehir estetiğine, dinlenme ve gezinti alanlarına, parklara, Üsküdarlıya nefes aldıracak ferah mekânlara ağırlık vereceğiz. Üsküdar da ticaretin ve turizmin canlandırılması için canla başla mücadele edeceğiz. Bundan sonra yapacaklarımızda, bundan önceki yaptıklarımızı geçme hedefiyle geliyoruz. Üsküdar a yakışır bir hizmet anlayışı ile geçmişin dokusunu bozmadan fakat çağın yeniliklerini de göz ardı etmeden yolumuza devam ediyoruz. Bütün çabamız; geçmişiyle barışık ve gelecekte günümüzün izlerini taşıyan yepyeni bir Üsküdar inşa etmektir. Bu nedenle Üsküdar a kazandırmayı hedeflediğimiz yeni projelerimizi tanımanızı istiyoruz. Üsküdar ı Üsküdarlılarla birlikte yöneteceğiz. Ulaşılamayan olmadık, olmayacağız, halkımızla aramızda engeller olmayacak. Birlikte çalışacak, birlikte başaracağız. Önce İnsan diyoruz. İşimiz hizmet, gücümüz millet diyoruz. Bu uğurda en büyük şiarımız Üsküdar ı Üsküdarlılarla yönetmek, hareket noktamız da Üsküdar da nefes alan Üsküdar a nefes vermeli düşüncesidir. Huzur şehri Üsküdar da huzurlu yıllar dilerim...

4 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR

5 ÜSKÜDAR MEYDAN PROJESİ Üsküdar Meydanı yayalaştırılarak yeraltında 5000 araçlık otopark yapılacaktır.

6 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR

7 VALİDEBAĞ KENT ORMANI Mevcut 7 bin ağaca 10 bin yeni ağaç ekleyerek yeşilliğin artırılması sağlanacak olan koruda tüm halkımızın kullanımı için botanik bahçe, yürüyüş parkurları, gözlem kuleleri, suni gölet, açık hava anfileri, konser, sinema ve tiyatro alanları, bisiklet yolları, çocuk eğlence alanları, meyve ağaçları, hobi alanları oluşturulacak. Bu alanlarda tamamen doğal malzeme kullanılacak, bunun dışında farklı hiçbir malzeme kullanılmayacak. Şu an belirli bir kesimin kullandığı Validebağ Korusu nu tüm Üsküdar ve İstanbulluların kullanımına açacağız.

8 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR

9 ÜSKÜDAR KENTSEL DÖNÜŞÜM KOMPLEKSİ Asrın Projesi Marmaray ile önemi daha da artan ve 2015 te açılacak olan Avrasya Tüneli ve Üsküdar Çekmeköy Metrosu ile ulaşım, ticaret ve turizm yoğunluğu yaşayacak olan ilçemize yakışacak prestijli bir meydan düzenlemesini hızla gerçekleştireceğiz. Mevcut belediye binamızı ve katlı otoparkımızı Çavuşdere ye taşıyarak yerine iki meydan kazandıracağız. Altı 3500 araçlık otopark, üstü yeşil alan olacak meydanlarımız Üsküdarımızın hem otopark problemini çözecek hem de Üsküdarımıza rahat bir nefes aldıracak da hizmete girecek olan Çavuşdere Kentsel Dönüşüm Kompleksi nde belediye birimlerimiz, meclis salonu, kongre merkezi, nikah sarayı ve sosyal tesis, kent müzesi, spor salonu, yüzme havuzları, çok amaçlı toplantı salonları, kreş, ilçe merkezimizde büyük sorun olan park sıkıntısını çözecek olan 1500 araçlık otoparkımız yer alacak. Üsküdar modern bir hizmet binasına ve kongre merkezine kavuşacak.

10 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR

11 HAYDARPAŞA NUMUNE HASTANESİ ZEMİN ALTI OTOPARK ve ÇEVRE DÜZENLEMESİ 1038 Araçlık kapalı otoparkı ve yeni çevre düzenlemesi ile yeni dönemde hizmetinizde olacaktır.

12 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR

13 ÇENGELKÖY İSKELE MEYDAN PROJESİ Çengelköy İskele Meydan Projemiz kapsamında meydan düzenleme çalışmalarımız başlayacak. Üstü yeşil alan, yürüme alanları, parklar, alt kısmı ise 500 araçlık kapalı otopark olarak hizmete girecektir.

14 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR

15 ÜNALAN BİLİM MERKEZİ ve GÖZLEMEVİ Gençlerimizi Bilim Merkezi ve Gözlem Evi ile buluşturuyoruz. İstanbul da bir ilk olan bilim merkezi ve gözlem evimiz 600 kişilik konferans salonu, uzay hareketlerinin izlenebileceği ileri teknoloji sistem planetorium, gözlem kulesi, derslikler, çok amaçlı salon, 2 adet yüzme havuzu, 350 araçlık kapalı otopark ve kafeteryası ile Üsküdar halkının hizmetinde olacak.

16 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR Birçok spor dalında Dünya, Avrupa ve Türkiye dereceleri elde etmiş Üsküdarımız yeni şampiyonlarını yeni spor salonlarımızda yetiştirecek.

17 BAĞLARBAŞI SPOR KOMPLEKSİ Bağlarbaşı Spor Kompleksi ; hentbol, voleybol, jimnastik ve 2500 kişilik spor salonu, çok amaçlı salon, fitness center, 6 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu, kamp odaları, spor sağlık merkezi, serbest spor alanları ve 400 araçlık otoparkıyla Üsküdarımıza ve gençlerimize hizmet verecektir. Serbest spor alanlarında genel fitness merkezi, spinning salonu, pilates salonu, step-aerobik, squash salonu bulunurken masa tenisi, boks kulübü, yakın dövüş sporları salonu da yer alıyor. Ayrıca rehabilitasyon merkezinde sporcu sağlığı için tüm çalışmalar gerçekleştirilecek. Kompleks, 50 kişilik basın tribünü, soyunma odaları, basın toplantı odası ve VIP alanları ile Üsküdarlılar ın ve Türk sporunun hizmetine sunulacak.

18 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR

19 ÇENGELKÖY SU SPORLARI MERKEZİ Üsküdar da bir ilk, Çengelköy Su Sporları Merkezi Çengelköy ün meşhurları arasına bir yenisi daha ekleniyor yılında Üsküdarlılarımız için hizmet vermeye başlayacak merkezimizde 2 adet spor alanı, bay bayan mini SPA, yönetim birimleri ve toplantı odası, 6 tane spor salonu, 2 adet yarı olimpik yüzme havuzu ve tribünleri, 2 adet watsu havuzu, 2 adet sığ havuz, çok amaçlı salonlar ve fuaye ile 200 araçlık otopark bulunacaktır.

20 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR

21 ACIBADEM YAŞAM MERKEZİ Yüzme Havuzu ve Otomatik Otopark Merkezimizde yüzme havuzu, yarı olimpik havuz, engelli havuzu, çocuk havuzu, solaryum odası, sauna, buhar odası, ismek sınıfları ve salonlar, fitness salonu, plates salonu, step aerobic salonu bulunuyor. Otomatik otopark alanında 450 araç kapasiteli combilift otopark ve engelli otoparkları, çocuk oyun alanları, basketbol voleybol sahası ve oturma alanları bulunacak. Kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, etüd salonları, çok amaçlı salon, sergi salonu, kafeleri ve dükkanları ile yeni dönemde hizmete açılacak.

22 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR

23 ACIBADEM PRESTİJ CADDE DÜZENLEMESİ

24 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR

25 ASRIN MÜHRÜ ÇAMLICA CAMİİ Aynı anda kişinin ibadet edeceği Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olacak olan Çamlıca Camii 1 Temmuz 2016 Kadir Gecesi ibadete açılacak İslam Sanat Eserleri Müzesi Kültür Merkezi Derslikler İhtisas Kütüphanesi Otopark Rekreasyon Alanı

26 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR

27 FERAH YAŞAM MERKEZİ Adıyla müsemma ferah bir yaşam merkezi daha Merkezimizde çok amaçlı salon, düğün salonu, kapalı havuz, fitness, spa, aerobic salonu, fuaye ve sergi alanı, kafe ve 200 araçlık otopark bulunacak.

28 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR

29 GÜZELTEPE YAŞAM MERKEZİ Üsküdar son teknoloji ile donatılacak bir kurban kesim merkezine kavuşuyor... Güzeltepe Yaşam Merkezi nde modern kurban kesim merkezi, sabit pazar, kültür ve spor tesisi, bilgi evi, tiyatro salonu, sinema salonu, 2 adet kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, aerobic salonu, her katta çok amaçlı salonlar, 5 adet sergi salonu, atölye ve kurs salonları, kütüphane, mesleki eğitim derslikleri, anfi toplantı salonu ve 500 araçlık otoparkı ile Üsküdarlıların hizmetine sunacağız.

30 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR

31 ÜNALAN SPOR KOMPLEKSİ Sağlıklı nesiller bizim eserimiz olacak. Spor tesislerimiz ile spor her kesimin yaşamının bir parçası haline gelecek. Ünalan Spor Kompleksi basketbol, voleybol, hentbol sahası ve 700 kişilik tribün, jimnastik salonu, takım soyunma odaları, 5 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu ve 200 kişilik tribün, 100 araçlık kapalı otopark, kafeterya, bay-bayan fitness salonları ile Üsküdarlıların hizmetine sunacağız. Sağlıklı nesiller bizim eserimiz olacak.

32 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR

33 FETHİPAŞA KORUSU DÜZENLEME PROJESİ Fethipaşa Korusunu yeniden düzenleyerek Üsküdar halkının hizmetine sunuyoruz

34 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR PAŞAKAPISI KÜLTÜR KOMPLEKSİ Paşakapısı Cezaevi taşınarak yerine kültür merkezleri, sosyal tesisler ve atölyelerden oluşan büyük bir kompleks yapılacaktır.

35 ÜSKÜDAR - SANCAKTEPE METRO HATTI PAŞAKAPISI KÜLTÜR KOMPLEKSİ ÜSKÜDAR - SANCAKTEPE METRO HATTI 2015 te HİZMETE AÇILACAK

36 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR

37 MECİDİYEKÖY - ÇAMLICA TELEFERİK HATTI

38 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR LİBADİYE MİMOZA YAŞAM MERKEZİ Mimoza Parkı ve Katlı Otopark Park, yüzme havuzları, kafeterya, dinlenme alanları ve 350 araçlık otoparkı ile Üsküdarlıların hizmetine sunacağız.

39 LİBADİYE MİMOZA YAŞAM MERKEZİ TARİHİ SELİMİYE HAMAMI TARİHİ SELİMİYE HAMAMI ve SOSYAL TESİSLERİ Tarihi eser restorasyonları çerçevesinde Selimiye Hamamı nıda yeniliyerek halkımızın hizmetine sunacağız.

40 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR

41 BULGURLU ENGELLİ ve YAŞLILAR İÇİN ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ Yeşillikler ve çam ağaçları içinde engelli kardeşlerimiz ve yaşlılarımız için sosyal bir ortam oluşturuyoruz. Ailelerin gün boyu engelli ve yaşlı yakınlarını gözleri arkada kalmadan emanet edebilecekleri yaşam merkezimiz vatandaşlarımıza sıcak bir yuva imkanı sunacak. Merkezimizde, engelli aileler eğitim bölümü, sosyal destek ve kabul bölümü, hobi salonu ve sosyal bahçeden oluşan yaşlılar için destek bölümü, psikolojik destek bölümü, yaşlılar fiziksel aktivite salonu, 2 adet akranlarla paylaşım odası, oyun eğlence odası, bilim araştırma salonu internet, duyular ve iletişim bölümü, seminer salonları, sınıflar, çok amaçlı etkinlikler salonu ve fuaye, okuma salonu, bakım ve rehabilitasyon alanları, yemekhane bulunmaktadır. Merkezimiz engelli kardeşlerimize, yaşlılarımıza ve ailelerine bir nebze de olsa nefes olacak.

42 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR

43 ÜSKÜDAR ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK AKADEMİLERİ ve BİLGİEVLERİ Gençlerimize yönelik geliştirdiğimiz projelerle; Seçim için Değil Gelecek Nesiller İçin Çalışıyoruz Gençlerimizi İyilerle ve İyiliklerle Arkadaş Etmek İçin Geliyoruz. Bilgi Evlerimiz, Çocuk Akademilerimiz, Gençlik Merkezimiz ve Ülkemizde ilk kez YÖK onayı ile başlattığımız Çocuk Üniversitemiz ile sosyal belediyecilik çıtasını yükseltmeye devam edeceğiz. Önce İnsan diyoruz.

44 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR KÜÇÜK DOSTLAR AMBULANSI Evcil ve sokak hayvanları için ambulans hizmeti sunarak onlarında yaşam ve hizmet alma haklarını yerine getireceğiz.

45 ÇENGELKÖY AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ KÜÇÜK DOSTLAR AMBULANSI ÇENGELKÖY AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ Üsküdar a kazandıracağımız Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde, ağız ve diş sağlık taramaları ve poliklinik hizmetleri ile halkımızın hizmetine sunacağız.

46 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR Bulgurlu Libadiye Caddesi Katlı Kavşak Düzenlemesi

47 KAVŞAK DÜZENLEME ÇALIŞMALARI Bilfen Acıbadem Kavşak Genişletme Projesi Bulgurlu ve Acıbadem de yapmayı planladığımız kavşak çalışmaları ile trafik yükünü önemli ölçüde azaltmış olacağız.

48 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR ÜSKÜDAR KENT MEYDANI Modern şehir dokusunun en önemli unsurlarından biri de meydanlardır. Modern kentleşme çalışmalarımız kapsamında Üsküdar a prestij kazandıracak, turizm ve ticareti canlandıracak İlçemize nefes aldıracak meydanlar yapacağız. Üsküdar Kent Meydanı düzenlemesiyle, 3500 araçlık yeraltı otoparkı, yeşil alan, gezi ve dinlenme alanları, parklar ve yürüyüş alanları bulunuyor.

49 MEYDAN DÜZENLEME ÇALIŞMALARIMIZ ÇAVUŞDERE BULVAR ve MEYDAN DÜZENLEMESİ ZEYNEP KAMİL HASTANE ÖNÜ YERALTI KATLI OTOPAR ve MEYDAN DÜZENLEMESİ HAREM SAHİLİ REKREASYON ALANI PROJESİ

50 Yeni Bir Heyecanla, Yeniden Av. HİLMİ TÜRKMEN Üsküdar Belediye Başkan Adayı ÜSKÜDAR Bosna Bulvarı (Nato Yolu) Caddesi Acıbadem Caddesi Sahil Yolu

51 YOL DÜZENLEME ÇALIŞMALARIMIZ Hakimiyeti Milliye Caddesi Selmanipak Caddesi Hakimiyeti Milliye Caddesi Selmanipak Caddesi Hakimiyeti Milliye Caddesi Selmanipak Caddesi Nuh Kuyusu Caddesi Üsküdar İstanbul un en eski yerleşim merkezlerinden biridir. Çağdaş kentleşmenin getireceği kolaylıklar ve modern düşüncede kentin her noktasına etki eden tasarım düşüncesi ile Üsküdar ın cadde ve sokakları yenilenecek, caddelerimizi prestij caddeler haline getireceğiz.

52

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden...

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile geçen on yıllık sürede güzel ilçemize altyapıdan yeşil alan ve çocuk parklarına, kültürden sanata, eğitimden kentleşmeye,

Detaylı

TURKUAZ GÜNEŞLİ. Güneşli nin yükselen yıldızı

TURKUAZ GÜNEŞLİ. Güneşli nin yükselen yıldızı TURKUAZ GÜNEŞLİ Güneşli nin yükselen yıldızı TURKUAZ GÜNEŞLİ...Güneşli nin yükselen yıldızı Firmamız kuruluş tarihinden günümüze kadar yaptığı çalışmalar ile ülkenin kalkınmasında ve istihdam konusunda

Detaylı

TARİHİ ÇEVRE KÜLTÜR VE TURİZM TARİHİ ÇEVRE KÜLTÜR VE TURİZM ÇEVRE YÖNETİMİ. Devam Eden Etüd Proje ÇEVRE YÖNETİMİ GENÇLİK VE SPOR

TARİHİ ÇEVRE KÜLTÜR VE TURİZM TARİHİ ÇEVRE KÜLTÜR VE TURİZM ÇEVRE YÖNETİMİ. Devam Eden Etüd Proje ÇEVRE YÖNETİMİ GENÇLİK VE SPOR 1 200901057U24001 ANADOLU YAKASI OTOGAR PROJESİ ANADOLU YAKASI GENELİ 2 200901057K01018 ATAŞEHİR İBB ŞEHİR TİYATROLARI SAHNESİ PROJESİ ATAŞEHİR Etüd 3 200901057K01017 ATAŞEHİR KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİ ATAŞEHİR

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı Söz verdiğimiz gibi... Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı GENÇ BAŞKAN ÇALIŞIYOR ÇANKAYA KAZANIYOR TED ÜNİVERSİTESİ-ÇANKAYA BELEDİYESİ ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞI - 1 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 1 EKİM

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Üsküdar. 212 Milyon YTL. (İkiyüz On İki Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Üsküdar. 212 Milyon YTL. (İkiyüz On İki Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Üsküdar Toplam Yatırım 212 Milyon YTL (İkiyüz On İki Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak ÜSKÜDAR

Detaylı

ERİŞİLEBİLİR ESENLER

ERİŞİLEBİLİR ESENLER ERİŞİLEBİLİR ESENLER İçindekiler; 1. Erişilebilirlik ve Erişilebilir Kent Kavramı 2) Esenler İlçesinde Erişilebilirlik (Erişilebilir Esenler) 2.1. Erişilebilir Mahalle (Yavuz Selim Mahallesi) 2.2. Erişilebilir

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

OTOPARK POLİTİKALARI

OTOPARK POLİTİKALARI TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ DENİZLİ BULUŞMASI OTURUM: SAĞLIKLI KENTLERDE ULAŞIM POLİTİKALARI OTOPARK POLİTİKALARI Konuşmacı: Mustafa DÜNDAR OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OTOPARK POLİTİKALARI Sağlık,

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 167 168 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Hayallerinizi inşa ediyoruz. Sanat Park Hakkında Sanat Park, Konya nın en değerli caddelerinden Şefik Can ın hemen yanı başında yükseliyor. Konya

Detaylı

Bir CEMRE Düşer, YAŞAM Renklenir

Bir CEMRE Düşer, YAŞAM Renklenir Bir CEMRE Düşer, YAŞAM Renklenir Bilecik te bir İLK Bir CEMRE Düşer, YAŞAM Renklenir 17 yıllık tecrübesi ile uluslararası deneyimi ve sürekli yenilenen proje anlayışıyla Esestaş İnşaat, pek çok farklı

Detaylı

Hız kesmeden devam... Zeytinburnu Yatırımları Yeni Biten ve Devam Eden Projeler

Hız kesmeden devam... Zeytinburnu Yatırımları Yeni Biten ve Devam Eden Projeler Hız kesmeden devam... Zeytinburnu Yatırımları Yeni Biten ve Devam Eden Projeler zeytinburnu.istanbul 444 1984 Zeytinburnu nu Türkiye nin Vizyon İlçesi Yapacak Projeler zeytinburnu.istanbul 444 1984 Değerli

Detaylı

Evin, senin artın olmalı.

Evin, senin artın olmalı. Sana uyum sağlayacak bir evin olsun istiyorsun. Aradığın her şeyi bulabileceğin, senin gibi dinamik, yeni, keyifli, kimi zaman senin gibi sakin bir ev. Evin, senin artın olmalı. BAZI FIRSATLAR BIR KEZ

Detaylı

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111 I WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ Satılık - Apartman Dairesi 9,011,111 TL 169 m2 İstanbul / Beylikdüzü Oda Sayısı : 3 KADİR ÖZEL Telefon 212-875 55 57 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli

Detaylı

2004-2005-2006-2007 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğler. Bayındırlık ve İskan Bakanlığından:

2004-2005-2006-2007 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğler. Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: 2004-2005-2006-2007 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğler Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2004-2005-2006-2007 YILI

Detaylı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı Söz verdiğimiz gibi... Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı GENÇ BAŞKAN ÇALIŞIYOR ÇANKAYA KAZANIYOR TED ÜNİVERSİTESİ-ÇANKAYA BELEDİYESİ ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞI - 1 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 1 EKİM

Detaylı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı İlçemizde; kişi başına düşen 0.2 metrekarelik yeşil alan miktarını

Detaylı

www.avrasyatermal.com www.avrasyatermal.com 0850 811 84 34 Sizlerin Mutlu, Huzurlu ve Sağlıklı Olmanız İçin Sağlık, otel, devre mülk ve devre tatil olarak projelendirilen Avrasya Termal, Marmara nın

Detaylı

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. Yenişehir Gayrimenkul Otelcilik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor... H ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor... PROJE ORTAKLIĞI B ir yudum değil, doya doya mutluluk... İnsan ilişkilerinin sıcaklığını özlüyoruz hepimiz Küçük, kendi halinde mahallelerde, sıcak komşuluk ilişkileri

Detaylı

Vatan, kendini evinde hissettiğin yerdir. Vatan, kendini iyi hissettiğin yerdir. Vatan, ait olduğun yerdir. Vatan, mahallendir. HER ŞEY VATAN İÇİN

Vatan, kendini evinde hissettiğin yerdir. Vatan, kendini iyi hissettiğin yerdir. Vatan, ait olduğun yerdir. Vatan, mahallendir. HER ŞEY VATAN İÇİN Vatan, kendini evinde hissettiğin yerdir. Vatan, kendini iyi hissettiğin yerdir. Vatan, ait olduğun yerdir. Vatan, mahallendir. HER ŞEY VATAN İÇİN 2 VATAN MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ VATAN MAHALLESİ

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 121 122 Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI SINIFLAR

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik.

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2016 da Osmangazi Köprüsü hizmete girdi. 2017 de Akçaray seferlerine başladı. Tramvayımızın yeni hat yatırımları bütün hızıyla

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI PROJE ÜRETİM SÜRELERİNİN BELİRLENMESİ CETVELİ

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI PROJE ÜRETİM SÜRELERİNİN BELİRLENMESİ CETVELİ TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI PROJE ÜRETİM SÜRELERİNİN BELİRLENMESİ CETVELİ Proje üretim sürelerinin hesaplanması aşağıdaki formül aracılığı ile belirlenecektir. PÜS = YA x YSK x PÜSO x PBK x HB ( 1

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ w w w. o h u. e d u. t r NİĞDE Anadolu nun ortasında yer alan Niğde, karayolu ve demiryolu ulaşımı bakımından son derece elverişli bir konuma sahiptir. Kapadokya Bölgesi nin

Detaylı

9_1.jpg. Type: ALANYA Agent Name: 5 STAR (*****) Price: EUR 0 Featured: 1 Description: 9_2.jpg

9_1.jpg. Type: ALANYA Agent Name: 5 STAR (*****) Price: EUR 0 Featured: 1 Description: 9_2.jpg 9_1.jpg 9_2.jpg 9_3.jpg 9_4.jpg Type: ALANYA Agent Name: 5 STAR (*****) Price: EUR 0 Featured: 1 Description: Otelimiz villa ve otel odas? tarz?nda iki konaklama seçene?i sunmaktad?r. Bunlar?n d???nda

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (BİRİNCİ /İKİNCİ ÖĞRETİM) DERS PROGRAMI

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (BİRİNCİ /İKİNCİ ÖĞRETİM) DERS PROGRAMI Adnan Menderes Üniversitesi BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR YÜKSEKOKULU BÖLÜMLER ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ (İkinci Öğretimi) BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ REKREASYON REKREASYON (İkinci Öğretim)

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARŞIYAKA SONUÇ RAPORU

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARŞIYAKA SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARŞIYAKA SONUÇ RAPORU Tarih: 8 Aralık 2010 Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 40 Katılımcı listesindeki Sayı: 36 Katılımcı Düzeyi ve Profili: 2 3 4 Dağıtılan

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

bir başlangıç Burası sizin eviniz. Geçmişten geleceğe uzanan en yatırım. Kayı Şehri ne sizin için sığdırdıklarımız. 11.000 m² arazi üzerine kurulan Kayı Şehri, 43.000 m² inşaat alanı içerisinde 200

Detaylı

Hayatın Doğası Değişiyor!

Hayatın Doğası Değişiyor! Hayatın Doğası Değişiyor! Özlenenleri yeniden yaşatmak Modern yaşamın alternatifsiz yeni projesi Duru Beytepe, konforlu bir yaşamı doğanın duru güzelliğiyle sizlere sunuyor. İçinizi ısıtacak manzarası,

Detaylı

Hayat boyu, hayat dolu!..

Hayat boyu, hayat dolu!.. Hayat boyu, hayat dolu!.. KAYSERİ: Sivas Caddesi İpeksaray AVM A Kule 5. Kat Melikgazi - Kayseri Tel. +90352 224 24 10 Fax. +90352 224 2412 İSTANBUL: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Turgut Özal Caddesi

Detaylı

YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN.

YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN. YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN. Başarılarla dolu 13 yıl... 3 4 Başarılarla dolu 13 yıl... Modern ve yeni kampüsümüzdeyiz Mutlu ve başarılı kuşaklar için Çocuklarımızın sosyal, sportif, kültürel,

Detaylı

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor...

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor... VADi EVLERi DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE Taşdelen Vadi Evleri, mutluluğunuz için 5 yıldızlı bir yaşam alanı sunuyor. Ayrıcalıkları saymakla bitmiyor. Her yaşamın standardına uygun;

Detaylı

Bu katalogta kullanılan tüm görseller tanıtım amaçlı olup, yapımcı ortak girişim firmaları değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu katalogta kullanılan tüm görseller tanıtım amaçlı olup, yapımcı ortak girişim firmaları değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu katalogta kullanılan tüm görseller tanıtım amaçlı olup, yapımcı ortak girişim firmaları değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu katalogta kullanılan tüm görseller tanıtım amaçlı olup, yapımcı ortak

Detaylı

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor... H ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor... ANF PROJE ORTAKLIĞI B ir yudum değil, doya doya mutluluk... İnsan ilişkilerinin sıcaklığını özlüyoruz hepimiz Küçük, kendi halinde mahallelerde, sıcak komşuluk

Detaylı

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Beylerbeyi'nin eşsiz tarihi dokusu modern yaşamla buluşması Boğaza karşı, her yere yakın Yaşama hazır, hemen teslim Kaliteli yaşam Mahalle kültürü Her aileye göre

Detaylı

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında Aylık 60 TL

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında Aylık 60 TL STEP-AEROBİC PİLATES KARATE BAY FİTNESS BAYAN FİTNESS PENDİK SAHİL SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

İlan No:f-245886-184 Referans No:E-121

İlan No:f-245886-184 Referans No:E-121 Antalya / Alanya Kargıcak Beldesi Denize 50 Metre Mesafede Residence Site İçinde Satılık +1,3+1 Ve +1 ile 3+1 Bahçe Çatı Dublex Daireler Antalya / Alanya Satılık - Residans 190,000 105 m Antalya / Alanya

Detaylı

R. Tayyip ERDOĞAN T.C. Başbakanı

R. Tayyip ERDOĞAN T.C. Başbakanı R. Tayyip ERDOĞAN T.C. Başbakanı Dr. Kadir TOPBAŞ İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sevgili Ataşehirliler, Ataşehir e hizmet yolunda yeni bir sayfayı açmak üzere olduğumuz bugünlerde heyecanla ve şevkle

Detaylı

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI (2017-2018) Prof. Dr. Hülya DEMİR Mekânsal kullanım tanımları ve esasları (madde 5) i) Sosyal altyapı alanları (kentsel sosyal altyapı alanları) Birey ve toplumun kültürel, sosyal

Detaylı

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır.

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. 16-366 Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. İlgili Genelge Ekte Bilgilerinize Sunulmuştur. G E N E L G E 16-366 Ek Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca 2006 Yılı Yapı Yaklaşık

Detaylı

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Yeni hava limanı ve kanal İstanbul projesiyle bu bölgelerin hızla gelişeceği bilinmekte; yeni, düzenli yapılanmasıyla huzurlu bir yerleşim yeri olarak İstanbullular tarafından tercih edilen bu bölgenin

Detaylı

AKM ALANINDA KORUNACAK VE YIKILACAK YAPILAR. I. BÖLGE A- Korunacak Yapı ve Tesisler

AKM ALANINDA KORUNACAK VE YIKILACAK YAPILAR. I. BÖLGE A- Korunacak Yapı ve Tesisler MİLLÎ KOMİTE 15. TOPLANTI KARARLARI 05 TEMMUZ 2002 1- AKM Alanı 1. bölgesinin, hazırlanmakta olan peyzaj projesi tamamlanıp onaylanıncaya kadar Alt Komite'ce kabul edilecek esaslara göre geçici olarak

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için IC Yatırım Holding AŞ, 1994 ten beri sürdürdüğü köklü turizm yatırımlarına yenisini ekliyor. IC Yatırım Holding AŞ, IC Bomonti Projesi için Hilton Worldwide ile güçlü bir iş birliğine imza atıyor. IC Yatırım

Detaylı

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Boğaziçi Köprüsü 7 6 1. Kakıköy İskelesi 2. Ataşehir 3. Medipol Hastanesi 4. Optimum AVM Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Anadolu yakasının merkezine hakim

Detaylı

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ [ Duymadım deme Görmedim deme Akıllı düşün AKILLI YATIRIM YAP! Konut projemizden yapacağınız yatırımlarda ayrıcalığı ile

Detaylı

İBB Spor Tesisleri SPOR SALONU KARATE SALONU MASA TENİSİ SALONU STEP SALONU

İBB Spor Tesisleri SPOR SALONU KARATE SALONU MASA TENİSİ SALONU STEP SALONU İBB Spor Tesisleri Bir zamanlar İstanbul da semt bazında hemen hemen hiçbir spor tesisi bulunmuyordu. Merkezi tesisler ise sadece belli başlı birkaç spora hizmet veriyor, diğer sporlara heves eden gençler

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Yeni hava limanı ve kanal İstanbul projesiyle bu bölgelerin hızla gelişeceği bilinmekte; yeni, düzenli yapılanmasıyla huzurlu bir yerleşim yeri olarak İstanbullular tarafından tercih edilen bu bölgenin

Detaylı

HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?

HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ? HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ? HAYAT, VIP KURTKÖY ÜN İÇİNDE. Hayatı en güzel şekilde yaşamak isteyenler için, VIP Kurtköy ü tasarladık. Tamamı 20.000 m² alan üzerine kurulan VIP

Detaylı

FİZİKSEL AKTİVİTE VE AKTİF YAŞAMIN DESTEKLENMESİ

FİZİKSEL AKTİVİTE VE AKTİF YAŞAMIN DESTEKLENMESİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ FİZİKSEL AKTİVİTE VE AKTİF YAŞAMIN DESTEKLENMESİ BURSA KENTİ VE PASİF YEŞİL ALANLARIN AKTİF KULLANIM MEKANLARINA DÖNÜŞTÜRÜLMESİ A.Nalan FİDAN Bursa

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

İLERİ YAŞAM KONSEPTİ

İLERİ YAŞAM KONSEPTİ İLERİ YAŞAM KONSEPTİ 4 5 ICONPARK SİZLERİ BEKLİYOR! Iconpark incek bir İcmal Mühendislik Projesidir. Net 29.295 m2 Alan üzerine kurulacak (Bodrum + Zemin + 15 katlı) 4 bloklu projede 64 adet 3+1, 128

Detaylı

KARTAL HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

KARTAL HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU STEP - AEROBİC BAY FİTNESS BAYAN FİTNESS ÇOCUK YÜZME ( 2012-2013 ) ÇOCUK YÜZME ( 06-12 YAŞ ) BAYAN YÜZME YÜZME KARTAL HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin

Detaylı

Teşekkürler Hayat Şehrin en güzel günbatımına sahip

Teşekkürler Hayat Şehrin en güzel günbatımına sahip Teşekkürler Hayat Şehrin en güzel günbatımına sahip olduğum için... Proje Künyesi Arsa Alanı: 4.406.89 m Toplam İnşaat Alanı: 110.000 m Ticari Alan (Dükkan+Depo): 19.500 m Konut Alanı: 6.410 m Kapalı Otopark

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

Pendik e yakışan yatırımlar, Yatırımlarla değişen Pendik...

Pendik e yakışan yatırımlar, Yatırımlarla değişen Pendik... Pendik e yakışan yatırımlar, Yatırımlarla değişen Pendik... İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik Belediyesi ve İstanbul İl Özel İdaresi işbirliği ile Pendik in çehresi değişmeye devam ediyor. Değerli

Detaylı

HAKKI BAŞAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

HAKKI BAŞAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU STEP - AEROBİC PİLATES BAYAN FİTNESS BAY FİTNESS HAKKI BAŞAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. tesi

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

Gün olur, alır başımı giderim, Denizden yeni çıkmış ağların kokusunda. Şu ada senin, bu ada benim, Yelkovan kuşlarının peşi sıra.

Gün olur, alır başımı giderim, Denizden yeni çıkmış ağların kokusunda. Şu ada senin, bu ada benim, Yelkovan kuşlarının peşi sıra. Gün olur, alır başımı giderim, Denizden yeni çıkmış ağların kokusunda. Şu ada senin, bu ada benim, Yelkovan kuşlarının peşi sıra. GELENEKSEL VE MODERN Sahili, güzel zamanlar geçirmeye odaklı mekânları,

Detaylı

HOŞGELDİNİZ HAYALLERİNİZİ SÜSLEYEN YENİ BİR SOLUKLA DAHA K ARŞINIZDAYIZ. ADINDAN DA ANLAŞILACAĞI ÜZERE YEŞİLİN HAKİM OLACAĞI DOĞAŞEHİR KONUTLARI

HOŞGELDİNİZ HAYALLERİNİZİ SÜSLEYEN YENİ BİR SOLUKLA DAHA K ARŞINIZDAYIZ. ADINDAN DA ANLAŞILACAĞI ÜZERE YEŞİLİN HAKİM OLACAĞI DOĞAŞEHİR KONUTLARI HOŞGELDİNİZ HAYALLERİNİZİ SÜSLEYEN YENİ BİR SOLUKLA DAHA K ARŞINIZDAYIZ. ADINDAN DA ANLAŞILACAĞI ÜZERE YEŞİLİN HAKİM OLACAĞI DOĞAŞEHİR KONUTLARI TASARIMIYLA SİZLERİN BEĞENİSİNE SUNULUYOR. EN AYRINTI DETAYLARIN

Detaylı

1) ATAŞEHİR KONGRE MERKEZİ PROJESİ

1) ATAŞEHİR KONGRE MERKEZİ PROJESİ 1) ATAŞEHİR KONGRE MERKEZİ PROJESİ PARSEL ALANI : 15.225 m² OTOPARK TABAN OTURUMU : 13.342 m² KONGRE MERKEZİ TABAN OTURUMU : 6764 m² YAPI İNŞAAT ALANI : 61.706 m² PROJENİN AMACI: İstanbul un 2010 Kültür

Detaylı

BAYAN FİTNESS BAY FİTNESS VOLEYBOL STEP AEROBİK

BAYAN FİTNESS BAY FİTNESS VOLEYBOL STEP AEROBİK STEP AEROBİK VOLEYBOL BAY FİTNESS BAYAN FİTNESS TUZLA KAFKALE SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com

yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com Eşsiz tasarımıyla ilk adımda ayrıcalığı hissedin Mimariye ilham veren tasarım Şehrin karmaşasından uzak, şehrin tam ortasında kusursuz bir yaşam. Binaya adımınızı

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ 1. SINIF PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ 1. SINIF PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 08:15 09:00 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ 1. SINIF Türkçe I Yazılı Anlatım İnsan Anatomisi ve Kinesiyoloji 09:15 10:00 Genel Jimnastik Türkçe I Yazılı Anlatım İnsan Anatomisi ve Kinesiyoloji Genel

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SEÇMELİ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SEÇMELİ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ HİTİT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SEÇMELİ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ SEÇMELİ TEORİK DERSLER 3010501 Antrenman Planlamasında Özel Konular 3 0 3 4 S 3010502 Sporda Performans

Detaylı

2012-2023 ULUSAL YAŞLANMA STRATEJİK PLANI KENT KONSEYLERİ AMASYA ÇALIŞTAYI 22.10.2011

2012-2023 ULUSAL YAŞLANMA STRATEJİK PLANI KENT KONSEYLERİ AMASYA ÇALIŞTAYI 22.10.2011 2012-2023 ULUSAL YAŞLANMA STRATEJİK PLANI KENT KONSEYLERİ AMASYA ÇALIŞTAYI 22.10.2011 GRUP 2 Moderatör: İlhan TOMANBAY Raportör: Ögr.Gör. Yılmaz TOKTAŞ Sekreter: Arş.Gör. Gamze FIŞKIN Katılımcılar Bolu

Detaylı

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet.

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet. sfe e ik in t a y a ih n e y # t #teknolojiyikesfet #sagligikesfet #dostlugukesfet #kolayligikesfet #degisimikesfet es #konforuk f et #tarzınıkesfet #mutlulugukesfet #tasarimikesfet #kaliteyikesfet 03

Detaylı

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı SAHINİnvest 02 03 Siriustown Antalya Kundu da Sİrİustown la Yaşamın Keyfİne Varın! Doğa, kültür ve tarih kokan Antalya da Siriustown Residence ile sunulan kaliteli yaşam ayrıcalıkları

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı

Detaylı

KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ

KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ TRABZON Çukurçayır'da 57 Dönüm arazi üzerinde 19 Blok ve 1001 konut Yaşamınızı konutlarımızın renkli dünyasında yeniden kurabilirsiniz. Bu proje, yenilikçi ve farklı

Detaylı

Doğaya tutkun, şehir ile iç içe bir yaşam...

Doğaya tutkun, şehir ile iç içe bir yaşam... Doğaya tutkun, şehir ile iç içe bir yaşam... Ayrıcalıklı bir yaşamın standartları Ankara da yeniden tanımlanıyor! Başkent Ankara nın Kalbinde Çankaya Oran da Eşsiz bir yaşam ve yatırım fırsatı Bu özel

Detaylı

OKUL ÖNCESİ ÇOCUK EĞİTİM SANAT MERKEZİ VE PARKI PROJESİ İHTİYAÇ PROGRAMI Gaziantep te çocukların güvenli ve öğrenme süreçlerini destekleyici zengin uyarıcıların olduğu çevre koşulları ile yaşam deneyimlerini

Detaylı

İksir Resort Town. Daday / Kastamonu

İksir Resort Town. Daday / Kastamonu İksir Resort Town Daday / Kastamonu Daday Kastamonu iline 29 km. mesafede bulunan Daday, en yakın ilçe konumundadır. 3.100 nüfuslu ilçe, Türkiye nin ikinci Göğüs Hastalıkları Hastanesi olan Ballıdağ Sanatoryumuna

Detaylı

I. YARIYIL (GÜZ) D. KODU DERSİN ADI

I. YARIYIL (GÜZ) D. KODU DERSİN ADI I. YARIYIL (GÜZ) 3015101 Antrenörlük Mesleğine Giriş 3 0 3 4 Z 3015103 Spor Anatomisi 3 0 3 6 Z 3015105 Genel Jimnastik 2 2 3 6 Z Temel Bilgisayar Teknolojisi Kullanımı 2 0 2 3 Z Yabancı Dil 1 2 0 2 3

Detaylı

Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45

Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45 Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45 Tebliğler Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak

Detaylı

www.elmakentinsaat.com Dünya yı Samsun a Taşıyoruz... 4+1 Ultralüks projesiyle ve eşsiz imkanlarıyla küresel bir proje olan Goldenland, kozmopolit yapısı ile Dünya nın odak noktası haline geliyor. Multikültür

Detaylı

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Aradığınız; modern mimarisiyle göz alıcı, merkezi konumda ve kalabalıktan uzakta bir ev ise, Flex tam da size göre! Caddeye Flex İvmesi Kendi sosyal yapısını zemin

Detaylı

TASARIM STÜDYOSU 201. Eğimli Arazide Konut T.C. İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ

TASARIM STÜDYOSU 201. Eğimli Arazide Konut T.C. İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ T.C. İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE MİMARLIK FAKÜLTESİ, MİMARLIK BÖLÜMÜ 2018-2019 GÜZ DÖNEMİ TASARIM STÜDYOSU KONULARI TASARIM STÜDYOSU 201 Eğimli Arazide Konut Villa/köşk tarzında en az

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR LE BEYAĞAÇ KAZANACAK

BÜYÜKŞEHİR LE BEYAĞAÇ KAZANACAK BÜYÜKŞEHİR LE BEYAĞAÇ KAZANACAK 85 MUSTAFA AKÇAY BEYAĞAÇ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OSMAN ZOLAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 1 2 MUSTAFA AKÇAY KARDEŞİMLE DEV PROJELERE İMZA ATACAĞIZ Değerli hemşehrim; Denizlimiz

Detaylı

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2 6 Mayıs 2014 SALI Resmî Gazete Sayı : 28992 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2014 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z-

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z- OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ BİLGİ FORMU SORULARI AÇIKLAMA: Bu sorular yalnızca ön bilgi olarak ve sistemdeki Bilgi Formunu doldurmaya geçmeden önce hazırlık yapmanız açısından verilmiştir. 1. Okul/ Kurumun

Detaylı