Adım Adım İnternetten Para Kazanmak

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Adım Adım İnternetten Para Kazanmak"

Transkript

1 Adım Adım İnternetten Para Kazanmak Bu güne dek bir çok internetten para kazanma yolları okumuş ya da uygulamış olabilirsiniz fakat bu sefer diğerlerinden çok farklı bir para kazanma yöntemiyle karşı karşıyasınız. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu yöntem sayesinde okuyuculardan hiç bir karşılık ve çıkar gözetmemekteyim. Eğer bu yöntemden herhangi bir çıkarım olsaydı bu uzun yazıyı forumlarda ve sosyal medyada paylaşıp insanların bir yerlere tıklamalarını ya da download sitelerinden bir şeyler indirmelerini sağlayarak kazanç elde ederdim. İnternetten para kazanma konusu çok fazla araştırılan bir konu ve insanlar gerçekten internetten para kazanılıp kazanılmadığını çok merak ediyorlar. Merak etmelerine rağmen bir çok siteyi gezip bir çok yöntemi uygulamalarına rağmen sadece kendilerine bir şeyler satılmaya çalışıldığını görüyorum. Ben sizlere açıkça adım adım internetten nasıl para kazanıldığını anlatacağım tecrübelerimi ve bu konudaki kurnazlıkları uygulamalı olarak yazacağım umarım herkese faydası dokunur ve herkes bu yöntem sayesinde gelir elde edebilir. Aşağıda anlatacağım yöntem sayesinde sadece 1 siteden şuan itibari ile 10. gündeyim ve 280 TL kazandım. Aşağıdaki ekran görüntüsünü az önce aldım ve site kazanmaya devam ediyor.

2 İllaki bu yazıdan sonra birileri formülü öğrenip belki benim rakibim olacak ama önemli değil internet deryası çok büyük, bu deryadan herkes balık tutsun bence denizde balık bitmez.

3 Normalde bu tip yöntemleri parayla satıyorlar yani buna acayip bir isim bulup bir kitap hazırlardım istesem bu yöntemi iyice süsleyip püsleyip en az 50 TL den satıp 2000, 3000 TL kaldırabilirdim ama bunu yapmam. Amacım herkes öğrensin herkes kazansın. Eğer illaki bir karşılık olsun diyorsanız yada bunun karşılığında bir iyilik yapmak isterseniz bu sayfadaki Google Plus ı artı 1 leyip facebok sayfanızda paylaşabilirsiniz. Aslında bundan da bir çıkarım yok yanlış anlamayın tek amacım bu sayfa daha çok kişi tarafından duyulup uygulansın istiyorum o kadar. Sistem Ne Hakkında Olacak? İnternetten para kazanabilmek için şunu aklınızdan çıkarmamanız lazım ilk önce size bir ürün ya da bir ürün grubu lazım yani bu demek oluyor ki insanlara bir şeyler satacağız. Evet şuan itibari ile durumu anlamanız lazım sistem satış ortaklığından ibaret. Ben bu sistemi sadece 1 ürün kategorisi üzerine kurdum eğer siz tek ürün veya birden çok ürün kategorisinde de kurabilirsiniz. Ama tavsiyem başlangıç olarak sadece 1 kategoriye yönelmeniz. Örneğin bebek arabası bir kategori ama bir markaya ait belirli bir model ise tek ürün bu aslında benim tabirim tam olarak adı nasıl geçiyor bilemem. Ben kullandığım sistemde Ceket i hedef aldım yanlış duymadınız bildiğiniz ceket ama alt kategorileri de var trençkot, deri ceket, kaban vs. Ben bu kategoriyi kullandım diye sizde buna yüklenmeyin başka bir kategori bulun binlerce kategori var oyuncak, spa, yemek, yemek mekanları vs. Ama bunu da yapabilirsiniz benim için bir mahsuru yok:) Piyasa araştırması ve işe ayrılacak zamanın belirlenmesi Aslında bu sistem tam olarak niş kazanç denilen sistemin ta kendisidir. Yani çok aranan ve karşılığında pek rekabet olmayan yani bu ürünü satan çok az satış ortağının olduğu bir ürün anlamına geliyor. Bu işi programlı bir şekilde yaparak ciddi paralar kazanabilirsiniz en azından ben öyle yapıyorum. Ben bu iş için her gün 2 saatimi ayırıyorum başka işlerim de olduğu için o kadar zamanım var siz istediğiniz kadar zaman ayırabilirsiniz. Sistemi tamamen google üzerine kuracağız yani bir web sitesi kuracağız içerisinde ceket modelleri gireceğiz ceketlerle ilgili makaleler yazacağız

4 ziyaretçiyi de google dan alacağız. Farklı anahtar kelimeleri sayesinde ziyaretçiler google aramalarında web sitemizi bulacak ve satın alacakları ürünleri önce bizim satış ortaklığı linkimize tıklayıp satın alacakları asıl siteye yönlendireceğiz bu sayede kazanç elde edeceğiz. Anahtar kelime analizlerini yapmak Sistem web sitesi üzerinden satış sistemi olduğu için bir web sitesi kuracaksınız. Site için bir domain almanız gerekecek domain keyword domain olmalı yani ceket satacaksanız içinde ceket geçen bir anahtar kelime domaini çok çok avantajlı olur. Markalaşmak gibi bir niyetimiz olmadığı için jenerik bir domaine gerek yok ceket fiyatları, ceket modelleri, blazer ceket satın al, bayanceket vs. gibi bir domain alabilirsiniz ben bunu örnek olsun diye yazıyorum aynısını yapmayın sizde farklı bir şeyler üretin. Hem bu sayede anahtar kelime domain sayesinde daha hızlı sıralamalara girer domain en azından benimki öyle oldu... Not: Domaini alabiliyorsanız en az 2-3 yıllık alın. Son güncellemelerden sonra googleda, domain yaşı acayip önemli hale geldi bunu bizzat denemelerimde kanıtladım kendimce google uzun soluklu sitelere çok önem veriyor bunu yaparsanız +1 puan önde başlarsınız yarışa benden söylemesi. Domaini istediğiniz yerden alabilirsiniz hiç bir önemi yok ben ihs ile çalışıyorum paneli güzel ve sorunsuz fiyatlarıda normal. Domain uzantısı.com olsursa iyi olur ama kategorinizde boş uzantı bulamazsanız.net filan da olur ama org olmasın itici oluyor co filan da olabilir artık burası size kalmış. Hostinge gelince bence özel ip li bir host alın ben bunu bazı projelerimde denedim ve farkını gördüm yüzlerce çöp sitenin barındığı bir ip de olmasını istemiyorum sitelerimiz bu yüzden özel ip alıyorum. Alastyr.com ile çalışıyorum ben aylık 4 TL lik bir paketi var özel ip de yıllık 60 TL yani ilk ay 64 TL ödüyorsunuz sonraki aylar 4 TL. Merak etmeyin bu yatırımlar size geri dönecektir bu yolda hiç bir yatırım çöpe gitmez. Anahtar kelime aracı ile örnek kelimemizi bir analiz edelim bakalım aylık arama hacmi neymiş?

5 Blazer ceket bu konuda girişilebilir bir iş orta derecede bir rekabet sonucu aylık sadece bu kelimeden potansiyel aramayla ziyaretçi akışı sağlayabilirsiniz. Hemen google trends ile bunun doğruluğunu kanıtlayalım. Bayan ceket, blazer ceket, bayan blazer eket olarak trendler iyi yani keyword tools da ki arama hacimleri boş değil bazen fake olabiliyor bazı uyanıklar trafik kazanmak için google da programlar kullanarak arama yaptırıyorlar hani bir kelimeyi aramaya başladığınızda devamını google getiriyor ya işte ondan bahsediyorum. Her neyse yukarıdaki listeden bile bir kaç keyword domain çıkar benden söylemesi.

6 Bir çok anahtar kelime üretmeniz lazım her anahtar kelimeye özel makaleler ve ürünler üreteceğiz bu anahtar kelimelerden 1-2 tanesi ana anahtar kelimeniz olacak bunların üzerine daha çok yoğunlaşacağız yazının ilerleyen bölümlerinde bunu ele alacağız zaten. Rakipleri analiz edelim Çıkardığınız kafa anahtar kelimenizi google da arayıp küçük bir araştırma yapın bakalım ne olacak? ben örnek çalışmayı yani örnek kelimeyi aratıyorum. Adım Adım İnternetten Para Kazanmak Anahtar Kelime Analizi Rakipler sağlam aslında ama bir bakıma geçilmez değil çünkü hiç biri ceket sitesi değil yani ceketle ilgili derin bilgiler olan bir site bunları geçebilir. Kelimeye baktığımda üstte adsense reklamının da verildiğini görüyorum yani bu kelim önemli bir kelime ki (aranan bir ürün anlamında) reklam vermişler bu bizim için büyük bir olay sonuçta yatırımımızın boş olmadığını gösteriyor. Bisse ve hatemoğlu gibi büyük firmalar bu kelimeyi dikkate alarak reklam vermiş öyle düşünün.

7 Bu web sitesinden para kazanma şeklini belirlemek Biz bu siteden reklam geliri de elde edebilirdik ama Türkiye de açıkçası google reklam yayıncılığı ile zengin olmaz zor çünkü firmalar çok düşük tıklama başı maliyet çıkartıyorlar ama ABD ya da Avrupa da olsa amenna adsense den çok iyi paralar kaldıranlar var dediğim gibi Türkiye de bu zor. Bu yüzden biz adsense reklamı ya da başka reklam mecraları yerine satış ortaklığı yapacağız. Ürünleri ince ayrıntısına kadar girip makalelerle besleyeceğiz bir çok ürün ekleyerek sitemizi alışveriş sitesine çevireceğiz. Böylece blazer ceket yazan bir insan sizin sitenizi google dan bulacak ve istediği ürünü beğenip ürün hakkında detaylı bilgi ve satın almak için butona bastığı anda asıl siteye yönelenecek. Sonrasında bu siteden ürünü aldığında siz komisyon kazanacaksınız. Şimdi şöyle düşünebilirsiniz ürünü ya hemen almazsa ne olur? Emeklerim boşamı gidecek? Yok öyle bir şey bir çok site sizin ortaklık çerezlerini 1 aya kadar kullanıcının bilgisayarında tutuyor sırf ceketten değil o siteden çerez kişinin bilgisayarında olduğu sürece yapılacak her alışverişten siz komisyon kazanacaksınız. Ben bunu çok gördüm elma satarken armuttan komisyon geliyor bazen şaşırmayın :) Satış ortaklığı yapacağız ama hangi ortaklık sitelerini kullanacağım? Bir çok satış ortaklığı sitesi var bunları google da satış ortaklığı veren siteler diye aratabilirsiniz tonla çıkıyorlar ama iyice araştırın ve en büyük firmalara kaydolun. Dikkat! Satış ortaklığı sitelerine üye olmadan önce siteyi kurmalısınız. Çünkü ortada herhangi bir site yokken ortaklık siteleri sizi kabul etmiyor. Ya da şöyle bir şey yapabilirsiniz faal ve ziyaretçisi olan bir sitenizi gösterip üyelik talebinde bulunabilirsiniz. Siteyi açtınız diyelim ziyaretçi gelmeye başladı ve ortaklık sitesine üyeliğiniz onaylandı. Sonrasında ortaklık programlarına başvuru yapıp tekrar onaya gireceksiniz ama bu sorun değil 1-2 günde onaylıyorlar. Onaydan sonra ürün ve hizmetlere ortak olup size özel üretilen linkleri ürünlerinize ekleyeceksiniz. Bunu panelden yapıyorsunuz ortaklık siteleri size bir panel veriyor buradan ürün ortaklığı, kazandığınız paralar, tıklama oranı vs. herşeyi kontrol edip raporlayabiliyorsunuz.

8 Para Kazanacağınız Web Sitesini Hazırlamak Siteyi tamamen bitirmeden yayına almayın. Eğer hazır sistem kullanıyorsanız önce host panelde siteyi şifreleyin html ya da php vs. kullanacaksanız lokalde tasarımı sonuna kadar bitip yayınlayın siteyi. Çünkü Title metalar, keywords, optimizaston vs. bitmeden siteyi yarım yamalak yayına aldığınızda google başlangıç haliyle bile indexleyebilir. son halini indexlemesi de zaman alabilir bizim zaman kaybedecek lüksümüz yok bu yüzden tamamen bittikten sonra yayına alıyoruz siteyi. Eğer kodlama bilginiz varsa kendinize özel bir site tasarlamanızda fayda var çünkü bu durum google açısından çok önemli bir etken. Ama hızlıca bu işe giriş yapayım kodlama ile uğraşmak istemiyorum (benim gibi) diyorsanız wordpress, joomla, drupal vs ile bir site kurabilirsiniz. Önemli Nokta! Hangi sistemi kurarsanız kurun kodlama hatası ve tema performansı çok önemli. Kd hatalarıyla dolu bir tema seçmeyin google page speed ile sitenizi tarayın %90 ve üzeri bir puan almanız lazım siteniz hızlı olmalı vs. vs klasik seo kurallarını uygulanacak. İçerik ve Anasayfa Eğer bu site sizin internet ortamındaki kazanç motorunuzsa bu motora gözünüz gibi bakmalısınız. Siteniz kaliteli, profesyonel ve kullanımı kolay olmalı ona göre tasarlayın, tasarlatın ya da tema seçin bu önemli. Ben genelde anasayfada ürünler olacak şekilde tasarlıyorum solda kategoriler oluyor üstte menüler vs. Anasayfadaki ürünlerde resimler ürün açıklaması (açıklamalar kopyala yapıştır olmamalı tamamen özgün) varsa yıldız sistemi (önemli) yorum bölümü ve satın al butonu. Satın ala tıklandığında ürüne ait sayfaya gidecek müşteri ama sayfa yeni pencerede açılmalı bu da önemli bir konu. Ürün önemli Ürün özellikleri, Fiyatı, Açıklama, Özgün bir resim, (ekran alınyısı ile yapıyorum özgün oluyor :) ) Video

9 Markaya ait bir logo Yorumları başlangıçta kendiniz girin ama kendi bilgisayarınızdan değil proxi sitelerinden günde 3-5 adet girin onayını da anında vermeyin 1-2 saat sonra verin ki gerçekçi olsun. Alımlarda yorumlar önemli insanların para vererek aldığı bir ürünü kimler kullanmış kimler ne gibi tecrübe kazanmış o yüzden alımlarda bu konu çok önemli. Yeterki ciddi ve inandırıcı yorumlar yazın hem satış hemde seo için çok önemli bir konudur bu. Ürün videolarını kendiniz de hazırlayabilirsiniz ama okadar vaktiniz yoksa youtube dan indirip editleme yaparak tekrar kendi hesabınızla upload edin. Upload sırasında ürüne açıklama yazarsanız tadından yenmez birde upload sırasında anahtar kelime kullanmanız ayrıca avantaj sağlar. Çünkü ileride bu videolar seo için işimize yarayacak :) Markalara ait logolar da özgün olmalı tüm resimler gibi her ürüne özel logoları ölçeklendirip istediğiniz üründe aynı logoyu kullanacaksınız o yüzden temaya uygun bir şekilde kesip biçin. Ürün bilgisi ve ürün açıklaması en önemli nokta. Belki de bu kadar ürüne ait yazı yazmak sizi bunaltacak şahsen ben bunalıyorum o yüzden bu işi dışarıya verebilirsiniz. İçerik eklemek için öğrenciler forumlarda fink atıyor çok düşük fiyatlara ürün açıklaması yazdırabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum sizi bilmem ama en önemli nokta ürün açıklaması hem de özgün açıklama. Yazarken siz ya da başkası uygun ölçüde anahtar kelimeleri bu yazılarda geçirin abartmadan ama. Sosyal Medya Hesapları Her internet projesinde olduğu gibi bu projede de olmazsa olmazlardan biridir. Heman Google+, Pinterest, Twitter, Facebook hesapları açıyorsunuz bunlar ileride lazım olacak site dışı seo işlerinde bunları da kullanacağız. Zaten son dönemlerde google un sosyal medyaya verdiği önemden bahsetmek artık klasik oldu. Basit bir facebook sayfası bile aramalarda ilk 3 sıraya yükselebiliyor günümüzde bu yüzden sosyal medyayı atlamamak lazım. Siteyi Yayına Alma Site içi optimizasyonlar bittikten ve kurallara %100 uygun olarak ürünler eklendikten sonra bu arada wp kullananlar Aio seo ve Xml sitemap ayrıca Xml sitemap image eklentilerini kurmalılar. Ayrıca birde kullanıcılar için site haritası oluşturursanız iyi olur. Son bir şey daha hakkımızda, iletişim ve gizlilik gibi sayfaları da oluşturun bunlar önemli. Kendi kimliğinizle internette yayın yapacaksanız google snipped kullanmakta da fayda var. Kullanabildiğiniz kadar google hizmeti kullanın hiç bir sıkıntı yok...

10 Siteyi yayna aldıktan sonra 1 kaç gün kendiliğinden indexlenmesini bekleyin indexlendiğinde ise analiz için kaçıncı sıradan google a girdiğini bir yerlere girdiğini not edin. İleride yapılacak olan seo çalışmalarının ne kadar etkili olacağını kontrol etmek amacıyla bunu yapmakta fayda var. SEO işleri Link İnşaası Başlasın Şimdi işin amelelik kısmı başlıyor desem yalan olmaz bu kısım projeden en üst verim almanızı sağlayacak ve asıl para kazandıracak kısım. Her şeyi tamamen yapıp bunu atlarsanız sitenize siz ve yolunu kaybetmiş birkaç ziyaretçiden fazlası girmez. Bu iş sabır işidir sabretmeyi bilmeyen bu işlere başlamasın demiştik zaten bu bloğu açtığımız ilk gün... Aşağıdaki resmi inceleyin. Adım adım internetten para kazanmak (Link inşaası) Ben bu stratejiyi Türkçe bir seo bloğundan buldum test ettim işe yarıyor ama zamana yayarak tabiiki. İmkanınız ve paranız varsa bunu uygulatın çok etili bir yöntem kesinlikle işe yarıyor aslında bunu çok rekabet gerektiren yerlerde kullanabilirsiniz. Ben bunun yerine aşağıdakini kullanmanızı öneriyorum çok fazla masraf olmasın diye. Aşağıdaki sistem paravan sistemidir hadi başlayalım.

11 Paravam Bloglar Açılacak Genelde paravan denilince akla hemen blogger dan 5 wordpress ten 20 blog açıp kopyala yapıştır içerikle ana siteye link vermek oluyor. Hop diyoruz ve bu kısma dikkat ediyoruz dedik ya sabredeceksiniz. Yukarıdaki bloglara hesap açın ve başkalarını da bulabilirsiniz pr değeri yükseklerden açarsanız iyi olur ezine hariç hepsinden hesap açın. Günde 1-2 tane açabilirsiniz yavaş yavaş acele etmeden ama istikrarlı. En az 8 tane paravan açıyoruz ve her birine en az 300 kelimelik özgün makaleler giriyoruz. Hepsine birer tane de resim girmek gerekiyor. Resmi ana sitenizden çekebilirsiniz ama hepsinde aynı resmi çekmeyin birinde başka diğerinde başka resim girin. Her makaleyi en az 5 imleme sitesiyle imlememiz gerekiyor bunu ihmal etmeyin. Şimdi imlediğiniz linkleri ve ana paravan linkini toplu ping sitesiyle pingletelim. Bütün paravanlara bu işlemi yapıp indexlenmesini bekleyin acele etmeyin. Hemen paravanlara ana sitenizin linkini doldurmayın bunu birkaç hafta sonra yapın. Yukarıdaki işlemi yarı özgün makalelerle birkaç kez tekrarlayıp birkaç hafta dan sonra tüm içeriklerin (paravanlardan bahsediyorum) indexlendiğinden emin oluyoruz.

12 Bu süre sonunda birkaç hafta paravanların içlerindeki makalelere ana sitenin linkini ekliyoruz. Ama direk root a değil alt sayfalara ve varsa kategorilere böylece ana sayfayı alttan güçlendireceğiz. Paravanları Güçlendirin ki Ana Site Güçlensin Şimdi bunun için video ve resim kullanacağız. Öncelikle flicker ve benzeri resim siteleri, youtube, vimeo, izlesene, dailymotion dan hesaplar açıyoruz. Youtube dan kaç tane paravan blog varsa blog başına 4-5 video indirin bir sürü de resim indirin.bu videoları açtığınız video sitelerine upload edin. Videoların açıklama kısmına he bir paravanın linkini ekleyin. linkle birlikte anahtar kelimeyi de bu açıklamalarda kullanın. Diğer yandan flicker ve diğer esim sitelerine özgün resimlerinizi yükleyip resimleri paravan bloglara göre pay edip her resme bir paravanın linkini girin. Yayınlayın pingleyin imleyin indexletin. Bu döngüyü sürekli hale getirin ve devam edin. İyi kazançlar:)

ONLINE SERVET SIRLARI MINI E-KİTAP MOTİVASYON VE KAZANÇ İLİŞKİSİ ONLINE SERVET SIRLARI.

ONLINE SERVET SIRLARI MINI E-KİTAP MOTİVASYON VE KAZANÇ İLİŞKİSİ ONLINE SERVET SIRLARI. ONLINE SERVET SIRLARI MINI E-KİTAP MOTİVASYON VE KAZANÇ İLİŞKİSİ ONLINE SERVET SIRLARI www.onlineservetsirlari.com Motivasyon ve Kazanç İlişkisi Eğer internetten para kazanma konusunda istikrar sağlayamıyorsanız

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

LSI Keywords İle Sitenizin Sıralamasını Ve Trafiğini Arttırın

LSI Keywords İle Sitenizin Sıralamasını Ve Trafiğini Arttırın LSI Keywords İle Sitenizin Sıralamasını Ve Trafiğini Arttırın Giriş Her web sitesi sahibi, Seo açısından anahtar kelimelerin önemi çok iyi bilir. Fakat içeriğinizi optimize etmek için kullandığınız ana

Detaylı

Organik SEO: Google da İlk Sayfada Çıkmak İçin 10 SEO Tekniği

Organik SEO: Google da İlk Sayfada Çıkmak İçin 10 SEO Tekniği Organik SEO: Google da İlk Sayfada Çıkmak İçin 10 SEO Tekniği Merhaba değerli okur, bu yazımda Google ve diğer arama motorlarında ilk sayfada çıkmak için yapılabilecekler hakkında bilgi vermek istiyorum.

Detaylı

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır.

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Üye Girişi Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Giriş Sayfası Sayfa ayarlarını buradan yapabilirsiniz. Anahtar

Detaylı

http://www.microsoft.com/visualstudio/eng/downloads

http://www.microsoft.com/visualstudio/eng/downloads Visual Studio 2012'nin kurulumunu, Visual Studio'nun kullanımını ve Windows Store'da basit bir proje hazırlanmasını anlatacağım. Hepsinden önce Visual Studio ortamından biraz bahsedelim. Visual Studio

Detaylı

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz.

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz. BLOG PROJE ÖDEVİ BLOG NASIL AÇILIR? 1.Adım: Kayıt Olma Üst menüde yer alan Kaydol butonuna basarak kayıt işlemini başlatın. Diğer bir seçenek ise Web Sitesi Oluştur butonuna basmak. İki butonda aynı yere

Detaylı

Blogger bunu uyguluyor!

Blogger bunu uyguluyor! Giriş Merhaba backlinkagi.com projemizin ilk adımını atmış bulunmaktasınız. Aramıza hoş geldiniz diyorum. Öncelikle sizlere bu projenin nasıl geliştiğini ve neye dayanarak oluşturulduğunu anlatacağım.

Detaylı

AMACSEO TEMASI KULLANIM KILAVUZU. AmacSeo temasının Amacdizayn.com tarafından hazırlanmış kullanım kılavuzudur. 1

AMACSEO TEMASI KULLANIM KILAVUZU. AmacSeo temasının Amacdizayn.com tarafından hazırlanmış kullanım kılavuzudur. 1 AMACSEO TEMASI KULLANIM KILAVUZU AmacSeo temasının Amacdizayn.com tarafından hazırlanmış kullanım kılavuzudur. 1 TEMANIN ÖZELLİKLERİ - Wordpress 3.1.1 sürümü için hazırlanmıştır. - Basit kontrol paneli

Detaylı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress nedir? WordPress, dünyada en çok kullanılan blog sistemlerinden biridir, açık kaynaklı ve ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.wordpress açık kaynaklı bir yazılım

Detaylı

Forex Ek Kazanç Sistemi

Forex Ek Kazanç Sistemi 106 Forex Ek Kazanç Sistemi Bu anlatacağımız sistem Türkiye de tamamen yasal ve 4 aydır uygulamada olan ve giderek büyüyen bir sistem. ProjeX ProjeX Nedir? ProjeX bir kazanç sistemi; şu şekilde çalışıyor

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

Adım Adım Kılavuzu. 1. Adım. 2. Adım. 3. Adım. 4. Adım. 5. Adım. 6. Adım

Adım Adım Kılavuzu. 1. Adım. 2. Adım. 3. Adım. 4. Adım. 5. Adım. 6. Adım Adım Adım Kılavuzu 1. Adım Teknik hataların giderilmesi 2. Adım Server, IP ve Google Kayıt optimizasyonu 3. Adım İçerik Pazarlama ve itibar yönetimi 4. Adım Sosyal Medya Planlama 5. Adım Performans Değerlendirme

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ (CMS) Bir web sitesi yayınlamak için yapılması gerekenler:

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ (CMS) Bir web sitesi yayınlamak için yapılması gerekenler: İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ (CMS) Bir web sitesi yayınlamak için yapılması gerekenler: Yer satın alınır. İsim tescil ettirilir. Ftp ile wordpress klasörü upload edilir. Kendi bilgisayarımızda web sitesi yayınlamak

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden

Detaylı

Aramanın Anatomisi 1

Aramanın Anatomisi 1 Aramanın Anatomisi 1 Arama Motorlarının Tarihçesi İlk arama motoru 1990 yılında, Kanada Montreal Üniversitesi Web Crawler, Washington Üniversitesi (Altavista satın aldı) Lycos, Infoseek ve Altavista geliştirildi.

Detaylı

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir. GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden faaliyete geçmiş ve Ekim 2011 Ağustos

Detaylı

AFİLLİ EĞİTİM REHBERİ- Copyright By Alia RİOR

AFİLLİ EĞİTİM REHBERİ- Copyright By Alia RİOR syf. 1 2015 Alia RİOR. Tüm hakları saklıdır. Bu ekitap, Alia RİOR (yazar) tarafından publitory.com da yaratılmış ve yazarın kendisi tarafından Creative Commons Attribution-NonCommercial- NoDerivs CC BY-NC-ND

Detaylı

Mehmet.silit skype film sitesi çalışma Filmpas.txt https:// :2087 root damla245

Mehmet.silit skype film sitesi çalışma Filmpas.txt https:// :2087 root damla245 https://151.80.184.194:2087 root damla245 R10Emrah h8rq!r2qg7d^i@xv9hsv96jt http://www.filmpas.net/ Merhaba, Öncelikle Site içi ayarlarınız düzenli bir şekilde yapıldı. videolardan hit alabilmeniz için

Detaylı

Yalnız bazı profesyonel blog siteleri ücretsiz olmasına rağmen güçlü güvenlik duvarları kullanarak sitenizi hakkıyla korumakta.

Yalnız bazı profesyonel blog siteleri ücretsiz olmasına rağmen güçlü güvenlik duvarları kullanarak sitenizi hakkıyla korumakta. Web Sitesi Nasıl Yapılır? (Örneklerle Site Yapım Aşamaları) Ön Hazırlık Aşaması Öncelikle; web sitenizin konusu ve amacı ne olacak, sitenizin hedef kitleleri kimler, site açmak için belli bir miktar bütçe

Detaylı

Youtube Neden Önemli? Önemli, çünkü sabit kazanç mümkün. İster ev hanımı olun, ister sabit bir işi olmayan biri, Youtube sizin için önemli bir kazanç

Youtube Neden Önemli? Önemli, çünkü sabit kazanç mümkün. İster ev hanımı olun, ister sabit bir işi olmayan biri, Youtube sizin için önemli bir kazanç Hakan TOPUZOĞLU Giriş İnternet girişimciliği sunumlarımızda, para kazanma yöntemlerinden biri olarak, video ile para kazanmaktan bahsetmiştik. Bu sunumumuzda, internetten youtube ile para kazanma konusunda

Detaylı

2 SEO YOL HARITASI 21 Seo Çalışmasının Aşamaları 21 Ön Analiz Ve Araştırma 21 Planlama 23 Çalışmanın Uygunlanması Ve İzlenmesi 24

2 SEO YOL HARITASI 21 Seo Çalışmasının Aşamaları 21 Ön Analiz Ve Araştırma 21 Planlama 23 Çalışmanın Uygunlanması Ve İzlenmesi 24 İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER 1 GİRİŞ 1 Gerekli Bilgiler 1 Arama Motorları Nasıl Çalışır? 3 Tarama ve Dizine Kaydetme 4 Karmaşık Algoritmalar 4 Spamlar ve Kurallar 6 Seo Terimleri 8 Neden Seo? 14 2 SEO YOL

Detaylı

KURUMSAL SİTE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

KURUMSAL SİTE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU KURUMSAL SİTE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU 1. İSTATİSTİKLER MENÜSÜ Bu menü sitenizdeki içeriklerin kaç adet olduğunu gösterir.incele butonuna tıkladığınızda içeriğe yönlendirir. 2. İLETİŞİM MESAJLARI Bu

Detaylı

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Eğitim Ücreti: Ücretsiz Eğitim Programının Amacı: SEO Sosyal Medya Dijital Pazarlama Sanatı

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

info@ph1istanbul.com

info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com DİJİTAL DÜNYA YA DAİR NE VARSA.. Mevcut Durum Analizi Algı Yönetimi Sürdürülebilir İlişkiler Hedef Kitle Analizi Dijital Strateji Kurulumu Marka Konumlandırma Rakip

Detaylı

Yetersiz Şifre Politikasının Sonuçları

Yetersiz Şifre Politikasının Sonuçları Yetersiz Şifre Politikasının Sonuçları Bünyamin Demir, Aralık 2009, WGT E-Dergi 3. Sayı Yazıya başlamadan önce değerli okura amacımı -iyi anlatmak- maksadıyla şu notları düşmek istiyorum; Aşağıda göreceğiniz

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER

SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER SEO (Search Engine Optimization) yani arama motorları için optimizasyon demektir. Adından da anlışılacağı üzere, E-ticaret sitenizin arama motorlarında yükselmesi ve

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı

Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP

Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP 1 Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP Mobil Yazılım Hızlı Mobil Sayfalar Günümüzde mobil

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL PAZARLAMA İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL ÇAĞ Dijitalleşme süreci internetin günlük hayatımıza girmesi ile başladı. Bu ilk dönemde şirketler tek taraflı iletişim sağlayan kurumsal

Detaylı

E-Firma Rehberi Sistemi Plus

E-Firma Rehberi Sistemi Plus ASPXPLUS e-firma Rehberi Sistemi, asp.net destekli profesyonel - güçlü - hızlı - sade ve güvenli bir sistemdir. E-Firma Rehberi'nin amacı, üyelerin firmalarını ve firmaya ait ilanlarını sisteme ekleyerek

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YENİ WEB SİTESİ BİRİM YETKİLİSİ WYS (WEB YÖNETİM SİSTEMİ) KULLANIM KLAVUZU

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YENİ WEB SİTESİ BİRİM YETKİLİSİ WYS (WEB YÖNETİM SİSTEMİ) KULLANIM KLAVUZU YENİ TASARIM KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YENİ WEB SİTESİ BİRİM YETKİLİSİ WYS (WEB YÖNETİM SİSTEMİ) KULLANIM KLAVUZU WYS : WEB YÖNETİM SİSTEMİ Wys yetkili olduğumuz birimin web sayfası ile ilgili her

Detaylı

Adım Adım Windows 2000 Server Kurulumu 11 Cuma, 08 Eylül 2006 14:32 - Son Güncelleme Cumartesi, 12 Eylül 2009 03:45

Adım Adım Windows 2000 Server Kurulumu 11 Cuma, 08 Eylül 2006 14:32 - Son Güncelleme Cumartesi, 12 Eylül 2009 03:45 Nasıl bayaa yol kat ettik değil mi? Aslında bu noktada sistemimiz ciddi ciddi çalışmaya başladı. Bir süre sonra bir de baktık ki, kullanıcılar masaüstüne bazı "uygunsuz" duvar kağıtları koymaya başlamışlar.

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU WEB SİTESİ YÖNETİM REHBERİ

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU WEB SİTESİ YÖNETİM REHBERİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU WEB SİTESİ YÖNETİM REHBERİ Bilindiği üzere Kurumumuzun Web Sitesi www.tkhk.gov.tr adresinden yayın yapmaktadır. Web Sitemiz; Alt Alan, Orta Alan, Manşet Haberleri ve Duyurular

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU Hazırlayanlar Mahmut ÖZDEMİR Sezgin SERPEN Büşra TUNCER Yönetim Paneli Kullanımı Sistemin yönetim

Detaylı

www.wikispaces.com Kullanım Kılavuzu

www.wikispaces.com Kullanım Kılavuzu www.wikispaces.com Kullanım Kılavuzu İnternet tarayıcınıza(internet Explorer vb.) www.wikispaces.com adresini yazıp enter tuşuna bastığınızda yukarıdaki ekranla karşılaşacaksınız. Önceden oluşturmuş olduğunuz

Detaylı

BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI. İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik

BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI. İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik İŞBİRLİKLİ YAZARLIK İçeriğinin kullanıcıların katkılarıyla oluşturulduğu

Detaylı

İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI

İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI İNTERNET NEDİR? Dünya genelindeki bilgisayar ağlarını ve kurumsal bilgisayar sistemlerini birbirine bağlayan elektronik iletişim ağıdır. BİLGİSAYAR AĞI NEDİR? İki ya da daha

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ Sadece E-mail Abonelerine Özel BİLİYOR MUYDUN? Tüketicilerin %90 ı satın alma kararlarında internetteki yorumların etkili olduğunu düşünüyor.

Detaylı

Kurulum 14 FTP ye Bağlanmak ve Dosyaları Atmak 14 Veritabanı Oluşturulması ve Bağlanıp Kurulumun Tamamlanması 15

Kurulum 14 FTP ye Bağlanmak ve Dosyaları Atmak 14 Veritabanı Oluşturulması ve Bağlanıp Kurulumun Tamamlanması 15 vii 1 İçerik Yönetim Sistemi Nedir? 2 WordPress Nedir? 2 WordPress Kısa Tarihi 3 WordPress Gücünü Nereden Alıyor? 3 WordPress ile Neler Yapabiliriz? 4 Kişisel Blog 4 Kurumsal Blog 4 Kurumsal Site 4 Tanıtım

Detaylı

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30 Anahtar Kelimeler 100 - Kısa Açıklama 225 80 Açıklama 4000 4000 Yenilikler 4000 500 App App Store Google Play Store

Detaylı

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL B2C E-Ticaret İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret B2c e caret modeli son kullanıcıya direk ürün sa şı yapabilmeni sağlayan e caret türüdür. Yüksek kapasiteli b2c e caret yazılımları ile kaliteli ve sorunsuz

Detaylı

toplam tutar : 40 * 1 ad. = 40 Dolar + Panda içerik kalite analizi hediye

toplam tutar : 40 * 1 ad. = 40 Dolar + Panda içerik kalite analizi hediye Merhaba sayın.. Sitenizin büyük penaltı cezası almış olduğu söylenemez. Bu güzel bi haber. Bunu da ekteki raporlardan rahatlıkla anlayabilirsiniz. Ancak yine de zararlı linklerin temizlenmesini tavsiye

Detaylı

Free Download Manager Kullanarak Internetten Download

Free Download Manager Kullanarak Internetten Download Free Download Manager Kullanarak Internetten Download Öncelikle belirtmeliyim ki bu program bilgisayarınıza herhangi bir virüs, spy benzeri programcık kurmaz. Tamamen bedavadır. Daha pek çok amaçla kullanılabilir

Detaylı

Yeni Başlayanlara I nternetten Para Kazanma Dersi

Yeni Başlayanlara I nternetten Para Kazanma Dersi Yeni Başlayanlara I nternetten Para Kazanma Dersi Merhaba dostum, Benim adım Ertuğrul. 23 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Yaklaşık 1 yıldır internetten para kazanıyorum. Bu 1 sene içerisinde çok

Detaylı

Seo Eğitimi (300 Sattlik Eğitim) Seo. Genel Amaçları. Seo da Kullanılan Terimler. Nedir? Nasıl Çalışır? Nasıl Olmalıdır?

Seo Eğitimi (300 Sattlik Eğitim) Seo. Genel Amaçları. Seo da Kullanılan Terimler. Nedir? Nasıl Çalışır? Nasıl Olmalıdır? Seo Eğitimi (300 Sattlik Eğitim) Seo Genel Amaçları Seo da Kullanılan Terimler Nedir? Nasıl Çalışır? Nasıl Olmalıdır? Sitenizi Google 'a kaydetmek. Meta Tag Meta Tag kullanımları Dinamik yapılı meta tag

Detaylı

Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu

Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu Ekim 2014 Ankara www.raptadmin.com info@raptadmin.com Giriş İşlemleri Raptadmin yönetim paneline www.alanadınız.com/admin adresini kullanarak gidebilirsiniz.

Detaylı

MEGA GRUP BİLİŞİM WEB SİTESİ ÜRÜNÜ HAKKINDA

MEGA GRUP BİLİŞİM WEB SİTESİ ÜRÜNÜ HAKKINDA MEGA GRUP BİLİŞİM WEB SİTESİ ÜRÜNÜ HAKKINDA Ürün tanımı ve Detayları: - 1 Adet Domain (.com,.net,.org,.biz,.info,.de ) - SINIRSIZ Sub Domain - SINIRSIZ Hosting - SINIRSIZ Trafik ( Bant Genişiği ) - SINIRSIZ

Detaylı

YAZTEK RENTACAR SİSTEMİ V1 SİSTEM ÖZELLİKLERİ

YAZTEK RENTACAR SİSTEMİ V1 SİSTEM ÖZELLİKLERİ YAZTEK RENTACAR SİSTEMİ V1 SİSTEM ÖZELLİKLERİ Blok Yapısı Sitede Sağ Altta Bulunan Kampanyalı Araçlar-En Çok Kiralananlar-Bizim Seçtiklerimi Alanlarını Silebilir Yerine Yenisini Oluşturabilirsiniz Açtığınız

Detaylı

http://bizimguru.com Giriş Arama motorları daha da akıllandıkça, arama motoru optimizasyonu (SEO) da zamanla çok daha kolaylaşmaya başladı. Özellikle Wordpress kullanıcıları için öne çıkan bir SEO eklentisi

Detaylı

Biz beyaz yakalılarız. Günümüzün çoğu plazalarda geçer. 9-6, 9-9, bazen de ne kadar giderse o kadar çalışırız. Adımız aynı zamanda kimliğimiz.

Biz beyaz yakalılarız. Günümüzün çoğu plazalarda geçer. 9-6, 9-9, bazen de ne kadar giderse o kadar çalışırız. Adımız aynı zamanda kimliğimiz. Biz beyaz yakalılarız. Günümüzün çoğu plazalarda geçer. 9-6, 9-9, bazen de ne kadar giderse o kadar çalışırız. Adımız aynı zamanda kimliğimiz. Beyazız. Bir rengin tarafı değiliz. Elimizden geldiğince iyilik

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

Microsoft FrontPage 2003. Web Sitesi Hazırlama. Ögr.Gör.N.Nilgün Çokça

Microsoft FrontPage 2003. Web Sitesi Hazırlama. Ögr.Gör.N.Nilgün Çokça Microsoft FrontPage 2003 Web Sitesi Hazırlama Ögr.Gör.N.Nilgün Çokça Microsoft FrontPage 2003 Web Sitesi Hazırlama Ikinci Bölüm İçindekiler İçindekiler i Microsoft FrontPage 2003 2 Atlama Menüsü Eklemek:

Detaylı

FireBug eklentisini eklentiyi yazan sitesinden veya FireFox un eklentiler indirebilirsiniz.

FireBug eklentisini eklentiyi yazan  sitesinden veya FireFox un eklentiler indirebilirsiniz. Firebug Hakkında Firebug hakkında... Kod yazarken bir sorunla karşılaşırız ve sorunlarla uğraşmak her ne kadar güzel bir şey olmasa da bu işin olmazsa olmazıdır. Kod yazarken muhakkak bazı sorunlarla karşılaşacağız,

Detaylı

2 SEO DOSTU SİTE YAPMAK

2 SEO DOSTU SİTE YAPMAK İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER KISIM I: TEMEL SEO 1 1 TEMEL BİLGİLER 3 Arama Motorlarının Amacı 4 Kullanıcıların Amacı 4 Sizin Amaçlarınız 7 Arama Motorları Nasıl Çalışır? 9 Google 11 Google ın Anlamı 11

Detaylı

Arama Sonuçlarında Üst Sıralarda Olmak. Temel SEO Çalışması

Arama Sonuçlarında Üst Sıralarda Olmak. Temel SEO Çalışması Arama Sonuçlarında Üst Sıralarda Olmak Temel SEO Çalışması 2 SEO (Search engine optimization), kısaltmasıdır. Arama motorları SEO işlemleri ile web sitelerini daha kolay bir şekilde taraması için yapılan

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

seozeo data-driven SEO agency

seozeo data-driven SEO agency M e r h a b a SEO da performans gösteren içerikler üretmek Mehmet Aktuğ SEOzone Meetups #2 30 Haziran 2015 seozeo data-driven SEO agency Ben Kimim? Mehmet Aktuğ Operasyon Yöneticisi, SEOZEO Doğru bilinen

Detaylı

Dijital Katalog Nedir?

Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog, Dijital ortamda eskimeyen, yıpranmayan, daima renkli ve interaktif kalan bir Online Katalog olarak özetleyebiliriz. Dijital Katalog ile Ürünlerinizi, Hizmetlerinizi

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi K12NET Nedir? K12NET eğitim sistemi içerisinde yer alan tüm yönetici, çalışan, öğretmen, öğrenci ve velilerin dahil olduğu tüm paydaşları tek bir çatı altında birleştiren kurumsal bir Öğrenci Bilgi Sistemidir.

Detaylı

Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu

Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu Temmuz 2012 Turgut Özal Üniversitesi web sitesi yönetim paneline aşağıdaki link yardımıyla ulaşabiliriz. http://www.turgutozal.edu.tr/webmin/ Karşımıza

Detaylı

Bu rehber kitap ziyaretçileri için ücretsiz hazırlanmıştır. Kitap içeriğinde değişiklik yapmamak şartıyla ücretsiz olarak mail

Bu rehber kitap  ziyaretçileri için ücretsiz hazırlanmıştır. Kitap içeriğinde değişiklik yapmamak şartıyla ücretsiz olarak mail Bu rehber kitap www.ortakticaret.com ziyaretçileri için ücretsiz hazırlanmıştır. Kitap içeriğinde değişiklik yapmamak şartıyla ücretsiz olarak mail listelerinde ve diğer dijital ortamlarda kopyalanıp dağıtılabilir.

Detaylı

2KiloMavi de. Misafir Yazarlık. Eylül 2012. 2kilomavi.wordpress.com

2KiloMavi de. Misafir Yazarlık. Eylül 2012. 2kilomavi.wordpress.com de Misafir Yazarlık Eylül 2012 de Misafir Yazarlık Nedir? Misafir yazarlık, de yazar olmayan takipçilerimizin yazdıkları herhangi bir yazılarının de yayınlanması anlamına gelir. Kendi bloğunuz olsun ya

Detaylı

Şube Yönetimli Emlak Web Projesi

Şube Yönetimli Emlak Web Projesi Şube Yönetimli Emlak Web Projesi CLK Merkez Emlak Web Ana merkezin bir emlak ilan sitesi var. Bu siteye üye asistan olarak maaşlı yada komisyon usulü olarak çalışan personelleri kendilerine verilen yetki

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain Video Reklamlar «Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain 1 2 3 4 Türkiye deki Arama Türkiye Pazarında Arama Hacmi Türkiye de Beyazperde Nerede? Rakip Analizi, Yıllık Analiz YouTube

Detaylı

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU Hazırlayanlar Mahmut ÖZDEMĠR Sezgin SERPEN Yönetim Paneli Kullanımı Sistemin yönetim paneline giriģ

Detaylı

NEDEN. TurkF1.com Reklam vermelisiniz? TURKF1.com Formula 1 ve otohaber gibi geniş bir ilgi kitlesine haber sağlamaktadır.

NEDEN. TurkF1.com Reklam vermelisiniz? TURKF1.com Formula 1 ve otohaber gibi geniş bir ilgi kitlesine haber sağlamaktadır. TURKF1.com Dev bir medya platformudur. NEDEN TURKF1.com Formula 1 ve otohaber gibi geniş bir ilgi kitlesine haber sağlamaktadır. TurkF1.com Reklam vermelisiniz? Son Güncelleme 06/13/2016 TURKF1.com Yalnızca

Detaylı

A/B TESTING. Mert Hakan ÖZLÜ N14111368

A/B TESTING. Mert Hakan ÖZLÜ N14111368 A/B TESTING Mert Hakan ÖZLÜ N14111368 İÇERİK A/B Testi Nedir? A/B Testinin Amacı Nedir? A/B Testi Nasıl Uygulanır? A/B Testi Nerelerde Kullanılır? A/B Testi ile Nasıl Değişiklikler Yapılabilir? A/B Testi

Detaylı

Adslock.com İçerik Kilitleme. Nasıl Kullanılır? Nasıl Kazanılır?

Adslock.com İçerik Kilitleme. Nasıl Kullanılır? Nasıl Kazanılır? Adslock.com İçerik Kilitleme Nasıl Kullanılır? Nasıl Kazanılır? İçerik Kilitleme Yöntemleri Tüm sayfayı kilitleme Link kısaltma Tüm sayfayı kilitleme Makale, blog yazıları, download linkleri gibi değerli

Detaylı

SİZİN WEB SİTENİZ BİR TANEDİR!

SİZİN WEB SİTENİZ BİR TANEDİR! 1 SİZİN WEB SİTENİZ BİR TANEDİR! Tabi şu da bir gerçek ki, sizin siteniz 350 milyon ve hala artmakta olan siteden bir tanesidir. Sitenizin diğerlerinden ayrılması ve ayakta kalması için ne yapabilirsiniz?

Detaylı

Yeni Başlayanlar İçin İnternetten Para Kazanma Başlangıç Rehberi

Yeni Başlayanlar İçin İnternetten Para Kazanma Başlangıç Rehberi Yeni Başlayanlar İçin İnternetten Para Kazanma Başlangıç Rehberi Yeni Başlayanlar İçin İnternetten Para Kazanma Başlangıç Rehberi Merhaba dostum, Benim adım Aslı Göksu. 33 yaşındayım ve yaklaşık 5 yıl

Detaylı

WiresHark ile Facebook Hack ve Güvenlik Yöntemi

WiresHark ile Facebook Hack ve Güvenlik Yöntemi WiresHark ile Facebook Hack ve Güvenlik Yöntemi Gelişen ve yaygınlaşan FaceBook.com'u evinde internet olupta kullanmayan çok az insan vardır. Hep meraklılarının sorduğu bir soru facebook hacklenebiliyor

Detaylı

TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI

TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI GEREKSİNİMLER VE KURULUM YARDIMI GİRİŞ Facebook, insanların arkadaşlarıyla iletişim kurmasını ve bilgi alış verişi yapmasını amaçlayan bir sosyal paylaşım web sitesidir,

Detaylı

Basit Kılavuzu Eliberato bir Kitap Yayıncılık www.eliberato.com. Eylül 2010 50'den fazla dile çevrildi

Basit Kılavuzu Eliberato bir Kitap Yayıncılık www.eliberato.com. Eylül 2010 50'den fazla dile çevrildi Basit Kılavuzu Eliberato bir Kitap Yayıncılık www.eliberato.com Eylül 2010 50'den fazla dile çevrildi Içindekiler 1. Ne Eliberato olduğunu 2. Will Eliberato benim kitap yayınlayabilir miyim? 3. Ne malzeme

Detaylı

Mustafa Köksal Alaturka Dijital Kurucu Ortağı

Mustafa Köksal Alaturka Dijital Kurucu Ortağı Mustafa Köksal Alaturka Dijital Kurucu Ortağı SEO Nedir? Türkçe karşılığı Arama Motoru Optimizasyonu dur. Organik arama sonuçlarında, sayfaların sıralamasını belirleyen faktörlerin tamamına verilen isimdir.

Detaylı

NEUTRON DDNS KURULUMU

NEUTRON DDNS KURULUMU 1. Üyelik Oluşturma www.quickddns.com Web Adresine Giriş Sağlıyoruz. NEUTRON DDNS KURULUMU Yukarıda Resimde Gördüğünüz (Not Register?) Bağlantısına Tıklıyoruz. Yukarıdaki Gördüğünüz Sayfa Açıldığında (*)

Detaylı

Şimdi olayı şöyle düşünün. Temel ile Dursun iddiaya giriyor. Temel diyor ki

Şimdi olayı şöyle düşünün. Temel ile Dursun iddiaya giriyor. Temel diyor ki Bildiğiniz üzere Deutsche bank'ın arzı ile varantlar İMKB'de işlem görmeye başladı. Bu konuda çok soru gelmiş. Basit bir şekilde ne olduğunu açıklamak da bize farz oldu. Fakat hemen şunu belirteyim ki;

Detaylı

Ürün Ekleme Kitapçığı

Ürün Ekleme Kitapçığı Ürün Ekleme Kitapçığı İÇİNDEKİLER 1. ÜRÜN EKLEME 3 1.1.KULLANICI GİRİŞİ 3 2.Ürün Menüleri 5 2.1.Genel 5 2.2.Veri 5 2.3. Bağlantılar 8 2.4. Özellik 8 2.5. Seçenek 9 2.7. İndirim 10 2.8. Kampanya 11 2.9.

Detaylı

MERHABA ARKADAŞLAR.

MERHABA ARKADAŞLAR. MERHABA ARKADAŞLAR www.beonplanet.com www.beonpush.com BEONPUSH tan paket almak ve kazançlarımızı çekebilmemiz için, Payza yada Payeer e kayıt olmamız gerekiyor, şimdi size bu Videoda Payeer e nasıl kayıt

Detaylı

Gezici Profil Oluşturma. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gölhisar Meslek Yüksekokulu. Ders Adı: Sunucu İşletim Sistemi. Osman AŞIK 22.12.

Gezici Profil Oluşturma. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gölhisar Meslek Yüksekokulu. Ders Adı: Sunucu İşletim Sistemi. Osman AŞIK 22.12. Gezici Profil Oluşturma Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gölhisar Meslek Yüksekokulu Ders Adı: Sunucu İşletim Sistemi Osman AŞIK 22.12.2012 www.osmanasik.com Gezici profilin özelliklerini Hatırlayalım. Gezici

Detaylı

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun.

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Nasıl Çalışır? Herhangi bir yere giderken yolda acıktınız ve yemek yemeniz gerekiyor. Yemek bütçenizi 20 TL olarak belirlediniz ancak

Detaylı

Backlink Değerlendirme Algoritmaları

Backlink Değerlendirme Algoritmaları Backlink Değerlendirme Algoritmaları SEO çalışmalarındaki en etkili faktörlerden birisi şüphesiz ki backlinkler. Ancak her linkin değer olarak eşit olmadığını biliyoruz. Arama motoru algoritmalarının yeni

Detaylı

Dijital Dönüşüm Partneriniz

Dijital Dönüşüm Partneriniz Dijital Dönüşüm Partneriniz GOOGLE ARAMA REKLAMLARI Geleneksel reklamlar reklamınızı bir konumun geneline iletir. Google Arama Reklamları zaten sizin ürün veya hizmetlerinizi arayan kişileri, yani halihazırda

Detaylı

Gösterge Panelinizi tamamlayın!

Gösterge Panelinizi tamamlayın! Gösterge Panelinizi tamamlayın! SnapShot ın kutusunu açar açmaz birçok şeyi yapabilirsiniz. Kullanıcı girişi z anda OTA Expert ten gelen fiyatlama bilgilerine ve TripAdvisor dan gelen kullanıcı yorumlarına

Detaylı

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık?

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Bu pazarlamacılar, sosyal medya 'uzmanları' ve PR uzmanlarının her gün konuştuğu konu; Sosyal medyanın geleceği nasıl gözüküyor? 1. Geleneksel medya,

Detaylı

2.3. Bilgi Paylaşımı için Araçlar

2.3. Bilgi Paylaşımı için Araçlar 2.3. Bilgi Paylaşımı için Araçlar 2.3.1. İşbirlikli Yazarlık (Ör: Viki) 2.3.2. Çoklu Ortam Paylaşımları (Ör: YouTube, Flickr) 2.3.3. Web Günceleri (Ör: Bloglar) 2.3.4. Etiketleme ve Sosyal İmleme (Ör:

Detaylı

AEGEE-Eskişehir Online Web Yönetim Paneli ( WEBBY ) Yardım Dökümanı

AEGEE-Eskişehir Online Web Yönetim Paneli ( WEBBY ) Yardım Dökümanı AEGEE-Eskişehir Online Web Yönetim Paneli ( WEBBY ) Yardım Dökümanı Emre GÜLCAN IT Responsible & Web Admin AEGEE-Eskişehir emregulcan@gmail.com e_gulcan@hotmail.com 0535 729 55 20 1 1. YÖNETİM PANELİNE

Detaylı

Trafik Dedektifleri. Site Kullanım Kılavuzu

Trafik Dedektifleri. Site Kullanım Kılavuzu Trafik Dedektifleri Site Kullanım Kılavuzu Trafik Dedektifleri sayfama nasıl girerim? Menülerimizin olduğu kısmın üstünde GİRİŞ YAP butonuna tıklıyoruz. Buradan KULLANICI ADI ve ŞİFRE yazan kısımlara bize

Detaylı

YouTube SEO Kılavuzu. Video İzlenme Oranlarını Artırmak ve Sıralamayı Yükseltmek İçin Etkili İpuçları

YouTube SEO Kılavuzu. Video İzlenme Oranlarını Artırmak ve Sıralamayı Yükseltmek İçin Etkili İpuçları YouTube SEO Kılavuzu Video İzlenme Oranlarını Artırmak ve Sıralamayı Yükseltmek İçin Etkili İpuçları Temel YouTube Arama Motoru Optimizasyonu Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş 2. Video Konusu Seçerken Dikkat

Detaylı