BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI"

Transkript

1 BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI TARİH:01/06/2006 Şirketimiz, Antalyaspor Kulübü profesyonel futbolcusu Burak Yılmaz ile 3 yıllık; YTL garanti para ve YTL maçbaşı olmak üzere sözleşme imzalamıştır. Sözleşme karşılığında Kulubüne bonservis bedeli olarak, futbolcumuz Serdar Özkan'ın bonservis hakkı devrinin yanısıra, YTL şirketimizce ödenecektir. TARİH:02/06/2006 Şirketimiz, Bursaspor Kulübü profesyonel futbolcularından Serdar Kurtuluş'un transferi ile ilgili olarak Kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlamıştır. TARİH:06/06/2006 Şirketimizde kiralık olarak bulunan Deyvison Rogerio Da Silva (Bobo)'nun transferi ile ilgili olarak Brezilya futbol takımlarından SC Corinthians Paulista ile görüşmelere başlanmıştır. TARİH:13/06/2006 Şirketimiz profesyonel futbolcularından Ahmet Dursun ile mevcut sözleşmemiz karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. HABER: Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimiz futbolcularından Çağdaş Atan'ın transferi hususunda, Trabzonspor Kulübü ile yapılan görüşmeler neticesinde toplam ,00 USD karşılığında anlaşma sağlanarak sözleşme Şirketimiz tarafından tarih ve saat ile duyurulan özel durum açıklamasının düzeltmesidir. Şirketimiz futbolcularından Çağdaş Atan'ın transferi hususunda, Trabzonspor Kulübü ile yapılan görüşmeler neticesinde toplam ,00 USD karşılığında anlaşma sağlanarak sözleşme Şirketimiz profesyonel futbolcularından Daniel Gabriel Pancu nun transferi konusunda Bursaspor Kulubü ile görüşmelere başlanmıştır.

2 Şirketimiz ile Bursaspor Kulubü arasında yürütülen Bursaspor un profesyonel futbolcusu Serdar Kurtuluş un tranferi ile ilgili görüşmeler neticelendirilmiştir. Serdar Kurtuluş un bonservis bedelinin şirketimize devrine karşılık Bursaspor Kulubü ne USD ödenmesinin yanısıra Sinan Kaloğlu ve Eser Yağmur un bonservis haklarının devredilmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Ancak; 1) Şirketimiz dilediği sezonda Sinan Kaloğlu için USD; Eser Yağmur için ise USD ödeme koşulu ile bu futbolcuları geri alma hakkına sahiptir. 2) Şirketimiz bu futbolcuları geri alma hakkını kullanmaz ve Bursaspor Kulübü bu oyuncuları başka bir Kulübe sattığında satış bedeli yukarıda 1. Maddede belirtilen tutarları aştığı takdirde aşan kısmın % 50 si şirketimize ödenecektir. Şirketimiz tarafından yapılan tarihli özel durum açıklamasında; Antalyaspor Spor Faaliyetleri Tic. San. A.Ş. profesyonel futbolcusu Burak Yılmaz ın transferi konusunda yapılan görüşmelerde, Burak Yılmaz ın bonservis bedeline karşılık YTL ve Serdar Özkan ın bonservis hakkının devri konusunda anlaşıldığı duyurulmuştu. Ancak; şirketimiz futbolcusu Serdar Özkan ın şirketimizde kalması amacıyla yapılan yeni görüşmeler neticesinde, Burak Yılmaz ın şirketimize transferi karşılığı olarak Antalyaspor Spor Faaliyetleri San. Tic. A.Ş. ye YTL ve USD ödenmesi konusunda mutabık kalınarak sözleşme TARİH:15/06/2006 Şirketimiz, Bursaspor Kulübü profesyonel futbolcularından Serdar Kurtuluş ile, YTL garanti para ve YTL maçbaşı olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzalamıştır. TARİH:27/06/2006 Şirketimiz İsviçre futbol takımlarından FC Basel'in futbolcusu Matias Emilio Delgado'nun transferi ile ilgili olarak kulubü ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır. TARİH:28/06/2006 Şirketimiz, İsviçre Futbol takımlarından FC Basel 1893 Kulubünün profesyonel futbolcusu Matias Emilio Delgado ile AVRO garanti para ve AVRO maç başına olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Futbolcunun sözleşme fesih bedeli olarak FC Basel 1893 Kulübüne ödenecek olan AVRO Cola Turka Sponsorluğunda karşılanmıştır. TARİH:03/07/2006 Fransız futbolcu Laurent Robert denenmek için futbol takımımızın Fransa kampına katılmıştır. TARİH:04/07/2006 Şirketimizin profesyonel futbolcusu Juan Francisco Garcia'nın tarihine kadar Euro garanti para alacağını hüküm altına alan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

3 TARİH:05/07/2006 Şirketimiz, SC Corinthians Paulista'nın futbolcusu Deyvison Rogerio Da Silva (BOBO) ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sözleşme karşılığında Kulubüne bonservis bedeli olarak Euro futbolcuya ise yıllık USD ödenecektir. TARİH:13/07/2006 HABER: Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizin ana hissedarı konumundaki Beşiktaş Jimnastik Kulübü, sahibi olduğu ödenmiş sermayemizin %15'ini oluşturan her biri 1 YTL nominal değerli toplam 6 milyon adet hisse senedinin 2 yıl içerisinde satılması için Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.'ye yetki vermiştir. Bu hisse senetlerinin İMKB'de işlem görmesi için Merkezi Kayıt Kuruluşu'na tarihinde başvuruda bulunacaktır. TARİH:17/07/2006 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Şirket) ortaklarından Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği'nin sahip olduğu Şirket sermayesinin %2,5'ine tekabül eden toplam YTL nominal bedelli hisse senetleri, 1 YTL nominal değerli ( adet) hisse senedi için 3,00 YTL fiyatla kurumsal yatırımcılara Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla Toptan Satışlar Pazarı (TSP)'nda satılacaktır. Sözkonusu işlemde beher hisse bedeli gerçekçi fiyat yöntemi ile belirlenmiştir. Sözkonusu hisse senetlerinin Borsa'da ilk kez satışa sunulmak üzere SPK'nın Seri:I, No:26 sayılı Tebliği'nin, Ek:2 maddesi gereğince tarihinde Takasbank A.Ş.'ye depo edilmiş olup, konu tarihli Borsa Günlük Bülteni'nin Takasbank A.Ş. duyuruları kısmında ilan edilmiştir. Bu kapsamda TSP'de satılacak hisse senetleri tarihi itibariyle "Borsa'da işlem gören" statüsüne geçmiş olacaktır. TSP'de satış işleminin tarihinde ve işlemin takasının da Takasbank A.Ş. nezdinde gerçekleştirilmesi öngörülmektedir. Satışa konu hisse senetleri üzerinde devir veya satışı engelleyici rehin, haciz, teminat v.b. herhangi bir kayıt bulunmamaktadır. Sözkonusu TSP işleminin Borsanız Toptan Satışlar Pazarı'nda gerçekleştirilmesi hususunu müsaadelerinize arz ederiz. TARİH:14/08/2006 Şirketimiz, Brezilya Milli Takımının sol kanat oyuncusu Corinthians takımında oynayan Ricardinho'nun transferi ile ilgili olarak görüşmelere başlanmıştır. TARİH:18/08/2006 Şirketimiz, Brezilya Milli Takımının sol kanat oyuncusu Corinthians takımında oynayan Ricardinho'nun transferi ile ilgili USD bedelle anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca Oyuncu Ricardinho 2+1 yıllık ve Euro karşılığı sözleşme imzalamıştır. TARİH:31/08/2006 Şirketimiz profesyonel futbolcularından Ailton Goncalves Da Silva'nın Sırbistan futbol takımlarından FK CRVENA ZVEZDA (Kızılyıldız) ile yapılan görüşmeler neticesinde Euro bonvervis bedeli karşılığında sözleşmesi fesih edilmiştir.

4 TARİH:31/08/2006 Şirketimiz tarafından denenmek için futbol takımımızın Fransa kampına katılan Fransız futbolcu Laurent Robert ile herhangi bir anlaşma sağlanmamıştır. TARİH:07/09/2006 Şirketimiz profesyonel futbolcularından Volkan Ünlü ile mevcut sözleşmemiz karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Ayrıca şirketimiz futbolcularından Daniel Pancu'nun transferi hususunda, Bursaspor Kulübü ile yapılan görüşmeler neticesinde toplam ,00 USD karşılığından anlaşma sağlanarak sözleşme TARİH:11/09/2006 Şirketimizin, tarihinde saat:11:00 de şirket merkez adresinde (Akaretler Süleyman Seba Cad. No:9 Beşiktaş B Blok, 3. Kat, Beşiktaş, İstanbul) yapılacak olan dönemi faaliyetleri ilgili Olağ Genel Kurul Toplantı ilanı tarihli Vatan Gazetesi (Türkiye baskısı), Yenigün Gazetesi ve tar Ticaret Sicil gazetesinde yayınlanacaktır. TARİH:12/09/2006 Şirketimizin, tarihinde yapılacak olan dönemi faaliyetleri ile ilgili Olağan G Kurul Toplantısına çağrı ve toplantı gündemi aşağıdaki şekilde ilan edilecektir. TARİH:26/09/2006 Şirketimiz futbolcularından Mustafa Koray Avcı, tarihinde oynanan Ankaragücü maçında sakatlanması nedeniyle 6 hafta süreyle takımımızın oynayacağı maçlarda görev alamayacaktır. TARİH:28/09/ tarihli yazılı basında yer alan Koçbank Finansal Pazarlama A.Ş. ile ilgili İnönü Stadı'na haciz haberlerinin Şirketimiz Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. ile herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. TARİH:04/10/2006 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. nin tarihinde yapılan dönemine ait Olağan Genel Kurul Toplantısında, yönetim kurulu üyeliklerine 2 yıl süre ile görev yapmak üzere Yıldırım Demirören, Murat Aksu, Kıvanç Oktay, Kenan Öner, Yahya Kemal Gencer, Mehmet İlhan Durusoy ve Hüseyin Yücel in seçilmelerine, denetçi olarak 2 yıl süre ile görev yapmak üzere Hasan Tutaş ve Nevzat Sürmeli nin seçilmelerine karar verildiği bildirilmiştir. Toplantı tutanağı ekte yayınlanmaktadır. TARİH:11/10/2006 Şirketimizin ana ortağı olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü nün mülkiyetinde bulunan Fulya Tesislerine ilişkin projenin ruhsatı alınmıştır.

5 TARİH:31/10/2006 Şirketimiz ile Aktif Tanıtım ve Matbaa Hizmetleri Tic. Ltd.Şti. arasında tarihinde imzalanmış bulunan "BJK İnönü Stadyumu Reklam Alanları yer Tahsisi (Kullanım) Sözleşmesi"; ödemeye ilişkin taahhütlerin sözleşme şartlarına uygun olarak yerine getirilmemesi nedeniyle feshedilmiştir. TARİH:27/12/2006 BJK İnönü Stadyumu reklam mecralarının tahsisi konusunda, Saran Uluslararası Filmcilik Organizasyon Reklam Ticaret ve Pazarlama A.Ş. ile aşağıda belirtilen koşullarla anlaşma sağlanmış ve tarihinde sözleşme imzalanmıştır. Buna göre; 1) Şirketimize, tahsis edilen reklam mecraları için KDV dahil yıllık ABD Doları olmak üzere toplam ABD Doları bedel ödenecektir. 2) Gelir paylaşımı alanları olarak tespit edilen reklam mecralarının satışından da Şirketimiz brüt satış bedelinin % 60'ını alacaktır. 3) Sözleşme süresi tarihleri arasında mevcut 5,5 futbol sezonunu kapsamaktadır. TARİH: 19/01/ /2007 sezon sonuna kadar futbolcu Serdar Özkan, sözleşmesinden doğan garanti para alacakları Samsunspor Kulubü tarafından karşılanmak kaydı ile, YTL bedelle bu Kulübe kiralık olarak verilmiştir. TARİH:01/02/2007 Futbolcumuz Ramazan Kurşunlu Ankara Spor Kulübü'ne sezon sonuna kadar kiralık olarak verilmiştir. TARİH:06/02/ tarihli yazılı basında yer alan, BJK İnönü Stadı'nın ismine sponsor firma ismi eklenmesi veya isim değişikliği ile ilgili herhangi bir sponsorluk anlaşması için, henüz şirketimiz tarafından alınmış bir karar bulunmamaktadır. TARİH:07/02/2007 Gordon Milne ile Şirketimiz arasında imzalı sözleşmenin karşılıklı feshi amacıyla akdedilen sözleşmede, fesih tazminatı olarak kararlaştırılan bedelin ödenmesi konusunda ihtilaf bulunmaktadır. 1 adet senetle ilgili olarak yapılan takibe karşı hukuki girişimlerimizi yapmış bulunmaktayız. Hukuki neticede Şirketimiz aleyhine tecelli etmesi halinde bahse konu senet bedeli tarafımızdan ödenecektir.senet bedelinin ödenmesi halinde iflas takibinin konusuz kalacağı da aşikardır. Şirketimizin bu ve buna benzer yükümlülükleri yerine getirecek mali gücü vardır ve herzaman da varolmuştur. Kamuoyunun bilgisine sunarız. TARİH:07/02/ tarihli özel durum açıkamamıza ek olarak, Gordon Milne ile Şirketimiz arasında ihtilaf konusu olan ve icraya intikal eden 1 adet senedin bedeli GBP'dir.

6 TARİH:12/02/2007 Yazılı basında eski teknik direktörümüz Del Bosque'nin tazminatı ile ilgili çıkan haberler tamamıyla gerçek dışıdır. Del Bosque ile ilgili olarak 2006 yılında Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA nezdinde görülen ilk davalar Şirketimiz lehine sonuçlanmıştır. Konu ile ilgili davanın aleyhimize neticelendirildiğine dair Şirketimize ulaşan herhangi bir tebligat bulunmamaktadır. TARİH:13/02/2007 Eski teknik direktörümüz Vincente Del Bosque ve yardımcıları Antonio Grande Cerejio, Francisco Javierh Minano Espin ve Francisco Jimenez Martin ile Şirketimiz arasındaki ihtilaflara bakan Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (C.A.S.) bünyesinde oluşturulan heyet, Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş.'nin anılan kişilere toplam Euro ödemesine karar vermiştir. Şirketimiz anılan karara karşı yasal yollara başvurma hususunda inceleme ve girişimlerde bulunacaktır. TARİH:16/02/2007 Bilindiği üzere Şirketimizin ana hissedarı olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği nin Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı tarihinde yapılmış ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri seçilmiştir. Ana hissedarımızın Yönetim Kurulu Üyeliklerinde meydana gelen değişiklikler nedeniyle, yeni oluşan Yönetim Kurulunda yer almayan, Şirketimizin Yönetim Kurulu Üyeleri istifa etmişlerdir. İstifa eden ve yerlerinde atama yapılan Yönetim Kurulu Üyelerimizin isimleri aşağıdaki gibidir. İstifa eden Kıvanç Oktay ın yerine atanan Ertuğrul Kumcuoğlu, İstifa eden Yahya Kemal Gençer in yerine atanan Ertunç Soğancıoğlu, İstifa eden Mehmet İlhan Durusoy un yerine atanan Numan Ceyhan, İstifa eden Hüseyin Yücel in yerine atanan Abdi Celalettin Kolot, İstifa eden Murat Aksu nun yerine atanan Levent Erdoğan TARİH:24/04/2007 Şirketimiz profesyonel futbolcularından Murat Şahin ile1 yıl + 1 yıl opsiyonlu olmak üzere sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme ile Murat Şahin'e yıllık YTL garanti para, ayrıca takımın 1. kalecisi olması halinde maç başına YTL takımın 2. kalecisi olması halinde ise maç başına YTL ücret ödenecektir. TARİH:24/04/2007 Şirketimizin Denetimden Sorumlu Komite üyeliklerine, Yönetim Kurulu üyelerimiz Kenan Öner ve Ertunç Soğancıoğlu seçilmişlerdir. TARİH:25/04/2007 Eski teknik direktör Vincente Del Bosque ve diğer teknik kadro ile ilgili olarak CAS (Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi) tarafından verilen karara karşı İsviçre'de bulunan Avukatlarımız vasıtası ile İsviçre Federal Mahkemesi nezdinde Temyiz başvurusu yapılmıştır. Bu başvurudan sonra İsviçre Federal Mahkemesi tüm teknik kadro ve CAS'a bildirimde bulunarak Başiktaş'ın dilekçesi hakkında bir karar verinceye kadar CAS kararının icrasını durdurduğunu deklare etmiştir.

7 TARİH:15/05/2007 Şirketimiz Teknik Direktörü Jean Amadou Tigana ile mevcut sözleşmemiz karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. TARİH:29/05/2007 Şirketimiz, Ankaraspor Klübü kalecisi Hakan Arıkan'ın kendisi ve klübü ile transferi konusunda görüşmelere başlamıştır. TARİH:30/05/2007 Şirketimiz, Biletix Bilet Dağıtım Basım ve Tic. A.Ş. firması ile 4 yıllık futbol organizasyonlarının resmi bilet satış acenteliği için anlaşma yapmıştır. TARİH:30/05/2007 Şirketimiz Sporting Clube de Protugal'ın Şilili oyuncusu Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela ile transferi konusunda görüşmelere başlamıştır. TARİH:31/05/2007 Şirketimiz, teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşmelere başlamıştır. TARİH:31/05/2007 Şirketimiz, Rodrigo Alvaro Tello Valenzucla ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sözleşme bedeli olarak futbolcuya yıllık EURO garanti para ödenecektir.

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2011-2012 10.08.2011 17:26:05 : Carlos Carvalhal ile anlaşma sağlanmıştır. 02.08.2011 tarihli özel durum açıklamamıza

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Haziran 31 Ağustos 2008 Ara Hesap Dönemi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 21 Kasım 2008 İçindekiler A. Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2008-2009 TARİH:02/06/2008 Şirketimiz Udinese Calcio'da forma giyen Tomas Sivok'un transferi konusunda kendisi ve kulübü

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2010-2011 15.10.2010 17:21:45 TTK'nun 324. Maddesi Kapsamında Yapılan Đşlemler Özet Bilgi : TTK 324.Madde uyarınca 2010/03

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2007-2008 TARİH:01/06/2007 Şirketimiz, Ankaraspor Kulübü kalecisi Hakan Arıkan ile yıllık 450.000 YTL garanti para ve

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Haziran 2008 28 Şubat 2009 Ara Hesap Dönemi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 30 Nisan 2009 İçindekiler A. Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim

Detaylı

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH: 31/01/2007 Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 31.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Bağımsız denetim kuruluşu seçimi. Şirketimizin 2007 yılına ait finansal tablolarının Sermaye Piyasası

Detaylı

BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş.

BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. 01 Haziran 2010 31 Ağustos 2010 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 15 Ekim 2010 Đçindekiler Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve Đletişim Bilgileri 2. Yönetim

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 Haziran Kasım 2018 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 Haziran Kasım 2018 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 Haziran 2018 30 Kasım 2018 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim Bilgileri 2. Yönetim Kurulu 3.

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Haziran 30 Kasım 2008 Ara Hesap Dönemi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 30 Ocak 2009 İçindekiler A. Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim Bilgileri

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Haziran 2009 31 Ağustos 2009 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 16 Ekim 2009 İçindekiler Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim Bilgileri 2. Yönetim

Detaylı

BEġĠKTAġ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ.

BEġĠKTAġ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. BEġĠKTAġ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 Haziran 2011 31 Ağustos 2011 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 14 Ekim 2011 Ġçindekiler Yönetim Kurulu Başkanı Mesajı Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu

Detaylı

Beşiktaş, Ziraat. Beşiktaş Gazetesi Hakem Abdullah Yılmaz GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR

Beşiktaş, Ziraat. Beşiktaş Gazetesi Hakem Abdullah Yılmaz GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR Hakem Abdullah Yılmaz BEŞİKTAŞ Ziraat Türkiye Kupası'nda tur arayacak. Maçlarını kazanarak tur atlamayı bilen Beşiktaş yarın Ankaragücü ile karşılaşacak. Maçın hakemi ise Abdullah Yılmaz. Beşiktaş, Ziraat

Detaylı

Beşiktaş Teknik. Taksitle gitti

Beşiktaş Teknik. Taksitle gitti 28 MAYIS 2013 Taksitle gitti Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın ayrılması ile igili yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: "Şirketimiz ile Samet Aybaba arasındaki 28.06.2012 tescil ve başlangıç

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:02.01.2019 08:49:30 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? İç

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2009-2010 TARĐH:01/06/2009 Konu: Mert Nobre ile Anlaşılması Değişen Konular ile Đlgili Bilgiler: Sözleşme Đmzalanması

Detaylı

Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nin 28.03.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nin 28.03.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH:26/01/2007 Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nin 26.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizin 01.01.2006-31.12.2006 dönemine ait prim üretimi, hayat dalı 340.536.479,45 YTL hayat dışı

Detaylı

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. 01.06.2013 28.02.2014 ARA DÖNEMİ (3. Çeyrek) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. 01.06.2013 28.02.2014 ARA DÖNEMİ (3. Çeyrek) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayın Ortaklarımız, FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. 01.06.2013 28.02.2014 ARA DÖNEMİ (3. Çeyrek) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 28.02.2014 tarihinde sona eren 01.06.2013-28.02.2014 ara dönem (3.çeyrek) faaliyetlerimize

Detaylı

Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları 30 EYLÜL 2012 TARİHİ İTİBARİYLE 9 AYLIK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları 30 EYLÜL 2012 TARİHİ İTİBARİYLE 9 AYLIK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları 30 EYLÜL 2012 TARİHİ İTİBARİYLE 9 AYLIK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1. Raporun Dönemi 01/01/2012 30/09/2012 2. Ortaklığın Ünvanı 3. Yönetim ve

Detaylı

Tire Kutsan 04/01/2008 04/01/2008 IMKB Bülteni B.Ş.B. Ulusal Pazar'da işlem görmekte olan Tire Kutsan Oluklu Mukavva Kutu ve Kağıt Sanayii A.Ş. (TIRE.E) hisse senetlerinin sırası, şirketten gelen açıklamanın

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş.

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. a) İlgili ayda (29 yılı Kasım ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri EKİM 29 KASIM 29 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN T.İş Bankası Şirket Kredi Kartı 1.441,78.-TL

Detaylı

BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş.

BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. 01 Haziran 2010 28 Şubat 2011 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 15 Nisan 2011 Đçindekiler Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve Đletişim Bilgileri 2. Yönetim

Detaylı

Genelge No: 265 Kotasyon Müdürlüğü Hisse Senetleri Piyasası Müdürlüğü. İstanbul, 5 Temmuz 2007

Genelge No: 265 Kotasyon Müdürlüğü Hisse Senetleri Piyasası Müdürlüğü. İstanbul, 5 Temmuz 2007 Genelge No: 265 Kotasyon Müdürlüğü Hisse Senetleri Piyasası Müdürlüğü İstanbul, 5 Temmuz 2007 Konu: İlgi: Toptan Satışlar Pazarı nın Kuruluş ve İşleyiş Esasları Genelgesi nde yapılan değişiklik hk. 01.02.2006

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. FRİGO-PAK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. FRİGO-PAK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU FRİGO-PAK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

TARİH:10/03/2005 TARİH:11/03/2005

TARİH:10/03/2005 TARİH:11/03/2005 TARİH:10/03/2005 TARİH:10/03/2005 Alkim Alkali Kimya A.Ş.'nden Alkim Kimya A.Ş. ortağı Cihat Kora nın 10.03.2005 tarihli yazısı yapılan açıklamadır. 10 Mart 2005 tarihinde şahsıma ait 129.248 adet Alkim

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş.

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 204 [] 04.04.204 7:06:20 Genel Kurul Kararları Tescili 04.04.204 7:05:53 Adres Kısıklı Mah. Ferah Cad. No: Büyük Çamlıca Üsküdar İstanbul Telefon 22-5676800 Faks 22-302828 İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

TARÝH:03/01/2000 DOHOL MIPAZ TARÝH:03/01/2000

TARÝH:03/01/2000 DOHOL MIPAZ TARÝH:03/01/2000 TARÝH:03/01/2000 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. nin 03.01.2000 tarihinde gelen yazısı aşağıya Holdingimizin Mali Grup Başkan Yardımcısı Mustafa Horata 31.12.1999 tarihi itibariyle Holdingimizden ve

Detaylı

TÜRKİYE DE SPOR KULÜPLERİNİN ŞİRKETLEŞMESİ ve HALKA ARZLARI. Mete İkiz

TÜRKİYE DE SPOR KULÜPLERİNİN ŞİRKETLEŞMESİ ve HALKA ARZLARI. Mete İkiz TÜRKİYE DE SPOR KULÜPLERİNİN ŞİRKETLEŞMESİ ve HALKA ARZLARI 1 Türkiye de bir Futbol Kulubünün Şirketleşmesi: Futbolun bir endüstri olmasıyla beraber, kulüplerin giderleri gelirlerinden daha fazla artış

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Mehmet Müstehlik Mustafa Uluç Özen

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Mehmet Müstehlik Mustafa Uluç Özen TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 15 Temmuz 2009 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2008 28 Şubat 2009 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları 30 HAZİRAN 2015 TARİHİ İTİBARIYLA 6 AYLIK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları 30 HAZİRAN 2015 TARİHİ İTİBARIYLA 6 AYLIK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları 30 HAZİRAN 2015 TARİHİ İTİBARIYLA 6 AYLIK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1. Raporun Dönemi 01/01/2015 30/06/2015 2. Ortaklığın Ünvanı Global Yatırım

Detaylı

Türk Ekonomi Bankası A.Ş. nin ortaklık yapısı Hissedar Sermaye Tutarı (TL) Hisse Adedi Sermaye Oranı (%) TEB Holding A.Ş. (eski

Türk Ekonomi Bankası A.Ş. nin ortaklık yapısı Hissedar Sermaye Tutarı (TL) Hisse Adedi Sermaye Oranı (%) TEB Holding A.Ş. (eski TÜRK EKONOMİ BANKASI ANONİM ŞİRKETİ PAYLARININ ZORUNLU ÇAĞRI YOLUYLA BNP PARİBAS FORTİS YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş. VE BNPP YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş. TARAFINDAN DEVRALINMASINA İLİŞKİN BİLGİ FORMU SERMAYE PİYASASI

Detaylı

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı'nın seçilmesi, Türk Ticaret Kanunu

Detaylı

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ 31Aralık 2013 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu na Göre Yönetim Kurulu Tarafından Hazırlanan Bağlı Şirket Raporu 26 Şubat 2014

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 19.03.2010 15:13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merk. No:5 K:3 Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

1,39 AKBANK T.A.Ş (B GRUBU ) ,65 EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. (B ,

1,39 AKBANK T.A.Ş (B GRUBU ) ,65 EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. (B , EGELİ & CO B TİPİ MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (ESKİ UNVANI: AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.) PAYLARININ ZORUNLU ÇAĞRI YOLUYLA EGELİ & CO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. TARAFINDAN DEVRALINMASINA İLİŞKİN

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013/4 [] 31.05.2013 15:47:58 Aylik Bildirim

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013/4 [] 31.05.2013 15:47:58 Aylik Bildirim BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013/4 [] 31.05.2013 15:47:58 Aylik Bildirim BEŞİKTAŞ FUTBOL YAT.SAN.VE TİC.A.Ş.'nin 01/04/2013-30/04/2013 dönemine ilişkin Aylık Bildirim ilişikte

Detaylı

AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (YENİ UNVAN:EGELİ & CO. B TİPİ MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ) 01.01.2012-30.06.2012 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU A. GİRİŞ 1. Ak B Tipi Yatırım Ortaklığı

Detaylı

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun dönemi : 01/01/2012-30/09/2012 2. Ortaklığın Ünvanı : ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan Başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. a) İlgili ayda (2010 yılı Mart ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. a) İlgili ayda (2010 yılı Mart ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (21 yılı Mart ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri ŞUBAT 21 ÖDENEN AY İÇİNDE TUTAR ALINAN T.İş Bankası Şirket

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] 25.12.2014 12:22:34

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] 25.12.2014 12:22:34 / DMSAS [] 25.12.2014 122234 1 HAKAN 25.12.2014 122006 25.12.2014 122206 Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 41700 Darıca Kocaeli Telefon ve Faks Numarası Tel 0 262 677 46 00 Faks 0 262 677 46 99 huseyin.konanc@demisas.com.tr

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018 TARİH:16.03.2018 16:23:22 - Finansal Tablo ve/veya Dipnot Değişikliği Özet Bilgi: Finansal tablonun 5 no lu dipnotunda değişiklik Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotların Hesap Dönemi: 1

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

TARİH:08/04/2008. Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin 16.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

TARİH:08/04/2008. Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin 16.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH:08/04/2008 Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin 08.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizin Yönetim Kurulu toplantısında ekte bulunan gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanması

Detaylı

Fenerbahçe Sportif Tahvil İhracı Sunumu. Şubat 2012

Fenerbahçe Sportif Tahvil İhracı Sunumu. Şubat 2012 Fenerbahçe Sportif Tahvil İhracı Sunumu Şubat 2012 İçerik Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1 Şub 04 Haz 04 Eki 04 Şub 05 Haz 05 Eki 05 Şub 06 Haz 06 Eki 06 Şub 07 Haz 07 Eki 07 Şub 08

Detaylı

Yönetim Kurulumuzun 31.12.2007 Tarih ve 34 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun 26.12.2007 Tarih ve 33 Sayılı Toplantısı'nda;

Yönetim Kurulumuzun 31.12.2007 Tarih ve 34 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun 26.12.2007 Tarih ve 33 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun 31.12.2007 Tarih ve 34 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun, 08.03.2006 tarih ve 11 sayılı toplantısında yapılmasına karar verdiği; haddehanede ikinci soğutma platformu ve ek

Detaylı

Özet Bilgi: İştirakimiz İş Factoring Finansman Hizmetleri A.Ş.'nin vergi davaları hk.

Özet Bilgi: İştirakimiz İş Factoring Finansman Hizmetleri A.Ş.'nin vergi davaları hk. TARİH: 18/01/2007 Özet Bilgi: İştirakimiz İş Factoring Finansman Hizmetleri A.Ş.'nin vergi davaları hk. Şirketimizin iştiraklerinden İş Factoring Finansman Hizmetleri A.Ş.'nin İstanbul 3. Vergi Mahkemesinde

Detaylı

Tuttur Cup. Tutturcup'ta dördüncülük. trabzonspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona. 3.'lük mücadelesine. Hilbert mutlak bir pozisyondan yararlanamadı.

Tuttur Cup. Tutturcup'ta dördüncülük. trabzonspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona. 3.'lük mücadelesine. Hilbert mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. 10 OCAK 2013 Tutturcup'ta dördüncülük Tuttur Cup 3.'lük mücadelesine her iki takım da istekli başladı. Siyah-beyazlılar, orta saha üstünlüğünü ele geçirmek için rakip üzerinde baskı kurmaya çalıştı. Beşiktaş'ın

Detaylı

AE ARMA ELEKTROPANÇ ELEKTROMEKANİK SANAYİ MÜHENDİSLİK TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

AE ARMA ELEKTROPANÇ ELEKTROMEKANİK SANAYİ MÜHENDİSLİK TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AE ARMA ELEKTROPANÇ ELEKTROMEKANİK SANAYİ MÜHENDİSLİK TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi 2016 Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantı Sonucu Genel Kurul İşlemlerine

Detaylı

AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31/03/2009 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ

AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31/03/2009 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ Tarih : 09/03/2009 Konu : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : VIII, No:54 sayılı Tebliğine uygun olarak yapılan açıklama Olağan Genel Kurul Toplantısı hakkında Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu

Detaylı

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] 01.12.2010 16:12:45 Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Hüseyin Yücel tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış

Detaylı

Piraye Erdem. Özgeçmiş

Piraye Erdem. Özgeçmiş Piraye Erdem piraye@erdem-erdem.av.tr Özgeçmiş Piraye Erdem, Erdem & Erdem Ortak Avukatlık Bürosu nun kurucu ve yönetici ortağıdır. Uyuşmazlık Çözümü biriminin yöneticisidir. Kendisinin milli ve milletlerarası

Detaylı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU YATIRIMLARIN ENFLASYONA ENDEKSLENMİŞ DEĞERİ (TL) VARLIK GRUBUNUN PORTFÖYDE YER ALAN YATIRIM ABD DOLARI YATIRIM

Detaylı

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ 31Aralık 2014 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu na Göre Yönetim Kurulu Tarafından Hazırlanan Bağlı Şirket Raporu 27 Şubat 2015

Detaylı

ALACAK ARALIK 2010 (TL)

ALACAK ARALIK 2010 (TL) ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (211 yılı Ocak ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri ARALIK 21 OCAK 211 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN Tİş Bankası

Detaylı

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

TARİH: 06/01/2009. Yatırımcının Adı- Soyadı Ünvanı. Sıra No. Nominal Tutar (YTL)* Satış Süresi 1 AY. Hisse Kodu. Satışa Konu Şirketin Ünvanı

TARİH: 06/01/2009. Yatırımcının Adı- Soyadı Ünvanı. Sıra No. Nominal Tutar (YTL)* Satış Süresi 1 AY. Hisse Kodu. Satışa Konu Şirketin Ünvanı TARİH: 06/01/2009 MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. HABERİ: Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin mevcut pay sahiplerinin yeni pay alma haklarının tamamen kısıtlanması suretiyle gerçekleştirdiği tahsisli sermaye

Detaylı

ASYA VARLIK KİRALAMA A.Ş. FAALİYET RAPORU. 31 Mart 2013. *Metni yazın+

ASYA VARLIK KİRALAMA A.Ş. FAALİYET RAPORU. 31 Mart 2013. *Metni yazın+ ASYA VARLIK KİRALAMA A.Ş. FAALİYET RAPORU 31 Mart 2013 *Metni yazın+ İÇİNDEKİLER 1. ASYA VARLIK KİRALAMA A.Ş. HAKKINDA GENEL BİLGİ..... 2 2. ASYA VARLIK KİRALAMA A.Ş. KURUCULARI VE ORTAKLIK YAPISI... 2

Detaylı

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş. 04.06.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılına ilişkin pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı,

Detaylı

2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 26.02.2013 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi Akhan Mah. 104 Sok N0 8 DENİZLİ Telefon ve Faks No. Tel 258-2680580 Fax 258-2681085 Ortaklığın Yatırımcı/Pay

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BAKANLAR MEDYA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BAKANLAR MEDYA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BAKANLAR MEDYA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN 22 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Sermaye Piyasası Kurulu nun II-17.1

Detaylı

Özet Bilgi: 12.09.2008 ve 25.11.2008 tarihli özel durum açıklamaları hk bilgilendirme

Özet Bilgi: 12.09.2008 ve 25.11.2008 tarihli özel durum açıklamaları hk bilgilendirme TARİH:23/01/2009 İş Finansal Kiralama A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır Özet Bilgi: 12.09.2008 ve 25.11.2008 tarihli özel durum açıklamaları hk bilgilendirme Şirketimizin 12.09.2008 tarihli özel

Detaylı

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ 31Aralık 2016 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu na Göre Yönetim Kurulu Tarafından Hazırlanan Bağlı Şirket Raporu 07 Mart 2017

Detaylı

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I. Genel Bilgiler a) Rapor Dönemi b) Şirket Bilgileri c) Şirketin Organizasyon, Sermaye

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi Doğrudan veya Dolaylı Bağlı Ortaklıklar Hisse Satışı Hk. Finansal Duran Varlık Satışı İlgili Şirketler

Detaylı

Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A. Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A. Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Verusaturk Girişim si Yatırım Ortaklığı A. Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan Seri: VII 128.1 numaralı

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2010-2011

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2010-2011 BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2010-2011 31.05.2011 17:05:13 : Oyuncu Veli Kavlak ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncu Veli Kavlak'ın transferi konusunda

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:14/02/2012 Mali Tablonun Hesap Dönemi : 01.01.2011-31.12.2011 Mali Tablonun Verilme Tarihi : 14.02.2012 Şirketimizin 31.12.2011 tarihli Geçici Vergi Beyannamesi eki olarak Büyük Mükellefler Vergi

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ORTAKLIĞIN UNVANI/ORTAKLARIN ADI : KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİC A.Ş. ADRESİ : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merkezi No:5 K:3 Gayrettepe/İstanbul TELEFON VE FAX NO : 0-212

Detaylı

Ayrıntıları da açıklandı

Ayrıntıları da açıklandı Ayrıntıları da açıklandı Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den KAP'a gönderilen açıklamada Slaven Bilic'in Beşiktaş Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğü görevine getirildiği bildirildi.

Detaylı

9 AYLIK IEYHOL ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. 01.01.2014-30.09.2014 Dönemi

9 AYLIK IEYHOL ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. 01.01.2014-30.09.2014 Dönemi 9 AYLIK IEYHOL ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2014-30.09.2014 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. nin 18.04.2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel

Detaylı

Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları. 31 Mart 2015 TARİHİ İTİBARIYLA 3 AYLIK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları. 31 Mart 2015 TARİHİ İTİBARIYLA 3 AYLIK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları 31 Mart 2015 TARİHİ İTİBARIYLA 3 AYLIK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 31 Mart 2015 TARİHİ İTİBARIYLA 3 AYLIK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1. Raporun

Detaylı

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. : eksi =

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. : eksi = TARİH:28/01/2008 (İMKB 28.01.2008 BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. 28.01.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimiz ile Ak Ay Elektrik Dış Ticaret Kollektif Şirketi

Detaylı

KUŞTUR KUŞADASI TURİZM END. A.Ş. 24 EKİM 2014 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU

KUŞTUR KUŞADASI TURİZM END. A.Ş. 24 EKİM 2014 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU KUŞTUR KUŞADASI TURİZM END. A.Ş. 24 EKİM 2014 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU 1. 24 EKİM 2014 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin Olağanüstü

Detaylı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 30 HAZİRAN 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 30 HAZİRAN 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 30 HAZİRAN 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU YATIRIMLARIN ENFLASYONA ENDEKSLENMİŞ DEĞERİ (TL) VARLIK GRUBUNUN PORTFÖYDE YER ALAN YATIRIM ABD DOLARI YATIRIM

Detaylı

Beşiktaş İnönü. Teklifler gündemde

Beşiktaş İnönü. Teklifler gündemde 3 MAYIS 2013 Teklifler gündemde Beşiktaş İnönü Stadı yenileme projesi kapsamında yapılan 1. kısım iksa işlemleri ile ilgili ihaleye 9 firma çağrıldı. Bugün Akaretler deki kulüp binasında yapılan ve 2.

Detaylı

MAXİS GİRİŞİM SERMAYESİ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU. 1 Ocak Eylül 2018

MAXİS GİRİŞİM SERMAYESİ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU. 1 Ocak Eylül 2018 MAXİS GİRİŞİM SERMAYESİ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2018 30 Eylül 2018 1. GENEL BİLGİLER Ticaret Unvanı Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. Merkezi İstanbul Kuruluş

Detaylı

ı. Çağnya Konu Şirket'e İlişkin Bilgiler:

ı. Çağnya Konu Şirket'e İlişkin Bilgiler: MMC SANAyİ VE TİcARİ YATIRIMLAR A.Ş. PAYLARlNIN ZORUNLU ÇAGRI YOLUYLA KERVANSARA Y HOTEL VERWALTUNGS GMBH TARAFINDAN DEVRALMASINA İLİşKİN BİLGİ FORMU ı. Çağnya Konu Şirket'e İlişkin Bilgiler: a) Ticaret

Detaylı

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU MMC SANAYİ VE TİCARİ YATIRIMLAR ANONİM ŞİRKETİ BAĞLI ORTAKLIKLARI

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU MMC SANAYİ VE TİCARİ YATIRIMLAR ANONİM ŞİRKETİ BAĞLI ORTAKLIKLARI Sayfa No: 1 MMC SANAYİ VE TİCARİ YATIRIMLAR ANONİM ŞİRKETİ VE BAĞLI ORTAKLIKLARI SERİ:XI NO:29 TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01 OCAK 31 MART 2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 31 Mayıs 2013 Sayfa No: 2 BÖLÜM

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] :33:30

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] :33:30 MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] 02.08.2013 173330 2 HAKAN 02.08.2013 172705 02.08.2013 172856 Ortaklığın Adresi Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 Darıca- KOCAELİ Telefon ve Faks No. Tel 0 262 677 46 00 Faks

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Hüseyin Topuzoğlu Mehmet Müstehlik Şükrü Aytekin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bahri Serhat Ünal

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Hüseyin Topuzoğlu Mehmet Müstehlik Şükrü Aytekin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bahri Serhat Ünal TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 10 Ağustos 2011 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2010 28 Şubat 2011 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :39:52 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :39:52 Genel Kurul Toplantısı Sonucu KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 02.05.2012 14:39:52 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş MerkeziNo:5K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

GÜLER YATIRIM HOLDİNG A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01 OCAK - 31 MART 2012 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

GÜLER YATIRIM HOLDİNG A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01 OCAK - 31 MART 2012 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01 OCAK - 31 MART 2012 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Raporun Dönemi 01/01/2012-31/03/2012 Ortaklığın Unvanı Güler Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetçi Türk Ticaret Kanunu ve ilgili düzenlemeler

Detaylı

EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ NİN TARİHLİ

EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ NİN TARİHLİ EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 24.04.2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURULU NUN TOPLANTI TUTANAĞI Ege Profil Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi nin 2017 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

: - : %40 : %100 : %100

: - : %40 : %100 : %100 LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / LOGO [] 27.12.2013 155030 Finansal Duran Varlık Edinilmesi Telefon ve Faks No. 262 679 80 00/ 262 679 82 92 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş

Detaylı

NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 9 Nisan 2015 Perşembe günü saat 11:30 da Çubuklu Mahallesi Orhan Veli Kanık

Detaylı

NET HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

NET HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Sermaye Piyasası Kurulu nun, Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Seri: X, No.22 Tebliği gereğince, Şirket Ana Sözleşmesine bir madde eklenmesinin ve

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş, yaptı. Bir süre ayak tenisi oynayan oyuncular, şut çalışmasıyla

Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş, yaptı. Bir süre ayak tenisi oynayan oyuncular, şut çalışmasıyla Kartal kupa mesaisinde BEŞİKTAŞ Ankaragücü'yle Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçın ilk idmanını tamamladı. Antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş, pas ve top kapma çalışmalarının ardından

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44 ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] 19.12.2013 09:21:44 Hisse Alım Satım Bildirimi Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. No:185, Kanyon Ofis 34394 Levent -İstanbul Telefon ve Faks No.

Detaylı

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri,

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri, MARMARĐS ALTINYUNUS TURĐSTĐK TESĐSLER A.Ş. NĐN 22 MART 2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMi 1. Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçimi, 2. 2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında, Yönetim Kurulu ve Denetçi

Detaylı

ATLANTİS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. BİLGİ FORMU

ATLANTİS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. BİLGİ FORMU ATLANTİS YATIRIM HOLDİNG A.Ş.. PAYLARININ KAYA SINAİ YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş. TARAFINDAN VERİLEN TAAHHÜT ÇERÇEVESİNDE SATIN ALINMASINA İLİŞKİN BİLGİ FORMU 1. Çağrıya Konu Şirket e İlişkin Bilgiler: a) Ticaret

Detaylı

Siyah-Beyazlı. Veli'ye ücret

Siyah-Beyazlı. Veli'ye ücret Veli'ye ücret ayarı Siyah-Beyazlı yönetim, oyuncu ücretleri konusunda dengeleri sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Takımın önemli isimlerinden Veli Kavlak ın sözleşmesi de gözden geçirildi. Maç başına

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nin 28.01.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nin 28.01.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH:17/01/2005 Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nin 17.01.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimize ait emeklilik planlarının ve hayat sigortası ürünlerinin pazarlanmasına aracılık etmek üzere

Detaylı

Siyah-beyazlıları. Statdaki son maçına çıkıyor

Siyah-beyazlıları. Statdaki son maçına çıkıyor 7 MAYIS 2013 Statdaki son maçına çıkıyor Siyah-beyazlıları yenilenecek BJK İnönü Stadı'nda son maçına çıkacak. Beşiktaş Futbol Takımı, yenilenecek BJK İnönü Stadı'nda son maçını Gençlerbirliği ile oynayacak.

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2018 31/03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Ahmet KAHRAMAN Sn. Ahmet KAHRAMAN,

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ 31Aralık 2017 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu na Göre Yönetim Kurulu Tarafından Hazırlanan Bağlı Şirket Raporu 22 Şubat 2018

Detaylı