RİZE TSO. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Şubat 2016 Yıl:3 Sayı:23

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "RİZE TSO. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Şubat 2016 Yıl:3 Sayı:23"

Transkript

1 WEB SİTEMİZ RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI HER ZAMAN ÇOK YAKININIZDA FACEBOOK RİZE TSO SATIRBAŞLARI İLE Bazı Faaliyetlerimiz; Sektörel Seminerler, Sicil ve Tescil işlemleri, Lobicilik Faaliyetleri, Uluslararası Kara Taşımacılığı Belgesi, Dış Ticaret Belgeleri, Rize'nin Ticari Arşivi, İstatistiki Raporlar, Yurt içi ve Yurt Dışı Heyet Ziyaretleri Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Şubat 2016 Yıl:3 Sayı:23 e-gazete Rize Milletvekilleri ile Oda ve Borsa Başkanlarımız Bakan Faruk Çelik'i Ziyaret Etti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar ile Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Odamız Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu ve Borsa Başkanı Mehmet Erdoğan; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'i ziyaret etti. Rize, Emitt Turizm Fuarında Boy Gösterdi Sayfa 8 UMEM Beceri'10 Yürütme Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi Sayfa 10 Gümrük Müdürü Yurduşen Barutçu Odamızı Ziyaret Etti Sayfa 12

2 2 Şubat 2016 RİZE TİCARET Rize Milletvekilleri ile Oda ve Borsa Başkanlarımız Bakan Faruk Çelik'i Ziyaret Etti Rize Milletvekili Hasan Karal ve Rize Milletvekili Hikmet Ayar ile Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Odamız Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Proje Ortağımız Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan'ın yer aldığı heyet, Rize Ticaret ve Sanayi Odası'nın başvuru sahibi olduğu Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Projesi kapsamında yapılacak olan Geri Dönüşüm Tesisi Projesi hakkında görüşmek üzere, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti. Heyet, Projede gelinen nokta hakkında Bakan Faruk Çelik'i bilgilendirdi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Heyet, Geri Dönüşüm Tesisi hakkında durum değerlendirmesi yaparak çizilecek yol haritası hakkında görüş alışverişi yaptı. Heyetimizin, Bakan Faruk Çelik ile gerçekleştirdiği görüşmede, DOKAP ın (Kalkınma Bakanlığı Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı) Eylem Planı kapsamında, Ağustos 2015 de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı na sunulmuş olan Organik Gübre üretimini amaçlayan Geri Dönüşüm Tesisi Projemiz hakkında Bakanımıza bilgi verildi. Bu konuda gerekenin yapılması arz edildi. Bakan Çelik, proje başlıklarının Bakanlar Kurulu onayına sunulduğunu ifade ederek Kırsal Kalkınma yatırımları kapsamında 2015 rakamları ile ,00 TL bütçeli ve proje süresi 24 ay olan Organik Gübre Geri Dönüşüm Tesisi Projemizin hayat bulabilmesi için, proje hakkındaki gelişmeleri takip edeceğini ifade etti.

3 RİZE TİCARET Rize Heyetinden Ortak Ses "Çay Kanunu İstiyoruz" Milletvekillerimiz ile Oda ve Borsa Başkanlarımızın Bakan Faruk Çelik ile gerçekleştirdikleri görüşmede Çay tarım alanlarının tespitini, yaş ve kuru çay üreticilerinin hak ve yükümlülüklerini, kuru çayın Çay Borsası kanalıyla satışını, destekleme şartlarının belirlenmesini, çay piyasasının düzenlenmesi ve denetlenmesi için yeni çay kanunun çıkarılması gereği vurgulandı. Görüşmede Başkanlarımız Oda olarak yeni çay kanununun çıkarılmasını desteklemekte olduklarını ifade etti. Bu konuda Bakan Faruk Çelik, en kısa zamanda Rize ye geleceğini ve öncelikle Çaykur, Oda ve Borsa Başkanları ve diğer STK temsilcileri ile görüş alışverişlerinde bulunacağını, bu doğrultuda çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti. Şubat 2016 İlimize, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Yatırım Destek Ofisi 3 İlimizin TKDK desteklerinden faydalanabilmesi için, Ülke genelinde 42 ilde İl Koordinatörlüğü bulunan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu nun ilimizde de Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Yatırım Destek Ofisinin açılması talebinin Rize Heyeti tarafından iletildiği görüşmede Bakan Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, Yatırım Destek ofislerinin 81 ilde açılması için çalışma başlattığını, bu kapsamda Rize için de gerekenin yapılacağını ifade etti. Bakan Çelik, Rize Limanı'nın Orman Ürünleri ile Tahıl ve Baklagillerin İthalat ve İhracatına Açılması Talimatını Verdi Rize Heyeti ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik arasında gerçekleşen görüşmede Rize Limanının, tomruk, kereste (Orman Ağaç Ürünler) ve buğday, mısır (tahıl ve baklagiller) ürünleri ithalatı ve ihracatını yapabilmesi için Tarım İl Müdürlüğü tarafından izin verilerek tekrar yetkilendirilmesi konusu da ele alındı. Çelik, heyetimizin talebini olumlu yönde değerlendirerek konu hakkında gerekli talimatı verdiğini ifade etti. Heyetimiz görüşmenin sonunda Bakanımıza İlimizin sorunlarına yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederek kendilerini en kısa zamanda Rize'de ağırlamaktan onur duyacaklarını ifade etti.

4 4 Şubat 2016 RİZE TİCARET Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi nin Geçici Kabulü Gerçekleştirildi Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Projemizin Ocak Ayı toplantısı, Çayeli ilçesindeki proje binamızda gerçekleştirildi. Toplantı RTSO Genel Sekreteri Gafur Karali başkanlığında, Rize Ticaret Borsası Genel Sekreteri İsmail Kocaman, Makine Mühendisi Mahmut Sağun, Müşavir Firmadan takım lideri Kril Gyoshev, Elektrik Mühendisi Ali Osman Karabayır, Makine Mühendisi Yusuf Turan, Kalite Mühendisi Stanislav Stanov, Müteahhit firmadan Ali Yavuz, İsmet Ulusoy, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı/İPA Birimini (Sözleşme Makamı) temsilen Uygulama Birimi Uzm. İsmail Murat Seçen ve Uygulama Birimi Koordinatörü Enver Yalçın ile RTSO Proje Memuru Fatma Nur İzmirli nin katılımları ile gerçekleştirildi. Projemizin 20. aylık toplantısı gerçekleştirilerek, toplantıda projemizde 20 ay sonunda gelinen nokta, kaydedilen ilerleme, tamamlanmış ve tamamlanmamış işler, bundan sonra izlenecek iş programı konuları görüşüldü. Aylık toplantının tamamlanmasının ardından, tüm tarafların katılımları ile Proje inşaatımızın geçici kabulünün yapılabilmesi için tüm merkez ve sistemler çalıştırılarak incelemesi yapıldı. İnceleme neticesinde tüm detaylar kontrol ve not edilerek Merkezimizin geçici kabulü gerçekleştirildi. Proje inşaatımızın tamamlanması sonucu 6 Ocak 2016'da Geçici Kabulü yapıldı. Projemizin anahtar teslim tarihi 14 Temmuz 2016 olarak belirlendi. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Şubat 2016 Yıl:3 Sayı:23 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Yayın Organı Adres: Atatürk Cad. No: 359 RİZE Tel: (Pbx) Faks: E-posta: rtso@rizetso.org.tr Rize Ticaret ve Sanayi Odası Adına Sahibi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU Genel Yayın Sorumlusu ve Yazı İşleri Müdürü Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Hüseyin KUTLU Yayın Kurulu Başkanı Gafur KARALİ Yayın Kurulu Mısra KULAKSIZOĞLU Seher ÖKSÜZ Fatma Nur İZMİRLİ Ahmet Tahsin YILMAZ Yayın Koordinatörü Ahmet Tahsin YILMAZ Rize Ticaret Gazetesinde yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarın kendisine aittir. Gazete yayınlarımıza ulaşmak için Kare Kodu cihazınıza okutabilirsiniz.

5 RİZE TİCARET Şubat 2016 Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Durum Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Projemiz hakkında değerlendirme yapmak üzere Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Proje ortağımız Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, Odamız Genel Sekreteri Gafur Karali ve Borsa Genel Sekreteri İsmail Kocaman ın katılımları ile Proje Durum Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Projenin mevcut durumu değerlendirildi ve ileriye dönük iş planı hazırlandı. Geri dönüşüm tesisi konusunda finansman temini ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. 5

6 6 Şubat 2016 RİZE TİCARET 2016 Bursa Rize Günleri Çalışmaları Başlatıldı Her yıl farklı bir ilde gerçekleştirilmesi kararlaştırılan Rize Günleri'nin 2016 yılında Bursa'da yapılması için çalışmalar başlatıldı. Bursa Merinos Kültür Merkezi nde düzenlenmesi planlanan Rize Günleri için Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hızır Ofluoğlu, Başkan Yardımcısı Bülent Kandemir ve Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Dilmaç ve Zeki Aksu Odamızı ziyaret etti. Meclis Başkanımız Ömer Faruk Ofluoğlu ile Bursa Rizeliler Derneği heyeti arasında gerçekleşen görüşmede 9 13 Mart 2016 da Bursa da düzenlenmesi planlanan Rize Günleri ile ilgili başlatılan çalışmalar değerlendirildi.

7 RİZE TİCARET Şubat Emniyet Müdürü Adem Çakıcı Odamızı Ziyaret Etti Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı Odamızı ziyaret etti. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile Çakıcı arasında gerçekleşen görüşmede son günlerde özellikle ülkemizin doğusundaki gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Karamehmetoğlu Çakıcı'nın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken tüccarımızın Emniyet güçlerinin görevlerini hakkıyla yerine getirmeleri sayesinde huzur ve güven ortamı içerisinde ticaretlerini sürdürdüklerini ifade ederek doğuda görev yapan meslektaşlarına kolaylıklar ve muvaffakiyetler diledi. Odamız, KOSGEB Rize Müdürü Mustafa Kurt u Ziyaret Etti Odamız Genel Sekreteri Gafur Karali ile Genel Sekreter Yardımcısı Hakkı Şeker, Yeni Girişimci Eğitimi ve Ar-ge Destekleri konularında değerlendirmelerde bulunmak üzere KOSGEB Rize Müdürü Mustafa Kurt u makamında ziyaret etti. Rize Ticaret ve Sanayi Odası nın 2016 yılında KOSGEB ile işbirliğini güçlendirerek, bu sayede üyelerimize daha iyi hizmet vermeyi hedeflediğini belirten Gafur Karali, KOSGEB in 2016 yılındaki destekleri hakkında üyelerimizi bilgilendireceklerini ve en doğru şekilde yönlendirmek için gayret sarfedeceklerini ifade etti.

8 8 Şubat 2016 RİZE TİCARET Rize, Emitt Turizm Fuarında Boy Gösterdi Odamız, İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi nde gerçekleştirilen Emitt Fuarına Rize Valiliği öncülüğünde, Rize Belediyesi ve Rize Ticaret Borsası ile ortak stantla katıldı. Odamızı Yönetim Kurulu Üyemiz Ramazan Aydoğan, 17. Meslek Komitesi (Turizmciler) Başkanı Yasemin Suyabatmaz ve Başkan Yrd. Sündüs Yeniçırak temsil etti. Gelen misafirleri ağırladığımız turizm fuarında, dört mevsim turistik çeşitliliğimizin tanıtımı yapılarak, öne çıkan yerel değerlerimiz katılımcılarla paylaşıldı. Bölgesinde lider ve dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT, 20 yıldır sektöre yeni iş ve işbirliği fırsatları sunan turizm zirvesi yeni iş ve işbirliği fırsatlarını değerlendirmek için gelen katılımcıların ziyaretine açıldı. Fuar ocak 2016 tarihlerinde ziyaretçileri kabul etti. Fuarda; Konaklama Turizmi, Seyahat Hizmetleri, Sağlık & Spa Turizmi, Ulaşım Hizmetleri, Bilişim ve Yazılım Hizmetleri, Organizasyon Hizmetleri, Ulusal Tanıtım Kurum ve Kuruluşları & STK, Uluslararası Tanıtım Kurum ve Kuruluşları, Eğlence Turizmi, Otel Ekipmanları, Finans, Sigorta ve Denetim Hizmetleri, Medya ve Diğer Turizm Faaliyetleri ürün grupları yer aldı.

9 RİZE TİCARET Şubat İş-Kur Müdürü Hasan Kiraz Odamızı Ziyaret Etti Çalışma ve İş Kurumu Rize İl Müdürü Hasan Kiraz Odamızı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Meclis Başkanımız Ömer Faruk Ofluoğlu ile Hasan Kiraz arasında gerçekleşen görüşmede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu getirilen, tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta yer alan 40 meslek için belge temini konusunda Odamız ve İş-Kur işbirliğinde bir çalışma yapılması hususu değerlendirildi. Görüşmede Odamız ve İş-Kur işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirildi. Bilindiği üzere UMEM Beceri'10 kapsamında uyum içerisinde meslek edindirme kursları açarak ilimizde ihtiyaç duyulan mesleklerde kalifiye eleman yetiştiren Odamız ve İş-Kur, geçtiğimiz günlerde imzalanan protokol ile de yeni girişimcilerin başarı potansiyellerini artırma hedefi ile yeni girişimcilik kursları düzenlendi. Görüşme sonunda İlimiz için bilinçli ve başarılı girişimciler ile kalifiye eleman yetiştirme misyonunu, işbirliği içerisinde, başarılı ve koordineli bir şekilde yürütmeye devam edileceği belirtildi.

10 10 Şubat 2016 RİZE TİCARET Umem Beceri'10 Yürütme Kurulu Ocak Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi Odamız ev sahipliğinde, Odamız Genel Sekreteri ve UMEM Beceri 10 Yürütme Kurulu Başkanı Gafur Karali Başkanlığında, Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü Halime Bayraktar, Pazar TSO Genel Sekreteri Gülbahar Çakıroğlu, Ardeşen TSO Genel Sekreteri Zeynep Dalbastı Ayata, RTB Genel Sekreteri İsmail Kocaman, Odamız Genel Sekreter Yardımcısı Hakkı Şeker'in katılımları ile ocak ayı UMEM Beceri 10 Yürütme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda firmalardan ve kursiyerlerden gelen kurs talepleri değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda firma bünyesinde Hazır Giyim Model Makineci Kursu açılması oy birliği ile kararlaştırıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenen tehlikeli ve çok tehlikeli sınıftaki 40 meslek içerisinde yer alan işlerde çalışanların tarihi itibari ile Mesleki Yeterlilik Belgesi olması zorunlu olacaktır. Çalışanların Mesleki yeterlilik belgelerini temin edebilmesi hususunda Odamız ile İŞKUR işbirliğinde yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. ATIK ÜRETİCİSİ VE ATIK SAHİBİ İŞLETMELERDE 2015 ATIK BEYAN FORMU İÇİN SON TARİH 31 MART 2016 Atık beyan formunu bir önceki yıla ait bilgileri içerecek şekilde her yıl Ocak ayı itibariyle başlamak üzere en geç Mart ayı sonuna kadar Bakanlıkça hazırlanan çevrimiçi uygulamaları kullanarak doldurmak, onaylamak, çıktısını almak ve beş yıl boyunca bir nüshasını saklamakla, askeri birlik ve kurumlar ise yazılı olarak belirtilen sürede Millî Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığınca Bakanlığa göndermek ve beş yıl boyunca bir nüshasını saklamakla yükümlüdür. Atık Yönetimi Yönetmeliği Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmelik: 1. Madenlerin aranması, çıkarılması, işletilmesi, fiziki ve kimyasal işleme tabi tutulması sırasında ortaya çıkan atıklar, 2. Tarım, bahçıvanlık, su ürünleri, ormancılık, avcılık ve balıkçılık, gıda üretimi ve işlemesi sonucu ortaya çıkan atıklar, 3. Ahşap işleme ve kağıt, karton, kağıt hamuru, panel (sunta) ve mobilya üretiminden kaynaklanan atıklar, 4. Deri, kürk ve tekstil endüstrilerinden kaynaklanan atıklar, 5. Petrol rafinasyonu, doğal gaz saflaştırma ve kömürün pirolitik işlenmesi kaynaklı atıklar, 6. Anorganik kimyasal işlem kaynaklı atıklar, 7. Organik kimyasal işlem kaynaklı atıklar, 8. Astarlar (boyalar, vernikler ve vitrifiye emayeler), yapışkanlar, yalıtıcılar ve baskı mürekkeplerinin imalat, formülasyon tedarik ve kullanımından (İFTK) kaynaklanan atıklar, 9. Fotoğraf endüstrisi kaynaklı atıklar, 10. Isıl işlemlerden kaynaklanan atıklar, 11. Metal ve diğer malzemelerin kimyasal yüzey işlemi ve kaplanması işlemlerinden kaynaklanan atıklar; demir dışı hidrometalurji, 12. Metallerin ve plastiklerin fiziki ve mekanik yüzey işlemlerinden ve şekillendirilmesinden kaynaklanan atıklar, 13. Yağ atıkları ve sıvı yakıt atıkları (yenilebilir yağlar, 05 ve 12 hariç), 14. Atık organik çözücüler, soğutucular ve itici gazlar (07 ve 08 hariç), 15. Atık ambalajlar ile başka bir şekilde belirtilmemiş emiciler, silme bezleri, filtre malzemeleri ve koruyucu giysiler, 16. Listede başka bir şekilde belirtilmemiş atıklar, 17. İnşaat ve yıkım atıkları (kirlenmiş alanlardan çıkartılan hafriyat dahil), 18. İnsan ve hayvan sağlığı ve/veya bu konulardaki araştırmalardan kaynaklanan atıklar (doğrudan sağlığa ilişkin olmayan mutfak ve restoran atıkları hariç) 19. Atık yönetim tesislerinden, tesis dışı atıksu arıtma tesislerinden ve insan tüketimi ve endüstriyel kullanım için su hazırlama tesislerinden kaynaklanan atıklar, 20. Ayrı toplanmış fraksiyonlar dahil belediye atıkları (evsel atıklar ve benzer ticari, endüstriyel ve kurumsal atıklar). 21. Genişletilmiş üretici sorumluluğu çerçevesinde yönetimi sağlanan elektrikli ve elektronik eşya, ambalaj, araç, pil ve akümülatör atık ürünlerini kapsamaktadır.

11 RİZE TİCARET Şubat RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI HER ZAMAN ÇOK YAKININIZDA WEB FACEBOOK /RizeTSO RİZE TSO SATIRBAŞLARI İLE Bazı Faaliyetlerimiz; Sektörel Seminerler Sicil ve Tescil işlemleri Lobicilik Faaliyetleri Uluslararası Kara Taşımacılığı Belgeleri Dış Ticaret Belgeleri Rize'nin Ticari Arşivi İstatistiki Raporlar Yurt İçi ve Yurt Dışı Heyet Ziyaretleri Fuarlar Hakkında Üyeleri Bilgilendirme Ulusal ve Uluslararası Fuar Ziyaretleri Mevzuat Değişiklikleri Hakkında Üyeleri Bilgilendirme Sayısal Takograf Kartı K Belgeleri Girişimcilik Kursları Meslek Edindirme Kursları Başarılı Üyeleri Ödüllendirme Üyeleri Bir Araya Getirecek Organizasyonlar Düzenleme Üyelere daha Hızlı ve Güvenli Hizmet Verebilmek İçin Altyapıyı Sürekli Geliştirme 9-12 Mart 2016

12 12 Şubat 2016 RİZE TİCARET Gümrük Müdürü Yurduşen Barutçu Dünya Gümrük Günü Nedeniyle Odamzı Ziyaret Etti Gümrük Müdürü Barutçu Dünya Gümrük Günü münasebetiyle Odamızı ziyaret etti. Odamız Genel Sekreteri Gafur Karali ile ilimizde ve bölgemizdeki ithalat ve ihracat konusunda fikir alışverişinde bulunan Barutçu, bu vesile ile tüm Rizeli iş adamlarımızın Gümrük Gününü kutladı. Barutçu Konu hakkında şu açıklamayı yaptı: Rize Gümrük Müdürlüğü 1. Sınıf gümrük idaresi olup her türlü gümrük işlemini (ithalat, ihracat, transit v.b.) yapmaya yetkilidir. Rize Gümrük Müdürlüğü faaliyetlerini Engindere Mahallesi Çaykur Bölge Pazarlama binasının giriş katında yürütmekte olup, Rize Gümrük Müdürlüğü emrinde 19 personel görev yapmaktadır. Gümrük Müdürlüğü nden gerçekleştirilmiş ihracat ve ithalat işlemleri ile elde edilen vergi tahakkuku ile ülkemiz ekonomisine katkı sağlanmıştır. Bilindiği üzere Gümrük ve Ticaret Bakanlığımızın temel misyonu yasal ticareti mümkün olduğu ölçüde kolaylaştırma ve yasa dışı ticareti engellemektir. Yasal ticaretin kolaylaştırılması, yasa dışı ticaretle daha etkin mücadele edilmesine, gümrük işlemlerinden kaynaklanan formalitelerin azaltılmasına, buna bağlı olarak da gümrük maliyetlerinin en asgari düzeye indirilmesine imkan sağlayacaktır. Dış ticaretin daha düşük bir maliyetle yapılabilmesi ise ülkemizin ulusal rekabet gücünün artmasına, dış ticaret hacminin yükselmesine ve ekonomik büyümenin desteklenmesine önemli katkılar sağlayacağı şüphesizdir. Bu misyon çerçevesinde müdürlüğümüzde kendisine yasal ticarette en kolay, yasa dışı ticarette en zor gümrük anlayışını benimsemiştir.

13 RİZE TİCARET Şubat 2016 NİSAN 2016 FUARLARI TARİH FUARIN ADI ŞEHİR 2-3 Nisan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları İstanbul 2-3 Nisan INARTS Yurtdışı ve Yurtiçi Sanat Okulları Fuarı İstanbul 5 Nisan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları Ankara 5-9 Nisan Diyarbakır 8.Ortadoğu Tarım-Hayvancılık Fuarı Diyarbakır 5-10 Nisan MODEF 2016 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Bursa 6-10 Nisan Modev - Uluslararası Mobilya Dekorasyon Fuarı 2016 Ankara 6-10 Nisan Ahşap, Ahşap İşleme Makineleri ve Mobilya Yan Sanayi Fuarı 2016 Adana 6-10 Nisan ANKAFF Ankara Mobilya Fuarı Ankara 6-10 Nisan Kırtasiye Fuarı 2016 İstanbul 6-10 Nisan İzfaş Boat Show İzmir "4.Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı" İzmir 6-10 Nisan Bursa Gayrimenkul Fuarı Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım, Finansman ve Danışmanlık Fuarı Bursa 6-10 Nisan Bursa İnşaat Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı Bursa 7 Nisan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları İzmir 7-9 Nisan 9.Uluslararası Solarex İstanbul Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı İstanbul 7-10 Nisan Automechanika İstanbul İstanbul 7-10 Nisan INELEX 10.Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı İzmir 7-10 Nisan Bursa Doğa, Av, Balıkçılk ve Kampçılık Fuarı Bursa 7-10 Nisan Gönen 6.Tarım ve Hayvancılık Fuarı Balıkesir Nisan Adana Autoshow Otomobil Fuarı Adana 13 Nisan Yurtdışı Yatılı Liseler ve Yaz Okulları Fuarı İstanbul Nisan Uluslararası Yerel Zincirler Buluşuyor 2016 Konferansı ve Fuarı İstanbul Nisan Personal Turkey İstanbul Nisan ANUFOOD EURASIA - powered by ANUGA 8. Uluslararası Gıda ve İçecek Ürünleri, Soğutma Teknolojileri, Mağaza İstanbul Donanımı Servis ve İkram Hizmetleri Fuarı Nisan 5.Afyonkarahisar Tarım Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri (AFTAR) Afyonkarahisar Nisan BUSWORLD TURKEY 2016 İstanbul Nisan 10.Malatya Tarım Teknolojileri Makine Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı Malatya Nisan IBATECH 9.Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı İstanbul Nisan IDEX 2016 İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı İstanbul Nisan BOAT İSTANBUL 10 Metre Altı Motorlu ve Yelkenli Tekneler ve Su Sporları Fuarı İstanbul Nisan Avrasya Bisiklet Fuarı İstanbul Nisan Spor ve Aktif Yaşam Fuarı İstanbul Nisan 4.Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve ŞehirlerKongre ve Fuarı (ICSG ISTANBUL 2016) İstanbul NİSAN 2016 FUARLARI TARİH FUARIN ADI ŞEHİR Nisan Avrasya Asansör Fuarı Kırklareli Nisan Agritech Fethiye Tarım, Seracılık, Hayvancılık, Gıda ve Tarım Makineleri Kayseri İhtisas Fuarı Nisan Trakya Autoshow 2016 İstanbul Nisan K.MOB 2016 Kayseri 6.Mobilya Fuarı İstanbul Nisan Beauty Eurasia Uluslararası Kozmetik, Güzellik Kuaför Fuarı İstanbul Nisan MAINTENANCE İstanbul Endüstriyel Bakım Teknolojileri Fuarı Ankara Nisan CLEANROOM Temiz Oda Teknolojisi, Bakımı ve Donanımları Fuarı Ankara Nisan Ankara Turizm Fuarı İstanbul Nisan 1. Banyo, Mutfak ve Aksesuarları Fuarı İstanbul Nisan GSM Expo Fuarı Yozgat Nisan İstanbul Antika ve Sanat Fuarı İstanbul Nisan Yozgat 7.Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı Mardin Nisan Arüsder 2016 Araçüstü Ekipmanları Fuarı Mardin Nisan MEXFOOD'16 Mezopotamya-Mardin Gıada ve Gıda Teknolojileri Değirmen Makinaları ve Ambalaj Fuarı İstanbul Nisan 3.MAGROTEX'16 Mezopotamya-Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Mersin Fuarı Nisan 10.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi İstanbul 22 Nisan - 1 Mayıs MEÇEF '16 - Mersin Mobilya, Evlilik ve Çeyiz Fuarı İstanbul Nisan Smart City Fuarı İstanbul İzmir Nisan ICCI- 22.Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı İzmir Nisan Ekoloji İzmir 7.İzmir Organik Ürünler Fuarı" İstanbul Nisan Olivtech 6.Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı" İstanbul Nisan FABRIC İSTANBUL -Kumaş, Konfeksiyon Aksesuarları, ve Konfeksiyon Yan Sanayiler Fuarı Kahramanmaraş Nisan Konfeksiyon Makinesi Uluslararası Konfeksiyon Makineleri, Nakış Makineleri ve Makine Yan Sanayileri Fuarı İstanbul Nisan 2.Tekstil ve Konfeksiyon Makineleri, Yan Sanayi ve Aksesuarları İstanbul Nisan REW İstanbul Uluslararası Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı Burdur Nisan İSG Avrasya2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı Konya 28 Nisan - 1 Mayıs 2.Teke Yöresi Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı Konya 28 Nisan - 1 Mayıs KONELEX 2016 Konya 11.Elektrik, Elektronik, Elektromekanik, Enerji Üretimi, Otomasyon Fuarı Konya 28 Nisan - 1 Mayıs İSKON 2016 Konya 11.İstifleme, Depolama, Taşıma, Vinç ve Lojistik Fuarı Konya 28 Nisan - 1 Mayıs KONMAK 2016 Konya 13.Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Delme, Kesme Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri, Hidrolik, Pnömatik Fuarı İzmir 28 Nisan - 1 Mayıs Konya 2.Sac İşleme Tekonolojileri Fuarı İzmir OCAK AYINDA ODAMIZA KAYDI YAPILAN ÜYELER LİSTESİ S.NO ÜNVANI S.NO ÜNVANI 1 Aktu Kimya Sanayi Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 Piem İnşaat Taahhüt Turizm Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 2 Beşar Pizza Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 11 Rizespor Sportif Ürünler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rize Merkez Şubesi 3 Ceyhun Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Tarımsa Tarım Gıda Hayvancılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fındıklı Şubesi 4 Ersin Koca Neyz Uluslararası Ticaret 13 Topraklar Radyo Televizyon Anonim Şirketi 5 Hacer Benli Güzel Mertel Sigorta 14 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi Taşlıdere Rize Şubesi 6 Haşimoğlu Konut Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 15 Yunus Emre Tüylü Kardeşler Tüpgaz 7 Kaspar Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliyat Ticaret Limited Şirketi 16 Ömer Karabak Karabak Mühendislik İnşaat Taahhüt 8 Nuray Yetim 17 Önde Radyo Televizyon Anonim Şirketi 9 Osak Temizlik Gıda İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi OCAK AYINDA ODAMIZDAN KAYDI SİLİNEN ÜYELER LİSTESİ S.NO ÜNVANI S.NO ÜNVANI S.NO ÜNVANI 1 Akranlar Makine Orman Ürünleri Temizlik Yemek İnşaat Nakliye San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti. 2 Alcan Kuruyemiş Paketleme Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 3 Başoğlu Ambalaj Sanayi Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 4 Bes Ambalaj Ve Çay Sanayi Ticaret Limited Şirketi Derepazarı Şubesi 5 Demak Nakliyat Taahhüt Emlak İnşaat Endustriyel Makine Sanayi Ve Tic. Ltd. Şti Demircan Gıda Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Günmar Güneysu Market Gıda Ve Tüketim Maddeleri Paz. İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhr. Ltd.şti Eksen Yazılım Donanım Reklam Ve Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi Esi Tarım Ve Hayvancılık Gıda Nakliye İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Toprakhan Petrol Ür. İnş. Nak. Otomotiv Mob. Gıda San. Tur. ve Dış Tic. Ltd. Şti. Madeni Yağ Şubesi 14 Kal-Çep İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil San.ve Dış Tic. Ltd. Şti Küre Alüminyum Dekorasyon Plastik Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Tic. Ltd. Şti. 28 Vimaz Ticaret Sanayi Ahmet Şahin Eyüpoğlu 16 Modern Fen Bilimleri Dersaneleri Limited Şirketi 29 Yeşil Emlak Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Orman Ürünleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 17 Murat Genç 30 Yıldız Ticaret İbrahim Yıldız Onur Toplu Temizlik Hizmetleri Petrol Lpg Mühendislik Tur. 18 Gıda Bilgisayar Doğalgaz İnş. Malz. Mob. Nak. San. Tic. 31 Yıldızlar Ticaret Doğan Özyıldız Ltd. Şti. Onur Toplu Tem. Hiz. Petrol Lpg Müh. Tur. Gıda Bilgisayar 19 Doğalgaz İnş.malz. Mob. Nak. San. Tic. Ltd. Şti. Hayrat Çay 32 Fabrikası Şubesi 20 Orkun Medya Basın Yayın Reklam Filim Haber Ajansı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Gıda Pazarlama Çay İmalatı Ve Ticaret Limited Şirketi 34 Ömer Çolak Otokur Otomotiv Mühendislik Turizm Gıda Bilgisayar Petrol 22 Ürünleri Doğalgaz İnşaat Malz.toplu Tem.mob.nak.san. Tic. Ltd. Şti. Zivella Ofis Mobilyaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çel-Ka Nakliyat Tur. Petrol Ür. Lpg Gıda Bilgisayar Mob. İnş. Mandracılık Toplu Tem. San. Tic. Ltd. Şti. 35 Örs Özel Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri Limited Şirketi 10 Faruk Kotil 23 Renk Mobilya Sanayi Limited Şirketi 36 İbonun Yeri Halil İbrahim Uysal 11 Googlee Bilgisayar Ahmet Aksu 24 Sınırlı Sorumlu Gündoğdu Bölgesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi 37 İbrahim Hakkı Denizci 12 Doğan Özyıldız 25 Sınırlı Sorumlu Çay Kooperatif Birlikleri Merkez Birliği 13 Gürkan Varlı 26 Tet Grup Güvenlik Otomasyon Sistemleri Bilgisayar Yazılım İnşaat Emlak San. Tic. Ltd. Şti.

14 14 Şubat 2016 RİZE TİCARET Ocak Ayı Yönetim Kurulu Toplantılarında Gündem Maddeleri Görüşüldü Odamız 133. Yönetim Kurulu Toplantısı Salı günü saat de Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı; Odamıza kayıt yaptıracak üyelerin durumları, Aralık Ayı faaliyet raporu, Aralık Ayı gelir gider hesapları, mizan ve bütçe izleme raporu, 2016 Yılı iş planı, İPA projesi, kiracısı olduğumuz Vakıflar ın son durumu, kiracılarımızın durumu ve gelen yazılar konulu gündem maddelerinin görüşülmesi ile dilek ve temennilerin ardından sona erdi. Odamız 134. Yönetim Kurulu Toplantısı Salı günü saat de Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı açılış ve yoklama ile başladı. Bir önceki toplantı tutanaklarının imzalanması, Odamıza kayıt yaptıracak üyelerin görüşülmesi, askıdan inecek üyelerin durumlarının görüşülmesi, Odamızdan kaydı silinecek üyelerin görüşülmesi, 2015 Yılı kesin hesaplarının görüşülmesi, Oda çalışanlarının 2016 yılı maaş artışları, 2016 Yılı iş planının görüşülmesi, 5174 Sayılı TOBB Kanunu nun 10.Maddesi ve Oda Muamelat Yönetmeliği nin 14. Maddesinin 1 inci fıkrasına göre borcundan dolayı üyelerin askıya alınması, Rize yi tanıtım fuarının Bursa da yapılması, Rize çay festivalinin görüşülmesi, 2015 yılı ihracat değerlerinin görüşülmesi, gelen yazılar konulu gündem maddelerinin görüşülmesi ile dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi. Odamız 135. Yönetim Kurulu Toplantısı Salı günü saat de Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı açılış ve yoklama ile başladı. Bir önceki toplantı tutanaklarının imzalanması, Odamıza kayıt yaptıracak üyelerin görüşülmesi, Odamızdan kaydı silinecek üyelerin görüşülmesi, Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Organik Gübre İmalatı San. ve Tic. Ltd. Şti. nin sermayesinin artırılması, Adresleri ve Durumları Tespit Edilemeyen Askıda Olan Üyelerin silinmelerinin görüşülmesi, gelen yazılar konulu gündem maddelerinin görüşülmesi ile dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi. Odamız 136. Yönetim Kurulu Toplantısı Salı günü saat te Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı açılış ve yoklama ile başladı. Bir önceki toplantı tutanaklarının imzalanması, Odamıza kayıt yaptıracak üyelerin görüşülmesi, Odamızdan kaydı silinecek üyelerin görüşülmesi, 5174 Sayılı TOBB Kanunu nun 10.Maddesi ve Oda Muamelat Yönetmeliği nin 14. Maddesinin 1 inci fıkrasına göre borcundan dolayı üyelerin askıya alınması, 5174 Sayılı TOBB Kanunu nun 10.Maddesi ve Oda Muamelat Yönetmeliği nin 14. Maddesinin 4 inci fıkrasına göre adresleri ve durumları tespit edilemeyen üyelerin askıya alınmasının görüşülmesi, Vakıflar Bölge Müdürlüğü 2016 yılı kira tespiti, gelen yazılar konulu gündem maddelerinin görüşülmesi ile dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

15 RİZE TİCARET Şubat 2016 Odamız Ocak Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 15 Odamız 2016 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Açılış ve yoklamanın ardından, Meclis Başkanı Ofluoğlu açış konuşmasını gerçekleştirdi. Aralık Ayı Meclis Toplantısı karar tutanaklarının okunması, müzakeresi ve kabulü, Aralık Ayı Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması, müzakeresi ve kabulü, Aralık Ayı gelir gider hesaplarının, mizanının, Bütçe İzleme ve Hesapları İnceleme Komisyonu raporunun okunması, müzakeresi ve ibrası, 2015 yılı kesin hesaplarının görüşülmesi ve kabulü, Adresleri ve durumları tespit edilemeyen askıda olan üyelerin silinmelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler bölümünde Odamız Meclis Başkan Yrd. Burak Çakıroğlu, Meclis Üyeleri Ahmet Arif Mete, Hüseyin Bıçakçı ve Coşkun Yeğen gündeme dair bazı konulara değindi. Yönetim kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Üyelerine hitaben Yönetim Kurulu'nun faaliyetlerine değinerek illimiz ve bölgemizde devam eden projeler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

16 Şubat Ayı Faaliyetleri 16 Şubat 2016 RİZE TİCARET ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ Meslek Komiteleri Şubat Ayı Toplantıları 1 Şubat Pazartesi Saat Meslek Komitesi 1 Şubat Pazartesi Saat Meslek Komitesi 1 Şubat Pazartesi Saat Meslek Komitesi 2 Şubat Salı Saat Meslek Komitesi 2 Şubat Salı Saat Meslek Komitesi 2 Şubat Salı Saat Meslek Komitesi 3 Şubat Çarşamba Saat Meslek Komitesi Üniversite - Sanayi İşbirliği Toplantısı 23 Şubat Şubat Çarşamba Saat Meslek Komitesi 3 Şubat Çarşamba Saat Meslek Komitesi 4 Şubat Perşembe Saat Meslek Komitesi 4 Şubat Perşembe Saat Meslek Komitesi 4 Şubat Perşembe Saat Meslek Komitesi 5 Şubat Cuma Saat Meslek Komitesi 5 Şubat Cuma Saat Meslek Komitesi 5 Şubat Cuma Saat Meslek Komitesi 8 Şubat Pazartesi Saat Meslek Komitesi 8 Şubat Pazartesi Saat Meslek Komitesi 8 Şubat Pazartesi Saat Meslek Komitesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı 25 Şubat Şubat Salı Saat Meslek Komitesi 9 Şubat Salı Saat Meslek Komitesi 9 Şubat Salı Saat Meslek Komitesi Yönetim Kurulu Şubat Ayı Toplantıları 2 Şubat Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 9 Şubat Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Şubat Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 23 Şubat Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı Genişletilmiş Proje ve Ar-Ge Komisyonu Toplantısı 26 Şubat 2016

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

ÇEV 455 Tehlikeli Atık Yönetimi

ÇEV 455 Tehlikeli Atık Yönetimi ÇEV 455 Tehlikeli Atık Yönetimi (*) * Ders notları 12.10.2018 tarihinde güncellenmiştir. Dr. Öğr. Üyesi Özgür ZEYDAN http://cevre.beun.edu.tr/zeydan/ Kanunlar 1983: 2872 sayılı Çevre Kanunu 2006: 5491

Detaylı

ATIK KODLARI VE LİSANS L

ATIK KODLARI VE LİSANS L ÇEVRE YÖNETY NETİMİ GENEL MÜDÜRLM RLÜĞÜ İZİN N VE DENETİM M DAİRES RESİ BAŞKANLI KANLIĞI ÇEVRE İZNİ VE LİSANSI L ŞUBESİ ATIK KODLARI VE LİSANS L KONULARI Murat ŞAHİN ÇEVRE İZNİ / ÇEVRE İZİN VE LİSANSI

Detaylı

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti 23 TEMMUZ ÇARŞAMBA AKŞAMI KADİR GECESİ Kadir Gecenizi Kutlar, Bu Gecenin Size ve Sevdiklerinize Huzur Getir esini ve Tüm İnsanlık için Hayırlara Vesile Olmasını Dileriz. 1 Temmuz 2014 11 Temmuz 2014 BASIN

Detaylı

ÇEV 455 Tehlikeli Atık Yönetimi

ÇEV 455 Tehlikeli Atık Yönetimi ÇEV 455 Tehlikeli Atık Yönetimi Yrd. Doç. Dr. Özgür ZEYDAN Kanunlar 1983: 2872 sayılı Çevre Kanunu 2006: 5491 sayılı Çevre Kanununda Değişiklik Yapan Kanun Uluslararası Sözleşmeler 1994: Tehlikeli Atıkların

Detaylı

2016 YILI EGE BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ

2016 YILI EGE BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ 2016 YILI EGE BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ Sıra No Başlama Bitiş Fuarın Adı Fuarın Konusu Başlıca Ürün Hizmet Grupları Yer Şehir Düzenleyici IF Wedding Fashion Gelinlik, Damatlık, Abiye Giyim, Abiye ve Fuar -

Detaylı

2.AGRI-VIP Tarım ve Hayvancılık, Üretim Girdileri, Ticaret ve Pazarlama Fuarı

2.AGRI-VIP Tarım ve Hayvancılık, Üretim Girdileri, Ticaret ve Pazarlama Fuarı OCAK 13.01.2016 15.01.2016 2.AGRI-VIP Tarım ve Hayvancılık, Üretim Girdileri, Ticaret ve Pazarlama Adana 21.01.2016 24.01.2016 Avrasya Tarım 2016 9.Uluslararası Tarım ve Tarımsal Mekanizasyon 28.01.2016

Detaylı

Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü

Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü 30 Agustos - Zafer Bayramınız Kutlu Olsun Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Ağustos 2015 Yıl:2 Sayı:17 e-gazete Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü Rize Ticaret

Detaylı

2016 YILI YURTİÇİ FUAR TAKVİMİ

2016 YILI YURTİÇİ FUAR TAKVİMİ 13 Ocak 16 15 Ocak 16 28 Ocak 16 31 Ocak 16 4 Şubat 16 7 Şubat 16 4 Şubat 16 7 Şubat 16 10 Şubat 16 13 Şubat 16 11 Şubat 16 14 Şubat 16 25 Şubat 16 28 Şubat 16 9 Mart 16 13 Mart 16 2. Ağrı-VIP Tarım ve

Detaylı

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü Bafra Müdürlüğü Bilgileri aşağıda yer alan anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin, ticaret sicili kayıtları üzerinde yapılan inceleme neticesinde münfesih durumda olduğu anlaşılmıştır. 6102 sayılı

Detaylı

2015 Temmuz Ayı Bülteni

2015 Temmuz Ayı Bülteni 2015 Temmuz Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 08.07.2015 tarihinde AFSİAD ın düzenlediği iftar yemeğine Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MÜHSÜRLER katılım

Detaylı

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Mali Destek Programı Teklif Çağrısı kapsamında değerlendirme aşaması tamamlanan ve desteklenmeye hak kazanan proje başvurularının listesidir: Yenilikçilik Odaklı

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 17 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri sektörel

Detaylı

Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde

Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde 15-22 NİSAN TURİZM HAFTASI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Nisan 2015 Yıl:2 Sayı:13 e-gazete Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde Valilik

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER 01.02.2017 03.02.2017 Alleather IDF Deri Fuarı Giysilik, Ham Deriler, Deri Konfeksiyon, Deri İşleme Makineleri, Finisaj, Kimyasallar Fuar Merkezi Yeşilköy 02.02.2017

Detaylı

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ Tarih Fuar Link IFEXPO 4 6 Şubat 4 6 Şubat 13. Uluslararası İstanbul İç Giyim, Çorap İSTANBUL İPLİK http://www.tuyap.com.tr/fuarlar/ifexpo-13- uluslararasi-istanbul-ic-giyim-corap-fuari#fuar-profili

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni 2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 1 Şubat 2015 tarihinde Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU nun Afyonkarahisar Ziyaretine geldiği sırada Yön. Kur. Bşk.

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER 10.01.2017 14.01.2017 JUNIOSHOW Bursa 8.Bebe ve Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı Bebe ve Çocuk Hazır Giyim Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi Bursa

Detaylı

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Münfesih olmalarına ve sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 06/01/2014 tarihli

Detaylı

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ Sıra No VERGİ NO ÜNVAN 1 8770256416 2 9780517028 3 6070360257 4 8610498361 5 3260280069 6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ TÜRKER GELİNLİK

Detaylı

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ. S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ. S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ Proje Teklif Çağrısı: TRC2-10-EKOG001-A-B: EKONOMİK GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl 1 A-815 Asenka Mermer

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN OCAK 2016 YIL 1 SAYI 10 03.02.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:10 5 MAYIS 2015 Trakya Kalkınma Ajansı ndan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR

TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR ARALIK 2013 SAYI 48 TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerinin sorunlarının öğrenilip çözümü için çaba sarf edilmesi amacıyla düzenlenen 2013 yılı bölgesel

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

Otel Ekipmanları, Tekstil, Dekorasyon ve Servis Ekipmanları. Otel Ekipmanları 2015. Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Servis Ekipmanları ve Gıda

Otel Ekipmanları, Tekstil, Dekorasyon ve Servis Ekipmanları. Otel Ekipmanları 2015. Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Servis Ekipmanları ve Gıda SON GÜNCELLEME 23.10.2014 BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU 21 Ocak 2015 24 Ocak 2015 22 Ocak 2015 25 Ocak 2015 Anfaş Hotel Equipment - 26.Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları Fuarı EMITT 2015

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ 2016 YILI ANA FUAR TAKVİMİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ 2016 YILI ANA FUAR TAKVİMİ NO BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER ŞEHİR DÜZENLEYİCİ 2.AGRI-VIP Tarım 4 13 Ocak 16 15 Ocak 16 ve Hayvancılık, Tarım, Hayvancılık ve Üretim Adana Hilton Oteli Fuar ve Üretim Girdileri, Girdileri Kongre

Detaylı

Rize Organize Sanayi Bölgesi

Rize Organize Sanayi Bölgesi 10 Ocak 2016 Çalışan Gazeteciler Günü 2016 Yılının Ülkemiz ve Tüccarımız için İstikrarlı ve Bereketli Bir Yıl Olmasını Dileriz. 26 Ocak 2016 Dünya Gümrük Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı

Detaylı

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER 22.11.2017 23.11.2017 16.İstanbul Perakende Fuarı Mağaza, Market, Alışveriş Merkezlerine Yönelik Ürün, Hizmetler ve Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Lütfi Kırdar Uluslararası

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

BAYBURT TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ

BAYBURT TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ 1 1312 230 SS.Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi 01.01.1953 Bayburt V.D. SEÇME+SEÇİLME - 3800055677 2 1544 360 Türkiye İş Bankası A.Ş Bayburt şubesi 15.05.1957 Bayburt V.D. SEÇME+SEÇİLME

Detaylı

2015 Ağustos Ayı Bülteni

2015 Ağustos Ayı Bülteni 2015 Ağustos Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 05.08.2015 tarihinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Zafer Toplantı Salonunda saat 15:00 te Toprak Koruma Kurulu

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org TARIM MAKİNALARI FİRMALARI http://www.tarmakbir.org Firma:ÖZALSAN PÜLVERİZATÖR SANAYİ- ÖZCAN ÖZAL Şehir :ADANA Faaliyet Alanı:İMALATÇI Telefon - 1 :(0090) 322. 611 20 34 (2 H) e-mail :ozalsantarmak@hotmail.com

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 9959 8185 AKMEHMET İNŞAAT TEMİZLİK ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 14/07/2015 Yeşilçay V.D. Seçme+Seçilme - 0320288001 2 7005 5611 AKTU MÜTEAHHİTLİK MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK

Detaylı

FUAR ÖZET RAPORU 13 16 Şubat 2014

FUAR ÖZET RAPORU 13 16 Şubat 2014 FUAR ÖZET RAPORU 13 16 Şubat 2014 ADANA İNŞAAT 2014 8. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı ADANA IHS 2014 Adana 8. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi,

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK 1 TRA1/15/İK/0037 Üretim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Bölgede İlk Defa Betonarme Menfez Üretimine Geçilmesi Düzyurt Otomotiv İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi 2 TRA1/15/İK/0088

Detaylı

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Temel Atma Töreni Adres: Büyükköy Yolu Üzeri Musadağı Köyü Küçükarpik Mevkii Çayeli / RİZE 15 Ağustos 2014 Cuma Saat: 14.30 2013 Yılı Vergi Ödül Töreni Adres: İsmail

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ğ Türkiye Sektör Meclisleri Ambalaj Meclisi Bankacılık ve Finans Meclisi Bilgisayar ve İletişim Tekn. Meclisi Bilgisayar Yazılımı Meclisi Cam Ve Cam Ürünleri Sanayi Meclisi Çimento ve Çimento Ürünleri

Detaylı

2015-ÖSYS Önlisans Programları Doluluk Oranları (Devlet Üniversiteleri)

2015-ÖSYS Önlisans Programları Doluluk Oranları (Devlet Üniversiteleri) Acil Durum ve Afet Yönetimi 100,00 Adalet 100,00 Ağız ve Diş Sağlığı 100,00 Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi 98,43 Ameliyathane Hizmetleri 99,49 Anestezi 99,93 Arıcılık 90,38 Aşçılık 100,00 Atçılık

Detaylı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA 30 Aralık 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29578 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda ünvanı, belge no su ve belge kapsamı belirtilen firmaların mevcut sözleşmeleri fesh edildiğinden

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ 03.06.2015 tarih ve 27 sayılı olağan Haziran ayı toplantısındaki tekliflerle ilgili 09.06.2015 tarih ve

Detaylı

Sıra No. Proje No REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD.

Sıra No. Proje No REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD. 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 2 256 KEBAN ALABALIK SU ÜRÜNLERİ GIDA ÜRETİM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Detaylı

RTSO HEYETİ İZMİR-DENİZLİ-KONYA DA İŞ VE FUAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ

RTSO HEYETİ İZMİR-DENİZLİ-KONYA DA İŞ VE FUAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ SOMA DAKİ MADEN KAZASI ÜLKEMİZİ YASA BOĞDU Manisa nın Soma İlçesindeki Kömür Madeninde Yaşanan Faciada Hayatını Kaybeden İşçilerimize Allah tan Rahmet, Ailelerine Başsağlığı, Yaralanan İşçilerimize Acil

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI 12. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı Hırdavat ve Nalburiye

Detaylı

YATIRIM İSTATİSTİKLERİ

YATIRIM İSTATİSTİKLERİ YATIRIM İSTATİSTİKLERİ Yıllar İtibariyle Yatırım Teşvik Belgeli Yatırım Bilgileri Belge Yılı 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 (Ocak) Toplam Belge Sayısı 5 8 13 18 16 26 27 38 55 206 Sabit Yatırım

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

Heyetimiz Uluşehir Bursa'da

Heyetimiz Uluşehir Bursa'da Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun 4-10 Nisan 2016 POLİS HAFTASI 15-21 Nisan 2016 TURİZM HAFTASI ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN 23 Nisan 2016 ULUSAL EGEMENLİK VE

Detaylı

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1)

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1) TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SEKİZİNCİ BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMİ İLK GRUP SÖZLEŞME İMZALAMAYA HAK KAZANANLAR LİSTESİ SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1) 1 AFYONKARAHİSAR FATİH KARAKOYUN

Detaylı

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 03 3 PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 1 4143 4852 KARADENİZ PLASTİK ALİ RIZA ÇAKMAK 14.07.1975 Karadeniz V.D. 2230032331

Detaylı

Rize Kariyer Günleri Düzenlendi

Rize Kariyer Günleri Düzenlendi 4-10 NİSAN 2017 Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü 15-21 NİSAN 2017 Turizm Haftası 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso

Detaylı

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni 2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 04.05.2016 tarihinde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan Toprak Koruma Kurulu Toplantısına Genel

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 17.03.2009 Sayı: 09/03 ODA AİDATLARININ GECİKME ZAMLARINA AF YAŞANAN KÜRESEL EKONOMİK KRİZE KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER PAKETİ

Detaylı

2015 Ekim Ayı Bülteni

2015 Ekim Ayı Bülteni 2015 Ekim Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 01.10.2015 tarihinde Borsamız, TE - TA Teknik Tarım aracılığıyla Üyelerimize ve Bölgedeki Sektör ilgililerine hitaben " Hayvancılıkta

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 9620 7899 ADACAMİ ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ RİZE ŞUBESİ 08/10/2013 Zincirlikuyu V.D. Seçme+Seçilme - 0070585746 2 8673 7079 AKÇAY MERMER BAKİ ÖZTÜRK 24/02/2009 Kaçkar V.D.

Detaylı

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK SÖZLEġMESĠ ĠMZALANAN PROJELER LĠSTESĠ

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK SÖZLEġMESĠ ĠMZALANAN PROJELER LĠSTESĠ EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK SÖZLEġMESĠ ĠMZALANAN PROJELER LĠSTESĠ Proje Teklif Çağrısı: TRC2-10-EKOG001-A-B: EKONOMİK GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI S.N. Ref.No BaĢvuru Sahibi

Detaylı

BOLVADİN TİCARET VE SANAYİ ODASI NACE KODLARINA GÖRE ÜYE SAYILARI

BOLVADİN TİCARET VE SANAYİ ODASI NACE KODLARINA GÖRE ÜYE SAYILARI KISIM A: TARIM, ORMANCILIK VE HAYVANCILIK 01: BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM İLE AVCILIK VE İLGİLİ HİZMET FAALİYETLERİ 01.1 Tek yıllık (uzun ömürlü olmayan) bitkisel ürünlerin yetiştirilmesi 5 01.4 Hayvansal

Detaylı

List of withdrawn and invalid certificates in Turkey

List of withdrawn and invalid certificates in Turkey List of withdrawn and invalid certificates in Turkey CERTIFICATE COMPANY COUNTRY CITY INVALID SINCE 399 GERÇEK PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. TK Kayseri 07.04.2007 400 ÖZSAN MAKİNA San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 30 Nisan 3 Mayıs 2015 KONMAK 2015 KONYA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI KONELEX 2015 İSKON 2015 KONDÖKÜM 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 30 Nisan 3 Mayıs 2015 KONMAK 2015 KONYA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI KONELEX 2015 İSKON 2015 KONDÖKÜM 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 30 Nisan 3 Mayıs 2015 KONMAK 2015 Konya 12. Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Delme, Kesme Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri Fuarı Hidrolik Pnömatik Özel Bölümü

Detaylı

olan adaylar tercih edemezler.

olan adaylar tercih edemezler. kurumları mezunları için ayrılan kontenjanlarına, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının aşağıda belirtilen alan/dallarından mezun olan Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 600 AHŞAP TEKNOLOJİSİ 6003

Detaylı

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU 2015. Hazırlayanlar Kalite Yönetimi ve Akreditason Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU 2015. Hazırlayanlar Kalite Yönetimi ve Akreditason Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU 2015 1 RTSO-2016/01 RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU 2015 Hazırlayanlar Kalite Yönetimi ve Akreditason Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Grafik

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2009 Yılı Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2009-2010 Yılı 12 Aralık 2009 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Detaylı

EKONOMİK GÖRÜNÜM RAPORU

EKONOMİK GÖRÜNÜM RAPORU EKONOMİK GÖRÜNÜM RAPORU Hazırlayan: Erhan DEMİRCAN Uzman Bu Rapor Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından, Türkiye ve TRC2 (Diyarbakır, Şanlıurfa) Bölgesi güncel ekonomik gelişmelerinin bölge aktörlerince

Detaylı

İstatistik ve Sicil İzleme Dairesi Başkanlığı 1

İstatistik ve Sicil İzleme Dairesi Başkanlığı 1 İstatistik ve Sicil İzleme Dairesi Başkanlığı 1 BAŞLIK KAMU İHALE BÜLTENİ ( İHALE İLANLARI ) İSTATİSTİKLERİ DÖNEM 2004 6 AYLIK ( 05.01.2004 30.06.2004 ) HAZIRLAYANLAR ONAY İSİM-UNVAN İMZA TARİH Yakup KILIÇ

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

TURQUALITY DESTEKLERİ

TURQUALITY DESTEKLERİ TURQUALITY DESTEKLERİ PROGROUP, Dünyanın En Güvenilir Danışmanlık ve Eğitim Markasıdır Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Marka Tesciline İlişkin Harcamalar Yurtdışında tescil ettirilmesine ilişkin bütün

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

2015 Yılı Mayıs Ayı Bülteni

2015 Yılı Mayıs Ayı Bülteni 2015 Yılı Mayıs Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 01.05.2015 tarihinde düzenlenen TOBB 71. Genel Kuruluna Meclis Başkanımız Fahrettin ZOBALI, Yönetim Kurulu Başkanımız

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

DESTEĞE HAK KAZANAN PROJELER

DESTEĞE HAK KAZANAN PROJELER DESTEĞE HAK KAZANAN PROJELER PUAN SIRALI ASİL LİSTE SEKTÖREL GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI MARDİN 1 DİKA-11-SG/24 KOVER TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2 DİKA-11-SG/107 3 DİKA-11-SG/36 4 DİKA-11-SG/123

Detaylı

ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI 01-31 OCAK 2014 TARİHLİ YÖNETİM KURULUNUN AYLIK FAALİYET RAPORUDUR

ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI 01-31 OCAK 2014 TARİHLİ YÖNETİM KURULUNUN AYLIK FAALİYET RAPORUDUR ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI 01-31 OCAK 2014 TARİHLİ YÖNETİM KURULUNUN AYLIK FAALİYET RAPORUDUR 02/01/2014 TARİHLİ VE 031 NOLU SUİÇMEZ, Üye Hüseyin ÖZTÜRK ve Üye Yusuf ERTEN in iştirakiyle 02/01/2014

Detaylı

Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ

Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ Y 06/002/2010 EKOTEST ÇEVRE DANIŞMANLIK ÖLÇÜM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. Sevda Ata ALAKURT

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI 2017 İZMİR FUARCILIĞINA GENEL BAKIŞ VE 2016 TÜRKİYE FUAR İSTATİSTİKLERİ DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI 2017 İZMİR FUARCILIĞINA GENEL BAKIŞ VE 2016 TÜRKİYE FUAR İSTATİSTİKLERİ DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI 2017 İZMİR FUARCILIĞINA GENEL BAKIŞ VE 2016 TÜRKİYE FUAR İSTATİSTİKLERİ DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefliği ARALIK 2016 Genel Bilgiler

Detaylı

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 YILI EĞİTİM ETKİNLİK ANKETİ SONUÇLARI

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 YILI EĞİTİM ETKİNLİK ANKETİ SONUÇLARI BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 YILI EĞİTİM ETKİNLİK ANKETİ SONUÇLARI FR-11-03 1-) İşletmenizin aşağıdaki hangi konularda eğitime ihtiyacı olduğunu düşünüyorsunuz? Genel Yönetim (Kurumsallaşma, Yönetim

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 580 22/02/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 63 Sayın Üyemiz, 1. Macaristan 7. Tarım

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI EK SEÇİM LİSTESİ (Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) Seçim Tarihi : 05.06.2013. Listedeki Toplam Üye Sayısı : 1

İZMİR TİCARET ODASI EK SEÇİM LİSTESİ (Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) Seçim Tarihi : 05.06.2013. Listedeki Toplam Üye Sayısı : 1 09. GRUP 1 1336561 146636 BOZAK UNLU MAMÜLLER BESİCİLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTEDŞİRKETİ GAZİEMİR VD. 21/01/2010 Askıdan İndirilme 1830639390 12. GRUP 1 686271 82515 ARŞİN GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE

Detaylı

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 30 Nisan 2015 Perşembe - Ankara Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme 12.30-13.30 Öğle Yemeği- Kent Otel (erken

Detaylı

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÇORLU BELEDİYESİ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

2016 Ocak İşkolu İstatistiklerinin İllere Göre Dağılımı 1

2016 Ocak İşkolu İstatistiklerinin İllere Göre Dağılımı 1 2016 Ocak İşkolu İstatistiklerinin İllere Göre Dağılımı 1 1 30 Ocak 2016 tarih ve 29609 sayılı Resmi Gazete de Yayınlanan İşkollarındaki Ve Sendikaların Üye na İlişkin 2016 Ocak Ayı İstatistikleri Hakkında

Detaylı

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Banka ve Sigorta Yönetimi Bankacılık Borsa ve Finans Dış Ticaret Dış Ticaret ve Avrupa Birliği e-ticaret Emlak ve Emlak Yönetimi

Detaylı

ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI 31.03.2015

ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI 31.03.2015 1 001053 ADALAR TİCARET - BÜLENT ENİSOĞLU 2 3 001186 AKTAŞ PLASTİK ALÜMİNYUM CAM İNŞAAT SANAYİ ve DIŞ TİCARET 001605 ALMUS TARIM ALETLERİ HIRDAVAT İNSAAT VE İS GÜVENLİGİ MALZEMELERİ NAKLİYAT PLASTİK SANAYİ

Detaylı

Destek veren kuruluşlar

Destek veren kuruluşlar Destek veren kuruluşlar Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Terziler Odası MOBESKO Teknoloji Bilişim Ses Sistemleri Bu fuara ait defilenin ses ve ışık sistemleri

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/002034 17/06/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/176 Sayın Üyemiz, 1. Irak Agrofood 2013 Fuarı

Detaylı

MİZAN (Ayrıntılı) Hesap Kodu. Ekonomik Kodu 14.800.835,88 23.454.054,84 328.352,97 133.724,09 9.520,00 1.359,46 11.520,00 285.

MİZAN (Ayrıntılı) Hesap Kodu. Ekonomik Kodu 14.800.835,88 23.454.054,84 328.352,97 133.724,09 9.520,00 1.359,46 11.520,00 285. // Tarihi itibariyle yapılan işlemleri kapsamaktadır. Kurum :. Adı B o r ç A l a c a k Muhasebe Birimi Banka Hesabı..,..,., Vadeli..,..,.., Tübitak Özel larına İlişkin Banka Hesabı BAP Özel larına İlişkin

Detaylı

BURSA TİCARET BORSASI

BURSA TİCARET BORSASI Özer Matlı; Kadın Girişimcileri Cesaretlendirmek İçin Elimizden Geleni Yapacağız... Bursa Ticaret Borsası nın (BTB) Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)

Detaylı

2017 YILI İÇ ANADOLU BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ

2017 YILI İÇ ANADOLU BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ 2017 YILI İÇ ANADOLU BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ Sıra No Başlama Bitiş Fuarın Adı Fuarın Konusu Başlıca Ürün Hizmet Grupları Yer Şehir Düzenleyici Yeni Çıkan Kitaplar, Yayınevleri, 1 06.01.2017 15.01.2017 Kitap

Detaylı