Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "25.04.2016 Pazartesi İzmir Basın Gündemi"

Transkript

1 Pazartesi İzmir Basın Gündemi

2 1982 Anayasası Bu Ülkenin Çürük Dişidir

3 Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, Türkiye'nin yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğunu belirterek, "Çünkü yürürlükteki 1982 Anayasası, bu ülkenin çürük dişidir" dedi. Memur-Sen İzmir İl Temsilciliği, Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şubesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ve Erdemli Yöneticiler Akademisi Derneği (EYAD) işbirliğinde Sabancı Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 'Yeni Anayasa ve Türkiye Vizyonu' konulu konferansa, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç konuşmacı olarak katıldı. Moderatörlüğünü AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez'in yaptığı panelde konuşan Malkoç, Türkiye'nin bütün kesimleriyle yeni anayasa istediğini belirterek, "Sağ, sol aklınıza neresi geliyorsa hepsi yeni anayasa istiyor. Yapılan anketlerde halkın yüzde 95'inin bu anayasanın değiştirilmesi gerektiği veya yeni anayasa yapılması konusunda ittifakı var" dedi. TÜRKİYE'NİN ÇÜRÜK DİŞİ 1982 anayasasının Türkiye'de en büyük "kambur" olduğunu söyleyen Malkoç şöyle devam etti: "Türkiye 1982 Anayasasından kurtulmalı. Bu en büyük kamburumuz. Ağzımızda dişlerimiz var ağrır, çürüme devam eder, durur. Gecenin en acımasız saatinde yüzün şişer ağrır. İşte 1982 Anayasası da aziz miletin ağzındaki çürük diş gibi. 78 milyon hep birlikte bunu söküp atacağız. Bugüne kadar 17 değişiklik yaptık eksikler tamamlandı mı? Anayasanın ruhu kötü. Kötü huyu olan birine istediğin kadar estetik yaptır düzeltemezsin" AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık ise, ülkede birbirini besleyen iki olumsuz duygu olduğuna dikkat çekti. Tarihin getirdiği bir kararı sistem tercihinin kutsal metin haline getirildiğini ifade eden Kocabıyık, "Muhalif partiler parlamenter sistemi öyle bir savunuyor ki sanki biz onlara 'Dininizi değiştirin' demişiz gibi sertler. Bu duyguyu besleyen aşırı aidiyet duygusu derin bir hissiyatla yapılıyor. Anayasa konusunda toplumda derin bir bilgisizlik var. Biz dünyanın en güzel tankını yaptık. Bunların motorunu henüz yapamıyoruz. Yapamayınca da Pakistan, Hindistan helikopter istiyor, ABD ise 'Benim satacağınız ülkeyi onaylamam lazım' diyor. Motorunu yapamadığınız için böyle. Hemen savunma sanayi müsteşarlığı motor yapılması konusuna önem verdi. Motor olmayınca elinizdeki çok iyi bir şeyi pazarlayamıyorsunuz. Anayasa da işte böyle bir şey. Biz her şeyi yaptık, tek eksiğimiz anayasa" dedi. Panel sonunda panelistler dinleyicilerin sorularını yanıtladı.

4 Panele Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun Danışmanı Memur-Sen İzmir Onursal Başkanı Abdurrahim Şenocak, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina ile bir çok sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

5

6

7

8 "Üniversite hayatı, kariyer gelişiminin en önemli evresi" İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ve İŞKUR'un ortaklaşa düzenlediği "2. Girişimcilik ve Kariyer Günü" İKÇÜ ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Öğrencilerin kariyer planlamalarına ve profesyonel iş hayatlarına adım atmalarında girişimcilik ruhlarını desteklemeye yönelik bu yıl ikincisi düzenlenen etkinliği; İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, Çalışma ve İş Kurumu İzmir İl Müdürü Kadri Kabak, MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, KOSGEB İzmir Kuzey Hizmet Merkezi Müdürü Dr. Özgür Armaneri, İKÇÜ Rektör Danışmanı ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Esen, Merkez Müdür Yardımcısı Uzm.H.Ahmet Uran, firmalar ve çok sayıda öğrenci takip etti. "Doğru yol haritası başarıya taşır" Açılış konuşmasını gerçekleştiren İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, gelişen dünyada rekabet ortamına uyum sağlamanın tek yolunun cesur ve kararlı insanları yetiştirmekten geçtiğini ifade etti. Gelecek nesile gerekli donanımı kazandırmanın ilk adımının doğru bir kariyer haritası oluşturmak olduğuna işaret eden Rektör Prof.Dr.Akhan, "Kariyer seçiminin kuşkusuz bir ön hazırlık dönemi vardır. Bireyin kariyer seçiminde, kişiliği, aile hayatı, eğitim hayatı ve sosyal çevre önemli bir etkiye

9 sahip olmaktadır. Üniversite öğrencisi, kişisel kariyer planını yaparak; gelecekte nerde olmak istediğini hedef olarak belirlerse, geleceğine ilişkin bir yol haritası oluşturabilir. Yol haritasını belirleyen öğrenci, adım adım hedefine ulaşmak için sürekli bir çaba gösterecektir." dedi. "Üniversite hayatı, kariyer gelişiminin en önemli evresi" Üniversite hayatının, kariyer gelişiminin en önemli evrelerinden birisi olduğunu vurgulayan Prof.Dr.Akhan, "Öğrencilerin aldıkları derslerin yanında katıldıkları kongre, sempozyum, konferans ve panel gibi bilimsel etkinlikler, onların kariyer gelişimine ciddi bir katkıda bulunmaktadır. Bu açıdan Kariyer Günümüze katılım sağlayan kamu ve özel sektörün değerli temsilcileri, birbirinden kıymetli konuşmalar yapacaklardır. Bizleri kırmayarak 2. KARKİM Girişimcilik ve Kariyer Günleri'ne destek olan İŞKUR'a, MÜSİAD'a ve tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederim. " diye konuştu. "Doğru işe, doğru eleman verimi arttırır Geleceğin teminatı olan gençlerin kendilerine doğru yol haritası çizmelerini iş dünyası olarak oldukça önemsediklerini ifade eden MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü ise iş insanları olarak istihdamın artırılması için çalışmaya devam ettiklerini kaydetti. Ülkü, "İş dünyası olarak doğru işe doğru elemanlar ile iş veriminin daha fazla artacağını biliyoruz. Düzenleyeceğimiz bu kariyer günü aracılığı ile gençlerimize rekabet gücü kazandırarak birer profesyonel olmaları konusunda katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Bu zirvenin kariyer planlaması yapan gençlerimize, kendilerini tanıma, eğilimlerini ve iş olanaklarını belirleme gibi konularda destek sağlayacağını ümit ediyorum. MÜSİAD olarak İzmir'deki üniversitelerde okuyan genç kardeşlerimizin istihdamına yönelik çalışmalarımız artarak devam edecektir." şeklinde konuştu. "İŞKUR gençlerin yanında" Çalışma ve İş Kurumu İzmir İl Müdürü Kadri Kabak, kariyer planlaması konusunda İŞKUR olarak her

10 zaman gençlerin yanında olduklarını, kendilerine kariyer planlaması konusunda her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti. Açılış konuşmalarının ardından başlayan programlarda KOSGEB İzmir Kuzey Hizmet Merkezi Müdürü Dr. Özgür Armaneri, 'Girişimcilik ve İnovatif Düşünce' başlıklı konferansıyla gençlerle buluştu. Tecrübe paylaşımları ilgi gördü Yaşar Holding Pınar Süt Grubu İK Direktörü Mustafa Derici, Kuşgöz İzmir Vinç A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Kuşgöz, Cvyolla.Com Genel Müdürü Meriç Kul İş Hayatıyla İlgili Tecrübe Paylaşımlarında bulundu. Kariyer Planlamasında Yabancı Dilin Önemini TÖMER İzmir Şube Koordinatörü Mevlüt Zor, Yurtdışında Eğitim İmkânlarını American Councils Eğitim Danışmanı Nathaniel A. Davis, Yurtdışı Tecrübe Paylaşımını Bosphorus Shipping Bölge Müdürü Ümit İncirkuş, İşbaşı Eğitim Programlarını İŞKUR İş ve Meslek Danışmaları aktararak öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

11

12

13 ELA VE ZEHRA İKÇÜ REKTÖRÜ OLDU İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire BaşkanlığıAkif Savaş, Okul Müdürü Gamze Dikici, Öğretmenler Havvanur Dutak, Gizem Takar, Türkay Karasulu, geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen anaokulunun ilk bayram etkinliğini kutlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

14 İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı na bağlı faaliyet gösteren Çelebi Anaokulu ve Gündüz Bakımevindeki 3-6 yaş grubu öğrencilerden oluşan 23 minik, 23 Nisan coşkusunu Rektör Prof.Dr. Galip Akhan ile paylaştı. Rektörlük makamında düzenlenen törende, anaokulu sakinlerini kapıda karşılayan Rektör Prof.Dr. Akhan a miniklerin tatlı bir sürprizi vardı. Hep bir ağızdan yeni öğrendikleri 23 Nisan Marşı nı söyleyen öğrenciler, herkesin bayramını coşkuyla kutladı. SKS Daire Başkanı Akif Savaş, Okul Müdürü Gamze Dikici, Öğretmenler Havvanur Dutak, Gizem Takar, Türkay Karasulu, geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen anaokulunun ilk bayram etkinliğini kutlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Arkadaşı Ela yalnız bırakmadı Miniklerle sohbet eden Rektör Prof.Dr.Akhan, daha sonra makamını sembolik olarak 6 yaşındaki Zehra Eyşan Süt e devretti. Minik Zehra nın yanına gelen arkadaşı Ela Ocak ın da koltuğa oturması tebessümle karşılandı. Rektör olunca yapacaklarını sıralayan İKÇÜ nün minik bayan rektörü Zehra Eyşan Süt ise Okulumuza eğitici oyuncaklar almak isterdim. Okulumuzun bahçesine top havuzu, kum havuzu yapmak isterdim. Basketbol ve futbol sahası yapmak isterdim. diyerek isteklerini Rektör Prof.Dr.Akhan a iletti. Rektör Prof.Dr.Akhan ise Minik Rektörden gelen istekleri yerine getirme sözü vererek şöyle konuştu: Yarının büyükleri ve geleceğimiz olan çocuklarımıza gelecekte bu koltukları teslim edeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu olsun. Hepinize eğitim-öğretim hayatınızda başarılar diliyor ve gelecekte önemli görevlerde görmeyi umut ediyorum Sohbet ortamında bir süre daha devam eden ziyaret sonunda Rektör Prof.Dr.Akhan, öğrencilere hediyeler vererek uğurladı. Çelebili Miniklerin Bayram Coşkusu İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı'na bağlı faaliyet gösteren Çelebi Anaokulu ve Gündüz Bakımevindeki 3-6 yaş grubu öğrencilerden oluşan 23 minik, 23 Nisan coşkusunu Rektör Prof.Dr. Galip Akhan ile paylaştı.

15 ELA VE ZEHRA İKÇÜ REKTÖRÜ OLDU Rektörlük makamında düzenlenen törende, anaokulu sakinlerini kapıda karşılayan Rektör Prof.Dr. Akhan'a miniklerin tatlı bir sürprizi vardı. Hep bir ağızdan yeni öğrendikleri 23 Nisan Marşı'nı söyleyen öğrenciler, herkesin bayramını coşkuyla kutladı. SKS Daire Başkanı Akif Savaş, Okul Müdürü Gamze Dikici, Öğretmenler Havvanur Dutak, Gizem Takar, Türkay Karasulu, geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen anaokulunun ilk bayram etkinliğini kutlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Arkadaşı Ela yalnız bırakmadı... Miniklerle sohbet eden Rektör Prof.Dr.Akhan, daha sonra makamını sembolik olarak 6 yaşındaki Zehra Eyşan Süt'e devretti. Minik Zehra'nın yanına gelen arkadaşı Ela Ocak'ın da koltuğa oturması tebessümle karşılandı.

16 Rektör olunca yapacaklarını sıralayan İKÇÜ'nün minik bayan rektörü Zehra Eyşan Süt ise "Okulumuza eğitici oyuncaklar almak isterdim. Okulumuzun bahçesine top havuzu, kum havuzu yapmak isterdim. Basketbol ve futbol sahası yapmak isterdim." diyerek isteklerini Rektör Prof.Dr.Akhan'a iletti. Rektör Prof.Dr.Akhan ise Minik Rektörden gelen istekleri yerine getirme sözü vererek şöyle konuştu: "Yarının büyükleri ve geleceğimiz olan çocuklarımıza gelecekte bu koltukları teslim edeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu olsun. Hepinize eğitimöğretim hayatınızda başarılar diliyor ve gelecekte önemli görevlerde görmeyi umut ediyorum" Sohbet ortamında bir süre daha devam eden ziyaret sonunda Rektör Prof.Dr.Akhan, öğrencilere hediyeler vererek uğurladı.

17

18

19

KARİYER GELİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KARİYER GELİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KARİYER GELİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Faaliyet Raporu 02 Haziran 2016 FALİYETLERİMİZ İZFAŞ FUARI (28 Ağustos-6 Eylül 2015) 4. SEVİYE ANKETÖRLÜK EĞİTİMİ (07-11

Detaylı

29.09.2014 Pazartesi İzmir Gündemi

29.09.2014 Pazartesi İzmir Gündemi 29.09.2014 Pazartesi İzmir Gündemi İzmir Üniversiteleri Platformu'nda dönem başkanlığı İKÇÜ'ye geçti İzmir Üniversiteleri Platformu'nda bayrak değişimi yaşandı. Yedinci dönem başkanlığı, Gediz

Detaylı

04.04.2013 PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

04.04.2013 PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 04.04.2013 PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İyilik polisleri ne Kâtip Çelebi den tedavi İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Toplum

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Öğretim

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Pazartesi İzmir Basın Gündemi 30.01-2017 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Üniversite İŞKUR ile protokol yaptı Üniversite İŞKUR ile protokol yaptı İZMİR Kâtip Çelebi Üniversitesi ile İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yeni bir

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

TC FATİH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ 1040000 AHMET İNAN

TC FATİH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ 1040000 AHMET İNAN TC FATİH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANABİLİM DALI 2011-2012 GÜZ EDU 103 ORIENTATION TO EDUCATION DERSİ KARİYERİMDE İLK ADIMLAR DOSYASI 1040000

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

EVDE ÇOCUK BAKIM PROJESİNİN TANITIMI İZMİR DE GERÇELEŞTİRİLDİ.

EVDE ÇOCUK BAKIM PROJESİNİN TANITIMI İZMİR DE GERÇELEŞTİRİLDİ. EVDE ÇOCUK BAKIM PROJESİNİN TANITIMI İZMİR DE GERÇELEŞTİRİLDİ. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) ve Avrupa Birliği (AB) ile ortaklaşa finanse edilen ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

Engelliler ve Sosyal Güvenlik

Engelliler ve Sosyal Güvenlik Engelliler ve Sosyal Güvenlik ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKAN YARDIMCISI HALİL ETYEMEZ: -ASLINDA HER İNSAN BİR ENGELLİ ADAYI -KAMUDA ENGELLİ İSTİHDAMI SON 10 YIL İÇERİSİNDE YÜZDE 500 ORANINDA ARTTI SGK

Detaylı

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı. Dr. Vahdettin Ertaş. Finansal Erişim Konferansı. Açılış Konuşması. 3 Haziran 2014

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı. Dr. Vahdettin Ertaş. Finansal Erişim Konferansı. Açılış Konuşması. 3 Haziran 2014 Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Dr. Vahdettin Ertaş Finansal Erişim Konferansı Açılış Konuşması 3 Haziran 2014 Sn. Hazine Müsteşarım, Sn. BDDK Başkanım, Dünya Bankasının ülke direktörü Sn. Raiser, yurtiçinden

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Pazartesi İzmir Basın Gündemi 16.01-2017 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Kurumsal Dış Değerlendirme Süreci Tamamlandı Yükseköğretim Kalite Güvencesi Yönetmeliği Gereği, 2016 yılında 20 üniversite ile başlanan kurumsal dış değerlendirme

Detaylı

Avrupa Dil Ödülü Akşehir Meslek Yüksekokulu'nun, Akşehir'in. Konferans: İki Konu İki Konuk. Sempozyum Programı Açıklandı

Avrupa Dil Ödülü Akşehir Meslek Yüksekokulu'nun, Akşehir'in. Konferans: İki Konu İki Konuk. Sempozyum Programı Açıklandı Avrupa Dil Ödülü Akşehir Meslek Yüksekokulu'nun, Akşehir'in 2009-2010 Öğretim Yılında başlanılan yeni Almanca Dil Öğretim Sistemimiz olan Hallo, wir können auch Deutsch! (Merhaba. Biz de Almanca Konuşabiliyoruz!),

Detaylı

Menopoz kitabının satışı sürdürülmektedir. Sayı :1 FLORENCE NİGHTİNGALE HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU MEZUNLARI DERNEĞİ BÜLTENİ HAZİRAN 2003-2005 DÖNEMİNDEKİ FAALİYETLER 1. Mesleki Eğitim Araçlarının Hazırlanması

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İTÜ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ KULÜBÜ

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İTÜ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ KULÜBÜ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İTÜ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ KULÜBÜ MART 2009 BÜLTEN I SAVTEK İTÜ bünyesinde 2008 yılı güz döneminde kurulmuş olan SAVTEK, savunma sanayileri konusunda bilinçli öğrenci toplulukları

Detaylı

Cuma İzmir Basın Gündemi

Cuma İzmir Basın Gündemi 23.01.2015 Cuma İzmir Basın Gündemi İzmir Medya Platformu Rektör Galip Akhan'la Bir Araya Geldi İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Galip Akhan, İzmir yerel ve yaygın medyanın buluştuğu

Detaylı

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi 2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi Süleyman Demirel Üniversitesi ile Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi tarafından

Detaylı

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz Karaduvar Mahallesinde muhtarları

Detaylı

Vakfıkebir MYO 8. Mezunlarını Verdi.

Vakfıkebir MYO 8. Mezunlarını Verdi. Vakfıkebir MYO 8. Mezunlarını Verdi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu nun Mezuniyet Töreni her yıl olduğu gibi bu yılda görkemli geçti. Törene, Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı

Detaylı

T.C ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU KIRIKKALE İL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU KIRIKKALE İL MÜDÜRLÜĞÜ T.C ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU KIRIKKALE İL MÜDÜRLÜĞÜ } Türkiye İş Kurumu 2003 tarihinde 4904 sayılı kanun ile kurulmuştur. } 665 sayılı KHK ile Bölge Çalışma Müdürlükleri

Detaylı

TEMMUZ 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli Belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLERİ

2014 YILI FAALİYETLERİ 2014 YILI FAALİYETLERİ 28 Ağustos 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali ÇETİNKAYA görevine başladı. 27 Eylül 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali Çetinkaya Atatürk Üniversitesinde düzenlenen

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası 11-15 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle kutlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Başkanı Yadigar

Detaylı

29.06.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi

29.06.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi 29.06.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Rektör Prof.Dr. Galip Akhan, 29-Haziran-14 Temmuz 2015 tarihleri arasında Hafta içi Her gün Saat: 09.30-17.00 saatleri arasında aday öğrenci ve ebeveynlerine açık

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

08 Kasım 2010 BAYANLAR TRİBÜNLERDEKİ KÜFÜRÜN ÖNÜNE GEÇTİ KUSADASl - demokrat Sayfa 4 AB YOLUNDA KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ MASYA YATIRILDI - AYDIN VALİ YARDIMCISI HALİL SERDAR CEVHEROĞLU, - BREZİLYA'DA BİR KADININ

Detaylı

SayınBakanım, Sayın Valim, Sayın TK Başkanım, Sayın Büyük Şehir Belediye başkanım, Sayın Rektörüm, DeğerliMeslektaşlarım Sayın Basın Mensupları, Ve Sevgili Konuklar, Yıldız Teknik Üniversitesi çatısı altında

Detaylı

Vakfıkebir MYO 8. Mezunlarını Verdi.

Vakfıkebir MYO 8. Mezunlarını Verdi. Vakfıkebir MYO 8. Mezunlarını Verdi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu nun Mezuniyet Töreni görkemli geçti. Törene, Vakfıkebir Kaymakamı Sayın Sedat Sırrı ARISOY, Belediye Başkanı

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SPOR ALGISI

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SPOR ALGISI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SPOR ALGISI Beden Eğitimi Ve Spor Bölüm Başkanlığı Üniversite öğrenimi, yıllar boyu devam edecek davranış biçimlerinin oluştuğu en önemli süreçtir. Bu süreçte elde edilecek

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 17. Hafta ( 25 Nisan 1 Mayıs 2011) 25 NİSAN 2011, PAZARTESİ 09:30-16:00 Avrupa Birliği

Detaylı

BAHARA MERHABA. H. İlker DURU NİSAN 2017 İLKOKUL BÜLTENİ

BAHARA MERHABA. H. İlker DURU NİSAN 2017 İLKOKUL BÜLTENİ BAHARA MERHABA Toprağın ve suyun güneşle buluştuğu, doğanın canlandığı, aydınlık ve sıcak günlere kavuştuğumuz güzel bahar aylarına merhaba dedik. Baharın verdiği canlılık ve heyecanla eğitim- öğretim

Detaylı

TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI

TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI MEVCUT DURUM Bilişim Teknolojilerinin amacı dışında kullanımı. Eğitim ve

Detaylı

SGK 4. Olağan Genel Kurulu ÇSG Bakanı Süleyman Soylu nun Başkanlığında Gerçekleştirildi

SGK 4. Olağan Genel Kurulu ÇSG Bakanı Süleyman Soylu nun Başkanlığında Gerçekleştirildi SGK 4. Olağan Genel Kurulu ÇSG Bakanı Süleyman Soylu nun Başkanlığında Gerçekleştirildi Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) 4. Olağan Genel Kurulu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı(ÇSGB) Süleyman Soylu nun ev

Detaylı

Oturum Başkanı: Edip Yılmaz, Hazine Müsteşarlığı, Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdür Yrd.

Oturum Başkanı: Edip Yılmaz, Hazine Müsteşarlığı, Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdür Yrd. Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir yaşam kalitesi yaratmak amacıyla, 25 yıldır çalışmalarını sürdürmektedir. Özel sektöre

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİLER ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİLER ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİLER ARAŞTIRMA VE Prof. Dr. Mürvet Hayran HÜEAM Yönetim Kurulu Üyesi 07.04.2012 Üniversitemiz Senatosu'nun kararıyla ENGELSİZ HACETTEPE KOMİSYONU (EHK) Kurulması-(5 Ocak 2006)

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

ÝNTES ÝN AYLIK GELENEKSEL TOPLANTISI 01 HAZÝRAN 2001 TARÝHÝNDE ÝSTANBUL DA YAPILDI

ÝNTES ÝN AYLIK GELENEKSEL TOPLANTISI 01 HAZÝRAN 2001 TARÝHÝNDE ÝSTANBUL DA YAPILDI ÝNTES ÝN AYLIK GELENEKSEL TOPLANTISI 01 HAZÝRAN 2001 TARÝHÝNDE ÝSTANBUL DA YAPILDI Türkiye Ýnþaat ve Tesisat Müteahhitleri Ýþveren Sendikasý (ÝNTES) 01 Haziran 2001 tarihinde Ýstanbul'da Hilton Otelinde

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 18. Hafta (2 9 Mayıs 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 18. Hafta (2 9 Mayıs 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 18. Hafta (2 9 Mayıs 2010) 2 MAYIS 2010, PAZAR Avrupa Birliği Genel Sekreter Yardımcısı

Detaylı

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü Fabrika Haberleri OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü İsmail Erkovan ın, emekliye ayrılması sebebiyle yerine Oyak Bolu Çimento Sanayi A.Ş. Genel Müdürü K. Ümit Özel

Detaylı

ŞUBAT 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

ŞUBAT 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili ŞUBAT 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Mersin/Mezitli Gençlik Kolları ile TBMM de bir

Detaylı

TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TRABZON JMO TMMOB TRABZON İKK BİLEŞENLERİYLE HER YÖNÜYLE TRABZON ETKİNLİĞİNE KATILDI

TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TRABZON JMO TMMOB TRABZON İKK BİLEŞENLERİYLE HER YÖNÜYLE TRABZON ETKİNLİĞİNE KATILDI TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şubesine bağlı KTÜ JeoGENÇ Örgütü 13 Şubat 2016 Cumartesi günü kahvaltılı toplantı düzenledi. Trabzon Şubesi Yönetim

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

Hangi Banka Kaç Eleman Alacak?

Hangi Banka Kaç Eleman Alacak? On5yirmi5.com Hangi Banka Kaç Eleman Alacak? İşsizliğin giderek arttığı şu günlerde bankalardan güzel bir haber geldi. 2010 yılı pek çok banka kadrosuna yeni elemanlar katacak... Yayın Tarihi : 20 Aralık

Detaylı

Diyalog İçin Halk Bilimi Projesi Ankara Etkinlik Haftası Çerçevesinde BALKANLAR VE TÜRKİYEDE HALK KÜLTÜRÜ KONFERANSI

Diyalog İçin Halk Bilimi Projesi Ankara Etkinlik Haftası Çerçevesinde BALKANLAR VE TÜRKİYEDE HALK KÜLTÜRÜ KONFERANSI Bu proje AB tarafından desteklenmektedir. Diyalog İçin Halk Bilimi Projesi Ankara Etkinlik Haftası Çerçevesinde BALKANLAR VE TÜRKİYEDE HALK KÜLTÜRÜ KONFERANSI Türkiye & AB Sivil Toplum Diyaloğu II Kültür

Detaylı

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU T.C. Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nün 2011 yılı IPA-I (IPA - Katılım Öncesi Mali Destek

Detaylı

NİSAN 2016 ETKİNLİKLERİMİZ

NİSAN 2016 ETKİNLİKLERİMİZ Ankara Şubesi NİSAN 2016 ETKİNLİKLERİMİZ Kıymetli vakıf gönüllüleri, İnsan, yaratılmışların en şereflisidir. Her şeyin temelinde de insan vardır. Geçmişte büyük medeniyetler tesis eden ecdadımız, bunu

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Kariyer Geliştirme

Detaylı

TEGEP te Neler Oluyor?

TEGEP te Neler Oluyor? Gündem Mayıs 2013 02 TEGEP te Neler Oluyor? Eğitim ve gelişim alanında referans olabilecek çalışmalar kapıda! 07 TEGEP - ASTD İşbirliği 05 Zirvede Buluşalım! 09 Tegep Eğitim Profesyonellerini Geliştiriyor

Detaylı

PELOPONİSSOS DAN (MORA) FUTBOL ARACILIĞIYLA DOSTLUĞU AÇIKÇA BELİRTTİLER Perşembe, 15 Kasım :29

PELOPONİSSOS DAN (MORA) FUTBOL ARACILIĞIYLA DOSTLUĞU AÇIKÇA BELİRTTİLER Perşembe, 15 Kasım :29 Veteran futbol camiasının tecrübeli ekiplerinden Kartal Öz Balkan Gücü Masterler, Peloponissos (Mora) Eyaleti ve Nafplio (Anabolu) Belediyesi nin resmi davetlisi olarak, Dostluk ve İyi Komşuluk Maçı nda

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

YENİ BİR PERDE AÇILIYOR

YENİ BİR PERDE AÇILIYOR TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yeni Ticaret ve Borçlar kanunlarının sanayicinin, tüccar ve esnafın anayasası olduğunu söyledi. YENİ TİCARET VE BORÇLAR KANUNLARIYLA EKONOMİDE YENİ BİR PERDE AÇILIYOR

Detaylı

Türkiye'yi Büyüten Kadın Liderler Buluşması

Türkiye'yi Büyüten Kadın Liderler Buluşması Türkiye'yi Büyüten Kadın Liderler Buluşması SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -KADINLAR DAYANIŞMA KÜLTÜRÜNDEN ASLA VAZGEÇMEMELİ. KADINLARIN BİRBİRİNİ DESTEKLEMESİ GEREKİYOR -GENEL OLARAK

Detaylı

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ALIŞVERİŞ GÜNLERİ YAKINDA BAŞLIYOR SAYFA 1 EĞİTİM İÇİN AKSARAY'A GELDİLER SAYFA 2 ATSO SENDİKA ZİYARETLERİ SAYFA 3 ATSO'DAN ALMANYA'YA ÇIKARMA SAYFA 4 KOÇAŞ AYKAŞ'I

Detaylı

Hepinizi Şahsım, Yönetim Kurulum ve etkinliğe emeği geçenler adına selamlıyorum.

Hepinizi Şahsım, Yönetim Kurulum ve etkinliğe emeği geçenler adına selamlıyorum. 1.İZMİR KOBİLER VE BİLİŞİM KONGRESİ TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ GENEL BAŞKANI RAHMİ AKTEPE NİN AÇILIŞ KONUŞMASI 3 KASIM 2018/İZMİR Sayın İzmir Sanayi Odası Başkanım, Sayın Ege Bölgesi Sanayi Odası 2.Başkanım,

Detaylı

10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi

10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi 10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi Katip Çelebi'nin Rektörü Prof. Galip Akhan İzmir'in en genç devlet üniversitesi Katip Çelebi Üniversitesi'nde rektörlük seçimi sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Detaylı

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1:

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: Bu Yönetmeliğin amacı, Erzurum Teknik Üniversitesine

Detaylı

Odamız ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım ve Tic. Ltd. ġti. Babadağ Zirvesinde Kokteyl Düzenledi

Odamız ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım ve Tic. Ltd. ġti. Babadağ Zirvesinde Kokteyl Düzenledi Odamız ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım ve Tic. Ltd. ġti. Babadağ Zirvesinde Kokteyl Düzenledi 19 Temmuz tarihinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası iştiraki olan Babadağ Teleferik Projesi yapımı

Detaylı

İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS 2018 YILI Faaliyet Raporu

İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS 2018 YILI Faaliyet Raporu www.ismmmo.org.tr Faaliyet Raporu MISYONUMUZ VE VIZYONUMUZ ODA KURULLARI - Yönetim Kurulu - Denetleme Kurulu - Disiplin Kurulu - TESMER İstanbul Şubesi - Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu - Mesleki Gelişmeleri

Detaylı

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104 EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI 104 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 7. Dönemi boyunca, EMO-Genç çalışmalarına oldukça önem vermiş oda ile bağlarının gelişmesi yönünde çalışmalar yürütmüştür. Teknik geziler, tanışma toplantıları,

Detaylı

YEREL ENERJİ FORUMLARI

YEREL ENERJİ FORUMLARI Mezopotamya Enerji Forumuna Giderken YEREL ENERJİ FORUMLARI Enerji hayatımızı devam ettirmemiz için gerekli temel unsurlardan biridir. Endüstriyel ve ticari faaliyetlerin gerçekleştirilebilmesi ve günlük

Detaylı

PANEL: "Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş"

PANEL: Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş E- BÜLTEN Sayı: 03 Mart 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com PANEL: "Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş" Odamızın paydaşı olduğu BUSİAD Gıda Uzmanlık Grubu

Detaylı

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünce düzenlenen Sosyal Güvenlik Reformunun

Detaylı

DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ

DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ 21 Mart Down Sendromlular gününde sahne alan özel çocuklar, ilgi ve sevginin gücüyle aşılamayacak hiçbir engel olmadığını kanıtlayarak, bu hayatta biz de varız mesajı

Detaylı

Özgürlükleri daha da güçlendirmek istiyoruz

Özgürlükleri daha da güçlendirmek istiyoruz Özgürlükleri daha da güçlendirmek istiyoruz Kasım 09, 2013-11:57:28 anda bulunduğu noktadan asla geri gitmez" dedi. anda bulunduğu noktadan asla geri gitmez, bunun teminatı AK Parti ve AK Parti hükümetleridir"

Detaylı

2017 Yılı GençKal Proje Raporu

2017 Yılı GençKal Proje Raporu 2017 Yılı GençKal Proje Raporu GençKal (GençKalderliler), KalDer'in 2016 yılında gençlere ve geleceklerine yatırım yapmak amacıyla, mükemmellik kültürünü benimsemiş, değişim ve gelişime açık, disiplin

Detaylı

İzmirli Kısa Film Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

İzmirli Kısa Film Yarışması ödülleri sahiplerini buldu 12.06.2014 Perşembe İzmir Gündemi İzmirli Kısa Film Yarışması ödülleri sahiplerini buldu Müstakil sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi'nin düzenlediği 1. İzmirli Genç Kısa Film Yarışması'nda

Detaylı

Proje Sonuçları. Dr. İlksen Hilâl TANRIKUT Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Koordinatörü 24 Aralık 2014

Proje Sonuçları. Dr. İlksen Hilâl TANRIKUT Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Koordinatörü 24 Aralık 2014 Proje Sonuçları Dr. İlksen Hilâl TANRIKUT Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Koordinatörü 24 Aralık 2014 Temel Faaliyetler Proje Açılış Konferansı Proje Açılış Konferansı 19 Mart 2013 İçişleri

Detaylı

ASANSÖR İSTANBUL 2015 SONUÇ RAPORU

ASANSÖR İSTANBUL 2015 SONUÇ RAPORU ASANSÖR İSTANBUL 2015 SONUÇ RAPORU Uluslararası ASANSÖR İstanbul Fuarı, 26-29 Mart 2015 tarihlerinde Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği AYSAD ın desteği ile 14. kez kıtaları buluşturdu. 28

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BU HAFTA ÜNLÜ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY A AYDIN BAKIŞLAR KONFERANS DİZİSİNİN İKİNCİ OTURUMUNU GERİDE BIRAKTI.

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BU HAFTA ÜNLÜ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY A AYDIN BAKIŞLAR KONFERANS DİZİSİNİN İKİNCİ OTURUMUNU GERİDE BIRAKTI. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BU HAFTA ÜNLÜ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY A AYDIN BAKIŞLAR KONFERANS DİZİSİNİN İKİNCİ OTURUMUNU GERİDE BIRAKTI. İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi nin

Detaylı

TÜRKİYE BOYA VE GIDA SANAYİNİN ÖNCÜSÜ YAŞAR HOLDİNG 70 YAŞINDA

TÜRKİYE BOYA VE GIDA SANAYİNİN ÖNCÜSÜ YAŞAR HOLDİNG 70 YAŞINDA Basın Bülteni 28 Kasım 2015 Yaşar Holding 70. kuruluş yıldönümünü, Çeşme Altın Yunus Oteli nde gerçekleştirilen törenle kutladı. Törene Yaşar Topluluğu Onursal Başkanı Selçuk Yaşar da katıldı. TÜRKİYE

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden Neler Yaptık? Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın himayesinde 15 16 Eylül 2015 tarihleri

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZKAB, 2. yılını Selvitopu yla kutladı Merkezi Karabağlar'da bulunan

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

Kula Entegre Tesis Bilgilendirme Toplantısı, Manisa, 25 Temmuz 2011. 2. Kula Aile Günü Etkinliği, Süreko Kula Entegre Tesis, Manisa,

Kula Entegre Tesis Bilgilendirme Toplantısı, Manisa, 25 Temmuz 2011. 2. Kula Aile Günü Etkinliği, Süreko Kula Entegre Tesis, Manisa, Süreko dan Haberler E-Haber Bülteni No: 3 Değerli Dostlarımız, Süreko E-Bültenlerinin üçüncü sayısını sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Üçüncü sayımızda, Süreko daki gelişmeler ve Süreko nun yapmış

Detaylı

FTSO ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

FTSO ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 46 Tarih: 01.12.2014 FTSO ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Güneşli Köy Okulu öğretmenleri ile kutladı. Fethiye Ticaret

Detaylı

KİŞİSEL ÖZGEÇMİŞ. Kişisel Bilgiler. Soyadı Adı : Mine TOPSAÇ. Akademik Unvanı : OKUTMAN. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Ankara/ Polatlı / 03.02.

KİŞİSEL ÖZGEÇMİŞ. Kişisel Bilgiler. Soyadı Adı : Mine TOPSAÇ. Akademik Unvanı : OKUTMAN. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Ankara/ Polatlı / 03.02. KİŞİSEL ÖZGEÇMİŞ Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : Mine TOPSAÇ Akademik Unvanı : OKUTMAN Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Ankara/ Polatlı / 03.0.975 Uyruğu : TC Ana Dil (ler) : Türkçe Cinsiyet : Bayan Tel : (53)

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 9. Hafta (27 Şubat-04 Mart 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 9. Hafta (27 Şubat-04 Mart 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 9. Hafta (27 Şubat-04 Mart 2012) 27 ŞUBAT 2012, PAZARTESİ 09:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanı Sn. M. Süreyya Süner ile Mali

Detaylı

JFMO BURSA ŞUBE BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM

JFMO BURSA ŞUBE BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM OCAK 2011 03.01.2011 YAYIN KURULU TOPLANTISI 04.01.2011 ODA 06.01.2011 ODA ODAMIZ VE BAŞBAKANLIK AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ BAŞKANLIĞI, İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜKLERİNDE YENİ İŞE BAŞLAYAN JEOFİZİK

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

PET HOLDİNG`den BODRUM`a 23 Nisan Armağanı

PET HOLDİNG`den BODRUM`a 23 Nisan Armağanı 23.04.2010 PET HOLDİNG`den BODRUM`a 23 Nisan Armağanı Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı... KUTLU OLSUN, NİCE... NİCE... NİCE... Türkiye nin en köklü Petrol Madencilik - İnşaat- Turizm ve

Detaylı

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti H A B E R B Ü L T E N İ Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti Hollanda Türkevi Topluluğu, geçtiğimiz hafta Ankara da hem yeni görevleri dolayısıyla dostları tebrik etmek, hem de gerek mevcut işbirliğinin

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI 2010 Faaliyet Programı İçindekiler 1- Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu 2010 Yılı Faaliyet 1-2 Programı 2- EBSO Üyelerine Yönelik Faaliyetler 3-4 3- EBSO Dışı Kuruluşlarla

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ

KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ Ekim 2013 KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ Ekim 2013 E-mail:cluster@konyacluster.com Konya Kümelenme Merkezi Konya da kümelenme faaliyetleri 2006-2007 yılında Konya

Detaylı

T-EST BÜLTEN 3/ 2014. Engelli Bireyler için İstihdam Destek Araçlarının Transferi. Mevcut Durum

T-EST BÜLTEN 3/ 2014. Engelli Bireyler için İstihdam Destek Araçlarının Transferi. Mevcut Durum T-EST Engelli Bireyler için İstihdam Destek Araçlarının Transferi Proje N 2012-1-AT1-LEO05-06976 Sözleşme N - LLP-LDV-TOI-12-AT-0011 BÜLTEN 3/ 2014 Mevcut Durum T-EST projesi, engelli bireylerin hem işgücü

Detaylı

GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN...

GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN... GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN... ENERJİ VERİMLİLİĞİ DERNEĞİ DENİZLİ ŞUBESİ FAALİYET RAPORU: 2011-2015 2011-2015 FAALİYETLERİ 02 Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi 04.02.2011 tarihinde

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı