FİNANSA YATIRIM MANTIKLI, TEKNOLOJİYE YATIRIM AKILLICA, FINTECH E YATIRIM DAHİCE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FİNANSA YATIRIM MANTIKLI, TEKNOLOJİYE YATIRIM AKILLICA, FINTECH E YATIRIM DAHİCE"

Transkript

1 FİNANSA YATIRIM MANTIKLI, TEKNOLOJİYE YATIRIM AKILLICA, FINTECH E YATIRIM DAHİCE Finansal teknolojiyle sanal piyasada zenginleşenler, dünyayı değiştiren fikirleriyle bu konferansta. ALASTAIR LUKIES Birleşik Krallık Başbakanı Fintech İş Elçisi BARBAROS ÖZBUGUTU Kurucu & CEO, Iyzico MATTHIAS KRONER Fidor Bank CEO su SONER CANKO Genel Müdür, BKM MARCUS SWANEPOEL Kurucu Ortak ve CEO, BitX PETER RANDALL CEO, SETL

2 ISTANBUL TALKS FINTECH 2016 CONFERENCE İstanbul TALKS Fintech 2016 Konferansı Sipahiler Events tarafından düzenlenmekte olup, 24 Mayıs 2016 tarihinde 'de gerçekleştirilecektir. Fintech 2016, finans sektörü, fintech girişimcileri, startup teknoloji şirketleri, bankalar, sermaye piyasası kurumları, sigorta şirketleri, teknopark yöneticileri, risk sermayesi yatırımcıları, kuluçka merkezleri, melek yatırımcılar, danışmanlar, IT profesyonelleri ve akademik çevrelerden üst düzey katılımcılara ev sahipliği yapacaktır. Türkiye, genç nüfusu, yetenekli iş gücü, güçlü mobil penetrasyonu, sağlam altyapısı ve geniş devlet desteği sayesinde teknoloji alanında gelişecek startup şirketler için verimli bir vadidir. Fintech, teknoloji alanındaki startup şirketlerin yeni gözdesi ve ödeme konusu da bu konular arasındaki yarışın açık ara lideridir. Fintech konusunu ve sunduğu fırsatları irdelemesi açısından bu konferans Türkiye'de ilk ve tek olma özelliğini taşımaktadır. Konferans, fintech sektörünün global ölçekte doğumu ve gelişimini derinlemesine incelemeyi hedeflemektedir. Konferans, en iyi uygulamaları ortaya koyarak teknoloji ve finans sektörü ile ilgili kişi ve kurumlara yeni bir ilham kaynağı olacak ve fintech sahasındaki kilit oyuncuların birbirleri ile tanışabilecekleri bir platform sunacaktır. Tartışma panelleri fintech konuları ile ödemeler, startup bankacılığı, hi-tech sermaye piyasaları, blockchain, bitcoin, P2P borçlanma, kitle fonlaması ve sigorta alanındaki iş konularını kapsayacaktır. Keynote konuşmacıları sektörlerindeki yeni gelişmeler hakkında analizler yapacak ve bu alanlardaki olası gelişmeler hakkında görüşlerini paylaşacaktır. Fintech 2016, katılımcıların, sektörlerin öncü ve duayenleri ile tanışma fırsatı bulacakları kapsamlı bir program eşliğinde yeni fikirlerin ve ortaklıkların geliştirilmesi için elverişli, geniş ölçekli bir networking platformu sunmaktadır. KONUŞMACILAR Alastair Lukies Birleşik Krallık Başbakanı Fintech İş Elçisi Alastair Lukies 2003 yılında Monitise şirketini kurdu. Şirket kuruluşundan üç yıl sonra Dünya Ekonomi Forumu tarafından Teknoloji Öncüsü olarak gösterildi. Lukies 2007 yılında şirketi Morse den ayırıp Londra Borsası AIM piyasasına dahil etti yılında hükümet tarafından finansal hizmetler endüstrisinden sorumlu Başbakan İş Elçisi olarak atandı. Şu anda Birleşik Krallık Başbakanı için FinTech den sorumlu tek İş Elçisi olarak görevini sürdürmektedir. Alastair Lukies teknolojinin iş yapma şekillerini nasıl dönüştürmekte olduğu ve fintech endüstrisinin geleceği ile ilgili düşüncelerini paylaşacak.

3 Barbaros Özbugutu Kurucu & CEO, Iyzico Barbaros Özbugutu kariyerine, ödemeler endüstrisine girmeden önce, telekomünikasyon sektöründe o2 Telefonica şirketinde başladı. Gobal ödemeler ve telekom sektörlerinde 15 yıldan fazla iş tecrübesi vardır. Firstdata, TeleCash ve Klarna gibi şirketlerde çalışan Özbugutu 2012 yılının sonunda İstanbul da kendi ödemeler şirketini kurdu. Şu anda Türkiye nin en hızlı büyüyen startup larından biri olan iyzico şirketinin CEO su olarak görev yapmaktadır. Barbaros Özbugutu ödemeler endüstrisinin geldiği nokta ve mevcut system üzerindeki etkileri hakkındaki düşüncelerini paylaşmak için İstanbul TALKS Fintech 2016 Konferansında bizlerle birlikte olacak. Chris Larsen CEO, Ripple Chris Larsen, Ripple şirketinin kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanıdır. Ripple dan önce P2P borç verme ve online borç verme konularında Prosper ve E-LOAN şirketlerinin kurucu ortağı ve CEO su olan Chris, E-LOAN daki görevi sırasında bu şirketi müşterilerin FICO notlarını kendilerine gösteren ilk şirket haline getirmiş ve kredi kartı notlarına açık erişimin öncülüğünü yapmıştır. Betable, CreditKarma, ve Electronic Privacy Information Center (EPIC) gibi şirketlerde danışmanlık yapan ve yönetim kurulu üyeliği bulunan Chris Larsen fintech politikaları ve uygulamalarının geliştirilmesi ve yenilikçi fikirlerin büyük şirketlere dönüşmesi ile ilgili tecrübelerini anlatacak. Soner Canko Genel Müdür, BKM 1990 yılında İstanbul Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi nden mezun olan Dr. Soner Canko, aynı üniversitenin İktisat Fakültesi nde yüksek lisans ve doktora dereceleri aldı. Procter&Gamble, Citibank, Alternatifbank ve Hewlett-Packard da yönetici olarak çeşitli görevler üstlenen Dr. Soner Canko, Bileşim AŞ de Genel Müdür olarak görev yapmıştır. First Data Türkiye Kurucu Genel Müdürlüğü sonrasında Ziraat Bankası nda Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Dr. Canko, Temmuz 2011 den bu yana Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır. Soner Canko ödemeler ve transferler dünyasındaki yeni nesil oyuncuların eski sisteme meydan okuyuşu hakkındaki düşüncelerini paylaşacak.

4 Marcus Swanepoel Kurucu Ortak ve CEO, BitX Daha önce Morgan Stanley, 3i ve Standard Chartered Bank ta çeşitli pozisyonlarda çalışmış olan Marcus Swanepoel BitX şirketinin Kurucu Ortağı ve CEO sudur. BitX ticaret ve iş entegrasyonu için çeşitli API ler ve üst seviyede güvenli mobil cüzdanlar sunan küresel bir şifreli para platformudur. Dünyanın çeşitli yerlerindeki müşteriler bu platformu daha hızlı ve ucuz para transferi yapmak, online alış-verişte bulunmak ve Bitcoin lerini depolamak için kullanırlar. Marcus un ekibi büyük bir çok-uluslu bankaya Bitcoin/Blockchain sisteminin tam entegrasyonunu ilk defa gerçekleştirmiştir. Marcus Swanepoel İstanbul TALKS Fintech 2016 Konferansı dinleyicileri ile Bitcoin hakkındaki bakış açısını paylaşacak. Peter Randall CEO, SETL Peter Randall yılları arasında yönettiği Chi-X Europe Ltd. şirketinin kurucu CEO sudur ve şirketi işlem hacmi bakımından Avrupa nın en büyük beş platformundan biri haline getirmiştir. Ardından Equiduct şirketinin CEO su olarak şirketi yeniden yapılandırmış ve 2012 yılında Avrupa nın en hızlı büyüyen platformu haline getirmiştir. Randall bu görevlerden önce Instinet Europe Ltd. şirketinin COO su ve FIX Protocol Ltd. şirketinin Yönetici Direktörü olarak karşımıza çıkar. Şu anda SETL şirketinin CEO su olan Randall son derece tecrübeli finans profesyonelleri, teknoloji ve market yapısı uzmanlarından oluşan bir ekibin başında bulunmaktadır. Peter Randall İstanbul TALKS Fintech 2016 Konferansı dinleyicileri ile Blockchain konusundaki düşüncelerini paylaşacak.

5 BÖLÜMLER Keynote Konuşmacı, finansal hizmetlerde inovasyonun etkilerini anlatacaktır. Bu alanda sektörün gelecekte nasıl bir şekil alacağı konuşmacı tarafından işlenecektir. Parlak Fikirlerden Büyük İşlere Bu panel, fintech politika ve uygulamalarında yerel veya küresel düzeyde yer almış veya yenilikçi bir fikri büyük bir şirkete dönüştürmeyi başarmış kilit isimlere yer verecektir. Ödemeler ve Transferler Dünyasında Yeni Nesil Oyuncular Bu panel, fintech alt segmenti olan ödemeler alanındaki yeni şirketleri ele alacaktır. Kart inovasyoncuları, mikroçip üreticileri, para transferinin sihirbazları, ödeme sektörünün eski sistemlere meydan okuyuşunu bu bölümde tartışacaktır. Fintech Bankacıları veya Banka Fintech'çileri Düşük maliyetli bankacılık ve hesap yönetimi bankacılık sektörüne giren fintech'lerin mottosudur. Bunlar geleneksel bakışı değiştirecek midir? Panelistler, bu sorunun cevabını tartışacaktır. Alım-satım ve Sermaye Piyasaları Gittikçe yaygınlaşan robo-yatırım danışmanları, modern portföy teorisini uygulamaktadırlar. Bazılarına göre, inovasyon ve müşteri farklılaştırması gibi stratejileri kullanan online yatırım yöneticileri ve danışmanları, yatırım fonları ve portföy yönetim şirketleri açısından önemli bir rekabet ortamı yaratmaktadırlar. Halka arz öncesi pay satışına olanak sağlayan web tabanlı platformlar, şirketlerin halka açılmayla birlikte oluşan primleri için yatırımcılara öncelik sunabilmekte ve şirketlerin halka arza daha sağlıklı girebilmesine yardımcı olmaktadırlar. Panel, bu ve benzeri uygulamaları gündeme alarak sermaye piyasası girişimlerinin geleneksel yapılar ve piyasalar üzerindeki etkilerini değerlendirmeyi amaçlamaktadır. Bankalar ve Değişim Fintechlerin hızlı yükselişi karşısında araştırmacılar finansal hizmetler alanındaki yeni denge durumunu anlamaya çalışmaktadır. Anketler, sektörün yeni aktörlerinin katılımlarından bankaların çok önemli bir tehdit algılamadığını ortaya koymaktadır. Panelde bankacıların yeni teknoloji ve hizmet sağlayıcılar hakkındaki algıları ele alınacaktır. Sermaye Piyasası Aktörleri ve Değişim Fintechlerin hızlı yükselişi karşısında araştırmacılar finansal hizmetler alanındaki yeni denge durumunu anlamaya çalışmaktadır. Durumları en çok zorlanacakların başında bankacılar olabilecektir. Ancak fintech alanının yeni aktörleri alım-satım, servet yönetimi, danışmanlık gibi finans sektörünün diğer segmentlerine doğru genişlemektedir. Panelde mevcut altyapı, broker lar ve varlık yöneticilerinin yeni gelişmeler hakkındaki algıları ele alınacaktır. Blockchain Bir Sektör Pratiğine Dönüşüyor Dağıtılmış kütük diyebileceğimiz kavram (distributed ledger) eski sistemlerin kabusu oldu. Bu, Blockchain yapısı üzerine kurulu Bitcoin'in doğuşu ile çok da ilgili değil. Bu yeni altyapının devletler, işletmeler ve finansal piyasaların yeni dijital çağının başlangıcı olduğu tartışılıyor. Panelistler Blockchain'in her derde deva olan bir ilaç mı yoksa güvenilmez bir yol mu olduğunu tartışacaklar.

6 Bitcoin: Gerçek Bir Değişim veya Başarısız Bir Deneme? Bitcoin sadece dijital bir para birimi değil. O aynı zamanda, teknolojinin paranın üretilmesi ve tedavülündeki yenilikçiliğini göstermenin yollarından biri. Birçoklarına göre ise o bir devrim. Başkalarına göre ise ortaya çıkardığı kısıtlar ile büyük bir talihsizlik. Panelistler sistemin nasıl çalıştığını ve bu alandaki fırsat ve potansiyel başarısızlıkların neler olduğunu ayrıntıları ile açıklayacaklar. Borç Verme, Kitle Fonlaması... Sıradaki Lütfen! KOBİ finansmanı, KOBİ türü işletmelerin özellikleri nedeniyle dünya genelinde her zaman güncel bir konudur. Kitle fonlaması ise başlangıç aşamasındaki startup ların sermaye ihtiyacının karşılanması için en çok konuşulan konular arasındadır. Onu, kişiden kişiye doğrudan borçlanma izlemektedir. Panelistler, söz konusu yöntemlerin mevcut düzenlenmiş piyasa ve yapılarda nasıl rekabet ettiğini tartışacaktır. Sigorta Devleri Değişime Hazır mı? Teknoloji, sigorta şirketleri için düşük gelir grubundaki tüketicilere yönelik önemli bir potansiyel açığa çıkarıyor. Telematik ile elde edilen veriler riskin daha iyi değerlendirilmesine ve sigorta primlerinin düşürülmesine imkan sağlıyor. Fintech'teki büyüme finansal hizmetler alanında değişimi sürükleyecek ve sigorta sektörü de bu değişimden muhakkak etkilenecektir. KATILIMCILAR Finansçılar Fintech girişimcileri Teknoloji alanındaki yeni şirketler Bankalar Sermaye piyasası kurumları Sigorta şirketleri Teknopark yöneticileri Risk sermayesi sahipleri Kuluçka yatırımcılar Hızlandırıcılar Melek yatırımcılar Danışmanlar IT profesyonelleri Akademisyenler Medya ve Basın Kamu Kurumları

FİNANSA YATIRIM MANTIKLI, TEKNOLOJİYE YATIRIM AKILLICA, FINTECH E YATIRIM DAHİCE

FİNANSA YATIRIM MANTIKLI, TEKNOLOJİYE YATIRIM AKILLICA, FINTECH E YATIRIM DAHİCE FİNANSA YATIRIM MANTIKLI, TEKNOLOJİYE YATIRIM AKILLICA, FINTECH E YATIRIM DAHİCE Finansal teknolojiyle sanal piyasada zenginleşenler, dünyayı değiştiren fikirleriyle bu konferansta. ALASTAIR LUKIES CBE

Detaylı

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da.

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. INSPIRED BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. RICHARD BRANSON YOSSI VARDI ALLEN TAYLOR Dünyaca

Detaylı

Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti

Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti BASIN BÜLTENİ Fintech Istanbul 5. Buluşması: Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti 2016 yılında kurulan ve Türkiye de Fintech ekosisteminin sağlam bir temel üzerine kurulması için çalışmalar yapan

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2014. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2014. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2014 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

Eylül 2012. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Eylül 2012. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Eylül 2012 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2012 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da.

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. RICHARD BRANSON Dünyaca ünlü girişimci, sıradışı fikirlerin

Detaylı

Türkiye Bankaları Imaj Çalışması. Şubat 2007

Türkiye Bankaları Imaj Çalışması. Şubat 2007 Türkiye Bankaları Imaj Çalışması Şubat 2007 The truth about online market research is that it works it works really well. BusinessWeek, September 21, 2006 21 Şubat 2007 2 Özet Bulgular Araştırmada yer

Detaylı

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da.

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. INSPIRED BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. RICHARD BRANSON YOSSI VARDI ALLEN TAYLOR Dünyaca

Detaylı

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında 27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 9.00-9.30 Kayıt 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında Ankara

Detaylı

Teknolojik alanda yaşanan gelişmelerin finansal hizmetler alanında

Teknolojik alanda yaşanan gelişmelerin finansal hizmetler alanında Fi nt ec h101eği t i m Pr ogr amı 2 Teknolojik alanda yaşanan gelişmelerin finansal hizmetler alanında uygulama bulması sayesinde oluşan girişimcilik faaliyetleri, global anlamda finansal hizmetler sektörünün

Detaylı

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da.

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. INSPIRED BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. RICHARD BRANSON YOSSI VARDI ALLEN TAYLOR Dünyaca

Detaylı

Webrazzi Etkinlikler '19

Webrazzi Etkinlikler '19 Webrazzi Etkinlikler '19 2006 yılının Ağustos ayında Arda Kutsal tarafından kurulan Webrazzi, internet alanında Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri inceleyerek analiz eden Türkiye nin lider medyasıdır. Sektöre

Detaylı

FİNANS DÜNYASINDA ERKEN DÖNÜŞÜM. Sarp Demiray Ata Finans Grubu CDO

FİNANS DÜNYASINDA ERKEN DÖNÜŞÜM. Sarp Demiray Ata Finans Grubu CDO Sarp Demiray Ata Finans Grubu CDO İş dünyası, özellikle son 10 yıl içinde 3 farklı ana gruba doğru evrildi Büyüklük ve Güç Değişim ve Etki Çeviklik ve Esneklik Fintech ekosistemi hızlı ve sağlıklı bir

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2012 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2012 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2012 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2012 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

REIDIN TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÜVEN ENDEKSİ ve REIDIN TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ FİYAT BEKLENTİ ENDEKSİ 2016 2. ÇEYREK DÖNEM SONUÇLARI

REIDIN TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÜVEN ENDEKSİ ve REIDIN TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ FİYAT BEKLENTİ ENDEKSİ 2016 2. ÇEYREK DÖNEM SONUÇLARI REIDIN TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÜVEN ENDEKSİ ve REIDIN TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ FİYAT BEKLENTİ ENDEKSİ 2016 2. ÇEYREK DÖNEM SONUÇLARI İçindekiler REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2013 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2013 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) İşletme Sayısı (2013) % Mikro 1 9 3.303.073 93,68% KüçükÖlç.İşl. 10 49 190.514 5,40% OrtaB.İşl. 50 249 27.330

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2013 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2013 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

SP05 - Blockchain;Bankacılık ve Finansal Piyasalar. İstanbul Finans Enstitüsü tarafından yazıldı.

SP05 - Blockchain;Bankacılık ve Finansal Piyasalar. İstanbul Finans Enstitüsü tarafından yazıldı. Bu program katılımcılara Bankacılık ve Finansal Kurumlarda Blockchain teknolojisinin yükselişi ve Blockchain kavramını inceliyor ve bu yeni fenomenle ilgili en önemli uluslararası bankacılık projelerini

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) İşletme Sayısı (2013) % Mikro 1 9 3.303.073 93,68% KüçükÖlç.İşl. 10 49 190.514 5,40% OrtaB.İşl. 50 249 27.330

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2012. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2012. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2012 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2012 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Haziran 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2014 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

Bu program katılımcılara Bankacılık ve Finansal Kurumlarda

Bu program katılımcılara Bankacılık ve Finansal Kurumlarda Bu program katılımcılara Bankacılık ve Finansal Kurumlarda Blockchain teknolojisinin yükselişi ve Blockchain kavramını inceliyor ve bu yeni fenomenle ilgili en önemli uluslararası bankacılık projelerini

Detaylı

TÜBİTAK TEYDEB. Ar-Ge ve Yenilik Destek Programları

TÜBİTAK TEYDEB. Ar-Ge ve Yenilik Destek Programları TÜBİTAK TEYDEB Ar-Ge ve Yenilik Destek Programları 2 TEYDEB - Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı Kuruluş Amacı Ülkemiz özel sektör kuruluşlarının araştırma-teknoloji geliştirme ve yenilik

Detaylı

İSLAM KALKINMA BANKASI SERMAYE PİYASASI KURULU ORTAK KONFERANSI

İSLAM KALKINMA BANKASI SERMAYE PİYASASI KURULU ORTAK KONFERANSI İSLAM KALKINMA BANKASI SERMAYE PİYASASI KURULU ORTAK KONFERANSI DR. VAHDETTIN ERTAŞ SERMAYE PIYASASI KURULU BAŞKANI KONUŞMA METNİ Sayın Başbakan Yardımcım, Sayın Hazine Müsteşarım, Yurt dışından gerek

Detaylı

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel Teknoloji Platformları, güncel Teknoloji konularının paylaşıldığı Etkinliği, BThaber Özel Dosyası ve Ek Yayını ile etkileşimli bir paylaşım platformudur. SONUÇ BİLDİRGESİ 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) 2011 İşletme Sayısı % Toplam İstihdam % Ortalama Çalışan Sayısı Mikro 1-19 2.522.011 97,30% 5.362.905 46,60% 2

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2013 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2013 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2014 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Eylül 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2014 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Arttırılmasına Yönelik Kamu Destekleri

Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Arttırılmasına Yönelik Kamu Destekleri Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Arttırılmasına Yönelik Kamu Destekleri Dr. Sinan Tandoğan Girişim Destek Grubu TEYDEB TÜBİTAK TÜBİTAK Girişimcilik Destekleri: TÜBİTAK Girişimcilik Destekleri

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 22-23 Haziran 2010, İstanbul 25-26 Haziran 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 3-4 Aralik 2010, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel Yönetim Kurulu Programı

Detaylı

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Haziran 2015 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın 2015 Dönemi Değerlendirmeleri ve

Detaylı

Özel Pazar a Kimler Başvurabilir?

Özel Pazar a Kimler Başvurabilir? Özel Pazar Nedir? Özel Pazar, halka açılmadan pay alımı-satımı amacıyla şirketler ile yatırımcıları bir araya getiren web tabanlı ve üyelik bazlı bir platformdur. Özel Pazar, şirketlere halka açılmadan

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 5-6 Ağustos 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel Yönetim Kurulu Programı

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

AVM YATIRIMLARI KONFERANSI SHOPPING CENTERS CONFERENCE

AVM YATIRIMLARI KONFERANSI SHOPPING CENTERS CONFERENCE AVM YATIRIMLARI KONFERANSI SHOPPING CENTERS CONFERENCE KONFERANSLAR AVM Yatırımları Konferansları 500 ü aşkın yerli ve yabancı sektör uzmanının değerli katkılarıyla güncel konuların tartışıldığı ve sektörün

Detaylı

Eylül 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.Bağlı 1

Eylül 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.Bağlı 1 Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Eylül 2013 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.Bağlı 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2013 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) 2011 İşletme Sayısı % Toplam İstihdam % Ortalama Çalışan Sayısı Mikro 1-19 2.522.011 97,30% 5.362.905 46,60% 2

Detaylı

Basın Sohbet Toplantısı. 14 Temmuz 2009, İstanbul

Basın Sohbet Toplantısı. 14 Temmuz 2009, İstanbul Basın Sohbet Toplantısı 14 Temmuz 2009, İstanbul Kuruluş : 7 Ocak 2009 Internet Adresi : www.tuyid.org Posta Adresi : Nispetiye Cad. Levent İşhanı No: 6/2 34330 Levent - İstanbul Telefon : (212) 278 30

Detaylı

BİLİŞİM ZİRVESİ HAKKINDA

BİLİŞİM ZİRVESİ HAKKINDA ÇOCUKLAR İÇİN BİLİŞİM ZİRVESİ BİLİŞİM ZİRVESİ HAKKINDA Bilişim Zirvesi Etkinlik Şirketi; içerisinde BTHaber, M2S ve Btburada şirketlerini de bulunduran, Bilişim sektöründe gündem oluşturmak ve katma değer

Detaylı

Şirket ve Yatırımcılar için. Borsa İstanbul Özel Pazarı. TOBB- Ankara 21 Kasım 2014

Şirket ve Yatırımcılar için. Borsa İstanbul Özel Pazarı. TOBB- Ankara 21 Kasım 2014 Şirket ve Yatırımcılar için Borsa İstanbul Özel Pazarı TOBB- Ankara 21 Kasım 2014 İçerik Özel Pazar nedir? Kimler Üye Olabilir? Özel Pazar nasıl işliyor? Kademeli ve güvenli bilgi paylaşımı Nitelikli yatırımcı

Detaylı

2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU

2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU 2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU İÇİNDEKİLER BGİV TANITIM FİLMİ BÖLÜM 1 İletişim Stratejisi & Sosyal Medya Paylaşımları BÖLÜM 2 TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Hakkında BÖLÜM 3 Ödüller & Fırsatlar Tanıtım

Detaylı

REIDIN.com EmlakEndeks. Gayrimenkul Piyasası 2009 yılı değerleme ve 2010 Tahmini Basın Toplantısı 26 Şubat, 2010 İstanbul

REIDIN.com EmlakEndeks. Gayrimenkul Piyasası 2009 yılı değerleme ve 2010 Tahmini Basın Toplantısı 26 Şubat, 2010 İstanbul REIDIN.com EmlakEndeks Gayrimenkul Piyasası 2009 yılı değerleme ve 2010 Tahmini Basın Toplantısı 26 Şubat, 2010 İstanbul REIDIN.com Hakkında Kimiz? Gelişmekte olan ülkeler ile ilgilenen profesyonellerin

Detaylı

ÖDEME TEKNOLOJİLERİNİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ. Serkan YAZICIOĞLU 1 Mart 2018

ÖDEME TEKNOLOJİLERİNİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ. Serkan YAZICIOĞLU 1 Mart 2018 ÖDEME TEKNOLOJİLERİNİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ Serkan YAZICIOĞLU 1 Mart 2018 GÜNDEM Kaçınılmaz Son: Dijitalleşme Finans ve Ödemelerde Dijitalleşme BKM nin Penceresinden Dijital Ödemeler Bilinen gerçek: Dünyada

Detaylı

BİREYSEL KATILIM SERMAYESİ İLERLEME RAPORU

BİREYSEL KATILIM SERMAYESİ İLERLEME RAPORU BİREYSEL KATILIM SERMAYESİ İLERLEME RAPORU HAZİRAN 2014 Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürlüğü Başvuru Sayısı BÖLÜM 1: LİSANS BAŞVURULARI Başvuru Durumu Haziran 2014 İtibariyle Sistemdeki Toplam

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) 2011 İşletme Sayısı % Toplam İstihdam % Ortalama Çalışan Sayısı Mikro 1-19 2.522.011 97,30% 5.362.905 46,60% 2

Detaylı

KOSGEB İN TEKNOLOJİ VE YENİLİĞE DAYALI DESTEK PROGRAMLARI ŞUBAT 2016 ANKARA

KOSGEB İN TEKNOLOJİ VE YENİLİĞE DAYALI DESTEK PROGRAMLARI ŞUBAT 2016 ANKARA KOSGEB İN TEKNOLOJİ VE YENİLİĞE DAYALI DESTEK PROGRAMLARI ŞUBAT 2016 ANKARA SUNUM PLANI AR-GE, İNOVASYON VE ENDÜSTRİYEL UYGULAMA DESTEK PROGRAMI ULUSLARARASI KULUÇKA MERKEZİ VE HIZLANDIRICI DESTEK PROGRAMI

Detaylı

MELEK YATIRIMCILAR, GİRİŞİM SERMAYESİ VE ÖZEL PAZAR. Dr. Yeşim KARTALLI www.inforceed.com

MELEK YATIRIMCILAR, GİRİŞİM SERMAYESİ VE ÖZEL PAZAR. Dr. Yeşim KARTALLI www.inforceed.com MELEK YATIRIMCILAR, GİRİŞİM SERMAYESİ VE ÖZEL PAZAR Dr. Yeşim KARTALLI www.inforceed.com OLMAZSA OLMAZ http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/29047176.asp Şirket kurulmadan önce İtalya da strateji ve tasarım

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın 2015 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

PROF. DR. GÖKHAN ÖZERTAN PROF. DR. ARZU TEKTAŞ PROF. DR. VEDAT AKGİRAY. Başkan. Kurumsal Yönetim Merkezi. Boğaziçi Üniversitesi DOÇ. DR.

PROF. DR. GÖKHAN ÖZERTAN PROF. DR. ARZU TEKTAŞ PROF. DR. VEDAT AKGİRAY. Başkan. Kurumsal Yönetim Merkezi. Boğaziçi Üniversitesi DOÇ. DR. EĞİTMENLERİMİZ AYŞEGÜL TOKER ARZU TEKTAŞ VEDAT AKGİRAY GÖKHAN ÖZERTAN Dekan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yüksek Okul Müdürü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Başkan Kurumsal Yönetim Merkezi Bölüm

Detaylı

1) 2.Dünya Otomotiv Konferansı ve Fuarı

1) 2.Dünya Otomotiv Konferansı ve Fuarı Bu Sayıda: 2.Dünya Otomotiv Konferansı ve Fuarı ARGE Merkezleri İletişim ve İşbirliği ve Platformu (ARGEMİP) Toplantısı Türkiye İnovasyon Haftası Kasım-Aralık Ayları Etkinlikleri 1 1) 2.Dünya Otomotiv

Detaylı

Türkiye Finansal Tabana Yayılma Konferansı

Türkiye Finansal Tabana Yayılma Konferansı Türkiye Finansal Tabana Yayılma Konferansı 3-4 Haziran 2014 Hilton İstanbul Cumhuriyet Cad. 34367 Harbiye - İstanbul 1. GÜN [3 Haziran 2014] 08.30 09.00 Kayıt ve Kahve 09:00-10.15 Açılış Konuşmaları -

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2014. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2014. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2014 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

2015 YILI GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM MODÜLLERİ KATALOĞU

2015 YILI GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM MODÜLLERİ KATALOĞU 2015 YILI GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM MODÜLLERİ KATALOĞU ZORUNLU EĞİTİM MODÜLLERİ ( 30 SAAT) Kodu Adı Açıklama Modül Saati Eğitim Yöntemi (*) GSER01 GSER02 GSER04 GSER14 Girişimciliğin Temelleri

Detaylı

2016 YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 24/01/2017

2016 YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 24/01/2017 2016 YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 24/01/2017 Nakitsiz ödemelerde geleceğin deneyimini yaşatmak Vizyonumuz Misyonumuz Ödemeleri kolaylaştıran güvenli çözümler ile Türkiye ye değer katmak 2016 da gündemimizde

Detaylı

BOĞAZİÇİFINANCESUMMITS

BOĞAZİÇİFINANCESUMMITS B BOĞAZİÇİFINANCESUMMITS INVESTMENT BANKING SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Finance Summits, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü ve CARF (Center for Applied Research in Finance) ortaklığı ile

Detaylı

Küresel Para Haftasına Katılın!

Küresel Para Haftasına Katılın! KÜRESEL PARA HAFTASI Küresel Para Haftasına Katılın! 5. Yıl Dönümü #GMW2016 #GlobalMoneyWeek #TakePartSaveSmart #KüreselParaHaftası 14-20 Mart, 2016 İşbirliği ile destekleyen Küresel Para Haftasına Katılın!

Detaylı

Etkinlik Bilgi. Sayın Yetkili,

Etkinlik Bilgi. Sayın Yetkili, SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 13 Ocak 2016 tarihlerinde üniversitemizde İnşaat Ekonomisi Zirvesi ni gerçekleştiriyoruz. Türkiye nin

Detaylı

e-bülten CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM BULUT BİLİŞİM SEMİNERİ YAZILIM İSTİŞARE TOPLANTISI İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK SEMİNERİ

e-bülten CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM BULUT BİLİŞİM SEMİNERİ YAZILIM İSTİŞARE TOPLANTISI İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK SEMİNERİ İTO BİLİŞİM Sayı 30 Mart 2012 Her ayın ilk haftası İTO web sitesinde yayınlanır. CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM 06-10 Mart 2012 tarihleri arasında Almanya nın Hannover şehrinde düzenlenen

Detaylı

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Amaç Kurumsal iletişim bir kuruluşun hedeflediği kitleye

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU 1 ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU ÜSİMP ÜSİMP (Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu), üniversitelerde üretilen yeni teknolojilerin topluma aktarılmasını teşvik etmek ve sanayi

Detaylı

Sunum Başlığı Arial Regular 20 pt. Departman Ad/Panel/Yer Tarih

Sunum Başlığı Arial Regular 20 pt. Departman Ad/Panel/Yer Tarih Sunum Başlığı Arial Regular 20 pt Departman Ad/Panel/Yer Tarih Yatırım Finansman Kurumsal Kimliğimiz Ürün ve Hizmetlerimiz 2 Türkiye nin ilk özel aracı kurumu olarak, Türkiye İş Bankası ve Türkiye Sınai

Detaylı

Türkiye FinTech Ekosistemi. Nisan

Türkiye FinTech Ekosistemi. Nisan Türkiye FinTech Ekosistemi Nisan 2017 1 2 Yönetici özeti Cüneyt Kırlar Deloitte Türkiye Risk Danışmanlığı, Ortak Teknoloji uzun süredir finans dünyasının kalbinde yer almasına rağmen son yıllarda finansal

Detaylı

Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Mart 2010 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür'ün Mart 2010 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

T-EST BÜLTEN 3/ 2014. Engelli Bireyler için İstihdam Destek Araçlarının Transferi. Mevcut Durum

T-EST BÜLTEN 3/ 2014. Engelli Bireyler için İstihdam Destek Araçlarının Transferi. Mevcut Durum T-EST Engelli Bireyler için İstihdam Destek Araçlarının Transferi Proje N 2012-1-AT1-LEO05-06976 Sözleşme N - LLP-LDV-TOI-12-AT-0011 BÜLTEN 3/ 2014 Mevcut Durum T-EST projesi, engelli bireylerin hem işgücü

Detaylı

«yeni nesil ticaret» ve 2015 uygulamalarımız

«yeni nesil ticaret» ve 2015 uygulamalarımız «yeni nesil ticaret» ve 2015 uygulamalarımız Bursa Eticaret ve Dijital Pazarlama Konferansı Hilton Hotel, 30.12.2014 Tolga YÜCEL Yönetim Kurulu Danışmanı www.bilginet.com.tr Sektör bağımsız yaklaşık 3.000

Detaylı

BANU UZGUR Yatırımcı İlişkileri, Stratejik & Finansal Danışmanlık

BANU UZGUR Yatırımcı İlişkileri, Stratejik & Finansal Danışmanlık BANU UZGUR Yatırımcı İlişkileri, Stratejik & Finansal Danışmanlık ŞİRKETİNİZİN NASIL ALGILANMASINI İSTERSİNİZ? Dört Üç NİHAİ HEDEF: HİSSEDAR DEĞERİNİ MAKSİMİZE ETMEK ABD de, Yatırımcı İlişkileri nin hisse

Detaylı

GEOVISION GROUP ÇÖZÜMLERİ

GEOVISION GROUP ÇÖZÜMLERİ GEOVISION GROUP ÇÖZÜMLERİ Geovision Group Araştırma Route To Market Geovision Group, Türkiye ve Dünyadaki lider firmalara Coğrafi Bilgi Sistemleri altyapısı ile Satış & Dağıtım ve Pazarlama çözümleri sunan

Detaylı

GENEL BİLGİ. KOBİ ler ve KOSGEB

GENEL BİLGİ. KOBİ ler ve KOSGEB GENEL BİLGİ KOBİ ler ve KOSGEB 1 Türkiye de KOBİ tanımı KOBİ tanımı 250 den az çalışan istihdam eden, Yıllık bilanço toplamı veya net satış hasılatı 40 milyon TL yi geçmeyen işletmeler Ölçek Çalışan Sayısı

Detaylı

İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (UOLP) EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ

İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (UOLP) EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (UOLP) EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ www.itu.edu.tr İŞLETME FAKÜLTESİ Yarının yatırımlarını şekillendirecek

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2011. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2011. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2011 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2011 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

Asya Fırtınası: Çin 12 Şubat 2018

Asya Fırtınası: Çin 12 Şubat 2018 Asya Fırtınası: Çin Ekosistemi @SonerCanko 12 Şubat 2018 Asya Fırtınası: Çin Ekosistemi Çin Hakkında Bilinmesi Gerekenler Fintech te Çin in Başarısı ve Çıkarılan Dersler Asya Fırtınası: Çin Ekosistemi

Detaylı

TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu

TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu Bilgi ve iletişim teknolojilerinde yaşanan hızlı gelişmeler sektörde üretilen mal ve hizmetlerin hedef kitleye yeterli düzeyde ulaşmasını da zorlaştırıyor. Artık sadece

Detaylı

aéäçáííé=^å~çéãó Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz.

aéäçáííé=^å~çéãó Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. aéäçáííé=^å~çéãó Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. mêçñéëóçåéä aéëíéğáåáò aéäçáííé ^Å~ÇÉãó Yeni ekonomik gelişmeler, dünya ticaretindeki rekabetçi ortam, küreselleşme ve yeni düzenlemeler, konularında

Detaylı

TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR

TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs 2014 KOBİ lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER DIŞ TİCARET KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ Bu Yolda, BUTİK Bankacılık Yaklaşımımızla Bilgiyi KOBİ

Detaylı

FİNANS 2013 yılında bankacılık sektörü Koç Topluluğu Finans Grubu 2013

FİNANS 2013 yılında bankacılık sektörü Koç Topluluğu Finans Grubu 2013 FİNANS KOÇ-AMERIKAN BANK ILE 1980 LI YILLARDA BÜYÜMEYE BAŞLADIĞIMIZ BANKACILIK SEKTÖRÜNDE ÜLKEMIZ EKONOMISI VE SEKTÖRDEKI DEĞIŞIMLERI DOĞRU OKUDUK VE 2005 YILINDA YAPI KREDI BANKASI NI BÜNYEMIZE KATARAK

Detaylı

BANKALARARASI KART MERKEZİ A.Ş. 1 OCAK - 31 MART 2016 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

BANKALARARASI KART MERKEZİ A.Ş. 1 OCAK - 31 MART 2016 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU BANKALARARASI KART MERKEZİ A.Ş. 1 OCAK - 31 MART 2016 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU BANKALARARASI KART MERKEZİ A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2016 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER Genel Bilgiler 4 Bankalararası

Detaylı

Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler

Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler www.ttkrehberi.com Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler GSG Hukuk un katkılarıyla Business School Sermaye Piyasası Eğitimleri Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler Yeni Sermaye

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz.

Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. Profesyonel Desteğiniz Deloitte Academy Ekonomik gelişmeler, dünya ticaretindeki rekabetçi ortam, küreselleşme ve yeni düzenlemeler, konularında uzman personele ihtiyaç

Detaylı

ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi. Danışmanlık Araştırma Eğitim Yazılım Yayın. www.absam.com.tr

ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi. Danışmanlık Araştırma Eğitim Yazılım Yayın. www.absam.com.tr ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi Danışmanlık Araştırma Eğitim Yazılım Yayın www.absam.com.tr HAKKIMIZDA ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi; sağlık, sağlık hizmetleri vesağlık sistemlerinin başta politika,

Detaylı

İtibar Yönetimi Zirvesi

İtibar Yönetimi Zirvesi SPONSORLUK DOSYASI İtibar Yönetimi Zirvesi Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 3 Aralık 2015 tarihinde üniversitemizde Kurumsal İletişim ve İtibar Yönetimi

Detaylı

APSİYON. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı

APSİYON. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı APSİYON Site Yöneticisinin Dijital Asistanı Apsiyon, toplu yaşam alanları için geliştirilmiş bulut tabanlı yönetim sistemidir. Bu dairenin sahibi kim? Dairede kimler yaşıyor? 500TL üzeri borcu olan kimler

Detaylı

ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17

ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17 ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17 ÜNİVERSİTELERİN PATENTLERİ AR-GE MERKEZLERİ İLE BULUŞUYOR 6-7 KASIM 2017 Harbiye Askeri Müzesi, İstanbul B2B GÖRÜŞMELER TTO TANITIMLARI KONFERANS VE PANELLER AR-GE MERKEZLERİ

Detaylı

Kurumsal Eğitimler Dosyası

Kurumsal Eğitimler Dosyası Kurumsal Eğitimler Dosyası Đstanbul Osmanağa mah. Halitağa cad. No:22 Kadıköy / Đstanbul 0216 330 52 04 Đzmir 1379. cad. Güven Đş Merkezi No:59 / 702 Kat 4-7 Alsancak / Đzmir 0232 482 01 01 Maksimum Akademi

Detaylı

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak PRECISE.PROVEN.PER FORMANCE. Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Profesyonel hizmetlerin dünyasında, en başarılı firmalar, işlerini küresel piyasalarda en iyi

Detaylı

CeBIT Bilişim Eurasia 2014

CeBIT Bilişim Eurasia 2014 CeBIT Bilişim Eurasia 2014 FUAR KAPANIŞ RAPORU 11 14 Eylül İstanbul,Turkiye cebitbilisim.com CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Kabuk Değiştirdi Sadece İş Dünyası %100 B2B konsepti Fuar ve Konferanslar CeBIT Global

Detaylı

BÖLÜM BANKALARIN FAALİYET ALANLARININ GELİŞİMİ

BÖLÜM BANKALARIN FAALİYET ALANLARININ GELİŞİMİ İÇİNDEKİLER SUNUŞ...xiii ÖN SÖZ... xv TABLOLAR LİSTESİ... xvii ŞEKİLLER VE GRAFİKLER LİSTESİ... xix BİRİNCİ BÖLÜM BANKALARIN FAALİYET ALANLARININ GELİŞİMİ 1. Bankacılık Faaliyet Alanları... 1 1.1. Mevduat

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek BKM Genel Müdürü Canko: Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek Son üç yılda İnternet ten ödeme hacminin dünyada yüzde 16, Türkiye de ise 41 büyüme gösterdiğini

Detaylı

Şirket ve Yatırımcılar için. Borsa İstanbul Özel Pazarı. 02 Ekim 2014

Şirket ve Yatırımcılar için. Borsa İstanbul Özel Pazarı. 02 Ekim 2014 Şirket ve Yatırımcılar için Borsa İstanbul Özel Pazarı 02 Ekim 2014 İçerik Özel Pazar nedir? Kimler Üye Olabilir? Şirketlere sunulan avantaj ve hizmetler Yatırımcılara sunulan avantaj ve hizmetler Nitelikli

Detaylı

İşletmelerin Karşılaştığı Tehdit Nedir? Zafer-İn Operasyonu nun Hedefleri Nedir?

İşletmelerin Karşılaştığı Tehdit Nedir? Zafer-İn Operasyonu nun Hedefleri Nedir? İşletmelerin Karşılaştığı Tehdit Nedir? Pek çok işletme, sektördeki yeniliklere ve değişen taleplere hızlı uyum sağlayamadığı için rekabet edemez ve hatta devamlılığını sağlayamaz hale gelebilmektedir.

Detaylı

Türkiye E Ticaret Pazarı

Türkiye E Ticaret Pazarı Türkiye E Ticaret Pazarı 28 Mart 2012 İTO Okyar Tahaoğlu 1 Bankalararası Kart Merkezi 1990 yılında kamu ve özel banka ortaklığıyla kuruldu 27 üyeye hizmet veriyoruz Misyon Ödemeler sektöründe, nakitsiz

Detaylı

BKS İLERLEME RAPORU NİSAN SAYISI

BKS İLERLEME RAPORU NİSAN SAYISI BKS İLERLEME RAPORU NİSAN SAYISI Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürlüğü Finansal Araçlar ve Piyasalar Geliştirme Dairesi T: 0312 204 6825 E: bks@hazine.gov.tr BKS İLERLEME RAPORU NİSAN SAYISI

Detaylı