BOLU ATÖLYE (ÖZET RAPORU)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BOLU ATÖLYE (ÖZET RAPORU)"

Transkript

1 BOLU ATÖLYE (ÖZET RAPORU) Şubat 2016 Bilge Kunduz

2 Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneğinin; Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü nün himayesinde, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştireceği Bolu Atölye çalışması Şubat 2016 tarihlerinde yapılmış olup; Sivil Toplum Kuruluşu, Bakanlık, Üniversite ve özel kurumların işbirliğinin güzel bir örneği ortaya konmuştur. Bilge Kunduz Bolu Atölyesi için Derneğin facebook ve twitter hesaplarından ve düzenleme ekibinin hesaplarından duyurular paylaşılmış, yayınlanan sitesi üzerinden bir hafta süre ile başvuru alınmıştır. Öğretmenleri haberdar etme ve başvuru süresinin kısa olması konusunda bazı çekinceler yaşanmış olsa da, başvuru sayısı beklenenden fazla olmuş, önceden belirlenen 80 kontenjanın imkanlar el verdiği ölçüde arttırılması yoluna gidilmiş ve 150 katılımcıya ulaşılmıştır. 101 resmi ve özel okul öğretmeni, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümlerinde görevli 20 akademisyen atölyeye katılmıştır. 29 BÖTE bölümünde okumakta olan üniversite öğrencisinin de atölye çalışmasında yer alması sağlanmıştır. Bolu dan katılan resmi okullarda görevli öğretmenler için Bolu Valiliği tarafından resmi izin sağlanmış ve görevli-izinli olarak çalışmaya katılmışlardır. Bolu dışından katılım gösteren öğretmenler ise kendi maddi ve idari imkanlarını kullanarak bilginin nerede olursa olsun değerli olduğunu kanıtlamışlardır. Öte yandan öğrenim görmekte olan öğrencilerin istekliliği çalışmalara etki etmiştir. Akademisyenler işbirliğinin dört ayağından birini tamamlayarak, farklı bakış açılarını ortaya koymuş, YEĞİTEK Genel Müdürlüğünden katılım gösteren yetkililerin de faal rol almaları sayesinde etkinlik tam anlamı ile tüm paydaşları bir araya getirmiştir.

3 İki bilişim teknolojileri sınıfı, bir konferans salonu ve bir amfi atölye boyunca kullanılmış, katılımcılara verimli bir çalışma ortamı sunulmuştur. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümünün değerli öğretim üyelerinin ve öğrencilerin destekleri tüm çalışma boyunca devam etmiştir. Katılımcılara atölye kayıt aşamasında Derneğimizin Bilgi Kaynağı Olarak İnternet Projesi eğitsel materyalleri, Bolu Atölye programı dokümanları, Bolu Belediyesine ait çantalarda bolu ilini tanıtan broşürler, kitapçıklar, CD ler bunun yanı sıra kişiye özel hazırlanmış termos bardak, USB bellek, kalem, not defteri ve mousepad dağıtılmıştır. Organizasyon ekibince gerçekleştirilen tüm çalışmalar tamamen gönüllülük esasına göre yürütülmüştür. Burcu Yılmaz BTE Derneği Y. K. Başkanı Olcay Büyükçapar BTE Derneği Atölye Koordinatörü Turgay Alakurt BTE Derneği Y. K. Başkan Adem Fırat Öğretmen Seçil Aydoğan Öğretmen Kübra Pehlivan Öğretmen Doç. Dr. Erkan Tekinarslan AİBÜ BÖTE Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ercan Top Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yard.Doç.Dr.Melih Derya Gürer Abant İzzet Baysal Üniversitesi İsmail KARAGÖZ İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Erhan YILDIZHAN Bolu MEM Orhan DOĞRUÖZ Bolu MEM Selman TAŞDEMİR Bolu MEM Gülcan Canbolat Öğrenci Aslı Göncü Öğrenci Erkan Öztürk Öğrenci Gürkan Aytekin Web Koordinatörü

4 Bolu Atölyesinde 3 tema belirlenmiştir. 1. İlköğretimde kodlama ve donanım kodlama (Robotik Eğitsel Uygulamalar) 2. Mobil Öğrenme ve Mobil Uygulama Geliştirme 3. İlköğretimde 3B teknolojiler ve 3B düşünme becerileri (3B Tasarımın olası kazanımları ve 3B baskı teknolojileri)

5 Açılış konuşması AİBÜ Rektör Yardımcısı aynı zamanda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet BAHAR tarafından yapılmıştır. BTE Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burcu Yılmaz ın STK ların önemi ve Bolu Atölyesi hakkında yapığı konuşmasının ardından Doç. Dr. Selçuk Özdemir atölye çalışması temaları kapsamında yönettiği Bilişim Garaj Akademisi nin faaliyetleri konusunda katılımcıları bilgilendirilmiştir. Devamında Anadolu Üniversitesinden Yard.Doc. Dr. Nilgün ÖZDAMAR KESKİN lisans ve yüksek lisans düzeyinde yürütülen uzaktan eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi. YEĞİTEK Yazılım Biriminden Birtan YILDIZ Yazılım Biriminin görevleri, yapılan çalışmalar ve kodlama dersinin geleceği ve müfredata ekleneceği hakkında açıklamalarda bulundu. Atölye çalışmasına bilgi vermek amacı ile gelen katılımcıların potansiyel hedef kitlesi olması münasebeti ile söz alan ORACLE Academy Bölge Sorumlusu Sinem KAYA ve Sena AYDOĞAN Alice ile ilgili bilgilendirme yaptı.

6 Kodlamanisa Ekibinden Aslı YILDIRIMGİL ve Şeref KAPLAN İllerinde gerçekleştirdikleri Kodlamanisa Projesi kapsamında yürüttükleri ve geleceğe dair planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Kahoot ve izbulma etkinlikleri ile eğlenceli vakit geçiren katılımcılardan başarılı olanlar Bolu Atölye ekibinin hazırladığı hediyeleri almaya hak kazandılar. Kahoot Etkinliğinde birinci olan katılımcının ödülü yarışmanın hemen ardından BTE Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Burcu YILMAZ tarafından takdim edilmiştir. İzbulma Etkinliğinde birinci olan katılımcının ödülü yarışmanın hemen ardından BTE Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Turgay ALAKURT tarafından takdim edilmiştir. Kahve arasının ardından sabah oturumunun son kısmında Uzman Ahmet Çelik tarafından ThinkerCad ile 3B Modelleme semineri gerçekleştirildi. Uygulamanın eğitsel kullanım potansiyellerinin yanı sıra teknik niteliklerinin de anlatıldığı seminerde canlı olarak 3B yazıcıdan çıktı alınmıştır. Bilişim Garaj Akademisi nin (BGA) kurucusu Doç. Dr. Selçuk Özdemir, BGA patentli ürününün atölye boyunca kullanımı konusunda katılımcıları bilgilendirmiştir. Atölyede eğitimci olarak bizzat yer alan, özverisiyle ve enerjisiyle katılımcılara yeni ufuklar açmayı başardı.

7 Bolu Atölye çalışması baştan sona Vitamin Öğretmen tarafından internet üzerinden canlı olarak yayınlanmış ve devamında video kayıtları yine Vitamin Öğretmen ( internet sitesinden eğitimciler tarafından ulaşılabilir olması sağlanmıştır. Canlı yayınımıza Türkiye nin dört bir yanından 1769 bağlantı sağlanmış olup, bazılarının sınıf ortamı olduğu düşünülürse binlerce kişiye erişilmiştir. Bolu Atölye çalışması esnasında #boluatolye konu başlığı ile sosyal ağlarda paylaşımlar da gerçekleştirilmiştir. Bu sayede aynı hedefe odaklanan öğretmen, öğrenci ve akademisyenlerin sosyal ağlarda da birbirlerinden haberdar olmaları, atölye çalışmasından daha fazla insanın istifade edebilmesi sağlanmıştır. Sözle alınamayacak olan bazı geribildirimlerin toplanması açısından, katılımcıların gözünden etkinliğin görülebilmesi ve şeffaflık adına sosyal ağlarda gerçekleştirilen etkinlik sayesinde Ankara Atölye farklı mecralarda da konuşulmuş, etki alanını genişletmiştir.

8 Atölyenin öğleden sonraki bölümünde iki ayrı laboratuvarda aynı anda iki ayrı eğitim başlamıştır. Eğitimler a kadar sürmüş, öğretmenlerle birlikte öğrenciler, akademisyenler de eğitimlerde gruplar içinde yer almışlardır. İkinci gün yapılacak projeler için hazırlık çalışmaları ilk günün sonunda başlamıştır. Çekilen kura sonucu belirlenen sınıfların birisinde Gazi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk Özdemir tarafından Robotik Eğitsel Uygulamalar Uygulamalı Eğitimi verilmiştir. Eğitimlerde Scratch For Arduino ve atölye sponsoru Bilişim Garaj Akademisi nin patentli ürünü olan robotik seti kullanılmıştır. Her dört kişilik çalışma grubuna bir adet robotik set dağıtılmış, katılımcılar bizzat uygulama yapma imkanı bulmuşlardır. Diğer sınıfta bulunan katılımcılar Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Nilgün ÖZDAMAR KESKİN ve Allogy Interactive Yazılım Mühendisi Aysan Ethem NARMAN tarafından Android Studio ile mobil uygulama eğitimi verilmiştir.

9 İkinci gün ürün oluşturma aşamasına geçilmiştir. Eğitmenler Yard. Doç. Dr. Nilgün ÖZDAMAR KESKİN, Yard. Doç. Dr. Bahadır ALTINTAŞ ve Doç.Dr. Selçuk ÖZDEMİR ekiplere desteğini sürdürmüş, onlarla birlikte çalışmalara katkı sağlamıştır. Eğitimler atölyenin devamında da fiilen devam etmiş, ürünlerin hazırlanması aşamasında eğitimciler ekiplere destek vermeye devam etmiştir. Katılımcıların özellikle eğitmen gözetiminde ürün ortaya koyabilmiş olmaları, katılımcılardan olumlu geribildirimler alınmasını sağlamıştır. Katılımcılar ürünlerini/projelerini sunmak üzere ortak oturumda bir araya gelmiş, hazırlanan ürünler/projeler ilgiyle izlenmiş ve katılımcılar sunumlar sayesinde elde ettikleri kazanımları paylaşmışlardır. Ortak oturumda; bilgisayar bilimini ve bilgi işlemsel düşünmeyi her yaştan öğrenciye öğretmek amacı ile oluşturulmuş uluslararası Bilge Kunduz etkinliği Prof. Dr. Yasemin Gülbahar, Yard. Doç. Dr. Filiz Kalelioğlu ve Öğretim Görevlisi Dilek DOĞAN yönetiminde başlatılmıştır.

10 Ön bilgilendirme sunumunun ardından gruplara ayrılan öğretmenlere 15 soru dağıtılarak örnek uygulama yapılmıştır. Bilge Kunduz etkinliğinde en çok ve en kısa sürede doğru yanıt veren grup ödüllendirilmiştir. Bilge Kunduz un ne olduğu, okullarda öğrencilere ne kazandırabileceği hakkında katılımcıların bilgi ve deneyim sahibi olmaları sağlanmıştır. Bilge Kunduz etkinliğinde en başarılı olan grup üyelerine ödülleri davetli masa konukları tarafından taktim edilmiştir. Ortak oturumun devamında; bilişim teknolojileri sınıfı olmayan okullarda bilişim teknolojileri dersinin işlenmesi hakkında eğitimler ve etkinlikler Prof. Dr. Yasemin Gülbahar, Yard. Doç. Dr. Filiz Kalelioğlu ve Öğretim Görevlisi Dilek DOĞAN tarafından sunulmuştur.

11 Atölye kapsamında 6 masa konuğu katılımcılarla bir araya gelmiştir. Katılımcılar; Prof. Dr. Sadi SEFEROĞLU (Hacettepe Üniversitesi BÖTE Bölüm Başkanı), Prof. Dr. Yasemin GÜLBAHAR GÜVEN ( Ankara Üniversitesi Enformatik Bölüm Başkanı), Doç. Dr. Erkan TEKİNARSLAN ( Abant İzzet Baysal Üniversitesi BÖTE Bölüm Başkanı), Yrd. Doç. Dr. Fatma Gizem KARAOĞLAN YILMAZ (Bartın Üniversitesi BÖTE Bölüm Başkanı), Yrd. Doç. Dr. Halil İbrahim AKYÜZ (Kastamonu Üniversitesi BÖTE Anabilim Dalı Başkanı), Yrd. Doç. Dr. Ramazan YILMAZ (Bartın Üniversitesi BÖTE Bölüm Başkan Yardımcısı) ile fikir alışverişinde bulunma şansı yakalamıştır. Dernek Başkanı Burcu Yılmaz tarafından atölye değerlendirmesi yapılarak kapanış törenine geçilmiştir. Atölyede emeği geçen Bolu Atölye İl Ekibinden Kübra PEHLİVAN, Seçil AYDOĞAN ve Adem FIRAT; ev sahipliği yapan AİBÜ Eğitim Fakültesi BÖTE Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Erkan TEKİNARSLAN, Doç. Dr. Ercan TOP, Yard. Doç. Dr. İbrahim ÇETİN ve Yard. Doç. Dr. Melih Derya GÜRER sahneye davet edilerek katılımcılara tanıtılmıştır. Katılım belgeleri taktim edilmiş ve Doç.Dr. Selçuk ÖZDEMİR tarafından hediye edilen 3B Kalem, Olcay Büyükçapar ın 2014 de yayınlanan Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmen Kılavuz Kitabı, Bolu Atölye Ekibi tarafından hazırlanan hediyeler katılımcılara çekilişle armağan edilmiştir. Kapanış konuşmasında öğretmenlerden gelen yoğun talepler dikkate alınarak atölyelerin devamı için BTE Derneği Başkan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Turgay Alakurt tarafından Kütahya Atölye çalışmaları başlatıldığı bilgisi verilmiştir. Kapanış konuşmasının ardından başarı ile tamamlanan Bolu Atölye çalışmasını kutlamak amacıyla Bolu Atölye ekibinin hazırlamış olduğu törende atölye pastası kesilmiştir.

12 Ankara da gerçekleştirilen Atölye çalışmasının Bolu ayağı; Bolu MEM himayesinde, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde başarıyla tamamlanmış, katılımcılar; Bolu Atölye nin, Bilişim Teknolojileri alanının ve öğretmenlerinin değerini bir kez daha kanıtlamışlardır. Öğrencilerimizi çağın gerekleriyle donatabilecek BT öğretmenleri için mesleki gelişimin sürekli bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan Burcu Yılmaz, Bolu Atölyesine destek olan başta Bolu İl Mili Eğitim Müdürlüğüne, YEĞİTEK Koordinatör Ahmet Şamil Demircan a eğitimlerde gönüllü görev alan Doç. Dr. Selçuk Özdemir, Yard. Doç. Dr. Nilgün ÖZDAMAR KESKİN, Yard. Doç. Dr. Bahadır ALTINTAŞ ve Ahmet Çelik e, Bilge Kunduz ekibinden Prof. Dr. Yasemin Gülbahar ve Yard. Doç. Dr. Filiz Kalelioğlu na, Bolu Atölye Ekibi ve tüm katılımcılara teşekkür ederek etkinliği sonlandırmıştır. SON SÖZ

13 (a) (b) (c) (d) (e) (f) (g) (h) (i) (j)

ANKARA ATÖLYE (ÖZET RAPORU)

ANKARA ATÖLYE (ÖZET RAPORU) ANKARA ATÖLYE (ÖZET RAPORU) 26-27 Kasım 2015 Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneğinin düzenlediği Ankara Atölye çalışması MEB YEĞİTEK Genel Müdürlüğü himayesinde Gazi Üniversitesinin ev sahipliğinde

Detaylı

ANKARA ATÖLYE. 26-27 Kasım 2015

ANKARA ATÖLYE. 26-27 Kasım 2015 ANKARA ATÖLYE 26-27 Kasım 2015 Atölye Nedir?... Atölye; Bilişim Teknolojileri Eğitimcilerinin bir zümre etkinliğidir. Bu çalışma kapsamında eğitimciler deneyimlerini paylaşma, fikir alışverişinde bulunma,

Detaylı

BOLU ATÖLYE Şubat Bilge Kunduz

BOLU ATÖLYE Şubat Bilge Kunduz BOLU ATÖLYE 25-26 Şubat 2016 Bilge Kunduz Atölye Nedir?... Atölye; Bilişim Teknolojileri Eğitimcilerinin bir zümre etkinliğidir. Bu çalışma kapsamında eğitimciler deneyimlerini paylaşma, fikir alışverişinde

Detaylı

Bilgilendirme Dokümanı

Bilgilendirme Dokümanı Bilgilendirme Dokümanı ANKARA ATÖLYE 26-2727 Kasım 2015 Değerli katılımcımız, Bildiğiniz gibi 26-27 27 Kasım 2015 Perşembe ve Cuma günleri iki günlük bir atölye çalışmasında birlikte olacağız. Ankara Atölye

Detaylı

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ FORM-19 A 2014-2015 ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ULUSAL BİLİMSEL TOPLANTILAR VE BUNLARIN SAYISAL DAĞILIMI (KONGRE, SEMPOZYUM, SEMİNER, FORUM, WORKSHOP

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ PLANLANAN TARİH 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ 1.PERSONEL BELGELENDİRME KONFERANSI HAZIRLIK ÇALIŞMASI PLANI Amaç : Şirketlerin temel varlık gücü olan rekabeti

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 28.07.2015 TOPLANTI SAYISI : 2015/ 23 KARAR NO: 2015 / 618 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Anabilim

Detaylı

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu Etkinlik Yönet Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu 02 Etkinlik Yönet Etkinlik Uygulamanız da Etkinliğiniz kadar özel olsun Etkinlik Yönet ile etkinliğinizin mobil uygulamasını

Detaylı

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DR. BİNNAZ-RIDVAN EGE ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE MOBİL PROGRAMLAMA EĞİTİMİ VERİLMESİ PROJESİ Proje Adı MOBİL PROGRAMLAMA VE UYGULAMA GELİŞTİRME PROJESİ Proje Hedef Kitle Lise

Detaylı

:::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::

:::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: :::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi teknolojileri

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ Ekim 2015 İstanbul Aydın Üniveristesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü desteği ile Anestezi Program Başkanı Prof. Dr. Aysel ALTAN hocamız

Detaylı

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104 EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI 104 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 7. Dönemi boyunca, EMO-Genç çalışmalarına oldukça önem vermiş oda ile bağlarının gelişmesi yönünde çalışmalar yürütmüştür. Teknik geziler, tanışma toplantıları,

Detaylı

BİLGE KUNDUZ ULUSLARARASI ENFORMATİK VE BİLGİ İŞLEMSEL DÜŞÜNME ETKİNLİĞİ: 2015 YILI UYGULAMA RAPORU YASEMİN GÜLBAHAR FİLİZ KALELİOĞLU DİLEK DOĞAN

BİLGE KUNDUZ ULUSLARARASI ENFORMATİK VE BİLGİ İŞLEMSEL DÜŞÜNME ETKİNLİĞİ: 2015 YILI UYGULAMA RAPORU YASEMİN GÜLBAHAR FİLİZ KALELİOĞLU DİLEK DOĞAN BİLGE KUNDUZ ULUSLARARASI ENFORMATİK VE BİLGİ İŞLEMSEL DÜŞÜNME ETKİNLİĞİ: 2015 YILI UYGULAMA RAPORU YASEMİN GÜLBAHAR FİLİZ KALELİOĞLU DİLEK DOĞAN İÇİNDEKİLER Rapor Hakkında... 3 Etkinlik Soruları Hakkında...

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 11-12 Aralık 2014 - BURSA www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Yeşil Şehirler Zirvesi, İtibar Yönetimi Enstitüsü tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayelerinde, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Sektör Temsilcileri Toplantısını Gerçekleştirdi 06 Nisan 2016 - İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 4. Sektör temsilcileri toplantısı 06

Detaylı

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ PROJENİN TANIMI; Bu proje, bağımlılıkla mücadele alanında paydaşlarımızla etkin bir işbirliği çerçevesinde

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Finansman Yapısının Güçlendirilmesi ve Yeniden Yapılandırılması için Altyapı Geliştirme Projesi II. Faz Genel Sağlık Sigortası Sağlık Bakım Hizmetleri Ödemeleri

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI'NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

STÖ Ağları/Platformlar için Açık Çağrı: Stratejik İletişim Kapasite Geliştirme Eğitim Programı. Arka Plan. Program Hakkında

STÖ Ağları/Platformlar için Açık Çağrı: Stratejik İletişim Kapasite Geliştirme Eğitim Programı. Arka Plan. Program Hakkında TACSO Sivil Toplum Kuruluşları için Teknik Destek - 2 (TACSO 2) AB IPA Ülkeleri; EuropeAid/133642/C/SER/Multi STÖ Ağları/Platformlar için Açık Çağrı: Stratejik İletişim Kapasite Geliştirme Eğitim Programı

Detaylı

[ ab2018.karabuk.edu.tr ]

[ ab2018.karabuk.edu.tr ] [ ab2018.karabuk.edu.tr ] ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU PAYDAŞLARIMIZ KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç 1: Kurumsal Tanınırlığı Artırmak Hedef 1: 2015 yılı sonuna kadar

Detaylı

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLU Bu yıl 4. sünü düzenleyeceğimiz GETEK te sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız. Elektrik

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI Değerli Sektör Paydaşımız, 20-21 Mayıs 2015 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi

Detaylı

ISCTurkey 2015 Düzenleme Kurulu. Konferans Yeri ODTU Kongre ve Kültür Merkezi, Ankara/TÜRKİYE

ISCTurkey 2015 Düzenleme Kurulu. Konferans Yeri ODTU Kongre ve Kültür Merkezi, Ankara/TÜRKİYE Bilgi Güvenliği Derneği tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Gazi Üniversitesi, ODTÜ, İTÜ ve BTK tarafından destekleniyor.

Detaylı

100 YILLIK TARİH EN BAŞARILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 3 KAMPÜS 1500 DÖNÜM ARAZİ 10 FAKÜLTE 1.600 AKADEMİSYEN 30.000 ÖĞRENCİ

100 YILLIK TARİH EN BAŞARILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 3 KAMPÜS 1500 DÖNÜM ARAZİ 10 FAKÜLTE 1.600 AKADEMİSYEN 30.000 ÖĞRENCİ 100 YILLIK TARİH EN BAŞARILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 3 KAMPÜS 1500 DÖNÜM ARAZİ 10 FAKÜLTE 1.600 AKADEMİSYEN 30.000 ÖĞRENCİ TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK İKİNCİ TEKNOPARKI ŞİRKET SAYISI: 120 AR-GE ELEMANI SAYISI: 2000

Detaylı

5. Türkiye PostgreSQL Konferansı - PGDay.Istanbul. Sponsorluk Dosyası.

5. Türkiye PostgreSQL Konferansı - PGDay.Istanbul. Sponsorluk Dosyası. 5. Türkiye PostgreSQL Konferansı - PGDay.Istanbul Sponsorluk Dosyası sponsor@pgday.istanbul 5. Türkiye PostgreSQL Konferansı - PGDay.Istanbul 2011 yılında ilkini düzenlediğimiz PostgreSQL konferansının

Detaylı

::::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::::

::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

PROJE EKİBİ Prof. Dr. Ahmet AYAR Prof. Dr. Bayram YILMAZ Prof. Dr. Selim KUTLU ( Prof. Dr. Nurettin AYDOĞDU Prof. Dr.

PROJE EKİBİ Prof. Dr. Ahmet AYAR Prof. Dr. Bayram YILMAZ Prof. Dr. Selim KUTLU ( Prof. Dr. Nurettin AYDOĞDU Prof. Dr. Projemiz kapsamında, sadece Tıp Fakültesi Öğretim Elemanları için "Sağlık Bilimleri Alanında TÜBİTAK için Araştırma Proje Önerisi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi", 30-31 Ocak-1 Şubat 2015 tarihleri

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

KOMİSYON SORUMLULUK ALANI ALT KURUL KOMİSYONU Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN BAŞKAN Yrd. Doç. Dr. Ayşe ÖZDEMİR

KOMİSYON SORUMLULUK ALANI ALT KURUL KOMİSYONU Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN BAŞKAN Yrd. Doç. Dr. Ayşe ÖZDEMİR KOMİSYON SORUMLULUK ALANI ALT KURUL KOMİSYONU Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN BAŞKAN Yrd. Doç. Dr. Ayşe ÖZDEMİR Prof. Dr. Galip SAİD Prof. Dr. Mahmut KARTAL Prof. Dr. Selman KARAYILMAZLAR SEKRETERYA MÜHENDİSLİK

Detaylı

Yönetim Kurulunun Atanması. DİMER Kuruluş. Merkezin Kuruluşu Atamaların Yapılması Amaçları. YK atamaları 10 Kasım 2009 da yapılmıştır.

Yönetim Kurulunun Atanması. DİMER Kuruluş. Merkezin Kuruluşu Atamaların Yapılması Amaçları. YK atamaları 10 Kasım 2009 da yapılmıştır. (DİMER) Bilgilendirme Toplantısı Kültür Merkezi R Salonu 7 Nisan 202, Sıhhiye-ANKARA Merkezin Kuruluşu Atamaların Yapılması Amaçları Doç. Dr. S. Sadi SEFEROĞLU, Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri

Detaylı

AKADEMİ. Eğitim Kataloğu GELECEĞE YÖN VERENLERİN AKADEMİSİ. * Bu katalog ETZ Akademi tarafından hazırlanan eğitimleri içermektedir.

AKADEMİ. Eğitim Kataloğu GELECEĞE YÖN VERENLERİN AKADEMİSİ. * Bu katalog ETZ Akademi tarafından hazırlanan eğitimleri içermektedir. AKADEMİ GELECEĞE YÖN VERENLERİN AKADEMİSİ 20 18 Eğitim Kataloğu * Bu katalog ETZ Akademi tarafından hazırlanan eğitimleri içermektedir. Eğitimde Teknoloji Entegrasyonu ve Öğretim Tasarımı Her branştan

Detaylı

ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI

ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE 2018 2019 ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI Hazırlayan : Özel Öğretim Kurumları Birliği (ÖZKURBİR) Dersin Adı : Bilişim

Detaylı

EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ İLE KAYITLI KADIN İSTİHDAMI ARTMAYA DEVAM EDİYOR

EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ İLE KAYITLI KADIN İSTİHDAMI ARTMAYA DEVAM EDİYOR EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ İLE KAYITLI KADIN İSTİHDAMI ARTMAYA DEVAM EDİYOR Sosyal Güvenlik Kurumu nun yürüttüğü, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti nin ortaklaşa finanse ettiği Evde Çocuk Bakım Hizmetleri

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ KAZANANLAR LİSTESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ KAZANANLAR LİSTESİ PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) 2006 1 Yatay Geçiş Ek Madde 1 12 2 326.657 1 1*********6 CAVİT EROL MARMARA ÜNİVERSİTESİ 328.42 SAY 2 1.52 326.657 Kazandı PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) 2008 1 Yatay Geçiş Ek Madde

Detaylı

Mobil Teknoloji ve Uygulamaların Eğitsel Kullanımına Yönelik Bir Değerlendirme

Mobil Teknoloji ve Uygulamaların Eğitsel Kullanımına Yönelik Bir Değerlendirme Mobil Teknoloji ve Uygulamaların Eğitsel Kullanımına Yönelik Bir Değerlendirme Nilgün KEÇEL & Prof. Dr. Süleyman Sadi SEFEROĞLU Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri

Detaylı

BASIN DAVETİ. Sayın Basın Mensubu,

BASIN DAVETİ. Sayın Basın Mensubu, Sayın Basın Mensubu, BASIN DAVETİ Otistik Çocukları Koruma ve Yönlendirme Derneği nin, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından desteklenen, OTİZM VE KAYNAŞTIRMA EĞİTİMİ PROJESİ uygulamaya geçirilmiştir.

Detaylı

1 STRATEJİK PLANLAMA SÜRECİ

1 STRATEJİK PLANLAMA SÜRECİ 1 STRATEJİK PLANLAMA SÜRECİ 1.1 STRATEJİK PLANLAMA YAKLAŞIMI MSGSÜ Stratejik Planlama çalışmaları 10.12.2003 tarih ve 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 9. maddesine dayanarak 26.05.2006

Detaylı

Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı 02.01.2015-31.12.2015 ÇALIŞMA RAPORU

Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı 02.01.2015-31.12.2015 ÇALIŞMA RAPORU Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı 02.01.2015-31.12.2015 ÇALIŞMA RAPORU Antalya Kepez Belediyesi Kurs Merkezlerinde (AKMEK) lerde kurs gören kadınlara Kadının genetik ve kan sağlığı konusunda, Çocuk Genetik

Detaylı

4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI

4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 26-27 Kasım 2015, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI 1 İtibar Yönetimi Enstitüsü ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğiyle 26-27 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul da 4. Uluslararası

Detaylı

Engelsiz Eğitim ve Yaşam Sosyal İçerikli Televizyon Programı SPONSORLUK DOSYASI

Engelsiz Eğitim ve Yaşam Sosyal İçerikli Televizyon Programı SPONSORLUK DOSYASI Engelsiz Eğitim ve Yaşam Sosyal İçerikli Televizyon Programı SPONSORLUK DOSYASI Programın Adı: HAYATA VARIM Programın Hedef Kitlesi: Türkiye de resmi rakamlara göre 8,5 milyon engelli vatandaşımız vardır.

Detaylı

Kimya Kongresi. 28. Ulusal. 15-21 Ağustos 2016 MERSİN. Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü. (Uluslararası Katılımlı)

Kimya Kongresi. 28. Ulusal. 15-21 Ağustos 2016 MERSİN. Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü. (Uluslararası Katılımlı) 28. Ulusal Kimya Kongresi (Uluslararası Katılımlı) 15-21 Ağustos 2016 Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü MERSİN SPONSORLUK DOSYASI www.kimya2016.org DİZİN Genel Bilgiler 2 Destek

Detaylı

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1 Y A K A M O Z G A Z E T E S İ HAZİRAN 2013 EĞERCİ İLKOKULU / ORTAOKULU YIL: 2 SAYI: 4 OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ Saygıdeğer öğretmenlerimiz, sevgili öğrenciler

Detaylı

PMI TÜRKİYE SPONSORLUK

PMI TÜRKİYE SPONSORLUK PMI TÜRKİYE SPONSORLUK PMI & PMI TÜRKİYE HAKKINDA NEDEN PMI TÜRKİYE YE SPONSOR OLMALISINIZ? PROJE YÖNETİM ZİRVESİ İçindekiler GEÇMİŞ PROJE YÖNETİM ZİRVELERİ SPONSORLUK HAKLARI İLETİŞİM BİLGİLERİ 2 PMI

Detaylı

VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ NEVRUZ LA BAHARA MERHABA PROJESİ 2015,VEZİRKÖPRÜ

VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ NEVRUZ LA BAHARA MERHABA PROJESİ 2015,VEZİRKÖPRÜ VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ NEVRUZ LA BAHARA MERHABA PROJESİ 2015,VEZİRKÖPRÜ Projenin Adı: Nevruzla Bahara Merhaba Projenin Tanıtımı: Tarihimizde geçmişimizde yer alan nevruz bayramını

Detaylı

Yıldızlar Zirveyi aydınlatıyor...

Yıldızlar Zirveyi aydınlatıyor... Yıldızlar Zirveyi aydınlatıyor... İLKİNİ GEÇTİĞİMİZ YIL GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ SPOR İLETİŞİMİ ZİRVESİ, SPOR MARKALARI VE KURUM MARKALARININ BİR ARAYA GELMESİNİ SAĞLAYAN, SPOR MARKALARI VE KURUM MARKALARININ

Detaylı

Kütüphan-e Türkiye Planlama ve Pilot Uygulama Projesi Eğitim Çalışmaları Genel Değerlendirmesi. Eğitim Çalışma Grubu

Kütüphan-e Türkiye Planlama ve Pilot Uygulama Projesi Eğitim Çalışmaları Genel Değerlendirmesi. Eğitim Çalışma Grubu Kütüphan-e Türkiye Planlama ve Pilot Uygulama Projesi Eğitim Çalışmaları Genel Değerlendirmesi Eğitim Çalışma Grubu Sunum Planı Planlama ve Ön Hazırlık Altyapı Çalışmaları Kütüphane Personeli Eğitimi Pilot

Detaylı

Fen / Fizik Öğretimi I : Açılımlar, Gelişmeler ve Yeni Yaklaşımlar Fen ve Teknoloji/Fizik Öğretim Programlarının

Fen / Fizik Öğretimi I : Açılımlar, Gelişmeler ve Yeni Yaklaşımlar  Fen ve Teknoloji/Fizik Öğretim Programlarının Fen / Fizik Öğretimi I : Açılımlar, Gelişmeler ve Yeni Yaklaşımlar Fen ve teknoloji okuryazarlığının toplumda yaygınlaştırılması için, Fen Bilgisi/Fizik öğretmenlerinin yeterlik ve yetkinliklerinin artırılması

Detaylı

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle Bilişim Sektörünün değerli çalışanları, sektörümüze katkı sağlayan bilişim dostları, Bilindiği üzere Türkiye Bilişim Derneği, Bilişim Sektörünün gelişmesi amacıyla tam 40 yıldır çalışmalarına aralıksız

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ. Nispetiye Cad. Belediye Sitesi A4 Blok No:14A Etiler İstanbul Telefon: / Faks:

AVRUPA BİRLİĞİ. Nispetiye Cad. Belediye Sitesi A4 Blok No:14A Etiler İstanbul Telefon: / Faks: AVRUPA BİRLİĞİ VE KALKINMA AJANSLARI İÇİN UYGULAMALI PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ Avrupa Birliği; Türkiye de her yıl farklı katılım öncesi mali yardım programları kapsamında Türkiye de çeşitli konularda hibe

Detaylı

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel Davet Yazısı Sağlık Sektörünün Değerli Mensupları, Sağlık Ekonomisi ve Politikası Derneği (SEPD), 25 Eylül 2009 tarihinde sağlık ekonomisi ve politikası

Detaylı

EKO GERİ DÖNÜŞÜM GEZİSİ

EKO GERİ DÖNÜŞÜM GEZİSİ E-TWİNNİNG PROJEMİZ Okulumuz 9. Sınıf öğrencileri İngilizce öğretmenimiz Firenur Koç eşliğinde Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında düzenlenen etwinning projesine başlamışlardır. Konusu

Detaylı

Bahsettiğim gibi bu tecrübeler bize eksik yanlarımızı göstermiş ve öğretmiştir. Yaptığımız araştırmalar sonucu, Dünyanın önde gelen tüm

Bahsettiğim gibi bu tecrübeler bize eksik yanlarımızı göstermiş ve öğretmiştir. Yaptığımız araştırmalar sonucu, Dünyanın önde gelen tüm 26 Ağustos 2013 - TUROB Öğle Yemeği - Haliç Kongre Merkezi Sayın Üyelerimiz, Sayın Konuklarımız ve Değerli Basın Mensupları, Geleneksel Öğlen Yemeğimize hepiniz hoş geldiniz. Malumlarınız olduğu üzere

Detaylı

2014 YILI EĞİTİMDE VE PSİKOLOJİDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME DERNEĞİ FAALİYET RAPORU

2014 YILI EĞİTİMDE VE PSİKOLOJİDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME DERNEĞİ FAALİYET RAPORU 2014 YILI EĞİTİMDE VE PSİKOLOJİDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME DERNEĞİ FAALİYET RAPORU Derneğin Kuruluşu (28 Mart 2013) 06-106-093 kütük numarası ile 28 Mart 2013 tarihinde derneğimiz resmen kurulmuştur. Olağan

Detaylı

Microsoft Yenilikçi Öğretmenler ğ Programı 2008 Türkiye Forumu

Microsoft Yenilikçi Öğretmenler ğ Programı 2008 Türkiye Forumu Microsoft Yenilikçi Öğretmenler ğ Programı 2008 Türkiye Forumu Sınıf Kitaplıkları Kitap Okumak Kitap Okutmaktır Ankara Yenimahalle Emin Sağlamer İlköğretim Okulu 8-10 Ekim, İstanbul İçindekiler Proje Gurubu

Detaylı

TÜRK FİZYOLOJİK BİLİMLER DERNEĞİ KONGRE DÜZENLEME YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRK FİZYOLOJİK BİLİMLER DERNEĞİ KONGRE DÜZENLEME YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRK FİZYOLOJİK BİLİMLER DERNEĞİ KONGRE DÜZENLEME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu yönergenin amacı Türk Fizyolojik Bilimler Derneği Kongresinin hazırlık ve yürütme

Detaylı

III. TÜBERKÜLOZ SEMPOZYUMU VE III. TÜBERKÜLOZ LABORATUVAR TANI YÖNTEMLERİ UYGULAMALI KURSU. 25-27 Kasım 2004

III. TÜBERKÜLOZ SEMPOZYUMU VE III. TÜBERKÜLOZ LABORATUVAR TANI YÖNTEMLERİ UYGULAMALI KURSU. 25-27 Kasım 2004 III. TÜBERKÜLOZ SEMPOZYUMU VE III. TÜBERKÜLOZ LABORATUVAR TANI YÖNTEMLERİ UYGULAMALI KURSU 25-27 Kasım 2004 Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonu Düzenleyenler KLİMİK DERNEĞİ TÜBERKÜLOZ

Detaylı

3.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI

3.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 3.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 13-14 Kasım 2014, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI 1 Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İtibar Yönetimi Enstitüsü ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğiyle

Detaylı

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BİLİŞİM EĞİTİM KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA DERNEĞİ www.bekad.org Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016 Konu : Üniversitelere Özel Yök Çalıştayı... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BEKAD Bilişim Eğitim Kültür

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞME GÜNLERİ VE SAATLERİ

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞME GÜNLERİ VE SAATLERİ SINIF ÖĞRETMENLERİ YÖNETİM / KOORDİNATÖR / REHBER ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI Nazmi ERCAN Lise Müdür Yardımcısı Tüzün ULUKAN Ortaokul Müdür Yardımcısı 7-8 Gürkan PİŞKİN Ortaokul

Detaylı

Etkinliklere katılım, ücretli ve kontenjan ile sınırlıdır.

Etkinliklere katılım, ücretli ve kontenjan ile sınırlıdır. 24-26 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Future Learning 2016 konferansımızda bu yıl birbirinden ilginç konu başlıklarına sahip eğitimler ve atölye çalışmaları gerçekleştirilecektir. Etkinliklere

Detaylı

19-21 Haziran 2009 Ege Üniversitesi Muhittin Erel Amfisi -İzmir

19-21 Haziran 2009 Ege Üniversitesi Muhittin Erel Amfisi -İzmir 2009 Ege Üniversitesi Muhittin Erel Amfisi - Değerli Acil Tıp Ailesi, Bu yıl 4. sünü gerçekleştireceğimiz, öncelikli olarak acil tıp alanında uzmanlık eğitimi gören araştırma görevlilerine ulaşmayı ve

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 205 Eylem Planı NO ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİK NO ETKİNLİĞİN ADI SORUMLU KURUM/KİŞİ TARİH İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

ROBOTİK KODLAMA ELEKTRONİK ve 3B TASARIM EĞİTİMİ

ROBOTİK KODLAMA ELEKTRONİK ve 3B TASARIM EĞİTİMİ ROBOTİK KODLAMA ELEKTRONİK ve 3B TASARIM EĞİTİMİ Eğitim Programı 1. Genel Koşullar - Atölyeler 7-15 yaş aralığındaki katılımcılar ile en fazla 15 kişilik gruplar halinde - Atölyeler Makine Mühendisleri

Detaylı

Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU

Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU 2000 Sayfa No: İÇERİK Kapak 2 İçerik 3 1. AKEV Hakkında 4 2. Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu 5 3. Özet 6 4. Faaliyetler ve Çıktılar 8 5. Genel Başarı Göstergeleri

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov.

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov. 6 6 5. RİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI SPONSORLUK DOSYASI 14-16 OCAK 2016 WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye www.evf.gov.tr info@evf.gov.tr FORUM HAKKINDA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ndan üst

Detaylı

8 ARALIK 2014 INTERCONTINENTAL İSTANBUL TÜRKİYE KUAFÖRLÜK KONGRESİ

8 ARALIK 2014 INTERCONTINENTAL İSTANBUL TÜRKİYE KUAFÖRLÜK KONGRESİ 8 ARALIK 2014 INTERCONTINENTAL İSTANBUL TÜRKİYE KUAFÖRLÜK KONGRESİ TÜRKİYE KUAFÖRLÜK KONGRESİ Türkiye nin kuaförlük sektöründeki ilk ve tek uluslararası Master Class eğitim platformu Academy Türkiye, Türkiye

Detaylı

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI X. TKYD KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI 19 OCAK 2017 Intercontinental İstanbul Otel KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ HAKKINDA 2 Türkiye nin önde gelen şirketlerinin yönetim

Detaylı

MATE PROJE TOPLANTISI

MATE PROJE TOPLANTISI Çok Disiplinli Yaklaşım Kullanılarak Erken Çocukluk Eğitimi Bölümü Meslek Dersi Öğretmenlerinin Kapasitelerinin Geliştirilmesi. MATE PROJE TOPLANTISI Multidisciplinar Approach to improve the competences

Detaylı

GEDİZ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

GEDİZ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ GEDİZ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Merkezimiz, 2010 yılında, GEDİZ ÜNİVERSİTESİ nin sürekli eğitim programlarını düzenlemek ve bu yolla Üniversitemizin kamu, özel sektör ve

Detaylı

T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU

T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ 31.07.2015 GİRİŞ Ahiler Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Enerji

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

18/11/2015 TARİHLİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

18/11/2015 TARİHLİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI Sıra No 8//205 TARİHLİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI Başvurduğu BÖL/ABD/ASD/PROG. ALES'in %60'ı ÖĞRETİM GÖREVLİSİ Yabancı Dil Puanı Yabancı Dil Puanının %40'ı (Puan Sıralamasına

Detaylı

T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YARDIMCI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YARDIMCI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YARDIMCI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ YARDIMCI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 201-2019 STRATEJİK PLANI YIL SONU FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç : 1 Stratejik

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

2016 KONYA İKİ DOĞU İKİ BATI ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ BAŞVURU KLAVUZU

2016 KONYA İKİ DOĞU İKİ BATI ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ BAŞVURU KLAVUZU 2016 KONYA İKİ DOĞU İKİ BATI ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ BAŞVURU KLAVUZU İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneğinin düzenlediği, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı nın katkılarıyla

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

Gün boyu devam eden Batı Karadeniz Acil Tıp Günleri: Karabük Sempozyumu katılımcıların katılım sertifikalarını alması ile sona erdi.

Gün boyu devam eden Batı Karadeniz Acil Tıp Günleri: Karabük Sempozyumu katılımcıların katılım sertifikalarını alması ile sona erdi. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Koyuncu nun organizasyonluğunda Batı Karadeniz Acil Tıp Günleri: Karabük Sempozyumu Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Hamit Çepni

Detaylı

GTÜ Bilgisayar Topluluğu

GTÜ Bilgisayar Topluluğu GTÜ Bilgisayar Topluluğu Tanıtım Dökümanı Şubat 2016 tarihinden itibaren GTÜ Bilgisayar Topluluğunun yapmış olduğu faaliyetlerin kapsamlı incelemesini içerir. GTÜ Bilgisayar Topluluğu Tanıtım Dökümanı

Detaylı

PANEL: "Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş"

PANEL: Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş E- BÜLTEN Sayı: 03 Mart 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com PANEL: "Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş" Odamızın paydaşı olduğu BUSİAD Gıda Uzmanlık Grubu

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SEKTÖRÜNDE BECERİ AÇIĞI VE İYİ ÖRNEKLER

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SEKTÖRÜNDE BECERİ AÇIĞI VE İYİ ÖRNEKLER BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SEKTÖRÜNDE BECERİ AÇIĞI VE İYİ ÖRNEKLER Editör DR. CEYHUN GÖCENOĞLU Türkiye Bilişim Vakfı na verdiği destekten ötürü teşekkür ederiz. ÖNSÖZ Haziran 2016 Ekonomik kalkınma kapsamında;

Detaylı

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM (Association for Computing Machinery) 100.000 i aşkın üyesiyle alanında dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip, eğitsel ve bilimsel bir bilişim topluluğudur. 1947

Detaylı

DİJİTALLEŞME SÜRECİNDE OLAN TÜRKİYE İÇİN, KAMU VE TÜM SEKTÖRLERDE DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRELİM

DİJİTALLEŞME SÜRECİNDE OLAN TÜRKİYE İÇİN, KAMU VE TÜM SEKTÖRLERDE DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRELİM TBD Kamu-BİB 20 ve BİMY 25 Bütünleşik Etkinliği, Cumhurbaşkanlığı, Bağlı Kuruluşlar, Bakanlıklar, Yerel Yönetimler, Üniversite Akademi, Özel Sektör, STK Temsilcileri, Bilim İnsanları, Bilişim Profesyonelleri

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSELERE YÖNELİK ROBOTİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSELERE YÖNELİK ROBOTİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSELERE YÖNELİK ROBOTİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. Bu şartname, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından (belgenin geri kalanında Fakülte

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

5) PROJE UYGULAMA TAKVİMİ AÇIKLAMA. Projenin öngörülen başlangıç Tarihi : 01.07.2012. Projenin Öngörülen Bitiş Tarihi : 30.06.2013. Yapılacak işin adı

5) PROJE UYGULAMA TAKVİMİ AÇIKLAMA. Projenin öngörülen başlangıç Tarihi : 01.07.2012. Projenin Öngörülen Bitiş Tarihi : 30.06.2013. Yapılacak işin adı 5) PROJE UYGULAMA TAKVİMİ Projenin öngörülen başlangıç Tarihi : 01.07.2012 AÇIKLAMA Projenin Öngörülen Bitiş Tarihi : 30.06.2013 S.No Yapılacak işin adı Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak - 2013

Detaylı

Proje Destekçileri Destekçileri

Proje Destekçileri Destekçileri EKİM 2015 1 Proje Ortakları Proje Proje Destekçileri Destekçileri Proje Özeti Projenin Süresi 24 ay Projenin Amacı 5.000 kadına yönelik yapılacak eğitim çalışmalarının, çeşitli aktivitelerle desteklenerek,

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 11 OCAK 2015 TARİHİNDE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROLARI İÇİN YAPILAN ÖNDEĞERLENDİRME SONUÇLARI

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 11 OCAK 2015 TARİHİNDE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROLARI İÇİN YAPILAN ÖNDEĞERLENDİRME SONUÇLARI 11 OCAK 2015 TARİHİNDE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROLARI İÇİN YAPILAN ÖNDEĞERLENDİRME SONUÇLARI S.No Adı Soyadı Fakülte Anabilim Dalı Ales Notu KPDS/ÜDS Notu Diploma Notu Öndeğerlendirme A Ç I K L A M A L

Detaylı

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 Ardahan da Aile İrşat ve Rehberlik Büromuz 09 Ocak 2012 tarihinde kurulmuştur. AİRB Çalışma Odası TANITIM BROŞÜRÜMÜZ Büromuzun kurulduğu

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

RESMİ TOPLANTIMIZDA HALKBANKASI ÇANAKKALE ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ KONUĞUMUZ OLDU

RESMİ TOPLANTIMIZDA HALKBANKASI ÇANAKKALE ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ KONUĞUMUZ OLDU RESMİ TOPLANTIMIZDA HALKBANKASI ÇANAKKALE ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ KONUĞUMUZ OLDU Ankara Ostim Rotary Kulübü kurucu üyesi Metin Sonugelen, işi dolayısıyla Rotary kulübünden ayrılmış ve şehrimiz Halk Bankası Müdürü

Detaylı

KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK DAVETİ"

KAMU-BİB'19 SPONSORLUK DAVETİ KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK DAVETİ" TBD Kamu-BİB'19 "26-29 Ekim 2017" Tarihlerinde Vogue Otel Bodrum'da gerçekleştiriliyor. 2017 Ana temasını "Dijital Devlet" olarak belirlediğimiz Kamu-BİB 19 etkinliğimizde,

Detaylı