PICK-UP AWARD YENİ NISSAN NAVARA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PICK-UP AWARD YENİ NISSAN NAVARA"

Transkript

1 PICK-UP AWARD YENİ NISSAN NAVARA

2 GEÇMİŞTEN ALDIĞI GÜÇLE DAİMA EN ÖNDE O, 1935 yılında üretimine başlanan Nissan Pick-Up serisinin en yeni temsilcisi 1977 yılında King Cab (Tek Kabin), 2005 yılında ise yenilikçi C kanallı bağlama sistemi ile sektörde çığır açan Nissan, şimdi de 360 çevre görüş sistemi ile çok noktadan bağlantılı 5 kollu ve helezon yaylı arka süspansiyon sistemi üzerinde 1 ton yük taşıma kapasitesini Pick-Up segmentinde ilk kez sizlere sunuyor. Nissan ın gurur duyduğu bu miras, bugün 14 MİLYON PICK-UP SAHİBİ tarafından dünyanın her yerine taşınıyor, 180 ÜLKEDE yollara kazınıyor. 80 YILLIK GÜÇ

3 YAKIT EKONOMİSİNDE DE ÖNE GEÇİN. Tarih boyunca güçlü ve güvenilir Pick-Up lar üreten Nissan, size arzu ettiklerinizi sunabilmek için kendini sürekli yenilemeye devam ediyor. Milyonlarca kilometre ile kendini kanıtlamış Nissan NAVARA, 2.3 litrelik çift turbo 190 HP dizel ya da tek turbo 160 HP dizel motor seçenekleriyle bir Pick-Up tan bekleyebileceğiniz en iyi yakıt tasarrufuna ve en üstün performansa sahip. 100 km de yalnızca 6.4 litre* yakıt harcayan NAVARA ile yolunuzda dur durak bilmeden ilerleyeceksiniz. Onun direksiyonuna geçin, güçlü, güvenli ve son derece konforlu bir sürüşün keyfini çıkarın. * Düz vitesli versiyonlarda karışık yakıt tüketimidir.

4 HAFTA İÇİ İŞ, HAFTA SONU KEYİF. Yeni Nissan NAVARA Pick-Up, rakiplerinde bulunan üç yönlü kanal kesitli şasi yerine, tamamen kapalı tam boy merdiven gövdeli şasiye sahiptir. Ayrıca Pick-Up segmentinde türünün tek örneği olarak çok noktadan bağlantılı, 5 kollu ve helezon yaylı arka süspansiyon sistemini 1 ton yük taşıma ve 3.5 ton çekme kapasitesiyle birlikte sunabilmektedir. Bu da size, yük taşıma kapasitesinden ödün vermeden daha güvenli bir sürüş ve daha iyi bir yol tutuşu sağlamaktadır. YAKLAŞMA AÇISI 32.2 SUDAN GEÇME YÜKSEKLİĞİ 600 mm Bilgiler, Navara 4x4 dci Platinum A/T versiyonuna ait olup diğer versiyonlarda farklılık gösterebilir. AYRILMA AÇISI 25.1 YERDEN YÜKSEKLİK 230 mm GÜCE SAHİP OLAN HAYATA HÜKMEDER! 3.5 ton çekiş gücü ile her arazide yüksek performansın tadını çıkarın. Yeni Nissan NAVARA nın tamamen kapalı merdiven gövdeli şasisi, gelişmiş yapısal esnemezlik açısından güçlü ve yüksek çekme dayanımlı çelikten yapılmıştır.

5 ABLSD Yokuş İniş Destek Sistemi Yokuş Kalkış Destek Sistemi HEM ARAZİDE HEM ŞEHİR İÇİNDE ÖNE GEÇİN. İster zorlu arazilerde ister şehirde Nissan NAVARA için engel yok! Hafif arazi yolları için 4WD HI (4x4 Yüksek Hız); kum, kar ya da yoğun çamur gibi zorlu araziler için 4WD LO (4x4 Düşük Hız) ve asfalt yollar için 2WD (4x2 Sadece Arkadan İtiş) olmak üzere üç farklı sürüş moduyla yeni Nissan NAVARA her türlü koşula hazır. Yokuş Kalkış Desteği, Yokuş İniş Desteği ve ABLSD sayesinde yeni NAVARA, 2WD modunda da mükemmel çekiş gücüne sahip bir Pick-Up. 4x4 Kabiliyeti Yokuş Kalkış Destek Sistemi: 10 derece üzerindeki eğimli yollarda durduktan sonra tekrar gaza bastığınızda geriye kaymanızı önler. Yokuş İniş Destek Sistemi: Yokuşu güvenle inebilmeniz için frenleri kullanarak hızınızı 7 km/s de sınırlamanıza yardımcı olur. ABLSD Sistemi: Kum, kar ya da yoğun çamurlu arazilerde patinaj yapan tekerleklere fren uygulayarak kilitli diferansiyel fonksiyonunu gerçekleştirir. Böylece aracınız en zorlu koşullarda bile güvenli ve performanslı sürüş sağlar. İlgili donanımlar versiyonlara göre farklılık gösterebilir.

6 KENDİ DEĞERİNİ BİLENLERE Dışarıdan baktığınızda güçlü bir 4x4 Pick-Up, içine girdiğinizde ise adeta konforlu bir salon... Nissan NAVARA, ergonomik gösterge paneli ve kullanılan yüksek kalite malzemeleriyle size kendinizi daima özel hissettirecek.

7 RAHATINIZA BAKIN! Nissan NAVARA nın direksiyonuna geçtiğinizde uzay araçlarında kullanılan teknolojilerden ilham alınarak üretilen omurga destekli koltuklarda rahatlayabilir, çift bölgeli klima ile araç içi ısıyı kontrol edebilir ve yola multi-link arka süspansiyon sisteminin sağladığı sarsıntısız sürüş konforu ile devam edersiniz. Yolculuk sırasında dar alanlarda manevra yapmanız gerektiğinde ise çevre görüş sistemi işinizi kolaylaştırır.

8 HAYATIN YÜKÜNÜ ÇEKER! Yeni Nissan NAVARA, 3.5 ton çekme gücü ve 1 tonun üzerinde yük taşıma kapasitesi ile zorlu görevlerin üstesinden gelecek şekilde tasarlandı. Üstelik hafif bagaj kapağı sayesinde yükleme ve boşaltma işlemleri çok daha kolay.

9 HAYATA YER AÇIN. Zekice tasarlanmış iç mekan, size hem iş hem de günlük kullanım için çok sayıda akıllı saklama alanı sunuyor. Yan ceplerde, geniş torpido gözünde ve orta konsolda eşyalarınızı koyabileceğiniz pek çok alan bulacaksınız. Orta konsoldaki geniş bardaklıklar ve derin saklama alanı sayesinde ihtiyaç duyduğunuz şeyler her zaman elinizin altında.

10 BİRİNCİ SINIF BİR 4x4 İLE BİRİNCİ SINIFTA YOLCULUK Yeni Nissan NAVARA da, tüm koltuklarda olağanüstü bir konfor ve rahatlık sizi bekliyor. Uzay araçlarında kullanılan sıfır-yerçekimli koltuk teknolojisinden ilham alınarak tasarlanmış ön koltuklar, kan dolaşımını artırır ve uzun yolculukları çok daha konforlu bir hale getirir. Ayrıca, çift bölgeli klima kontrol sistemi sayesinde sürücü ve yolcu, sıcaklığı istediği gibi ayarlayabilir; yuvarlak havalandırma kanallarıyla tüm yolcular havayı istedikleri noktaya yönlendirebilirler. Bu da araçtaki herkes için konforlu bir yolculuk demek.

11 TÜM GÜÇ KONTROLÜNÜZDE. Hem de sadece birkaç küçük hareketle. Nissan NAVARA yı rahatça kullanabilmeniz için tüm kontrol araçları olması gereken yerde. Start/Stop düğmesi ve akıllı anahtar teknolojisi, anahtarı cebinizden çıkarmanıza gerek kalmadan kapıları açıp kapatabilmenizi ve aracı çalıştırabilmenizi sağlar. Şık, deri kaplı direksiyondaki kontrol düğmeleri ile ellerinizi direksiyondan ayırmadan hız sabitleyiciyi (cruise control) ve ses sistemini kontrol edebilir, Bluetooth Sistemi sayesinde telefon görüşmelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

12 NISSAN GELİŞMİŞ SÜRÜŞ YARDIM EKRANI: TEKNOLOJİ EMRİNİZDE! Etrafınızda pek çok şey olup biterken, araç kullanmaya odaklanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Kolay anlaşılır üç boyutlu ve eğimli tasarımıyla Gelişmiş Sürüş Yardım Ekranı dinlediğiniz müziklerden navigasyon sistemine kadar her türlü bilgiye ihtiyaç duyduğunuz her an ulaşmanızı sağlar.

13 SİZİ ANLAYAN BİR PICK-UP! NissanConnect sayesinde, yeni Nissan NAVARA akıllı telefonunuzun en iyi dostu olacak. Kendi seçtiğiniz müzikler, Facebook haber akışı, en son tweetler, TripAdvisor tüyoları ve çok daha fazlası, gösterge panelindeki 7 inç renkli dokunmatik ekrana ve akıllı telefonunuza entegre olarak, yolculuğunuz boyunca size eşlik ediyor. Yeni Nissan NAVARA, Nissan Navigasyon Sistemi, Bluetooth hands-free arama, Bluetooth üzerinden müzik yayını ve ipod/usb girişi ile sizi kendisinin bir parçası olmaya davet ediyor. Uygulamalar Türkiye de farklılık gösterebilir.

14 NISSAN GÜVENLİK KALKANI: GÜVENLİĞİNİZ ONA EMANET! Nissan Güvenlik Kalkanı: Üç temel alana odaklanmıştır. Bunlar, aracınızın sistemine ve çevreye dikkat etmek; beklenmedik durumların kontrol altına alınmasına yardımcı olmak; sizin, çevrenizdekilerin ve sevdiklerinizin güvenliğini sağlamaktır. ABS Fren Sistemi: Panik fren esnasında direksiyon hakimiyetinizi korumanıza yardımcı olur, böylece engellerin etrafından manevra yapabilirsiniz. Elektronik Fren Güç Dağıtımı (EBD): Arka tarafta ekstra ağırlık tespit ettiğinde arka frenlere otomatik olarak ekstra güç iletir. Çekiş Kontrol Sistemi (TCS): Yola daha fazla hakim olmanızı sağlar. Tekerlek kaymaya başladığında bunu algılayarak, çekiş gücünü iyileştirmek amacıyla motor gücünü azaltır ya da kayan tekerleğe fren basıncı uygular. Bölgesel Güçlendirilmiş Gövde: Çarpışma etkisini azaltmaya ve yolcuları korumaya yardımcı olur. Traversler, destek elemanları, ön ve arka burkulma bölgeleri ve enerji emici direksiyon mili ile yüksek yoğunlukta bir kabin yapısına sahiptir. 7 Hava Yastığı: İki ön hava yastığı, ön koltuklara monteli iki yan hava yastığı, tavana monteli iki yan perde hava yastığı ve yeni eklenen sürücü diz hava yastığı olmak üzere 7 adet hava yastığı mevcuttur. Çevre Görüş Sistemi: Gövdeye yerleştirilmiş dört kamera size aracın kuşbakışı görüntüsünü, bölünmüş ekran seçeneğiyle yakınlaştırılmış arka, ön ya da araç yan görüntülerini verir. ESP: Direksiyon hareketini ve frenleri izleyerek, şeridinizde kalmanızı sağlamak amacıyla, gerektiğinde motor gücünü azaltır ve ilgili tekerleklere fren basıncı uygular. ABLSD: Fren gücünü kullanarak yüksek hızda dönen taraftaki tekerlek itme gücüne rağmen bu tekerleğin kaymasını ve dönmesini azaltır, düşük hızda dönüş yapan taraftaki tekerleğin dönmesini sağlar. Böylece her koşulda (yokuş/kaygan yüzey/ kar) tekerlek çekiş gücünü dengede tutar. İlgili donanımlar versiyonlara göre farklılık gösterebilir.

15 DAHA SIKI ÇALIŞIR DAHA UZUN YAŞAR! O, yıllar boyunca size tüm gücüyle hizmet etmek için tasarlandı... Nissan ın son teknolojisi ile donatılmış olan bu araçla kusursuzluğun keyfine varın.

16

17 1 NISSAN NAVARA ORİJİNAL AKSESUARLARI İLE EN ÖNDEKİ YERİNİZİ KORUYUN. Yeni Nissan NAVARA orijinal aksesuarları ile aracınızı kendi kullanım ihtiyacınıza ve zevkinize göre dizayn edip farkınızı ortaya koyun. AÇILABİLİR ARKA KABİN KAPAĞI 4 2 BRAKE B R A K E 5 Merkezi Kilit Stop Lambası İç Aydınlatma* İç Döşeme* Açılır Pencereler* * Standart versiyonda mevcut değildir Yumuşak Plastik Kasa (tonneau) Kapağı 2- Sürgülü Kapak 3- Alüminyum Kasa (tonneau) Kapağı 4- Kabin 5- Yan Stil Barlar, Krom 6- Ön Stil Bar, Krom 7- Plastik Kasa Havuzu 8- Arka Kapak Plastik Koruması 9- Alüminyum Kasa Havuzu 7 8 9

18 RENKLER M: Metalik - O: Opak DÖŞEME SEÇENEKLERİ CAQ BRONZ (M) EAU ÇÖL SARISI (M) QM1 BEYAZ (O) KL0 GÜMÜŞ (M) VISIA - KUMAŞ TEKNA - KUMAŞ PLATINUM - DERİ GN0 SİYAH (M) K51 GRİ (M) Z10 KIRMIZI (O) BW9 LACİVERT (M) BOYUTLAR LASTİK EBADI A B BOYUTLAR A: Yükseklik: mm (Tavan rayları ile birlikte) B: Uzunluk: mm C: Genişlik: mm KASA BOYUTLARI Yükseklik: 474 mm 16" Çelik Jant VISIA 16" Alüminyum Alaşımlı Jantlar TEKNA 18" Alüminyum Alaşımlı Jantlar PLATINUM Uzunluk: mm Genişlik: mm C Broşürde yer alan renkler baskı tekniğinden dolayı gerçek renklerden farklılık gösterebilir. Nissan Otomotiv A.Ş. araç renklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Boyutlar versiyonlara göre farklılık gösterebilir. Tüm ürün gamı boyut bilgisi için lütfen teknik tabloya bakınız.

19 TEKNİK VERİLER DONANIM 2.3 dci 4x2 2.3 dci 4x2 2.3 dci 4x4 2.3 dci 4x4 2.3 dci 4x4 Tip Visia Tekna Visia Tekna Platinum Vites Kutusu M/T M/T M/T M/T A/T Motor Motor Hacmi (cc) 2,298 Motor Gücü (ps/dd) 160 / / Maximum Tork (Nm/rpm) Silindir / Valf Adedi 4/ 16 Emisyon Normu / Yakıt Tipi CO2 salımı (gr/km) (Şehir İçi / Şehir Dışı / Karışık) Performans Euro5 B+ / Dizel 192/156/ /155/183 Maksimum Hız (km/s) Hızlanma km/s (sn) Yakıt Tüketimi (lt/100 km) Şehir içi Şehir dışı x2 dci Visia M/T Dış Donanım Siyah Yan Aynalar Elektrik Kumandalı Yan Aynalar Far Yükseklik Ayarı Gecikmeli Sönen Ön Far Aydınlatma Sistemi Gündüz Farları Gündüz Farları Üzerinde Krom Detaylar Arka Sis Farı Gövde Rengi Tampon Gümüş Rengi Ön Izgara Yan Basamaklar Krom Cam Çerçeveleri Çamurluk Siyah Dış Kapı Kolları Otomatik Yanan Ön Farlar Arka Kasa Barı* Arka Demir Bar* Bagaj Kapaği Spoiler i Motor Kaputu Yalıtımı 16 Çelik Jant (255/70R 16) Tam Boy Stepne (Çelik Jant) İç Donanım 3 Kollu Üretan Direksiyon Simidi Üretan Vites Topuzu Üretan Park Freni Direksiyondan Kumandalı Müzik Sistemi Elektrik Kumandalı Ön ve Arka Camlar Sürücü Tarafı Tek Dokunuş Özellikli Otomatik Camlar Merkezi Kilit Sistemi Güç Soketi (12V) - 3 Adet Arka Havalandırma Kanalları Ön Kol Dayama Siyah Renk İç Kapı Kolları Kumaş Koltuklar (Visia Tipi) Sürücü Koltuğu - 6 Yöne Ayarlanabilen Yolcu Koltuğu - 4 Yöne Ayarlanabilen Sürücü Tarafı Tutunma Kolu Aktif Ön Koltuk Kafalıkları Konfor Bardak Tutucu - 2 Adet İçecek Gözü - Ön Kapı x 2, Arka Kapı x 2 Manuel Klima Hız Sabitleyici (Cruise Control) Hız Sınırlayıcı (Speed Limiter) Teknoloji Hoparlör - 4 Adet Bluetooth (Bas-Konuş Sistemi) Aux-in Bağlantısı USB Bağlantısı Gösterge Paneli - Monochrome Mekanizma Süspansiyon - Ön: Çift Salıncak Arka: Multi-link (5 link) Frenler - Ön: Disk Arka: Kampana Güvenlik Ön Hava Yastığı (Sürücü & Yolcu) Çocuk Koltuğu Sabitleme Mekanizması (ISOFIX) ABS, EBD, ESP ABLSD Fren Destek Sistemi (Brake Assist) Immobilizer 4x4 dci Visia M/T (4x2 dci Visia M/T Üzerine) 4x4 Geçiş Düğmesi Yokuş Kalkış Destek Sistemi Yokuş İniş Destek Sistemi Karışık Yakıt Deposu Kapasitesi (lt.) 80 * Sadece Visia versiyonunda bulunmaktadır. Frenler Ön / Arka Disk / Kampana Boyutlar-Kapasiteler Uzunluk x Genişlik x Yükseklik (mm) x x x x x x Dingil Mesafesi(mm) 3,150 Boş Ağırlık (kg) (min/max) Yük Taşıma Kapasitesi (kg) 1,097 1,017 1,006 Max. Çekme Kapasitesi (kg) 3,010 3,500 Lastik Ebadı 255/70 R16 255/70 R16 255/60 R18 Kasa Boyutları Uzunluk x Genişlik x Yükseklik (mm) / / 474 Arazi Kullanımı Yaklaşma Açısı (º) Ayrılma Açısı (º) Yerden Yükseklik (mm)

20 DONANIM DONANIM 4x2 dci Tekna M/T (4x2 dci Visia M/T Üzerine) Dış Donanım Krom Yan Aynalar Otomatik Katlanan Yan Aynalar Isıtmalı Yan Aynalar Otomatik Kararan İç Dikiz Aynası Yan Aynalara Entegre Edilmiş Sinyal Krom Arka Tampon Krom Dış Kapı Kolları Krom Detaylı Bagaj Açma Kapağı Ön Sis Farı Gölgelendirilmiş Ön Cam Motor Kapağı 16 Alüminyum Alaşımlı Jantlar (255/70R 16) İç Donanım 3 Kollu Deri Direksiyon Simidi Deri Vites Topuzu - Krom Detaylı Deri Park Freni Parlak Siyah Orta Konsol Makyaj Aynası - Sürücü ve Yolcu Tarafı Aydınlatmalı Kumaş Koltuklar (Tekna Tipi) Süet Tipi Kapı Döşeme Krom İç Kapı Kolları Çift Bölgeli Otomatik Klima 4x4 dci Tekna M/T (4x2 dci Tekna M/T Üzerine) 4x4 Geçiş Düğmesi Yokuş Kalkış Destek Sistemi Yokuş İniş Destek Sistemi 4x4 dci Platinum A/T (4x4 dci Tekna M/T Üzerine) Dış Donanım Karartılmış Arka Camlar Otomatik Far Yükseklik Ayarı LED Farlar Krom Ön Izgara Tavan Rayı Far Yıkama Sistemi 18 Alüminyum Alaşımlı Jantlar (255/60R 18) Tam Boy Stepne (Alüminyum Alaşımlı) İç Donanım Akıllı Anahtar - Anahtarsız Giriş Anahtarsız Çalıştırma - Start / Stop Düğmesi Pusula Deri Koltuklar Sürücü Koltuğu - Elektrikli 8 Yöne Ayarlanabilen Sürücü Koltuğu - Elektrikli Bel Destekli Isıtmalı Ön Koltuklar Koltuk Arkası Cebi Deri Kapı Döşemesi Teknoloji Navigasyon 7 Dokunmatik Ekran Hoparlör - 6 Adet Çevre Görüş Sistemi (AVM) Geri Görüş Kamerası Gösterge Paneli - 3D TFT Color Güvenlik Yan ve Perde Hava Yastıkları Sürücü Diz Hava Yastığı

21 PICK-UP /NissanTurkiye Baskı Tarihi: NİSAN 2016 NISSAN GÜLÜMSEME HATTI NISSAN YOL YARDIMI / AWARD Nissan ticari araçlar 2 yıl / km (hangisi önce dolarsa) garanti kapsamında olup Nissan Otomotiv A.Ş. aracın ilk satış tarihinden itibaren yasal garanti süresine ilave, +1 yıl Nissan Kalite Güvence Sistemi ile işçilik ve malzeme hatası sonucu üretimden kaynaklanabilecek problemlerin ücretsiz onarımını garanti eder. Ayrıca, araçlar 12 yıl gövde garantisi altındadır. Nissan Bayisi Fotoğraflarda görülen aksesuar ve donanımlarla Türkiye de satışa sunulan modellerin aksesuar ve donanımları arasında farklılıklar bulunabilir. Broşürde bahsi geçen donanımlar versiyonlara göre farklılık gösterebilir. Türkiye de satışa sunulan modeller için en yakın Nissan Otomotiv Yetkili Satıcısı ndan bilgi alabilirsiniz. Nissan Otomotiv A.Ş., ürünlerin şekil ve donanımında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları ve baskıdan kaynaklanabilecek kusurlarda firmamız herhangi bir sorumluluk kabul etmez. TÜRKİYE GENEL DİSTRİBÜTÖRÜ NISSAN OTOMOTİV A.Ş. Tel: (0216) Faks: (0216)

DAİMA ZİRVEDE. Nissan, 2016 yılının ardından 2017 yılında da üst üste ikinci kez Türkiye nin en hızlı büyüyen hafif ticari araç markası oldu.

DAİMA ZİRVEDE. Nissan, 2016 yılının ardından 2017 yılında da üst üste ikinci kez Türkiye nin en hızlı büyüyen hafif ticari araç markası oldu. NISSAN NAVARA DAİMA ZİRVEDE. Nissan, 2016 yılının ardından 2017 yılında da üst üste ikinci kez Türkiye nin en hızlı büyüyen hafif ticari araç markası oldu.* *ODD 2017 yılı satış rakamları dikkate alınmıştır.

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

P - O nıssan MıCRa ECO-POWER

P - O nıssan MıCRa ECO-POWER nıssan MICRA 2 ŞEHRİN ANAHTARI SİZİN OLSUN! NISSAN MICRA, EŞSİZ TASARIMI VE YENİLİKÇİ TEKNOLOJİSİYLE ARADIĞINIZ ŞEHİR OTOMOBİLİ Her yere rahatça park etmenizi sağlayan kompakt boyutu, kesintisiz sürüş

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

NISSAN JUKE NISMO; ŞEHRIN EN GÜÇLÜ HAYLAZI O!

NISSAN JUKE NISMO; ŞEHRIN EN GÜÇLÜ HAYLAZI O! NISSAN JUKE İşte, karşınızda yepyeni bir tasarım ve performans anlayışıyla hayat bulan Nissan Juke Nismo! Yüksek gücünü her an hissettirecek, özel tasarımıyla sizi farklı kılacak Nissan mucizesi. NISSAN

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN Performansı ve konforuyla pick-up standartlarını üst çizgiye taşıyan L200, hem iş hayatınızda hem de sevdiklerinizle çıkacağınız yolculuklarda rahatlık ve özgürlük sunuyor. Bazı

Detaylı

ENERJİNİ SERBEST BIRAK

ENERJİNİ SERBEST BIRAK NISSAN JUKE ENERJİNİ SERBEST BIRAK Bugünün dünden çok daha farklı olsun. Yeni planlar yap. Yola çık. Çılgınlıkla dahilik arasında dolaş. Asla arkana bakma. Yeni maceralara atıl. Hiç gitmediğin yerlere

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

KARŞINIZDA ŞEHRIN VAZGEÇILMEZI NISSAN MICRA.

KARŞINIZDA ŞEHRIN VAZGEÇILMEZI NISSAN MICRA. NISSAN MICRA KARŞINIZDA ŞEHRIN VAZGEÇILMEZI NISSAN MICRA. O artık daha göz alıcı ve daha teknolojik. Stil sahibi arka spoyleri, sportif ön ızgarası ve benzersiz tasarımıyla Nissan Micra, keyif kaynağınız

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Heyecan O nun ruhunda var!

Heyecan O nun ruhunda var! nıssan JUKE Heyecan O nun ruhunda var! Nissan Juke, spor bir otomobille, SUV un özelliklerini sıra dışı bir tasarım, heyecan verici performans ve yenilikçi teknolojiyle kusursuz bir formda birleştiriyor.

Detaylı

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Sahibinden Öğretmenden Temiz Linea 29.500 TL İlan tarihi: 18 Ağustos 2015 İlan no: 243549 İlan detayları İlan detayları İl Kayseri Model yılı Ocak 2008 Km 141.000 km Kasa

Detaylı

Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor.

Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor. Amarok Canyon Tekdüzeliğe son. Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor. Heyecanı içine bindiğiniz anda yaşayacağınız Yeni Amarok Canyon, iç mekandan başlayan özel bir tasarıma sahip. Vites topuzundan

Detaylı

HEYECAN O NUN RUHUNDA VAR!

HEYECAN O NUN RUHUNDA VAR! NISSAN JUKE HEYECAN O NUN RUHUNDA VAR! Nissan Juke, spor bir otomobille, SUV un özelliklerini sıra dışı bir tasarım, heyecan verici performans ve yenilikçi teknolojiyle kusursuz bir formda birleştiriyor.

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik İlan no: 236141 Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik Sahibinden Günlük : 1.500 TL Haftalık : 3.000 TL Aylık : 5.000 TL SAAB 9.3 TTİD ÇİFT TURBO 210BG ŞİRKET GENEL MÜDÜRÜ,CEO LARIN İlan tarihi: 28 Mayıs

Detaylı

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Sahibinden Konfor Paketli 90 Beygir Grande Punto İlan no: 302430 27.500 TL İlan tarihi: 10 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Çorum Model yılı Ocak 2006

Detaylı

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Ford C MAX ecoboss Ford C MAX diesle tekna Markalar Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 51.350,00 TL

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

YENİ NISSAN QASHQAI. ŞİMDİ DAHA ASİ, AMA HALA ŞEHİRLİ.

YENİ NISSAN QASHQAI. ŞİMDİ DAHA ASİ, AMA HALA ŞEHİRLİ. YENİ NISSAN QASHQAI. ŞİMDİ DAHA ASİ, AMA HALA ŞEHİRLİ. Şehre Yüksekten Baktıran Tasarım Farklı gövde ve iç mekan tasarımı ile kendinizi hem güvende hissedersiniz, hem de mükemmel bir görüş açısına sahip

Detaylı

NıssaN QasHQaı. ŞEHİR BENİM.

NıssaN QasHQaı. ŞEHİR BENİM. Nıssan QASHQAI 2 Nıssan QASHQAI. ŞEHİR BENİM. Beklediğiniz an geldi. Crossover ın öncüsü Nissan Qashqai; öngörüye sahip gelişmiş teknolojisi, dinamik sürüş keyfi ve kusursuz tasarımıyla sizin için yenilendi.

Detaylı

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

Trend Trend X Titanium

Trend Trend X Titanium Trend Trend X Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Trend donanım seviyesine ek olarak 15" Jant kapağı 15" Alüminyum alaşımlı jantlar 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

KARŞINIZDA ŞEHRIN VAZGEÇILMEZI NISSAN MICRA.

KARŞINIZDA ŞEHRIN VAZGEÇILMEZI NISSAN MICRA. NISSAN MICRA KARŞINIZDA ŞEHRIN VAZGEÇILMEZI NISSAN MICRA. O artık daha göz alıcı ve daha teknolojik. Stil sahibi arka spoyleri, sportif ön ızgarası ve benzersiz tasarımıyla Nissan Micra, keyif kaynağınız

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik

Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik İlan no: 230882 Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik Sahibinden GT LİNE TR'DE TEK 150 BİNDE 163hp 2.0HDI 6 İLERİ 36.500 TL İlan tarihi: 8 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Yenimahalle,

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring BMW 5 Serisi 5.25xd Touring Sahibinden BMW 2013 Model 525 Xdrive İlan no: 202698 225.000 TL İlan tarihi: 15 Ağustos 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Gölbaşı Model yılı Ocak 2013 Km 20.000

Detaylı

YENİ NISSAN NOTE. ŞEHRİN DAHA FAZLASI.

YENİ NISSAN NOTE. ŞEHRİN DAHA FAZLASI. YENI NISSAN NOTE YENİ NISSAN NOTE. ŞEHRİN DAHA FAZLASI. Onda her şeye yer var, en çok da size! Yeni Nissan Note; güvenliği, konforu, teknolojisi ve tasarımıyla fark yaratıyor. Geniş ve ferah iç mekanıyla

Detaylı

ENERJİNİ SERBEST BIRAK

ENERJİNİ SERBEST BIRAK NISSAN JUKE ENERJİNİ SERBEST BIRAK Bugünün dünden çok daha farklı olsun. Yeni planlar yap. Yola çık. Çılgınlıkla dahilik arasında dolaş. Asla arkana bakma. Yeni maceralara atıl. Hiç gitmediğin yerlere

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS İlan no: 233363 Citroen C4 Coupe 2.0 VTS Sahibinden 215 hp ile MAT Yaptık Üzerine de Pro.Ses Sistemi Koyduk 32.000 TL İlan tarihi: 30 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2005 Km

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik

Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik İlan no: 239943 Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik Sahibinden Doktordan 30.000 KM'de Tam Otomatik Auris Elagant 1.6 45.000 TL İlan tarihi: 4 Temmuz 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP DSG Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP DSG Comfortline 8+1 İlan no: 273584 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP DSG Comfortline 8+1 Sahibinden Volkswagen Caravelle 2.0 TDI Comfortline 2015 model 0 km 240.000 TL İlan tarihi: 2 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı İlan no: 255431 Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi Titanium 2012 model 43540 km de. İSTOÇ 57.500 TL İlan tarihi: 5 Ocak 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Üstün iç donanımıyla zenginleşen KIA Sportage, dinamik tasarımıyla da göz alıyor.

Üstün iç donanımıyla zenginleşen KIA Sportage, dinamik tasarımıyla da göz alıyor. Üstün iç donanımıyla zenginleşen KIA Sportage, dinamik tasarımıyla da göz alıyor. Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma KIA Sportage ın sunduğu yolculuk konforu henüz aracınıza binmeden başlar. Anahtarınızı cebinizden

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı İlan no: 309885 Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi Titanium 2015 model 19000 km de. İSTOÇ 77.500 TL İlan tarihi: 8 Ekim 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Seat Leon 1.6 Stylance

Seat Leon 1.6 Stylance Seat Leon 1.6 Stylance İlan no: 211167 İlan detayları Sahibinden 39.900 TL 19 Şub 2016 39.900 TL 30 Eki 2014 37.800 TL İBakımlı Hatasız Leon Stylance İlan tarihi: 19 Şubat 2016 İlan detayları İl Ankara

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Kia Sportage 1.6 CVVT 135 HP Düz Vites

Kia Sportage 1.6 CVVT 135 HP Düz Vites İlan no: 244028 Kia Sportage 1.6 CVVT 135 HP Düz Vites Sahibinden Acil!!! Sahibinden, Hatasız, Kazasız, Boyasız, Değişensiz 65.550 TL İlan tarihi: 24 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER MOTOR 1.2 Puretech 110hp S&S 1.6 BlueHDi 100 HP EAT6 Tam Otomatik BVM5

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL. *Jato Global Car Sales 2016 satış verilerine göre

YENİ NISSAN X-TRAIL. *Jato Global Car Sales 2016 satış verilerine göre YENİ NISSAN X-TRAIL * *Jato Global Car Sales 2016 satış verilerine göre YENİ X-TRAIL Bugüne kadar yaptığınız tüm yolculukları unutun! 130 HP dizel motor ve otomatik vites seçeneğiyle Yeni X-TRAIL, size

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

GELECEĞİN HEYECANINI ŞİMDİ YAŞAYIN.

GELECEĞİN HEYECANINI ŞİMDİ YAŞAYIN. NISSAN QASHQAI Liderler yenilikçi düşünceleriyle milyonları peşinden sürükler. Tıpkı crossover ın öncüsü Nissan QASHQAI gibi. Dünyanın ilk crossover ı Nissan QASHQAI, otomotiv sektöründe yeni bir çığır

Detaylı

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

Opel Insignia 1.6 T Cosmo İlan no: 287222 Opel Insignia 1.6 T Cosmo Sahibinden Opel İnsignia Cosmo, 43.670 km'de, 2009 Model, Gerçek 5 kapı 58.000 TL İlan tarihi: 25 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic İlan no: 332195 Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic Sahibinden S-LİNE 2012 YENİ- GÖRÜNÜM-BOSE OTM BAGAJ-7 KİŞİLİK HASAR KAYI 118.900 TL İlan tarihi: 7 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Gaziantep,

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Honda Civic 1.6 Elegance

Honda Civic 1.6 Elegance İlan no: 321447 Honda Civic 1.6 Elegance Sahibinden Sahibinden 2012 Civic Elegance Füme Servis Bakımlı Garantil 57.750 TL İlan tarihi: 6 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Ataşehir,

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige

Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige İlan no: 212263 Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige Sahibinden KIA SORENTO XFORCE 2008 MODEL FULL FULL KAÇIRMAYIN 52.000 TL İlan tarihi: 9 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Y E N İ NıssaN. MıCRa

Y E N İ NıssaN. MıCRa Y E N İ NıssaN MıCRa Karşınızda Şehrin Vazgeçilmezi Yeni NIssan MIcra. O artık daha göz alıcı ve daha teknolojik. Stil sahibi arka spoyleri, sportif ön ızgarası ve benzersiz tasarımıyla Yeni Nissan Micra,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

ŞEHRİN YENİ DİNAMİĞİ:

ŞEHRİN YENİ DİNAMİĞİ: ŞEHRİN YENİ DİNAMİĞİ: Nissan Dynamic Control System (NDCS) Nissan Juke da bulunan Nissan Dynamic Control System sayesinde Sport/Normal/Eco modlarından birini seçerek arzu ettiğiniz kullanım tarzı ile aracınızı

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Citroen C4 1.6 i SXPK Otomatik

Citroen C4 1.6 i SXPK Otomatik Citroen C4 1.6 i SXPK Otomatik İlan no: 411722 İlan detayları Sahibinden 36.000 TL 22 Ağu 2017 36.000 TL 17 Ağu 2017 35.500 TL 11 Ağu 2017 36.000 TL CİTROEN C4 2008 MODEL OTOMATİK İlan tarihi: 11 Ağustos

Detaylı

FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler Turizm Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor tipi 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı