Güveni temsil etmektir KAHRAMANLI. Doğru ve vaktinde teslimata verdiğimiz değerin; işimizin başlangıç noktası olduğuna inanırız.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Güveni temsil etmektir KAHRAMANLI. Doğru ve vaktinde teslimata verdiğimiz değerin; işimizin başlangıç noktası olduğuna inanırız."

Transkript

1 Doğru zamanda doğru yerde...

2 Güveni temsil etmektir KAHRAMANLI. Doğru ve vaktinde teslimata verdiğimiz değerin; işimizin başlangıç noktası olduğuna inanırız. Trust represents the refer to is KAHRAMANLI. Our value delivery on time and correctly, we believe that the starting point of our work.

3 ALİ KAHRAMANLI 1970 lerde başladığı nakliye hizmetlerine, 1992 de Mersin de KAHRAMANLI ULUSLARARASI NAKLİYAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ni kurarak KAHRA- MANLI GROUP un ilk adımlarını attı. KAHRAMANLI nın Asya ve Avrupa ülkelerine yaptığı kara nakliyesinde gösterdiği titizlik ve sıkı takip politikası meyvelerini verdi. ALKA TAŞIMACILIK VE LOJİSTİK LTD. ŞTİ., KAHRAMANLI SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. ve Türkmen KAHRAMANLI şirketleri ile büyümeye devam etti. Ön Asya nın ve Ortadoğu nun dünyaya açılan kapısı Mersin, lojistik üs olma konumunu tamamlarken KAHRAMANLI GROUP da bu görkemli fotoğrafta yerini almıştır. KAHRAMANLI GROUP antrepo ve depolama alanlarında idari binalar, araç bakım servisleri, 11 adet çeşitli fonksiyonlarda forkliftler, 2007 model 40 tonluk Kalmar marka konteyner yükleyicisi ve 200 kişilik uzman kadrosu ile Türk ekonomisinin hizmetindedir. ALİ KAHRAMANLI transport services started in the 1970s, 1992 at Mersin in KAHRAMANLI INTERNATIONAL TRANSPORT SAN. VE TIC. LTD. STI., threw the first steps of establishing KAHRAMANLI GROUP. KAHRAMANLY's Asian and European countries have made to land transport has shown diligence and in "tight track" policy to bear fruit. ALKA TRANSPORTATION & LOGISTICS CO. LTD., KAHRAMANLI INSURANCE BROKERAGE SERVICES and TURKMEN KAHRAMANLI companie continued to grow. Gateway to the world of Asia and the Middle East front, when completing the location of logistics base that has been replaced by the splendid photograph KAHRAMANLI GROUP. KAHRAMANLI GROUP warehouse and storage areas of administrative buildings, vehicle maintenance services, 11 assorted functions forklifts, 2007 models 40-ton 200-person container loader and Kalmar brand with its expert staff is at the service of the Turkish economy.

4 YURTİÇİ TAŞIMA DOMESTIC TRANSPORTATION

5 Lojistik, karayolu taşımacılığı, proje taşımacılığı, depolama, gümrükleme ve sigorta hizmetlerini hızlı, güvenilir ve ekonomik olarak tek elden sunan KAHRAMANLI GROUP; müşterilerinin ana faaliyet alanlarına odaklanmasını sağlamaktadır. 49 araçtan oluşan yurt içi filomuz; liman, muhtelif depolar, şehirler üçgeninde, ithalat ve ihracatçılarımıza konteyner ve açık yük nakliye hizmetleri vermektedir. Dağıtım hizmetlerini mobil iletişim, elektronik harita ve entegre lojistik programlarıyla takip ederek planlamaları gerçekleştirmektedir. KAHRA- MANLI GROUP un amacı; yüksek standartlara sahip güvenlik öncelikli ve kalite yönetim sistemlerini eksiksiz uygulamak ve sağladığı dağıtım operasyonları ile müşterilerinin ürünlerinin eksiksiz ve sağlam bir şekide doğru zamanda, doğru adreste olmasını sağlamaktır. Logistics, road transport, project transport, storage, customs clearance and insurance services from a single source offering fast, reliable and economically KAHRAMANLI GROUP; the main activity areas of focus on customers. the domestic fleet consists of 49 vehicles, port-miscellaneous stores-triangle of cities, to exporters and import container and open load freight services. Distribution services, mobile communications, electronic maps and integrated logistics group is performing to plan for the following programs; high standards and quality management systems, complete security priority by implementing our distribution operations, we provide customers with a complete and intact of its products at the right time, at the right place.

6 YURTDIŞI TAŞIMA OVERSEAS TRANSPORTATION

7 84 araçtan oluşan genç filomuzla Orta Asya ve Orta Doğu ülkelerine, yılların tecrübesi ile hizmet verilmektedir. Özellikle Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Afganistan ve Irak ta deneyimli güvenilir partnerlerimizin altyapı, depolama ve aktarma imkanları ile her geçen gün hizmet kalitemizin çıtası biraz daha yükselmektedir. Uluslararası lojistik, işletmeler için çok büyük önem arz eden bir alandır. Türkiye'de birçok işletme lojistik süreçlerini etkin bir şekilde planlayamadığı için büyük maliyetlere katlanmak durumunda kalmaktadır. Bu noktada lojistik danışmanlığı devreye girmekte ve firmalar, planlamada ihtiyaç duydukları beyin gücünü, dışarıdan karşılama şansını elde etmektedirler. Bu kapsamda lojistik üzerine uzmanlaşmış kadromuz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Uluslararası lojistik hizmetlerinde de modern yönetim tekniklerini etkin olarak kullanan KAHRAMANLI GROUP, müşterileri ile birlikte sürekli iyileştirme ve fark yaratan uygulamalarla süreçlerine değer katmaktadır. 84 young fleet of vehicles in Central Asia and the Middle East countries, with years of experience. In particular, Turkmenistan, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Uzbekistan, Afghanistan, and our experienced and reliable partner in Iraq and their infrastructure, storage and shipping facilities with each passing day, our service quality streamer is a little more. International logistics business is an area of very large importance. Turkey has many businesses logistics processes effectively to large costs for planned. At this point launch and logistics consultancy firms need brainpower plan, get the chance to meet outside. In this context, logistics specializes in the needs of our customers with our staff. International logistics services using modern management techniques as active KAHRAMANLI GROUP, clients, continuous improvement and adding value to the process with applications that make a difference.

8 KONTEYNER TAŞIMACILIĞI CONTAINER FIELD m² lik kontetyner terminali güvenilir, deneyimlli ekibimiz ile ithalat-ihracat yükleriniz için aktarma, yükleme, bekleme, elleçleme vb işlerinizde hizmetinizdedir. Liman-otoban lokasyonuna sahip, limana 5 km mesafede Yalınayak Beldesinde; m² si gümrüklü, m² si gümrüksüz konteyner sahası bilim ve teknolojinin icapları çerçevesinde, en modern şekilde hazırlanarak faaliyete geçmiştir m² of contaıner inner experıenced with our team of trusted Terminal, import-export, transfer, upload, waiting for your load, handling and so your business is at your disposal. Port-Highway location 5 km with Barefoot In; 14,000 m² bonded, 35,000 m² bonded container course within the framework of the plethora of science and technology, the most modern way prepared.

9 REFEER KONTEYNER SAHASI Refeer (soğutuculu konteyner) hizmetleri için 96 adet elektrik bağlantı panosu (refeerplug) Avrupa standartlarında hazırlanmıştır. Yükleme öncesi denetleme (P.T.İ.) hizmetleri müşteri talebine göre sunulmaktadır. REFEER CONTAINER FIELD Refeer (refrigerated container) for the services of 96 pieces of electrical connection Panel (refeer plug) has been prepared by European standards. Pre-installation (P.T.İ.) services according to customer demand.

10 DRYPORT DRYPORT ATTACHMENT

11 Stratejik konumu itibarı ile günden güne yoğunlaşan kentimizde, ithalat ve ihracatçılarımıza hız ve kolaylık sağlayan bir alternatif olan sahamız; Mersin Limanı - Otoban lokasyonunda limana 5 km mesafede Yalınayak Beldesi nde; 6500 m² kapalı; 40,000 m² açık gümrüklü sahasında KAHRAMANLI DRY PORT adı altında Geçici Depolama / Kara Limanı hizmeti vermektedir. Focus day by day with effect from its strategic location in our city, our import and exporter is an alternative that provides the speed and convenience of court; Port of Mersin-Highway location 5 km from Barefoot in the town; 6500 m² closed; m² open bonded area under temporary storage DRY PORT / land KAHRAMANLI Seaport.

12 Yurt dışı ve yurt içindeki müşterilerimizin Mersin Limanı'na en yakın gümrüklü konteyner sahası olma avantajını kullanarak terminal hizmetlerini (depolama, iç boşaltma, iç yükleme, tespit, tartı vb.) sunmaktadır. Diğer bir tanımla; KAHRAMANLI Dry Port, ithalat ve transit gümrük işlemlerinizde dâhil olmak üzere bir limanda aldığınız hizmetin tamamını sağlamakta ve hız açısından firmalarımıza güvenilir bir alternatif oluşturmaktadır. İstenilen doğrultuda Mersin Limanı'nda gemiden tahliye/gemiye yükleme yapılarak konteynerler/tırlar KAHRAMANLI Dry Port'ta terminal hizmetlerini alabilir; T.C. Gümrük Müsteşarlığı memurlarının bulunduğu sahamızda emtianın gümrükleme işlemlerini yapabilirler. Özetle; herhangi bir limandaki iş sürecinizin birebir aynısını KAHRAMANLI Dry Port ta da güvenle sürdürebilirsiniz. Overseas and domestic bonded to our customers from Mersin port container Terminal Services by using the advantage of being the pitches (storage, shells, Interior installation, detection, scale etc.). Another; define; KAHRAMANLI Dry Port, import and transit customs transactions, including the entire service that you have received in a port, and provides a reliable alternative to our company in terms of speed. The evacuation of the ship at the port of Mersin in the desired direction/containers/trailers loading to the ship made KAHRAMANLI Dry Port terminal services; Turkish Undersecretariat of Customs officers, the customs clearance of commodities in our field operations where they can. In summary; exactly the same as your business process in any port of the KAHRAMANLI Dry Port is you can continue safely.

13 GÜMRÜKLÜ ANTREPO DRYPORT ATTACHMENT

14 m² m² toplam m², drenaj sistemli son sistem betonlanmış her türlü güvenlik ve yangın önlemi alınmış, Gümrüklü Açık Sahamız, dökme yükler dahil kısa ve uzun vadeli her çeşit yükleriniz için hizmet vermektedir m² m² total m², drainage system and all kinds of security system concrete measures have been taken, including Open Fields, Bonded bulk short-and long-term offers for your all kinds of load.

15

16

17 Kara taşımacılığının yanı sıra, Mersin Limanı otoban lokasyonuna sahip Arpaçsakarlar Sakızlı bölgesinde m² lik kapalı, m² açık, gümrüklü antreposunda ton kapasitedeki soğuk hava depolarını hizmete sunmuştur. Overland, as well as the port of Mersin has highway locations Arpaçsakarlar Gummy 3500 m² closed in, m² open, bonded warehouse cold storage of 3000 tons in capacity has provided the service.

18

19 KAHRAMANLI SİGORTA KAHRAMANLI INSURANCE Grubumuz şirketlerinden KAHRAMANLI Sigorta ERGO SİGORTA A.Ş. nin yetkili acentesi olarak grup şirketlerimizin dışında tüm müşterilerimize her çeşidi ile sigorta hizmeti vermektedir. Our group company, KAHRAMANLI Insurance as an authorized agent of the ERGO INSURANCE group companies all kinds of insurance services with all our customers outside.

20 ALKA LOJİSTİK ALKA LOGISTICS 1996 da KAHRAMANLI GROUP bünyesinde Mersin de ilk adımları atılan Alka Taşımacılık ve Lojistik Ltd. Şti. sektöre güçlü kimliği ve profesyonel yönetici kadrosu ile Asya ve Avrupa ülkelerine yaptığı taşımalar ile gösterdiği titizlik ve sıkı takip politikası sayesinde, sektörde önemli bir yerde bulunmaktadır. İstanbul şubesi ile de Avrupa ya açılan bir kapı niteliğinde hizmet vermektedir. En üst seviyede bütünleşmiş lojistik çözümler ve hizmetleri, hırs ve teknolojinin doğru bir karışımı ile; beklentilerin üstünde, çevreye duyarlı, tutarlı bir şekilde müşterilerine sunmayı ve bunu gerçekleştirirken de tüm sosyal paydaşlar ile iyi ilişkiler kurmayı ve karlı bir hizmet bakış açısını korumayı kendine amaç edinmiştir. in 1996, the first steps in Mersin KAHRAMANLI GROUP thrown Alka Transportation & Logistics Co. Ltd. professional management team with a strong identity to the sector and Asian and European countries demonstrated thoroughness with his transportation to and tight in the sector thanks to the following policy. Istanbul Branch is in the nature of a door to Europe with. The highest level of integrated logistics solutions and services, with a mix of true ambition and technology; expectations are on, environmentally-conscious, to offer its customers a consistent way and with all the social stakeholders in performing, build relationships and save yourself a service point of view aims to protect. TÜRKMENİSTAN OFİSİ TURKMENISTAN BRANCH Tüm Orta Asya ülkelerine hizmet veren grubumuz, özellikle Türkmenistan da kendi altyapı, garaj ve sahasında Türkiye ve dünyanın her tarafından Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan ve Kazakistan a ve dönüş yüklerine, tecrübelerle en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır. All Middle Eastern countries, especially Our own infrastructure in Turkmenistan, which serves, garage and in Turkey and all over the world, Turkmenistan, Uzbekistan, Kyrgyzstan and Kazakhstan, and return cargo, has been working to give the best service with experience.

21 İSTANBUL ŞUBE ISTANBUL BRANCH GAZİANTEP DEPO GAZİANTEP WAREHOUSE Akçaburgaz Mh. Hadımköy Yolu Cd. SeymenJob Center No: 182 Kat: 2 Esenyurt, İstanbul, TURKİYE + 90 (212) (212) info@alkalojistik.com İskenderun Limanı ve Mersin Limanı arasındaki desteği sağlamak amacıyla Gaziantep depo önemli bir lokasyonda yerini almıştır. Gaziantep te gelişen sanayi ve artan talep doğrultusunda ihtiyacın karşılanması ve en verimli, güvenilir hizmetin müşterilerimize daha yakından sunulması KAHRA- MANLI GROUP Gaziantep Deponun birincil görevleri arasında sayılabilir. Iskenderun and Mersin port in order to provide support between Gazıantep warehouse has been replaced by an important locations. Developing industry and increasing demand in you need and in accordance with the most efficient, reliable service to our customers, providing closer KAHRAMANLI GROUP among the primary tasks of the storeroom Labara.

22 KALİTE POLİTİKAMIZ OUR QUALITY POLICY ÇEVRE POLİTİKAMIZ ENVIRONMENT POLICY Doğayı ve çevreyi korumanın, en temel ve yaşamsal görevlerinden biri olduğunun bilincinde olan KAHRAMANLI GROUP; faaliyetleri sırasında meydana gelebilecek çevresel riskleri önceden tespit etmekte ve lojistik süreçlerini çevreye en az zarar verecek şekilde gerçekleştirmektedir. Firmamız bu doğrultuda bir yaş ortalamasına sahip yenilenen bir araç filosu ile taşıma yapmaktadır. Taşıma faaliyetlerini çevreye duyarlı ADBLUE Dizel yakıtlı ağır taşıtların oluşturduğu, Noxemisyonunu kimyasal olarak azaltmakta olan yakıt sistemlerine sahip özmal araçlarla sürdürmektedir. Daha yaşanılır bir dünya için doğa ve çevre konusunda kamuoyunun bilinçlendirilmesine yönelik her türlü çabayı desteklemekteyiz. The nature and environmental protection, one of the most basic and vital task is aware that the KAHRAMANLI GROUP; environmental risks that might occur during activities in advance and logistics processes to at least damage to the environment. Our company in this respect one average age of a renewed fleet of vehicles with transport. Transport activities of the environmentally sensitive ADBLUE Diesel-fueled heavy vehicles, Nox emissions of chemically reducing fuel systems company-owned vehicles. For a more livable world public awareness of the nature and the environment, we support every effort aimed at. Kalite politikamız; hız ve çözüm odaklı yaklaşım ile müşterilerimizin, verimlilik ve rekabet gücü ile tedarikçilerimizin, eğitim ve gelişim imkanları ile çalışanlarımızın, çevre duyarlılığı ve yasal düzenlemelere uyum ile de toplumun ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak; süreçlerimizi sürekli iyileştirmek ve yaptığımız her işe yeni değerler katmaktır. Temel Değerlerimiz; * * * * Aktif, etkin, hızlı, güvenilir, emniyetli, müşteri odaklı, doğru ve zamanında çözümler Takım ruhu İş ve sorumluluk bilinci Topluma ve ülkeye katkı Our quality policy; our customers with speed and solution-oriented approach, efficiency and competitiveness of our suppliers, our employees with training and development opportunities, environmental awareness and compliance with legal regulations to meet the needs and expectations of society; continuously improve our processes and everything we do is to add the new value. Our Basic Values; * * * * Active, efficient, fast, reliable, secure, customer-oriented, accurate, and timely solutions Team spirit Work and responsibility awareness Contribution to the society and country

23 ISO 9001 : 2000 SGS MARKA TESCİL BELGESİ ULAŞTIRMA BAKANLIĞI KARA ULAŞTIRMASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YETKİ BELGESİ ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU

24 Doğru zamanda doğru yerde... MERKEZ OFİS HEAD OFFICE GAZİANTEP DEPO GAZİANTEP WAREHOUSE İSTANBUL ŞUBE İSTANBUL BRANCH TÜRKMENİSTAN ŞUBE TURKMENISTAN BRANCH Bahçelievler Mh. Yalınayak Beldesi 1060 Sk. No: Mersin / TÜRKİYE Tel : Fax : info@kahramanli.com 2. Organize Sanayi Bölgesi Celal Doğan Bulvarı Şehitkamil / Gaziantep / TÜRKİYE Tel Tel Fax : : : Akçaburgaz Mh. Hadımköy Yolu Cd. SeymenJob Center No:182 Kat:2 Esenyurt / İstanbul / TÜRKİYE Tel : Fax : info@alkalojistik.com G.KULIYEWA-73 S.ASGABAT TURKMENISTAN Tel :

Strategic meeting point Stratejik buluflma noktası HURSAN LOGISTICS LOJ ST K

Strategic meeting point Stratejik buluflma noktası HURSAN LOGISTICS LOJ ST K Strategic meeting point Stratejik buluflma noktası HURSAN LOGISTICS LOJ ST K Overview... Hursan Logistics, located in a privately owned facility at Istanbul s Port of Ambarlı has been established in response

Detaylı

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION KURUMSAL Ürün teşhir standları üretimi konusunda 2008 yılında kurulan Relax Stand günden güne arttırdığı başarı grafiği,tasarım gücü ve teknolojik

Detaylı

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır.

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. ABOUT US HAKKIMIZDA FORPLAS ın temel amacı, kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. 25 yılı aşkın üretim deneyimine sahip olan FORPLAS, geniş ve nitelikli ürün yelpazesiyle

Detaylı

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Şasiden iç donanıma kadar Alkan Solution üretimi olan treylerlerimiz ile Dünya ve Türkiye nin en değerli markalarına

Detaylı

KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG

KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG CORPORATE Volt ba ery industry and trade ıncorporate company was founded in 1989 in Izmir in order to produce accumulators and materials

Detaylı

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş Ambalaj San. Tic. A.Ş 2014 yılında İstanbul'da 5.000 m2 lik alanda kurulan tek kullanımlık plastik ürünleri araştırıp, geliştirip, tasarlayıp üretmektedir. Uzun yılların deneyimi ile pazara yenilikçi,

Detaylı

METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.

METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. www.parladi.com KALİTEMİZLE SEKTÖRDE GÜVENİN SİMGESİ... HAKKIMIZDA Parladı Metal San. Tic. Ltd. Şti. 1977 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan beri kendini yenileyerek

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 sf 2 KURUMSAL CORPORATE 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 KURUMSAL 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine 10.000 m2 kapalı

Detaylı

BABİL CARGO IRAK BİZİMLE YAKIN

BABİL CARGO IRAK BİZİMLE YAKIN BABİL CARGO IRAK BİZİMLE YAKIN MERKEZ Gençtürk Caddesi No:58/A Laleli/Fatih/İstanbul t: +90 212 527 64 61/62 t: +90 212 511 06 69/70 f: +90 212 527 16 60 m: +90 532 384 63 65 MAL TESLİM VE FATURA İkitelli

Detaylı

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES CONFIDENTLY SINCE 30 YEARS HER TANESİ DOĞANIN İNCİSİ İnci Bulgur 30 yıllık yüksek üretim kapasitesi, gelişmiş teknolojik alt yapısı kaliteli ve sürdürülebilir üretim

Detaylı

1975 ten Bugüne Sizin için Üretiyoruz. We have been producing for you since 1975. 1975 ten Bugüne Sizin için Üretiyoruz.

1975 ten Bugüne Sizin için Üretiyoruz. We have been producing for you since 1975. 1975 ten Bugüne Sizin için Üretiyoruz. 03 MEMBRAN KAPI MK - 220 1975 ten Bugüne Sizin için Üretiyoruz. We have been producing for you since 1975 1975 ten Bugüne Sizin için Üretiyoruz. We have been producing for you since 1975 We have been producing

Detaylı

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic.

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Şaşmazer Design müşterilerinin beklentilerine ve pazar dinamiklerine göre gereksinimleri belirleyen, üretim ve teknoloji çatısı altında çalışmalarını

Detaylı

Dünya devinin gücünü hissedin

Dünya devinin gücünü hissedin Türkiye Distribütörü Feel the power of world giant Dünya devinin gücünü hissedin Yıllık üretim 110.000 adet Kapalı üretim alanı 7.000 m² 10msn hız İleri teknoloji Çevreci Annual capacity 110.000 pcs Building

Detaylı

YÜKSELİŞ ASANSÖR. www.yukselisasansor.com.tr YÜKSELİŞ ASANSÖR. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu YÜKSELİŞ tir.

YÜKSELİŞ ASANSÖR. www.yukselisasansor.com.tr YÜKSELİŞ ASANSÖR. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu YÜKSELİŞ tir. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu tir. SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Sektöre uzun yıllar hizmet vermiş olan Yükseliş Asansör, kararlı ve prensipli yönetim anlayışı ile, kaliteli üretim için

Detaylı

Güce Odaklanın.

Güce Odaklanın. Güce Odaklanın www.gucluhidrolik.com.tr HAKKIMIZDA GÜÇLÜ HİDROLİK olarak 2005 yılından beri hidrolikli mobil vinç sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Yılların verdiği ziraat makinaları yapım tecrübe ve

Detaylı

DEKOM. Excellence in Electrics Electronics Electromechanics since 2001

DEKOM. Excellence in Electrics Electronics Electromechanics since 2001 DEKOM Excellence in Electrics Electronics Electromechanics since 2001 HAKKIMIZDA VİZYON Mükemmel Altyapısı olan Elektrik, Elektronik ve Elektro-Mekanik Sistemler ve Tesisler kuruyoruz MİSYON Enerji, Telekomünikasyon

Detaylı

Natural Stone Collection

Natural Stone Collection Natural Stone Collection The Place Where Your Projects Come True... MYM Natural Stone is a manufacturer and exporter company in marble industry with its experienced staff since 2006. Located in Afyonkarahisar

Detaylı

M mar S stemler Arch tectural Systems

M mar S stemler Arch tectural Systems M mar S stemler Arch tectural Systems 1974 yılından itibaren Türkiye de alüminyum profil sektöründe faaliyet göstermekte olan Astaş Alüminyum San. ve Tic. AŞ sektörün öncü ve lider firmalarından birisidir.

Detaylı

YEDEK PARÇA DEPONUZ Your Spare Parts Warehouse

YEDEK PARÇA DEPONUZ Your Spare Parts Warehouse YEDEK PARÇA DEPONUZ Your Spare Parts Warehouse www.hidirusta.com İŞİMİZDE UZMANIZ We are professional in our business Geniş ürün gamı ve tecrübeli satış kadromuzla hizmetinizdeyiz. We are ready to serve

Detaylı

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board Arifiye Fidancılık 1989 yılında Adapazarı Arifiye ilçesinde kurulmuştur. Kuruluşumuz 300 m2 alanda mevsimlik çiçek üretimi ve satışı ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Geçen süre içersinde marka haline

Detaylı

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. www.ozaksen.com.tr OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING ÜRÜNLERİMİZ OUR PRODUCTS INTERCOOL BAĞLANTI BORULARI INTERCOOL CONNECTION PIPES... 4 YAĞ

Detaylı

GENÇ SARI İNŞ. TAAH. MÜH. ve TİC. LTD. ŞTİ. GENÇ SARI CONSTRUCTION COMPANY

GENÇ SARI İNŞ. TAAH. MÜH. ve TİC. LTD. ŞTİ. GENÇ SARI CONSTRUCTION COMPANY GENÇ SARI İNŞ. TAAH. MÜH. ve TİC. LTD. ŞTİ. GENÇ SARI CONSTRUCTION COMPANY KURUMSAL BİLGİLER Firmamız 2001 yılında kurulmuştur ve 2003 yılından bu yana da çalışmalarına limited şirket olarak devam etmektedir.

Detaylı

Bir Çağın Yükünü Taşıyoruz

Bir Çağın Yükünü Taşıyoruz Bir Çağın Yükünü Taşıyoruz ANTREPOCULUK HİZMETLERİMİZ Antrepolarımız Gümrük Müsteșarlığı Gümrükler Müdürlüğünden alınmıș olan açma ve ișletme ruhsatına istinaden faaliyet göstermektedir, kategori olarak

Detaylı

2013-2014 ACADEMIC YEAR CURRICULUM OF DEPARTMENT OF LOGISTICS MANAGEMENT FIRST SEMESTER

2013-2014 ACADEMIC YEAR CURRICULUM OF DEPARTMENT OF LOGISTICS MANAGEMENT FIRST SEMESTER 2013-2014 ACADEMIC YEAR CURRICULUM OF DEPARTMENT OF LOGISTICS MANAGEMENT FIRST SEMESTER ENG 102 Akademik Sunum Becerileri Academic Presentation Skills 2 2 3 6 HVI 101 Sivil Havacılığa Giriş Introduction

Detaylı

ULUSOYBAG UNIQUE INNOVATIVE DESIGN

ULUSOYBAG   UNIQUE INNOVATIVE DESIGN www.ulusoycanta.com UNIQUE INNOVATIVE DESIGN [663] 46x32x20 cm [663] 1993 ten bugüne çanta üretimi yapan Ulusoy Tekstil San. ve Tic. Ltd. Sti. Türkiye de mevcut gelişmiş üretim hattı tesisleri ile donatılmış

Detaylı

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog HAKKIMIZDA Boro Makine Metal Sanayi Tic. Ltd. Şti olarak CLİNDAS markası

Detaylı

bölümleri ile ilgili gerekli eğitimleri almasını sağlayarak, verimliliği yükseltmek, kaynakları zamanında ve verimli kullanmak kalite politikasıdır.

bölümleri ile ilgili gerekli eğitimleri almasını sağlayarak, verimliliği yükseltmek, kaynakları zamanında ve verimli kullanmak kalite politikasıdır. Bağlantı Elemanları Makro Teknik, 1998 yılında, 18 yıllık uygulamacı geleneğinin ve birikiminin, üzerine inşa edilmiş, Hvac komponentleri üreten, ürettiklerinde ve üreteceklerinde, her zaman müşteri odaklı

Detaylı

www.yorukhidrolik.com www.bombe.gen.tr BİZ KİMİZ? WHO ARE WE? Firmamız hidrolik pres konusunda Türk sanayisine hizmet etmek için 1980 yılında şahıs firması olarak kurulmuştur. Hidrolik Pres imalatına o

Detaylı

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS 2018 İçindekiler YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ NEW SOAP / FOAM DISPENSER 3 1 YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ 2 MAKSİ JUMBO TUVALET KAĞIT DİSPENSERİ

Detaylı

We know what you want

We know what you want We know what you want Plastik & Ambalaj ww.orakpl om Hakkımızda : Orak Plastik Türkiye nin önde gelen plastik enjeksiyon ambalaj üreticilerinden birisidir. Gıda ve gıda dışı endüstrilerde yerel ve uluslararası

Detaylı

Profil Boru Demir Çelik

Profil Boru Demir Çelik Profil Boru Demir Çelik Hakkımızda Fabrikamız; BORSAN PROFİL BORU DEMİR ÇELİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2007 Yılında Hatay'ın Payas İlçesinde 21.000 m2 açık, 10.000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur. Bölgenin

Detaylı

Replica EMEA - Mission

Replica EMEA - Mission Replica EMEA Replica EMEA is a joint venture established between the European leading provider of WMS applications Replica Sistemi and Obase, major Turkish company specializing in IT solutions for Retail

Detaylı

TÜRKELİ RAY. www.turkeliray.com

TÜRKELİ RAY. www.turkeliray.com www.turkeliray.com TÜRKELİ RAY www.turkeliray.com History: Aktar Holding and Emin Aktar, in 1947, established Türkeli Ticaret A.Ş which has been general distributor of lifts of world-wide known Schlieren

Detaylı

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU 2019 www.basakdeterjan.com info@basakdeterjan.com HAKKIMIZDA / ABOUT US BSK Grup 1989 yilindan itibaren deterjan, temizlik urunleri ve kozmetik sektörünün içinde olan 2000

Detaylı

MİSYONUMUZ OUR MISSION VİZYONUMUZ OUR VISION

MİSYONUMUZ OUR MISSION VİZYONUMUZ OUR VISION www.adaset.com www.adaset.com MİSYONUMUZ Şirketimizin sürekli gelişen organizasyon yapısı içinde daha kaliteli ürün ve hizmet vermesini sağlamak ve modern yönetim anlayışıyla yeniliklere imza atan, global

Detaylı

FOREIGN TRADE. Dünya pazarına uzanan yollarda klavuzunuz olalım Let us quide to extending the global markets. www.worldsert.com.tr

FOREIGN TRADE. Dünya pazarına uzanan yollarda klavuzunuz olalım Let us quide to extending the global markets. www.worldsert.com.tr FOREIGN TRADE Dünya pazarına uzanan yollarda klavuzunuz olalım Let us quide to extending the global markets www.worldsert.com.tr www.worldsert.com.tr World Sert Dış Ticaret Hakkında / About World Sert

Detaylı

"Kaliteli Hizmet" "Quality Service" www.neonenerji.com

Kaliteli Hizmet Quality Service www.neonenerji.com "Kaliteli Hizmet" "Quality Service" www.neonenerji.com MİSYON Çözüm ortaklarına, deneyimli kadrosuyla kaliteden ödün vermeyerek enerji teknolojisinin gerektirdiği şekilde müşteri memnuniyetinin sürekliliğini

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI COMPANY İNTRODUCTİON FİLE

ŞİRKET TANITIM DOSYASI COMPANY İNTRODUCTİON FİLE ŞİRKET TANITIM DOSYASI COMPANY İNTRODUCTİON FİLE ŞİRKET BİLGİLERİ VE İLETİŞİM COMPANY İNFORMATİON AND COMMUNİCATİON NİTRO TEKNOLOJİ LTD. ŞTİ. ADRES: ADİL YAŞAR CAD. ZİLAN AP. NO: 2A YENİMAHALLE / SİİRT

Detaylı

AKIS continues manufacturing the products with an integrated system in its facilities which are located in Konya Organized

AKIS continues manufacturing the products with an integrated system in its facilities which are located in Konya Organized HAKKIMIZDA Üretim hayatına 1978 yılında başlayan AKIŞ, zaman içerisinde elde ettiği deneyim ve bilgiyi, yeni teknoloji yatırımları ile buluşturarak, Asansör sektörünün ülkemizdeki ve dünyadaki önemli temsilcilerinden

Detaylı

www.imsamakina.com.tr

www.imsamakina.com.tr HAKKIMIZDA 2003 Yılında ahşap modelhanesi olarak kurulan firmamız, müşteri taleplerini göz önünde bulundurarak ve bu talepleri günümüz teknolojisine uyarlayarak, bünyesine CNC dik işleme merkezleri katmıştır.

Detaylı

Özkan KAYA Assistant IS&S Manager

Özkan KAYA Assistant IS&S Manager 1 Kasım 2011 Swissotel İstanbul Lojistik Sektöründe İş Zekası Çözümleri Başarı Hikayesi Özkan KAYA Assistant IS&S Manager Ajanda KORA CEVA İHTİYAÇLAR YOL HARİTASI PROJE DETAYLARI SONUÇ SORULAR & CEVAPLAR

Detaylı

ACADEMIC YEAR CURRICULUM OF DEPARTMENT OF LOGISTICS MANAGEMENT FIRST SEMESTER

ACADEMIC YEAR CURRICULUM OF DEPARTMENT OF LOGISTICS MANAGEMENT FIRST SEMESTER 2014-2015 ACADEMIC YEAR CURRICULUM OF DEPARTMENT OF LOGISTICS MANAGEMENT FIRST SEMESTER Code Dersin Adı (TR) Course Name (ING) ISL 131 Ekonominin Temelleri I Fundamentals of Economics I ISL 171 İşletme

Detaylı

2016 ÜRÜN KATALOĞU. www.soframhome.com

2016 ÜRÜN KATALOĞU. www.soframhome.com 2016 ÜRÜN KATALOĞU www.soframhome.com YEŞİLTAN Turizm ve Madeni Eşya San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak Türkiye-İstanbul da konumlanan fabrikamız deneyimli ekibi ile 1964 yılından bu yana paslanmaz çelik mutfak

Detaylı

CUSTOMS & LOGISTICS GÜMRÜKLEME & LOJİSTİK

CUSTOMS & LOGISTICS GÜMRÜKLEME & LOJİSTİK CUSTOMS & LOGISTICS GÜMRÜKLEME & LOJİSTİK Başkan ın Mesajı Message of President Değerli paydaşlarımız ve Özgül Group ailesinin sevgili üyeleri; Ülkemiz ekonomisine 32 yıldır katkı sağlayan ve stratejik

Detaylı

Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri

Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri SHELF SYSTEMS AND ARCHİTECTURAL SERVİCES Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri Liderlik Yolunda Başarı Kalite ve Yeniliğe Bağlıdır. Hakkımızda Avrupa raf sistemleri sektöründe ekonomik, kaliteli, profesyonel

Detaylı

Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve

Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve 2012 Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve Ticaret Limited Șirketi unvanıyla kurulan firma,

Detaylı

İnnovative Designs Yenilikçi Tasarımlar İntelligent Architecture Akılcı Mimarlık

İnnovative Designs Yenilikçi Tasarımlar İntelligent Architecture Akılcı Mimarlık İnnovative Designs Yenilikçi Tasarımlar İntelligent Architecture Akılcı Mimarlık HAKKIMIZDA İnsanların ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve yapılar sunan, yaşam kalitelerini arttıran ve kendini sürekli geliştiren

Detaylı

Difference in Technology. www.deltagroupcable.com

Difference in Technology. www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com DELTA KABLO Türk kablo sektörünün en büyük

Detaylı

Re - Sizing. Yıkama ve Kalibreleme Ünitesi

Re - Sizing. Yıkama ve Kalibreleme Ünitesi About Company Re - Sizing A success story of PAK Tarım Ürünleri LTD. ŞTİ. starting in the year 1986 in Malatya where the best quality apricots grown region in Turkey in order to process, pack and export

Detaylı

Misyonumuz: Sektörde bilinen firmaların en iyileri arasında olmaktır.

Misyonumuz: Sektörde bilinen firmaların en iyileri arasında olmaktır. 20 yıllık sektörel deneyimle müşterisini merkeze konumlandıran, zamanında istenilen miktarda, en iyi kalitede, doğru fiyatlı ürün üretme idealini kurumsal kültür olarak benimseyerek kurulmuştur. Müşterilerini

Detaylı

Siz Gençler Gibi Biz de Farklıyız

Siz Gençler Gibi Biz de Farklıyız Siz Gençler Gibi Biz de Farklıyız Grubumuz,dekorasyon,inşaat taahhüt,ve turizim sektörlerinde uzun yıllardan beri hizmet vermektedir. Geçmişteki bilgi ve deneyimlerimizi modüler mobilya sistemine dönüştürerek

Detaylı

DIAMOND TOOLS.

DIAMOND TOOLS. Misyonumuz Müşterilerimizin beklentilerini istikrarlı kalite anlayışı ile karşılayarak değer yaratmayı esas alan kurumsal yapımız müşteri odaklı çalışma stratejimiz ve rekabetçi büyüme potansiyelimiz ile

Detaylı

INDEKS INDEX. office group staff group stool group waiting group. makam grubu. personel grubu. tabure grubu.

INDEKS INDEX. office group staff group stool group waiting group. makam grubu. personel grubu. tabure grubu. makam grubu office group 06-17 Silver... 06 Alya... 07 Talya... 08 Stil... 09 Motta... 10 Sofa... 11 Altes... 12 Lara... 13 Cordoba... 14 Tibet... 15 Mini... 16 Sedan... 17 INDEKS INDEX personel grubu

Detaylı

Arkasýnda dev bir teknoloji ve Ar-Ge yatýrýmý bulunduran Fýrat Çelik Kapýlarý, hayatýnýzý kolaylaþtýrmak ve yaþadýðýnýz mekanlarý daha güvenli hale getirmek için ü ret i l m e k te d i r. Amacýmýz; daha

Detaylı

Plast. Kalite farkı EGELİPLAST PLASTİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. PVC Kapı ve Tavan Lambrileri PVC Doors and Ceiling Panels

Plast. Kalite farkı EGELİPLAST PLASTİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. PVC Kapı ve Tavan Lambrileri PVC Doors and Ceiling Panels Plast EGELİPLAST PLASTİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. PVC Kapı ve Tavan Lambrileri PVC Doors and Ceiling Panels Egeliplast Hakkımızda / About Us Hidayet Akgül; 1996 yılında Plastik Lambri üretimine İzmir Kısık

Detaylı

LOJİSTİK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ AKADEMİK YILI LİSANS (TÜRKÇE) DERS PROGRAMI

LOJİSTİK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ AKADEMİK YILI LİSANS (TÜRKÇE) DERS PROGRAMI LOJİSTİK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2014-2015 AKADEMİK YILI LİSANS (TÜRKÇE) DERS PROGRAMI BİRİNCİ YARIYIL Adı (TR) Adı (ING) ISL 131 Ekonominin Temelleri I Fundamentals of Economics I ISL 171 İşletme Yönetiminin

Detaylı

Büroseren Mobilya kalite, fonksiyon ve ar-ge ile üretilmiş ürünleri, profesyonel proje desteği ile sunarak sektörde yerini almıştır.

Büroseren Mobilya kalite, fonksiyon ve ar-ge ile üretilmiş ürünleri, profesyonel proje desteği ile sunarak sektörde yerini almıştır. ÖNSÖZ INTRODUCTION Büroseren Mobilya kalite, fonksiyon ve ar-ge ile üretilmiş ürünleri, profesyonel proje desteği ile sunarak sektörde yerini almıştır. Büroseren Mobilyanın eğitim sektöründe temel ilgi

Detaylı

www.aysultansekerleme.com 1970 ylında kurulan Aysultan şekerleme 1995 yılında 9700 m 2 açık alan ve 5000 m 2 kapalı alanda tesisleşerek, kalitesinden ödün vermeden üretimine devam etmektedir. Aradan geçen

Detaylı

OPTIMA ELEVATOR COMPONENTS. www.optimaasansor.com.tr info@optimaasansor.com.tr

OPTIMA ELEVATOR COMPONENTS. www.optimaasansor.com.tr info@optimaasansor.com.tr OPTIMA ELEVATOR COMPONENTS www.optimaasansor.com.tr info@optimaasansor.com.tr OPTİMA ASANSÖR SİSTEMLERİ Optima Asansör firması 1993 yılında teknolojinin merkezi İstanbul da kurulmuştur. Firmamız çok güçlü

Detaylı

.com.tr agem T E C H L O L O G Y P A R T N E R

.com.tr agem T E C H L O L O G Y P A R T N E R TECHLOLOGYPARTNER agem.com.tr TECHLOLOGYPARTNER 3 Agem, 2005 yılında kurulan bilişim teknolojileri, yazılım ve hizmetleri şirketidir. Agem olarak, sahip olduğumuz uzman kadromuz, bireysel danışma havuzumuz

Detaylı

GLOBALLY RECOGNIZED QUEEN OF MARBLES

GLOBALLY RECOGNIZED QUEEN OF MARBLES GLOBALLY RECOGNIZED QUEEN OF MARBLES Beytiye AKYILDIZ Dünya Mermer Kraliçesi World s Queen of Marbles +90 535 712 35 44 HAKKIMIZDA Zengin mermer kaynakları ile dünya çapında hizmet veren Kraliçeler Mermer,

Detaylı

Hakkımızda About Us 1976 Yılında ESKİŞEHİR de ilk olarak Baksan Sanayi Sitesinde faaliyetine başlamıştır.firmamız, daha sonra 2005 Yılında Organize Sanayi Bölgesi 14. cadde de yeni kurduğumuz fabrikaya

Detaylı

Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz

Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz We Continue To Rise With Our New Identity and Projects www.aliisildar.com.tr Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz We Continue

Detaylı

%100 YERLİ İMALAT En Zor Şartlarda En Yüksek Performans Tel:

%100 YERLİ İMALAT En Zor Şartlarda En Yüksek Performans Tel: www.aydinkompresor.com %100 YERLİ İMALAT En Zor Şartlarda En Yüksek Performans AYKO 65 AYKO 600 TEK KADEMELİ KOMPRESÖRLER SINGLE STAGE RECIPROCATING AIR COMPRESSORS AZİZ AYDIN KOMPRESÖR Aziz Aydın kompresör

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU / YAĞLAR PRODUCT CATALOGUE / OILS

ÜRÜN KATALOĞU / YAĞLAR PRODUCT CATALOGUE / OILS ÜRÜN KATALOĞU / YAĞLAR PRODUCT CATALOGUE / OILS AYÇİÇEK YAĞLARI SUNFLOWER OILS MISIR YAĞLARI CORN OILS KANOLA YAĞLARI CANOLA OILS BİTKİSEL YAĞLAR VEGETABLE OILS www.soyyigit.com.tr / www.kentboringer.com.tr

Detaylı

İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA

İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA .egeatlas.com.tr İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA kaliteli servis en iyi malzeme seçimi yüksek hassasiyetli makinalarda üretim .egeatlas.com.tr EGE ATLAS, kurulduğu 2012 yılından bu yana yeraltı ve

Detaylı

ÇELÝK HALAT ve KALDIRMA ÇEKTÝRME EKÝPMANLARI SAN. TÝC. LTD.ÞTÝ. ÇELÝK HALAT ve KALDIRMA ÇEKTÝRME EKÝPMANLARI SAN. TÝC. LTD.ÞTÝ. SERTÝFÝKALAR Certificates BAYÝLÝKLERÝMÝZ : çelik halat zincir saplý kanca

Detaylı

ABOUT US HAKKIMIZDA VISION VİZYON MİSYON MISION

ABOUT US HAKKIMIZDA VISION VİZYON MİSYON MISION ABOUT US Our company, who has begun its services in machining sector in OSTIM in 1987, has been operating as a sub-contractor for defence industry. Production for spare parts for Defence Industry, Aviation

Detaylı

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001 about us hakkımızda ISO 9001 ISO 18001 ISO 14001 Firmamız ATO'da 1967 yılında başlayan faaliyeti, inşaat sektöründe kendisine hak ettiği yeri aramasiyla devam etmektedir. Kuruluşumuzdan bu güne bitirilen

Detaylı

COLLECTION PREVIEW 2015

COLLECTION PREVIEW 2015 COLLECTION PREVIEW 2015 Cardin Concept Eskişehir de 60000 m2 açık alan üzerine kurulu, 40000 m2 kapalı alana sahip; Türkiye de ve gelişen ihracatıyla dünyada önemli mobilya üretim tesislerinden biridir.

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE

ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE FİRMA PROFİLİ Üretime Buzdolabı Buzlukları imalatıyla başlayan AZAK Soğutma 1979 yılında Konya da kurulmuştur. 1983 yılında Sanayi Tipi

Detaylı

AYDIN KOMPRESÖR. En Yüksek Performans. En Zor Şartlarda. www.aydinkompresor.com %100 YERLİ İMALAT

AYDIN KOMPRESÖR. En Yüksek Performans. En Zor Şartlarda. www.aydinkompresor.com %100 YERLİ İMALAT AYDIN KOMPRESÖR www.aydinkompresor.com %100 YERLİ İMALAT En Zor Şartlarda En Yüksek Performans AYDIN KOMPRESÖR Aydın kompresör ;0 yılı aşkın kompresör sektöründeki tecrübesinin ardından 2001 yılı temmuz

Detaylı

SOĞUTMA PROJELERİ REFRIGERATION PROJECTS

SOĞUTMA PROJELERİ REFRIGERATION PROJECTS SOĞUTMA PROJELERİ REFRIGERATION PROJECTS Fevzipaşa Mah. Namık Kemal Bulvarı 147 / 149 A Çerkezköy / Tekirdağ Tel / Fax: +90 282 726 50 52 info@lynkso.com www.lynkso.com Vizyonumuz Beklentilerin üzerinde

Detaylı

Total logistics under one roof. Tanıtım Sunumu

Total logistics under one roof. Tanıtım Sunumu Total logistics under one roof Tanıtım Sunumu 2015 SERTEL; Şirketimiz 1993 yılında kurulmuş olup, yurt içi lojistik taşımacılık sektöründe faaliyet göstermektedir. Sertel Lojistik çeşitli illerde toplam

Detaylı

SRM 3000 SRM 3000. Yan Duvarlar Arka Duvar Aksesuar. Side Walls Rear Wall Accesories Ceiling Floor

SRM 3000 SRM 3000. Yan Duvarlar Arka Duvar Aksesuar. Side Walls Rear Wall Accesories Ceiling Floor ASANSÖR Faaliyetlerine 1995 yılında başlayan Serimas Asansör, kurulduğu günden itibaren kaliteyi ve kalıcılığı kendine ilke edinmiş ve müşteri memnuniyetini hep ön planda tutulmuştur. Serimas Asansör bugün,

Detaylı

AĞIR YAĞ SIVI YAKIT BRÜLÖRLERİ FUEL OIL BURNERS

AĞIR YAĞ SIVI YAKIT BRÜLÖRLERİ FUEL OIL BURNERS SIVI YAKIT BRÜLÖRLERİ BURNERS Doğru seçimle başlamak Starting the right selection ÜRET Hafif ve Orta Yağ Brülörleri 3 525 KG/h TSE EN 267+A1 ye uygun olarak üretilen yüksek basınçlı ve püskürtmeli, üflemeli

Detaylı

YAKIT TANKINDA EN YAKIN & YENİ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ YOUR CLOSEST AND NEW SOLUTION PARTNER IN FUEL TANK.

YAKIT TANKINDA EN YAKIN & YENİ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ YOUR CLOSEST AND NEW SOLUTION PARTNER IN FUEL TANK. YAKIT TANKINDA EN YAKIN & YENİ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ YOUR CLOSEST AND NEW SOLUTION PARTNER IN FUEL TANK www.koctank.com KOÇ TANK KİM 1990 yılından bu güne otomotiv sektöründe tüm OEM ve AFTERMARKET Yerli ve

Detaylı

COMPANY INFORMATION FİRMAMIZ HAKKINDA

COMPANY INFORMATION FİRMAMIZ HAKKINDA COMPANY INFORMATION The company started its work life with copper and lead casting in the 1960s and in the 1980s we started to serve in The Aluminium Sector with a 1200 ton capacity aluminium extrusion

Detaylı

HIZLI VE TEKNİK ÇÖZÜMLER HAKKIMIZDA TECRÜBELİ VE DİNAMİK. Başlıca Referanslar

HIZLI VE TEKNİK ÇÖZÜMLER HAKKIMIZDA TECRÜBELİ VE DİNAMİK. Başlıca Referanslar HAKKIMIZDA HIZLI VE TEKNİK ÇÖZÜMLER 2013 yılında elektromekanik proje ve taahhütünün yapılması amacı ile EKT Elektromekanik İnşaat proje dış Tic. Ltd. Şti. adı altında İstanbul da kurulmuştur. EKT Elektromekanik

Detaylı

The Fertility of Nature Under Your Hand

The Fertility of Nature Under Your Hand TARIM www.kuzeyyem.com TARIM Doğanın Bereketi Elinizin Altında... Dünyanın Verimli Topraklarından Türkiye ye... Türkiye nin ve dünyanın verimli topraklarında yetişen kaliteli ürünleri, Türk hayvancılığının

Detaylı

taşımak için tasarlandı

taşımak için tasarlandı taşımak için tasarlandı Frigorifik Treyler Refrigerated Trailer Frigorifik Treyler Refrigerated Trailer İÇ VE DIŞ YÜZEY KAPLAMA MALZEMESİ PANEL INTERIOR AND EXTERIOR SURFACE MATERIAL Yüzey dayanıklılığı

Detaylı

ARI ARITMA WATER & WASTEWATER TREATMENT TECHNOLOGY

ARI ARITMA WATER & WASTEWATER TREATMENT TECHNOLOGY ARI ARITMA WATER & WASTEWATER TREATMENT TECHNOLOGY Industrýal Treatment Endustrýyel Arýtma Industrýal Treatment Endustrýyel Arýtma The roots of our products and systems based on our R&D department using

Detaylı

Trusted solution partner

Trusted solution partner Trusted solution partner Company Profile / Şirket Profili Since our foundation in 1987, Elektrotek has been dedicated to providing our customers with the highest quality products and service. Elektrotek

Detaylı

Argumentative Essay Nasıl Yazılır?

Argumentative Essay Nasıl Yazılır? Argumentative Essay Nasıl Yazılır? Hüseyin Demirtaş Dersimiz: o Argumentative Essay o Format o Thesis o Örnek yazı Military service Outline Many countries have a professional army yet there is compulsory

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ NİN STUDENT S YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJ DEFTERİ TRAINING DIARY Adı, Soyadı Name, Lastname : No ID Bölümü Department : : Fotoğraf Photo Öğretim Yılı Academic Year : Academic Honesty Pledge I pledge

Detaylı

%100. Müşteri Odağı Focus on Client

%100. Müşteri Odağı Focus on Client HAKKIMIZDA ABOUT US Gürkan Nakliyat, 1997 yılında kurulmasından bu yana hizmet süresi boyunca pek çok başarılı projeyi hayata geçirmiş ve yıllar içinde sektörüne öncülük eden başarılara imza atmıştır.

Detaylı

Araştırma Enstitusu Mudurlugu, Tekirdag (Sorumlu Yazar)

Araştırma Enstitusu Mudurlugu, Tekirdag (Sorumlu Yazar) VII. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, 04-07 Ekim 2016 ISSN: 2148-0036 Yıl /Year: 2017 Cilt(Sayı)/Vol.(Issue): 1(Özel) Sayfa/Page: 161-167 Derleme Review 1Bagcılık Araştırma Enstitusu

Detaylı

Software R&D Center. Generate future softwares

Software R&D Center. Generate future softwares Software R&D Center Generate future softwares WHO WE ARE? Served in Bursa R&D Center and İstanbul Service Office with more than 70 qualified staff, Litera is a turkish software company that established

Detaylı

nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. nareks Elektrik Taahhüt ve Otomasyon Mühendislik firmasıdır.

nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. nareks Elektrik Taahhüt ve Otomasyon Mühendislik firmasıdır. About Us Hakkımızda nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. It was founded at 2012. From its beginning, with local presence and international expert team, the company is

Detaylı

TRAVERTINE COLLECTION

TRAVERTINE COLLECTION TRAVERTINE COLLECTION a trademark of ALISTONE COMPOSITE MARBLE COLLECTION 2015 FİRMA PROFİLİ 1965 de Sayın Ali BAŞARIR ın torna makinesinde başlayan girişimcilik hayatı sırasıyla tarım makineleri, mermer

Detaylı

beyond your imagination

beyond your imagination beyond your imagination HAYALLERINIZIN ÖTESINDE... Biezza mobilya üstün teknoloji ile donatılmış üretim tesislerinde yarım asırlık tecrübesini uzman ekibiyle birleştirerek mobilya sektöründe saygın bir

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ TRAINING DIARY Adı, Soyadı Name, Lastname : ÖĞRENCİ NİN STUDENT S No ID Bölümü Department : : Fotoğraf Photo Öğretim Yılı Academic Year : Academic Honesty

Detaylı

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ OUR VISION OUR MISSION

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ OUR VISION OUR MISSION Firma Profili COMPANY PROFİLE 2007 yılından itibaren Aksaray ili Organize Sanayi Bölgesinde ve Çorum ili Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren TYT Prefabrik Türkiye Prefabrik Birliğine üye olma

Detaylı

MEMBRAN KAPAK SİSTEMLERİ PVC MEMBRAN PRESS MDF DOORS. www.mksmobilya.com www.facebook.com/mkscapak

MEMBRAN KAPAK SİSTEMLERİ PVC MEMBRAN PRESS MDF DOORS. www.mksmobilya.com www.facebook.com/mkscapak www.mksmobilya.com www.facebook.com/mkscapak FİRMAMIZ ; Mobilya İmalat&Satış taki 30 yıllık tecrübemizle, MKS MOBİLYA DEKORASYON SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. adı altında uzun yıllardır müşterilerimize hizmet

Detaylı

Sağlık Hizmet Araçları Health Service Vehicles

Sağlık Hizmet Araçları Health Service Vehicles Sağlık Hizmet Health Service Gezici Sağlık Mobil sağlık araçlarımız ile dijital mamografi, röntgen, mobil ameliyathane, mobil poliklinik ve kan alma gibi alanlarda hizmet vermenize katkı sağlıyoruz. Ülkemizin

Detaylı

CORPORATE PRESENTATION FILE. Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region

CORPORATE PRESENTATION FILE. Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region CORPORATE PRESENTATION FILE Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region Asiye KURT Coordinator Mehmet AVCI Foreign Trade Manager INDEX ABOUT US SHOWRROM,

Detaylı

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner...

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner... Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner... Üstpark Afraze Evleri size sadece doğa ile yaşam değil, iyi bir gelecek vaad ediyor. Paranızın ve yatırımlarınızın değer kazanacağının adeta

Detaylı

Kurumsal / About Us YERLİ ÜRÜNLER DOMESTIC PRODUCTS. Sayfa 4-7 Page 4-7 LED PANEL AYDINLATMA LED PANEL LIGHTING

Kurumsal / About Us YERLİ ÜRÜNLER DOMESTIC PRODUCTS. Sayfa 4-7 Page 4-7 LED PANEL AYDINLATMA LED PANEL LIGHTING Kurumsal / About Us YERLİ ÜRÜNLER DOMESTIC PRODUCTS 198 yılında kurulduğu günden beri, yüksek kaliteli ürünleri tüketicilerin beğenisine sunan Gökhan Elektronik Cihazlar Ticaret Limited Şirketi, elektronik

Detaylı

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING Design & Construction DESIGN & CONSTRUCTION make difference.. ABOUT US Our company is specialized in four main subjects; CONSTRUCTION, INTERNATIONAL TRADE, NATURAL

Detaylı