Bu broşürde yer alan her türlü bilgi, belge ve görsel malzemenin tüm fikri ve mali hakları Dumankaya ya ait olup, bilgi vermek ve tanıtım amaçlı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bu broşürde yer alan her türlü bilgi, belge ve görsel malzemenin tüm fikri ve mali hakları Dumankaya ya ait olup, bilgi vermek ve tanıtım amaçlı"

Transkript

1 Bu broşürde yer alan her türlü bilgi, belge ve görsel malzemenin tüm fikri ve mali hakları Dumankaya ya ait olup, bilgi vermek ve tanıtım amaçlı olarak kullanılmıştır. Yasal bir bağlayıcılığı bulunmamaktadır.

2 Bu broşürde yer alan her türlü bilgi, belge ve görsel malzemenin tüm fikri ve mali hakları Dumankaya ya ait olup, bilgi vermek ve tanıtım amaçlı olarak kullanılmıştır. Yasal bir bağlayıcılığı bulunmamaktadır.

3 Bu broşürde yer alan her türlü bilgi, belge ve görsel malzemenin tüm fikri ve mali hakları Dumankaya ya ait olup, bilgi vermek ve tanıtım amaçlı olarak kullanılmıştır. Yasal bir bağlayıcılığı bulunmamaktadır.

4 Dumankaya IQ yu oluşturmaktaki temel hedefimiz, teknoloji ve iletişimi projelerimizde müşterilerimizin hizmetine sunarak binalarımızda yaşayan daire sakinlerimize teknolojinin etkin bir şekilde kullanıldığı, tüm araç gereçlerin birbiriyle konuşabileceği bir dünyada yaşama imkânı sunmak... Dumankaya İnşaat tarafından geliştirilen akıllı ev teknolojileri sistemi Dumankaya IQ, daire sakinlerinin hayatlarına katma değer kazandıran çözümler sunuyor. Daire sahipleri, Dumankaya IQ standart paketi ile güvenlikten otomasyona, aydınlatmadan iklimlendirmeye bir dizi güvenlik ve konfor fonksiyonunu tek bir noktadan kontrol edebiliyor. Ev içi aydınlatmaların ve duvar düğmelerinin uzaktan kumandası, evin herhangi bir odasından bir diğer odasındaki perdelere kumanda edilmesi, evden uzaktayken evdeki ısıtma ve klima sistemlerinin ayarlanabilmesi ve alarmın devreye alınabilmesi, Dumankaya IQ nun sunduğu konfor olanaklarından sadece birkaçı. Dumankaya IQ, enerji tasarrufu araçları ile çevre dostu bir dizi özelliğe de sahip. Dumankaya projelerindeki tasarruf odaklı enerji yönetim sistemleri ile gereksiz tüketim en aza indirgeniyor. Dumankaya IQ ile daire sakinleri tarafından sıklıkla tekrarlanan, ışıkların kapatılması, alarmın devreye alınması, televizyonun kapatılması gibi fonksiyonlar da tek bir kumandayla yönetilerek, zaman tasarrufu da sağlanıyor.

5 Asistan Concierge Menüsü Asistan, konutunuzda yaşayabileceğiniz acil ihtiyaçlardan aracınızla yaşayabileceğiniz arızalara, çiçek siparişinizden araç kiralama hizmetlerine kadar geniş kapsamlı concierge desteği sağlayan bir menüdür. Konut Asistanı: Su - elektrik tesisatı, çilingir, cam işleri Yol Asistanı: Periyodik bakım hizmeti, araç çekimi Organizasyon Hizmetleri: Su siparişi, çiçek gönderimi, restoran rezervasyon, kurye ve kargo hizmetleri, kuru temizleme, sosyal aktivite rezervasyon Su Siparişi: Hafta içi saatleri arasında tek tıkla su siparişi Dumankaya IQ Platformu şu menülerden oluşmaktadır. Asistan Concierge Home-Fit Ev/Ofis Seyahat Hizmetleri: Otel rezervasyon, seyahat rezervasyon, vize ve konsolosluk bilgilendirme, VIP transfer Araç Kiralama: İndirimli fiyatlarla araç kiralama hizmeti Danışmanlık Hizmetleri: PC yardım, hukuki danışmanlık Fırsatlar E-Dairem

6 Home-Fit Menüsü / Athletic-o Sports Club Home-Fit Menüsü / Athletic-o TV Müzik, eğlence ve fitness ayrılmaz bir bütündür. anlayışıyla fitness dünyasına yeni bir soluk getiren Athletic-o Sports Club farklı iç mekân tasarımı, son teknoloji ses ve ışık sistemi ve zengin ekipman parkuru ile spor deneyiminizi benzersiz kılıyor. Kendinizi evden çıkacak gibi hissetmiyor ama yine de spor yapmak mı istiyorsunuz? O zaman tek yapmanız gereken Dumankaya IQ üzerinden Home Fit Athletic-o TV menüsünü açmak. Athletic-o Sports Club Hizmetleri m 2 Fitness Center Grup Egzersiz Stüdyoları PT Studio Kapalı Yüzme Havuzu SPA Türk Hamamı Sauna Buhar Odası 3 Farklı Vitamin Bar Kids Club Outdoor Aktiviteleri Athletic-o TV Yayınları Canlı Yayın / Athletic-o Sports Club Kayıtlı Dersler Pilates Cycling Spinning Crunching Streching TRX Eğitimler Sporda Yanlış Bilinenler Kids GYM Temel Egzersiz Hareketleri Spor Öncesi ve Sonrası Beslenme Önerileri Ofiste Egzersiz Hareketleri

7 Home-Fit Menüsü / Sağlık Sağlık, tıbbi danışmanlık desteğinden ilaç teminine, yeni doğan servisinden diyetisyen danışmanlığına sağlık, spor ve wellness konularında ihtiyaç duyabileceğiniz tüm hizmet ve bilgilere ulaşmanızı sağlayan bir menüdür. Home Fit Sağlık hizmetleriyle, sağlığınızla ilgili tüm bilgileri platform üzerinden her zaman yanınızda taşımanın rahatlığını yaşayabilir, sağlık alanında size özel indirim ve fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Tıbbi Danışma: Tıbbi ihtiyaçlarınızda uzman doktorlar, IQ Platformu üzerinden aktarmış olduğunuz tıbbi bilgilerin tümünü analiz ederek en kısa süre içinde tarafınıza geri dönüş sağlar. Acil Ambulans Yönlendirme: Sizin ya da evinizde ikamet eden yakınınızın, bina sınırları içerisinde oluşacak rahatsızlık ya da kaza anlarınızda yılda 1 defa ücretsiz olmak üzere, en yakın hastaneye nakli gerçekleştirilir. İlaç Gönderimi: Doktor tarafından reçeteli ve onaylı acil ilaçları bulamamanız halinde yılda 1 kez ücretsiz olarak, bunun dışında ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda ise ücreti karşılığında Dumankaya IQ Platformu üzerinden ilaç alımı ve gönderimi yapılabilmektedir. Anne ve Yeni Doğan Bebek Servisi: Yeni doğum yapmış daire sakininin talebi üzerine, annenin yaşadığı konuta; Anne ve bebeğin tüm sağlık hizmetleri ve bakımı, Anneye bebek bakımı ve beslenmesi eğitimi, Sarılık durumlarında fototerapi tedavisi sağlanması konularında uzman sağlık görevlilerini yönlendirecektir. Diyetisyen Destek ve Sağlıklı Beslenme Hattı: Yeterli, dengeli ve sağlıklı beslenebilmeniz için, yemek listelerinin hazırlanması, yanlış beslenme alışkanlıklarının tespiti, çeşitli hastalık durumlarındaki bireyler için uygun diyet planları konularında telefonda bilgi, danışma ve organizasyon hizmetleri alabilirsiniz. Ailenizin sağlık bilgilerini düzenleyin. Sizin ve sevdiklerinizin ilaç, alerji, sağlık öyküsü, kan basıncı, laboratuvar sonuçları, sağlık sorunları, hastalıklar, röntgen ve taramalar gibi sağlık verilerini çevrimiçi olarak istediğiniz zaman ulaşabileceğiniz bir yerde saklayabilirsiniz. Her zaman hazırlıklı olun. Güncel ilaç, alerji listeleri, evde sağlık ölçümleri gibi önemli sağlık bilgilerinizi acil durum müdahale uzmanları tarafından erişilebilir kılarak acil durumlara hazırlıklı olabilirsiniz. Sağlığınıza dair büyük resmi görün. Laboratuvar, ilaç ve muayene kayıtlarınızı, tıbbi görüntülerinizi sağlık kuruluşlarından temin edip tek platformda saklayabilir, ihtiyaç anında kullanıp paylaşabilirsiniz. Formda kalma hedeflerinize ulaşın. Kilonuzu, etkinliklerinizi ve beslenmenizi izlemenize, hedefler koymanıza ve ilerlemenizi görmenize yardımcı olan kilo yönetim panosu ile kilo ve formda kalma hedeflerinize ulaşabilir, başarınızı kişiselleştirilmiş ilerleme iletileriyle dostlarınızla paylaşabilirsiniz.

8 Home-Fit Menüsü / Diyetkolik Home-Fit Menüsü / İstatistiklerim Kişiye özel online diyet listesi ve sağlıklı egzersiz planları sunan Diyetkolik üyeliğinizi aktive ederek size özel diyet programınıza ve evde bile kolayca gerçekleştirebileceğiniz egzersiz planınıza ulaşabilirsiniz. Giyilebilir teknoloji yardımıyla spor performansınızı tüm detaylarıyla takip etmek, sizi daha fazlası için teşvik edecek. Dumankaya ve Diyetkolik işbirliğiyle size sunulan sağlıklı yaşam paketiyle şu hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Öneri Diyet Planı Sağlıklı Yaşam Dosyası Kalori Sayacı Su Tüketimi Takibi Öneri Egzersiz Planı Yediklerinizin Karbonhidrat, Protein ve Yağ Analizi Diyetisyene Danışma Raporlar ve Süreç Geri Bildirimleri Web, Android, iphone ve ipad den Erişim IQ Platformu na entegre olan aktivite kayıt edici cihazlar aracılığı ile, attığınız adımlar, kat ettiğiniz mesafeler, yaktığınız kaloriler ve çıktığınız merdivenler dahil olmak üzere, günlük tüm etkinliklerinizi ölçebilir ve IQ Platformu üzerinden grafiksel olarak görüntüleyebilirsiniz. Önleyici sağlık hizmetleri kapsamında tutulan bu ayrıcalık ile geceleri derin uyku ve uyanıklık süre farkını da ölçebilir, ne kadar süre ve ne kadar iyi uyuduğunuzu izleyebilirsiniz. Aynı zamanda IQ Platformu üzerinden gösterdiğiniz ilerlemeyi ve hedeflerinize ilerleyişinizi dostlarınızla karşılaştırmalı olarak da takip edebilir, spor danışmanlarınızla ve/veya doktorunuzla paylaşabilirsiniz.

9 Ev/Ofis Menüsü Ev/Ofis Menüsü Ev/Ofis menüsü, mekândaki cihazları tekli ve çoklu olarak yönetebileceğiniz, tasarrufa yönelik enerji yönetimi yapabileceğiniz ve site yönetimi ile ilgili fonksiyonlara ulaşabileceğiniz bir menüdür. Ev/Ofis menüsünden ulaşabileceğiniz Ev/Site uygulaması ile güvenlikten ödemelerinize tüm bilgi ve kayıtları anında takip edebilir, talep ve önerilerinizi kolayca iletebilirsiniz. Güvenlik Evinizde olası su baskını anında dairenizin suyu otomatik olarak kesilmektedir. Elektrik kesme/açma ve priz kontrol (buzdolabı ve modem hariç) fonksiyonu ile dışarıdayken fişte unuttuğunuz ütünüze uzaktan müdahale edebilir, dairenizi emniyete alabilirsiniz. Konfor Ortamdaki cihazlara yerinizden kalkmadan hükmedebilir, aydınlatma cihazlarınızı, perde/panjurlarınızı ve radyatörlerinizi kontrol edebilirsiniz. Bu cihazları evinizin dışındayken de yönetebilirsiniz. Ev/Site Ödemeler (cari ekstre takibi ve yazdırılması), Kameralar (site güvenlik kameralarının izlenmesi), Öneri ve Talepler (site ile ilgili talep ve öneri bildirimi), Duyuru ve Bilgi konularında site yönetimi ile iletişim kurabilirsiniz. Senaryolar Cihazları ve olayları grup halinde tek dokunuşla kontrol edebilirsiniz. Evden Ayrılma, Evdeyim, Uyku, Tatil, Yemek, vb. tanımlayabileceğiniz akıllı modlar ile örneğin; tek tuşla perdeleri kapatıp, ışıkları açabilir, evinizin sıcaklığını set ettiğiniz değere getirebilirsiniz.

10 Fırsatlar Menüsü E-Dairem Menüsü Sigortadan spora Dumankaya Grup Şirketlerinin size özel sunduğu fırsat ve ayrıcalıkları takip edebileceğiniz menüdür. Sezon İndirimi: Athletic-o Sports Club sıra dışı mekân tasarımları ile spora farklı bir boyut katıyor. Pilates, trx, zumba, tae-bo gibi birçok grup egzersizi aktivitesine katılabilir, bay/bayan farklı bölümlerde kullanabileceğiniz sauna ve buhar odalarından yararlanabilirsiniz. Kapalı ve açık yüzme havuzlarından sağlığınız için faydalanabilirsiniz. Dumankaya Sigorta: Kasko Poliçesi yaptıranlara TL limitli Eşya Sigortası, Kasko Poliçesi ile beraber Konut, Dask veya Trafik Poliçesi yaptıranlara TL limitli Eşya Sigortası ve TL limitli Ferdi Kaza Poliçesi ni hediye ediyoruz. 1. Yıl Hediyesi: 1 yıl bireysel üyelik alın, 1 yıl da biz hediye edelim. E-Dairem menüsü ile projenizle ilgili gelişmeleri yakından takip edebilir, çok yakın bir zamanda yaşamaya başlayacağınız Dumankaya ayrıcalığını önceden keşfedebilirsiniz. Malzeme Deney Sonuçları Projenizde kullanılan beton ve demirin standartlara ve yönetmeliklere uygunluğunu gösteren, yetkinliği olan kurum ve kuruluşlardan alınan belgelerdir. Haberler Projenizin ilerlemesine dair aylık şantiye haberlerini takip edebilirsiniz. Mahal Listesi Projenize dair vadedilen hizmet ve demirbaş listelerini inceleyebilirsiniz. Zemin Etüd Raporları Projenizin arazisine ait yetkinliği olan kurum ve kuruluşlardan alınan zemin etüd raporlarıdır. Proje Yerleşim ve Kat Planları Projenizde, dairenizin nerede olduğunu ve örnek iç planını inceleyebilirsiniz. Komşularımızı Tanıyalım Komşuluk ilişkilerini arttırmak amacı ile sizlerden gelen tanıtım yazılarını paylaşıyoruz. Proje İlerleme Rapor ve Görselleri Güvenlik prosedürleri gereği projenizin aylık şantiye ilerleme yüzdelerini inceleyebilirsiniz. Sıkça Sorulan Sorular Teslim öncesinden teslim sonrasına kadar olan süreç ile ilgili sık sorulan soruların cevaplarını inceleyebilirsiniz. Bilgi / Servis Talep Formu Bilgi veya servis talepleriniz için form doldurabilir ve hızlı şekilde geri dönüş alabilirsiniz.

Evin. fit hali! 444 7 222 / www.dumankaya.com. 444 7 222 / www.dumankaya.com

Evin. fit hali! 444 7 222 / www.dumankaya.com. 444 7 222 / www.dumankaya.com Evin fit hali! 444 7 222 / www.dumankaya.com Bu broşürde yer alan her türlü bilgi, belge ve görsel malzemenin tüm fikri ve mali hakları Dumankaya ya ait olup, bilgi vermek ve tanıtım amaçlı olarak kullanılmıştır.

Detaylı

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans Hobi Kulüpleri Vakıf Emeklilik te bireysel emeklilik sözleşmesi bulunanlar ayrıcalıklı Yaşam Kulüpleri dünyasında kapsamlı sağlık hizmetlerinden danışmanlığa, eğitimden spora birçok alanda hayatlarına

Detaylı

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Akıllı Ev ÇÖZÜMLERİ Güvenlik Sistemi Aydınlatma Otomasyonu Priz Kontrol Isıtma Otomasyonu Senaryolar İklimlendirme Enerji Tasarufu Smart BS Kurumsal

Detaylı

Artı Teminat Ayrıcalıkları

Artı Teminat Ayrıcalıkları Sompo Japan, artık gündelik hayatınızda da yanınızda Yapacağınız artı teminat kasko ile gündelik hayatınızda sürekli kullandığınız hizmetlere indirimli ve ayrıcalık olarak ulaşabileceksiniz. Türkiye geneline

Detaylı

Düşünsenize... Hoş Geldiniz...

Düşünsenize... Hoş Geldiniz... Düşünsenize... Evinizle bağınız nerede olursanız olun hiç kopmayacak. Işıklarınız ihtiyacınız kadar aydınlatsa, Oda ısısı istediğiniz seviyeye ayarlansa ve televizyonunuz açılsa yada yoğun bir işgünün

Detaylı

Sayın Katılımcı, Ek Faydanın Sağlanacağı Hesap ve/veya Ürünler Sağlık Kulübü:

Sayın Katılımcı, Ek Faydanın Sağlanacağı Hesap ve/veya Ürünler Sağlık Kulübü: Sayın Katılımcı, Sahip olduğunuz emeklilik planında Yaşam Kulüpleri Hizmet Paketi uygulaması bulunmaktadır. Söz konusu uygulama, aşağıda belirlenen esas ve usullere göre Şirketimizce yapılan hediye ürün

Detaylı

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Otel Bilgisi Sherwood Breezes Resort Sherwood Breezes Resort; Lara Kundu mevkiinde denize sıfır konumda bulunmaktadır. Tesis, 499 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesis; ana restoran,

Detaylı

Smarthome, Göletler, Şelaleler, Amf i tiyatro, Doğal yeşil alanlar, Yüzme havuzları, Zengin peysaj, Çocuk oyun alanları Fitness, Tenis, Dinlenme ve

Smarthome, Göletler, Şelaleler, Amf i tiyatro, Doğal yeşil alanlar, Yüzme havuzları, Zengin peysaj, Çocuk oyun alanları Fitness, Tenis, Dinlenme ve Club Romance ile yepyeni bir yaşamın kapıları sizin için aralanıyor. Günün tüm karmaşasını unutun ve kendinizi Club Romance ın konforlu ortamına bırakın.yorgunluk, stres, şehrin tüm karmaşası dışarıda

Detaylı

www.levelteknoloji.com

www.levelteknoloji.com home Akıllı Ev / Bina Sistemleri Evinizin Aklı Sizde Kalsın... www.levelteknoloji.com Akıllı ev nedir Cep telefonunuzdaki basit bir uygulama ile evinizdeki tüm cihazlarınızı ve güvenliğinizi yönetebileceğiniz,

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum 2 7/24 Doktorum Hizmeti nedir? Bireysel Sağlık Müşterilerimize YENİ ve ÜCRETSİZ bir hizmet daha sunuyoruz: 7/24 Doktorum! Ne zamandan itibaren? 10 Ağustos 2017 Hangi

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Türkiye nin dört bir yanında bulunan tesislerimiz ile termal tatil anlayışına yeni bir soluk getiren Hattuşa Vacation Thermal Club; şifalı

Detaylı

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan,

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, 1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, müşterilerimize sene boyunca 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekten

Detaylı

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi anlaşılacak şekilde üretme alışkanlığı kazandırmıştır. EMT

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ A1 KATI SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL)

Detaylı

Detaylı bilgi için: Gaia Spa & Fitness Centre +90 212 368 1148 veya istan-gaia-spa@hyatt.com.

Detaylı bilgi için: Gaia Spa & Fitness Centre +90 212 368 1148 veya istan-gaia-spa@hyatt.com. 1 Aylık Kurumsal Üyelik 1 Üye 700 TL 2 veya 3 Üye 600 TL 2 Aylık Kurumsal Üyelik 1 Üye 1000 TL 2 veya 3 Üye 900 TL 3 Aylık Kurumsal Üyelik 1 Üye 1.300 TL 2 veya 3 Üye 1.250 TL 6 Ay Kurumsal Üyelik 1 Üye

Detaylı

Yaşam alanlarına akıl katar

Yaşam alanlarına akıl katar Yaşam alanlarına akıl katar Güvenliğin, konforun ve enerji verimliliğinin yeni adresi Akıllı Ev ve Ofis Sistemleri! Kısaca Zipato Merkez Ofis Zagreb, Hırvatistan Bulut tabanlı M2M platformu konusunda uzman

Detaylı

Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın.

Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın. ulticar ulticar Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın. Kurumsal araç ve filo kiralama hizmetlerinde anahtar teslim rahatlık sunan Multicar ile detaylarla yorulmayın, finansal ve operasyonel avantajlardan

Detaylı

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Merhaba, Digiturk e Hoş Geldiniz! Digiturk ün eğlenceli ve zengin dünyasında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı konuları paylaşmak istiyoruz. Digiturk

Detaylı

BE THE ONE.

BE THE ONE. XOOM TRAINING CLUB İstanbul un iki yakasında, proje çalışmaları tamamlanan ve Ocak 2019 tarihinde faaliyete geçecek olan XOOM Training Club X00I, Polat tarafından hayata geçirilen karma kullanım projesi

Detaylı

ENKA SPOR KULÜBÜ ŞİRKET ÜYELİĞİ ÜYELİK BİLGİLERİ

ENKA SPOR KULÜBÜ ŞİRKET ÜYELİĞİ ÜYELİK BİLGİLERİ ENKA SPOR KULÜBÜ ŞİRKET ÜYELİĞİ 2013-2014 ÜYELİK BİLGİLERİ Kulüp Üyeliği ve branşlara üyelik ile ilgili Formları Kulübümüzün Ofis bölümünden temin edebilirsiniz. Misafir, Asil Üye ile birlikte günlük giriş

Detaylı

ENKA SPOR KULÜBÜ BRANŞ ÜYELİK

ENKA SPOR KULÜBÜ BRANŞ ÜYELİK ENKA SPOR KULÜBÜ BRANŞ ÜYELİK 2014-2015 ÜYELİK BİLGİLERİ Kulüp Üyeliği ve branşlara üyelik ile ilgili Formları Kulübümüzün Ofis bölümünden temin edebilirsiniz. Misafir, Asli Üye ile birlikte günlük giriş

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel Otel Bilgisi Marigold Thermal & Spa Otel Marigold Thermal & SPA Hotel; Çekirge mevkiinde 120 oda ve 246 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Tesiste verilen açık büfe sabah kahvaltısı ile güne güzel

Detaylı

İzin yolu çile yolu olmaktan çıkıyor!

İzin yolu çile yolu olmaktan çıkıyor! İzin yolu çile yolu olmaktan çıkıyor! Araçları ile Türkiye ye gidecek olan vatandaşlarımız yola çıkmadan sigorta ve asistans ihtiyaçlarını karşılayacak, yola huzurla çıkacak. Büyük heyecanla beklediğimiz

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Boğaziçi Köprüsü 7 6 1. Kakıköy İskelesi 2. Ataşehir 3. Medipol Hastanesi 4. Optimum AVM Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Anadolu yakasının merkezine hakim

Detaylı

ŞİRKET GRUP ÜYELİK BİLGİLERİ

ŞİRKET GRUP ÜYELİK BİLGİLERİ ŞİRKET GRUP ÜYELİK BİLGİLERİ Branşlara üyelik ile ilgili Formları Kulübümüzün Ofis bölümünden temin edebilirsiniz. Misafir, Üye ile birlikte günlük giriş yapabilir. Her birim için ayrıntılı bilgileri Halkla

Detaylı

i-kutu İnteraktif Kutu Seç İzle Kişisel İçerik Paylaşımı Durdur İzle TV Kontrol Sesle Yazdır Sesle Kanal Değiştir Çocuk Kumandası Kolay Kumanda

i-kutu İnteraktif Kutu Seç İzle Kişisel İçerik Paylaşımı Durdur İzle TV Kontrol Sesle Yazdır Sesle Kanal Değiştir Çocuk Kumandası Kolay Kumanda Seç İzle Kişisel İçerik Paylaşımı Durdur İzle TV Kontrol (Listelenen TV ler) Sesle Yazdır Sesle Kanal Değiştir Çocuk Kumandası Kolay Kumanda (İsteğe Bağlı) i-kutu İnteraktif Kutu Merhaba, Bu kitapçıkta

Detaylı

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel Sherwood Club Kemer Denize sıfır konumlanmış ve ormanların içinde bulunan Sherwood Club Kemer, doğası ile size cennetin kapıları açıyor, dilerseniz arkadaşlarınızla tesisin geniş voleybol, tenis sahalarında

Detaylı

ENKA ÇALIŞANLARI VE ENKALI ASİL ÜYELİK BİLGİLERİ

ENKA ÇALIŞANLARI VE ENKALI ASİL ÜYELİK BİLGİLERİ ÇALIŞANLARI VE LI ASİL ÜYELİK BİLGİLERİ Kulüp Üyeliği ve branşlara üyelik ile ilgili Formları Kulübümüzün Ofis bölümünden temin edebilirsiniz. Misafir, Asil Üye ile birlikte günlük giriş yapabilir. Her

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

Otomatik Katılım Sistemi

Otomatik Katılım Sistemi Otomatik Katılım Sistemi Sayın Yetkili, Çalışanlarınızın Otomatik Katılım ile Bireysel Emeklilik Sistemi ne aktarılmasına yönelik işleyiş hakkında bilgiyi içeren teklifimizi ekte bilgi ve görüşlerinize

Detaylı

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel Otel Bilgisi Büyük Abant Oteli Büyük Abant Oteli Abant Gölü Milli Parkı mevkiinde, tertemiz havası ve büyüleyici güzelliği ile misafirlerinin memnuniyetini sağlamaktadır. A'la carte restoranı ve barıyla

Detaylı

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR KIŞ KONSEPTİ 2 0 1 8-2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / KIŞ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Havuz suyunun dezenfeksiyonu için kullanılan en yaygın yöntem klor ile dezenfeksiyondur.

Havuz suyunun dezenfeksiyonu için kullanılan en yaygın yöntem klor ile dezenfeksiyondur. Havuz suyunun dezenfeksiyonu için kullanılan en yaygın yöntem klor ile dezenfeksiyondur. DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜNE GÖRE, Etkin bir klorlama için, ph 7.2-7.8 arasında tutulmalıdır. Bütün havuz tipleri için

Detaylı

Varyap Yalıkavak Residences. daha güzel. E R H O L U L C H

Varyap Yalıkavak Residences. daha güzel. E R H O L U L C H & T Varyap Yalıkavak Residences daha güzel. S I D N S & R H O B L U L H A B & & T Yalıkavak ta sahile vuran dalga sesleriyle uyanmak, gün batımını Tilkicik Koyu nda begonvil kokusuyla izlemek, size özel

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ YAZ OKULLARI

ÇEVRE KOLEJİ YAZ OKULLARI ÇEVRE KOLEJİ YAZ OKULLARI 2017 İçindekiler: Erenköy Yaz Okulu Dönemler 1 Erenköy Yaz Okulu Aktiviteleri 2 Erenköy Yaz Okulu Yaş Grupları 3 Çevre Anaokulları Yaz Okulu Dönemler 7 Minikleri Hangi Aktiviteler

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

FİTNESS STÜDYO PROGRAMLARIMIZ. Kullanım Saatleri

FİTNESS STÜDYO PROGRAMLARIMIZ. Kullanım Saatleri ÜYELİK BİLGİLERİ Kulüp Üyeliği ve branşlara üyelik ile ilgili Formları Kulübümüzün Ofis bölümünden temin edebilirsiniz. Misafir, Asil Üye ile birlikte günlük giriş yapabilir. Her birim için ayrıntılı bilgileri

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2 1 FACTSHEET GENEL BİLGİLER - İLETİŞİM BİLGİLERİ VE MESAFELER Otel sahibi : Doğan Jeotermal Gruop Sezon : 12 ay Kategori : Özel Belgeli Tesis Toplam kapalı alan : 15.000 m 2 Pansiyon durumu : Oda Kahvaltı-Yarım

Detaylı

EMİN ELLERDE YOL ALIN.

EMİN ELLERDE YOL ALIN. EMİN ELLERDE YOL ALIN. ORİJİNAL OPEL GÜVENCESİ Opel FlexCare programımız pek çok sıradışı fayda sunuyor: Gönül Rahatlığı Her türlü kaza veya arıza durumunda birçok yardım şekli ile yanınızda olacağız.

Detaylı

Residence. Satış Ofisi: Çevreyolu Bulv. Uydukent Mevkii Dörtyol Mah. 2080 Sk. No: 12 AFYONKARAHİSAR Tel: 0 272 290 14 15 Gsm: 0 507 338 3 338

Residence. Satış Ofisi: Çevreyolu Bulv. Uydukent Mevkii Dörtyol Mah. 2080 Sk. No: 12 AFYONKARAHİSAR Tel: 0 272 290 14 15 Gsm: 0 507 338 3 338 Residence Satış Ofisi: Çevreyolu Bulv. Uydukent Mevkii Dörtyol Mah. 2080 Sk. No: 12 AFYONKARAHİSAR Tel: 0 272 290 14 15 Gsm: 0 507 338 3 338 Güven İnşaa Eder Beklentilerinizi Yükselttik w w w. e y o n y

Detaylı

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM YAŞAMAYA BEKLERİZ! Özenli tasarımıyla size özel bir yapı. Arterium 6. Kısım, butik ve modern bir proje. Az sayıda daireden oluşuyor ama büyük bir projenin tüm imkanlarını da sunuyor! Geniş iç mekanları

Detaylı

ULUDAĞ ZONE. Tam Pansiyon Plus alkoclar.com.tr KIŞ E-KATALOG

ULUDAĞ ZONE. Tam Pansiyon Plus alkoclar.com.tr KIŞ E-KATALOG ULUDAĞ ZONE Alkoçlar Zone Otel Uludağ 2.Gelişim Bölgesi Alkoçlar Zone Otel Bursa t. +90 224 285 22 88 f. +90 224 285 22 40 2013-2014 KIŞ E-KATALOG Alkoçlar Merkez Sıraselviler Caddesi No:17 Taksim, İstanbul

Detaylı

İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ

İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ KONUMUMUZ ADRES : Gürsel Mah., Tümleç Sk. No:2, 34400, KÂĞITHANE/İSTANBUL TEL : +90 212 368 86 33 FAKS : +90 212 288 57 74 WEB : www.tempohotels.com E-MAIL : caglayan@tempohotels.com

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Innovia Projesi Genel Bilgiler

Innovia Projesi Genel Bilgiler Innovia Projesi Genel Bilgiler Innovia Projesi % 80 yeşil alanı, mükemmel peyzaj düzenlemeleri ile insan hayatına artı değerlerinin yanı sıra güvenlik öğeleri en üst düzeyde planlanarak gerçekleştirilmektedir.

Detaylı

JACARANDA BEACH LUXURY CLUB

JACARANDA BEACH LUXURY CLUB GENEL BİLGİ Kategori Konsept Açılış Yılı : 2014 Yenilenme Yılı : 2014 JACARANDA BEACH LUXURY CLUB Fact Sheet / Yaz 2015 : 5 Yıldız : Ultra Herşey Dahil Oda Sayısı : 225 Kredi Kartı : Visa, Master Card

Detaylı

Konuk Ağırlama Çözümleri

Konuk Ağırlama Çözümleri Konuk Ağırlama Çözümleri Konuk Ağırlama Çözümleri Eyedius Nedir? Eyedius, hayatın her alanında güvenliği sağlamak için görüntü anlamlandırma teknolojilerinden yararlanan ve ürettiği gerçek zamanlı uyarılarla

Detaylı

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Modern Mekanlar Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu

Detaylı

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME GAYRİMENKUL GELİŞTİRME Halkal n n ilk Gerçek Residence Projesi: ARK Residence Türk Sanayisinin en önemli kurucularından birisi olan Komsan, bugüne kadar sunulan kalite anlayışını yukarılara taşıyarak gayrimenkul

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla

Detaylı

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var. Demir Çağı Başlıyor Beylikdüzü nün en gözde bölgesi Yakuplu da yükselen Demir Country, benzersiz mimarisi, Açık AVM si, tatil köyünde hissettiren sosyal alanları, restoranları, Nevizade ve Galata görünümlü

Detaylı

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ STARFON TEKNOLOJİ PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ Geleceğin intercom ve smart home teknolojisini bizimle yaşayın... SF 90 Dış Ünite SF 66 İç Ünite FARK YARATAN TASARIMI BENZERSİZ KALİTESİ İLE EVİNİZDE

Detaylı

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş.

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla hizmet verdiği alanlarda ilklerin de uygulayıcısı

Detaylı

Evinizi Dünyaya Bağlayın! www.onaybilisim.com SİTE HİZMET ALIŞVERİŞ DUYURULAR İNTERAKTİF KAMERA

Evinizi Dünyaya Bağlayın! www.onaybilisim.com SİTE HİZMET ALIŞVERİŞ DUYURULAR İNTERAKTİF KAMERA Evinizi Dünyaya Bağlayın! HİZMET ALIŞVERİŞ DUYURULAR İNTERAKTİF KAMERA SİTE www.onaybilisim.com Temizlik Evin belli bir kısmının yada hepsinin temizlenmesi için talepte bulunulmasını sağlar. Ütü Evde biriken

Detaylı

Hayallerinizin nefes aldığı Ege O! EgeOcity. 1. Etap Villaları

Hayallerinizin nefes aldığı Ege O! EgeOcity. 1. Etap Villaları Hayallerinizin nefes aldığı Ege O! EgeOcity 1. Etap Villaları City konforundan ödün vermeden, residans rahatlığında denizi, doğası, iç ısıtan iklimiyle, mandalin bahçeleri arasında bir Ege sahil kasabası

Detaylı

NESNELERİN İNTERNETİ NEDİR?

NESNELERİN İNTERNETİ NEDİR? NESNELERİN İNTERNETİ NEDİR? Nesnelerin interneti (Internet of Things, kısaca IoT), fiziksel nesnelerin birbirleriyle veya daha büyük sistemlerle bağlantılı olduğu iletişim ağıdır. Uçan arabalar artık sadece

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz 14 Aralık 2012 de Kapılarını Hizmete Açtı... DoubleTree by Hilton 5 farklı kıtada, 15 ülkede ve 200'den fazla

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

EVİM EVİM GÜVENL EVİM EVİM PRATİK EVİM EVİM OFİS EVİM EVİM MERKEZİ EVİM EVİM EĞLENCELİ EVİM OFİS EVİM YEŞİL EVİM EVİM SAĞLIKL EVİM EVİM OFİS EVİM EVİM

EVİM EVİM GÜVENL EVİM EVİM PRATİK EVİM EVİM OFİS EVİM EVİM MERKEZİ EVİM EVİM EĞLENCELİ EVİM OFİS EVİM YEŞİL EVİM EVİM SAĞLIKL EVİM EVİM OFİS EVİM EVİM HEM HEM İS İS MERKEZİ KEZİ KULLANIŞLI NIŞLI PRATİK TİK SAĞLIKLI IKLI GÜVENLİ EĞLENCELİ MERKEZİ MERKEZİ KULLANIŞLI KULLANIŞLI SAĞLIKLI SAĞLIKLI KONFORLU KONFORLU SAĞLIKL SAĞLIKLI KONFOR KONFORLU YEŞİL YEŞİL

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

HALKALI KAPALI YÜZME HAVUZU ÜCRETLİ SEANS SAATLERİ VE FİYATLARI

HALKALI KAPALI YÜZME HAVUZU ÜCRETLİ SEANS SAATLERİ VE FİYATLARI KICK-BOKS PİLATES STEP-AEROBİK ERKEK FITNESS BAYAN FITNESS HALKALI KAPALI YÜZME HAVUZU ÜCRETLİ SEANS SAATLERİ VE LARI TESİ 18:00 22:00 18:00 22:00 18:00 22:00 18:00 22:00 18:00 22:00 10:00-22:00 10:00-22:00

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) 2011 İşletme Sayısı % Toplam İstihdam % Ortalama Çalışan Sayısı Mikro 1-19 2.522.011 97,30% 5.362.905 46,60% 2

Detaylı

TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI

TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI Araç kiralama takip sistemi, aşağıda listelenen modüllerden bir araya gelmek üzere, web tabanlı uygulama olarak programlanmıştır. Web tabanlı uygulamalar,

Detaylı

yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com

yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com Eşsiz tasarımıyla ilk adımda ayrıcalığı hissedin Mimariye ilham veren tasarım Şehrin karmaşasından uzak, şehrin tam ortasında kusursuz bir yaşam. Binaya adımınızı

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde Maya World Belek AKINLAR MAHALLESI DINLER MERKEZI KARSISI, - - KADRIYE-BELEK / ANTALYA, Belek, Belek Bu club resort, çam ormanları ve çok sayıda doğa gösterileri ile bir turist cenneti ve popüler golf

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ. MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ. MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal ANKARA DA KONYA KARAYOLU ÜZERİNDE SOSYAL VE KÜLTÜREL HİZMET YAPISI Amaç Ankara Yerleşiminin

Detaylı

ŞİRKET ÖZEL ÜYELİK BİLGİLERİ

ŞİRKET ÖZEL ÜYELİK BİLGİLERİ ŞİRKET ÖZEL ÜYELİK BİLGİLERİ Branşlara üyelik ile ilgili Formları Kulübümüzün Ofis bölümünden temin edebilirsiniz. Misafir, Üye ile birlikte günlük giriş yapabilir. Her birim için ayrıntılı bilgileri Halkla

Detaylı

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G GÜÇLÜ. ENTEGRE. AKILLI. ARETE Varlık Yönetimi Çözümüyle, şirket içinde

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Organizasyon Yönetimi Özlük Yönetimi İşe Alım Yönetimi ve Portalı İşçi Sağlığı Yönetimi Performans/İzin Yönetimi Çalışan Portalı 30 yılı aşkın süredir iş uygulamaları

Detaylı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... 357 ayrıcalıklı daireden oluşan konut yaşamı, 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir in standatlarını, sizin de yaşam kalitenizi

Detaylı

Enjoy your smart life!

Enjoy your smart life! Enjoy your smart life! Akıllı Bina Sistemleri 02 AKILLI YAŞAMIN KEYFiNi ÇIKARIN HAKKIMIZDA ARS otomasyon dijital yaşam alanları teknolojisinde sektörün en son trendlerinin takip ve öncülüğünü yaparak yaşayan

Detaylı

Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler

Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler Daire sekli: Apartman Kat: 1 Kat Sayisi: 5 Komisyon vardır: hayır Mutfak: Mutfak Mobilyası Banyo: Dus

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje SAĞLIKLI GÜVENLİ BİR YAŞAM Güvenlikten konfora yaşamın sadece nefes almak olmadığını düşünüyorsanız huzurlu, güvenli, sağlıklı hakettiğiniz yaşam merkezi KEMERYALI KONUTLARI

Detaylı

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var!

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var! HELENIUM WINGS BASIN BÜLTENİ 21 MAYIS 2011 Helenium Wings in Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var! 17 yılı aşkın sektör deneyimi ile Helenium Park, Helenium Life, Helenium Sun, Helenium

Detaylı

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir.

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir. Firmamız, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Mezunu Mehmet MEÇİN ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu kardeşi Mansur MEÇİN ortaklığı ile kamu ve özel sektöre her türlü

Detaylı

Detaylar ilerleyen sayfalarda!

Detaylar ilerleyen sayfalarda! Detaylar ilerleyen sayfalarda! Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Profesyonel veya Premium üyeliklerle site içerisinde kurumunuzu en iyi şekilde tanıtarak hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz.

Detaylı

Geleceği Bugünden Görmek...

Geleceği Bugünden Görmek... Geleceği Bugünden Görmek... Skycity - Pera GYO A.Ş. tarafından geliştirilmiş ve Denizli de satışa sunulmuş ticari binaların tescilli markasıdır. İş Dünyasında Yeni Bir Anlayış Skycity; Ege nin hızla gelişen

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahat ve etkinlikleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim.

Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahat ve etkinlikleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Genious of Corporate Travel and Event Management Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahat ve etkinlikleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Turkey Partner Of Hakkımızda Donelli,bir çoğu kendi

Detaylı

Innovia Projesi Genel Bilgiler

Innovia Projesi Genel Bilgiler Innovia Projesi Genel Bilgiler Innovia Projesi % 80 yeşil alanı, mükemmel peyzaj düzenlemeleri ile insan hayatına artı değerlerinin yanı sıra güvenlik öğeleri en üst düzeyde planlanarak gerçekleştirilmektedir.

Detaylı

Villa Projeleri. Villa da yaşam standartları değişti

Villa Projeleri. Villa da yaşam standartları değişti Villa Projeleri Villa da yaşam standartları değişti Akıllı Bina konseptine yeni bir bakış açısı getiren Berker sayesinde farklı müşteri beklentileri artık tam karşılığını bulurken, konfor güvenlik ve tasarruf

Detaylı

Binanızın Nabzını Tutar DOKTOR BINA ENTEGRE BİNA HİZMETLERİ BİNALARIN TÜM GEREKSİNİMLERİNİ TEK MERKEZDEN KARŞILIYOR,HAYATI KOLAYLAŞTIRIYORUZ

Binanızın Nabzını Tutar DOKTOR BINA ENTEGRE BİNA HİZMETLERİ BİNALARIN TÜM GEREKSİNİMLERİNİ TEK MERKEZDEN KARŞILIYOR,HAYATI KOLAYLAŞTIRIYORUZ Binanızın Nabzını Tutar. DOKTOR BINA ENTEGRE BİNA HİZMETLERİ BİNALARIN TÜM GEREKSİNİMLERİNİ TEK MERKEZDEN KARŞILIYOR,HAYATI KOLAYLAŞTIRIYORUZ www.doktorbina.com 2 DOKTOR BİNA 2017 TANITIM KATALOĞU Doktor

Detaylı

Vizyonumuz. dyasistplus.com

Vizyonumuz. dyasistplus.com Size hayatı yaşamak kalır Vizyonumuz Geçmişten günümüze kaliteyi esas alan firmamız sektörde kendini kanıtlamış, faaliyet alanında ciddi bir yer edinmiş, sürekli müşteri memnuniyeti ve kaliteyi arttırarak

Detaylı

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks IRONIC İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Bilgi Sistemi IRONIC Nedir? IRONIC, iş sağlığı ve güvenliği alanında bilişim alt yapısı oluşturmak amacıyla 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, ISO14001,

Detaylı