BIVITEC. Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BIVITEC. Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler"

Transkript

1 BIVITEC Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler

2

3 Amaç Eleme amaçlı tasnif dökme ürünlerin işlenmesinde önemli bir adımdır. Binder+Co şirketi BIVITEC i, konvansiyonel eleme tekniğinin yetersiz ve az ekonomik olduğu yerlerde kullanmaktadır. Çok nemli, saplı ve yapraklı materyaller veya keçeleşmiş maddeler gibi elenmesi zor ürünler elek gözlerini tıkamakta ve bu nedenle etkili bir tasnifin yapılmasını imkansız kılmaktadır. BIVITEC bu zorlu işler için basit bir çözüm sunmaktadır: bir tahrik, rezonans yardımıyla iki titreşim hareketini sağlamakta, böylece de esnek poliüretan elek telleri gerilebilmekte ve ya bükülebilmekte ve elenmesi zor ürün yüksek hızlanmayla elenebilmektedir. Böylece dinamik olarak harekete geçirilen elek telleri serbest kalmakta ve etkili bir elemeyi sağlamaktadır. Kullanım BIVITEC Özel eleme makinesi farklı görevlerin üstesinden gelmekte ve klasik kuru ve yaş eleme işlemlerinde ayrıca da elenmesi zor nemli materyallerin elenmesinde kullanılmaktadır. BIVITEC eleme teknolojisi kendini yapı ham maddelerinin, endüstriyel minerallerinin, tuz ve cevherlerin işlenmesinde, kömür ve çelik sanayiinde ayrıca da geri dönüşüm sanayiinde on yıllardan bu yana kanıtlamıştır. BIVITEC Eleme makinesi bunun dışında birçok konvansiyonel eleme makineleri ile bulunan çözüm karşısında, yerden ve bakım-onarım işlerinden tasarruf sağlayan bir alternatif olarak, sorunsuz dökme ürünlerin elenmesinde de kullanımının haklı olduğunu göstermiştir.

4 Çözüm/Fonksiyon Elenmesi zor materyallerde etkili bir eleme işlevini temin etmek için, elenecek ürün üzerine alışılmıştan oldukça daha yüksek bir hızlanma değeri aktarılmalıdır. Binder+Co şirketi, bu görevin üstesinden en iyi şekilde gelebilmek için hem basit hem de etkili bir çözüm geliştirmiştir: BIVITEC eleme makineleri, bir tahrikten gelen çift titreşim prensibiyle çalışmaktadırlar. Tahrik, rezonans yardımıyla iki titreşimli hareketi sağlamaktadır. BIVITEC eleme makinelerinin her ikinci enine kirişi elek kutusuna (titreşim kütlesi 1) sabit şekilde bağlıdır ve böylece de temel titreşimi (dairesel veya doğrusal titreşim) gerçekleştirmektedir. Bu iki enine kiriş arasında serbest titreşimli kirişler (titreşim kütlesi 2) bulunmakta olup, bunlar yay elemanları (itici lastik) vasıtasıyla elek kutusuyla bağlantı halindedirler. Serbest titreşimli kirişler uzunlamasına kirişler ile birlikte kendi salınımlı çerçevelerini teşkil etmektedirler. Bu sayede her iki kiriş sistemi ve ya titreşim kütleleri arasında nispi bir hareket ortaya çıkmaktadır. Bu nispi hareket elek yüzeylerinin sırayla gerilmesine ve gevşemesine yol açmaktadır. Elek yüzeylerinin gerilmesinde 500 m/s2 ye kadar hızlanma değerleri ortaya çıkmaktadır. Titreşim Sistemi 1 Titreşim Sistemi 2 Komple Sistem Her iki titreşim kütlesinin hareket miktarları değiştirilebilir olup, böylece makinenin en uygun şekilde çalışmasını mümkün kılmaktadırlar. Devir sayısı gibi parametreler ve balans kütle ayarları eleme materyallerine özel olarak uyarlanabilmektedir. Bunun dışında her bir elek katının titreşim özelliği itici lastikler sayısı üzerinden ayarlanabilmektedir.

5

6 Elek katı Dinamik olarak hareket ettirilen elek telleri ve temel titreşim vasıtasıyla her elek katına doldurulan materyale, sadece elenecek ürünün iyi bir şekilde gevşemesini ve elek yüzeylerinin açık tutulmasını sağlayacak olan gerekli enerji verilmektedir. Elektromotor vasıtasıyla oluşan basit ve kanıtlanmış tahrik, çok düşük bakım masraflarının yapılmasını sağlamaktadır. BIVITEC elek tellerinin vidasız bağlantı sistemi mutlak pürüzsüz bir elek kat yüzeyini oluşturmakta ve böylece de, vidalı veya pervazlı başka bağlantı sistemlerinde gittikçe artan oranda meydana gelen tortu tabakasına karşı etkili olmaktadır. Elek yüzeylerinin montajı ve demontajı kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilmekte, sadece bir çalışma saati içerisinde yaklaşık 10 metrekarelik bir elek yüzeyi değiştirilebilmektedir.

7 Kırmızı BIVITEC-Elek telleri standart tellerdir ve yaygın tüm ayırma kesitleri için kullanılmaktadır. Mavi BIVITEC-Elek telleri kırmızı standart tellerden daha yumuşak olup, aşındırıcı materyallerin elenmesi için uygundur. Turkuvaz BIVITEC-Elek tellerinin daha az tel kalınlığı olup, ince elemeler için kullanılmaktadır. Sarı BIVITEC-Elek telleri asit ve bazlara karşı dayanıklılığıyla öne çıkmakta olup, kullanım alanı suni gübrenin tasnifidir. Yeşil BIVITEC-Elek telleri mikroplara karşı dayanıklı olup, böylece de doğal gübrenin elenmesi için en uygunudur. Binder+Co Hassas dokulu teller, örneğin kırma kumun giderilmesi gibi, en ince elemeler için kullanılmaktadır.

8 BIVITEC Eleme makineleri için olan Binder+Co orijinal elek telleri uzun kullanma ömrü ve kolay montajı ve ya demontajı ile öne çıkmaktadır. En iyi eleme sonuçlarının elde edilebilmesi için elek telleri her defasında ilgili çalışma için özel olarak yapılmaktadır. Binder+Co şirketi tarafından geliştirilmiş olan boynuz tipi yandan sıkıştırma düzeneği bir taraftan ölçü dışı tanelerin elek altına düşmesini diğer taraftan da elek yüzeyleri ile elek yan yüzeyleri arasındaki aşınmayı önlemektedir. Elek gözü genişliği Elek gözleri Özel tellerin uygun olduğu 0, mm Uzun gözlü elek, yuvarlak gözlü elek, kare gözlü elek ve hassas dokulu Asit/baz, aşındırıcı dolum materyali (örneğin cam kırığı), kırma kumun giderilmesi, doğal gübre BIVITEC Eleme makineleri, sessiz bir çalışmanın ve uzun kullanma ömrünün sağlanması için oyuklu lastik yaylar üzerine yerleştirilmiştir. Bunun dışında oyuklu lastik yaylar en iyi çalışmaya başlama ve çalışmayı sonlandırma özelliğine sahiptir. BIVITEC Eleme makinelerinin temel titreşimi için sadece çok düşük bir tahrik gücü gerekmektedir. Bunlar bir elektromotor, bir V kayışı tahriki, bir kardan mili ve ayarlanabilir balans ağırlıkları ile birlikte bir şaft ile çalıştırılmaktadır.

9 BIVITEC Eleme Makineleri Randımanı Malzeme verileri Besleme kapasitesi Tane büyüklüğü (Dökme ağırlığı > 1,5 t/m³) Tane büyüklüğü (Dökme ağırlığı > 1,5 t/m³) Makine verileri Elek katı adedi Tam kullanılabilir elek genişliği (m) Tam kullanılabilir elek uzunluğu (m) Elek yüzeyi (m²)/kat Elek gözü genişliği (mm) Elek eğimi Işletme gücü Ağırlık Saatte 1000 tona kadar 80 mm ye kadar 200 mm ye kadar Hafif materyallerin elenmesinde maks. 700 m ye kadar 1 4 0,8 3,0 3,0 12,0 2,4 36,0 0, mm kw 1 25 t BIVITEC Eleme makineleri farklı modellerde teslim edilebilmektedir. Bunlar tek katlıdan çok katlıya kadar olabilmektedir, ki ara katlar elek uzunluğunun tümü veya yapılacak işe göre sadece bir bölümü üzerine tasarlanabilmektedir. BIVITEC Sistemlerindeki salınım çerçevesinin ek titreşim kütlesi sayesinde BIVITEC eleme makineleri elenmesi zor olmayan çalışmalar için konvansiyonel bir elek katı ile veya koruma amaçlı eleme için de kombine edilebilir.

10 Muz tipi BIVITEC, yüksek oranda ince tane miktarlarında zor elenen materyallerin tasnifi ayrıca da tek bir eleme katında iki ayırma kesitinin gerçekleştirilmesi için en mükemmel çözümü sunmaktadır. Muz tipi eleklerin yararlarını, BIVITEC eleklerinin avantajları ile birleştirmektedir: Sabit bükülme yarıçapı dik elek katı eğimlerinden daha alçakta olan katlara aniden geçişi önlemektedir. Elek katında dolum tarafındaki yüksek malzeme hızı ayrıca da nispeten az olan kat yükseklikleri oldukça daha yüksek özgül işleme oranlarına sebebiyet vermektedir. Oldukça düşük malzeme hızı, bundan dolayı ortaya çıkan bekleme süresinin artması ve elek katının dolum tarafındaki tabaka oluşumu oldukça daha iyi bir limit tane büyüklüklerinin ayrıştırılmasını sağlamaktadır.

11 Binder+Co şirketinin birincil ve ikincil hammaddelerinin işlenmesi hususundaki bilgi birikimi, dünya çapında farklı dökme ürün sektörlerinde kullanılan özel makinelerin geniş yelpazesinden anlaşılmaktadır. Bunun dışında Binder+Co şirketi anahtar teslimi komple tesisler tasarlamakta ve teslim etmektedir. Yalnızca en iyi tesis konseptleri ve doğru makine kombinasyonları müşterilerimizin ekonomik ve teknik avantajlar elde etmesini sağlayacaktır. İstekleriniz Binder+Co şirketinde ilk sırada yer almaktadır.

12 we process the future Binder+Co AG, Grazer Straße 19-25, A-8200 Gleisdorf, Avusturya Tel.: *, Fax:

bivitec Işleme Teknolojisi Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler we process the future

bivitec Işleme Teknolojisi Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler we process the future bivitec Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler we process the future Işleme Teknolojisi AMAÇ 2 Işleme teknolojisinde, dairesel titreşimli veya doğrusal titreşimli makineler gibi konvansiyonel

Detaylı

clarity - the new generation

clarity - the new generation clarity - the new generation we process the future Çevre Teknolojisi Hurda cam tasn f Cam benzersiz bir materyaldir. Özellikleri defalarca yapılan geri dönüşüm sirkülasyonlarında dahi değişmemektedir.

Detaylı

DRYON. Mükemmel kalitede kurutma/soğutma

DRYON. Mükemmel kalitede kurutma/soğutma DRYON Mükemmel kalitede kurutma/soğutma Amaç Kurutma ve soğutma, sanayinin bütün alanlarında dökme ürünlerin işlenmesi için temel yöntemsel işlemlerdir. Tekrar işleme sevk edilmelerinden önce kum ve çakıl,

Detaylı

we process the future

we process the future we process the future Işleme Teknolojisi > Eleme Teknolojisi > Kurutma Teknolojisi > Islak İşleme Teknolojisi > Ayıklama > Işleme Tesisi Çevre Teknolojisi > Hurda cam geri dönüşümü > Hurda plastik geri

Detaylı

criterion Çevre Teknolojisi 21. Yüz yılda esnek şekilde hafif materyal işlemesi we process the future

criterion Çevre Teknolojisi 21. Yüz yılda esnek şekilde hafif materyal işlemesi we process the future criterion 21. Yüz yılda esnek şekilde hafif materyal işlemesi we process the future Çevre Teknolojisi AMACI Fosil hammaddeler tükenmektedir. Depo kapasitesi sınıra dayanmıştır. Kanuni genel şartlar sürekli

Detaylı

STADLER. Mühendisliğin zirvesinde. Balistik ayırıcılar

STADLER. Mühendisliğin zirvesinde. Balistik ayırıcılar Mühendisliğin zirvesinde Balistik ayırıcılar Becerileri: Bir malzeme akışının etkili şekilde çeşitli bölümlere ayrılması Yuvarlanan ve ağır maddeler; örn. kaplar, plastik şişeler, taşlar, ahşap, teneke

Detaylı

IVC. Dik Milli Kırıcılar. Kusursuzluğu tecrübe edin. s e r i s i

IVC. Dik Milli Kırıcılar. Kusursuzluğu tecrübe edin. s e r i s i IVC s e r i s i Dik Milli Kırıcılar Kusursuzluğu tecrübe edin. IVC serisi dik milli kırıcılar genellikle kırma eleme tesislerinin tersiyer ya da dördüncül aşamalarında kullanılmaktadır. Değişik tipte kırıcı

Detaylı

AGTOS-Yüksek- Performans-Türbinleri

AGTOS-Yüksek- Performans-Türbinleri AGTOS-Yüksek- Performans-Türbinleri Kumlama Tekniği Kullanılmış makineler Transport ve Konveyör Sistemleri Servis ve Yedek Parçalar AGTOS-Yüksek-Performans- Türbinleri nin Avantajları: Özel anahtarlar

Detaylı

AKYÜREK BOYLAMA ELEME MAKİNELERİ. Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız B.MAC B.MAC B.MAC-007-3

AKYÜREK BOYLAMA ELEME MAKİNELERİ. Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız B.MAC B.MAC B.MAC-007-3 Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız B.MAC-007-1 B.MAC-007-2 B.MAC-007-3 B.MAC-007-4 B.MAC-007-5 B.MAC-007-6 AKYÜREK BOYLAMA ELEME MAKİNELERİ Akyürek B.MAC-007 Serisi - tahılgiller ve

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

MİS KONSANTRE MASALARI

MİS KONSANTRE MASALARI MİS KONSANTRE MASALARI Masa, giren cevheri pasa, ara ürün ve cevher olarak 3 e ayırmaktadır. Şase üzerinde kullanılan malzeme Play-Wood dur. Play-Wood un üzerine muşamba kullanılmaktadır. Masa şanzıman

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı.

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Metal Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Yeni FEIN avuç taşlama makineleriyle yalnızca hızlı çalışmakla kalmıyorum bunlar

Detaylı

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir.

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir. CATCRANE Yıllarca sahip olunan tecrübeleri artık ürüne dönüştürmüş ihtiyaç sahiplerine mühendislik ve kalite adına yeni hızlı ve kalıcı çözümler sunmayı hedeflemiş genç bir firmadır. Güçlü tasarım departmanı

Detaylı

zeytinist mucahit@zeytin.org.tr www.mucahitkivrak.com.tr

zeytinist mucahit@zeytin.org.tr www.mucahitkivrak.com.tr 1 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Mücahit KIVRAK 0 505 772 44 46 kivrak@gmail.com www.mucahitkivrak.com.tr 2 3 4 5 Zeytinyağı

Detaylı

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i IPC s e r i s i Primer Darbeli Kırıcılar Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans IPC Serisi primer darbeli kırıcılar, çağın gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış yeni jenerasyon darbeli kırıcılardır.

Detaylı

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i ISC s e r i s i Sekonder Darbeli Kırıcılar Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler ISC serisi sekonder darbeli kırıcılar, benzersiz ağır hizmet tipi 4 bıçaklı rotor dizaynı ve kırıcı gövde tasarımı ile

Detaylı

İçerik. Ürün no.: S20-P3C1-M20-FH Güvenlik anahtarı

İçerik. Ürün no.: S20-P3C1-M20-FH Güvenlik anahtarı Ürün no.: 63000100 S20-P3C1-M20-FH Güvenlik anahtarı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Uyarılar 1 / 6 Teknik veriler

Detaylı

Sürülebilir alüminyum köprülü vinç, yük altında sürülebilir, taşıma yükü 1.000 kg ve 1.500 kg

Sürülebilir alüminyum köprülü vinç, yük altında sürülebilir, taşıma yükü 1.000 kg ve 1.500 kg www.schilling-fn.de Sürülebilir alüminyum köprülü vinç, yük altında sürülebilir, taşıma yükü 1.000 kg ve 1.500 kg Taşıyıcı uzunluğu (toplam) Taşıyıcı uzunluğu (iç genişlik) Kullanılabilir uzunluk 290 400

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

İçindekiler. Besleyiciler. Kırıcılar. Elekler. Yıkayıcılar. Ekim 2014, Ankara. Titreşimli Izgaralı Besleyici Titreşimli Tablalı Besleyici...

İçindekiler. Besleyiciler. Kırıcılar. Elekler. Yıkayıcılar. Ekim 2014, Ankara. Titreşimli Izgaralı Besleyici Titreşimli Tablalı Besleyici... İçindekiler Besleyiciler Titreşimli Izgaralı Besleyici...2-7 Titreşimli Tablalı Besleyici...8-13 Kırıcılar Primer Çeneli Kırıcılar...14-21 Primer Darbeli Kırıcılar...22-29 Sekonder Darbeli Kırıcılar...30-37

Detaylı

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ Busatec leri temel olarak özel alaşımlı çelikten oluşan iki bileşenli bir malzemedir. Son derece esnek, yaklaşık 50 HRC taşıyıcı malzeme ile HSS malzemenin elektro kaynak

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

DNC KIRICI CHEMICAL & EQUIPMENT

DNC KIRICI CHEMICAL & EQUIPMENT 2 İÇİNDEKİLER 3 PROSESİN AVANTAJLARI 4 TASARIM VE SÜREÇ 5 UYGULAMALAR 6 KURULUM / MONTAJ 7 BOYUTLAR / KAPASİTE 8 OTOMASYON SÜRECİ 9 ŞİRKET PROFİLİ 10 3 DNC Kırıcılar katı taneciklerin Ana Uygulamalar İşleme

Detaylı

Sürülebilir alüminyum köprülü vinç, çift taşıyıcılı, taşıma yükü 1.000 kg ve 1.500 kg

Sürülebilir alüminyum köprülü vinç, çift taşıyıcılı, taşıma yükü 1.000 kg ve 1.500 kg Kullanılabilir uzunluk Sürülebilir alüminyum köprülü vinç, çift taşıyıcılı, taşıma yükü 1.000 kg ve 1.500 kg Taşıyıcı uzunluğu (toplam) Taşıyıcı uzunluğu (iç genişlik) Ayar alanı Taşıyıcı desteği Toplam

Detaylı

PENYE TEKNOLOJİSİNDE SÜREKLİ BAŞARI...

PENYE TEKNOLOJİSİNDE SÜREKLİ BAŞARI... PENYE TEKNOLOJİSİNDE SÜREKLİ BAŞARI........................................................................... Penye C A P D Makinalarla Kazanılan Deneyim Dünya genelinde 7 900 Rieter C A P D penye makinası

Detaylı

SALYANGOZ FANLAR [PSF SERİSİ ÜRÜN KATALOĞU] Havalandırma Lüks Değil!

SALYANGOZ FANLAR [PSF SERİSİ ÜRÜN KATALOĞU] Havalandırma Lüks Değil! Havalandırma Lüks Değil! Her geçen gün katlanarak artan şehir yaşamı bazı ihtiyaçları da beraberinde getirmiştir. Fert başına gittikçe daralan yaşam alanları insanları iç içe yaşamaya zorlamaktadır. Hem

Detaylı

2 BETEK. Dünya çapında kullanımda: BETEK tungsten karbür takımları

2 BETEK. Dünya çapında kullanımda: BETEK tungsten karbür takımları Kırma ve Karıştırma 2 BETEK Dünya çapında kullanımda: BETEK tungsten karbür takımları 1 - Asfalt kazıma 2 - Açık ocak madenciliği 3 - Stabilizasyon 4 - Geridönüşüm tesisleri 5 - Temel kazıları 6 - Kırma

Detaylı

İçerik. Ürün no.: S200-M1C1-M20 Güvenlik anahtarı. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar

İçerik. Ürün no.: S200-M1C1-M20 Güvenlik anahtarı. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Ürün no.: 63000201 S200-M1C1-M20 Güvenlik anahtarı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar 1 / 6 Teknik veriler Temel veriler

Detaylı

Sensör kutular SRAP, analog

Sensör kutular SRAP, analog Sensör kutular SRAP, analog NIL Değișikliğe tabidir Internet: www.festo.com/catalogue/... Önemli özellikler Genel bilgiler Daha iyi fonksiyonellik için analog sensör kutusu. Analog sensör kutusuaç saldöneraktüatörün

Detaylı

CRUSHER. www.pthproducts.com. En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü

CRUSHER. www.pthproducts.com. En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü CRUSHER www.pthproducts.com En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü 2 Avusturya kalitesi En zorlu koşullarda kullanım çölde......dağda kullanım PTH crusher Örneğin boru hattı döşemeleri,

Detaylı

CoroMill 390 07 ölçüsünde kesici uçlara sahip parmak frezeler Çelik kalitesi GC1130

CoroMill 390 07 ölçüsünde kesici uçlara sahip parmak frezeler Çelik kalitesi GC1130 CoroMill 390 07 ölçüsünde kesici uçlara sahip parmak frezeler Çelik kalitesi GC1130 Küçük çaplarda 07 ölçüsünde kesici uçlara sahip yeni parmak frezelerle CoroMill 390'ın kanıtlanmış performansı şimdi

Detaylı

HALBACH & BRAUN. Madencilik ve hammadde sektörlerine hizmet veren H&B tüm dünyada kendini kanıtlamıştır.

HALBACH & BRAUN. Madencilik ve hammadde sektörlerine hizmet veren H&B tüm dünyada kendini kanıtlamıştır. HALBACH & BRAUN Bir aile şirketi olan H&B 1997 den bu yana Almanya Sprockhövel de faaliyet göstermektedir. Halbach Braun ürünleri yaratıcı ve sürekli yenilenen teknolojileri ile yer altı madenciliğinde

Detaylı

TÜRKÇE. hartl-crusher.com HİÇBİR ŞEY DENEYİM YERİNE GEÇEMEZ HARTL UZMANLIĞI

TÜRKÇE. hartl-crusher.com HİÇBİR ŞEY DENEYİM YERİNE GEÇEMEZ HARTL UZMANLIĞI TÜRKÇE hartl-crusher.com HİÇBİR ŞEY DENEYİM YERİNE GEÇEMEZ HARTL UZMANLIĞI HBC 650-1250 EŞSİZ - QUATTRO MOVEMENT Ayar plakasının eşsiz, yukarıya doğru yöneltilmiş konumu sayesinde benzersiz Quattro, yani

Detaylı

CityHopper Serpme ekipmanları

CityHopper Serpme ekipmanları Serpme CityHopper ekipmanları Serpme ekipmanları AMAZONE Serpme Makinesi E+S Kış dönemi yol koşullarında trafik emniyetinin sağlanması gereklidir. Bu sebeple de buza karşı hızlı bir mücadele yapılmalıdır.

Detaylı

Panorama. Yumuşak yolvericiler Tüm seri

Panorama. Yumuşak yolvericiler Tüm seri Panorama Yumuşak yolvericiler Tüm seri Neden yumuşak yolverici? Mekanik ve elektriksel problemler için ideal çözüm Endüstride fan, kırıcı, pompa, konveyör, mikser gibi bir çok uygulamanın kalbi olan AC

Detaylı

MÜKEMMEL KUMSAL TEMİZLİĞİ

MÜKEMMEL KUMSAL TEMİZLİĞİ MÜKEMMEL KUMSAL TEMİZLİĞİ Cherrington 5500 Cherrington, kumsal temizliğinde başarısı kanıtlanmış Topla ve Ele yöntemini kullanarak ve en son teknoloji ile modern tasarımı bir araya getirerek Cherrington

Detaylı

Efsanenin Anatomisi. Geniş flanşı, anahtar ayarlıyken somunun istemdışı dönmesini engeller.

Efsanenin Anatomisi. Geniş flanşı, anahtar ayarlıyken somunun istemdışı dönmesini engeller. RIDGID Boru Anahtarları emsali olmayan sağlamlıkları ve hizmet becerisiyle dünyaca tanınmıştır. Aşağıda resmi bulunan orijinal ağır tip boru anahtarı, ilk seferinde ve her seferinde işini doğru yaptığından

Detaylı

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ SERİSİ

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ SERİSİ Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ 200-210-220 SERİSİ AKYÜREK EXCELL 200 Serisi Süper Hassas Eleme Makineleri Akyürek Excell Süper Elekleri her tür kuru

Detaylı

Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin. People. Passion. Performance.

Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin. People. Passion. Performance. 9800 0660 38b People. Passion. Performance. Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin Telif Hakkı 2013, Chicago Pneumatic Construction Equipment AB. Teknik açıdan değişiklik yapılabilir. KANITLANMIŞ PERFORMANS

Detaylı

Daha kullanışlı alanlar doğru çözümler

Daha kullanışlı alanlar doğru çözümler Daha kullanışlı alanlar doğru çözümler Ten çekmece sistemini seçmek için on neden 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kusursuz bir tasarım Şekli her zaman için uygun, en ince ayrıntısı dikkatle değerlendirilmiş, renk

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

Profesyoneller için ürünler! Kırma ve Karıştırma

Profesyoneller için ürünler! Kırma ve Karıştırma Profesyoneller için ürünler! Kırma ve Karıştırma 2 BETEK BETEK tungsten karbür ürünler: Uygulamalarınız için mükemmel çözümler 1 - Asfalt kazıma 2 - Açık ocak madenciliği 3 - Stabilizasyon 4 - Geridönüşüm

Detaylı

DDV SERİSİ. SANTRİFÜJ TEKNOLOJİLERİ

DDV SERİSİ.  SANTRİFÜJ TEKNOLOJİLERİ DDV SERİSİ www.haus.com.tr SANTRİFÜJ TEKNOLOJİLERİ HAUS ZEYTİNYAĞI DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı DDV dekantörleri zeytin sıkma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

ELEK ANALİZİ meş (mesh) numarası

ELEK ANALİZİ meş (mesh) numarası ELEK ANALİZİ Eleme, tanelerin belirli büyüklükteki delik veya açıklıklardan geçebilme veya geçememe özelliğine dayanarak yapılan bir boyuta göre sınıflandırma işlemidir. Elek analizi ya da elek çözümlemesi

Detaylı

663 683 684 693+ 694+ 6 SERİSİ MOBİL EĞİMLİ ELEKLER

663 683 684 693+ 694+ 6 SERİSİ MOBİL EĞİMLİ ELEKLER R 663 683 684 693+ 694+ 6 SERİSİ MOBİL EĞİMLİ ELEKLER TEREX Finlay 663 Terex Finlay 663 mobil eleği sıyırma, eleme ve stoklama işlemlerini tek ünitede birleştirmiş çok işlevli entegre bir makinadır. Sağlam

Detaylı

6 SERİSİ MOBİL EĞİMLİ ELEKLER 663 683 684 2-KAT 684 3-KAT 693+ 694+ www.terexfinlay.com. Bizi takip edin:

6 SERİSİ MOBİL EĞİMLİ ELEKLER 663 683 684 2-KAT 684 3-KAT 693+ 694+ www.terexfinlay.com. Bizi takip edin: 6 SEİSİ MOBİL 663 683 684 2-KAT 684 3-KAT 693+ 694+ EĞİMLİ ELEKLE Bizi takip edin: www.terexfinlay.com Ocak 2011. Ürünlerin teknik detaylarını haber vermeksizin değiştirme hakkı saklıdır. Bu dökümandaki

Detaylı

KILAVUZ. Perçin Makineleri KILAVUZ

KILAVUZ. Perçin Makineleri KILAVUZ 2016 Perçin Makineleri 1. PERÇİNLEME NEDİR? Perçin, sökülemeyen bir bağlantı elemanıdır. İki parça bir birine birleştirildikten sonra tahrip edilmeden sökülemiyorsa, bu birleştirmeye sökülemeyen birleştirme

Detaylı

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME Ergonomik tasarlanan yüksek kaliteli işlemler: Ürün gamı oldukça büyüktür ve size evde, bahçede ya da atölyede çalışmanıza yardım olacaktır. 142 9100 MAKET BIÇAĞI

Detaylı

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon.

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, 8000-10400m²/sa alanlar için idealdir. 1 2 3 4 1 2 Tampon Temizlik esnasında süpürücüyü ve nesneleri korur Otomatik filtre temizleme

Detaylı

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ MACHINNO HELEZON KONVEYÖR» Sonsuz Şekillendirilen Helezon Sacları» Komple Helezonlar» Yassı ve Yuvarlak Malzemeden Üretilmiş» Virbülatörler/Türbülatörler» Aşınmaya Karşı Yüksek Dayanımlı Kaplama» Hazır

Detaylı

Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program

Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program Tip Kitapçõğõ./- G HPK Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program Kullanõm Alanlarõ Standart dizayn HPK pompalarõ, sõcak su veya kõzgõn õsõ transfer yağlarõnõn boru veya tank sistemleri ile transferinin

Detaylı

Kayar Mesnetler GS F 1G Kayar Mesnet GS F 2G Kayar Mesnet GS 2G-PL Kayar Mesnet

Kayar Mesnetler GS F 1G Kayar Mesnet GS F 2G Kayar Mesnet GS 2G-PL Kayar Mesnet Kayar Mesnetler 6Kayar Mesnet DestekleriKılavuzlu bir Desteğin bir Simotec Kiriş Kesiti 100 veya 120 den ya da 100 ila 120 mm arasında bir flanş genişliğine sahip başka bir çelik kirişten askıya alınması

Detaylı

Long Carbon Europe Sections and Merchant Bars. Angelina TM profili. Dayanım, hafiflik ve şeffaflığın başarılı bileşimi

Long Carbon Europe Sections and Merchant Bars. Angelina TM profili. Dayanım, hafiflik ve şeffaflığın başarılı bileşimi Long Carbon Europe Sections and Merchant Bars Angelina TM profili Dayanım, hafiflik ve şeffaflığın başarılı bileşimi Angelina TM profili Endüstriyel bir ürüne uygulanmış başarılı bir düşünce Hafif, açık,

Detaylı

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Torbanın yüzeyi düz.parlak görünümlü olmalı.pütürlü olmamalıdır.. 2. Kolay yırtılmamalı ve delinmemelidir. 3.. Sızdırmaz ve taşınmaya dayanıklı,kaynak

Detaylı

Kuru buz splitter Ürün no. 50090104. Ürün no. 50090104. Üniversal power ağızlık. Düz ağızlık uzun 225 mm Ürün no. 50090111

Kuru buz splitter Ürün no. 50090104. Ürün no. 50090104. Üniversal power ağızlık. Düz ağızlık uzun 225 mm Ürün no. 50090111 Aksesuarlar ve ağızlık çeşitleri - 1 - BUSE Jet - ağızlık çeşitleri: Kuru buz splitter Ürün no. 50090104 Püskürtme tabancası ve ağızlık arasına montaj için Kuru buz peletlerini değiştirilebilen ızgara

Detaylı

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemleri. 2 Hettich, mükemmel mutfağı yeniden tanımlıyor: Mutfak mobilyalarından ankastre

Detaylı

CAM ÇIKARMA TUTUCULARI VE UÇLARI

CAM ÇIKARMA TUTUCULARI VE UÇLARI M ÇIKRM TUTUULRI VE UÇLRI Tutucu hattı ve GLSSMTE uçlar oşluklar POO sıcak cam işleme malzemeleri, mekanik hasarı azaltan yüksek dayanım, dayanıklılık ve mükemmel ısıl özelliklere sahiptir. oşluklar istenen

Detaylı

Yüksek verimli ısıtma pompası. Rio-Eco N / Rio-Eco Z N. Tip Kitapçığı

Yüksek verimli ısıtma pompası. Rio-Eco N / Rio-Eco Z N. Tip Kitapçığı Yüksek verimli ısıtma pompası Rio-Eco N / Rio-Eco Z N Tip Kitapçığı Baskı Tip Kitapçığı Rio-Eco N / Rio-Eco Z N Tüm hakları saklıdır. Bu kitabın içeriği üreticinin izni olmadan dağıtılamaz, çoğaltılamaz,

Detaylı

4 SİLİNDİR BENZİNLİ MOTOR COK-G.ENRJ.005

4 SİLİNDİR BENZİNLİ MOTOR COK-G.ENRJ.005 4 SİLİNDİR BENZİNLİ MOTOR COK-G.ENRJ.005 Teknik Açıklama Komple bir motor test standı olarak denet seti amaçlı tasarlanmıştır. Burada kullanılan motor kontrollü bir katalitik konvertör ile dört silindirli

Detaylı

İyi yapıda: Bosch'tan kılıç testere bıçağı programı.

İyi yapıda: Bosch'tan kılıç testere bıçağı programı. Dekupaj ve panter testereleri Genel bakış 487 İyi yapıda: Bosch'tan kılıç testere bıçağı programı. Tilki kuyruğu bıçağının doğru seçimi kesme işleminin sonucunu büyük ölçüde etkiler. nin türü ve in özel

Detaylı

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 Kapı açma. Pencere açma. Havalandırma boşluğu açma. Merdiven kesme. Eğimli kesme. Duvara sıfır kesme. Simetrik yolu sayesinde rayın her iki yönünde kesim yapmak mümkündür.

Detaylı

Python-Drive. 10'dan 1000 beygire kadar. ideal esnek mafsal sistemi

Python-Drive. 10'dan 1000 beygire kadar. ideal esnek mafsal sistemi 10'dan 1000 beygire kadar ideal esnek mafsal sistemi Python-Drive CV şaft sistemleri 2015 Python-Drive ideal titreşimsiz mafsal sistemi 10 beygirden 1000 beygire kadar Python-Drive özellikleri: - Hem gezi

Detaylı

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim BR 400'ün gelişmiş modeli olan BR 40/10, sınıfının en ekonomik makinesi olarak sunuluyor. Kompakt ve güçlü makine 400 mm çalışma genişliği ve 10+10 litrelik bir tank hacmine sahiptir. 1 Güçlü ve hızlı

Detaylı

BANTLI KONVEYÖRLER HAZIRLAYANLAR : GÖKHAN DURMAZ 20100254033 CEM ULUSOY 20100254032

BANTLI KONVEYÖRLER HAZIRLAYANLAR : GÖKHAN DURMAZ 20100254033 CEM ULUSOY 20100254032 BANTLI KONVEYÖRLER HAZIRLAYANLAR : GÖKHAN DURMAZ 20100254033 CEM ULUSOY 20100254032 TARİHÇESİ Sonsuz bantla taşıma çok eski zamanlardan beri kullanılmaktadır. 1868 yıllında İngiliz mühendis Lyster kauçukla

Detaylı

TORÇ TAŞIYICI FLEXTRACK 45

TORÇ TAŞIYICI FLEXTRACK 45 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging TORÇ TAŞIYICI FLEXTRACK 45 / MIG-MAG / CMT / FARKLI UYGULAMALAR İÇİN TEK SİSTEM / FlexTrack, farklı uygulamaların gerçekleştirilmesine imkan sağlar.

Detaylı

RULMANLI YATAKLAR 28.04.2016. Rulmanlı Yataklar

RULMANLI YATAKLAR 28.04.2016. Rulmanlı Yataklar RULMANLI YATAKLAR MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MAKİNE ELEMANLARI-II DERS NOTU Doç.Dr. Akın Oğuz KAPTI Rulmanlı Yataklar Yataklar minimum sürtünme ile izafi harekete müsaade eden, fakat kuvvet doğrultusundaki

Detaylı

Gömme kapılar ve alüminyum profiller için menteşeler (Bölüm 4B)

Gömme kapılar ve alüminyum profiller için menteşeler (Bölüm 4B) 2 Mekanizmalar Çıkıntılı kapılar için menteşeler (Bölüm 4A) 4A-120 4A-121 4A-130 4A-135 4A-136 4A-137 4A-138 4a-140 4A-150 4A-160 4A-170 4A-190 4A-210 4A-215 4A-220 120 135 /180 120 120 /135 125 115 180

Detaylı

SEIATSU-HSP TIPI KALIPLAMA HATTI

SEIATSU-HSP TIPI KALIPLAMA HATTI .. SEIATSU-HSP TIPI KALIPLAMA HATTI Konvensiyonel sarsma-basma presinin ekonomik ve teknolojik alternatifi max. 85 db (A) e cıkan gürültü seviyesiyle sessiz ve cevre dostu kalıplama prosesi Alt ve üst

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler Elmas kesme taşlama ve delme Kesme, Elmas taşlayarak kesme,kesme taşlama ve fırçalama ve delme 145 Aksesuarlar 2013 2015 Fiyat Listesi Kesici ve Aşındırıcı 146 Kesici ve aşındırıcı diskler Aksesuarlar

Detaylı

Aks Körük takımları / Aletler

Aks Körük takımları / Aletler Aks Körük takımları / Aletler LÖBRO Aks Körük takımları LÖBRO Aks Körük takımları Orijinal Parça Üreticisinden Aks mafsal körüklerı, transmisyon mili mafsallarının işlevlerini güvenilir biçimde yerine

Detaylı

LED Aydınlatma Sistemleri

LED Aydınlatma Sistemleri LED Modul Sistemi on/off Ürün: Mercek, koruyucu ve soğutucu kutudan oluşan başka LED Modul lerine kolayca bağlanabilen son derece esnek tasarım imkanı sunan ve kendi kendine yeterli bir aydınlatma sistemidir.

Detaylı

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim BR 400'ün gelişmiş modeli olan BR 40/10, sınıfının en ekonomik makinesi olarak sunuluyor. Kompakt ve güçlü makine 400 mm çalışma genişliği ve 10+10 litrelik bir tank hacmine sahiptir. 1 Güçlü ve hızlı

Detaylı

PMS / STANDART 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ

PMS / STANDART 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ PMS / STANDART 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ POLAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Astim Organize Sanayi Bölgesi (P.K. 105) AYDIN / TÜRKİYE TEL : +90 (256) 231 04 73 (pbx) FAX : +90 (256) 231 04 78 www.polatas.com.tr

Detaylı

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri KUVVETLİ ALETLER. KOLAY TERCİH. CWC S E R İ PERFORMANS, ERGONOMİ VE DAYANIKLILIK DENGESİNDE SON NOKTA. CWC Serisi güçlü performansı, kaya gibi dayanıklılığı

Detaylı

Enjektörler. Düşük Yakıt Tüketimi. Motora %100 uyum Doğru basınç ve miktar ile yakıt püskürtme Yüksek tork ve motor performansı 1-2

Enjektörler. Düşük Yakıt Tüketimi. Motora %100 uyum Doğru basınç ve miktar ile yakıt püskürtme Yüksek tork ve motor performansı 1-2 Enjektörler Motora %100 uyum Doğru basınç ve miktar ile yakıt püskürtme Yüksek tork ve motor performansı Düşük Yakıt Tüketimi 1846351 Birim Enjektör HPI 2.103 TL 1.349 TL 1943974 Birim Enjektör PDE 2.292

Detaylı

www.schilling-fn.de Türkçe Ürün programı Alüminyum köprülü vinçler Çeşitli Aksesuar Özel üretimler

www.schilling-fn.de Türkçe Ürün programı Alüminyum köprülü vinçler Çeşitli Aksesuar Özel üretimler Türkçe Alüminyum köprülü vinçler Çeşitli Aksesuar Özel üretimler Ürün programı Alüminyum köprülü vinçler Çeşitli Aksesuar Özel üretimler 1 2 Editoryal İyi günler!... Fikirden hazır ürüne kadar... Başlık

Detaylı

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr MAKAS KESİM ermaksan.com.tr MAKAS KESİM HİDROLİK MAKASLAR GİYOTİN MAKAS DEVİRMELİ MAKAS CNC HVR Otomatik Çözümler Mükemmel Kesimler... 4-4 - 6-8(ops.) m boy seçenekleri 6 -... - 40 mm kapasite seçenekleri

Detaylı

Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem

Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem ASMA KLOZET İÇİN METAL AYAKLI SET-FIX SİSTEM T020111 244,00 YUVARLAK Lİ T020111B40 285,00 295,00 311,00 311,00 T020111B45 285,00 T020111BK45 295,00 T020111MK45 311,00 /Parlak Buton 311,00 311,00 /Mat Buton

Detaylı

HALBACH & BRAUN. Madencilik ve hammadde sektörlerine hizmet veren H&B tüm dünyada kendini kanıtlamıştır.

HALBACH & BRAUN. Madencilik ve hammadde sektörlerine hizmet veren H&B tüm dünyada kendini kanıtlamıştır. HALBACH & BRAUN Bir aile şirketi olan H&B 1997 den bu yana Almanya Sprockhövel de faaliyet göstermektedir. Halbach Braun ürünleri yaratıcı ve sürekli yenilenen teknolojileri ile yer altı madenciliğinde

Detaylı

Çelik yapı sistemi, inşaat sektörüne; güven, hız ve işlerlik kazandırıyor...

Çelik yapı sistemi, inşaat sektörüne; güven, hız ve işlerlik kazandırıyor... Çünkü çelik, inşaat teknolojisinde bir devrimdir. Sağlamlığı, dayanıklılığı ve direnci kıyaslanamaz. Çelik teknolojisi, geleneksel yöntemlere meydan okuyor... Çünkü Çelik teknolojisi kusursuz bir konfor,

Detaylı

ÖDEV 08: Proses Maliyet Hesabı

ÖDEV 08: Proses Maliyet Hesabı 204END 08 ÖDEV- 1 ÖDEV 08: Proses Maliyet Hesabı Yrd. Doç. Dr. Ing. Halil İbrahim KORUCA Arş. Gör. Erdal AYDEMİR S.D.Ü. Mühendislik Mimarlık Fakültesi 32260 Isparta Tel: 0 246 211 1233 1291 Faks: 0 246

Detaylı

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/40, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürge düz yüzeylerde bir kişi tarafından, hiç yormadan kullanılabilir. Dayanıklı

Detaylı

KONVEYÖR BANTLARINIZIN TEMİZLİĞİ VE BAKIMINDA EN İYİ SEÇİM

KONVEYÖR BANTLARINIZIN TEMİZLİĞİ VE BAKIMINDA EN İYİ SEÇİM Tasarım Mühendislik Imalat AYIK BAND San ve Tic. Ltd. Sti IMES 103. Sokak, Nº. 14 Y. Dudullu, Istanbul, Türkiye Tel: + 90 216 365 10 66 Faks: + 90 216 314 34 55 E-posta: bilgi@ayikband.com Web: www.ayikband.com

Detaylı

REMA. TIP TOP REMASCREEN Eleme Sistemleri. Endüstriyel sektör için yüksek performanslı eleme çözümleri

REMA. TIP TOP REMASCREEN Eleme Sistemleri. Endüstriyel sektör için yüksek performanslı eleme çözümleri REMA TIP TOP REMASCREEN Eleme Sistemleri Endüstriyel sektör için yüksek performanslı eleme çözümleri REMA TIP TOP REMASCREEN Eleme Sistemlerinin Avantajları 1. Avantaj 2. Avantaj Servis Ömrü Yüksek aşınma

Detaylı

Örnek Hazırlama. Laboratuvar Araç ve Gereçleri. Hortum, Kırmızı Doğal Kauçuk. Hortum, Teflon PTFE. Hortum, Perbunan. Hortum, Bütil

Örnek Hazırlama. Laboratuvar Araç ve Gereçleri. Hortum, Kırmızı Doğal Kauçuk. Hortum, Teflon PTFE. Hortum, Perbunan. Hortum, Bütil Hortum, Kırmızı Doğal Kauçuk Esneme katsayısı yüksek, yıpranmalara karşı dayanıklıdır. Yüksek sıcaklıklara karşı hassastır. Alkalilere dayanıklı, asitlere dayanıksızdır. F00 F00 6. F0 8 F0 9 F0 6 9. F0

Detaylı

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Söküm bıçağı, kademesiz hidrolik şanzıman tahriklidir. Tek sıralı, bağımsız şekilde söküm yapmak da mümkündür. (Söküm

Detaylı

MACHPRESS VİDALIRESS. Alman Teknolojisi İle.

MACHPRESS VİDALIRESS. Alman Teknolojisi İle. MACHPRESS VİDALIRESS Alman Teknolojisi İle www.machinno.com.tr MACHPRESS Kendini kanıtlamış çamur susuzlaştırma sistemimizin yeni nesil ürünü Daha düşük elektrik tüketimi Daha düşük işletim ve bakım maliyeti

Detaylı

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler Manuel Transpalet 2,5 (1,0) ton Manuel Transpalet Manuel transpalet malzeme istiflemede hiç şüphesiz en temel ve gerekli araçtır. On yıl

Detaylı

Boyutlar. Teknik Özellikler

Boyutlar. Teknik Özellikler Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1.1 Üretici HYUNDAI 1.2 Model 1.3 Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Elektrikli Elektrikli Elektrikli 1.4 Operasyon tipi : el, yaya, ayakta, oturarak, sipariş

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ 2017

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ 2017 METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ 2017 Busatec leri temel olarak özel alaşımlı çelikten oluşan iki bileşenli bir malzemedir. Son derece esnek, yaklaşık 50 HRC taşıyıcı malzeme ile HSS malzemenin elektro kaynak

Detaylı

Yeşil Çatı Sistemleri Ürün Kataloğu

Yeşil Çatı Sistemleri Ürün Kataloğu Yeşil Çatı Sistemleri Ürün Kataloğu 2 Bauder Dachbiotop; Rorschach /İsviçre Bauder Yeşil Çatı Sistemleri İçerik Yeşil Çatı Kesitleri Ekstensif Bitkilendirme Örnekleri... İntensif Bitkilendirme Örnekleri...

Detaylı

AKPA KOMPOZİT PANEL TEKNİK KATALOG

AKPA KOMPOZİT PANEL TEKNİK KATALOG AKPA KOMPOZİT PANEL TEKNİK KATALOG Ekim 2013 AKPA KOMPOZİT PANEL TEKNİK KATALOG İÇİNDEKİLER 1. Alüminyum Kompozit Panel 2 2. Kompozit Panelin Avantajları 2 3. Akpa Kompozit Panel Üretim Ölçüleri 3 4. Tolerans

Detaylı

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Titreşimli Elek Rulmanları ve Uygulamaları

Titreşimli Elek Rulmanları ve Uygulamaları ve Uygulamaları Titreşimli elek uygulamaları başta olmak üzere titreşimli ortamlarda kullanılan rulmanlar şiddeti ve yönü değişken yüksek darbeli yüklere maruz kalmaktadır. Das Lager Germany mühendisleri

Detaylı

Bu nedenler, Wacker Neuson'un beton tekniğini ön plana çıkarıyor. En ince ayrıntısına kadar beton yeteneği. Tüm beton tekniği ürünlerine genel bakış.

Bu nedenler, Wacker Neuson'un beton tekniğini ön plana çıkarıyor. En ince ayrıntısına kadar beton yeteneği. Tüm beton tekniği ürünlerine genel bakış. Beton Tekniği Bu nedenler, Wacker Neuson'un beton tekniğini ön plana çıkarıyor. En ince ayrıntısına kadar beton yeteneği. 3. Yoğunlaştırılmış yetenek Beton uzmanlarımız sizin için burada. 1. En iyi kalite

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

MEGA TRİYÖR. Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız. Azami hassaslıkta ayırma. Uygulama / Özelikler.

MEGA TRİYÖR. Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız. Azami hassaslıkta ayırma. Uygulama / Özelikler. Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız Azami hassaslıkta Uygulama / Özelikler Megatriyör ayrıştırma prensibi tohumun uzunluğu temel alınarak yapılmaktadır; Eleme, Hafiftane veya Taş Makinelerinin

Detaylı