TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne. ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik WORLD.BIBZOOM.DK

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne. ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik WORLD.BIBZOOM.DK"

Transkript

1 TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik 2015 WORLD.BIBZOOM.DK

2 Forord Kataloget er udarbejdet af BiblioteksCenter for Integration. Det indeholder tyrkiske bøger, film og musik for voksne indkøbt i Kataloget er et tillæg til tidligere tyrkiske kataloger og erstatter derfor ikke disse. Materialerne kan bestilles på bibliotek.dk eller via dit lokale folkebibliotek. På BiblioteksCenter for Integrations hjemmeside kan man på tyrkisk læse, hvordan man søger på bibliotek.dk og få tips til at søge på forskellige emner, f.eks. bøger om historie, kogebøger, romaner m.m. på tyrkisk. I dette katalog er anført emneord på tyrkisk og dansk. De danske emneord kan benyttes til søgning i Vælg sprog og tilføj emne. 1

3 Içindekiler - Indholdsfortegnelse Kitaplar Bøger Yazın Skønlitteratur Başvuru kitapları Faglitteratur Film Film Müzik Musik Makale Essays Felsefe Filosofi Yaşam ve yaşam anlayışı Livsførelse og livsanskuelse Din Religion Aile, evlilik Familien, ægteskab Politika Politik Ekonomi Økonomi İnsan ilişkileri Omgangsformer Sağlık ve hastalık Sundhed og sygdom Yemek kitapları Madlavning El becerılerı Håndarbejde Tarih Historie Özgeçmiş Biografier

4 Kitaplar Bøger Yazın Skønlitteratur Acarkan, Ismail Aşk bensizlik ülkesidir. 240 sider Hasret, umut ve hayal kırıklığı örüntülü bir aşk romanı Konu: aşk, kadınlar, duygular, rüyalar, hasret Kærlighedsroman om længsel, skuffelse og drømme Emneord: kærlighed, kvinder, længsel, drømme, følelser Faustnummer: Açıker, Dilek Neşe Denizin hikâyesi. 200 sider Yalnız bir kadının hayat mücadelesini konu alan bir roman Konu: duygular, yalnızlık, beklentiler, aşk Roman om en ensom kvindes overlevelseskamp mod livet Emneord: følelser, ensomhed, drømme, livsanskuelse, kærlighed Faustnummer: Ağaoğlu, Adalet Dert dinleme uzmanı. 256 sider Toplum içinde bireyin değişimini, dönüşümünü, ahlaki yapının değişik algılanmasını konu alan bir roman Konu: yaşam, insanlar, ahlak kuralları, toplumsal şartlar, çelişkiler Roman om den enkeltes forandring og transformation i det moderne samfund, forstyrrelsen af socialeetik, korruption og den symbolske betydning i hverdagslivet Emneord: livet, mennesker, socialeetik, samfundsforhold, konflikter Faustnummer: Akbulut, Dinçer Ne görüyorsun? : yaşadığının farkına varmaktır bazen ölüm. 150 sider İnsanlar, aşk ve ölüm konulu öyküler Konu: fantastik öyküler, insanlar, aşk, yaşam, ölüm Noveller om mennesker, kærlighed og døden Emneord: fantastiske fortællinger, mennesker, kærlighed, livet, døden Faustnummer:

5 Akifoğlu, Bora Suikast. 296 sider Polisiye. Cinayet masası polisleri eldeki bulguları değerlendirince, aradıkları adamın saygın bir terör uzmanı mı yoksa korunç bir katil mi olduğuna karar veremezler Konu: polisiye, siyaset, kiralık katiller, toplumsal koşullar Krimi. Under en afhøring, finder politibetjente nogle urovækkende ting om manden. Er han en dekoreret anti-terror specialist, eller en koldblodig morder? Emneord: krimi, politik, politiromaner, lejemordere, samfundsforhold Faustnummer: Aksu, Meriç Onca mutsuzluk varken. 390 sider Mutsuz bir kadının kocaman bir kentte verdiği hayat kavgasını konu alan gerilim romanı Konu: gerilim, sırlar, hasret, yas, duygular Spændingsroman om en ulykkelig ung kvindes kamp for at overleve i en storby Emneord: spænding, hemmeligheder, længsel, sorg, følelser Faustnummer: Ateş, Ramazan Müptela. 147 sider Aşk, hasret ve yalnızlık konulu şiirler Konu: şiir, insanlar, aşk, duygular, hasret, yaşam Digtsamling om mennesker, kærlighed, længsel, og ensomhed Emneord: digte, mennesker, kærlighed, længsel, følelser, livet Faustnummer: Avcı, Tünay Katilin kitabı. 240 sider Polisiye. Komiser Fırat, öldürdüğü kurbanların yanına satranç taşları bırakan bir seri katilin peşine düşer Konu: polisiye, seri katiller, polisiye romanlar, ölüm, duygular Krimi. Detektiv Fırat kommer på sporet af en seriemorder, som efterlader en skakbrik ved siden af ofret Emneord: krimi, seriemordere, politiromaner, mord, følelser Faustnummer: Azazi, Muzaffer Canlı öyküler bir çırpıda okunacak derslik hikayeler. 233 sider İnsanlar, aşk ve toplumsal koşulları konu alan öyküler Konu: toplumsal koşullar, insanlar, aşk, yaşam Noveller om mennesker, kærlighed, land og kultur Emneord: samfundsforhold, mennesker, kærlighed, livet Faustnummer:

6 Bayladı, Erhan Inci tanesi. 272 sider Aşk romanı. Kemal ve Leyla birbirini seven, anlayan uyumlu bir çifttir. Birbirleri için yaratılan bu ikili arasındaki tek sorun yaş farkıdır Konu: aşk, evlilik, düşler, duygular Kærlighedsroman. Kemal og Leyla er et vel-uddannet, vel-fungerende og vel-tilfreds par. De er skabt for hinanden bortset fra alderen Emneord: kærlighed, ægteskab, længsel, drømme, følelser Faustnummer: Bayladı, Erhan Ol dedi oldu. 208 sider Hayatın insanların karşısına çıkardığı şaşırtıcı tesadüfleri, çelişki ve saçmalıkları konu alan bir roman Konu: hayat, yalnızlık, özgüven, duygular Roman. Livet er fuld af mystiske tilfældigheder, paradokser og absurditeter, som krydser menneskets vej Emneord: livet, ensomhed, længsel, selvtillid, følelser Faustnummer: Bayrak, Ikbal Aç gözlerini masal bitti. 324 sider Mutsuz bir kadının hayat mücadelesini konu alan bir roman Konu: aşk, hüzün, hasret, duygular Kærlighedsroman om en ulykkelig ung kvindes kamp for at overleve Emneord: kærlighed, sorg, længsel, hemmeligheder, følelser Faustnummer: Bilgin, Ismail Kut'ül Amare : Osmanlı'nın son zaferi240 sider 1915te başlayıp 1916 yılında biten ve bütün bir İngiliz kuvvetinin esir alınmasıyla sona eren, Kut ül Amare muhasarasını konu alan tarihi bir roman Konu: savaş, tarih, askerler, savaş romanları Historisk krigsroman om Kut'ül Amare belejringen i , et af de store slag i den første verdenskrig mellem den tyrkiske og britiske styrker Emneord: soldater, krig, historie, krigsromaner Faustnummer: Bolat, Salih Atların uykusu. 112 sider İnsanları ve toplumsal koşulları konu alan şiirler Konu: şiir, insanlar, aşk, yaşam Digtsamling om mennesker, land og kultur Emneord: digte, mennesker, kærlighed, livet Faustnummer:

7 Çon, Zafer Delice bir sevda. 144 sider Büyük umutlar ve derin bir aşkla başlayıp, bir kabusa dönüşen bir evliliği konu alan aşk romanı Konu: aşk, evlilik, hüzün, duygular, sırlar Kærlighedsroman om et ægteskab, som begyndte med store forventninger og håb, men udviklede sig til et mareridt Emneord: kærlighed, hemmeligheder, ægteskab, sorg, følelser Faustnummer: Danışman, Zeynep Suskun. 97 sider İnsanlar, aşk ve yalnızlık konulu şiirler Konu: şiir, insanlar, aşk, yaşam, yalnızlık Digtsamling om mennesker, kærlighed og ensomhed Emneord: digte, mennesker, kærlighed, ensomhed, livet Faustnummer: Demiray, Kübra Kün kapısı. 256 sider Abdülkadir Geylani hazretlerini konu alan dini, tarihi bir roman Konu: tarih, din, islam, müslümanlar Historisk religiøs roman om en muslimsk hellig mand Abdülkâdir Geylânî ( ) Emneord: religion, islam, historie, konflikter Faustnummer: Dikenelli, Çağan Sıfır yılı. 240 sider Bilim-kurgu polisiye yılında düzenlenen bir teknolojik aygıtla yaratılan deprem sonucu tamamen yıkılan İstanbul, sıkıyönetim altındadır Konu: polisiye, bilim-kurgu, toplumsal koşullar, cinayet Krimi. Efter et videnskabeligt fremprovokeret jordskælv i Istanbul mister titusindvis af mennesker livet i 2042 og byen styres med jernnæve Emneord: krimi, fremtidsfortællinger, mord, politiromaner, samfundsforhold Faustnummer: Dinç, Abdulkerim Yârenlik : ondan bundan. 188 sider İnsanlar, kültürel yapı ve toplumsal koşulları konu alan öyküler Konu: toplumsal koşullar, insanlar, aşk, yaşam Noveller om mennesker, kærlighed, land og kultur Emneord: samfundsforhold, mennesker, kærlighed, livet Faustnummer:

8 Dinçal, Şevki Vazgeçiş : yarınsız bir aşkın günlüğü. 288 sider Umutsuz bir aşkı konu alan bir roman Konu: aşk, duygular, kadınlar, kadınlar, düş kırıklığı Kærlighedsroman om længsel, skuffelse og drømme Emneord: kærlighed, kvinder, længsel, drømme, følelser Faustnummer: Doğan, Tuğba Musa'nın uykusu. 156 sider İçe kapanmış, yıkılmış bir adamın içine düştüğü boşluğu ve anlamsızlığı konu alan psikolojik bir roman Konu: yalnızlık, özgüven, önyargılar, insanlar Psykologisk roman om en falleret og indelukket mand. Fornemmelsen af tomhed og desillusion gnaver i hans sjæl Emneord: ensomhed, selvtillid, fordomme, selverkendelse Faustnummer: Duman, Mehmet Akif Beş kâtiller kitabı : roman/senaryo. 559 sider Kurbanlarını sorguya çeken, yargılayıp infaz eden bir seri katili konu alan polisiye roman Konu: polisiye, cinayet, seri katiller, psikopatlar, toplumsal koşullar Krimi. En seriemorder afhører, dømmer og henretter sine ofre Emneord: mord, seriemordere, psykiske kriser, psykopater, samfundsforhold Faustnummer: Elikbank, Gülşah Aşkın gölgesi. 344 sider Aşk romanı. Kocasının ölümünden sonra kızıyla birlikte Berlin e taşınan ünlü yazar Esma huzurlu bir yaşam sürer. Ancak genç kız annesinin çekmecesinde bulduğu mektubu okuyunca işler değişir Konu: aşk, kadınlar, hasret, düşler, duygular Kærlighedsroman. Den kendte forfatter Esma flytter til Berlin sammen med sin datter efter sin mands død. En dag finder Esmas 17 årige datter Ece et dokument i moderens skuffe Emneord: kærlighed, kvinder, længsel, drømme, følelser Faustnummer: Enver, Vefa Sana aşık değilim. 360 sider Aşk romanı. Genç ve güzel bir kız olan Lal, ailesine büyük acılar çektiren adamdan intikam almak ister. Ancak büyük bir aşk buna engel olabilir Konu: aşk, kadınlar, intikam, aile, duygular Kærlighedsroman. Lal er en ung og smuk pige. Hun sværger at ruinere manden, der forårsagede familien død og smerte. Kun kærligheden kan standse en ulykke Emneord: kærlighed, kvinder, hævn, familien, følelser Faustnummer:

9 Eray, Nazlı Farklı rüyalar sokağı. 230 sider Düşler aleminde yaşayan ve kendini Eva Peron ile özdeşleştiren bir kadını konu alan bir roman Konu: duygular, yalnızlık, hayat anlayışı, aşk Roman om en kvinde, som lever i en drømmeverden. Hun føler beundring for Eva Peron og vil gerne blive som hende Emneord: følelser, ensomhed, drømme, livsanskuelse, kærlighed Faustnummer: Erdem, Tuncer Bak, gene o şey : öykü. 91 sider Aşk, duygular ve kimlik üzerine öyküler Konu: hayat, hayat görüşü, aşk, duygular, önyargılar Noveller om kærlighed, følelser og identitet Emneord: livet, livssyn, kærlighed, følelser, fordomme Faustnummer: Evren, Süreyyya Tercüman. 304 sider Kapitalist bir dünyada anti-kapitalist olup, Big Mac yerken devrimden konuşanları anlatan bir roman Konu: toplumsal koşullar, politika, dayanışma, kapitalizm, aşk Roman om at leve i et kapitalistisk samfund og at være anti-kapitalist. Diskuterer om den kommende revolution mens man sidder og spiser "Big Mac" Emneord: samfundsforhold, politik, fællesskab, kapitalisme, kærlighed Faustnummer: Farrokhzad, Forugh Yaralarım aşktandır. 296 sider, 10 sider med tavler Ünlü İran lı şairden insan, aşk, hasret ve yalnızlık konulu şiirler Konu: şiir, insanlar, aşk, duygular, yaşam Digtsamling om mennesker, kærlighed, længsel, og ensomhed skrevet af den berømte persiske digter Emneord: digte, mennesker, kærlighed, længsel, følelser, livet Faustnummer: Fişekçi, Karolin Itaatkâr. 304 sider İki kişi arasında cinselliğin nasıl bir egemenlik savaşına dönüştüğünü anlatan bir aşk romanı Konu: yaşam, insanlar, cinsellik, anlaşmazlık, arzular Roman om hvordan det erotiske i parforholdet kan udvikle sig til en magtkamp Emneord: livet, mennesker, erotik, begær, seksualetik, konflikter Faustnummer:

10 Gelişin, Arkın Kansız : bir seri katilin günlüğü. 263 sider Sıradan insanları öldüren bir katili arayan polislerin çalışmalarını konu alan polisiye Konu: İstanbul, polisiye, katiller, toplumsal koşullar Krimi. Tilfældige menesker myrdes brutalt i Istanbul og politiet kommer på sporet af en mulig seriemorder Emneord: Istanbul, krimi, seriemordere, politiromaner, samfundsforhold Faustnummer: Güler, Sibel Saklı ikiz. 320 sider Birbirlerini tanımadan büyüyen ikiz kardeşleri konu alan aşk romanı Konu: aşk, sırlar, ikizler, hasret, akıbet Kærlighedsroman om to tvillingesøskende, som voksede op uden at kende hinanden Emneord: hemmeligheder, kærlighed, tvillinger, eksistens, længsel Faustnummer: Gülsoy, Murat Gölgeler ve hayaller şehrinde. 300 sider 1908 yılında Osmanlı İmparatorluğu ndaki politik gelişmeleri izlemek için İstanbul a gelen bir gazetecinin yaşadığı olayları konu alan tarihi bir roman Konu: tarih, politika, duygular, önyargılar, aşk, yaşam koşulları Historisk roman. I 1908 sender L'Illustration en journalist til Istanbul for at rapportere om den politiske magtkamp i Det Osmanniske Rige Emneord: historie, politik, følelser, fordomme, livsanskuelse, kærlighed Faustnummer: Günday, Hakan Daha. 420 sider Kurtuluş kapısı olarak gördükleri Avrupa ya ulaşmaya çalışan mültecileri ve onlara bu yolda yardım edenleri konu alan gerçekçi bir roman Konu: mülteciler, insan kaçakçılığı, toplumsal koşullar, savaş Socialrealistisk roman om de illegale flygtninge, der vil sætte livet på spil i et forsøg på at nå Europa og dem der "hjælper" dem Emneord: illegale indvandrere, menneskesmugling, samfundsforhold, krig, konflikter Faustnummer: Güngör, Ahmet Dem. 124 sider İnsanı ve toplumsal koşulları konu alan şiirler Konu: şiir, insanlar, toplum Digtsamling om mennesker, land og kultur Emneord: digte, mennesker, kærlighed, livet Faustnummer:

11 Gürel, Fatma 36 baharı. 197 sider Aşk romanı. Ailesiyle birlikte Rusya daki iç savaştan kaçan Maria Sidorova, küçük bir Ege kasabasına yerleşir. Kasabanın genç doktoru Kemal genç kıza aşık olur Konu: aşk, yaşam, tarih, toplumsal koşullar Kærlighedsroman. Maria Sidorova hører til en russisk familie, som flygtede fra Rusland til en lille tyrkisk by på den ægæiske kyst. Byens unge læge Kemal bliver forelsket i den smukke Maria Emneord: kærlighed, livet, samfundsforhold, historie, konflikter Faustnummer: Gürsel, Nedim Yüzbaşının oğlu. 256 sider En yakın arkadaşının annesine aşık olan bir lise öğrencisini konu alan aşk romanı Konu: aşk, kadınlar, önyargılar, toplumsal koşullar Kærlighedsroman om en gymnasieelev, som bliver forelsket i sin bedste vens mor Emneord: kærlighed, kvinder, fordomme, samfundsforhold Faustnummer: Hav, Niels Kopenhag kadınları. 96 sider Aşk ve doğa konulu şiirler Konu: aşk, yaşam, doğa Digte om kærligheden og naturen Emneord: kærlighed, livet, naturen Faustnummer: Içel, Bahadır Tanrının üvey evlatları : roman. 475 sider Döndüğü baba evinde korku verici olaylarla karşılaşan genç bir adamın romanı Konu: korku, esrarengiz olaylar, dehşet, izlenme Skrækroman om en ung mand, der flytter ind i et hus i sin hjemby, som bliver ramme om uhyggelige tildragelser Emneord: hemmeligheder, gys, forfølgelse, mystik, ondskab Faustnummer: Ilgün, Fikret Zelal öyküler. 246 sider İnsanlar, aşk ve toplumsal koşullar konulu öyküler Konu: toplumsal koşullar, insanlar, aşk, yaşam Noveller om mennesker, kærlighed, land og kultur Emneord: samfundsforhold, mennesker, kærlighed, livet Faustnummer:

12 Kapışmak, Aşkım Terzi. 230 sider Geçmişinden kaçarak büyük bir kente saklanan, içe kapalı bir gencin hayatta karşılaştığı zorlukları konu alan psikolojik bir roman Konu: hayat, insanlar, kimlik sorunu, psikolojik sorunlar, özgüven Psykologisk roman om den indelukkede Cesur, som flygter fra sin fortid og prøver at genopbygge sit liv i en storby Emneord: livet, mennesker, identitet, psykiske kriser, selverkendelse, selvværd Faustnummer: Kapkıner, Murat Wesirfinger Pastanesi. 256 sider Bir Avrupa kentinde küçük bir pastane işleten bir göçmenin hayata bakışını ve beklentilerini konu alan bir roman Konu: hayat, aşk, hüzün, duygular, beklentiler Roman om en konditori, som ejes af en indvandrer, en mands fantastiske glimt af livet og hans forventninger Emneord: livet, hemmeligheder, kærlighed, sorg, følelser Faustnummer: Karabulut, Tevfik Hazan vakti. 158 sider Aşk, hasret ve yalnızlık konulu şiirler Konu: şiir, insanlar, aşk, hasret, duygular Digtsamling om mennesker, kærlighed, længsel, og ensomhed Emneord: digte, mennesker, kærlighed, længsel, følelser, livet Faustnummer: Karakaya, Uygar Başka sürgün. 272 sider Aşk ve hayal kırıklığı konulu roman Konu: aşk, duygular, hasret, rüyalar Kærlighedsroman om længsel, skuffelse og drømme Emneord: kærlighed, kvinder, længsel, drømme, følelser Faustnummer: Karakuş, Cevher Hakan Sıfır noktası Kobay : Amerika düşerse, herkes düşer. 382 sider Politik gerilim romanı. ABD Başkanı tüm dünyada yayımlanan bir toplantı sırasında öldürülünce, NATO bir Türk subayının komutasında kurulan özel timle olayı çözmeye girişir Konu: gizli örgütler, politika, etnik çatışmalar, toplumsal koşullar, kiralık katiller Politisk thriller. Præsident Noble bliver skudt og dræbt under et møde, som transmitteres i alle tv kanaler. Verden er i chok, en NATO task force, ledet af en tyrkisk oberst, prøver at løse mysteriet Emneord: hemmelige selskaber, politik, etniske konflikter, lejemordere, samfundsforhold Faustnummer:

13 Karataş, Yelda Safran çiçeği. 108 sider Kadınları konu alan yedi öykü Konu: kadınlar, aşk, toplumsal koşullar, duygular,yaşam Syv noveller om kvinder Emneord: samfundsforhold, kvinder, kærlighed, følelser, livet Faustnummer: Karslı, Aysel Kılıç Vartanuş'un Ali'si : 1915 tehcirinde bir Ermeni gelin. 204 sider 1915 yılında tehcir esnasında, genç bir Ermeni kadının çektiği acıları konu alan tarihi bir roman Konu: Ermeniler, aşk, etnik azınlıklar, önyargılar, toplumsal koşullar Historisk roman om en ung armensk kvindes lidelser under den store flytning i 1915, som kostede tusindvis af armeniere livet Emneord: armeniere, kærlighed, etniske minoriteter, fordomme, samfundsforhold Faustnummer: Kayakuş, Cenk Kara Güneş : roman. 447 sider Gerilim romanı Şubatında Alman bilimadamı Ernst Schaefer Tibet te bir buluş yapar Ekiminde 12 yahudi ölüm kampından kaçarlar. Zengin Alman işadamı Rudolf Freihherr İstanbul a bazı kayıp belgeleri bulmak amacıyla gelir Konu: esrarengiz olaylar, tarih, naziler, toplumsal koşullar Spændingsroman. Februar 1939, en tysk videnskabsmand Ernst Schäfer finder noget i Tibet. Oktober 1944 tolv jøder flygter fra Auschwitz efter et oprør. Den magtfulde tyske industrimand Rudolf Freihherr kommer til Istanbul for at finde mystiske dokumenter Emneord: hemmeligheder, historie, forfølgelse, nazister, samfundsforhold Faustnummer: Kayakuş, Cenk Piri Reis'in sırrı : roman. 397 sider Gerilim romanı. Tarihçi Hakan Geda Piri Reis hakkında bir araştırma yaparken, hayatın sırrını içeren gizli bir sandığın izini bulur Konu: esrarengiz olaylar, tarih, duygular, toplumsal şartlar Spændingsroman. Den berømte historiker Hakan Geda, som er midt i en undersøgelse af den berømte Osmanniske admiral Piri Reis, finder et spor om en mystisk kiste der indeholder livets hemmelighed Emneord: hemmeligheder, historie, forfølgelse, følelser, samfundsforhold Faustnummer: Kıdıl, Volkan Sana kitap yazdım. 150 sider Aşk, hasret ve yalnızlık üzerine şiirler Konu: şiir, aşk, yalnızlık, insanlar, hasret Digtsamling om mennesker, kærlighed, længsel, og ensomhed Emneord: digte, mennesker, kærlighed, lændsel, følelser, livet Faustnummer:

14 Kılıç, Erol Son eylül. 208 sider Mutsuz bir kadının varolma mücadelesini konu alan aşk romanı Konu: aşk, mutluluk, özgüven, duygular, hasret Kærlighedsroman om en ulykkelig ung kvindes kamp for at overleve Emneord: kærlighed, selverkendelse, længsel, hemmeligheder, følelser Faustnummer: Kılınç, Mehmet Ali Yalnızca yalnızım. 240 sider Aşk, terkedilmişlik ve yalnızlık duyguları üzerine kurgulanmış bir roman Konu: duygular, aşk, hasret, yaşam koşulları Roman om ensomhed, længsel og kærlighed Emneord: følelser, ensomhed, længsel, livsanskuelse, kærlighed Faustnummer: Kızıltan, Başak Tesadüfen aşk : o güldüğünde içimde bahar çiçekleri açıyor. 352 sider Genç bir kızla basketbolcu bir genç arasında geçen aşk romanı Konu: aşk, duygular, kadınlar, rüyalar, hasret Kærlighedsroman om en ung pige og en basketballspiller Emneord: kærlighed, kvinder, længsel, drømme, følelser Faustnummer: Koruk, Önder Bozkırda kalan sancı. 304 sider Kurtuluş Savaşı koşullarını konu alan tarihi bir roman Konu: tarih, savaş, aşk, askerler, toplumsal koşullar Historisk roman om Tyrkiets befrielseskrig Emneord: krig, historie, kærlighed, soldater, samfundsforhold Faustnummer: Kosovalı, Yavuz Rahmi Ayıp. 142 sider Cinsellik, erkekler ve kadınlar üzerine erotik öyküler Konu: cinsellik, erotik, erkekler, kadınlar, duygular Erotiske noveller om sex, kvinder og mænd Emneord: kvinder, mænd, seksualitet, erotik, følelser, fordomme Faustnummer:

15 Krefeld, Michael Katz Raydan çıkanlar. 496 sider Polisiye. Sevgilisi, birlikte yaşadıkları evde öldürülmüş olarak bulunduğundan beri psikolojik krize giren polis memuru Thomas kendini toparlamaya çalışmaktadır Konu: polisiye, fahişelik, kadın ticareti, seri katiller Originaltitel: Afsporet Krimi. Politibetjenten Thomas Ravnsholdt er på sygeorlov på ubestemt tid og godt på vej i hundene, efter hans kæreste blev fundet dræbt ved et indbrud i deres fælles hjem Emneord: krimi, menneskehandel, prostitution, seriemordere Faustnummer: Kuyaş, Nilüfer Yok adam. 224 sider Çağdaş bir toplumda yaşayamayan erkekleri konu alan öyküler Konu: toplumsal koşullar, erkekler, aşk, duygular, yaşam Noveller om mænd, der ikke kan (over)leve i det moderne samfund Emneord: samfundsforhold, mænd, kærlighed, følelser, livet Faustnummer: Küçükkerinç, Ahmet Kelebeklerin göçü. 264 sider Silah firmalarını ve silah ticaretini konu alan bir gerilim romanı Konu: silah endüstrisi, silah ticareti, kiralık katiller, toplumsal koşullar Spændingsroman om våbenindustri og våbenhandel Emneord: våbenhandel, våbenindustri, lejemordere, mord, samfundsforhold Faustnummer: Köklü, Sibel Aşka vakit yok. 160 sider Uluslararası bir medya skandalını aydınlatmaya çalışan genç bir gazetecinin çalışmalarını konu alan gerilim romanı Konu: gerilim, gazeteciler, medya, rüşvet, toplumsal koşullar Krimi. En ung journalist finder tilfældigvis en vej til at løse en international medie skandale Emneord: medier, journalister, korruption, politiromaner, samfundsforhold Faustnummer: Körpe, Ercan. 192 sider Polisiye. Başkomiser Nida otogarlarda ve şehirlerarası duraklarda şoförleri ve muavinleri öldüren bir katilin izini sürmeye başlar Konu: polisiye, seri katiller, cinayet, toplumsal koşullar Krimi. Politikommissær Nida skal fange en seriemorder, som dræber intercity buschauffører og medarbejdere Emneord: krimi, seriemordere, politiromaner, buschauffører, samfundsforhold Faustnummer:

16 Martin, George R. R. Taht oyunları. 847 sider Fantastik roman. Onyıllarca sürecek kış kapıdadır. Ancak tahtı elegeçirmek ve koruyabilmek için asil aileler ve seçkinler karşılıklı egemenlik mücadelesini aralıksız sürdürmeye devam ederler Konu: fantazi, savaş, asiller, askerler, şiddet Originaltitel: A game of thrones Fantasy. Vinteren der kan vare årtier er på vej - men de mystiske Vildlinger er ikke de eneste, der truer i skyggerne, for intriger og magtspil ryster og komplicerer kampen om tronen mellem de adelige familiedynastier Emneord: fantasy, krig, vold, soldater Faustnummer: Nagel, Carsten Zehra. 607 sider Bosna da savaş başladığında 12 yaşında olan Zehra, büyük acılar çekmiş ve ailesi dağılmış olarak, annesiyle Danimarka ya iltica eder Konu: Bosna Hersek, Danimarka, mülteciler, savaş Originaltitel: Zehras flugt Zehra er 12 år, da krigen i Bosnien starter. Familien oplever ubærlige grusomheder og splittes, og Zehra og hendes mor ender som asylansøgere i Danmark Emneord: Bosnien-Hercegovina, Danmark, flygtninge, krige Faustnummer: Noğay, Türkan Gerçekten masallar. 200 sider Aşk, duygular ve aidiyet üzerine öyküler Konu: hayat, hayat görüşü, duygular, önyargılar Noveller om kærlighed, følelser og identitet Emneord: livet, livssyn, kærlighed, følelser, fordomme Faustnummer: Oker, Celil Ateş etme Istanbul. 453 sider Polisiye roman. Dedektif Remzi, ardında hiç iz bırakmadan ortadan kaybolan bir kadını bulup parasını almaya çalışıyor Konu: polisiye, gerilim, cinayet, aşk, sırlar Kriminalroman. Privatdetektiven Remzi skal finde en kvinde, som er forsvundet uden spor Emneord: krimi, spænding, mord, fordomme, hemmeligheder, kærlighed Faustnummer: Rasif, Sema Mihrican Dalgalara müptelâ : kumdan kaleler 1. burç. 320 sider Aşk romanı Konu: aşk, duygular, rüyalar, kadınlar, erkekler Kærlighedsroman Emneord: kærlighed, kvinder, hemmeligheder, sorg, følelser Faustnummer:

17 Şafak, Elif Ustam ve ben. 480 sider Beyaz bir fille sürücüsü arasındaki dostluğu konu alan tarihi bir roman.fil ve sürücü Hindistan dan Sultan Süleyman a hediye yollanır ve onların İstanbul maceraları başlar Konu: yabancı kültürler, arkadaşlık, aşk, önyargılar, toplumsal koşullar Historisk roman om venskabet mellem en hvid elefant og en ung rytter. Elefanten sendes til sultanen som gave sammen med rytteren. Deres liv i Istanbul bliver en stor oplevelse for begge Emneord: kærlighed, fremmede kulturer, elefanter, fordomme, samfundsforhold Faustnummer: Şahiner, Seray Antabus. 112 sider Hayatta en büyük arzusu mutlu, huzurlu bir yuva kurmak olan tekstil işçisi Leyla nın yaşantısını konu alan gerçekçi bir roman Konu: hayat, toplumsal koşullar, özgüven, aşk, kadınlar Socialrealistisk roman. Tekstilarbejderen Leylas største ønske i livet er, at være gift og have et velfungerende familieliv, men man kan da ikke altid få sit ønske opfyldt Emneord: livet, mennesker, identitet, kvinder, samfundsforhold, selvværd Faustnummer: Saral, Dursun Oruç Barbaros Sultan. 509 sider Barbaros Hayreddin Paşa ve hayatını konu alan tarihi bir roman Konu: tarih, din, deniz savaşları, politika, müslümanlar Historisk roman om den berømte osmanniske admiral Hayreddin Paşa Emneord: historie, søkrige, politik, religion, muslimer Faustnummer: Sarıyıldız, Mürvet Lamia : sensizliğe bir çivi çaktım. 384 sider Yaşlı ve yalnız bir adamla mutsuz bir evlilik yaşayan bir kadının ilişkisini anlatan aşk romanı Konu: aşk, erkekler, kadınlar, yalnızlık, önyargılar Kærlighedsroman. Kærligheden mellem en ældre, ensom mand og en ulykkelig gift kvinder Emneord: kærlighed, kvinder, fordomme, ensomhed Faustnummer: Şen, Ayça Hayalet ağrı. 231 sider Radyoda müzik programları yapan Aslı, günün birinde aniden sebepsiz ağrıların pençesine düşer. Doktorlar bu ağrıların sebebini bir türlü bulamazlar Konu: toplumsal şartlar, hayat, psikoloji, hayalet ağrı Roman. Aslı arbejder som radiovært og laver musikprogrammer, men en dag får hun ubegrundede stærke smerter. Lægerne kan ikke finde ud af, hvad hun fejler Emneord: samfundsforhold, problemer, konflikter, livsanskuelse, psyken, fantomsmerter Faustnummer:

18 Şengel, Piraye Miralay çıkmazı. 96 sider İstanbul da kaybolan bir İngiliz kızın izini süren iki dedektifin çalışmalarını konu alan polisiye Konu: polisiye, İstanbul, toplumsal koşullar, kadınlar Krimi om to arbejdsløse privatdetektiver, som prøver at finde den forsvundne britiske pige Emneord: Istanbul, krimi, kvinder, politiromaner, samfundsforhold Faustnummer: Şimşek, Cengiz Derban : Osmanlı'nın sır muhafızları. 312 sider Tarihi gerilim romanı. Sultan Süleyman 1522 de Rodos u fethettiğinde, şövalyeler tarafından gizlenmiş esrarengiz cisimler bulur. Ancak Saint-Jean şövalyeleri bu cisimleri tekrar ele geçirmekte kararlıdırlar Konu: tarih, gerilim, sırlar, dinler, esrarengiz olaylar, toplumsal koşullar Historisk spændingsroman. Osmanniske sultan Süleyman erobrer Rhodos i 1522 og finder nogle hemmelige genstande i stormesterens palads. Johanniterriddere vil have dem tilbage Emneord: spænding, historie, hemmeligheder, religion, samfundsforhold Faustnummer: Soluk, Sevgi Yolu Sevgi'den geçenler. 168 sider Aşk romanı Konu: aşk, duygular, hasret, rüyalar, erkekler, kadınlar Kærlighedsroman Emneord: kærlighed, kvinder, længsel, drømme, følelser Faustnummer: Somer, Mehmet Murat Peruklu cinayetler. 296 sider Polisiye roman. İstanbul un fuhuş, eşcinsel ve dönme mekanlarında geçen bu olayda, polis başına peruk takılmış, dudakları boyalı cesetlerin katilini bulmaya çalışmaktadır Konu: polisiye, seri katiller, eşcinseller, toplumsal koşullar, önyargılar Krimi. Politiet finder ofrene iført en paryk på hovedet og med læbestift på munden. Handlingen udspiller sig blandt transvestitter, homoseksuelle og prostituerede i Istanbul Emneord: krimi, seriemordere, politiromaner, transvestitter, fordomme, samfundsforhold Faustnummer: Subaşı Kaya, Gülten Aşkın ocağı. 232 sider Aşk, hasret ve terkedilmek gibi kavramları kurgulayan bir roman Konu: aşk, duygular, hasret, rüyalar Kærlighedsroman om længsel, skuffelse og drømme Emneord: kærlighed, kvinder, længsel, drømme, følelser Faustnummer:

19 Tahmaz, Yılmaz Ölüm türküsü : kalamazdım, yürek kal diyemezdi. 116 sider İnsanlar ve toplumsal koşullar üzerine şiirler Konu: şiirler, insanlar, aşk, yaşam Digtsamling om mennesker, land og kultur Emneord: digte, mennesker, kærlighed, livet Faustnummer: Tan, Serhat Ahmet Yeni bir şans. 190 sider Gerilim romanı. Genç bir yazar olan Murat antik felsefe ve mistik konularında kitap yazmaktadır. Bu sırada zaman içinde gerçekleşen garip rüyalar görmeye başlar Konu: esrarengiz olaylar, sırlar, ruhiyat, duygular Spændingsroman. Murat er en ung forfatter, som skriver en bog om mystik i antik filosofi. Så begynder han at drømme. Nogle mærkelige drømme, som bliver til virkelighed Emneord: hemmeligheder, mystik, spiritualitet, følelser, samfundsforhold Faustnummer: Taş, Saffet Görünmeyen atlılar : görünmeyen atlıları kim görecek. 200 sider PKK lilerle çatışmalara giren iki askeri konu alan gerilim romanı Konu: askerler, arkadaşlık, savaş, acılar, duygular Spændingsroman om to unge soldater og deres kamp mod kurdiske seperatister Emneord: venskab, soldater, krig, sorg, følelser Faustnummer: Tazeoğlu, Kahraman Bukre : bazı aşklar aşka ihanettir. 304 sider Geleceği olmayan bir aşkı konu alan bir roman Konu: aşk, aile, önyargılar, kadınlar, erkekler Roman om en ulykkelig kærlighed Emneord: kærlighed, kvinder, fordomme, familier Faustnummer: Tokgöz, Rüya Beni sensiz bırakma. 329 sider Hayaller, hasret ve umutsuzlukla kurgulanmış bir aşk romanı Konu: aşk, duygular, hasret, hayaller Kærlighedsroman om længsel, skuffelse og drømme Emneord: kærlighed, kvinder, længsel, drømme, følelser Faustnummer:

20 Topuz, Hıfzı Vatanı sattık bir pula : Namık Kemal'in romanı. 256 sider Osmanlı dönemi yazarlarından Namık Kemal i konu alan tarihi bir roman Konu: tarih, politika, reformlar, çelişkiler Historisk roman om den berømte osmanniske forfatter, intellektuelle og journalist Namık Kemal Emneord: historie, konflikter, politik, reformer Faustnummer: Toros, Demir Akrep yuvası. 366 sider Polisiye. Polis kimsesiz sokak çocuklarını tecavüz ettikten sonra öldüren katili yakalamaya çalışır, ancak bir uyuşturucu çetesi katili korumaktadır Konu: gizli örgütler, cinayet, katiller, mafia, toplumsal koşullar Krimi. En seriemorder, som voldtager og dræber gadedrengene skal fanges, men en velorganiseret narkobande beskytter morderen Emneord: hemmelige selskaber, seriemordere, lejemordere, mafia, samfundsforhold Faustnummer: Tümer, Ömer Anlatılmamış sükunet : tuhaf şeyler oluyor. 234 sider Gerilim yüklü, korku verici öyküler Konu: korku, esrarengiz olaylar, kötülük, yaşam Noveller. Uhyggelige, spændende gyserhistorier Emneord: gys, mystik, gotiske fortællinger, ondskab, livet Faustnummer: Uçkan, Ayşe Mürekkep hapsi. 103 sider İnsanları inançları, duygu ve aşklarıyla anlatan dini içerikli öyküler Konu: din, islam, yaşam anlayışı, aşk Religiøse noveller om islam, mennesker, deres drømme, skuffelser og identitet Emneord: religion, livsanskuelse, kærlighed, følelser, islam Faustnummer: Uslu, Fadime Yaz korkuları. 104 sider Büyük şehirde yaşayan insanların duygularını, hayallerini ve kişiliklerini konu alan öyküler Konu: toplumsal koşullar, yaşam anlayışı, aşk, duygular Noveller om storbyens mennesker, deres drømme, skuffelser og identitet Emneord: samfundsforhold, livsanskuelse, kærlighed, følelser, livet Faustnummer:

21 Utku, Eyşan Huşu. 240 sider Hayatın anlamı ve insanın ruhsal gelişmesini konu alan bir roman Konu: yaşam görüşü, özgüven, duygular, hayaller, hasret Roman om livets mening og menneskets meningsudvikling Emneord: livsanskuelse, selverkendelse, længsel, drømme, følelser Faustnummer: Varım, Suphi Karanlıkta iki ceset. 144 sider Polisiye. Sokratis esas olarak mali davalarla ilgilenen bir dedektiftir. Bu nedenle polis bir cinayet davasında yardımını isteyince şaşırır Konu: polisiye, cinayet, toplumsal koşullar, İzmir Krimi. Privatdetektiven Sokratis er kun til økonomisk kriminalitet, men politiet søger hans assistance om en mystisk drabsag Emneord: Izmir, krimi, mord, politiromaner, samfundsforhold Faustnummer: Yaman, Hakan Romancı. 407 sider Yalnız ve içe dönük bir adamı ve hayat anlayışını konu alan bir roman Konu: toplumsal koşullar, yalnızlık, yaşam anlayışı, aşk Roman om en ensom og indelukket mand og hans livsopfattelse Emneord: samfundsforhold, ensomhed, konflikter, livsanskuelse, kærlighed Faustnummer: Yarıcı, Doğan Is odası. 108 sider Büyük kent insanlarını, yaşam anlayışlarını, duygularını konu alan öyküler Konu: kentler, toplumsal koşullar, aşk, duygular, hayat Noveller om storbyens mennesker, deres drømme, skuffelser og identitet Emneord: samfundsforhold, livsanskuelse, kærlighed, følelser, livet Faustnummer: Yeğin, Semra Haritanın yırtık ucu. 144 sider Duyguları, hayalleri ve kimlik sorunlarıyla kadınları konu alan öyküler Konu: kadınlar, aşk, yaşam koşulları, duygular Noveller om kvinder, deres drømme, skuffelser, kærlighed og identitet Emneord: kvinder, livsanskuelse, kærlighed, følelser, fordomme Faustnummer:

22 Yeniaras, Orhan Alamut Kalesi. 448 sider İsmaililerin önderi Hasan Sabbah ve karargahı Alamut Kalesini konu alan tarihi bir roman Konu: tarih, gerilim, din, sırlar, toplumsal koşullar Historisk spændingsroman om Hassan Sabbah, lederen af ismailites i Iran, og hans hovedkvarter i Alamut dalen, Alamut slottet Emneord: spænding, historie, hemmeligheder, religion, samfundsforhold Faustnummer: Yenişehirlioğlu, Bahadır Aşk cephesi. 304 sider Savaşın hem askerleri hem de onları bekleyenleri nasıl etkilediğini konu alan bir aşk romanı Konu: savaş, askerler, aşk, tarih, çelişkiler Kærlighedsroman om, hvordan krigen mærker uafvendeligt både soldaterne og dem, der elsker dem Emneord: kærlighed, soldater, krig, historie, konflikter Faustnummer: Yıldırım, Ayla Mor krizantem. 240 sider Talihsiz ve mutsuz bir kadının yaşam kavgasını konu alan bir aşk romanı Konu: aşk, hüzün, özgüven, hasret, duygular Kærlighedsroman om en ulykkelig kvindes kamp for at overleve Emneord: kærlighed, selverkendelse, længsel, sorg, følelser Faustnummer: Yılmaz, Yücel Diyarların Şahı : Murat Han oğlu Mehmet Han. 200 sider Konstantinopolis in 1453 yılında fethini anlatan tarihi bir roman Konu: tarih, din, savaş, askerler Historisk roman om erobringen af Konstantinopolis i 1453 Emneord: soldater, krig, historie, religion Faustnummer: Üstel, Aziz Osmanlı'nın son kartalları. 300 sider Osmanlı subaylarının savaşlarını anlatan tarihi bir roman Konu: tarih, siyaset, duygular, önyargılar, aşk, yaşam anlayışı Historisk roman om de osmanniske officeres kamp mod de europæiske lande Emneord: historie, politik, følelser, fordomme, livsanskuelse, kærlighed Faustnummer:

23 Üstüay, Derviş Karmaşık hayatlar. 152 sider Aşk, hayaller, duygular ve kimlikler üzerine öyküler Konu: aşk, duygular, kadınlar, erkekler, önyargılar Noveller om drømme, skuffelser, kærlighed og identitet Emneord: kvinder, livsanskuelse, kærlighed, følelser, fordomme Faustnummer: Zileli, Irmak Gözlerini kaçırma. 232 sider Aynı aileden üç nesil kadının hayatlarını aşk ve nefretlerini konu alan bir roman Konu: kadınlar, aile, çelişkiler, ana-kız ilişkileri, aşk Roman om tre generationer af kvinder i samme familie, der udforsker hvordan hjertesorg og kærlighed skabes af lidenskab, svigt og intimitet Emneord: kærlighed, livet, mor-datter forholdet, kvinder, konflikter Faustnummer: Önal, Kadir Mete Donarak yanmak. 80 sider Aşk ve hayat konulu şiirler Konu: şiir, insanlar, aşk, duygular, yaşam Digtsamling om mennesker, land og kultur Emneord: digte, mennesker, kærlighed, livet Faustnummer: Öndeş, Osman Elveda : Balkan Harbi'nde Türk deniz kapudanı Ali Rıza Bey'in hatıratı. 390 sider Balkan Harbi esnasında bir denizcinin hayatını ve sevdasını anlatan tarihi aşk romanı Konu: savaş, toplumsal koşullar, aşk, hasret, duygular, çelişkiler Historisk kærlighedsroman om en søkaptajn og hans oplevelser under Balkankrigen Emneord: kærlighed, mennesker, krig, længsel, samfundsforhold, konflikter Faustnummer: Özkan, Serpil Bir mavi düştü şiir. 93 sider Sevda, yalnızlık, duygular konulu şiirler Konu: şiir, insanlar, aşk, duygular, yaşam Digtsamling om mennesker, kærlighed, længsel, og ensomhed Emneord: digte, mennesker, kærlighed, længsel, følelser, livet Faustnummer:

24 Özpetek, Ferzan Istanbul Kırmızısı : hiçbir şey aşktan daha önemli değildir. 144 sider Aşkın, yalnızlığın, hüznün ve umudun kenti İstanbul ve insanlarının romanı Konu: İstanbul, kentler, aşk, yaşam, yalnızlık, hüzün Roman om Istanbul og mennesker. Kærlighedens, ensomhedens, tristhedens og fornøjelsens by Emneord: Istanbul, byer, kærlighed, livet, ensomhed Faustnummer: Öztürk, Raşit Karya'nın altın bebeği. 528 sider 2500 yıl önce Egeli Karya halkının Pers işgaline karşı direnişlerini, Strabo nun antik anlatılarından yola çıkarak kurgulayan tarihi bir roman Konu: antik çağlar, savaş, siyaset, aşk Historisk roman om det ægæiske Karia folks befrielseskamp mod den persiske besættelsesmagt for 2500 år siden. Romanen baserer sig på Strabos antikke fortællinger Emneord: oldtiden, krig, politik, antikken, kærlighed Faustnummer: Başvuru kitapları Faglitteratur Makale Essays 04.1 Esayan, Markar Iyi şeyler : Gezi Parkı'ndan Tahrir Meydanı'na. 250 sider Yaşam ve insan davranışlarını Gezi ve Tahrir olayları temelinde irdeleyen makaleler Konu: insanlar, yaşam, sosyal ahlak, çelişkiler, toplumsal koşullar, yaşam anlayışı Essays om livet og mennesket Emneord: mennesker, livet, socialeetik, konflikter, livsanskuelse, samfundsforhold Faustnummer: Felsefe Filosofi 12 Taslaman, Caner Ahlâk, felsefe ve Allah. 95 sider İnsanın ahlaki değerlerini ve din anlayışını irdeleyen bir kitap Konu: varlık nedeni, din, kainat, inanç, modernlik, ahlak Debatbog om filosofi, etik og gudsforståelse Emneord: eksistens, religion, universet, Gud, tro, modernitet, etik Faustnummer:

25 Yaşam ve yaşam anlayışı Livsførelse og livsanskuelse 15.2 Tümen, Mustafa Beni bana anlatma, yapabiliyorsan keşfet! 122 sider Basit bazı yöntemlerle günlük hayatta nasıl daha mutlu olabiliriz, sorusuna yanıt olabilecek bir kitap Konu: kişisel gelişim, özgüven, yaşama sanatı, yaşam Praktiske vejledninger i, hvordan vi alle med enkle midler kan får mere lykke ind i hverdagen Emneord: selvhjælp, personlig udvikling, livskunst, selverkendelse Faustnummer: Görmez, Idris Aile mutluluğu : geçimsizliğin sebep ve çareleri. 184 sider İslami değerler temelinde aile mutluluğu ve aile içi anlayışı geliştirmeye yönelik öneriler getiren bir kitap Konu: aile, aile hayatı, kültürel değerler, din, islam, eşler, çocuklar Om ægteskab, familien, problemer mellem ægtepar og børn, ud fra de islamiske religiøse synspunkter Emneord: familier, familieliv, familiepsykologi, familierådgivning, kulturelle værdier, islam Faustnummer: Din Religion 29.7 Kur'an : Allah'ın tek dini Islam'a son davet, arapçasının okunuşu, akıcı anlam türkçesi ve güncel yorumu ile. Redigeret af Gazi Özdemir. 836 sider Kur an-ı Kerim ve Türkçe meali Konu: din, islam, müslümanlar Koranen på tyrkisk Emneord: religion, islam, muslimer Faustnummer: Beşer, Faruk Namazı dosdoğru kılmak. 144 sider İslamın beş şartından ikincisi olan namazın doğru kılınmasıyla ilgili bilgiler veren bir kitap Konu: din, islam, müslümanlar Om at bønnen (salah eller namaz) er den anden af Islams fem søjler og samtidig den absolutte vigtigste af muslimernes pligter, og at bønnen og dens korrekte udførelse er det første, som en muslim vil blive stillet til regnskab for på Dommens Dag Emneord: religion, islam, muslimer Faustnummer: Dolmacı, Ayşe Çocuğunuza Kur'an okumayı sevdirme yolları : anne babalar için 52 öneri. 142 sider Çocuklara Kur an okumayı sevdirmek için anne babalara yönelik tavsiyeler Konu: din, islam, müslümanlar, çocuklar Om religiøs opdragelse og Koran kendskab i det muslimske hjem, hvor muslimske børn får et grundigt kendskab til deres egen religion Emneord: religion, islam, muslimer, børn Faustnummer:

26 29.7 Kuloğlu, Mehmet Erol Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) hayatı. 291 sider Hz. Muhammed (S.A.V.) hayatı ve o zamanki siyasi ve sosyal yapıyı konu alan bir kitap Konu: din, islam, müslümanlar Om profeten Mohammeds liv og de begivenheder der fandt sted, mens han levede Emneord: profeter, islam, muslimer, religion Faustnummer: Kuloğlu, Mehmet Erol Şifalı Dualar : huzur bulacağınız. 246 sider Dualar ve duaların etkileriyle ilgili bir kitap Konu: din, islam, müslümanlar Om de hellige islamiske bønner Emneord: religion, islam, muslimer Faustnummer: Uçan, Muharrem Kerbela kadınları. Af Muharrem Uçan, Aysel Uçan. 160 sider Milattan sonra 638 yılında vukubulan Kerbela olayını, kadınlar açısından değerlendiren bir kitap Konu: din, islam, müslümanlar, kadınlar, savaş, şiddet Om slaget ved Kerbela i Irak år 680 e. Kr. og kvinder Emneord: kvinder, islam, muslimer, religion, krig, vold Faustnummer: Aile, evlilik Familien, ægteskab Adil, Furkan Anne baba : hakları ödenmeyen varlık sebeplerimiz. 166 sider İslami bakış açısından yola çıkarak anne, baba ve çocuklar arasındaki ilişkileri değerlendiren bir kitap Konu: gençler, çocuklar, anne ve babalar, din, islam, ahlaki değerler Om forældre-barn relationer, ud fra de islamiske religiøse synspunkter Emneord: unge, børn, forældre-barn relationer, kulturelle værdier, religion, islam, etik Faustnummer: Özdemir, Şennur Islâm ve sınıf : alternatif mücadele pratikleri. 526 sider Devletin kendilerini hapsettiği edilgen köşeden kurtulup devlete ortak olan ve ellerindeki parayı yatırımcı ve yaratıcı bir yönde kullanan müslüman kesim, kapitalizmin kurallarıyla tanışıyor. Kitap bu duruma sosyolojik bir açıklama getiriyor Konu: sınıflar, orta sınıf, ekonomik yapılanma, toplumsal koşullar, islam, müslümanlar Blandingen af islam og liberal økonomi har skabt en ny klasse. Tyrkiets religiøse har fjernet sig fra den plads, staten har anvist i periferien af det tyrkiske samfund. I stedet er de nu i fuld fart mod centrum, hvor magten er Emneord: sociale klasser, middelklassen, økonomiske forhold, samfundsforhold, islam, muslimer Faustnummer:

27 Saygılı, Sefa Anne olma sanatı : çocuk eğitiminde annenin rolü. Af Sefa Saygılı, Ali Çankırılı. 189 sider Anneler ve çocuk eğitiminde annelerin etkisini irdeleyen bir kitap Konu: anneler, çocuklar, çocuk terbiyesi, aile, toplumsal koşullar Populærvidenskabelig bog om mødre og børn Emneord: mødre, børn, børneopdragelse, familier, samfundsforhold Faustnummer: Yıldırım, Akın Güçlü aile sağlıklı çocuk : sağlıklı çocuklar. 211 sider Ailenin çocuk terbiyesindeki belirleyici etkisini tartışan bir araştırma kitabı Konu: aile, aile düzeni, anne-baba-çocuk ilişkisi, ahlaki değerler Om familiens psykologi, dens udvikling og dynamik Emneord: familier, familieliv, familiepsykologi, forældre-barn relationer, kulturelle værdier Faustnummer: Politika Politik 32.7 Chomsky, Noam Dünyayı kim yönetiyor? 448 sider Chomsky yaptığı söyleşilerle, son elli yılda ABD yönetimlerinin uyguladığı politikalarla, süper güç konumunu nasıl koruduğunu ve bunun cezasını kimlerin ödediğini ortaya koyuyor Konu: süper güçler, kuvvetler dengesi, çelişkiler, tarih, uluslararası siyaset, dünya siyaseti Originaltitel: How the world works Noam Chomsky gennemgår i sine interviews, hvordan de skiftende amerikanske regeringers politik i mere end et halvt århundrede har været en aggressiv jagt på at opnå, hvad han kalder dominans over hele linjen, uanset omkostningerne Emneord: stormagter, magtforhold, stormagtspolitik, historie, konflikter, international politik, verdenspolitik Faustnummer: Ekonomi Økonomi Yaşar, Süleyman Faiz lobisi paranızı nasıl çaldılar? 144 sider Türkiye ekonomisi ve para-faiz ikilisi üzerinden girişilen oyunları ortaya koyan bir araştırma Konu: Türkiye, ekonomi, siyaset, toplumsal koşullar, çelişkiler Populærvidenskabelig undersøgelse om Tyrkiets økonomi og dets elites korruption Emneord: Tyrkiet, økonomi, korruption, politik, samfundsforhold, konflikter Faustnummer:

28 İnsan ilişkileri Omgangsformer 39.6 Seçkin, Renan Cinsellik : sınırsız gücün gizemli kaynağı. 287 sider Antik çağlardan günümüze cinselliğin etkisini araştıran bir kitap Konu: antik çağlar, cinsellik, cinsel hayat, sanat, cinsiyet Om seksualitet og erotik i de antikke civilisationer og i vore dage Emneord: antikken, seksualitet, erotik, seksualliv, køn, kunst Faustnummer: Sağlık ve hastalık Sundhed og sygdom Özer, Kemal Organ nakli hakkında gizlenen gerçekler. 272 sider Bu kitapta organ nakli ve organ bağışlama hakkında bilinmeyen ve saklanan gerçekleri, sadece bir imza ile el koyulan cenazeleri, bir tıp adamının değerlendirmeleriyle okuyacaksınız Konu: organ bağışı, organ nakli, ahlaki kurallar, ahlak anlayışı Om organdonation og transplantationer. Formodet samtykke er en kortsigtet tankegang, der slører dilemmaerne og kvæler den eksistentielle beslutning Emneord: organdonation, organdonorer, transplantation, etik Faustnummer: Efendigil Karatay, Canan Karatay Diyeti'yle beslenme tuzaklarından kurtuluş rehberi. 132 sider Ünlü doktor-diyetist bu kitabında insan vücudunun yapısını ve işlevlerini, vücudun enerji ihtiyacını, vitamin ve minerallerin sağlık açısından önemini ve bunun gibi diğer önemli noktaları anlatıyor Konu: beslenme, yeme alışkanlıkları, diyet, katkı maddeleri Om kroppens opbygning og funktioner ; Fordøjelsen ; Maden : kroppens brændstof ; Energigivende stoffer og væsker ; Vitaminer : de små igangsættere ; Mineraler : de små nødvendigheder ; Mad til forskellige grupper Emneord: ernæring, kostvaner, spisevaner, diæt, tilsætningsstoffer Faustnummer: Sassé, Margaret Akıllı bebek : yetiştirmek için 135 egzersiz, 0'dan 5,5 yaşına kadar. 155 sider Bebeğinizin beyinsel gelişimini hızlandırmak için yapılabilecek 135 çalışmayı içeren bir kitap Konu: motorik, bebekler, çocuklar, beyin, eğitim, yönlendirme Originaltitel: Active baby, healthy brain 135 øvelser, massage og aktiviteter designet til at stimulere barnets hjerne og udvikling Emneord: motorik, stimulation, bevægelse, børn, hjernen, opdragelse Faustnummer: Büyükgebiz, Atilla Çocukluk bitmesin : erken ergenlik ve çocuk sağlığını tehdit eden diğer riskler. 120 sider Kız ve erkek çocuklarının giderek daha erken çağlarda ergenliğe ulaşmalarının nedenleri ve zararlarını tartışan, yiyeceklerde ve çevrede bulunan kimyasalların zararlarını tartışan bir kitap Konu: çocuklar, ergenlik, kızlar, erkekler, kimyasallar, çevre kirliliği Piger og drenge kommer stadig tidligere i puberteten, og forskerne er i vildrede: Skyldes det kostforandringer? Kemiske påvirkninger? Eller en mere stresset livsform? Og hvilke særlige psykologiske udfordringer følger med tidlig pubertet? 27

29 Emneord: unge, børn, pubertet, tidlig pubertet, alder, piger, drenge Faustnummer: Efendigil Karatay, Canan Karatay Diyeti'yle obezite ve diyabete çözüm var. 115 sider Aşırı şişmanlığa ve şeker hastalığına karşı mücadelede yardımcı olabilecek diyet reçeteleri içeren bir kitap Konu: şeker hastalığı, diyet, şişmanlık, obezite Originaltitel: Om obesitet og diabetes bekæmpelse Emneord: diabetes, sukkersyge, diæt, fedme Faustnummer: Erbay, Dilara Doğal beslenme rehberi : anne karnından bebeğe, çocuktan yetişkine lezzetli, sağlıklı, pratik ve eğlenceli. 185 sider Her yaştan insanlar için sağlıklı beslenme ve sağlıklı kalabilme rehberi ve vitaminlerle minerallerin önemini vurgulayan bir kitap Gode råd om sund ernæring og forebyggelse af sygdomme for børn og voksne med opskrifter og oplysninger om vitaminer og mineraler Emneord: ernæring, kost, sundhed Faustnummer: Saraçoğlu, Ibrahim Adnan Şifa kitabı. 151 sider Sağlıklı ve şifalı bitkiler, meyve ve sebzeleri tanıtan bir kitap Konu: doğal tıb, şifalı bitkiler Om helbredende planter og lægeurter Emneord: naturmedicin, lægeplanter, lægeurter Faustnummer: Müftüoğlu, Osman Neyim var ne yapayım? : sık görülen hastalıklar, pratik çözümler. 464 sider Uzun ve sağlıklı yaşayabilmek için yol gösterici bilgiler veren bir kitap Konu: sağlık, yaşlılık, beslenme, yaşam tarzı Vejledning og oplysninger om at leve sundt og langt Emneord: sundhed, livsstil, ældre, alder, ernæring Faustnummer: Tabak, Yonca Çocuklar ve alerji : bebeklikten ergenliğe alerjiyle başa çıkma rehberi. 205 sider Bebeklerde ve çocuklarda rastlanan alerjileri, bunların sebep ve sonuçlarını ve nasıl engellenebileceklerini anlatan bir kitap Konu: alerji, hassasiyet, çocuklar, sağlık Beskrivelse af både fysiske og psykiske symptomer på allergi hos børn, samt anvisninger til kostændringer Emneord: allergi, overfølsomhed, børn, sundhed Faustnummer:

Tyrkiske film for voksne. Erginler için Türkçe filmler

Tyrkiske film for voksne. Erginler için Türkçe filmler Tyrkiske film for voksne Erginler için Türkçe filmler 2008-2009 Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup, 2008 yılında alınan Türkçe ürünleri kapsamaktadır.

Detaylı

Tyrkisk faglitteratur for voksne. Erginler için Türkçe başvuru kitapları

Tyrkisk faglitteratur for voksne. Erginler için Türkçe başvuru kitapları Tyrkisk faglitteratur for voksne Erginler için Türkçe başvuru kitapları 2008-2009 Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup, 2008 yılında alınan Türkçe ürünleri

Detaylı

TYRKISKE BØGER for børn. ÇOCUKLAR IÇIN TÜRKÇE kitaplar WWW.BIBZOOM.DK/WORLD

TYRKISKE BØGER for børn. ÇOCUKLAR IÇIN TÜRKÇE kitaplar WWW.BIBZOOM.DK/WORLD TYRKISKE BØGER for børn 2014 ÇOCUKLAR IÇIN TÜRKÇE kitaplar WWW.BIBZOOM.DK/WORLD Forord Kataloget er udarbejdet af BiblioteksCenter for Integration. Det indeholder tyrkiske bøger for børn indkøbt i 2013.

Detaylı

TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne. ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik WWW.BIBZOOM.DK/WORLD

TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne. ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik WWW.BIBZOOM.DK/WORLD TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik 2014 WWW.BIBZOOM.DK/WORLD Forord Kataloget er udarbejdet af BiblioteksCenter for Integration. Det indeholder tyrkiske

Detaylı

Tyrkiske bøger, film og musik for voksne. Erginler için Türkçe kitaplar, film ve müzik

Tyrkiske bøger, film og musik for voksne. Erginler için Türkçe kitaplar, film ve müzik 2009-2010 Tyrkiske bøger, film og musik for voksne Erginler için Türkçe kitaplar, film ve müzik www.bibzoom.dk/world Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup,

Detaylı

bab.la Cümle Kalıpları: Kişisel Dilekler Türkçe-Danca

bab.la Cümle Kalıpları: Kişisel Dilekler Türkçe-Danca Dilekler : Evlilik Tebrikler. Dünyadaki tüm mutluluklar üzerinizde olsun. Tillykke. Vi ønsker jer begge to alt mulig glæde i verdenen. Yeni evli bir çifti Tebrikler. Size düğün gününüzde en iyi dileklerimi

Detaylı

Tyrkisk musik for voksne. Erginler için Türkçe müzik

Tyrkisk musik for voksne. Erginler için Türkçe müzik Tyrkisk musik for voksne Erginler için Türkçe müzik 2008-2009 Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup, 2008 yılında alınan Türkçe ürünleri kapsamaktadır. Bu

Detaylı

Tyrkisk bøger og film for børn. Çocuklar için Türkçe kitaplar ve f ilmler

Tyrkisk bøger og film for børn. Çocuklar için Türkçe kitaplar ve f ilmler 2009-2010 Tyrkisk bøger og film for børn Çocuklar için Türkçe kitaplar ve f ilmler www.bibzoom.dk/world Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup, 2009 yılında

Detaylı

TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne. ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik

TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne. ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik 2010-2011 TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik WWW.BIBZOOM.DK/WORLD Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup,

Detaylı

Tyrkiske bøger, film og musik for voksne. Erginler için Türkçe kitaplar, film ve müzik. www.bibzoom.dk/world

Tyrkiske bøger, film og musik for voksne. Erginler için Türkçe kitaplar, film ve müzik. www.bibzoom.dk/world Tyrkiske bøger, film og musik for voksne Erginler için Türkçe kitaplar, film ve müzik 2013 www.bibzoom.dk/world Forord Kataloget er udarbejdet af BiblioteksCenter for Integration. Det indeholder tyrkiske

Detaylı

Tyrkisk skønlitteratur for voksne. Erginler için Türkçe yazın kitapları

Tyrkisk skønlitteratur for voksne. Erginler için Türkçe yazın kitapları Tyrkisk skønlitteratur for voksne Erginler için Türkçe yazın kitapları 2008-2009 Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup, 2008 yılında alınan Türkçe ürünleri

Detaylı

5/A SINIFI SEÇMELİ DERS PROGRAMI - ÖĞRENCİ BAZINDA ADI SOYADI

5/A SINIFI SEÇMELİ DERS PROGRAMI - ÖĞRENCİ BAZINDA ADI SOYADI Sıra No 1 11 2 44 3 65 4 145 5 169 6 200 7 299 8 310 9 345 10 354 11 355 12 361 13 369 14 370 15 379 16 388 17 389 18 403 19 768 20 779 21 871 22 1009 23 1012 24 1177 25 1228 26 1253 27 1356 28 1370 29

Detaylı

TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne og børn

TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne og børn 2016 TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne og børn Önsöz BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanan bu katalog, 2015 yılı içinde çocuklar ve erginler için alınan Türkçe kitap, film ve müzik

Detaylı

TC. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TARİH ANABİLİM DALI'NDA TAMAMLANAN TEZLER

TC. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TARİH ANABİLİM DALI'NDA TAMAMLANAN TEZLER TC. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TARİH ANABİLİM DALI'NDA TAMAMLANAN TEZLER 2006 SARIBEY, Aysun, XIX. Yüzyılın İlk Yarısında Aydın'da Yönetim, (Danış. Prof. Dr. Serap YILMAZ), Adnan

Detaylı

Reklam fiyat çizelgesi 2016

Reklam fiyat çizelgesi 2016 Din portal til det tyrkiske samfund i Danmark www.haber.dk Reklam fiyat çizelgesi 2016 PRISLISTE 2016 CK MEDIA & EAK-DESIGN Genel Bilgiler Yayınlayan/Udgives af CK MEDIA & EAK-DESIGN Banka Bilgileri Bank

Detaylı

FORSKJELLIGE TYPER SKOG:

FORSKJELLIGE TYPER SKOG: FORSKJELLIGE TYPER SKOG: Selv om de ser ganske like ut, er det mange forskjellige typer skog. Klimaet og jordsmonnet på stedet bestemmer hva slags trær og planter som vokser i skogen. Skogen kan deles

Detaylı

2. Çeyrek Dönem sonunda aşağıdaki öğrenciler belirtilen seviyelerde eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrenci No. Adı-Soyadı Seviyesi

2. Çeyrek Dönem sonunda aşağıdaki öğrenciler belirtilen seviyelerde eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrenci No. Adı-Soyadı Seviyesi 2. Çeyrek Dönem sonunda aşağıdaki öğrenciler belirtilen seviyelerde eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrenci No. Adı-Soyadı Seviyesi 120114036 Ozan Emre ERDEM Upper-Intermediate 120114023 Buse Yonca HÜSMEN

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ KAZANANLAR LİSTESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ KAZANANLAR LİSTESİ T.C. İSTANBUL YATAY GEÇİŞ KAZANANLAR LİSTESİ Fakülte Program Sınıf Kontenjan Tür Ek Koşul Kontenjan AGNO Taban HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) 3. Sınıf Kurumlar Arası Yatay Geçiş

Detaylı

Uygulama Okulunun Adı : Mihralibey Ortaokulu Uygulama Günü Bölüm/ Anabilim Dalı Koord: Yrd. Doç. Dr. Ataman KARAÇÖP Grup No : 1 Bölüm/ ABD Adı

Uygulama Okulunun Adı : Mihralibey Ortaokulu Uygulama Günü Bölüm/ Anabilim Dalı Koord: Yrd. Doç. Dr. Ataman KARAÇÖP Grup No : 1 Bölüm/ ABD Adı T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KARS 08/09/2014 SERVİS : Öğrenci İşleri SAYI : 90293528/ KONU : Okul Deneyimi Fakültemiz lisans programı 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında

Detaylı

20113101002 TUĞÇE AÇAN İşletme Yüksek Lisans Tezsiz Programı 20113101003 ÇAĞATAY AKAR İşletme Yüksek Lisans Tezsiz Programı 20113101004 EREN AKKALE

20113101002 TUĞÇE AÇAN İşletme Yüksek Lisans Tezsiz Programı 20113101003 ÇAĞATAY AKAR İşletme Yüksek Lisans Tezsiz Programı 20113101004 EREN AKKALE 20113101002 TUĞÇE AÇAN İşletme Yüksek Lisans 20113101003 ÇAĞATAY AKAR İşletme Yüksek Lisans 20113101004 EREN AKKALE İşletme Yüksek Lisans 20113101005 ERGUN ARISOY İşletme Yüksek Lisans 20113101006 TOLGA

Detaylı

ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER

ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER Nejat Semerci Anadolu Üniversitesi Resim Nejat Semerci Tansel Diplikaya Anadolu Üniversitesi Çizgi Film Satı Gamze Erdoğan

Detaylı

ÇANAKKALE İLİ GELİBOLU İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 1. DÖNEM (OCAK-ŞUBAT-MART) VAAZ VE İRŞAD PROGRAMI

ÇANAKKALE İLİ GELİBOLU İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 1. DÖNEM (OCAK-ŞUBAT-MART) VAAZ VE İRŞAD PROGRAMI Sıra No ÇANAKKALE İLİ GELİBOLU İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 1. DÖNEM (OCAK-ŞUBAT-MART) VAAZ VE İRŞAD PROGRAMI VAAZ EDENİN VAAZIN ADI SOYADI ÜNVANI YERİ TARİHİ GÜNÜ VAKTİ KONUSU Dr. İbrahim ÖZLER İlçe Müftüsü

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ BASVURU GRUBU SOY ÖZEL DURUM 1+1 *******6134 NEVRUZ PARLAZ 1 ÖZEL DURUM 1+1 *******7022 HÜSNÜ SAVAŞ 2 ÖZEL DURUM

Detaylı

Öğrenci - Ders Listesi ( Tüm Dersler )

Öğrenci - Ders Listesi ( Tüm Dersler ) Öğrenci - Ders Listesi ( Tüm Dersler ) 13640710016 MUSTAFA DOĞAN 13640710042 ELİF SEMA ÖZDİL 13640710044 RAMAZAN KOÇ 13640710050 SEVDA ÜRE 13640710054 GÜLFEN ELMACIOĞLU 13640710069 AYŞE BEKTAŞ 13640710081

Detaylı

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 NO ADI SOYADI GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 3 SELMAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00

Detaylı

2015 YILI İL MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN SIRA LİSTESİNE BAŞVURANLARA AİT LİSTEDİR.(1. GRUP) Lojman Tercihi. Yenimahalle. Balcıoğlu

2015 YILI İL MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN SIRA LİSTESİNE BAŞVURANLARA AİT LİSTEDİR.(1. GRUP) Lojman Tercihi. Yenimahalle. Balcıoğlu 2015 YILI İL MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN SIRA LİSTESİNE BAŞVURANLARA AİT LİSTEDİR.(1. GRUP) S.N. ADI SOYADI UNVANI GÖREV YERİ 1 Erdoğan AKSU VHKİ. İl Millî Eğitim Müdürlüğü X 140 6 6 28 180 2 Yavuz ÖZCAN Bil.İşletmeni

Detaylı

YUNUS ÖZYÖN ADEM KAPLAN AHMET BULUT BİLAL MUTLU NAZİM AKKOYUN ROJDA DOĞRU AHMET AKSU

YUNUS ÖZYÖN ADEM KAPLAN AHMET BULUT BİLAL MUTLU NAZİM AKKOYUN ROJDA DOĞRU AHMET AKSU Sorumlu Öğretim Elemanı : Arş. Gör. İsmail Ayhan Uygulama Okulu : Diclekent Ortaokulu No Sıra Öğrencinin Adı ve Soyadı......... 0... 00 YUNUS ÖZYÖN 00 ADEM KAPLAN 00 AHMET BULUT 00 BİLAL MUTLU 00 NAZİM

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZ KONUSU BELİRLENEN ÖĞRENCİLER Güncelleme Tarihi :23.12.2015

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZ KONUSU BELİRLENEN ÖĞRENCİLER Güncelleme Tarihi :23.12.2015 CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZ KONUSU BELİRLENEN ÖĞRENCİLER Güncelleme Tarihi :23.12.2015 SIRA NO ADI SOYADI ABD PROGRAMI DANIŞMANI TEZ KONUSU YÖNETİM KURULU TARİHİ YÖNETİM KURULU

Detaylı

1.TİG Kursu "Tüm Yönleriyle TİG" Katılımcı Listesi

1.TİG Kursu Tüm Yönleriyle TİG Katılımcı Listesi 1.TİG Kursu "Tüm Yönleriyle TİG" 09-10 Eylül 2015- Ankara Adı-Soyadı ABDULKADİR DOST ABDULKADİR DENİZ AHMET GENÇ AHMET GÖDEKMERDAN AHMET KÜRŞAT ACAR AHMET ÖZYALÇIN AHMET ÜZÜM AHMET ZEREN ALAİDDİN DOMAÇ

Detaylı

Etçi Destek Alan Alan Besilik Toplam Destek Tutar (TL._)

Etçi Destek Alan Alan Besilik Toplam Destek Tutar (TL._) ف letme (Adet) Alan Hesaplanm BALIKESفR فLف BفGADفا فLاESف 2014 YILI ANAا SIذIR DESTEKLEMESف فCMAL 2 (فL ضZET HAK EDفق LفSTESف) Etçi Etçi Alan Hesaplanm ANAا SIذIR DESTEKLEMESفNDEN FAYDALANAN Hesaplanm

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ ÖZEL SOMEL BİLGİSAYAR KURSU SOMEL BİLGİSAYAR KURSU 1.SEVİYE (İŞLETMEN) SERTİFİKA SINAV SONUÇLARI

T.C. TRABZON VALİLİĞİ ÖZEL SOMEL BİLGİSAYAR KURSU SOMEL BİLGİSAYAR KURSU 1.SEVİYE (İŞLETMEN) SERTİFİKA SINAV SONUÇLARI T.C. SOMEL BİLGİSAYAR U 1.SEVİYE (İŞLETMEN) SERTİFİKA LARI LİSTE GÜNÜ 10 / 06 / 2012 UYG. TU 1 K7448 NURDAN OK 5 89 90 90 2 K7507 NESLİHAN KOÇ 5 81 90 86 3 K7604 OSMAN PEHLİVAN 3 78 70 74 İYİ 4 K7610 HATİCE

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DOKUZ EYLUL UNİVERSİTESİ DOKUZ EYLÜL ÜNİ.

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DOKUZ EYLUL UNİVERSİTESİ DOKUZ EYLÜL ÜNİ. BUCA EĞİTİM PEDAGOJİK FORMASYON SIRA ID Adı Soyadı Üniversite Fakülte Bölüm 1 5221 AYSEGUL TABAK BİLİMLER 2 10031 ÇİĞDEM KAYA EGE EDEBİYAT ARKEOLOJİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER 3 8912 EDİZ GÜLERYÜZ EGE BESYO

Detaylı

Beden Eğitimi (5900) - (70)-KARAMAN / (2) -ERMENEK / (747769) - Fikret Ünlü Yatılı Bölge Ortaokulu

Beden Eğitimi (5900) - (70)-KARAMAN / (2) -ERMENEK / (747769) - Fikret Ünlü Yatılı Bölge Ortaokulu T.C KARAMAN VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM M ÜDÜRLÜĞÜ 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI (2) NO'LU ÖĞRETMEN ONAY LİSTESİ SIRA T.C KİMLİK NO ADI SADI GÖREV 1 ERCAN ATAĞAN Beden Eğitimi GÖREV YERİ -ERMENEK / (747769) -

Detaylı

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAYRAKLI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MESLEKİ ve TEKNİK KURSLARI İÇİN GÖREVLENDİRME SIRALAMALARI

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAYRAKLI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MESLEKİ ve TEKNİK KURSLARI İÇİN GÖREVLENDİRME SIRALAMALARI 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAYRAKLI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MESLEKİ ve TEKNİK KURSLARI İÇİN GÖREVLENDİRME SIRALAMALARI (Yaygın Eğitim Kurumlarında Daha Önce Çalışmış Olanlar Arasından) AHŞAP TEKNOLOJİSİ

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAV SONUÇ LİSTESİ SIRA SOYAD AD KURUM ADAY NO SERTİFİKA TÜRÜ PUAN SONUÇ. 06924 Çağrı Merkezi Elemanı 95 GEÇTİ

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAV SONUÇ LİSTESİ SIRA SOYAD AD KURUM ADAY NO SERTİFİKA TÜRÜ PUAN SONUÇ. 06924 Çağrı Merkezi Elemanı 95 GEÇTİ Sayfa : 1 / 7 1 BULUT Abdulsamet 07001 Çağrı Merkezi Elemanı 85 GEÇTİ 2 AHMET TAHİR Ahmet 06898 Çağrı Merkezi Elemanı 55 GEÇTİ 3 KAYABAŞI Akgün 07002 Çağrı Merkezi Elemanı 50 GEÇTİ 4 DİNÇ Ali 06919 Çağrı

Detaylı

5. SINIF DİN KÜLTÜRÜ ve AHLAK BİLGİSİ

5. SINIF DİN KÜLTÜRÜ ve AHLAK BİLGİSİ 5. SINIF DİN KÜLTÜRÜ ve AHLAK BİLGİSİ Allah İnancı Ünite/Öğrenme Konu Kazanım Adı KOD Hafta Tarih KD1 KD2 KD3 KD4 KD5 KD6 Allah Vardır ve Birdir Evrendeki mükemmel düzen ile Allahın (c.c.) varlığı ve birliği

Detaylı

İngilizce Yeterlilik Sınavı Sonuçları

İngilizce Yeterlilik Sınavı Sonuçları Sınıf: A 305 1 Enes Atalay 52 İşletme Başarısız 2 Bekir Said Çalışkan 50 Siyaset Bilimi Başarısız 3 Hilal Türk 51 Ekonomi Başarısız 4 Ozan Başarır Girmedi 5 Yunus Emre Karakaş 77 Ekonomi Başarılı 6 Gülser

Detaylı

Yoksullukları, yoklukları aşarak bir okulu bitirip meslek sahibi olanları ilk defa burada bir araya getiriyoruz.

Yoksullukları, yoklukları aşarak bir okulu bitirip meslek sahibi olanları ilk defa burada bir araya getiriyoruz. OKUMUŞLAR Ahmetler, öteden beri eğitime ve okumaya meraklı insanların yaşadığı bir köy. Buradan okumaya giden çocuklar gittikleri okullarda her yönden ba ş ar ı göstererek okullarında örnek olmu ş lard

Detaylı

Mevlana Değişim Programı Birim Koordinatörleri

Mevlana Değişim Programı Birim Koordinatörleri Mevlana Değişim Programı Birim Koordinatörleri Fakülte/Enstitü/Yüksekokul/MYO Bölüm Görevi Unvanı Adı Soyadı Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet Koordinatör Yrd. Doç. Dr. Ahmet UĞUR Adalet Meslek Yüksekokulu

Detaylı

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ BİNA BİLGİSİ ANABİLİM DALI (Mimarlık Bölümü Lisans

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ 2015 YILI MEZUNLARI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞENLER

MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ 2015 YILI MEZUNLARI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞENLER MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ 2015 YILI MEZUNLARI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞENLER SIRA Ad Soyad Program Adı Üniversite Adı 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ABDULMELİK TOPTAŞ ONUR POLAT Mimarlık Maliye ULUDAĞ

Detaylı

Tel: 335 87 38 / 1279 E-mail: gurolbaba@gmail.com

Tel: 335 87 38 / 1279 E-mail: gurolbaba@gmail.com AKADEMİK BİRİM KOORDİNATÖRLERİ BİGA İİBF Yrd. Doç. Dr. Gürol BABA Tel: 335 87 38 / 1279 E-mail: gurolbaba@gmail.com Bölüm Koordinatörleri İşletme İktisat Uluslararası İlişkiler Kamu Yönetimi Maliye Çalışma

Detaylı

DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ

DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ HARUN AÇAN.. İÇ MİMARLIK MERVE AKTAŞ. MODA TASARIM METİN SAİD DEMİRCİ GRAFİK METİN SAİD DEMİRCİ MODA TASARIM ASLI

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

ISSN 2146-7846 ISSN 2146-7846

ISSN 2146-7846 ISSN 2146-7846 ISSN 2146-7846 J ISSN 2146-7846 J Yayınlayan Kurum / Publishing Institution: Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakültesi / Bozok University Revelation Faculty Dil/Language: Türkçe, İngilizce, Arapça, Almanca,

Detaylı

Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı

Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı 11 Aralık 2018 Salı 14.00-15.00 Söyleşi: Uçan Fare ile Hayalet Hayri nin Sıra Dışı Dostluk Hikâyesi Konuşmacı: Beyza Akyüz 16.30-17.30 Söyleşi: Üzgün İnsandan Özgür

Detaylı

ANADOLU TEKNİK LİSESİ LİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRECİLERİMİZ Adı Soyadı Program Adı

ANADOLU TEKNİK LİSESİ LİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRECİLERİMİZ Adı Soyadı Program Adı ANADOLU TEKNİK LİSESİ LİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRECİLERİMİZ ALTUĞ PEKTAŞ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (KAYSERİ)/Edebiyat Fakültesi/İngiliz Dili ve Edebiyatı (İÖ) ARDA BAĞÇE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Hasan Ali

Detaylı

T.C AMASYA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU LİSTESİ

T.C AMASYA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU LİSTESİ T.C AMASYA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU LİSTESİ S.No Adı Soyadı Bölümü Lisans Not %80 Yazılı Sınav Notu %20 Başarı Ort. Sonuç/Açıklama

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞME GÜNLERİ VE SAATLERİ

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞME GÜNLERİ VE SAATLERİ SINIF ÖĞRETMENLERİ YÖNETİM / KOORDİNATÖR / REHBER ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI Nazmi ERCAN Lise Müdür Yardımcısı Tüzün ULUKAN Ortaokul Müdür Yardımcısı 7-8 Gürkan PİŞKİN Ortaokul

Detaylı

2013 YILI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇ BELGESİ 13.05.1999. Tercih Adı

2013 YILI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇ BELGESİ 13.05.1999. Tercih Adı 0 YILI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ MELİKE ÇOLAK.0. GÜNGÖR Adı İzmit Körfez Fen Lisesi FEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.) Düzce Fen Lisesi FEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.) Asil olarak kazandınız. Gölcük

Detaylı

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2012/2 KPSS SONUÇLARINA GÖRE NİTELİKLERİ UYGUN OLAN VE ATAMASI YAPILAN PERSONEL

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2012/2 KPSS SONUÇLARINA GÖRE NİTELİKLERİ UYGUN OLAN VE ATAMASI YAPILAN PERSONEL 1 CANAN YILDIZ (BALCI) MÜHENDİS 2 SÜLEYMAN DOĞANAY TEKNİKER 3 YAVUZ GÖKŞEN TEKNİKER 4 ALİME YÜKSEK TEKNİKER 5 NURİ ÖZER VETERİNER 6 ŞÜKRÜ KÜÇÜKHEMEK VETERİNER SAĞLIK TEKNİSYENİ 7 ZEKİ BULUT VETERİNER SAĞLIK

Detaylı

DÜNYA İNSANLIK AİLESİNİN YÜZAKI YAZARLARINDAN!... Ekmel Ali OKUR; Hemşerimiz, Adanalı, Adam gibi adam! İnşaat Mühendisi,

DÜNYA İNSANLIK AİLESİNİN YÜZAKI YAZARLARINDAN!... Ekmel Ali OKUR; Hemşerimiz, Adanalı, Adam gibi adam! İnşaat Mühendisi, DÜNYA İNSANLIK AİLESİNİN YÜZAKI YAZARLARINDAN!... Ekmel Ali OKUR; Hemşerimiz, Adanalı, Adam gibi adam! İnşaat Mühendisi, 1 / 9 Gönül tamircisi!, Tıpkı, Yunusun dediği gibi: Ben gelmedim kavga için!/benim

Detaylı

SINAV TARİHİ VE SAATİ:

SINAV TARİHİ VE SAATİ: Gazetecilik (İÖ) SINAV TARİHİ VE SAATİ 16.11.2013-1000 L02 Sıra No Öğrenci No Adı Soyadı İmza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 245111014 245111091 245109003 245110054 245111100 245111077

Detaylı

ÜMRANİYE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ. Arapça Öğretmenliği Grubu. Beden Eğitimi Öğretmenliği Grubu. Coğrafya Öğretmenliği Grubu

ÜMRANİYE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ. Arapça Öğretmenliği Grubu. Beden Eğitimi Öğretmenliği Grubu. Coğrafya Öğretmenliği Grubu ÜMRANİYE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PF13140125 PF13140156 PF13140165 PF13140152 PF13140137 Arapça Öğretmenliği Grubu EMİNE YILMAZ ÖZGE ENGİN ELİF ÖZTÜRK MUHAMMED EMİN CANİK ZEYNEP MENGİR PF39140244 PF39140204

Detaylı

2015 PİST KUPALARI SİNAN ŞENEL BURAK ALBAYRAK TOLGA UPRAK ARAS ÖZKAÇAR MUAMMER KARAKAYA FURKAN ERYILMAZ ARAS ÖZKAÇAR FURKAN ERYILMAZ

2015 PİST KUPALARI SİNAN ŞENEL BURAK ALBAYRAK TOLGA UPRAK ARAS ÖZKAÇAR MUAMMER KARAKAYA FURKAN ERYILMAZ ARAS ÖZKAÇAR FURKAN ERYILMAZ 2015 PİST KUPALARI 2015 Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası TMF Kupası 1000 cc Şampiyonu SİNAN ŞENEL 2015 Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası TMF Kupası 1000 cc İkincisi BURAK ALBAYRAK 2015 Türkiye Motosiklet

Detaylı

ÇALIŞAN GENÇLERLE EL ELE

ÇALIŞAN GENÇLERLE EL ELE ÇALIŞAN GENÇLERLE EL ELE TASLAK PROJE NİSAN 2014 PROJENİN ADI: ÇALIŞAN GENÇLERLE EL ELE PROJENİN AMACI: 1. Çeşitli nedenlerle eğitim hayatını sürdürmeyip çeşitli sektörlerde çalışan gençlerimize yönelik

Detaylı

2015-2016 Öğretim Yılı Okullararası Puanlı Atletizm (ANKARA) Grup Yarışmaları

2015-2016 Öğretim Yılı Okullararası Puanlı Atletizm (ANKARA) Grup Yarışmaları 2015-2016 Öğretim Yılı Okullararası Puanlı Atletizm (ANKARA) Grup Yarışmaları Yarışma Bilgileri 2015-2016 Öğretim Yılı Okullararası Puanlı Atletizm Yarışma Adı : (ANKARA) Grup Yarışmaları Yarışmanın Yapıldığı

Detaylı

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık. Peyzaj Planlama ve Tasarım 1/6

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık. Peyzaj Planlama ve Tasarım 1/6 (29 Aralık 205 Tarihinde İlan Edilen lara Başvuran Ön Sonuçları) Not: Ön değerlendirmeyi kazanan adayların değerlendirme sınavları (Giriş Sınavları) 29 Ocak 20 tarihinde listede belirtilen yerlerde ve

Detaylı

İLETİŞİM. Öğrenci / Mezun ÖĞRETMENLİK M EGE ÜNİVERSİTESİ 4 ASIL

İLETİŞİM. Öğrenci / Mezun ÖĞRETMENLİK M EGE ÜNİVERSİTESİ 4 ASIL İLETİŞİM ADI SOYADI ALANI MEZUNİYET HASAN ALİ ÖZDEMİR Öğrenci / Mezun Üniversite GANO Kayıt Durumu ÖĞRETMENLİK M EGE ÜNİVERSİTESİ 4 ASIL BÜŞRA TANRITANIR GAZETECİLİK GAZETECİLİK Ö AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİN AZİZ HATIRASINA

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİN AZİZ HATIRASINA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİN AZİZ HATIRASINA Değerli Üsküdarlılar; Çanakkale Zaferi, hem dünya tarihi açısından, hem de milletimiz için bir dönüm noktasıdır. Mehmetçik burada, tarihe sığmayacak bir kahramanlık

Detaylı

MURATPAŞA İLÇESİ PSİKOEĞİTİM UYGULAMA PROGRAMI

MURATPAŞA İLÇESİ PSİKOEĞİTİM UYGULAMA PROGRAMI Hedef Kitle Çalışmayı Yapacak Ekip 5A M.ÖZGÜR ÇETİNER 5D SONER YÜKSEL 6C YILDIZ ALBAYRAK SARGIN 6D ZAFER ALPARSLAN 6 03.01.2012 10.00-12.00 04.01.2012 7A SERKAN ÇANKAYA 7C M.ÖZGÜR ÇETİNER 8B SONER YÜKSEL

Detaylı

Tyrkisk børnelitteratur. Türkçe çocuk kitapları 2008-2009

Tyrkisk børnelitteratur. Türkçe çocuk kitapları 2008-2009 Tyrkisk børnelitteratur Türkçe çocuk kitapları 2008-2009 Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup, 2008 yılında alınan Türkçe ürünleri kapsamaktadır. Bu ürünler

Detaylı

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI İLANI SONUÇLARI

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI İLANI SONUÇLARI Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde aşağıda birim ve kadro ünvanı belirtilen öğretim elemanı kadrolarına başvuru yapan adaylardan öndeğerlendirmeyi geçenler anılan yönetmeliğin 11. maddesi

Detaylı

Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi ne gönderilecektir.

Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi ne gönderilecektir. Sorumlu Öğretim Elemanı: Öğr. Gör. AHMET ÇİMEN : ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU Sıra No Öğrencinin Adı ve Soyadı......... 00 MAZLUM ERİK 0... 00 RIDVAN BASKI 00 ROJNUR AYTİMUR 00 SULTAN İNCE 00 ŞERİFE DALÇİN 00

Detaylı

2014-2015 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Bahar (Ek) Dönemi II. Dönem Derslerine Ait Muafiyet Listesi

2014-2015 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Bahar (Ek) Dönemi II. Dönem Derslerine Ait Muafiyet Listesi Sıra No Öğrencini n Adı Soyadı Bölümü Muaf Olunan Ders Muafiyet Durumu 1 Fuat YILMAZ Beden Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması Muaf 2 Murat PEKTAŞ Türk Dili ve Edebiyatı (TDE) Öğretmenlik Uygulaması Muaf 3

Detaylı

12 EKİM 2014 HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU ÜYELİĞİ SEÇİMİ MALATYA İLİ ADLİ YARGI SEÇMEN LİSTESİ

12 EKİM 2014 HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU ÜYELİĞİ SEÇİMİ MALATYA İLİ ADLİ YARGI SEÇMEN LİSTESİ İLİ ADLİ YARGI SEÇMEN LİSTESİ SOY 1 AĞCA METİN C.Savcısı 37082 2 AK HASAN C.Savcısı 99314 3 AK NESLİHAN Hâkim 153302 4 AKÇAKAYA ÖZLEM Hâkim 151281 5 AKÇAKAYA ŞEHMUS Hâkim 40580 6 AKÇER İBRAHİM Hâkim 153034

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞINCA ERASMUS ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI İÇİN 15.03

HARRAN ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞINCA ERASMUS ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI İÇİN 15.03 HARRAN ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞINCA ERASMUS ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI İÇİN 15.03.2018 TARİHİNDE YAPILAN A2 DÜZEYİ YABANCI DİL SINAV SONUÇLARI Adı Soyadı Öğrenci No Notu

Detaylı

Soru: Tanrı tasavvuru ne demektir?

Soru: Tanrı tasavvuru ne demektir? Tanrı Tasavvuru Soru: Tanrı tasavvuru ne demektir? Peker e göre: Kişinin bebekliğinden itibaren, zeka gelişimine, edinmiş olduğu bilgi ve yaşantısına göre, Tanrı yı zihninde canlandırması, biçimlendirmesi

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü *BE495JU4* Sayı : 52439124-301.10.04 Konu : Yüksek Lisans BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE 2015/2016

Detaylı

DSİ 22. BÖLGE MÜDÜRLÜLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ AĞIR KAMYON ŞOFÖRÜ (ŞOFÖR) SINAV SONUÇ LİSTESİ

DSİ 22. BÖLGE MÜDÜRLÜLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ AĞIR KAMYON ŞOFÖRÜ (ŞOFÖR) SINAV SONUÇ LİSTESİ AĞIR KAMYON ŞOFÖRÜ (ŞOFÖR) 1 TRABZON DURSUN SARIALİOĞLU KAZANDI 2 TRABZON SERKAN KÜÇÜK KAZANDI 3 TRABZON AHMET EROĞLU KAZANDI 4 TRABZON HASRET DİLLİ KAZANDI 5 TRABZON FATİH YÜKSEL 1.YEDEK 6 TRABZON CENGİZ

Detaylı

Yayınevi Sertifika No: 14452. Yayın No: 220 HALİM SELİM İLE 40 HADİS

Yayınevi Sertifika No: 14452. Yayın No: 220 HALİM SELİM İLE 40 HADİS Yayınevi Sertifika No: 14452 Yayın No: 220 HALİM SELİM İLE 40 HADİS Genel Yayın Yönetmeni: Ergün Ür Yayınevi Editörü: Ömer Faruk Paksu İç Düzen ve Kapak: Cemile Kocaer ISBN: 978-605-9723-51-0 1. Baskı:

Detaylı

Felsefe Grubu Asil Liste DEU

Felsefe Grubu Asil Liste DEU Felsefe Grubu Asil Liste DEU 1 AYŞE DURMUŞ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSITESİ EDEBİYAT FAKÜLTESI 3.2 81.33 1.6.1993 2012 2016 2 ZEHRA KESKİNOĞLU DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ 3.14 79.93 14.9.1992 2012

Detaylı

RAHMET AKŞAMLARI 2015 PROGRAM LİSTESİ

RAHMET AKŞAMLARI 2015 PROGRAM LİSTESİ www.konya.bel.tr RAHMET AKŞAMLARI 2015 PROGRAM LİSTESİ Tarih Sanatçı 19.06.2015 Cuma Ensar Kardeşler 20.06.2015 Cumartesi Grup Dergah 21.06.2015 Pazar Kahraman Tazeoğlu 22.06.2015 Pazartesi Ahmet Yücenurşen

Detaylı

KILIÇASLAN İLKÖĞRETİM OKULU 2012 ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇ LİSTESİ

KILIÇASLAN İLKÖĞRETİM OKULU 2012 ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇ LİSTESİ KILIÇASLAN İLKÖĞRETİM OKULU 2012 ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇ LİSTESİ FEN LİSESİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ 1 TALHA ZÜBEYR ALİŞ FATİH FEN LİSESİ 494,404 2 MEHMET ZAHİD BİLGİN ALİ OSMAN

Detaylı

MÜS. YERİ MÜS. TARİHİ. 7.2.2015 İzmir. 8.2.2015 Ankara. 21.3.2015 Eskişehir 2 Nisan 2015/44

MÜS. YERİ MÜS. TARİHİ. 7.2.2015 İzmir. 8.2.2015 Ankara. 21.3.2015 Eskişehir 2 Nisan 2015/44 ÜNİVERSİTESİ GÖREVİ ADI 1 Engin ÖZTEL Dokuz Eylül 2 Melih Metin PEKKAPTAN Orta Doğu Tenik 3 DORUK KAMIŞ Kocaeli 4 AHMET KARAMAN Atatürk Ligi Ligi ÜNİLİG Buz Hokeyi ÜNİLİG Buz Hokeyi TÜRKİYE 7.2.2015 İzmir

Detaylı

YARGITAY ÜYELİĞİNE SEÇİLENLERE İLİŞKİN LİSTE. Uluslararası Hukuk Ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü

YARGITAY ÜYELİĞİNE SEÇİLENLERE İLİŞKİN LİSTE. Uluslararası Hukuk Ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü 1 21910 AHMET SIRRI ULAŞ İstanbul Hâkim 2 22805 SADİ SARIYILDIZ Ankara Çoc.Acm Bşk. 3 22935 MAHMUT KAYA Ankara ACM Bşk. 4 24959 ŞEFİK AKYILDIRIM Büyükçekmece C.Savcısı 5 25141 REFİK EĞRİ Mersin Hâkim 6

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK YÜKSEKOKULU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK YÜKSEKOKULU , LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) Dersin Kodu / Kredisi 47 / 3 + 21-211 Lisans - Önlisans Akademi Takvimi Sömestre Bahar LOJİSTİK YÖNETİMİ final sınavı Yarıyıl Sonu S. Sınav Tarihi 2.6.211 Sınavın İlan

Detaylı

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr Aylık Süreli Elektronik Yayın ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı Bakan İslam, 2015 yılı sonuna kadar, yurt ve yuvalarda şu anda kalmakta olan bin civarında çocuğumuzun da çocuk evlerine geçişini

Detaylı

KÖYÜMÜZ AİLE LİSTESİ AKGÜL A Y K A N A T KAMİL AYKANAT A S M A G Ü L A Y C I L KENAN ATLAS CEMAL ATLAS ALİ AKTEN MEHMET AKTEN

KÖYÜMÜZ AİLE LİSTESİ AKGÜL A Y K A N A T KAMİL AYKANAT A S M A G Ü L A Y C I L KENAN ATLAS CEMAL ATLAS ALİ AKTEN MEHMET AKTEN KÖYÜMÜZ AİLE LİSTESİ AKGERMAN HAKKI AKGERMAN MEHMET AKGERMAN ALTAN AKGERMAN ERDAL AKGERMAN YASİN AKGERMAN MURAT AKGERMAN HALİL AKGERMAN AKGÜL İBRAHİM AKGÜL MEHMET AKGÜL CELAL AKGÜL SEZGİN AKGÜL A K T E

Detaylı

İstanbul'un En Hızlısı İlçe Elemeleri Üsküdar İlçesi (Anadolu Yakası)

İstanbul'un En Hızlısı İlçe Elemeleri Üsküdar İlçesi (Anadolu Yakası) İSTANBUL ATLETİZM İL TEMSİLCİLİĞİ İstanbul'un En Hızlısı İlçe Elemeleri Üsküdar İlçesi (Anadolu Yakası) El Kronometresi Yarışma Sonuçları 2016 Beykoz / İSTANBUL 2006 Kızlar 60 Metre 2006 Kızlar 60 Metre

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 4. Öğrenim Durumu :Üniversite Derece Alan Üniversite Yıl Türk Lisans. Halk Atatürk Üniversitesi 1970. Türk Halk Hacettepe Üniversitesi 1971

ÖZGEÇMİŞ. 4. Öğrenim Durumu :Üniversite Derece Alan Üniversite Yıl Türk Lisans. Halk Atatürk Üniversitesi 1970. Türk Halk Hacettepe Üniversitesi 1971 Resim ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Prof. Dr. Ensar ASLAN İletişim Bilgileri :Ahi Evran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Adres Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkanlığı Telefon : Mail : 2. Doğum Tarihi : 3. Unvanı

Detaylı

Yerel Yönetim - Harcama. Yerel Yönetim - Varlık Muhasebesi. Abdullah YAZICI. Yerel Yönetim - Harcama. Adem ÇORUH. Yerel Yönetim - Harcama

Yerel Yönetim - Harcama. Yerel Yönetim - Varlık Muhasebesi. Abdullah YAZICI. Yerel Yönetim - Harcama. Adem ÇORUH. Yerel Yönetim - Harcama Kullanıcı Birim-Sayfa Grubu Yetkileri Kullanıcı Adı Soyadı Birim Yetkileri Sayfa Grup Yetkileri Abdulkadir UZUNOĞLU Abdullah YAZICI Adem ÇORUH Adem TÜYLÜOĞLU Rize Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü

Detaylı

İSTANBUL KATILIMCI LİSTESİ

İSTANBUL KATILIMCI LİSTESİ İSTANBUL KATILIMCI LİSTESİ Aday Ad Aday Soyad Faaliyet Adı Faaliyet İli Faaliyet Yeri Başlama Tarihi Bitiş Tarihi ABDULNASIR ÇELİK 2016000004Rehberlik Kursu İSTANBUL ABDURRAHMAN AKYOL 2016000004Rehberlik

Detaylı

Türkcell 14 Yaşaltı Türkiye Salon Şampiyonası

Türkcell 14 Yaşaltı Türkiye Salon Şampiyonası Yarışma Bilgileri Yarışma Adı : Yarışmanın Yapıldığı İl : İSTANBUL Kategori : U14 Erkekler Tarih : Katılan Sporcu Sayısı : 30-31 Ocak 2016 174 Sıra Türkiye Atletizm Federasyonu Yarışma : 60 Metre Engelli

Detaylı

TÜRKIYE ÜNIVERSITELER ATICILIK SAMPIYONASI 17-20 MART 2011 / KARA HARP OKULU

TÜRKIYE ÜNIVERSITELER ATICILIK SAMPIYONASI 17-20 MART 2011 / KARA HARP OKULU TÜRKIYE ÜNIVERSITELER ATICILIK SAMPIYONASI 17-20 MART 2011 / KARA HARP OKULU ERKEKLER TABANCA YARISMASI 5 6 3 Abdulkadir TEMURTAS 2 94 98 94 95 94 96 571 15* 2 Furkan DÜZEN 1 93 92 93 96 93 93 560 10*

Detaylı

Artık başkalarının mali başarılarımı desteklemelerine izin veriyorum. Benim refahımın, mali başarımla bir ilişkisi yok.

Artık başkalarının mali başarılarımı desteklemelerine izin veriyorum. Benim refahımın, mali başarımla bir ilişkisi yok. Bolluk ve zenginlik içinde yaşamayı hak ediyorum. Hem para kazanıp hem de kendimi eğlendirmeyi hak ediyorum. Ebedi varlık ve ebedi bilince olan kişisel bağım bana büyük bir servet sağlayacak kadar kuvvetli.

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 20 MAYIS 2018 PAZAR PROGRAMI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 20 MAYIS 2018 PAZAR PROGRAMI SERTİFİKA PROGRAMI 20 MAYIS 2018 PAZAR PROGRAMI Bölüm Dersler T-U-K Unvan Elemanı Derslik Pazar Akın ÇELİK Mustafa BAŞ Ali Kemal YILMAZ AD-18 Rehberlik 2+0+0 Abdullah KAVANOZ AD-18 2+2+0 İdris YILMAZ AD-18

Detaylı

Masterler Salon Şampiyonası

Masterler Salon Şampiyonası Türkye Atletzm Federasyonu Yarışma Blgler Yarışma Adı : Yarışmanın Yapıldığı İl : Tarh : Katılan Sporcu Sayısı : 4-5 Şubat 05 4 Türkye Atletzm Federasyonu 0 Metre Engell Tarh-Saat : 5..05 0:0 :04 Kulvar.

Detaylı

ATAMA / YERDEĞİŞTİRME ONAY LİSTESİ

ATAMA / YERDEĞİŞTİRME ONAY LİSTESİ ATANDIĞI GÖREV YERİ ve ALANI MEHMET AYTEKİN GAZİANTEP ŞAHİNBEY Gaziantep Beden Eğitimi 72 2 ERGÜN ASLANARGUN GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL Bayraktar Anadolu Beden Eğitimi GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL (74909)Hacı Lütfiye

Detaylı

İnönü Üniversitesi Fırat Üniversitesi Siirt Üniversitesi Ardahan Üniversitesi - Milli Eğitim Bakanlığı ‘Değerler Eğitimi’ Milli ve Manevi Değerlerimiz by İngilizce Öğretmeni Sefa Sezer

İnönü Üniversitesi Fırat Üniversitesi Siirt Üniversitesi Ardahan Üniversitesi - Milli Eğitim Bakanlığı ‘Değerler Eğitimi’ Milli ve Manevi Değerlerimiz by İngilizce Öğretmeni Sefa Sezer MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI DEĞERLER EĞİTİMİ İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ / FIRAT ÜNİVERSİTESİ / ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ / SİİRT ÜNİVERSİTESİ SEFA SEZER / İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ Bir milletin ve topluluğun oluşumunda maddi

Detaylı

202 nolu sınıf Ders Adı LAW 201 Borçlar Hukuku Genel Hükümler I SIRA NO Öğrenci No Adı Soyadı Öğretim Elemanı Doç. Dr.

202 nolu sınıf Ders Adı LAW 201 Borçlar Hukuku Genel Hükümler I SIRA NO Öğrenci No Adı Soyadı Öğretim Elemanı Doç. Dr. 202 nolu sınıf LAW 201 Borçlar Hukuku Genel Hükümler I 1 1201011040 SAFİYE BÜKE 2 1201011010 TAHA EMİN YARIŞ 3 1101011062 SALİH YILDIZ 4 1201011030 KÜBRA ŞAHİN 5 1201011067 TUĞHAN ERTÜRK 6 1201011034 AYTEN

Detaylı

ÇOCUKLARIMIZ VE TEKNOLOJİ

ÇOCUKLARIMIZ VE TEKNOLOJİ TERAKKİ VAKFI ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ ANAOKULU 2013-2014 EĞİTİM YILI Bilgi Bülten Sayı:2 ÇOCUKLARIMIZ VE TEKNOLOJİ Hızla gelişen dünyada teknolojik ürünler hayatımızın büyük bir kısmını kapsamakta. İş ortamında

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm / Program Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm / Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Fadime ÜSTÜNER TOP 2. Doğum Yeri ve Tarihi : Osmaniye 20.06.1977 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Derece Bölüm / Program Üniversite Yıl Y. Lisans Sağlık Bilimleri

Detaylı

DSİ 1.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ İNŞAAT SÜRVEYANI (SÜRVEYAN) SINAV SONUÇ LİSTESİ

DSİ 1.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ İNŞAAT SÜRVEYANI (SÜRVEYAN) SINAV SONUÇ LİSTESİ İNŞAAT SÜRVEYANI (SÜRVEYAN) 1 BURSA AHMET KAVAS ASİL KAZANDI 2 BURSA UFUK GÜVEN ASİL KAZANDI 3 BURSA ŞENOL MUTLU ASİL KAZANDI 4 BURSA ALAETTİN OLFAZ ASİL KAZANDI 5 BURSA HÜSEYİN TOKLU ASİL KAZANDI 6 BURSA

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ANESTEZİ VE REANİMASYON DERSİ SINIF LİSTESİ 2 1101020023 KAAN ERTUĞRUL DEVAM ETMEYECEK

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ANESTEZİ VE REANİMASYON DERSİ SINIF LİSTESİ 2 1101020023 KAAN ERTUĞRUL DEVAM ETMEYECEK 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ANESTEZİ VE REANİMASYON DERSİ SINIF LİSTESİ Sıra No Fakülte No Adı-Soyadı Devam Durumu 1 1101000154 UTKU ŞAHİN DEVAM EDECEK 2 1101020023 KAAN ERTUĞRUL DEVAM

Detaylı

DİĞER ÜNİVERSİTE SON SINIF ÖĞRENCİLERİNİN 2015 2016 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN LİSTESİ

DİĞER ÜNİVERSİTE SON SINIF ÖĞRENCİLERİNİN 2015 2016 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN LİSTESİ DİĞER ÜNİVERSİTE SON SINIF ÖĞRENCİLERİNİN 2015 2016 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN LİSTESİ KESİN KAYIT ve AKADEMİK TAKVİM BAŞVURU İŞLEMLERİ (Şahsen/Vekalet)

Detaylı

KALEKIŞLA KÖYÜ TAKVİMİ 2019

KALEKIŞLA KÖYÜ TAKVİMİ 2019 KIRIKKALE SULAKYURT KALEKIŞLA KÖYÜ TAKVİMİ 2019 TARİHTEN ESKİ ANILARLA Hamdi Metin Alçavuş (Ali Metin, eşi Hürü Metin ve yakın akrabası 28.6.1950 Resim arkasında şu satırlar eklenmiştir: Bu resimleri daima

Detaylı

A1 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO:

A1 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: OKUL NO: NOT OKUMA 1. Aşağıdaki metni -(y/n)a, -(n)da, -(n)dan, -(y/n)i ve -(I)yor ekleriyle tamamlayınız. (10 puan) Sevgili Ayşe, Nasılsın? Sana bu mektubu İstanbul dan yazıyorum.

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR YÜKSEKOKULU 2014 ÖZEL YETENEK SINAVI YEDEK LİSTESİ (ERKEKLER)

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR YÜKSEKOKULU 2014 ÖZEL YETENEK SINAVI YEDEK LİSTESİ (ERKEKLER) Sıra No İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR YÜKSEKOKULU 2014 ÖZEL YETENEK SINAVI YEDEK LİSTESİ (ERKEKLER) Bölüm Branş Aday No Adı Soyadı YP Tercih Sırası 1 Antrenörlük Eğitimi Bölümü (NÖ) Artistik

Detaylı