Dental Wings Hakkında

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dental Wings Hakkında"

Transkript

1 Dental Wings Hakkında Dental Wings, dental CAD/CAM de lider bir çözüm sağlayıcıdır. Firma; değişik dental pazar segmentlerine özel üç-boyutlu tarayıcı (3D scanner) ve CAD yazılımı geliştirilmesi konusunda uzmanlaşmıştır. DWOS, Dental Wings a ait patentli Dijital Dişhekimliği Platformu- dur ve dental protezlerin tasarımı ile üretimini geliştirmektedir. Diş laboratuarları; kendi tarayıcıları ile yaptıkları tarama sonrası protez tasarımı yapabilme yada doğrudan dişhekimi kliniklerinden gelen intra-oral tarayıcılar ile oluşturulan tarama dataları üzerine çalışabilme esnekliğini DWOS platformu ile laboratuar pratiklerine adapte edebilmektedirler. Kanada tabanlı Dental Wings firması ar-ge ve üretim çalışmalarını Montral, Quebec teki merkez ofiste yürütmektedir. Dental Wings ve DWOS hakkında daha fazla bilgi için lütfen adresini ziyaret ediniz. DWOS Dental Wings Dijital Dişhekimliği Platformu DWOS; Dental Wings in dental pazara en ileri PLM (ürün yaşam-döngüsü yönetimi) sistemi sunma stratejisinin temelini oluşturmaktadır. Açık standartları kullanarak artan sayıda bilgisayarlı tomografi (CBCT) gibi cihazlar ile hasta bilgisi oluşturulmakta ve kolaylıkla DWOS sistemlerine bağlanabilmektedirler. Benzer bir şekilde artan sayıda üretim makinaları (talaşlı imalat/hızlı prototipleme), iş-süreçleri ve hizmet-tedarikçileri DWOS platformuna adapte olmaktadır. DWOS platformuna entegre olan DHS sistemi ile herhangi bir kullanıcı kolaylıkla data yönlendirme, data alma, kontrol etme işlemlerini tamamen kontrollü, izlenebilir ve güvenli bir ortamda yapabilir. DWOS açık mimari üzerine kuruludur ve pazardaki mevcut en iyi i) 3B tarayıcılar ii) CAD tasarım yazılımı iii) Üretim yazılım ve çözümlerini tek bir platformda sunmaktadır.

2 DWOS 3B Tarayıcılar Aşağıdaki 3B tarama teknolojileri DWOS TM sistemine entegre edilmiş yada uyumlu hale getirilmiştir İntra-oral tarayıcılar: Lava C.O.S (3M ESPE), itero (Cadent), FastScan Digital Impression System (IOS technologies) Ölçü tarayıcılar: Model tarayıcılar: DWOS Yazılım Modülleri iseries (Dental Wings) 3Series, 5Series, 7Series (Dental Wings) ve STL çıktısı üretebilen herhangi bir açık-sistem 3B tarayıcı. DWOS aşağıdaki yazılım modüllerini sağlamaktadır: - DWOS - CNB: Kron/köprü modülü - DWOS - IMP: İndividüel abutment, implant bar modülü - DWOS RPM: Hızlı prototipleme (RP) ve hızlı üretim (RM) modülü DHS - Markalı Ürünlere ve İş Süreçlerine Giden Garantili Yol Dental profesyoneller geçmişte sadece bir firmanın ürünlerini kullanılmaya zorlanıyordu. Seçici-açık sistemler ve korumalı iş-süreçleri sayesinde artık bir çok firmanın markalı ürününe açık-sistem ile erişim mümkün. Bu konforun anahtarı ise Dental Wings DHS sistemi. DHS, DWOS TM platformunun iletişim omurgasını oluşturmaktadır. DHS sıkı bir entegrasyon ortamında klinik vakalar ile üretim süreçlerini buluşturmaktadır. DHS sistemi markalı ürünlere garantili gidiş yolunu bir server ile sağlar ve korur. Sistem son-kullanıcının seçtiği markalı ürünü doğru ve gerçek bir şekilde temin ettiğini garanti ederken üreticinin ise sorunsuz bir şekilde seçili markaya erişebilmesini sağlar. Intra-oral tarayıcılar, ölçü tarayıcıları, model tarayıcılarından gelen 3B tarama dataları, DHS ile tasarım merkezlerine transfer edilerek protez tasarımı uzakta gerçekleştirilebilir ve istenilen markalı ürün otorize edilmiş bir üretim merkezinde ürettirilebilir. Sistem Türkiye de Turkuaz Dental tarafından NDN (National Dental Network) adı altında sunucu/istemci mimarisi ile 2012 yılı başında kurulmuştur. - DWOS CAM: CNC teknolojileri için CAM modülü - DWOS VMB: Sanal model tasarımı - DWOS PFW: Hareketli protez tasarımı Üretim Çözümleri design centers Aşağıdaki üretim sistemleri DWOS TM sistemine entegre edilmiş yada uyumlu hale getirilmiştir: Milling: Yenadent D-series, Katana (Noritake), Prismatic CZ (Glidewell), ZenoTec T1, 2100, 4030 M1 (Wieland) Rapid Protyotyping: Perfactory Series (EnvisionTec), T612, D76 (SolidScape), ProJet DP 3000 (3D Systems) production centers Rapid Manufacturing: PM 100 T Dental (Phenix Systems), EOSINT M 270 (EOS), Concept Laser (Hofmann), Imagen (Ex-One Company)

3 3B Tarayıcılar Yeni Nesil Tarayıcı 7Series, Dental Wings in kümülatif mühendislik tecrübeleri ile en son geliştirilmiş teknolojik komponentlerin birleşimini yansıtmaktadır. 7Series, iki optik kamera ve bir video-asistan kamerası ile taramaların hızlandırılmasını sağlar. Optimum hassaslık ve üretkenlik dar triangulasyon açıları oluşturuan kamera ilişkisi i ile sağlanmıştır. Son nesil CMOS kameralar ile düşürülen ü ül görüşaçısı üstün çözünürlük elde lazer- edilmiştir. Uygulamalar 7Series tarayıcı daha önceden görülmemiş, tamamen yeni bir 3B-tarayıcı sınıfı yaratıyor. Hepsi-bir-arada konsepti ile tasarlanan 7Series, kendiliğinden yüklenmiş bir şekilde DWOS TM yazılım modülleri ile birlikte geliyor: Kron & köprü (CNB), İmplant Custom Abutment (IMP), Sanal Dental Model (VMB), Rapid Prototipleme Nesting (RPM), parsiyel protez tasarım modülü (PFW) 7Series in 5-akslı yapısı ile geniş tarama hacimleri rahatlıkla taranabilirken tarayıcının mekaniği arkasında da teknoloji harikası Windows 7 64-bit (gömülü) bilgisayar bulunmaktadır.

4 7Series Avantajlar Mükemmel Hassasiyet 7Series tarayıcı mükemmel marjinal bir uyumu geniş bir endikasyon aralığındaki protetik restorasyonlarda sağlar. Çok Yönlülük Çoklu-güdük taraması için yeni geliştirilen tam otomatik tarama ve tasarımı fonksiyonu 30 kronun tarama ve tasarımını tam-otomatik olarak 15 dakika içinde bitirmektedir. Dahası bu işlem için yazılım tüm işlemleri kendisi gerçekleştirmekte ve kullanıcının katılımına gerek yoktur. Kullanıcı sadece standart iş kontrolü yapar yada bitmiş işlerde eğer varsa hekimin ekstra dizayn taleplerini yapar. Bu özelliği ile markette 7Series tarayıcısı tektir. Geniş Tarama Hacmi 7Series tarayıcı 140mm 140 mm x 140 mm lik bir hacim içerisinde hassas tarama yapabilir. Bu sayede daha büyük artikülasyonlu modeller için tüm endikasyonların üretimi mümkündür. Fig.1 Tam otomatik 30 üye tarama ve tasarım Fig.3 Mum modelaj ve gingiva tarama Fig.2 Inlay/Onlay tarama ve dizayn Fig.4 Kapanış ve implant pozisyonlandırılması Geniş Tarama Seçenekleri Başarısı kanıtlanmış iseries ölçü-tarayıcısının teknolojisi ve 5-aksın getirmiş olduğu özgürlüğün kombinasyonu ile 7Serisi tarayıcı, birçok değişik endikasyonua sahip birçok materyali tarayabilir. Tek bir krondan ful-ağıza uzanan endikasyon aralığında, alt ve üst çenede silikon bazlı ölçüleri tarayabilir. Fig.5 Çoklu implant vakasında pozisyonlandırma Fig.6 Ölçü kaşığından ölçü tarama (ham tarama) Özellikler 7Series 3B tarayıcısı standart versiyonunda aşağıdaki komponentler ile dağıtılmaktadır: 1 5 akslı, 3 kameralı (biri video kamera) lazer tarayıcı 2 kalibrasyon araçları (Jig kalibrasyon aparatı dahil) 3 dahili bir PC (Intel Core i7) Windows 7 64-bit (gömülü) 4 dahili yazılım: Kron/köprü, implant custom abutment, virtual model builder, hızlı prototipleme, parsiyel protezler. opsiyonel yazılımlar: CAM, ortodontik uygulamalar 5 30 güdüğe kadar tek seferde tarama ve tasarım yapmak için çoklu-güdük tarayıcı. 30 üye tarama ve dizayn tamamen otomatik olarak 15 dakika 6 silikon/aljinat bazlı ölçü taramak için ölçü tutucusu, aynı zamanda mum m modelaj da taranabilir. abilir. 7 SAM SE artikülatör (demonte) Tarama Özellikleri - Alçı, silikon ve aljinat - Tarama hacmi: 140mm x 140mm x 140mm - Hassasiyet: < 15 mikron - Nokta bulutu: tek güdük > 100,000 nokta ful model > 1,000,000 nokta - Aynı anda simultane tarama ve tasarım Mekanik / Elektrik Özellikleri - Ebat (W x D x H): 43 cm x 43 cm x 45 cm - Ağırlık: 22 kg - Voltaj: 110 / 220 volt

5 3B Tarayıcılar Tanım 3Series, non-kontak optik üç-boyutlu tarama cihazıdır. Kendini ispatlamış lazer triangulasyon ve 3-akslı özgürlüğü sisteme çok yönlü uygulama şansları tanırken aynı zamanda sistem çok geniş bir hacimde (90mm x 90mm x 90m) tam ve doğru ölçümler yapabilmektedir. 3Series, kullanımı çok kolay bir üç-boyutlu tarayıcıdır. Standart olarak oluşturduğu tarama dosya formatı STL dir. Ancak özel istekler için diğer dosya formatları da yaratılabilir. 3Series CAD/CAM dünyasına giriş seviyesi tarayıcısı olarak küçük ve orta büyüklükteki laboratuarlara önerilen bir tarayıcıdır. CAD/CAM işine giriş basamağında 3-series scannerları uygun bir adımdır. Uygulamalar - Tek üyeden ful-ağıza kadar model taranması. - Parsiyel protez tasarımı için ful-ağzın palatinal bölge ile beraber taranması. - Çoklu-güdük tarama kapasitesi: 6 üyeye kadar (10 dakika içinde simultane olarak tarama ve tasarım). - Oklüzyon taraması: kapanış kaydı taraması yada patentli aks-bulucu (axis finder) tekniği ile pozitif alçı modellerin taranması. - İndividüel abutmentlar için implant taranması.

6 3Series Fig.1 Kapanışlı 3 üyeli köprü taraması Fig.2 Parsiyel protez için yapılmış tarama Fig.3 Birden fazla implant jig taraması ve kapanış Fig.4 Mum-modelaj ile birlikte alt çene taraması Avantajlar Basitlik ve Kolay Kullanım Güçlü dahili bilgisayarı ile 3Series scannerları tak-ve-kullan mantığı ile Dental Wings mühendisleri tarafından tasarlanmıştır. DWOS TM yazılımı tasarım modülleri ile kombine edildiğinde 3-series scannerları maliyet, performans ve kullanım kolaylığı anlamında laboratuarlara eşsiz bir CAD/CAM işine giriş şansı sunmaktadır. Özellikler 3Series 3B tarayıcısı standart versiyonunda aşağıdaki komponentler ile dağıtılmaktadır: 1 3 akslı, 2 kameralı (biri video kamera) lazer tarayıcı 2 kalibrasyon araçları (Jig kalibrasyon aparatı opsiyonel) 3 dahili yazılım: Kron/köprü opsiyonel yazılımlar: IMP, PFW, VMB, CAM, RPM, ortodontik uygulamalar 4 dahili bir PC (Intel Core i5) Windows 7 64-bit (gömülü) 5 alçı model ve implantları taramak için standart model tutucusu 6 12 güdüğe kadar tek seferde tarama ve tasarım yapmak için çoklu-güdük tarayıcısı 7 Oklüzyon kaydı için, pozitif modelleri taramak amacıyla aks-bulucusu (axis finder) (opsiyonel) Tarama Özellikleri - Alçı materyal - Tarama hacmi:90 mm x 90 mm x 90 mm - Hassasiyet: < 15 mikron - Nokta bulutu: tek güdük > 100,000 nokta ful model > 1,000,000 nokta - Aynı anda simultane tarama ve tasarım Mekanik / Elektirik Özellikleri - Ebat (W x D x H): 33 cm x 39 cm x 41 cm - Ağırlık: 20 kg - Voltaj: 110 / 220 volt

7 clinical information manufacturing 3B Tarayıcılar Tanım iseries, protetik ve ortodontik uygulamalar için silikon yada aljinat bazlı ölçüleri tarama ve dijitalize etmek amacıyla geliştirilmiş bir non-kontak optik üç-boyutlu tarama cihazıdır. iseries tarayıcıları ölçü taramanın doğasına ait bir takım teknik kısıtlamaları aşmak üzere optimize edilmiştir: Uygulamalar iseries tarayıcılarının fonksiyonları dental kliniklerde kullanımı hedefleyerek optimize edilmiştir. Dental kliniğin işletim sisteminin tarayıcıyı kullanması ideal bir konfigürasyondur. Çok az müdahale ile ölçü yada model taramaları yapılabilir, tarama yada tasarımlar seçilen herhangi bir laboratuara transfer edilebilir. Negatif Geometri Kısıtlamaları iseries tarayıcılarının derin ve dar şekilli ölçüler (ör: alt anterior bölge) dahil olmak üzere birçok klinik vakanın tarayabilmesini mümkün kılan ve yüksek hassasiyette tarama yapabilmesini sağlayan özelliği 2 adet değişik açıda yerleştirilmiş olan kameraya sahip olmasından kaynaklanmaktadır. Birinci kamera daha geniş bir açı ile ölçünün genelini ve çok derin olmayan kısımlarını tarar. İkinci kamera ise daha dar bir açı ile pozisyonlandırılmış olup ölçünün derin bölgelerini tarar. Global 3B tarama her iki kameradan gelen datanın kombine edilmesi ile oluşturulurken 5-akslı tarayıcının her akstan aktardığı data ile hassas tarama yapılabilmesi mümkündür. Ölçü Materyali Kısıtlamaları Halihazırda dental kliniklerde kullanılan çeşitli ölçü materyallerinden uniform optik geri bildirim ile doğru ölçüm yapabilmek için çok ince bir film tabakası uygulaması gerekebilir. dwos nformation stem dwos TM : dental wings open system dhs manufa acturing

8 iseries iseries tarayıcılarına aşağıdaki gibidir: - Tek krondan ful-ağıza kadar preperasyon ölçülerinin taranması - Wax-up çalışmalarının (mum modelajların) taranması Avantajlar iseries tarayıcıları hassas dijital taramalar yapıp laboratuarlara elektronik transfer yapabilir. Sunmakta olduğu avantajlar: Daha Hassas Klinik Bilgi Dental klinikte yapılacak olan ölçü taramaları sayesinde kargo süresinde geçen zaman boyunca ölçünün uğrayacağı deformasyonun önüne geçilebilir. Bu şekilde üretilecek olan protezin hassasiyeti arttırılabilir. Kargo Sürelerinden Kazanç Ölçülerin elektronik olarak laboratuara transferi sayesinde şehir dışı iş transferlerinde en az 24 saat zaman kazancı elde edilir. Aynı zamanda, protezler tasarlanırken laboratuar ortamında modeller de elde edilebilir. Kargo Masraflarının Düşürülmesi Laboratuarlara iş yollarken kargo/kurye masraflarının önüne geçilir. Dijital ölçüler elektronik olarak laboratuara transfer edilir. Sonuç Olarak Fiziksel Model Eldesinin Eliminasyonu Dijital ölçüler ile tek kronlar için fiziksel model eldesi opsiyonel hale gelmektedir. Fig.1 Ölçü kaşığından ham tarama Fig.3 Aljinattan alınmış alt çene ölçü taraması Fig.5 Aks-bulucu ile oklüzyona alınmış tek molar Fig.2 Ölçü kaşığı taramasının düzenlenmiş hali Fig.4 Düzenlenmiş ve temizlenmiş pozitif model Fig.6 Komşu dişler ile birlikte tek molar Özellikler iseries standart olarak aşağıdaki komponentler ile dağıtılmaktadır: 1 5 akslı, 3 kameralı (biri video kamera) lazer tarayıcı 2 kalibrasyon araçları 3 dahili yazılım: sanal model yapıcı opsiyonel yazılımlar: CNB, PFW, CAM, RPM, ortodontik uygulamalar 4 dahili bir PC (Intel Core i5) Windows 7 64-bit (gömülü) Mekanik / Elektrik Özellikleri - Ebat (W x D x H): 33 cm x 39 cm x 41 cm - Ağırlık: 20 kg - Voltaj: 110 / 220 volt Tarama Özellikleri - Silikon yada aljinat materyal - Tarama hacmi: 90 mm x 90 mm x 90 mm - Hassasiyet: < 15 mikron - Nokta bulutu: > 1,000,000 nokta

9 DWOS YAZILIMI Protez Tasarımı (I) Orijini dental CAD/CAM in ilk günlerine dayanan bir ekip tarafından geliştirilen DWOS TM tasarım modülleri dental restorasyonları tasarlamak için sunulan en geniş kapsamlı yazılım çözümüdür. Diş teknisyenleri DWOS TM tasarım konseptini hızla kavrayıp protez tasarım çalışmaları üzerinde tam kontrole sahip olmaktadırlar. DWOS TM tasarım modülleri 3 ve 5 akslı Dental Wings tarayıcıları ile tam uyumludur. Bu güçlü yazılım-tarayıcı kombinasyonları mevcut pazardaki çözümlere göre daha yüksek bir üretkenlik sunmaktadır. Tarama ve tasarım işlemlerinin paralel olarak yürütülmesi nedeniyle, DWOS TM tarayıcıları tarama işlemlerine devam ederken diş teknisyenleri ilk taranmış dişler üzerinde protez tasarımına başlayabilmektedir. Tamamen açık bir platform üzerinde inşa edilen DWOS TM yazılımına kullanıcılar diğer tarama teknolojilerinden tarama datası transfer edip protetik tasarım yapabilirler. DWOS TM sistemine sahip diş laboratuarları ofis-içi intra-oral tarama cihazlarından (3M Lava C.0.S, ve Cadent itero ) tarama datası alıp protetik tasarım yapabilen ilk laboratuarlar olurlar. DWOS TM sistemi dışarıdan-içeriye tarzı bir tasarım prensibi belirlemiştir. Bu yaklaşım ile protezin porselenli bitmiş halini dizayn edebilir ve yazılım dinamik olarak optimal porselen desteğini sağlayacak şekilde altyapıyı otomatik olarak ajuste edebilir. DWOS TM Tasarım Modülleri: i) Kron/Köprü ii) İmplantlar iii) Hareketli protezler

10 DWOS - CNB - Kron/Köprü Modülü Özellikleri Fig.1 BT ile mandibuler dizayn Fig.2 Özelleştirilebilir anatomi kütüphanesi Fig.3 Artikülatör ile tarama/dizayn Fig.4 Artikülatör ile ekskursiyon hareketleri Fig.5 Ataşman kütüphanesi (erkek/dişi opsiyonel) Fig.6 Paralel ataşman yerleştirilmesi Fig.7 Tek onlay tasarımı Fig.8 İki onlay içeren köprü Fig.9 Gingiva taraması ile 13 üyeli ful köprü Fig.10 Köprü üzerine pres tasarımı Fig.11 Global transform araçları Fig.12 Klinik tutamaçlar ile alt/üst çene dizaynı DWOS - Straumann codiagnostix Arayüzü codiagnostix TM Institut Straumann AG nin tescilli markasıdır. Fig.1 Pre-operatif planlama (global görünüm) Fig.2 BT taraması ile implant yerleştirilmesi Fig.3 Alçı model ve diagnostik kronlar Fig.4 Protetik planlama önce cerrahi ölçümler

11 DWOS YAZILIMI Üretim DWOS TM üretim yazılımı modülleri tasarım ve üretim ortamları arasındaki esas arayüzü temsil etmektedirler. Manuel olarak yürütülen birçok işlemi otomatize ederken kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlamaktadır. DWOS TM üretim yazılımı modülleri üç modülden oluşmaktadır: i) DWOS RPM ii) DWOS CAM iii) DWOS VMD. DWOS - RPM (Rapid Prototyping and Manufacturing) RPM modülü altyapı ve model üretimi için hıztlı prototipleme makinalarına en hızlı yolu sunmaktadır. RPM modülü, otomatik support (destek materyali) ve iş tanım etiketi oluşturabilir. Dosyalar kendine ayrılmış nesting alanına optimum şekilde otomatik olarak pozisyonlandırılır. Bu şekilde üretim tablasına sığdırılabilecek üye sayısı maksimize edilirken, yazım (printing) zamanı da minimize edilir. Üretim yani yazım işlemine başlamak için gerekli üretim dosyası doğrudan RP makinasına (hızlı prototipleme makinasına) yollanır.

12 DWOS - CAM Modülü CAM modülü tam olarak DWOS TM platformuna adapte olarak çalışır ve aşağıdaki işlemleri yürütür: Blok yaratımı: Kullanıcılar silindirik yada küboid geometride olmak üzere kendi bloklarını yaratabilirler. Bu bölüme ait konfigürasyon tablosunda bir takım parametreler ayarlanabilir: i) nesting yapılacak bloğun geometrik verileri ii) frezeleme takımına uygun güvenlik mesafesi iii) support ataşmanları ve sinter pinlerinin otomatik yaratımı. Tasarım Dosyalarının Nesting İşlemi: DWOS - VMB (Sanal Model Tasarımı) Artan sayıda intra-oral tarayıcı ve ölçü tarayıcıların geliştirilmesinden kaynaklanan talep nedeniyle VMB modülü DWOS TM platformu içinde geliştirilmiştir. VMB modülü eşsiz bir yorucu ve emek yoğun model eldesi işlemini elimine edip otomatik dijital bir prosese dönüştürmektedir. VMB ile sonuç ise hazır artikülasyona getirilmiş modeller olmaktadır. DWOS TM tarafından CAM modülü içerisine yönlendirilen tasarım dosyaları fiziksel ebatlarına göre ekranda gösterilir. Tasarlanmış olan dizayn dosyaları sürükle-bırak metodu ile nesting bloğu içine bırakılır ve destek ataşmanları ve sinterizasyon pinleri otomatik olarak oluşturulur. Ayrıca manuel olarak ta bu destek ataşmanları ve sinterizasyon pinlerinin oryantasyonu ayarlanabilir. Fig.1 Model parametreleri Fig.2 Güdük parametreleri Fig.3 Güdük giriş-yolu saptanması Fig.4 Marjin hattı belirlenmesi Takım Yolu Hesaplanması: DWOS CAM modülü 3 ten 5 aksa kadar olan milling makinaları için otomatik takım yolu hesaplama motoru içerir. DWOS TM yazılım geliştirme takımı şu an değişik blok üreticileri (ZrO 2, titanyum, CoCr, PMMA, cam-seramik, mum) ve değişik CNC makine üreticileri ile ortak çalışarak en optimum takım yolunu değişik üretim parçaları için (koping, kron, köprü, uzun köprü, individüel abutment vb.) üretmektedir. Fig.5 Güdüğün çıkarılması Fig.6 Artikülatör arayüzü oluşturulması

13 DWOS YAZILIMI Protez Tasarımı (II) DWOS TM üretim yazılımı modülleri tasarım ve üretim ortamları arasındaki esas arayüzü temsil etmektedirler. Manuel olarak yürütülen birçok işlemi otomatize ederken kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlamaktadır. DWOS TM üretim yazılımı modülleri üç modülden oluşmaktadır: i) DWOS IMP ii) DWOS PFW Kombine Çalışmalar Kombine çalışmalarda DWOS TM modülleri birçok avantaj sağlar: i) yüz taraması alımı ii) CBCT datası alımı iii) custom abutment üzerine koping ve koping üzerine pres iv)iskelet modelaj vi) iskelet modelaj üzerine diş dizimi vii) total dişsizlikte diagnostik diş dizimi viii) Straumann codiagnostix arayüzü ile preoperatif cerrahi ve protetik planlama

14 DWOS - IMP (Custom Abutment ve Bar Tasarımı) Değişik üreticilerden sağlanan (orijinal yada üçüncü-parti üretici) implant kütüphaneleri ile tüm major implant sistemlerine erişim mümkün olmaktadır. Buna ek olarak, kullanıcılar kendi implant kütüphanelerini oluşturabilirler. Otomatik olarak ayarlanan paralel giriş yolları köprülerin abutmentlar üzerine kusursuzca oturmasını sağlar. DWOS - PFW (Hareketli Protez Tasarımı) Son derece yüksek hassasiyetteki parsiyel protezlerin dizaynı 10 dakikadan kısa bir sürede tamamlanmaktadır. Yazılım Türkçe dir ve herhangi bir STL tarama datası üzerine tasarım yapılırken geleneksel tasarım basamakları takip edilir: i) Giriş-yolu ve otomatik undercut ölçümü ii) block-out iii) Palatinal plak yada bar iv) Kroşeler istenilen tip ve formda dizayn edilir v) Retansiyon ağları, kafes ve akril bitim hattı vi) Oklüzal tırnaklar vii) Akrilik dişler için retansiyon pinleri viii) Döküm destek barları Fig.1 İmplant kütüphanesi Fig.2 Abutment, koping ve pres tasarımı Fig.1 Giriş açısı saptanması Fig.2 Undercutların otomatik block-out Fig.3 Custom abutment üzeri köprü Fig.4 Vida-tutuculu impant köprü Fig.3 Üst çene tasarımı Fig.4 Alt çene tasarımı Fig.5 Hader implant bar Fig.6 Frezeli implant bar Fig.5 Üst çene tasarımı Fig.6 Diş dizimi ile sonucun simulasyonu

15 DWOS PARTNERLİK Programları Dental Wings yüksek oranda farklılık yaratan ürün ve süreçler üzerine yoğunlaşıp tamamlayıcı ek değerler yaratmak üzerine yoğunlaşmaktadır. Partnerlik Programları i) 3M ESPE Lava TM C.O.S. intra-oral taratıcı entegrasyonu ii) Cadent itero TM intra-oral tarayıcı entegrasyonu iii) Straumann codiagnostix TM pre-operatif cerrahi planlama entegrasyonu iv) Astra Tech Atlantis TM custom abutment dizayn ve üretim entegrasyonu v) 3M ESPE Lava TM dijital altyapı materyallerine erişim

16 DWOS Straumann codiagnostix TM Arayüzü Dental Wings, DWOS TM platformu ile Straumann codiagnostix arasında bir arayüz yaratmaktadır. Bu entegre çözüm sayesinde implantolojistler, dişhekimleri ve laboratuvarların tek bir yazılım platformunda buluşması sağlanmaktadır. Atlantis Custom-Abutment Dizaynı ve Üretimi Dental Wings tarayıcıları ile birçok implant üreticisine ait birçok platform taranabilmektedir. İmplant kütüphaneleri ve tarama aparatları sayesinde yapılan taramalar dijital olarak Astra Tech e transfer edilebilir. Dizayn ve üretimi Astra Tech tarafından Atlantis TM abutmentları üretim sonrasında geri yollanmaktadır. DWOS TM Ortamına İntra-oral Taramalarının Alımı DWOS TM platformu intra-oral tarayıcıların klinik ortamında yakaladığı taramaları trimlenmiş güdüklü modellere dönüştürebilir. Eğer antagonist mevcutsa artikülatör bağlantılarını da oluşturabilir. 3M ESPE Lava TM C.O.S. ve Cadent itero TM intra-oral tarayıcı entegrasyonu yanında herhangi bir STL üreten intra-oral scanner ile de sistem uyumlu çalışır. Lava TM Chairside Oral Scanner C.O.S. 3M in Lava TM Ürünlerine Erişim 3M ESPE nin seçici-açık (Selective Open In) programı ile Dental Wings sistemleri (3Series, 5Series, 7Series) 3M ESPE tarafından Lava TM uyumlu dizaynlar yapabilme konusunda onaylanmıştır. Yapılan dizaynlar tercihe bağlı olarak istenilen ALMC ye (Onaylı Lava TM üretim merkezi) dijital olarak yollanabilir. design centers Lava TM Crown production centers

DWOS YAZILIMI. Protez Tasarımı (I) turkuazdental.com

DWOS YAZILIMI. Protez Tasarımı (I) turkuazdental.com DWOS YAZILIMI Protez Tasarımı (I) Orijini dental CAD/CAM in ilk günlerine dayanan bir ekip tarafından geliştirilen DWOS TM tasarım modülleri dental restorasyonları tasarlamak için sunulan en geniş kapsamlı

Detaylı

Oklüzalden Vidalı İmplant Üstü Restorasyonlarda Dijital Çözümler

Oklüzalden Vidalı İmplant Üstü Restorasyonlarda Dijital Çözümler Oklüzalden Vidalı İmplant Üstü Restorasyonlarda Dijital Çözümler D İ J İ T A L V İ D A T U T U C U L U B A R V E K Ö P R Ü L E R CDT Mahmut ECEMİŞ 1. ULUSLARARASI ORAD KONGRESİ, 2016 11 20, ANKARA Bio

Detaylı

Sayın Dental-Wings Kullanıcısı,

Sayın Dental-Wings Kullanıcısı, 25.07.2012 Sayın Dental-Wings Kullanıcısı, Dental CAD programlarındaki gelişmeler ve intra-oral scannerlara hazırlık tüm markalarda olduğu gibi Dental-Wings (DWOS) için de hız kesmeden devam etmektedir.

Detaylı

Klinikte Direkt Ölçüden Bitime

Klinikte Direkt Ölçüden Bitime Klinikte Direkt Ölçüden Bitime Kliniğinizin değerini yükseltin! NEDEN ÖLÇÜDEN DİREKT BİTİME? Kliniğimizde bugünkü iş akışı içerisinde hastadan ölçü alınır asistana verilir Asistan da ölçüyü alır ve gider!...

Detaylı

TRANSFORMING CREATIVITY INTRAORAL SCANNER AĞIZ-İÇİ 3-BOYUTLU TARAYICI

TRANSFORMING CREATIVITY INTRAORAL SCANNER AĞIZ-İÇİ 3-BOYUTLU TARAYICI TRANSFORMING CREATIVITY INTRAORAL SCANNER AĞIZ-İÇİ 3-BOYUTLU TARAYICI dwio AĞIZ-İÇİ 3-BOYUTLU TARAYICI MULTISCAN IMAGING ADI VERİLEN YENİ VE İNANILMAZ KOMPAKT BİR 3B GÖRÜNTÜ YAKALAMA TEKNİĞİNE DAYANAN

Detaylı

H AS S AS & EKONOM İ K. CADstar güvenilir tarayıcı jenerasyonu

H AS S AS & EKONOM İ K. CADstar güvenilir tarayıcı jenerasyonu H AS S AS & EKONOM İ K CADstar güvenilir tarayıcı jenerasyonu KONFOR BİLİNÇLİ MÜKEMMELLİYETÇİLER İÇİN YENİ CAD-TURBO CAD/CAM yetkinlik öncüsü CADstar, CS ULTRA ile ilk kendisine ait hassas tarayıcısını

Detaylı

Dental CAD i Daha Yükseklere Taşımak

Dental CAD i Daha Yükseklere Taşımak Dental CAD i Daha Yükseklere Taşımak exocad DentalCAD Kullanım ve üretkenlik alanında yeni standartlar belirlemek Köprü iskeleti Döküm dolgu köprü Veri tabanı & İş akışı yönetimi Dijital kopya frezeleme

Detaylı

TDB AKADEMİ Oral İmplantoloji Programı Temel Eğitim (20 kişi) 1. Modül 29 Eylül 2017, Cuma

TDB AKADEMİ Oral İmplantoloji Programı Temel Eğitim (20 kişi) 1. Modül 29 Eylül 2017, Cuma TDB AKADEMİ Oral İmplantoloji Programı Temel Eğitim (20 kişi) 1. Modül 29 Eylül 2017, Cuma Oral İmplantolojide Temel Kavramlar, Teşhis ve Tedavi Planlaması 13.30-15.00 Dental implantların kısa tarihçesi

Detaylı

Ö DÜNSÜZ & VERİ M Lİ. CADstar yeni tarayıcı jenerasyonu

Ö DÜNSÜZ & VERİ M Lİ. CADstar yeni tarayıcı jenerasyonu Ö DÜNSÜZ & VERİ M Lİ CADstar yeni tarayıcı jenerasyonu EN YÜKSEK BEKLENTİLER İÇİN PREMIUM TARAYICI Olgunlaşmış teknoloji, tavizsiz verimlilik ve kusursuz tasarım Pro" serisinin özellikleridir. "CS ULTRA

Detaylı

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300 3D Lazer Tarayıcı 3D Lazer Tarayıcı 3D lazer tarayıcı çevredesindeki nesnelerin konumsal verilerini hassas bir şekilde ölçen bir cihazdır. Toplanan nokta bulutu verileri daha sonra dijital üç boyutlu modeller

Detaylı

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar Son yıllarda boru hattı kontrol teknolojisinde en büyük yenilik, Panoramo sistemi, mühendisler daha iyi veri sağlayan operatörler için stresi azaltarak,

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

data M Roll Form Teknoloji partneriniz

data M Roll Form Teknoloji partneriniz data M Roll Form Teknoloji partneriniz YAZILIM BÖLÜMÜ COPRA RF ve COPRA FEA RF: Uzun yıllar boyu diğer CAD yazılımlarını kullanan bir metal şekillendirme firması neden COPRA RF ve COPRA FEA RF kullanmaya

Detaylı

K OMPAKT & KON FORLU. CADstar ortodontik tarayıcı

K OMPAKT & KON FORLU. CADstar ortodontik tarayıcı K OMPAKT & KON FORLU CADstar ortodontik tarayıcı EN YÜKSEK BEKLENTİLER İÇİN PREMIUM TARAYICI Özel aksesuarlar, kolay kullanım ve adapte edilmiş tarama stratejileri çene ortopedisi kullanıcılarının beklenti

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5.

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5. Versiyon 2.5 Page 1 Kapsamlı Bir Veri Denizini Temel Zekaya Dönüştürün Operasyonel verilerinizi temel KPIlar a dönüştürün, karar vermenize yardımcı olacak raporları oluşturun ve ATS Intelligence sayesinde

Detaylı

Etkili Laboratuvar Çözümleri

Etkili Laboratuvar Çözümleri Etkili Laboratuvar Çözümleri LABORATUVAR VE KLİNİKLER İÇİN İLERİ ÇÖZÜMLER 3Shape Klinik TRIOS Scanner 3Shape Laboratuvar 3D Scanner DentMASTER DMC5010V1 DentMASTER DMC5020 Açık Sistem Anlayışı DentMASTER

Detaylı

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN ÇALIŞMA BIÇIMINIZE UYGUN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma

Detaylı

IT ve Data Fiziksel Güvenliği ve Uygulamaları

IT ve Data Fiziksel Güvenliği ve Uygulamaları Spectro-Data Vision Spectro-Data modüler sistemleri: Kontrol ve monitörle izleme, planlama ve iletişim, idari bölüm, organizasyon ve arşivleme, yeni teknikler öğrenme olanağı, bilgi ve iletişim teknolojilerinin

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

Ürün Geliştirme. Oğuz ALTAY Satış Direktörü

Ürün Geliştirme. Oğuz ALTAY Satış Direktörü Ürün Geliştirme Oğuz ALTAY Satış Direktörü 3 Boyutlu Teknolojiler Mühendislik ve Simülasyon 20 Yılı aşkın tecrübe Yurtiçi ve yurtdışında 4 ofis Teknoloji uygulama merkezleri 50 nin üzerinde Personel ISO

Detaylı

Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Siemens ten güvenilir, esnek, emniyetli sayaçlar Tasarruf etmek isteyenlerin, tüketim verileri hakkında etkin

Detaylı

compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz

compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz 02 03 smilecompact Orijinal ZOLLER Mutlak hassasiyet, kolay kullanım, hızlı sonuçlar. Bunlar, ZOLLER-ayar ve ölçme

Detaylı

5 neden: neden TRIOS u seçmelisiniz? TRIOS bir ölçüden çok daha fazlasıdır. Ölçüleri dijital olarak almanın 5 avantajı*

5 neden: neden TRIOS u seçmelisiniz? TRIOS bir ölçüden çok daha fazlasıdır. Ölçüleri dijital olarak almanın 5 avantajı* TRIOS 5 neden: neden u seçmelisiniz? TRIOS bir ölçüden çok daha fazlasıdır Üstün tarama teknolojileri Esneklik sağlayan donanım yapılandırmaları En geniş endikasyon kapsamı Her türlü laboratuvar ortamı

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Leader in Safe City Technologies Ekin Safe Traffic, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak şehrin tüm trafik sistemlerini

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

LABORATUVAR LİKİT A-SİLİKONU

LABORATUVAR LİKİT A-SİLİKONU LABORATUVAR LİKİT A-SİLİKONU 1. Keskin undercut ve revetman modelleri ile tüm seramik tekniklerinde güdük dublikasyonu için kullanılmalıdır. 2. Yüksek derecede akışkan olmalıdır. 3. 24 saat sonraki sertliği

Detaylı

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY KOMPAKT OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ CONTROLLED BY TYPE #1 Tek makine uygulamaları için mükemmel çözüm Yüksek hızda yükleme & boşaltma 4 kg parça yükleme & boşaltma kapasitesi Torna, freze ve taşlama tezgahları

Detaylı

Etkili Laboratuvar Çözümleri

Etkili Laboratuvar Çözümleri Etkili Laboratuvar Çözümleri 1 2 İçindekiler DMC5020 7 Tüm Uygulamalar / Malzemeler 12 DMC5010 15 D500 19 D810 19 3D Shape TRIOS 20 3 4 Başarının Arkasındaki Güç 1955 yılından beri sürdürdüğü titiz çalışma

Detaylı

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI Epson'da biz, yazıcınıza ne kattıysak onu alacağınıza inanıyoruz. ETKİLİ KALİTE. OLAĞANÜSTÜ YAZICILAR. Epson un deneyimi yazıcı donanımları için

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

IvoBase. Injector. Kompakt, buharsız. Ful anatomik enjeksiyon cihazı

IvoBase. Injector. Kompakt, buharsız. Ful anatomik enjeksiyon cihazı IvoBase Injector Ful anatomik enjeksiyon cihazı Kompakt, buharsız Bir tuşla protez üretimi Ful otomatik ve buharsız IvoBase Injector IvoBase Injector ile sistemle uyumlu, özel PMMA rezin materyalleri için

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör 2 PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ OPTİK ÖLÇÜMLE SINIRLARI ZORLAYIN

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Her şey geçiciler için

Her şey geçiciler için Telio Her şey geçiciler için Telio CAD Telio LAB Telio CS Telio Doğru planlanmış bir geçici başarılı bir restorasyon yapılmasını sağlar Geçici restorasyonlar tedavi planlamasında çok önemli bir rol oynar.

Detaylı

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız TIEFENBACH Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite Tiefenbach Control Systems firması 1950 yılında DR. H Tiefenbach adıyla kurulmuştur. Bugün 90 uzman personeli ile özellikle üstün yeraltı elektrohidrolik sistemleri

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Hız İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki hız

Detaylı

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER Beyaz Eşya / Otomotiv / Lojistik / İnşaat / Elektrik www.hidrotam.com.tr 5 Sektör Beyaz Eşya Otomotiv Lojistik İnşaat Elektrik +21 yıl +50 Çalışan Anahtar teslim

Detaylı

Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Siemens ten güvenilir, esnek, emniyetli sayaçlar Tasarruf etmek isteyenlerin, tüketim verileri hakkında etkin

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi Tamamen Yeni Jenerasyon Leader in Safe City Technologies Dünyanın ilk ve tek akıllı mobil devriye sistemi Ekin Patrol G2, tamamen yenilenen

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

CS 3600 / CS 3600 ACCESS TARAMAYA ZEKİCE BİR DOKUNUŞ AĞIZ İÇİ TARAMA

CS 3600 / CS 3600 ACCESS TARAMAYA ZEKİCE BİR DOKUNUŞ AĞIZ İÇİ TARAMA CS 3600 / CS 3600 ACCESS TARAMAYA ZEKİCE BİR DOKUNUŞ AĞIZ İÇİ TARAMA R R AĞIZ İÇİ TARAMANIN GÜCÜNÜ KONTROL EDİN ÖDÜLLER VE ONAYLAR KLİNİK RAPOR Hızlı Görüntü alma ve Marjin Detayı: "Mükemmel ; Kolay Kullanım

Detaylı

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 550 Serisi Video güvenlik sektöründe standartları belirler Video güvenlik sistemleri içerisinde bulunduğu ortamla uyumlu görünümde

Detaylı

Electude International

Electude International Electude International Giriş Electude eğitmenlerin dersleri, alıştırmaları, görevleri ve testleri belirlemelerine, oluşturma, yönetme ve sınıflandırmalarına izin veren bulut tabanlı bir otomotiv e-öğrenme

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için 2 Biz Kimiz? Artı Metrik Bilişim Teknolojileri, iş yerlerinde sağlığın ve güvenliğin korunması, geliştirilmesi, işe bağlı hastalık ve kazaların

Detaylı

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma alanları ve iş faaliyetleri

Detaylı

VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi

VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi VIERO Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı olarak,

Detaylı

Merkezi TV sistemleri, genişbant şebekeler, triple play ve IPTV

Merkezi TV sistemleri, genişbant şebekeler, triple play ve IPTV Mobil Mobil TV TV Biz Kimiz? Vizyon Komünikasyon, iletişim teknolojileri alanında yüksek teknoloji sistem çözümleri üreten ve iş ortaklarına ürün desteği sağlayan bir mühendislik firmasıdır. Dünya çapında

Detaylı

e-öğrenme Çözümleri Geliştirmek

e-öğrenme Çözümleri Geliştirmek e-öğrenme Çözümleri Geliştirmek Benzersiz eğitim ihtiyaçlarınızı karşılamak için elektronik ortamda çeşitli geniş kapsamlı çözüm yollarımızı sunmaktayız Hakkında Her müşterimiz için, her türlü e-öğrenim

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

pozisyon ve markalama metninde değişim yapılabilir.

pozisyon ve markalama metninde değişim yapılabilir. Tablalı Markalama Sistemi NetMarker NetMarker Kompakt yapılı tablalı Markalama Sistemi Yaratıcı (inovasyon) ve network kabiliyetine sahip CNC- tablalı markalama sistemi NetMarker yüksek markalama kalitesinin

Detaylı

TLife Warehouse Management System365 Cloud

TLife Warehouse Management System365 Cloud BULUT TABANLI 365 GÜN 7/24 SAAT HER NOKTADAN ERİŞİM İMKANI TLife Warehouse Management System365 Cloud İÇERİK VE AMAÇ Amacımız Firmanız bünyesinde gerek merkez fabrikada gerekse farklı lokasyonlarda bulunan

Detaylı

Dental System. Sektör lideri tarama ve CAD çözümleri

Dental System. Sektör lideri tarama ve CAD çözümleri Dental System Sektör lideri tarama ve CAD çözümleri İçindekiler Neden dijitalleşmelisiniz?... 4 5 neden... 6 Dental Sistem kullanıcı arayüzü... 7 Dental System ın içine bakış... 8 En geniş endikasyon kapsamı...10

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Alanın En Güvenilir ve En Hızlı İmalat Çözümü Inventor İçinde Kusursuz Entegrasyon

Alanın En Güvenilir ve En Hızlı İmalat Çözümü Inventor İçinde Kusursuz Entegrasyon Alanın En Güvenilir ve En Hızlı İmalat Çözümü Inventor İçinde Kusursuz Entegrasyon Inventor HSM;Inventor kullanıcıları için tam parametrik bir CAM çözümüdür.kullanıcılar tanıdıkları ve bildikleri bir ortamda

Detaylı

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Leader in Safe City Technologies Ekin Spotter trafik yönetimi, çevresel analizler ve şehir gözetimi fonksiyonlarıyla çeşitlendirilebilir

Detaylı

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da!

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da! Logsign Hotspot Misafir Ağlar İçin Yeni Nesil Bütünleşik Erişim ve Analitik Çözümü Misafir ağların her geçen gün artan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeni nesil mimari ile tasarlanmış olan Logsign

Detaylı

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri VISISYS Akıllı Görüntüleme Sistemleri 2008 Gözlem Teknolojileri: İhtiyaçlarınıza uygun Yürürlükteki Güvenlik yatırımlarını geliştirme Güvenlik İşletim Sistemi Açık Dağıtım Mimarisi Olay güdümlü Sistem

Detaylı

data M Roll Form Teknoloji partneriniz

data M Roll Form Teknoloji partneriniz data M Roll Form Teknoloji partneriniz YAZILIM BÖLÜMÜ COPRA RF ve COPRA FEA RF: Uzun yıllar boyu diğer CAD yazılımlarını kullanan bir metal şekillendirme firması neden COPRA RF ve COPRA FEA RF kullanmaya

Detaylı

FAN SELECTOR FAN SELECTOR FAN SEÇİM YAZILIMI.

FAN SELECTOR FAN SELECTOR FAN SEÇİM YAZILIMI. FAN SELECTOR FAN SEÇİM YAZILIMI YAZILIM TANIMI Fan Selector yazılımı havalandırma ve iklimlendirme sistemlerinde kullanılan fanların performans hesaplamalarının yapılması ve çalışma şartlarına en uygun

Detaylı

Estetik ve konvansiyonel diş hekimliği adına tüm dental tedaviler için alt yapı ve teknolojik olarak hazırız.

Estetik ve konvansiyonel diş hekimliği adına tüm dental tedaviler için alt yapı ve teknolojik olarak hazırız. Ağız ve Diş Sağlığı Medikal Kadromuz Dr. Dt. Özgür ÖZTÜRK Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Prof. Dr. Yıldız ÖZTÜRK ORTAN Ortodonti Uzmanı Dr. Dt. Burak SAYDAM Ağız ve Diş Çene Cerrahisi Uzmanı Dt. Tuğçe KAYA

Detaylı

Dell EMC VDI Cloud Client Computing Uçtan Uca Çözümler. İsel Horada Dell EMC Forum İstanbul

Dell EMC VDI Cloud Client Computing Uçtan Uca Çözümler. İsel Horada Dell EMC Forum İstanbul Dell EMC VDI Cloud Client Computing Uçtan Uca Çözümler İsel Horada isel.horada@dell.com 03.10.2017 Dell EMC Forum İstanbul Dell, uçtan uca «eksiksiz» bulut masaüstü Sadece Dell... Veri Merkezi Yazılım

Detaylı

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL.

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. TEK TUŞLA, BİRDEN FAZLA BELGE TARAMA HER MEKAN İÇİN ZAMAN KAZANDIRAN, ÜRETKENLİK SAĞLAYAN TARAMA KOMPAKT BİR PAKETTE YÜKSEK PERFORMANS MI ARIYORSUNUZ? MALİYETLERİ

Detaylı

NX Motion Simulation:

NX Motion Simulation: NX Motion Simulation: Mekanizma Hareket Analizi UNIGRAPHICS NX yazılımının modüllerinden biri olan NX Motion Simulation, NX Dijital Ürün Tasarımı ailesinin mühendislik bileşenlerinden birisidir. Motion

Detaylı

Ölçü Çözümleri. Otomatik Karıştırma Cihazı. Hava kabarcıkları ile uğraşacak kadar zengin misiniz? Yeni Pentamix Lite. ile hassas ve kusursuz ölçü.

Ölçü Çözümleri. Otomatik Karıştırma Cihazı. Hava kabarcıkları ile uğraşacak kadar zengin misiniz? Yeni Pentamix Lite. ile hassas ve kusursuz ölçü. Ölçü Çözümleri Pentamix Lite Otomatik Karıştırma Cihazı Hava kabarcıkları ile uğraşacak kadar zengin misiniz? Yeni Pentamix Lite ile hassas ve kusursuz ölçü. Bütün 3M ESPE Ölçü Materyalleri için Otomatik

Detaylı

ENDÜSTRİYEL GÖRÜNTÜ İŞLEME. atel sistem

ENDÜSTRİYEL GÖRÜNTÜ İŞLEME. atel sistem endüstriyel görüntü işleme ölçüm ve kontrol leri, tecrübe ve bilgi birikimiyle işletmelerin ihtiyaçlarını en kapsamlı şekilde analiz ederek, en ekonomik ve uygun çözümü sunar. Son yılların vazgeçilmez

Detaylı

PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ ANABİLİM DALI

PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ ANABİLİM DALI PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ ANABİLİM DALI Protetik diş tedavisi, dişlerin şekil, form, renk bozuklukları ve diş eksikliklerinin tedavi edilmesinde, fonasyon, estetik ve çiğneme etkinliğinin sağlanmasında etkili

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ. www.promodsoftware.com.tr promod@promodsoftware.com.tr

ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ. www.promodsoftware.com.tr promod@promodsoftware.com.tr ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ PROKLT ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ ProKLT, üç boyutlu ölçüm gereksinimleri için üretilen bir yazılım-donanım çözümüdür. ProKLT, incelenen cisme dokunmaksızın,

Detaylı

KOORDINAT ÖLÇÜM CIHAZLARI IÇIN SENSÖRLERİ ÜRÜN BROŞÜRÜ

KOORDINAT ÖLÇÜM CIHAZLARI IÇIN SENSÖRLERİ ÜRÜN BROŞÜRÜ KOORDINAT ÖLÇÜM CIHAZLARI IÇIN SENSÖRLERİ ÜRÜN BROŞÜRÜ HEXAGON MANUFACTURING INTELLIGENCE DENEYİMDEN DOĞAR Hexagon Manufacturing Intelligence nin Koordinat Ölçüm Cihazları için ürettiği çok çeşitli prob

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

CS 9300. Esnekliğin gücü

CS 9300. Esnekliğin gücü CS 9300 Esnekliğin gücü Carestream Dental den yeni CS 9300 3D dijital görüntüleme sistemi ile tahmini teşhislerinizden çıkartın Carestream Dental in hepsi bir arada CS 9300 ü, farklı görüntü alanı seçenekleri

Detaylı

EFEKTİF ARAÇ KULLANIMI TRUCKCAM ÖNDÜZEN CİHAZLARI

EFEKTİF ARAÇ KULLANIMI TRUCKCAM ÖNDÜZEN CİHAZLARI EFEKTİF ARAÇ KULLANIMI TRUCKCAM ÖNDÜZEN CİHAZLARI TRUCKCAM merkezi İSVEÇTE Katrineholm şehrinde 2001 yılında kurulmuştur. Kuruluş amacı Yeni patentli kamera teknolojisi ile yenilikçi, verimli en son teknoloji

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

İŞLETİM SİSTEMİ KATMANLARI (Çekirdek, kabuk ve diğer temel kavramlar) Bir işletim sisteminin yazılım tasarımında ele alınması gereken iki önemli konu

İŞLETİM SİSTEMİ KATMANLARI (Çekirdek, kabuk ve diğer temel kavramlar) Bir işletim sisteminin yazılım tasarımında ele alınması gereken iki önemli konu İŞLETİM SİSTEMİ KATMANLARI (Çekirdek, kabuk ve diğer temel kavramlar) Bir işletim sisteminin yazılım tasarımında ele alınması gereken iki önemli konu bulunmaktadır; 1. Performans: İşletim sistemi, makine

Detaylı

Programat CS2. Çabucak ve kolayca mükemmel. IPS e.max CAD-Restorasyonlar. Glazür ve kristalizasyon fırını

Programat CS2. Çabucak ve kolayca mükemmel. IPS e.max CAD-Restorasyonlar. Glazür ve kristalizasyon fırını Programat CS2 Glazür ve kristalizasyon fırını Çabucak ve kolayca mükemmel IPS e.max CAD-Restorasyonlar Klinikte yeni dünyalar açar. Yenilikçi yeni Programat CS2 özellikle IPS e.max CAD ürününün işlenmesi

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E CD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS100E CD Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. Viero Araç Sayım Sistemi Viero Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı

Detaylı

RICO RPP Hibrit Teknolojisi ile tek seferde Panoramik ve video CCTV İncelemesi

RICO RPP Hibrit Teknolojisi ile tek seferde Panoramik ve video CCTV İncelemesi RICO RPP Hibrit Teknolojisi ile tek seferde Panoramik ve video CCTV İncelemesi İSKİ ŞARTNAMESİNE UYGUN VE İSKİ ONAYLIDIR RICO RPP Hibrit Teknolojisi* uzun yılların deneyimleriyle kanıtlamış panning / dönen

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI Online teknik sayfa A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME FORMU

TEKNİK ŞARTNAME FORMU BİLGİSAYAR VE BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 - a) Masaüstü Bilgisayar 36 Adet 1. Intel Core i5-4.nesil ve işlemci hızı 2.6 Ghz veya üzeri olmalıdır. 2. İşlemci Önbelleği en az 3Mb olmalıdır.

Detaylı

DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ CAM YAZILIMI SOLIDWORKS İLE TAMAMEN ENTEGRE

DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ CAM YAZILIMI SOLIDWORKS İLE TAMAMEN ENTEGRE DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ CAM YAZILIMI SOLIDWORKS İLE TAMAMEN ENTEGRE İŞLEME VERİMLİLİĞİNİZE İVME KAZANDIRIN Programlama zamanınızı %90 a kadar önemli ölçüde azaltın. Daha Akıllı Programlama Unsur tabanlı işleme

Detaylı

IDC Savunma Sanayii. Antikor tabanlı tanımlama sistemleri birçok üstün özellikler sahiptir. Yüksek hassasiyette ve kısa sürede hızlı sonuç üretme.

IDC Savunma Sanayii. Antikor tabanlı tanımlama sistemleri birçok üstün özellikler sahiptir. Yüksek hassasiyette ve kısa sürede hızlı sonuç üretme. IDC Savunma Sanayii Biyolojik Tabanlı Tanımlama Sistemleri Antikor tabanlı tanımlama sistemleri, biyolojik madde ve mikroorganizmaların tespitinde sayısal ve ayırt edici sonuçlar ile ortamda bulunan biyolojik

Detaylı

Programat S1. ZrO 2 restorasyonlarını sinterlemek daha hızlı hale geldi YENİ. Sıradışı sinterleme fırını. Tüm süreç 75 d akika

Programat S1. ZrO 2 restorasyonlarını sinterlemek daha hızlı hale geldi YENİ. Sıradışı sinterleme fırını. Tüm süreç 75 d akika Sıradışı sinterleme fırını YENİ Tüm süreç 75 d akika ZrO 2 restorasyonlarını sinterlemek daha hızlı hale geldi Daha hızlı ve verimli IPS e.max ZirCAD kuron kopingleri sadece 75 dakikada sinterlenir C Minimum

Detaylı