Temmuz 2014

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.tgutr.com Temmuz 2014"

Transkript

1 Temmuz 2014

2 Biz kimiz: SLEEVE AMBALAJ UZMANIYIZ. Ne yapıyoruz: Otomatik sleeve etiket uygulama makineleri, Otomatik emniyet bandı uygulama makineleri, Buhar ısıtmalı tüneller, Elektrik ısıtmalı tüneller, Muhtelif ek üniteler, Her tip sleeve etiketler, Yapışkanlı vs. tip etiketler ÜRETİYORUZ. Ayrıca; Fason olarak sleeve etiket uygulama işleri yapıyoruz. Üretim felsefemiz: Daima kaliteli malzeme kullanarak, Güncel teknoloji (CNC, CAD-CAM) ve AR&GE ile, Planlı, belgeli, hassas, Dünya normlarında, arşivli, yüksek kalitede, Müşterilere hızlı geri dönüş yaparak üretmektir. Politikamız: Müşterimiz velinimetimizdir. Dürüstlükten ödün vermeyiz. Kalite - Teknoloji - Gelişim: İnançlı ve araştırmacıyız. Hızlı, empatik ve pozitif düşünürüz. Eğitim ve iletişim: Önem veririz. Vizyonumuz: Makine satmanın müşteri ilişkisinde sadece bir başlangıç olduğunu biliyoruz. Bu başlangıcı kesintisiz müşteri memnuniyeti ile sürdürmek ve konumuzda iyi bilinen bir marka olmak istiyoruz. Misyonumuz: Profesyonel anlamda yenilikler ve otomasyonlar geliştirerek müşterilerimizin üretim maliyetlerini aşağı çekmek. Değerlerimiz: Samimiyet. Takım çalışması. Kalite bilincimiz. Teknolojiyi verimli kullanabilme kabiliyetimiz. Süreklilik.

3 SLEEVE AMBALAJ Nedir? Şişe, kase, kavanoz, kutu vs. gibi kapların üzerine uygulanan bir ambalajlama (etiketleme) teknolojisidir. Bu teknolojide üzerine baskı yapılmış bir film uygun şekilde işlenir ve bu film üzerine ısı (sıcak buhar veya sıcak hava ile) uygulanarak filmin dışında bulunduğu kabın şeklini alması sağlanır.

4 SLEEVE AMBALAJ Nasıldır, neler içerir, avantajları nelerdir? Çok parlaktır. Çok dekoratiftir. Göz alıcı ve çarpıcıdır. GENİŞ mesaj alanı içerir. Ürünü tam ifade eder. Eğlenceli ve ilgi çekicidir. Zevklidir ve renklidir. Kurumsal imaj sağlar. Ürüne kişilik kazandırır. Ürüne olan güveni arttırır. Yeni pazarlar açar. Stok maliyetini düşürür. Geri dönüşümü vardır. 360 derece görüntü sağlar. İlgi çekici tasarımlar uygulanır. Kabın tam şeklini alır. UV bariyeri sağlar. Kap ile tam bütünlük sağlar. Kabı tam sararak kuvvetlendirir. Kolay uygulanır.

5 SLEEVE AMBALAJ Nasıl uygulanır? ETİKETİ KAP ÜZERİNE KOYMA ETİKET ÜZERİNE ISI UYGULAMA SLEEVE ETİKETLİ ÜRÜN Sleeve etiketin kap üzerine konması el ile veya otomatik makineler ile yapılır. Kap, üzerindeki etikete ısı uygulanması için bir tünelden geçirilir. Bu tünel buhar ısıtmalı veya elektrik ısıtmalı olabilir. Tünelden çıkan kap SLEEVE ETİKETLENMİŞTİR.

6 SLEEVE AMBALAJ PROJESİ ÖNCESİNDE YAPILAN TEKNİK ÇALIŞMALAR: SLEEVE ETİKET UYGULANACAK KABIN HASSAS OLARAK ÖLÇÜLMESİ VE KAYIT. UYGUN MALZEME TESPİTİ. UYGUN GRAFİK ÇALIŞMASININ YAPILMASI. GEREKLİ AŞAMALARDA GEREKLİ TESTLER. GEREKİYOR İSE NUMUNE BASKI YAPILMASI VE KAP ÜZERİNDE KONTROL, MÜŞTERİ BİLGİLENDİRME. TESİSİMİZDE BULUNAN ISI TÜNELİNDE DENEMELER. NİHAİ BASKI SONRASI GEREKLİ İŞLEMLER. MÜŞTERİNİN PLANLADIĞI SAATLİK ETİKET KULLANIM KAPASİTESİ. ISI KULLANIMI (BUHAR, SICAK HAVA VS). MÜŞTERİNİN ETİKETİ UYGULAYACAĞI ŞEKİL BİLGİSİ (OTOMATİK MAKİNE, EL İLE UYGULAMA). MÜŞTERİ TARAFINDAN İSTENEN EK ÖZELLİKLER (SICAK DOLUM VS). GERİ DÖNÜŞÜM. TÜM BU KONULARIN SONUÇLARI PROJENİN SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEM TEŞKİL EDİYORLAR. TÜM BU PROSESLERİ UYGULAYAN BİR ÜRETİCİDEN ETİKET ALMAK HER ZAMAN EN İYİSİDİR. BU PROSESLER TEKNiK BiLGi BiRiKiMi, ANALiZLER, TESTLER, UZMANLIK VE ARAŞTIRMALAR SONUCU OLUŞUYORLAR.

7 OTOMATİK ETİKET UYGULAMA MAKİNELERİ (APLİKATÖR) KAPASİTE: adet/saat. TEKNİK ÖZELLİKLER: Sleeve etiketlemede ileri teknoloji. Yüksek kaliteli ve markalı 1. kalite malzemelerden üretilmiştir. Özel bakım gerektirmeyen dizayna ve çalışmaya sahiptir. Kolay kullanımlı, özel geliştirilmiş yazılım ve geniş dokunmatik ekrandan kumanda edilir. Yüksek kaliteli PLC ve elektronik sensörler sayesinde kusursuz çalışır. Yüksek kaliteli elektronik servo motorlar sayesinde tam kontrollü ve hassas çalışır. Kalifiye operatör gerektirmez. Tam gövde, yarım gövde, özel pozisyonlamalarda vs. sorunsuz uygulama yapma tekniğine sahiptir. Etiket bobin boşaltmada hız ve rahat çalışma için TEK EKSEN TEKNOLOJİSİ mevcuttur. Muhtelif hızlarda etiketleme yapabilir. Değişik şekillerdeki şişe, kase, kutu vs gibi kaplarda sorunsuz çalışır. Plastik, metal, cam vs. gibi kaplarda sorunsuz çalışır. Farklı sleeve etiket hammaddeleri ile sorunsuz çalışır (PVC, PET, OPS vs). Kolay etiket bobini değiştirme sistemine sahiptir. Tek başına çalışabileceği gibi mevcut üretim hatlarına, konveyörlere akuple edilebilir. İşçi sağlığı ve iş güvenliği şartlarına haizdir. SLEEVE ETİKET UYGULAMA TEKNİĞİ Yüksek adetli ve hızlı etiket uygulamaları için aplikatörlere ihtiyaç duyulur. Aplikatörler etiketleri kapların üzerine atmaya yararlar. Makinelerimiz teknik ve otomasyon kabiliyetleri ile bu uygulamayı hızlı ve güvenli şekilde yapmaktadırlar..

8 OTOMATİK EMNİYET BANDI UYGULAMA MAKİNELERİ Plastik, PET, PE, PVC, Cam, Metal vs. her türlü kaplarda; Daire, Oval, Kare ve çok yüzeyli kaplarda; Şişe, kutu, kavanoz, teneke kutularda; PVC, PET, OPS vs. etiket malzemeleri ile SORUNSUZ ÇALIŞIR. ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ ETİKET KESİM SİSTEMİ. ELEKTRİK ISITMALI VE SICAK HAVA ÜFLEMELİ TÜNEL. HASSAS VE TEMİZ İŞÇİLİK.

9 BUHAR ISITMALI TÜNELLER MUHTELİF BOY VE TİPLER. MİNİ TİP MAKİNELERİN GENEL ÖZELLİKLERİ 1. Kalite paslanmaz (AISI INOX) ve alüminyum malzemeden üretilmiştir (Duraluminium). Uzun ömürlü ve kolay kullanımlıdırlar. Fabrika içinde çok temiz çalışırlar. Düşük buhar tüketimi yaparlar. Verimli ve düşük maliyetli üretim sağlarlar. Kullanılmış buharı dışarı tahliye sistemi mevcuttur. İşçi sağlığı ve iş güvenliği koşullarına sahiptirler. VERİMİLİK ARTTIRICI OPSİYONLAR: Klasik tip hareketli buhar üfleme nozülleri. Geliştirilmiş tasarımlı, özel malzemeden üretilmiş, ayarlanabilir KURU BUHAR ÜFLEYEN buhar üfleme nozülleri (Tescillidir). İzolasyon paketi. Panoramik camlı kapaklar. İç aydınlatma. Geliştirilmiş ön kontrol paneli. Kapalı devre buhar geri dönüşüm sistemi (Kullanılan buhar sıcak su olarak geri döndürülür).

10 KLASİK SİSTEM GELİŞTİRİLMİŞ BUHAR ÜFLEME SİSTEMİ Tünel içine kontrolsüz buhar üfler. Aşırı buhar tüketimi yapar. Üründen ürüne geçişte zorluk yaşanır, süre uzundur. Verimi düşük bir sistemdir. Hareket sistemi yoktur. Aşırı tüketim yaptığı için çevre duyarlılığı zayıftır. Sadece istenilen noktalara buhar üfler. Sadece gerektiği kadar buhar üfler. Üründen ürüne çok çabuk geçiş sağlar. Enerji tasarrufu sağlar (Su, elektrik). Çevrecidir, temiz çalışır. Kolay hareketli bağlantı sistemi vardır. Özel geliştirilmiş buhar üfleme sistemi sayesinde,

11 ELEKTRİK ISITMALI TÜNELLER BUHAR ISITMALI TÜNELLER SLEEVE ETİKET UYGULAMALARINDA EN İYİ SONUCU VERSELER DAHİ ELEKTRİK ISITMALI TÜNELLER BAZI UYGULAMALAR İÇİN ALTERNATİF OLARAK KULLANILMAKTADIRLAR. ELEKTRİK ISITMALI TÜNELLER DEĞİŞİK ISITMA TEKNOLOJİLERİNE SAHİPTİRLER VE ÇOĞU ZAMAN TAK ÇALIŞTIR MANTIĞI İLE ÇALIŞIRLAR. BU TÜNELLER ISI KONTROLÜNÜN TAM GEREKMEDİĞİ PROJELERDE VE DEKORATİF GÖRÜNTÜNÜN KUSURSUZ OLAMAYABİLECEĞİ PROJELERDE KULLANILIRLAR. (Örn: Promosyon ambalajları, güvenlik bandı uygulamaları, küçük uygulamalar vs.)

12 ELEKTRONİK HIZ VE ISI AYARI EMNİYET BANDI, SÜRPRİZ YUMURTA, KOLAY AÇMA ETİKETİ, ENERJİ İÇECEKLERİ, PROMOSYON AMBALAJ vs. UYGULAMA TÜNELLERİ.

13 EK ÜNİTELER BIÇAK ÜNİTESİ ŞİŞE ARASI AÇMA ÜNİTESİ MALAFALAR KESİNTİSİZ ETİKET BESLEME ÜNİTESİ ETİKET OTURTMA ÜNİTESİ (Fırça tip) ETİKET OTURTMA ÜNİTESİ (Basmalı tip) BUHAR GERİ DÖNÜŞÜM TANKI

14 SLEEVE AMBALAJLAMA SİSTEMİ KOMPLE SET GENEL GÖRÜNTÜSÜ EMNİYET BANDI TAM GÖVDE YARIM GÖVDE ÖZEL POZİSYONLAMALAR UZUN EMNİYET BANDI MAKİNELERİMİZDE KULLANILAN TÜM HAMMADDE VE KOMPONENTLER 1. KALİTE VE MARKALI ÜRÜNLERDİR.

15 MANUEL (EL İLE) SLEEVE ETİKET Düşük üretim adetleriniz var ise ve/veya düşük bütçeli bir yatırım planlıyor iseniz, Sleeve Ambalajlama konseptine SADECE tünel ve konveyör seti ile giriş yapabilirsiniz. Bu üretim tipinde sleeve etiketler kapların üzerine manuel olarak EL ile takılır ve tünel içine gönderilir. Bu teknik düşük yatırım bütçesi ile sleeve etiketli ürünler geliştirmenizi ancak yine de yüksek görsel kaliteli, çarpıcı sonuçlar ile dekoratif görüntü alabilmenizi sağlar. Bu tip üretim düşük adetli üretimlerde, promosyon uygulamalarında, dönemsel üretimlerde, bölgesel üretimlerde vs. kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için lütfen firmamız ile iletişime geçiniz. UYGULAMA TEKNİKLERİ (BUHAR ELEKTRİK)

16 SLEEVE AMBALAJLI PROJELERDEN ÖRNEKLER Çap:: 20 mm. h: 65 mm.

17 SLEEVE AMBALAJLI ÜRÜN ÖRNEKLERİ

18 YENİ ÜRÜN KÖŞELİ KASELERDE SLEEVE ETİKET UYGULAMASI (HİJYENİK ŞARTLARI SAĞLAYAN BİR UYGULAMADIR)

19 SLEEVE AMBALAJLAMADA YENİ JENERASYON: SLEEVEPACK

20 DİSTRİBÜTÖRLÜK ULTRA YÜKSEK HIZLI SLEVE AMBALAJ UYGULAMA MAKİNELERİ ADET/SAAT.

21 PROJE YÖNETİM VE TAKİP DÖNGÜSÜ YÖNETİM İŞLEVİMİZ VE İŞ TAKİP SÜREÇLERİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ MERKEZİNDE HAREKET EDER. ÜRETTİĞİMİZ TÜM MAKİNELERE YÖNELİK OLARAK TEKNİK ÇİZİM VE BİLGİ ARŞİVİMİZ SANAL OLARAK (SOFT COPY) VE GERÇEK BASKI OLARAK (HARD COPY) MUHAFAZA EDİLİR. BU SAYEDE ZAMAN İÇİNDE MAKİNELERİMİZE YAPMAMIZ GEREKEN MÜDAHALELERDE (SERVİS-BAKIM VS) ÖNCEDEN BİLGİLİ VE HIZLIYIZ.

22 ÖNEMLİ BİR BİLGİ SLEEVE AMBALAJLAMA KONSEPTİ TEKNİK BİR KONUDUR. SLEEVE ETİKETLER BİR HACİME SAHİP OLMALARI, UYGULAMA ŞEKLİ, BASKI TEKNİĞİ, ÇEKME ORANI, EK UYGULAMALAR VS. GİBİ YÖNLERİ İLE YAPIŞKANLI ETİKETLERDEN KESİN BİR ŞEKİLDE AYRILIRLAR VE FARKLI BİR DÜŞÜNCE TARZI İLE UYGULANMALIDIRLAR. SLEEVE ETİKETLEME KONSEPTİNDE ETİKET VE İLGİLİ MAKİNELERİN TÜMÜ KÜMÜLE EDİLMİŞ BİLGİ BİRİKİMİNE VE TECRÜBEYE SAHİP TEK ÜRETİCİ TARAFINDAN ÜRETİLDİKLERİNDE YÜKSEK VERİMLERE DAHA İYİ ULAŞIRLAR. BİZ ENTEGRE TESİSİMİZDE ETİKETLERİ VE UYGULAMA MAKİNELERİNİ AYNI ÇATI ALTINDA ÜRETİYORUZ VE BU BİZİM NADİR SAYIDA ÜRETİCİDE BULUNAN ÖNEMLİ BİR BİLGİ BİRİKİMİNE SAHİP OLMAMIZI SAĞLIYOR. BUNUNLA BERABER YİNE BU SAYEDE HEM SLEEVE ETİKET HEM DE UYGULAMA MAKİNELERİNİN ÜRETİMİNDE KESİNTİSİZ AR&GE ÇALIŞMALARIMIZA DA DEVAM EDEBİLİYORUZ. TÜM BU ÇALIŞMALARIMIZIN SONUÇLARINI MÜŞTERİLERİMİZLE PAYLAŞMAK SADECE BİZİ DEĞİL MÜŞTERİLERİMİZİ DE MUTLU EDİYOR.

23 REFERANSLARIMIZ ABC Deterjan San. ve Tic. A. Ş. Özler Plastik Sanayi ve Tic. A.Ş.

24 İ L E T İ Ş İ M ŞİRKET BİLGİLERİMİZ: TGU TEKNOLOJİ MAKİNE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. TİCARET SİCİL NO: VERGİ DAİRESİ VE NO: BEYLİKDÜZÜ Akçaburgaz mahallesi 124. Sokak No Esenyurt / İstanbul. TEL: FAX: WEB: E MAIL: iletisim@tgutr.com DİKKAT: Kanunsuz kopyalamayı önlemek amacı ile bu dosya SADECE ÖN BİLGİLENDİRME amaçlı hazırlanmıştır. Farklı ihtiyaçlar için değişik makine ve etiket çözümlerimiz ve ünitelerimiz tarafımızca sürekli geliştirilmekte ve üretilmektedir. Ürünlerinizin sleeve ambalajlanması hakkında detaylı görüşmek için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Önceden bilgilendirme yapmaksızın ürünlerimizde her türlü teknik değişikliği yapma hakkımız saklıdır. Resim ve markalar sadece bilgi içindir. Bu dosyada verilen hiçbir bilgi herhangi bir şekilde kopyalanamaz ve iznimiz dışında kullanılamaz. Aksi davranışlar için her türlü hakkımız saklıdır. Bu dosyadaki tüm logo ve markalar yönlendirme değil sadece görsel/teknik bilgilendirme amaçlıdır.

SETAPAK ELEKTRONİK VE AMBALAJ MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

SETAPAK ELEKTRONİK VE AMBALAJ MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. SETAPAK ELEKTRONİK VE AMBALAJ MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel : 0 (216) 595 26 01-02 Faks : 0 (216) 595 28 58 E-mail : setapak@setapack.com İnternet Sitesi : www.setapack.com Facebook İsim : Setapack Ambalaj

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme INDUCTION Endüstriyel Yüzey Sertleştirme Makinaları I N D U CTI O N I N D U C T I ON www.homme-induction.com www.homme-induction.com I N D U C T IO N Misyonumuz Vizyonumuz Gelişmeyi ve büyümeyi sürekli

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI PCC 6505 PROFİL KESME HATTI 1. TANIM PVC ve Alüminyum profillerin servo kontrollü motorlar vasıtası ile boy kesme işlemlerini yapmak için tasarlanmıştır. Operatör besleme konveyörüne 10 Adet profil koyarak

Detaylı

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER Beyaz Eşya / Otomotiv / Lojistik / İnşaat / Elektrik www.hidrotam.com.tr 5 Sektör Beyaz Eşya Otomotiv Lojistik İnşaat Elektrik +21 yıl +50 Çalışan Anahtar teslim

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

BAİS A.Ş SIFIR ATIK PROJESİ SIFIR ATIK GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ

BAİS A.Ş SIFIR ATIK PROJESİ SIFIR ATIK GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ KOMPOST MAKİNALARI SIFIR ATIK GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ BAİS A.Ş BAİS A.Ş yurtdışında ve yurtiçinde (Belediyeler, kamu kurumları ve kurumsal firmalar) özel amaçlı üst yapılı araçlar ve makine üretimi ile

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

NİLKA KLİMA DÖRT MEVSİM HAVA PERDESİ

NİLKA KLİMA DÖRT MEVSİM HAVA PERDESİ NİLKA KLİMA DÖRT MEVSİM HAVA PERDESİ 25 yıllık tecrübenin ürünü olan, Nilka Dört Mevsim Hava Perdesi, dünyada ve Türkiye de multifonksiyon özelliklere sahip ilk ve tek hava perdesidir. 0zla 7 % a Fa rufu

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Ankastre Set. Fiyat Listesi Fiyatlarımız tavsiye edilen peşin fiyatlardır.

Ankastre Set. Fiyat Listesi Fiyatlarımız tavsiye edilen peşin fiyatlardır. 2017 Ankastre Set Fiyat Listesi Fiyatlarımız tavsiye edilen peşin fiyatlardır. www.itimatpazarlama.com * Fiyatlarımıza KDV dahildir. * Bu fiyat listesindeki tipografik ve görsel yanlışlardan firmamız sorumlu

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA Önce vatan anlayışıyla 2011 yılında başladığımız çalışmalara çok yüksek kalite ve hakaniyetli fiyat anlayışımızla yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle Avrupalıların pazar lideri olduğu

Detaylı

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri TETA & TEDA Sıcak Hava Apareyleri İçindekiler Teknogen Kimiz? Ne iş yaparız? Genel Özellikler... 1 Teknik Özellikler... 1 Bileşenler... 2 Montaj ve Bakım... 3 Elektrik Bağlantı Şeması... 3 Ölçüler... 4

Detaylı

www.misyonelektrik.com

www.misyonelektrik.com ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE SAVING ENERGY, THE FUTURE SECURITY www.misyonelektrik.com Biz Kimiz ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE Misyon Elektrik, otomasyon proje ve taahhüt alanında faaliyet

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

BİZ KİMİZ

BİZ KİMİZ BİZ KİMİZ İstanbul Hadımköy de kurduğumuz fabrikamızda en yeni teknoloji makinalar ve uzman yönetim kadrolarımız ile sizlere bu güne kadar paslanmaz alanında hizmet vermiş, bu alanda yaptığımız yatırımlarla

Detaylı

YARI OTOMATİK VE MANUEL ETİKETLEME MAKİNELERİMİZ

YARI OTOMATİK VE MANUEL ETİKETLEME MAKİNELERİMİZ - YARI OTOMATİK VE MANUEL ETİKETLEME MAKİNELERİMİZ OE 2 Plus Yeni model Yarı otomatik yuvarlak şişe/pet /teneke etiketleme makinesi ve prizmatik ambalaj (köşeli cam/pet/teneke) kiti Şarap, Zeytinyağı,

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

ÇETİNKAYA PANO ÇETİNKAYA PANO

ÇETİNKAYA PANO ÇETİNKAYA PANO 2017 Fiyat Listesi 1979 yılında elektrik sektöründe faaliyetine başlamış olan ÇETİNKAYA PANO, 38 yıllık sektör tecrübesiyle imalat sahasını geliştirerek ve pazar payını günden güne arttırarak iç ve dış

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~

~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~ ~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~ KOCAELİ / TÜRKİYE 2013 VİZYONUMUZ YENİ ÜRETİM TEKNOLOJİLERİNİ YAKINDAN TAKİP EDEREK TAMAMLAYICI ÜRETİM YÖNTEMLERİYLE BERABER, KOMPLE VE OPTİMUM ÇÖZÜM SUNUMLARIYLA TERCİH EDİLEN,

Detaylı

KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: Tel. Fax

KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: Tel. Fax KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: satis@kiraymakina.com Tel. Fax. 0 282 673 71 88 Özellikle Avrupalıların pazar lideri olduğu ve ön planda kaldığı ülkemizde yerli

Detaylı

ByVention. milestone in. laser cutting. Standart boyutlu saclar için dünyanın en küçük lazer kesme tezgahı

ByVention. milestone in. laser cutting. Standart boyutlu saclar için dünyanın en küçük lazer kesme tezgahı milestone in laser cutting ByVention Standart boyutlu saclar için dünyanın en küçük lazer kesme tezgahı ByVention en yüksek verimlilik ve herşey dahil Sıradışı ByVention lazer kesme tezgahı, yatırımınızı,

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

w w w. vo l t a.co m.t r

w w w. vo l t a.co m.t r www.volta.com.tr Adını ilk elektrokimyasal pili icat eden Rus asıllı İtalyan fizikçi Alessandro Giuseppe Antonio Anastasio Volta dan alan, Volta Motor dinamik kadrosuyla ekonomik, çevreci ve kaliteli ulaşımın

Detaylı

SEN HAZIRLA, SENOVEN PİŞİRSİN MUTFAĞIN YENİ NESİL USTALARI

SEN HAZIRLA, SENOVEN PİŞİRSİN MUTFAĞIN YENİ NESİL USTALARI HAZIRLA, OVEN PİŞİRSİN MUTFAĞIN YENİ NESİL USTALARI Ustaların takdirini kazanmış, 40 yıllık bir tecrübeyle üretilmiş Şengün Makina ürünleriyle tanışın. Şengün Makina nın ürettiği ürünlerin her parçasında

Detaylı

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI K2 TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K1 YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K4 MABİLYA İÇİN TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K3 MABİLYA İÇİN YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K5 L-KESİM TÜNELİ

Detaylı

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler TASARIM MÜHENDİSLİK ÜRETİM TEKNİK DESTEK Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler wwww.servometal.com.tr TASARIM MÜHENDİSLİK ÜRETİM TEKNİK DESTEK Kurulduğu günden bu yana sürekli

Detaylı

Yatırım Teklifi. Çok Amaçlı Profesyonel Akıllı Cam Üretimi: Proje:

Yatırım Teklifi. Çok Amaçlı Profesyonel Akıllı Cam Üretimi: Proje: Yatırım Teklifi Çok Amaçlı Profesyonel Akıllı Cam Üretimi: Proje: Profesyonel akıllı cam üretimi için gerekli araç-gereç, makine, personel, vs. gerekleri karşılamak üzere, faiz geri ödemeli kredi anlaşması

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr RİFADE ısı sistemleri her türlü ısınma ve ısıtma ihtiyacınızı karşılayacak çözümler üretmektedir. Eğer siz özel bir çözüm ve size özel bir hizmeti istiyorsanız doğru

Detaylı

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME www.machinno.com.tr Çalışma çözeltisi hazırlık haznesinde hazırlanır. Kimyasal madde (sıvı veya toz), zaman kontrollü bir şekilde enjektör mikserine dozlama

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL

Detaylı

em250 PAKETLEME MAKİNESİ serisi Paketlemede Çözümün Adresi ÖZELLİKLER OPSİYONEL ÖZELLİKLER MAKİNE DİZAYNI AVANTAJLARI PAKET TİPLERİ

em250 PAKETLEME MAKİNESİ serisi Paketlemede Çözümün Adresi ÖZELLİKLER OPSİYONEL ÖZELLİKLER MAKİNE DİZAYNI AVANTAJLARI PAKET TİPLERİ em250 PAKETLEME ÖZELLİKLER Programmable Logic Controller Sistemi Sürücü kontrollü motorlar Boşluksuz planet rediktörlü tahrik sistemleri Paslanmaz çıkış konveyör sistemi Havalı şaft bobin sistemi Bobin

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Amortisörlü ön paneli ve şık tasarımı ile mutfaklarınızın yeni gözdesi olacak.

Amortisörlü ön paneli ve şık tasarımı ile mutfaklarınızın yeni gözdesi olacak. A N K A S T R E P E R A K E N D E F İ Y A T L İ S T E S İ 9051 Siyah, Oval Camlı Amortisörlü ön paneli ve şık tasarımı ile mutfaklarınızın yeni gözdesi olacak. Teknoloji ve sevgi ile ürettiği birbirinden

Detaylı

N S s e r i s i NS366. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme

N S s e r i s i NS366. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme N S s e r i s i 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ NS366 Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme Düşük maliyetli, hijyenik seri üretim Servo motor teknolojisi ile yüksek hızda çalışma

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

ALMINA TECHNOLOGICAL SOLUTIONS

ALMINA TECHNOLOGICAL SOLUTIONS KARGOMETRE ALMİNA TEKNOLOJİK ÇÖZÜMLER bünyesindeki tamamı Türk Mühendislerden oluşan AR-GE grubu ile sektörlerde en yeni teknolojiler ile devrim yaratmanın verdiği gururu sizlerle paylaşmaktayız. Kargoculuk

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 ECOPRESS 50/100/200 Tasarım Ve Operasyon Tüm ECOPRESS modellerinde elektro-hidrolik çalışma prensibine sahip olup hava gerektirmez ECOPRESS yağ basıncının arttırılması

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Geçiş trafiğinin, standart kapıların yetersiz kaldığı yoğun girişlerde METAXDOOR GRA30/GRAND otomatik döner kapılar

Detaylı

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JCPL-150 Meyveli Jöle üretimine uygun makine ve ekipmanlar Satte 100 ile 350 kg arasi uretim kapasitesi vardir IP 65 koruma sınıfına sahip elektrik sistemleri Tüm ürünler

Detaylı

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY KOMPAKT OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ CONTROLLED BY TYPE #1 Tek makine uygulamaları için mükemmel çözüm Yüksek hızda yükleme & boşaltma 4 kg parça yükleme & boşaltma kapasitesi Torna, freze ve taşlama tezgahları

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanları - Smartline

Elektrikli kaynatma kazanları - Smartline Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Yeni Bir Çağın Başlangıcı APUS AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ v1

Yeni Bir Çağın Başlangıcı APUS AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ v1 Yeni Bir Çağın Başlangıcı AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ 2017 v1 2003 de İstanbul da kurulan TTAF ; profesyonel led aydınlatma uygulamaları, ileriteknoloji bağlantı elemanları ve kablo gruplama konusunda müşterilerine

Detaylı

criterion Çevre Teknolojisi 21. Yüz yılda esnek şekilde hafif materyal işlemesi we process the future

criterion Çevre Teknolojisi 21. Yüz yılda esnek şekilde hafif materyal işlemesi we process the future criterion 21. Yüz yılda esnek şekilde hafif materyal işlemesi we process the future Çevre Teknolojisi AMACI Fosil hammaddeler tükenmektedir. Depo kapasitesi sınıra dayanmıştır. Kanuni genel şartlar sürekli

Detaylı

2012 Fiyat Listesi. * gömme rezervuarlar * kontrol panelleri * cam rezervuar * rezervuar iç takımları * klozet, bide, lavabo ve pisuar montaj setleri

2012 Fiyat Listesi. * gömme rezervuarlar * kontrol panelleri * cam rezervuar * rezervuar iç takımları * klozet, bide, lavabo ve pisuar montaj setleri 2012 Fiyat Listesi * gömme rezervuarlar * kontrol panelleri * cam rezervuar * rezervuar iç takımları * klozet, bide, lavabo ve pisuar montaj setleri HAKKIMIZDA EN İYİSİNİ İSTEYENLER İÇİN : Key Teknik in,

Detaylı

PANEL BENDER. CNC Büküm Merkezi. Kazandıran Güç

PANEL BENDER. CNC Büküm Merkezi. Kazandıran Güç Kazandıran Güç PANEL BENDER CNC Büküm Merkezi Servo Elektrik Sistem CNC Tam Otomatik Stabil Üretim(Yüksek Kalite Bükümler) Akıllı Tüketim Sistemi Hızlı Ayarlama 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji

Detaylı

LX Restaurant. YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları. Full Inox

LX Restaurant. YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları. Full Inox LX-13690 Restaurant YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları Full Inox Fırın gücü; 2100 W Kolay temizlenebilen hareketli alt rezistans Çift cam ve yalıtım sistemi ile A13 güvenlik standartları İç aydınlatma

Detaylı

Üretimin Modernizasyonunda Üretim Süreçlerinin Yenileştirilmesi insansız seri üretim

Üretimin Modernizasyonunda Üretim Süreçlerinin Yenileştirilmesi insansız seri üretim Üretimin yenileştirme çalışması İş gücü, zaman ve enerji kullanımları konusunda avantaj sağlayan bir yöntemdir. Üretimin modernizasyonu Firmaların rekabet avantajlarını kazanmaları ve sürdürebilmeleri

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

iplasma PLAZMA-OXY KESİM

iplasma PLAZMA-OXY KESİM iplasma PLAZMA-OXY KESİM 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant presler

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood X1. İnovasyon sınır tanımıyor...

Lachenmeier Stretch Hood X1. İnovasyon sınır tanımıyor... Lachenmeier Stretch Hood X1 İnovasyon sınır tanımıyor... Lachenmeier Stretch Hood Azaltılan elektrik tüketimi Önceki modellerimize oranla %40. Küçültülen ebatlar Maliyetli fabrika alanından avantaj. Azaltılan

Detaylı

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 TÜM YIL BOYUNCA KESİNTİSİZ KONFOR. Yeni Daikin Emura duvar tipi klima ünitesi, mühendislik harikası ileri teknolojinin, simgesel

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

VAKUM PAKETLEME VE DiLiMLEME MAKiNALARI

VAKUM PAKETLEME VE DiLiMLEME MAKiNALARI VAKUM PAKETLEME VE DiLiMLEME MAKiNALARI 2 2006 yılında Lipovak Makine İmalat ve Ticareti olarak Melih GÜREŞ tarafından Adapazarı nda kurulmuştur sektörümüzde, güvenirliği ile tanınan seçkin bir yere sahiptir.

Detaylı

Giydirme Cephe Sistemleri

Giydirme Cephe Sistemleri Giydirme Cephe Sistemleri Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte

Detaylı

mayzen@mayzen.com.tr KURUMSAL Firmamız 1996 yılında Sn. ATAMAY ELLERGEZEN tarafından kurulmuştur. ATAMAY ELLERGEZEN Oyak Renault fabrikasının kuruluşunda bulunmuş, daha sonra otomotiv yan sanayinde birçok

Detaylı

Kaynatma kazanları - Promix

Kaynatma kazanları - Promix Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

Jokey Individual Tasarım ile Tüketiciyi Baştan Çıkarın.

Jokey Individual Tasarım ile Tüketiciyi Baştan Çıkarın. Jokey Individual Tasarım ile Tüketiciyi Baştan Çıkarın. Jokey Individual Ürününüzle dikkat çekin Satış başarınızı katlayın. Ürününüz için özel olarak tasarlanmış benzersiz bir ambalaj tüketiciyi kendine

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

BULAŞIKHANE. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + Durulama 2 hızlı. Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler

BULAŞIKHANE. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + Durulama 2 hızlı. Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler BULAŞIKHANE Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler BULAŞIK MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + 2 hızlı Gövde, şase,panel ve ısıtıcı boyler yüksek kaliteli paslanmaz çeliktir. Yıkama tankı otomatik

Detaylı

yapmakta ve yedek parça temini konusunda da destek sağlamaktadır.

yapmakta ve yedek parça temini konusunda da destek sağlamaktadır. All In Makine olarak 35 yılı aşkın tecrübemizle tüm sıvı gıdalarınız için anahtar teslimi yeni nesil ya da eski versiyon dolum hatları kurmakta, mevcut hatlarınızın bakımını yapmakta ve gerektiğinde yedek

Detaylı

Mikrotek A.Ş. kendi üretimi olan DC motor sürücü panoları ile haddehane sektöründe PLC ve bilgisayar destekli otomasyon çözümleri üretmektedir.

Mikrotek A.Ş. kendi üretimi olan DC motor sürücü panoları ile haddehane sektöründe PLC ve bilgisayar destekli otomasyon çözümleri üretmektedir. Mikrotek Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2827 sokak No:28/3 1.Sanayi Sitesi 35110 İ Z M İR TÜRKİYE Tel:90-232-458 92 73 Fax:90-232-433 74 78 E-mail:info@mikrotek.com Internet:www.mikrotek.com GİRİŞ Mikrotek

Detaylı

PRES BESLEME SİSTEMLERİ

PRES BESLEME SİSTEMLERİ PRES BESLEME SİSTEMLERİ ADRES Esenşehir Mah.Muradiye Sok. No:56/A ümraniye- istanbul TEL: (0216) 540 67 06 Faks: (0216) 540 67 07 TEL: (0535) 434 44 96 TEL: (0532) 223 74 55 pressline@outlook.com PRESSline

Detaylı

Gıdaya Temas Eden Geri Dönüştürülmüş Plastik Ambalajların Üretiminde Otomatik Ayrıştırma Makinelerinin Kullanımı

Gıdaya Temas Eden Geri Dönüştürülmüş Plastik Ambalajların Üretiminde Otomatik Ayrıştırma Makinelerinin Kullanımı S+S Separation and Sorting Technology GmbH Metal Separatörleri Renk Separatörleri Ayrıştırma Sistemleri Gıdaya Temas Eden Geri Dönüştürülmüş Plastik Ambalajların Üretiminde Otomatik Ayrıştırma Makinelerinin

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr çözüm üretiyoruz... Hakkımızda 2012 yılında endüstriyel otomasyon sektöründe yenilikçi ve kaliteli

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 401. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 401. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR WHT 401 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 401 METAXDOOR WHT 401 S METAXDOOR WHT 401 D METAXDOOR WHT 401

Detaylı

Shop Floor Automation

Shop Floor Automation Shop Floor Automation Üretim Yönetimi ve Takibi Depo Yönetimi ve Takibi BOM Tanımları ve Kontrolü Üretim Hattı Kontrol ve Yönlendirme Operatör Kontrol ve Yönlendirme İş Emri Yönetimi ve Takibi Otomatik

Detaylı

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş HİKAYEMİZ Robcell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş, 2017 yılında Bursa da robotik ve mühendislik sektöründe faaliyete başladı. Teknoloji bir fikir değil, fikri elde etme yoludur dedik ve

Detaylı

Kaliteli ve yüksek verim sağlayan, soğutmalı AC motorlar ile Ekstruderlerde yüksek kapasite ve mükemmel performans.

Kaliteli ve yüksek verim sağlayan, soğutmalı AC motorlar ile Ekstruderlerde yüksek kapasite ve mükemmel performans. EKSTRUDER TÜRKÇE NT grubu Plastik Ekstruderler proses uygulamalarına bağlı olarak 3 farklı seride dizayn edilmiştir. NTB Basic, NTE Extra ve NTV Degazaj serisi ekstruderler, yüksek kalite ve optimum verimlilikte

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa VISIC620 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC620 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Başyapıtlar. Piacere & Piacere Touch

Başyapıtlar. Piacere & Piacere Touch Başyapıtlar Piacere & Piacere Touch Keyif & Ağır Başlılık Barista Kahve Kültürü. Mükemmel bir Latte macchiato mu istersiniz, yoksa mükemmel bir espresso mu? Milano da Baristo da olduğu gibi ya da sadece

Detaylı

Güvenle Geleceğe Taşır.

Güvenle Geleceğe Taşır. Güvenle Geleceğe Taşır HAKKIMIZDA KARAMAN DORUK MÜHENDİSLİK ENERJİ SİSTEMLERİ Makina Mühendisi Ali GÜRBÜZ tarafından 2010 yılında kurulmuştur. İlk faaliyetlerini mekanik tesisat sistemlerinin projelendirilmesi

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

GRAPHIC AND DESIGN YAYINCILIK. Creative Design

GRAPHIC AND DESIGN YAYINCILIK. Creative Design GRAPHIC AND DESIGN YAYINCILIK Creative Design GRAPHIC AND DESIGN YAYINCILIK Grafik Tasarımda İhtiyacınızı Biliyoruz, Sizin için tasarlıyoruz... 1 Bizi Yakından Tanıyın 2 3 Profesyonel Fotoğraf Çekimlerimiz

Detaylı

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi Lindab Seamline TM Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi KOLAY UYGULANIR, ÇEVRE DOSTU, UZUN ÖMÜRLÜ ÇATI Lindab 2 Seamline Sonsuz seçenekler sunan bir çatı sistemini seçin; Lindab Steel Sweden inşaat sektöründe

Detaylı

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz?

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? İstanbul Genel Müdürlük Emek Mahallesi, Ordu Caddesi No: 49 34785 Sancaktepe - İstanbul Tel: 444 34 26 Eskişehir Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 14.

Detaylı

Ankastre Ürünler.

Ankastre Ürünler. Ankastre Ürünler www.kumtel.com 2018 / 1 Ürün Kataloğu İçerik Ankastre Fırınlar & Setler A6SF2 (DDT) Serisi A6SF2 (DT) Serisi A6SF2 (MT) Serisi A6S2 Serisi 3-8 9-12 13-22 23-28 Ankastre Ocaklar 0 4 OAVC

Detaylı

Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 DUSTHUNTER SB30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip DUSTHUNTER SB30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ

AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ MONTAJ, IŞLEME VE TEST IÇIN Transferler, yerleştirme istasyonları ve durdurucular gibi işlevlerin tümü elektriklidir. IIoT ile kullanıma

Detaylı