MODE MEDİKAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MODE MEDİKAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ"

Transkript

1 MODE MEDİKAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2014

2 implantolojinin yeni nesil KA litesi implantka.com 2008 Yılında sanayici ve akademisyen birlikteliği ile kurulan Mode Medikal Dental Implant KA ürünleri, uluslararası düzeyde birçok bilimsel ve klinik çalışmalarının tamamlanması sonucunda ülkemiz dışında birçok ülkeye ihraç edilmektedir.

3 implantolojinin yeni nesil KA litesi MODE MEDİKAL, çalışmalarını 1969 yılından bu yana dünyanın ileri gelen teknolojilerine sahip markalarıyla çalışan, otomotiv, beyaz eşya, savunma sanayi, inşaat, medikal ve yan sanayi sektörlerine yönelik üretim teknolojileri makinaları konusunda faaliyet gösteren şirketler topluluğuna bağlı bir kuruluştur. Hizmet kalitesi ve üstün başarılarından ötürü birçok uluslararası ödül sahibi olan Mode Medikal şirketler grubunun 45 yıl önce üretmiş olduğu takım tezgahları günümüzde hala aktif olarak güvenle çalışmaktadır.

4 implantolojinin yeni nesil KA litesi İdeal Matkap Fabrikası Hadımköy İstanbul Yıl önce ürettiğimiz makinalar sanayide hala tıkır tıkır çalışıyor

5 implantolojinin yeni nesil KA litesi Grup Şirketlerimiz yurtiçi ve uluslararası birçok ödüle layık görülmüştür.

6 implantolojinin yeni nesil KA litesi İmplantolojide 25, sanayide 45 yıllık Tecrübe ve Güvenin Mükemmel İş Birlikteliği Dental İmplant KA ürünleri, İmplantoloji konusunda 25 yıllık tecrübesi olan İstanbul Üniversitesi Ağız Diş Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. A. Bülent Katiboğlu ve Mode Medikal Endüstriyel Tasarım Bölümü ortak çalışmalarıyla tasarlanmıştır. Mode Medikal, organizasyon yapısını akademisyen ve mühendis işbirliği çatısı altında toplamış ve Dişhekimliği Fakültelerinde uzun yıllar implantoloji konusunda araştırmalar, uygulama ve çalışmalar yapmış öğretim üyelerinden oluşan bir danışma ve araştırma grubu ile çalışmalarına başlamıştır.

7 TASARIM gücümüzü tecrübemizle tasarladık

8 Üretim Teknolojisi Son Teknoloji CNC Hatları Mode Medikal bünyesinde endüstriyel tasarım mühendislerince 3D CAD-CAM yazılımlı son teknoloji ve 13 eksen hareket kabiliyetine sahip tam otomatik çalışabilen CNC (Bilgisayar Kontrollü Makine) hatlarla üretim yapmaktadır. Son model CNC takım tezgahları hatlarımız Avrupa ve Amerika global implant üretim tesislerinde bulunan modern üretim teknolojisi ile aynı özellik ve niteliktedir Üretim Kapasitemiz ; - İmplant Set : adet - Protetik Set : adet - Cerrahi Set : adet

9 Üretim Teknolojisi Mode Medikal tüm ürünleri periyot sisteminden farklı %100 Kalite Kontrol prosesinden geçmektedir. Özellikle her implant ürünü 4 farklı kalite kontrole tabi tutulmaktadır. Genelde üretim sürecinde periyodik numuneler belli sayılar aralığında 30~100adet/1snumune) alınarak kalite durumları denetlenir, olası hata giderilir ve raporlanır.

10 Üretim Teknolojisi Standartları Aşan SAF SU Teknolojisi Dünya genelinde implant üretim esnasında makineler içinde kesme yağı kullanılırken, Dental İmplant KA ürünlerinin üretiminde kesinlikle kesme yağı kullanılmaz. Tesisimizdeki CNC makinelerde, bakteriyel oluşumları engelleyen deiyonize saf su kullanılarak üretim yapılmaktadır. Üretim anında hemen yıkanmayan ürünlerin yüzeyinde yapışkan reçine gibi bir hal alan kesme yağını implant ürünlerinin üzerinden gerçek anlamda tamamen ayrıştırarak temizlemek zor bir süreçtir. Yüzeyden tam olarak temizlenmeyen kesme yağı, osseointegrasyonu olumsuz yönde etkiler.

11 Üretim Teknolojisi Kaliteli KALİTE KONTROL Mode Medikal kalite kontrol departmanı dünyanın en üstün teknolojisi ve yeteneklerine sahip 0,1 micron hassasiyetlerinde ölçüm yapabilen lazer ve optik kontrol cihazlarına sahiptir. Mode Medikal Kalite Kontrol Departmanı Dünya Markaları Cihaz ve Ekipmanlar ile donatılmıştır.

12 Üretim Teknolojisi Japon Mitutoyo CNC Ölçüm ve Kalite Kontrol Makinası CNC üretim öncesi ve sonrası dijital mikroskop cihazları ile kontrol edildikten sonra tüm ürünler CNC Ölçüm Makinası ile 0,1micron hassasiyetinde %100 ölçü kontrolü yapılmaktadır. Japon Tam otomatik 3 Eksen 0,1mikron CNC Ölçüm Cihazı

13 Üretim Teknolojisi Kalitemizden EMİNİZ. Her üretim prosesi sonrası ürünlerimiz %100 oranında kontrol edilmektedir. Clean Room Anodizasyon Kontrol Pürüzlülük Kontrol Son Kontrol Yüzey Kalitesi Kontrolü Ra Porozite Kontrolü

14 Üretim Teknolojisi Mode Medikal uluslararası ISO standartlarda Dinamik Yorulma testini yapan cihazlarla ürünlerini sürekli test yaparak günlük raporlamaktadır.

15 Üretim Teknolojisi Dental İmplant KA Cerrahi Setleri ve Protetik Ürünleri Mode Medikal tarafından üretilmekte olup frez boy seviyeleri ve ürün kodları perfore fiber lazer marker ile işaretlenmektedir.

16 Üretim Teknolojisi Mode Medikal uluslararası standartlarda tasarlanmış yüzey işlem laboratuvarlarında yüksek steril niteliğinde proseslerle çalışmaktadır.

17 Üretim Teknolojisi Mode Medikal mühendisleri tarafından tasarlanan ve üretilen CNC Color Anodizing otomatik renklendirme hattından çıkan Renk Kodlu ürünler sayesinde hekime avantaj ve konfor sunulmaktadır.

18 Üretim Teknolojisi CNC Micro-Blasting Technology Mode Medikal mühendisleri tarafından geliştirilen CNC yüzey morfoloji ve ölçüm cihazı tam otomatik el değmeden implantların yüzey Ra morfolojisini ve ölçüm değerlerini analiz eden bir makine ile kontrol edilir. CNC micro-blast prosesi sayesinde implant pürüzlülük değerleri ve morfolojisi değerleri sürekliliği garanti altına alınmıştır. Bu sistem sayesinde tüm implantlar Ra garantili ambalajlanmaktadır.

19 Üretim Teknolojisi Mühendislik HARİKASI Mode Medikal mühendisleri tarafından geliştirilen CNC yüzey morfoloji ve ölçüm cihazı tam otomatik el değmeden implantların yüzey Ra morfolojisini ve ölçüm değerlerini analiz eden bir makine ile kontrol edilir. Dünyada bir ilk olan bu cihaz, yüzey prosesleri tamamlanmış olan implantları CNC ortamında otomatik olarak yükleyerek özel kamera ve yazılımlar sayesinde Ra pürüzlülük morfolojisi değerlerini ve son implant ölçülerini kontrol edebilmektedir. Bu sistem sayesinde tüm implantlar Ra garantili ambalajlanmaktadır.

20 Üretim Teknolojisi Uluslararası Validasyon Sertifikalı CLEAN ROOM İleri teknoloji otomasyon hatları ile yüksek osseoentegrasyon özellikli yüzey işlemleri gerçekleştirilen ürünler, validasyon sertifikalı steril temiz oda (Clean Room) şartlarında paketlenmektedir. İmplant KA üretimi son prosesi olan ambalajlama işlemleri özel solüsyonlu ultrasonik yıkama, otoklav sterilizasyonu, ambalaj öncesi son kalite kontrol, sleeve vakumlu ambalajlama sonrası Gamma Işını ile sterilizasyona sevki sonrası ürün depolama yine temiz oda içinde stoklanır.

21 İnnovatif, Yenilikçi, TEKNOLOJİK İnnovatif Yenilikçi Tasarımcı Müşteri Odaklı Esnek Hızlı Çözümcü Sürekli Stoklu Dinamik

22 Yetenekli ve Kaliteli» Uluslararası standartlarda almış olduğumuz kalite belgeleri ile %100 kontrollü üretim» Dünyanın en kaliteli üreticileri ile partner hammadde/ürün tedariki.» İmplant sektörü için ihtiyaç duyulan her türlü üretimi yapabilen yetenek ve kabiliyette mühendislik

23 Zengin ÇEŞİTLİ İmplantoloji uygulamasında ihtiyaç duyulan her çeşit vaka için çözüm ortağı. 100 ün üzerinde implant, 200 ün üzerinde protetik ürün

24 BİLİMSEL» AR-GE çalışmaları TÜBİTAK ve KOSGEB» Test ve Analiz Raporları : Test ve analiz raporu» Bilimsel Yayınları : Tamamlanmış ve Devam eden Ulusal ve uluslararası, Bilimsel çalışma ve yayın» Kongre Katılımı: Yurtiçi ve uluslararası kongre katılımı» Bilimsel Eğitimleri :

25 Akademik Dokunuş Prof. Dr. A. Bülent KATİBOĞLU İlk 500 uygulamanın 2. yıl takiplerinde başarı oranı yüzde 99 un üzerindedir. Mode Medikal, organizasyon yapısını akademisyen ve mühendis işbirliği çatısı altında toplamış ve Dişhekimliği Fakültelerinde uzun yıllar implantoloji konusunda araştırmalar, uygulama ve çalışmalar yapmış öğretim üyelerinden oluşan bir danışma ve araştırma grubu ile çalışmalarına başlamıştır. Dental İmplant KA ürünleri, İmplantoloji konusunda 25 yıllık tecrübesi olan İstanbul Üniversitesi Ağız Diş Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. A. Bülent Katiboğlu ve Mode Medikal Endüstriyel Tasarım Bölümü ortak çalışmalarıyla tasarlanmıştır. Prof. Dr. A. Bülent KATİBOĞLU, global markaların 20 yılı aşkın bir süre senior fellow ve danışmanı olarak Türkiye de implantoloji elçiliğini yapmıştır.

26 Endüstriyel Tasarım Yeni Jenerasyon Endüstriyel Tasarımlar Dental İmplant KA üniversite akademisyenleri tarafından her aşaması en ince detaylarıyla projelendirilmiş bir tasarım zinciridir.

27 Bilimsel Kadro Durmadan Çalışıyoruz AR-GE ve bilimsel çalışmalar adına çalışan Dental İmplant KA akademisyen kadrosu ulusal ve uluslararası birçok bilimsel yayın gerçekleştirilmiştir.

28 LİDER Mode Medikal 2013 yılında İMPLANTDER Dental İmplant Sanayici ve İşadamları Derneği ni kurarak sektörün ileri gelen temsilcilerini aynı çatı altında toplamayı başarmıştır.

29 HEDEFLERİ OLAN Mode Medikal, en kısa zamanda dünyanın en büyük 50 üretici firma listesinde olacak şekilde planlarını tamamlamış ve hedelerine ulaşmak için durmadan çalışmaktadır.

30 Güvenilir Mode Medikal, ürünlerini dişhekimlerinin uygulamasında tıpkı 45 yıl olduğu gibi güven ve kaliteli bir hizmet anlayışıyla garanti etmektedir. ürünlerimizin bir ömür arkasındayız

31 Yaygın ve Koordine Mode Medikal Dental İmplant KA ürünleri 2008 yılından günümüze Klinik Uygulamaları, Bilimsel Yayınlar, Test ve Analiz Raporları, Eğitim Çalışmaları ile birlikte ülkemizde ve dünyanın 25 ülkesinde tercih edilmektedir. DÜNYANIN 25 ÜLKESİNDE TÜRKİYE nin her köşesinde satış ve servis hizmeti İstanbul Üniversitesi Hacettepe Üniversitesi Yeditepe Üniversitesi Atatürk Üniversitesi Aydın Üniversitesi Erciyes Üniversitesi Dicle Üniversitesi Medipol Üniversitesi Almanya İngiltere İsveç Hollanda Hırvatistan Ukrayna Katar Suudi Arabistan Azerbaycan İran Makedonya Tacikistan Yemen Macarista

32 Dünyada Bilinen Üretici Third Wave Dental Institute DENTAL IMPLANTOLOGY NEWS, INFORMATION & EDUCATION SCIENTIA IPSA POTENTIA EST Implant Statistics Mode Medikal, ADB California THIRD WAVE DENTAL INSTITUTE tarafından yapılan implant üreticileri istatistik çalışmasında dünyanın 213 markası içinde yer almıştır ve enstitü tarafından yayınlanmıştır. Number of implant companies: 213 Total number of world countries: 196 Number of countries manufacturing implants: 24 Percentage of countries manufacturing implants: 12.25% DENTAL IMPLANTOLOGY NEWS, INFORMATION & EDUCATION

33 işimizi çok iyi biliyoruz ve ekliyoruz Dünyanın 25 ülkesinde olduğu gibi kullandıkça Farklarımızı hissedeceksiniz Sanayide 45, İmplantolojide 25 Yıllık Tecrübe ve Güvenin Mükemmel İş Birlikteliği implantka.com

34 İmplantolojinin her adımında özellikliyiz 45 Yıllık Tecrübe implantka.com

Tarihçe. since 2008. Tecrübeli, Güvenilir, Kurumsal

Tarihçe. since 2008. Tecrübeli, Güvenilir, Kurumsal Tarihçe since 2008 Tecrübeli, Güvenilir, Kurumsal Tarihçe Mode İmplant Sistemleri Yarım Asırlık Tecrübe ve Güvenin Eseridir. İbrahim Akyüz İbrahim Akyüz İbrahim Akyüz 1965 1975 1980 1965 İDEAL MAKİNA Takım

Detaylı

ETKİNLİKLER FUARLAR KONGRELER EĞİTİMLER

ETKİNLİKLER FUARLAR KONGRELER EĞİTİMLER FUARLAR KONGRELER EĞİTİMLER FUARLAR KONGRELER EĞİTİMLER MODE MEDİKAL, Dişhekimleri Odası, Üniversiteler ve özel toplantılar gerçekleştirerek ürünlerimizin farkları ve çeşitli implantoloji konularında Study

Detaylı

VİDA TUTUCULU RESTORASYON ÇÖZÜMLERİ TEK ANAHTAR İLE YÜKLEME MODE İMPLANT TÜM PROTETİK ÜRÜNLERİ TEK TİP ANAHTAR İLE YÜKLENEBİLMEKTEDİR.

VİDA TUTUCULU RESTORASYON ÇÖZÜMLERİ TEK ANAHTAR İLE YÜKLEME MODE İMPLANT TÜM PROTETİK ÜRÜNLERİ TEK TİP ANAHTAR İLE YÜKLENEBİLMEKTEDİR. DOĞAL GÖRÜNÜMLÜ ESTETİK VİDA TUTUCULU SİMAN DESTEKLİ OVERDENTURE RESTORASYON ÇÖZÜMLERİ RESTORASYON ÇÖZÜMLERİ RESTORASYON ÇÖZÜMLERİ TEK ANAHTAR İLE JUST DRIVE D E S I G N E D B Y YÜKLEME SCREW DRIVER MODE

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kurumsal; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde tamamı kapalı olan 800m² alana

Detaylı

Hakkımızda. Yönetim Sistemi Lojistik. Yönetim Sistemi IAS ERP» Sertifikalarımız ISO 9001-2008» AQAP 2110»

Hakkımızda. Yönetim Sistemi Lojistik. Yönetim Sistemi IAS ERP» Sertifikalarımız ISO 9001-2008» AQAP 2110» 2 3 Hakkımızda 3E Elektro Optik Sistemler, 3E EOS, savunma sanayinde belirlediği hedefler doğrultusunda, ülkemizin ihtiyaç duyduğu yurtdışı kaynaklı ana ürün ve alt malzemeleri yurt içinde üretmek ve geliştirmek

Detaylı

MODE DENTAL IMPLANT SYSTEM Titanium Made in USA

MODE DENTAL IMPLANT SYSTEM Titanium Made in USA 1 Titanyum Tercihinde Dünya Lideri Markası 2 Dünya Devlerinden Titanyum Kalitesi James Carpenter tarafından 1889 yılında Amerika Birleşik Devletleri nde kurulan Carpenter Dynamet Holding 125 yılda metal

Detaylı

uzun vadeli çözüm ortağınız

uzun vadeli çözüm ortağınız Firma Sunumu uzun vadeli çözüm ortağınız 2015 Ozay Dokum www.ozaydokum.com 1 Kısa Bilgi - 1.200 tonun üzerinde yıllık kapasite - 25 yıldan fazla üretim tecrübesi - 10.000 m 2 lik üretim tesisi - 100 çalışan

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM 2 HAKKIMIZDA Ankara Ostim OSB de 1990 yılında kurulan Yeter Makina, talaşlı imalat amacıyla kurulduktan kısa bir süre sonra parça üretimi ve mekanik sistem üretimine

Detaylı

Hüseyin DURMAZ Yönetim Kurulu Başkanı

Hüseyin DURMAZ Yönetim Kurulu Başkanı Durmazlar Makina Durmazlar Headquarter /Bursa-Turkey Hüseyin DURMAZ Yönetim Kurulu Başkanı Video_2005 20. BTYK Toplantısı 15 Aralık 2009, Ankara Şirket Profili BURSA Ataevler Fabrikası BURSA Başköy Fabrikası

Detaylı

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman Güçlü Hedefler İçin Her Zaman OTOMOTİV SANAYİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA İMALATÇILARI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE KLİMA SANAYİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK PANO VE TABELA İMALATÇILARI RAF VE RAF AKSESUAR İMALATÇILARI

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

MODE DENTAL IMPLANT SYSTEM

MODE DENTAL IMPLANT SYSTEM MODE DENTAL IMPLANT SYSTEM 2 MODE DENTAL IMPLANT SYSTEM 3 Kemik Dostu HA Kalsiyum Fosfat Morfolojisi Hydroxyapatite Calcium Phosphate CaP Kasiyum-Fosfat seramikler HA Hidroksiapatit ve TCP Trikalsiyum

Detaylı

KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş.

KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. GİRİŞ HAKKIMIZDA MARKALAR ve ÜRÜN GRUPLARI GLOBAL FAALİYET AĞI VE PAZAR KONUMU ÖDÜLLER SERTİFİKALAR KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK GİRİŞ Sora Grup firmalarından

Detaylı

TASARIM KALIP. www.anot.com.tr PLASTİK

TASARIM KALIP. www.anot.com.tr PLASTİK TASARIM KALIP PLASTİK TASARIM KALIP PLASTİK ENJEKSİYON GRUPLAMA ve TAMPON BASKI TASARIMDAN - SEVKİYATA TÜM SÜREÇLERDE YANINIZDAYIZ Anot, 1982 yılında endüstriyel otomasyon alanında faaliyete başlamış olup,

Detaylı

uzun vadeli çözüm ortağınız

uzun vadeli çözüm ortağınız Firma Sunumu uzun vadeli çözüm ortağınız 2016 Ozay Dokum www.ozaydokum.com 1 Tarihçe 1993 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2007 2012 2014 2015 Izmir de 400 m 2 lik bir atölyede, Öz-Ay kamlok ve çabuk bağlantı

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

AR-GE ÇALIŞMALARI ÇALIŞMALARI ENDÜSTRİYEL TASARIM AR-GE ÇALIŞMALARI MALZEME AR-GE ÇALIŞMALARI BİYOMEKANİK AR-GE ÇALIŞMALARI

AR-GE ÇALIŞMALARI ÇALIŞMALARI ENDÜSTRİYEL TASARIM AR-GE ÇALIŞMALARI MALZEME AR-GE ÇALIŞMALARI BİYOMEKANİK AR-GE ÇALIŞMALARI AR-GE ÇALIŞMALARI ENDÜSTRİYEL TASARIM AR-GE ÇALIŞMALARI MALZEME AR-GE ÇALIŞMALARI BİYOMEKANİK AR-GE ÇALIŞMALARI YÜZEY MORFOLOJİ AR-GE ÇALIŞMALARI AR-GE ÇALIŞMALARI SEM Scanning Electron Microscope ÇALIŞMALARI

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

mayzen@mayzen.com.tr KURUMSAL Firmamız 1996 yılında Sn. ATAMAY ELLERGEZEN tarafından kurulmuştur. ATAMAY ELLERGEZEN Oyak Renault fabrikasının kuruluşunda bulunmuş, daha sonra otomotiv yan sanayinde birçok

Detaylı

Baykal Makine Tanıtım Sunumu

Baykal Makine Tanıtım Sunumu Baykal Makine Tanıtım Sunumu İçindekiler Kurumsal Yapı Markalar, Global Faaliyet Ağı ve Pazar Konumu Teknoloji ve Yenilikler Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kurumsal Yapı Logo-Type Hakkımızda Misyonumuz Vizyonumuz

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES INFOGROUP olarak,1991 yılından beri elektronik ürünler pazarında, profesyonel ses ürünleri konusunda Dünya nın en önemli mühendislik/tasarım firmaları ile Türkiye

Detaylı

: Durmayan üretimin sırrı. Bergman Gülsün SICK Türkiye A.Ş. 13.11.2013

: Durmayan üretimin sırrı. Bergman Gülsün SICK Türkiye A.Ş. 13.11.2013 : Durmayan üretimin sırrı Bergman Gülsün SICK Türkiye A.Ş. 13.11.2013 Sunucu : Bergman Gülsün : Teknik Müdür : 16 yıl @ SICK : İletişim : : Tlf : (216) 528 50 00 / 5032 : Gsm : (532) 343 83 15 : E-mail

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 2 7 Ekim 2012

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 2 7 Ekim 2012 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 2 7 Ekim 2012 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1.ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.2.ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK

Detaylı

MODE DENTAL IMPLANT SYSTEM

MODE DENTAL IMPLANT SYSTEM 2 3 MODE IMPLANT UNIPACK 4 MODE IMPLANT UNIPACK 5 Mode Medikal Dental İmplant ambalajdan implant transferi ve yüklemesi aşamasında alışkanlıklarınızı değiştirmeyen çözümler sunar. Raşet, Anguldurva ve

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

Neden Makina Takım? Makina Takım kuruluşundan itibaren Kesici Takımlar pazarında lider firmadır. Güçlü yönlerimiz;

Neden Makina Takım? Makina Takım kuruluşundan itibaren Kesici Takımlar pazarında lider firmadır. Güçlü yönlerimiz; Yatırımcı Sunumu 1 İçindekiler 1. Neden Makina Takım? 2. Kurumsal Hedefler 3. Genel Bilgiler 4. Ortaklık Yapısı 5. İştirakler 6. Yönetim Kurulu Üyeleri 7. Kurumsal Geçmiş 8. Ürünler 9. Üretim 10. Yurtiçi

Detaylı

LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU

LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU LEV-KA KURUMSAL HAKKIMIZDA 1976 yılında Bursa da kurulan Levent Kalıp (LEV-KA), profesyonel hizmet ve yönetim anlayışı ile faaliyet gösterdiği sektörün, önde gelen, örnek ve

Detaylı

data M Roll Form Teknoloji partneriniz

data M Roll Form Teknoloji partneriniz data M Roll Form Teknoloji partneriniz YAZILIM BÖLÜMÜ COPRA RF ve COPRA FEA RF: Uzun yıllar boyu diğer CAD yazılımlarını kullanan bir metal şekillendirme firması neden COPRA RF ve COPRA FEA RF kullanmaya

Detaylı

High Precision Parts Manufacturing

High Precision Parts Manufacturing Hakkımızda Yenilikçi ve çağdaş bir yapıyla müşteri memnuniyetini ilke edinen Artekmak, 1984 yılında İzmir de faaliyete geçmiştir. Yaklaşık 30 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesi ile Otomotiv, Medikal, Havacılık,

Detaylı

ultra hafif kompozit silindirler

ultra hafif kompozit silindirler ultra hafif kompozit silindirler YENİLİKÇİ ÜRÜN Ürünlerimizin yenilikçiliği, çok hafif kompozit silindirler konusundaki uzun yılar süren araştırma ve geliştirme çalışmalarının sonucudur. Üretim prosesi,

Detaylı

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Hoş Geldiniz Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Merhaba MEGA Hakkında Ürünlerimiz Servis Ekibi Demir-Çelik Uygulamaları K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s

Detaylı

TÜRKİYE NİN DEBRİYAJI

TÜRKİYE NİN DEBRİYAJI TÜRKİYE NİN DEBRİYAJI www.ufcotomotive.com www.ufcotomotive.com UFC DEBRİYAJ U.F.C., 2005 yılında Türkiye nin en önemli sanayi kentlerinden biri olan Bursa da kurulmuştur. Faaliyetine otomotiv yan sanayi

Detaylı

KİMYA MÜHENDİSLİĞİ. Kimya Mühendisleri;

KİMYA MÜHENDİSLİĞİ. Kimya Mühendisleri; KİMYA MÜHENDİSLİĞİ Kimya mühendisliği; temel olarak kimya bilimi ile matematik, fizik, biyoloji, çevre, kalite ve ekonomi bilimlerini kullanarak proses tasarlayabilen ve önemli endüstriyel, teknolojik

Detaylı

SİNOP ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU

SİNOP ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU SİNOP ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU GENEL GÖRÜNÜM GENEL BİLGİLER Sinop Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, 02.11.2001 tarihinde 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 2880 sayılı kanunla değişik 7/d 2 maddesi

Detaylı

MESA MAKINA. Since 1979 MESA MAKİNA DÖKÜM GIDA SAN.TİC.A.Ş. Since 1979

MESA MAKINA. Since 1979 MESA MAKİNA DÖKÜM GIDA SAN.TİC.A.Ş. Since 1979 MESA MAKİNA DÖKÜM GIDA SAN.TİC.A.Ş. Tarihçe KURULUŞ Mehmet Tekelioğlu KENDI BÜNYESİNDE İLK DÖKÜM ISO 9001:2000 BVQI TARAFINDAN ISO TS 16949 BVQI TARAFINDAN OTOMATİK DÖKÜM HATTI İLE ÜRETİM OHSAS 18001:

Detaylı

PROMOSYON SHOW 2018 DEĞERLENDİRMESİ

PROMOSYON SHOW 2018 DEĞERLENDİRMESİ PROMOSYON SHOW 2018 DEĞERLENDİRMESİ Kurumsal Tanıtım Sektörü Büyüme Vizyonunu Sürdürüyor! Sağladığı istihdam ve katma değer ile Türk Ekonomisine destek veren promosyon sektörü, yurt dışına açılma ve ihracatı

Detaylı

Ürün Geliştirme. Oğuz ALTAY Satış Direktörü

Ürün Geliştirme. Oğuz ALTAY Satış Direktörü Ürün Geliştirme Oğuz ALTAY Satış Direktörü 3 Boyutlu Teknolojiler Mühendislik ve Simülasyon 20 Yılı aşkın tecrübe Yurtiçi ve yurtdışında 4 ofis Teknoloji uygulama merkezleri 50 nin üzerinde Personel ISO

Detaylı

içten dışa sizi yansıtır!

içten dışa sizi yansıtır! içten dışa sizi yansıtır! 2014 ürün kataloğu index Hakkımızda Kare- Dikdörtgen Oval Yuvarlak............ 2 3-8 9-12 13-16 Hakkımızda Hakkımızda Türkiye'nin ve Avrupa'nın lider ambalaj üreticilerinden

Detaylı

Enti Grup Katalog

Enti Grup Katalog www.enti.com.tr pazarlama@enti.com.tr Enti Grup Katalog www.entilazer.com ENTİ ARGE İCRA EDER. ENTİ PROJE OLUŞTURUR. ENTİ İMALAT YAPAN BİR FİRMADIR. 2006 yılında Ankara da kurulmuş olan Enti Mühendislik;

Detaylı

Ali AKDAĞ. .Tekstüre İplikçiliği.Makine Dinamiği.Proje Danışmanı.Bitirme Ödevi Danışmanı.Proje Dersi Danışmanı

Ali AKDAĞ. .Tekstüre İplikçiliği.Makine Dinamiği.Proje Danışmanı.Bitirme Ödevi Danışmanı.Proje Dersi Danışmanı Ali AKDAĞ İŞ TECRÜBESİ 2013 Eylül - Halen İşveren ve adresi İş alanı ve sektör Görev ve sorumlulukları Çukurova Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Ders Görevi.Yapay Lifler.Tekstüre İplikçiliği.Makine Dinamiği.Proje

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Gürçelik Sunum 2017 Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Ürünler Toplam Kalite Yönetimi Hakkımızda

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış

DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış 1 Tarihçe ve Gelişim 1935 te Atatürk ün direktifiyle kurulan Paşabahçe, o dönemde başlatılan el imalatı üretimini bugün Türk «Camcılık» geleneğinin de yaşatılması

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

Ali Rıza KILIÇ Merkezi Tedarik Direktörü. 24 Kasım 2017 ADANA

Ali Rıza KILIÇ Merkezi Tedarik Direktörü. 24 Kasım 2017 ADANA 04.01.2626 Ali Rıza KILIÇ Merkezi Tedarik Direktörü 24 Kasım 2017 ADANA ORGANİZASYON YÖNETİM KURULU İÇ DENETİM BAŞKANLIĞI GENEL MÜDÜR MALİ YÖNETİM GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞI KURUMSAL HİZMETLER GENEL MÜDÜR

Detaylı

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz?

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? testo Saveris Retail Chain: kalite yönetiminizde izlenebilirlik ve maksimum verimlilik için dijital çözüm. Kalite yönetiminizi bugün nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Detaylı

9. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI

9. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 9. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 26-29 Eylül 2013 tarihleri arasında organize edilen ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye

Detaylı

TALAŞLI İMALAT & OTOMAT MAKİNA ve MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ.

TALAŞLI İMALAT & OTOMAT MAKİNA ve MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. TALAŞLI İMALAT & OTOMAT MAKİNA ve MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. ISO 9001:2008 ISO 9001:2008 HAKKIMIZDA KALİTE KONTROL BİZ KİMİZ? Atakan ÇAPCI - Genel Müdür Faaliyetlerine 2009 yılında başlamış olan firmamız, Talaşlı

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

data M Roll Form Teknoloji partneriniz

data M Roll Form Teknoloji partneriniz data M Roll Form Teknoloji partneriniz YAZILIM BÖLÜMÜ COPRA RF ve COPRA FEA RF: Uzun yıllar boyu diğer CAD yazılımlarını kullanan bir metal şekillendirme firması neden COPRA RF ve COPRA FEA RF kullanmaya

Detaylı

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir A HOŞGELDİNİZ Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir Egsan Egzoz Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Otomotiv sektörünün talebi olan egzoz sistemleri üretimini yapmak için 1989 da kuruldu.

Detaylı

Madoors. Innovative Engineering. Page 1

Madoors. Innovative Engineering. Page 1 Madoors Innovative Engineering Page 1 Biz Madoors uz Dünya Bizim Güvende Madoors, Türkiye de ve yurt dışında ürün çeşitlemesiyle her geçen gün referans sayısını artıran bir kuruluş olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

HAKKINDA. Teknolojik araştırma ve yenilik Servizi OSPEDALIERI nin en çok önem verdiği özelliklerinden bir tanesidir.

HAKKINDA. Teknolojik araştırma ve yenilik Servizi OSPEDALIERI nin en çok önem verdiği özelliklerinden bir tanesidir. EOS, dünyaca ünlü İtalyan hijyen ve sağlık şirketi Servizi OSPEDALIERI (SO) ve üretim, ihracat, ithalat gibi konularda Türkiye nin öncü medikal firması Ertunç Özcan ın ortak girişimidir. EOS hastanelere

Detaylı

DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç

DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç Detectomat firmasının da içinde bulunduğu JOB Group un Yönetim kurulu başkanı Eduard J. Job, 1968 yılında Minimax AG

Detaylı

TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI

TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI Sektörlerindeki ürünlerin, en son teknolojik gelişmelerin, dünyadaki trendlerin ve son uygulamaların sergilendiği, 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında

Detaylı

Nr. 514, September 2014 Neslihan Sargut nsargut@isravision.com +90 (212 ) 285 9745

Nr. 514, September 2014 Neslihan Sargut nsargut@isravision.com +90 (212 ) 285 9745 Yapay görme ile kalite sürekli denetim altında Yapay görme teknolojilerinin üretim dünyasına iki büyük faydayı birarada sunduğunu söyleyen ISRA Vision Vistek Genel Md. Yardımcısı Serkan Çakır, "Her üretimin

Detaylı

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır.

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır. E N D Ü S T R İ Y E L Y A L I T I M D A Ç Ö Z Ü M O R T A Ğ I N I Z HAKKIMIZDA Formplast 1991 yılından bu yana, yarı mamul olarak ithal ettiği yalıtım malzemeleri ve yapışkanları kendi tesislerinde müşterilerin

Detaylı

Würth Industrie Service

Würth Industrie Service 2015 2015 Würth Industrie Service Würth Industrie Service - TR Alipaşa Mahallesi Uluğbey Caddesi Silivri - İstanbul Tel: 0090 212 716 52 00 Faks: 0090 212 716 52 25 info@wurth-industrie.com.tr www.wurth-industrie.com.tr

Detaylı

Burak Boru, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti. Fatih Güneş tarafından yazıldı.

Burak Boru, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti. Fatih Güneş tarafından yazıldı. Burak Boru, ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) alanında etkin ve entegre bir iş organizasyonu sağlayan ve iş süreçlerindeki verimliliği artıran IFS Uygulamaları nı tercih etti. Burak Boru, IFS Uygulamaları

Detaylı

Kazandıran Güç. BRILASE Lazer Güç Kaynağı

Kazandıran Güç. BRILASE Lazer Güç Kaynağı Kazandıran Güç BRILASE Lazer Güç Kaynağı Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle konusunda dünyadaki lider üreticilerden

Detaylı

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız Kalıp üretiminde güvenilir ortağınız Çeliğe şekil veriyoruz Standart kalıp ürünlerinde lider konuma yükselmiş olan Meusburger, yüksek kalitede standart parça üreterek 10.000 i aşan kalıpçı ile çalışmaktadır.

Detaylı

TDM BUMESH TARIM MAKİNALARI TECHNICS.

TDM BUMESH TARIM MAKİNALARI TECHNICS. BUMESH TECHNICS & TDM TARIM MAKİNALARI Tamamen Kendi Mühendislerimiz Tarafından Dizayn Edilen BALYA MAKİNASI MARKASI UTM UTM TARIM MAKİNALARI A.Ş. 2014 yılında, kurucuları ve personelinin uzun yıllara

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

TAKIM TEZGAHLARI 2016 YILI İSTATİSTİK RAPORU

TAKIM TEZGAHLARI 2016 YILI İSTATİSTİK RAPORU TAKIM TEZGAHLARI YILI İSTATİSTİK RAPORU ŞUBAT 7 GİRİŞ Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD), yılından bu yana, imalat sanayisinin temel üretim araçlarından olan takım tezgahlarının, tamamlayıcı

Detaylı

Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com.

Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com. w w w. s k - c w. c o m Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com.tr VIG Metal, alüminyum ve magnezyum gibi haf

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü 1 TARİHÇE Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü, Türkiye' de Tarım Makinaları alanında

Detaylı

HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI

HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI Formula SAE Formula SAE, Uluslararası Otomotiv Mühendisleri Derneği (Society of Automotive Engineers) tarafından

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMA KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN

Detaylı

... Ağustos 2009, İstanbul - MİKRON S, IFS ile DAHA DİNAMİK. Ekmeğini taştan çıkartan Mikron S, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti

... Ağustos 2009, İstanbul - MİKRON S, IFS ile DAHA DİNAMİK. Ekmeğini taştan çıkartan Mikron S, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti MİKRON S, IFS ile DAHA DİNAMİK Mikron S, ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) alanında etkin ve entegre bir iş organizasyonu sağlayan ve iş süreçlerindeki verimliliği artıran IFS Uygulamaları nı tercih etti.

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24 27 Nisan 2014 KONMAK 2014 KONELEX 2014 İSKON 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24 27 Nisan 2014 KONMAK 2014 KONELEX 2014 İSKON 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24 27 Nisan 2014 KONMAK 2014 Konya 11. Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Delme, Kesme, Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri, Hidrolik ve Pnömatik Fuarı KONELEX 2014

Detaylı

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği Bölümü. Polimer Nedir?

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği Bölümü. Polimer Nedir? Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği Bölümü Polimer Nedir? Monomer olarak adlandırılan basit moleküllerin kimyasal bağlarla bağlanması sonucu oluşan yüksek molekül ağırlıklı maddelerdir.

Detaylı

KABLO VE TELLER. Hazırlayan Tolga TAYLAN 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi

KABLO VE TELLER. Hazırlayan Tolga TAYLAN 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi KABLO VE TELLER Hazırlayan Tolga TAYLAN 2006 T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi KABLO ve TELLER GTİP:8544 TÜRKİYE DE ÜRETIM VE DIŞ TİCARET Üretim Kablo ve teller

Detaylı

IDC Savunma Sanayii. Antikor tabanlı tanımlama sistemleri birçok üstün özellikler sahiptir. Yüksek hassasiyette ve kısa sürede hızlı sonuç üretme.

IDC Savunma Sanayii. Antikor tabanlı tanımlama sistemleri birçok üstün özellikler sahiptir. Yüksek hassasiyette ve kısa sürede hızlı sonuç üretme. IDC Savunma Sanayii Biyolojik Tabanlı Tanımlama Sistemleri Antikor tabanlı tanımlama sistemleri, biyolojik madde ve mikroorganizmaların tespitinde sayısal ve ayırt edici sonuçlar ile ortamda bulunan biyolojik

Detaylı

DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış 2015

DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış 2015 DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış 2015 Tarihçe ve Gelişim 1935 te Atatürk ün direktifiyle kurulan Paşabahçe, o dönemde başlatılan el imalatı üretimini bugün Türk «Camcılık» geleneğinin de

Detaylı

" En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..! " Ürünlerimiz

 En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..!  Ürünlerimiz " En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..! " Ürünlerimiz Hakkımızda Firmamız 2013 yılı Haziran ayında Mehmet Yeşil Greentech Kesici Takımlar Şahıs firması olarak

Detaylı

iplasma PLAZMA-OXY KESİM

iplasma PLAZMA-OXY KESİM iplasma PLAZMA-OXY KESİM 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant presler

Detaylı

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş.

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. Sektörünün lider kuruluşu VİKO 1980 yılında kurulmuş olup, İstanbul Sancaktepe'de 60.000 metrekare kapalı alanda

Detaylı

Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu

Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu 2 BAŞARI GÜVEN TECRÜBE BİLGİ TEKNOLOJİ Plast Eurasia İstanbul Avrasya Plastik Sektörünün Buluşma Noktası T 10 Salon 98.000 m2 S Avrasya nın En Büyüğü SAYISAL

Detaylı

Araştırma Geliştirme Ltd. Şti. - Firma Tanıtım Sunumu -

Araştırma Geliştirme Ltd. Şti. - Firma Tanıtım Sunumu - Araştırma Geliştirme Ltd. Şti. - Firma Tanıtım Sunumu - Şubat 2013 Hakkımızda Firma Profili Ekip Faaliyet Alanları Firma Profili Hakkımızda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı nın 2012 Teknogirişim Sermaye

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

Özel Projeler Seri üretim için yüksek hassasiyetli makineler.

Özel Projeler Seri üretim için yüksek hassasiyetli makineler. Seri üretim için yüksek hassasiyetli makineler. Global powerhouse local solution provider. baykal.com.tr Daha güçlü Daha esnek bükümler. Kurulduğu 1950 yılından bu yana metal sac işleme makineleri konusunda

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

GAZ EKİPMANLARI ÜRÜN KATALOĞU KALİTE GÜVEN HİZMET

GAZ EKİPMANLARI  ÜRÜN KATALOĞU KALİTE GÜVEN HİZMET GAZ EKİPMANLARI www.hawox.com ÜRÜN KATALOĞU KALİTE GÜVEN HİZMET İÇİNDEKİLER HAWOX NEDİR? 1 ALEV TUTUCULAR 2 TORTU TUTUCULAR 3 4 5 6 7 8 HAKKIMIZDA 1965 TEN BERİ ALANINDA TEK 1965 ten beri kurulmuş olan

Detaylı

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız EIK, yüksek performanslı amfibi ekskavatör ve çeşitli toprakta hareket eden modeller için kaliteli ataşmanlar tasarlama ve üretme konusunda uzmanlaşmış isimlerden

Detaylı

Silis Kumunun Yolculuğu

Silis Kumunun Yolculuğu Güvenilir ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile bugünlere gelen Çeliktaş gelecekte daha da ileri gitmek için çalışıyor. Kalitesinden asla ödün vermeyen Çeliktaş güçlü ve güvenilir yapısıyla

Detaylı

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ.

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. 1992 yılında 70m2 lik bir alanda iki kardeşin girişimiyle faaliyetlerine başlayan Alba Kalıp, bugün 20,000 m2 si kapalı olmak üzere toplam

Detaylı

5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık

5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık 5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık 2017 Ana Sponsor FUAR SONUÇ RAPORU Sağlık ve Sosyal Alanda Kalite

Detaylı

Üniversite Sanayi Đşbirliği. Teknopark. Uluslarası işbirlikler. Teknoloji Transferi. Teknoloji Đşbirliği. Kuluçka-Ön Kuluçka

Üniversite Sanayi Đşbirliği. Teknopark. Uluslarası işbirlikler. Teknoloji Transferi. Teknoloji Đşbirliği. Kuluçka-Ön Kuluçka Temel Araştırma Üniversite Sanayi Đşbirliği Ürün Odaklı ARGE Ticari Ürün Geliştirme Üniversite - Akademisyenler -Öğrenciler -Mezunlar -Araştırma Merkezleri -Laboratuarlar Teknopark Uluslarası işbirlikler

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

KALİTE BELGELERİMİZ GOST LPCB BAŞOĞLU KABLO

KALİTE BELGELERİMİZ GOST LPCB BAŞOĞLU KABLO Sertifika Kataloğu Biz Kimiz? Başoğlu Kablo ve Profil Sanayi ve Tic. A.Ş. 1980 yılından beri faaliyet gösteren, kazandığı deneyim ile hem ulusal hem de uluslararası alanda söz sahipliği yapan sektöründe

Detaylı

HAKKIMIZDA; MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ DEĞERLERİMİZ. ROLLBLIND CLEANING Profesyonel Temizlik Hizmetleri

HAKKIMIZDA; MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ DEĞERLERİMİZ. ROLLBLIND CLEANING Profesyonel Temizlik Hizmetleri HAKKIMIZDA; 1998 de Sancak Halı Yıkama Olarak Kurulan Firmamız sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, ROLLBLIND CLEAN- ING markasıyla siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. Firmamız

Detaylı