CNC DİK İŞLEME MERKEZİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "CNC DİK İŞLEME MERKEZİ"

Transkript

1 CNC DİK İŞLEME MERKEZİ TEKNİK ÖZELLİKLER CNC Dik İşleme Merkezi Elemanları X ekseni hareketi: En az 800 mm Y ekseni hareketi: En az 400 mm Z ekseni hareketi :En az 450 mm İş mili hızı minimum dev/dk, motor gücü en az 10 kw, iş mili koniği BT40 a uygun olmalıdır. İş mili devir sayısı, minimum devir sayısı ile maksimum devir sayısı arasında istenilen değerde kademesiz olarak ayarlanabilmelidir. İş mili motoru AC servomotor olmalıdır. Eksen Hızları X,Y hızlı hareket : En az 25 m/dk Z hızlı hareket: En az 20 m/dk Kesme hızları:1-10 m/dak (aralığında) Eksenler AC servo motorlarla tahrik edilmiş olacaktır. Takım Magazini (Otomatik Takım Değiştirici): standart kollu tip Takım Sayısı : en az 24 adet Maksimum takım çapı mm arasında olmalıdır. Maksimum takım boyu mm arasında olmalıdır. Hassasiyet değerleri: Değer girme hassasiyeti: Minimum 0,001 mm Tekrarlama hassasiyeti: Maksimum 0,005 mm Pozisyonlama hassasiyeti tam boyda: Maksimum 0,008 mm -Soğutma donanımı olmalıdır. -Pnömatik Ünite bulunmalıdır. -Çalışma Basıncı 4-8 bar aralığında olmalıdır. CNC DİK İŞLEME MERKEZİ NİN GENEL ÖZELLİKLERİ Tezgahlabirliktekullanılanprogramlamasistemleriveözelişlemleriaçıklayankitapçıkved okümanlarıbulunmalıdır.

2 Firma, CNC DİK İŞLEME MERKEZİ NE ait, programlamailetezgahtakullanılanhidrolik, mekanik, elektrik, elektronikdevreelemanlarınınvemalzemelerininparçalistelerinigösterirkitapvekatalogla rı Türkçe hazırlanmışbirşekildeteslimedilmelidir. Tezgahınyerinekurulumu, mekanik, elektrikveelektronikmontajıveyerindeilkçalıştırılması, bunlarlailgili her türlühazırlık (Şartel, kablo, soğutmasıvıları, yağlar vs.) firmatarafındanyapılmalıdır. CNC tezgâhınınmontajıveçalıştırılmasıesnasındaoluşabilecektadilatmalzemesive her türlügidersatıcıfirmayaaitolacaktır. Tezgahgövdesimonoblokdöküm, kızaklarsürtünmeli (hidrostatik) olmalıdır. KONTROL ÜNİTESİ ÖZELLİKLERİ İşletme program dili ve kontrol paneli TÜRKÇE veya İNGİLİZCE olmalıdır. Metrik programlama yapabilmelidir. ISO kodları ile programlanabilmelidir. Kontrol ünitesi CAD/CAM programları ile uygulama yapmaya uygun olmalıdır. Yazılan bir programı işletmeden önce, olabilecek mantıksal yazılım hatalarını kontrol edebilecek bir özelliği olmalıdır Yazılanbirprogramıistendiğindesatırsatır, istendiğindeseriolarakçalıştırmaseçeneğibulunmalıdır. Delikdelme, kılavuzveraybaçekmedöngüleriolacaktır. Kesici takımkompanzasyonuözelliğiolmalıdır. Mutlakveeklemeliprogramlama (Absolute, incremental) özelliğibulunacaktır. İlerleme mm/devir ve mm/dakika cinsinden seçilebilir olmalıdır. Kesici takım ömrü ve kesici takım uç aşınma telafisi özelliği olmalıdır. Tezgah mili her iki yönde dönebilme özelliğinde olmalı Kesici takım kimlik ve offset bilgilerinin bulunduğu sayfalar olacaktır. Programın işletilmesi esnasında, ekranda aktif olan program satırı, devir sayısı, koordinat değerleri (X,Y ve Z), ilerleme hızları gibi parametreler görüntülenebilmelidir. Acil durdurma butonu bulunmalıdır. İş parçası sıfır noktası tespit etme özelliği olmalıdır. Programiçerisindekoordinatkaydırmaözelliğiolmalıdır.

3 Veriaktarımınısağlayacak, USB veya Flash Kartgirişiolmalıdır. EMNİYET VE GÜVENLİK Kapı açıkken tezgah çalışmamalıdır. Voltaj değişmelerine karşı gerekli önlemler tezgahta alınmış olmalıdır. Makinanın hareketli kısımları iş güvenliği tüzüğüne uygun olarak koruma altına alınmış olmalıdır. Tezgahın sürgülü kapağı üzerindeki pencere kısmı saydam, dayanıklı ve darbelere karşı korumalı olmalıdır. TEZGAHA EK OLARAK 1 takım BT 40 Pens seti 1 takım M16 bağlama seti 1 adet Çekmeceli takım dolabı 1 er adet olmak üzere Çap 16, Çap 20, Çap 25, Çap 32 saplı tarama BDMT 11T308 kesiciuç 150 adet 1 er adet olmak üzere Çap 50, Çap 63, Çap 80, Çap 100 tarama kafa OFMT EN-GT PR830 kesiciuç 200 adet 1 er adetolmaküzere BT40-22, BT40-27, BT40-32 kombinemalafa 1 adet BT40-32 Weldon tutucu 1 adet 3 BG, 8 bar ve 200 ltdepoyasahiphavakompresörü Havşa matkabı, punta matkabı, HSS matkap seti olmalıdır. İlk çalıştırma için soğutma sıvıları bulunmalıdır. Merkezi yağlama vb. sistemler için gerekli olan yağlar tezgahla birlikte verilmelidir. MONTAJ ve İŞLETMEYE ALMA Tezgahın nakliyesi, montaj ve işletmeye alınması yüklenici firma veya ürünün yetkili servisleri tarafından yapılmalıdır. Tezgahın montaj ve işletmeye alınması için gerekli her türlü ekipman ve malzeme yüklenici firma veya ürünün yetkili servisleri tarafından karşılanmalıdır. Tezgah teslim edilene kadar tüm sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.

4 49 - ÇOK EKSENLİ DİNAMOMETRE VE AMPLİFİKATÖR SETİ TEKNİK ÖZELLİKLER Çok eksenli dinamometre ile birlikte aşağıdaki ekipmanlarında temin edilmesi gerekmektedir. 1) Dinamometre ve amplifikatör arasında bağlantı kablosu 2) Takım tutucu 3) Amplifikatör 4) Amplifikatörden bilgisayara bağlantı kablosu ve güç adaptörü 5) Veri toplama kartı 6) RS-232C / bilgisayar ile amplifikatör arasında bağlantı kablosu 7) USB/ RS-232C dönüştürücü 8) Yazılım Yukarıda yazılı olan cihaz ve ekipmanların teknik özellikleri aşağıda verilmektedir: Çok eksenli dinamometre 1) Dinamik kuvvet değişimlerini ölçebilecek yapıda piezoelektrik prensip ile çalışacaktır. 2) 3 eksende ölçüm yapabilecek, 2 plaka arasında önyüklenmiş 4 kuvvet sensöründen oluşacaktır. 3) Dinamometre paslanmaya, su sıçramalarına ve soğutma maddelerine karşı korumalı olacaktır. 4) Dinamometre, bağlantı kablosu ile birlikte en az IP67 koruma sınıfına sahip olacaktır. 5) Dinamometre ısı yalıtımlı olacaktır. 6) Dinamometrenin ölçüm aralıkları Fx ve Fy için ±5 kn, Fz için -5/+10 kn arasında olacaktır. 7) Dinamometre standart çalışma aralığının yanı sıra Fx ve Fy için ±0,5 kn, Fz için ±1 kn aralığında çalışabilecek şekilde kalibre edilmiş olacaktır. 8) Dinamometre sisteminin aşırı yük sınırı Fx ve Fy için ±7,5 kn, Fz için -7,5/+10 kn olmalıdır.

5 9) Dinamometre ve bileşenleri depolama ve taşımaya uygun olarak her türlü hava şartlarından, ulaşımdan ve mekanik titreşimlerden etkilenmeyecek şekilde ambalajlanacaktır. 10) Dinamometrenin ölçebildiği en küçük değer en fazla 0,01 N olacaktır. 11) Dinamometrenin doğal frekansı 3,5 khz olacaktır. 12) Dinamometre 0 ile 70 C arasında çalışabilecektir. 13) Dinamometre en fazla 150x170x70 mm ölçülerinde olacaktır. Dinamometre ve amplifikatör arasında bağlantı kablosu 1) Dinamometre kablosu, 3 eksende ölçüm için uygun ve en az 5m boyunda olacaktır. 2) Kablo paslanmaz çelik malzemeden yapılacaktır. 3) Kablo -5 ile +70 C arasında çalışabilecektir. Takım tutucu 1) Dinamometreye uygun takım tutucu temin edilecektir. Amplifikatör 1) Kuvvet sensörlerinden gelen sinyalleri (pc) yükseltmek ve analog sinyale dönüştürmek için bir amplifikatör temin edilecektir. 2) Amplifikatör, destek ayaklı masaüstü tip, göstergeli ve 4 kanallı olacaktır. 3) Tüm ayarlamaları kendi üstünde yapılabildiği gibi RS-232C kablo ile bilgisayardan da kontrol edilebilecektir. 4) Amplifikatör ± pc arasında değer okuyabilecektir. 5) Amplifikatör ±10 V çıkışlı olacaktır. 6) Amplifikatörün frekans cevabı en az 45 khz olacaktır. 7) Amplifikatör kalibrasyon sertifikalı olacaktır. 8) Amplifikatörün sapması (drift), 25 C sıcaklıkta en fazla ±0,05 pc/s, 50 C sıcaklıkta en fazla ±0,2 olacaktır. 9) Amplifikatör en az IP 40 koruma sınıfına sahip olacaktır.

6 10) Amplifikatör 0 ile 50 C arası sıcaklıkta çalışabilecektir. 11) Amplifikatör sisteminin garanti süresi, işletmeye alınma tarihinden itibaren 12 ay olacaktır. Bu süre içerisinde üretimden kaynaklanan hatalara karşı amplifikatör ve bileşenlerinde oluşabilecek arızaların onarımı, parça değişimi, her türlü işçilik ve yedek parçanın temini bedelsiz olarak satıcı firma tarafından gerçekleştirilecektir. Amplifikatör kablosu ve güç adaptörü 1) Amplifikatörle birlikte, bilgisayara veri aktarabilmek için en az 2m uzunluğunda kablo ve güç adaptörü temin edilecektir. Veri toplama kartı, RS-232C Kablo, USB Dönüştürücü ve Yazılım 1) Kuvvet sensörlerinden ölçülen değerleri kaydedebilmek için bir A/D veri toplama kartı ve yazılımı, bunlarla birlikte amplifikatör ve bilgisayar arasında veri akışı sağlayan RS-232C kablo ve bu kabloyu her bilgisayara bağlayabilmek için USB dönüştürücü temin edilecektir. 2) Sistem eş zamanlı olarak en az 8 kanaldan gelen ölçüm değerleri kaydedebilecektir. 3) Ölçüm değerleri gerçek zamanlı olarak gösterilebilecektir. 4) Ölçüm değerleri grafiksel ve nümerik olarak kaydedilebilecektir. 4) Tüm set ayarları diğer ölçümler için depolanabilecektir. 5) Sıcaklıktan kaynaklanan sapmalar kompanse edilebilecektir. 6) Sistem dizüstü bilgisayarla kullanılabilecektir. 7) ±1,25 V; ±2,5 V; ±5 V; ±10V ölçüm aralıklarında çalışabilecektir. 8) Örnekleme hızı 1 kanal aktifken örnek/saniye, 8 kanal aktifken örnek/saniye olacaktır. 9) Her ölçüm ayrı ayrı dokümante edilebilecektir. 10) Ölçümler Excel, DIAdem, LabVIEW, Matlab de görüntülenebilecek formatta kaydedilebilecektir YÜZEY PÜRÜZLÜLÜK ÖLÇÜM CİHAZI TEKNİK ÖZELLİKLER

7 1.1. Grafik ekran: Dedektör pozisyon göstergesi, batarya seviyesigöstergesi, parametre ve profillerin direkt gösterimi, direkt yazıcıya gönderme, LCD parlaklık ayarı olmalıdır Ekran Boyutu: en az 50x30mm farklı parametre ölçümü dakika içinde otomatik kapanma 1.5. Gösterge dilleri: İngilizce, Almaca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca,Hollandaca 1.6. RS-232 veri çıkışı PC veya Mini Printer TA-220'ye 1.7. Şarj edilebilir Li-Ion batarya 1.8. Ölçülen parametreler: Ra, Rz, Ry,Rq,Rt, Rp, Rmax, Rm, R3z, S, Sm, Sk,tp 1.9. Profiller: Birincil profil(p), Pürüzlülük profili (R), tp eğrisi (materyal rasyosumr) Profil kayıt büyütmesi: Vv: 200x x Vh: 20x50x Birim: μm/μinch 1.1. Ekran çözünürlüğü: 0.001μm/0.04μinch 1.2. Ölçüm aralığı: Ra, Rq: μm,rz, Ry, Rp, Rt, R3z, : μm, Sm, S: μm,tp: 1-100%(%Ry) Değerlendirme boyu: 1-5 CutOff Toplam hareket boyu: (1-5 CutOff) + 2 cutoff Dijital Filtreler: RC, PC-RC,GAUSSIAN, D-P Minimum ölçülebilir delik içi çapıve derinliği: Çap:6mm, Derinlik:15mm Hareket hızı: 1.0mm/s, Dedektör : TS100 Elmas, radyüs:5μm, Çalışma sıcaklığı: 5-45ºC Güç:Şarj edilebilir Li-Ion batarya,batarya kapasitesi: 1000mAh (>3000 ölçüm),şarj cihazı: 220V/50Hz,Boyutlar: 141x56x48mm,Ağırlık: 440g Teslim Şekli: Cihaz, Dedektör TS100, Dedektör için koruma kutusu, Test plakası Ra, Destek ayağı, Dedektör koruma başlığı,veri aktarım kablosu,software,tornavida, Şarj cihazı, Özel şifreli taşıma çantası. TEKNİK ÖZELLİKLER 51 - TERMAL GÖRÜNTÜLEME CİHAZI 1.1. Cihaz, -20 C ile +280 C sıcaklığa sahip, kızılötesi enerji dalgaları algılayarak, ısı yayınmını görüntü üzerinde renklendirme özelliğine sahip olmalıdır Cihaz, portatif yapıda olmalıdır 1.3. Cihazın kullanım menüleri Türkçe olmalı, toplam en az 15 dil seçim alternatifi olmalıdır Cihaz ile birlikte, cihazın 220 V AC şebeke elektriği ile çalıştırmasına ve eş zamanlı üzerindeki pili şarj etmeye olanak sağlayan, şarj adaptörü verilmelidir Cihaz ile birlikte taşıma çantası verilmelidir.

8 1.6. Termal görüntü için sahada, kullanıcı tarafından seçilebilir, tek nokta veya iki nokta sıcaklık hesaplama özelliği olmalıdır Ekranda görülen alandaki maksimum ve minimum değerler cihaz tarafından işaretlenebilmelidir Cihaz üzerinden, yansıyan sıcaklık-reflectedtemperature değeri girilebilmelidir 1.9. Cihazda 4 adet tanımlı malzeme için, ışık yansıtma katsıyısı-emisivite değeri olmalı, ayrıca bir tane, sahada kullanıcı tarafından değiştirilebilir özellikte kullanıcı tanımlı malzeme bulunmalıdır. 9 adet tanımlı malzeme ismi ve ışık yansıtma katsıyısıemisivite yazılım üzerinden değiştirilebilmelidir Cihazın, termal kameranın ekranı için görüntü çözünürlüğü, en az 320x240 piksel olmalıdır Cihazın, görüntü kaydı için, takılıp, çıkartılabilir özellikte standart SD kart yuvası olmalıdır. 2GB kapasiteye kadar SD kart ile çalışabilmelidir Cihazın termal duyarlılığı 80mK den düşük olmalıdır Cihazın pili, kolayca takılıp, çıkartılabilmeli. Sahada ek işleme gerek duyulmadan (tornavida gibi)değiştirilebilir yapıda olmalıdır Cihazın lensi kullanıcı tarafından değiştirilebilir yapıda olmalıdır Cihazın üzerinde 32 x 23 açılı lens olmalıdır Cihazın minimum odaklama mesafesi en az 10cm olmalıdır Cihazda gerçek görüntü çekimi için, dijital fotograf makinası olmalıdır. Gerçek görüntü çözünürlüğü en az 640x480 piksel olmalıdır Cihazın görüntü çekim opsiyonları olmalıdır. Bu opsiyonlar: Termal görüntü, Gerçek görüntü, Termal görüntü ve gerçek görüntü aynı anda, farklı kareler içinde Görüntü tipi seçimi (gerçek veya termal) kullanıcı tarafından seçilebilmelidir Görüntü tipi seçimi (gerçek veya termal) kullanıcı tarafından seçilebilmelidir Kullanıcı tarafından seçilmesi durumunda, termal görüntü ve gerçek görüntü aynı anda çekilebilmelidir Çekilen görüntülerin düzenli bir şekilde depolanabilmesi için, kullanıcı isteğine göre, klasör dizinleri oluşturulabilmelidir Çekilen görüntünün kayıt yeri, kullanıcı tarafından önceden oluşturulmuş klasörler arasından seçilebilmeldir Cihaz yazılımı üzerinden izoterm değerleri girilerek belirtilen aralık farklı renkle işaretlenebilmelidir Cihazın bilgisayar bağlantısı USB arayüz ile gerçekleştirilmelidir Görüntünün netliği manüel olarak cihaz üzerinden ayarlanabilmelidir Cihaz menüsü ve yazılım Türkçe olmalıdır.

9 1.27. Cihaz ile birlikte raporlama özellikli bilgisayar programı verilmelidir. Yazılım, aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır: Termal görüntü üzerindeki her noktanın sıcaklık hesabı yapılabilmelidir Kullanıcı tarafından istenen nokta işaretlenebilmeli ve işaretlenen noktanın sıcaklığı hesaplanabilmeli, hesaplanan sıcaklık için yorum yazılabilmelidir Termal görüntüdeki en yüksek ve en düşük sıcaklık belirtilmeli. Bu değerler kullanıcı tarafından değiştirilebilir yapıda olmalıdır Termal görüntü üzerindeki sıcaklık limit değerleri seçilebilmeli ve kullanıcı tarafından seçilen renge göre işaretlenmelidir Termal görüntünün paleti değiştirilebilir yapıda olmalıdır Termal görüntü için, ışık yansıtma katsıyısı-emisivite değeri değiştirilebilir özellikte olmalıdır Termal görüntü için, ışık yansıtma katsıyısı-emisivite değeri termal görüntünün sadece seçilebilen, belli bir bölümü için farklı bir değer olarak ayarlanabilmelidir Termal görüntü için yansıyan sıcaklık-reflectedtemperature değeri girilebilmelidir üncü maddede belirtilen modda çekim yapılması durumunda, gerçek görüntü ve termal görüntü aynı anda ekrana getirilmeli, bunun için ayrıca bir işlem yapılmamalıdır Yazılımın raporlama modunda, 24üncü maddede belirtilen modda çekim yapılması halinde, gerçek ve termal görüntü yanyana yerleştirilmeli, firma ve çekim yapanın ismi girilebilmeli, firma logosu yapıştırılabilmeli, değerlendirme ve problem için ayrı açıklama bölümleri olmalıdır Rapor ismi kullanıcı tarafından belirlenebilmeli ve pdf uzantılı olarak kaydedilmelidir EN normu ile uyumlu raporlama yapabilmelidir Kullanıcı tarafından termal görünrü üzerinde çizilmiş bir bölge veya çizgi üzerindeki sıcaklık dağılımı, grafiksel olarak alınabilmelidir Termal görüntü üzerinde izotermler oluşturulabilmelidir Cihaz ile ilgili ayarlar, yazılım üzerinden yapılabilmelidir KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇÜM CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.1. Cihazın ölçüm aralığı mikron arası olmalıdır 1.2. Cihaz metal yüzeyler üzerindeki kaplama kalınlığını ölçmelidir Cihazın RESET özelliği ile fabrika ayarlarına dönebilmelidir Cihaz toz su yağ gibi olumsuz koşullara karşı dayanıklı olmalıdır Cihazın probu aşınmaya karşı dayanıklı olmalıdır Cihazın kemer klipsi olmalıdır 1.7. Cihazın şok emici koruyucu lastik kılıfı olmalıdır Cihazın NIST izlenebilirliği gösteren kalibrasyon belgesi dahil olmalıdır.

10 1.9. Cihazın doğru ölçüm için sıcaklık kompanzasyon özelliği olmalıdır Cihazın Parlak veya karanlık ortamlar için ayarlanabilir kontrast özelliği olmalıdır Cihazın ağırlığı maksimum 140 gramı geçmemelidir. ( piller hariç ) Cihazın ebatları en az 137x61x28 mm geçmemelidir Kalibrasyon için plastik levhaları olmalıdır.

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

Sentil Mastarları. Kod No. Diş Mastarları Kod No. Diş Tipi Yaprak Adedi. Radius Mastarları. Kod No. Radius (mm) Yaprak Adedi

Sentil Mastarları. Kod No. Diş Mastarları Kod No. Diş Tipi Yaprak Adedi. Radius Mastarları. Kod No. Radius (mm) Yaprak Adedi MASTARLAR Sentil Mastarları Boyutları (mm) Yaprak Uzunluğu Yaprak Adedi MC851-108 0.03 1.00 mm 100 8 MC851-113 0.05 1.00 mm 100 13 MC851-120 0.05 1.00 mm 100 20 MC851-220 0.05 1.00 mm 200 20 Diş Mastarları

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera]

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] [PCE-TC 9] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

Kullanım Klavuzu Titreşim Ölçer PCE-VT 2700S

Kullanım Klavuzu Titreşim Ölçer PCE-VT 2700S Kullanım Klavuzu Titreşim Ölçer PCE-VT 2700S Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 23/09/2016 İçindekiler 1 Güvenlik notları... 3 2 Özellikler... 3 3 Sistem açıklaması... 4 3.1 Yapıt... 4 3.2 Teslimat içeriği...

Detaylı

Teknik Katalog [Pirometre]

Teknik Katalog [Pirometre] Teknik Katalog [Pirometre] [PCE-TC 32] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

MarTest. Hassas Yoklayıcılar

MarTest. Hassas Yoklayıcılar GENEL BİLGİLER Modeller Standart Ekstra Uzun Uç Ölçüm aralığı Analog saat stili Skala Değerleri Hassasiyet f ges f e f u f t f w metrik S ±, mm,1 mm 13 µm 1 µm 3 µm µm 3 µm SG ±, mm,1 mm 13 µm 1 µm 3 µm

Detaylı

Termal kamera. We measure it. testo 885 profesyonel, çok yönlü ve hassas termografi. www.testteknik.net. Dedektör boyutu 320 x 240 piksel

Termal kamera. We measure it. testo 885 profesyonel, çok yönlü ve hassas termografi. www.testteknik.net. Dedektör boyutu 320 x 240 piksel We measure it. Termal kamera testo 885 profesyonel, çok yönlü ve hassas termografi Dedektör boyutu 320 x 240 piksel SuperResolution teknolojisi 640 x 480 piksel Termal duayarlılık < 30 mk Döndürülebilen

Detaylı

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] [MK350S] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [MK350S] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Osiloskop]

Teknik Katalog [Osiloskop] Teknik Katalog [Osiloskop] [OX 7204] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

Basınç ölçüm cihazları

Basınç ölçüm cihazları Basınç ölçüm cihazları Gaz ve su tesisatları için testo 312-2 testo 312-3 testo 312-4 HPA BAR C www.testo.com.tr testo 312-2 / testo 312-3 Gaz ve su tesisatları için basınç ölçüm cihazları testo 312-2

Detaylı

Cnc Divizör. Türkiye Mümessili.

Cnc Divizör. Türkiye Mümessili. Cnc Divizör Türkiye Mümessili 2 KOMATECH Tapping Center Tezgahları MADE IN KOREA KT 420 KT 420 Eksen Hareketleri (X,Y,Z) (mm) 560x420x300mm İş Mili Koniği Spindle Devri (dev/dk) BT 30 10.000rpm/Direct

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU.

ÜRÜN KATALOĞU. ÜRÜN KATALOĞU CNC PANTOGRAF TEZGAHLARI GT 4535 6 Takım magazin Takım ölçme probu 30000/40000 dev/dk ve built-in iş mili GT 6060 12 Takım magazin Takım ölçme probu 30000 dev/dk ve built-in iş mili Teknik

Detaylı

YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ YENİLENEBİLİR ENERJİ LABORATUVARINA ALINACAK DENEY SETLERİ ŞARTNAMELERİ YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Genel Açıklamalar Deney setindeki tüm parçaların; en az 2(iki) yıl garantisi ve en az

Detaylı

Dijital manifold serisi: Soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümler için ideal! testo 550, 557 ve 570

Dijital manifold serisi: Soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümler için ideal! testo 550, 557 ve 570 Dijital manifold serisi: Soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümler için ideal! testo 550, 557 ve 570 testo 550, testo 557, testo 570 testo 550 testo 557 testo 570 Dijital manifold testo 550 - Soğutma

Detaylı

PANÇ PRES. ermaksan.com.tr

PANÇ PRES. ermaksan.com.tr PANÇ PRES ermaksan.com.tr PANÇ PRES PANÇ PRESLER CNC SERVO & ELEKTRİK TARET PANÇ PRES ETP-S Daha Hızlı, Daha Hassas, Daha Çevreci... 4 Servo-Elektrik vuruş sistemi ton ve 0 ton güç seçenekleri 6 saca kadar

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE 2006K

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE 2006K ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE 2006K-120470 No lu Proje Kapsamında temin edilecek olan TARLA-2016TSDN018 teknik sartname dökünanı numarası ile verilen Universal Torna

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE DPT2006K-120470 No lu Proje Kapsamında temin edilecek olan TARLA- 2016TSDN022 teknik sartname döküman numarası ile verilen CNC Dik İşlem

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLD300-T3L Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici

İçerik. Ürün no.: MLD300-T3L Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici Ürün no.: 66002200 MLD300-T3L Çok ışınlı güvenlik verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar 1 / 8 Ürün

Detaylı

Sıcaklık/nem ölçüm. We measure it. testo 645 Endüstriye uygun yüksek doğrulukta sonuç veren ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

Sıcaklık/nem ölçüm. We measure it. testo 645 Endüstriye uygun yüksek doğrulukta sonuç veren ölçüm cihazı. www.testo.com.tr Sıcaklık/nem ölçüm cihazı testo 645 Endüstriye uygun yüksek doğrulukta sonuç veren ölçüm cihazı ±1 %RH yüksek doğrulukta nem ölçümü %RH 2 adet prob girişi Sıcaklık, bağıl nem ve basınçlı hatlarda çiğleşme

Detaylı

BASINÇ, SICAKLIK, DEBİ ÖLÇÜMÜ VE RAPORLAMA

BASINÇ, SICAKLIK, DEBİ ÖLÇÜMÜ VE RAPORLAMA HİDROLİK SİSTEMLERİN BASINÇ, SICAKLIK, DEBİ ÖLÇÜMÜ VE RAPORLAMA SİSTEMLERİ Kullanım amaçları Her türlü mobil ve endüstriyel hidrolik uygulamalarda pompaların, valflerin iş elemanları silindirler ve hidromotorların

Detaylı

1-)ÖZELLİKLER 2-)TEKNİK ÖZELLİKLER

1-)ÖZELLİKLER 2-)TEKNİK ÖZELLİKLER 1-)ÖZELLİKLER *Bu ölçüm cihazı DIN,ASTM ve BS standartlarına uyduğu gibi IOS-2178 ve ISO-2360 standartlarınında tüm koşulları sağlayarak laboratuar ve zor koşullarda kullanılabilir. *F Tipi probe manyetik

Detaylı

Fark basınç ölçüm. We measure it. testo 526 Tüm basınç aralıkları için uygundur. www.testo.com.tr

Fark basınç ölçüm. We measure it. testo 526 Tüm basınç aralıkları için uygundur. www.testo.com.tr Fark basınç ölçüm cihazı testo 526 Tüm basınç aralıkları için uygundur Sıcaklık kompanzasyonlu fark basınç sensörü, 0... 2000, cihaza entegre Sıcaklık ve basıncı ölçmek üzere kullanılan farklı probların

Detaylı

Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı]

Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı] [PCE-UTU 30] Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLD500-T3 Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici

İçerik. Ürün no.: MLD500-T3 Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici Ürün no.: 66501200 MLD500-T3 Çok ışınlı güvenlik verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar 1 / 7 Teknik

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLD500-T1L Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici

İçerik. Ürün no.: MLD500-T1L Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici Ürün no.: 66502000 MLD500-T1L Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge

Detaylı

Doküman Satın Almak İçin IBAN No:TR240001000014483027195001 (Dokuman ücreti: 50,00 TL)

Doküman Satın Almak İçin IBAN No:TR240001000014483027195001 (Dokuman ücreti: 50,00 TL) Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi CNC Dik İşleme Merkezi Cihazı Alimi işine ilişkin olarak isteklilerden fiyat teklifi alınmak suretiyle 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 3/f maddesine görepazarlık usulü

Detaylı

İçerik. Ürün no.: RSL410-M/CU405-2M12 Güvenlik lazer alan tarayıcı

İçerik. Ürün no.: RSL410-M/CU405-2M12 Güvenlik lazer alan tarayıcı Ürün no.: 53800206 RSL410-M/CU405-2 Güvenlik lazer alan tarayıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar Uyarılar

Detaylı

Teknik Katalog [Makina Analiz Cihazı]

Teknik Katalog [Makina Analiz Cihazı] [PCE-VM 25] Teknik Katalog [Makina Analiz Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC500T EX2 Güvenlik ışık perdesi verici

İçerik. Ürün no.: MLC500T EX2 Güvenlik ışık perdesi verici Ürün no.: 68040312 MLC500T30-1200-EX2 Güvenlik ışık perdesi verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

Basınç Kalibratörleri Basınç Pompaları & Referanslar

Basınç Kalibratörleri Basınç Pompaları & Referanslar founded Basınç Kalibratörleri Basınç Pompaları & Referanslar Basınç Pompaları + Referanslar = Basınç Kalibratörü Kompakt - Hassas - Özgür! PM ve PC serisinden havalı ve hidrolik basınç kalibratörleri test

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC500T14-450/V Güvenlik ışık perdesi verici

İçerik. Ürün no.: MLC500T14-450/V Güvenlik ışık perdesi verici Ürün no.: 68000134 MLC500T14-450/V Güvenlik ışık perdesi verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM metkon.com OTOMATİK, HASSAS YÜZEY FREZELEME CİHAZI SPECTRAL MM SPECTRAL MM, OES ve XRF numunelerinin otomatik olarak hazırlanması için tasarlanmıştır. En kısa

Detaylı

Teknik Katalog [Isı Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Isı Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Isı Ölçüm Cihazı] [PCE-TC 31] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

45 Yıllık İşviçre Tecrübesi FUAR KAMPANYASI. Geçerlilik Tarihi: 01.03.14-31.12.14

45 Yıllık İşviçre Tecrübesi FUAR KAMPANYASI. Geçerlilik Tarihi: 01.03.14-31.12.14 45 Yıllık İşviçre Tecrübesi FUAR KAMPANYASI Geçerlilik Tarihi: 01.03.14-31.12.14 2014 IP 67 KORUMALI DİJİTAL KUMPASLAR S_Cal PRO & 129,50 910.1502.14 µ S_Cal PRO m DIN 862 Ağır işler için IP67 Koruma.

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC500T14-900H/A Güvenlik ışık perdesi verici

İçerik. Ürün no.: MLC500T14-900H/A Güvenlik ışık perdesi verici Ürün no.: 68016109 MLC500T14-900H/A Güvenlik ışık perdesi verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

SALUTRON D1 : BOYA VE KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

SALUTRON D1 : BOYA VE KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU SALUTRON D1 BOYA ve KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN MARKA : BOYA VE KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI : SALUTRON MODEL : D 1 Firma : MEP TEKNİK ELEKTRİK TİC. LTD. ŞTİ. Adres

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME Ergonomik tasarlanan yüksek kaliteli işlemler: Ürün gamı oldukça büyüktür ve size evde, bahçede ya da atölyede çalışmanıza yardım olacaktır. 142 9100 MAKET BIÇAĞI

Detaylı

GENEL BILGILER. Endüktif Dijital Komparatörler. Millimess. Dijital Komparatörler 6-2

GENEL BILGILER. Endüktif Dijital Komparatörler. Millimess. Dijital Komparatörler 6-2 62 Millimess. Dijital Komparatörler Millimess. Dijital Komparatörler GENEL BILGILER Endüktif Dijital Komparatörler 2000 Katalog sayfası 6 5 Ölçüm aralığı 1.8 mm Çözünürlük Değerleri mm / inç 0.0002 /.00001

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLD500-T2/A Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici

İçerik. Ürün no.: MLD500-T2/A Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici Ürün no.: 66501101 MLD500-T2/A Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge

Detaylı

KISMİ DEŞARJ CİHAZLARI

KISMİ DEŞARJ CİHAZLARI KISMİ DEŞARJ CİHAZLARI XDP-II Kısmi Deşarj Cihazı XDP-II cihazı kısmi deşarjla oluşan elektriksel alandaki hızlı değişiklikleri algılayarak hassas ölçümler yapar. Aynı zamanda izole ekipmanlardaki kısmi

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLD500-T4/A Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici

İçerik. Ürün no.: MLD500-T4/A Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici Ürün no.: 66501301 MLD500-T4/A Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge

Detaylı

Termal Kamera. We measure it. testo 885 profesyonel, çok yönlü ve hassas termografi. Dedektör boyutu 320 x 240 piksel

Termal Kamera. We measure it. testo 885 profesyonel, çok yönlü ve hassas termografi.  Dedektör boyutu 320 x 240 piksel Termal Kamera testo 885 profesyonel, çok yönlü ve hassas termografi Dedektör boyutu 320 x 240 piksel SuperResolution teknolojisi 640 x 480 piksel Termal duyarlılık < 30 mk Döndürülebilen ekran ve tutma

Detaylı

COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti

COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti, gerçek bir otomobildeki elektrik tesisatını incelemeye, oluşturulacak arızaları gözlemlemeye uygun yapıdadır. Tüm modüller

Detaylı

Teknik Katalog [Güç Analizörü]

Teknik Katalog [Güç Analizörü] Teknik Katalog [Güç Analizörü] [PCE-PA8000] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

İnfrared sıcaklık ölçüm

İnfrared sıcaklık ölçüm İnfrared sıcaklık ölçüm cihazı testo 830 Hızlı, temassız yüzey sıcaklık ölçümü Maks./min. değer gösterimi, temassız yüzey sıcaklığı ölçümü C Lazer ölçüm noktası işaretleyicisi ve daha uzun mesafelerde

Detaylı

Kullanım Klavuzu Makine Analiz Cihazı PCE-VT 2700S

Kullanım Klavuzu Makine Analiz Cihazı PCE-VT 2700S Kullanım Klavuzu Makine Analiz Cihazı PCE-VT 2700S Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 23/09/2016 İçindekiler 1 Güvenlik notları... 3 2 Özellikler... 3 3 Sistem açıklaması... 4 3.1 Yapıt... 4 3.2 Teslimat içeriği...

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC500T Güvenlik ışık perdesi verici

İçerik. Ürün no.: MLC500T Güvenlik ışık perdesi verici Ürün no.: 68000312 MLC500T30-1200 Güvenlik ışık perdesi verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

Mobil Güç Kalitesi Analizörleri İçin Aksesuarlar PQ-Box 100 & 150 & 200

Mobil Güç Kalitesi Analizörleri İçin Aksesuarlar PQ-Box 100 & 150 & 200 Mobil Güç Kalitesi Analizörleri İçin PQ-Box 100 & 150 & 200 12-2015 PQ-Box 100 & 150 & 200 Sayfa 1 Rogowski bobin seti (4 adet) Akım aralığı: 1A 3000A RMS; Ölçüm hatası: 1% Boyut: 61 cm ( 24 ) Çap = 194mm;

Detaylı

BASİT, HASSAS VE DÜŞÜK MALİYETLİ ÖLÇÜM. MILLIMESS SAATLİ KOMPARATÖRLER.

BASİT, HASSAS VE DÜŞÜK MALİYETLİ ÖLÇÜM. MILLIMESS SAATLİ KOMPARATÖRLER. Millimess. Dijital ve Analog Komparatörler BASİT, HASSAS VE DÜŞÜK MALİYETLİ ÖLÇÜM. MILLIMESS SAATLİ KOMPARATÖRLER. MILLIMESS ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden ulaşılabilir: www.mahr.com,

Detaylı

MCG-5XM. Ø600 mm BEŞİK TİPİ TABLALI 5 EKSENLİ DİK İŞLEME MERKEZİ. Üretici: Buffalo Machinery Co.,Ltd. / Tayvan

MCG-5XM. Ø600 mm BEŞİK TİPİ TABLALI 5 EKSENLİ DİK İŞLEME MERKEZİ. Üretici: Buffalo Machinery Co.,Ltd. / Tayvan MCG-5XM Ø600 mm BEŞİK TİPİ TABLALI 5 EKSENLİ DİK İŞLEME MERKEZİ Üretici: Buffalo Machinery Co.,Ltd. / Tayvan Türkiye yetkili satıcısı: ÇELİK MAKİNA TİCARET A.Ş. İMES Sanayi Sitesi, A-Blok, 101 Sokak, No.11,

Detaylı

Dijital manifold serisi: testo 550, 557 ve 570

Dijital manifold serisi: testo 550, 557 ve 570 01_08 5/31/11 2:45 PM Page 1 Gelecek için hazırız Tüm soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümleriniz için ideal! Dijital manifold serisi: testo 550, 557 ve 570 01_08 5/31/11 2:46 PM Page 2 Dijital

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC500T IP Set güvenlik sensörü verici

İçerik. Ürün no.: MLC500T IP Set güvenlik sensörü verici Ürün no.: 544006 MLC500T14-1200-IP Set güvenlik sensörü verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Sıfıra Yakın Sensör Sapması Sarf Malzeme Yok Hareketli Parça Yok MLSS (Aktif Çamur), RAS (Geri Devir), WAS (Atık Aktif Çamur) Ölçümleri

Detaylı

ÖLÇÜMLERİNİZ HASSASLIK İSTER. MARTEST İSE ZATEN ÇOK HASSASTIR.

ÖLÇÜMLERİNİZ HASSASLIK İSTER. MARTEST İSE ZATEN ÇOK HASSASTIR. -. Salgı Saatleri ve Temaslı Problar ÖLÇÜMLERİNİZ HASSASLIK İSTER. MARTEST İSE ZATEN ÇOK HASSASTIR. MARTEST ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden ulaşılabilir: www.mahr.com, WebCode 47

Detaylı

3. TEKNİK ÖZELLİKLER: Satın alınacak Debimetreler ve aksesuarlarının teknik özellikleri ile adetleri aşağıdaki gibidir.

3. TEKNİK ÖZELLİKLER: Satın alınacak Debimetreler ve aksesuarlarının teknik özellikleri ile adetleri aşağıdaki gibidir. 1. KONU: Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü bünyesindeki fabrikalarda kullanılmak üzere Vorteks Sıcaklık Basınç Kompanzasyonlu Debimetre ve Elektromanyetik

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

Fark basınç ölçüm cihazı

Fark basınç ölçüm cihazı Fark basınç ölçüm cihazı 521 Pitot tüp ile hassas ölçüm Cihaza entegre edilmiş, sıcaklık düzeltmeli fark basınç sensörü Basınç ve sıcaklık ölçümü için 2 adet prob soketi C Akış hızının ve debinin doğrudan

Detaylı

ORION ECHO ECH0201 Kullanıcı Kitapçığı Ver. 1.03

ORION ECHO ECH0201 Kullanıcı Kitapçığı Ver. 1.03 ORION ECHO ECH0201 Kullanıcı Kitapçığı Ver. 1.03 İÇİNDEKİLER 1.0. Orion ECH 0201 Ultrasonic Seviye Transmitteri 3 1.1. Ech_0201 Dc Hata Kontrolü Özellikleri 3 1.2. Uygulamalar 3 1.3. Teknik Özellikler

Detaylı

Yüzey Pürüzlülüğü Ölçüm Deneyi

Yüzey Pürüzlülüğü Ölçüm Deneyi Yüzey Pürüzlülüğü Ölçüm Deneyi 1 İşlenmiş yüzeylerin kalitesi, tasarımda verilen ölçülerdeki hassasiyetin elde edilmesi ile karakterize edilir. Her bir işleme operasyonu, kesme takımından kaynaklanan düzensizlikler

Detaylı

CNC FREZE TEZGAHLARININ PROGRAMLANMASI

CNC FREZE TEZGAHLARININ PROGRAMLANMASI CNC FREZE TEZGAHLARININ PROGRAMLANMASI Frezelemenin Tanımı Çevresinde çok sayıda kesici ağzı bulunan takımın dönme hareketine karşılık, iş parçasının öteleme hareketi yapmasıyla gerçekleştirilen talaş

Detaylı

ABSOLUTE ROTARY ENKODER Tek Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm GENEL ÖZELLİKLER

ABSOLUTE ROTARY ENKODER Tek Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm GENEL ÖZELLİKLER ABSOLUTE ROTARY ENKODER Tek Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm SAS Analog Çıkışlı SAS-S (ŞAFTLI) SAS- B (YARI HOLLOW ŞAFTLI) SAS-K (KOLLU) GENEL ÖZELLİKLER SAS serisi enkoderler absolute olarak çalışırlar.

Detaylı

ultrasonik portatif debimetreler

ultrasonik portatif debimetreler ultrasonik portatif debimetreler IFX-P200 ULTRASONİK KELEPÇELİ TİP PORTATİF DEBİMETRE Grafik LCD'li çok sağlam ve hafif taşınabilir Ultrasonik Debimetre. Farklı malzemelerdeki borulara ve DN10'dan DN3000'e

Detaylı

ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ:

ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ: ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ: Kontrol panosu harici bir basınç, fark basınç, debi, sıcaklık, fark sıcaklık veya seviye referansından aldığı sinyali ayar değeri ile karşılaştırarak

Detaylı

Gelecek için hazırız. testo 880 termal kamera ile daha fazla görün

Gelecek için hazırız. testo 880 termal kamera ile daha fazla görün Gelecek için hazırız testo 880 termal kamera ile daha fazla görün YENİ! DAHA FAZLA GÖRÜN... Infrared radyasyon gözle görülemez. Ancak, mutlak sıfır noktası olan -273 santigrat derecenin üstünde bir sıcaklığa

Detaylı

RENKLİ LCD EKRAN, MANUAL GUIDE 0i DİYALOG PROGRAMLAMA İLE. İSTENİRSE FANUC 18i-M KONTROL ÜNİTESİ VE AI Nano CC, AI Nano HPCC, DATA SERVER

RENKLİ LCD EKRAN, MANUAL GUIDE 0i DİYALOG PROGRAMLAMA İLE. İSTENİRSE FANUC 18i-M KONTROL ÜNİTESİ VE AI Nano CC, AI Nano HPCC, DATA SERVER DİK İŞLEME MERKEZİ VM-1 FANUC i-mc KONTROL ÜNİTESİ RENKLİ LCD EKRAN, MANUAL GUIDE i DİYALOG PROGRAMLAMA İLE İSTENİRSE FANUC 18i-M KONTROL ÜNİTESİ VE AI Nano CC, AI Nano HPCC, DATA SERVER KUTU KIZAK SİSTEMİ

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi Konu Başlıkları Enerjide değişim Enerji sistemleri mühendisliği Rüzgar enerjisi Rüzgar enerjisi eğitim müfredatı Eğitim

Detaylı

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ:

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: A. AMAÇ: BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun değişik birimlerinde ihtiyaç duyulan LCD Video Monitörlerin ve LCD Televizyon

Detaylı

V20/5. Ø320 mm BEŞİK TİPİ TABLALI 5 EKSENLİ DİK İŞLEME MERKEZİ. Üretici: Buffalo Machinery Co.,Ltd. / Tayvan

V20/5. Ø320 mm BEŞİK TİPİ TABLALI 5 EKSENLİ DİK İŞLEME MERKEZİ. Üretici: Buffalo Machinery Co.,Ltd. / Tayvan V20/5 Ø320 mm BEŞİK TİPİ TABLALI 5 EKSENLİ DİK İŞLEME MERKEZİ Üretici: Buffalo Machinery Co.,Ltd. / Tayvan Türkiye yetkili satıcısı: ÇELİK MAKİNA TİCARET A.Ş. İMES Sanayi Sitesi, A-Blok, 101 Sokak, No.11,

Detaylı

TECO N3 SERİSİ HIZ KONTROL CİHAZLARI

TECO N3 SERİSİ HIZ KONTROL CİHAZLARI 1/55 TECO N3 SERİSİ HIZ 230V 1FAZ 230V 3FAZ 460V 3FAZ 0.4 2.2 KW 0.4 30 KW 0.75 55 KW 2/55 PARÇA NUMARASI TANIMLAMALARI 3/55 TEMEL ÖZELLİKLER 1 FAZ 200-240V MODEL N3-2xx-SC/SCF P5 01 03 Güç (HP) 0.5 1

Detaylı

Klima ve havalandırma sistemleri için ölçüm cihazı

Klima ve havalandırma sistemleri için ölçüm cihazı Klima ve havalandırma sistemleri için ölçüm cihazı testo 445 klima ve havalandırma sistemleri için servis cihazı Çok noktadan ve zamana göre ortalama hesaplama Hava debisini gösterme Her ölçüm yeri için

Detaylı

İçerik. Ürün no.: ET5I.3/4P Enerjik ışık sensörleri

İçerik. Ürün no.: ET5I.3/4P Enerjik ışık sensörleri Ürün no.: 50127902 ET5I.3/4P Enerjik ışık sensörleri Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Diyagramlar Kumanda ve gösterge Aksesuarlar Uyarılar

Detaylı

RENKLİ LCD EKRAN, MANUAL GUIDE 0i DİYALOG PROGRAMLAMA İLE

RENKLİ LCD EKRAN, MANUAL GUIDE 0i DİYALOG PROGRAMLAMA İLE DİK İŞLEME MERKEZİ MCV-2418 2418 FANUC 0i-MC KONTROL ÜNİTESİ RENKLİ LCD EKRAN, MANUAL GUIDE 0i DİYALOG PROGRAMLAMA İLE KUTU KIZAK SİSTEMİ (DÖKÜM-DÖKÜME+TURCITE KAPLAMA) 760 x 360 İŞ MASASI X:610, Y:455,

Detaylı

KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL

KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL MARTOOL ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden ulaşılabilir: www.mahr.com, WebCode 10436-5062 MarTool ölçme ve kontrol ekipmanları, boyutsal metrolojide

Detaylı

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM Proximity Kart Okuyuculu Sistem RFID Okuyuculu Sistem Proximity Kart Okuyuculu Sistem Ana Bilgisayar ACT (Otomatik Tartım Terminali) Kamera Trafik

Detaylı

Tel: & Fax:

Tel: & Fax: UD4-T Tomografik''Ultrasonik Hata Dedektörü Otomatik TCG (zaman düzeltme kazanç ) ayarı. Prob sertifikasyonu (her uygulanan probla gerçek parametreler ölçümü). Ek metroloji ekipmanı olmadan malzeme test

Detaylı

KUMPASLAR. Ölçüm Aralığı. (mm/in)

KUMPASLAR. Ölçüm Aralığı. (mm/in) 101 Serisi Kumpaslar KUMPASLAR MEKANİK KUMPAS - Monoblok, Paslanmaz, Üstten sıkmalı Bu ürün GB/T1214.2 DIN862 ve JIS B 7507 standartlarına göre üretilmiştir. Moden teknoloji ile paslanmaz çelikten üretilmiştir.

Detaylı

Çok Amaçlı Eğim Açıölçeri 106 UF. Özellikler. Teknik Veriler. Aksesuarlar. MarTool. Ölçme ve Kontrol Ekipmanları 12-2

Çok Amaçlı Eğim Açıölçeri 106 UF. Özellikler. Teknik Veriler. Aksesuarlar. MarTool. Ölçme ve Kontrol Ekipmanları 12-2 - 12-2 Çok Amaçlı Eğim Açıölçeri 106 UF İnce ayarlı Paslanmaz çelik Vernier skala ve ana skala, parlamayı engellemek ve aynı düzlemde sorunsuz okuma sağlamak için saten krom kaplamadır Cetvel uzunluğu

Detaylı

Güvenlik Uygulamalarına Özel

Güvenlik Uygulamalarına Özel Güvenlik Uygulamalarına Özel Koruma Alanı MAKS. İkaz Alanı MAKS. Küçük ve Hafif Kompakt ve Kolay Kullanım Düşey koruma uygulamalarında kullanılmakla beraber AGV ve AGC lerde montaj için kompakt tasarım.

Detaylı

Seviye Transmitteri. Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25. Temassız Ultrasonik Sensörlü

Seviye Transmitteri. Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25. Temassız Ultrasonik Sensörlü Seviye Transmitteri Temassız Ultrasonik Sensörlü Tank Envanteri, Seviye Gözlemleme ve Kontrolü için Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25 Kimyasal Depolama Tankları,

Detaylı

Ürün no.: BPS 304i SM 100 D Barkod konumlandırma sistemi

Ürün no.: BPS 304i SM 100 D Barkod konumlandırma sistemi Teknik veriler Temel veriler Seri Sipariş hatırlatması BPS 300i Barkod bandı ayrı sipariş edilmelidir Çalışma sadece MS 3xx veya MK 3xx bağlantı parçası ile birlikte mümkündür Optik veriler Odak derinliği

Detaylı

İçerik. Ürün no.: CML730i-T R-M12 Işık perdesi verici

İçerik. Ürün no.: CML730i-T R-M12 Işık perdesi verici Ürün no.: 50118914 CML730i-T05-240.R- Işık perdesi verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar Uyarılar

Detaylı

ABSOLUTE ROTARY ENKODER Çok Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm GENEL ÖZELLİKLER

ABSOLUTE ROTARY ENKODER Çok Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm GENEL ÖZELLİKLER ABSOLUTE ROTARY ENKODER Çok Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm MAS Analog Çıkışlı MAS-S 50 MAS-S 58 MAS-B 50 MAS-B 58 Manyetik prensiple absolute (mutlak) ölçüm 50 mm veya 58 mm gövde çapı seçenekleri

Detaylı

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Pil DC 3 V (2 1,5V AA Alkaline pil) Alıcı AC 250 V-10A (SPDT) Kullanım ABR 320 SET oda termostatları

Detaylı

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter PERSONEL GEÇİŞ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Parmak izi onaylama hızı 0.3 saniye veya daha az olmalıdır. Hata kabul oranı 0,00001 den daha yüksek olmamalıdır. Hatalı reddetme %0,01 veya daha az olmalıdır. Cihaz

Detaylı

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK VECTRO. OTOMASYON İÇİN TASARLANDI Vectro Third Dimension ın en çok satan taşınabilir lazer ölçüm sistemi GapGun Pro nun gelişmiş

Detaylı

YÜKSEK HIZLI İŞ MİLLERİNİN TERMAL MODELLEMESİ

YÜKSEK HIZLI İŞ MİLLERİNİN TERMAL MODELLEMESİ YÜKSEK HIZLI İŞ MİLLERİNİN TERMAL MODELLEMESİ Turgut Köksal YALÇIN Muharrem Sedat ERBERDİ Prof. Erhan BUDAK İçerik Amaç Testler & Test Düzeneği İş Mili Rulmanlarındaki Isı Oluşumu Sonlu Elemanlar Analizi

Detaylı

KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL

KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL MARTOOL ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden ulaşılabilir: www.mahr.com, WebCode 10436-5062 MarTool ölçme ve kontrol ekipmanları, boyutsal metrolojide

Detaylı

İçerik. Ürün no.: RSL420-L/CU416-5 Güvenlik lazer alan tarayıcı

İçerik. Ürün no.: RSL420-L/CU416-5 Güvenlik lazer alan tarayıcı Ürün no.: 53800211 RSL420-L/CU416-5 Güvenlik lazer alan tarayıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar Uyarılar

Detaylı

Teknik Katalog [Test Standı]

Teknik Katalog [Test Standı] Teknik Katalog [Test Standı] [PCE-UTU 30] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: Son Değiştirme Tarihi:

PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: Son Değiştirme Tarihi: PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: 04.08.2015 Son Değiştirme Tarihi: 05.08.2015 İçindekiler 1 Güvenlik Notları.3 2 Özellikler..4 3 Sistem Özellikleri...5 4 İşlem..5 5 Geri Dönüşüm.5 6 İletişim...8

Detaylı

N S s e r i s i NS366. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme

N S s e r i s i NS366. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme N S s e r i s i 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ NS366 Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme Düşük maliyetli, hijyenik seri üretim Servo motor teknolojisi ile yüksek hızda çalışma

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ Yenilenebilir enerji sistemleri eğitim seti temel olarak rüzgar türbini ve güneş panelleri ile elektrik üretimini uygulamalı eğitime taşımak amacıyla tasarlanmış, kapalı

Detaylı

Teknik Katalog [Akım Ölçer]

Teknik Katalog [Akım Ölçer] Teknik Katalog [Akım Ölçer] [PCE-PA 8000] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı