Akıllı Çelik Yapılar. APEC ÜRETİM TESİSLERİ - 1 Amiral Cad. No:453 / A Karamürsel Kocaeli TÜRKİYE Tel: , Fax:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Akıllı Çelik Yapılar. APEC ÜRETİM TESİSLERİ - 1 Amiral Cad. No:453 / A Karamürsel Kocaeli TÜRKİYE Tel: +90 262 452 90 00, Fax: +90 262 454 30 10"

Transkript

1 APEC MERKEZ OFİS - SATIŞ & PAZARLAMA Mahir iz Cad. No:13 A blok Kat: Altunizade - Üsküdar İstanbul TÜRKİYE Tel: , Fax: Akıllı Çelik Yapılar APEC ÜRETİM TESİSLERİ - 1 Amiral Cad. No:453 / A Karamürsel Kocaeli TÜRKİYE Tel: , Fax: APEC ÜRETİM TESİSLERİ - 2 Merkez Mah. Yalova İzmit yolu Cad. No:26-28 Taşköprü - Çiftlikköy Yalova TÜRKİYE Tel: , Fax:

2 Akıllı Çelik Yapılar Akıllı Çelik Yapılar

3 Akıllı çelik yapılar Smart Steel Structures (SSS) Akıllı çelik yapı sistemleri; günümüzün en gelişmiş teknolojik olanakları ile oluşturulan son derece hızlı ve güvenli yapı inşa yöntemidir. Yapının tüm taşıyıcı sisteminin vida, bulon ve bağlantı elemanları ile oluşturulduğu bu sistemde, soğuk olarak şekilendirilen üstün nitelikli galvanize çelik yapı elemanları, uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanıp, fabrika ortamında CNC kontrollü makinelerle hatasız olarak üretilmektedir. APEC, en ileri teknolojiyle donatılmış tesislerinde, uluslararası mühendislik standartlarına uygun şekilde, yüksek kapasiteyle hafif çelik yapılar üretmekte ve müşteri talebine göre anahtar teslimine kadar bütün süreci yönetmektedir. Daha az doğal kaynak tüketerek gelecek nesillere çok daha iyi bir dünya miras bırakmak ilkesinden ödün vermeden çalışan APEC, bu bakış açısı ile hayata geçirdiği sürdürülebilir inşaat kavramını tüm çalışmalarında göz önünde bulundurmaktadır.

4 Fabrikasyon Hız Performans Estetik Özel CAD-CAM yazılımlar ile tasarlanan projeler, tamamen CNC makinelerle oluşturulmuş hızlı üretim hatlarımızda, insan hatasını sıfıra indirerek, her yapı profiline parça ve proje numaraları otomatik yazılarak üretilir. Fabrikasyon hatasız üretim Şantiyeye yapı profilleri veya duvar panelleri olarak sevk edilen taşıyıcı sistem, kolay montaj tekniğiyle en kısa sürede kurulur. Kuru ve hafif malzemeler sayesinde, temiz ve hızlı şantiye sağlanır. Hızlı ve temiz şantiye Çeliğin mucize özellikleri sayesinde güçlü ve estetik yapılar oluşturulur. Betonarme yapılara göre daha hafif olan bu yapılar, depreme karşı en üst düzeyde korunma sağlar. Güçlü ve estetik yapılar

5 Yüksek dayanımlı çelik yapılar Yüksek dayanımlı yapı çeliği Korozyona en üst düzey dayanım Bağlantı ve tesisat delikleri Yüksek üretim hızı ve kapasitesi Minimum 350 MPA (N/mm²) akma dayanımına sahip, DIN EN (s350- s390-s420) normuna uygun yapı çeliği; projeye ve yapının bölgesel şartlarına göre mühendislik hesaplamaları yapılarak kullanılmaktadır. Minimum 275 gr/m² değere sahip EN normuna uygun sıcak daldırma galvaniz kaplı çelik yapı profilleri ile korozyona en üst düzey dayanım sağlanmaktadır. Bütün bağlantı ve birleşimler cıvata, vida ile yapılmakta, kaynaklı birleşim kullanılmamaktadır. Tesisat delikleri projeye uygun olarak CNC makineler tarafından üretim sırasında otomatik açılarak, sahada mekanik ve elektrik tesisat işleri en aza indirgenmektedir. Yüksek kapasiteli üretim hattı projeye göre değişmekle birlikte, kurulu kapasite olarak m² nin üzerinde kapalı alan oluşturabilecek çelik yapı profilleri üretebilmektedir. EN 1090 normunda ve CE sertifikalı yapı tasarımı ve üretim standartlarına sahip APEC, tüm uluslararası kalite normlarını sağlamaktadır.

6 Sıradışı deneyimler Bir APEC SSS yapısının üretiminden tamamlanmasına kadar geçen süreç eşsiz bir deneyimdir. Akıllı inşaat, akıllı yapılar Bir APEC yapısının mimari tasarımdan fabrikada taşıyıcı sisteminin üretimine, montajından anahtar teslimine kadar olan süreçte modern üretim teknolojileri ile uzmanlaşmış mühendislik ve geleneksel ustalık bir araya gelmektedir. Bunlar APEC yapılarına güvenlik ve değer kazandıran öğelerdir.

7 depreme dayanım sürdürülebilir inşaat Sürdürülebilirlik, daimi olma yeteneğidir. Ekoloji bilimindeki anlamı ise biyolojik sistemlerin çeşitliliğinin ve üretkenliğinin devamının sağlanmasıdır. Yerkürenin değişmez gerçeği: Deprem! APEC SSS ile üretilen yapılar, depreme karşı en üst düzeyde dayanım sağlar. Yapı malzemesi olarak çelik, hafif ve sünek bir malzemedir. Taşıyıcı sistemi çelik ile oluşturulmuş yapılar, deprem yüklerine karşı esnek davranış sergilerler ve aynı oranda güçlü bir dayanım sağlarlar. APEC SSS, üstün mühendislik standartları ve üstün çelik kalitesi ile yerküremizin değişmez gerçeği depreme karşı en üst düzey korunma sağlamaktadır. Birleşmiş milletlerin 1987 yılındaki tanımına göre: İnsanlık gelecek nesillerin gereksinimlerine cevap verme yeteneğini tehlikeye atmadan, günlük ihtiyaçlarını temin ederek kalkınma yeteneğine sahiptir. Çelik, yüzyıllar sonra bile geri dönüştürülebilir bir malzemedir. APEC Akıllı Çelik Yapılarının yüksek ısı izolasyonu özelliği, daha az fosil yakıt tüketimi sağlamaktadır. Tüm çalışmalarını sürdürülebilir inşaat kavramı çerçevesinde yürüten APEC, doğal kaynakları daha az tüketerek, gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakabilmeyi ilke edinmiştir.

8 APEC SSS akıllı çözümler sunar APEC SSS, ihtiyacınıza uygun her türlü yapı inşa etmektedir. APEC SSS Akıllı Çelik Yapılar, alışveriş merkezlerinden ofis binalarına, sanayi yapılarından depolara, okullardan hizmet binaları ve sosyal tesislere, villalardan toplu konut projelerine kadar geniş bir yelpazede çözümler sunmaktadır.

9 APEC SSS sorunsuz inşaat İster çelik taşıyıcı sistem, ister anahtar teslim çözümler.. APEC, tüm dünyada bireysel müşterilere veya inşaat sektörüne, çelik taşıyıcı sistemin üretiminden anahtar teslim proje uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede toplu çözümler sunmaktadır. Ayrıca yapı mühendisliği, mimari tasarım desteği, şantiye ve uygulama çözümleri desteği sağlamaktadır.

10 APEC Endüstriyel Yapılar RX Serisi LX Serisi FX Serisi max açıklık : 40 m max yükseklik : 12 m max açıklık : 35 m max yükseklik : 12 m max açıklık : 25 m max yükseklik : 12 m SX Serisi TX Serisi SWP Serisi max açıklık : 24 m max yükseklik : 8 m max açıklık : 17 m max yükseklik : 6 m max açıklık : 12 m max yükseklik : 5 m Fabrika binası, üretim tesisi ya da depoya mı ihtiyacınız var? APEC SSS, endüstriyel alan ihtiyaçlarınız için en ideal çözümdür. Bilinen tüm çelik yapı sistemlerinden daha az m² ye düşen çelik ağırlığı ile sağladığı ekonomi ve rekabet, montaj kolaylığı ve hız ile birleşince APEC endüstriyel yapılarını eşsiz kılmaktadır. Üstün mühendislik ürünü APEC endüstriyel yapı serileri; farklı bütçe, şartlar ve zaman kısıtlamalarına uygun çözümler getirmektedir.

11 APEC Tarım & Hayvancılık Yapıları Tarımsal ve hayvancılık yapıları için en ideal çelik yapılar! APEC, tarım ve hayvancılık için gerekli olan mahsülleri depolamak, araç ve ekipmanları korumak, yetiştirilen hayvanları barındırmak, ekilen ürünleri sera ile her mevsim yetiştirmek gibi çok çeşitli amaçlar için, binicilik tesislerinden hayvan çiftliklerine, tarımsal depolardan soğuk hava depolarına, hızlı, uzun ömürlü ve dayanıklı çelik yapı çözümleri sunar.

12 APEC Lojistik Depolar Lojistik depolama alanlarına dair bildiklerinizi unutun! APEC, üstün mühendislik tecrübesi sayesinde lojistik sektörüne gerekli olan yenilikçi ve akılcı ürünler sunarak, akıllı çelik yapıları sektörün vazgeçilmezi haline getirmektedir. Lojistik depolar için tasarlanan çeşitli modeller, hızlı çözümler üreterek, ekonomi ve güvenilirlik ile tüm dünyaya sevk edilmektedir. APEC SSS, şirket bütçenizden ödün vermeden önemli zaman tasarrufları yapabilmenize olanak sağlamaktadır.

13 APEC Spor Salonları Spor yaşamdır! Kolayca kurulabilen, ekonomik ve estetik spor salonu yapısına ihtiyacınız olduğunda, detayları düşünmenize gerek kalmadan APEC, spor salonu için gerekli olan süreçleri yönetir ve sizlere eşsiz bir inşaat tecrübesi sunar.

14 APEC Ticari Yapılar APEC SSS ile şirket merkezleri, ofisler, alışveriş merkezleri, yönetim binaları, dükkanlar, çarşılar, sağlık merkezleri APEC SSS ile hızla üretilen ticari bir yapı, ticari faaliyetlerin hızla başlamasını, ekonomik getirinin kısa sürede hayata geçmesini sağlar. Özellikle şantiye ve inşaat şartlarının zor olduğu ve süratli inşaatın gerektiği ticari yapılar için APEC SSS kesin çözümdür.

15 APEC Üniversite & Eğitim Binaları APEC SSS Eğitim yapıları, depreme dayanıklı, süratli ve işlevsel çözümler sunar. Anaokullarından üniversitelere kadar tüm eğitim yapılarında, her türlü bütçeye uygun APEC okul çözümleri bulunmaktadır. Sömestr tatili gibi kısa bir sürede inşa edilebilen APEC okulları, kesintisiz, güvenli ve sağlıklı çözümler sunmaktadır.

16 APEC Hotel-Resort-Bungalov APEC SSS ile turizm sektörüne kesin ve hızlı çözümler! APEC SSS, dünyanın her yerinde minimum inşaat süresi ve maksimum kalite ile oteller, resortlar, spa işletmeleri, bungalovlar gibi turistik yapılara, kusursuz ve akılcı çözümler sunar.

17 APEC Ev Biliyoruz ki insan bir ev inşa etmek istediğinde, ömür boyu hayalini kurduğu şeylerden belki de en önemlisini gerçekleştirir... APEC in her birey için en iyi evi üretme ve inşa etme amacı, modern üretim teknolojisi, akılcı tasarımlar ve geleneksel ustalık ile buluşarak hayata geçmektedir.

18 30 Toplu Yaşam Çözümleri Dilerseniz küçük bir site, dilerseniz bir kasaba APEC SSS, fabrikasyon ve hızlı üretim gücü sayesinde kısa sürede depreme dayanıklı yaşam merkezleri oluşturmaktadır. İnşaat sektörünü, müteahhitleri, gayrimenkul proje geliştiricilerini, kooperatifleri çağdaş çözümler ile tanıştırmaktadır.

19 (ekonomik çelik yapı çözümleri) APEC EKONA serisi ile hayalinizdeki yapıya daha ekonomik fiyatlarla ulaşın! Çiftlik evlerinden sosyal konutlara, ticari çözümlerden şantiye yapılarına, göz alıcı tasarımlara EKONA serisinde ulaşabilirsiniz. EKONA serisi ekonomik, işlevsel, kaliteli ve süratli çözüm arayanlar için idealdir.

20 PREFABRIX, yeni nesil prefabrik yapılar! Modern bir satış ofisi, ferah ve şık bir showroom ya da pratik ve ekonomik bir idari binaya mı ihtiyacınız var? APEC in yeni nesil prefabrik yapıları, tüm bu ihtiyaçlarınıza hız, fiyat ve performanstan ödün vermeden çözüm sunmaktadır. APEC in kendi geliştirdiği patentli markası PREFABRIX, geleneksel prefabrik modüler sistemlerin yerini, klasik yapıyı değiştiren estetik ve modern görünümüyle almaktadır.

21 APEC WALL System, betonarme veya ağır çelik yapılarınızın iç ve dış cephe duvarları için geliştirildi Galvanizli soğuk şekillendirilmiş çelikten SIGMA-U-C-Z profiller (Dolgu duvar) (Sürekli duvar) (Yüksek bölücü duvar) Özellikle betonarme yapılarınızın iç ve dış cephe duvarlarında projenize uygun milimetrik hassasiyetle üretilmiş APEC WALL panelleri hızlı ve akıllı çözümler sunar. Her türlü cephe ve izolasyon malzemesinin uygulanabileceği APEC WALL ürünleri ile binanız hafifler, inşaatınız kolaylaşır. Konvansiyonel çelik yapılarda sekonder taşıyıcı olarak kullanılan SIGMA-U-C-Z çelik yapı profilleri, bilgisayar kontrollü üretim hatlarımızda istenen boyda soğuk şekillendirme yöntemi ile üretilir. Farklı flanş ölçüleriyle üretilen profillerle bindirme yapılabilir. İstenen konumda ve ebatta vida/cıvata ve tesisat boşlukları APEC üretim hatlarının otomatik punch sistemiyle açılabilmektedir.

22 APEC Akademi Pratik Çatı Makasları APEC Truss, çatı makasları her türlü yapınızda hızlı, pratik, dayanıklı ve ekonomik çözüm olarak tüm profesyonellere sunulmaktadır. APEC SSS sistemi ile mühendislik hesapları çözülen bilgisayar kontrollü makinelerde hatasız üretimi yapılmış çatı makaslarımız, cıvata ve bulonlarla birleştirilmekte ve hızla şantiyenize sevk edilmektedir. Çeşitli çatı tiplerinize göre özel makas tasarımları yapılabilmektedir. APEC, sektöründe öncü kimliğinin bilinciyle, çalışanlarına çelik yapıların; tasarımı, mühendisliği ve montajı konusunda daha fazla teknik bilgi ve uygulama tecrübesi kazandırmak amacıyla üretim tesislerinde APEC Akademi yi hayata geçirmiştir. APEC Akademi uygulama alanları, insan odaklı bir eğitim sistemi sayesinde kalitenin artacağına inanarak faaliyetlerine devam etmektedir. Eksik ve hatalı uygulamaların önlenmesi, şantiyelerin ve kısıtlı doğal kaynakların etkin kullanımı, çevre sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır. APEC Akademi ile çalışanların üretim faaliyetlerini mutlaka bilimsel bilgiye dayanarak gerçekleştirmesi sağlanmaktadır. Bu amaçla sektöre destek sağlayan akademilerin etkinleştirilmesi zorunludur. Asma kat ve normal katlarınıza ön üretimli APEC döşeme sistemleri Kat ihtiyaçlarınıza ekonomik, hızlı ve mukavemetli prefabrik çelik kirişler, değerli arsalarınızda yer kaybına neden olmadan size ekstra yaşam alanları kazandırmaktadır. APEC Mezzanine, ofis ve depolama gibi ekstra alan ihtiyaçlarınızı kolayca çözmenizi sağlamaktadır.

23 APEC üretim tesisleri APEC Üretim / AR-GE / Lojistik Tesisleri APEC Karamürsel üretim tesisleri, m² kapalı, m² açık alana ve son teknolojilerle donatılmış alt yapıya sahiptir. Tüm roll-form(otomatik soğuk şekillendirme) imalatlarımız, APEC Karamürsel tesislerinde gerçekleştirilmektedir. Numune yapılarımızın sergilendiği, endüstriyel yapı, modüler yapı ve kaplama malzemelerinin üretildiği APEC Yalova tesisleri, m² açık ve m² kapalı alana sahiptir. Geniş bir alana yayılmış showroomlarımız burada incelenebilmektedir. İmalat, mühendislik, tasarım, AR-GE alt departmanları ve 120 personeliyle APEC üretim departmanı, dünyanın her yerine yapı çözümleri sunmaktadır. APEC ürünlerinin yüklemeleri APEC Yalova tesislerinde yapılmakta ve tüm dünyaya buradan sevk edilmektedir.

Hitit Prefabrik Hakkında

Hitit Prefabrik Hakkında İÇERİK Hitit Prefabrik ile ilgili kurumsal bilgiler, ürün ve hizmetler için özet bilgilere bu dokümanda bulabilirsiniz. Detaylı bilgiler için doküman üzerindeki bağlantıları izleyerek web sitemizin ilgili

Detaylı

Quick Smart Steel Structures Steel-Architectural-Engineering-Solutions

Quick Smart Steel Structures Steel-Architectural-Engineering-Solutions Quick Smart Steel Structures Steel-Architectural-Engineering-Solutions İdeas for steel * Think Different!.. Sayın Yatırımcı,İlgili.. ÜRETİM TEKNOLOJİSİ İmalat tam otomatik rollforming makinaları ile yapılmaktadır.

Detaylı

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ.

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. HAFİF ÇELİK / YAPISAL ÇELİK / PREFABRİK / KONTEYNER ÇÖZÜM ORTAĞI ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. Mimari Proje Statik Proje Doğru Teknik

Detaylı

GAZBETONLU. HAFİF ÇELiK YAPI. SiSTEMLERİ

GAZBETONLU. HAFİF ÇELiK YAPI. SiSTEMLERİ GAZBETONLU HAFİF ÇELiK YAPI SiSTEMLERİ Patentli Sistemimiz PACKET Gazbetonlu ÇELİK YAPI MESKEN Çelik Yapı nın kendine ait patentli yapı sistemi olan PACKET, çelik yapının bildiğiniz tüm avantajlarından

Detaylı

Enerji Verimli Çelik Evler

Enerji Verimli Çelik Evler Enerji Verimli Çelik Evler Enerji verimliliği nedir? Enerji verimliliği son yıllarda sıkça duyduğumuz bir kavram. Genel olarak; yaşam standardını düşürmeden, enerjinin verimli kullanılarak tüketimin azaltılmasına

Detaylı

Hayalleriniz gerçek olsun...

Hayalleriniz gerçek olsun... www.artysteel.com Hayalleriniz gerçek olsun... HAKKIMIZDA Arty Steel Hakkında Arty Steel Hafif Çelik Yapı Sistemleri, çelik konstrüksiyon yapıların panel sistemini ve projelerinizin anahtar teslim inşaasını

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 1 PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 2 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

Firmamız. Hedeflerimiz

Firmamız. Hedeflerimiz Firmamız Başta konteyner olmak üzere, modüler şantiye binaları, çelik yapılar gibi prefabrik konut üretimi ve montaj / demontaj hizmeti veren Kardem Prefabrik, bu alanda yurt genelinde inşaat firmalarının

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI. kayraenerji.com

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI. kayraenerji.com YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI kayraenerji.com Modüler depo, demonte parçalar halinde imal edilmiș ürünün hiçbir kaynak ya da bașka imalat yöntemi gerektirmeden montaj mahallinde cıvatalar

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

PARÇALARIN SİHİRLİ ELLERDE EŞSİZ BÜTÜNLÜĞÜ

PARÇALARIN SİHİRLİ ELLERDE EŞSİZ BÜTÜNLÜĞÜ 1 PARÇALARIN SİHİRLİ ELLERDE EŞSİZ BÜTÜNLÜĞÜ 2 3 BİZ PARÇALARIN SİHİRLİ ELLERDE EŞSİZ BÜTÜNLÜĞÜ 2015 yılında Ankara Akyurt ta kurulan Elf Beton Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., beton prekast

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

PREFABRİK VİLLA - PREFABRİK SOSYAL TESİS - PREFABRİK EV-OFİS - KONTEYNER ve PREFABRİK DUŞ-WC Selimiye Mah. Balikesir Cad. No : 88 / 1 Mustafakemalpaşa / BURSA Gsm : 0537 258 44 88-0546 258 44 88 - (0224)

Detaylı

PREFABRİK VİLLA - PREFABRİK SOSYAL TESİS - PREFABRİK EV-OFİS - KONTEYNER ve PREFABRİK DUŞ-WC Selimiye Mah. Balikesir Cad. No : 88 / 1 Mustafakemalpaşa / BURSA Gsm : 0537 258 44 88-0546 258 44 88 - (0224)

Detaylı

BİZ KİMİZ

BİZ KİMİZ BİZ KİMİZ İstanbul Hadımköy de kurduğumuz fabrikamızda en yeni teknoloji makinalar ve uzman yönetim kadrolarımız ile sizlere bu güne kadar paslanmaz alanında hizmet vermiş, bu alanda yaptığımız yatırımlarla

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

Güvenli bir hayatın yapı taşı. /akggazbeton

Güvenli bir hayatın yapı taşı.  /akggazbeton Güvenli bir hayatın yapı taşı www.akg-gazbeton.com /AKG.Gazbeton @AKG_Gazbeton /akggazbeton Ne üretir? AKG Gazbeton, ısı yalıtımlı, hafif, yanmaz ve deprem güvenliğini sağlayan, blok, Minepor ve donatılı

Detaylı

NEDEN HAFİF ÇELİK PREFABRİK YAPI?

NEDEN HAFİF ÇELİK PREFABRİK YAPI? NEDEN HAFİF ÇELİK PREFABRİK YAPI?»Hafif ÇelikPrefabrik, sektörde küresel bir devrimdir...» Sağlamlığı, dayanıklılığı ve direnci kıyaslanamaz...» Zeta Hafif Çelik Prefabrik teknolojisi, geleneksel yöntemlere

Detaylı

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları MacRes MacRes: Tekno Maccaferri nin Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat duvarları, inşaat mühendisliği yapılarında sayısı gün geçtikçe artan

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

Samesor PreFab Advanced. Samesor Oy. www.samesor.com

Samesor PreFab Advanced. Samesor Oy. www.samesor.com Samesor PreFab Advanced Samesor PreFab Advanced Esnek üretim hatlarıyla duvarlar için C ve U profilleri, makas ve döşeme profilleri. Duvar, makas ve döşeme profilleri konutlar, villalar, ofisler, iş merkezleri,

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

TANITIM SUNUMU. Doç. Dr. Güven KIYMAZ

TANITIM SUNUMU. Doç. Dr. Güven KIYMAZ TANITIM SUNUMU Doç. Dr. Güven KIYMAZ PROGRAMIN AMACI: Programın genel hedefi; yüksek katma değer üreten, bilgiye dayalı ekonomik faaliyetlere ve hizmetlere odaklanarak bölgenin küresel rekabet edebilirlik

Detaylı

ZENON PANEL YAPI TEKNOLOJİSİ ZENON PANEL MALZEME VE BİLEŞENLERİ

ZENON PANEL YAPI TEKNOLOJİSİ ZENON PANEL MALZEME VE BİLEŞENLERİ ZENON PANEL YAPI TEKNOLOJİSİ ZENON PANEL MALZEME VE BİLEŞENLERİ İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 3 2. ZENON PANEL DUVAR SİSTEMİ AÇIKLAMALARI... 4 2.1. Zenon Panel duvar sisteminin esasları... 4 2.2. Zenon Panel

Detaylı

ÇELİK PREFABRİK YAPILAR

ÇELİK PREFABRİK YAPILAR ÇELİK PREFABRİK YAPILAR 3. Bölüm Duvarlar. 4. Bölüm Kafes Kirişler. Duvarlar Çelik çerçeveli yapılarda kullanılan duvarlar da taşıyıcı yapı elemanları gibi çoğunlukla prefabriktir. Bu özellik üretimin

Detaylı

MULTİ PANEL SİSTEM Perde ve kolon kalıbı teknolojisinde hız, sağlamlık ve uzun ömür

MULTİ PANEL SİSTEM Perde ve kolon kalıbı teknolojisinde hız, sağlamlık ve uzun ömür MULTİ PANEL SİSTEM Perde ve kolon kalıbı teknolojisinde hız, sağlamlık ve uzun ömür 1 İçindekiler Multi Panel Sistem 4 Kalıp sistemleri içinde Multi Panel 6 Yapsar Multi Panel özellikleri 8 Tamamlanmış

Detaylı

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat TANITIM DOSYASI 1978 yılından bugüne çok sayıda sanayi tesisi projesini başarı ile gerçekleştirmiş olan Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 2012 yılında yapısal tasarım ve teknik uzmanlık hizmetleri

Detaylı

Master Panel NOVA 5TM Çatı

Master Panel NOVA 5TM Çatı Master Panel NOVA 5TM Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen binalarda güvenle kullanılırken beş hadveli formuyla geniş açıklıkların güvenle geçilmesini

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

gokcelik.com Güvenilirlik Özveri Sürekli İyileştirme Duyarlılık Saygı Adalet Farklılık gibi ilke edindiği değerlerden güç almaktadır.

gokcelik.com Güvenilirlik Özveri Sürekli İyileştirme Duyarlılık Saygı Adalet Farklılık gibi ilke edindiği değerlerden güç almaktadır. gokcelik.com Raf ve sergileme üniteleri üretmek üzere, 1976 yılında kurulan Gökçelik, kurulduğu günden bu yana geçen 40 yıllık zaman diliminde Türkiye perakendesinin ve endüstrisinin geçirdiği gelişim

Detaylı

ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ İLE BETONARME YAPI UYGULAMASI

ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ İLE BETONARME YAPI UYGULAMASI ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ İLE BETONARME YAPI UYGULAMASI ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ NEDİR? Çift Duvar, iki adet betonarme duvar elemanın, aralarında projesine göre boşluk kalacak şekilde özel bağlantı

Detaylı

Master Panel 1000 R5T Çatı

Master Panel 1000 R5T Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R5T Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

Samesor - the power of experience. Samesor PreFab Superior www.samesor.com

Samesor - the power of experience. Samesor PreFab Superior www.samesor.com Samesor PreFab Superior Samesor PreFab Superior Çelik Duvar Panelleri ve Aşıklarına ait Bütün Detay Çözümler ve Üretim Kabiliyeti Ticari veya bireysel çok katlı yapılar için prefabrik elemanlar ve çelik

Detaylı

UltraSTEEL. Rigiprofil ULTRA, UltraSTEEL TM Teknolojisiyle Güçlendirilmiştir! UltraSTEEL TM Teknolojisi Nedir?

UltraSTEEL. Rigiprofil ULTRA, UltraSTEEL TM Teknolojisiyle Güçlendirilmiştir! UltraSTEEL TM Teknolojisi Nedir? Rigiprofil ULTRA Rigiprofil ULTRA, UltraSTEEL TM Teknolojisiyle Güçlendirilmiştir! UltraSTEEL TM Teknolojisi Nedir? UltraSTEEL Derinlik = 2K Kalınlık = K Patentli UltraSTEEL teknolojisi, soğuk haddelemeyle,

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

Hafif çelik yapı sisteminin raporu

Hafif çelik yapı sisteminin raporu Hafif çelik yapı sisteminin raporu Yapısal çeliğin inşaat sektöründe kullanımı, Avrupa'da özellikle İngiltere'de 18. yüzyıl sonlarında, ABD de 19. yy ortalarına doğru başlamıştır. 2. Dünya Savası nın ardından

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8

Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8 Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8 Ümit ÖZKAN 1, Ayşe DEMİRTAŞ 2 Giriş: Yapıblok, Yapı Merkezi Prefabrikasyon A.Ş. tarafından 1996 yılından beri endüstriyel üretim yöntemleri ile üretilen

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER Beyaz Eşya / Otomotiv / Lojistik / İnşaat / Elektrik www.hidrotam.com.tr 5 Sektör Beyaz Eşya Otomotiv Lojistik İnşaat Elektrik +21 yıl +50 Çalışan Anahtar teslim

Detaylı

Sizi geleceğe taşır...

Sizi geleceğe taşır... Sizi geleceğe taşır... HAKKIMIZDA Elizi Reklam İnşaat Turizm Tarım Gıda ve Hayv. San. Tic.Ltd.Şti. firması olarak 2001 yılında Antalya da faaliyetine başlamıştır. Şirketimizin ana faaliyet konusu sera

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Kaliteli ve Hızlı Çözüm Arayanlar

Kaliteli ve Hızlı Çözüm Arayanlar Kaliteli ve Hızlı Çözüm Arayanlar Sizin İçin Membranlı Modüler Su Depolarını Ürettik... Galvaniz veya özel kaplamalı sac gövdesi, özel dizayn edilmiş hijyenik membranı ile Membranlı Modüler Depo sunun

Detaylı

BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ DIVERSA DERZLİ SİSTEM Çelik profillerden oluşan konstrüksiyon yapısı, cam ve alüminyum profilli modül tipleri, melamin, laminat, doğal ahşap kaplı

Detaylı

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe GROUP ENERJI SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master

Detaylı

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev Kalesinterflex Panel & Seramik Ev A Kale Kalesinterflex Panel & Seramik Ev 1 İçindekiler 04 06 08 10 12 13 14 16 Kale den Seramik Ev Seramik Ev in Özellikleri Fuar Model Evi Seramik Ev Tipleri Fuar Model

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

İLERİ YAPI TEKNOLOJİLERİ

İLERİ YAPI TEKNOLOJİLERİ İLERİ YAPI TEKNOLOJİLERİ www.arkitech.com.tr Hakkımızda Arkitech İleri Yapı Teknolojileri hafif çelik yapı inşası için panel makineleri ve yazılımlarını üretmektedir. 10 yıllık tecrübemizi aktardığımız

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON 2011 yılında; bariyer montajı, solar enerji montajı ve çelik konstrüksiyon üzerine faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

Çelik yapı sistemi, inşaat sektörüne; güven, hız ve işlerlik kazandırıyor...

Çelik yapı sistemi, inşaat sektörüne; güven, hız ve işlerlik kazandırıyor... Çünkü çelik, inşaat teknolojisinde bir devrimdir. Sağlamlığı, dayanıklılığı ve direnci kıyaslanamaz. Çelik teknolojisi, geleneksel yöntemlere meydan okuyor... Çünkü Çelik teknolojisi kusursuz bir konfor,

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI 71AT Serisi Ürün No: 71 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER 04 GRILL SİSTEMLER LİNEER SİSTEMLER 08 GRILL SİSTEM 12 14 KAPALI LİNEER SİSTEM AÇIK LİNEER SİSTEM TAVAN PANEL SİSTEMLERİ 18 T-24 TAŞIYICI SİSTEM 20 22 T-24 GİZLİ SİSTEM KANALLI TAŞIYICI SİSTEM OPEN CELL

Detaylı

Master Panel 1000 R7M Çatı

Master Panel 1000 R7M Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS:0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R7M Çatı Ürün Tanımı Teras çatı kaplamalarında kullanılır. Panelin alt yüzey metal (boyalı galvanizli

Detaylı

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER Ekin Endüstriyelin Isıtma-Soğutma sanayisine sunduğu paket sistem çözümleri ile uygulamacı firmalar ve son kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Detaylı

www.oztasmakina.com.tr

www.oztasmakina.com.tr www.oztasmakina.com.tr 1990 yılında Kütahya Merkez de kurulan, ÖZTAŞ Makina ve Metal Sanayi, kurulduğu yıldan itibaren, sanayi kuruluşlarının Kütahya da ihtiyacı olan makina, malzeme ve ekipmanlara yönelik

Detaylı

izim PREFABRİK www.bizimprefabrik.com Bizim Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi

izim PREFABRİK www.bizimprefabrik.com Bizim Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi izim PREFABRİK Bizim Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi izim PREFABRİK Bizim Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi BİZİM PREFABRİK sektördeki tecrübe, bilgi birikimi e becerilerini geçmişten günümüze taşıyarak

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

R4 Çatı Paneli. Üretim Yeri. İstanbul

R4 Çatı Paneli. Üretim Yeri. İstanbul Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Kepli panelin en büyük avantajı, birleşim noktalarındaki bağlantı elemanlarının üzerini örten bir kep profili sayesinde dış etkenlerden

Detaylı

ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ

ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ www.ozpansogutma.com info@ozpansogutma.com 0850 804 53 01 0532 161 65 56 ÖZPAN Endüstriyel Soğutma Sistemleri olarak ; Soğuk Oda Panelleri Endüstriyel Soğutma

Detaylı

Master Panel 915 R3 Çatı ve Cephe

Master Panel 915 R3 Çatı ve Cephe Master Panel 915 R3 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master Panel in en büyük avantajı panel bağlantı elemanlarının, panel birleşim noktasını örten

Detaylı

Master Panel 1000 R4 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R4 Çatı ve Cephe Master Panel 1000 R4 Çatı ve Cephe Faydalı Eni Minimum boy Maksimum boy 1000 mm 3 metre Nakliye Koşullarına Bağlıdır Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master Panel

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

R3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İskenderun. Uygulama Alanları

R3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İskenderun. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Kepli panelin en büyük avantajı, birleşim noktalarındaki bağlantı elemanlarının üzerini örten bir kep profili sayesinde dış etkenlerden

Detaylı

ÇEVRE DOSTU. İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE ISITMA SİSTEMLERİ.

ÇEVRE DOSTU. İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE ISITMA SİSTEMLERİ. ÇEVRE DOSTU İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE www.himakmakina.com ISITMA SİSTEMLERİ ISITMA SİSTEMLERİ Daha Yaşanılabilir Bir Dünya İçin Çevre Dostu Ürünler İçinizi ısıtacak profesyonel

Detaylı

Samesor Ürün Grupları

Samesor Ürün Grupları Samesor Ürün Grupları SAMESOR ÜRÜN GRUPLARI Son ürün HAT TİPİ / MODEL (Samesor) Çatı profilleri Kaplama ve beton altı deck profilleri Makaslar, Dikmeler & Döşeme Profilleri Çerçeveler: müstakil evler örn.

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

SERA TEKNOLOJİLERİ. sera sistemleri.

SERA TEKNOLOJİLERİ. sera sistemleri. SERA TEKNOLOJİLERİ sera sistemleri sera sistemleri Güçlü ve sağlıklı ortamlar... MEKOSER SERACILIK, 10 yılı aşkın süredir sürdürdüğü ve birebir görev aldığı sanayileşme ve sanayileşmeye dayalı tarımsal

Detaylı

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü GreenCAB marka kabinet ve aksesuarları profesyonel tüm markaların kabin içinde yerleşimine uygun bir markadır. Her tip yapıda, iç dış mekan için üretilmiş ürünlere

Detaylı

Panel tellerin 250x200 cm ebatlarında üretimi yapılmaktadır. Direkler 50/50/1,5 mm boyalı direktir.

Panel tellerin 250x200 cm ebatlarında üretimi yapılmaktadır. Direkler 50/50/1,5 mm boyalı direktir. Tel Çit Panel tellerin 250x200 cm ebatlarında üretimi yapılmaktadır. Direkler 50/50/1,5 mm boyalı direktir. Panel tel çit uygulamasında direklerin toprak zemin ve beton zemine montajı şekildeki gibidir.

Detaylı

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com Kalite Politikamız Temel ilkelerimiz; - Yapılan işi, doğru ve zamanında yapmak. - Müşterinin istekleri doğrultusunda, isteklerinin doğru analiz edilmesi

Detaylı

BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR

BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR STAR PANEL RADYATÖR Test basıncı 13 bar Maksimum çalışma basıncı 1 bar Maksimum su çalışma sıcaklığı 11 o C 1 yıl garanti 33,3 mm hatveli su kanalları Pratik montaj kolaylığı

Detaylı

İLERİ YAPI TEKNOLOJİLERİ

İLERİ YAPI TEKNOLOJİLERİ İLERİ YAPI TEKNOLOJİLERİ www.arkitech.com.tr Hakkımızda Arkitech İleri Yapı Teknolojileri hafif çelik yapı inşası için panel makineleri ve yazılımlarını üretmektedir. 10 yıllık tecrübemizi aktardığımız

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

Master Panel 1000 R5M Çatı

Master Panel 1000 R5M Çatı Master Panel 1000 R5M Çatı Ürün Tanımı Teras çatı kaplamalarında kullanılır. Panelin alt yüzey metal (boyalı galvanizli sac), üst yüzeyi ise PVC membranlı veya TPO membranlı olarak üretilir. Böylece şantiyede

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta:

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta: HAKKIMIZDA Likom İnşaat A.Ş., 2013 yılında inşaat mühendisi Sarp Sağtekin tarafından kurulmuştur. Firmamızın kurucusu Sarp Sağtekin, meslek hayatına 2007 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği nden mezun olduktan

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

Giydirme Cephe Sistemleri

Giydirme Cephe Sistemleri Giydirme Cephe Sistemleri Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte

Detaylı

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız EIK, yüksek performanslı amfibi ekskavatör ve çeşitli toprakta hareket eden modeller için kaliteli ataşmanlar tasarlama ve üretme konusunda uzmanlaşmış isimlerden

Detaylı

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ.

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ. Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ www.hilalsan.com.tr www.hilalsan.com.tr 1984 yılında kurulan HİLALSAN, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün Hidrolik

Detaylı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı Karadeniz in Öncüsü Hakkımızda Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı sistemlerin satış ve kiralamasını yapmaktadır. Korkmaz İskele, Kaliteli

Detaylı

gelecek nereye; siz ORAY a www.orayprefabrik.com oray@orayprefabrik.com

gelecek nereye; siz ORAY a www.orayprefabrik.com oray@orayprefabrik.com gelecek nereye; siz ORAY a OR AY PREFABRİK ORAY Prefabrik, yüksek kalitede ve uygun fiyatlı; Prefabrik Modüler Binalar (Mobilizasyon Kampları; Mühendisi / Formen / İşçi Yatakhaneleri, Ofisler, Yemekhaneler,

Detaylı

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF Uyumlu Cephe İskele Sistemi v2014/12tr Çok sayıda faydalı ekipman ve ek bileşenlerle FRAMESCAFF cephe yapı iskele sistemi, her şart altında değerini kanıtlar.

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz. Vizyonumuz

HAKKIMIZDA. Misyonumuz. Vizyonumuz HAKKIMIZDA Doğan Tel Örgü olarak 1968 yılında Ankara da kurulduk. Kurulduğumuz yıl itibariyle, müşteri memnuniyeti ve bu doğrultuda firmamızı geliştirme anlayışını benimseyerek, kalifiyeli ve tecrübeli

Detaylı

Yaşam n za Değer Katar. Yaşamınıza Değer Katar

Yaşam n za Değer Katar. Yaşamınıza Değer Katar 0312 257 00 82 Hakk m zda Hakkımızda 1998 1998 y l ndan yılından beri beri makine, inşaat inşaat ve ve dekorasyon sektörlerinde faaliyet faaliyet gösteren gösteren rmam z, firmamız, üzerine ald ğ aldığı

Detaylı