Tortum Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuğun Dünyasını Paylaşmanın En Etkili Yolu Oyundur

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tortum Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuğun Dünyasını Paylaşmanın En Etkili Yolu Oyundur"

Transkript

1 Tortum Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuğun Dünyasını Paylaşmanın En Etkili Yolu Oyundur BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU

2 PROJEMİZİN ÖZET BİLGİSİ Projenin adı Çocuğun Dünyasını Paylaşmanın En Etkili Yolu Oyundur Proje sahibi kurum Tortum Çok Programlı Anadolu Lisesi Projenin kısa adı ÇODPEYO Proje süresi 12 ay Proje başlangıç tarihi 10/11/2014 Proje bitiş tarihi 10/11/2015 Yerleştirme Yeri Almanya Augsburg Yerleştirme Süresi 3 Hafta (21gün) Yerleştirme Tarihi 1. AKIŞ: EKİM AKIŞ: 25 EKİM KASIM

3 PROJE ORTAKLARI * Tortum Çok Programlı Anadolu Lisesi(koordinatör) * Bağbaşı Çok Programlı Anadolu Lisesi * Birecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi * Akdağmadeni Nene Hatun Mesleki ve Tek. A.L. * Şehit Özgür Ocak Çok Programlı Anadolu Lisesi * Hayri Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

4 ERASMUS+ PROGRAMI NEDİR? Erasmus+, Avrupa Birliği nin dönemi için eğitim, öğretim, gençlik ve spor alanlarındaki programıdır.

5 BU PROJEYE NEDEN İHTİYAÇ DUYULDU? - 1- Okul öncesi eğitimi, doğumdan zorunlu eğitim yasına kadar, çocukların gelişim özellikleri, bireysel farklılıkları ve yetenekleri göz önüne alınarak, çocukların sağlıklı bir biçimde fiziksel, duygusal, dil, sosyal ve zihinsel yönden gelişimlerini sağlayıcı, olumlu kişilik temellerinin atıldığı, yaratıcı yönlerinin ortaya çıkarıldığı, çocukların kendilerine güven duymalarının sağlandığı, ebeveyn ve eğitimcilerin etkin olduğu sistemli bir eğitim sürecidir.

6 BU PROJEYE NEDEN İHTİYAÇ DUYULDU? - 2- Çocuk Gelişim ve Eğitimi alanı mezunlarımız, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilköğretim okulları ile Resmî ve özel kurumların kreş, yuva, anaokulu, ana sınıfı, gibi okul öncesi eğitim kurumlarında ve çocuk kulüplerinde çalışabilirler. Ayrıca özel kreşlerde çalışan çocuk bakıcılarında çocuk gelişimi ve eğitimi bölümünü bitirmiş olma şartı aranmaktadır. Erken çocukluk yılları (okul öncesi eğitim ) çocuğun gelişiminin en hızlı olduğu dönemdir. Kadının çalışma hayatına atılması ve okul öncesi eğitimin öneminin giderek daha da anlaşılması nedeniyle alan hızla gelişmiş, bu da okul öncesi eğitim kurumlarına olan talebi artırmıştır. Bu kurumlarda görev alacak nitelikli ve iyi yetişmiş eleman ihtiyacı da gün geçtikçe önem kazanmaktadır.

7 PROJEMİZİN AMAÇLARI - 1- *Proje kapsamında yararlanıcılarımızın yapacakları staj faaliyetleri ile mesleki becerileri geliştirilerek işgücü piyasasında istihdam edilebilirliklerine katkı sağlanacaktır. *Okul öncesi eğitim kurumlarının kalifiye eleman ihtiyaçlarının giderilerek verdikleri eğitimde kalitenin artırılması sağlanacaktır. *Katılımcılarımızın, günlük yaşamda karşılaşabilecekleri durumlarla baş edebilmeye yönelik yabancı dil bilgi ve becerilerini geliştirerek çok dilli çalışma ve yaşam alanlarında sorunsuz bir iletişim kurmalarını ve iş hayatında çalışabilmelerine imkân sağlayabilecek düzeyde mesleki alana yönelik becerilerini geliştirmek.

8 PROJEMİZİN AMAÇLARI - 2- *Katılımcılarımızın çok kültürlü yaşam ve çalışma ortamlarına uyum sağlayabilme davranışları edinebilmeleri için kültürler arası iletişim becerileri geliştirmek. *Katılımcılarımızın, uluslararası düzeyde hareketliliklerini destekleyerek deneyim ve özgüven oluşturmalarını sağlamak. *Avrupalı kurumlar arasında işbirliğinin güçlendirilmesine ve eğitim öğretim sistemleri arasında bilgi ve deneyim değişikliğine katkı sağlamak.

9 PROJEMİZİN AMAÇLARI - 3- *Katılımcılarımızın, uluslararası düzeyde hareketliliklerini destekleyerek deneyim ve özgüven oluşturmalarını sağlamak. *Avrupalı kurumlar arasında işbirliğinin güçlendirilmesine ve eğitim öğretim sistemleri arasında bilgi ve deneyim değişikliğine katkı sağlamak.

10 PROJE FAALİYETLERİ 1) Katılımcıların Almanya ya gitmeden önce katılacakları hazırlık faaliyetleri 2) Katılımcıların 3 hafta süre ile Almanya nın Hanau(Erlensee) şehrinde eğitim ve uygulamalı staj çalışmalarına katılmaları.

11 HAZIRLIK FAALİYETLERİ Yurtdışına çıkmadan önce gerekli işlemlerin yapılması Yurt dışına çıkılmadan önce yapılacak proje faaliyetleri ve yapılacak hazırlık faaliyetleri proje sahibi kurum ile gönderici ortaklar arasında yapılacak işbirliği ile gerçekleştirilecektir.

12 YURTDIŞINA ÇIKMADAN ÖNCE YAPILACAK İŞLEMLER 1) Valilik olurlarının alınması 2) Reşit olmayan(18 Yaşından Küçük) katılımcılarımız için noter tasdikli veli muvafakatnamelerinin ve vekaletnamenin alınması. 3) Pasaportların alınması 4) Seyahat düzenlemesi(havaalanı transferleri ve uçak bileti alınması) 5) Seyahat sigortası satın alınması 6) Yurtdışı çıkış harçlarının ödenmesi 7) Katılımcılar ile sözleşme imzalanması

13 VALİLİK/KAYMAKAMLIK OLURLARININ ALINMASI Proje kapsamında ortak olarak yer alan tüm okullar, kendi kurumlarından seçilen katılımcılar için yurtdışına çıkmadan önce İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü vasıtasıyla Valilik/Kaymakamlık oluru alacaktır. Bu işlem okul müdürlüğü tarafından organize edilecektir.

14 VELİ MUVAFAKATNAMESİ ve VEKALETNAME Reşit olmayan 18 yaşından küçük her proje katılımcısının, anne ve babası ile birlikte veli muvafakatnamesi ve vekaletnamesi almaları gerekmektedir. Bu kapsamdaki proje katılımcıları, anne ve babaları ile birlikte noter e giderek veli muvafakatnameleri ve vekaletnamelerini alarak, pasaportların alınması ve yurt dışı çıkış işlemlerinin yapılması gibi işlemlerde kullanılmak üzere refakatçi öğretmene teslim etmeleri gerekmektedir.

15 PASAPORT ALINMASI Projeye katılacak olan tüm katılımcılara yurtdışına çıkmak için Hizmet Pasaportu alınacaktır. Katılımcıların Hizmet(Gri) Pasaport alabilmeleri için gerekli olan Valilik/Kaymakamlık oluru okulumuz tarafından alınacaktır. Söz konusu bu pasaportlar Türkiye ye döndükten sonra katılımcılar tarafından refakatçi öğretmenlere teslim edilmelidir. Pasaport için istenen belgeler: ü Valilik ten alınan Yurtdışı çıkış izni ü 18 yaşından küçükler için muvafakatname ü 4 adet biyometrik pasaport fotoğrafı ü Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi ü Emniyet müdürlüğünden alınacak parmak izi belgesi ü Pasaport defter ücreti dekontu (2015 yılı için 82,5 TL)

16 SEYAHAT DÜZENLENMESİ- Almanya(1. GRUP) Almanya nın Frankfurt şehrine gidecek olan katılımcılarımız 04 Ekim 2015 tarihinde Ankara Esenboğa Havalanından hareket edecekler. Yozgat ve Ankara gruplarının katılacağı uçuş Pegasus Havayollarına ait PC105 Numaralı uçak ile 24 Ekim Pazar günü saat 11:50 de Esenboğa Havaalanından hareket ederek saat de İstanbul a ulaşacaktır. İstanbul dan saat 15:15 te PC335 numaralı uçak ile Frankfurt a hareket edecek katılımcılar te Frankfurt ta olacaklardır. Katılımcıların Esenboğa Havaalanlarına ulaşımlarının sağlanması için gerekli organizasyonlar okul müdürlükleri tarafından yapılacaktır. Frankfurt Havaalanına ulaşan katılımcılarımız yurtdışı ortağımızın organize ettiği bir otobüs ile Erlensee de kalacakları otele taşınacaklardır. Dönüş için organize edilen ulaşım planlaması 24 Ekim 2015 tarihinde yine Pegasus Havayollarına ait uçak ile saat 14:55 te yine aynı şekilde gerçekleştirilecektir.

17 SEYAHAT DÜZENLENMESİ- Almanya(2. GRUP) Almanya nın Frankfurt şehrine gidecek olan katılımcılarımız 25 Ekim 2015 tarihinde hareket edecekler. Erzurum grubunun Trabzon üzerinden, Şanlıurfa Grubunun ise Gaziantep üzerinden uçuşu gerçekleşecektir. Erzurum grubu Pegasus Havayollarına ait PC137 Numaralı uçak ile 25 Ekim Pazar günü saat 06:00 da Trabzon Havaalanından, Şanlıurfa Grubu ise PC 157 numaralı uçak ile 25 Ekim Pazar günü saat 07:45 te hareket ederek İstanbul a ulaşacaklardır. İstanbul da buluşan her iki grupta İstanbul dan saat 11:35 te PC333 numaralı uçak ile Frankfurt a hareket edeceklerdir. Katılımcıların Havaalanlarına ulaşımlarının sağlanması için gerekli organizasyonlar okul müdürlükleri tarafından yapılacaktır. Frankfurt Havaalanına ulaşan katılımcılarımız yurtdışı ortağımızın organize ettiği bir otobüs ile Erlensee de kalacakları otele taşınacaklardır. Dönüş için organize edilen ulaşım planlaması 14 Kasım 2015 tarihinde yine Pegasus Havayollarına ait uçak ile saat 14:55 te yine aynı şekilde gerçekleştirilecektir..

18 BİNİŞ KARTLARI- BOARDİNG PASS Uçağa binmeden önce Havayolları Şirketlerine ait kontuarlarda yapacağınız Check- in den sonra sizlere aşağıda resmini gördüğünüz biniş kartları verilecektir. Bu biniş kartları çok önemlidir ve kaybedilmemesi gerekmektedir. Biniş kartlarını uçağa bindikten sonra refakatçi öğretmenlerinize teslim etmeniz gerekmektedir. Her öğrencinin toplamda 2 gidiş ve 2 geliş olmak üzere toplam 2 adet biniş kartı olmalıdır.

19 SEYAHAT SİGORTASI Tüm katılımcılarımız adına yurtdışına çıkmadan önce birer seyahat sigortası satın alınacaktır. Böylelikle katılımcılarımızın, yurtdışında hastalanmaları veya bir kaza geçirmeleri durumunda yapılan tüm masraflar belgelendirmek şartıyla Türkiye ye döndükten sonra sigorta şirketinden talep edilecektir. Sigorta poliçeleriniz yurtdışında bulunduğunuz süre boyunca refakatçi öğretmenlerinizde bulunacaktır.

20 YURTDIŞI ÇIKIŞ HARCI İlgili yasa gereği her Türk vatandaşının yurtdışına çıkmadan önce Yurtdışı Çıkış Harcı ödemesi gerekmektedir. Bu miktar her kişi için 15 TL olup Proje Bütçesinden ödenecektir. Bankaya ödenecek olan bu miktara ait banka dekontu refakatçi kişiler tarafından sizlere havaalanında dağıtılacak ve pasaport kontrolünde ilgili memurlara gösterilecektir. Pasaport kontrolü yapacak olan memurlar bu dekont üzerine bir kaşe vurarak tekrar sizlere teslim edeceklerdir. Bu dekontları pasaport kontrolünden sonra refakatçi öğretmenlere teslim edilmelidir.

21 KATILIMCILAR İLE SÖZLEŞME İMZALANMASI Proje sahibi kurum olarak Tortum Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü, tüm katılımcılarımızla yurtdışına çıkmadan önce birer sözleşme imzalayacaktır. Bunun dışında katılımcıların velileri ile yine bir sözleşme imzalanacaktır.

22 KATILIMCILAR- (1. GRUP) Akdağmadeni Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. ABDULLAH ABAYLI REFAKATÇİ

23 KATILIMCILAR- (1. GRUP) Şehit Özgür Ocak Çok Programlı Anadolu Lisesi. YASEMİN YETKİN REFAKATÇİ

24 KATILIMCILAR- (1. GRUP) Hayri Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. SUZAN TANRIÖVER REFAKATÇİ

25 KATILIMCILAR- (2. GRUP) Tortum Çok Programlı Anadolu Lisesi. ERDEM SÜRÜCÜ REFAKATÇİ

26 KATILIMCILAR- (2. GRUP) Birecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. HANDE SÖNMEZ REFAKATÇİ

27 KATILIMCILAR- (2. GRUP) Bağbaşı Çok Programlı Anadolu Lisesi. SUAT TURAN REFAKATÇİ

28 YURTDIŞI ORTAKLARIMIZ ü Kinderwelt Augsburg ( ü Frohsinn Bildungszentrum Augsburg e.v. ( ü South East Training Academy GmbH(

29 SERTİFİKA Proje sonunda tüm katılımcılarımıza ortak kurumlar tarafından birer sertifika verilecektir. Alacağınız bu sertifikalar uluslararası geçerliliğe sahip olacaktır.

30 KALINACAK YER HANAU-ERLENSEE

31 Konaklama Katılımcılarımız Franfurt a 30 km uzaklıkla ki Hanau şehrinin 5 km uzaklığındaki Erlensee adlı kasabada faaliyet gösteren Römerhof adlı pansiyonda kalacaklardır. Pansiyon 2,3 ve 4 kişilik odalardan oluşmakta olup, her odada banyo, tuvalet ve TV bulunmaktadır. Pansiyon Oda BİNA Oda MUTFAK YEMEKHANE ODA Yemekhane

32 Teknik Geziler - İşletme Gezileri Katılımcılarımızın proje kapsamında yapacakları işyeri ziyaretleri ve teknik geziler yurtdışı ortaklarımız tarafından organize edilecektir.

33 Kültürel Geziler - Yurtdışı Gezisi Proje süresince, hafta sonlarında olmak üzere ortaklarımızın yapacağı organizasyonlar kapsamında yeterli kişi sayısı sağlandığı takdirde çeşitli ülkelere günübirlik geziler düzenlenecektir. İsteyen katılımcılarımız bu gezilere katılabileceklerdir. Bu geziler ücretli olup, ücretleri geziye katılmak isteyen kişilerce ödenecektir. Bu gezinin ücreti ülkelere göre değişiklik göstermektedir.

34 YURTDIŞINA ÇIKMADAN ÖNCE Gideceğiniz dönemin hava şartlarına uygun kıyafetler alınız. Havanın muhtemelen serin ve yağmurlu olması beklenmektedir. Bu nedenle mümkün olduğu kadar yağmura dayanıklı kıyafetlerinizi bol alınız. Mutlaka sağlam bir valiz edininiz. Bunun yanı sıra küçük sırt çantası almayı da unutmayınız(çok önemli). Uçağın içine alacağınız el çantasına kesinlikle sıvı ve kesici malzemeler almayınız. Bu tip malzemeleri valizinize atınız. Şampuan, dış fırçası, diş macunu, tırnak makası, tıraş bıçağı ve köpüğü, terlik gibi kişisel eşyalarınızı unutmayınız. Şemsiyelerinizi ve yağmurluğu olan varsa mutlaka yanına alsın.

35 YURTDIŞINDA İLETİŞİM Yurtdışı ortaklarımız isteyen katılımcılarımıza otele gelir gelmez hemen kullanmaya uygun Türk Telekom Mobile O2 kontörlü hazır kartlar temin etmektedir. Türk Telekom O2 kartla Türkiye ve Almanya da sabit hatlara, Avea, Türk Telekom Mobile ve O2 numaralarına dakikası 5 cent e, diğer Alman / Türk cep telefonlarına dakikası 15 cent karşılığında telefon etme imkanı elde edersiniz. Kartlarda 7,50 Euro yüklüdür ve 10 Euro da yeni hat ücretidir. Toplamda 17,5 Euro ya mal olan kartla en az 150 dakika sabit hattan Türkiye görüşmesi yapılabilmektedir. Daha geniş bilgi için:

36 E- POSTALAR ve MOBİLİTY TOOL ANKETLERİ ÇOK ÖNEMLİ!!! Her proje katılımcısı Türkiye ye döndükten 2 hafta içerisinde Mobility Tool anketini doldurmakla yükümlüdür. Mobility Tool anketinin şifreleri ve kullanıcı adları e- posta adreslerinize gönderilecektir. Katılımcılar yurtdışından döndükten sonra belirlenen bir tarihte okullarının bilgisayar laboratuvarlarında toplanarak maillerine gönderilen anketleri elektronik ortamda doldurup, çıktı alacaklar ve imzalayarak okul idaresine teslim edeceklerdir.

37 Proje ile ilgili her türlü sorularınız için proje koordinatörü Ali ÇELEBİ ile irtibata geçebilirsiniz. Tel: E- mail:

38 BAŞARILI BİR YURTDIŞI HAREKETLİLİK FAALİYETİ GEÇİREBİLMEK DİLEĞİYLE DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

39 Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Türkiye Ulusal Ajansı, yürütülen Gençlik Programı kapsamında ve Avrupa Komisyonu'ndan sağlanan hibeyle gerçekleştirilmiştir. Ancak burada yer alan görüşlerden Türkiye Ulusal Ajansı veya Avrupa Komisyonu sorumlu tutulamaz.

VİRANŞEHİR İBN- İ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ. Acil Tıp Hizmetlerinde Triaj Uygulamaları Projesi BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU

VİRANŞEHİR İBN- İ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ. Acil Tıp Hizmetlerinde Triaj Uygulamaları Projesi BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU VİRANŞEHİR İBN- İ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Acil Tıp Hizmetlerinde Triaj Uygulamaları Projesi BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU PROJEMİZİN ÖZET BİLGİSİ Projenin adı Acil Tıp Hizmetlerinde Triaj

Detaylı

NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GÜÇLÜ OKUL GÜÇLÜ MESLEK PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU

NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GÜÇLÜ OKUL GÜÇLÜ MESLEK PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GÜÇLÜ OKUL GÜÇLÜ MESLEK PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU PROJEMİZİN ÖZET BİLGİSİ Projenin adı GÜÇLÜ OKUL GÜÇLÜ MESLEK Proje sahibi kurum Projenin kısa adı

Detaylı

NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU

NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Eğitimde Drama Yaklaşımlarının 0-6 Yaş Çocuk Eğitimlerinde Uygulanması Projesi BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU PROJEMİZİN ÖZET BİLGİSİ Projenin adı Proje sahibi

Detaylı

SOLIDMANCAD. Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretimde SOLIDWORKS 2013-1-TR1-LEO01-50112

SOLIDMANCAD. Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretimde SOLIDWORKS 2013-1-TR1-LEO01-50112 Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretimde SOLIDWORKS 2013-1-TR1-LEO01-50112 LEONARDO da VINCI HAREKETLİLİK da VINCI PROGRAMI HAREKETLİLİK NEDİR? PROGRAMI NEDİR? Temel düzeyde mesleki eğitim almakta olan

Detaylı

Çubuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. Rekabet Gücü ve İs9hdam Olanaklarının Ar?rılması İçin Avrupa da Staj BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU

Çubuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. Rekabet Gücü ve İs9hdam Olanaklarının Ar?rılması İçin Avrupa da Staj BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU Çubuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rekabet Gücü ve İs9hdam Olanaklarının Ar?rılması İçin Avrupa da Staj BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU PROJEMİZİN ÖZET BİLGİSİ Projenin adı Rekabet Gücü ve İstihdam Olanaklarının

Detaylı

E-Ticaret Alanında Grafik ve Web Tasarımcılığı Stajı

E-Ticaret Alanında Grafik ve Web Tasarımcılığı Stajı Hamitler Toki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi E-Ticaret Alanında Grafik ve Web Tasarımcılığı Stajı Proje Bilgilendirme Toplantısı 26 Şubat 2015 2014 yılı Teklif Çağrısı Döneminde Erasmus+ Ana Eylem 1

Detaylı

YOZGAT ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

YOZGAT ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ YOZGAT ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ HEMŞİRE VE ACİL TIP TEKNİSYENLERİNE YÖNELİK RESUSİTASYON VE TRAVMA STAJI PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU PROJEMİZİN ÖZET BİLGİSİ Projenin adı Proje

Detaylı

Avrupa Desteği Sağlanarak Öğretmenlerin Bilişim Teknolojileri Kullanım Yeterliliklerinin Artırılması Projesi BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU

Avrupa Desteği Sağlanarak Öğretmenlerin Bilişim Teknolojileri Kullanım Yeterliliklerinin Artırılması Projesi BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU Avrupa Desteği Sağlanarak Öğretmenlerin Bilişim Teknolojileri Kullanım Yeterliliklerinin Artırılması Projesi BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU PROJEMİZİN ÖZET BİLGİSİ Projenin adı Proje sahibi kurum Proje

Detaylı

Okul Öncesi Eğitimi'nde Avrupa Uygulamaları Özvatan Çok Programlı Anadolu Lisesi 2014 1 TR01 KA102 005501 Proje Tanıtım Belgesi

Okul Öncesi Eğitimi'nde Avrupa Uygulamaları Özvatan Çok Programlı Anadolu Lisesi 2014 1 TR01 KA102 005501 Proje Tanıtım Belgesi Okul Öncesi Eğitimi'nde Avrupa Uygulamaları Özvatan Çok Programlı Anadolu Lisesi 2014 1 TR01 KA102 005501 Proje Tanıtım Belgesi Proje Sahibi Kurum : Kayseri Özvatan Çok Programlı Anadolu Lisesi Projenin

Detaylı

PROJE SAHİBİ KURUM : Erzurum Cumhuriyet Kız Teknik Ve Meslek Lisesi (Erzurum Cumhuriyet Girl Technical And Vocational High School)

PROJE SAHİBİ KURUM : Erzurum Cumhuriyet Kız Teknik Ve Meslek Lisesi (Erzurum Cumhuriyet Girl Technical And Vocational High School) PROJE SAHİBİ KURUM : Erzurum Cumhuriyet Kız Teknik Ve Meslek Lisesi (Erzurum Cumhuriyet Girl Technical And Vocational High School) PROJE ADI : İletişim Ve Etkileşimde Avrupa Deneyimi (European Experience

Detaylı

KIRIKKALE YAHġĠHAN MESLEKĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ MÜDÜRLÜĞÜ Saç ve Makyaj Tasarımı Uygulamaları Projesi DEĞERLENDĠRME YAYGINLAġTIRMA TOPLANTISI

KIRIKKALE YAHġĠHAN MESLEKĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ MÜDÜRLÜĞÜ Saç ve Makyaj Tasarımı Uygulamaları Projesi DEĞERLENDĠRME YAYGINLAġTIRMA TOPLANTISI KIRIKKALE YAHġĠHAN MESLEKĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ MÜDÜRLÜĞÜ Saç ve Makyaj Tasarımı Uygulamaları Projesi DEĞERLENDĠRME YAYGINLAġTIRMA TOPLANTISI Proje Sunumu Ömer BAY Proje Koordinatörü Saç ve Makyaj Tasarımı Uygulamaları

Detaylı

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 22.11.2013 KONU : Sömestir Kayak Kampları Sayın Veli, Yarıyıl tatilinde; okulumuz öğrencilerinin ve misafirlerinin katılabileceği Uludağ, Bulgaristan ve İsviçre'de kayak kampları planlanmıştır.

Detaylı

6* MS JOY 3 NEHİR & 3 ÜLKE REN NEHRİ & MAİN-TUNA KANALI & TUNA NEHRİ İSVİÇRE & ALMANYA & AVUSTURYA - - - - - - - - - - (*) 12 HAZİRAN

6* MS JOY 3 NEHİR & 3 ÜLKE REN NEHRİ & MAİN-TUNA KANALI & TUNA NEHRİ İSVİÇRE & ALMANYA & AVUSTURYA - - - - - - - - - - (*) 12 HAZİRAN 6* MS JOY ile 3 NEHİR & 3 ÜLKE REN NEHRİ & MAİN-TUNA KANALI & TUNA NEHRİ İSVİÇRE & ALMANYA & AVUSTURYA Basel - Kehl(*Strazburg) - Frankfurt - Wertheim(*Miltenberg) - Würzburg(*Rothenburg) - Bamberg - Nürnberg

Detaylı

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 10.12.2014 KONU : Sömestir Kayak Kampları Sayın Veli, Yarıyıl tatilinde; okulumuz öğrencilerinin ve misafirlerinin katılabileceği Uludağ ve Bulgaristan da kayak kampları planlanmıştır. Bulgaristan'daki

Detaylı

T.C. AZİZİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 30/09/2014 tarih ve 4315698 sayılı yazısı.

T.C. AZİZİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 30/09/2014 tarih ve 4315698 sayılı yazısı. T.C. AZİZİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı: 97262943-02-05/ ( 3 Konu: Erzurum Avrupa ya Uçuyor Projesi c (O. 201^ MÜDÜRLÜĞÜNE AZİZİYE İlgi: İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 30/09/2014 tarih

Detaylı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı ITMA BARCELONA 20-26 Haziran 2019 İTMA Barcelona Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1 : TK 1 Türk HavaYolları ile 19 23 Haziran Gidiş Dönüş Barcelona / 4 gece 5 gün (4 gece Barcelona)

Detaylı

6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY 3 NEHİR & 3 ÜLKE

6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY 3 NEHİR & 3 ÜLKE 6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY ile 3 NEHİR & 3 ÜLKE REN NEHRİ & MAİN-TUNA KANALI & TUNA NEHRİ İSVİÇRE & ALMANYA & AVUSTURYA Basel - Kehl(*Strazburg) - Frankfurt - Wertheim(*Miltenberg) - Würzburg(*Rothenburg)

Detaylı

2015-1-TR01-KA102-015984 PROJE BİLGİLERİ

2015-1-TR01-KA102-015984 PROJE BİLGİLERİ BOLU İLMİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN AVRUPA ÜLKELERİNDE MESLEKİ BECERİLERİNİ GELİŞTİRMESİ ADLI MESLEKİ EĞİTİMDE ÖĞRENCİ VE PERSONEL HAREKETLİLİĞİ PROJESİ PEDAGOJİK VE KÜLTÜREL HAZIRLIK TOPLANTISINA

Detaylı

YILBAŞI & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA

YILBAŞI & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA NEHİR Sİ OSCAR WILDE ile VİYANA'DA YILBAŞI & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA Budapeşte(1)(*Esztergon-Visegrad-Szentendre) - Bratislava - Viyana(1) - Dürnstein - Wachau Vadisi

Detaylı

NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA BELÇİKA ALMANYA

NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA BELÇİKA ALMANYA PROMOSYON 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile REN NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA BELÇİKA ALMANYA Amsterdam(1) Antwerp/Brüksel/Brugge Nijmegen Düsseldorf 27 Haziran 2014 / 4 Gece 01. Gün İSTANBUL AMSTERDAM (HOLLANDA)

Detaylı

ÇOCUK GELİŞİMİ ALANI GENEL BİLGİLER

ÇOCUK GELİŞİMİ ALANI GENEL BİLGİLER ÇOCUK GELİŞİMİ ALANI GENEL BİLGİLER Çocuk gelişimi ve eğitimi ile ilgili hangi bilgi, beceri, tutum ve davranışların hangi yaş düzeyindeki çocuklara ve gençlere kazandırılacağı hakkında bilgi veren, çocuğun

Detaylı

Proje Açılış Toplantısı

Proje Açılış Toplantısı Proje Açılış Toplantısı 08.12.2012 2012-1-TR1-LEO02-37903 YEREL MEDYANIN AB STANDARTLARINDA DEMOKRASİYE KATKISI: Genç Gazeteciler Avrupa daki Yerel Medya Yapısını Öğreniyor Proje Sahibi Balıkesir Gazeteciler

Detaylı

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA Zürih - Basel - Strazburg(*Colmar-Riquewihr) - Speyer(*Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA Zürih - Basel - Strazburg(*Colmar) - Speyer(*Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik Ren Parkuru Geçişi

Detaylı

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ 2015 YAPIMI GEMİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile PRAG'LI TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ Budapeşte(1) - Bratislava - Viyana(1)

Detaylı

NEHRİ & MAİN NEHRİ & MAİN - TUNA KANALI

NEHRİ & MAİN NEHRİ & MAİN - TUNA KANALI 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile REN NEHRİ & MAİN NEHRİ & MAİN - TUNA KANALI Amsterdam Haarlem - Nijmegen - Köln(*Düsseldorf) - Mainz(*Frankfurt) - Aschaffenburg - Wertheim - Würzburg(*Rothenburg) -

Detaylı

NEHRİ & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE ALMANYA AVUSTURYA SLOVAKYA/ÇEK CUMHURİYETİ

NEHRİ & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE ALMANYA AVUSTURYA SLOVAKYA/ÇEK CUMHURİYETİ ÖZEL SEFER 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile MAİN NEHRİ & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE ALMANYA AVUSTURYA SLOVAKYA/ÇEK CUMHURİYETİ Frankfurt Würzburg/Rothenburg Bamberg Nürnberg Regensburg Passau/Salzburg/Chesky

Detaylı

T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ KILAVUZU

T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ KILAVUZU T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ KILAVUZU Erasmus+ Programı kapsamında staj yapılacak kuruluşlar hangileri olabilir? Erasmus+ Programı kapsamında Yerleştirme/staj

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II 2015 YAPIMI GEMİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA Budapeşte(1) - Bratislava - Viyana(1) - Dürnstein - Wachau Vadisi

Detaylı

LOGO. Erasmus + Staj Hareketliliği Oryantasyonu

LOGO. Erasmus + Staj Hareketliliği Oryantasyonu LOGO Erasmus + Staj Hareketliliği Oryantasyonu Staj Faaliyeti Nedir? İşletmeler Eğitim merkezleri Araştırma Merkezleri işletme tanımına uyan diğer kuruluşlar STAJ YERLERİ İşletme Tanımına Giren Kuruluşlar

Detaylı

Diğer limanlarda da ektsra turlar düzenlenebilmektedir. 28 ARALIK 2016

Diğer limanlarda da ektsra turlar düzenlenebilmektedir. 28 ARALIK 2016 2016 YAPIMI 6* SUITE GEMİ YILBAŞI TURU 6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY ile YILBAŞINDA VİYANA & TUNA NEHRİ & 3 ÜLKE ALMANYA & AVUSTURYA & SLOVAKYA Nürnberg - Kelheim(*Weltenburg) - Passau(*Salzburg-Chesky Krumlow)

Detaylı

PROJE SAHİBİ KURUM : AĞRI NURETTİN DOLGUN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ PROJE ADI : AĞRI DAN AB YE CNC STAJI (THE EU CNC INTERNSHIP OF AĞRI)

PROJE SAHİBİ KURUM : AĞRI NURETTİN DOLGUN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ PROJE ADI : AĞRI DAN AB YE CNC STAJI (THE EU CNC INTERNSHIP OF AĞRI) PROJE SAHİBİ KURUM : AĞRI NURETTİN DOLGUN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ PROJE ADI : AĞRI DAN AB YE CNC STAJI (THE EU CNC INTERNSHIP OF AĞRI) Proje No : 2013-1-TR1-LEO01-49460 PROJEMİZİN AMAÇLARI: Projemiz

Detaylı

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) ERASMUS+ Programı TR01-KA

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) ERASMUS+ Programı TR01-KA 2016-2017 Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) ERASMUS+ Programı 2016-1-TR01-KA102-028564 MERZİFON MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Mesleki Eğitim Öğrenici

Detaylı

ERDEK KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI TANITIM KILAVUZU

ERDEK KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI TANITIM KILAVUZU ERDEK KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI TANITIM KILAVUZU 2012-2013 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Bölüm Şefi Zuhal ALTINTAŞ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ Bu faaliyet ile çocuk

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE Amsterdam - Den Hague - Rotterdam - Duisburg - Düsseldorf - Koblenz - Mannheim(*Heidelberg) - Speyer

Detaylı

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ 11 16 OCAK 2016 HEIMTEXTIL 2016 5 GECE 6 GÜN FUAR PAKETİ ULAŞIM BİLGİLERİ Türk Hava Yolları TK 1587 08.20 /10.40 Türk Hava Yolları TK 1592 15.05 /19.00 KATILIMCI PROGRAMI 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI

Detaylı

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II Çalıştaya Davet, Şu ana kadar Sağlık Yöneticileri Derneği olarak ülkemizde pek çok Kongre, Seminer ve Eğitim çalışmalarına imza attık. Bu çalışmalarda hem akademik hem de uygulamalardaki tecrübe paylaşımlarına

Detaylı

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA ŞEKER BAYRAMI (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Münih - Passau - Viyana - Budapeşte - Bratislava - Spitz(*Melk) - Wachau

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN

5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN 5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN ile YILBAŞINDA AMSTERDAM & REN NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA & BELÇİKA & ALMANYA Amsterdam - Den Haag - Delft - Rotterdam - Antwerp(1)(*Brüksel)(*Brugge) - Amsterdam(1)(*Volendam-Zaanse

Detaylı

: VĐZE ALMAK ZORUNDADIR : VĐZEYE GEREK YOKTUR

: VĐZE ALMAK ZORUNDADIR : VĐZEYE GEREK YOKTUR DĐKKAT EDĐLMESĐ GEREKEN HUSUSLAR 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Lacivert (UMUMĐ) Pasaport Yeşil (HUSUSĐ) Pasaport Gri (HĐZMET) Pasaport Kırmızı (DĐPLOMATĐK) Pasaport : VĐZE ALMAK ZORUNDADIR 2- Lütfen

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYONU

ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYONU ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYONU ERASMUS STAJ HAREKETLİLİĞİ SÜRECİ KABUL MEKTUBU ERASMUS SEÇİMİ TRAINEESHIP BELGESININ HAZIRLANMASI SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI VİZE PASAPORT İŞLEMLERİ HİBELERİN YATIRILMASI

Detaylı

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS BRILLIANT ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Münih - Passau - Emmersdorf(*Melk) - Wachau Vadisi Geçişi - Viyana(1) - Budapeşte(1)(*Visegrad-Szentendre)

Detaylı

28 ARALIK 2018 YILBAŞI TURU

28 ARALIK 2018 YILBAŞI TURU 5*DLX SUITE NEHİR GEMİSİ ESPRIT ile 2 NEHRİN BİRLEŞME NOKTASI KOBLENZ'DE YILBAŞI ROMANTİK REN NEHRİ Amsterdam(1)(*Volendam & Zaanse Schanse) - Nijmegen - Köln(*Düsseldorf) - Koblenz(1) - Romantik Ren Parkuru

Detaylı

İSVİÇRE & FRANSA & ALMANYA & HOLLANDA - - - - - - - - - (*) 10 EYLÜL 2016 -KURBAN BAYRAMI-

İSVİÇRE & FRANSA & ALMANYA & HOLLANDA - - - - - - - - - (*) 10 EYLÜL 2016 -KURBAN BAYRAMI- 4*Plus RHEIN MELODIE ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE & FRANSA & ALMANYA & HOLLANDA Basel - Kehl(*Strazburg-Colmar-Riquewihr-Alsace Bölgesi) - Speyer(*Mannheim-Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik

Detaylı

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA)

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA) 4*(Superior Butik) SWISS RUBY ile ROMANTİK REN NEHRİ Köln - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim(1) - Mannheim(*Heidelberg) - Strazburg(*Colmar-Riquewihr-Alsace Bölgesi) - Mainz(*Frankfurt)

Detaylı

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS BRILLIANT ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Münih - Passau - Emmersdorf(*Melk) - Wachau Vadisi Geçişi - Viyana(1) - Budapeşte(1)(*Visegrad-Szentendre)

Detaylı

Konsolosluk Birimi Çalışma Saatleri. Bu sitede yer alan Portekiz ve Türk Resmi Tatillerini kontrol etmeyi lütfen unutmayınız.

Konsolosluk Birimi Çalışma Saatleri. Bu sitede yer alan Portekiz ve Türk Resmi Tatillerini kontrol etmeyi lütfen unutmayınız. Konsolosluk Birimi Çalışma Saatleri Portekiz Vatandaşları için 09:30-12:30 ve 14:30-16:00 arası (haftaiçi) Vize Başvuruları Öncelikle lütfen randevu alınız (E-mail: sconsular@ancara.dgaccp.pt Tel: 0312

Detaylı

NEHRİ & BALKANLAR'DA 6 ÜLKE ROMANYA - BULGARİSTAN - SIRBİSTAN - MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA

NEHRİ & BALKANLAR'DA 6 ÜLKE ROMANYA - BULGARİSTAN - SIRBİSTAN - MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC ile TUNA NEHRİ & BALKANLAR'DA 6 ÜLKE ROMANYA - BULGARİSTAN - SIRBİSTAN - MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA Bükreş - Chiciu - Giurgiu - Svistov(1) - Demir Kapı Bölgesi/Iron

Detaylı

ERASMUS+ PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ YOL HARİTASI

ERASMUS+ PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ YOL HARİTASI ERASMUS+ PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ YOL HARİTASI Erasmus+ programı ile yurtdışında ders vermek üzere seçildiğiniz andan itibaren www.dib.firat.edu.tr internet sitemizi, duyuruları ve e-posta adreslerinizi

Detaylı

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION 14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION FUAR TARİHİ 04-07 EYLÜL 2014 TUR TARİHİ 03-08 EYLÜL 2014 Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 03 EYLÜL 2014 TK882 SEFER SAYILI UÇAĞ I I LE 00:25 DE TEBRI Z E HAREKET VARIŞ 04:25

Detaylı

ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMINDA ADIM ADIM İZLENMESİ GEREKEN YOLLAR

ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMINDA ADIM ADIM İZLENMESİ GEREKEN YOLLAR ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMINDA ADIM ADIM İZLENMESİ GEREKEN YOLLAR Seçim öncesi başvuru işlemleri 1. Erasmus yabancı dil sınavının başvuru tarihlerini takip etmek. 2. Yabancı dil sınavına girmek.

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON 5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON ile YILBAŞINDA AVİGNON & RHONE NEHRİ PROVENCE & GÜNEY FRANSA Lyon(1) - Vienne - Le Pouzin - Viviers - Avignon(1) - Arles - Tournon -Lyon(1) 28 ARALIK 2017 01. Gün İSTANBUL

Detaylı

2015-2016 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYONU

2015-2016 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYONU 2015-2016 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYONU ERASMUS SÜRECİ ERASMUS SEÇİMİ İLK AŞAMA: KARŞI ÜNİVERSİTEYE BAŞVURU EVRAKLARI KABUL MEKTUBU KABUL SONRASI TESLİM EDİLECEK BELGELER

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER III ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE Amsterdam(1)(*Marken-Volendam) - Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru - Rüdesheim

Detaylı

31 MAYIS'A KADAR ERKEN KAYIT İNDİRİMİ! MASTER SUITE / KABİN BAŞI 300 EUR ORTA KAT SUITE / KABİN BAŞI 200 EUR

31 MAYIS'A KADAR ERKEN KAYIT İNDİRİMİ! MASTER SUITE / KABİN BAŞI 300 EUR ORTA KAT SUITE / KABİN BAŞI 200 EUR YILBAŞI TURU 31 MAYIS'A KADAR ERKEN KAYIT İNDİRİMİ! MASTER SUITE / KABİN BAŞI 300 EUR ORTA KAT SUITE / KABİN BAŞI 200 EUR 2016 YAPIMI 6*SUITE GEMİ 6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY ile YILBAŞINDA BUDAPEŞTE & TUNA

Detaylı

MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE

MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC ile MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE LÜKSEMBURG - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE Lüksemburg - Grevenmacher - Trier(1) - Bernkastel - Cochem - Koblenz(1)

Detaylı

06 Temmuz 2014 9 Gece / 10 Gün

06 Temmuz 2014 9 Gece / 10 Gün ÖZEL SEFER 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile MOSEL NEHRİ & REN NEHRİ & 4 ÜLKE BELÇİKA ALMANYA - LÜKSEMBURG - HOLLANDA Brüksel Trier (1) Remich(1)/Lüksemburg Bernkastel Cochem Rüdesheim Koblenz Köln Düsseldorf

Detaylı

01/Mayıs/2008 30/Haziran/2008 Arası Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 349 dan başlayan fiyatlar

01/Mayıs/2008 30/Haziran/2008 Arası Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 349 dan başlayan fiyatlar 01/Mayıs/2008 30/Haziran/2008 Arası Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 349 dan başlayan fiyatlar UÇUŞ DETAYLARI Gidiş : Tk 1131 / Istanbul Tunis Hareket Saati : 10:35 Varış saati : 12:30 Dönüş : Tk 1132

Detaylı

Erasmus + Staj Hareketliliği Oryantasyonu

Erasmus + Staj Hareketliliği Oryantasyonu Erasmus + Staj Hareketliliği Oryantasyonu Staj Faaliyeti Nedir? İşletmeler Eğitim merkezleri Araştırma Merkezleri işletme tanımına uyan diğer kuruluşlar STAJ YERLERİ İşletme Tanımına Giren Kuruluşlar Büyüklükleri,

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER III ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE Amsterdam(1)(*Marken-Volendam) - Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru - Rüdesheim

Detaylı

ASKON ADANA UMRE PROGRAMI 31 OCAK 08 ŞUBAT 2013

ASKON ADANA UMRE PROGRAMI 31 OCAK 08 ŞUBAT 2013 ASKON ADANA UMRE PROGRAMI 31 OCAK 08 ŞUBAT 2013 Sayın üyemiz, ASKON Umre programımız, 31 Ocak - 08 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Bu organizasyonla ASKON üyeleri, Umre'nin hazzını

Detaylı

DUYURU! Katılım Şartları :

DUYURU! Katılım Şartları : DUYURU! 18-21 Kasım 2016 tarihinde A.B.D. nin Fort Laudardale kentinde yapılacak olan Veteranlar Dünya Judo Şampiyonası Katılım şartları ile ilgili bilgiler aşağıda belirtilmiştir; Katılım Şartları : 1.

Detaylı

(2) Her takvim yılı içerisinde bir şirketin gerçekleştirdiği en fazla 10 (on) adet yurt dışı pazar araştırması gezisi desteklenir.

(2) Her takvim yılı içerisinde bir şirketin gerçekleştirdiği en fazla 10 (on) adet yurt dışı pazar araştırması gezisi desteklenir. YURTDIŞI PAZAR ARAŞTIRMA VE SEYAHAT DESTEĞİ (1)Sınai ve/veya ticari şirketler ile yazılım sektöründe faaliyet gösteren şirketlerce gerçekleştirilen yurt dışı pazar araştırması gezilerine ilişkin giderler,

Detaylı

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST ŞEKER BAYRAMI (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST ile PRAG'LI TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE ÇEK CUMHURİYETİ - ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Prag(2) - Passau - Viyana - Budapeşte - Bratislava

Detaylı

İçerik Tam Tanınma Oryantasyon Programları Vize İkamet İzni Sigorta

İçerik Tam Tanınma Oryantasyon Programları Vize İkamet İzni Sigorta KA1 Süreçleri-2 Önemli Ayarlamalar GÜLECE ŞENEL Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Danışman 22-23 MAYIS 2017, KAYSERİ YENİ BAŞLAYANLAR TOPLANTISI İçerik Tam Tanınma Oryantasyon Programları Vize İkamet

Detaylı

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI 2018-2019 Akademik Yılı KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER 2018 2019 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı gelen ve giden öğrenci ile gelen öğretim üyesi listeleri

Detaylı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı İ Saloni Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1: TK 1 Türk HavaYolları ile 09 13 Nisan Gidiş Dönüş Milano uçuşu / 4 gece 5 gün (4 gece Milano) GİDİŞ uçağı : İstanbul MILANO TK 1873

Detaylı

HİSER PROJESİ DESTEK ÖDEMELERİ BAŞVURU BELGELERİ. Başvuru dosyalarının aşağıdaki sıralamaya uygun şekilde hazırlanması gerekir.

HİSER PROJESİ DESTEK ÖDEMELERİ BAŞVURU BELGELERİ. Başvuru dosyalarının aşağıdaki sıralamaya uygun şekilde hazırlanması gerekir. EK-27 HİSER PROJESİ DESTEK ÖDEMELERİ BAŞVURU BELGELERİ Başvuru dosyalarının aşağıdaki sıralamaya uygun şekilde hazırlanması gerekir. A) İHTİYAÇ ANALİZİ 1. İhtiyaç Analizi Raporu ve Sunumu 2. Proje Yol

Detaylı

T.C. MUŞ VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PASAPORT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

T.C. MUŞ VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PASAPORT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER T.C. S.N ADI 1 Protokol Belgesi Protokol Belgesi (Pasaport Alış Kayıtlarını Gösterir Belge) 1-Dilekçe 2-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi MA SI 20-30 2 Parmak İzi Parmak İzi İçin; 1-Nüfus cüzdanı aslı 2-Son 6 ay

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER III ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE Basel - Kehl(*Strazburg-Colmar-Riquewihr) - Speyer(*Heidelberg) - Mannheim - Rüdesheim -

Detaylı

ERASMUS+ 2014-2015 AKADEMİK YILI PERSONEL HAREKETLİLİĞİ. Erasmus+ Personel Hareketliliği kapsamında iki alt faaliyet gerçekleştirilebilmektedir:

ERASMUS+ 2014-2015 AKADEMİK YILI PERSONEL HAREKETLİLİĞİ. Erasmus+ Personel Hareketliliği kapsamında iki alt faaliyet gerçekleştirilebilmektedir: ERASMUS+ 2014-2015 AKADEMİK YILI PERSONEL HAREKETLİLİĞİ Erasmus+ Personel Hareketliliği kapsamında iki alt faaliyet gerçekleştirilebilmektedir: Üniversitemizde ders vermekle yükümlü akademik personel (Prof,

Detaylı

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ STAJ YERİ BULMA Öğrenciler, Easmus+ Erasmus Programı Staj Hareketliliği kapsamında Öğrenim hareketliliğinde olduğu gibi Staj hareketliliğinde

Detaylı

Vize başvurusunu yapan tüm başvuru sahipleri aşağıda belirtilen zorunlu şartları karşılaması gerekmektedir.

Vize başvurusunu yapan tüm başvuru sahipleri aşağıda belirtilen zorunlu şartları karşılaması gerekmektedir. DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR Vize, yabancı ülke vatandaşlarının Bulgaristan ı sınırlı bir süre ziyaret etmesine izin vermek amacıyla verilmektedir. Eğer Bulgaristan da uzun bir süre (90 günden fazla)

Detaylı

05 ARALIK 2015 CUMARTESİ 07 ARALIK 2015 PAZARTESİ 11 ARALIK 2015 CUMA 10 ARALIK 2015 PERŞEMBE 12 ARALIK 2015 CUMARTESİ 16 ARALIK 2015 ÇARŞAMBA

05 ARALIK 2015 CUMARTESİ 07 ARALIK 2015 PAZARTESİ 11 ARALIK 2015 CUMA 10 ARALIK 2015 PERŞEMBE 12 ARALIK 2015 CUMARTESİ 16 ARALIK 2015 ÇARŞAMBA 1980 yılından beri büyük Türk Turizmi nin; 1990 yılından beri ise hacılarımızın hizmetinde olan Sonarex Turizm olarak yepyeni bir heyecan ve farklı bir yaklaşım tarzıyla yolculukların en güzeli olan Umre

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYONU

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYONU 2017-2018 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYONU ERASMUS SÜRECİ ERASMUS SEÇİMİ İLK AŞAMA: KARŞI ÜNİVERSİTEYE BAŞVURU EVRAKLARI KABUL MEKTUBU KABUL SONRASI TESLİM EDİLECEK BELGELER

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

REN & MOSEL NEHİRLERİ İSVİÇRE & FRANSA & ALMANYA ARALIK

REN & MOSEL NEHİRLERİ İSVİÇRE & FRANSA & ALMANYA ARALIK 5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN ile YILBAŞINDA REN & MOSEL NEHİRLERİ İSVİÇRE & FRANSA & ALMANYA Basel - Strazburg(1)(*Colmar-Riquewihr-Alsace Bölgesi) - Mainz(*Frankfurt) - Rüdesheim(1) - Romantik Ren

Detaylı

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı Bahar Dönemi KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı Bahar Dönemi KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER 2018 2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi, Mevlana Değişim Programı gelen ve giden öğrenci ile gelen

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE Amsterdam(1) - Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim

Detaylı

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Alanın Tanımı Çocuk gelişimi ve eğitimi alanı altında yer alan dalların yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. Alanın Amacı Çocuk Gelişimi

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ İSVİÇRE - ALMANYA - HOLLANDA

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ İSVİÇRE - ALMANYA - HOLLANDA 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER III ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ İSVİÇRE - ALMANYA - HOLLANDA Basel - Kehl(*Strazburg-Colmar-Riquewihr) - Speyer(*Heidelberg) - Mannheim - Rüdesheim -

Detaylı

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul Kharkiv Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.519,75TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Kharkiv Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları Kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

FRANSA'DA LAVANTA DÖNEMİ & PROVENCE RHONE NEHRİ

FRANSA'DA LAVANTA DÖNEMİ & PROVENCE RHONE NEHRİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS PROVENCE ile GÜNEY FRANSA'DA LAVANTA DÖNEMİ & PROVENCE RHONE NEHRİ Lyon(1) - Vienne - Avignon(2)(*Pont Du Gard-*Lavanta Tarlaları) - Arles(*Marsilya-Aix en Provence) - St.Etienne

Detaylı

: VĐZE ALMAK ZORUNDADIR : VĐZEYE GEREK YOKTUR. 2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.

: VĐZE ALMAK ZORUNDADIR : VĐZEYE GEREK YOKTUR. 2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz. DĐKKAT EDĐLMESĐ GEREKEN HUSUSLAR Tüm vize başvuruları Ankara Büyükelçiliği ne yapılmaktadır. Firmamız Finlandiya Cumhuriyeti Yetkili VĐZE Acentasıdır. 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Lacivert (UMUMĐ)

Detaylı

BASIN KARTI SAHİBİ BASIN MENSUPLARININ HİZMET DAMGALI PASAPORT BAŞVURULARINDA UYULACAK USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNERGE

BASIN KARTI SAHİBİ BASIN MENSUPLARININ HİZMET DAMGALI PASAPORT BAŞVURULARINDA UYULACAK USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNERGE BASIN KARTI SAHİBİ BASIN MENSUPLARININ HİZMET DAMGALI PASAPORT BAŞVURULARINDA UYULACAK USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı,

Detaylı

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Mustafa KARADUMAN Balıkesir İl Özel İdaresi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Balıkesir Valiliği Projeler Koordinasyon Koordinatörü Tel: 0 266 2451301 Dahili 188-189

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ERASMUS+ ÖĞRENİM ve STAJ HAREKETLİLİĞİ

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ERASMUS+ ÖĞRENİM ve STAJ HAREKETLİLİĞİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ KOORDİNATÖRLÜĞÜ 2019 2020 ERASMUS+ ÖĞRENİM ve STAJ HAREKETLİLİĞİ Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliğine hak kazandıktan sonra neler yapmalıyım ve süreci nasıl takip edeceğim?

Detaylı

FRANSA & BURGONYA & PROVENCE RHONE & SAONE NEHİRLERİ

FRANSA & BURGONYA & PROVENCE RHONE & SAONE NEHİRLERİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS PROVENCE ile GÜNEY FRANSA & BURGONYA & PROVENCE RHONE & SAONE NEHİRLERİ Lyon - Macon - Chalon Sur Saone(*Brancion-Cormatin) - Tournus - Lyon - Avignon(1)(*Pont Du Gard) - Arles(*Marsilya-Aix

Detaylı

ERASMUS PERSONEL HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI 2012-13

ERASMUS PERSONEL HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI 2012-13 ÖĞRETİM PROGRAMI/İŞ PLANI OLUŞTURMA ERASMUS PERSONEL HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI 2012-13 Gidilecek kurumun akademik takvimi incelendikten sonra, ilgili kişi ile yazılaşılarak ziyaret edilecek tarih ve ders

Detaylı

SÜLOĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:

SÜLOĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER: SÜLOĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO: HİZMET ADI: 1 Denklik ile Kayıt 1. TC Kimlik numaralı Nüfus Cüzdanı 2. Denklik Belgesi BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER: HİZMETİN TAMAMLANMA

Detaylı

Seyahat Listesi. Uçak Biletleri. Pasaport/Kimlik. Tablet-Telefon. Valiz hazırlığı. Yurt dışına seyahat etmek herkesin gerçekleştirmek

Seyahat Listesi. Uçak Biletleri. Pasaport/Kimlik. Tablet-Telefon. Valiz hazırlığı. Yurt dışına seyahat etmek herkesin gerçekleştirmek Seyahat Listesi Uçak Biletleri Pasaport/Kimlik Tablet-Telefon Valiz hazırlığı Yurt dışına seyahat etmek herkesin gerçekleştirmek istediği bir eylem olmakla birlikte kimisi için rutin bir gezi, kimisi için

Detaylı

UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016. Piano Piano

UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016. Piano Piano UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016 UÇUŞ BİLGİLERİ Havayolu: Türk Hava Yolları Gidiş 24 Haziran, İstanbul hareket saati : 11:00* 24 Haziran, Roma varış saati: : 12:40 Dönüş 26 Haziran, Roma hareket

Detaylı

FRANSA'DA LAVANTA DÖNEMİ & PROVENCE RHONE NEHRİ

FRANSA'DA LAVANTA DÖNEMİ & PROVENCE RHONE NEHRİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS PROVENCE ile GÜNEY FRANSA'DA LAVANTA DÖNEMİ & PROVENCE RHONE NEHRİ Lyon(1) - Vienne - Avignon(2)(*Pont Du Gard-*Lavanta Tarlaları) - Arles(*Marsilya-Aix en Provence) - St.Etienne

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 06/01/2016-5763 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE5FBJ4SZ* Sayı :53891476-300- Konu :İkamet İzni İşlemleri İVEDİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

FRANSA & BURGONYA & PROVENCE RHONE & SAONE NEHİRLERİ

FRANSA & BURGONYA & PROVENCE RHONE & SAONE NEHİRLERİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS PROVENCE ile GÜNEY FRANSA & BURGONYA & PROVENCE RHONE & SAONE NEHİRLERİ Lyon - Macon - Chalon Sur Saone(*Brancion-Cormatin) - Tournus - Lyon - Avignon(1)(*Pont Du Gard) - Arles(*Marsilya-Aix

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON 5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON ile YILBAŞINDA AVİGNON & RHONE NEHRİ PROVENCE & GÜNEY FRANSA Lyon(1)(*Oingt) - Vienne - Viviers(*Grignan) - Avignon(2)(*Arles / Baux de Provence) - Tournon - Andance -Lyon(1)

Detaylı

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ ADAPAZARI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ADAPAZARI MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ ADAPAZARI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ADAPAZARI MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI T.C. SAKARYA VALİLİĞİ ADAPAZARI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ADAPAZARI MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA ADI ÖĞRENİM DURUM BELGESİ 1 40 DAKİKA ( Ayrılma belgesi, tasdikname

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile REN NEHRİ Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim - Speyer (*Mannheim & Heidelberg) - Strazburg - Basel 02 Nisan 2017 (6 Gün) 01. Gün İSTANBUL

Detaylı