Paketi. Düğün zamanına kadar çiftlere danışmanlık hizmeti: Çekim gününe kadar konsept Master Seri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Paketi. Düğün zamanına kadar çiftlere danışmanlık hizmeti: Çekim gününe kadar konsept Master Seri"

Transkript

1 Çikolata Düğün ya da nişan fotoğrafı çekimi için çok heveslisiniz ancak zamanınız kısıtlı mı? Yoksa Biz o çok fotoğraf çekilmeyi sevmeyenlerdeniz ama bir anı olsun diye istiyoruz diye mi düşünüyorsunuz? Hiç endişelenmeyin bizimle birlikte ne kadar çok fotoğraf çekilmeyi sevdiğinizi fark edeceksiniz =)) İşte Çikolata tam da size uygun olan hizmet paketi! * Hizmet süresi 2 saate kadardır (Öyle saat doldu gidelim diyecek değiliz endişe etmeyin =))) * Belirlenen 1 mekanda iç ya da dış mekan çekimi gerçekleştirilir. * 1 Fotoğrafçı hizmet verir. * Seçilen 50 adet fotoğraf profesyonel olarak düzenlenir. * 1 Adet 45X30 cm panaromik albüm * 2 Adet 25x15 cm panaromik albüm hizmete dahildir. Düğün zamanına kadar çiftlere danışmanlık hizmeti : Çekim gününe kadar konsept belirleme, aksesuar hazırlıkları ve mekan belirleme çalışmaları yapılmaktadır. Bu çalışma çiftlerle sürekli iletişim halinde olarak gerçekleştirilir. daha büyük bir albüm setine mi ihtiyacınız var? Küçük bir farkla albüm setinizi yükseltebilirsiniz.

2 Kurabiye Düğün günü ya da düğün günü öncesi yapılan konsept çekimlerde en çok tercih edilen hizmet paketi karşınızda! Biraz romantik, biraz çılgın, biraz da moda çekimi gibi olsun diyorsanız bu hizmet paketi tam size göre! Evet biraz yorulacaksınız belki ama muhteşem sonuçlar o yorgunluğunuzu alacak. Bu paketimizde moda&reklam fotoğrafçılığı da yapan kurucu fotoğrafçımız sizinle olacak. Şimdiden dergileri karıştırmaya ve duruş, bakış çalışmaya başlayabilirsiniz =)) Bu keyifli çekimin hareketli bir hatırası da kalsın isterseniz backstage video çekimi tam size göre. * Hizmet süresi 4 saate kadardır (Fotoğrafçınız Şimdi oldu! İstediğimiz kareyi aldık diyene kadar da sürebilir). * Arzu edilen farklı 1-3 lokasyonda çekimler gerçekleştirilebilir. * 2 Fotoğrafçı tarafından çekim hizmeti verilir. * Seçilen 60 adet fotoğraf, profesyonel olarak düzenlenir. * 2 Adet 35x15 cm panaromik albüm hizmete dahildir. Düğün zamanına kadar çiftlere danışmanlık hizmeti: Çekim gününe kadar konsept Master Seri belirleme, aksesuar hazırlıkları ve mekan belirleme çalışmaları yapılmaktadır. Bu çalışma çiftlerle sürekli iletişim halinde olarak gerçekleştirilir. Backstage Video Çekimi: Dış mekan fotoğraf çekiminin çekim arkası görüntüleri, HD kalitesinde kurgulanarak çiftimize teslim edilir. daha büyük ya da ekstra albüme mi ihtiyacınız var? Mutluluk Ekibi farklı albüm ve baskı seçenekleriyle yanınızda!

3 Parfe Düğün günü geldi çattı! Ne düğün öncesi ne de sonrası fotoğraf çekimi hayallerinizi süslemedi mi? Düğün gününün büyüsü ayrıdır diye düşünenlerden misiniz? Zaten tüm gün yanımda kocaman bir çekim ekibi istemiyorum 1 fotoğrafçım olsun kuaför hazırlıklarının ardından da bir dış mekan çekimi yaptıralım diyorsanız işte bu paketi tam da sizin için hazırlamıştık :) * Hizmet süresi 6 saate kadardır. * Kuaför hazırlıkları, dış mekan çekimi ya da tercihinize göre dış mekan çekimi ve evden çıkış anını kapsayacak şekilde hizmet verilir. * 1 Fotoğrafçı ve 1 asistan tarafından çekim gerçekleştirilir. * Seçilen 60 adet fotoğraf, profesyonel olarak düzenlenir. * 2 Adet 35x15 cm panaromik albüm hizmete dahildir. Düğün zamanına kadar çiftlere danışmanlık hizmeti: Çekim gününe kadar konsept belirleme, aksesuar hazırlıkları ve mekan belirleme çalışmaları yapılmaktadır. Bu çalışma çiftlerle sürekli iletişim halinde olarak gerçekleştirilir. Master Seri Hikaye Video Çekimi: Dış mekan fotoğraf çekiminin çekim arkası görüntüleri, HD kalitesinde kurgulanarak çiftimize teslim edilir. daha büyük ya da ekstra albüme mi ihtiyacınız var? Mutluluk Ekibi farklı albüm ve baskı seçenekleriyle yanınızda!

4 Macaron Düğün Hikayesi, düğün belgeseli artık adına ne derseniz. Son yılların en popüler ve en anlamlı hizmet paketinin bu tarz olanlar olduğu kesin. En özel gününüzün hikayesi kare kare karşınızda! İsterseniz bu hikayeyi aşağıda yer alan albüm setleri ile yıllarca dokunabileceğiz şekilde muhafaza edebilirsiniz. Fotoğraflar güzel ama bir de hareketli olalım, oynayalım, zıplayalım, dans edelim derseniz düğün hikayesi video çekimi için hazırsınız demektir. * Hizmet süresi 12 saate kadardır. * Kuaför hazırlıkları, dış mekan çekimi, evden çıkış ve ilk dans anını kapsamaktadır. * 2 Fotoğrafçı ve 1 asistan tarafından çekim gerçekleştirilir. * Seçilen 60 adet fotoğraf, profesyonel olarak düzenlenir. * 2 Adet 35x15 cm panaromik albüm hizmete dahildir. Düğün zamanına kadar çiftlere danışmanlık hizmeti : Çekim gününe kadar konsept belirleme, aksesuar hazırlıkları ve mekan belirleme çalışmaları yapılmaktadır. Bu çalışma çiftlerle sürekli iletişim halinde olarak gerçekleştirilir. Düğün Hikayesi Video Çekimi: Kuaför hazırlıklarından itibaren birlikte olduğumuz süre boyunca alınan kısa görüntüler, HD kalitesinde kurgulanarak çiftimize teslim edilir. daha büyük ya da ekstra albüme mi ihtiyacınız var? Mutluluk Ekibi farklı albüm ve baskı seçenekleriyle yanınızda!

5 CupCake Düşünün ki düğün gününüz tüm keyfini sizinle birlikte yaşayan, eğlenen bir fotoğraf&video ekibi yanınızda her anı ölümsüzleştiriyor. Poz vermek değil artık düşündüğünüz çünkü poz vermek diye bir şey yok! Sonra düğün mekanınıza gidiyorsunuz daha önce hiç görmediğiniz, takım elbiseli, suratsız bir adam fotoğraflarınızı çekiyor, bir diğeri de video için söylemek istediğiniz bir şey olup olmadığını soruyor. Nereden çıktı bu adamlar! Tüm keyfiniz kaçtı değil mi? İste buna izin vermiyoruz düğün mekanında da aralıksız video çekiminden, fotoğraf satışına kadar her şey kontrolümüz altında merak etmeyin. Zaten gün boyunca birlikteydik neden sizi tanımadığımız kişilere emanet edelim ki? Emin olun siz de bizi isteyeceksiniz zaten =))) * Hizmet süresi : 09:30 / 00:00 arasıdır. * Bu paketimizde her şey dahil hizmet verilmektedir. Kuaför hazırlıkları, dış mekan çekimi, gelin alma, düğün anı gece sonuna kadar tüm fotoğraf&video hizmetlerinin sunulmasını kapsamaktadır. * 2 Fotoğrafçı, 2 Videographer ve 2 Asistan tarafından hizmet verilir. * Albüme seçilen fotoğraflar profesyonel olarak düzenlenir. * Düğün mekanında fotoğraf baskı&satış hizmeti verilmektedir. * Gece sonunda 10 adet 15x21cm fotoğraf çiftimize teslim edilir. * Düğün mekanında aktüel kamera kaydı 1 kamera ile gerçekleştirilir. * Düğün Hikayesi Video Çekimi: Kuaför hazırlıklarından itibaren birlikte olduğumuz süre boyunca alınan kısa görüntüler, HD kalitesinde kurgulanarak çiftimize teslim edilir. * 2 Adet 35x15 cm panaromik albüm * Size özel hazırlanmış albüm saklama kutusu hizmete dahildir. Düğün zamanına kadar çiftlere danışmanlık hizmeti: Çekim gününe kadar konsept belirleme, aksesuar hazırlıkları ve mekan belirleme çalışmaları yapılmaktadır. Bu çalışma çiftlerle sürekli iletişim halinde olarak gerçekleştirilir. daha büyük ya da ekstra albüme mi ihtiyacınız var? Mutluluk Ekibi farklı albüm ve baskı seçenekleriyle yanınızda!

6 CheeseCake Hiç merak etmeyin. Her şey muhteşemliğinizi ölümsüzleştirmek için aynen planlığı gibi gidiyor. Siz daha dış mekan çekimlerinizi yaptırırken düğün mekanı hazırlıklarınızı dahi ölümsüzleştirmek için ekibimizden bir kaç kişi düğün mekanında bulunuyor. Mutluluk Ekibi kurucusu Murat Demir de tüm gün sizinle olacak.bu paketimizde kullanılan ekipmanların biraz daha kaliteli olduğunu itiraf etmeliyiz. Aralıksız videonuz HD kamera ile kısa videonuz ise 4K kalitesinde çekilecek. Albüm setiniz de premium özel seriden olacak. Albüm için seçtiğiniz fotoğrafların detaylı photoshoplanması yanında tüm fotoğraflarınızın da genel renk düzenlemesi yapılarak size teslim edeceğimizi belirtmek isteriz. * Hizmet süresi: 09:30 / 00:00 arasıdır. * Bu paketimizde her şey dahil hizmet verilmektedir. Kuaför hazırlıkları, dış mekan çekimi, gelin alma, düğün anı gece sonuna kadar tüm fotoğraf&video hizmetlerinin sunulmasını kapsamaktadır. * 2 Fotoğrafçı, 2 Videographer ve 2 Asistan tarafından hizmet verilir. * Kurucu fotoğrafçı Murat Demir tüm konsept çekimlerini kendisi gerçekleştirir. * Albüme seçilen fotoğraflar profesyonel olarak düzenlenir. * Tüm fotoğrafların orjinalleri genel düzenlemeleri yapılarak teslim edilir. * Düğün mekanında fotoğraf baskı&satış hizmeti verilmektedir. Fotoğraflarınızın yer alacağı paspartuların tasarımı size özeldir. * 100 adet 15x21cm fotoğraf albümlerinizle birlikte teslim edilir. * Düğün mekanında aktüel kamera kaydı HD Kamera ile gerçekleştirilir. * 1 Adet 80X30 cm master seri panaromik albüm * 2 Adet 45x15 cm master seri panaromik albüm * Size özel hazırlanmış albüm saklama kutusu hizmete dahildir. Düğün zamanına kadar çiftlere danışmanlık hizmeti : Çekim gününe kadar konsept belirleme, aksesuar hazırlıkları ve mekan belirleme çalışmaları yapılmaktadır. Düğün Hikayesi Filmi: Kuaför hazırlıklarından itibaren birlikte olduğumuz süre boyunca alınan kurgusal ve spontane kısa görüntüler, 4K kalitesinde çekilir ve kurgulanarak çiftimize teslim edilir. daha büyük ya da ekstra albüme mi ihtiyacınız var? Mutluluk Ekibi farklı albüm ve baskı seçenekleriyle yanınızda!

7 Diğer Hizmetler Kına Gecesi / Bekarlığa Veda Partisi Fotoğraf&Video Hizmeti Siz en yakınlarınızla birlikte eğlenceli bir gece yaşarken bize de o anları ölümsüzleştirmek düşüyor. Hep birlikte keyifli bir geceyi daha fotoğraflayalım. Aktüel Kamera Çekimi Düğün gününüzde kokteyl anından itibaren 1 ya da 2 kamera ile aktüel çekim talep edebilirsiniz. Tüm çekim USB ile teslim edilecektir. Barkovizyon* *Barkovizyon çalışması için özel bir video ya da fotoğraf çekimi yapılır. Barkovizyon kiralama hizmeti verilmez. Daha siz düğün mekanına girmeden davetlilere söylemek istediğiniz ya da göstermek istediğiniz özel bir şeyler mi var? O zaman barkovizyon hazırlanması tam itiyacınız olan hizmet. Save The Date / Trash The Dress Düğün öncesi en sevdiğiniz kıyafetleri giyin ve birlikte en sevdiğiniz mekana gidip fotoğraflarınızı çekelim. Çok keyifli olacağını garanti ediyoruz. Bu fikir aklınıza yatmadıysa gelinlikve damatlığı biraz kirletmeye ne dersiniz? Anı Defteri / Guest Book Sizin fotoğraflarınızdan oluşan yalnızca size özel bir fotokitap. Tüm davetliler ve siz bu özel anı defterine bayılacaksınız. Özellikle Mutluluk Ekibi yle Save the Date çekimi yaptıran çiftlere şiddetle tavsiye edilir :) Fotoğraf Köşesi / Photobooth Düğün mekanınızda düğün konseptinizle uyumlu bir şekilde hazırlanan, davetlilerinizin eğlenceli aksesuarları kullanarak fotoğraf çektirebileceği bir köşedir. Örnek çalışmaları kesinlikle görmelisiniz! Albüm, Poster, Kanvas Baskı Sunulan albüm setleri sizin için yeterli değilse ekstra baskı ihtiyacınız olabilir. Mutluluk Ekibi yanınızda...

Paketi. Albüm ve Baskı Seçenekleri

Paketi. Albüm ve Baskı Seçenekleri Çikolata Düğün ya da nişan fotoğrafı çekimi için zamanınız kısıtlı mı? Yoksa Biz o çok fotoğraf çekilmeyi sevmeyenlerdeniz ama bir anı olsun diye istiyoruz diye mi düşünüyorsunuz? Hiç endişelenmeyin bizimle

Detaylı

Paketi. Ekstra Video ve Albüm&Baskı Seçenekleri

Paketi. Ekstra Video ve Albüm&Baskı Seçenekleri Kurabiye Düğün günü ya da düğün günü öncesi/sonrası yapılan dış/iç mekan çekimlerinde en çok tercih edilen hizmet paketi karşınızda! Biraz romantik, biraz çılgın, biraz da moda çekimi gibi olsun diyorsanız

Detaylı

İyi olması yetmez, mükemmel olmalıdır!

İyi olması yetmez, mükemmel olmalıdır! İyi olması yetmez, mükemmel olmalıdır! www.alihankutlu.com Dış Çekim / Gelin Damat Save The Date / Trash Day Trash The Dress / Nişan Fotoğraf 1 Saat Tek mekanda 1 saatlik fotoğraf çekimi 20 adet düzenlenmiş

Detaylı

En özel an lardan en güzel anı lara

En özel an lardan en güzel anı lara En özel an lardan en güzel anı lara Rüya gibi bir düğünde Serenade Wedding Photography en özel anları ölümsüzleştirmek için var. Serenade Wedding Photography, en özel evet lerin ağızlardan döküldüğü o

Detaylı

Wedding Photos & Films. Düğün Fotoğrafları ve Filmleri 2016 YILI PAKETLERİ

Wedding Photos & Films. Düğün Fotoğrafları ve Filmleri 2016 YILI PAKETLERİ Wedding Photos & Films Düğün Fotoğrafları ve Filmleri 2016 YILI PAKETLERİ ERKEN REZERVASYON FIRSATLARI ÇEKİM GÜNÜNE EN GEÇ 30 GÜN KALA YAPILACAK REZERVASYONLARDA GEÇERLİDİR. www.izmirdugunhikayesi.com

Detaylı

Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi

Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi ARMADA TERAS Çıkın Armada Terasa, yüzyıllar öncesinde görünen manzara ne ise göreceğiniz odur diyor güncel bir köşe yazarımız... Bu özelliğiyle İstanbul âşıklarının ve

Detaylı

Adım Adım Düğün Organizasyonu Hazırlıkları

Adım Adım Düğün Organizasyonu Hazırlıkları Aslında sevinçli bir telaş ile başlanan hazırlıklar, zamanın az, yapılacak işlerin çok olması nedeniyle stresli günlere dönüşmesin. Hazırlıklar hem çok keyifli hem de yorucudur. Bu nedenle hazırlıklara

Detaylı

baby photographer / /

baby photographer   / / baby photographer www.gozdebebekler.com / info@gozdebebekler.com / 0507 677 17 68 hamilelik doğum konsept etkinlik Herşey bir nefes ile başlar... ve sevgi aniden tüm odayı kaplar... Yıllar sonra geride

Detaylı

Albüm içine konulacak fotoğraflara ekstra cilt rötuş işlemi uygulanır. Fiyatlara kdv dahil değildir.

Albüm içine konulacak fotoğraflara ekstra cilt rötuş işlemi uygulanır. Fiyatlara kdv dahil değildir. Paket Detayları Karşılıklı olarak ileride herhangi bir problem yaşamamak adına, bu dökümanın tamamını okumanızı öneririm. Benden aldığınız/alacağınız hizmet detayları ile ilgili tüm sorularınızı mesai

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

O Gün. mutluluğa. ömür boyu sürecek. adım atacaksınız

O Gün. mutluluğa. ömür boyu sürecek. adım atacaksınız O Gün ömür boyu sürecek mutluluğa adım atacaksınız H er detay beklentilerinizin üzerinde karşılanırken size sadece hafızanızda ömür boyu tazeleğini koruyacak anıların yaratılacağı O gün ün keyfini sürmek

Detaylı

Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com

Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi ARMADA SALON İstanbul usulü yaşam tarzını yeniden yaşatan etkinlik, davet ve eğlenceler; ve yüzlerce çiftin dünya evine attığı ilk adımın kayda geçtiği düğünler İşte

Detaylı

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız.

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız. La Maison des Fleurs, 2009 yılında çiçekçilikte farklı bir anlayış ve kaliteyi uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturma fikriyle Kuruçeşme'de kuruldu. Yurt dışında iç mimarlık ve Event Management konusunda

Detaylı

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 2019 yılında kendimize daha fazla zaman ayırmak istiyoruz. Fotoğrafla olan iletişimimizi artırmak istiyoruz. Fotoğrafın bir sanat

Detaylı

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek...

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle Evet demek... The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek... Hayalinizdeki düğün ister bir kır düğünü olsun, ister ihtişamlı bir balo... The Marmara Collection, en mutlu gününüzü benzersiz

Detaylı

PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI?

PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI? PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI? DOĞUM GÜNÜ ANNE N OLUR BİR DOĞUM GÜNÜ DAHA Çocuğunuzun arkadaşlarıyla doyasıya eğleneceği doğum günü kutlamalarını Captune World Party Room

Detaylı

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için AD DRONE Dijital dünyanın gelişmesiyle birlikte aynı orantıda internet dünyasıyla olan bağlarımız güçlenmeye devam ediyor. İşte tam da bu adımda AD Drone ekibi olarak sizleri güler yüz ve sıcakkanlılığımız

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com

Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi ARMADA TERAS Çıkın Armada Terasa, yüzyıllar öncesinde görünen manzara ne ise göreceğiniz odur diyor güncel bir köşe yazarımız... Bu özelliğiyle İstanbul âşıklarının ve

Detaylı

Eğitim İçeriği: Doğum fotoğrafçılığı teori eğitim programıdır. Eğitim Süresi: 1 Gün / 9 Saattir. Eğitim 09:00 da başlayıp 18:00 da bitecektir.

Eğitim İçeriği: Doğum fotoğrafçılığı teori eğitim programıdır. Eğitim Süresi: 1 Gün / 9 Saattir. Eğitim 09:00 da başlayıp 18:00 da bitecektir. Eğitim İçeriği: Doğum fotoğrafçılığı teori eğitim programıdır. Eğitim Süresi: 1 Gün / 9 Saattir. Eğitim 09:00 da başlayıp 18:00 da bitecektir. Öğlen 12:00 13:00 arası açık büfe öğle yemeği verilecektir.

Detaylı

neden biz? fabrikaların en tatlısı lezzet motivasyon yaratıcılık meslek edinme özel günler 01 el yapımı çikolata 02 kurumsal workshoplar

neden biz? fabrikaların en tatlısı lezzet motivasyon yaratıcılık meslek edinme özel günler 01 el yapımı çikolata 02 kurumsal workshoplar neden biz? lezzet motivasyon yaratıcılık meslek edinme özel günler 01 el yapımı çikolata 02 kurumsal workshoplar 03 bireysel workshoplar 04 çikolata akademisi 05 diğer markalarımız cupcake sepeti aldente

Detaylı

Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com

Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi ARMADA SALON İstanbul usulü yaşam tarzını yeniden yaşatan etkinlik, davet ve eğlenceler; ve yüzlerce çiftin dünya evine attığı ilk adımın kayda geçtiği düğünler İşte

Detaylı

Düğün Hazırlık Listesi...

Düğün Hazırlık Listesi... Düğün Hazırlık Listesi... Beş sayfalık bu bölüm, bütçenizden davetli listesine, müzikten çiçeklere kadar düğününüzle ilgili pek çok önemli ayrıntıyı düzenli bir şekilde organize etmeniz ve planlamanız

Detaylı

E V L E N İ Y O R U M! D ü ğ ü n h a z ı r l ı k k i t a p ç ı ğ ı.

E V L E N İ Y O R U M! D ü ğ ü n h a z ı r l ı k k i t a p ç ı ğ ı. EVLENİYORUM! D ü ğ ü n h a z ı r l ı k k i t a p ç ı ğ ı. Beş sayfalık bu bölüm, bütçenizden davetli listesine, müzikten çiçeklere kadar düğününüzle ilgili pek çok önemli ayrıntıyı düzenli bir şekilde

Detaylı

Marka ve Web Kuruluşlarımız

Marka ve Web Kuruluşlarımız Marka ve Web Kuruluşlarımız www.aktivite.com.tr www.piknikcim.com www.biyografilm.com www.danscilar.com.tr www.kinapaketi.com www.sesisikdj.com www.gizliparti.com.tr www.animator.com.tr www.e-lencelik.com

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 2015. BiR K AT ALO G

ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 2015. BiR K AT ALO G ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 05 inanilmaz BiR K AT ALO G TELEVİZYONLARIMIZIN İnanılmaz Regal özellikleri regal-tr.com Regal Müşteri Hizmetleri Üstün görüntü kalitesini tecrübe etmenin yanı sıra, Regal TV ile

Detaylı

MİLLİ SARAYLAR DAİRE BAŞKANLIĞINA BAĞLI BİRİMLERDE FOTOĞRAF ÇEKME VE GÖRÜNTÜ ALMA YÖNETMELİĞİ

MİLLİ SARAYLAR DAİRE BAŞKANLIĞINA BAĞLI BİRİMLERDE FOTOĞRAF ÇEKME VE GÖRÜNTÜ ALMA YÖNETMELİĞİ MİLLİ SARAYLAR DAİRE BAŞKANLIĞINA BAĞLI BİRİMLERDE FOTOĞRAF ÇEKME VE GÖRÜNTÜ ALMA YÖNETMELİĞİ Başkanlık Divanı Karar Tarihi : 13/05/2009 Karar : 48 Başkanlık Divanı Karar Tarihi : 10/03/2010 Karar : 66

Detaylı

farkımız, bakış açımız.

farkımız, bakış açımız. farkımız, bakış açımız. ÜRÜN FOTOĞRAFLAMA ÜRÜN FOTOĞRAFLAMA Ürün çekiminde firmanıza gelerek veya stüdyomuzda, uzman kadromuz ile ürünlerinize en doğru fon ve format ile ayrı bir boyut katarak detaylı

Detaylı

SosyoKopter SosyoKopter

SosyoKopter SosyoKopter SosyoKopter olarak kullandığımız uzaktan kumandalı yüksek teknolojili insansız hava araçları ile istenilen fotoğraf ve videoyu yüksek çözünürlük ile tamamen SosyoKopter ekibi tarafından geliştirilen yazılımlar

Detaylı

Özlem Turan. Contemporary birth photographer

Özlem Turan. Contemporary birth photographer Özlem Turan Contemporary birth photographer www.ozlemturan.com ozlem@ozlemturan.com 532 343 53 91 Tüm paketlerde : FOTOĞRAFLAR: Tüm fotoğraflar renkli veya siyah beyaz olarak ortalama ~ 2oo kare baskıya

Detaylı

Hizmetlerimiz. Allnjoy Event Works,

Hizmetlerimiz. Allnjoy Event Works, Allnjoy Event Works, M.i.c.e. sektörüne ve ihtiyaç duyulan diğer alanlara Takım Oyunu, Atölye Çalışmaları, Sosyal Sorumluluk Projeleri, Kahve Molası Aktiviteleri, Çocuk Atölye ve Aktiviteleri, Konsept

Detaylı

KALBİ ATIYOR BURADA TEKNOLOJİNİN HAKKIMIZDA. uygun teknik ekip ve ekipman hizmeti. son teknoloji çözümleri kullanıyoruz.

KALBİ ATIYOR BURADA TEKNOLOJİNİN HAKKIMIZDA. uygun teknik ekip ve ekipman hizmeti. son teknoloji çözümleri kullanıyoruz. TEKNOLOJİNİN HAKKIMIZDA 2000 yılından beri sektör içerisindeki son teknoloji çözümleri kullanıyoruz. uygun teknik ekip ve ekipman hizmeti KALBİ uluslararası organizasyonlar, Kamu ve kurumsal alandaki etkinlikler,

Detaylı

TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ

TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ Daİma hatırlamak İçİn Organizasyonlarınıza Kemer Country Event baksın, siz keyfinize bakın. Kemer Country Event, en güzel ve en anlamlı anlarınızı unutulmaz kılacak mekan ve

Detaylı

APADOKYA. Güzel atlar ülkesi

APADOKYA. Güzel atlar ülkesi K Güzel atlar ülkesi APADOKYA Aslına bakarsanız anlatacağım hikayenin neresinden başlamalıyım inanın bilemiyorum. İçinde tarih olan, mitolojik çağların mistik kokularını çağrıştıran ilginç ve bir o kadar

Detaylı

En Özel Babalara En Güzel Hediyeler

En Özel Babalara En Güzel Hediyeler www.tchibo.com.tr EN KRAL 17 Haziran da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda En Özel Babalara En Güzel Hediyeler BENİM BABAM Tüm lerde Tek Fiyat 2 1 Gömlek 3 Babalar Günü geldi çattı. Hâlâ Ne hediye

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

Kurumsal Müzikal Projesi

Kurumsal Müzikal Projesi Kurumsal Başarı Hikayesi Kurumsal Müzikal Projesi >> PROJE ADI KURUMSAL MÜZİKAL >> PROJE TÜRÜ MÜZİKAL >> PROJENİN KISACA TANIMI Projemiz; şirketinizin değerlerini, misyon ve vizyonunu yansıtan (yaşayan),

Detaylı

> > ADAM - Yalnız... Şeyi anlamadım : ADAMIN ismi Ahmet değil ama biz şimdilik

> > ADAM - Yalnız... Şeyi anlamadım : ADAMIN ismi Ahmet değil ama biz şimdilik KISKANÇLIK KRİZİ > > ADAM - Kiminle konuşuyordun? > > KADIN - Tanımazsın. > > ADAM - Tanısam sormam zaten. > > KADIN - Tanımadığın birini neden soruyorsun? > > ADAM - Tanımak için. > > KADIN - Peki...

Detaylı

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax:

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax: DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ Düğün Paket Fiyatlarımız Set Menü 1 Set Menü 2 Set Menü 3 280 TL 290 TL 300 TL Yiyecek İçecek Hizmet Fiyatları After Party (beach) 110 TL (2 saat limitli 12:00-02:00) Hizmetler: Limitsiz

Detaylı

Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri

Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri 1 Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri Bugün kızla tanışma anında değil de, flört süreci içinde olduğumuz bir kızla nasıl konuşmamız gerektiğini dilim döndüğünce anlatmaya

Detaylı

TENORS MÜZİK SHOW. Tenors Müzik Show (Flash Mob)

TENORS MÜZİK SHOW. Tenors Müzik Show (Flash Mob) TENORS MÜZİK SHOW Tenors Müzik Show (Flash Mob) Yaşamın hızlı temposu içinde çalışmak kadar artık eğlenmekte hızlı olmak zorunda. Eski tarihlerde müzik dinlemek için aylar öncesinde bilet alınır ve bir

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI İSTANBUL EVLİLİK DÜNYASI 2018-EVLİLİK HAZIRLIKLARI FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

İZMİR TİCARET ODASI İSTANBUL EVLİLİK DÜNYASI 2018-EVLİLİK HAZIRLIKLARI FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI İZMİR TİCARET ODASI İSTANBUL EVLİLİK DÜNYASI 2018-EVLİLİK HAZIRLIKLARI FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 02.02.2018 EVLİLİK DÜNYASI 2018- EVLİLİK HAZIRLIKLARI FUARI UÇAK ORGANİZASYONU ZİYARET SONUÇLARI

Detaylı

Cihan KAR www.cihankar.com

Cihan KAR www.cihankar.com www.fotofilmhatay.com www.cihankar.com Tanıtım nüshasıdır,para ile satılamaz. Neler Öğreneceksiniz? Fotoğrafçılık eğitimi size pek çok nitelik kazandıracak. Bunlar: Bakmak ile Görmek arasındaki farkı,

Detaylı

ESKİ BÜYÜKDERE İSKELESİ NDE BOĞAZ A KARŞI HAYALLERİNİZE İLK ADIMI ATIN!

ESKİ BÜYÜKDERE İSKELESİ NDE BOĞAZ A KARŞI HAYALLERİNİZE İLK ADIMI ATIN! ESKİ BÜYÜKDERE İSKELESİ NDE BOĞAZ A KARŞI HAYALLERİNİZE İLK ADIMI ATIN! Öncelikle bu özel gününüze bizleri de ortak etmeniz sebebi ile duyduğumuz mutluluk ve Onur u bilmenizi isteriz. Keyifle hatırlayacağınız

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

BİR ACAYİP SOYGUN ADANA İŞİ. - Basın Toplantısı Haber Küpürleri. - 12.Ocak 2015 Adana Hilton Otel

BİR ACAYİP SOYGUN ADANA İŞİ. - Basın Toplantısı Haber Küpürleri. - 12.Ocak 2015 Adana Hilton Otel BİR ACAYİP SOYGUN ADANA İŞİ - Basın Toplantısı Haber Küpürleri - 12.Ocak 2015 Adana Hilton Otel 13.01.2015 Salı Adana İşi nde acayip soygun Bir Acayip Soygun Adana İşi adlı uzun metraj filmin çekimleri

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. . EVLİLİK HAZIRLIKLARI, EV GEREÇLERİ VE MOBİLYA FUARI 10-14 NİSAN 201 TRABZON DÜNYA TİCARET MERKEZİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

"Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar" iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden

Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden O O LY F RT L Kİ Ş E İS PO "Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar" iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden başlamıştır. Çocukluk döneminde,

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

Beyaz Perde. K ı s a F i l. m çekim aktivitesi

Beyaz Perde. K ı s a F i l. m çekim aktivitesi Beyaz Perde m çekim aktivitesi K ı s a F i l Tüm yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz, eğlenceli ve heyecan verici bir kısa film projesi! Keyifli bir finalle sonlandırılan müthiş bir film çekim aktivitesi

Detaylı

VAIO FZ serisi burada

VAIO FZ serisi burada Sayı:19 VAIO FZ serisi burada Bu Ay... DSC-W200 ile etkileyen performans Tatil e Hazır mısınız? HD nin İhtişamı, Hard Disk in Kolaylığı Büyük Ekran Keyfi Size Daha Yakın VAIO FZ için 5 Muhteşem Neden Etkileyen

Detaylı

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI hayal edenlere... Neden? Neden? OSAGRUPYAPI İşyerlerimizde insan sağlığını, insan hayatını ve can güvenliğini ön planda tutuyoruz. Birçok alanda yol gösterici ilkelere ve değerlere sahibiz. Yenilikten

Detaylı

>> PROJE ADI PROFESYONEL KONSEPT DANS GÖSTERİSİ

>> PROJE ADI PROFESYONEL KONSEPT DANS GÖSTERİSİ >> PROJE ADI PROFESYONEL KONSEPT DANS GÖSTERİSİ >> PROJE AMACI Kurumun, genel hedefleri, tarihi, değerleri ya da kurumsal iletişim stratejisi ışığında o toplantıya ya da o döneme ait mesajları hedefleri

Detaylı

Hayalinizdeki Düğün WOW da

Hayalinizdeki Düğün WOW da Hayalinizdeki Düğün WOW da SINIRSIZ SEÇENEKLERİMİZ VE ALTERNATİF HİZMETLERİMİZ HAYAL GÜCÜNÜZÜ BİR ADIM İLERİYE TAŞIYACAK. WOW Istanbul un büyülü dünyasında 100 kişiden 2000 kişiye kadar düğün organizasyonlarınızı

Detaylı

Düğün, Nişan, Yeni Doğan, Özel Gün

Düğün, Nişan, Yeni Doğan, Özel Gün PANORAMİK ALBÜM Düğün, Nişan, Yeni Doğan, Özel Gün Panoramik Albüm'de "Yenilikçi" Firmamız 2014 yılında İstanbul, Başakşehir de kurulmuştur. PANORAMİK ALBÜM DE Sektörün dinamiklerini bilen, çözüm odaklı,

Detaylı

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR!

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR! Geleceğinizin güvence altında olduğunu düşünüyor musunuz? Kendinize ve sevdiklerinizle yeterince zaman ayırabiliyor musunuz? Etikete bakmadan alışveriş yapabiliyor musunuz? Daha kaliteli bir yaşam tarzı

Detaylı

ÖRNEK AL ÖRNEK OL 2013

ÖRNEK AL ÖRNEK OL 2013 ÖRNEK AL ÖRNEK OL 2013 1 1. PROJE ADI: Örnek al örnek ol. 2. PROJENİN UYGULAMA YERİ: Evliya Çelebi İlkokulu (Bahçelievler Mahallesi 97. sokak Merkez/ Kırıkkale 0318-256 6060 715250@meb.k12.tr) Okulun eğitim

Detaylı

TURK101 ÇALIŞMA 6 ZEYNEP OLGUN MAKİNENİN ARKASI

TURK101 ÇALIŞMA 6 ZEYNEP OLGUN MAKİNENİN ARKASI TURK101 ÇALIŞMA 6 ZEYNEP OLGUN 21400752 MAKİNENİN ARKASI Fotoğraf uzun süre düşünülerek başlanılan bir uğraş değil. Aslında nasıl başladığımı pek hatırlamıyorum, sanırım belli bir noktadan sonra etrafa

Detaylı

Hafta Sonu Ev Çalışması HAYAL VE GERÇEK

Hafta Sonu Ev Çalışması HAYAL VE GERÇEK Hafta Sonu Ev Çalışması HAYAL VE GERÇEK Babasının işi nedeniyle çocuğun orta öğretimi kesintilere uğramıştı. Orta ikideyken, büyüdüğü zaman ne olmak ve ne yapmak istediği konusunda bir kompozisyon yazmasını

Detaylı

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Sayı: 20 Bu Ay... Dünya nın en küçük ve hafifi çok havalı Taşınabilir High Definition İhtişamı BRAVIA D3000 Serisi ile Tanışın Cyber-shot ile su altı keyfi Anılarınızı

Detaylı

ALBUM34 Dünya nın en iyi Panoramik albümleri

ALBUM34 Dünya nın en iyi Panoramik albümleri ALBUM34 Dünya nın en iyi Panoramik albümleri www.album34.com 3 Farklı Ebat İdeal Bakış Açıları 30x50, 35x65, 30x76 ebatlarımız ile her zevke ve bütçeye göre en uygun çözümleri sunuyoruz. Albüm ebatlarımız,

Detaylı

KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3

KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3 KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3 Issue #: [Date] MAVİSEL YENER İLE RÖPOTAJ 1. Diş hekimliği fakültesinden mezunsunuz. Bu iş alanından sonra çocuk edebiyatına yönelmeye nasıl karar verdiniz?

Detaylı

KPSS'de çok konuşulan 'vitamin' sorusu ve çözümü

KPSS'de çok konuşulan 'vitamin' sorusu ve çözümü On5yirmi5.com KPSS'de çok konuşulan 'vitamin' sorusu ve çözümü Kaç gündür bir 'vitamin' sorusudur gidiyor. İşte geçtiğimiz günlerde yapılan KPSS sorularında yer alan 'vitamin' sorusu ve çözümü... Yayın

Detaylı

Bir milletin muvaffakiyeti, mutlaka ulusal güç birliğinin tek yönde güçlendirilip yoğunlaştırılması ile mümkündür. K. ATATÜRK

Bir milletin muvaffakiyeti, mutlaka ulusal güç birliğinin tek yönde güçlendirilip yoğunlaştırılması ile mümkündür. K. ATATÜRK VALİ M.ORHAN TAŞANLAR ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MİNİK YILDIZLAR ANASINIFI I.DÖNEM BÜLTENİ Bir milletin muvaffakiyeti, mutlaka ulusal güç birliğinin tek yönde güçlendirilip yoğunlaştırılması

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NE BAĞLI BİRİMLERDE FOTOĞRAF ÇEKİMİ, GÖRÜNTÜ ALIMI, SALON KULLANIMI, SINAV YAPMA VE STANT AÇMA İLE İLGİLİ KULLANIM ESASLARI Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

DÜĞÜN GÜNÜM PROGRAMI

DÜĞÜN GÜNÜM PROGRAMI DÜĞÜN GÜNÜM TV PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 14-65 yaş A,B,C,D,E özellikle kadın TV. izleyicisi Potansiyel

Detaylı

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize.

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Onun en gerçek hali Kahve Dünyası nda. Kahve Dünyası yıllardır aşkla çikolata üretiyor. Dünyanın dört bir yanındaki seçkin üreticilerden

Detaylı

HİZMETLERİMİZ. berkmedya.com.tr BASINDA BİZ BERK MEDYA PROJEDIR.

HİZMETLERİMİZ. berkmedya.com.tr BASINDA BİZ BERK MEDYA PROJEDIR. HİZMETLERİMİZ berkmedya.com.tr BASINDA BİZ BERK MEDYA PROJEDIR. Prodüksiyon, Medya, Eğitim Hizmetleri Biz medya,prodüksiyon, yazılım, eğitim ve danışmanlık şirketiyiz ama bir medya şirketinden daha geniş

Detaylı

HİZMETLERİMİZ. berkmedya.com.tr BASINDA BİZ BERK MEDYA PROJESIDIR.

HİZMETLERİMİZ. berkmedya.com.tr BASINDA BİZ BERK MEDYA PROJESIDIR. HİZMETLERİMİZ berkmedya.com.tr BASINDA BİZ BERK MEDYA PROJESIDIR. Prodüksiyon, Medya, Eğitim Hizmetleri Biz medya,prodüksiyon, yazılım, eğitim ve danışmanlık şirketiyiz ama bir medya şirketinden daha geniş

Detaylı

Evinizde Anahtar Teslim Ev Sineması. Cinema@Home. Oskarlı Filmlerin, Lig Maçlarının, Heyecanlı Dizilerin, Keyfini Evinizde Çıkarın...

Evinizde Anahtar Teslim Ev Sineması. Cinema@Home. Oskarlı Filmlerin, Lig Maçlarının, Heyecanlı Dizilerin, Keyfini Evinizde Çıkarın... Evinizde Anahtar Teslim Ev Sineması Oskarlı Filmlerin, Lig Maçlarının, Heyecanlı Dizilerin, Keyfini Evinizde Çıkarın... Cinema@Home audio video otomasyon entegrasyon Blue Velvet BLUE VELVET 3 sıra koltuk

Detaylı

İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ

İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ Muazzam Interiors bir Getamarket Grup markasıdır. MUAZZAM DÜNYASINA HOŞ GELDINIZ Muazzam Interiros - İç Mimarlık olarak hedefimiz müşterilerimize kendilerini ait hissedebilecekleri

Detaylı

Ayarlar (Bold=Varsayılan) Fotoğraf (camera), video, karışık (hybrid) 3 megapiksel, 8 megapiksel, 14 megapiksel

Ayarlar (Bold=Varsayılan) Fotoğraf (camera), video, karışık (hybrid) 3 megapiksel, 8 megapiksel, 14 megapiksel Mode (Mod) Image Size (Resim boyutu) Image Format (Resim formatı) Capture Number (Çekim sayısı) Fotoğraf (camera), video, karışık (hybrid) 3 megapiksel, 8 megapiksel, 14 megapiksel Full screen (Tam ekran)

Detaylı

İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmet Fiyat Teklifi

İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmet Fiyat Teklifi CAMİŞ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Hazırlanma Tarihi 06/12/2018 Geçerlilik Tarihi 06/01/2019 NEDEN ÖZDEN OSGB? Bizimle çalışmadan önce bizim hakkımızda bazı detayları öğrenmek isteyeceğinizi düşündük. Sıkıcı metinler

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Fotoğraf Sevdalısı Bir Doktor:

Fotoğraf Sevdalısı Bir Doktor: Kültür ve Sanat Fotoğraf Sevdalısı Bir Doktor: NESRİN AKÇA AKOĞUL Nesrin Akça Akoğul Eyüp Devlet Hastanesinde. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapan Nesrin Akça Akoğul. 1992 yılında fotoğraf

Detaylı

TÜRKİYE İNŞAAT MALZEMESİ SANAYİCİLERİ DERNEĞİ DERGİSİ EKİM 2017 SAYI: 31. Türkiye İMSAD dergi EKİM 2017 Sayı 31 GELECEĞE YATIRIM: DİJİTAL DÖNÜŞÜM

TÜRKİYE İNŞAAT MALZEMESİ SANAYİCİLERİ DERNEĞİ DERGİSİ EKİM 2017 SAYI: 31. Türkiye İMSAD dergi EKİM 2017 Sayı 31 GELECEĞE YATIRIM: DİJİTAL DÖNÜŞÜM TÜRKİYE İNŞAAT MALZEMESİ SANAYİCİLERİ DERNEĞİ DERGİSİ EKİM 2017 SAYI: 31 T Ü R K İ Y E İ M S A D Türkiye İMSAD dergi EKİM 2017 Sayı 31 GELECEĞE YATIRIM: DİJİTAL DÖNÜŞÜM Türkiye de kaliteli malzeme var

Detaylı

S[a]w # Clan Zombie Server Geçmişimiz

S[a]w # Clan Zombie Server Geçmişimiz S[a]w # Clan Zombie Server Geçmişimiz Geçmişimizde bir çok serverde zombie modunda yöneticilik yapmış bulunmaktayız, yıllarca olan tecrübelerimizle hep daha iyi bir kalite ve oyun keyfini hedeflemekteyiz,

Detaylı

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir.

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir. HAKKIMIZDA Her türlü organizasyon ve davetlerin ikram servisi konusunda gerekli lezzet, kalite, estetik, hijyen, çabukluk yeteneği ile hizmet anlayışımızı Aktivitem Catering çatısı altında birleştirdik.

Detaylı

BİZİ NEDEN TERCİH ETMELİSİNİZ!

BİZİ NEDEN TERCİH ETMELİSİNİZ! BİZİ NEDEN TERCİH ETMELİSİNİZ! Elektrik mühendislik eğitimimizi, Solar Elektrik teknolojisinin ve GES kurulumunun dünyada en ileri olduğu ülkede, yani Almanya da tamamladık. Bu iş kesinlikle bir mühendislik

Detaylı

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/ LOVE EAT E-RESTAURANT KETTE START HERE SUNUM Taner Çolak / İÇERİK İş Fikri 1 Misyon. 2 Vizyon.. 2 Nedir. 3 Konsept.. 4 Ürün Hizmet Tanıtım. 5 Ülke Profili 6 Yer Şeçimi. 7 Paket Servis Şehir Bilgi... 8

Detaylı

ÇEKİM & STYLING ÜRÜN, MENÜ, KONSEPT VE İÇ MEKAN ÇEKİMLERİ İLE STYLING HİZMETLERİ

ÇEKİM & STYLING ÜRÜN, MENÜ, KONSEPT VE İÇ MEKAN ÇEKİMLERİ İLE STYLING HİZMETLERİ ÇEKİM & STYLING ÜRÜN, MENÜ, KONSEPT VE İÇ MEKAN ÇEKİMLERİ İLE STYLING HİZMETLERİ Yemek Organizasyonları Ürün ve Menü Çekimi İç Mekan Çekimi Mimari & Yemek Özel Catering Hizmetleri Konsept Çekimler *Tüm

Detaylı

Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz.

Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz. Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz. 29.000 metrekarede, 32 konutluk ilk etabını sizlerle buluşturan Aden Ballıkpınarı, toplam 78 adet özel villa ile kurgusunu tamamlayacak. 4

Detaylı

Talep edilen hizmetler

Talep edilen hizmetler 21 MAYIS 2018 TARİHLİ AÇIKLAMALAR 2.SET SORU 1 : Fiyat teklif formatı şartnamenin 11. ve 12. sayfaları mı olacaktır? Başka bir formatta teklif vermek mümkün müdür? 12. Sayfada belirtilen ETKİNLİK FİYAT

Detaylı

Salonumuza daha ilk adım attığınızda bir güzellik; insani bir sıcaklık ve mükemmel dekore edilmiş yeni mekanımız size Hoş Geldiniz der.

Salonumuza daha ilk adım attığınızda bir güzellik; insani bir sıcaklık ve mükemmel dekore edilmiş yeni mekanımız size Hoş Geldiniz der. 2003 yılından itibaren birçok düğün, davet ve organizasyon gerçekleştiren Sâdâbad Restaurant ın vizyonu, daima müşteri memnuniyeti ve sürekliliği olmuştur. Evliliğe giden mutlu yolda söz, nişan, düğün

Detaylı

Danışmanlık Hizmetlerimiz

Danışmanlık Hizmetlerimiz Danışmanlık Hizmetlerimiz Merhaba, Uyku Meleği Danışmanlık hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Aşağıda uyku eğitimlerimizi bulabilirsiniz. Linkleri tıklayarak istediğiniz eğitimin detaylı

Detaylı

fizy Apple TV Eğitim Dökümanı

fizy Apple TV Eğitim Dökümanı fizy Apple TV Eğitim Dökümanı fizy Apple TV Uygulaması fizy Apple TV uygulamasında hangi bölümler var? Keşfet Videolar Hesabım Şuanda Çalan fizy Apple TV uygulamasından neler yapılabiliyor? Top 100 listelere

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Ses ve Görüntü Hizmetleri Arşivleme Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Ses ve Görüntü Hizmetleri Arşivleme Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.6.-06 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 5 1. Amaç... 2 2. Kapsam... 2 3. Sorumlular... 2 4. Tanımlar... 2 5. Standartların Detayları... 2 Dök. No: AUZEF-SS-2.6.-06

Detaylı

Isola. Çalışma Modülleri. Tasarım Nurus D Lab

Isola. Çalışma Modülleri. Tasarım Nurus D Lab Isola Çalışma Modülleri Tasarım Nurus D Lab Isola Çalışma Modülleri Günümüzün değişen çalışma kültürü, çalışma alanlarında mekanın yeniden kurgulanmasını ve tanımlanmasını gerektiriyor. Konsantre olmak,

Detaylı

Kameralý Aydýnlatma Sistemi

Kameralý Aydýnlatma Sistemi Us e r M an ual Smartguard M otion Li ght wit h Video Ca mera Kameralý Aydýnlatma Sistemi AEC-939AD Paket Ýçeriði Kameralý Aydýnlatma Sistemi Kullanma kýlavuzu 1 Adet alyan anahtar 1 Adet 300w halojen

Detaylı

Çukurören Köyü-Çamlıdere (10 Mayıs 2009) Yazan ve fotoğraflayan: Hüseyin Sarı (huseyinsari.net.tr)

Çukurören Köyü-Çamlıdere (10 Mayıs 2009) Yazan ve fotoğraflayan: Hüseyin Sarı (huseyinsari.net.tr) Çukurören Köyü-Çamlıdere (10 Mayıs 2009) Yazan ve fotoğraflayan: Hüseyin Sarı (huseyinsari.net.tr) 10 Mayıs 2009 Pazar günü, Ahmet Bozkurt un öncülüğünde Fotoğraf Sanatı Kurumu nun organize ettiği Çamlıdere

Detaylı

Kızlarla Konuşma Sırları KENDİNİ DEĞİŞTİRMEYE HAZIR MISIN?

Kızlarla Konuşma Sırları KENDİNİ DEĞİŞTİRMEYE HAZIR MISIN? Kızlarla Konuşma Sırları KENDİNİ DEĞİŞTİRMEYE HAZIR MISIN? ARTIK NE KONUŞAYIM DERDİNE SON! Kızlarla konuşmak, kızlarla rahat bir şekilde konuşabilmek çok önemli bir karakter özelliğidir. Kendinizi bu alanda

Detaylı

MUTLU YILLAR KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI 2010 ARALIK BÜLTENİ

MUTLU YILLAR KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI 2010 ARALIK BÜLTENİ MUTLU YILLAR KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI 2010 ARALIK BÜLTENİ BU AY NELER ÖĞRENDİK? GECE- GÜNDÜZ Günün bölümlerini öğrendik. Gündüz neler yaptığımızı konuştuk. Gece neler yaptığımızı konuştuk. Gece ve gündüz

Detaylı

İLKLERE İMZA ATARAK İNOVATİF PAZARLAMA STRATEJİLERİ GELİŞTİREREK DAHA ÖNCE YAPILMAYANI YAPARAK MARKALARI HEDEF KİTLELERİYLE OPTİMUM ŞEKİLDE

İLKLERE İMZA ATARAK İNOVATİF PAZARLAMA STRATEJİLERİ GELİŞTİREREK DAHA ÖNCE YAPILMAYANI YAPARAK MARKALARI HEDEF KİTLELERİYLE OPTİMUM ŞEKİLDE 2006 İLKLERE İMZA ATARAK İNOVATİF PAZARLAMA STRATEJİLERİ GELİŞTİREREK DAHA ÖNCE YAPILMAYANI YAPARAK MARKALARI HEDEF KİTLELERİYLE OPTİMUM ŞEKİLDE BULUŞTURUYORUZ! HUQQA & THE MARKET REKLAM ALANLARI PROJESİ

Detaylı

Düğün Hazırlık Rehberi Unser Hochzeits-Planer

Düğün Hazırlık Rehberi Unser Hochzeits-Planer ve...... Düğün Hazırlık Rehberi Unser Hochzeits-Planer 1. Hazırlıklara başlarken Eksiksiz bir planlama ile mutluluğu yakalayın Hayatınızın o en büyük günü için geri sayımı başlattınız mı? O hâlde listenizde

Detaylı

Moto Mod aksesuarınızı takma

Moto Mod aksesuarınızı takma 360 CAMERA Moto Mod aksesuarınızı takma Telefonunuzun arkasındaki kamera lensini 360 Camera ile hizalayın, ardından telefonun yan ve alt taraflarını Moto Mod ile birbirlerine geçinceye kadar hizalayın.

Detaylı

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum 2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum Sekiz Müzik Organizasyon,1996 yılından beri müzik piyasasında bir çok ünlü sanatçıya eşlik etmiş,orkestralarını kurmuş,yönetmiş,bir çok gecenin organizasyonunu

Detaylı

EY Eğitim Takvimi. Mart - Haziran 2014

EY Eğitim Takvimi. Mart - Haziran 2014 EY Eğitim Takvimi Mart - Haziran 2014 EY olarak, verimli ve kaliteli bir iş modelinin kurulması ve sürdürülmesinde eğitimin önemli bir rol oynadığına inanıyoruz. Bu sebeple, şirketimiz bünyesindeki farklı

Detaylı