GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1.MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI. OMAY Sıvı El Sabunu HAS KİMYA KOZMETİK - DETERJAN & TEMİZLİK MAD. SAN.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1.MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI. OMAY Sıvı El Sabunu HAS KİMYA KOZMETİK - DETERJAN & TEMİZLİK MAD. SAN."

Transkript

1 Düzenlenme ve Yayın Tarihi: Sayfa No: 1/16 1.MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1 ÜRÜN ADI 1.2 KULLANIM ALANI Cilt ph ına uygun olduğundan ve cilt koruyucu katkılar içerdiğinden cildi bozmaz. Sıvı olması nedeniyle kullanımı kolay, ekonomik ve hijyeniktir. Hoş kokuludur. 1.3 ÜRETİCİ FİRMA Firma Adı : Adres : TEMİZLİK MAD. SAN. TİC 4 Eylül Küçük Sanayi sitesi Sk:20/A Blok No: 2 Merkez -SİVAS-TURKİYE Tel : Faks : Web : info@omaydeterjan.com 1.4 Acil Hallerde Danışma Üretici Firma Danışma : Hasan ONAR Diriliş Mah. Çilem Evler B Blk. No:22 SİVAS-TURKIYE Acil İlk Yardım Merkezi : 112 Zehir Danışma Merkezi 114 İtfaiye 110

2 Düzenlenme ve Yayın Tarihi: Sayfa No: 2/16 2.BİLEŞİM VE İÇERİĞİ HAKKINDA BİLGİ 2.1 KİMYASAL TANIMI KARIŞIM / Müstahzar Anyonik aktif madde < %5-15, anyonik yüzey aktif madde <%5, koruyucu ve boyar madde içerir. MADDE % CAS EINECS SINIFLANDIRMA Sles Xi ; R41 Dacamid DC Xi ; R41 Sodyum klorür 3, Tehlike sınıflandırılmasına dahil değildir. Su 83, Parfüm ve boya 0, Risk tanım cümlelerinin tamamı 16. bölümde verilmektedir. 3.TEHLİKELERİN TANITIMI 3.1 SINIFLANDIRMA TEHLİKE SEMBOLLERİ VE TANIMI

3 Düzenlenme ve Yayın Tarihi: Sayfa No: 3/16 FİZİKO-KİMYASAL TEHLİKELER SAĞLIK TEHLİKELERİ ÇEVRE TEHLİKELERİ Uygulaması yok TEHLİKE UYARILARI Xi; R41 Uygulaması yok. R 41 Gözde ciddi hasar riski 3.2 OLASI AKUT AKUT ETKİLERİ Göz ile teması Deri ile teması Solunması Gözde ciddi hasar riski, hazırlama işlemi ve kullanım sırasında koruyucu önlemler alınmamışsa, göz ile temasında; gözlerde acı ve batma hissi ile tahrişe ve ciddi hasara neden olabilir. Bu ürünün içeriğini oluşturan maddeler deri ile kontrol önlemleri alınmadan temas etmeleri durumunda kızarıklık ve benzeri etkiye neden olabilirler. Solunmasında zaralı bir etki yoktur. Ancak yinede çalışma ortamında hammaddelerinin fazlaca solunmaması tavsiye edilir. Kronik: Kronik inhalasyon ve yenmesi akut inhalasyon ve yutulması benzer etkilere neden olabilir. Yutulması Ürünün yutulması halinde karın ağrısı, kusma ve ishale neden olabilir.. Yaratacağı zehirlenme etkisi maruz kalan kişinin vücut ağırlığına ve yutulan miktara göre değişir.

4 Düzenlenme ve Yayın Tarihi: Sayfa No: 4/16 26 Aralık 2008 tarih ve Mük. Sayılı Tehlikeli Maddeler ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi 1999/45/EEC direktifleri çerçevesinde sınıflandırılmıştır. Etiket bilgisi için 15. Bölüme bakınız Toksikoloji bilgileri için 11. Bölüme bakınız Çevre ile ilgili bilgiler için 12. Bölüme bakınız. Kullanım ile ilgili tavsiyelere uyulmalıdır. 4.İLK YARDIM TEDBİRLERİ 4.1 İLK YARDIM ÖNLEMLERİNİN TANIMLARI Solunması Deri ile teması Göz ile teması Kullanım esnasında solunum yolu ile ilgili bir zararlı etkisi olmaz. Hazırlanması esnasında çalışma ortamında hammaddelerine uzun süre aşırı maruziyette belki bir etki oluşabilir. Bu durumlarda ortamdan uzaklaştırın, temiz havayla destekleyin. Tıbbi yardım alınız. Bol su ile yıkayın ve kurulayın. Bu ürün gözlerde ciddi hasara neden olabilir, gözler bol su ile kapakları açık bir şekilde en az 15 dakika yıkanmalıdır. Lens varsa çıkarıp bir sure daha yıkanmalıdır, hemen tıbbi yardım alın. Maruz kalan kişinin gözlerini ovuşturmasına ve kapalı tutmasına izin vermeyiniz. Yutulması Ağzı bol su ile yıkayın. 4.2 Doktor için bilgi Genel durum değerlendirilmesi yapılıp, belirtilere göre tedavi uygulanmalıdır.

5 Düzenlenme ve Yayın Tarihi: Sayfa No: 5/16 5.YANGIN İLE MÜCADELE TEDBİRLERİ Yangınla mücadele malzeme ve ekipmanı Yanma sırasında olası tehlikeler Yangın söndürme ekibine tavsiyeler Hammaddelerine ait kap ya da konteynerlerin içine su girmesini engelleyin. Karbondioksit (CO 2 ), kuru kimyasal toz, su jeti. Büyük yangınlarda su jeti ve alkole dayanıklı köpük kullanılabilir. Yanma esnasında yüksek sıcaklıklarda zehirli gazlar oluşabilir. Yangın sırasında açığa çıkan gazları solumaktan kaçının. Koruyucu kıyafet ve solunum ekipmanı kullanın. 5.4 Ek Bilgi Gereğinden fazla söndürme malzemesi kullanmak çevre kirliliğine neden olur. Yangın artıklarının çevreye yayılmasını engelleyin, madde 13 e göre imha edilmesini sağlayın. 6.KAZA SONUCU YAYILMAYA KARŞI TEDBİRLER 6.1 Personel için koruyucu önlemler Personeli güvenli bir şekilde tahliye ediniz. Ortamı havalandırınız. 6.2 Çevreyi koruyucu önlemler Kanalizasyona, yüzey ve yeraltı sularına karışmasını önleyiniz. Çevreye salınması toprak ve su kirlenmesine neden olabilir. Temizlik sonrası kalıntıları kimyasal atık kaplarına atınız. Tehlikeli Atıkların Kontrolü Yönetmeliği kapsamında bertaraf edebilmek için tehlikeli atık alma lisansı olan firmalara gönderiniz. Yeraltı ve yer üstü sularından uzak tutunuz. Sulara ya da kanalizasyona karışması halinde yetkili resmi makamlara haber verin yetkilileri bilgilendirin.

6 Düzenlenme ve Yayın Tarihi: Sayfa No: 6/ Temizleme ve imha yöntemleri Dökülen sıvıyı acilen temizlemek için döküntüleri inert maddeye emdirin (örneğin; kuru kum, toprak, kimyasal emici ped) ve kimyasal madde atık kaplarına atınız. Tutuşturucu kaynakları uzak tutunuz. Havalandırma sağlayınız. Yerel yönetmelikleri uygulayın. Madde 13'e göre imha edin. 7. ELLEÇLEME VE DEPOLAMA 7.1 Güvenli kullanım için öneriler Kimyasal Maddelerle Çalışmalarda Sağlık ve Güvenlik Önlemleri Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak çalışın. 8. Bölümde açıklanan tedbirleri almadan madde ile doğrudan temas etmeyin. Eğitimsiz personel çalıştırılmamalıdır. Kullanılan araç gereçler, kıyafet ve koruyucu donanım, kullanım sonrası temizlenerek bırakılmalı, kirli donanım ve kıyafet tekrar kullanılmamalıdır. Kullanım sırasında yemek, içmek sigara içmek yasaklanmalıdır. Yiyecek, içecek, ilaçlar veya gübrelerin yakınında bulundurmayınız. Çalışma sonrasında sonra ellerinizi bol su ve sabun ile yıkayın, mümkünse tüm vücudu yıkayın. Hazırlama ve uygulama sırasında yeterli havalandırma sağlanmalıdır. Yangın söndürme ekipmanı hazır bulunmalıdır. Sigara içmeyiniz. Ambalaj şekli; 500 gr PE Bidon ; 5000 gr PE Bidon Kullanım alanları Cilt ph ına uygun olduğundan ve cilt koruyucu katkılar içerdiğinden cildi bozmaz. Sıvı olması nedeniyle kullanımı kolay, ekonomik ve hijyeniktir. Hoş kokuludur.

7 Düzenlenme ve Yayın Tarihi: Sayfa No: 7/ Dozaj ve Uygulama Sıvı sabun aletleri ile kullanılır. 1-2 damla yeterlidir. Elde iyice ovuşturulur, köpürtülür ve bol su ile durulanır. 8.MARUZİYET KONTROLLERİ / KİŞİSEL KORUNMA 8.1 Bileşenlerle ilgili bir maruziyet limiti 8.2 Maruziyet Kontrolü Elleçleme ve uygulama sırasında kişisel korunma ekipmanlarının kullanımı ve endüstriyel hijyen kurallarının uygulanması zorunludur. 09 Şubat 2004 tarihli ve sayılı Kişisel Koruyucu Donanım Yönetmeliği ve 11 Şubat 2004 tarihli ve sayılı Kişisel Koruyucu Donanımların İşyerlerinde Kullanılması Hakkında Yönetmeliği inceleyiniz. Çalışma ortamında çok iyi havalandırma sağlayınız. Ürünün çevreye yayılmasını engelleyiniz. Göz ile temasını önleyiniz. Solunum ile ilgili özel cihaz ekipman gerekmez ancak yine de ürünün ve hammaddelerinin hazırlama esnasında çalışma ortamında aşırı solunmasından sakınılması tavsiye edilir. Solunum ile ilgili önlemler Solunum ile ilgili özel cihaz ekipman gerekmez ancak yine de ürünün ve hammaddelerinin hazırlama esnasında çalışma ortamında solunmasından sakınılması tavsiye edilir.

8 Düzenlenme ve Yayın Tarihi: Sayfa No: 8/16 Cildin korunması Gözlerin korunması Diğer TS EN 374 standartlarında kimyasala karşı koruyucu eldiven (nitril, NBR eldiven) kullanılmalıdır. Çalışma ortamında hammaddelerin etkilerinden korunmak için; Geçici temas için uygun eldivenler; Kalınlığı yaklaşık 0,7 mm olmalıdır. Kullanım zamanı : 480 dakika Sıçrama koruması için uygun eldivenler; Malzeme: nitril-lastik/nitril lateks Kullanım zamanı: >= 30 dak. Eldiven kalınlığı: >= 0,4 mm TS EN 166 standartlarında, kimyasala karşı koruyucu iş gözlükleri kullanılmalıdır. Yüze tam oturan koruyucu gözlük ya da yüz maskesi kullanın. Yiyecek, içecek ve bunlarla temas eden malzemelerden uzak tutunuz. 9.FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLER Görünüm Renk Koku Yoğun kıvamlı Sıvı Beyaz Parfüm ph 5,5 Viskozite; 25 C de 2700 cp (asgari)

9 Düzenlenme ve Yayın Tarihi: Sayfa No: 9/16 Kuru madde miktarı %11-13 Suda çözünme / su ile karışma Tamamen karışabilir. Diğer solventlerde çözünürlük 20 C, hidrokarbon, ihmal edilecek kadar. 10. KARARLILIK VE TEPKİME 10.1 Kimyasal kararlılığı Özelliklerine uygun kullanıldığında ve depolandığında (uygun sıcaklık ve basınçta, havalandırılan yerlerde) kararlığını korur Kaçınılması gereken şartlar Asidik ortamlar, yüksek sıcaklıklar. 11.TOKSİKOLOJİK BİLGİ 11.1 Akut Toksisite Göz ile teması Deri ile teması Gözde ciddi hasar riski, hazırlama işlemi ve kullanım sırasında koruyucu önlemler alınmamışsa, göz ile temasında; gözlerde acı ve batma hissi ile tahrişe ve ciddi hasara neden olabilir. Bu ürünün içeriğini oluşturan maddeler deri ile kontrol önlemleri alınmadan temas etmeleri durumunda kızarıklılara ve tahrişe neden olabilirler.

10 Düzenlenme ve Yayın Tarihi: Sayfa No: 10/16 Solunması Yutulması Bu ürünün içeriğini oluşturan maddelere solunma yolu ile yoğun maruziyet, koruyucu ekipmanların kullanılmaması; solunum sisteminde ve mukoza da tahrişe ve maruz kalınan doza göre baş ağrısı, mide bulantısı, halsizlik, tansiyon düşmesi, vücut sıcaklığında artış, bir süre sonra solunum zorluğu gibi etkilere neden olabilir. Bu ürünün içeriğini oluşturan maddelerin yutulması halinde zararlı etkilereyol açarlar, yaratacağı zehirlenme etkisi maruz kalan kişinin vücut ağırlığına ve yutulan miktara göre değişir Kronik Toksisite: Kanserojenik Etki Mutajenik etki Üreme Toksisitesi Bilgi yok. Bilgi yok. Bilgi Yok. Tekrarlanan ve Uzun süreli temas sonucu olası etkiler: Bu ürünün içeriğini oluşturan maddeler ile uzun süre çalışanlarda cilt ve solunum yolları mukozasında zararlı etki izlenebilir. AKUT TOKSİSİTE VERİLERİ Akut dermal toksisite: LD50 sıçan: >2000 mg/kg (literatür değer) CAS : Sles 70 Cilt tahrişi: Tavşan, tahriş edici (literatür değer) Göz tahrişi: Tavşan, gözde tamir edilemeyeck hasara sebep olabilir (literatür değer) Alerjenlik: Guinea domuzu; alerjen değil (literatür değeri) In vitro genotoksisite: Ames test, mutajenik değil (literatür

11 Düzenlenme ve Yayın Tarihi: Sayfa No: 11/16 değeri) Cilde ve mukoza membrana tahriş edicidir. Gözde ağır hasarlara yol açar. CAS: Dacamid DC Akut oral toksisite LD50 sıçan: >2000 mg/kg (literatür değer) Akut dermal toksisite LD50 sıçan: >2000 mg/kg (literatür değer) 12. EKOLOJİK BİLGİ 12.1 Sucul canlılar için toksisite Balık toksisitesi: C9-15-Alkyl ether sulphate (2-3 EO), Na tuzu (>65 %) : LC50 Brachydanio rerio: 1-10 mg/l; OECD Test Rehberi Kalıcılık ve Bozunabilirlik Biyolojik ayrışma: C9-15-Alkyl ether sulphate (2-3 EO), Na tuzu (>65 %) : Kolayca parçalanabilir; >70 %; 28 gün; OECD Rehber 301A Birincil bozunabilirlik >90%(OECD Screening Test) Üreticinin kullanım ile ilgili yöntem ve tavsiyelerine uyunuz, kontrolsüz ve tavsiye edilen miktarların üzerindeki kullanım toprak ve su kirliliğine ve çevrede toksik etkilere neden olabilir. Ulusal ve uluslar arası mevzuata uygun bertaraf edilmelidir.

12 Düzenlenme ve Yayın Tarihi: Sayfa No: 12/ BERTARAF BİLGİSİ Atıklar ulusal ve uluslararası yönetmeliklere uygun biçimde bertaraf edilmelidir Bu ürün çevre için tehlikeli olarak sınıflandırılmıştır. Atıklar ve kullanılmış ambalajlar resmi yönetmeliklere (Tehlikeli atıkların kontrolü yönetmeliği ve ilgili yönetmelikler) uygun olarak bertaraf edilmelidir. Ev çöpüne karışması engellenmelidir. Kanalizasyon sistemine boşaltmayın. Yüzey sularına, yer altı sularına, içme suyu kaynaklarına karışmasını engelleyin, karışması halinde yetkili resmi makamlara haber veriniz. Atığını ve kabını tehlikeli veya özel atık toplama yerlerinde bertaraf edin, ettirin. Yerel ve ulusal resmi yönetmeliklere uygun şekilde imha edilmelidir. Ambalajları ve kontamine olmuş maddeyi, madde ile kontamine olmuş ekipman ve diğer malzemeleri profesyonel atık imha servisi veren lisanslı kurum veya kuruluşlara teslim ediniz. Atıkların bertaraf işlemleri sırasında kişisel korunma tedbirlerinin uygulanması zorunludur. 14. TAŞIMACILIK BİLGİSİ KARA YOLU (ADR/RID): DENİZ YOLU (IMDG): Tehlike sınıflandırılmasına dahil değildir. Tehlike sınıflandırılmasına dahil değildir.

13 Düzenlenme ve Yayın Tarihi: Sayfa No: 13/ HAVA YOLU(IATA/ICAO): Tehlike sınıflandırılmasına dahil değildir. 15. MEVZUAT BİLGİLERİ 15.1 ETİKETLEME ETİKETLENDİRMEYİ BELİRLEYEN BİLEŞENLER Sles 70, C12-14 yağ alkolü, etoksile, sülfatlanmış, sodyum tuzu Dacamid DC TEHLİKE SEMBOLÜ VE TANIMI (ETİKETLEME) TEHLİKE UYARILARI Xi; R41 R 41 Gözde ciddi hasar riski GÜVENLİK UYARILARI S2 S3 S13 S23 Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutun. Serin yerde muhafaza ediniz. Yiyeceklerden, içeceklerden ve hayvan yemlerinden uzak tutun. Gaz / Duman / Buharlarını solumayın.

14 Düzenlenme ve Yayın Tarihi: Sayfa No: 14/16 S24/25 Göz ve cilt ile temasından sakının. S26 S 27/28 S37/37/39 S45 S46 S29/56 S60 S61 Göz ile temasında derhal bol su ile yıkayın ve doktora başvurun. Cilt ile teması halinde, bulaşan giysiyi hemen çıkarın ve bol miktarda su ile hemen yıkayın. Uygun koruyucu giysi, koruyucu eldiven, koruyucu gözlük/maske kullanın. Kaza halinde veya kendinizi iyi hissetmiyorsanız hemen bir doktor başvurun (mümkünse etiketi gösterin). Yutulması halinde hemen bir doktora başvurun, kabı veya etiketi gösterin. Kanalizasyon sistemine boşaltmayın. Atığını ve kabını tehlikeli veya özel atık toplama yerlerinde bertaraf edin. Bu maddeyi ve kabını tehlikeli atık olarak bertaraf edin/ettirin. Çevreye salıverilmesinden kaçının. Özel kullanım talimatına/güvenlik Bilgi Formuna başvurun. İlgili olduğu diğer yönetmelikler: Tehlikeli Maddeler ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik, Tehlikeli Maddelerin ve Müstahzarların Sınıflandırılması, Ambalajlanması ve Etiketlenmesi Hakkında Yönetmelik, Bazı Tehlikeli Maddelerin, Müstahzarların ve Eşyaların Üretimine, Piyasaya Arzına ve Kullanımına İlişkin Kısıtlamalar Hakkında Yönetmelik İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliği, Tehlikeli Atıkların Kontrolü Yönetmeliği, İş Sağlığı ve Güvenliğine dair Yönetmelikler, Kanserojen ve Mutajen Maddelerle Çalışmalarda Sağlık ve Güvenlik Önlemleri Hakkında Yönetmelik,

15 Düzenlenme ve Yayın Tarihi: Sayfa No: 15/16 Kimyasal Maddelerle Çalışmalarda Sağlık ve Güvenlik Önlemleri Hakkında Yönetmelik, Kişisel Koruyucu Donanım Yönetmeliği, Kişisel Koruyucu Donanımların İşyerlerinde Kullanılması Hakkında Yönetmelik, Elle Taşıma İşleri Yönetmeliği ve Tehlikeli Atıkların Kontrolü Yönetmeliği. 16. DİĞER BİLGİLER 26 Aralık 2008 tarih ve Mük. Sayılı Tehlikeli Maddeler ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik çerçevesinde akredite uzman personel tarafından hazırlanmış ve onaylanmıştır. Ticari adı olan ürüne ait olan için hazırlanan no lu bu Güvenlik Bilgi Formu için resmi yönetmelikler ve şirket yetkililerinden alınan bilgiler göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Uzman Akreditasyon No: TSE GBF Tarih: Amaç ürünün kullanımı, işlenmesi, depolaması, taşınması, imhası sırasında neden olabileceği fizikokimyasal, sağlık ve çevre ile ilgili risklerin en güvenli şekilde yönetimini sağlamaktır. 2. Bölümde Listelenen Hammaddelerin Risk Tanım Cümleleri R 41 Gözde ciddi hasar riski

16 Düzenlenme ve Yayın Tarihi: Sayfa No: 16/16 KISALTMALAR CAS Chemical Abstracts Service EC European Community / Avrupa Topluluğu EINECS European Inventory of Existing Commercial Chemical Substances IUPAC International Union of Pure and Applied Chemistry LC50 % 50 Öldürücü Konsantrasyon LD50 %50 PBT Persistent, Bioaccumulative, Toxic/ Kalıcı, Biyobirikimli, Toksik R Risk phrase /Risk Cümleleri /Tehlike Uyarıları S Safety phrase/ Güvenlik Cümleleri /Güvenlik Uyarıları US-EPA Environmental Protection Agency USA vpvb very Persistent, very Bioaccumulative / Çok Kalıcı ve çok Biyobirikimli WHO World Health Organisation / Dünya Sağlık Örgütü EWC Avrupa Birliği Atık Kataloğu 1 Tehlikeli Maddeler Direktifi/Council Directive 67/548/EEC of 27 June Tehlikeli Karışımlar Direktifi/ Council Directive 99/45/EC of 31 July 2002

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1.MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI. OMAY Sıvı Bulasık Deterjanı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1.MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI. OMAY Sıvı Bulasık Deterjanı Düzenlenme ve Yayın Tarihi: 04.06.2013 Sayfa No: 1/18 1.MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1 ÜRÜN ADI Çok köpüren bir yıkama maddesidir. Elde bulaşık yıkamada kullanılır. İçerdiği yüzey

Detaylı

GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU. 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı

GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU. 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı Form No: MSDS0855 Sayfa No: 1 / 7 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı Madde/Müstahzarın tanıtılması Müstahzarın adı: CLAX SPOTLESS BOYA VE YAĞ ÇÖZÜCÜ Madde/Müstahzarın kullanımı Önerilen

Detaylı

: NESTA MATİK GÜVENLİK BİLGİ FORMU

: NESTA MATİK GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1- Madde/Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı Ürün Adı : Ürün Kodu : AK10008 Kullanım Alanı : Endüstriyel temizlik malzemesi, bulaşık makinesi deterjanı Üretici Firma : ACAR KİMYA - HALİT ACAR Adres

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF)

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) 1. ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANIMI Ürünü Tanıtıcı Bilgiler Ürün Kodu 1503 Ürün Adı INTERFLEX PRIMER (A Bileşeni) Tanımlama/ Kullanım MGBF Düzenleyen Hakkında Bilgiler Acil Durum telefon numarası İKİ BİLEŞENLİ,

Detaylı

Yıkanabilir tüm yüzeylerin ve nesnelerin günlük temizliğinde kullanılır.

Yıkanabilir tüm yüzeylerin ve nesnelerin günlük temizliğinde kullanılır. BÖLÜM 1: MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Müstahzarın Tanıtılması Ürün Adı Ürün Özelliği Öncesinde dezenfekte edilen tüm yüzeylerin ve zeminlerin, hastaneler ve bakımevleri gibi

Detaylı

: Teknomer 300 : Su izolasyonunda. CAS No. EC No. Madde Konsantrasyon (%) CMIT/MIT Karışımı 0,001 T,C,N R23/24/25, 34, 43, 50/53

: Teknomer 300 : Su izolasyonunda. CAS No. EC No. Madde Konsantrasyon (%) CMIT/MIT Karışımı 0,001 T,C,N R23/24/25, 34, 43, 50/53 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Madde/Müstahzarın tanıtılması Ürün Adı Ürün Kullanım Alanı : Teknomer 300 : Su izolasyonunda 2. BİLEŞİMİ / İÇİNDEKİLER HAKKINDA BİLGİ CAS No. EC No.

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF)

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) 1. ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANIMI Ürünü Tanıtıcı Bilgiler Ürün Kodu 1501 Ürün Adı INTERFLEX (A Bileşeni) Tanımlama/ Kullanım İKİ BİLEŞENLİ, POLİSÜLFİT DERZ DOLGU MALZEMESİ MGBF Düzenleyen Hakkında Bilgiler

Detaylı

: SOFTES GÜVENLİK BİLGİ FORMU

: SOFTES GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1- Madde/Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı Ürün Adı : Ürün Kodu : AK10006 Kullanım Alanı : Evsel temizlik malzemesi, Çamaşır yumuşatıcısı Üretici Firma : ACAR KİMYA - HALİT ACAR Adres : 8780/22

Detaylı

Cas No Kimyasal Maddeler % Konsantrasyon Sınıf R ibareleri 64-17-5 Ethanol %15-30 F R 11 7173-51-5 Dideclydimethylammonıum chlorıde <%1 C R 22,R 34

Cas No Kimyasal Maddeler % Konsantrasyon Sınıf R ibareleri 64-17-5 Ethanol %15-30 F R 11 7173-51-5 Dideclydimethylammonıum chlorıde <%1 C R 22,R 34 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın Tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR ALCOHOL 100 Ürün Tanımı

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR F 10 Ürün Tanımı Konsantre

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı : POLIROAD SU BAZLI YOL ÇİZGİ BOYASI Hazırlama Tarihi : 09.07..2009 Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00

Madde/Müstahzar Adı : POLIROAD SU BAZLI YOL ÇİZGİ BOYASI Hazırlama Tarihi : 09.07..2009 Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00 Form No : B-649 Sayfa No : 1/ 7 1. MADDE/MÜHTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Mühtahzarın Tanıtılması : Poliroad Su Bazlı Yol Çizgi Boyası 1.2. Madde/Mühtahzarın Kullanımı : Su bazlı yolçizgi

Detaylı

Hazırlanma Tarihi : Yeni Düzenlenme ve Yayın Tarihi:

Hazırlanma Tarihi : Yeni Düzenlenme ve Yayın Tarihi: ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC ve Tehlikeli Maddeler ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik (26.12.2008-27092 Mük) uyarınca hazırlanmıştır.

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF)

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) 1. ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANIMI Ürünü Tanıtıcı Bilgiler Ürün Kodu 1202 Ürün Adı FIXCRETE (A Bileşeni) Tanımlama/ Kullanım MGBF Düzenleyen Hakkında Bilgiler Acil Durum telefon numarası İKİ BİLEŞENLİ, ÇİMENTO

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU VİOLEX V-202 ULTRA ÇAMAŞIR SUYU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU VİOLEX V-202 ULTRA ÇAMAŞIR SUYU Sayfa No : 1/5 Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı : Kimyasal Aile : Karışım CAS No : Yok EINECS No : Yok 1.2. Madde / Müstahzarın Kullanımı

Detaylı

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Sayfa 1 / 7 1.MADDE/ MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Ürün hakkında bilgi Ürün İsmi Maddenin / karışımın kullanımı Şirket Adres Efdal Sülfür 80 WP Suda ıslanabilir toz Formülasyon Tarkim Bitki

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF)

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) 1. ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANIMI Ürünü Tanıtıcı Bilgiler Ürün Kodu 1402 Ürün Adı FIXPROOF POLYUREA (A Bileşeni) İKİ BİLEŞENLİ, SPRAY İLE UYGULANABİLİR, HOT-CURE POLİÜREA Tanımlama/ Kullanım ESASLI SU YALITIM

Detaylı

Hazırlanma Tarihi : Yeni Düzenlenme ve Yayın Tarihi:

Hazırlanma Tarihi : Yeni Düzenlenme ve Yayın Tarihi: ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC ve Tehlikeli Maddeler ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik (26.12.2008-27092 Mük) uyarınca hazırlanmıştır.

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR DEZ 920 Ürün Tanımı Gıda

Detaylı

01. Madde / Preparat ve Şirket / İş Sahibinin Tanımı

01. Madde / Preparat ve Şirket / İş Sahibinin Tanımı 01. Madde / Preparat ve Şirket / İş Sahibinin Tanımı Ürün Adı/ Kodu : Hydra M841 Kimyasal Adı : - Kullanım Alanları : Kazan Sistemleri İçin Sülfit Bazlı Oksijen Tutucu Üretici Firma : Agora Kimya Sanayi

Detaylı

FİBRO GEL YayınTarihi: 01.08.2009

FİBRO GEL YayınTarihi: 01.08.2009 1. ÜRÜN ve ŞİRKET TANITIMI Ürün Adı : Kullanım Amacı : İnsektisit Kimyasal Grubu : phenylpyrazole Üretici ve Ruhsat Sahibi: Koru -San Çevre Koruma Kimyasalları San.ve Tic.Ltd.Şti Adres: : 104.Cadde No:138

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı: SUMA TOZ Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 3 Form No: MSDS0770 Sayfa No: 1 / 6

Madde/Müstahzar Adı: SUMA TOZ Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 3 Form No: MSDS0770 Sayfa No: 1 / 6 Form No: MSDS0770 Sayfa No: 1 / 6 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı Madde/Müstahzarın tanıtılması Müstahzarın adı: SUMA TOZ Madde/Müstahzarın kullanımı Önerilen kullanım alanı: Profesyonel

Detaylı

: CRYSTAL GÜVENLİK BİLGİ FORMU

: CRYSTAL GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1- Madde/Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı Ürün Adı : Ürün Kodu : AK10002 Kullanım Alanı : Evsel temizlik malzemesi, cam temizleyici Üretici Firma : ACAR KİMYA - HALİT ACAR Adres : 8780/22 Sokak

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Düzenleme tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR FİNAL-P Ürün Tanımı

Detaylı

Ürün Güvenlik Bilgi Formu Ante Bulaşık Makinası Parlatıcısı

Ürün Güvenlik Bilgi Formu Ante Bulaşık Makinası Parlatıcısı Sayfa No : 1/4 Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı : Kimyasal Aile : Karışım CAS No : - 1.2. Madde / Müstahzarın Kullanımı Bulaşık makinaları

Detaylı

Cas No Kimyasal Maddeler % Konsantrasyon Sınıf R ibareleri 64-17-5 Ethyl Alcohol >%30 F R 11 67-63-0 2- Propanol <%5 F,Xi R11,R36,R67

Cas No Kimyasal Maddeler % Konsantrasyon Sınıf R ibareleri 64-17-5 Ethyl Alcohol >%30 F R 11 67-63-0 2- Propanol <%5 F,Xi R11,R36,R67 91/155/EC ve Maddeler ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın Tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR AİRFRESH FANTASTİK

Detaylı

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Sayfa 1 / 7 1.MADDE/ MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Ürün hakkında bilgi Ürün İsmi Maddenin / karışımın kullanımı Şirket Adres Efdal Kimtoks Mollussisit, Kepek şeklinde toz Tarkim Bitki Koruma

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı : NATURA A1 AKRİLİK Hazırlama Tarihi : 09.08..2005 Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00

Madde/Müstahzar Adı : NATURA A1 AKRİLİK Hazırlama Tarihi : 09.08..2005 Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00 Form No : B-350 Sayfa No : 1/ 6 1. MADDE/MÜHTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Mühtahzarın Tanıtılması : NATURA A1 AKRİLİK Su bazlı akrilik dış cephe boyası 1.2. Madde/Mühtahzarın Kullanımı

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF)

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) 1. ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANIMI Ürünü Tanıcı Bilgiler Ürün Kodu 1103 Ürün Adı HYFIX FLEXIL (A Bileşeni) İKİ BİLEŞENLİ, LİF TAKVİYELİ, ÇİMENTO BAZLI KİMYASAL VE FİZİKSEL Tanımlama/ Kullanım SU YALITIM MALZEMESİ

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın Tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR POLISH Ürün Tanımı Paslanmaz

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı : NATURA TRANSFER Tarihi : 12.09..2005 ASTARI Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00

Madde/Müstahzar Adı : NATURA TRANSFER Tarihi : 12.09..2005 ASTARI Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00 Form No : B-592 Sayfa No : 1/ 7 1. MADDE/MÜHTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Mühtahzarın Tanıtılması : NATURA TRANSFER ASTARI 1.2. Madde/Mühtahzarın Kullanımı : Su bazlı, akrilik dönüşüm

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı: SUMA DIS D4 Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 2 Form No: MSDS3352 Sayfa No: 1 / 6

Madde/Müstahzar Adı: SUMA DIS D4 Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 2 Form No: MSDS3352 Sayfa No: 1 / 6 Form No: MSDS3352 Sayfa No: 1 / 6 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı Madde/Müstahzarın tanıtılması Müstahzarın adı: SUMA DIS D4 Madde/Müstahzarın kullanımı Önerilen kullanım alanı: Profesyonel

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Hazırlama Tarihi:05.08.2015

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Hazırlama Tarihi:05.08.2015 BÖLÜM 1: MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Müstahzarın Tanıtılması Ürün Adı Ürün Özelliği Zemin temizleyici 1.2. Madde/Müstahzarın Kullanımı Kullanım Alanı 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU MOIL BLUE

GÜVENLİK BİLGİ FORMU MOIL BLUE 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1 Madde/ Müstahzarın Tanıtılması Ürün adı 1.2 Madde / Müstahzarın Kullanımı Adblue 1.3 Firmanın Tanıtımı MİLAN PETROL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 10013

Detaylı

01. Madde / Preparat ve ġirket / ĠĢ Sahibinin Tanımı

01. Madde / Preparat ve ġirket / ĠĢ Sahibinin Tanımı 01. Madde / Preparat ve ġirket / ĠĢ Sahibinin Tanımı Ürün Adı/ Kodu : Hydra M872 Kimyasal Adı : Kullanım Alanları : Soğutma ve Proses Suyu Sistemleri İçin Brom Bazlı Klor Aktivatörü Üretici Firma : Agora

Detaylı

1.4. Acil Durum Telefonu (Mesai Saatleri İçerisinde)

1.4. Acil Durum Telefonu (Mesai Saatleri İçerisinde) Güvenlik Bilgi Formu " Tehlikeli Maddeler ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkındaki Yönetmeliğe ( 26.12.2008-.No.27092)" uygun olarak hazırlanmıştır. ATAMER

Detaylı

: NESTA HANDY GÜVENLİK BİLGİ FORMU

: NESTA HANDY GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1- Madde/Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı Ürün Adı : Ürün Kodu : AK10011 Kullanım Alanı : Evsel temizlik malzemesi, sıvı el sabunu Üretici Firma : ACAR KİMYA - HALİT ACAR Adres : 8780/22 Sokak

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 04/08/2011 Yayın Tarihi 19/08/2011 FORM_MSDS_R&D_030_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 04/08/2011 Yayın Tarihi 19/08/2011 FORM_MSDS_R&D_030_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8 Sayfa No: 1/8 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : FOSFOROZ ASİDİ 400 g/l Formülasyon Şekli : Suda çözünür konsantre (SL) :

Detaylı

01. Madde / Preparat ve Şirket / İş Sahibinin Tanımı

01. Madde / Preparat ve Şirket / İş Sahibinin Tanımı 01. Madde / Preparat ve Şirket / İş Sahibinin Tanımı Ürün Adı/ Kodu : Hydra M885 Kimyasal Adı : - Kullanım Alanları : Ters Ozmos Sistemleri İçin Alkali Membran Temizleyici Üretici Firma : Agora Kimya Sanayi

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı: SUMA LIGHT D1.2 Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 5 Form No: MSDS3436 Sayfa No: 1 / 7

Madde/Müstahzar Adı: SUMA LIGHT D1.2 Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 5 Form No: MSDS3436 Sayfa No: 1 / 7 Form No: MSDS3436 Sayfa No: 1 / 7 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı Madde/Müstahzarın tanıtılması Müstahzarın adı: SUMA LIGHT D1.2 Madde/Müstahzarın kullanımı Önerilen kullanım alanı: Profesyonel

Detaylı

Hammadde adı % CAS NO EINECS NO Hammadde Tehlike Sınıfı

Hammadde adı % CAS NO EINECS NO Hammadde Tehlike Sınıfı 01. Madde / Preparat ve ġirket / ĠĢ Sahibinin Tanımı Ürün Adı/ Kodu : Hydra M856 Kimyasal Adı : - Kullanım Alanları : Proses ve Açık-Yarı Açık Soğutma Suyu Sistemleri İçin Taş Önleyici ve Korozyon İnhibitörü

Detaylı

ODA VE ÇAMAŞIR PARFÜMÜ SPRİNG

ODA VE ÇAMAŞIR PARFÜMÜ SPRİNG ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC ve Tehlikeli Maddeler ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik (26.12.2008-27092 Mük) uyarınca hazırlanmıştır.

Detaylı

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Sayfa 1 / 7 1.MADDE/ MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Ürün hakkında bilgi Ürün İsmi Maddenin / karışımın kullanımı Şirket Adres Efdal Bluegip 20 SL Bitki gelişim düzenleyicisi, SL (Çözünen Konsantre)

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Ürün bilgisi Ürünün ticari ismi : Emülsiyon polimer içeren su izolasyon malzemesidir. :Yurtbay AquaLatex Sıvı Üretici/Şube 1 Şirket ünvanı : Yurtbay Seramik

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Sayfa 1/7 ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Düzenlenme tarihi: 26.09.2007 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: DONA KLOR 90 Ürünün uygulama alanı: Havuz Kimyasalı Üretici/Tedarikçi:UKM Uğur Kimya Makina Bilgi merkezi:

Detaylı

%8-10 13845-36-8 237-574-9 S 26 S 36 1% 28348-53-0 248-983-7 _ 2% _

%8-10 13845-36-8 237-574-9 S 26 S 36 1% 28348-53-0 248-983-7 _ 2% _ Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İŞ Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı ENDÜSTRİYEL BULAŞIK MAKİNASI DETERJANI Kimyasal Adı KARIŞIM CAS No :YOK EINECS No :YOK 1.2. Madde

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU W 443 BEYAZ

GÜVENLİK BİLGİ FORMU W 443 BEYAZ Versiyon : 1.1 Revizyon Tarihi : 01.11.2016 BÖLÜM 1 : Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Ürün Tanıtımı Ürün Adı Sayfa : 1/5 1.2. Maddenin veya Karışımın Tanımlanan Kullanma Biçimleri

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın Tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR KT-34 L Ürün Tanımı Sebze

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1.Madde Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanımı KİMYASAL ADI Karışım TİCARİ ADI TEMIZLIK MADDESI ÇIÇEK KULLANIM ALANI Genel amaçlı temizlik ÜRETİCİ FİRMA SAFYUR TEMİZLİK MADDELERİ KİMYA SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

Ürün Güvenlik Bilgi Formu Forest G 302

Ürün Güvenlik Bilgi Formu Forest G 302 Sayfa No : 1/5 Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı : Kimyasal Aile CAS No : Karışım : Yok EINECS No : Yok 1.2. Madde / Müstahzarın Kullanımı

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve Maddeler ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Düzenleme tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR FİNAL-L Ürün

Detaylı

1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI

1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Sayfa No : 1/ 5 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Mühtahzarın Tanıtılması : EPOKSİ KAPLAMA SOLVENTSİZ BOYA 1.2. Madde/Mühtahzarın Kullanımı : 2 Komponentli Epoksi reçine esaslı,

Detaylı

Enevex T30 Asidik Banyo ve Tuvalet temizleyici

Enevex T30 Asidik Banyo ve Tuvalet temizleyici BÖLÜM 1: MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Müstahzarın Tanıtılması Ürün Adı Enevex T30 Asidik Banyo ve Tuvalet temizleyici Ürün Özelliği Köpürmeyen, limon güçlü temizlik etkisi

Detaylı

01. Madde / Preparat ve ġirket / ĠĢ Sahibinin Tanımı

01. Madde / Preparat ve ġirket / ĠĢ Sahibinin Tanımı 01. Madde / Preparat ve ġirket / ĠĢ Sahibinin Tanımı Ürün Adı/ Kodu : Hydra M874 Kimyasal Adı : - Kullanım Alanları : Soğutma Suyu Sistemleri İçin Qac Bazlı Biyosit Üretici Firma : Agora Kimya Sanayi ve

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC, 93 / 112 / EC, 2001 / 58 / EC ye göre

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC, 93 / 112 / EC, 2001 / 58 / EC ye göre Düzenleme tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR CARP Ürün Tanımı Kuru Köpük Halı Yıkama Maddesi Ürün Kodu GH-011 Üretici/Tedarikçi Bayer Kimya Temizlik Hijyen ve Kozmetik Ürünleri

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 07.04.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: FLOOR PREPP Sert Polimer Cila Ürünün uygulama alanı:genel Temizlik/Bakım/Hijyen Ürünü Tedarikçi Firma

Detaylı

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ Basım tarihi: 07.05.2012 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Kimyasal maddenin/karışım ve şirketin/üstlenenin kimlikleri Ürün adı Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 15.05.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: FLOOR B 22 Ahşap ve Mobilya Temizleme Ürünü Ürünün uygulama alanı: Genel temizlik/bakım/hijyen ürünü

Detaylı

Zehirlenme durumunda UZEM in 114 no lu telefonunu arayın.

Zehirlenme durumunda UZEM in 114 no lu telefonunu arayın. Yeni Düzenleme Tarihi : Kaçıncı Düzenleme Olduğu : Form No : RFM018 Sayfa No : 1 / 6 1.Madde / müstahzar ve Şirketin Tanıtımı : TOMCAT 2 4 MEVSİM BLOK YEM Kullanım Amacı : Rodentisit Üretici Firma : Bell

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 30/12/2011 Yayın Tarihi 30/12/2011 FORM_MSDS_R&D_047_01 Yenilenme Tarihi/No 24/07/2014 Sayfa No: 1/9

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 30/12/2011 Yayın Tarihi 30/12/2011 FORM_MSDS_R&D_047_01 Yenilenme Tarihi/No 24/07/2014 Sayfa No: 1/9 Sayfa No: 1/9 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı : NESTOR 20SP Ürün İçeriği : ACETAMIPRID %20 Formülasyon Şekli : SP Acetamiprid Cas No

Detaylı

Hammadde adı % CAS NO EINECS NO Hammadde Tehlike Sınıfı. Sülfamik asit > %99 5329-14-6 226-218-8 Xi, R36/38, R52/53

Hammadde adı % CAS NO EINECS NO Hammadde Tehlike Sınıfı. Sülfamik asit > %99 5329-14-6 226-218-8 Xi, R36/38, R52/53 01. Madde / Preparat ve Şirket / İş Sahibinin Tanımı Ürün Adı/ Kodu : Hydra M892 Kimyasal Adı : - Kullanım Alanları : Hassas Yüzeyler İçin Toz Kireç ve Tortu Giderici Üretici Firma : Agora Kimya Sanayi

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 05.10.2009 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: SEWER LINE Biyolojik Atık Su Arıtma Sistemleri İçin Ön Arıtma ve Koku Giderme Ürünün uygulama alanı:

Detaylı

Ürün Güvenlik Bilgi Formu Jaxpel 440

Ürün Güvenlik Bilgi Formu Jaxpel 440 Sayfa No : 1/5 Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı : Kimyasal Aile : Karışım CAS No : Yok 1.2. Madde / Müstahzarın Kullanımı Profesyonel

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 24.04.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: CHEF SOL A 7 Sıvı Elle Yıkama Bulaşık Deterjanı Ürünün uygulama alanı: Çamaşır Hijyen Sistemleri Tedarikçi

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı 1.3. Şirket/İş sahibinin tanıtımı

Detaylı

Yayın Tarihi: 02.04.07 Sayfa 1/5 Versiyon: 01

Yayın Tarihi: 02.04.07 Sayfa 1/5 Versiyon: 01 Yayın Tarihi: 02.04.07 Sayfa 1/5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIM Ürün Bilgisi Ticari Adı Ürün Kodu Spesifikasyon Kullanım Ruhsat Sahibi Üretici Firma İMPOTEK DİFLUBENZURON SC Acil

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Tarih: 11.11.2010 L/C No: 941AA00085 Ürün Adı: METADEX PELLET Aktif maddenin kimyasal adı (IUPAC): r-2,c-4, c-6, c-8-tetramethyl-1,3,5,7-tetroxocane

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu (91/155 EEC)

Güvenlik Bilgi Formu (91/155 EEC) Sayfa 1/6 1. Madde/Müstahzar ve Firma Tanıtımı Ürünün adı: Üretici / Dağıtıcıya ait bilgiler: DESOMED EURO Kimya San. Ve Ticaret A.Ş. Yazıbaşı Beldesi Balkan Cad. No:33 Torbalı / ĐZMĐR Tel: 0.232.853 97

Detaylı

Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 5 Form No: MSDS1977 Sayfa No: 1 / 7

Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 5 Form No: MSDS1977 Sayfa No: 1 / 7 Form No: MSDS1977 Sayfa No: 1 / 7 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı Madde/Müstahzarın tanıtılması Müstahzarın adı: SUMA CRYSTAL A8 Madde/Müstahzarın kullanımı Önerilen kullanım alanı: Profesyonel

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF)

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) 1. ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANIMI MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) Ürünü Tanıtıcı Bilgiler Ürün Kodu 2302 Ürün Adı EPOLEVEL (A Bileşeni) ÜÇ BİLEŞENLİ, SOLVENT İÇERMEYEN, KENDİ YÜZEYİNİ DÜZELTEN Tanımlama/

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR MATİK Ürün Tanımı Ağartıcılı

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması : EC No.: 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 24.04.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: CHEF RINSE Endüstriyel Bulaşık Makinesi Durulama Ürünü Ürünün uygulama alanı: Mutfak Hijyen Sistemleri

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1. ÜRÜN VE FİRMA TANITIMI KİMYASAL ADI KAPALI LÜ TİCARİ ADI KULLANIM ALANI ÜRETİCİ FİRMA Adres yağ ve kir temizleme maddesi % 5 +-2 sodyum hidroksit 5%< noniyonik aktif madde mutfak hijyen urunu R TEMİZLİK

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı: SUMA INOX D7 Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 5 Form No: MSDS1979 Sayfa No: 1 / 7

Madde/Müstahzar Adı: SUMA INOX D7 Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 5 Form No: MSDS1979 Sayfa No: 1 / 7 Form No: MSDS1979 Sayfa No: 1 / 7 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı Madde/Müstahzarın tanıtılması Müstahzarın adı: SUMA INOX D7 Madde/Müstahzarın kullanımı Önerilen kullanım alanı: Profesyonel

Detaylı

:TEKNOMER 400 Astar :Bitüm esaslı, su bazlı, astar. CAS No. EC No. Madde Konsantrasyon (%) Asfalt

:TEKNOMER 400 Astar :Bitüm esaslı, su bazlı, astar. CAS No. EC No. Madde Konsantrasyon (%) Asfalt 1. MALZEME VE ÜRETİCİ KURULUŞ HAKKINDA BİLGİLER Ürün ÜrünTanımı :TEKNOMER 400 Astar :Bitüm esaslı, su bazlı, astar 2. BİLEŞİMİ / İÇİNDEKİLER HAKKINDA BİLGİ CAS No. EC No. Madde Konsantrasyon (%) Semboller

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı: ROOM CARE R5 Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 4 Form No: MSDS4768 Sayfa No: 1 / 6

Madde/Müstahzar Adı: ROOM CARE R5 Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 4 Form No: MSDS4768 Sayfa No: 1 / 6 Form No: MSDS4768 Sayfa No: 1 / 6 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Madde/Müstahzarın tanıtılması Müstahzarın adı: ROOM CARE R5 Madde/Müstahzarın kullanımı Önerilen kullanım alanı: Profesyonel

Detaylı

Hazırlanma Tarihi :02.11.2007 Yeni Düzenlenme ve Yayın Tarihi: 01.01.2014 : OXY OTOMATLAR İÇİN AĞIR KİR VE YAĞ SÖKÜCÜ

Hazırlanma Tarihi :02.11.2007 Yeni Düzenlenme ve Yayın Tarihi: 01.01.2014 : OXY OTOMATLAR İÇİN AĞIR KİR VE YAĞ SÖKÜCÜ ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC ve Tehlikeli Maddeler ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik (26.12.2008-27092 Mük) uyarınca hazırlanmıştır.

Detaylı

: Telefon : +90 212 875 77 50 (3 hat) Fax : +90 212 875 08 22 web : www.anadolukimya.com e-mail : info@anadolukimya.com

: Telefon : +90 212 875 77 50 (3 hat) Fax : +90 212 875 08 22 web : www.anadolukimya.com e-mail : info@anadolukimya.com 1. ÜRÜN VE FİRMA TANIMI Sayfa : 1/5 Ticari İsmi Kullanım Alanı : : Endüstriyel Tekstil Baskı Uygulamaları Firma Adı : Anadolu Kimya San.Tic.Ltd.Şti. Firma Adresi : Akçaburgaz Mah. 109. Sokak No: 8-12 Esenyurt

Detaylı

Ürün Güvenlik Bilgi Formu Lopex 520

Ürün Güvenlik Bilgi Formu Lopex 520 Sayfa No : 1/5 Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı : Kimyasal Aile : Karışım 1.2. Madde / Müstahzarın Kullanımı Kireç kalıntılarını

Detaylı

BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği Madde/Karışım kimliği. Ürün numarası 29304

BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği Madde/Karışım kimliği. Ürün numarası 29304 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışım kimliği Ürün adı Ürün numarası 29304 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması CAS No.: EC No.: 7440-44-0 231-153-3 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 05.10.2009 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: MAGIC STAR Yağ Tutucu ve Drenaj Hattı için Biyolojik Yağ Giderme Ürünü Ürünün uygulama alanı: Bıo Chem

Detaylı

ECOFLEX F Fiksatör Güvenlik Bilgi Formu

ECOFLEX F Fiksatör Güvenlik Bilgi Formu ECOFLEX F Fiksatör Güvenlik Bilgi Formu İlk Hazırlama Tarihi: Şubat 2013 Düzenleme No : 00 Uras Tekstil Kimya Turizm San. Ve Tic. A.Ş. Bağlar Mah. Fidan Sok. No:2/C Bağcılar/İstanbul Tel : +90 212 489

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

Cas No Kimyasal Maddeler % Konsantrasyon Sınıf R ibareleri Ethanol %15-30 F R Dideclydimethylammonıum chlorıde <%1 C R 22,R 34

Cas No Kimyasal Maddeler % Konsantrasyon Sınıf R ibareleri Ethanol %15-30 F R Dideclydimethylammonıum chlorıde <%1 C R 22,R 34 91/155/EC ve Maddeler ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın Tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR DEZ 910 Ürün Tanımı

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MSDS)

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MSDS) BÖLÜM 1. ÜRÜN VE ÜRETİCİ TANITIMI Ürünlerin Ticari Adı: İZOSEÇKİN SYP 300 Ataktik Polipropilen SOĞUK UYGULAMALI BİTÜM EMİSYONU Üretici Adı: TEKNOSİS İZOLASYON MAD. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Üretim Yeri: 19 MAYIS

Detaylı

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Sayfa 1 / 7 1.MADDE/ MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Ürün hakkında bilgi Ürün İsmi Maddenin / karışımın kullanımı Şirket Adres Efdal Sunol 70 EO Yağda su, Emülsiyonu EO Tarkim Bitki Koruma

Detaylı

Kimyasal yapısı Tanım: Tehlikesiz hammaddelerin ve aşağıda listelenen maddelerin sudaki karışımı.

Kimyasal yapısı Tanım: Tehlikesiz hammaddelerin ve aşağıda listelenen maddelerin sudaki karışımı. Form No: MSDS4748 Sayfa No: 1 / 8 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Madde/Müstahzarın tanıtılması Müstahzarın adı: TASKI JONTEC BEST F4e Madde/Müstahzarın kullanımı Önerilen kullanım alanı:

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1.Madde Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanımı KİMYASAL ADI Karışım TİCARİ ADI SAFYU BULAŞıK MAKINASı PARLATıCıSı KULLANIM ALANI Mutfak hijyeni ÜRETİCİ FİRMA SAFYUR TEMİZLİK MADDELERİ KİMYA SANAYİ VE

Detaylı

1.MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI

1.MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Madde/Müstahzar Adı : Boydur VialidRephalt Madde/Müstahzar Türü:Asvalt Tamir Malzemesİ. Madde/Müstahzar Kullanımı:Reaktif soğuk karışım Üretici Firma :

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 11/06/2013 Yayın Tarihi 11/06/2013 FORM_MSDS_R&D_104_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 11/06/2013 Yayın Tarihi 11/06/2013 FORM_MSDS_R&D_104_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/8 Sayfa No: 1/8 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : TEBUFENPYRAD % 20 WP Formülasyon Şekli : Islanabilir Toz (WP) : TEBUFENPYRAD

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU KOMPRESÖR YAĞI 68

GÜVENLİK BİLGİ FORMU KOMPRESÖR YAĞI 68 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1 Madde/ Müstahzarın Tanıtılması Ürün adı 1.2 Madde / Müstahzarın Kullanımı Endüstriyel Yağ MİLAN PETROL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1.3 Firmanın Tanıtımı

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF)

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) 1. ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANIMI Ürünü Tanıtıcı Bilgiler Ürün Kodu 1301 Ürün Adı FIKSPUR 2K B (A Bileşeni) İKİ BİLEŞENLİ, BİTÜM TAKVİYELİ, POLİÜRETAN ESASLI, SU YALITIM Tanımlama/ Kullanım MALZEMESİ MGBF

Detaylı

: NF 62 PLASTISOL FLOK TUTKALI

: NF 62 PLASTISOL FLOK TUTKALI 1. ÜRÜN VE FİRMA TANIMI Sayfa : 1/5 Ticari İsmi Kullanım Alanı : : Endüstriyel Tekstil Baskı Uygulamaları Firma Adı : Anadolu Kimya San.Tic.Ltd.Şti. Firma Adresi : Akçaburgaz Mah. 109. Sokak No: 8-12 Esenyurt

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı : NATURA POLIZOLAN Hazırlama Tarihi : 09.08..2005 Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00

Madde/Müstahzar Adı : NATURA POLIZOLAN Hazırlama Tarihi : 09.08..2005 Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00 Form No : B-590 Sayfa No : 1/ 6 1. MADDE/MÜHTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Mühtahzarın Tanıtılması : NATURA POLIZOLAN Su bazlı, silikonlu, izolasyon malzemesi ve boya astarı 1.2. Madde/Mühtahzarın

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı: SUMA CHLOR D4.4 Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 4 Form No: MSDS3350 Sayfa No: 1 / 7

Madde/Müstahzar Adı: SUMA CHLOR D4.4 Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 4 Form No: MSDS3350 Sayfa No: 1 / 7 Form No: MSDS3350 Sayfa No: 1 / 7 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı Madde/Müstahzarın tanıtılması Müstahzarın adı: SUMA CHLOR D4.4 Madde/Müstahzarın kullanımı Önerilen kullanım alanı: Profesyonel

Detaylı