MÜSİAD. Bakan Yılmaz, 78. GİK Toplantısı nın Onur Konuğu Oldu. Vali Mutlu, İşadamlarına Seslendi: Yeniliklerin öncüsü olun!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MÜSİAD. Bakan Yılmaz, 78. GİK Toplantısı nın Onur Konuğu Oldu. Vali Mutlu, İşadamlarına Seslendi: Yeniliklerin öncüsü olun!"

Transkript

1 Bakan Yılmaz, 78. GİK Toplantısı nın Onur Konuğu Oldu Sayfa2 E-Bülten E-Bülten Eylül 2012 MÜSİAD Zafer Çağlayan, Avusturya MÜSİAD da Vali Mutlu, İşadamlarına Seslendi: Yeniliklerin öncüsü olun! Sayfa 3 Sayfa 4 MÜSİAD Heyeti, Kadir Topbaş ı Makamında Ziyaret Etti 4 5 Dayanıklı Tüketim ve Mobilya Sektörü Samsun da Bir Arada MÜSİAD: Müslümanlık adına değil, insanlık adına utanç verici! Sayfa 5

2 BAKAN YILMAZ, 78. GİK TOPLANTISI'NIN ONUR KONUĞU OLDU MÜSİAD tarafından iki ayda bir farklı illerde yapılan Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı'nın Eylül 2012 buluşması, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ın katılımıyla Konya'da gerçekleşti Eylül 2012 tarihleri arasında Konya Dedeman Otel de gerçekleşen, Özel Sektör ve Kalkınma Ajansları: Bölgesel Kalkınma İçin Yeni İşbirlikleri temalı GİK Toplantısı nda konuşan MÜSİAD Başkanı Olpak, Belirli dönemlerde büyümeyi, ekonomik rakamları konuştuk şimdi Türkiye nin geldiği noktada kalkınmayı konuşuyoruz. Bu duruma gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz burada bölgesel kalkınmayı gündeme getirmek istediğimiz için bölgesel kalkınma ajanslarıyla bunu konuşabileceğimizi düşünerek toplantıyı bu yönde gerçekleştirdik, dedi. 2 Toplantının onur konuğu olan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ise, yeni reformlarla Türkiye nin kalkınmaya devam edeceğini ve yerinde saymayacağını söyleyerek, Hükümet olarak en başından beri değişimden, dönüşümden, reformdan, yeniliklerden yana olduk ve bunu da böyle devam ettireceğiz hedefleri bunun bir göstergesidir. Artık daha uzun bir perspektifle meseleleri ele alabiliyoruz. Gündelik meseleler bazen zihnimizi çok fazla meşgul ediyor olsa da zaman zaman bu meselelerin dışına çıkıp kuş bakışı bakmak gerekiyor. Bunu yapmaz da gündelik tartışmalar içinde boğulursanız, stratejik yanlışlar yapma riskiniz artar, dedi. Kalkınma anlamında kamu olarak daha farklı bir kurumsal yapı ortaya koyduklarını söyleyen Bakan Yılmaz, Kalkınma dediğimiz ekonomiden ibaret değildir ancak ekonomi bunun önemli bir parçasıdır. Ama kalkınmanın bir de sosyal boyutu var. O sosyal boyutu dikkate almazsanız, bu durum döner ekonomiyi de vurur. İnsanı, beşerî sermayeyi göz ardı ederseniz uzun soluklu bir kalkınma gerçekleştiremezsiniz, dedi. Bakan Yılmaz, kalkınmanın devlet odaklı yürüyebilecek bir süreç olmadığını da görmek gerektiğini, kamu ve özel sektörün de adeta ortak gibi hareket etmesini arzuladıklarını kaydederek, Başlangıcından, tasarımından, uygulanmasından, sonucuna kadar kalkınma tüm toplumun işi, tek tek her birimizin meselesidir. Kamuda da olsak özel sektörde de olsak sivil toplumda olsak bu sürecin dışında değiliz, diye konuştu. Konuşmaların ardından MÜSİAD Şube Başkanları ve sektör temsilcileri ile Kalkınma Ajansı Genel Sekreterlerinin hazırladığı 7 bölgeye yönelik, Kalkınma İmkânları nın sonuçları açıklandı. Sonuçlar çerçevesinde, atılması gereken adımları atacaklarını belirten Yılmaz, her bölgenin kendisine özgü hususları dile getirmesinin önemini vurguladı.

3 ZAFER ÇAĞLAYAN, AVUSTURYA MÜSİAD DA T.C Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Avusturya MÜSİAD tarafından gerçekleştirilen toplantıda işadamları ile buluştu. Avrupa nın değişik ülkelerinden gelerek toplantıya katılan işadamlarına önemli mesajlar veren Bakan Çağlayan, Avusturya ve Türkiye arasındaki ticaret hacminin 2,7 milyar dolar olduğunu, ancak bunun yeterli olmadığını belirtti. İki ülkenin ihracat ve ithalat çeşitliliğine bakıldığında, birbirine rakip olmayan, aksine birbirini tamamlayan ürün kalemlerine sahip olduklarını ve bu durumun, Avusturya ile ticaretin çok rahat bir şekilde 5-10 milyar dolar seviyelerine çıkabileceğine dair önemli bir gösterge olduğunun altını çizdi. Şu anda Avusturyalı firmaların diğer ülkelere göre, Türkiye ye yatırım yapmak için daha istekli olduğunu ifade eden Çağlayan, büyük firmaların Türkiye ye sadece sanayi üretim merkezlerini oluşturmak için değil, operasyon merkezlerini kurmak için de geldiğini belirtti. MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ise geleceğe umutla baktıklarını belirterek, MÜSİAD ın dünyanın her köşesine yayılmış şube ve üyeleriyle ihracatı artırmak için büyük organizasyonlara devam ettiğini bildirdi. Başkan Olpak, yeni pazarlara ulaşmak için 14. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 16. Uluslararası İş Forumu Kongresi ni Ekim tarihlerinde gerçekleştireceklerine dikkat çekerek, bu organizasyon ile toplamda 84 ülkeden 5 bin yabancı işadamını Türkiye ye getireceklerini ve fuarda binlerce iş görüşmesi yapılacağını vurguladı. 3 MÜSİAD'DAN İSLAM DÜNYASINA FUAR DAVETİ 14. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 16.Uluslararası İş Forumu (IBF) çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirilen tanıtım gezileri kapsamında Tunus, Fas, Endonezya, Malezya, Singapur, Suudi Arabistan, Pakistan, Azerbaycan ve son olarak Mısır a ziyaretler gerçekleştirildi. Başkonsolosluklar, büyükelçilikler, ticaret odaları ve işadamlarıyla bir araya gelinerek gerçekleştirilen toplantılarda, MÜSİAD ve Türkiye hakkında detaylı sunumlar yapılarak yatırım ve ortaklık çağrısında bulunuldu.

4 VALİ MUTLU, İŞADAMLARINA SESLENDİ: Yeniliklerin öncüsü olun! MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki heyet, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu yu makamında ziyaret etti. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu nun samimi ve sıcak bir konukseverlikle misafirlerini ağırladığı toplantıda başta ekonomi olmak üzere ülke ve dünya gündemi üzerine görüşler paylaşıldı. Vali Mutlu, 22 yıldır Türkiye nin kalkınması ve gelişmesi için çalışan MÜSİAD ın ve MÜSİAD üyesi işadamlarının ülkemiz için yaptığı çalışmaların çok önemli ve ufuk açıcı çalışmalar olduğunu söyledi. Türkiye nin geldiği noktada, özellikle ekonomide yakalanan başarının arkasında MÜSİAD ın gayret ve çalışmalarının büyük payı olduğunu belirten Mutlu, MÜSİAD ın düzenlediği fuarların, ihracatımıza etkisinin yanı sıra, işadamlarımızın dünyaya açılmasında ve yabancı işadamlarının Türkiye yi tanımasında çok önemli katkısı olmaktadır, dedi. Üretmek ve ürettiklerimizi dünyaya pazarlamak kadar yeni ürün geliştirmenin önemine de değinen Vali Mutlu, Ar-Ge ye önem vermemiz gerekir. Türkiye her kurumuyla yeni çağa hazırlanmalı. Üniversitelerimiz de en çok çalışmaları gereken bu dönemde, işadamlarıyla sıkı işbirliği içinde olmalı ve donanımı evrensel seviyede olan mezunlar yetiştirmeli, şeklinde konuştu. 4 DAYANIKLI TÜKETİM VE MOBİLYA SEKTÖRÜ SAMSUN'DA BİR ARAYA GELDİ MÜSİAD Dayanıklı Tüketim ve Mobilya Sektör Kurulu Türkiye İstişare Toplantısı nda, Kaliteli Üretim ve Marka konusu masaya yatırıldı. Dayanıklı Tüketim ve Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Mustafa Aktaş yaptığı konuşmada mobilya sektörünün son iki yılda % 20 büyüdüğünü ve aynı hızla büyümenin devam etmesi durumunda önümüzdeki beş yıl içinde dünyada ilk on ihracatçı ülke içinde bulunabileceğimizi söyledi. Aktaş, mobilya sektöründeki bu hızlı ilerlemenin, sektörün kendisini geliştirmesi ve değiştirmesine bağlı olarak gerçekleştiğini ifade etti. Marka bilincinin artırılması, eğitim, danışmanlık, tecrübe paylaşımları, imaj çalışmaları ve tüm analizlerin firmalara sunulduğu Marka Merkezleri nin bir an evvel kurulması gerektiğini de sözlerine ekledi. Toplantıya katılan Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan ise konuşmasında marka değerinin önemine vurgu yaparak, Kelebek markasını bünyelerine kattıklarında marka değerine, üretim süreçlerinin değerinden daha fazla bedel ödediklerini ve bunun da markaya verilmesi gereken öneme işaret ettiğini ifade etti.

5 MÜSİAD HEYETİ, KADİR TOPBAŞ'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki MÜSİAD Heyeti ni ağırladı Ekim tarihlerinde İstanbul da 5 bini aşkın yabancı işadamının katılımıyla düzenlenecek olan MÜ- SİAD Uluslararası İş Forumu ve Uluslararası Fuarı nın ele alındığı toplantıda MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi nin ülkenin tanıtımı açısından büyük bir önem arz eden etkinliğe verdiği destekten dolayı Başkan Kadir Topbaş a teşekkür etti. MÜSİAD ın ülke ekonomisi ve Türkiye için önemine değinen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise, her şeyden önce işadamlarının birlik ve beraberlik içinde organize olmasının çok önemli olduğunu ve MÜSİAD ın bunu çok iyi başardığını söyledi. İstanbul un artık global şirketler için bir referans noktası olduğuna dikkat çeken Başkan Topbaş, bununla birlikte Türk işadamlarının da prestijinin arttığını ifade etti ve Türkiye nin geldiği noktayı işadamlarımızın iyi değerlendirmesi gerektiğini belirtti. MÜSİAD: Müslümanlık adına değil, insanlık adına utanç verici! 5 Dünyanın her yerinde Müslümanların ve her dinden insanın tepkilerine neden olan Müslümanların Peygamberi Muhammed adlı son film hakkında, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, İnsanların inançlarına, her ne şekilde yapılırsa yapılsın saldırıda bulunulması ve hakaret edilmesi kabul edilemez. Kaldı ki bu, bütün mücadelesi yeryüzünde kan dökülmesini engellemek olan, barış adına yapılmayan her savaşı cinayet olarak kabul eden yüce dinimiz İslamiyet için hiç kabul edilemez. Müslümanlık adına olduğundan çok daha fazla insanlık adına utanç verici bu durum asıl başka bir tehlikeyi ortaya koyuyor. Özgürlük adına yapılmış gibi görünen maksatlı prodüksiyonlar, aslında hangi dinden olursa olsun, insanlığı, yeryüzü barışını, hepimizin özgürlüğünü tehdit ediyor. Bu tür provokatif hareketlere karşı elbette duyarsız kalınmamalı, ancak tepkiler, şiddet unsuruna yer vermeyerek ortaya konulmalıdır, açıklamasında bulundu.

6 EYLÜL AYINDA ARAMIZA KATILAN ÜYELERİMİZ OĞUZ TURNA - İSTANBUL / TURKUAZ İNŞAAT MALZ. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: oguzturna@turkuazinsaat.com.tr MUHAMMET ALİ BAHÇEKAYA - MUĞLA / MUĞLA HOTEL Tel: Faks: info@muglahotel.com ADEM ÇİNE - MUĞLA / ÖZAS TURİZM TAŞIMACILIK GIDA ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Tel: ademcine@hotmail.com EMİN KABA - MUĞLA / KABAOĞLU İNŞAAT Tel: SABRİ ÖZTÜRK - MANİSA / ÖZTÜRK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI Tel: Faks: ozturkdtm@hotmail.com HACI KUTLU - İSTANBUL / SPİNAMER SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN. VE TEKNOLOJİ LTD. ŞTİ. Tel: Faks: info@spinamer.com İSMET ÇAKAN - BURSA / İS-ME LTD. ŞTİ. Tel: Faks: info@is-me.com.tr SERKAN İPEK - BALIKESİR / İPEK GIDA KUYUMCULUK SAN. VE TİC. A.Ş Tel: Faks: balikesirbandirma@favori.com.tr İSMET TAŞGIRAN - BANDIRMA / TAŞKIRANLAR HALI MOBİLYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: ismet@abcmobilya.com.tr 6 ERDİNÇ ÖZCAN - DENİZLİ / BARIŞ OFSET MATBAACILIK KAĞIT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: erdincozcan71@hotmail.com BEKİR İNCEKARA - DENİZLİ / İNCEKARA KURUYEMİŞ GIDA SAN. LTD. ŞTİ. Tel: bekir@incekarakuruyemis.com.tr MUHARREM KILIÇ - DENİZLİ / DENİZLİ NUR KARGO TAŞ. SAN. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: kazimakkus@hotmail.com ALİ RIZA CANDAN - DENİZLİ / CANDAN METAL Tel: aliriza@candanmetal.net ALİ PEHLİVAN - DÜZCE / PEHLİVAN BOYA Tel: Faks: pehlivanboya81@hotmail.com SERKAN VEREP - DÜZCE / VEREP REKLAM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: verepreklam@hotmail.com İRFAN ÇAKIR - DÜZCE / ÇAKIROĞLU AKARYAKIT TURZ. GIDA SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. Tel: HİKMET MUTLU - DÜZCE / MANSUR ORMAN ÜRÜNLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: mansurormanürünleri@hotmail.com İBRAHİM TOSUN - KAYSERİ / ATAK DAMPER ÇELİK KAPI SAN. VE TİC. A.Ş Tel: Faks: atakkapi@gmail.com ÖZGÜR DOĞAN - KAYSERİ / ERKUT BİMS PARKE YAPI ELM. İNŞ. MAD. NAK. SAN. VE TİC. A.Ş Tel: Faks: ozgur.dogan@eurobims.com.tr VEDAT BİLGE - BİTLİS / YARIMADA İNŞAAT MALZ. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: bilgevedat@hotmail.com GÜVEN YANIK - MUĞLA / GÜVEN TELEKOM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: guven@guventelekom.net

7 EYLÜL AYINDA ARAMIZA KATILAN ÜYELERİMİZ İSMET DEĞİRMENCİ - GAZİANTEP / DEĞİRMENCİ GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: ismet@goksenhelva.com METİN ÖZDEMİR - GAZİANTEP / ÖZDEMİRLER İPLİKÇİLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: metinoz83@hotmail.com AHMET KÖKBAY - İZMİR / İZMİR PETROL SAN. LTD. ŞTİ. (ROTOWASH) Tel: Faks: ahmet@rotowash.com.tr VEYSEL ERDEM - İZMİR / ROTAL MÜHENDİSLİK Tel: rotalmuhendislik@hotmail.com MÜRTEZA ÇELİK - RİZE / ÇELİKOĞLU YEMEK SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. Tel: Faks: celikogluyemeksanayi@hotmail.com ÖMER BİRİNCİ - RİZE / DOĞALTAŞ MERMER VE GRANİT Tel: Faks: dogaltasyapi@hotmail.com TEMEL YAŞAR HACIÖMEROĞLU - RİZE / MİNES KONFEKSİYON (ADİL IŞIK) Tel: adltemel@hotmail.com İBRAHİM TURGUT - RİZE / TURGUT İNŞAAT Tel: Faks: ibrahimturgut76@mynet.com MÜRŞİDE OKUMUŞ - RİZE / HAYAT ÇAY GIDA ÜRÜNLERİ VE TARIMSAL ENTEGRE TESİSLERİ LTD. ŞTİ. Tel: mursideokumus@okumuscay.com.tr NURCAN MURADOĞLU - RİZE / MURADOĞLU AYDIN HARİTA MÜH. LTD. ŞTİ. Tel: nurcan.muradoglu@mynet.com ÖZNUR USLUADAM - KIRIKKALE / FERZAN ÖZEL EĞİTİM SAĞ. YAY. TURZ. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: yakamozilkogretim71@hotmail.com 7 GÖKHAN ÖNAL - KIRIKKALE / ORHANOĞULLARI İNŞ. HAFRİYAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: orhanhafriyat@hotmail.com ALİ ÖZER - KIRIKKALE / ÖZEROĞLU İNŞ. MLZ. LTD. Tel: Faks: aozeroglu@mynet.com ABDULLAH İPEKÇİ - KIRIKKALE / İPEKÇİ TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI Tel: Faks: ipekciturizm71@hotmail.com SADIK BİLDİK - KIRIKKALE / BİLDİK UN VE UNLU MAMÜLLERİ İMALAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: sadikbildik@hotmail.com ERHAN ERDAL - KIRIKKALE / AVUKAT ERHAN ERDAL Tel: erhan_erdal71@hotmail.com ARAFAT EROĞLU - KIRIKKALE / ARAFAT OTOMOTİV Tel: Faks: arafateroglu@hotmail.com AHMET YILDIZ - KIRIKKALE / ÜÇYILDIZ LTD. ŞTİ. Tel: Faks: FAHRİ DEMİR - KIRIKKALE / NUREL ALÜMİNYUM PLASTİK VE DEMİR DOĞRAMA Tel: Faks: MÜJDAT GÜLER - İSTANBUL / TURKUAZ İNVEST TAAH. GAYRİMENKUL YAT. VE DIŞ TİC. LTD. Tel: Faks: mguler@turkuaz.kz

8 EYLÜL AYINDA ARAMIZA KATILAN ÜYELERİMİZ ZÜLFİ KAYA - İSTANBUL / SEMAZEM TELEKOM İNŞ. TURZ. GIDA VE PETROL SAN. TİC. LTD. ŞTİ. EKREM KAAN - TEKİRDAĞ / KAANLAR GIDA SAN. VE TİC. A.Ş Tel: Faks: ekrem@kaanlar.com.tr SARPER KUMBARACI - İSTANBUL / SARNIÇ TURİZM KONGRE ORG. VE PRODÜKSİYON A.Ş (SULTAN SARNIÇ) Tel: Faks: iletisim@sultansarnic.com MUSTAFA YİĞİT - İSTANBUL / BARBAROS HALI MOBİLYA TEKSTİL DAY. TÜK. MAD. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: barbarosmobilya@hotmail.com SAFA ALTAŞ - MUĞLA / EKP ARAÇÜSTÜ EKİPMAN SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: safaltas_44@hotmail.com MEHMET GÜLŞEN - BİTLİS / GİRİŞİM MADENCİLİK EMLAK PETROL ÜRÜNLERİ LTD. ŞTİ. Tel: Faks: m.gulsen13@hotmail.com ORHAN SEYFİ TERZİBAŞIOĞLU - MUĞLA / TERZİBAŞIOĞLU PETROL TURZ. VE TİC. SAN. LTD. ŞTİ. Tel: sterzibasioglu@hotmail.com BURHAN ATEŞ - TEKİRDAĞ / ATEŞ HUKUK BÜROSU Tel: burhanates@windowslive.com SÜLEYMAN NAZİF ORAKÇIOĞLU - İSTANBUL / ORKA TEKSTİL SAN. VE TURZ. TİC. A.Ş (DAMAT & TWEEN & ADV) Tel: Faks: s_orka@damat.com.tr 8 BÜLENT SOYLU - BİTLİS / BÜLENT SOYLU MALİ MÜŞAVİR Tel: Faks: soylumuhasebe13@hotmail.com MEHMET İHSAN GEYLANİ - BİTLİS / MEHMET İHSAN GEYLANİ MALİ MÜŞAVİR Tel: Faks: geylani8@hotmail.com ÖZGÜR GÜNGÖR - MARDİN / TATLIDEDE OTELCİLİK İNŞ. TURİZM LTD. ŞTİ. Tel: Faks: bilgi@tatlidede.com.tr MEHMET SÖNMEZ - İZMİR / CTG ÖZEL SAĞLIK HİZM. TURİZM SAĞLIK TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: AYHAN BARKIN - İZMİR / BARKIN DEMİR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: ayhan@barkindemir.com.tr SUAT ÇALBIYIK - ANKARA / SC ENDÜSTRİ TES. ELEKTROMEKANİK İML. SAN. TİC. A.Ş Tel: Faks: info@sc.com.tr ŞEKERNAZ YILMAZ - ANKARA / PİLİTA GIDA LTD. ŞTİ. Tel: Faks: bilgi@pilita.com.tr MEHMET CAN ORAK - GAZİANTEP / ARC İNŞ. MİM. VE PROJE TELEKOM. TEK.TAAH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Tel: a.r.c.insaat@hotmail.com MEHMET METİN BÜYÜKBEŞE - GAZİANTEP / BÜYÜKBEŞE İNŞAAT SAN. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: buyukbeseinsaat@hotmail.com SÜLEYMAN ÇIRAY - MUĞLA / EKOL İNŞAAT YAPI BURHANETTİN TUNA - MUĞLA / MENDOZ GIDA VE İTH. MAD. PAZARLAMA Tel: mendozgida@hotmail.com MUSTAFA DAĞDAĞAN - BİTLİS / AYDAĞ MADENCİLİK TURİZM İNŞ. GIDA NAK. İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: mustafa_dagdagan@hotmail.com

9 EYLÜL AYINDA ARAMIZA KATILAN ÜYELERİMİZ DEDE MAHMUT BARUT - MUĞLA / MET-HAS SONDAJ POMPA Tel: methasdilek@gmail.com MEHMET EMİN BÜLBÜL - MUĞLA / FETHİYE MERMERCİLİK PETROL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Tel: fethiyemermer@hotmail.com SONER MUSLU - MUĞLA / MUSLULAR ASFALT BETON MAMÜLLERİ LTD. ŞTİ. Tel: info@muslular.com.tr YASİN IŞIK - ADANA / YASİN IŞIK GAYRİMENKUL İNŞ. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: isik_inş.@hotmail.com MEHMET KAYBAL - ANKARA / MEKA BETON SANTRAL İML. SAN. TİC. A.Ş Tel: Faks: mkaybal@meka.com.tr LEVENT AKYER - MUĞLA / LEVENT OPTİK Tel: lakyer@hotmail.com HAKAN KOÇAK - ANTALYA / M. KOÇAK TURİZM SEYAHAT İNŞAAT LTD. ŞTİ. Tel: m.kocakins@hotmail.com SÜLEYMAN SARI - ANTALYA / ÖZSARI TUR. TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: suleyman_sari07@hotmail.com MEHMET EMİN GEYLANİ - BİTLİS / MEHMET EMİN GEYLANİ Tel: Faks: emingeylani13@hotmail.com ERGİN SÖNMEZLER - BİTLİS / SIDDIK SOY KUYUMCULUK İNŞAAT EMLAK TURİZM OTEL İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: sonmezler003@hotmail.com ÖZER KOLCUOĞLU - MUĞLA / KOLCUOĞLU MÜHENDİSLİK İNŞAAT TAAH. TURZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: ozerkolcu@gmail.com 9 EGEMEN AKYÜZ - MUĞLA / AKYÜZ İZOLASYON LTD. ŞTİ. Tel: akyuzegemen@hotmail.com AHMET DEDEOĞLU - İSTANBUL / GALİP SU ARMATÜRLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. (GLP ARMATÜR) Tel: Faks: glp@glp.com.tr İLTER AVŞAR - İSTANBUL / SİZİN BEREKET MARKETLERİ Tel: ilteravsar@hotmail.com MUHSİN KARTA - HATAY / AKDENİZ MUTFAĞI YEM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: muhsinkarta@hotmail.com UFUK DEĞER - İSTANBUL / UFUK ÇELİK PAZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: ufukdeger@ufukdemircelik.com.tr CİHAN UZUN - ELAZIĞ / ORTADOĞU ECZANESİ Tel: Faks: uzuncihan@hotmail.com MAHMUT YEŞİLKAYA - ELAZIĞ / OSKAR KUYUMCULUK GIDA İNŞAAT HAYV. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: oscarkuyumculuk@hotmail.com MURAT DEMİR - ELAZIĞ / AYS-PA İNŞ. TAAH. TESK. İML. PAZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: Faks: info@ayspaguvenlik.com HAKAN YILDIRIM - AYDIN / SÜTMAN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş Tel: Faks: hakan@sutman.com.tr

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org TARIM MAKİNALARI FİRMALARI http://www.tarmakbir.org Firma:ÖZALSAN PÜLVERİZATÖR SANAYİ- ÖZCAN ÖZAL Şehir :ADANA Faaliyet Alanı:İMALATÇI Telefon - 1 :(0090) 322. 611 20 34 (2 H) e-mail :ozalsantarmak@hotmail.com

Detaylı

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Mali Destek Programı Teklif Çağrısı kapsamında değerlendirme aşaması tamamlanan ve desteklenmeye hak kazanan proje başvurularının listesidir: Yenilikçilik Odaklı

Detaylı

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ RESUL LEKESİZ ŞUBE BAŞKANI EMREM YAPI CAM TUĞLA, PROFİLİT CAM, DEKORATİF DOĞAL TAŞ,İNŞAAT 3120566 3165614 5326163469 emrem@camtugla.org HASAN DEMİR

Detaylı

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Münfesih olmalarına ve sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 06/01/2014 tarihli

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ 2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ AKSAN TARIM MAKİNALARI-

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. Selçuklu / Konya 4 Basf

Detaylı

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Türkiye-Filistin İş Forumu Ramallah Toplantısı 1 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)

Detaylı

11 16 OCAK 2013 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

11 16 OCAK 2013 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 11 16 OCAK 2013 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

Türkiye Geneli 2011 Yılı Ocak - Aralık Sektörel Bazda İhracat Rakamları Değerlendirmesi

Türkiye Geneli 2011 Yılı Ocak - Aralık Sektörel Bazda İhracat Rakamları Değerlendirmesi 3-4 5 Türkiye Geneli 2011 Yılı Ocak - Aralık Sektörel Bazda İhracat Rakamları Değerlendirmesi Demir ve Demir Dışı Metaller Sektörü 2011 Yılı Ocak - Aralık İhracatında Ürün Grubu Değerlendirmesi 6 Demir

Detaylı

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1)

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1) TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SEKİZİNCİ BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMİ İLK GRUP SÖZLEŞME İMZALAMAYA HAK KAZANANLAR LİSTESİ SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1) 1 AFYONKARAHİSAR FATİH KARAKOYUN

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK 1 TRA1/15/İK/0037 Üretim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Bölgede İlk Defa Betonarme Menfez Üretimine Geçilmesi Düzyurt Otomotiv İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi 2 TRA1/15/İK/0088

Detaylı

T.C. BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI

T.C. BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI Ar-Ge ve Yenilikçilik Odaklı Sanayinin Desteklenmesi (Kar Amacı Güden) (Asil) ABG KALIP FERFORJE VE MAKİNE SAN. TİC. LTD. ŞTİ TR6//ARGEİ/005 AHMET KASAPOĞLU MOBİLYA SAN TİC LTD. TR6//ARGEİ/00 4 ALTUNDAŞ

Detaylı

DENİZLİ TİCARET BORSASI SEÇİM LİSTESİ

DENİZLİ TİCARET BORSASI SEÇİM LİSTESİ 1 12434 1272 S.AKKÖY TARIM KREDİ KKOPERATİFİ 26.10.2007 Akköy M.Md. - 8240020741 2 12522 1354 SAYILI NİKFER TARIM KREDİ KOOPERATİFİ 23.07.2008 Tavas V.D. - 9260043301 3 12590 1368 SAYILI KIZILCA TARIM

Detaylı

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÇORLU BELEDİYESİ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ 2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ İl: 58 - SİVAS S.NO Vergi Dairesi Vergi No Mükellef 1 KALE VERGİ DAİRESİ 2280630121 ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ Matrah Tahakkuk Ödenecek

Detaylı

LİTVANYA- LETONYA-ESTONYA-FİNLANDİYA ÇALIŞMA ZİYARETİ. 06-13 Eylül 2014

LİTVANYA- LETONYA-ESTONYA-FİNLANDİYA ÇALIŞMA ZİYARETİ. 06-13 Eylül 2014 LİTVANYA- LETONYA-ESTONYA-FİNLANDİYA ÇALIŞMA ZİYARETİ 06-13 Eylül 2014 Ziyarete Katılanlar Adı Soyadı : Cevdet CAN, Yönetim Kurulu Başkanı, Tokat Valisi İbrahim Halil ÇOMAKTEKİN, Amasya Valisi Sabri BAŞKÖY,

Detaylı

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı Değerli Basın Mensupları, 03.06.2014 Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk günlerinde, size, Türk insanının aklından,

Detaylı

YETKİ BELGESİ SONUÇ LİSTESİ

YETKİ BELGESİ SONUÇ LİSTESİ K1 YETKİ BELGESİ SONUÇ LİSTESİ 04/10/2017 10:26:30 Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası SIRA FIRMA UNET NO BELGE NO DURUM TELEFON SAĞLAMAYAN ŞART TANIMI SON.KONT.TARİHİ MUAF TARİHİ GÜN 1 A.İZZET CEYLAN 209058

Detaylı

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Münfesih olmalarına ve sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 19/02/2014 tarihli

Detaylı

YEREL YÖNETİMLER PERFORMANS ARAŞTIRMASI -BÜYÜKŞEHİRLER-

YEREL YÖNETİMLER PERFORMANS ARAŞTIRMASI -BÜYÜKŞEHİRLER- YEREL YÖNETİMLER PERFORMANS ARAŞTIRMASI -BÜYÜKŞEHİRLER- MART 2016 4 Bu araştırma Mart 2014 yerel seçimlerinden bu yana geçen 2 senelik süreçte, vatandaşların Büyükşehir 5 Belediye hizmetleri ile ilgili

Detaylı

2007 YILI KURUMLAR VERGİSİ ODAMIZ ÜYELERİ İLK ON SIRALAMASI

2007 YILI KURUMLAR VERGİSİ ODAMIZ ÜYELERİ İLK ON SIRALAMASI 2007 YILI KURUMLAR VERGİSİ ŞEKER YEMEK VE TEMİZLİK HİZMET LERİ PETROL, İNŞAAT TURİZM NAK 1 LİYAT TİCARET LİMİDET BENLİTAŞ İNŞAAT, NAKLİYAT,HARFİYAT KONKASÖR İŞLETMECİLİĞİ VE 2 TİCARET LİMİTED GÜMÜŞBAĞ

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÇORLU BELEDİYESİ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ 12/09/2017 SALI SAAT:14.00

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ 12/09/2017 SALI SAAT:14.00 MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ 12/09/2017 SALI SAAT:14.00 1. Hasan Şahin NALBANTOĞLU na ait 17871Nolu Tespit Tutanağı 2. Mehmet UYSAL a ait 17872 Nolu Tespit Tutanağı 3. Demir İnş.Haf.Mim.Mad.Tah.ve

Detaylı

Üretimden Satışlar Net (milyon TL) 1 - Hekimoğlu Un Fabrikası Tic. ve San. A.Ş. Konya 212.578.183. ORMA Orman Mahsulleri İntegre San. ve Tic. A.Ş.

Üretimden Satışlar Net (milyon TL) 1 - Hekimoğlu Un Fabrikası Tic. ve San. A.Ş. Konya 212.578.183. ORMA Orman Mahsulleri İntegre San. ve Tic. A.Ş. İstanbul Sanayi Odası tarafından Haziran ayında açıklanan İSO 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 10 firma ile yer Konya, temmuz ayı içerisinde açıklanan İSO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde

Detaylı

SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI

SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI SEZONLAR MİKTAR (Ton / İç) DEĞER ($) 1978-79 104.785 235.804.754 1979-80 126.482 459.682.216 1980-81 89.957 359.828.000 1981-82 123.543 300.082.500 1982-83

Detaylı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA 30 Aralık 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29578 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda ünvanı, belge no su ve belge kapsamı belirtilen firmaların mevcut sözleşmeleri fesh edildiğinden

Detaylı

Sıra No. Proje No REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD.

Sıra No. Proje No REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD. 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 2 256 KEBAN ALABALIK SU ÜRÜNLERİ GIDA ÜRETİM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. - 4 Basf Türk Kimya Ltd.Şti.

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI BAU MUNIH 2015 ULUSLARARASI YAPI FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI BAU MUNIH 2015 ULUSLARARASI YAPI FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI BAU MUNIH 2015 ULUSLARARASI YAPI FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü 21-24 OCAK 2015 BAU MUNIH 2015 ULUSLARARASI

Detaylı

Telefon [GSM] 100.YIL MH. YENİ SANAYİ SİTESİ NO:10/A 38500 YAHYALI/KAYSERİ 5322756727 aktifnakliyat@hotmail.com

Telefon [GSM] 100.YIL MH. YENİ SANAYİ SİTESİ NO:10/A 38500 YAHYALI/KAYSERİ 5322756727 aktifnakliyat@hotmail.com Ünvanı Adres Telefon Telefon [GSM] Faks E-Posta AKTİF NAKLİYAT İNŞAAT TURİZM TEKSTİL MOBİLYA LOJİSTİK MADENCİLİK DOĞALGAZ OTOMOTİV BİLGİSAYAR GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED

Detaylı

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK SÖZLEġMESĠ ĠMZALANAN PROJELER LĠSTESĠ

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK SÖZLEġMESĠ ĠMZALANAN PROJELER LĠSTESĠ EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK SÖZLEġMESĠ ĠMZALANAN PROJELER LĠSTESĠ Proje Teklif Çağrısı: TRC2-10-EKOG001-A-B: EKONOMİK GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI S.N. Ref.No BaĢvuru Sahibi

Detaylı

9. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMĐ

9. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMĐ 9. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMĐ ĐKĐNCĐ GRUP SÖZLEŞME ĐMZALAMAYA HAK KAZANANLAR LĐSTESĐ SÜT ÜRETEN TARIMSAL ĐŞLETMELERE YATIRIM (101-1) 1 AKSARAY MAK NAKLİYE AKARYAKIT MADEN İNŞ.TARIM 2 ANKARA ABDULKADİR KOCAOĞLU

Detaylı

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 2774 3621 SARAY MOBİLYA ALİ TURAN ABANOZOĞLU VE ORTAĞI 22.03.1965 Karadeniz V.D. SEÇME+SEÇİLME - 0010034092 3063 3927 KENAN İSKENDER 26.12.1968 Hızırbey

Detaylı

''2012 İhracatın Yıldızları Ödülleri'' sahiplerini buldu. Fe-Ni Madencilik Yöneticileri Ödül Törenine katıldılar.

''2012 İhracatın Yıldızları Ödülleri'' sahiplerini buldu. Fe-Ni Madencilik Yöneticileri Ödül Törenine katıldılar. ''2012 İhracatın Yıldızları Ödülleri'' sahiplerini buldu. Fe-Ni Madencilik Yöneticileri Ödül Törenine katıldılar. (14-15 Mart 2013) Altı Birliği bünyesinde barındıran ve toplam 21.436 üyeye sahip, İstanbul

Detaylı

Rakamlarla WFI 2014 (UFİ onaylı veriler)

Rakamlarla WFI 2014 (UFİ onaylı veriler) Rakamlarla WFI 2014 (UFİ onaylı veriler) Katılımcı: 87 si yabancı toplam 365 katılımcı Ziyaretçi: 3.465 i yabancı toplam 15.934 ziyaretçi Katılımcı Ülke: 37 Ziyaretçi Ülke: 119 Konuk Ülke: Kosova Fuar

Detaylı

ODAMIZ VERGİ REKORTMENLERİ 2007 YILI KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ

ODAMIZ VERGİ REKORTMENLERİ 2007 YILI KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ ODAMIZ VERGİ REKORTMENLERİ 2007 YILI KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ 1 ŞEKER YEMEK VE TEMİZLİK HİZMETLERİ LİMİDET ŞİRKETİ 2 BENLİTAŞ İNŞAAT, NAKLİYAT, 3 GÜMÜŞBAĞ PETROL ÜRÜNLERİ 4 GENÇ MADENCİLİK 5 ZİGANA

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

EKİM 2018 İHRACAT RAKAMLARI _tt

EKİM 2018 İHRACAT RAKAMLARI _tt EKİM 2018 İHRACAT RAKAMLARI 181104_tt (-I-) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI Ekim 2018 EKİM AYINDA TÜM ZAMANLARIN İHRACAT REKORUNA İMZA ATILDI Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre Ekim ayında ihracat

Detaylı

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU DİYARBAKIR İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU DİYARBAKIR İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ PROJE BİLGİLERİ Kurumumuz Haziran 2011 den bugüne kadar 12 adet Proje Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır. Projelere ilişkin ayrıntılı bilgi aşağıdaki tabloda bulunmaktadır. NO ÇAĞRI NO PROJE YATIRIM

Detaylı

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 YILI EĞİTİM ETKİNLİK ANKETİ SONUÇLARI

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 YILI EĞİTİM ETKİNLİK ANKETİ SONUÇLARI BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 YILI EĞİTİM ETKİNLİK ANKETİ SONUÇLARI FR-11-03 1-) İşletmenizin aşağıdaki hangi konularda eğitime ihtiyacı olduğunu düşünüyorsunuz? Genel Yönetim (Kurumsallaşma, Yönetim

Detaylı

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 03 3 PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 1 4143 4852 KARADENİZ PLASTİK ALİ RIZA ÇAKMAK 14.07.1975 Karadeniz V.D. 2230032331

Detaylı

AKİB DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER SEKTÖRÜ İHRACAT RAKAMLARI DEĞERLENDİRMESİ

AKİB DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER SEKTÖRÜ İHRACAT RAKAMLARI DEĞERLENDİRMESİ OCAK 2012 AKİB GENEL SEKRETERLİĞİ SANAYİ UYGULAMA ŞUBESİ AKİB DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER SEKTÖRÜ İHRACAT RAKAMLARI LENDİRMESİ Hazırlayan: Mehmet ÖZÇELİK / Uzman Yrd. DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER İLE

Detaylı

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ. S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ. S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ Proje Teklif Çağrısı: TRC2-10-EKOG001-A-B: EKONOMİK GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl 1 A-815 Asenka Mermer

Detaylı

Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ

Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ Y 06/002/2010 EKOTEST ÇEVRE DANIŞMANLIK ÖLÇÜM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. Sevda Ata ALAKURT

Detaylı

19 24 KASIM 2013 ALMANYA - DÜSSELDORF

19 24 KASIM 2013 ALMANYA - DÜSSELDORF MEDICA 2013 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI ZİYARET RAPORU 19 24 KASIM 2013 ALMANYA - DÜSSELDORF Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

AKİB DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER SEKTÖRÜ İHRACAT RAKAMLARI DEĞERLENDİRMESİ

AKİB DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER SEKTÖRÜ İHRACAT RAKAMLARI DEĞERLENDİRMESİ MART 2012 AKİB GENEL SEKRETERLİĞİ SANAYİ UYGULAMA ŞUBESİ AKİB DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER SEKTÖRÜ İHRACAT RAKAMLARI LENDİRMESİ Hazırlayan: Mehmet ÖZÇELİK / Uzman Yrd. DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER İLE

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

SAMSUN YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ

SAMSUN YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ SAMSUN YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ (1/8/2010-31/8/2010 TARİHLERİ ARASINDA VERİLEN) Belge No Sabit Yatırım (TL) Firmanın Adı Yatırımın Sektörü Belge Tarihi Öngörülen Destek İth.Mak.Teç.Tut.(ABD$) S.N Yatırımın

Detaylı

TR 71 BÖLGESİ 2013 YILI İHRACAT RAPORU AHİLER KALKINMA AJANSI

TR 71 BÖLGESİ 2013 YILI İHRACAT RAPORU AHİLER KALKINMA AJANSI TR 71 BÖLGESİ 2013 YILI İHRACAT RAPORU AHİLER KALKINMA AJANSI NİSAN 2014 İçindekiler 2013 YILI İHRACAT RAKAMLARI HAKKINDA GENEL DEĞERLENDİRME... 3 2013 YILI TR 71 BÖLGESİ İHRACAT PERFORMANSI... 4 AKSARAY...

Detaylı

I. 2011 İlk 1000 İhracatçı Araştırması II. 2012 Değerlendirme III. 2012 İlk Yarı Yıl Faaliyetleri

I. 2011 İlk 1000 İhracatçı Araştırması II. 2012 Değerlendirme III. 2012 İlk Yarı Yıl Faaliyetleri I. 2011 İlk 1000 İhracatçı Araştırması II. 2012 Değerlendirme III. 2012 İlk Yarı Yıl Faaliyetleri I. 2011 İlk 1000 İhracatçı Araştırması 2010 yılında 113,9 milyar dolar olan Türkiye ihracatı, 2011 yılında

Detaylı

2018 YILI İHRACAT RAKAMLARI _tt

2018 YILI İHRACAT RAKAMLARI _tt 2018 YILI İHRACAT RAKAMLARI 190107_tt (-I-) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI 2019 TÜRKİYE İHRACAT HEDEFİ: 182 MİLYAR DOLAR İhracatta 2019: 'İhracatta Sürdürülebilirlik ve Yenilik Yılı' Geçen yılın aynı dönemine

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

www.idealmakina.com REFERANSLARIMIZ N2 & O2 1. AKKİM KİMYA A.Ş. YALOVA 31 NM3/H 2. MALATYA PAZARI A.Ş. İSTANBUL 12 NM3/H

www.idealmakina.com REFERANSLARIMIZ N2 & O2 1. AKKİM KİMYA A.Ş. YALOVA 31 NM3/H 2. MALATYA PAZARI A.Ş. İSTANBUL 12 NM3/H REFERANSLARIMIZ N2 & O2 1. AKKİM KİMYA A.Ş. YALOVA 31 NM3/H 2. MALATYA PAZARI A.Ş. İSTANBUL 12 NM3/H 3. DENİZSAN A.Ş. İSTANBUL 240 NM3/H 4. KİMTEKS A.Ş. KOCAELİ 22 NM3/H 5. VEYSEL VARDAL DENİZCİLİK A.Ş.

Detaylı

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü Bafra Müdürlüğü Bilgileri aşağıda yer alan anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin, ticaret sicili kayıtları üzerinde yapılan inceleme neticesinde münfesih durumda olduğu anlaşılmıştır. 6102 sayılı

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

Türkiye Geneli 2012 Yılı Ocak - Haziran Sektörel Bazda İhracat Rakamları Değerlendirmesi

Türkiye Geneli 2012 Yılı Ocak - Haziran Sektörel Bazda İhracat Rakamları Değerlendirmesi 3-4 Türkiye Geneli 2012 Yılı Ocak - Haziran Sektörel Bazda İhracat Rakamları Değerlendirmesi 5 Demir ve Demir Dışı Metaller Sektörü 2012 Yılı Ocak - Haziran İhracatında Ürün Grubu Değerlendirmesi 6 Demir

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

AKİB DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER SEKTÖRÜ İHRACAT RAKAMLARI DEĞERLENDİRMESİ

AKİB DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER SEKTÖRÜ İHRACAT RAKAMLARI DEĞERLENDİRMESİ MART 2017 AKİB GENEL SEKRETERLİĞİ AKIB/Sami Süygün AKİB DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER SEKTÖRÜ İHRACAT RAKAMLARI DEĞERLENDİRMESİ Hazırlayan: Dr. M. Sami SÜYGÜN / Şef SEKTÖRLER MART - TÜRKİYE GENELİ MART

Detaylı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Eko-Bülten Mart 2012 SAMSUN TİCARET VE SANAYİ ODASI

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Eko-Bülten Mart 2012 SAMSUN TİCARET VE SANAYİ ODASI TİCARET VE SANAYİ ODASI EKONOMİK BÜLTEN MART 2012 1 DIŞ TİCARET İHRACAT RAKAMLARI (MART 2011/2012) Samsun un 2011 ve 2012 Ocak/Mart dönemi ihracat rakamlarına baktığımızda 2011 yılı Ocak/Mart döneminde

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.04.2017-25.05.2017) Oda Meclisimizin 25 Mayıs 2017 tarih ve 51 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 28.04.2017-25.05.2017

Detaylı

Sanayicilerden destek

Sanayicilerden destek Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) üyeleriyle bir araya geldi. Uğur, Balıkesir Sanayi Odası'nın, iş dünyası ile sürekli istişare halinde

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARININ PERFORMANS ÖLÇÜMÜ Haziran 2016

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARININ PERFORMANS ÖLÇÜMÜ Haziran 2016 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARININ PERFORMANS ÖLÇÜMÜ Haziran 06 Dünya Araştırmacılar Derneği ESOMAR üyesi olan ORC(Objective Research Center) tarafından ayda bir yapılan Yerel Yönetimler Performans Araştırmasının

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Türkiye Geneli 2014 Yılı Sektörel Bazda İhracat Rakamları Değerlendirmesi

Türkiye Geneli 2014 Yılı Sektörel Bazda İhracat Rakamları Değerlendirmesi 3-4 Türkiye Geneli 2014 Yılı Sektörel Bazda İhracat Rakamları Değerlendirmesi 5 Demir ve Demir Dışı Metaller-Çelik Sektörü 2014 Yılı İhracatında Ürün Grubu Değerlendirmesi 6 Demir ve Demir Dışı Metaller-Çelik

Detaylı

Türkiye Geneli 2017 Yılı Ocak - Mayıs Sektörel Bazda İhracat Rakamları Değerlendirmesi

Türkiye Geneli 2017 Yılı Ocak - Mayıs Sektörel Bazda İhracat Rakamları Değerlendirmesi 3-4 5 Türkiye Geneli 2017 Yılı Ocak - Mayıs Sektörel Bazda İhracat Rakamları Değerlendirmesi Demir ve Demir Dışı Metaller-Çelik Sektörü 2017 Yılı Ocak - Mayıs İhracatında Ürün Grubu Değerlendirmesi 6 Demir

Detaylı

SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI

SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI SEZONLAR MİKTAR (Ton / İç) DEĞER ($) 1978-79 14.785 235.84.754 1979-8 126.482 459.682.216 198-81 89.957 359.828. 1981-82 123.543 3.82.5 1982-83 117.617 1983-84

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI 02 No.lu Meclis Toplantısı 1 Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.03.2018-26.04.2018) Oda Meclisimizin

Detaylı

List of withdrawn and invalid certificates in Turkey

List of withdrawn and invalid certificates in Turkey List of withdrawn and invalid certificates in Turkey CERTIFICATE COMPANY COUNTRY CITY INVALID SINCE 399 GERÇEK PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. TK Kayseri 07.04.2007 400 ÖZSAN MAKİNA San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

Türkiye Geneli 2015 Yılı Ocak - Haziran Sektörel Bazda İhracat Rakamları Değerlendirmesi

Türkiye Geneli 2015 Yılı Ocak - Haziran Sektörel Bazda İhracat Rakamları Değerlendirmesi 3-4 Türkiye Geneli 2015 Yılı Ocak - Haziran Sektörel Bazda İhracat Rakamları Değerlendirmesi 4-5 Demir ve Demir Dışı Metaller Sektörü 2015 Yılı Ocak - Haziran İhracatında Ürün Grubu Değerlendirmesi 5 Demir

Detaylı

METAL MADEN İŞLETME VE FABRİKALARI FİRMA ADI TEL FAKS STAJ İMKANI WEB ETİ ALÜMİNYUM A.Ş. / SEYDİŞEHİR - KONYA

METAL MADEN İŞLETME VE FABRİKALARI FİRMA ADI TEL FAKS STAJ İMKANI WEB ETİ ALÜMİNYUM A.Ş. / SEYDİŞEHİR - KONYA METAL MADEN İŞLETME VE FABRİKALARI ETİ ALÜMİNYUM A.Ş. / SEYDİŞEHİR - KONYA 02164747160 03325823030 03325823929 ALÜMİNYUM İŞLT. www.etialuminyum.com.tr ETİ GÜMÜŞ A.Ş. / GÜMÜŞKÖY - KÜTAHYA 0 274 246 36 57

Detaylı

İRAN PAZARI SİZİ BEKLİYOR! İRAN İHRACAT FUARI VE TİCARET ZİRVESİ 27/30 EKİM 2016 VAN

İRAN PAZARI SİZİ BEKLİYOR! İRAN İHRACAT FUARI VE TİCARET ZİRVESİ 27/30 EKİM 2016 VAN İRAN PAZARI SİZİ BEKLİYOR! İRAN İHRACAT FUARI VE TİCARET ZİRVESİ 27/30 EKİM 2016 VAN İran ekonomisi 2015 yılı itibariyle 396 milyar dolarlık Gayri Safi Milli Hasıla büyüklüğüne sahip bulunuyor. Bu açıdan

Detaylı

ÇEÇEN YAPI HARFİYAT FİRMA TANITIM DOSYASI ÇEÇEN YAPI HAFRİYAT

ÇEÇEN YAPI HARFİYAT FİRMA TANITIM DOSYASI ÇEÇEN YAPI HAFRİYAT ÇEÇEN YAPI HARFİYAT ÇEÇEN YAPI İNŞAAT MADENCİLİK NAKLİYAT VE HAFRİYAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ÇEÇEN TURİZM VE NAKLİYAT EROL ÇEÇEN FİRMA TANITIM DOSYASI 2015 İÇİNDEKİLER FİRMA HAKKINDA GENEL BİLGİLER FİRMANIN

Detaylı

SURİYE ARAP CUMHURİYETİNE YAPILAN İHRACAT ANALİZİ

SURİYE ARAP CUMHURİYETİNE YAPILAN İHRACAT ANALİZİ SURİYE ARAP CUMHURİYETİNE YAPILAN İHRACAT ANALİZİ Sayfa 1 / 12 İLLER BAZINDA SURİYE YAPILAN İHRACAT -2011 Sayfa 2 / 12 GAZIANTEP SURİYE 98.011.759,68 HATAY SURİYE 102.197.108,56 SAKARYA SURİYE 2.432.730,63

Detaylı

2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI

2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI 2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI 20 OCAK 2012 Sağlık Turizminin Bakiyesi Dünyada Ciro 100.000.000.000 $ Türkiye de Gelir 1.000.000.000 $ Toplamda 780 Milyon Kişinin Kullandığı Sağlık Turizmi Hizmetlerinde

Detaylı

YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ

YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ TEŞVİK BELGELERİ 1//2010-31//2010 TARİHLERİ ARASINDA VERİLEN TEŞVİK BELGELERİ () Sn Belge No Belge Tarihi Firmanın Adı Yatırımın Sektörü Yatırımın Yeri Firmanın Adresi Yatırımın Belge Türü Cinsi 1 2 3

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

31 MART 3 NİSAN 2015 RUSYA - MOSKOVA

31 MART 3 NİSAN 2015 RUSYA - MOSKOVA BATIMAT RUSSIA YAPI VE İÇ DEKORASYON FUARI ZİYARET RAPORU 31 MART 3 NİSAN 2015 RUSYA - MOSKOVA Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Şefi 1 BATIMAT

Detaylı

BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU

BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU 3.10.16 BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU 18-22 Eylül 2016, Kotonu Benin İnceleme Gezisi, 18-22 Eylül 2016, Kotonu Türkiye-Benin iş Konseyi Başkanı Adnan Bostan, 18-22 Eylül 2016 tarihleri arasında Benin

Detaylı

ARAB HEALTH 2012 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI

ARAB HEALTH 2012 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI ARAB HEALTH 2012 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI ARAB HEALTH Medikal Ürün ve Teknolojileri Fuarı 23 26 Ocak 2012 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri nin Dubai emirliğinde düzenlenmiştir. 37.kez

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry HAZİRAN 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 HAZİRAN / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

14 19 OCAK 2016 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

14 19 OCAK 2016 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 14 19 OCAK 2016 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

BAL. Süzme Çiçek Balı. (C4 Şeker Oranı %, Balda protein ve ham delta C13 değerleri farkı) Yayla Balı

BAL. Süzme Çiçek Balı. (C4 Şeker Oranı %, Balda protein ve ham delta C13 değerleri farkı) Yayla Balı BAL Kamuoyuna Duyuru Tarihi Firma Adı Ürün Adı Marka ve Son Tüketim Tarihi Parti/Seri No Kılıçkaya İnş. Lokanta Otom. Yakıt Akaryakıt Day. Tük. Mal. Hay. Tarım ve Av Malz. Teks. Nak. Gıda Mad. Telekom

Detaylı

LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ BAŞVURU SAHİBİ DEĞERLENDİRME GEREKÇE

LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ BAŞVURU SAHİBİ DEĞERLENDİRME GEREKÇE LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ BAŞVURU SAHİBİ DEĞERLENDİRME GEREKÇE 1-19.07.2011 AYŞE AYDIN Müracaat Reddedildi EK1, Ek2, Tek Hat Şeması, Mülkiyet 2-20.07.2011 OSMAN

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (26.05.2017-22.06.2017) Oda Meclisimizin 22 Haziran 2017 tarih ve 52 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 26.05.2017-22.06.2017

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

DAKA 2010 MODEL BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIK İŞLETMELERİNİN YAYGINLAŞTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI BAŞARISIZ PROJELER LİSTESİ

DAKA 2010 MODEL BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIK İŞLETMELERİNİN YAYGINLAŞTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI BAŞARISIZ PROJELER LİSTESİ DAKA 2010 MODEL BÜYÜKBAŞ HAYCILIK İŞLETMELERİNİN YAYGINLAŞTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI PROJELER LİSTESİ 1 DAKA10/TRM001/0072 NECDET YILDIZ 2 DAKA10/TRM001/0021 HAKAN OGAN 3 DAKA10/TRM001/0160 HACI GEZGEN

Detaylı

Satinalma. BuyerNetwork.net Satınalma Kulübü. Satınalma Yöneticileri Filo Kiralama Sektörünü Değerlendirdi

Satinalma. BuyerNetwork.net Satınalma Kulübü. Satınalma Yöneticileri Filo Kiralama Sektörünü Değerlendirdi Endüstriyel Pazarlama ve Satış Konferansı Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Buluşuyor 16 ARALIK 2015 Satınalma Meslek Uygulamaları ISSN 2149-1232 FİYAT 10 TL Satinalma Yıl: 3 Sayı: 36 ARALIK 2015 Satınalma

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

MAYIS 2013 AKİB GENEL SEKRETERLİĞİ DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER SEKTÖRÜ İHRACAT RAKAMLARI DEĞERLENDİRMESİ. Hazırlayan: M.

MAYIS 2013 AKİB GENEL SEKRETERLİĞİ DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER SEKTÖRÜ İHRACAT RAKAMLARI DEĞERLENDİRMESİ. Hazırlayan: M. MAYIS 2013 AKİB GENEL SEKRETERLİĞİ DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER SEKTÖRÜ İHRACAT RAKAMLARI DEĞERLENDİRMESİ Hazırlayan: M. Sami SÜYGÜN / Şef SEKTÖRLER MAYIS - TÜRKİYE GENELİ MAYIS - AKİB (OCAK-MAYIS) - TÜRKİYE

Detaylı

2015 Temmuz Ayı Bülteni

2015 Temmuz Ayı Bülteni 2015 Temmuz Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 08.07.2015 tarihinde AFSİAD ın düzenlediği iftar yemeğine Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MÜHSÜRLER katılım

Detaylı