Kyani ürünlerini geliştiren bilimsel kadro kimlerden oluşmaktadır?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kyani ürünlerini geliştiren bilimsel kadro kimlerden oluşmaktadır?"

Transkript

1

2 Kyani sağlıklı yaşam ürünleri (wellness) sektöründe, sadece 3 ürünlük gıda takviye seti içerisinde, sağlıklı olmak için herkesin ihtiyacı olan tüm vitaminlerin, minerallerin, esansiyel aminoasitlerin, antioksidanların ve omega 3 ün tamamını sunan bir firmadır. Kyani nin, üretim için tamamen doğal kaynaklar kullanması (hiçbir sentetik içerik kullanmaması) nedeniyle ürünleri wellness sektöründe devrim yaratacak niteliktedir. Çok zengin ve başarılı 2 aile şirketi tarafından kurulan Kyani nin yılları arasında üretim teknolojisi AR-GE si ve şirket altyapısı için harcadığı tutar 300 milyon dolardır. Kyani ürünleri dünyada gıda kodeksini çok hassas şekilde uygulayan Japonya, İsveç ve diğer AB ülkeleri de dahil 65 ten fazla ülkede ilgili tüm bakanlık onayları ve ruhsatları alınmış olarak satılmaktadır. Kyani, patentini aldığı kendi özel sıvı ekstraksiyon yöntemi ile tamamen doğal kaynaklardan ürettiği ürünlerini yine patentini aldığı benzersiz bir pazarlama planı ile -yeni nesil ticaret (Next Generation Marketing) yöntemiyle- müşterilerine sunmaktadır. Yeni Nesil Ticaret, klasik perakende satışın mantığını esas alan, online ticaretin konforunu ve ekonomikliğini kullanan ve network marketing in katlayarak artan pasif gelir modelini kullanan yeni bir ticaret modelidir. Kyani ürünlerini geliştiren bilimsel kadro kimlerden oluşmaktadır? Kyani bilimsel danışma kurulu, her biri kendi alanlarında prestijli çalışmaları bulunan doktorlar ve bilim adamlarından oluşmaktadır. Kyani bilimsel kurul başkanı, Dr. Abbas Qutab Washington D.C deki Congressional Health Care Reforms Komitesinin danışma kurulundadır yılında Ulusal Sağlık ve Sağlık Reformları Komitesi nin Ulusal Halk Sağlığı Kongresindeki aktif rolünden dolayı ABD kongresi tarafından verilen Yılın Doktoru ünvanını aldı. Kurulda ayrıca sağlık ve refaha, tıp ve bilim alanındaki gelişmelere ulaşmak ve dünya çapında insanların daha fazla deneyim elde etmesinde yardım etmek için hayatlarını adamış Dr. Barry TAN, Dr. Thomas BURKE ve Dr. Claire FRANCOMANO bulunmaktadır. Bu bilim kurulu rehberliğinde yapılan Kyani ürünleri ile ilgili tüm bilimsel çalışmaları dan bulabilirsiniz.

3 Kyani ürünlerini neden kullanmalıyız? Özellikle son 50 yıl içerisinde endüstriyel tarım ve hayvancılık yaygınlaşmıştır ayrıca büyükşehirlerde yaşayan nüfusun artması nedeniyle gıdaların taşınma, depolanma ve saklanma süreleri çeşitli nedenler ile uzamaktadır. Merada serbest olarak beslenen hayvanlar ve doğal gübreleme yöntemleri kullanılarak zenginleştirilmiş topraklarda geleneksel tohumlar ile yapılan doğal tarım oransal olarak çok azalmıştır. Ayrıca birçok ürün henüz tam olgunlaşmadan toplanıp depolanmaktadır. Tüm bunların neticesinde tükettiğimiz gıdalarda bulunması gereken vitamin, mineral, antioksidanlar ve omega 3 gibi sağlığımız için elzem olan mikrobesinler yeterli düzeyde bulunmamaktadır. Bu mikrobesinlerin eksiklikleri kronik dönemde birçok hastalıklar açısından risk oluşturmakta ve toplumda artan hastalıkların önemli bir kısmında da rol oynamaktadır. Kyani ürünleri, gıdalarınızda zaten var olması gereken ancak gıdalardaki endüstrileşme nedeni ile ne yazık ki yeterli miktarda bulunmayan bu mikrobesinleri sadece doğal kaynakları kullanarak en sağlıklı şekilde size sunmaktadır. Kyani ürünlerinin özellikleri/farkları nelerdir? KYANİ SUNRİSE, içeriğindeki kırmızı ve mor meyveler gibi süper gıdalar ile benzersiz bir doğal antioksidan deposudur. İçinde vahşi Alaska yaban mersini, kurt üzümü, üzüm suyu, ahududu, nar suyu, havuç, Hint dutu meyvesi (Noni) özütü ile greyfurt ve üzüm çekirdeği ekstresi, üzüm kabuğu ekstraktı ve brokoli vardır. Hiçbir sentetik ya da hayvansal ürün kullanmadan bedenimizin günlük vitamin, mineral, esansiyel aminoasit ve antioksidan ihtiyacının tamamını karşılayacak şekilde sıvı ekstrakt olarak hazırlanmış bir içecektir. Bu meyve ve sebze ekstraktını sabah kahvaltıda içerek günlük ihtiyacınız olan B1, B2, B3, B5, B6, Biotin, Folik asit, B12, C, D3, Kalsiyum ve E vitamini, PABA, Taurine, L-Theanine, inositol, Alo vera, Propolis ile 50 mg eser elementi en doğal haliyle (meyve,sebzelerde ve diğer doğal kaynaklarda bulunduğu haliyle) almış olursunuz. Koruyucu madde olarak sadece en zararsız kategorisinde yer alan potasyum sorbat içerir. Kyani bu sebze ve meyvelerdeki vitamin ve mineralleri hiç bir ısıl işlem olmadan sadece %3 kayıp ile almayı sağlayan sıvı ekstraksiyon yöntemini geliştirmiş ve patentini almıştır. Bu sayede vücudun kendi kendini onarması için devamlı alması gereken hammaddeleri en sağlıklı ve doğal şekilde sunabilmektedir. KYANİ SUNRİSE NE İŞE YARAR? En güçlü antioksidanlardandır Hücreleri korumaya, İltihapların vücuttan atılmasına, Kalp sağlığını korumaya, Yaşlanmaya ve strese karşı korumaya, Enerjinizi artırmaya, Ruh sağlığınızı korumaya, Bağışıklık mekanizmanızı güçlendirmeye yardımcıdır.

4 KYANİ NİTRO FX: Hint dutu meyvesinin (Noni) ve köklerinin özütünü içerir. Vücudun optimal düzeyde nitrik oksit salgılayabilmesi için gerekli olan doğal hammaddeyi sunar. Nitrik oksit damar içini örten endotelin fonksiyonunu optimal hale getirerek damar sertleşmesini önlemeye yardımcı KYANİ NİTRO FX/PLUS NE İŞE YARAR? Kan dolaşımını artırır Kalp sağlığını destekler İnflmasyonun azalmasına yardımcı olur Cinsel hayatı renklendirir Enerji artırır olur. Nitro Xtreme (Plus) ürününde ise Hint Hücrelerin oksijen taşıma kapasitesini artırır dutu meyvesi (Noni) özütü 3 kat artırılmıştır ilave Besin emilimini artırır olarak CoQ10, çinko, magnezyum, krom ve niasin Sindirimi düzenlenmesine yardımcıdır. bulunur. Yoğun stress altında çalışanların ve sporcuların güçlendirilmiş plus formülü kullanması önerilir. Nitrik oksit düzeyini direkt olarak artıran toz şeklindeki Arjinin aminoasiti içerikli diğer sentetik ürünlerden farklı olarak vücuda kendi nitrik oksitini salgılatma yoluyla etkili olduğundan fizyolojiye daha uygun ve daha güvenli bir üründür. KYANİ SUNSET, çok özel bir balıktan -vahşi Alaska Somonundan- ileri derecede saflaştırma teknolojisi kullanılarak üretilmiş olan omega 3 ve ilave antioksidan olarak (ülkelerin kodekslerine uygun olacak şekilde) A,D vitaminleri ya da E vitamininin (tokoferol) en saf ve en Kyani sunset üretiminde sadece Vahşi Alaska Somunu kullanılmaktadır. güçlü hali olan Tokotrienol bulunduran bir üründür. Akşam yemeği sonrasında alınması önerilir. Diğer omega 3 lerden farklı olarak ağır metal içerebilen açık deniz balıklarından ya da çiftlik balıklarından değil sadece doğal ortamından yakalanan vahşi Alaska somonundan yüksek saflaştırma teknolojisi ile Pfizer ın tesislerinde üretilmektedir. Kapsülündeki jelatin sadece balık kıkırdağından elde edilmiş olup domuz ya da sığır kaynaklı jelatin içermez. Sunset deki balık ve kıkırdağının kullanımı dışında hiç bir hayvansal ürün kullanımı yoktur ve Kyani nin diğer tüm ürünlerinde olduğu gibi Sunsetin de helal sertifikası vardır. Ayrıca tüm ürünlerin ilgili bakanlık (ülkemizde Gıda tarım ve hayvancılık bakanlığı ) tarafından verilen izin belgeleri mevcuttur. KYANİ SUNSET NE İŞE YARAR? Hücre zarını destekler Kalp ve damar sağlığının korunmasına Kolesterol düzeyinin kontrolüne İltihapların azalmasına Beyin fonksiyonlarının düzgün işlemesine Ruh sağlığınızın korunmasına Bağışıklık siteminin güçlenmesine yardımcı olur. Kemik ve kaslar için çok önemlidir. Kyani Sunset 2015 Monde seleksiyonunda yılın en iyi ürünü (Grand Gold Award) ödülünü kazanmıştır.

5 Kyani Sağlık üçgeni ürünleri nasıl kullanılır? 1) Sunrise: Sabah kahvaltısında ya da sonrasında (meyve suyu gibi) 1 adet için. 2) NitroFX / Nitro Xtreme (Plus): Günde 2-3 defa mümkünse aç karnına 20 damla ya da pipete gelen 1 ml kadarını için. (Nitro yu, Sunrise ve Sunset in öncesinde içerek her ikisinin de damardan emilimini artırabilirsiniz.) 3) Sunset (90 kapsül Omega 3- balık yağı): Akşam yemeğinde ya da sonrasında yetişkin dozunda alın (3 adet) : yaş arası 2 adet, 6-10 yaş arası: 1 adet alınması önerilir. Kyani ürünlerini kimler kullanabilir? Tabii tohumlar ve geleneksel usuller ile üretilen sağlıklı ve besin değeri yüksek gerçek gıdalara ulaşamayan, vitamin mineral ve antioksidan içeriği yetersiz endüstriyel gıdalar ile beslenen insanlar Bedenin kendi kendini yenilemesi için vitamin, mineral, esansiyel aminoasit ve antioksidanlardan zengin beslenmenin gerekli olduğunun bilincinde olan insanlar, Yoğun egzersiz yapan sporcular hücrelerini sağlıklı bir şekilde yenilenebilmesi ve strese karşı antioksidan ihtiyacını giderebilmesi için kullanırlar, Aşırı stres altında çalışan insanlar, Sağlığına önem veren, hastalıklarından kurtulmak isteyen, hastalanmak istemeyen insanlar, Bedenlerinin yaşlanma sürecini yavaşlatmak isteyen insanlar, İleri yaşlarda ortaya çıkan dejeneratif yaşlılık hastalıklarına yakalanmak istemeyen kişiler koruyucu tıp perspektifi ile bu ürünleri kullanırlar.

6 Kyani ürünlerine nasıl ulaşabilirim? Kyani firması ürünlerini reklam, dükkan kirası, aracı kurumsal distribütör payları gibi harcama kalemlerini dışarıda bırakarak sadece web üzerinden bağımsız distribütörler aracılığı ile satışlarını gerçekleştirir. Bu sayede çok özel olan bu ürünler gayet uygun fiyata tüketici ile buluşabilmekte ve birçok distribütör de bu ürünleri sadece tavsiye ederek ciddi kazançlar sağlayabilmektedir. Örneğin ihtiyacınız olan tüm vitaminlerin, minerallerin, esansiyel aminoasitlerin bulunduğu ve antioksidan deposu olan Sunrise ürünü normal bir meşrubat ya da kahve fiyatına satın alabilmektesiniz (yaklaşık 4 TL). Kyani ürünlerini dan sipariş verebilirsiniz. Hatta isterseniz profesyonel müşteri yani bağımsız distribütör olup çok daha ekonomik olarak bu ürünleri kullanabilirsiniz. Bu sayede sevdiklerinize ve sağlık problemleri nedeni ile bu ürünlere daha fazla ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz arkadaşlarınıza ürünleri tavsiye ederek bu işten gelir de elde edebilirsiniz. Nasıl Kyani Distribütörü (Profesyonel müşteri) olurum? Sadece aylık ürün setinden 5 tanesini tek seferde alarak (5 adet set karşılığı:1895 TL) profesyonel müşteri olur, ömür boyu bu eşsiz ürünleri indirimli olarak kullanma hakkını ve bu ürünlerin franchise hakkını hatta ilave olarak franchise verme hakkını almış olursunuz yani Kyani distribütörü olursunuz. Kyani ürünlerinin distribütörü olduğunuzda tek bir ID ile dünyanın gelişmiş 60 dan fazla ülkesinde, global bir online ticaret yapma hakkına kavuşursunuz. Depolama, tahsilat, muhasebe, kargo, faturalama, iade alma gibi işlemler ile de siz uğraşmazsınız. Kyani bunların hepsini sizin için halleder. Distribütör olduğunuzda ilave ücret ödemeden ön adını kendinizin belirleyeceğiniz sonu.kyani.net ile biten bir web sitesine sahip olursunuz. Size verilen web sitesi tıklandığı her ülkenin kendi dilinde açılır ve güvenli bir şekilde alışverişe hazır durumdadır.

7 Kyani ticaretini hızla genişletmek için tüm distribütörlerine, yeni distribütörlükler vererek işlerini büyütme imkanı da sunar. Yeni distribütörler de farklı insanlar ile işlerini genişletir hatta farklı ülkelere yayılırlar. Kyani de sizden başlayan ve bir süre sonra sizden bağımsız olarak yeni distribütörlerle genişleyen ticaret ağınızdaki cironun tamamından (1 milyon kişi bile olsa) belli bir yüzde ile pay alabilirsiniz. Kendisinden başlayarak çok geniş bir ticaret ağı oluşmasını sağlayan distribütörler ve onlara distribütörlük veren kişiler ayrıca ilave gelirler ve ödüller kazanırlar (araba, tatil promosyonu ve kişi başına toplamda 1milyon 630 bin dolara ulaşan hediye çekleri gibi). Ülkemizde henüz 2012 den beri faaliyet gösteren, Kyani 2005 yılında ABD de kurulmuş olup hali hazırda şirketin bu ödüllerini almış yerli ve yabancı binlerce distribütörü vardır. Becky Bursell bir ev hanımı olarak şu anda kendisinden bağımsız olarak yayılmaya devam eden ticaretinde aylık 400 bin doların üzerinde kazanç sağlamaktadır. Kyani, distribütörlerinden aktif olarak gelir elde ettiği sürece kendi sağlığı için Kyani ürünlerini kullanmasını bekler. Başka herhangi bir zorunluluk ya da ödeme YOKTUR. Bir distribütörün aylık geliri 100 bin dolar da olsa klasik network şirketlerindeki gibi yeni bir distirbütör bulma ya da ürün alma zorunluluğu YOKTUR. Bununla beraber, Kyani daha önce hiç görülmemiş bir cömertlik ile toplam cirosunun (dikkat edin! Karının değil cirosunun) %60 ını distribütörlerine (profesyonel müşterilerine) dağıtmaktadır. Ayrıca klasik network şirketlerinin tersine gelir piramidini ters çevirerek toplam cironun %40 ını yeni distribütörlere dağıtarak 160 milyar dolarlık network pazarlama sektöründeki en büyük firma olma yolunda hızla ilerlemektedir.

8 Kyani distribütörleri nasıl para kazanabilir? Kyani ürünleri sektöründe benzeri olmayan ürünler olmasına rağmen oldukça uygun fiyatlardan satılmaktadır. Profesyonel müşteriler yani distribütörler ise 3lü set için sadece 300 TL + KDV =330 TL öderler. Kyani işinin esası profesyonel müşterilerinizin yani düzenli kullanıcı olup aynı zamanda ürünleri tavsiye eden müşterilerinizin sayısını artırmaktır. Ayrıca ürünleri perakende olarak ya da web sayfanızdan online olarak satabilirsiniz. Online satışlarda her türlü teslimat ve faturalama işini Kyani merkez ofisi kendisi halleder. Siz sadece web adresinizi tavsiye edersiniz. Normal müşterileriniz ; 1 aylık kullanımı için 30 lu paket Sunrise ı sitenizden 144 TL + KDV ye 1 aylık kullanımı için Nitro FX i sitenizden158 TL+ KDV ye 1 aylık yetişkin kullanımı için 90 kapsül omega 3 Sunseti sitenizden 124 TL+ KDV Kyani üçlü seti birlikte alırsa 426 TL+KDV yerine 380 TL + KDV = 411 TL öder. Kyani üçlü seti devamlı alma talimatı verirse KDV dahil sadece 376 TL öder. Bu tutar üzerinden online satışlarda % 30 civarı kar elde edersiniz ve her perşembe hesabınıza yatar. Kar payınızı stopajı ödenmiş olarak direk hesabınıza yatırılmasını talep edebilir ya da KDV si ile birlikte fatura keserek paranızı alabilirsiniz. Profesyonel müşteri yani distribütör sayınızı arttıkça ürün satışlarından oluşan ciro artacağından geliriniz de artacaktır. Geliriniz tamamen sizin ve sizin sponsorluğunuzda distribütör olan kişilerin ve bu kişilerin sponsorluğunda distirbütör olan yeni kişilerin tamamının oluşturduğu ticaret hacmine bağlıdır ve bunu sizin ve ekibinizin çalışması belirler. Kyani nin yeni nesil ticaret sistemi sadece ürünlerine çok güvenen bir firmanın yapabileceği çok ilginç bir modeldir. Kyani iş modeli daha sağlıklı olmak için kullandığınız bir ürünü tavsiye ederek ve hediye ederek para kazanabileceğiniz yeni bir iş modelidir. İşinizin büyümesinde temel faktör düzenli ürün kullanımı ve satışlar olduğu için Kyani size yeni müşteriler ve yeni profesyonel müşteriler bulabilmeniz için tek seferde aldığınız 5 aylık ürünü kendi kullanımınız için olan 1 aylık kısmını ayırdıktan sonra kalan ürünleri birer haftalık ürün paketleri halinde 16 kişiye hediye etmenizi önerir. Ürünleri sağlığına dikkat eden bilinçli, açık fikirli ve vizyon sahibi insanlara hediye ederek yeni profesyonel müşteriler, sağlığı konusunda sıkıntılar yaşayan insanlara hediye ederek yeni müşteriler kazanabilirsiniz.

9 Bu iş dinamiği ile ilk aydan itibaren çok ciddi gelir seviyelerine ulaşılması mümkün olup Türkiye de sadece 5 ay gibi kısa bir sürede diamond kariyerine ulaşan aylık kazancını 15 bin dolar seviyelerine getiren distribütörlerimiz vardır. Kyani distribütörlük verdiğiniz kişilerin ticaretini geliştirmesine yardımcı olabilmenizi sağlayan bir model ile işinizi tüm ortaklarınız ile yardımlaşma içerisinde yapmanızı sağlar. Kyani bu iş modeliyle 5-10 yıl içinde Türkiye de 1 milyon profesyonel müşteriye ulaşma potansiyeline sahiptir. Bu noktaya gelindiğinde -herkesin bir Kyani distribütörü tanıdığı olduğunda- Türkiye de her ay yaklaşık 3 milyon Kyani ürünü kullanımı gerçekleşebilecektir. Bu da yaklaşık 1 milyar TL lik bir ciro ve distribütörlere dağıtılacak 600 milyon TL lik kar payı anlamına gelmektedir. Ayrıca bu aşamada 16 milyon potansiyel müşteriye de ürün hediye edilmiş olacak. Kyani distribütörleri için asıl önemli olan ülkemizde henüz yolun çok başında olan, 2015 yılı itibariyle henüz 22 bin olan distribütör sayısının 1 milyona ulaştığında sizin ve ortaklarınızın gayretleri ile oluşmuş kaç kişilik bir distribütör grubunuz olduğudur. Çünkü Kyani size vesile olduğunuz (sizden başlayan) tüm ticaretten adil bir oranda kar payı verir. Bu nedenle çevrenizdeki profesyonel müşteri yani distribütör olacak sağlığına önem veren, vizyon sahibi ve yetenekli kişilere hızla ulaşmanız ve onları kazanmanız önerilmektedir. Kyani fırsatını aslında henüz çok fazla duyulmadığı dönemde facebook tan hisse alma şansını yakalamanıza benzetebilirsiniz. Mesele sadece Kyani vizyonunu görebilmek. Umuyoruz, siz de bu vizyonu görebilenlerden olur ve Kyani ailesinin sağlıklı ve varlıklı üyelerinden bir olma fırsatını kullanırsınız.

10 Yeni Nesil Ticaretin (Next Generation Marketing) klasik network ile farkları nelerdir? Kyani nin iş modeli yeterince incelenmeden bakıldığında eski network sistemlerine benzetilebiliyor. Klasik network sistemlerinde insanların hep yakındığı hak ettikleri geliri almak için devamlı yeni distribütör bulma ya da devamlı ürün alma zorunluluğu Kyani nin yeni nesil pazarlama sisteminde YOKTUR. Kyani işinde ekibinizin sonsuz derinliğine kadar oluşan tüm cirodan pay alırsınız. Sizin sponsorluğunuzda ekibinize katıldıktan sonra çok başarılı olan insanların sizi kariyer olarak geçtiği için ekibinizden ayrı olarak değerlendirilmesi gibi uygulamalar da Kyani de YOKTUR tam tersine Kyani size, ekibinizdeki yüksek ciro üreten distribütörlerinizden diğer gelirlerinize ilave olarak gelirler elde etmenizi sağlar. SİZ Kyani ticaretinde, tüm hayatınız boyunca yapmanız gereken tek şey tanıdıklarınızdan bu eşsiz ürünleri kullanacak ve tavsiye edecek bilinçte olan vizyon sahibi 3 kişiyi kendinize iş ortağı seçerek onları distribütör yapmanız ve onların da sizin yaptığınızın aynısını kopyalamasını sağlamanızdır. Bu şekilde bir süre sonra sizden tamamen bağımsız olarak ( İNSANLAR FARKLI İNSANLARI TANIR prensibi) ticaretiniz büyümeye cironuz artmaya devam edecektir. Kyani, Türkiye de henüz işin çok başında olduğu için yeni distribütör kayıtları, çok ön planda gitmektedir. İnsanlar kısa sürede çok daha fazla sayıda franchise vererek ilerde hem ürün kullanarak hemde tavsiye ederek ciro oluşturacak daha fazla insanı ekibine katmaya çalışmaktadır. Sonuçta bu ürünleri kullanacak ve önerecek bilinçli insan sayısını ülkemizde %1-2 civarında kabul ettiğimizde beş yıl içinde ulaşılması hedeflenen 1 milyon distribütöre denk geliyor. Doğru incelendiğinde, Kyani size hiçbir risk taşımayan, hiçbir zorunluluğu olmayan, herkesin sağlığına çok ciddi katkı sağlayacak, çok uygun fiyatlı bir ürünü kullanmanız ve tavsiye etmeniz üzerine kurulu bir iş modeli sunuyor. Kyani işi koyduğunuz efora göre çok iyi kazandıran bir kazanç planına sahiptir ve bu sayede birkaç ay içinde standart maaşlı işlerden elde edilen gelirlerin çok üzerinde gelirler kazanabilmek mümkün olmaktadır. Bir süre sonra herkes için çalışan insan tanıma programı (insanlar farklı insanları tanır )çalışmaya devam ettiğinden kariyerleriniz ve gelirleriniz de buna paralel artmaya devam etmektedir.

11 Kyani deki kariyerleriniz her ay sizden başlayan distribütör ağı tarafından üretilen toplam ciro üzerinden hesaplanır. Kyani ürünleri kullanarak ve tavsiye ederek işini büyütecek 3 profesyonel müşteri ile el sıkıştığınızda ve onlara işlerini kurmalarına destek olduğunuzda işinizin hızlı büyümesi için cirodan kaynaklanan gelirleriniz dışında 650 dolar ve devamında 500 dolar ikramiye vererek sizi bonkör bir şekilde destekler. Aşağıdaki tablo sizden başlayan ekibin toplam cirosuna göre elde edebileceğiniz gelirleri gösterir. Örneğin siz ve yeni distribütörler ile sizden bağımsız olarak genişlemiş tüm ekibiniz toplamda 15bin dolarlık bir ciro yaptığınızda (kendi kullanımlarınız+satışlarınız+yeni distribütör kayıtları dahil) o ayki kariyeriniz SAFİR olur ve 2bin dolar civarında devamlı bir gelir elde edersiniz. Ekibinizdeki distribütör sayınız ve cironuz arttıkça geliriniz de artmaya devam edecektir. Kazanç planı ayrıntılarını web sitesindeki iş sunumunda daha detaylı olarak bulabilirsiniz. Kyani ürünlerini denemek isterseniz dan sipariş verebilirsiniz. Kyani distribütörü olmak isterseniz aynı sitenin videolar bölümündeki Kyani nin kurumsal videolarını ve iş sunumunu (videolar bölümündeki son videoyu) inceleyebilirsiniz. Kyani distribütörü olmayı düşündüğünüzde bize aynı sitenin iletişim bölümünden bilgi@naturalvitamindestek.com a mail atarak ulaşmanız yeterli olacaktır

12 BAKANLIK İZİNLERİ-HELAL SERTİFİKALARI- TPE TESCİLLERİ

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR Rota Ticaret Sistemi Nedir? İnsanların alışveriş yaparken aralarındaki gerçek güvene dayalı olarak yapılan özgün bir ticaret sistemidir. Mantığı basittir Panarota online

Detaylı

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ Büyüme ve gelişmeyi sağlar. Özellikle çocuk ve adölesanlarda protein, kalsiyum ve fosfor alımı nedeniyle; kemiklerin ve dişlerin gelişiminde Önemlidir.

Detaylı

BESİN GRUPLARININ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ

BESİN GRUPLARININ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ BESİN GRUPLARININ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ Büyüme ve gelişmeyi sağlar. Özellikle çocuk ve adölesanlarda protein,

Detaylı

Doctor Reishi Sağlıklı Kahvenizi Hem satın alırken hem de tavsiye ettiğinizde Kazanmak ister misiniz.?

Doctor Reishi Sağlıklı Kahvenizi Hem satın alırken hem de tavsiye ettiğinizde Kazanmak ister misiniz.? Doctor Reishi Sağlıklı Kahvenizi Hem satın alırken hem de tavsiye ettiğinizde Kazanmak ister misiniz.? POTANSİYEL MÜŞTERİLER DERNEK VE LOKALLER, SPOR SALONLARI,ORGANİZASYONLAR, CAFE VE BÜFELER,OKULLAR

Detaylı

Vitaminlerin yararları nedendir?

Vitaminlerin yararları nedendir? Vitaminlerin yararları nedendir? Vitamin ve mineraller vücudun normal fonksiyonlarının yerine getirilmesinde, büyüme ve gelişiminde çok önemlidir. Az miktarlarda yeterlidirler. Gebelikte anne yanında bebeğin

Detaylı

YETERLİ DENGELİ BESLENME

YETERLİ DENGELİ BESLENME YETERLİ DENGELİ BESLENME Yeterli ve dengeli beslenme için günlük ihtiyaç duyulan ENERJİ ve BESİN ÖGELERİ besinlerle vücuda alınır. BESİNLER Besinler içerdikleri besin ögelerine göre 5 TEMEL BESİN GRUBU

Detaylı

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu -Broşür- Buğday Çimi Suyu Hakkında Vücudumuz her gün 25 milyon yeni hücre oluşturur. Bu, yaklaşık olarak her yıl 9 milyar yeni hücre demektir. 9 milyar yeni hücre, yalnızca

Detaylı

Hedefe Spesifik Beslenme Katkıları

Hedefe Spesifik Beslenme Katkıları Hedefe Spesifik Beslenme Katkıları Hayvan Beslemede Vitamin ve Minerallerin Önemi Vitaminler, çiftlik hayvanlarının, büyümesi, gelişmesi, üremesi, kısaca yaşaması ve verim vermesi için gerekli metabolik

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Satış İlkesi Hunca 30,- Hunca 30,- Fırsat! Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci Devamlı artan ve eklenen maliyetler Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci

Detaylı

Omega 3 nedir? Balık ve balık yağları, özellikle Omega-3 yağ asitleri EPA ve DHA açısından zengin besin kaynaklarıdır.

Omega 3 nedir? Balık ve balık yağları, özellikle Omega-3 yağ asitleri EPA ve DHA açısından zengin besin kaynaklarıdır. Alfalino Omega 3 nedir? Omega 3 yağ asitleri vücut için gerekli olan ama vücudun üretemediği yağ asitleridir. Besinlerle alınamadığı durumlarda gıda takviyeleri ile alınmaları gerekmektedir. Temel Omega-3

Detaylı

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar.

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. ELMANIN FAYDALARI Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. Elmanın Sağlığa Faydaları Elma A, E, B6, C, K vitamin kaynağıdır, bunun yanında yüksek miktarda potasyum ve çeşitli mineralleri içeren su içerir.

Detaylı

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR!

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR! Geleceğinizin güvence altında olduğunu düşünüyor musunuz? Kendinize ve sevdiklerinizle yeterince zaman ayırabiliyor musunuz? Etikete bakmadan alışveriş yapabiliyor musunuz? Daha kaliteli bir yaşam tarzı

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

Hangi vitamin hangi besinlerde var?

Hangi vitamin hangi besinlerde var? On5yirmi5.com Hangi vitamin hangi besinlerde var? Pazara ya da markete giderek filenizi doldururken aldığınız sebze ve meyvelerin hangi vitaminleri içerdiğini biliyor musunuz? Yayın Tarihi : 28 Nisan 2014

Detaylı

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Yaşlı Bakım-Ebelik 2. Ders YB 205 Beslenme İkeleri 2015 Uzm. Dyt. Emine Ömerağa emine.omeraga@neu.edu.tr BESLENME Dünya Sağlık Örgütü (WHO-DSÖ)

Detaylı

www.sutsesut.com Sütse faaliyete başladığı günden bugüne ürünlerinin güvenle tüketilecek yüksek standartlarda olmasını hedeflemiştir. Kaliteye olan hassasiyeti ile hareket ederek çözüm ortağı olarak büyümeyi

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Hunca Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Devamlı artan ve eklenen maliyetler Hunca Life Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Satış masraflarında

Detaylı

SAĞLIKLI BESLENME TABAĞI

SAĞLIKLI BESLENME TABAĞI SAĞLIKLI BESLENME TABAĞI Ekmek, diğer tahıllar ve patates Meyve ve sebzeler Et, balık ve alternatifleri Yağ ve şeker oranı yüksek yiyecek ve içecekler Süt ve süt ürünleri Sağlıklı beslenme tabağı insanların

Detaylı

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/ LOVE EAT E-RESTAURANT KETTE START HERE SUNUM Taner Çolak / İÇERİK İş Fikri 1 Misyon. 2 Vizyon.. 2 Nedir. 3 Konsept.. 4 Ürün Hizmet Tanıtım. 5 Ülke Profili 6 Yer Şeçimi. 7 Paket Servis Şehir Bilgi... 8

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su Nos Kazanç Planı Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke su Eğitim Bonusları Eğitim Seminerleri Hediye Ürünler Seyahat Ödülleri Başlamak

Detaylı

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz MARPAR Ev Gereçleri San.ve Tic. Ltd. Şti. 2001-2009 tarihleri arasında ulusal ve uluslararası alanda bilinen markaların Karadeniz ve Doğu Anadolu

Detaylı

SÜTÜN BİLEŞİMİ ve BESİN DEĞERİ

SÜTÜN BİLEŞİMİ ve BESİN DEĞERİ SÜTÜN BİLEŞİMİ ve BESİN DEĞERİ Prof. Dr. Metin ATAMER Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü Aralık 2006 ANKARA Sütün Tanımı ve Genel Nitelikleri Süt; dişi memeli hayvanların, doğumundan

Detaylı

Biz Kimiz? Yıllık. Ciro. Ülke. 5 Milyar $

Biz Kimiz? Yıllık. Ciro. Ülke. 5 Milyar $ İş Sunumu Biz Kimiz? 2 HİPPER; uzun yıllar bir arada çalışan, patentli projeler üreten, birçok kurumsal firmaya yazılım ve danışmanlık hizmeti sağlayan, bilişim sektöründe kendini fazlasıyla kanıtlamış

Detaylı

Yılından beri E-Ticaret in gelişmesi için çalıştık, sektörün büyümesi ve Türkiye nin kalkınmasında e-ticaretin rolünü artırmak için uğraştık.

Yılından beri E-Ticaret in gelişmesi için çalıştık, sektörün büyümesi ve Türkiye nin kalkınmasında e-ticaretin rolünü artırmak için uğraştık. 1998 Yılından beri E-Ticaret in gelişmesi için çalıştık, sektörün büyümesi ve Türkiye nin kalkınmasında e-ticaretin rolünü artırmak için uğraştık. Dünya değişti, ticaret de! Bir değişim her şeyi değiştirdi!

Detaylı

Çamlı, BioAqua markası altında ürettiği balık yemleri ile müşterilerine çok geniş bir ürün segmenti sunmaktadır. Ağırlıklı olarak üretilen Levrek,

Çamlı, BioAqua markası altında ürettiği balık yemleri ile müşterilerine çok geniş bir ürün segmenti sunmaktadır. Ağırlıklı olarak üretilen Levrek, YEMLERİ EVREK & ÇİPURA L 1 Çamlı, BioAqua markası altında ürettiği balık yemleri ile müşterilerine çok geniş bir ürün segmenti sunmaktadır. Ağırlıklı olarak üretilen Levrek, Çipura ve Alabalık yemlerinin

Detaylı

SPORCULAR için......sizin için

SPORCULAR için......sizin için SPORCULAR için......sizin için 1 NEDEN EGZERSİZ YAPARIZ? Kilo kontrolü İyi bir görünüm Fitness / Egzersiz Performans 2 2 ENERJİ KAYNAKLARI 3 MAKROBESİNLER 4 Gün içinde beslenmenizi çeşitlendirmek önemlidir...

Detaylı

EKMEKSİZ DİYET OLUR MU? ŞİŞMANLIĞIN TEK SUÇLUSU EKMEK Mİ? Dilara Koçak Beslenme ve Diyet Uzmanı 8 Mart 2013 www.dilarakocak.com.tr

EKMEKSİZ DİYET OLUR MU? ŞİŞMANLIĞIN TEK SUÇLUSU EKMEK Mİ? Dilara Koçak Beslenme ve Diyet Uzmanı 8 Mart 2013 www.dilarakocak.com.tr EKMEKSİZ DİYET OLUR MU? ŞİŞMANLIĞIN TEK SUÇLUSU EKMEK Mİ? Dilara Koçak Beslenme ve Diyet Uzmanı 8 Mart 2013 www.dilarakocak.com.tr Ağacın kökü toprak İnsanın kökü EKMEK tir. 2 BİR AYDA 7-12 KG. VERMEK

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

Kazandıran platforma hoş geldiniz

Kazandıran platforma hoş geldiniz Kazandıran platforma hoş geldiniz Devrim Yaratan bir Auction Sistemi, adil bir Bonus Planı - Üyeler tarafından Üyeler için geliştirildi Kooperatifler Kooperatifler, üyelerin iş sahibi olduğu şirketler

Detaylı

UYARILAR. İş sunumu süresince telefonunuzu kapalı tutmanızı rica ederiz. Sunum başladıktan sonra salona giriş ve çıkış yapılmamasını rica ederiz.

UYARILAR. İş sunumu süresince telefonunuzu kapalı tutmanızı rica ederiz. Sunum başladıktan sonra salona giriş ve çıkış yapılmamasını rica ederiz. ORTAKLIK SUNUMU UYARILAR İş sunumu süresince telefonunuzu kapalı tutmanızı rica ederiz. Sunum başladıktan sonra salona giriş ve çıkış yapılmamasını rica ederiz. Sunum sırasında oluşan sorularınızı lütfen

Detaylı

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır.

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır. Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında 1.000.000 TL çıkarılmıştır. Genel Merkezi Çorum Teknokent te, Ankara Şubesi Azel Kulededir. Yazılım Franchising işi yapan şirketimiz,

Detaylı

İnsan vücudunda 206 kemik vardır Sağlıklı kemik ve dişler için kalsiyumun faydalarını keşfetmek isteyenler bunun için 206 iyi sebebiniz var

İnsan vücudunda 206 kemik vardır Sağlıklı kemik ve dişler için kalsiyumun faydalarını keşfetmek isteyenler bunun için 206 iyi sebebiniz var İnsan vücudunda 206 kemik vardır Sağlıklı kemik ve dişler için kalsiyumun faydalarını keşfetmek isteyenler bunun için 206 iyi sebebiniz var 1 2 3 su bardağı süt = kalsiyum RDA nız Xtra Cal Nedir? Her gün

Detaylı

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Bu dokümanda Aktif24 Software Solutions a ait E- Ticaret Sistemi teknik ayrıntılarla detaylı olarak anlatılmıştır. Aktif24 Software Solutions İçindekiler E-Ticaret

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Op Dr Aybala AKIL. ACIBADEM Bodrum Hastanesi

Op Dr Aybala AKIL. ACIBADEM Bodrum Hastanesi Sağlıklı bir anne için Sağlıklı beslenme Düzenli hekim kontrolü Gebelik öncesi hastalıkların sıkı takibi Sağlıklı bir yaşam tarzı Huzurlu bir gebelik süreci Sağlıklı beslenme = Dengeli beslenme Proteinler

Detaylı

Su / Hasta Değil Susuzsunuz adlı kitapta suyun önemi anlatılıyor ve yazara göre vücudumuz tam 46 nedenle suya ihtiyaç duyuyor.

Su / Hasta Değil Susuzsunuz adlı kitapta suyun önemi anlatılıyor ve yazara göre vücudumuz tam 46 nedenle suya ihtiyaç duyuyor. Su / Hasta Değil Susuzsunuz adlı kitapta suyun önemi anlatılıyor ve yazara göre vücudumuz tam 46 nedenle suya ihtiyaç duyuyor. 1- Hiçbir şey susuz yaşayamaz. 2- Göreceli su yetersizliği vücudun bazı fonksiyonlarını

Detaylı

Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP

Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP 1 Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP Mobil Yazılım Hızlı Mobil Sayfalar Günümüzde mobil

Detaylı

Özel Formülasyon DAHA İYİ DAHA DÜŞÜK MALIYETLE DAHA SAĞLIKLI SÜRÜLER VE DAHA FAZLA YUMURTA IÇIN AGRALYX!

Özel Formülasyon DAHA İYİ DAHA DÜŞÜK MALIYETLE DAHA SAĞLIKLI SÜRÜLER VE DAHA FAZLA YUMURTA IÇIN AGRALYX! Özel Formülasyon DAHA İYİ Yumurta Verimi Kabuk Kalitesi Yemden Yararlanma Karaciğer Sağlığı Bağırsak Sağlığı Bağışıklık Karlılık DAHA DÜŞÜK MALIYETLE DAHA SAĞLIKLI SÜRÜLER VE DAHA FAZLA YUMURTA IÇIN AGRALYX!

Detaylı

İÇİNDEKİLER Birinci Bölüm HİJYEN ve SANİTASYON İkinci Bölüm GIDA HİJYENİ, TANIMI ve ÖNEMİ Üçüncü Bölüm PERSONEL HİJYENİ

İÇİNDEKİLER Birinci Bölüm HİJYEN ve SANİTASYON İkinci Bölüm GIDA HİJYENİ, TANIMI ve ÖNEMİ Üçüncü Bölüm PERSONEL HİJYENİ İÇİNDEKİLER Birinci Bölüm HİJYEN ve SANİTASYON Hijyenin Tanımı ve Önemi... 1 Sanitasyon Tanımı ve Önemi... 1 Kişisel Hijyen... 2 Toplu Beslenme Sistemlerinde (TBS) Hijyenin Önemi... 3 Toplu Beslenme Sistemlerinde

Detaylı

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA 1996 yılında bilişim dünyasına adım atmış olan Analiz Bilişim, kuruluşundan bu yana gelişim ve ilerlemeyi hedeflemiştir. Geliştirdiğimiz Jetra Raporlama Programı bu kurumsal çabanın

Detaylı

Can boğazdan gelir.. Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur..

Can boğazdan gelir.. Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.. Can boğazdan gelir.. Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.. 1 BESLENME BİLİMİ 2 Yaşamımız süresince yaklaşık 60 ton besin tüketiyoruz. Besinler sağlığımız ve canlılığımızın devamını sağlar. Sağlıklı bir

Detaylı

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SUNUMU Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Detaylı

BESLENME. Doç. Dr. Ferda Gürsel

BESLENME. Doç. Dr. Ferda Gürsel BESLENME Doç. Dr. Ferda Gürsel Genel Beslenme Kavramları Beslenmenin etkisi Sağlık Görünüş Davranış Ruh hali Diyette Besinlerin önemi Büyüme ve gelişme Enerji sağlar Metabolizmayı düzenler Sağlık ve Temel

Detaylı

MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ Müşterilerine, 1997 yılından bu yana Tekbaş A.Ş. bünyesinde TEKBAŞ UN markasıyla hizmet vermekte olan şirketimiz, kısa zamanda çalışma sahasında üncü konuma gelmeyi başarmıştır. Bugün Türkiye nin her tarafında

Detaylı

www.havrano.com 0 212 210 4595-0 505 147 1919 NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI Havran ın Edremit Körfezi ne bakan yamaçlarından, özenle toplanan zeytinlerden eşsiz ve enfes Havrano natürel sızma zeytinyağı üretildi.

Detaylı

Pazardan Sofraya:Pazarlama ve Tüketim Beslenmede Balığın Yeri ve Önemi

Pazardan Sofraya:Pazarlama ve Tüketim Beslenmede Balığın Yeri ve Önemi Pazardan Sofraya:Pazarlama ve Tüketim Beslenmede Balığın Yeri ve Önemi Prof. Dr. Yasemen YANAR Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölüm Başkanı Tarih boyunca medeniyetler

Detaylı

SPIRULINA NEDİR? Spirulina yosunu ağır metallere karşı çok hassastır, bu itibarla kirlenmenin olmadığı yerlerde büyür.

SPIRULINA NEDİR? Spirulina yosunu ağır metallere karşı çok hassastır, bu itibarla kirlenmenin olmadığı yerlerde büyür. TIENS SPIRULINA SPIRULINA NEDİR?. Spirulina mavi yeşil renkte bir su yosunudur İlk olarak yeryüzünde 3.5 milyon yıl önce görülmüş olup, gezegendeki en yaşlı yaşam biçimlerinden biridir. Doğal haliyle Çin

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

FENOLİK MADDELER (Resveratrol)

FENOLİK MADDELER (Resveratrol) FENOLİK MADDELER (Resveratrol) Fenolik madde nedir? Fenolik bileşikler ve daha yaygın olarak kullanılan ismi ile polifenoller benzen halkası içeren maddelerdir. Fenollerin en basit bileşikleri bir adet

Detaylı

gereksinimi kadar sağlamasıdır.

gereksinimi kadar sağlamasıdır. Yeterli beslenme, vücudun yaşamı ve çalışmasını sürdürebilesi için gerekli olan enerjinin sağlanması anlamına gelir. Dengeli beslenme ise, alınan enerjinin yanında bütün besin öğelerini gereksinimi kadar

Detaylı

KULLANIM KILAVUZUNDA BULUNACAK BİLGİLER

KULLANIM KILAVUZUNDA BULUNACAK BİLGİLER İsim: Centrum Silver Birim formülü Bir film tablet içeriği : % ÖGD** Vitaminler Lutein 1000 mcg * A Vitamini 800 mcg 100 (% 50 Beta Karoten) B1 Vitamini 1.65 mg 150 B2 Vitamini 2.1 mg 150 Niasinamid 24

Detaylı

HAYVANSAL KAYNAKLI AMİNO ASİT İÇEREN ORGANİK GÜBRE. Çabamız topraklarımız için. www.letafet.co

HAYVANSAL KAYNAKLI AMİNO ASİT İÇEREN ORGANİK GÜBRE. Çabamız topraklarımız için. www.letafet.co HAYVANSAL KAYNAKLI AMİNO ASİT İÇEREN ORGANİK GÜBRE Çabamız topraklarımız için www.letafet.co LETAMİN BASE HAYVANSAL KAYNAKLI AMİNO ASİT İÇEREN SIVI ORGANİK GÜBRE Letafet Uluslararası Pazarlama Gıda Satış

Detaylı

MEMEDEN BARDAĞA AKAN DOĞALLIK ÖZKAN ŞAHİN U.Ü.KARACABEY MYO GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI/SÜT OPSİYONU

MEMEDEN BARDAĞA AKAN DOĞALLIK ÖZKAN ŞAHİN U.Ü.KARACABEY MYO GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI/SÜT OPSİYONU MEMEDEN BARDAĞA AKAN DOĞALLIK ÖZKAN ŞAHİN U.Ü.KARACABEY MYO GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI/SÜT OPSİYONU MEMEDEN BARDAĞA AKAN DOĞALLIK Dünya nüfusundaki hızlı artış ile teknolojik gelişmeler insanları tarımsal

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Bütçeleri ne olursa olsun eğlence ve iş gezilerinde kullanıcıların dünya çapında kalabileceği en iyi yerleri kolaylıkla keşfetmesini, rezervasyon yapmasını ve buralarda gezilerinin tadını çıkarmasını

Detaylı

Türk Gıda Kodeksi Özel Tıbbi Amaçlı Diyet Gıdalar Tebliği

Türk Gıda Kodeksi Özel Tıbbi Amaçlı Diyet Gıdalar Tebliği Türk Gıda Kodeksi Özel Tıbbi Amaçlı Diyet Gıdalar Tebliği Resmi Gazete Tarihi Sayısı Değişiklik Açıklaması İlk Yayın 24.12.2001 24620 1. Değişiklik 31.08.2003 25125 EK-1 in 7 inci maddesi, Madde 6 (Eklendi)

Detaylı

YENİ HERBALIFELINE MAX

YENİ HERBALIFELINE MAX YENİ HERBALIFELINE MAX Giriş *Faydalı etkisi günde 250 mg EPA ve DHA alındığında sağlanır. **Faydalı etkisi günde 250 mg DHA alındığında sağlanır. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.ilaç

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

Sağlık deposu meyveler

Sağlık deposu meyveler Yaz Mevsiminde Sağlığın Anahtarı: Yaz Meyveleri Meyveler, sağlık için ne kadar önemli olduğunun bilinmesine rağmen; pek çok kişi tarafından yeterli miktarlarda tüketilemiyor. Yaz ayları ise meyve çeşitliliği

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

LEO Kazanç Planı 8 Mart 2014

LEO Kazanç Planı 8 Mart 2014 LEO Kazanç Planı 8 Mart 2014 1 İçindekiler Tablosu Giriş...3 Pazarlama Planı Kavramı ve Bilmeniz Gerekenler... 4 Ödeme Dönemi... 4 Bağlılık Puan Sistemi... 6 Sıfırlanma...7 Aktiflik...7 Üyelik Statüsü...7

Detaylı

HERBALIFELINE MAX. Takviye Edici Gıda

HERBALIFELINE MAX. Takviye Edici Gıda HERBALIFELINE MAX Enerji Enerji ve besin öğeleri 1 kapsül 4 kapsül 42 kj 10 kcal 168 kj 40 kcal Yağ 1 g 4 g doymuş yağ 0,1 g 0,4 g tekli doymamış yağ 0,1 g 0,4 g çoklu doymamış yağ 0,8 g 3,2 g Karbonhidrat

Detaylı

TÜRK GIDA KODEKSİ KİLO VERME AMAÇLI ENERJİSİ KISITLANMIŞ GIDALAR TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2012/ )

TÜRK GIDA KODEKSİ KİLO VERME AMAÇLI ENERJİSİ KISITLANMIŞ GIDALAR TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2012/ ) Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEKSİ KİLO VERME AMAÇLI ENERJİSİ KISITLANMIŞ GIDALAR TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2012/ ) Amaç MADDE 1- (1) Bu Tebliğin amacı, kilo verme amacıyla enerjisi

Detaylı

TAKVİYE EDİCİ GIDALAR 2013

TAKVİYE EDİCİ GIDALAR 2013 TAKVİYE EDİCİ GIDALAR 2013 İlhami ŞAHİN Gıda Mühendisi Gıda İşletmeleri ve Kodeks Daire Başkanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü ilhami.sahin@tarim.gov.tr 8.Gıda Mühendisliği Kongresi 07 Kasım 2013,

Detaylı

Güçlü bir kas sistemi, beyin ve kalp için kuruyemiş tüketin!

Güçlü bir kas sistemi, beyin ve kalp için kuruyemiş tüketin! Güçlü bir kas sistemi, beyin ve kalp için kuruyemiş tüketin! Her anlamda güçlü olmak ne kadar önemli aslında. Güçlü bir kas sistemi, güçlü bir beyin, güçlü bir kalp, güçlü saçlar, kendini iyi hissetmek

Detaylı

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu Agency-1 Golf Otomasyonu 5N 1K Ne? Neden? Ne zaman? Nerede? Kim? Ne? Agency-1 Golf Otomasyonu Golf Organizasyonu yapan işletmelerin sektörel ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiş bir yazılımdır. Bilinen

Detaylı

Prof. Dr. Sedat BOYACIOĞLU

Prof. Dr. Sedat BOYACIOĞLU Prof. Dr. Sedat BOYACIOĞLU 173 Prof. Dr. Sedat BOYACIOĞLU Hiçbir canlının beslenmeden yaşamını sürdürmesi mümkün değildir. Bu, her yaşta olmak üzere, insanlar için de geçerlidir. Özellikle bebekler ve

Detaylı

Kalplerde Büyüyen Bir Marka

Kalplerde Büyüyen Bir Marka BİZ KİMİZ? Kalplerde Büyüyen Bir Marka 1950 yılında Dr. Cevdet Tuna tarafından kuruldu. 65 yıllık bir marka 123 ülkede 5 kıtada 0-77 yaş aralığında 360 milyon kullanıcıyla 2000 çeşit ürünle hizmet veriyor.

Detaylı

BESİNLER. Süt, yumurta, peynir, et, tavuk, balık gibi hayvansal kaynaklı besinler

BESİNLER. Süt, yumurta, peynir, et, tavuk, balık gibi hayvansal kaynaklı besinler BESİNLER Yaşam için gerekli besin öğelerini sağlayan bitkisel ve hayvansal gıdalar BESİN olarak tanımlanır. Besinler, elde edildikleri kaynaklara göre iki gruba ayrılır: Süt, yumurta, peynir, et, tavuk,

Detaylı

BESLENME İLKELERİ BESLEME, BESİN ÖĞESİ VE SAĞLIK

BESLENME İLKELERİ BESLEME, BESİN ÖĞESİ VE SAĞLIK BESLENME İLKELERİ BESLEME, BESİN ÖĞESİ VE SAĞLIK Beslenme İle İlgili Temel Kavramlar Beslenme: İnsanın büyümesi, gelişmesi, sağlıklı ve üretken olarak uzun süre yaşaması, Yaşam kalitesini artırması için

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ İÇİN GÜZEL BİR GÜN

DİŞ HEKİMLİĞİ İÇİN GÜZEL BİR GÜN DİŞ HEKİMLİĞİ GÜZEL BİR GÜN 28-30 EKİM ULUSLARARASI DİŞ HEKİMLİĞİ KONGRESİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI CİHAZ VE EKİPMANLARI FUARI DDS WORLD SHOW DENTAL LABOR DİŞ TEKNİSYENLİĞİ SEMPOZYUMU ASİSDENT YARDIMCI PERSONEL

Detaylı

Yeterli ve Dengeli Beslen!

Yeterli ve Dengeli Beslen! Yeterli ve Dengeli Beslen! Hareketli Ol, Egzersiz Yap! Kişisel Bakımına ve Günlük Hijyenine Özen Göster! Uyku Düzenine Dikkat Et! Stresten Uzak Dur! Yeterli ve dengeli beslenme «4 Yapraklı Yonca» içerisindeki

Detaylı

TGK-KĐLO VERME AMAÇLI ENERJĐSĐ KISITLANMIŞ GIDALAR TEBLĐĞĐ ( 2001/41) (Yayımlandığı R.G.24.12.2001/24620)

TGK-KĐLO VERME AMAÇLI ENERJĐSĐ KISITLANMIŞ GIDALAR TEBLĐĞĐ ( 2001/41) (Yayımlandığı R.G.24.12.2001/24620) TGK-KĐLO VERME AMAÇLI ENERJĐSĐ KISITLANMIŞ GIDALAR TEBLĐĞĐ ( 2001/41) (Yayımlandığı R.G.24.12.2001/24620) Amaç Madde 1 Bu Tebliğin amacı, kilo verme amacıyla enerjisi kısıtlanmış diyetler için hazırlanan

Detaylı

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

Bebeğinizin Beslenme Sağlığı ve Zeytin Yağı

Bebeğinizin Beslenme Sağlığı ve Zeytin Yağı Bebeğinizin Beslenme Sağlığı ve Zeytin Yağı Bebek beslenmesinde 0-3 yaş arası kritik bir dönemdir. Bu dönemde annelerin her konuda olduğu gibi beslenme konusunda bebekleri için mümkün olan en 1 / 7 iyi

Detaylı

Dr. Hülya ÇAKMAK Gıda Mühendisliği Bölümü ANTİOKSİDANLAR

Dr. Hülya ÇAKMAK Gıda Mühendisliği Bölümü ANTİOKSİDANLAR Dr. Hülya ÇAKMAK Gıda Mühendisliği Bölümü ANTİOKSİDANLAR ANTİOKSİDANLAR Aktif oksijen türevleri (ROS) normal metabolizma sırasında vücudumuzun ürettiği yan ürünlerdir. Ancak bazı dış kaynaklardan da serbest

Detaylı

Sağlıklı besleniyoruz Sağlıkla büyüyoruz. Diyetisyen Serap Orak Tufan

Sağlıklı besleniyoruz Sağlıkla büyüyoruz. Diyetisyen Serap Orak Tufan Sağlıklı besleniyoruz Sağlıkla büyüyoruz Diyetisyen Serap Orak Tufan İstanbul 2015 NEDEN OKULA GİDERİZ? PEKİ NEDEN YEMEK YERİZ? Hastalanmamak için Daha Güçlü olmak için Daha çabuk büyümek için Karnımızı

Detaylı

Geleceğiniz için bu broşürü aç n...

Geleceğiniz için bu broşürü aç n... Z I N D E YA ú A M EV GÜ=(//ù. 6ù=ù1 ùúù1ù= Geleceğiniz için bu broşürü aç n... Geleceğiniz Bugün bir hedef belirlemek, yar ndan emin olmak demektir. Daha fazla gelir elde ettiğiniz, kendinize ait bir

Detaylı

DAHA İYİ ÖZEL FORMÜLASYON. Yumurta Verim Kabuk Kalitesi Yemden Yararlanma Karaciğer Sağlığı Bağırsak Sağlığı Bağışıklık Karlılık

DAHA İYİ ÖZEL FORMÜLASYON. Yumurta Verim Kabuk Kalitesi Yemden Yararlanma Karaciğer Sağlığı Bağırsak Sağlığı Bağışıklık Karlılık ÖZEL FORMÜLASYON DAHA İYİ Yumurta Verim Kabuk Kalitesi Yemden Yararlanma Karaciğer Sağlığı Bağırsak Sağlığı Bağışıklık Karlılık DAHA DÜŞÜK MALİYETLE DAHA SAĞLIKLI SÜRÜLER VE DAHA FAZLA YUMURTA İÇİN AGRALYX

Detaylı

Herbalifeline Max SKU# 0043

Herbalifeline Max SKU# 0043 Herbalifeline Max SKU# 0043 S1: Herbalifeline (SKU #0065) ile yeni Herbalifeline Max (SKU #0043) arasındaki farklar neler? Kapsül başına daha yüksek seviyede EPA ve DHA (Omega-3 yağ asitleri) : FORMÜL

Detaylı

Türkiye Elektrik Piyasası na Genel Bir Bakış

Türkiye Elektrik Piyasası na Genel Bir Bakış Türkiye Elektrik Piyasası na Genel Bir Bakış Gelişmekte olan ülkemizde hızlı nüfus artışı sonucu ortaya çıkan kentleşme ve sanayileşme elektrik enerjisine olan talebin yıllık ortalama 6-9% oranında artması

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Ultra saflıkta Omega 3 ihtiva eden balık yağı İsviçre DSM firmasından tedarik edilmiştir. 698 mg 330 mg 252 mg

Ultra saflıkta Omega 3 ihtiva eden balık yağı İsviçre DSM firmasından tedarik edilmiştir. 698 mg 330 mg 252 mg ALFALİNO 30 YUMUŞAK KAPSÜL EDİS PHARMA İLAÇ FİRMA ÜRÜN BİLGİSİ İÇİNDEKİLER Ultra saflıkta Omega 3 ihtiva eden balık yağı İsviçre DSM firmasından tedarik edilmiştir. Etken Maddeler( 2 Yumuşak kapsülde)

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Cihan Çolak Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey

Detaylı

Kazandıran pla+orma hoş geldiniz

Kazandıran pla+orma hoş geldiniz Kazandıran pla+orma hoş geldiniz Devrim Yaratan bir AucAon Sistemi, adil bir Bonus Planı - Üyeler tarahndan Üyeler için gelişarildi KooperaAfler Koopera-fler, üyelerin iş sahibi olduğu şirketler Dünya

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

TOPTAN T SHİRT Toptan tişört

TOPTAN T SHİRT Toptan tişört TOPTAN T SHİRT Ülkemizde bir çok ilde gelişme gösterdiğinden dolayı ürünleri pazarlayan bir çok firma bulunmakta dir. Burada potansiyel müşterilerinize düşen bu firmalar toptan Baskılı tişört arasında

Detaylı

Kilo tablosu Sadece kaydedin

Kilo tablosu Sadece kaydedin Gewichtstabelle Herzinsuffizienz Türkisch tablosu Sadece kaydedin Hastalar için Tablo İçindekiler 0 Önsöz 0 Önemli iletişim bilgileri 0 Kalp yetmezliği nedir? 0 kontrolü neden gereklidir? 0 Hangi ilaçları

Detaylı

SAĞLIKLI BESLENME. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Sağlıklı Yaşam Merkezi Dyt. Melda KANGALGİL

SAĞLIKLI BESLENME. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Sağlıklı Yaşam Merkezi Dyt. Melda KANGALGİL SAĞLIKLI BESLENME AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Sağlıklı Yaşam Merkezi Dyt. Melda KANGALGİL 1 İNSANLAR NEDEN YEMEK YER 2 3 Sağlığın temeli yeterli ve dengeli (sağlıklı) beslenmedir. İnsan vücudunu bir arabaya benzetebiliriz;

Detaylı

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme seçenekleri. Hedefleme seçeneğiniz. Google Görüntülü Reklam Ağı Nedir? (GDN), reklamlarınızı yerleştirebileceğiniz reklam alanlarına sahip web sitesi ağıdır, ilgi

Detaylı

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL TARİHÇESİ 2003 yılı Temmuz ayında kurulmuş olan, Kaynak Holding bünyesinde

Detaylı

Doğum Yeri 2,2 4,4 2,2 4,4 4,4 2,2 2,2 2,2 28,8 2,2 6,6 17,7 4,4 4,4 2,2

Doğum Yeri 2,2 4,4 2,2 4,4 4,4 2,2 2,2 2,2 28,8 2,2 6,6 17,7 4,4 4,4 2,2 Doğum Yeri Katılımcıların doğum yerlerine bakıldığında üçte birine yakınının (%28,8) İzmir doğumlu olduğu görülmüştür. İzmirlileri, Kars doğumlular (%17,7) ve Kütahya doğumlular (6,6) izlerken diğer katılımcıların

Detaylı

TARSUS TİCARET BORSASI

TARSUS TİCARET BORSASI TARSUS TİCARET BORSASI Ülkemizde yetiştirilen tarımsal ürünlerden, tarımsal üretimin bir kısmı doğrudan tüketilirken, bir kısmı sanayide hammadde olarak işlenerek değişik gıdalara dönüştürülmektedir. Tarımsal

Detaylı

Neden Para Puan Card?

Neden Para Puan Card? Günümüz rekabet ortamında artan rekabet baskısı; ürün ve hizmetlerin giderek birbirine benzemesine, ürün ve hizmet farklılaştırmasının zorlaşmasına,fiyat rekabetine bağlı olarak müşteri sadakatinin azalmasına

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş.

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. Yatırımcı Sunumu Haziran 08 1 SUNUM PLANI Yaşar Grubuna Genel Bakış Et & Et Ürünleri Sektörü AB Uyum Süreci Şirkete Genel Bakış Finansal Göstergeler Satış Prosedürü

Detaylı

bonprix sonunda Türkiye de!

bonprix sonunda Türkiye de! bonprix sonunda Türkiye de! Thomas Carroux İstanbul, 18 Ekim 2011 BONPRIX YE Titel der Präsentation HOS GELDİNİZ bonprix» Hesaplı moda satan uluslararası çok kanallı perakende satış mağazasıdır.» 22 ülkede

Detaylı

YouTube Türkiye Verileri

YouTube Türkiye Verileri YouTube REKLAMLARI YouTube Türkiye Verileri Aralık 2013 verilerine göre; Türkiye de YouTube tekil kullanıcı sayısı 24.9 milyon kişi İzlenen video sayısı 3,5 milyar video İzleyici başına video 142,4 adet

Detaylı

SAĞLIKLI BESLENME. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı. Toplum İçin Bilgilendirme Sunumları 2015

SAĞLIKLI BESLENME. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı. Toplum İçin Bilgilendirme Sunumları 2015 SAĞLIKLI BESLENME Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Toplum İçin Bilgilendirme Sunumları 2015 Bu sunum Arş. Gör. Dr. Zehra Gökkaya Kılıç, Arş. Gör. Dr. Müsenna Arslanyılmaz

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Aysın Reisoğlu Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her

Detaylı