Şehit İlhan Çaylan Anaokulu. Elma Şekerleri Sınıfı. 1.Bülteni

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Şehit İlhan Çaylan Anaokulu. Elma Şekerleri Sınıfı. 1.Bülteni"

Transkript

1 Şehit İlhan Çaylan Anaokulu Elma Şekerleri Sınıfı 1.Bülteni

2 OKULUMUZ GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATLERİMİZ Sabah Grubu : Kulüp Çalışmaları : Öğle Grubu : KADROMUZ Sedef AYAZ OMRAK - Okul Müdür V. Seyhan KARATEKE - Okul Öncesi Öğretmeni Gülten ÇİFÇİ - Okul Öncesi Öğretmeni Gülşah ERÖKSÜZ - Okul Öncesi Öğretmeni Elif Cansu ÇİFTOĞLU - Okul Öncesi Öğretmeni Bükre BETEROĞLU - Okul Öncesi Öğretmeni İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ Telefon: Fax: Adres: Bahçelievler mah sok. No : 18 Sungurlu ÇORUM Saniye KESKİN - Hizmetli Memur Hüsnü DERİCİOĞLU - Hizmetli İsmail EYVAZOĞLU - Hizmetli Şengül ERÖKSÜZ - Aşçı Burçin CONGAOĞLU - Yardımcı Personel Cansu AZTEKİN - Yardımcı Personel HESAP NUMARALARIMIZ TÜM ÖĞRENCİLER İÇİN OKUL AİDATI:80 TL ZİRAAT Bankası Sungurlu Şubesi Şehit İlhan Çaylan Anaokulu Aidat Hesabı Hesap Numarası: Iban No:TR KULÜP ÇALIŞMALARINA KATILACAK ÖĞRENCİLER İÇİN KULÜP ÜCRETİ:160 TL ZİRAAT Bankası Sungurlu Şubesi Şehit İlhan Çaylan Anaokulu Çocuk Kulübü Hesabı Hesap Numarası: IBAN NO:TR NOT: Kulüp etkinliklerine katılacak öğrenciler aidat ve kulüp ücretlerini farklı hesaplara yatırılacaktır.

3 Değerli Velilerimiz, Eğitim - Öğretim yılını öğrencilerimiz ve sizler ile paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Yıl içerisinde 4 defa çıkarmayı planladığımız bültenimizin ilki sizlerle. Keyifle incelemenizi diliyoruz. Okulumuzda yaptığımız çalışmaları, beslenme listelerini güncel olarak web sitemizden de takip edebilirsiniz. ELMA ŞEKERLERİNE KİTAP ÖNERİSİ Başarı dolu bir yıl geçirmek dileğiyle Sedef AYAZ OMRAK Okul Müdür V. Sayın Veli, Büyük umut ve sevinçle çocuğunuzu okula göndermiş bulunuyorsunuz. Eğitim öğretim ve her türlü çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerinizi zamanında ve AÇIKÇA belirtmeniz hataları düzeltmek için yararlı olacaktır. Çocuğunuza verdiğiniz değer onun, ileride daha iyi ve başarılı bir insan olmasını sağlayacaktır. Çocuğunuzun geleceğini şekillendirecektir. Çocuğunuzun eğitimini evde de destekleyiniz. Bu, çocuğun okula uyum sağlamasını ve kendine güven kazanmasını kolaylaştıracaktır. Sonuç olarak daha sağlıklı, mutlu ve başarılı insan yetiştirmeniz, karşılıklı işbirliğimizle ve üzerimize düşen görevleri yerine getirmekle mümkün olacaktır. Daha başarılı bir eğitim için sevgiler ve saygılar Seyhan KARATEKE Okul Öncesi Öğretmeni Kırçiçeği Yayınları İngiliz çizer ve yazar David McKee'nin yarattığı rengârenk fil Elmer, dünyada 2-7 yaş arasındaki çocukların en sevdikleri öykü kişilerinden biri. Elmer dizisi, yirmiden fazla dilde yayımlanıyor ve ilk kitabının çıktığı 1989'dan beri başarısını arttırarak sürdürüyor. Elmer kitapları, çocuklara hoşgörü, barış, dayanışma, iletişim, kuşaklar arası sevgi temalarını, metin ve resimlerin ortaklaşa diliyle çok etkili bir biçimde anlatıyorlar.

4 OKULUMUZDA BİR GÜN Okula geliş, selamlaşma Ayakkabıları ve kıyafetleri değiştirerek sınıfa girme Günün başkanını ve yapacağı işleri, günlük olayları konuşma Kahvaltı kurallarını konuşma. Temizlik. Kahvaltı. Diş fırçalama ve kahvaltı sonrası temizlik. Öğrenme merkezlerinin düzenlenmesi ve çocukların merkezlere yönlendirilmesi (Blok,Fen,Dramatik Oyun,Sanat,Müzik ve Kitap Merkezleri). Etkinlik malzemelerini yerlerine yerleştirme. TÜRKÇE DİL ETKİNLİKLERİ - Sohbet zamanı ile başlangıç (Hava durumu,mevsimler,haftanın günleri,gün vakitleri) -Hikaye ve hikaye sonrası(yaratıcı drama,hikaye tamamlama,görsel okuma ile hikayeyi tekrarlama,hikayeyi resimlerle yapma) Günlük plan doğrultusunda kesme,yapıştırma,yoğurma,şekil verme,boyama gibi faaliyetlerle SANAT ETKİNLİKLERİ... OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI, OYUN VE HAREKET, DRAMA, MÜZİK, FEN VE DOĞA ve MATEMATİK ETKİNLİKLERİ Yemek kurallarını konuşma.temizlik ve yemeğe gidiş.çocukların gelişimlerine uygun olarak hazırlanmış yemek,yemek sonrası temzilik ve dinlenme. Çocuklarla birlikte günü değerlendirme. Yarın neler yapacağız?konusunda konuşma. Aile katılım çalışmaları ile ilgili hem aileleri hem çocukları bilgilendirme.

5 KULÜP ÇALIŞMALARIMIZ Çocuklarımızın kendini yaratıcı olarak ifade etme ve özgüven gelişimini destekleyeci DRAMA çalışmaları Ritim duygularımızı ve bedensel koordinasyonumuzu geliştirdiğimiz SPOR-DANS-JİMNASTİK çalışmaları El-göz koordinasyonumuzu kullanarak hayal dünyamızdakileri ürün oluşturarak ortaya çıkaran SANAT ETKİNLİKLERİ İkindi kahvaltısı kurallarını konuşma, temizlik, ikindi kahvaltısı, kahvaltı sonrası temizlik. Minik bilim insanlarımız gelecek için için yaptığı DENEY çalışmaları. Okul oyun bahçesinde DOĞA GÖZLEMleme çalışmaları Renkli kartlarla ve eğlenceli videolarla görsel destek sağlanarak İNGİLİZCE çalışmaları Çocuklarımızın bilişsel gelişim alanlarını desteklemek için yapılan OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK çalışmaları Çocuklarla birlikte kulüp çalışmalarını değerlendirme ve bir sonraki günü planlama Eve Dönüş

6 HER GÜNE BİR SORUMLULUĞUM VAR Pazartesi ve Çarşamba:Kuruyemiş günü Her Pazartesi ve Çarşamba günü yaş gruplarımıza uygun aynı zamanda sağlıklı besin değeri yüksek kuruyemişleri okulumuza getirip, arkadaşlarımızla yeni paylaşımlarda bulunacağız. Salı günü Pazartesi akşamından Salı günü okula getireceğim için görünmeyen bez bir torbanın içine ilginç bir eşya koyacağım. Önce bu eşyayı arkadaşlarımı meraklandırarak ne olduğuna dair tahminlerde bulunmalarını isteyeceğim. Daha sonra da sizin bana anlattığınız gibi eşyayı onlara tanıtıp bilgiler vereceğim. Öğretmenimden sizlere ipucu:kum saati, cep saati, müzik aleti, dürbün gibi. Perşembe: Oyuncak günü Hangimiz kendimizi daha güvende ve mutlu hissetmeyiz, yanımızda en sevdiğimiz oyuncağımız. Her Perşembe günü yaş gruplarımıza uygun, eğitici aynı zamanda eğlenceli oyuncaklarımızı okulumuza getirip arkadaşlarımızla yeni paylaşımlarda bulunup, akşam oyuncaklarımızı eve geri getireceğiz. Cuma: Sorumluluk günü Bu gün tüm hafta öğrendiklerimi pekiştirmek için bana verilen bu ödevi ailemin de desteği ile hafta sonu tamamlayıp Pazartesi günü zarf dosyanın içinde öğretmenime teslim edeceğim.

7 SEVİMLİ SORULARA AFACAN CEVAPLAR Soru: Yolda giderken bir tüy gördün, sence bu tüy kime aittir? Başından hangi maceralar geçmiştir? Melda: Bence yolda gördüğüm tüy bir kuşa aittir. Bir gün arkadaşları ile uçarken birbirleriyle çarpışıp yere düşmüştür, bu yüzden tüyleri dökülmüştür. Kaan: Ördeğin tüyü olabilir. Bir gün ördek gezerken rüzgar esmiştir, sonra ördeğin tüyleri dökülmüştür. Kel ördek tüyleri olmadığı için bir daha hiç uçamamıştır. Yağmur: Bence bu tüy bir tavuğa aittir. Tavuk hızlı koşarken tüyleri yola dökülmüş sonra tavuğun tüyleri döküldüğü için kendisini çok komik hissetmiştir. Ahsen Meva: Bence bu tüy uzaydan gelen bir kaplumbağanındır. Kaplumbağa basketbol oynarken tüyleri dökülmüş olabilir. Cemil: Bence kuş tüyü olabilir. Çünkü ben dedemin köyünde bir sürü benekli kuş tüyü gördüm, onlar uçarken tüyleri dökülüyordu. Sonra onlar uzak yerlere gittiler. Tüyleri de köyde kalmıştı. Beren: Bu tüyler bir ördeğindi, uçarak gelmişlerdi ama yağmur makasla ördeğin tüylerini kopardı ve tüyleri de yola döküldü. Sonra ördekler gag gag diye öterek gittiler. Selen: Bence o bir kuş tüyüdür. Gökyüzünde sallanırken tüyleri dökülmüştür. Daha sonra kuş tüylerini bulup yapıştırıcıyla yapıştırmıştır. Furkan: Bu tüyler koyunun tüyleri olabilir. Koyun hayvanlara çarpmıştır ve tüyleri dökülmüştür. Sonra da koyun çok üzülmüştür. Alp Giray: Bu bir kuş tüyü olabilir. Bence bu kuş güzel uçmadığı için bir ağaca çarpıp tüylerini dökmüş olabilir. Bilge Kaan: Bu bir kuş tüyüdür. Bence tüylerini kötü bir insan olan hırsız koparmış olabilir. Yağız: Bence o bir kuş tüyüdür. Kuşun adı Limon dur. Limon tüylerini kaşıdığı için dökülmüş olabilir. Sonrada limon yeşil kabına gidip hem yemeğini yemiş hem de sarı su kabından suyunu içmiştir. Sonrada dinlenmeye geçmiştir. Ömer Talha: Bu bir kuş tüyü olabilir. Bence bu kuş çok hızlı uçtuğu için biriside aşağıdan tüyünü tutup çekmiştir. Bu yüzden kuşun tüyü kopmuş olabilir. Ömer Arslan: Bence ördeğin tüyü olabilir.çok hızlı uçtuğu için dökülmüş olabilir. Abdul Hamid: Bence bir kuşun tüyü olabilir.bu kuş çok pır pır etmiştir.bu yüzden tüyleri dökülmüştür. Batuhan: Bence bu tüy benim olabilir. Ağaca çıkarken ağacın arasından dökülmüş olabilir.

8 ŞARKILAR ELLERİM TOMBİK TOMBİK Ellerim tombik tombik Kirlenince çok komik Kirli yüzler sevilmez Güzelliği görülmez Saçlarım bakım ister Hele dişler hele dişler Kirlenmesin kulaklar Uzamasın tırnaklar Çok koşup da terleme Soğuk sulardan içme Sonra hasta olursun Gidip de doktoru bulursun Doktor gelir yanına İğne yapar popona Ay ay diye bağırma Koşup da anneni çağırma CUMHURİYET Cumhuriyet hürriyet demek, Cumhuriyet özgürce yaşamak, Uygarlığa, çağdaşlığa Durmadan yılmadan koşmak demek Cumhuriyet mutluluk demek, Cumhuriyet kol kola yürümek Uygarlığa, çağdaşlığa Durmadan yılmadan koşmak demek ÖĞRETMENİM Öğretmenim canım benim canım benim Seni ben pek çok pek çok severim Sen bir ana sen bir baba Her şey oldun artık bana Oku öğret ve nihayet yurda yararlı insan et ERKEN YATARIM Erken yatar,erken kalkarım Bir yumurtayı sütle çırparım Kızarmış ekmek, biraz da peynir Aman efendim ne güzel yenir Erken yatınca, erken kalkınca Çantaya kitap, kalem koyunca İster yaz olsun, ister karakış Haydi okula tıpış da tıpış ATATÜRK ÖLMEDİ Atatürk ölmedi yüreğimde yaşıyor Uygarlık savaşında bayrağı o taşıyor Her gücü o aşıyor Türklüğe güç veren devrimler senin Yurduma çizdiğin aydın yol senin Gençlik senin sen gençliğinsin Ölmedin ölemezsin,ölmedin ölemezsin OKUL YOLU Okul yolu düz gider Çocukla bayram eder Öğretmenler olmasa Emekler boşa gider Okul yolu taş olur Çalışanlar baş olur Tembel tembel gezme hiç İki gözün yaş olur

9 ŞARKILAR ÖĞRETMENİM Öğretmenim canım benim, canım benim Seni ben pek çok, pek çok severim. Sen bir ana, sen bir baba Her şey oldun artık bana Okut, öğret ve nihayet Yurda yarar bir insan et. HAYDİ SAYALIM Haydi diye sayalım 4ü 5i 6yı unutmayalım 7 8 9u cebime kattım 10 deyince annemizi arayalım Haydi diye sayalım 4ü 5i 6yı unutmayalım 7 8 9u cebime kattım 10 deyince babamızı arayalım Haydi diye sayalım 4ü 5i 6yı unutmayalım 7 8 9u cebime kattım 10 deyince kardeşimizi alkışlayalım Haydi diye sayalım 4ü 5i 6yı unutmayalım 7 8 9u cebime kattım 10 deyince kendimizi alkışlayalım AMBARA VURDUM Ambara vurdum bir tekme bir tekme Ambarın kapısı açıldı açıldı İnci boncuk saçıldı saçıldı Limonu da şöyle keserler keserler Suyunu da böyle sıkarlar sıkarlar Çamaşırı da böyle yıkarlar yıkarlar PATATES ADAM Kollarını kaldırmış öylece kalmış Kulaklarını tutmuş öylece kalmış Kaşlarını çatmış öylece kalmış Burnunu tutmuş öylece kalmış Omuzlarını çekmiş öylece kalmış Parmaklarını şıklatmış öylece kalmış Sar makarayı yapmış öylece kalmış Ellerini saklamış öylece kalmış Kollarını bağlamış öylece kalmış. BAŞIMDA NELER VAR Burun, ağız, kulaklar, Alın, çene, yanaklar, Kirpikler,kaşlar, Unutmadım sizi saçlar Hepsini tam saydım ben Arayın siz hep birden Var mı eksik bir bakalım Onları da siz katın

10 TEKERLEMELER ŞİİRLER O PİTİ PİTİ O piti piti karamela sepeti Terazi lastik jimnastik Biz size geldik bitlendik Hamama gittik temizlendik Tike tike tik Saat 9 u 5 geçe Atam Dolmabahçe de Gözlerini kapamış Bütün dünya ağlamış Doktor doktor kalksana Lambaları yaksana Ata elden gidiyor Çaresine baksana Uzun uzun kavaklar Dökülüyor yapraklar Ben Atam a doymadım Doysun kara topraklar Bacakları uzun ince Göçüp gider güz gelince (LEYLEK) BİLMECELER Ay varken uçar, Gün varken kaçar (YARASA) Sarıdır ayva gibi Suludur elma gibi (LİMON) İki bacaklı,keskin bıçaklı (MAKAS) Can kurtaran halkası, Susamdandır markası, Kimseye karşı yoktur Gösterişi,cakası (SİMİT) Dışı var,içi yok Dayak yer suçu yok (TOP) Ağzı vardır konuşmaz, Yatağı vardır fakat hiç uyumaz (AKARSU) Çapraz kollu hokkabaz, Yel esmedi oynamaz (YEL DEĞİRMENİ) Mavi atlas üstünde altın tas (GÜNEŞ) Uzaktan baktım bir kara taş, Yanına gittim dört ayak bir baş (KAPLUMBAĞA) Açarsam dünya olur Yakarsam kül olur (HARİTA)

11 PARMAK OYUNLARI ÜÇ KÜÇÜK ÖRDEK Üç küçük ördek Badi badi yürüyerek Bir caddeye çıkmışlar Sağa sola bakmışlar Küçük ördek karşıya geçmiş Diğerlerine seslenmiş Vak vak vak vik vik vik İki küçük ördek Badi badi yürüyerek Bir caddeye çıkmışlar Sağa sola bakmışlar Küçük ördek karşıya geçmiş Diğerlerine seslenmiş Vak vak vak vik vik vik Bir küçük ördek Badi badi yürüyerek Bir caddeye çıkmışlar Sağa sola bakmışlar Küçük ördek karşıya geçmiş Diğerlerine seslenmiş Vak vak vak vik vik vik CEVİZ ADAM Ceviz adam şip şap şup Burnu uzun lü lü lü Saçları rüzgar vu vu vu Kaşları keman gıy gıy gıy Karnı davul güm güm güm Bize güler hah hah hah Ceviz adam gitti vah vah vah GÖKYÜZÜ ANA Ben gökyüzü anayım (Gökyüzü gösterilir) Sizi çocuklarımla tanıştırayım (El parmakları oynatılır) Önce hangisinden başlayayım (Soru sorma hareketi yapılır) Haydi yağmuru çağırayım (Sağ baş parmak ileri geri hareket ettirilir) Yağmur başladı şıp şıp şıp (Parmaklarla yağmur hareketi yapılır) Rüzgar esiyor vuu vuu (Ses verilerek kollar yana açılır,beden sağa sola sallanır) Damlaları uçuruyor İşte kar da yağıyor (Eller yukarıdan aşağı doğru sallanır) Çocuklar biraz üşüyor (Üşüme hareketi yapılır) Güneş kızım gelince (Sevinçle eller daire gibi yapılır) Karlar gider sessizce (El sallanır) KÜÇÜK ELİFÇİK Bir güneş ışığı gibi bir kız dünyaya geldi Annesi onun adını küçük elifçik koydu Inga mınga Elifçik ağzı,burnu küçükçük Aradan yıllar geçti,elifçik okula başladı Kalem,defter,kitap alındı Aradan yıllar geçti Elifçik genç kız oldu hıh hıh Aradan yıllar geçti Elifçik anne oldu,e bebeğim eeeeee Aradan yıllar geçti,elifçik nine oldu Ah bacaklar,ah bacaklarım

12 Çarkımızı çevirerek kavramları öğreniyoruz.

13 Biraz da eğlenelim dedik Toprağı hissetmek ve şekil vermek harika Canım ailem lütfen zaman zaman beni doğayla buluştur.

14 Spor yapmaya hazırız Veee eğlenerek öğrenme vaktimiz geldi.

15 Aile katılımımıza katılıp eğlenceli vakit geçirmemize yardımcı olan Nihal Hanıma nefis kurabiyeler için sonsuz teşekkürler Kurabiyelerimizi yemek için hazırlıyoruz. Kurabiyelerimiz annelerimize gitmek için hazırlar.

16 ŞEHİT İLHAN ÇAYLAN ANAOKULU

ŞEHİT İLHAN ÇAYLAN ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI 3.BÜLTENİ

ŞEHİT İLHAN ÇAYLAN ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI 3.BÜLTENİ ŞEHİT İLHAN ÇAYLAN ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI 3.BÜLTENİ 2015-2016 OKULUMUZ GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATLERİMİZ Sabah Grubu : 08.00-13.00 Kulüp Çalışmaları : 13.00-16.20 Öğle Grubu :11.20-16.20 İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Detaylı

3 YAŞ BİRİMİ EKİM BÜLTENİ

3 YAŞ BİRİMİ EKİM BÜLTENİ 3 YAŞ BİRİMİ EKİM BÜLTENİ 3 YAŞ BİRİMİ EKİM AYI ŞARKILARIMIZ OKULUMU SEVERİM Biz anasınıfı çocuklarıyız, Hem çalışırız,hem oynarız. Çok severiz biz okulu, Yaşasın yaşasın anaokulu. BAY MİKROP Bay mikrop

Detaylı

ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU ÇİÇEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ

ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU ÇİÇEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU ÇİÇEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ BELİRLİ GÜNLER VE HAFTALAR İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası Yerli Malı Haftası Yeni yıl (31 Aralık-1 Ocak) GÜNE BAŞLAMA ETKİNLİKLERİ Oyun

Detaylı

Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Kreş ve Gündüz Bakımevi

Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Kreş ve Gündüz Bakımevi Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Kreş ve Gündüz Bakımevi YILDIZLAR GRUBU KASIM 2018 EĞİTİM BÜLTENİ ATAM İstiklal güneş gibi Hür alında parıldar Alnımda ateş gibi Fatihlerden bir kan var Atam sen rahat

Detaylı

ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU UĞUR BÖCEKLERİ SINIFI KASIM AYI BÜLTENİ

ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU UĞUR BÖCEKLERİ SINIFI KASIM AYI BÜLTENİ ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU UĞUR BÖCEKLERİ SINIFI KASIM AYI BÜLTENİ BELİRLİ GÜNLER VE HAFTALAR Kızılay Haftası (29 Ekim 4 Kasım) Atatürk Haftası (10-16 Kasım) Öğretmenler Günü (24 Kasım) SERBEST ZAMAN

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILARI

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILARI ÖĞRETMENİM CANIM BENİM Öğretmenim canım benim, canım benim. Seni ben çok, pek çok severim Sen bir ana, sen bir baba Her şey oldun artık bana Okut, öğret ve nihayet, Yurda yarar bir insan et. ÖZEL İSTANBUL

Detaylı

ŞEHİT İLHAN ÇAYLAN ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI 2.BÜLTENİ

ŞEHİT İLHAN ÇAYLAN ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI 2.BÜLTENİ ŞEHİT İLHAN ÇAYLAN ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI 2.BÜLTENİ 2015-2016 OKULUMUZ GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATLERİMİZ Sabah Grubu : 08.00-13.00 Kulüp Çalışmaları : 13.00-16.20 Öğle Grubu :11.20-16.20 İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Detaylı

Ö.Ç BİLFEN OKULLARI GÜNLÜK EĞİTİM PROĞRAMI 6YAŞ 20.EKİM.PAZARTESİ-25.EKİM.CUMA

Ö.Ç BİLFEN OKULLARI GÜNLÜK EĞİTİM PROĞRAMI 6YAŞ 20.EKİM.PAZARTESİ-25.EKİM.CUMA 20.10.2014 PAZARTESİ Ö.Ç BİLFEN OKULLARI GÜNLÜK EĞİTİM PROĞRAMI 6YAŞ 20.EKİM.PAZARTESİ-25.EKİM.CUMA Türkçe Dil Etkinliği: Sağlıklı olmak için neler yapıyoruz? Nasıl sağlıklı olabiliriz? Soruları sorularak

Detaylı

Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi 2018 ARALIK AYI EĞİTİM BÜLTENİ

Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi 2018 ARALIK AYI EĞİTİM BÜLTENİ Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi 2018 ARALIK AYI EĞİTİM BÜLTENİ YERLİ MALI Yerli malı yiyelim, yerli malı loy loy. Yerli malı giyelim, haydi arkadaş. Yerli malı alalım, yerli malı loy

Detaylı

4 YAŞ EKİM AYI TEMASI

4 YAŞ EKİM AYI TEMASI 4 YAŞ EKİM AYI TEMASI Mevsimlerden sonbaharı öğreniyoruz. Sonbahar mevsiminde havadaki değişiklikler nelerdir? Çiftlikte hangi hayvanlar yaşar? Çiftlik hayvanlarının bize faydaları nelerdir? Sebze ve meyvelerin

Detaylı

ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU ÇİÇEKLER SINIFI. Nİsan AYI BÜLTENİ. Sevgİ Kİlİmlerİmİz

ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU ÇİÇEKLER SINIFI. Nİsan AYI BÜLTENİ. Sevgİ Kİlİmlerİmİz ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU ÇİÇEKLER SINIFI Nİsan AYI BÜLTENİ Sevgİ Kİlİmlerİmİz BELİRLİ GÜNLER VE HAFTALAR Dünya Kitap Günü (23 Nisan gününü içine alan hafta) Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı (23 Nisan)

Detaylı

Şehit İlhan Çaylan Anaokulu. Şirinler Sınıfı. 1.Bülteni

Şehit İlhan Çaylan Anaokulu. Şirinler Sınıfı. 1.Bülteni , Şehit İlhan Çaylan Anaokulu Şirinler Sınıfı 1.Bülteni 2015-2016 OKULUMUZ GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATLERİMİZ Sabah Grubu : 08.00-13.00 Kulüp Çalışmaları : 13.00-16.20 Öğle Grubu :11.20-16.20 KADROMUZ Sedef AYAZ

Detaylı

DENİZ KABUĞU ANAOKULU ŞUBAT AYI PROGRAMI

DENİZ KABUĞU ANAOKULU ŞUBAT AYI PROGRAMI DENİZ KABUĞU ANAOKULU ŞUBAT AYI PROGRAMI AYIN DEĞERİ:SABIR KONU ANALİZİ *BESİNLER VE SAĞLIĞIMIZ *İLETİŞİM HABERLEŞME *KULLANDIĞIMIZ ARAÇ -GEREÇLER TÜRKÇE DİL ETKİNLİKLERİ A)Hikaye Öncesi Etkinlikleri *ŞİİR

Detaylı

01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ. PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir.

01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ. PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir. MAYIS 2017 BÜLTENİ 01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir. SALI Çiftçi çukurda oyunu oynuyoruz. Çamurlara

Detaylı

ANASINIFI EYLÜL AYI BÜLTENİ

ANASINIFI EYLÜL AYI BÜLTENİ ANASINIFI EYLÜL AYI BÜLTENİ OMÜ VAKFI KOLEJİ OKUL KURALLARIMIZ: Anasınıfımızda eğitim-öğretim sabah saat 8:50 da başlamakta, akşam 16:50 da sona ermektedir.ancak çocuklarımızı okula daha erken getirmek

Detaylı

4 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümdeki değişiklikler nelerdir?

4 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümdeki değişiklikler nelerdir? 4 YAŞ AYIN TEMASI Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümdeki değişiklikler nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? İskelet sistemi nedir? Ne işe yarar? Aile ve aileyi

Detaylı

YAPACAĞIMIZ SANAT ETKİNLİKLERİ

YAPACAĞIMIZ SANAT ETKİNLİKLERİ KONULAR VE FAALİYETLER ATATÜRK VE ATATÜRKÇÜLÜK Bu ünitede ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ün hangi şehirde doğduğunu, evini, annesinin ve babasının adlarını, soyadının neden olmadığını, ilk adının Mustafa

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:24.10.2016-28.10.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ÖZEL ATACAN ANAOKULU KASIM 2017 KÜÇÜK GRUP SINIF BÜLTENİ

ÖZEL ATACAN ANAOKULU KASIM 2017 KÜÇÜK GRUP SINIF BÜLTENİ ÖZEL ATACAN ANAOKULU KASIM 2017 KÜÇÜK GRUP SINIF BÜLTENİ KASIM AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Kalem tutmayı öğrenerek akademik çalışmalarımıza başladık. Benim Haftam etkinliğimize devam ettik. Parmak Oyunları;

Detaylı

3 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir?

3 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir? 3 YAŞ AYIN TEMASI Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? İskelet sistemi nedir? Ne işe yarar? Aile ve aileyi

Detaylı

Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge 2-6 Yaş Kreş ve Gündüz Bakımevi

Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge 2-6 Yaş Kreş ve Gündüz Bakımevi Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge 2-6 Yaş Kreş ve Gündüz Bakımevi GÜNEŞ GRUBU 2016 ARALIK EĞİTİM BÜLTEN ELLERİM TOMBİK TOMBİK Ellerim tombik tombik Kirlenirse çok komik Kirli eller sevilmez, Güzelliği

Detaylı

**********************************************

********************************************** AHMET ŞİMŞEK KOLEJİ 4-5 YAŞ ANA SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ ********************************************** ********************************************************************************** ÖZEL AHMET ŞİMŞEK

Detaylı

ÖZEL NİLÜFER ÇOCUK EVİ

ÖZEL NİLÜFER ÇOCUK EVİ ÖZEL NİLÜFER ÇOCUK EVİ KUZUCUKLAR SINIFI OCAK AYI BÜLTENİ ŞEYMA ŞENGÜL BEYZA KAYAN TEKERLEME Portakalı soydum Başucuma koydum Ben bir yalan uydurdum Duma duma dummm Kırmızı mum Dedemin sakalı upuzun Zuma

Detaylı

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4 YAŞ GRUPLARI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4 YAŞ GRUPLARI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4 YAŞ GRUPLARI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ BU AY NELER ÖĞRENECEĞİZ? Duygularımızın farkında olmak ve ifade etmek çevremizdekilerle ilişkilerimizi etkiler ana fikrinden yola çıkarak;

Detaylı

5 YAŞ VE HAZIRLIK SINIFI EKİM BÜLTENİ

5 YAŞ VE HAZIRLIK SINIFI EKİM BÜLTENİ 5 YAŞ VE HAZIRLIK SINIFI EKİM BÜLTENİ HAZIRLIK SINIFI EKİM AYI ŞARKILARIMIZ OKULUMA BAŞLADIM BİR DÜNYA BIRAKIN SONBAHARIN SESLERİ SEVİMLİDİR HAYVANLAR HOŞ GELİŞLER OLA Her gün erken kalkarım Önce yüzümü

Detaylı

ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU PAPATYALAR SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ

ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU PAPATYALAR SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU PAPATYALAR SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ BELİRLİ GÜNLER VE HAFTALAR İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası(10 Aralık) Yeni Yıl (31 Aralık-1 Ocak) Yerli malı Haftası SERBEST ZAMAN ETKİNLİKLERİ

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri serbest zaman etkinliklerine yer verildi. Öğrenme merkezlerinde eğitici oyuncak, evcilik, blok, müzik, sanat, kitap,

Detaylı

05/09/2015 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN

05/09/2015 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN 05/09/2015 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN BU HAFTA NELER ÖĞRENDİK *Dünya Çocuk Gününü kutladık,dünyamızda bizden başka çocuklarda olduğu ve bütün çocukların birbirinden farklı ve özel

Detaylı

5 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, fiziksel özelliklerim nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar?

5 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, fiziksel özelliklerim nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? 5 YAŞ AYIN TEMASI Cinsiyetim, adım, fiziksel özelliklerim nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? İskelet sistemi nedir? Ne işe yarar? Aile nedir? Aileyi oluşturan bireylerin

Detaylı

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR Kızılay Haftası (29 Ekim-4 Kasım) Atatürk Haftası (10-16 Kasım) Öğretmenler Günü (24 Kasım) DEĞERLER EĞİTİMİ Deneme Sevgi Saygı Kardeşlik Paylaşmak

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTEN

ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTEN ÖZEL ASÇAY ANAOKULU ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTEN 24.10.2016 28.10.2016 BU HAFTA NELER ÖĞRENDİK Ø 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tören yapıldı. Ø Cumhuriyet in nasıl kurulduğu hakkında

Detaylı

ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU MENEKŞELER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ

ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU MENEKŞELER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU MENEKŞELER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ BELİRLİ GÜNLER VE HAFTALAR İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası (10 Aralık ) Yerli Malı Haftası (12-19 Aralık) Yeni Yıl (31 Aralık-1 Ocak)

Detaylı

TIRTIL DAİRE BEDENİM. Görmek için gözlerim,(gözler gösterilir.) İşitmek için kulaklarım var, (kulaklar gösterilir.)

TIRTIL DAİRE BEDENİM. Görmek için gözlerim,(gözler gösterilir.) İşitmek için kulaklarım var, (kulaklar gösterilir.) Çocukların güne, gün içerisindeki etkinliklere hazırlamalarını sağlamak için serbest zaman etkinliklerine yer verildi. Serbest zaman etkinlikleri çocuğun yaratıcılığını geliştirme, kendisini ifade etmesini

Detaylı

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 20 EKİM 2014-24 EKİM 2014

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 20 EKİM 2014-24 EKİM 2014 Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 20 EKİM 2014-24 EKİM 2014 20 EKİM 2014 PAZARTESİ SERBEST ZAMAN ETKİNLİĞİ: Çocuklarla selamlaşıldı. Öğretmen rehberliğinde çocukların tercihine göre

Detaylı

3 YAŞ EKİM AYI TEMASI

3 YAŞ EKİM AYI TEMASI 3 YAŞ EKİM AYI TEMASI Mevsimlerden sonbaharı öğreniyoruz. Çiftlikte yaşayan hayvanları öğreniyoruz. Sebze ve meyvelerin bize faydalarını öğreniyoruz. Cumhuriyet nedir? Öğreniyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı

Detaylı

MART AYINDA ÖĞRENDİĞİM DİL GELİŞİM ÇALIŞMALARI

MART AYINDA ÖĞRENDİĞİM DİL GELİŞİM ÇALIŞMALARI 1 MART AYINDA ÖĞRENDİĞİM DİL GELİŞİM ÇALIŞMALARI ŞARKILAR ÇANAKKALE MARŞI Çanakkale İçinde Aynalı Çarsı, Ana Ben Gidiyom Düşmana Karsı. Of Gençliğim Eyvah. Çanakkale içinde vurdular beni. Ölmeden mezara

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ : 2014 2015 Μάθημα : Τουρκικά Επίπεδο : Ε1 Διάρκεια : 2 ώρες

Detaylı

Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi YILDIZLAR GRUBU ARALIK

Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi YILDIZLAR GRUBU ARALIK Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi YILDIZLAR GRUBU ARALIK YENİ YIL Bizlere kutlu olsun. Sizlere kutlu olsun. Eski yıl sona erdi, Yepyeni bir yıl geldi. Bu yıl olsun mutlu bir yıl, Bu yıl

Detaylı

MEVSİM İLKBAHAR SAĞLIKLI YAŞAM. İlkbahar mevsiminin özelliklerini öğreniyoruz.

MEVSİM İLKBAHAR SAĞLIKLI YAŞAM. İlkbahar mevsiminin özelliklerini öğreniyoruz. MEVSİM İLKBAHAR İlkbahar mevsiminin özelliklerini öğreniyoruz. İlkbahar mevsiminde meydana gelen değişiklikleri öğreniyoruz. İlkbahar mevsiminde hayvanların yaşayışlarında meydana gelen değişiklikleri

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde ilk bir haftalık süreçte;

Detaylı

T.C. M.E.B ÖZEL MANİSA İNCİ TANEM ANAOKULU DENİZ İNCİLERİ SINIFI

T.C. M.E.B ÖZEL MANİSA İNCİ TANEM ANAOKULU DENİZ İNCİLERİ SINIFI BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR 4-10 Nisan: Polis Haftası 7-13 Nisan: Dünya Sağlık Günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan'ı içine alan hafta: Dünya Kitap Günü T.C. M.E.B ÖZEL MANİSA İNCİ TANEM

Detaylı

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 13 NİSAN PAZARTESİ Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 13-17 NİSAN 2015 SERBEST ZAMAN ETKİNLİĞİ: Çocuklarla selamlaşıldı ve istedikleri ilgi köşelerinde evden getirdikleri oyuncaklarla

Detaylı

OCAK AYINDA NELER YAPTIK?

OCAK AYINDA NELER YAPTIK? OYUN ETKİNLİĞİ Okula gelişlerde, etkinlik aralarında ve eve dönmeden önce serbest zaman etkinliklerine yer verildi.. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik merkezi,

Detaylı

ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI KASIM AYI BÜLTENİ

ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI KASIM AYI BÜLTENİ ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI KASIM AYI BÜLTENİ BELİRLİ GÜNLER VE HAFTALAR Kızılay Haftası (29 Ekim 4 Kasım) Atatürk Haftası (10-16 Kasım) Öğretmenler Günü (24 Kasım) SERBEST ZAMAN ETKİNLİKLERİ

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL OKULLARI ÇEKMEKÖY ANAOKULU TAVŞANLAR SINIFI MAYIS AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL OKULLARI ÇEKMEKÖY ANAOKULU TAVŞANLAR SINIFI MAYIS AYI KAVRAM VE ŞARKILAR ANNEM ANNEM Annem annem canım annem, Gönlüm senle kalbim senle Canım annem gülüm annem Dünyam sensin benim bir tanem.. Biliyorum elbet bir gün gelecek Bir başka bebekte bana annem diyecek Bende hep iyi

Detaylı

DÜNYA ÇOCUKLARI EL ELE EKİM OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

DÜNYA ÇOCUKLARI EL ELE EKİM OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR EKİM 2017 BÜLTENİ 02-06 EKİM OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ PAZARTESİ Hızlı ve yavaş koşalım. Eğlenceli tavşan parmak oyunumuz. Müziğin eğlenceli ritmi Çemberin içinde zıplıyoruz.

Detaylı

5 YAŞ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ

5 YAŞ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ 5 YAŞ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ FEN VE DOĞA ETKİNLİĞİ DRAMA Araştırma ve problem çözme becerilerini Arkadaş ilişkilerini geliştirmek,akıcı geliştirmek konuşmalarını kendine güvenmelerini - Öğrenmeyi

Detaylı

EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ

EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ KONULARIMIZ: SORGULAMA MADDELERİMİZ: 1. Yaz Mevsimi *yaz mevsiminde doğada olan değişiklikler *yaz mevsiminde yediklerimize nasıl dikkat

Detaylı

Ö.Ç BİLFEN ANAOKU 6 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 08.12.2014 PAZARTESİ-12.12.2014 CUMA

Ö.Ç BİLFEN ANAOKU 6 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 08.12.2014 PAZARTESİ-12.12.2014 CUMA Ö.Ç BİLFEN ANAOKU 6 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 08.12.2014 PAZARTESİ 08.12.2014 PAZARTESİ-12.12.2014 CUMA MÜZİK ETKİNLİĞİ-TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ: Çocuklarla birlikte yere daire şeklinde oturulur. Öğretmen

Detaylı

Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi

Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi ARILAR GRUBU KASIM 2018 EĞİTİM BÜLTENİ 10 KASIM 10 kasım 10 kasım 10 kasım benim en büyük yasım Sen yüreğimde sen damarımda Sonsuzluğa akan kansın Yurdumu

Detaylı

EKİM AYINDA NELER ÖĞRENECEĞİZ?

EKİM AYINDA NELER ÖĞRENECEĞİZ? 2017-2018 EKİM AYI 4-5 YAŞ PLANI EKİM AYINDA NELER ÖĞRENECEĞİZ?.HAFTA: EVİMİZ VE AİLEMİZ Evi izi Evi izi eş aları ı ta ı alı. Ailemizde kimler var. Çekirdek aile ve ge iş aile i ta ı alı. ölü leri i ta

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak sunumlar izledik. Aynadan ilk önce kendimizi daha sonra arkadaşlarımızı

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU BULUTLAR SINIFI EYLÜL AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU BULUTLAR SINIFI EYLÜL AYI KAVRAM VE ŞARKILAR YAŞASIN OKULUMUZ Daha dün annemizin kollarında yaşarken Çiçekli bahçemizin yollarında koşarken Şimdi okullu olduk Sınıfları doldurduk Sevinçliyiz hepimiz yaşasın okulumuz. ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI

Detaylı

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ,CUMHURİYET HAFTASI

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ,CUMHURİYET HAFTASI AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ,CUMHURİYET HAFTASI 03.10.2016 04.10.2016 ÖĞRENME TAKVİMİ *Sabah sporu ile güne başlanır. *Dünya çocuk günü ile ilgili sohbet ediyoruz. *Dünya

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:02.01.2017-06.01.2017 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: HATİCE DEVECİ ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA;07.11.2016-11.11.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA;19.09.2016-07.10.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

İLK ADIMLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

İLK ADIMLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU İLK ADIMLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:FUNDA SAYDAM ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 22.12.2014-26.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım. SEVGİLERLE

Detaylı

ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU ÇİÇEKLER SINIFI OCAK AYI BÜLTENİ BELİRLİ GÜNLER VE HAFTALAR. Yeni yıl (31 Aralık-1 Ocak)

ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU ÇİÇEKLER SINIFI OCAK AYI BÜLTENİ BELİRLİ GÜNLER VE HAFTALAR. Yeni yıl (31 Aralık-1 Ocak) ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU ÇİÇEKLER SINIFI OCAK AYI BÜLTENİ BELİRLİ GÜNLER VE HAFTALAR Yeni yıl (31 Aralık-1 Ocak) Enerji Tasarrufu Haftası (Ocak ayının ikinci haftası) GÜNE BAŞLAMA ETKİNLİKLERİ Oyun

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ÖZEL NİLÜFER ANAOKULU MELİKE DAĞ

ÖZEL NİLÜFER ANAOKULU MELİKE DAĞ ÖZEL NİLÜFER ANAOKULU MELİKE DAĞ ARABAM GELİYOR Arabam geliyor, Düdüğünü çalıyor, Lastik patladı, Şoför atladı, İçindeki yolcuların, Ödü patladı. Bumm!.. HAMSİ ŞARKILARIMIZ Hamsi de koydum Ta-ta tavaya,

Detaylı

5 YAŞ HAZIRLIK GRUBU HAFTALIK VELİ BÜLTENİ SAYI : 2 SAĞLIĞIM VE ANATOMİM DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI KASIM

5 YAŞ HAZIRLIK GRUBU HAFTALIK VELİ BÜLTENİ SAYI : 2 SAĞLIĞIM VE ANATOMİM DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI KASIM 5 YAŞ HAZIRLIK GRUBU HAFTALIK VELİ BÜLTENİ SAYI : 2 SAĞLIĞIM VE ANATOMİM DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI 07-11 KASIM Sayfa 2 5 YAŞIN GELİŞİM ÖZELLİKLERİ OKUMA-YAZMA DERSİMİZ İlk çocukluk evresinin düğüm

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI BÜLTENİ TÜRKÇE: 4 YAŞ BALIK GRUBU Güneş nedir? Güneş ne renktir? Güneşten korunmak için ne yaparsın? Sıcak-soğuk deneyi Başka neler güneş

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİ(İnci Taneleri)

EYLÜL AYI BÜLTENİ(İnci Taneleri) EYLÜL AYI BÜLTENİ(İnci Taneleri) KONULAR 1-Okula Uyum Haftası 2-Okulumuzu Tanıyoruz 3-Okul Kuralları BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR 1-1-4 Eylül kurban bayramı 2-25 Eylül- 1 Ekim itfaiye haftası 3-Eylülün 3. haftası

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ GÜNLER EYLÜL-2017 EKİM-2017 KASIM-2017 ARALIK-2017 Pazartesi 4 11 18 25 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4 11 18

Detaylı

SERPİL ŞAHİNOĞLU ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 5 YAŞ YILDIZLAR SINIFI

SERPİL ŞAHİNOĞLU ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 5 YAŞ YILDIZLAR SINIFI SERPİL ŞAHİNOĞLU ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 5 YAŞ YILDIZLAR SINIFI Sevgili anne ve babalar: Sizlere; sınıfımızda kasım ayı sürecinde gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlik

Detaylı

ÖZEL NİLÜFER ANAOKULU BUKET SARICA

ÖZEL NİLÜFER ANAOKULU BUKET SARICA ÖZEL NİLÜFER ANAOKULU BUKET SARICA ARABAM GELİYOR Arabam geliyor, Düdüğünü çalıyor, Lastik patladı, Şoför atladı, İçindeki yolcuların, Ödü patladı. Bumm!.. HAMSİ ŞARKILARIMIZ Hamsi de koydum Ta-ta tavaya,

Detaylı

EKİM AYINDA NELER ÖĞRENECEĞİZ?

EKİM AYINDA NELER ÖĞRENECEĞİZ? 2017-2018 EKİM AYI 3-4 YAŞ PLANI EKİM AYINDA NELER ÖĞRENECEĞİZ?.HAFTA: EVİMİZ VE AİLEMİZ Evi izi Evi izi eşyaları ı ta ıyalı. Ailemizde kimler var. Çekirdek aile ve ge iş aileyi ta ıyalı. ölü leri i ta

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI DIL BECERILERIM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Skinner tekniği ile okulum,tik tak,her sabah,çocuklar adli tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OCAK 2017 BÜLTENİ 02 06 OCAK OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR PAZARTESİ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR Günler tekerlemesini söyleyelim. İpin altından geçelim. Oyun hamurundan balık yapalım. Yeni yıl geldi

Detaylı

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 07Aralık-11 Aralık 2015 07 ARALIK PAZARTESİ SERBEST ZAMAN ETKİNLİĞİ: Çocuklarla selamlaşıldı. İstedikleri ilgi köşelerinde(evcilik, kitap, puzzle, kukla)

Detaylı

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ÇOCUKLAR YARININ BÜYÜKLERİDİR. GELECEĞİN YÖNETİCİSİ VE GÜVENCESİDİRLER. BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI, KIZILAY HAFTASI, DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ,

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ CUMHURİYET BAYRAMI Kale nedir? Ev ve kale resimlerini inceleme Nasıl bir evde yaşadığını

Detaylı

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI AYLIK BÜLTEN OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI Serbest ve yönergeye çizgi çalışmaları yaptık. 5 rakamı ile büyük ve küçük I harflerini boyadık ve yazdık. Gece-Gündüz, Sabah-Öğle-Akşam, Dün- Bugün-Yarın,

Detaylı

SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:EBRU BAHADIR ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 13.10.2014-17.10.2014 Tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri siz değerli velilerimizle paylaşıyoruz.

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

SALI ÇARŞAMBA

SALI ÇARŞAMBA ÖĞRENME TAKVİMİ SORUMLULUKLARIMIZ 01.03.2016 -Kirlenmeden boyayalım adlı sanat etkinliği -Tembel çocuk şarkısını öğreniyoruz. -Balon sayalım oyunu oynuyoruz. -1-20 rakamını tanıyoruz sayıyoruz 02.03.2016

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 08.12.2014-12.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

5 YAŞ GRUBU ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTEN

5 YAŞ GRUBU ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTEN ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTEN 07.11.2016/11.11.2016 BU HAFTA NELER ÖĞRENDİK? Ø Göçmen kuşları nelerdir? öğrendik. Ø İyilik yapmak, yardımlaşmak ne demek? öğrendik.

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU GÖKYÜZÜ SINIFI KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU GÖKYÜZÜ SINIFI KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILAR RENKLER Ben bir küçük ressamım Pembe sarı boyarım Yeşil yeşil ormanlar Mavi mavi denizler Turuncudur portakal Gökte sarı güneş var Fırça kalem ve kağıt Olmazsa resim olmaz Reklerle oynamaktan Hiç bir çocuk

Detaylı

ÇALIŞKAN ARILAR EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI 1.HAFTA NELER ÖĞRENECEĞİZ HAFTANIN KONUSU:OKULUMUZ

ÇALIŞKAN ARILAR EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI 1.HAFTA NELER ÖĞRENECEĞİZ HAFTANIN KONUSU:OKULUMUZ ÇALIŞKAN ARILAR EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI 1.HAFTA NELER ÖĞRENECEĞİZ HAFTANIN KONUSU:OKULUMUZ -Okul nedir? Okulumuzu tanıyoruz.okulumuzun bölümlerini tanıyoruz. -Okulda kimler çalışır ve ne iş yaparlar öğreniyoruz.

Detaylı

UÇAN BALONLAR SINIFI OCAK AYI BÜLTENĠ

UÇAN BALONLAR SINIFI OCAK AYI BÜLTENĠ UÇAN BALONLAR SINIFI OCAK AYI BÜLTENĠ KONULAR 1)ISINMA VE AYDINLANMA ARAÇLARI -IĢık nedir? Öğreniyoruz. - IĢık nerelerde kullanılır? Öğreniyoruz - Isınma araçları nelerdir? Öğreniyoruz. 2) ENERJİ TASARRUFU

Detaylı

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU 23 MART PAZARTESİ GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 23-27 MART 2015 SERBEST ZAMAN ETKİNLİĞİ: Çocuklarla selamlaşıldı ve istedikleri ilgi köşelerinde evden getirdikleri oyuncaklarla

Detaylı

MART AYI AYLIK BÜLTEN

MART AYI AYLIK BÜLTEN MART AYI AYLIK BÜLTEN ÖĞRENME TAKVİMİ SORUMLULUKLARIMIZ 01.03.2017 02.03.2017 03.03.2017 06.03.2017 *Yeşilay haftası ile ilgili sohbet *Türkçe dil etkinliğinde Yeşilay adlı şiir öğretilir. *Kurallı oyunlar

Detaylı

2017 ŞUBAT AYI BÜLTENİ

2017 ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2017 ŞUBAT AYI BÜLTENİ Şubat/2017 AYLIK BÜLTEN +2 YAŞ GRUBU PYP PROGRAMI (RPİMARY YEARS PROGRAMI) PYP, İlk yıllar programı olarak adlandırılmaktadır. Bu program kapsamında öğrencilerimize aşağıdaki profilleri

Detaylı

NİŞANTAŞI AKADEMİ MART AYI AYLIK BÜLTENİ YILDIZLAR SINIFI

NİŞANTAŞI AKADEMİ MART AYI AYLIK BÜLTENİ YILDIZLAR SINIFI NİŞANTAŞI AKADEMİ MART AYI AYLIK BÜLTENİ YILDIZLAR SINIFI GÜNLERİMİZ PAZARTESİ (OYUNCAK GÜNÜMÜZ) SALI (KİTAP GÜNÜMÜZ) ÇARŞAMBA (PAYLAŞIM GÜNÜMÜZ) PERŞEMBE (GÖSTER ANLAT GÜNÜMÜZ) CUMA (GEZİ GÜNÜMÜZ) BELIRLI

Detaylı

T.C. M.E.B ÖZEL MANİSA İNCİ TANEM ANAOKULU 6 YAŞ DENİZ YILDIZI SINIFI MAYIS AYI BÜLTENİ KAVRAMLAR

T.C. M.E.B ÖZEL MANİSA İNCİ TANEM ANAOKULU 6 YAŞ DENİZ YILDIZI SINIFI MAYIS AYI BÜLTENİ KAVRAMLAR BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR Mayıs ayının ilk haftası: Trafik ve İlk Yardım Haftası 10-16 Mayıs: Engelliler Haftası Mayıs ayının ikinci pazar günü: Anneler Günü 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı

Detaylı

* ÇEVRE KORUMA HAFTASI * BABALAR GÜNÜ * RAMAZAN (ŞEKER) BAYRAMI * KULLANDIĞIMIZ ARAÇ VE GEREÇLER

* ÇEVRE KORUMA HAFTASI * BABALAR GÜNÜ * RAMAZAN (ŞEKER) BAYRAMI * KULLANDIĞIMIZ ARAÇ VE GEREÇLER KONULARIMIZ KAVRAMLARIMIZ * ÇEVRE KORUMA HAFTASI * BABALAR GÜNÜ * RAMAZAN (ŞEKER) BAYRAMI * KULLANDIĞIMIZ ARAÇ VE GEREÇLER RENK KAVRAMI: BEYAZ ŞEKİL KAVRAMI: SİLİNDİ SAYI KAVRAMI: 1DEN 20 KADAR SAYMA 17-18

Detaylı

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ, CUMHURİYET HAFTASI,DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ, CUMHURİYET HAFTASI,DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ, CUMHURİYET HAFTASI,DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ 03.10.2016 04.10.2016 05.10.2016 ÖĞRENME TAKVİMİ *Sabah sporu ile güne başlanır. *Dünya çocuk günü ile

Detaylı

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI 30 EYLÜL PAZARTESİ 01 EKİM SALI 02 EKİM ÇARŞAMBA 03 EKİM PERŞEMBE 04 EKİM CUMA CUMARTESİ-PAZAR HAFTANIN KONUSU: DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *Tatilde neler yaptık? *Hava nedir? Hangi duyu organımızla hissederiz? *Tatildeyken hava nasıl değişimler oldu? *Müzik dendiğinde

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 15.12.2014-19.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Hatice DEVECİ ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA 26.10.2015-28.10.2015 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ UMUTLAR NEREDE BÜYÜRSE MUCİZELER ORADA ÇİÇEK AÇAR OKULUM BENİM HAKKIMDA HERŞEY EVİMİZ-AİLEMİZ İLKÖĞRETİM HAFTASI Okulunu tanıma Okulunun

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA: YAZ, ANNELER GÜNÜ, MÜZELER HAFTASI, ENGELLİLER HAFTASI, TRAFİK HAFTASI 02.05.2017 03.05.2017 ÖĞRENME TAKVİMİ Çocuklarla sabah sporu yapılır. çeşitli bilmeceler sorulur. Hikaye

Detaylı

TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ

TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ Bu ayki yaşayan değerimiz Sevgi.

Detaylı

Özel PEV Okulları 48-60 Ay Öğrenci Grubu

Özel PEV Okulları 48-60 Ay Öğrenci Grubu SERBEST ZAMAN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri serbest zaman etkinliklerine yer verildi. Eğitici oyuncak köşesi, evcilik köşesi, kukla köşesi, blok köşesi,

Detaylı

4-8 NİSAN 2016 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN

4-8 NİSAN 2016 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN 4-8 NİSAN 2016 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN BU HAFTA NELER ÖĞRENDİK *İlkbahar ın gelişiyle oluşan değişiklikler hakkında sohbet ettik fikir alışverişi yaptık. *Bencillik kavramı hakkında

Detaylı