SPA&POOL SPA&POOL. sevaengineering.com.tr. Ferhatpaşa Mh. 10. Sokak No: Ataşehir İstanbul / Türkiye T F

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SPA&POOL SPA&POOL. sevaengineering.com.tr. Ferhatpaşa Mh. 10. Sokak No:64 34888 Ataşehir İstanbul / Türkiye T + 90 216 561 17 67 F + 90 216 311 96 19"

Transkript

1 SPA&POOL SPA&POOL Ferhatpaşa Mh. 10. Sokak No: Ataşehir İstanbul / Türkiye T F sevaengineering.com.tr

2 Doğru mühendislik, doğru projelendirme, doğru malzeme ve kusursuz olana ulaşabilmek için çaba göstermek. SPA ünitelerinden anahtar teslimi projelere, Sevapond biyolojik gölet ve havuzlarına kadar çok geniş bir yelpazede ancak aynı motivasyon ile tasarım ve üretim hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Beklentilerin, standartların, sektörel alışkanlıkların ötesinde yüksek standartlar hedefi ile... Making an endeavor for reaching the impeccable by correct engineering, true project designing and the right material. We are designing and manufacturing a wide range of services from Spa units to turnkey projects, to Sevapond biological ponds and pools with the same motivation. With the goal of high standards above the expectations, standards and the sectorial habits

3 Danışmanlık / Consulting Seva, Spa&Wellness projelerinin ihtiyaç duyduğu mekanların tasarlanması ve üretilmesinde yapılacak seçimlerin en uygun mühendislik çözümleri ile nihai ürüne dönüştürülmesi aşamasında karar almanızı kolaylaştıracak danışmanlık çözümleri sunmaktadır. Doğru tasarım, doğru malzeme seçimi ve doğru uygulama için Seva projenizde güvenilir partneriniz olmak için hazır. For Spa & Wellness projects Seva provides solution for consulting to simplify by making decision for requirements to design and manufacture the areas for best engineering solutions with decisive products. Seva is ready to be your reliable partner with correct design, for the five choice of materials and the right application in your projects. Tasarım / Design Seva, doğru hedefler için kurgulanmış doğru altyapı ve ince yapı projelerini titizlikle tasarlar ve uygular. Projeniz için hedeflerinize en uygun tasarım çözümlerini, malzeme seçimi ve mühendislik çözümlerini nihai hedef odağında sizin için düşünür ve tasarlar. Seva designs and performs the correct infrastructure and trim works projects which are constructed for right aims. For your projects Seva intellectualizes and designs the most suitable design solutions, choice of materials and engineering solutions by focusing your goal. Mühendislik / Engineering Mühendislik prensip ve gereksinimlerini en üst düzeyde uygulayan Seva, proje bileşenlerinin göründüğü kadar iyi işlemesi ve uzun yıllar sorunsuz bir şekilde çalışması için gereken tüm mühendislik çözümlerini sunar. Seva presents all the engineering solutions for processing the project components as good as its appearance and working for many years without problems. Mimari / Architectural Mimar ve mühendis kadromuzun ortak çalışması ile proje çizimi, detaylandırılması, üç boyutlu ön gösterimi de dahil olmak üzere proje için gerek duyulan tüm mimari süreçleri en üst düzeyde sağlanır. Seva, mimari gereksinimlerinizi projenin önceliklerini gözönüne alarak ve mühendislik çözümleri ile harmanlayarak karşılar. By the cooperation of architects and engineers all the architectural processes are provided which are required as project design, detailing and 3D representation at the highest level. Seva fulfill the requirements by taking into accounts of the priorities in projects by blending the engineering solutions.

4 Spa Projeleri I Spa Projects Yüzme Havuzları I Swimming Pools Türk Hamamları I Turkish Baths Saunalar I Saunas Buhar Odaları I Steam Rooms Dekoratif Havuzlar I Decorative Pools Hidromasaj Havuzları I Hydromassage Pools Biyolojik Havuzlar ve Göletler I Biological Pools and Ponds Duş Sistemleri I Shower Systems Buz Çeşmeleri I Ice Fountains Su Perdeleri I Water Curtain

5 Spa Projeleri I Spa Projects Seva da Spa&Wellness mekan konseptinin oluşturulması ile başlar. İşletmenin gereksinimleri, hedef kitlesi gözönüne alınarak yapılan tasarım incelikli bir mühendislik altyapısının üzerine inşaa edilir. Bu altyapı, projenin üretiminde ortaya çıkabilecek sorunların minimize edilmesi ve sorunsuzluk hedefi ile uyumludur. In Seva Spa & Wellness starts by establishing the concept of the place. Requirements of the business are constructed by the engineering infrastructure with graceful design by taking the target group into account. This infrastructure is compatible with minimize of potential problems which will be occur in the production and the aim of being free of problems in the project.

6 PROJE RIXOS SOCHI Sochi Rixos Otel projesi 2014 kış olimpiyatlarına da ev sahipliği yapan Krasnaya Polyana da bulunan bir Rixos projesidir. Her detayında lüks ve konforun ön planda tutulduğu proje, Sochi Havalimanı na 40 dakika mesafede, 114 oda ve süitten oluşan seçkin bir tesis. Projenin SPA alanı m 2 lik bir alana yayılmış halde. Sochi Rixos Otel project is a Rixos Project, located in Krasnaya Polyana which host 2014 Winter Olympics. The project which is held by prioritizing luxury and comfort in every detail, is 40 minutes from the Sochi International Airport and formed with 114 rooms and suites in elite facility. SPA area of the project covers an area of 10,000 m2

7

8 Proje büyüklüğünün yanı sıra teslim tarihinin çok kısa olması ile de zorlu bir çalışma gerekiyordu. Rixos un Seva yı tercih etmesindeki en önemli etken projelerimizdeki teslim sürelerimizle ilgili hassasiyetimizdi. Proje nin SPA alanı için çok kısa bir süresinin olması, buna karşın özellikle altyapı çalışmaları ile ilgili gerek duyulan yüksek nitelikli mühendislik çözümlerinin vakit alacak olması gibi çözümlenmesi gereken bir sorunlar söz konusuydu. Bu noktada devreye girerek Eylül ayında teslim aldığımız SPA alanını Aralık ayı başı gibi rekor bir sürede teslim ettik. Bu süre içinde altyapı çalışmaları, rus saunaları, saunalar, buhar odaları, şok havuzları, kar çeşmelerinin yanı sıra 250 m 2 lik kapalı yüzme havuzu, jakuziler, şadırvan ve şelaleler proje içerisinde yer aldı. Otelin lojistik olarak zorlayıcı bir bölgede yer alması, çetin kış koşulları etkili ve programlı bir çalışma sürecini zorunlu kıldı. Özellikle günün belirli saatlerinde çalışan ve tek ulaşım olan teleferik sistemi, üretimde kullandığımız bileşenlerin yerleşim sıralamasına göre belirli bir ulaşım planına sadık kalarak yukarıya taşınmasını gerektirdi. Bu sorunu eğitimli ve yetenekli ekibimizle iş akışlarını her aşamada paylaşarak ve projede bulunduğumuz noktayı sürekli geri bildirim sağlayarak aştık. Bu çalışma disiplini daha uygun iklim ve ulaşım imkanları bulunan projelerde işimize yaradığı gibi, şartların çetin olduğu Sochi Rixos projesinde de değerini ispatladı. Besides the large size of the project short delivery date supposed a challenging work. The factor of choice of Rixos to choose Seva is our sensitivity about the delivery time. Having short time for the Spa area in project, however engineering solutions taking time especially about the infrastructure works should be solved. We have cut-in point and delivered the area first days of the December which we received at September as a record-breaking time. Meanwhile the infrastructure workings, Russian saunas, saunas, steam rooms, shock pools, snow fountains, 250 m 2 swimming pool, jacuzzis, fountains and waterfalls are taken part in project. Being a challenging zone of Hotel s location, hard winter conditions necessitated us to work us effective and programmatic. The cable car system which is especially at a certain times in a day required us to take the equipment upwards in a specific transportation plan. We have solved this problem with our educated and skilled team by sharing our workflows in each stage of the project by continuously feedback. This working discipline measured up us in Sochi Rixos projects as well as the other projects with proper climate and transportation facilities. IXOS KRASNAYA POLYANA I SOCHI

9 PROJE HILTON BOMONTİ, İSTANBUL Hilton un Avrupa daki en büyük SPA bölümüne sahip otelidir. Bu seçkin projede yeralan açık ve kapalı havuzlar, hidromasaj havuzları, sauna ve buhar odalarının yanısıra özel nitelikli su perdeleri de Seva imzası taşımaktadır. Mimari proje ile tam bir uyum içerisinde gerçekleşen çalışmamız bizi başka seçkin projelere taşımıştır. Bomonti Hilton has the largest Spa area in Europe among other Hilton s. In this exclusive project the indoor and outdoor pools, hydromassage pools, sauna, steam room as well as the water curtains bear the signature of Seva. Our perfect match with the architectural project has taken us to another outstanding projects.

10 PROJE FOUR SEASONS BAKÜ Seçkin bir mimariye sahip Four Season da özel bir çalışma gerçekleştirdik. Projeye özel paslanmaz masaj ekipmanları ile donatılmış Vitality pool ve yüzme havuzları başka hiçbiryerde denenmemiş üniteler. Bu ünitelerde kullanılan özel nitelikli fiberoptik aydınlatma ise projeye değer katıyor. We have performed a special endeavor for Four Seasons project which has an exclusive architecture. Vitality pool which is rigged with special stainless steel massage equipment, swimming pools and the untested units that are used anywhere before. In this units the special quality fiber optic lighting enriches the project.

11 PROJE SHERATON BATUM Batum un ilk seçkin otellerinden biri olan Batum Sheraton da olimpik havuz, kapalı havuzlar, hidromasaj havuzları, kral dairesi teraslarında yer alan hidromasaj havuzları, saunalar, buhar odaları, su perdeleri ve şok havuzları gibi birçok ünite Seva imzası taşımaktadır. Batumi Sheraton hotel which is the first one of the elite hotels, bears signature of Seva in Olympic pool, indoor pools, hydromassage pools, hydromassage pools of the king s suites, saunas, steam rooms, the water curtains and the shock pools.

12 PROJE SHERATON BATUM

13 PROJE RADISSON BLU BATUM Radisson oteli Batumda kazandığımız başarı ve aldığımız övgülerin sonucu olarak Seva tarafından gerçekleştirilen 5 yıldızlı bir şehir otelidir.. Sınırlı bir alan içerisinde ürettiğimiz çözümler otel SPA sının kullanışlı ve çekici bir tasarıma sahip olmasını mümkün kıldı. By the success and being praised of Batumi Sheraton project s result, another 5 star city hotel. Our solution within a limited area made the Spa being useful and resulted in an attractive design.

14 Yüzme Havuzları I Swimming Pools Her büyüklük ve nitelikte yüzme havuzlarını en üst kalitede üretiyoruz. Tasarım aşamasında kurguladığımız mühendislik çözümleri ile havuz suyunun filtrelenmesi için gerekli olan altyapıyı kuruyor, bu sayede olabilecek aksaklıkların önüne geçiyoruz. We produce the highest quality swimming pools in every size and qualification. By the engineering solutions that fictionalized in the design stage, we are establishing the right infrastructure for the filtration of the pool and prevent the disruptions which can be occur.

15 Türk Hamamı I Turkish Bath (Hammam) Seva da Türk Hamamı projenin niteliklerine uygun bir görsellikle tasarlanır. Geleneksel Türk Hamamı niteliklerinin karşılandığı tasarımlarda modern malzeme ve tasarım seçimleri de kullanıyoruz. Altyapı tasarımını ise bakım ve onarım istemeyecek, uzun yıllar aynı performansla çalışacak ve kusursuz yalıtım özellikleri taşıyacak şekilde uyguluyoruz. At Seva Turkish Bath is designed with convenient visualization by the qualification of the project. We use the modern materials and design choices in traditional Turkish bath qualifications. We also implement the infrastructure design which will not require maintenance and repair, for many years to work with the same performance and with excellent insulation properties.

16 Sauna I Sauna Seva Sauna projelerini uzun yılların getirdiği tecrübe ile tasarlıyor ve üretiyor. Mekanın ideal bir terapi fırsatı sunabilmesi için özenle yapılan hesaplar, hava ve ısının hareketleri, ısıtıcı özelliklerinin hesaplanması ve ideal nem dengesine ulaşılabilmesi için gerekli altyapıyı sunuyor. Seva, Spa&Wellness ın konseptine uygun nitelikte görselliğe sahip saunalar üretiyor. Seva is producing and designing sauna projects with the experience of many years. Carefully calculations provides the necessary infrastructure for the air and heat flows, calculation of the heating properties, to reach the ideal humidity for the areas ideal therapy occasion. Seva produces the saunas for suitable requirements and appearance in Spa & Wellness concept.

17 Buhar Odaları I Steam Rooms Seva da üretilen buhar odaları farklı malzeme, ısı ve tasarım opsiyonları ile sunulmaktadır. Mekan ile uyumlu, etkin ve uzun ömürlü ünitelerimizde modern malzemelerinin yanısıra opsiyonel olarak mermer de kullanılabilmektedir. Steam rooms that are produced at Seva are presented in variable materials, heating and designing options. Not only the modern materials that are compatible with the area, effective and long-lasting units but also marble can be use as optional.

18 Dekoratif Havuzlar I Decorative Pools İç ve dış mekanlara uygulabilen dekoratif havuzlarla mekanlara değer katıyoruz. Seva da üretilen tüm dekoratif havuzlar uzun yıllar ilk günkü gibi çalışacak ve sorun çıkarmayacak mühendislik detayları ile donatılmıştır. We enrich the places with decorative pools which can be apply on indoor and outdoor. At Seva, all the decorative pools are equipped with engineering details to work for many years as the first day and free of problems.

19 Hidromasaj Havuzları I Hydromassage Pools Seva nın tasarladığı ve uyguladığı hidromasaj havuzları, misafirlerinin konforunu üst düzeyde tutan nitelikli ünitelerdir. Bulundukları mekanla uyum içerisinde olmak üzere tasarlanan hidromasaj havuzlarında günümüz teknolojisinin tüm imkanları Spa misafirlerinin konforu için kullanılmaktadır. Hydromassage pools that are designed and implemented by Seva are the qualified units to comfort the guests at high level. The hydromassage pools are designed to be in harmony with the places with all the facilities for the comfort of Spa guests.

20 Biyolojik Havuzlar I Biologic Pools Biyolojik havuzlar filtrasyon ve döngü sistemlerinin kendi kendine yeterlilik esasına göre düzenlendiği doğal yüzme ve süs havuzlarıdır. Seva her büyüklük ve nitelikle biyolojik havuzları tasarlayarak üretebilmekte ve kendi kendine yeterliliğini sağlayabilmektedir. Biological pools are the natural swimming and decorative pools which are arranged for the principles of self-sufficiency of filtration and circulation systems. Seva is capable of designing and manufacturing biological pools in all the size and qualifications and can provide the self-sufficiency.

21 Duş Sistemleri I Shower Systems Macera duşlar, şok kovaları, salyangoz duşlar... Spa&Wellness iç mekanında ihtiyaç duyulan bölümlerde kullanmak üzere tüm duş sistemlerini tasarlıyor ve uyguluyoruz. Experience showers, bucket showers, snail showers We are designing and implementing all the shower systems that can be used in necessary sections in Spa & Wellness indoor.

22 Buz Çeşmeleri I Ice Fountains Buz çeşmelerinde Spa&Wellness konseptine uygun ve ısı terapilerinin devamı niteliğinde konumlandırılan sistemler tasarlıyor ve uyguluyoruz. We are implementing and designing the systems convenient for the Spa & Wellness concept that are positioned in a continuation of heat therapy.

23 Su Perdeleri I Water Curtain İç dekorasyona hareket katan, sudan gelen sağlık kavramının en güzel örneklerinden birini oluşturan su perdeleri Seva uzmanlığında iç ve dış mekanlara uygulanabiliyor. Özellikle Çağlayan Florence Nightingale hastanesi girişi için kurgulanan su perdesi üst katta resepsiyon arkasında, alt katta ise tam tersi istikamette akarak su perdelerinde mühendisliğin geldiği en son noktanın güzel bir örneğini oluşturuyor. Water curtains can be apply in interior and exterior areas which are the most beautiful examples of the Sanitas Per Aquam meaning health through water that enriches the interior decoration. Particularly the water curtain which is in the entrance of the Caglayan Florence Nightingale Hospital in upper level behind the reception and the lower level into the opposite direction is the beautiful example of the last point of the engineering.

24

25 SPA&POOL SPA&POOL

SPA&POOL. Bahar AYDIN CIVIL ENGINEERING b.aydin@sevaengineering.com.tr SPA&POOL

SPA&POOL. Bahar AYDIN CIVIL ENGINEERING b.aydin@sevaengineering.com.tr SPA&POOL Beklentilerin, standartların, sektörel alışkanlıkların ötesinde yüksek standartlar hedefi ile... With the goal of high standards above the expectations, standards and the sectorial habits Ekibimizde yer

Detaylı

Havuz Gölet Spa Hamam Wellness. www.sevapool.com

Havuz Gölet Spa Hamam Wellness. www.sevapool.com Havuz Gölet Spa Hamam Wellness www.sevapool.com Hakkımızda 1989 yılından beri havuz sektöründe hizmet veren firmamız, kurulduğu ilk yıllardan itibaren servis ve bakım hizmetlerinin yanı sıra panel, havuz

Detaylı

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır.

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. ABOUT US HAKKIMIZDA FORPLAS ın temel amacı, kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. 25 yılı aşkın üretim deneyimine sahip olan FORPLAS, geniş ve nitelikli ürün yelpazesiyle

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001 about us hakkımızda ISO 9001 ISO 18001 ISO 14001 Firmamız ATO'da 1967 yılında başlayan faaliyeti, inşaat sektöründe kendisine hak ettiği yeri aramasiyla devam etmektedir. Kuruluşumuzdan bu güne bitirilen

Detaylı

KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA

KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA SWIMMING YÜZME FITNESS REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING KİŞİSEL EĞİTİM TURKISH BATH HAMAM

Detaylı

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Şasiden iç donanıma kadar Alkan Solution üretimi olan treylerlerimiz ile Dünya ve Türkiye nin en değerli markalarına

Detaylı

CORPORATE PRESENTATION FILE. Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region

CORPORATE PRESENTATION FILE. Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region CORPORATE PRESENTATION FILE Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region Asiye KURT Coordinator Mehmet AVCI Foreign Trade Manager INDEX ABOUT US SHOWRROM,

Detaylı

Everything you are looking for

Everything you are looking for Everything you are looking for Calm and peaceful life is awaiting you in the city A living area located within unique beauty created by the harmonious combination of colors and decorated with delicately-designed

Detaylı

nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. nareks Elektrik Taahhüt ve Otomasyon Mühendislik firmasıdır.

nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. nareks Elektrik Taahhüt ve Otomasyon Mühendislik firmasıdır. About Us Hakkımızda nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. It was founded at 2012. From its beginning, with local presence and international expert team, the company is

Detaylı

INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ

INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ 06 36 44 48 INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ Herşey GÜVENLE Başlar ROLLING ROOF PLUS ROLLING ROOF PLUS Her mekânda uygulanabilecek, patentli ürünümüz Rolling Roof Plus,

Detaylı

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING Design & Construction DESIGN & CONSTRUCTION make difference.. ABOUT US Our company is specialized in four main subjects; CONSTRUCTION, INTERNATIONAL TRADE, NATURAL

Detaylı

ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc.

ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc. ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc. Gürsel Mh. İmrahor Cad. Polat Ofis 23/A Kağıthane / İstanbul Tel. / Phone: +90 212 210

Detaylı

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES CONFIDENTLY SINCE 30 YEARS HER TANESİ DOĞANIN İNCİSİ İnci Bulgur 30 yıllık yüksek üretim kapasitesi, gelişmiş teknolojik alt yapısı kaliteli ve sürdürülebilir üretim

Detaylı

Oteller için özel olarak hazırladı ımız perdelikler, yanmazlık, leke tutmazlık, su iticilik gibi özelliklere sahip tamamı sertifikalı ürünlerdir.

Oteller için özel olarak hazırladı ımız perdelikler, yanmazlık, leke tutmazlık, su iticilik gibi özelliklere sahip tamamı sertifikalı ürünlerdir. Yılların deneyimini en son teknoloji ile birle tirerek dünya kalitesinde üretti imiz perde ve dö emelik çe itlerimizi dünya pazarlarına ihraç ediyoruz. Oteller için özel olarak hazırladı ımız perdelikler,

Detaylı

We specialise in design and producing the most comprehensive infrastructural lighting solutions.

We specialise in design and producing the most comprehensive infrastructural lighting solutions. We specialise in design and producing the most comprehensive infrastructural lighting solutions. We offer you cost and competing advantages with our professional staff and the experience gained through

Detaylı

Endüstriyel alanda faaliyet göstermekte olan RoofTech Endüstriyel Çatı ve Cephe Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; yapı kabukları

Endüstriyel alanda faaliyet göstermekte olan RoofTech Endüstriyel Çatı ve Cephe Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; yapı kabukları Endüstriyel alanda faaliyet göstermekte olan RoofTech Endüstriyel Çatı ve Cephe Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; yapı kabukları üzerine uzmanlaşmış kadrosu ile yatırımcılara, müşavir

Detaylı

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic.

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Şaşmazer Design müşterilerinin beklentilerine ve pazar dinamiklerine göre gereksinimleri belirleyen, üretim ve teknoloji çatısı altında çalışmalarını

Detaylı

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS 2018 İçindekiler YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ NEW SOAP / FOAM DISPENSER 3 1 YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ 2 MAKSİ JUMBO TUVALET KAĞIT DİSPENSERİ

Detaylı

-NEW OFFICE PROJECT AT ETİLER- OFFICES FOR LEASE

-NEW OFFICE PROJECT AT ETİLER- OFFICES FOR LEASE PROJECT FEATURES On 650 sqm of land 2.800 sqm usable area (8 storey) 200 sqm of terrace area 3.000 sqm of leasable area 27 cars capacity of indoor garage, 5 cars capacity of outdoor garage, total parking

Detaylı

Konforun Üç Bilinmeyenli Denklemi 2016

Konforun Üç Bilinmeyenli Denklemi 2016 Mimari olmadan akustik, akustik olmadan da mimarlık olmaz! Mimari ve akustik el ele gider ve ben genellikle iyi akustik görülmek için orada değildir, mimarinin bir parçası olmalı derim. x: akustik There

Detaylı

ESKORT MAKİNA A.Ş. www.eskort.com.tr

ESKORT MAKİNA A.Ş. www.eskort.com.tr ESKORT MAKİNA A.Ş. Eskort Makina bisküvi makineleri konusunda uzmanlaşmış bir firmadır. Komple anahtar teslimi bisküvi hatları, paketleme makineleri,bisküvi ve gıda ile siparişe özel makinelerin tasarım

Detaylı

Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri

Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri SHELF SYSTEMS AND ARCHİTECTURAL SERVİCES Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri Liderlik Yolunda Başarı Kalite ve Yeniliğe Bağlıdır. Hakkımızda Avrupa raf sistemleri sektöründe ekonomik, kaliteli, profesyonel

Detaylı

nareks is an Electrical/Mechanical Contracting and Automation Engineering company.

nareks is an Electrical/Mechanical Contracting and Automation Engineering company. About Us Hakkımızda nareks is an Electrical/Mechanical Contracting and Automation Engineering company. It was founded at 2012. From its beginning, with local presence and international expert team, the

Detaylı

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler lockerssoyunma dolapları newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler In Madeş, that have been in office furniture industry since 1972, products designed in accordance with the needs of modern offices,

Detaylı

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler lockerssoyunma dolapları newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler In Madeş, that have been in office furniture industry since 1972, products designed in accordance with the needs of modern offices,

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GÜNÜNÜZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Mutlu bir beraberliğe adım attığınız bugün, hayatınızın en mutlu günü ve böylesine özel günler, en özel organizasyonları hak

Detaylı

www.yorukhidrolik.com www.bombe.gen.tr BİZ KİMİZ? WHO ARE WE? Firmamız hidrolik pres konusunda Türk sanayisine hizmet etmek için 1980 yılında şahıs firması olarak kurulmuştur. Hidrolik Pres imalatına o

Detaylı

DEMİR GROUP FIVE STAR HOTEL & RESIDENCE PROJECT DEMİR GROUP BEŞ YILDIZLI OTEL & RESIDENCE PROJESİ

DEMİR GROUP FIVE STAR HOTEL & RESIDENCE PROJECT DEMİR GROUP BEŞ YILDIZLI OTEL & RESIDENCE PROJESİ DEMİR GROUP FIVE STAR HOTEL & RESIDENCE PROJECT DEMİR GROUP BEŞ YILDIZLI OTEL & RESIDENCE PROJESİ HOTEL HOTEL TASARLANAN HOTEL PROJESİ VE ÖZELLİKLERİ 260 ODALI ve 5 YILDIZLI HOTEL & REZİDANCE ARSA ALANI

Detaylı

BETON BLOK ÜRÜNLERİ KALIP KATALOĞU CONCRETE BLOCK PRODUCTS MOLD CATALOGUE

BETON BLOK ÜRÜNLERİ KALIP KATALOĞU CONCRETE BLOCK PRODUCTS MOLD CATALOGUE KALIPLARIN ÖTESİNDE BETON KALIPLARI ÜRETİYORUZ WE MANUFACTURE CONCRETE MOLDS BEYOND THE STEREOTYPED IDEAS BETON BLOK ÜRÜNLERİ KALIP KATALOĞU CONCRETE BLOCK PRODUCTS MOLD CATALOGUE İhtiyaçlarınıza Göre

Detaylı

LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS

LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS >0.9 Hg Pb LED LIGHTING SOLUTIONS ÖZEL ÇÖZÜMLER SPECIALS PLANK SİSTEMLER PLANK SYSTEMS 02 BAFFLE LED 03 04 05 PLANK LINE 1 PLANK LINE 4 PLANK LINE 2 TILE

Detaylı

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION KURUMSAL Ürün teşhir standları üretimi konusunda 2008 yılında kurulan Relax Stand günden güne arttırdığı başarı grafiği,tasarım gücü ve teknolojik

Detaylı

1. ABOUT US... 03-03p. 2. DECORATIVE HEAT INSULATION BOARD.. 04-05p. 3. TERRACOTTA... 06-07p. 4. DECORATIVE DOORPOST... 08-11p

1. ABOUT US... 03-03p. 2. DECORATIVE HEAT INSULATION BOARD.. 04-05p. 3. TERRACOTTA... 06-07p. 4. DECORATIVE DOORPOST... 08-11p İÇİNDEKİLER CONTENTS 1. HAKKIMIZDA 1. ABOUT US... 03-03p 2. DEKORATİF ISI YALITIM LEVHALARI 2. DECORATIVE HEAT INSULATION BOARD.. 04-05p 3. TARAKOTTA 3. TERRACOTTA... 06-07p 4. DEKORATİF SÖVELER 4. DECORATIVE

Detaylı

www.yusevmobilya.com YUSEV MOBİLYA Kurulduğu günden bu yana kaliteyi ve güveni esas alan şirketimiz her geçen gün büyüyerek hizmette kalite ve güven esasına dayanarak büyümeyi hedeflemektedir. Tasarımda

Detaylı

Özel Tasarım Dişliler Custom Design Gears

Özel Tasarım Dişliler Custom Design Gears Özel Tasarım Dişliler Custom Design Gears 12 2014 Genel Tanıtım Overview ZET Redüktör 60 yılı aşkın deneyimi ile Türkiye nin en köklü dişli ve redüktör üreticilerindendir. ZET Redüktör ün 10.000 m2 lik

Detaylı

On-line Contact Address Kavaklıdere Mh., Tunus Caddesi No:20, Ankara

On-line   Contact Address Kavaklıdere Mh., Tunus Caddesi No:20, Ankara On-line Contact info@hotelmidas.com +90 312 424 01 10 Address Kavaklıdere Mh., Tunus Caddesi No:20, 06680 Ankara MİDAS HOTEL, Ankara Tunus caddesi`nde bulunan, kusursuz hizmetiyle yüzünüzü gülümsetecek

Detaylı

taşımak için tasarlandı

taşımak için tasarlandı taşımak için tasarlandı Frigorifik Kasa Refrigerated Bodyworks Frigorifik Kasa Refrigerated Bodyworks İÇ VE DIŞ YÜZEY KAPLAMA MALZEMESİ INTERIOR & EXTERIOR SURFACE MATERIAL Yüzey dayanıklılığı yüksek,

Detaylı

KATALOG CATALOGUE. gocciamosaico.com

KATALOG CATALOGUE. gocciamosaico.com 2016 KATALOG CATALOGUE gocciamosaico.com gocciamosaico.com Hakkımızda Star Cam Mozaikleri İnş. San. Ltd. Şti. bir Türk firması olarak 2003 yılında yurtiçi ve yurtdışı cam mozaik taleplerini karşılamak

Detaylı

Natural Stone Collection

Natural Stone Collection Natural Stone Collection The Place Where Your Projects Come True... MYM Natural Stone is a manufacturer and exporter company in marble industry with its experienced staff since 2006. Located in Afyonkarahisar

Detaylı

Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US

Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US www.lionehotel.com.tr Böyle Özel Bir Güne, Böyle Bir Atmosfer Yakışır! A Great Atmosphere For A Special Day! Heyecanı

Detaylı

3500m2 produces towel rails in conformity with International Norms such as ISO 9001/2000, EN 442 and TSE.

3500m2 produces towel rails in conformity with International Norms such as ISO 9001/2000, EN 442 and TSE. Değerli Müşterimiz, 2009 yılında kurulan Korova Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret LTD ŞTİ temel olarak,inşaat malzemeleri, ev ve bahçe mobilyaları ve güneş enerjisi ile çalışan sokak ve bahçe aydınlatmaları üretimi

Detaylı

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life M ağusa nın en gözde bölgesinin en işlek caddesinde yepyeni, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıldı. Tamamen

Detaylı

REEL ALÜMİNYUM. Profil Katalogu TEKNOLOJİNİN GÜCÜ ARTIK ELİNİZDE

REEL ALÜMİNYUM. Profil Katalogu TEKNOLOJİNİN GÜCÜ ARTIK ELİNİZDE ALÜMİNYUM Profil Katalogu TEKNOLOJİNİN GÜCÜ ARTIK ELİNİZDE Hakkımızda / About us Reel Alüminyum 2001 yılında Gebze de üretime başlamıştır. Şirketimiz, kuruluşunun ilk yıllarından itibaren müşterilerinin

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GECENİZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Rüya gecesi yalnızca birkaç saat sürer ama ardında günler hatta aylar süren bir hazırlık dönemi vardır. Swissôtel The Bosphorus,

Detaylı

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Bizim mahallede mutluluktan daha fazlası vardır. There is more than just happiness in our neighborhood. Mahalle dediğin sadece sokaklar

Detaylı

adana mersin kayseri www.kokinsaat.com.tr feke cd. turgut özal bul. Beyzade Tower otogar

adana mersin kayseri www.kokinsaat.com.tr feke cd. turgut özal bul. Beyzade Tower otogar feke cd. zübeyde hanm cd turgut özal bul. bosna sk. K A L İ T E L İ B İ R Y A Ş A M otogar Q U A L I T Y O F L I F E adana Tufanpaşa Mah. Şıhefendi bulvarı Halimhoca Apt. No:5/(kozan lisesi karsısı) 0355

Detaylı

Büroseren Mobilya kalite, fonksiyon ve ar-ge ile üretilmiş ürünleri, profesyonel proje desteği ile sunarak sektörde yerini almıştır.

Büroseren Mobilya kalite, fonksiyon ve ar-ge ile üretilmiş ürünleri, profesyonel proje desteği ile sunarak sektörde yerini almıştır. ÖNSÖZ INTRODUCTION Büroseren Mobilya kalite, fonksiyon ve ar-ge ile üretilmiş ürünleri, profesyonel proje desteği ile sunarak sektörde yerini almıştır. Büroseren Mobilyanın eğitim sektöründe temel ilgi

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI COMPANY İNTRODUCTİON FİLE

ŞİRKET TANITIM DOSYASI COMPANY İNTRODUCTİON FİLE ŞİRKET TANITIM DOSYASI COMPANY İNTRODUCTİON FİLE ŞİRKET BİLGİLERİ VE İLETİŞİM COMPANY İNFORMATİON AND COMMUNİCATİON NİTRO TEKNOLOJİ LTD. ŞTİ. ADRES: ADİL YAŞAR CAD. ZİLAN AP. NO: 2A YENİMAHALLE / SİİRT

Detaylı

PROJELENDİRME. Projelerimizle yaşam alanlarınıza estetik, kalite ve konfor katıyor, yaşamınızı güzelliklerle çevreliyoruz.

PROJELENDİRME. Projelerimizle yaşam alanlarınıza estetik, kalite ve konfor katıyor, yaşamınızı güzelliklerle çevreliyoruz. June 2018 PROJELENDİRME Projelendirilecek yaşam alanına ait tüm ekolojik, topografik ve yapısal veriler toplandıktan sonra, tasarımımızda önceliğimiz; istekleriniz, yaşam biçiminiz, beklentileriniz ve

Detaylı

HAKKIMIZDA about us. Mamullerin üzerine katalogda görüldüğü gibi DRY ofset baskı da yapılıyor.

HAKKIMIZDA about us. Mamullerin üzerine katalogda görüldüğü gibi DRY ofset baskı da yapılıyor. HAKKIMIZDA about us 25 yıllık tecrübesi, kalitesi ve servis anlayışı ile ambalaj sektörünün önde gelen firması Kastamonu Plastik KAST-KAP markası ile Türkiye de yeni ufuklar açıyor. Firmamızın imalatı

Detaylı

COLLECTION PREVIEW 2015

COLLECTION PREVIEW 2015 COLLECTION PREVIEW 2015 Cardin Concept Eskişehir de 60000 m2 açık alan üzerine kurulu, 40000 m2 kapalı alana sahip; Türkiye de ve gelişen ihracatıyla dünyada önemli mobilya üretim tesislerinden biridir.

Detaylı

MİMARİ YÖNLENDİRME SİSTEMLERİ ARCHITECTURAL WAYFINDING SYSTEMS KİMLİKLENDİRMELER IDENTIFICATIONS

MİMARİ YÖNLENDİRME SİSTEMLERİ ARCHITECTURAL WAYFINDING SYSTEMS KİMLİKLENDİRMELER IDENTIFICATIONS MİMARİ YÖNLENDİRME SİSTEMLERİ ARCHITECTURAL WAYFINDING SYSTEMS KİMLİKLENDİRMELER IDENTIFICATIONS KİMLİK- LENDİRME PROJELERİ Kurumsal kimlik, hedef kitleye kendini doğrudan anlatmayı, yüzünü görünür kılmayı

Detaylı

A.Ş. ÖZEL / FASON ÜRETİM

A.Ş. ÖZEL / FASON ÜRETİM ÖZEL / FASON ÜRETİM Private Label www.jeomed.com Private / Contract Manufacturing How is it performed? 01 New Products Market Research 02 Product R & D 03 Ministry of Health Operations 04 GMP Norms Production

Detaylı

1 Downsized %50 from the original picture size

1 Downsized %50 from the original picture size C o l l e c t i o n 2012 Decorative Profiles D e c o r a t i v e F u r n i t u r e P r o f i l e s 1 Downsized %50 from the original picture size Dekoratif Profil Dekoratif Mobilya Profilleri Decorative

Detaylı

Teknoloji Servisleri; (Technology Services)

Teknoloji Servisleri; (Technology Services) Antalya International University Teknoloji Servisleri; (Technology Services) Microsoft Ofis Yazılımları (Microsoft Office Software), How to Update Office 365 User Details How to forward email in Office

Detaylı

BATH FURNITURE COLLECTION

BATH FURNITURE COLLECTION BAT FURNITURE COECTION 2018 FİRMA PROFİİ ABOUT US MOUSET 2014 yılında kendi öz sermayesi ile Aksaray'da kurulmuş bir şirkettir. İmalat sektörünün içinde olan MOUSET Mutfak olapları, Banyo olapları, Vestiyerler,

Detaylı

www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city

www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city 2 www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city OBA 1221 Yetkin Tur. İnş. ve Tic. A.Ş 1988 yılında kurulmuş olup, 28 yıldır Turizm ve İnşaat alanında faaliyet

Detaylı

POINT OTEL/HOTEL Barbaros / STANBUL / TÜRK YE. AFROD T MER T OTEL/HOTEL Girne / KIBRIS / CYPRUS WYNDHAM-PETEK OTEL/HOTEL STANBUL / TÜRK YE

POINT OTEL/HOTEL Barbaros / STANBUL / TÜRK YE. AFROD T MER T OTEL/HOTEL Girne / KIBRIS / CYPRUS WYNDHAM-PETEK OTEL/HOTEL STANBUL / TÜRK YE OTELLER / HOTELS ANGEL S PENINSULA OTEL/HOTEL MARMAR S / TÜRK YE POINT OTEL/HOTEL Barbaros / STANBUL / TÜRK YE AFROD T MER T OTEL/HOTEL Girne / KIBRIS / CYPRUS HAHDAG - Z RVE OTEL/HOTEL Bakü / AZERBAYCAN

Detaylı

ULUSOYBAG UNIQUE INNOVATIVE DESIGN

ULUSOYBAG   UNIQUE INNOVATIVE DESIGN www.ulusoycanta.com UNIQUE INNOVATIVE DESIGN [663] 46x32x20 cm [663] 1993 ten bugüne çanta üretimi yapan Ulusoy Tekstil San. ve Tic. Ltd. Sti. Türkiye de mevcut gelişmiş üretim hattı tesisleri ile donatılmış

Detaylı

MAKARNA TON BALIĞI TAHİN & SUSAM KURUTULMUŞ MEYVE & ÇEREZ BİSKÜVİ PEYNİR AYÇİÇEK YAĞI PASTA TUNA FISH TAHINI & SESAME SEEDS DRIED FRUIT & NUTS

MAKARNA TON BALIĞI TAHİN & SUSAM KURUTULMUŞ MEYVE & ÇEREZ BİSKÜVİ PEYNİR AYÇİÇEK YAĞI PASTA TUNA FISH TAHINI & SESAME SEEDS DRIED FRUIT & NUTS MAKARNA TON BALIĞI TAHİN & SUSAM KURUTULMUŞ MEYVE & ÇEREZ BİSKÜVİ PEYNİR AYÇİÇEK YAĞI PASTA TUNA FISH TAHINI & SESAME SEEDS DRIED FRUIT & NUTS BISCUIT CHEESE SUNFLOWER OIL Makarna Özenle seçilmiş, mükemmel

Detaylı

Mobilya ve Dekorasyon

Mobilya ve Dekorasyon Mobilya ve Dekorasyon Amsterdam London Istanbul Kuwait City Chad Doha Moscow Vladivostok Atyra Baku Dubai Abu Dhabi Africa Dünyanın Tercihi: MOBAL Türkiye de ve dünyada sayısız firma, mekanlarının karakterini

Detaylı

anka yapı makina profesyoneller kalite ister

anka yapı makina profesyoneller kalite ister anka yapı makina profesyoneller kalite ister Firmamız 2002 yılında atık su arıtma tesisi ve mobilya imalatı ile faaliyete başlamış, spa, hamam, havuz,ısıtma sistemi,kazan dairesi,yalıtım ve izolasyon sistemlerini

Detaylı

UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur.

UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur. Petty Patent UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur. 2017 yılında şu anda faaliyet gösterdiği İstanbul da Selimpaşa Ortaköy Sanayi Bölgesindeki

Detaylı

Profil Boru Demir Çelik

Profil Boru Demir Çelik Profil Boru Demir Çelik Hakkımızda Fabrikamız; BORSAN PROFİL BORU DEMİR ÇELİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2007 Yılında Hatay'ın Payas İlçesinde 21.000 m2 açık, 10.000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur. Bölgenin

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ Welcome to Turkey s Most Elegant Ramada Plaza Hotel KUSURSUZ HİZMET URBAN HOSPITALITY İlbak Holding'in turizm alanındaki ilk projesi olan Ramada Plaza

Detaylı

EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ...

EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ... EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ... Akuzman Havuz, yüzme havuzu ve SPA uygulamaları alanında; proje tasarımı ve uygulaması, bakım sonrası hizmeti ve satış organizasyonu ile sektöründe 25 yıla yakın

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 sf 2 KURUMSAL CORPORATE 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 KURUMSAL 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine 10.000 m2 kapalı

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Tanıştığımıza. olacaksınız

Tanıştığımıza. olacaksınız Tanıştığımıza Proje tasarımından yönetimine, uygulamadan devreye almaya kadar her aşamada yanınızdayız. İmalat üretimin tüm aşamalarında olduğu gibi servis süreçlerinde de çözüm odaklı yapımızla hizmetinizdeyiz.

Detaylı

ATEM. Zamanında ve etkin servis hizmetiyle size en yakın noktadayız.

ATEM. Zamanında ve etkin servis hizmetiyle size en yakın noktadayız. Zamanında ve etkin servis hizmetiyle size en yakın noktadayız. A U S T R I A ATEM www.eurocnc.com info@eurocnc.com MAKİNE OTOMASYON SAN. VE T İC. LT D. ŞTİ. Arı Sanayi Sitesi 1364. (Eski 585.) Sokak No:

Detaylı

HAKKIMIZDA. Zaman her zamankinden daha değerli...

HAKKIMIZDA. Zaman her zamankinden daha değerli... HAKKIMIZDA Zaman her zamankinden daha değerli... Asya Kent Saatleri, sürekli değişen kentsel dinamiklere karşı, kültürel ve tarihsel bir bağ, bir diyalog kurmaktadır. Saatler sadece zamanı göstermez, mekanın

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI

Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI Ho-Chunk Resort Room Attendant İş Detayları Required Duties: Participants will be cleaning hotel rooms, making beds, stocking carts closer with linen

Detaylı

04 www.borpanel.com.tr

04 www.borpanel.com.tr BANYO MOBiLYALARI 04 Kalite Yönetim Modern yaşamın koşuşturmasında Belgeleri klasikten vazgeçemeyenlere konfor ve estetiği bir arada sunan Efes, banyolarınızın atmosferini değiştirecek. 05 06 KURUMSAL

Detaylı

Art from the Nature.

Art from the Nature. Art from the Nature. Hakkımızda Firmamız 1999 yılında Afyonkarahisarda kurulmus ve ilk mozaik ve patlatma üretimi yapan firmadır. Şirket Organize Sanayi bölgesinde kurulu tesisinde 25 kişi ile çeşitli

Detaylı

beyond your imagination

beyond your imagination beyond your imagination HAYALLERINIZIN ÖTESINDE... Biezza mobilya üstün teknoloji ile donatılmış üretim tesislerinde yarım asırlık tecrübesini uzman ekibiyle birleştirerek mobilya sektöründe saygın bir

Detaylı

Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,k

Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,k Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,kendi alanında daima en iyiyi amaç edinmiştir. Kaliteli

Detaylı

TRAVERTINE COLLECTION

TRAVERTINE COLLECTION TRAVERTINE COLLECTION a trademark of ALISTONE COMPOSITE MARBLE COLLECTION 2015 FİRMA PROFİLİ 1965 de Sayın Ali BAŞARIR ın torna makinesinde başlayan girişimcilik hayatı sırasıyla tarım makineleri, mermer

Detaylı

İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA

İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA .egeatlas.com.tr İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA kaliteli servis en iyi malzeme seçimi yüksek hassasiyetli makinalarda üretim .egeatlas.com.tr EGE ATLAS, kurulduğu 2012 yılından bu yana yeraltı ve

Detaylı

The Otonomi of First The epicenter of investments with the latest technological equipments and strategic location

The Otonomi of First The epicenter of investments with the latest technological equipments and strategic location www.otonomi.com.tr BİR İLKİN OTONOMİSİ Son Teknoloji Donanımlar ve Stratejik Konum ile Yatırımların Merkez Üssü The Otonomi of First The epicenter of investments with the latest technological equipments

Detaylı

TÜRKELİ RAY. www.turkeliray.com

TÜRKELİ RAY. www.turkeliray.com www.turkeliray.com TÜRKELİ RAY www.turkeliray.com History: Aktar Holding and Emin Aktar, in 1947, established Türkeli Ticaret A.Ş which has been general distributor of lifts of world-wide known Schlieren

Detaylı

taşımak için tasarlandı

taşımak için tasarlandı taşımak için tasarlandı Frigorifik Treyler Refrigerated Trailer Frigorifik Treyler Refrigerated Trailer İÇ VE DIŞ YÜZEY KAPLAMA MALZEMESİ PANEL INTERIOR AND EXTERIOR SURFACE MATERIAL Yüzey dayanıklılığı

Detaylı

MODERN MAĞAZA ÇÖZÜMLERİ

MODERN MAĞAZA ÇÖZÜMLERİ MODERN MAĞAZA ÇÖZÜMLERİ MODERN STORE SOLUTIONS www.arslanraf.com STANDLAR / DUVAR SİSTEMLERİ / AKSESUARLAR STANDS / WALL SYSTEMS / ACCESSORIES KURUMSAL Kurulduğu günden itibaren, dekoratif raf ve askı

Detaylı

PRODUCT CATALOGUE.

PRODUCT CATALOGUE. PRODUCT CATALOGUE www.avantek.com.tr AVANTEK PAKETLEME MAKİNE SANAYİ LTD. ŞTİ. 20 yılı aşkın tecrübe ve sektördeki bilgi birikimi ile İlaç, Kozmetik ve Gıda Sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı

Detaylı

Özel Tasarım Dişliler Custom Design Gears

Özel Tasarım Dişliler Custom Design Gears Özel Tasarım Dişliler Custom Design Gears 12 2014 Demir Çelik Endüstrisi Iron & Steel Industry Enerji Endüstrisi Energy Industry Maden Endüstrisi Mining Industry Çimento Endüstrisi Cement Industry Raylı

Detaylı

GÜNDOĞDU. Asansör Bizim İşimiz...

GÜNDOĞDU. Asansör Bizim İşimiz... Asansör Bizim İşimiz... 1 1995 yılından beri asansör sektöründe hizmet vermekte olan firmamız yarı otomatik kat kapıları, yolcu kabinleri ve yük asansörleri kabinleri imalatı ile sektöre girmiştir. 2002

Detaylı

KİREMİT DÖŞEME DETAYLARI ROOFING TILE APPLICATION DETAILS KR 01 KR 02. Marsilya Kiremit Marsilya. Akdeniz Kiremit Akdeniz

KİREMİT DÖŞEME DETAYLARI ROOFING TILE APPLICATION DETAILS KR 01 KR 02. Marsilya Kiremit Marsilya. Akdeniz Kiremit Akdeniz Marsilya Kiremit Marsilya Akdeniz Kiremit Akdeniz 2800 gr. / adet 410 x 230 mm. 2900 gr. / adet 410 x 230 mm. KR 01 Marsilya Kiremit: Ülkemizdeki en eski kiremit modelidir. Uygulama kolaylığı, buzlanma

Detaylı

Fiyat Listesi Price List 01/01/2018

Fiyat Listesi Price List 01/01/2018 Fiyat Listesi Price List 01/01/2018 Firma Profili Sardoğan Endüstri ve Ticaret üretim faaliyetlerine 1979 yılında bir çok Türkiye'li sanayiciye ev sahipliği yapan Karaköy'de başlamıştır. Firmamız çalışmalarını

Detaylı

Bandırma / Türkiye. Kualalumpur / Malezya

Bandırma / Türkiye. Kualalumpur / Malezya Aydınlatma dünyasına yeni bir soluk getiren Stonelight markası HRN DİZAYN Bünyesinde 2002 yılında doğmuştur. Tüm dünya üzerinde 6 sene araştırma ve inceleme yapılarak tarafımıza verilen 20 yıl korumalı

Detaylı

Çevreye ve insana saygılı, kalite ve konfora açılan. Respect for the enviroment and human opening the quality and comfort

Çevreye ve insana saygılı, kalite ve konfora açılan. Respect for the enviroment and human opening the quality and comfort Polimer kapı ve pencere sistemlerinde Eryap Systems of polymer door and windows Eryap Çevreye ve insana saygılı, kalite ve konfora açılan pencere Respect for the enviroment and human opening the quality

Detaylı

INDEX. vera. gordion. satiros. dora. tek parçalar single pieces. Mobilya Uyumlu Lavabolar Washbasin For Bathroom Furniture

INDEX. vera. gordion. satiros. dora. tek parçalar single pieces. Mobilya Uyumlu Lavabolar Washbasin For Bathroom Furniture 3 INDEX mira 8 lar 12 sera lar 16 vera lar 22 dora lar 26 satiros lar 30 gordion lar 34 kibele lar 38 midas Banyo Takımı Bathroom Set 42 tek parçalar single pieces BANYOLARINIZDA Kİ YAŞAM; ARTIK DAHA

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÇEV181 TEKNİK İNGİLİZCE I

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÇEV181 TEKNİK İNGİLİZCE I AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÇEV181 TEKNİK İNGİLİZCE I Dr. Öğr. Üyesi Firdes YENİLMEZ KTS Kredisi 3 (Kurumsal Saat: 2 Uygulama Saat: 1) Ders Programı Pazartesi 09:30-12:20

Detaylı

LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA

LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği (TürkMMMB), 25 Nisan 1980 tarihinde kurulan

Detaylı

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner...

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner... Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner... Üstpark Afraze Evleri size sadece doğa ile yaşam değil, iyi bir gelecek vaad ediyor. Paranızın ve yatırımlarınızın değer kazanacağının adeta

Detaylı

Bodrum, Gündoğan Koyu nda prestijli bir proje... www.zeytintepekonutlari.com

Bodrum, Gündoğan Koyu nda prestijli bir proje... www.zeytintepekonutlari.com Bodrum, Gündoğan Koyu nda prestijli bir proje... www.zeytintepekonutlari.com Bodrum u izlemenin onlarca farklı noktası bulunmakta. Ancak Zeytintepe - Gündoğan hiç bakmadığınız, görmediğiniz bir konumda.

Detaylı

Konforunuzu düşünerek tasarlıyoruz Designed for your comfort. Doğal Sirkülasyonlu ve Fanlı Konvektörler Natural And Power Convectors.

Konforunuzu düşünerek tasarlıyoruz Designed for your comfort. Doğal Sirkülasyonlu ve Fanlı Konvektörler Natural And Power Convectors. Konforunuzu düşünerek tasarlıyoruz Designed for your comfort Doğal Sirkülasyonlu ve Fanlı Konvektörler Natural And Power Convectors POWER V 100 Serisi Fanlı Konvektör POWER V 100 Series Power Convector

Detaylı

bölümleri ile ilgili gerekli eğitimleri almasını sağlayarak, verimliliği yükseltmek, kaynakları zamanında ve verimli kullanmak kalite politikasıdır.

bölümleri ile ilgili gerekli eğitimleri almasını sağlayarak, verimliliği yükseltmek, kaynakları zamanında ve verimli kullanmak kalite politikasıdır. Bağlantı Elemanları Makro Teknik, 1998 yılında, 18 yıllık uygulamacı geleneğinin ve birikiminin, üzerine inşa edilmiş, Hvac komponentleri üreten, ürettiklerinde ve üreteceklerinde, her zaman müşteri odaklı

Detaylı

Ürün Kataloğu Product catalogue

Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr HAKKIMIZDA ABOUT US ELC ALÜMİNYUM SAN. TİC. A.Ş. 40 yıllık metal üretim ve işleme tecrübesini alüminyum mamul üretimine aktarmak üzere,

Detaylı

m a k i n e s a n a y i

m a k i n e s a n a y i GIDA MAKİNELERİ Taneli Dolum Makinesi Granular Filling Machine Z Elevatör Z Elevator Tamburlu Yıkama Makinesi Tumbler Washing Machine GIDA MAKİNELERİ Kasa Yıkama Makinesi Box Washing Machine Kavanoz Yıkama

Detaylı