Geri dönüşümün önemi miniklere anlatıldı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Geri dönüşümün önemi miniklere anlatıldı"

Transkript

1 Geri dönüşümün miniklere anlatıldı önemi Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Küçük Şeyler Anaokulu öğrencilerine ambalaj atıkları ve yönetim planı kapsamında ambalaj atıklarının kaynağında ayrıştırılması, geri dönüşümü ve geri kazandırılması konularında seminer verildi. Ambalaj atıklarının kaynağında ayrıştırılması, geri dönüşümü ve geri kazandırılması konulu eğitim seminerine dinleyici olarak Küçük Şeyler Anaokulu Okulu öğretmenleri ile öğrenciler katıldı. Sunum, anaokulu seviyesinde çocukların anlayabileceği argümanlarla gerçekleştirildi. Bodrum Belediyesi Çevre Mühendisi Nilay Karamustafaoğlu geri dönüşümün önemine değinerek, Doğal kaynaklardaki azalmaya karşın doğaya bırakılan atık miktarı da hızla artmaktadır. Bu atıkların önemli bir kısmını da katı atıklar oluşturmaktadır. Atıkların artması, özelliklerinin değişmesi, tabiatta uzun süreler bozulmadan kalabilen atıkların çoğalması gibi birçok etken, çevre adını verdiğimiz ortamın kullanım amaçlarının dışına çıkmasına yani çevrenin kirlenmesine sebep olmuştur. şeklinde konuştu. Küçük Şeyler Anaokulu Müdürü Selda Çakır ise, Okulumuz öğrencilerine verilen bu eğitimde öğrencilerimizin ambalaj atıklarının kaynağında ayrıştırılması, geri dönüşümü ve geri kazandırılması hakkında öğrencilerin daha bilgili olmaları amaçlanmıştır. Böylelikle artık öğrencilerimizin katı atık hakkında daha bilinçli olacaklarını düşünüyorum ve okulumuz koridor ve sınıflarındaki katı atık dönüşüm kutularını daha özenli kullanacaklarına inanıyorum. dedi. Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri Analog Atıkları Yönetim Planı kapsamında, anaokulu ve ilkokul öğrencilerine eğitimlere devam edeceklerini belirtti.

2 Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Özel Turgutreis Marmara Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Atık ve Geri Dönüşüm Malzemelerinden Yapılan İcatlar Projeleri adlı serginin açılışına katıldı. Anaokulunu ve sergiyi gezerek öğrencilerle vakit geçiren Başkan Kocadon a Bodrum Belediye Meclis Üyeleri, Okul Müdürü N.Dilek Albayrak ve Anaokulları Koordinatör Müdürü Müge Çoban eşlik etti. Mehmet Kocadon; 65 öğrencisi, 6 sınıf öğretmeni, 1 İngilizce öğretmeni ve 1 okul psikoloğu ile eğitim öğretimine devam eden Özel Turgutreis Marmara Anaokulunun tüm yaş gruplarıyla birlikte yakından ilgilendi. hazırladığı sergideki çalışmalarla Minik öğrenciler, sergi sonrası Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon a kendi elleriyle okul bahçesinden topladıkları portakal, mandalina, limonlar ve atık pastel boyaların fırınlanmasıyla oluşturdukları kalp şeklindeki eserlerini hediye etti. Öğrencilere el emeği göz nuruyla hazırladıkları hediye için teşekkür eden Başkan Kocadon, Öğrencilerimizin

3 bilinçlendirilmesi için hazırlanan bu ve benzeri projelerin hayata geçtiğini görmek, bizleri çok mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Minik öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini kullanarak hazırlamış oldukları eserler, gerçekten görülmeye değer. Kendilerini tebrik ediyorum. Sevgiyle kucaklıyorum dedi. Başkan Kocadon ziyaret sonunda ise okula ait anı defterini imzalayarak duygu ve düşüncelerini de deftere yazmış olduğu şu sözlerle aktardı: Milenyum çocuklarını yetiştiren kıymetleri eğitmenlerimi ve eğitim kurumunu en içten saygılarımla kutluyorum. Geleceğimizin teminatı olacak bu çocuklarımızı, Cumhuriyetimizin ilkelerine sahip çıkan nesiller olacağına inanarak; çocuklarımıza başarılar diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

4

5

6

7 Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi TED Koleji minikleri becerilerini yıl sonunda sergilediler. TED Kolejinden bu konuda yapılanan açıklama şöyle: Çoklu Zeka Gelişimi kuramıyla eğitim veren TED Bodrum Koleji olarak bizler öğrencilerimizi, akademik yönü kadar, öğrencilerin bilgi ve deneyimlerini geliştirebilecekleri çağdaş ortamlar sağlayarak, sosyal yönden güçlü, kendini ifade edebilen, sanatsal estetik anlayışla evrensel değerlere sahip bireyler olarak geleceğe hazırlamaktayız. Bu hedefler doğrultusunda düzenlenen 1.sınıfların yılsonu gösterisi gerçekleştirildi. İlkokul 1. sınıflar, Koro, Yatağımın Altındaki Harfler Drama Gösterisi, Step Dans, Cimnastik, Latin Dansı, Ritm Orff, Bale, Halk Dansları davetlilere sergilediler. performanslarını veli ve 06 Haziran Cuma günü, TED Bodrum Koleji Yerleşkesinde Amfi Tiyatroda gerçekleştirilen, İlkokul 1.sınıfların sahne aldığı gösterilerinin ardından düzenlenen kokteyl ile de öğrencilerimiz velileri, öğretmenleriyle beraber zaman geçirerek yorgunluk attılar.

8

9 TED Bodrum Koleji Okulöncesi öğrencileri mezun oldu! TED Bodrum Koleji amfi tiyatrosunda düzenlenen gösterisi ve ardından gerçekleştirilen öğrencilerimiz mezun oldu yılsonu kokteyl ile minik Yıl boyunca gerçekleştirdikleri etkinliklerin bir özeti olarak sergiledikleri sahne performansında, danslarıyla, şarkılarıyla ailelerinin karşısında küçük kalpleri büyük heyecanla ve mutlulukla doluydu. Okul Müdürümüz Fırat Asyalı, gösteri sonunda yaptığı konuşmasında, okul öncesinden 1. Sınıfa geçişlerine hep beraber tanıklık ediyor olduğumuz okul öncesi hazırlık sınıfı öğrencilerimizin; Haziran 2026 da TED Bodrum Koleji Lisesi nden, Haziran 2030 da ise üniversiteden mezun olacaklarını, böyle bakınca insana çok çarpıcı geldiğini, eğitimin, yıllar süren çok uzun bir yolculuk ve bu uzun yolculuğun ilk ve en önemli adımının okul öncesi olduğunu

10 dile getirdi. TED Bodrum Koleji eğitimcileri olarak, okul öncesinden başlayarak öğrencileri yıl sonrasının teknolojisine, mesleklerine ve rekabet dolu dünyasına hazırlıyor olmanın sorumluluğuyla hareket ettiklerini ifade etti. Yarınların birer yetişkini olacak öğrencilerimizi hayata hazırlarken, Türk Eğitim Derneğinin 86 yıllık birikimini, TED Bodrum Koleji nin gençliğiyle harmanlıyoruz. Yaratıcı, özgüveni yüksek, mutlu, İngilizceye hakim, akademik yönden donanımlı, özgür, demokrat ve yüreği Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi dolu bireyler olarak yetiştirmek hedefimiz TED Bodrum Koleji olarak inanıyoruz ki, yetiştirdiğimiz her bir birey, güçlü kişilikleri ve bilgi birikimleriyle; zaman ve mekan ne olursa olsun toplum içerisinde saygınlık yaratacak birer yetişkin olacaklardır. 06 Haziran Cuma günü saat saatleri arasında ise TED Bodrum Koleji İlkokul 1.sınıf öğrencilerinin yılsonu gösterileri gerçekleştirilecektir. TED Bodrum Koleji amfi tiyatrosunda sahnelenecek performansın ardından düzenlenecek kokteyl ile gece sona erecek

11

12 Teog Sınavı Yapıldı Toplantısı İkinci Dönem Ortak Sınavlar Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı Nisan tarihlerinde Seviye Belirleme Sınavı nın yerine bu yıl uygulamaya geçen, 8.sınıf öğrencilerinin katılacağı İkinci Dönem Ortak Sınav hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Muğla ilinde 182 Sınav merkezinde sınıf öğrencisinin katılacağı Nisan tarihlerinde merkezi ortak sınavlar yapılacak. Türkçe, Matematik, Din kültürü, Fen ve Teknoloji, İnkılâp Tarihi ve Yabancı dil derslerinin yer aldığı 6 dersten 20 Soru sorulacak. Sınavların süresi 40 ar dakika olup, her sınav arasında ise öğrencilerin dinlenmesi için 30 dakikalık süre verilecek. Özel eğitime ihtiyacı olanlar için tedbirler alınacak. Mazeret sınavları Mayıs 2014 tarihinde yapılacak. dedi. Bu ayın sonunda yapılacak ortak sınav hakkında merkez ilçedeki ortaokul Müdürlerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

13 Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Önder Uçak, okul müdürlerine merkezi sistem sınavı hakkında bilgiler verdi. Sınavın 2 günde toplam 6 oturum halinde gerçekleşeceğini, 09.00, ve saatlerinde başlayacağını belirtti. Sınavlardan sorumlu Şube Müdürü Murat Eskiakgün ise sınavda görevli öğretmenlerin ve okul idaresinin yapması gerekenleri anlattı. Her sınıfta azami 20 öğrenci olacağını ve sınıfların buna göre düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Sınav esnasında rahatsızlanan ve sınava devam edemeyen öğrencinin mazeret sınavına girebileceğini ifade etti. Sınav öncesi ve sonrasında gerekli tüm tedbirlerin alınıp sınavın sorunsuz bir şekilde uygulanmasını, herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi uyarısında bulundu.

14 ÇOCUKLAR ARTIK OYNAYABİLECEKLER GÜVENLE Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Bodrum un çeşitli yerlerine yapılan veya yenilen çocuk oyun parkları güzel bir görüntü oluşturuyor. Bazı parklardaki eski oyun aletleri yenileriyle değiştirilirken birçok bölgeye de yeni parklar yapıldı. Çocukların herhangi bir şekilde zarar görmeden güvenli bir şekilde oyun oynayabilmeleri için oyun parklarının zeminleri kauçukla kaplandı. Cumhuriyet Mahallesi Severcan Caddesi Rotary Pirires Parkı, B.B. Binnaz Karakaya Spor Salonu yanı Emin Anter Parkı, Kumbahçe Mahallesi Tarla Sokak Parkı, Yokuşbaşı Mahallesi Albatros Sitesi üzerindeki park, Yeniköy Mahallesi Zarife Özelbey Parkı, Gümbet Mahallesi 65 Evler Parkı, Yokuşbaşı Mahallesi Fabrika Sokak Parkı, Kumbahçe Mahallesi Sarıaslan Parkı, Torba Ali Haydar Ersoy Parkı, Gümbet Severcan Caddesi Melisa Sitesi karşısındaki park ve Gümbet Dolgu Parkı na toplam 6 bin 500 m² kauçuk döşendi. Çocuk oyun parklarının zeminlerine döşenen kauçuklar koruyucu, darbe emici, esnek özellikleri sayesinde çocuk oyun alanlarında ve diğer kullanılan alanlarda düşme durumunda yaralanmaların önüne geçebilen bir ürün olup kum ve diğer oyun alanları malzemelerine göre daha temiz ve hijyeniktir. Demonte olabilme özelliği sayesinde çok kolay bir şekilde tamiri ve bakımı yapılabilir, suyla temizlenebilir. Kauçukların teknik özellikleri: Zenger monoblok kaymaya engel olur. Islak ve eğimli yüzeylerde kaymayı önler, aşınmaz, izolasyon sağlar.

15 Düşme etkisini azaltır, yaralanmaları önler. Asit dış etken ve mevsim değişikliklerinden etkilenmez. Tamamen çevrecidir. Nem ve dış etkenlere karşı ses ve ısı yalıtımı vardır. Engelli Kardeşleri İçin Bodrum The Marmara Otel in yılbaşı ağacı anlamlı bir etkinlikle aydınlatıldı. Bodrum Marmara Koleji öğrencileri ve Bodrum Sağlık Vakfı üyeleri yılbaşı ağacını engelli çocuklar için ışıklandırdı. Marmara Koleji öğrencileri ve Bodrum Sağlık Vakfı üyeleri yanlarında getirdikleri hediyeleri Bodrum Sağlık Vakfı nın engelli öğrencileri için yılbaşı ağacının etrafına bıraktılar. Bodrum Sağlık Vakfı Halkla İlişkiler Sorumlusu Şafak Yaşar, etkinliğin 3. kez düzenlendiğini belirterek her yıl yılbaşına yaklaşırken Marmara Koleji çocukları ile The Marmata Otelinde yılbaşı ağacı süsleniyor ve altına hediyeler bırakılıyor. Daha sonra ise Bodrum Sağlık Vakfı engelli öğrencilerine bu hediyeler dağıtılıyor. Bunun içinde The Maramara Otel Müdürü Onur bey e ve Maramara Koleji öğrencilerine teşekkür ediyoruz dedi. Yaklaşık iki saat süren etkinliğe katılan Marmara Koleji öğrencileri noel baba ile birlikte oyunlar oynayarak eğlendiler. Haber: Mehmet Can Meral

16

Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi

Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi TED Koleji minikleri becerilerini yıl sonunda sergilediler. TED Kolejinden bu konuda yapılanan açıklama şöyle: Çoklu Zeka Gelişimi kuramıyla eğitim veren TED Bodrum

Detaylı

Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi

Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Özel Turgutreis Marmara Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Atık ve Geri Dönüşüm Malzemelerinden Yapılan

Detaylı

Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi

Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi TED Koleji minikleri becerilerini yıl sonunda sergilediler. TED Kolejinden bu konuda yapılanan açıklama şöyle: Çoklu Zeka Gelişimi kuramıyla eğitim veren TED Bodrum

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ

BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ Bodrum da bu yıl eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Bahçeşehir Koleji, Bodrum Golf ve Tenis Kulübü işbirliğiyle tenis turnuvası düzenledi. Turnuvaya 100 ü çocuk

Detaylı

Meme cerrahisi sonrası ütü, cam silme gibi işlerden kaçının

Meme cerrahisi sonrası ütü, cam silme gibi işlerden kaçının Meme cerrahisi sonrası ütü, cam silme gibi işlerden kaçının Meme kanseri cerrahisi sonrası lenf düğümlenmesi sorunu yaşamamak için tekrarlamalı işlerden uzak durulmalı Meme kanserinde cerrahi tedavilerin

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR YAZ KURSLARI BAŞLIYOR Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, basın mensuplarına yeni eğitim ve öğretim çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Toplantıya,

Detaylı

sevgisinden esinlendiler

sevgisinden esinlendiler Barış Manço nun hayvan sevgisinden esinlendiler TED BODRUM KOLEJİ NDEN ÖRNEK BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ TED Bodrum Koleji öğrenci ve öğretmenleri geleneksel olarak her yıl düzenlediği Barış Manço yu

Detaylı

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM Bodrum un sevilen öğretmeni, sporcu Demet Tezgider sevenlerinin ellerinde, gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Demet Yorgancı Tezgider, dün sabah saatlerinde İzmir

Detaylı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır. T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI ULU ÖNDER ATATÜRK ÜN VEFATININ 74. YILI ANMA PROGRAMI Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki

Detaylı

A ğ u s t o s 2 0 1 5

A ğ u s t o s 2 0 1 5 A ğ u s t o s 2 0 1 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Z A F E R B A Y R A M I 31 1 E y l ü l 2 0 1 5 Hoşgeldiniz Kahvaltısı Saat:9.00-10.30 Açılış Tanışma

Detaylı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Ekonomik krize rağmen yılmayarak iş hayatına atılan Alaaddin ve Anıl arkadaşlar en büyük hayalleri olan Kadın Dünyası isimli Kuaför Salonu nu açtılar. Güzelliğine önem veren

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

DERS SÜRE VE PERİYOTLARI

DERS SÜRE VE PERİYOTLARI DERS SÜRE VE PERİYOTLARI Okul Öncesi Okul öncesi dönem 4 yaş grubunda dersler 08:30 da başlar ve 12:00 da sona erer. Ana sınıflarda ise dersler 08:00 da başlar, 12:00 da sona erer. Her iki yaş grubunda

Detaylı

Çocuklarımızın etraflarındaki dünyayı keşfedebilmeleri için eğitim ortamımızı, canlı, renkli ve bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarladık.

Çocuklarımızın etraflarındaki dünyayı keşfedebilmeleri için eğitim ortamımızı, canlı, renkli ve bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarladık. ANAOKULU Tohum için güneş, su ve toprak ne kadar önemliyse, çocuk için de eğitim o kadar önemlidir. Çapa Koleji Anaokulu geleceği parlak, ışık saçan çocuklar yetiştirmek için, modern eğitim anlayışı ile

Detaylı

SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ SIRA NO ÇALIġMA KONULARI TARĠHĠ 1. Eğitim Bölgesi Müdürler Toplantısı 6 Eylül -2013

Detaylı

ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI

ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI Ankara Meteoroloji Bölge Müdürü Ergün GÜLER in İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü olarak atanması dolayısıyla ve

Detaylı

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK..

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. 13-16 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul da düzenlenen TED İstanbul Koleji Ulusal Forumuna ( TİUF ), Müzik Öğretmenimiz Eren TOKMAK rehberliğinde okulumuzdan

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Özel Başkent Okulları. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı AKADEMİK TAKVİMİ İ L K O K U L

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Özel Başkent Okulları. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı AKADEMİK TAKVİMİ İ L K O K U L BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Özel Başkent Okulları 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı AKADEMİK TAKVİMİ İ L K O K U L A ğ u s t o s 2 0 1 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Detaylı

ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN

ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN Bodrum da, okula giderken trafik kazası sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Aslı Değirmen in sınıf arkadaşları sırasını çiçeklerle donattı. Bodrum da dün

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMENLERİN MESLEKİ GELİŞİM ÇALIŞMALARI

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMENLERİN MESLEKİ GELİŞİM ÇALIŞMALARI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İN MESLEKİ GELİŞİM ÇALIŞMALARI İlgi: a) Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi ve İlköğretim kurumları Yönetmeliği. b) Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği. İlgi

Detaylı

5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI

5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI 5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI YAŞAM İÇİN EĞİTİM İSTANBUL UN KURTULUŞUNUN 92. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN! İstanbul un kurtuluşunun 92. Yıldönümünü okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık.

Detaylı

Bodrum Global Run 3'te başlıyor

Bodrum Global Run 3'te başlıyor Bodrum Global Run 3'te başlıyor Global Liman İşletmeleri nin Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde gerçekleştireceği Bodrum Global Run 3 için ön hazırlıklar tamamlandı, geri sayım başladı. Aralarında ünlü

Detaylı

Özürlülerle Birlikte Bir Tiyatro Oyunu Hazırlanması

Özürlülerle Birlikte Bir Tiyatro Oyunu Hazırlanması Özürlülerle Birlikte Bir Tiyatro Oyunu Hazırlanması Amaç ve İçerik Projenin temel amacı sosyal dışlanmayı kırmaktır. Zira özürlüler günlük yaşamda karşılaştıkları dezavantajlar nedeniyle toplumdan uzaklaşmakta,

Detaylı

TED Ankara Koleji'nden K-12 Bütünlüğü Çerçevesinde Anlamlı Ziyaret

TED Ankara Koleji'nden K-12 Bütünlüğü Çerçevesinde Anlamlı Ziyaret İNGİLİZCE KURS DUYURUSU Sayın Velimiz, İngilizce kursumuz 28.09.2013 12.05.2014 tarihleri arasında Cumartesi günleri 09:00 12:20 saatleri arasında yapılacaktır. Ayrıntılar için tıklayınız TED Ankara Koleji'nden

Detaylı

28-29 KASIM 2013 TARİHLERİNDE OKULUMUZ TATİL EDİLECEKTİR.

28-29 KASIM 2013 TARİHLERİNDE OKULUMUZ TATİL EDİLECEKTİR. 28-29 KASIM 2013 TARİHLERİNDE OKULUMUZ TATİL EDİLECEKTİR. Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı nın 22.10.2013 tarih ve 3018736 sayılı yazısı ile ortaokulların 8. sınıfında öğrenim gören öğrencilerin ortaöğretim

Detaylı

BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ Dünya sanat günü etkinliği kapsamında Bodrum da çeşitli sanat etkinlikleri düzenlendi. Bodrum Belediye Meydanında yere açılan toplam 60 metre uzunluğunda siyah bez

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımızın yanı

Detaylı

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ VE TED KAYSERİ KOLEJİ AİDİYETİN OLUŞTURULMASI GÜÇLENDİRİLMESİ

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ VE TED KAYSERİ KOLEJİ AİDİYETİN OLUŞTURULMASI GÜÇLENDİRİLMESİ TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ VE TED KAYSERİ KOLEJİ AİDİYETİN OLUŞTURULMASI VE GÜÇLENDİRİLMESİ TED Kayseri Koleji Vakfı İlkokulu olarak, TED Aidiyeti, İlin Okulu Olma kapsamındaki çalışmalarımızın ilk adımı olarak,

Detaylı

GENÇ YETENEKLER SES YARIŞMASI FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

GENÇ YETENEKLER SES YARIŞMASI FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU GENÇ YETENEKLER SES YARIŞMASI FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU Bodrum Belediyesi tarafından Zeki Müren anısına Ustalara Saygı / Ulusal Türk Müziği Genç Yetenekler Ses Yarışması finalistleri belirlendi. Yetenekli

Detaylı

Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı

Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Büyükşehir Belediyesi tarafından yatırımı gerçekleştirilen çevreci yatırım;

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI HEDEFLERİMİZ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI HEDEFLERİMİZ ÖZEL KÜÇÜK PRENS ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI HEDEFLERİMİZ 1-"Beslenme Dostu Okul Projesi" ile öğrencilerin, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KIRŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KIRŞEHİR Sayı : Konu : 2012-2013 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları Çalışma Takvimi T.C.

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILADI

TED KAYSERİ KOLEJİ YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILADI TED KAYSERİ KOLEJİ YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILADI 2015-2016 Öğretim yılı birinci dönemin sonuna yaklaşırken yeni yıla güzel ve mutlu başlamak, birinci dönemin stresini atmak, kaynaşmak ve 2015 teki güzel

Detaylı

İstanbul, 21 Eylül 2015. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokul Bilgilendirme Yazısı. Sevgili Velimiz,

İstanbul, 21 Eylül 2015. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokul Bilgilendirme Yazısı. Sevgili Velimiz, İstanbul, 21 Eylül 2015 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokul Bilgilendirme Yazısı Sevgili Velimiz, Birinci Genel Veli Toplantımızda sizlerle paylaşacağımızı bildirdiğimiz Bireysel veli öğretmen görüşme

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015. Sene başında akademik takvimde de paylaşıldığı üzere 31 Aralık ve 1 Ocak günleri okulumuz tatildir.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015. Sene başında akademik takvimde de paylaşıldığı üzere 31 Aralık ve 1 Ocak günleri okulumuz tatildir. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015 YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ Sayın Rektörümüzün başkanlığında bu yılın ilk Üst Yönetim Kurulu toplantısı geçtiğimiz Salı günü okulumuzda yapıldı. İlkokul, Ortaokul

Detaylı

1998-2014 YILLARI ARASI LISELERE GEÇIŞ 1998 8.SINIF 6-7-8.SINIF SBS 2011 TEOG LGS OKS SBS İSİMLER DEĞİŞTİ SİSTEM DEĞİŞTİ AMA YERLEŞTİRME DEĞİŞMEDİ

1998-2014 YILLARI ARASI LISELERE GEÇIŞ 1998 8.SINIF 6-7-8.SINIF SBS 2011 TEOG LGS OKS SBS İSİMLER DEĞİŞTİ SİSTEM DEĞİŞTİ AMA YERLEŞTİRME DEĞİŞMEDİ 1 1998-2014 YILLARI ARASI LISELERE GEÇIŞ 1998 8.SINIF 6-7-8.SINIF 2004 SBS LGS OKS 2007 İSİMLER DEĞİŞTİ SİSTEM DEĞİŞTİ AMA YERLEŞTİRME DEĞİŞMEDİ SBS 2011 TEOG 2014 2 1998 DEN 2014 E NELER DEĞİŞTİ? 1998:

Detaylı

MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI

MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI Öğrencilerimiz; okulumuzda öğrenci merkezli öğretim yöntemleriyle, problem çözme, deney yapma, tartışma ve sorgulamaya

Detaylı

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Süt Sığıcılığını Geliştirme Olanakları Paneli

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Süt Sığıcılığını Geliştirme Olanakları Paneli Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Süt Sığıcılığını Geliştirme Olanakları Paneli 09 Aralık 2011 Cuma Günü Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Tarafından

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ Okul tanıtım toplantılarımız ve ara sınıflar giriş sınavlarımız sürüyor. 8 Mart 2014 Cumartesi günü

Detaylı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Ekonomik krize rağmen yılmayarak iş hayatına atılan Alaaddin ve Anıl arkadaşlar en büyük hayalleri olan Kadın Dünyası isimli Kuaför Salonu nu açtılar. Güzelliğine önem veren

Detaylı

Trabzon`daki yapı denetim firmalarında çalışan makina mühendisleri ile Şube SMM Komisyonu toplandı

Trabzon`daki yapı denetim firmalarında çalışan makina mühendisleri ile Şube SMM Komisyonu toplandı Trabzon`daki yapı denetim firmalarında çalışan makina mühendisleri ile Şube SMM Komisyonu toplandı 31.03.2011 Çarşamba günü, Şube Başkanı Şaban BÜLBÜL ün başkanlığında, Trabzon daki Yapı Denetim firmalarında

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ Anaokulu hazırlık sınıfı öğrencilerimizin ilkokula uyum programı, bu hafta katıldıkları rehberlik ve

Detaylı

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, gençler için şölen tadında etkinlikler düzenledi. Minik mehteran

Detaylı

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU BJK YAZ SPOR OKULU ERSAN RESORT&SPA İŞBİRLİĞİYLE ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU Bodrum Kartalları Bjk Yaz Spor Okulu ERSAN Resort&Spa işbirliğiyle yaz spor okulu faaliyetlerine

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6 AYLIK İZLEME DEĞERLENDİRME FAALİYET RAPORU

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6 AYLIK İZLEME DEĞERLENDİRME FAALİYET RAPORU T.C. PAZARCIK KAYMAKAMLIĞI Cengiz Topel İlkokulu Müdürlüğü CENGİZ TOPEL İLKOKULU 2015-2019 STRATEJİK PLAN 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6 AYLIK İZLEME DEĞERLENDİRME FAALİYET RAPORU Cengiz Topel İlkokulu

Detaylı

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG) 2015-2016 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) TEOG ile

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG) 2015-2016 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) TEOG ile TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG) 2015-2016 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) TEOG ile yerleştirileceklerdir. SINAVIN UYGULANACAĞI DERSLER 2015-2016 eğitim

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nı okulumuzda öğrencilerimizin ve velilerimizin çok yoğun katılımı ile coşkulu

Detaylı

Bahçeşehir Okulları eğitimöğretim yılına heyecan ve

Bahçeşehir Okulları eğitimöğretim yılına heyecan ve Bahçeşehir Okulları eğitimöğretim yılına heyecan ve coşkuyla başladı Bodrum Bahçeşehir Okulları, yeni eğitim-öğretim yılına okul bahçesinde gerçekleşen törenle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı nın

Detaylı

Bodrum da turistik işletmeler donanımı ve gıda fuarı

Bodrum da turistik işletmeler donanımı ve gıda fuarı Bodrum da turistik işletmeler donanımı ve gıda fuarı Bodrum da Turistik İşletmeler Donanımı ve Gıda Fuarı açıldı. Bodrum da, Marmaris Fuarcılık Organizasyon (MARFO) tarafından Bodrum Turistik İşletmeler

Detaylı

Eğitim ve Danışmanlık Hizmetinin Tanımı. 1. Proje Kapsamında Eğitim Talep Edilmiş ise, Eğitimin İçeriği Hakkında bilgi veriniz.

Eğitim ve Danışmanlık Hizmetinin Tanımı. 1. Proje Kapsamında Eğitim Talep Edilmiş ise, Eğitimin İçeriği Hakkında bilgi veriniz. Eğitim ve Danışmanlık Hizmetinin Tanımı 1. Proje Kapsamında Eğitim Talep Edilmiş ise, Eğitimin İçeriği Hakkında bilgi veriniz. Kocaeli'nin İlçe Belediyelerinde evsel atıkların toplanması ve taşımasında

Detaylı

ÜNİVERSİTE&OKUL VE SEKTÖR BULUŞMASI TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

ÜNİVERSİTE&OKUL VE SEKTÖR BULUŞMASI TOPLANTISI DÜZENLENDİ. ÜNİVERSİTE&OKUL VE SEKTÖR BULUŞMASI TOPLANTISI DÜZENLENDİ. 23.05.2016 Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz ev sahipliğinde, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu kararı doğrultusunda, Üniversite Okul ve

Detaylı

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ / EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI SIRA 1 17-21 / 09 / İlköğretim a)cumhuriyet Alanında Tören b)halk Eğitim Konferans nda Tören c)kurumları Ziyaretler

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1 YAPILACAK İŞ Öğrencilerinin Beceri Eğitimlerinin Sona Ermesi Öğrencilerinin Beceri Eğitimi Sınav Öncesi Öğretmenler Kurulu Öğrencilerinin Beceri Eğitimi Sınavı 2 KURBAN BAYRAMI 21 Eylül 2015

Detaylı

FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKÖĞRETİM OKULU 4. SINIFA HAZIRLIK

FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKÖĞRETİM OKULU 4. SINIFA HAZIRLIK FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKÖĞRETİM OKULU 4. SINIFA HAZIRLIK Bülten Sorumlusu: Deniz FINDIK URUN Bu Sayıya Katkıda Bulunanlar: Sınıf Öğretmenleri: Emel İNANÇ Özgül AKBABA Mukaddes SÖYLEV Şükran ALPUT Tuba

Detaylı

T.C. HAKKARİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. HAKKARİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. HAKKARİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Sıra No 1 2 FAALİYET Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci kayıtları a) A Gurubu

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ NO OKUL/KURUM/ KURUL/İŞLEM 1 TARİH 21 Temmuz - 12 Eylül 2014 01 Eylül - 26 Eylül 2014 Örgün ve Yaygın Eğitim nda 2 01 Eylül 2014, Pazartesi Öğretmenlerin Göreve Başlaması 3 Eğitim 4 5 6 7 9 10 8 Okul Öncesi

Detaylı

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTANBUL ÜSKÜDAR LİSESİ. FEN ve DENEY KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTANBUL ÜSKÜDAR LİSESİ. FEN ve DENEY KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PLANI E K İ M E Y L Ü L 05 06 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTANBUL ÜSKÜDAR LİSESİ FEN ve DENEY KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PLANI SÜRE AMAÇ YAPILACAK ETKİNLİKLER Ay Hafta Saat BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR *Eğitici Kulüpler hakkında

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DÜZİÇİ KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TEMMUZ 22001133 Pazartesi 1 8 15 22 29 Salı 2 9 16 23 30 Çarşamba 3 10 17 24 31 Perşembe 4 11 18 25 Cuma

Detaylı

2011/2012 ESKİŞEHİR PİLOT BİNBAŞI ALİ TEKİN İLKÖĞRETİM OKULU

2011/2012 ESKİŞEHİR PİLOT BİNBAŞI ALİ TEKİN İLKÖĞRETİM OKULU 6a.1 KRİTER: ÖĞRENCİ İLE İLGİLİ MEMNUNİYET SONUÇLARI Hedef: Okulumuzun Hedefi AFİ: Amasya Fatih İlköğretim Okulu PBATİ: Okulumuzun Sonuçları MYHİ: Mersin Özel Yıldırımhan İlköğretim Okulu Yılın Kaliteli

Detaylı

3.SINIFLAR MAYIS AYI VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ

3.SINIFLAR MAYIS AYI VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 3.SINIFLAR MAYIS AYI VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 3. sınıfa elveda, 4. sınıfa MERHABA TÜRKÇE Metinlere bağlı kalarak dinleme ve dinlediğini anlama, okuma ve okuduğunu anlama, yazma kurallarını uygulama,

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYSERİ EVİ

ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYSERİ EVİ 4.Sınıflar Müze Gezisi Kayseri Lisesi nin Milli Mücadele Müzesi olarak düzenlenerek hizmete açılmış olması nedeni ile 4.sınıflar olarak Müzeye gezi düzenledik. Öğrencilerimiz, Kayseri halkının Milli Mücadeledeki

Detaylı

T.C. KARASU KAYMAKAMLIĞI Ġlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. KARASU KAYMAKAMLIĞI Ġlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KARASU KAYMAKAMLIĞI Ġlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KARASU 2014 T.C. KARASU KAYMAKAMLIĞI İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü S. NO 1 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞ/İŞLEM Halk Eğitim / ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KONU Açık Ortaokul Birinci

Detaylı

KALABA ANADOLU LİSESİ 2015 / 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI

KALABA ANADOLU LİSESİ 2015 / 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI KALABA ANADOLU LİSESİ 2015 / EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK PLANI SIRA ALAN NIN AMACI 1 02 Eylül 2015 2015 / Eğitim-Öğretim Yılı Senebaşı Kurul Eğitim Öğretim Yılına başlamak 2 03 Eylül 2015 Sene Başı nın

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİ

AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ STRATEJİK PLANLAMA YEREL PROJELER AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİ 1) GİRİŞ; A) Müdürlüğümüz bünyesindeki AR-GE birimi Strateji Geliştirme şubesinden sorumlu Müdür Yardımcısı başkanlığında;

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 20.04.2010 18.05.2010 MARKETLER İLE TOPLANTI ODAMIZ 1 İNCİ VE 16 NCI MESLEK KOMİTELERİMNİZ İLE ALANYA BAKKALAR VE BAYİLER ODASI İŞBİRLİĞİNDE ÜYE MARKETLERE YÖNELİK BİR TOPLANTI

Detaylı

KIZILPINAR ATATÜRK İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU SEMİNER ÇALIŞMASI PLANI

KIZILPINAR ATATÜRK İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU SEMİNER ÇALIŞMASI PLANI KIZILPINAR ATATÜRK İLKOKULU 2014- EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU SEMİNER ÇALIŞMASI PLANI 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIZILPINAR ATATÜRK İLKOKULU HAZİRAN DÖNEMİ TARİH SAAT YAPILACAK ETKİNLİKLER GÖREVLİ PERSONEL

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

KIRIKKALE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

KIRIKKALE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü Eylül 2014 AR- G E B Ü L T E N İ KIRIKKALE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Birincil Yazı Başlığı AR-GE BÜLTENİ KIR IK KAL E MİL L İ EĞİT İM MÜDÜRLÜĞÜ SAYFA 2 Stratejik Planlama

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2011-2012 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2011-2012 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2 3 Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında 2011-2012 Öğretim Yılı Öğrenci Kayıtları: a) Başvurular 1-29 Haziran 2011 b) Seçici komisyon tarafından kayıtları yapılacak çocukların tespiti 1 Temmuz 2011 c) Kesin

Detaylı

BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI

BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI Bodrum Kültür & Sanat Forumu Toplanıyor Bodrum da kültür ve sanat adına faaliyet gösteren birçok dernek ve sanatçı biraraya gelerek, sorun ve taleplerini bir

Detaylı

Ş E H R İ N D E Ğ İ Ş İ Y O R Ritmi 1

Ş E H R İ N D E Ğ İ Ş İ Y O R Ritmi 1 Ş E H R İ N Ritmi D E Ğ İ Ş İ Y O R 1 SİZİN KADAR EŞSİZ SİZİN KADAR BenzersİZ 2 30 yıl önce başladı yolculuğumuz Heyecan dolu kalbimiz, girişimci ruhumuz, hayata ve insana olan sevgimizle Estetiğin kaliteyle

Detaylı

Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu

Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, beraberindeki heyet ile birlikte Türk Mühendis ve Mimar Odaları

Detaylı

Öğretim Yılı. Temel Eğitim

Öğretim Yılı. Temel Eğitim Öğretim Yılı Temel Eğitim ve lise döneminde öğretim yılı 1 Eylül de başlar, 30 Haziran da sona erer ve iki döneme ayrılır. 1. Dönem Eylül-Ocak, 2. Dönem Şubat-Haziran olarak düzenlenir. Dönemler arasında,

Detaylı

SOMA YA EL VER KAMPANYASI

SOMA YA EL VER KAMPANYASI SOMA YA EL VER KAMPANYASI SOMANIN EVLATLARI ARTIK HEPİMİZİN EVLATLARI! Sayın Velimiz, Türk Eğitim Derneği, sivil toplum kuruluşu kimliği ve milli sorumluluğundan hareketle Soma da hayatını kaybeden emekçilerin

Detaylı

Konacık Pazar Yeri kuraları çekildi

Konacık Pazar Yeri kuraları çekildi Konacık Pazar Yeri kuraları çekildi Bodrum Konacık Mahallesi nde bulanan pazar yerinde gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarının ardından mevcut pazarcıların yer kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimi

Detaylı

gölcük rotary kulübü

gölcük rotary kulübü gölcük rotary kulübü Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 2012013 DÖNEMİ Sakuji Tanaka UR. BAŞKANI 2012-2013 Dönemi Rtn. Sait FEYZİOĞLU UR. 2420 Bölge Guvernörü 2012-2013 Dönemi Rtn.Nuri

Detaylı

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 HAZIRLAYANLAR 4 YAŞ GRUBU ÖĞRETMENLERİ EDİTÖR ÜLKÜ UZUN IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ TÜM ÖĞRENCİ İLE VELİLERİMİZE MUTLULUK VE BAŞARI GETİRMESİNİ DİLERİZ. Aylık bültenlerimizde;

Detaylı

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1. 2. 3. 4. 5. YAPILACAK İŞ TARİHİ 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması 01 Eylül 2015 Salı Örgün

Detaylı

CUMHURİYET İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2. DÖNEM ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

CUMHURİYET İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2. DÖNEM ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI CUMHURİYET İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2. DÖNEM ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi : 14/02/2014 Toplantı Saati : 11. 00 Toplantı No : 2 Toplantı Yeri :

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 18. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 18. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 18. VELİ BÜLTENİ Ortaokul öğrencilerimiz Türkiye genelinde uygulanan "Vitamin Kazanım Değerlendirme Sınavı"na katıldılar.

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.N Yapılacak Faaliyetler Tarih Sorumlu Birim 1 2 3 Örgün ve Yaygın Kurumlarında Öğretmenlerin Göreve Başlaması. Değişen okul öncesi eğitim programı çerçevesinde mevcut fiziki imkanların incelenerek uygun

Detaylı

Bilim Ajanları, STS Bodrum Okul Gemisi nde eğitim alıyor

Bilim Ajanları, STS Bodrum Okul Gemisi nde eğitim alıyor Bilim Ajanları, STS Bodrum Okul Gemisi nde eğitim alıyor Meraklı Bilim Atölyeleri tarafından organize edilen ve Bodrum Belediyesi desteğiyle gerçekleşen Bilim Ajanları ile Takım Olma ve Liderlik Deniz

Detaylı

3. Aşağıda belirtilen takvime uygun olarak işlemlerin gerçekleştirilmesi, 30 Mart 2016 Sistemin açılması

3. Aşağıda belirtilen takvime uygun olarak işlemlerin gerçekleştirilmesi, 30 Mart 2016 Sistemin açılması EK-1 a. İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince Kurum Standartları Sistemi Uygulama Öncesi Tamamlanması Gereken Çalışmalar 1. Kurum Standartları Sisteminin amacına uygun olarak işlemesini sağlamak üzere sistemin

Detaylı

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN KİTAP SEÇİM MODÜLÜNE İHTİYAÇ GİRİLECEK ÜCRETSİZ DAĞITIMA ESAS DERS KİTABI LİSTESİ

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN KİTAP SEÇİM MODÜLÜNE İHTİYAÇ GİRİLECEK ÜCRETSİZ DAĞITIMA ESAS DERS KİTABI LİSTESİ OKUL ÖNCESİ 1 Pamuk Şekerim 1 Eğitim Aracı OKUL ÖNCESİ (Anaokulları, Anasınfları ve Uygulama Sınıfları için) 2016-2017 OKUL ÖNCESİ 2 Pamuk Şekerim 2 Eğitim Aracı OKUL ÖNCESİ (Anaokulları, Anasınfları ve

Detaylı

ORGANİZE SANAYİ LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ BALKARTLARI HEDİYE EDİLDİ Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi her yönüyle büyümeye ve gelişmeye devam

ORGANİZE SANAYİ LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ BALKARTLARI HEDİYE EDİLDİ Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi her yönüyle büyümeye ve gelişmeye devam ORGANİZE SANAYİ LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ BALKARTLARI HEDİYE EDİLDİ Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi her yönüyle büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Gerek yatırımcı olarak gerekse ara eleman olarak

Detaylı

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ERZİNCAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ERZİNCAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ERZİNCAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1 S.N. YAPILACAK İŞ TARİHİ 1 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması

Detaylı

Genel Yetenek ve Eğilim Belirleme Sınavı

Genel Yetenek ve Eğilim Belirleme Sınavı Türkiye Geneli Genel Yetenek ve Eğilim Belirleme Sınavı Aynı Günı Aynte Saat Sınav tarihi 9 Son basvuru tarihi 1 Nisan Nisan CUMARTESİ CUMA 16 16 3. sınıf 4, 5, 6,7 ve 8.sınıf Saat.00 Saat 14.00 Sözel

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASI 365 Oda Arasında En Yüksek Puanla Birinci Sırada

BODRUM TİCARET ODASI 365 Oda Arasında En Yüksek Puanla Birinci Sırada BODRUM TİCARET ODASI 365 Oda Arasında En Yüksek Puanla Birinci Sırada Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde sürdürülen Oda ve Borsaların akreditasyon çalışmalarında, Bodrum Ticaret Odası

Detaylı

Otomotiv Üretimi (MFGE 426) Ders Detayları

Otomotiv Üretimi (MFGE 426) Ders Detayları Otomotiv Üretimi (MFGE 426) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Otomotiv Üretimi MFGE 426 Her İkisi 3 0 0 3 5 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS EYLÜL EKİM TARİH 12 Ağustos Çarşamba - 03 Eylül Perşembe 18 Ağustos Salı - 28 Ağustos Cuma 27 Ağustos Perşembe 30 Ağustos Cuma 01 Eylül 2015 Salı -03 Eylül 2015 Perşembe 01 Eylül 2015 Salı 02 Eylül

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri 2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 01 T.C. KARAR 01 Belediye Meclisimizin 05.10.2000 tarih ve 181 sayılı kararının iptal edilmesine ilişkin alınan Belediye Meclisimizin 05.07.2013 tarih 192 sayılı kararın iptal edilmesine İmar

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 60305806/102/3707190 03/09/2014 Konu: 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi

T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 60305806/102/3707190 03/09/2014 Konu: 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 60305806/102/3707190 03/09/2014 Konu: 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi VALİLİK MAKAMINA İlgi : Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim

Detaylı