ICP-MS (İNDÜKTİF EŞLEŞMİŞ PLAZMA KÜTLE SPEKTROMETRESİ) TEKNİK ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ICP-MS (İNDÜKTİF EŞLEŞMİŞ PLAZMA KÜTLE SPEKTROMETRESİ) TEKNİK ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 GİRİŞ ICP-MS (İNDÜKTİF EŞLEŞMİŞ PLAZMA KÜTLE SPEKTROMETRESİ) TEKNİK ŞARTNAMESİ Cihaz çevre, jeokimyasal, nükleer, klinik ve gıda numunelerinde eser element tayininde kullanılacak masaüstü ICP-MS sistemi olmalıdır. TEKNİK ÖZELLİKLER: ICP-MS sistemi aşağıdaki kısım ve parçalardan oluşmalıdır. Sistem yazılım/donanım ve ara yüzleriyle komple uyum içerisinde çalışır durumda olmalıdır. KONFİGÜRASYON: ICP-MS sistemi konfigürasyonu aşağıdaki gibi olmalıdır. a) Numune giriş bölmesi, b) ICP İyon Kaynağı ve ICP-MS İnterfazı c) Quadropol Kütle Analizörü ve İyon Odaklama Sistemi d) İnterferans Giderme Ünitesi e) Vakum sistemi, f) MS-dedektör sistemi, g) Oto örnekleyici, h) Soğutma sistemi, i) ICP-MS Bilgi işlem ünitesi j) Sarf ve Yedek Malzemeler a) Numune Giriş Bölmesi: 1. Cihaz örnek giriş ünitesi, hızlı erişim ve kolay bakım için açık mimari yapısına sahip olmalıdır. Örnek giriş ünitesinde, nebulizör,sprey odası, torch kutusu bulunmalıdır. 2. Cihaz üzerinde bir adet tek parça,düşük pulslu 12 silindirli ve 4 kanallı peristaltik pompaya sahip olmalıdır. Silindirlerin yapı malzemesinde metal bulunmamalıdır. Pompa kanallarından bir tanesi online olarak internal standart girişine olanak sağlamalıdır. Pompa hızı kontrolü tamamen bilgisayar kontrollü olmalıdır. Pompa, cihaz kapatıldığında otomatik olarak kapanabilmelidir. 3. Optimum kararlılık,hızlı yıkama ve minumum çapraz kirlilik için sprey odası peltier soğutmaya sahip olmalıdır. Sıcaklık sistem yazılımı üzerinden 10 dereceden ( eksi on derece) oda sıcaklığına ( en az 20 o C ) kontrol edilebilmelidir. 4. Spray chamberin çıkarılması torch pozisyonunun ayarını bozmamalıdır. 5. Kolay optimizasyon sağlanabilmesi için torch pozisyonu tüm eksenlerde (x,y,z) bilgisayar kontrollü olarak ayarlanabilmelidir. 6. Torch ünitesi kuvars malzemeden yapılmış ve sökülüp takılabilir olmalıdır. Rutin torch temizliği ardından minimum hizalama süresi için torch ünitesi tek bir hamlede takılabilmeli self-locating özellikte olmalıdır. Torch ünitesi,tüm torch gazları için serbest bağlantı (connection-free) özellikte olmalıdır.

2 7. Kullanılan torch un enjektör iç çapı plazma içerisinde bulunma süresinin artması ve yüksek matriksli örneklerin parçalanmasının daha etkin olması için 2,5 mm olmalıdır. 8. Sistem üzerinde yazılımdan plasmayı gözlemlemek için Plasma TV (Dahili Kamera) bulunmalıdır. 9. Soğuk plazma ve normal operasyon modları arasındaki tüm ayarlamalar (RF gücü,argon gaz akışı,plazma pozisyonu) bilgisayar kontrollü olmalıdır. Tek bir numune için soğuk plazma sıcak plazma şartları arasında geçiş mümkün olmalıdır. 10. Sprey odası atıkları için sistee entegre drain sensor bulunmalıdır. 11. Cihaz üzerindeki tüm havalandırma sistemi baca ile sağlanmalıdır. Uygun baca firma tarafından kurulmalıdır. Bunun için gerekli olan malzemeler firma tarafından karşılanmalıdır. 12. Cihaz, opsiyonel olarak, LC ve/veya GC konfigürasyonlarıyla çalışmaya uygun olmalıdır. b) ICP İyon Kaynağı ve ICP-MS İnterfazı 1. RF jeneratörü frekansı en az 27 MHz olmalıdır ve çıkış gücü en az 500 (beş yüz)-1600 (bin altıyüz) Watt aralığında çalışabilmeli veya bu aralığı kapsayacak şekilde daha geniş aralıkta çalışabilir olmalıdır. 2. RF jenaratörü belli aralıklarla değişim ve bakım gerektirmeyen dijital solid state (katı hal) bilgisayar kontrollü olmalı ve çıkış gücü alt limit ve üst limit arasında ayarlanabilir olmalıdır. RF bobini su soğutmalı olmalıdır. 3. Sistem otomatik olarak plazma parametrelerini (plazma gaz akışları, plazma RF gücü) değiştirebilmeli ve yapılan bu değişiklikler plazmanın sönmesine neden olmamalıdır. 4. Sistemde CeO + /Ce + oranı en fazla %2 olmalıdır. 5. Sistemin ön panelinde kolayca açılabilen bir interfaz kapağı bulunmalıdır ve bu sayede konlara ve ekstraksiyon lenslerine rahatlıkla ulaşılabilmelidir. Konlar manyetik bir alet ile hızlıca değiştirilebilmelidir. 6. İnterfazda, sampler,skimmer ve gerektiğinde ekstraksiyon lensleri bakımında analizör odasının vakum kaybetmemesi için otomatik izolasyon slayt valfi bulunmalıdır. 7. Sampler ve skimmer konileri yüksek saflıkta Nikelden yapılmış olmalı ve çapları sırasıyla 1.1mm ve 0.5 mm olmalıdır. 8. Skimmer kon ağzında, örnek matriksinin yoğunlaşmaması için, skimmer kon operasyon sıcaklığında olmalıdır. Skimmer konu insert teknolojisinde dizayn edilmiş olmalıdır bu sayede aplikasyonlarda yüksek matriks tolerası ve yüksek hassasiyet elde edilebilmelidir. c) Quadropol Kütle Analizörü ve İyon Odaklama Sistemi 1. Kütle analizörü minimum cihaz arkaplan gürültüsü için ICP torch ve iyon lens ine offaxis tasarımda olmalıdır. 2. Kütle aralığı 4 amu 290 amu arasını ölçebilir özellikte olmalıdır. 3. Kütle analizörü quadropol tipte olup, RF frekansı 2.0 MHz olmalıdır. 4. Quadropolün tarama hızı en az (doksan bin) amu/saniye olmalıdır. 5. Kuadrupol, iyi pik ayrışımı ve yüksek iyon geçişi için hiperbolik potansiyel alan yaratabilmelidir ve bunun için Molibden yapıda olmalıdır.

3 6. Kuadrupol çözünürlüğü standart çalışma koşullarında 0.8 amu dan küçük olmalıdır. Sistem kullanıcıya alternatif olarak amu arasında çözünürlük ayarlama imkanı vermelidir. 7. Standart çalışma koşullarında abundance sensitivity 0.5 ppm olmalıdır. 8. Kuadrupol elektronikleri hava soğutmalı olmalı ve 8 saateki kütle kalibrasyon hassasiyeti ±25 ppm olmalıdır. 9. Güvenlik kilitleri, kuadrupole veya detektöre zarar verebilecek bir hata olduğunda, kuadrupol gücünü kesmelidir. 10. İyon yönlendirici,kütle analizörü ve dedektör tek bir vakum odası içerinde bulunmalıdır. 11. İyon optik sistemi tüm kütle aralığında yüksek iyon geçişi için 3D fokuslama özelliğine ve sabit voltaj lense sahip olmalıdır. 12. Cihaz 90 açılı RAPID lens ( Right Angular Positive Ion Deflection) iyon optik sistemine sahip olmalıdır. Bu sayede iyon demetinden, nötral ve fotonlar uzaklaştırılarak çarpışma ünitesinde sadece pozitif yüklenmiş iyonların girişi mümkün olmalıdır. 13. İyon fokuslama ünitesi Flatapole iyon yönlendirici özelliğinde olmalı ve bu sayede yüksek iyon geçişi elde edilmeli ve arkaplan gürültü seviyesi ( background noise) 1 cps in altına düşürülebilmelidir. 14. İyon fokuslama ünitesi low-mass cut off özelliğinde olmalıdır. Bu sayede interferans giderme ünitesinde,öncü ve bileşenlerin yeni interferans oluşturulması engellenmelidir. d) İnterferans Giderme Ünitesi: 1. Girişimlerin giderilebilmesi için QCell sistemine sahip olmalıdır. 2. QCell en az bir adet bilgisayar kontrüllü Kütle Akış Kontrol (MFC) ünitesine sahip olmalıdır. Bu sayede hücre içerisindeki gaz akışları hassas bir şekilde kontrol edilebilmelidir. Modlar arası geçiş (QCell mod ve QCell siz mod) en fazla 10 saniyede yapılabilmelidir. 3. Cihaz; interferansı gidermek için Helyum gazının yanında H 2 veya O 2 veya CH 4 veya NH 3 veya He/H2 mix gazlarından herhangi birini kullanmaya izin vermelidir. Bu gazların kullanımı için cihaz üzerinde en az iki ayrı gaz girişi olmalı ve bağlantıları bulunmalıdır. 4. KED (Kinetic Energy Discrimination) özelliği bulunmalıdır. Bu sayede,hücre içerisinde plazmadan,interfazdan, reaksiyon yan ürünlerinden veya küme(cluster) moleküllerinden gelen poliatomik spesyallerin oluşturduğu interferanslar giderilebilmelidir. e) Vakum Sistemi: 1. Sistem turbo moleküler vakum ünitesine sahip olacaktır. Vakum düzeyleri software üzerinden gözlenebilmelidir. Vakum sistemi bakım kolaylığı açısından en az 3 bölgeli tek bir turbo moleküler pompadan meydana gelmiş olmalı,bu pompaya ön vakum sağlayan tekli rotary pompa yer almalıdır. Rotary pompa gürültü düzeyini ve atmosferik kontaminasyonu düşürmek için cihazdan ayrı bir noktada konumlandırılabilmelidir. 2. Vakuma gelme süresi 20 dakikadan az olmalıdır.

4 3. Pompa sisteminin kapasitesi 10-6mbar düzeyinde vakum sağlayacak ve QCell dışı operasyonu, yüksek kaliteli, iyi pik şekillerine sahip ve yüksek abundans hassasiyetine sahip kütle spektrumlarını sağlayacak şekilde olmalıdır. 4. Vakum sistemi otomatik bir gaz purge sistemine sahip olmaldıır. Böylece rotary pompa yağının planlanmış sistem bakımları veya acil sistem kapatmalarında geri akışı önlenmelidir. Ayrıca analizör sistemi argon gazı ile doldurularak normal operasyona geçildiğinde hızlı vakum düşüşüne olanak sağlamalıdır. f) MS-Dedektör Sistemi: 1. Sistem, iyon tespiti için hassas elektron multiplier tipte bir dedektöre sahip olmalıdır. Dedektör eş zamanlı (simultane) analog/pulse sayım yapabilmelidir. Her iki dedeksiyon tipi için dwell time değeri 100 µs olmalıdır. 2. Dedektör yüksek iyon akışına karşı kendini koruyabilmelidir. Sistem, hem çok düşük hemde yüksek konsantrasyonda numunelerin seyreltilmeden analizlerinin yapılabilmesi için dedektörün dinamik ölçüm aralığı 10 9 (on üzeri dokuz) cps e kadar çıkabilmelidir. g) Oto Örnekleyici: 1. Oto örnekleyici tamamen bilgisayar kontrollü olup, ardışık ve karışık olarak numune örnekleyebilmeli ve kapaklı olmalıdır. 2. Otoörnekleyici en az 180 örnek kapasiteli olmalıdır. h) Soğutma Sistemi: 1. Sistem, chiller kapalı devre ve dijital sıcaklık görüntülü soğutma sistemine sahip olmalıdır. 2. Sistem ICP-MS cihazı ile aynı marka veya ICP-MS üretici firmasının kullanım kataloğunda belirtilen marka veya üretici firmanın onayladığı bir marka olmalıdır. i) ICP-MS Bilgi İşlem Ünitesi: 1. Sistemle birlikte gelen orijinal bilgisayar sistemi, lazer yazıcı ve orijinal yazılım verilmelidir. j) Sarf ve Yedek Parça Listesi Kurulumu yapılmış çalışır vaziyette olan ICP-MS Sistemi ile beraber gelen parcaların haricinde ayrıca aşağıdaki sarf ve yedek parcalar verilmelidir adet peristaltik pompa tubing, numune girişi için adet peristaltik pompa tubing, drain için adet peristaltik pompa tubing, internal standard için

5 4. 3 adet yedek quartz torch, (Enjektörü takılabilir/çıkarılabilir olanlar ayrıca 3 adet enjektör vermelidir) 5. 2 adet yedek nebulizer 6. 2 adet yedek spraychamber, (cyclonic veya impact-bead designs) 7. 3 adet nikel sample ve 2 adet yedek nikel skimmer koni, ayrıca başka bir cone a sahip olan sistemler var ise (Hyper cone gibi) 2 adet verecektir. 8. Cihaz meydana gelebilecek havalandırma yetersizliği ve ortam sıcaklığındaki aşırı artış gibi sisteme zararlı durumları algılayıp kendisini otomatik olarak kapatacaktır. Cihaz üzerinde uygun havalandırma sistemi bulunacaktır 9. Sistem kontrol standartları, Sertifikaları ile birlikte 100 ml lik 10 ppm %5 lik HNO3 içinde Ag, Al, As, Ba, Be, Bi, Ca, Cd, Co, Cr, Cs, Cu, Fe, Ga, In, K, Li, Mg, Mn, Na, Ni, Pb, Rb, Se, Sr, Tl, V, Zn içeren çoklu (mix) kalibrasyon standardı, 1 adet verilecektir. 10. Sertifikaları ile birlikte 100 ml lik 1000 ppm HNO3 içinde Sn, P, Ca, Mg, K içeren ve 100 ml lik 10 ppm HNO3 içinde B, Si, Sb, Hg, As içeren tekli kalibrasyon standardı, 1 adet verilecektir adet 100 ml 1000 ppm Li, Sc, Ge, In, Tb, Bi içeren internal standart 12. Sertifikalı 2 adet 500 ml lik Tune solüsyonu 13. Cihazla beraber havalandırma/baca sistemi ve aspiratör verilmeli ve firma tarafından ücretsiz kurulmalıdır. 14. Otomatik örnekleyicide kullanılacak tek kullanımlık kapaklı numune kaplarından en az 3000 adet verilmelidir. 15. En az 1 lt rotary pompa yağı verilmelidir. 16. Cihazla birlikte 2 adet dolu Argon gaz tüpü (en az %99,999 saflıkta, en az 9 m3 gaz) çift manometreli regülâtörleriyle birlikte verilmelidir. Ayrıca firmalar argon tüplerini 10 sefer doldurmayı taahhüt etmelidir. 1 adet Helyum tüpü minimum % saflıkta çift manometreli regülâtörleri ile birlikte en az 9 metreküp verilmelidir. Gerekiyorsa cihaz kataloğunda belirtilen saflıkta 1 adet amonyak ve/veya metan ve/veya oksijen gaz tüpü çift manometreli regülâtörleriyle birlikte verilmelidir. Kullanılacak gazlar için gaz filtreleme sistemi verilmelidir. 17. Sistemin kurulduğu oda için 1 adet en az btu antibakteriyel klima verilmelidir. (montaj ve kurulum firmaya aittir). 18. Cihaz ile birlikte standart çözeltilerin hazırlanmasında kullanılmak üzere 2 şer adet L, L, L, L, kalibrasyon sertifikalı, otoklavlanabilir, A-kalite otomatik pipet verilecektir. Her bir pipet için uç ayrıca (en az 1000 er adet) verilecektir.

6 19. Sertifikaları ile birlikte 100 ml 100 ppm HNO3 içinde As, Be, Ca, Cd, Co, Cr, Cu, Fe, Li, Mg, Mn, Mo, Ni, Pb, Sb, Se, Sr, Ti, Tl, V, Zn içeren QC standart, 1 adet verilecektir. 20. Sertifikaları ile birlikte 100 ml 100 ppm HNO3 içinde internal standart, 1 adet verilecektir. 21. Sertifikaları ile birlikte 5 litre ultra pure HNO3, HCl verilecektir adet 500 ml Suprapur HNO3 (5% lik) ve 1 Adet 1 lt Ultrapur HCl verilmelidir. 23. Cihazın hassasiyetine uygun kalitede en az 20 kw (20dk) UPS verilmelidir. 24. Cihazla birlikte standart çözeltilerin hazırlanmasında kullanılmak üzere Kalibrasyon sertifikaları ile birlikte; 2 adet 100 ml, 5 adet 50 ml, 2 adet 500 ml balon joje. 25. En az 12 adet kapasiteli vakum manifold sistemi verilmelidir. 26. PAH analizleri için uygun 150 adet 47mm disk filtre ve solvent süzme aparatı verilmelidir. 27. Pestisit analizleri için uygun 150 adet C18 katı faz ekstraksiyon kartuşları verilmelidir. 28. Akrilamid analizlerinin EPA 8316 standardına uygun analizleri için uygun HPLC kolonu ve akrilamid standardı verilmelidir. TEKNİK SERVİS VE GARANTİ 1. Üretici firma,yüklenici firma,muayene ve kabul işlemlerinin tamamlandığı tarihten itibaren her türlü arıza,onarım, parça ve parça değişimine karşı en az iki (2) yıl garantili olacaktır. 2. Garanti süresi içerisinde meydana gelebilecek arıza vb. durumlarda kendilerine tebliğ edilmesine müteakip en geç üç (3) iş günü içerisinde arızaya müdahale edilecek ve beş (5) gün içerisinde (yedek parça gerektirmeyen durumlarda) Onarım için yedek parça ihtiyacının gerekli olduğu durumlarda on (10) iş günü içerisinde ilgili yedek malzemeler temin edilerek onarım işlemi tamamlanacaktır. 3. Sorun/Arızanın çözülememesi durumunda tamir edilemeyen sistem bir başka yenisi ile ücretsiz olarak değiştirilecek ve bu değişiklik işlemi ile ilgili olarak gerekli olabilecek tüm (nakliyat, montaj, eğitim vb.) organizasyonlar firma tarafından karşılanacaktır. 4. Firma arızanın giderilmesinin süre olarak uzaması durumunda laboratuarımızın mağduriyetini giderecek şekilde yedek cihazla karşılamalıdır. 5. Herhangi bir arıza sebebi ile çalışılamadan geçen süre garanti sürecine eklenecek ve süresi içerisinde giderilemeyen arızalardan doğacak kurum zararları yüklenici firma tarafından karşılanacaktır.

7 6. Firmalar garanti sürecinden sonraki en az on (10) yıl boyunca, ücreti karşılığında yedek parça, aksesuar ve sarf malzemelerini temin etmeli ve yetkili teknik personel tarafından bakım ve onarımı yapılmalıdır. 7. Firma teknik personel ya da personellerinin sistemin teknik eğitimlerini aldığına dair ilgili sertifika vb. dokümanları kuruma beyan edecektir. Firma eğitim verdikleri personelimize, konuyla ilgili eğitim aldıklarına dair eğitim sertifikası verecektir. Bu eğitim cihazın kurulumundan sonra 2 kez en az 5 gün boyunca tekrar edilecektir. 8. Firma satın alınan sistem ile birlikte kullanılacak olan sarf malzeme, yedek parçalar ve teknik/aplikasyon hizmet bedellerinin fiyat bilgilerini ilgili döviz bazında verecek ve bu fiyatları en az on (10) yıl için geçerli olacaktır. 9. Firma ile kurum arasında istenildiği takdirde yapılacak bir bakım onarım sözleşmesi gereğince belirli zaman aralıkları ile teknik servis hizmetlerinin yerine getirilmesi istenebilecektir. 10. Cihazın tesliminden sonra olabilecek (software update, firmware update vb.) güncellemeler ve yazılım değişikliklerinin tümü garanti süresinden sonrada daima ücretsiz olarak verilmeli, gerektiğinde yetkili teknik ekip tarafından sisteme ücretsiz olarak uygulanmalıdır. 11. Cihazın yıllık bakımı ve onarımıyla ilgili sürekli kullanımdan dolayı yıpranacak yedek parça ve sarf malzemelere ilişkin fiyat teklifleri ile ilgili döviz bazında en az on (10) yıl geçerli olacak liste verilmelidir. 12. Türkiye yetkili distribütörünün değişmesi veya firmanın el değiştirmesi veya kapanması vb. durumlarda sistem ile ilgili hizmetlerin kesintisiz ve belirlenen şartlarda devam ettirileceğine dair üretici firma tarafından belgelendirilecektir. 13. Tedarikçi firmanın sanayi bakanlığından almış olduğu satış sonrası hizmet yeterlilik belgesi teklif dosyasında bulunmalıdır. TESLİMAT VE MONTAJ 1. Cihaz ve aksesuarları kuruma orijinal ambalajları ile getirilecek ve orijinal ambalaj muayene komisyonu huzurunda açılacaktır. 2. Muayene sırasında sistemin üretim tarihi ve seri numarasının teyidi amaçlı olarak yurtdışı giriş (gümrük) belgeleri muayene komisyona ibraz edilecektir. 3. Cihazın ilgili birime sevki, üniversitemizce tahsis edilen birime montajı ve teslimi ücretsiz olarak firma tarafından yapılacaktır. Cihaz, sevkiyat esnasında hasar görmesini önleyecek

8 şekilde ambalajlanacak, sevk ve montaj sırasında doğabilecek hasarlardan ve bunların giderilmesinden firma sorumlu olacaktır. 4. İhaleyi kazanan firma, montaj aşamasında, cihazın kurulacağı laboratuvarda cihaz için gerekebilecek banko ve bağlantı elemanlarını, tesisat işlerini (su, elektrik, gaz, vb.) çalıştırma, bakım ve işçilik işlerini de ücretsiz olarak üstlenecektir. Bu aşamada banko ve büyük inşaat tadilatı gerekirse bu değişiklik üniversitemize konu ile ilgili olarak bildirilmesini müteakip yazılı onay ile gerçekleştirilecektir. 5.Cihazın, firma tarafından montajına müteakip PQ (PV)/OQ testleri ve diğer tüm ayarları yapılıp belgelendirildikten sonra işler durumda ilgili elemanlara teslim edilecektir. İlgili birim tarafından belirlenecek yeterli süre içerisinde, cihazın çalışma testleri yapıldıktan sonra muayene ve kabul işlemlerine geçilecektir. 6. Cihazın bakım onarım konusundaki teknik özelliklerini ayrıntılı arıza bulma yöntemlerini periyodik bakım ve kalibrasyonlarını içeren Türkçe ve İngilizce bfakım onarım kılavuzlarından iki takım muayene komisyonuna verilmelidir. 7. Cihazın fabrikada yapılan en son testlerine ait raporlar (kalite kontrol belgeleri) muayene komisyonuna teslim edilecektir. 8. Cihazın kullanımı prosedürleri Türkçe/İngilizce olarak istenen formatta hazırlanacaktır. EĞİTİM VE APLİKASYON DESTEĞİ 1- EĞİTİM : İhaleyi kazanan firma, cihazı kullanacak laboratuvar personeline cihazın teknik özelliklerini çalışma prensiplerini, onarım ve cihaz validasyon konularını içeren bir kurs (yerinde eğitim) vermelidir. Firma eğitim verdikleri personelimize, konuyla ilgili eğitim aldıklarına dair eğitim sertifikası verecektir. Bu eğitim cihazın kurulumundan sonra en az 5 gün boyunca 2 defa tekrar edilecektir. Firmalar bu kursu, konusunda uzman elamanlara verdirmeyi, ayrıca, kursa katılan üniversitemiz personelinin (kursun üniversitemiz dışında verilmesinin gerektiği hallerde) tüm giderlerini karşılayacaktır. İhale dosyasında bu konuyu ayrıntılı olarak belirteceklerdir. Eğitim sonunda katılan personele sertifika verilecektir. Ayrıca firmalar cihazın, eğitimler sırasında yapılacak olan su analizlerinde Yönetmelik ve standartlarda belirtilen parametre limit değerlerini sağladığını göstermelidir. 2- APLİKASYON/UYGULAMA: Kaplıca suları, içme ve kullanma suları, Hemodializ suları ile ilgili eser ve mikroelementlerin analizlerinin eğitimleri ve aplikasyonları firma tarafından sağlanmadır. Dayandığı standart metotlar verilmelidir.

9 CİHAZ VALİDASYONU 1. Cihaz kurulumundan sonra validasyonu için Oparational Qualification (OQ) ve Performance Qualification/Verifacition (PQ/V) testleri yapılıp, test sonuçlarının uygunlugu rapor edilecektir. 2. Operational Qualification (OQ) ve Performance Qualification/ Verifacation (PQ/V) testleri garanti kapsamı içinde yılda bir defa olmak üzere iki kez daha yapılacaktır. KONTROL VE MUAYENE 1) Cihazın, yedek parça ve aksesuarlarının, düzenek ve tertibatının ve cihazı oluşturan her türlü donanım malzemelerinin montaj ve dizaynı ile firmanın yetkili elemanları tarafından test prosedürüne ve kullanım amacına uygun olarak çalıştırılmalarından sonra üniversitemizce oluşturulan Muayene ve Kabul Komisyonu tarafindan, teknik şartnameye göre kontrol ve muayeneleri yapılacak, ayrıca imalat ve malzeme hatalarından yoksun olması, kırık-çatlakdeforme olmamış halde bulunması fiziksel olarak kontrol edilecektir. 2) Kontrol ve muayenede, cihazın üzerinde seri numarası bulunacaktır,cihazı oluşturacak parçalardan her hangi birinin kullanılmış olduğu tespit edildiği takdirde cihaz reddedilecektir. 3) Cihazın, dizayn, test, kontrol ve muayenelerinde gerekli tüm araç-gereç, sarf malzemesi giderleri ile kullanılacak personel giderleri garanti süresince firma tarafından ücretsiz karşılanacaktır. 4) Kontrol ve muayene esnasında, dizayn ve imalat hataları sebebiyle meydana gelebilecek kaza ve hasarlardan satıcı firma sorumlu olacaktır. Eksik veya hatalı sevk edildiği tespit edilen cihaz, teçhizat, yedek parça ve sarf malzemeleri ihaleyi kazanan firma tarafından en geç otuz (30) gün içinde gerçek malzemesi ile ek bir ücret talep edilmeksizin değiştirilecektir. 5) Herhangi bir uyumsuzluk durumunda, firma uyumsuzluğu Muayene Komisyonunun belirleyeceği süre içinde düzeltmek zorunda olacak ve düzeltilmesi imkansız ise cihaz reddedilecektir. Yerine firma ücretsiz olarak yeni cihazı idarece belirlenecek süre içinde teslim etmelidir. 6) Firma yetkilileri, muayene sırasında hazır bulunmadıkları takdirde muayenin yapılış tarzına ve sonucuna itiraz edemezler. 7) Muayene sonucuna itiraz edilmesi halinde üç (3) gün içinde ikinci muayene, üniversitemizce (birinci muayenede bulunmayanlardan) oluşturulacak İtiraz komisyonu tarafından yapılacaktır. Bu muayenede sadece birinci muayenede uygun bulunmayan özellikler değerlendirilecektir. İtiraz komisyonunun kararı kesindir.

10 8) Cihaz peryodik olarak 6 ayda bir, firma tarafından ücretsiz performans testleri cihaz bakımı garanti süresince yapılacaktır.

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR... 4 3. GARANTİ

Detaylı

ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu Teknik Şartname için yurt içinden satın alınacak Etilen Oksit Düşük Isı Gaz Sterilizasyon Cihazı nın Teknik özellik, kontrol

Detaylı

İlk Yayın Tarihi Revizyon Tarih/No /00 Gaz Kromatografisi Kütle Spektrofotometresi (GC/MS) Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi Revizyon Tarih/No /00 Gaz Kromatografisi Kütle Spektrofotometresi (GC/MS) Teknik Şartnamesi 1 / 8 Gaz Kromatografi Kütle Spektrometre (GC/MS) cihazı analiz edilen maddeyi iyonize etmeli ve kütle/ yük (m/z) oranlarına göre ayırarak teşhis ve miktar tayinini sağlamalıdır. GENEL ÖZELLİKLER : 1.

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK KOAGÜLASYON TEST KİTLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. KOAGÜLASYON CİHAZININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 4 3. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR....4 3. TESLİMAT...4,5

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.-2. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ 1 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN EVRAKLAR..1 4. GARANTİ

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. TESLİMAT..4

Detaylı

Zeyilname Zeyilname No:4

Zeyilname Zeyilname No:4 Zeyilname Zeyilname No:4 Not: Bu Zeyilname bu sayfa dahil olmak üzere toplam 7 sayfadan oluşmaktadır. Zeyilname No:4 1/6 GİRİŞ 4x4 MOBİL HABERLEŞME ARACI ALIMI (GA4.18) ZEYİLNAME NO: 4 Orijinal ihale dökümanları

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/07/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2011092 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/08/2011 TARİHİ,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ....3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.... 4 3. TESLİMAT...

Detaylı

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ....3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.... 4 3. TESLİMAT...

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. TESLİMAT..4 4. MUAYENE.....4

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) 1 TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Mikropipetler sürekli piston vuruşlu ve ayarlanabilir hacimli olmalıdır. 2.Mikropipetler elektronik ve renkli ekrana

Detaylı

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü TARLA-2018TSHZ022 Elektron Hızlandırıcısı ve Işınım Tesisi (TARLA) Project Grand No: 2006K 120470 Alımın Adı: Su Soğutma Sistemi Isıtıcı Kazan İmalat

Detaylı

TÜRK KIZILAYI REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

TÜRK KIZILAYI REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER TÜRK KIZILAYI REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.TEDARİK EDİLECEK REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLER... 3 2.FLOW SİTOMETRE CİHAZININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ 4 3.İHALE

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/0/202 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 202493 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/0/202 TARİHİ, SAAT

Detaylı

2014 YILI AJİTATÖRLÜ TROMBOSİT İNKÜBATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI AJİTATÖRLÜ TROMBOSİT İNKÜBATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI AJİTATÖRLÜ TROMBOSİT İNKÜBATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ. 1,2 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR. 2 3.

Detaylı

T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (ASÜBTAM)

T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (ASÜBTAM) Tel: 0382 288 2691 e-posta: asubtam@aksaray.edu.tr İnt.: http://asubtam.aksaray.edu.tr/ İçindekiler Gaz Kromatografisi Kütle Spektrometresi (GC-MS)... 2 Gaz Kromatografisi Flame Ionization Detector (GC-FID)...

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TOPRAK DİRENCİ ÖLÇÜ ALETİ ŞARTNAMESİ 2015-06

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TOPRAK DİRENCİ ÖLÇÜ ALETİ ŞARTNAMESİ 2015-06 1. KONU Bu şartname, Erişim Şebekelerinde Telekomunikasyon kablo, sistem ve binalarının topraklama sistemlerinin direnç ölçüleri yapmak üzere satın alınacak Kazıklı Tip ve Clamp Tipi Toprak Direnci Ölçü

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından satın

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERİCİ İŞLETMELERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FM ANTEN SİSTEMİ MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ. Proje no: VİD 2017/01

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERİCİ İŞLETMELERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FM ANTEN SİSTEMİ MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ. Proje no: VİD 2017/01 TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERİCİ İŞLETMELERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FM ANTEN SİSTEMİ MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Proje no: VİD 2017/01 TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL: Bu şartnamenin amacı İdari şartname çerçevesinde

Detaylı

ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ

ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI EGE BKM ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI ve TEKNİK ÖZELLİKLERİ Sıra No Ürün 1. Elektrikli Kan Nakil Kutusu Tam Kan Torba Sistemi Taşıma

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİYOMEDİKAL KALİBRASYON CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİYOMEDİKAL KALİBRASYON CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİYOMEDİKAL KALİBRASYON CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ I. KONU II. TEKNİK ŞARTNAMELER III. YEDEK PARÇA VE AKSESUARLAR IV GARANTİ SÜRESİ BAKIM ONARIM, KALİBRASYON

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. 1 / 107 Malzeme Kodu : JENL1243 33893 BCR-ABL T(9;22) TRANSLOKASYON 2 SUBTIPIN BELIRLENMESI ICIN KANTITATIF PCR KITI.SUBTIPLER:P190 (MBCR), P210 (MBCR) (TEST/KUTU) SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) Düzenleme

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı 1 örfiyi? Sayı : Konu: Kati Teklif vermeye davet (2015/188) Kurumumuz ihtiyacı olan 6 Kalem malzeme 4734 sayılı ihale kanununu 22/d maddesi

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü laboratuarında kullanılmak üzere aşağıda belirtilen malzemelerin alımlarının yapılması

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

S.No Malzemenin Adı Miktarı Birim Fiyatı Toplam Fiyat

S.No Malzemenin Adı Miktarı Birim Fiyatı Toplam Fiyat J^L T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı îitffeiye Kî& Sayı : Konu: Kati Teklif vermeye davet (2015/174) Kurumumuz ihtiyacı olan 4 Kalem malzeme 4734 sayılı ihale kanununu 22/d

Detaylı

DC REDRESÖR / AKÜ ŞARJ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAME

DC REDRESÖR / AKÜ ŞARJ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAME DC REDRESÖR / AKÜ ŞARJ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAME 1. KONU: Bu Teknik Şartname, Mikro İşlemci Kontrollü Akü Şarj Cihazı teknik özelliklerini, kalite kontrole ilişkin muayene metotlarını ve diğer hususları kapsar.

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100E HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

JENERATÖR PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

JENERATÖR PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ JENERATÖR PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- TARAFLAR: Kanuni ikametgâhı, Adana/Yüreğir/Sinanpaşa Girne Bulvarı 78/A olan Atak Power ( Bundan sonra Atak Power diye anılacaktır) ile kanuni ikametgahı;... adresi

Detaylı

LABORATUVAR CİHAZLARI BAKIM ONARIM USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Sorumluluk ve Tanımlar

LABORATUVAR CİHAZLARI BAKIM ONARIM USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Sorumluluk ve Tanımlar LABORATUVAR CİHAZLARI BAKIM ONARIM USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Sorumluluk ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1)İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Laboratuvarlarında bulunan

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

TİTCK/ DESTEK VE LABORATUVAR HİZMETLERİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI/ ANALİZ VE KONTROL LABORATUVAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI ŞARTNAME HAZIRLAMA PROSEDÜRÜ PR24/KYB

TİTCK/ DESTEK VE LABORATUVAR HİZMETLERİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI/ ANALİZ VE KONTROL LABORATUVAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI ŞARTNAME HAZIRLAMA PROSEDÜRÜ PR24/KYB TİTCK/ DESTEK VE LABORATUVAR HİZMETLERİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI/ ANALİZ VE KONTROL LABORATUVAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI PR24/KYB Sayfa No: 1/6 1. AMAÇ ve KAPSAM Bu prosedürün amacı; Daire Başkanlığının ihtiyacı

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/04/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20112935 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/05/2011 TARİHİ,

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 6566 19.03.2015 Konu : Lazer Yazıcı ve Toner Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Lazer Yazıcı Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 24.03.2015

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/01/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2012356 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 23/01/2012 TARİHİ,

Detaylı

MESS Entegre Geri Kazanım ve Enerji San. ve Tic. A.Ş.

MESS Entegre Geri Kazanım ve Enerji San. ve Tic. A.Ş. Sayfa : 1 / 12 1 ATIKLAR İÇİN NUMUNE SAKLAMA KOŞULLARI Parametre Numune Özelliği Numune Türü ICP ile Metal Tayinleri suları vb.), diğer her türlü sıvılar) Mikrodalgada (sıvı) yakılmış Minimum Numune Miktarı

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2015 YILI 7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2015 YILI 7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2015 YILI 7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI ve TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR..4 3.

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAZICI KİRALAMA, BASKI HİZMETİ VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAZICI KİRALAMA, BASKI HİZMETİ VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAZICI KİRALAMA, BASKI HİZMETİ VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. ŞARTNAMENİN KONUSU ŞİRKET tarafından, DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarına madde 3 te belirtilen koşullar

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100FT A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100FT Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3,4 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.5 3.TESLİMAT...6

Detaylı

EK-1-4 2 KALEM ELEKTRON TÜP TEKNİK ŞARTNAMESİ

EK-1-4 2 KALEM ELEKTRON TÜP TEKNİK ŞARTNAMESİ EK-1-4 2 KALEM ELEKTRON TÜP TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 1-CQK650 veya dengi TÜP TİPİ: CQK 650-1 ya da Dengi 1) Tüplerin minimum prorata garanti süresi 24 ay 500 / 10.000 saat olmalıdır. 2) Genel Karakteristikler:

Detaylı

T.C. SA Ğ LIK BA K A N LIĞ I Türkiye Halk Sağlığı K urum u Başkanlığı

T.C. SA Ğ LIK BA K A N LIĞ I Türkiye Halk Sağlığı K urum u Başkanlığı T.C. SA Ğ LIK BA K A N LIĞ I Türkiye Halk Sağlığı K urum u Başkanlığı 1 lifsciyiy K&& K U M iıü Sayı : Konu: K ati T ek lif venneye davet (2015/155) K urum um uz ihtiyacı olan 1 K alem m alzem e 4734 sayılı

Detaylı

GÜVENLİK KAMERA SİSTEMİ PERİYODİK BAKIM VE ONARIM HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ ŞARTNAME NU : T A R İ H : HKTŞ-K-761/1 2013

GÜVENLİK KAMERA SİSTEMİ PERİYODİK BAKIM VE ONARIM HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ ŞARTNAME NU : T A R İ H : HKTŞ-K-761/1 2013 LAHİKA-11 GÜVENLİK KAMERA SİSTEMİ PERİYODİK BAKIM VE ONARIM HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ ŞARTNAME NU : T A R İ H : HKTŞ-K-761/1 1. Bu onaylı teknik şartname, yayım tarihinden itibaren yürürlüğe girer.

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından satın alınacak

Detaylı

TÜRK KIZILAYI TAM OTOMATİK EKSTRAKTÖR CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI TAM OTOMATİK EKSTRAKTÖR CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI TAM OTOMATİK EKSTRAKTÖR CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI ve TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR... 3 3. GARANTİ

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21602 05.11.2013 Konu : Kamera Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Kamera Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 07.11.2013 Perşembe saat 12:00

Detaylı

(ICP-OES) Atomlaştırmada artış. Daha fazla element tayini Çoklu türlerin eşzamanlı tayini Ve Geniş çalışma aralığı sağlanmış olur.

(ICP-OES) Atomlaştırmada artış. Daha fazla element tayini Çoklu türlerin eşzamanlı tayini Ve Geniş çalışma aralığı sağlanmış olur. Örneği atomlaştırmak ve uyarmak için enerji kaynağı olarak argon gazı ile oluşturulan plazma kullanılır. Bu yöntemle elementlerin tespit edilmesi sağlanır. Bu uyarılma ile; İndüktif Eşleşmiş Plazma Optik

Detaylı

Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır.

Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır. Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır. 0.02-0.2 ml ARASI AYARLANABİLİR 1. Pipetlerin hacim aralıkları, hacim ayarlama değeri, ve hata payları aşağıdaki gibi olmalıdır: Sistematik Rasgele Hacim Hacim

Detaylı

Mobile Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Batman

Mobile Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Batman Sorumlu Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Mahmut AYDIN İletişim:aydinm135@gmail.com, Mobile.05357236743 Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Batman Taşınabilir Enerji

Detaylı

ÖLÇÜM VE /VEYA ANALİZ İLE İLGİLİ; Kapsam Parametre Metot adı Metot Numarası Hız ve Debi Pitot Tüpü Metodu TS ISO 10780

ÖLÇÜM VE /VEYA ANALİZ İLE İLGİLİ; Kapsam Parametre Metot adı Metot Numarası Hız ve Debi Pitot Tüpü Metodu TS ISO 10780 Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim lüğü EK LİSTE - 1/5 Hız ve Debi Pitot Tüpü Metodu TS ISO 10780 EMİSYON 1 İslilik Nem Partikül Madde CO, O 2 CO 2 NO NO X, NO 2 Renk Karşılaştırma (Bacharach)

Detaylı

Mekanik ve Termomekanik İşlemler Simülasyon Sistemi. Teknik Şartnamesi

Mekanik ve Termomekanik İşlemler Simülasyon Sistemi. Teknik Şartnamesi Mekanik ve Termomekanik İşlemler Simülasyon Sistemi Teknik Şartnamesi 1.Teknik Özellikler: Sistem; Ergitme, Kalıp, Tavlama, Haddeleme ve Simülasyon Yazılımı ünitelerinden oluşacaktır. Üniteler (cihazlar)

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 6332 17.03.2015 Konu : Güvenlik Kamera Sistemi ve Kabinet Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Güvenlik Kamera Sistemi ve Kabinet Alımı yapılacaktır.

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ. 3,4 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.. 4 3. CİHAZLARIN

Detaylı

HAVACILIKTA TERSİNE MÜHENDİSLİK UYGULAMALARI. Özgecan YILDIZ 1

HAVACILIKTA TERSİNE MÜHENDİSLİK UYGULAMALARI. Özgecan YILDIZ 1 HAVACILIKTA TERSİNE MÜHENDİSLİK UYGULAMALARI Özgecan YILDIZ 1 Tersine Mühendislik Nedir? Tersine mühendislik, teknik bilgi paketi mevcut olmayan bir sistem, cihaz ya da parçanın üretim aşamalarını da içerecek

Detaylı

EK I-C TEÇHİZAT. Anadolu Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü MÜDEK Özdeğerlendirme Raporu-2013.

EK I-C TEÇHİZAT. Anadolu Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü MÜDEK Özdeğerlendirme Raporu-2013. EK I-C TEÇHİZAT MÜDEK Özdeğerlendirme Raporu-0 Sayfa 57 EK I.C. TEMEL İŞLEMLER LABORATUVARI DONANIM LİSTESİ Aerobik Çürütücü Anaerobik Çürütücü Geçirgenlik ve Akışkanlaştırma Seti Sedimentasyon Test Ünitesi

Detaylı

ULTRASONIK NEBÜLIZATÖR CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ULTRASONIK NEBÜLIZATÖR CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ ULTRASONIK NEBÜLIZATÖR CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ I.TEKNİK ÖZELLİKLER: 1. Cihaz, yetişkin ve pediatrik hastalarda soğuk buhar üretmek ve ilaçların nebulizasyonu amacı ile kullanmaya uygun olmalıdır. 2. Cihaz

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E CD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS100E CD Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ Sipariş No: VĐD 2010/12 1 SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1. GENEL Bu şartnamenin amacı; Đdari Şartname

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

ENCON LABORATUVARI MADEN VE AKD ANALİZLER VE FİYAT LİSTESİ (2019) ENCON ÇEVRE DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ.

ENCON LABORATUVARI MADEN VE AKD ANALİZLER VE FİYAT LİSTESİ (2019) ENCON ÇEVRE DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ. ENCON LABORATUVARI MADEN VE ENCON ÇEVRE DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ. AKD ANALİZLER VE FİYAT LİSTESİ (2019) JEOKİMYA NUMUNE HAZIRLAMA Kod Parametre Ücret ENC-01 Kırma 20 ENC-02 Öğütme 30 ENC-03 Kurutma 25 ENC-04

Detaylı

GAZ REGULATORÜ BELGELENDİRME TEKNİK ŞARTNAMESİ UBTKŞ-005

GAZ REGULATORÜ BELGELENDİRME TEKNİK ŞARTNAMESİ UBTKŞ-005 SAYFA 2/8 1. AMAÇ ve KAPSAM Bu teknik şartname, UGETAM ürün belgelendirme sistemine belgelendirme için başvuru yapan tedarikçilerin üretmiş oldukları gaz regülatörlerinin karşılaması gereken şartları TS

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2016 YILI ARAÇ ARKASI KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2016 YILI ARAÇ ARKASI KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2016 YILI ARAÇ ARKASI KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ..3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR..4 3.TESLİMAT...5

Detaylı

3. TEKNİK ÖZELLİKLER: Satın alınacak Debimetreler ve aksesuarlarının teknik özellikleri ile adetleri aşağıdaki gibidir.

3. TEKNİK ÖZELLİKLER: Satın alınacak Debimetreler ve aksesuarlarının teknik özellikleri ile adetleri aşağıdaki gibidir. 1. KONU: Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü bünyesindeki fabrikalarda kullanılmak üzere Vorteks Sıcaklık Basınç Kompanzasyonlu Debimetre ve Elektromanyetik

Detaylı

6. Cihazla birlikte 2 (iki) adet ilave UV lambası verilmelidir. Bu lambalara ek olarak

6. Cihazla birlikte 2 (iki) adet ilave UV lambası verilmelidir. Bu lambalara ek olarak 1 ULTRA SAF SU SİSTEMİ (Tİp-2) TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Ultra saf su sistemi, her hangi bir ekleme olmadan doğrudan çeşme suyundan RO (ters ozmoz) ile ultra saf su üretebilen kompakt tek bir cihazdan oluşmalıdır.

Detaylı

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ RAF SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ RAF SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ RAF SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen sözleşme ve eklerinde kullanıldığı takdirde aşağıdaki anlamları taşır.

Detaylı

Uzm.Dr. F. Yüce AYHAN

Uzm.Dr. F. Yüce AYHAN TEKNİK ŞARTNAME HAZIRLAMA PRENSİPLERİ Uzm.Dr. F. Yüce AYHAN Kamu İhale Kanunu nun 12. maddesi teknik şartnameler konusuna yer vermektedir. Buna göre teknik şartname bir mal veya hizmet alımında esas olan

Detaylı

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Ekipmanın kalibrasyonu, ekipmanın güvenle çalıştırılmasını ve işlevselliğini sağlayacak, aynı zamanda da ilgili yasa ve yönetmelik hükümlerini

Detaylı

2015 YILI MASURALI RULMAN TEKNİK ŞARTNAMESİ

2015 YILI MASURALI RULMAN TEKNİK ŞARTNAMESİ 2015 YILI MASURALI RULMAN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-AMAÇ: Kurumumuz ihtiyacı olarak yer altı ve yerüstü tesislerimizde çalışan makinalarda kullanılmak üzere muhtelif masuralı rulman satın alınacaktır. 2-TEKNİK

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE HABERLEŞME KURUMU

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE HABERLEŞME KURUMU KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE HABERLEŞME KURUMU ZEYİLNAME 2 6/2012 Elektronik Haberleşme Yasası nda belirtilen elektronik kimlik bilgisini haiz cihazlar ile ilgili teknik düzenlemeleri

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ KAN NAKİL POŞETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ KAN NAKİL POŞETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1 TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ KAN NAKİL POŞETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1. TANIMLAR. 3 2. TEDARİK EDİLECEK ÜRÜNÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN EVRAKLAR. 4 4.

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ $ ^.0 3»^- T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama

Detaylı

7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA

7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA TÜRK KIZILAYI 7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 2017 İÇİNDEKİLER 1. İHALENİN KONUSU 3 2. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ.....3 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENEN TEKNİK EVRAKLAR..4

Detaylı

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ 1. Cihazın hacmi Brüt 85 lt Net 55 lt. 2. Cihazın en az 48 cm x52 cmx85 cm ölçülerinde. 3. Cihaz ideal saklama sıcaklığı olan +2/+8 C arasında çalışmalı ve +4 C ye set

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES Başarıya Koşuyorum Projesi kapsamında kitap ve test alımına ilişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

ICP/MS-LASER ABLATION TEKNĠK ġartnamesġ

ICP/MS-LASER ABLATION TEKNĠK ġartnamesġ ICP/MS-LASER ABLATION TEKNĠK ġartnamesġ 1. GENEL ÖZELLĠKLER 1. Aşağıda belirtilen tüm hususlar eksiksiz ve tamamıyla sağlanmalıdır. Teklif veren firmalar belirtilen maddelere şartname üzerinde tek tek

Detaylı

Yıldız Teknik Üniversitesi Çağdaş, Öncü, Yenilikçi

Yıldız Teknik Üniversitesi Çağdaş, Öncü, Yenilikçi Hava Kirliliği Ölçüm Yöntemleri Emisyon Ölçümleri (Kaynakta) İmisyon Ölçümleri Sabit kaynaklar (Yakma tesisi, fabrika, termik santral bacaları) Hareketli kaynaklar (Motorlu araçlar) Ortam havasında yapılır

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 09/02/2018 00:00:00 Teklif No: 2018784 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 16/02/2018 TARİHİ, SAAT 15:00 'E/A KADAR

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 9451 03/05/2012 Konu : Güvenlik Kamera Sistemi Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan Güvenlik Kamera Sistemi Alımı için kapalı zarfta teklif almak sureti ile satın

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No 02.08.2012 Teknik Servis Arıza Formu nun adı Teknik Servis Arıza Bildirim Formu olarak değiştirildi. 01 Mekanik Cihaz ve Ekipmanların Periyodik Bakım

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE DPT2006K-120470 No lu Proje Kapsamında temin edilecek olan TARLA- 2016TSDN022 teknik sartname döküman numarası ile verilen CNC Dik İşlem

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21715 24.10.2018 Konu : Yazıcı ve Toner Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Yazıcı ve Toner Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 31.10.2018

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER MADDE 1 TEDARİK EDİLECEK KAN IŞINLAMA ETİKETLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 MADDE 2 İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2016 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2016 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2016 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR....4 3. CİHAZLARIN

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21634 13.10.2015 Konu : Fotokopi Makinesi Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Fotokopi Makinesi Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 20.10.2015

Detaylı

YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ YENİLENEBİLİR ENERJİ LABORATUVARINA ALINACAK DENEY SETLERİ ŞARTNAMELERİ YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Genel Açıklamalar Deney setindeki tüm parçaların; en az 2(iki) yıl garantisi ve en az

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GEZİCİ EKİP KAYIT SİSTEMİ İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GEZİCİ EKİP KAYIT SİSTEMİ İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GEZİCİ EKİP KAYIT SİSTEMİ İHALESİ DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR KABLOLU BARKOD OKUYUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İHALESİ YAPILAN İŞ Türk Kızılay Kan Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Detaylı

VAN HALK SAĞLIĞI LABORATUVAR A AİT SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMESİ BİRİM DEĞERİ TALEP EDİLEN MİKTAR

VAN HALK SAĞLIĞI LABORATUVAR A AİT SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMESİ BİRİM DEĞERİ TALEP EDİLEN MİKTAR VAN HALK SAĞLIĞI LABORATUVAR A AİT SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMESİ Sıra No HALK SAĞLIĞI LABORATUVARI SARF MALZEME İHTİYAÇ LİSTESİ TALEP EDİLEN MİKTAR BİRİM DEĞERİ 1 VDRL(SİFİLİZ) 3 500 ADET 2 Anti-A 8 000

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAZICI KİRALAMA, BASKI HİZMETİ VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAZICI KİRALAMA, BASKI HİZMETİ VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAZICI KİRALAMA, BASKI HİZMETİ VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. ŞARTNAMENİN KONUSU ŞİRKET tarafından, DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarına madde 3 te belirtilen koşullar

Detaylı

Yetkili servislerimizin güncel listesine yukarıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Yetkili servislerimizin güncel listesine yukarıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz. MERKEZ SERVİS FİDELTUS İLERİ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SAN.TİC.A.Ş. AKMERKEZ TİCARET MERKEZİ NİSPETİYE CADDESİ E3 BLOK KAT:16 ETİLER 34337 İSTANBUL TEL : +90 (212) 317 60 00 FAX : +90 (212) 317 60 49 ONLINE SERVİS

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI SOĞUTMALI KAN SANTRİFÜJÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI SOĞUTMALI KAN SANTRİFÜJÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI SOĞUTMALI KAN SANTRİFÜJÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEKNİK TANIMLAR 3 2. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3,4 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK

Detaylı

SU NUMUNELERİNİN LABORATUVARA KABUL MİKTARLARI, SAKLAMA KOŞULLARI VE SÜRELERİ

SU NUMUNELERİNİN LABORATUVARA KABUL MİKTARLARI, SAKLAMA KOŞULLARI VE SÜRELERİ Alkalinite Alüminyum (Al) Amonyum (NH 4 + ) Anyonlar (Br, F, Cl, NO 2, NO 3, SO 4, PO 4 ) PE veya BC 200 100 Tercihen arazide yapılmalıdır. sırasındaki indirgenme ve oksitlenme reaksiyonları numunede değişikliğe

Detaylı