Beş Exclusive Villa Gümüşlük, Bodrum

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Beş Exclusive Villa Gümüşlük, Bodrum"

Transkript

1

2 Beş Exclusive Villa Gümüşlük, Bodrum Modern, mimari çizgilerin doğal güzellik ile buluşması Myndos Antik Kenti; kralların tarihteki eşsiz evi

3 Mavi ve yeşilin gümüş yansımalar ile birleştiği panoramik bir manzara yıllık tarihsel ve kültürel miras Myndos u seyreden, doğa içinde gizli bir cennetle bütünlük içinde tasarlanmış, detay ve malzemeleriyle sıra dışı mimariye sahip Gümüş~Su Villaları, özel bir yaşam alanı sunarken Bodrum Yarımadası na yeni bir deneyim katıyor.

4 Gümüş~Su Villaları, Bodrum u yılın her mevsimi yaşamak; eşsiz bir doğa ile ruhunu arındırıp, dinlendirmek Gümüş~Su Villaları, doğal kayaları ile zen bahçesi oluşturan küçük bir dereye sahip. Arazinin kuzey sınırını oluşturan doğal sit alanındaki dağlardan kaynağını alan dere, bahar aylarında berrak suyu ile Gümüş~Su Villaları nın peyzajına eşsiz bir güzellik katıyor. isteyenler için tasarlandı.

5 Antik çağın mistik kenti Myndos tarih boyunca doğal bir liman ve Bodrum Yarımadası nın en güzel gün batımını izleyebileceğiniz Özgürlüklerini arayan Heredot, Kral Maussollos, Artemisia ve Turgut Reis in eşsiz limanı... Adını, eski gümüş maden ocaklarından aldığı söylenen belde, gün batımında gümüş rengine boyanan denizi ile adının özgün karakterini yansıtır. değerli bir yerleşim yeri oldu. Müzik ve sanat festivallerine ev sahipliği yapan bu koyda, Eklisia Kilisesi nde caz ve klasik müzik konserleri izlenebiliyor. Kral yolunun geçtiği Tavşan Adası na karşı, koyu süsleyen balık restoranları, leziz yemekler ve keyifli akşamlar sunuyor.

6 Gümüş~Su Villaları nda proje yöneticisi Demirden Design ın tecrübesinin yansımaları var... Demirden Design, 1994'ten bu yana, mekan tasarımı, grafik tasarım ve ürün tasarımı gibi farklı alanlarda uzmanlaşmış tasarımcıların oluşturduğu ekibi ve multidisipliner yaklaşımları ile her projeye özel, bütüncül çözümler sunuyor. Bugüne kadar aralarında bir çok red dot, iki if Gold ve Design Management Europe ödülleri de bulunan 19 uluslararası ödüle layık görüldü. Demirden Design ın yaratıcısı ve sahibi olduğu masaüstü ürünler markası "ilio" ise uluslararası tasarım dünyasında büyük saygınlık kazandı. Gümüş~Su Villaları Demirden Design ortakları Mehtap, Demir ve Sema Obuz kardeşlerin, 20 yılı bulan tasarım deneyimlerini değerlendirdikleri bir proje olarak Gümüşlük ile buluştu.

7 Çırakoğlu Mimarlık yaratıcı ve yalın çizgisini Gümüş~Su Villaları ına Akdeniz mimarisinin sıra dışı yorumu ile yansıttı. Gümüş~Su Vilları nın mimarı Alişan Çırakoğlu ise felsefelerini kendi dilinden aktarıyor... Yenilikçi bir anlayışla daha iyi bir fiziksel çevre için tasarlıyoruz. Her projede o projeyi etkileyen tüm unsurları anlamaya odaklanıyoruz. Değiştirmek üzere olduğumuz çevreye karşı sorumlu hissediyoruz. Yapı ve kent ölçeğinde tasarlarken yenilikçi bakıyor, ileri teknolojiyi sadece ürüne değil tasarım sürecinin kendisine de dahil ediyoruz. İşlevsel ve sürdürülebilir projeler geliştiriyoruz. Fiziksel çevreyi farklı ölçeklerden bir arada bakarak deneyimliyoruz. Farklı ölçeklerdeki tasarlama süreçlerinde bütüncül ve akıcı bir yaklaşım sergiliyoruz... Her projede ilerici bir duruşu zamansız bir ifadeye dönüştürmeye çabalıyoruz. Çırakoğlu Mimarlık Karaköy de yer alan ofisinde dinamik bir mimar grubu ile yaratıcı ve ödüllü projelere imza atıyor.

8 Gümüş~Su Villaları, Gümüşlük sırtlarında güneye bakan bir yamaç üzerinde yer alır. Yörenin etkileyici doğası ile sakin bir birliktelik oluşturma fikri mimari yaklaşımın temelini oluşturmaktadır. Ortaya çıkan kompozisyon yerel mimariye ait unsurların yeni bir tasarım dili ile harmanlandığı güncel bir yorumdur. Taş duvarlar ve aralarında uzanan geniş cam yüzeyler en yalın biçimde mekanları tanımlar. Her bir evi oluşturan salon, yatak odası ve ıslak hacim birimleri birbirinden bağımsız kütleler olarak kendilerini gösterir. Bu birimler arasında oluşan açık alanlar, rüzgar geçişine izin veren gölgeli dar ara sokakları andırır. Evin açık avlusu, yüzme havuzu ve güneşlenme terası da bu kurgunun bir parçası olarak düşünülmüştür. Bütün bu parçalı yapı bir araya geldiğinde net bir kareye tamamlanır ve üzerileri bambu hasırdan bir örtü ile gölgelenir. Evlerin oturduğu alanlar dışındaki tüm arazi mevcut bitki örtüsünün ve ağaçların yarattığı doğal zenginliği sürdürecek biçimde en az müdahale ile düzenlenmiştir. Her mevsimin bitki örtüsünde, havada ve manzarada hissedilen ayrı karakteri evlerdeki yaşantıya keyifle yansıyacaktır. Alişan Çırakoğlu Y. Mimar

9 Gümüş~Su Villaları üç ana bölümden oluşan modern mimarisi ve doğa içindeki eşsiz konumu ile sizi karşılıyor.

10 Villanın ön cephesini oluşturan teras ve havuz, gölgeliklerin altında huzurlu bir atmosfer yaratıyor.

11 8 dönüm bahçe içerisinde yer alan Gümüş~Su Villaları, eski Bodrum evlerinin doğayı içine alan mimari yorumuyla, yaşam ve bahçe kavramlarını bütünleştirmekte.

12 Doğal ve havadar bir gölgelik oluşturan bambu örtü, tüm çatıyı kaplayarak mimariye yenilikçi ve estetik bir değer katıyor.

13 Bölgeye özgün tarzda taş duvarlar, villaların modern mimarisini, geçmişin dingin izi ile buluşturuyor ve yeniden canlandırıyor.

14 Proje 8000 m² arazi içinde planlanan müstakil beş villadan oluşuyor. Her villa m² bahçe içerisinde yer alıyor. GENEL BİLGİLER Brüt villa alanı m² Brüt kapalı alan m² Net kapalı alan m² Net teras m² Net havuz alanı - 25 m² Net iki araç kapasiteli otopark alanı - 74 m² TEKNİK BİLGİLER İklimlendirme Mitsubishi Heavy Industries yüksek performanslı VRF klima sistemi U tip cam asansör panelli şömine Schüco alüminyum pencere ve kapı doğrama sistemleri Mutfak Özel üretim mutfak mobilyaları İÇ MEKAN BİLGİLERİ 2 salon (1 zemin kat+1 bodrum kat) 4 yatak odası (2 zemin+2 bodrum kat+1 ops.) 4 banyo (2 zemin+2 bodrum kat) 1 spa banyo 2 mutfak (1 zemin+1 bodrum kat) 1 çamaşırhane / depo 1 makine odası / depo Falmac Lux White Serisi davlumbazlar Smeg ankastre bulaşık makinesi, ocak, fırın, buzdolabı, evye ve armatürler Banyo Özel üretim banyo dolapları ve mermer duş birimleri Vitra vitrifiye ve armatürler Zemin ve duvar döşeme malzemeleri Mermer Thermowood masif dişbudak deck Masif dişbudak parke Doğal taş Havuz Verde Guatemala doğal taş yüzey kaplaması Skimmer sistemi Gümüş-Su Villaları na Özel Ayrıcalık Sahilde bir işletme içinde Gümüş-Su Villaları na özel Beach Huts Güvenlik, Sistem Mekanları ve Personel Bekçi kulubesi Genel ve villa güvenlik kamera sistemleri Otomatik sulama sistemi ve su deposu Bekçi ve Bahçıvan personeli

15 Güneye bakan yer yer eğimli bir yamaç üzerinde bulunan arazi, her villa için kesintisiz doğal bir manzara sağlıyor.

16 Villaların mimari planları ve araziye yerleşimleri, bahçe içerisindeki her evi özelleştirerek birbirinden bağımsızlaştırıyor.

17 GİRİŞ KATI Yaşam alanı 300 m² Brüt kapalı alan 190 m² Net kapalı alan 156 m² Net m² bilgileri Salon - mutfak 63.4 m² Yatak odası + banyo 20.3 m² İkinci yatak odası 13.5 m² Banyo 3.5 m² Hol ve avlu 55.6 m² Teras 76.5 m² Giriş köprüsü 8 m² Havuz 25 m²

18 BODRUM KAT Yaşam alanı 210 m² Brüt kapalı alan 140 m² Net kapalı alan 114 m² Net m² bilgileri Salon - mutfak 48.5 m² Yatak odası + banyo 19 m² Koridor 5.5 m² Spa banyo 7 m² Hizmetli odası + banyo 15 m² Çamaşırhane / depo 5 m² Makine odası / depo 14 m² Otopark alanı 74 m²

19 Müstakil havuzları, bahçeleri, otoparkları ve sıcak-soğuk ısıtma sistemleri ile yıl boyunca Gümüş~Su Villaları bahçelerinde doğal peyzajın korunmasına gösterilen özenle ağaç ve makiler arasında yer alan kayalar doğaya duygusal yolculuklar yaşatıyor. yaşanabilir bir habitat öneriyor.

20 Villaların girişi üç yapıdan oluşan ana mimariye bir köprü ile bağlanıyor.

21 Girişte sizi karşılayan avlu, mekanları birbirine bağlayan, aynı zamanda gün içinde vakit geçirmek isteyeceğiniz bir köşe...

22 Salon, geniş cam cephelerinden teras ve iç bahçenin büyüklük ve ferahlık duygusunu içeriye taşıyor ve eşsiz manzarayı geniş bir açıdan izleme imkanı veriyor.

23 Salondan yemek bölümü ile özelleşerek ayrılan mutfak, özel tasarım mutfak mobilyaları ve ankastre cihazları ile modern, konforlu ve estetik bir kullanım sunuyor.

24 Teras, salonun bahçeye açılan sürgü cam pencereleri ile, villayı doğanın bir parçası yapıyor.

25 Teras ve havuzda ahşap ve mermer kullanılarak tasarlanan mimari yapı gölgelikler altında doğayla uyumlu bir manzara yaratıyor.

26 Kendinizi özel hissedeceğiniz, doğanın içinde bir oda...

27 Mobilyalar sadelik ve konforunuz için her odaya özel olarak tasarlandı...

28 Yatak odasında yer alan banyo, cam duvarı ve beyaz mermerin yalınlığı ile mekana estetik katıyor.

29 Ege güneşini içine alan odalar, yeni bir güne başladığınızı hissettiriyor.

30 Yatak odaları rahat bir yaşam alanı sunuyor.

31 Geniş ailelelere konfor sağlayan büyük mutfak, yemek bölümü ve ikinci salon alt katta yer alıyor.

32 Villanın bodrum katında yer alan yatak odası aydınlık, serin ve sakin bir köşe...

33 Beyaz mermer, masif ahşap ve doğal gün ışığını içeriye alan aydınlatma kurgusu banyoları sihirli bir atmosfere büründürüyor.

34 Gümüş~Su Villaları nın çevresinde yer alan koruma altındaki bölgeler her zaman var olacak doğal bir peyzaj olanağı saglıyor...

35 Ege bitki örtüsünün zeytin, mandalina, kekik gibi doğal güzellikleri profesyonel peyzaj mimarisi ile zenginleşiyor.

36 Gümüş~Su Villaları Gümüşlük köy merkezine 1 km, Gümüşlük sahiline 2 km, Bodrum merkezine 17 km, Milas-Bodrum Havalimanı na 60 km uzaklıkta...

37 Satış ve Bilgi İçin: Burak Gözüm +90 (532)

Bölgeye özgü taş duvarlar, villaların modern mimarisini geçmişin izleriyle buluşturuyor.

Bölgeye özgü taş duvarlar, villaların modern mimarisini geçmişin izleriyle buluşturuyor. Peyzaj konsepti Demirden Design a ait olan arsada varolan bitki ötüsünün korunmasına özen gösterilmiş. Kaya bahçeleri ve içerisinden geçen küçük bir dere bu arsayı özelleştiriyor. Evler meşe ve zeytin

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

Koolhaas ın Esasları

Koolhaas ın Esasları YİRMİBİR MİMARLIK TASARIM MEKAN SAYI 130 HAZİRAN 2014 11(KIBRIS 12) Koolhaas ın Esasları Venedik Mimarlık Bienali öncesinde küratör Rem Koolhaas ın Esaslar temasını Ayça İnce, Gökhan Karakuş, Mert Eyiler

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Soylubey Yapı, birçok konut projesinin yanı sıra iş merkezleriyle de gelişen Menderes in öncü kuruluşu konumundadır. Sunduğu kaliteli hizmet ile Menderes te tüketicinin güvenini kazanıp, Menderes sınırlarını

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi...

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi... İZMİR Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi... ÇEŞME Antik çağlardan günümüze uzanan eşsiz tarihi, sakin ve huzurlu yapısı,

Detaylı

şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor.

şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor. www.ariinsaat.com.tr bilgi@ariinsaat.com.tr şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor. Her gün değerine değer katan Bartın Orduyeri mevkiinde; yarınlarınızı güvence altına almak için sağlam

Detaylı

BORNOVA. 286/4 sokak no:2 Defne Plaza k:7 d:43 Mansuroğlu Mahallesi Bayraklı/İzmir Tel: (0232) Faks: (0232)

BORNOVA. 286/4 sokak no:2 Defne Plaza k:7 d:43 Mansuroğlu Mahallesi Bayraklı/İzmir Tel: (0232) Faks: (0232) BORNOVA 286/4 sokak no:2 Defne Plaza k:7 d:43 Mansuroğlu Mahallesi Bayraklı/İzmir Tel: (0232) 469 50 50 Faks: (0232) 469 78 78 I www.veranova.com.tr www.veranova.com.tr II Veranova Concept Profesörler

Detaylı

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı TÜRK RİVİERASI ANTALYA Bergama Kralı II. Attalos akıncılara Gidin bana yeryüzünün cennetini bulun der. Akıncılar kralın bu emriyle

Detaylı

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz.

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz. Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz. Bugüne dek çalıştığı farklı projelerle ödüller alan, 2012 senesinde

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Doğru ve estetik bir mimari yaşamınızı daha anlamlı kılar Güzelvadi Villaları; doğası, konumu, kalite/güvenlik anlayışı ve mimarisiyle yaşamınıza anlam katacak; üstelik

Detaylı

Kalite Tesadüf Değildir

Kalite Tesadüf Değildir MİSTALYA Villaları Kalite Tesadüf Değildir Firmamız 32 yıllık tecrübesiyle teknik ve profesyonel birikimini köklerinden almış bir kuruluş hikayesine sahiptir. Kurucularımızdan Kadir KURTOĞLU, Fransa da

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM YAŞAMAYA BEKLERİZ! Özenli tasarımıyla size özel bir yapı. Arterium 6. Kısım, butik ve modern bir proje. Az sayıda daireden oluşuyor ama büyük bir projenin tüm imkanlarını da sunuyor! Geniş iç mekanları

Detaylı

Hayallerinizin nefes aldığı Ege O! EgeOcity. 1. Etap Villaları

Hayallerinizin nefes aldığı Ege O! EgeOcity. 1. Etap Villaları Hayallerinizin nefes aldığı Ege O! EgeOcity 1. Etap Villaları City konforundan ödün vermeden, residans rahatlığında denizi, doğası, iç ısıtan iklimiyle, mandalin bahçeleri arasında bir Ege sahil kasabası

Detaylı

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Beylerbeyi'nin eşsiz tarihi dokusu modern yaşamla buluşması Boğaza karşı, her yere yakın Yaşama hazır, hemen teslim Kaliteli yaşam Mahalle kültürü Her aileye göre

Detaylı

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ?

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ? LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ? 2+1 (122 m 2 ), 4+1 (253 m 2 ), 6+2 (375m 2 ) VE 8+2 (500 m 2 ) BAHÇELİ YA DA TERASLI, YATAY VİLLA KONSEPTLİ, YAZ KIŞ YAŞAMA UYGUN KEYİFLİ DAİRELER

Detaylı

Ankara - Amasra. Sapanca - Amasra. İstanbul - Amasra. Amasra. 3 saat 330 km. Amasra. Amasra. 35 dk 350 km. 4 saat 430 km 3 saat 325 km

Ankara - Amasra. Sapanca - Amasra. İstanbul - Amasra. Amasra. 3 saat 330 km. Amasra. Amasra. 35 dk 350 km. 4 saat 430 km 3 saat 325 km HEMEN TESLİM Ankara - Amasra Amasra 3 saat 330 km İstanbul - Amasra Sapanca - Amasra Amasra Amasra 35 dk 350 km 4 saat 430 km 3 saat 325 km 2 3 E F B C D A İki adalı, iki koylu, beş tepeli bir yarımadadan

Detaylı

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE HAYALLERİMİZİ BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ HAYALLERİMİZ BİRLİKTE YEŞERECEK KALEMLERDEN ÇIKAN TOHUMU YETİŞTİRİRKEN, YUVANIZ İÇİN BİZLER ÇALIŞIYOR OLACAĞIZ. ÇEKİRDEK OLARAK SİZİN

Detaylı

gerdanlığı... muhteşem manzara Bodrum a 18 km. doğal güzelliğini Gündoğan

gerdanlığı... muhteşem manzara Bodrum a 18 km. doğal güzelliğini Gündoğan Ege nin inci gerdanlığı... Sabah uyandığınızda, yelkenli ve sörflerin süzülüşünü seyrederek kahvaltı edebileceğiniz, güneşin doğuş ve batışlarında muhteşem manzarasına doyamayacağınız, akşamları inanılmaz

Detaylı

Kadikalesi: Muhteşem deniz manzaralı, sonsuzluk havuzlu, eşyalı modern villa

Kadikalesi: Muhteşem deniz manzaralı, sonsuzluk havuzlu, eşyalı modern villa Kadikalesi: Muhteşem deniz manzaralı, sonsuzluk havuzlu, eşyalı modern villa Ev tipi: Villa Kat Sayisi: 2 Komisyon vardır: hayır Komisyon oranı: 0% Mutfak: Mutfak Mobilyası, Açik Banyo: Dus, Pencere Yatak

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... 0392 444 4000 www.northernlandcyprus.com www.facebook.com/northernlandcyprus info@northernlandcyprus.com

Detaylı

İZMİR İN OKSİJENİ E

İZMİR İN OKSİJENİ E İZMİR İN OKSİJENİ E N BOL EVİNDESİNİZ 5 7 SİZİN İÇİN EN ÖZEL YAŞAM Zihninizi boşaltın, bedeninizi dinlendirin, enerjinizi tazeleyin. Muhteşem bir yaşam için kendinizi hazırlayın... 8 9 10 doğada yaşam

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI FOLKART ARDIÇ ÇEŞME CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI Dünyada bazı özel lokasyonlar vardır. Coğrafyası, dokusu ve ruhuyla bir kez hayatınıza girer, bir daha da hiç çıkmaz. İşte Çeşme tam da böyle bir yer..

Detaylı

değişimin başlangıç noktası

değişimin başlangıç noktası değişimin başlangıç noktası sizin ve çocuklarınızın mutluluğu için... 4.231 m² arazi üzerine kurulu olan 19 katlı 2 blokta, 2+1 ve 3+1 olmak üzere, 105 m² den 146 m² ye kadar toplam 4 farklı tipte daire,

Detaylı

Başkent in en özel caddesinde,

Başkent in en özel caddesinde, Başkent in en özel caddesinde, size özel bir hayat... Şehrin merkezinde ama şehrin gürültüsü ve trafiğinden uzakta yer alan, günlük yaşamınızda ihtiyaç duyabileceğiniz her noktaya yakın mesafede konumlanan,

Detaylı

Farklı hayaller, yaşam biçimleri ve zevkler...

Farklı hayaller, yaşam biçimleri ve zevkler... İNCE ÇİZGİLER, İNCE DETAYLAR Farklı hayaller, yaşam biçimleri ve zevkler... Tüm bu farklılıkların içinde aynı noktada Art Yaşam Evlerinde buluşuyoruz. Modern, yenilikçi yaşamı içinde barındıran yeni nesil

Detaylı

Özel olduğunuzu hissedin!

Özel olduğunuzu hissedin! Özel olduğunuzu hissedin! Kalite,Helia Cadde de estetikle yeniden şekilleniyor 6-9 10-19 20-43 44-45 HELİA CADDE Tanıtım Özellikler DAİRELER Yaşam Alanları Mutfak Yatak Odaları Diğer Özellikler BİNA ÖZELLİKLERİ

Detaylı

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir. HAKKIMIZDA 1995 yılında kurulan firmamız Fener İskele, iskele kiralama hizmeti vermeye başlamış, günümüze kadar aralıksız büyüme ile Bursa da dış cephe iskele sistemlerinde kalite ve sistemsel çözümler

Detaylı

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224 GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh. 325. Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: 0224 666 00 37 / 0224 666 00 47 / 0538 391 36 10 Mail: gentasmuhendislik@gmail.com

Detaylı

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor.

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. HOŞGELDİNİZ Ordu da standartlar yükseliyor. Şahincili Mahallesi nde inşaatı başlayan FH İnşaat ın Ordu daki ilk konut projesi Beyaz Evler de konforlu bir

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz?

Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz? Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz? MEŞE AĞACI Eski uygarlıklarda Zeus'un kutsal ağacı olarak bilinen meşe, Kayıngiller ailesinden bir ağaç türüdür. 400 kadar türü bulunan meşe ağacının

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

CASALARA BIANCA

CASALARA BIANCA 2017-2018 CASALARA BIANCA Doğa ve konforlu yaşama yapacağınız yolculuk başlıyor.. 6 7 VAZİYET PLANI İzmir konut sektörünün tartışmasız en değerli bölgesi olan Narlıdere nin Limanreis mahallesinde Residence

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com Özgürlüğün Ev Hali www.ntepeyapi.com İki Adımda Tatil Keyfi NTEPE Panoramanın yaşama yer açan mimarisi içerisinde evinizden 5 yıldızlı bir tatile ulaşmak için yapmanız gereken tek şey evinizin kapısından

Detaylı

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Aradığınız; modern mimarisiyle göz alıcı, merkezi konumda ve kalabalıktan uzakta bir ev ise, Flex tam da size göre! Caddeye Flex İvmesi Kendi sosyal yapısını zemin

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere CIFCI CELEBI YAPI Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere örnek iç ve dış mimarisi, geniş kullanım

Detaylı

FLUYAPI. FLUYAPI

FLUYAPI.  FLUYAPI FLUYAPI www.fluyapi.com.tr FLUYAPI FLUYAPI Söke, bahçe hayatı ile tanışıyor. BURASI FLUYAPI BAHÇE! Başrolde doğanın yer aldığı bir proje gerçekleştiriyoruz. Apartman yaşantısının bizleri kısıtlayan dünyasının

Detaylı

1987 yılından beri faaliyette bulunan grubumuzun Edremit körfezinde yaptığı bu proje insana ve onun huzuruna, mutluluğuna verdiğimiz değerin tepe

1987 yılından beri faaliyette bulunan grubumuzun Edremit körfezinde yaptığı bu proje insana ve onun huzuruna, mutluluğuna verdiğimiz değerin tepe 1987 yılından beri faaliyette bulunan grubumuzun Edremit körfezinde yaptığı bu proje insana ve onun huzuruna, mutluluğuna verdiğimiz değerin tepe noktası olacaktır. Kazdağları nın eteklerinde huzuru, konforlu

Detaylı

N L O NİYİSİNE LAYIK OLDUĞUNUZ İÇİN... 3 F T

N L O NİYİSİNE LAYIK OLDUĞUNUZ İÇİN... 3 F T 1 2. diyelim oturmuş yazıyorum birden duruyor kalem bir görüntü ak kâğıtlarda ev ev sokak sokak yine Urla oluyor konum. Necati Cumalı NİYİSİNE LAYIK OLDUĞUNUZ İÇİN... 3 N LOFT, İzmir de yeni bir yaşantının

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

Önce düşler vardı. Meteor Balart, Bursa nın yükselen değeri Balat'ta aklınızdan geçenleri hayata geçiriyor

Önce düşler vardı. Meteor Balart, Bursa nın yükselen değeri Balat'ta aklınızdan geçenleri hayata geçiriyor Önce düşler vardı Hayatlara renk katacak farklı projeler inşa etmek için "Meteor İnşaat" olarak çıktığımız bu yolda bir yaşam alanının nasıl olması gerektiğini düşlerken, sizlerin isteklerini göz önüne

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA Bahçeşehir in en değerli ve en büyük arazisinde, mahalle kültürünün izleri modern yaşamla bir araya geldi Vaditepe Bahçeşehir; sıcak mahalle

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

www.beypalasankara.com.tr Kökleri geçmişe, kolları geleceğe uzanan soylu bir yaşam... Beypalas ta geleneksel Osmanlı konaklarının soylu ve zarif mimari çizgileri ileri teknoloji ve zekice bir tasarımla

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

Mavi bayraklı plajları, pırıl pırıl denizi, yemyeşil doğası ile Ege'nin cennet köşesi Özdere Orta mahalle... zmir'in Menderes ilçesine bağlı şirin bir turizm beldesi olan Özdere orta mahalle batısında

Detaylı

ZEYTUNİ MALİKANELERİNDE MÜSTAKİL HAVUZLU MUHTEŞEM VİLLALAR Tekirdağ / Süleymanpaşa

ZEYTUNİ MALİKANELERİNDE MÜSTAKİL HAVUZLU MUHTEŞEM VİLLALAR Tekirdağ / Süleymanpaşa ZEYTUNİ MALİKANELERİNDE MÜSTAKİL HAVUZLU MUHTEŞEM VİLLALAR Tekirdağ / Süleymanpaşa Satılık - Villa 1,500,000 TL 460 m2 Tekirdağ / Süleymanpaşa Oda Sayısı : 4 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli

Detaylı

VISTA SUNSET. www.vista-sunset.com. www.gumusluk.com?

VISTA SUNSET. www.vista-sunset.com. www.gumusluk.com? VISTA SUNSET www.vista-sunset.com www.gumusluk.com? EVLERi DOĞANIN KALBİNDE AYRICALIKLI BİR YAŞAM İleride bir sahil kasabasına yerleşeceğim diyenler, ileriyi beklemeyin. size doğayla iç içe bir yaşam sunmaya

Detaylı

Gerçek olan bir rüya gibi..

Gerçek olan bir rüya gibi.. Gerçek olan bir rüya gibi.. Gerçek mavi... Gerçek yaşam! Adana konforun en üst düzeyde yaşanacağı, çok farklı bir projeyle tanışıyor... Villa Del Lago ile.. Villa Del Lago, benzersiz ayrıcalıkları ile

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA H E P H A Y A T I N İ Ç İ N D E 2006 yılından bu yana mutluluk inşa eden Atış Yapı, Yunuseli de hayata ve yatırımınıza değer katmak için şimdi de Yunistar la karşınızda... MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

Detaylı

E V L E R İ TÜRKBÜKÜ - BODRUM

E V L E R İ TÜRKBÜKÜ - BODRUM E V L E R İ TÜRKBÜKÜ - BODRUM E V L E R İ TÜRKBÜKÜ - BODRUM organik mimarisi ile doğaya saygılı bir yaşam alanı butik bir otel, spa merkezi ve evler bir arada Yemyeşil bir doğa ve masmavi Ege denizinin

Detaylı

ÇAĞ İnşaat ve Yatırım A.Ş. Çağ a Uygun Yapılar. Proje MERCAN

ÇAĞ İnşaat ve Yatırım A.Ş. Çağ a Uygun Yapılar. Proje MERCAN Çağ a Uygun Yapılar ÇAG Gayrimenkul. Gelistirme. Insaat. ve Yatırım A.S.. ) İnşaat, har ta, mar ve f nans dallarında köklü deney me sah p a leler n, yen ÇAĞ kuşak kurucu ortakları Burak Güneş, Cenk Akar

Detaylı

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI BURASI, YAŞAMIN MERKEZİ... İSTANBUL GEBZE Çeşme nin dünyaca ünlü eşsiz koylarına, plajlarına, marinalarına, yani hayatın dolu dolu aktığı her yere oldukça yakın

Detaylı

w w w. l i t s a y a p i. c o m. t r

w w w. l i t s a y a p i. c o m. t r www.litsayapi.com.tr YELKİ'NİN YEPYENİ YÜZÜ Aile yaşamı, kalite, çağın anlayışı kavramları odak alınarak kurulan Litsa, Yelki de yeni bir yaşam alanı kuruyor. Yaşamın topraklarında yaklaşık 650 yıldır

Detaylı

Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz.

Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz. Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz. 29.000 metrekarede, 32 konutluk ilk etabını sizlerle buluşturan Aden Ballıkpınarı, toplam 78 adet özel villa ile kurgusunu tamamlayacak. 4

Detaylı

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! 444 9 366 www.mesa.com.tr Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! GAZİOSMANPAŞA, KOZA SOKAK TA YAŞAMAK VAR! Ankara nın en değerli semtlerinden biri olan ve değerini

Detaylı

EVİM EVİM GÜVENL EVİM EVİM PRATİK EVİM EVİM OFİS EVİM EVİM MERKEZİ EVİM EVİM EĞLENCELİ EVİM OFİS EVİM YEŞİL EVİM EVİM SAĞLIKL EVİM EVİM OFİS EVİM EVİM

EVİM EVİM GÜVENL EVİM EVİM PRATİK EVİM EVİM OFİS EVİM EVİM MERKEZİ EVİM EVİM EĞLENCELİ EVİM OFİS EVİM YEŞİL EVİM EVİM SAĞLIKL EVİM EVİM OFİS EVİM EVİM HEM HEM İS İS MERKEZİ KEZİ KULLANIŞLI NIŞLI PRATİK TİK SAĞLIKLI IKLI GÜVENLİ EĞLENCELİ MERKEZİ MERKEZİ KULLANIŞLI KULLANIŞLI SAĞLIKLI SAĞLIKLI KONFORLU KONFORLU SAĞLIKL SAĞLIKLI KONFOR KONFORLU YEŞİL YEŞİL

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

hayallerinizi inşaa ediyoruz

hayallerinizi inşaa ediyoruz hayallerinizi inşaa ediyoruz İstanbul hiç bu kadar yakın olmamıştı. İstanbul da çalışıp Bursa da yaşayabilirsiniz. Canınız boğazda kahvaltımı yapmak istiyor, 75 dk. sonra ordasınız. Yeni adresiniz; tarihi

Detaylı

Yeni yaşamınıza dokunun!

Yeni yaşamınıza dokunun! Yeni yaşamınıza dokunun! Doğa ve şehrin enerjisinin mükemmel uyumu ile harmanlanan İkon Bodrum modern yaşam gereksinimlerini özgün mimari formları ile buluşturuyor. Kolay bir yaşam için düşünülmüş ayrıntılar

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme de eşsiz bir dünya... Ege nin incisi İzmir in üç tarafı denizle çevrili meşhur güzelliği Çeşme de Dalyanköy koyunda yer alan Valory Evleri nde, hem doğal

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m w w w. p a r k e r d e m l i. c o m www.parkerdemli.com HAYATIN TAM ORTASINDAYIZ! PROFESYONEL DENEYiM GÜVENLİ YAPILAR... Tmz Yapı olarak, kaliteli ve prestijli yaşam alanları üretmek, güvenilir olmak,

Detaylı

CRUISE Dünyayı gezdi, Girne ye demir attı.

CRUISE Dünyayı gezdi, Girne ye demir attı. CRUISE Dünyayı gezdi, Girne ye demir attı. CRUISE bir ve projesidir. CRUISE bir ve projesidir. Biz olmayanı yaratmayı severiz! Hiçbir zaman normal bir müteahhit olmadık. Sektör bilgimizin ve deneyimlerimizin

Detaylı

232 NARLIDERE PREMIUM

232 NARLIDERE PREMIUM 232 NARLIDERE PREMIUM 232 NARLIDERE PREMIUM Bütün PREMIUM ayrıcalıklar sizin için bir arada! 232 PREMIUM NARLIDERE yaşayacağı evden çok daha fazlasını hayal edenlere... ÜÇKUYULAR VAPUR İSKELESİ İNCİRALTI

Detaylı

www.cagprojeinsaat.com Çağdaş yaşam alanları inşâ ediyoruz Profesyonel ekiplerle yoluna devam eden Çağ Proje Mühendislik, kentin çeşitli semtlerinde inşa ettiği konut projelerinde mutlu yuvalar kurmaya

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

ÇEŞME NİN EN ÖZEL YERİNDE BENZERSİZ BİR FOLKART PROJESİ

ÇEŞME NİN EN ÖZEL YERİNDE BENZERSİZ BİR FOLKART PROJESİ ÇEŞME NİN EN ÖZEL YERİNDE BENZERSİZ BİR FOLKART PROJESİ ÇEŞME DE YAŞAMANIN EN GÜZEL HALİ Çeşme, İzmir in en mavi noktası Folkart Ilıca Çeşme, sizi bu maviliğin tam ortasında yer alan benzersiz bir yaşama

Detaylı

yıldızlara yer açtık...

yıldızlara yer açtık... Yıldızlara yer açtık Kentin hayatı kolaylaştırıcı tüm ayrıcalıklarına çok yakın ama doğa ile iç içe bir yaşam, yeşilin her tonunun teknoloji ile dostça bir araya geldiği detaylar, gündüz güneşin, gece

Detaylı

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr DENİZE AÇILAN KAPI Ege nin gözbebeği Çeşme de maviyle yeşili birbirinden ayırmadık, Çeşme ye yakışan bir hayat tasarladık. ÇEŞME MARİNA PAŞALİMANI KOYU ILICA

Detaylı

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR www.yuksekoba.com www.yuksekoba.com BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR Kendine özgü sıradışı tasarımı, projesi ve mekanı ile YÜKSEKOBA RESIDENCE, her anınıza yeni bir boyut kazandıran sosyal imkanları ile

Detaylı

www.zeytuniteras.com Hayalini Kurduğunuz Müstakil Yaşam... www.zeytuniteras.com Diğerleri... Kargaşa içinde... Trafikten bunalmış... Şehir hayatını stres içinde yaşarken... Zeytuni Teras sakinleri ne

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

Teknolojinin Buluşma Noktası...

Teknolojinin Buluşma Noktası... Teknolojinin Buluşma Noktası... Şimdi Hacettepe Teknokent içinde görkemli mimarisi, konforlu ofisleri, zengin sosyal olanakları ve ileri teknolojik altyapısı ile benzersiz bir ofis konsepti hayata geçiriliyor.

Detaylı

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir. Ankara nın en eski yerleşim yerlerinden Yenimahalle de Gold Wings için Yenimahalle nin simgesi bahçeli-evleri için arsanın 7000 m 2 sini yeşil alana ayırdık. Rahatlığınızı ve mutluluğunuzu en ince ayrıntısına

Detaylı

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM Yeryüzü Cenneti ANTALYA Binlerce yıllık tarihiyle nice hikayelere konu olmuş, dillere destan güzelliğiyle yüzlerce uygarlığa ev sahipliği yapmış bir şehirdir Antalya. Toros dağlarının ihtişamı altında

Detaylı

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Flora Konakları nda hayat var! İstanbul un Anadolu yakasında Tuzla ya yeni bir şehir kuruluyor. Hayalini kurduğunuz yaşamı size sunmaya hazırlanan

Detaylı

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. ... SEHIRCILIK VE KONT ALGISINI YENIDEN TANIMLIYORZ Safranbolu nun en değerli ve en büyük arazileri üzerinde hayata geçireceğimiz Anadolu Yaşam

Detaylı

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! YENİ BİR DASİF! Yine şehir kültürüyle uyumlu, insana ve çevreye değer veren, mükemmel bir yaşam alanı. DASİF BlueBell. Yeniden kalbiniz çarpacak, heyecanlanacaksınız!

Detaylı

A B. Anlatılmaz yaşanır...

A B. Anlatılmaz yaşanır... 01 02 09 10 17 18 25 03 08 11 16 19 24 04 07 12 15 20 23 06 13 14 21 22 26 27 28 31 32 33 34 35 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 62 86 63 87 A B C D E F G H I J K L M 91 89 92 94 88 90 93

Detaylı

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder YÜKSEKOBA YILDIRIM LA KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ İnşaat sektörünün yeni gözdesi olan, Yüksekoba imzalı pek çok kaliteli projenin de yer aldığı Millet Mahallesinde

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı