1. Uluslararası ileri teknikler kullanılarak zevkli ve güzel bir şekilde dizayn edilmiş lüks ve dekoratif görünüm.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1. Uluslararası ileri teknikler kullanılarak zevkli ve güzel bir şekilde dizayn edilmiş lüks ve dekoratif görünüm."

Transkript

1

2 Makinenin Karakteristik Yapısı 1. Uluslararası ileri teknikler kullanılarak zevkli ve güzel bir şekilde dizayn edilmiş lüks ve dekoratif görünüm. 2. Enerjiyi oldukça tasarruflu kullanan, sessiz ve dayanıklı yapılıya sahip. Özellikle otellerde, evlerde, okullarda vb yerlerde kullanıma uygundur. 3. Üründe kullanılan plastik parçalar oldukça yüksek kalite malzemeden üretilmiştir. 4. Bu ürün ısı kontrolü ve ısınma koruması gibi çift koruma sistemine sahiptir. Sıcak su sürekli olarak 80 ile 95 arasında tutularak çay, kahve vb gibi içecekler için ideal sıcaklık değeri sağlanır. 5. Bu ürün su arıtma sistemi ile birlikte kullanılabilir. Makine Parçalarının Tanıtımı Parça Numarası Parça İsmi Parça Numarası Parça İsmi 1 Damacana Desteği 6 Sıcak Su Musluğu 2 Güç Düğmesi 7 Bardak Saklama Bölümü 3 LCD Ekran 8 Su Toplayıcısı 4 Teknik Bilgi Etiket Yeri 9 Boşaltma Tıpası 5 Soğuk Su Musluğu 10 Güç Kablosu Yukarıdaki çizim tanıtım amaçlıdır. Satın almış olduğunuz ürün ile birebir benzerlik göstermeyebilir.

3 Çalıştırma Şekli 1. Damacananın üst bölümündeki hijyenik etiketi yırtın. 2. Damacanayı dikkatli bir şekilde makinenin üstündeki damacana desteğinin içine dikey olarak yerleştirin ve sıcak su musluğundan su gelene kadar elektrik kablosunu prize takmayın. 3. Elektrik kablosunu prize takın ve makineyi çalıştırmak için düğmeleri açın. (düğmelerin hepsini aynı anda açmayın). Isıtma lambası ve soğutma lambası yanacaktır. Bundan sonra sizin bir şey yapmanıza gerek yoktur. Makine otomatik olarak sıcak ve soğuk suyu istenilen değerlerde hazır olarak tutacaktır. 1. LCD Ekrandaki İkonların Tanıtımı Damla İkonu Isıtma İkonu Soğutma İkonu Sıcak Su Sıcaklığı Soğuk Su Sıcaklığı 2. LCD Ekranın Altındaki Düğmelerin Tanıtımı Açıklama: "SICAK/+","SOĞUK/-" düğmelerinin iki fonksiyonu vardır. " AYAR " düğmesine basılarak ayar yapılırken sıcaklığı artırmak ve azaltmak için kullanılır. Ayar yapılmazken sıcak ve soğuk olarak kullanılır. 3. Kullanım Talimatları 3.1. Bekleme Durumu Makineyi çalıştırmaya başladıktan sonra su damlası ikonu dinamik olarak ekranda görünecektir. Sıcak ve soğuk su ikonlarının altında o anki suyun sıcaklığı görüntülenecektir.

4 3.2.Isıtma (SICAK /+) Sıcak/+ düğmesine basarak ısıtma işlemini başlatın Soğutma (Soğuk/-) Sıcak su ikonu ekranda belirir ve o anki sıcak su sıcaklığını gösterir Sıcak su belirlenmiş sıcaklık değerine ulaştığında da sıcak su ikonu yanmaya devam eder (Önceden belirlenmiş sıcak su değeri 92 'dir, sıcaklık belirlenmiş olan sıcaklığın altına 8 düştüğü zaman otomatik olarak ısıtıcı devreye girer.) Soğuk/- düğmesine basarak soğutma işlemini başlatın Açma/Kapama Düğmesi Soğuk su ikonu ekranda belirir ve o anki soğuk su sıcaklığını gösterir Soğuk su belirlenmiş sıcaklık değerine ulaştığında da soğuk su ikonu yanmaya devam eder (Önceden belirlenmiş soğuk su değeri 8 'dir, sıcaklık belirlenmiş olan sıcaklığın üstüne 5 çıktığı zaman otomatik olarak soğutucu devreye girer Güç kablosu prize takıldığında ekran açılacaktır. Açma/Kapama düğmesine basıldığında ekran kapanacaktır ve tüm fonksiyonlar devre dışı kalacaktır.

5 3.5. Ayarlama Talimatları 1 2 Sıcaklığı 1 artırır Sıcaklığı 1 azaltır Ekranda belirir. 1. Ayar düğmesine basın. 2. Sıcak su ikonu ekranda belirir ve ayarlanabilir Sıcak su sıcaklığını ayarlamak için Sıcak+ ya da Soğuk - düğmelerine basın. Sıcak su için ayarlanabilecek sıcaklık aralığı 35 ile 92 arasındadır. Sıcaklığı istediğiniz değere getirdikten sonra tekrar Ayar düğmesine basarak ayarlamak istediğiniz sıcaklık değerini onaylayın. Onayladıktan sonra otomatik olarak soğuk su sıcaklık değerini ayarlamanız soğuk suya geçer. 4.Soğuk su ikonu ekranda belirir ve ayarlanabilir. Ekranda belirir Soğuk su sıcaklığını ayarlamak için Sıcak+ ya da Soğuk- düğmelerine basın. Soğuk su için ayarlanabilecek sıcaklık aralığı 6 ile 15 arasındadır. Sıcaklığı istediğiniz değere getirdikten sonra tekrar Ayar düğmesine basarak ayarlamak istediğiniz sıcaklık değerini onaylayın. Uyarı: Ayar düğmesine basılarak ayar yapılırken Sıcak/+ düğmesine 1 kez basarsanız sıcaklığı 1 artıracaktır, Soğuk/- düğmesine 1 kez basarsanız sıcaklığı 1 düşürecektir. Bu düğmelere sürekli olarak basarsanız sıcaklık hızlıca artacak ya da azalacaktır. Sıcaklığı belirledikten sonra Sıcak düğmesine basarak onaylarsanız eski haline dönecektir.

6 3.6. Çalışmayı Durdurma Cihaz çalışır konumdayken ısıtma fonksiyonunu durdurmak istiyorsanız Sıcak/+ düğmesine basın, soğutma fonksiyonunu durdurmak istiyorsanız Soğuk/- düğmesine basın Ayarların Saklanması Makine kapatıldığı zaman kullanıcı tarafından yapılan ayarlar kaybolmaz aynen saklanır. Kullanıcı ayarları makine çalıştırıldığında devreye girer. Acil Koruma: 1. Aşırı Isınma Koruması Sıcak su sıcaklığı belirlenmiş olan değeri (98 ) aştığında ısıtma otomatik olarak kapanır ve sıcak su sıcaklığını gösteren ekranda E2 yazar. Soğuk su sıcaklığı belirlenmiş olan değerin(0 ) altına düştüğünde soğutma otomatik olarak kapanır ve soğuk su sıcaklığını gösteren ekranda E2 yazar. 2. Güç Çevirici Hatası Koruması a) Isıtma güç çeviricisi kısa devre yaptığında sıcak su sıcaklığını gösteren ekranda E3 yazısı belirir ve 1 dakika boyunca ikaz sesi verir. Bu durumda iken ısıtma düğmesi çalışmayacaktır. b) Soğutma güç çeviricisi kısa devre yaptığında soğuk su sıcaklığını gösteren ekranda E3 yazısı belirir ve 1 dakika boyunca ikaz sesi verir. Bu durumda iken soğutma düğmesi çalışmayacaktır. c) Hem ısıtma hem de soğutma güç çeviricisi kısa devre olduğunda hem ısıtma hem de soğutma fonksiyonları çalışmayacaktır. 3. Kompresör Koruması Kompresör durduğunda 3 dakika sonra otomatik olarak tekrar çalışmaya başlayacaktır. Eğer kompresör 120 dakikadan fazla süredir çalışıyorsa 10 dakikalık beklemeden sonra tekrar çalışacaktır. Teknik Bilgiler M odel SB Voltaj D eğeri ve Frekansı V 50 H z Isıtm a G ücü Değeri 42 0 W Soğutm a G ücü Değeri 85 W Su Isıtm a Kapasitesi 5.0L/sa Su Soğutm a Kapasitesi 2.0L/sa Korum a Sınıfı I Devre Şeması Isıtıcı Kompresör E L N PNL panel L N Koruyucu Kompresör Isıtıcı PTC Sıcaklık Kontrolü Not: Eğer teknik bilgilerde bir değişiklik olursa devre şeması bundan etkilenmeyecektir.

7 Dikkat! 1. Makineyi kullanırken sıcak su musluğundan su geldikten sonra güç kablosu prize takılmalı ve sonra ısıtma fonksiyonu açılmalıdır. Aksi taktirde makine ısıtma kazanı içinde su olmadan çalıştırıldığı için zarar görecektir. 2. Makineyi taşırken ya da kullanırken 45 'den fazla eğmeğiniz aksi taktirde kompresör zarar görecektir. 3. Makineyi kapalı bir alanda ve düz bir zeminde kullanmanız gerekmektedir. Makineyi duvardan en az 15 cm uzakta olacak şekilde yerleştiriniz. 4. Makineyi kuru yerde muhafaza edin ve direkt güneş ışığından koruyun. Makineyi kağıt ya da köpük üzerine yerleştirmeyin bunlar dengesizliğe neden olabilir. 5. Küçük çocukları sıcak su musluğundan uzak tutun aksi taktirde zarar görebilirler. 6. Makineyi uzun süre kullanmayacaksanız elektrik kablosunu prizden çıkarın ve boşaltma tıpası yardımıyla bütün suyu dışarıya boşaltın. 7. Su kazanları ve su boruları ilk kullanımdan önce ve makine uzun süredir kullanılmıyorsa temizlenmesi gerekmektedir. 8. Her 3-6 ayda bir makinenin mikrop öldürücüler ile dezenfekte edilmesi gerekmektedir. Mikrop öldürücü kimyasalı satın almadan önce satıcıya bunu ne amaçla kullanacağınızı söyleyin ve satıcının talimatları doğrultusunda mikrop öldürücü kimyasalları kullanın. 9. Güç kablosunu zorla çıkartmayın. Makineyi çalıştırmak veya durdurmak için güç kablosunu tak çıkart yapmayın. 10. Makineyi su ile temizlemeyin aksi taktirde beklenmedik elektrik çarpmaları meydana gelebilir. Makineyi kuru bir bezle temizlemeye özen gösterin. 11. Enerji tasarrufu sağlamak için uzun süreli dışarı çıkıyorsanız ya da geceleri kullanmaya ihtiyaç duymuyorsanız güç düğmesinden makineyi kapatabilirsiniz. 12. Güç kablosu zarar görmüş ise lütfen kendiniz değiştirmeye kalkışmayınız, güvenliğiniz için servise başvurun. 13. DİKKAT- Dengesizlikten kaynaklanacak zararları engellemek için makineyi talimatlara göre yerleştiriniz. 14. DİKKAT-Makinenin havalandırma kanallarını açık tutunuz. 15. DİKKAT-Soğutma devresine zarar vermeyin. 16. Makinenin kullanılacağı iklim tipi T olmalıdır. 17. Bu makine küçük yaştaki çocukların ve akli dengesi yerinde olmayan insanların kullanımına uygun değildir. Bu kişilerin yanında onlardan sorumlu olanlar olmadan makineyi kullanması oldukça sakıncalıdır. Çocukların bu makine ile oyun oynamadıklarından emin olunması gerekmektedir. 18. Makinenin saklama kabininde üretici tarafından tavsiye edilmediği sürece elektrikli cihazlar kullanmayınız.

8 Sorun Giderme Sorunlar Olası Nedenleri Çözüm Işıklar Yanmıyor 1. Güç kablosu takılı olmayabilir. 2. Bu fonksiyon açılmamış olabilir. 1. Güç düğmesinin açık olduğundan ve güç kablosunun prize takılı olduğundan emin olun. 2. Çalıştırmak istediğiniz fonksiyonun düğmesini açık konuma getirin. Musluktan Su Akmıyor Sızıntı Var Isıtma Çalışmıyor Soğutma Çalışmıyor 1. Damacana boş olabilir. 2. Damacana desteğinin girişi damacana tarafından bloke edilmiş olabilir. 1. Damacana çatlamış olabilir. 2. Su muslukları hasarlı olabilir. 1. Isıtma düğmesi hasar görmüş ya da bağlantısı düzgün olmayabilir. 2. Isıtma tankı yanmış olabilir. 3. Elektrik bağlantısı gevşemiş olabilir. 1. Isıtma düğmesi hasar görmüş ya da bağlantısı düzgün olamayabilir. 2. Elektrik bağlantısı gevşemiş olabilir. 1. Damacanayı değiştirin. 2. Damacana kapağını çıkarın ve damacanayı tekrar takın. 1. Damacanayı değiştirin. 2. Hasarlı su musluğunu değiştirin. 1. Düğmeyi yenisi ile değiştirin ve bağlantıları kontrol edin. 2. Isıtıcı tankı değiştirin. 3. Bağlantıyı tamir edin. 1. Düğmeyi yenisi ile değiştirin ve bağlantıları kontrol edin. 2. Bağlantıyı tamir edin. Lütfen makineyi kullanmadan önce kullanma kılavuzunu dikkatli bir şekilde okuyun ve daha sonra başvurmak için saklayın. İthalatçı Firma: SER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İÇ VE DIŞ TİC. SAN. LTD. ŞTİ. Fabrika: Organize Sanayi Bölgesi 23. Cd. No: 33 KAYSERİ Tel: Üretici Firma: Ningbo Qinyuan Group Co.Ltd No. 298 Binhai Avenue, Hangzhou Bay New District, Cixi City, Ningbo, China Tel:

9 MÜŞTERİ SERVİS VE GARANTİ Yeni cihazınız elektrik veya mekanik arızalara karşı 2 yıl süresince garantilidir. Cihazınızın garantisi şu şartlarda geçersizdir: Cihazın yanlış kurulumda kullanımdan kaynaklanan hatalar Yetkili kişiler haricinde herhangi birinin makineye müdahale etmesi ya da tamir etmeye çalışmasından kaynaklanan hatalar İmalatçının verdiği parçalar dışında herhangi bir parçanın cihaza monte edilmesinden doğacak sorunlar Ev harici kullanımlardan veya olağan dışı veya anormal bir şekilde kullanılmasından doğacak sorunlar Yanlış voltajdan doğacak sorunlar Cihazın yanlış bir işleme tabi tutulmasından doğacak sorunlar SATIŞ SONRASI SERVİS HİZMETLERİ Güncel servis noktalarını öğrenmek ve sorularınıza cevap alabilmek için SİMFER Tüketici Hattı: (0212) arayabilirsiniz. AŞAĞIDAKİ ÖNERİLERE UYMANIZI RİCA EDERİZ 1. Ürününüzü aldığınızda garanti belgesini yetkili satıcınıza onaylattırınız. 2. Ürününüzü kullanma kılavuzu esaslarına göre kullanınız. 3. Ürününüzle ilgili hizmet talebiniz olduğunda yukarıdaki telefon numaralarından hizmet merkezimize başvurunuz. 4. Hizmet için gelen teknisyene teknisyen kimlik kartını sorunuz. 5. İşiniz bittiğinde servis teknisyeninden hizmet fişi istemeyi unutmayınız. Alacağınız hizmet fişi, ilerde ürününüzde meydana gelebilecek herhangi bir sorunda size yarar sağlayacaktır. 6. Ürünün kullanım ömrü 10 yıldır. ( ürünün fonksiyonunu yerini getirebilmesi için gerekli yedek parça bulundurma süresi) CE BELGESİNİ VEREN KURULUŞ: Intertek Testing Services Hangzhou Limited 16 No. 1 Ave., Xiasha Economic Development District, Hangzhou , China Tel: Fax:

10

1. Uluslararası ileri teknikler kullanılarak zevkli ve güzel bir şekilde dizayn edilmiş lüks ve dekoratif görünüm.

1. Uluslararası ileri teknikler kullanılarak zevkli ve güzel bir şekilde dizayn edilmiş lüks ve dekoratif görünüm. Ürünün Karakteristik Yapısı 1. Uluslararası ileri teknikler kullanılarak zevkli ve güzel bir şekilde dizayn edilmiş lüks ve dekoratif görünüm. 2. Enerjiyi oldukça tasarruflu kullanan, sessiz ve dayanıklı

Detaylı

PNL panel. Teknik Bilgiler. LCD Ekranın Tanıtımı. Saat Soğutma İkonu. Isıtma ikonu. Sıcak Su Sıcaklığı. Soğuk Su Sıcaklığı. Isıtma Durumu Göstergesi

PNL panel. Teknik Bilgiler. LCD Ekranın Tanıtımı. Saat Soğutma İkonu. Isıtma ikonu. Sıcak Su Sıcaklığı. Soğuk Su Sıcaklığı. Isıtma Durumu Göstergesi Teknik Bilgiler Model SB 2606 Voltaj Değeri ve Frekansı 220-240 V 50 Hz Isıtma Gücü Değeri 420 W Soğutma Gücü Değeri 85 W Su Isıtma Kapasitesi 5.0L/sa Su Soğutma Kapasitesi 2.0L/sa Koruma Sınıfı I LCD

Detaylı

1. Uluslararası ileri teknikler kullanılarak zevkli ve güzel bir şekilde dizayn edilmiş lüks ve dekoratif görünüm.

1. Uluslararası ileri teknikler kullanılarak zevkli ve güzel bir şekilde dizayn edilmiş lüks ve dekoratif görünüm. Makinenin Karakteristik Yapısı 1. Uluslararası ileri teknikler kullanılarak zevkli ve güzel bir şekilde dizayn edilmiş lüks ve dekoratif görünüm. 2. Enerjiyi oldukça tasarruflu kullanan, sessiz ve dayanıklı

Detaylı

Değerli müşterimiz Cihazı çalıştırmadan önce, kullanma ve montaj talimatlarındaki bilgileri dikkatlice okuyunuz. Bu talimatlarda cihazın kurulması,

Değerli müşterimiz Cihazı çalıştırmadan önce, kullanma ve montaj talimatlarındaki bilgileri dikkatlice okuyunuz. Bu talimatlarda cihazın kurulması, Değerli müşterimiz Cihazı çalıştırmadan önce, kullanma ve montaj talimatlarındaki bilgileri dikkatlice okuyunuz. Bu talimatlarda cihazın kurulması, yerleştirilmesi, kullanılması ve bakımı ile ilgili önemli

Detaylı

Cihazınızı çalıştırmadan önce lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ilerde yararlanmak için saklayın. Cihazınızın Özellikleri

Cihazınızı çalıştırmadan önce lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ilerde yararlanmak için saklayın. Cihazınızın Özellikleri GARANTİ 2 YIL Cihazınızı çalıştırmadan önce lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ilerde yararlanmak için saklayın. Cihazınızın Özellikleri 1. Cihazınız, uluslararası nitelikte geliģtirilmiģ

Detaylı

Ankastre. Bulaşık Makinesi BM 1201

Ankastre. Bulaşık Makinesi BM 1201 Ankastre Bulaşık Makinesi BM 20 Sayın Müşteri, Bu ürün evlerde ve aşağıda ki benzer yerlerde kullanılması için uygundur : - Dükkanlarda, ofislerde ve diğer çalışma alanlarının personel mutfaklarında, -

Detaylı

T I M E R TR Kullanım

T I M E R TR Kullanım TR Kullanım TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Çalıştırma ve emniyet kurallarını dikaktlice okuyunuz! Emniyet kuralları Evinizde kullandığınız elektrik değrlerinin cihazın çalışması için gerekli değerleri

Detaylı

Saç Kurutma Makinesi Kullanma Kılavuzu

Saç Kurutma Makinesi Kullanma Kılavuzu Saç Kurutma Makinesi Kullanma Kılavuzu K 5160 SK Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Arçelik ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yüksek kalite ve teknoloji ile üretilmiş olan

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Piranha PSX3 model game controller için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Piranha PSX3 model game controller için geçerlidir. psx3 Bu kullanma kılavuzu Piranha PSX3 model game controller için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir.

Detaylı

SICACIK SB 1500. Elektrikli Quartz Soba KULLANIM KILAVUZU

SICACIK SB 1500. Elektrikli Quartz Soba KULLANIM KILAVUZU SICACIK SB 1500 Elektrikli Quartz Soba KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SICACIK SB 1500 Elektrikli Quartz Soba mızı seçtiğiniz

Detaylı

Bu cihaz yalnızca çalışma talimatlarında belirtildiği şekilde kullanılmalıdır. Pil ile çalışan cihazları çocuklardan uzak tutunuz!

Bu cihaz yalnızca çalışma talimatlarında belirtildiği şekilde kullanılmalıdır. Pil ile çalışan cihazları çocuklardan uzak tutunuz! İçindekiler Güvenlik talimatları... 2 Kullanım alanı/doğru kullanım... 2 Pil ile çalışan cihazları çocuklardan uzak tutunuz!... 2 Genel bilgi... 2 Pillerin doğru kullanımı... 2 Asla tamir işlerini kendiniz

Detaylı

Kullanma Kılavuzu User Manual Руководство по эксплуатации

Kullanma Kılavuzu User Manual Руководство по эксплуатации Kullanma Kılavuzu User Manual Руководство по эксплуатации ﺩﻟﻴﻞ ﺍﻻﺳﺘﺨﺪﺍﻡ Ankastre Bulaşık Makinesi / Built-in Dishwasher Встраиваемая посудомоечная машина / ﺍﻟﻣﺩﻣﺟﺔ BM 12 www.simfer.com.tr Degerli Müsterimiz,

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU OTOMATLARI

ELEKTRİKLİ SU OTOMATLARI ELEKTRİKLİ SU OTOMATLARI ÜRETİM ADRESİ İkitelli O.S.B. Atatürk Cad. Pik Dökümcüler San. Sit.A-3 Blok No: 2 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL Basım Tarihi : 01 Temmuz 2015 ONS KALIP MEKANİK MATBAA SAN. TİC.

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 2000 SiYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 2000 SiYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 2000 SiYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Cihazınızın Tanıtımı A Muhafaza B Kapak C Süzgeç girişi D Kettle ağzı E Kapak açma düğmesi F Tutma Sapı G Su seviye göstergesi

Detaylı

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation'ın

Detaylı

TR Mika ısıtıcı 03 02

TR Mika ısıtıcı 03 02 Mika ısıtıcı TR Mika ısıtıcı 03 02 03 Ref : 2000014460 (beyaz) 2000014463 (siyah) TR Haydi başlayalım... Bu talimatlar güvenliğiniz içindir. Lütfen kullanımdan önce bunları iyice okuyunuz ve ileride başvurmak

Detaylı

VİDALAMA MAKİNASI MODEL RTM311 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

VİDALAMA MAKİNASI MODEL RTM311 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU VİDALAMA MAKİNASI MODEL RTM311 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. BİTS UÇ TUTUCU 2. ASKILIK 3. SAĞ-SOL DÜĞMESİ 4. DEVİR AYAR DÜĞMESİ 5. ANAHTAR 6. ANAHTAR KİLİTLEME DÜĞMESİ 7. KİLİTLEME

Detaylı

Güvenliğiniz İçin. Dikkat:

Güvenliğiniz İçin. Dikkat: Dikkat: Güvenliğiniz için, lütfen bu cihazı kullanmadan önce aşağıda açıklanan kullanım talimatlarının tümünü okuyun. Bu kullanım kılavuzu cihazınızın bir parçasıdır. Bu kullanım kılavuzunu gelecekte başvurmak

Detaylı

SK 1200 Seviye Alarm Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SK 1200 Seviye Alarm Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı SK 1200 Seviye Alarm Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı SK 1200 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 5 4.1. Montaj...

Detaylı

Tavan Penceresi : Holllanda 300, 500, 700. Yatır / Kaydır Aç

Tavan Penceresi : Holllanda 300, 500, 700. Yatır / Kaydır Aç Açılır tavanı çalıştırma 1. Kontrol panelleri (elektrikli ve elektronik modeller) Elektrikli modeller Kayar güneşlikli Hollandia 300 DeLuxe modelleri (güneşlikli ya da güneşliksiz), Hollandia 500 FreeDome

Detaylı

CS 5000 KAPORTA ÇEKTİRME MAKİNASI

CS 5000 KAPORTA ÇEKTİRME MAKİNASI KULLANMA KLAVUZU CS 5000 KAPORTA ÇEKTİRME MAKİNASI 1. KAPORTA ÇEKTİRME MAKİNASI KULLANMADAN ÖNCE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR VE GÜVENLİK UYARILARI - Koruyucu ekipmanlarınızı tedarik ediniz. - Çalışma

Detaylı

iyonizerli portatif hava soğutucu Kullanma Kılavuzu HSD 1800

iyonizerli portatif hava soğutucu Kullanma Kılavuzu HSD 1800 iyonizerli portatif hava soğutucu Kullanma Kılavuzu HSD 1800 Değerli müşterimiz Cihazı çalıştırmadan önce, kullanma ve montaj talimatlarındaki bilgileri dikkatlice okuyunuz. Bu talimatlarda cihazın kurulması,

Detaylı

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce Bu cihaz, ev tipi kullanım içindir, ticari kullanım için uygun değildir. Kullanma kılavuzunu itinalı bir şekilde okuyunuz ve ileride lazım olma ihtimaline karşı saklayınız! Güvenlik Bilgileri Uyarılar

Detaylı

BS02-SCE LUNA OTO KOLTUĞU Çocuk Oto Koltuğu Kullanım Kılavuzu

BS02-SCE LUNA OTO KOLTUĞU Çocuk Oto Koltuğu Kullanım Kılavuzu BS02-SCE LUNA OTO KOLTUĞU Çocuk Oto Koltuğu Kullanım Kılavuzu Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. ÜRÜN

Detaylı

VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 BEYAZ SEMAVER

VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 BEYAZ SEMAVER VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 BEYAZ SEMAVER KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Cihazınızın Tanıtımı A Seramik Kapak G Musluk B Filtre H Gösterge C Seramik Çaydanlık I Taban Kapağı D Çaydanlık Muhafazası J Taban

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

ROBOSET BL 600. El Blender Seti KULLANIM KILAVUZU

ROBOSET BL 600. El Blender Seti KULLANIM KILAVUZU ROBOSET BL 600 El Blender Seti KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș ROBOSET BL 600 El Blender Seti imizi seçtiğiniz için teșekkür

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI IZGARA (GAZLI) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

CITRUS JUICER CJ 7280 TÜRKÇE

CITRUS JUICER CJ 7280 TÜRKÇE CITRUS JUICER CJ 7280 TÜRKÇE TR H A G B F E C D 3 GÜVENLİK VE KURULUM Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan kaynaklanan hasarları önlemek için tüm

Detaylı

Taşıma koltuğunu çıkarmak. Taşıma koltuğunun kurulumu. ÖNEMLİ : Taşıma koltuğunu bebek arabasına monte etmeden önce, talimatları dikkatlice okuyunuz.

Taşıma koltuğunu çıkarmak. Taşıma koltuğunun kurulumu. ÖNEMLİ : Taşıma koltuğunu bebek arabasına monte etmeden önce, talimatları dikkatlice okuyunuz. Taşıma koltuğunun kurulumu 1.Taşıma koltuğunu bebek arabasına monte etmek için gerekli olan adaptorleri taşıma koltuğuna sabitlemek için, klik sesi duyana kadar adaptorleri taşıma koltuğu üzerindeki uygun

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

1500 W PROSTICK 1500 WATT KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG ML Ö L Ç Ü I K A B

1500 W PROSTICK 1500 WATT KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG ML Ö L Ç Ü I K A B PROSTICK 1500 AR 1045 EL BLENDER AR 1045 HAND BLENDER AR 1045 HAND BLENDER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 1500 W 1500 WATT 900 ML Ö L Ç Ü I K A B 1- Ana gövde (Motor) 2- Çalıştırma

Detaylı

CM727 KULLANIM KILAVUZU

CM727 KULLANIM KILAVUZU CM727 KULLANIM KILAVUZU 1 CM 727 KULLANIM KILAVUZU Tanım CM727, ısıtma sistem verimliliğini kontrol etmek,siz evdeyken ve dışarıdayken konfor sıcaklıklarını sağlamak amacıyla dizayn edilmiş bir programlanabilir

Detaylı

T15S ATEŞ ÖLÇER KULLANIM KILAVUZU

T15S ATEŞ ÖLÇER KULLANIM KILAVUZU T15S ATEŞ ÖLÇER KULLANIM KILAVUZU Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Özellikler: 1.

Detaylı

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır.

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır. Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla uyduğundan

Detaylı

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI Lütfen biberon ve mama ısıtıcısını kullanmadan önce bu kullanma talimatlarını dikkatlice okuyun. www.loobex.com Bu ısıtıcı ile her çeşit bebek maması ve içeceğini

Detaylı

SL 03 Arka Aydınlatmalı LCDli Dijital Oda Termostatı 7 gün Programlanabilir

SL 03 Arka Aydınlatmalı LCDli Dijital Oda Termostatı 7 gün Programlanabilir SL 03 Arka Aydınlatmalı LCDli Dijital Oda Termostatı 7 gün Programlanabilir Ürün Özellikleri Güç: 2*AA*1.5V alkalin pil Çıkış: Röle Anahtarı Gösteri Doğruluğu::0.5 or1 Yalıtım Durumu: Normal Çevre Prob

Detaylı

Cihazınızın Parçalarının İsimleri

Cihazınızın Parçalarının İsimleri Cihazınızı çalıştırmadan önce lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ilerde yararlanmak için saklayın. Cihazınızın Parçalarının İsimleri 1. Su Eksik Göstergesi (sarı) 2. Isıtma Göstergesi (kırmızı)

Detaylı

Uyarı Su ısıtıcısını sadece su ısıtmak için kullanın.

Uyarı Su ısıtıcısını sadece su ısıtmak için kullanın. GARANTİ 2 YIL Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla

Detaylı

SOĞUTMALI ÇALKALAMALI İNKÜBATÖR MODEL: H200SH KULLANMA KILAVUZU

SOĞUTMALI ÇALKALAMALI İNKÜBATÖR MODEL: H200SH KULLANMA KILAVUZU SOĞUTMALI ÇALKALAMALI İNKÜBATÖR MODEL: H200SH KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel : (0212) 549 94 96 Fax : (0212)

Detaylı

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ 1. BÜTÜN NOTLARI DİKKATLE OKUYUN. 2. SICAK METAL YÜZEYE DOKUNMAYIN. SAPINDAN TUTMALISINIZ. 3. ELEKTRİK ÇARPMASINI ÖNLEMEK İÇİN,

Detaylı

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır.

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır. Vertex MultiCure için Kullanım Talimatları 1.0. Genel Uyarılar: 1.1. Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan

Detaylı

SOĞUTMALI İNKÜBATÖR MODEL: H90S / H130S / H200S KULLANMA KILAVUZU

SOĞUTMALI İNKÜBATÖR MODEL: H90S / H130S / H200S KULLANMA KILAVUZU SOĞUTMALI İNKÜBATÖR MODEL: H90S / H130S / H200S KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel : (0212) 549 94 96 Fax : (0212)

Detaylı

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları Güvenlik Talimatları Bu cihaz sadece ev tipi kullanımlar içindir. Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen güvenlik önerilerini ve kullanım talimatlarını

Detaylı

BOSE OE2 K ULAKLIKLAR. Kullanma kılavuzu

BOSE OE2 K ULAKLIKLAR. Kullanma kılavuzu BOSE OE2 K ULAKLIKLAR Kullanma kılavuzu Tab 6, 12 Tab 5, 11 Tab 4, 10, 16 Tab 3, 9, 15 Tab 2, 8, 14 Güvenlik Bilgisi Türkçe Lütfen bu kullanım kılavuzunu okuyun Lütfen bu kullanım kılavuzundaki talimatları

Detaylı

Soğuk odalar (-2º) 12-14m³

Soğuk odalar (-2º) 12-14m³ Electrolux, çok farklı boyutlarda geniş bir soğuk oda ürün yelpazesine sahiptir. Tropik koşullarda (+43 C ortam sıcaklığında) çalışmaya uygundurlar. Soğuk odaların (-2 /+8 C) panel kalınlığı 60 mm dir;

Detaylı

T306. 3 Tekerlekli Bisiklet. Kullanım Kılavuzu

T306. 3 Tekerlekli Bisiklet. Kullanım Kılavuzu T306 3 Tekerlekli Bisiklet Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Parçalar: 1- Ön

Detaylı

Bu klavuz beş modeli (SFR-322 SFR-331 SFR-332 SFR-605 SFR-705) kapsar. EVEREST 420 tvl Su geçirmez CCD Kamera Kullanım Klavuzu Model No: SFR-322

Bu klavuz beş modeli (SFR-322 SFR-331 SFR-332 SFR-605 SFR-705) kapsar. EVEREST 420 tvl Su geçirmez CCD Kamera Kullanım Klavuzu Model No: SFR-322 : SFR-322 1/3 Renkli Sharp CCD, 420TVL CDS Işık Kontrol Tasarımı. IR Parça Değiştirme ve Parlaklığın Kontrolü için Otomatik Işık Test. 30 adet Φ5,IR Mesafesi:30M. Video İşlevsel Görüntü Sensörü Tarama

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

Değerli müşterimiz Cihazı çalıştırmadan önce, kullanma ve montaj talimatlarındaki bilgileri dikkatlice okuyunuz. Bu talimatlarda cihazın kurulması,

Değerli müşterimiz Cihazı çalıştırmadan önce, kullanma ve montaj talimatlarındaki bilgileri dikkatlice okuyunuz. Bu talimatlarda cihazın kurulması, Değerli müşterimiz Cihazı çalıştırmadan önce, kullanma ve montaj talimatlarındaki bilgileri dikkatlice okuyunuz. Bu talimatlarda cihazın kurulması, yerleştirilmesi, kullanılması ve bakımı ile ilgili önemli

Detaylı

İçindekiler. Teknik bilgiler.. 2. Önsöz...3. Parçalar...4. Kullanım talimatları..5, 6, 7. Sıkça sorulan sorular / problemler 8

İçindekiler. Teknik bilgiler.. 2. Önsöz...3. Parçalar...4. Kullanım talimatları..5, 6, 7. Sıkça sorulan sorular / problemler 8 1 İçindekiler Teknik bilgiler.. 2 Önsöz......3 Parçalar...4 Kullanım talimatları..5, 6, 7 Sıkça sorulan sorular / problemler 8 Bakım ve sorun giderme..9 Teknik Bilgiler Kutunun içindekiler 1 Adet Cavex

Detaylı

EVEREST 700tvl Su geçirmez CCD Kamera Kullanım Klavuzu Model No: SFR-387

EVEREST 700tvl Su geçirmez CCD Kamera Kullanım Klavuzu Model No: SFR-387 EVEREST 700tvl Su geçirmez CCD Kamera Kullanım Klavuzu Model No: SFR-387 Özellikler: 1/3 Sony EX-view HADⅡ CCD, 700TVL 30 Adet,IR Mesafe:50m 4-9mm Değişken odaklı Lens Kablo Kesilmesini önlemek için 3-eksenli

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı çalıştırmadan önce tüm talimatları okuyun. Bu talimatları ileride yararlanmak

Detaylı

Ürün görünümü ve Ölçüler. için dalgıç pompa,santrafüj pompa,inline pompa,foseptik pompa ve tüm AC380V(50Hz)trifaze 1-10 Hp direk kalkışlı

Ürün görünümü ve Ölçüler. için dalgıç pompa,santrafüj pompa,inline pompa,foseptik pompa ve tüm AC380V(50Hz)trifaze 1-10 Hp direk kalkışlı LTS 1 Teknolojık değişiklikler nedeniyle,üretici Firma önceden haber vermeden değişiklikler yapabilir. Akıllı ve kolay pompa kontrol ünitesi LTS 1 modeli;otomatik seviye kontrolü,basınç şalteri kontrolü

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Radyatör ısıtıcı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI 1. Cihazı kullanmadan önce lütfen talimatları okuyunuz. 2. Cihazı kullanmaya başlamadan önce evinizdeki voltaj değeri ile cihazda belirtilen voltaj değerini kontrol ediniz.

Detaylı

Türkçe Kullanım Kılavuzu

Türkçe Kullanım Kılavuzu h1 Türkçe Kullanım Kılavuzu İçindekiler Kurulum talimatları 12 Bağlantı şeması 12 Kullanım talimatları 13 Sembollerin anlamları 13 Başlangıç ayarları 14 Başlatma 14 Sıcaklık ayarı 14 Nem değeri ayarı (sadece

Detaylı

Evrak İmha Makinesi Kullanma Kılavuzu SWAT JP-636C

Evrak İmha Makinesi Kullanma Kılavuzu SWAT JP-636C Evrak İmha Makinesi Kullanma Kılavuzu Evrak İmha Makinesi Kullanma Kılavuzu SWAT JP-636C Parçalar ve Özellikler Otomatik Başlama Cd/Kart Girişi Kağıt Girişi Otomatik Başlama Otomatik Başlama Güç Lambası

Detaylı

FOOT MASSAGER FM 8720 TÜRKÇE

FOOT MASSAGER FM 8720 TÜRKÇE FOOT MASSAGER FM 8720 TÜRKÇE 2 G C H I J D F B E A K L P N O M Q 3 4 TÜRKÇE 54-59 5 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak

Detaylı

Soğuk odalar (-2º) 8-10m³

Soğuk odalar (-2º) 8-10m³ Electrolux, çok farklı boyutlarda geniş bir soğuk oda ürün yelpazesine sahiptir. Tropik koşullarda (+43 C ortam sıcaklığında) çalışmaya uygundurlar. Soğuk odaların (-2 /+8 C) panel kalınlığı 60 mm dir;

Detaylı

PROKETTLE 2650KG. Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU

PROKETTLE 2650KG. Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU PROKETTLE 2650KG Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM PROFESSIONAL dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PROKETTLE 2650KG Otel

Detaylı

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYĠ ÇALIġTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DĠKKATLĠCE OKUYUNUZ ASB 460 ASB 860 ĠÇĠNDEKĠLER 2 I Sos Bein-Marie Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik

Detaylı

KONVEYÖRE ENTEGRE FOLYO MAKİNESİ MODEL : HSTEND.50.120

KONVEYÖRE ENTEGRE FOLYO MAKİNESİ MODEL : HSTEND.50.120 KONVEYÖRE ENTEGRE FOLYO MAKİNESİ MODEL : HSTEND.50.120 ÜRETİCİ FİRMA BİLGİLERİ : HİSTORY LTD STİ. AYAZ ELEKTRONİK BİLGİSAYAR SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. Www.ayazshop.com bilgi@ayazshop.com Tel: +90 212 6909894

Detaylı

Elektrikli Süpürge Kullanma Kılavuzu AL 603 S

Elektrikli Süpürge Kullanma Kılavuzu AL 603 S Elektrikli Süpürge Kullanma Kılavuzu AL 603 S Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Altus ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yüksek kalite ve teknoloji ile üretilmiş olan ürününüzün

Detaylı

LBX-0601. www.loobex.com

LBX-0601. www.loobex.com LBX-0601 www.loobex.com İÇERİK Giriş.2 Kullanma Talimatları 2 Temizleme Talimatları 4 Kireç Temizleme Talimatları..4 Cihaz Parçaları.5 Sorun Giderme 6 BUHARLI STERİLİZATÖR KURUTUCU - BEBEK MAMASI ISITICISI

Detaylı

TESTO 105 TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

TESTO 105 TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU TESTO 105 TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Genel Bilgi Cihazı kullanmadan önce lütfen bu dokümanın tamamını dikkatlice okuyunuz. Gerekli olduğu takdirde kullanmak üzere saklayınız. 2. Ürün Tanımı Ekran

Detaylı

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU 1 5 2 4 3 6 7 8 1. Kilit Düzenekli Kapak 2. Şeffaf Su Seviye Göstergesi 3. Alt Elektrik Tabanı 4. Açma / Kapama Anahtarı 5. Gösterge Lambası 6. Su Filtresi 7. Açık

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual Kullanım Kılavuzu Instruction Manual KART YUVASI Değerli Müºterimiz, Bluelight ı tercih ettiğiniz için teºekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz değerli müºterilerimizin hayatını kolaylaºtırmak için özel

Detaylı

Önemli Tedbirler Değer Müşterimiz, UMA, Casa Bugatti'den elektronik tartıyı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Her ev tipi cihaz gibi, bu tartıda dikkatli bir şekilde kullanılmalı ve tartının zarar görmesi

Detaylı

İKONCAN TR 8500. Torbasız Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

İKONCAN TR 8500. Torbasız Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU İKONCAN TR 8500 Torbasız Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș İKONCAN TR 8500 Torbasız Elektrikli Süpürge

Detaylı

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 INOX ÇAY MAKiNESi

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 INOX ÇAY MAKiNESi VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 INOX ÇAY MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

HT 300 SET ODA TERMOSTATI

HT 300 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

JG105E Jogger Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

JG105E Jogger Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu JG105E Jogger Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Bebek arabanızı monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını

Detaylı

Cihazınızın Tanıtılması

Cihazınızın Tanıtılması GARANT 2 YIL Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. Cihazınızın Tanıtılması 1. Tutamak 2. Ön Kapak 3. Açma/Kapama Düğmesi 4. Devir Ayar Düğmesi

Detaylı

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli

Detaylı

AS 1072 NT. Kullanım Kılavuzu Islak-Kuru Şarjlı El Süpürgesi. Instruction Manual Wet and Dry Rechargeable Vacuum Cleaner

AS 1072 NT. Kullanım Kılavuzu Islak-Kuru Şarjlı El Süpürgesi. Instruction Manual Wet and Dry Rechargeable Vacuum Cleaner AS 1072 NT TR GB Kullanım Kılavuzu Islak-Kuru Şarjlı El Süpürgesi Instruction Manual Wet and Dry Rechargeable Vacuum Cleaner TR İÇİNDEKİLER Genel...3 Sorumluluk...3 Güvenlik önemlidir...3 Kullanma talimatları

Detaylı

Çay Makinesi Kullanma Kılavuzu K 3290 IN

Çay Makinesi Kullanma Kılavuzu K 3290 IN Çay Makinesi Kullanma Kılavuzu K 3290 IN C A B Bu ürün, çevreye saygılı modern tesislerde AEEE Yönetmeliğine uygundur. doğaya zarar vermeden üretilmiştir. PCB içermez. Çay Makinesi / Kullanma Kılavuzu

Detaylı

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL V-Brunc serisi.pdf 2 15.02.2011 10:03 VESTEL C V-BRUNCH SERİSİ 1000 M Y CM MY BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI CY CMY K KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Cihazınızın elektrik bağlantısını

Detaylı

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYĠ ÇALIġTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DĠKKATLĠCE OKUYUNUZ ASB 470 ASB 870 2 ĠÇĠNDEKĠLER I Sos Bein-Marie Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik

Detaylı

Üniversal pişiriciler - 2x190 Lt hazneli

Üniversal pişiriciler - 2x190 Lt hazneli Bu seride 3 farklı model vardır: 2 adet 200 litrelik hazneli ve 2 model de otomatik devirmeli sepetlidir. Gaz, buhar ve elektrik ısıtmalıdır. Bu cihaz makarna, pirinç ve et haşlamak, sebze pişirmek için

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

Feel Steel Kettle Kullanım Kılavuzu

Feel Steel Kettle Kullanım Kılavuzu Feel Steel Kettle Kullanım Kılavuzu Kapak Açma Düğmesi Kapak Filtre Su Göstergesi Gövde Gösterge Işığı Açma/Kapatma düğmesi Alt tabla EMSAN marka Kettle ı tercih ettiğinizden dolayı teşekkür ederiz. Bu

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen GARANTİ 2 YIL Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen ve dikkatlice okuyun. Bu kılavuz cihazınızın bir parçasıdır. Bu

Detaylı

Elektronik Terazi KULLANMA KİTABI JCS A SERİSİ

Elektronik Terazi KULLANMA KİTABI JCS A SERİSİ Elektronik Terazi KULLANMA KİTABI JCS A SERİSİ 3 Kg - 6 Kg - 15 Kg - 30 Kg DİKOMSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Oto Sanayi Sitesi, Menderes cad. No : 19 4. Levent / İstanbul Tel : 0212-283 37 15

Detaylı

HÜPÇEK DU 2600. Cyclone Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HÜPÇEK DU 2600. Cyclone Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HÜPÇEK DU 2600 Cyclone Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HÜPÇEK DU 2600 Cyclone Kuru Tip Elektrikli

Detaylı

-- - - KULLANIM KILAVUZU

-- - - KULLANIM KILAVUZU --- - -- - - KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER TAN itim 2 GARANTİ ŞARTLAR! 2 KGK'NIN KURULUMU 2-3 KONTROL PANELİ 3 MONTAJ ŞEKİLLERİ 4 UZAKTAN KUMANDA TANITIMI 4 UZAKTAN KUMANDAYI HAFIZAYA YÜKLEME 5 UZAKTAN

Detaylı

VESTEL LED RAINBOW LAMBA

VESTEL LED RAINBOW LAMBA VESTEL LED RAINBOW LAMBA KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL I. Cihazınızın Temel Fonksiyonları 1. Vazo biçimli lamba 2. Tamamen renk değiştiren dekorasyon lambası ve uyku lambası, kısmen renk değiştiren dekorasyon

Detaylı

WATT SÜPPER AR 491 DİKEY. 80 db SESSİZ KULLANMA KILAVUZU 300 W GÜCÜ DAR UÇLU BORU EL SÜPÜRGESİ 1700 W

WATT SÜPPER AR 491 DİKEY. 80 db SESSİZ KULLANMA KILAVUZU 300 W GÜCÜ DAR UÇLU BORU EL SÜPÜRGESİ 1700 W 1700 WATT 80 db SESSİZ SÜPPER AR 491 DİKEY E L E K T R İ K L İ S Ü P Ü R G E KULLANMA KILAVUZU 300 W ÇEKIŞ GÜCÜ DAR UÇLU BORU EL SÜPÜRGESİ Ö Z E L L İ Ğ İ 1700 W 3 7 2 5 6 4 6 10 10 1 9 8 SÜPPER AR 491

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

I. Özellikler. Not : UYARILAR

I. Özellikler. Not : UYARILAR KD-TBC SERİSİ KULLANMA KİTABI DİKOMSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 1 İÇİNDEKİLER - Garanti, Bakım ve Koruma, Uyarılar, Günlük Bakım - Özellikler - Ekran ve açıklaması - Tuş takımı ve açıklaması -

Detaylı

TAŞINABİLİR OKSİJEN KONSANTRATÖRÜ OLV-B1

TAŞINABİLİR OKSİJEN KONSANTRATÖRÜ OLV-B1 TAŞINABİLİR OKSİJEN KONSANTRATÖRÜ OLV-B1 İthalatçı Firma Naz Medikal Özel Sağlık Hiz. ve Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Söğütlüçeşme Cad. Bayrak Apt. No: 146/6 Kadıköy/İstanbul Tel: 0216 414 36 30 Faks:

Detaylı

VESTEL V-PRESS SERiSi 2000 KIRMIZI BUHARLI TEMiZLEYiCi

VESTEL V-PRESS SERiSi 2000 KIRMIZI BUHARLI TEMiZLEYiCi VESTEL V-PRESS SERiSi 2000 KIRMIZI BUHARLI TEMiZLEYiCi KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL Genel Açıklamalar 1. Tutma Kancası 2. Tutma Sapı 3. Elbise Askısı 4. Elbise Askısı Tuşu 5. Pantolon Kelepçesi 6.

Detaylı

BN30 KULLANIM KILAVUZU PRİZ TERMOSTAT TRT-BA-BN30-TC-001-TR

BN30 KULLANIM KILAVUZU PRİZ TERMOSTAT TRT-BA-BN30-TC-001-TR BN30 TR KULLANIM KILAVUZU PRİZ TERMOSTAT TRT-BA-BN30-TC-001-TR İçindekiler Kullanım kılavuzu hakkında bilgiler... 1 Kullanım kılavuzunun güncel versiyonunu şu adreste bulabilirsiniz: Cihazın kullanım ömrü

Detaylı

VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX EL BLENDERI KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ

VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX EL BLENDERI KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX EL BLENDERI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu kullanım talimatlarının tamamını dikkatlice okuyun.

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Cihazınızı kullanmadan önce bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. BU CİHAZ SADECE EV TİPİ KULLANIMLAR İÇİNDİR. ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ UYARILARIN AÇIKLANMASI

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH2006 TH2006RF RV0356 DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli durumlarda kullanmak üzere muhafaza

Detaylı