S O N U C A vard. KOSOVA CUMHUR YET Prizren Belediyesi Belediye Ba kan No. 01/ Tarih

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "S O N U C A vard. KOSOVA CUMHUR YET Prizren Belediyesi Belediye Ba kan No. 01/06-1595 Tarih 21.02.2012"

Transkript

1 , tarihinde belediye müdürlükleri ile düzenledi i oturumunda, vekili taraf ndan sunulan, kullan m d olan resmi araçlar n sat ile ilgili 01/ say ve tarihli iki sonucun de i tirilmesi ve tamamlanmas yla ilgili önerisini görü tü ve u: I. vekili taraf ndan sunulan, kullan m d olan resmi araçlar n sat ile ilgili 01/ say ve tarihli iki sonucun de i tirilmesi ve tamamlanmas yla ilgili önerisi kabul ediliyor ve devamdaki gibi oluyor: II. Tar m ve K rsal Geli im Müdürlü ü taraf ndan sunulan, tarihli ve ve Sosyal Esirgeme Müdürlü ü taraf ndan sunulan, tarihli, Ormanc l k Sektöründe kullan m d olan iki araban n (Lada Niva ve Toyota) ve S M kullan m d olan iki araban n (Lada Niva) sat lmas na izin verilmesiyle ilgili önerisi kabul ediliyor, öyle ki bu amaç için yasa ile öngörülen sat sürecin geli mesine izin veriliyor, öyle ki yukar da belirtilen araçlar n sat için yasa ile öngörülen sürecin geli imi amac yla yukar daki araçlar n gerçen ve tüzesel de erlendirmesi için yasa ile öngörülen sürecin geli tirilmesine izin veriliyor. III. Bu amaç için devamdaki yap da komisyon kuruluyor: 1. Hajrullah Hoxha, TKGM, 2. Reshat Mehmeti SEM ve 3. Zekë Tejeci KHM. Sonucun uygulanmas ile ilgilenen: Tar m ve K rsal Geli im Müdürlü ü, Sosyal Esirgeme Müdürlü ü, komisyon ve Ekonomi, Maliye ve Geli im Müdürlü ü. ve Sonuç ile bildirilmeli: Tar m ve K rsal Geli im Müdürlü ü, ve Sosyal Esirgeme Müdürlü ü, komisyon, Ekonomi, Maliye ve Geli im Müdürlü ü, vekili, ve Ar iv.

2 , tarihinde belediye müdürlükleri ile düzenledi i oturumunda, Yönetim Müdürlü ü taraf ndan sunulan, nin tüm binalar nda envaneter ve di er araçlar n-belediye mülkiyetin kayd için Komisyon taraf ndan sunulan raporun görü ülmesi ve kabul edilmesi ile ilgili önerisini görü tü ve u: I. Yönetim Müdürlü ü taraf ndan sunulan, 01/ say ve tarihli karara göre olu an nin tüm binalar nda envaneter ve di er araçlar n-belediye mülkiyetin kayd için Komisyon taraf ndan sunulan tarihli raporun kabul edilmesi ile ilgili önerisi kabul ediliyor. II. 01/ say ve tarihli Karar n IV.maddesine dayanarak komisyon üyeleri: 1. Naim Kukaj, ba kan, 2. Gëzim Gërgi, 3. Sefer Avduti, 4. Shpresa Osmanolli, 5. Haxhere Gavazaj, 6.Kujtim Gashi, 7. Merita Gorani, 8. Alban Hamzaj, 9. Merita Besimi, 10. Azem Bilibani, 11. Bashkim Lubovci ve 12. Durak Thaçi, üye; BM taraf ndan 50 tutar nda her üye için telafi edilecektir. Komisyonun çal mas düzenli i mesaisi d yap lan i olarak hesaplan r. Sonucun uygulanmas ile ilgilenen: Yönetim Müdürlü ü, komisyon ve Ekonomi, Maliye ve Geli im Müdürlü ü. Sonuç ile bildirilmeli: Yönetim Müdürlü ü, komisyon, Ekonomi, Maliye ve Geli im Müdürlü ü ve Ar iv.

3 , tarihinde belediye müdürlükleri ile düzenledi i oturumunda, Yönetim Müdürlü ü-cinsiyet Konular Dairesi taraf ndan sunulan, tarihli 8 Mart-Uluslararas Kad nlar Günün örgütlenmesi ve kayd için maddi araçlar n izin verilmesiyle ilgili önerisini görü tü ve u: Yönetim Müdürlü ü-cinsiyet Konular Dairesi taraf ndan sunulan, tarihli 8 Mart-Uluslararas Kad nlar Günün örgütlenmesi ve kayd için maddi araçlar n izin verilmesiyle ilgili önerisi kabul ediliyor, öyle ki bu geleneksel bayram n kutlanmas ve örgütlenmesi için uygun tekliflerin toplanmas na izin veriliyor. Araçlar sübvansyonlar ve mal ve hizmetler pozisyonundan izinleniyor. Sonucun uygulanmas ile ilgilenen: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü - Cinsiyet Konular Dairesi ve Ekonomi, Maliye ve Geli im Müdürlü ü. Sonuç ile bildirilmeli: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü - Cinsiyet Konular Dairesi, Ekonomi, Maliye ve Geli im Müdürlü ü ve Ar iv.

4 No. 01/ , tarihinde düzenledi i oturumunda, Yerel Özyönetim Yasas n n 13.maddesi ve 58.maddesi ve Prizren Belediye Tüzü ünün 51.maddesi gere ince, E itim ve Bilim Müdürlü ün, orta okul ve üniversite ö rencisi olan ehitlerin çocuklar için burslar n da t lmas için Komisyonun kurulmas yla ilgili tarihli önerisini görü tü ve 2011/2012 ö retim y l nda, Devlet Üniversitesinde okuyan ö rencilere burslar n da t lmas için Komisyonun kurulmas, olu umu, atanmas, görev ve sorumluluklar için i bu KARARI ald I. E itim ve Bilim Müdürlü ün, 2011/2012 ö retim y l nda orta okul ve üniversite ö rencisi olan ehitlerin çocuklar için burslar n da t lmas için Komisyonun kurulmas yla ilgili önerisi kabul ediliyor. II. Bu komisyon üyeli ine atananlar: 1. Nexhat Çoçaj, E itim ve Bilim Müdürlü ü Müdürü- ba kan, 2. Fahrije Bytyçi, ve Sosyal Esirgeme Müdürlü ü Müdürü ve 3. Sencar Karamuqo, Acil ve Güvenlik Müdürlü ü Müdürü, üye. III. Komisyonun görevi unlard r: orta okul ve üniversite ö rencisi olan ehitlerin çocuklar için burslar n da t lmas için konkuru haz rlamak, burs kazanma kriterlerini belirlemek, belediye burslar için adaylar n dilekçelerini görü mek ve adaylar n seçilmesi. IV. Bu Karar n II. noktas ndan komisyon, görev ve sorumluluklar n yürürlükteki yasalara uygun olarak yapacakt r. Karar n uygulanmas ile ilgilenen: E itim ve Bilim Müdürlü ü ve atananlar. Karar ile bildirilmeli: E itim ve Bilim Müdürlü ü, atananlar ve Ar iv. Karar kabul edildi i günden yürürlü e girer.

5 , tarihinde belediye müdürlükleri ile düzenledi i oturumunda, E itim ve Bilim Müdürlü ü taraf ndan sunulan, tarihli Mu nikova köyünde Mu nikova AO O termal cephenin düzenlenmesi için ihalenin aç lmas na izin verilmesiyle ilgili önerisini görü tü ve u: E itim ve Bilim Müdürlü ü taraf ndan sunulan, tarihli Mu nikova köyünde Mu nikova Alt Orta lk Okulda termal cephenin düzenlenmesi için ihalenin aç lmas na izin verilmesiyle ilgili önerisi kabul ediliyor, öyle ki bu geleneksel bayram n kutlanmas ve örgütlenmesi için uygun tekliflerin toplanmas na izin veriliyor. Sonucun uygulanmas ile ilgilenen: Teminat Sektörü, E itim ve Bilim Müdürlü ü ve Ekonomi, Maliye ve Geli im Müdürlü ü. Sonuç ile bildirilmeli: Teminat Sektörü, E itim ve Bilim Müdürlü ü, Ekonomi, Maliye ve Geli im Müdürlü ü ve Ar iv.

6 , tarihinde belediye müdürlükleri ile düzenledi i oturumunda, E itim ve Bilim Müdürlü ü taraf ndan sunulan, tarihli Lekë Dukagjini AO O koruma duvar ve çevre ku atmas n n düzeltilmesi için ihalenin aç lmas na izin verilmesiyle ilgili önerisini görü tü ve u: E itim ve Bilim Müdürlü ü taraf ndan sunulan, tarihli Prizren de Lekë Dukagjini Alt Orta lk Okulda koruma duvar ve çevre ku atmas n n düzeltilmesi için ihalenin aç lmas na izin verilmesiyle ilgili önerisi kabul ediliyor, öyle ki bu geleneksel bayram n kutlanmas ve örgütlenmesi için uygun tekliflerin toplanmas na izin veriliyor. Sonucun uygulanmas ile ilgilenen: Teminat Sektörü, E itim ve Bilim Müdürlü ü ve Ekonomi, Maliye ve Geli im Müdürlü ü. Sonuç ile bildirilmeli: Teminat Sektörü, E itim ve Bilim Müdürlü ü, Ekonomi, Maliye ve Geli im Müdürlü ü ve Ar iv.

7 , tarihinde belediye müdürlükleri ile düzenledi i oturumunda, E itim ve Bilim Müdürlü ü taraf ndan sunulan, tarihli Abdyl Frashëri AO O eski binas nda çat n n onar m için ihalenin aç lmas na izin verilmesiyle ilgili önerisini görü tü ve u: E itim ve Bilim Müdürlü ü taraf ndan sunulan, tarihli Prizren de Abdyl Frashëri Alt Orta lk Okulda eski binas nda çat n n onar m için ihalenin aç lmas na izin verilmesiyle ilgili önerisi kabul ediliyor, öyle ki bu geleneksel bayram n kutlanmas ve örgütlenmesi için uygun tekliflerin toplanmas na izin veriliyor. Sonucun uygulanmas ile ilgilenen: Teminat Sektörü, E itim ve Bilim Müdürlü ü ve Ekonomi, Maliye ve Geli im Müdürlü ü. Sonuç ile bildirilmeli: Teminat Sektörü, E itim ve Bilim Müdürlü ü, Ekonomi, Maliye ve Geli im Müdürlü ü ve Ar iv.

8 , tarihinde belediye müdürlükleri ile düzenledi i oturumunda, Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlü ü taraf ndan sunulan, tarihli çocuk ark festivali Kelebekler 2012 ve eski ehir ark lar festivali Prizren Zamba örgütlenmesi ve i letmesine izin verilmesiyle ilgili önerisini görü tü ve u: Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlü ü taraf ndan sunulan, tarihli çocuk ark festivalinin s ras yla 11.-si olan Kelebekler 2012 ve eski ehir ark lar festivalinin 24. Prizren Zamba örgütlenmesi ve i letmesine izin verilmesiyle ilgili önerisi kabul ediliyor, öyle ki bu geleneksel festivallerin örgütlenmesi ve i letmesi için konkurlar n aç lmas na izin veriliyor. Sonucun uygulanmas ile ilgilenen: Teminat Sektörü, Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlü ü ve Ekonomi, Maliye ve Geli im Müdürlü ü. Sonuç ile bildirilmeli: Teminat Sektörü, Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlü ü, Ekonomi, Maliye ve Geli im Müdürlü ü ve Ar iv.

9 , tarihinde belediye müdürlükleri ile düzenledi i oturumunda, Sa l k Müdürlü ü taraf ndan sunulan, tarihli AHAM ve Lakuriç AHM binas n n fiziksel güvenli i için ihalenin aç lmas na izin verilmesiyle ilgili önerisini görü tü ve u: Sa l k Müdürlü ü taraf ndan sunulan, tarihli Aile Hekimli i Ana Merkezi ve Lakuriç Aile Hekimli i Merkezi binas n n fiziksel güvenli i için ihalenin aç lmas na izin verilmesiyle ilgili önerisi kabul ediliyor, öyle ki bu amaç için ihalenin aç lmas na izin veriliyor. Sonucun uygulanmas ile ilgilenen: Teminat Sektörü, Sa l k Müdürlü ü ve Ekonomi, Maliye ve Geli im Müdürlü ü. Sonuç ile bildirilmeli: Teminat Sektörü, Sa l k Müdürlü ü, Ekonomi, Maliye ve Geli im Müdürlü ü ve Ar iv.

10 , tarihinde belediye müdürlükleri ile düzenledi i oturumunda, Topluluklar ve Geridönü Dairesi taraf ndan sunulan, tarihli ülkelerine iade edilenler için belediye mülkiyetinde arazilerin ayr lmas için önerisini görü tü ve u: Topluluklar ve Geridönü Dairesi taraf ndan sunulan, tarihli ülkelerine iade edilenler için belediye mülkiyetinde arazilerin ayr lmas için ve o da Prizren KB Dardania-2 adl yerde Prizren BM mülkiyetinde P say l kadastro parseli 195m² alan ve P kadastro parseli 1273m² alan ile, ne iade edilen ki ilerin yerle tirilmesi için konut binas n n in aat amac yla, ki bunun için bu binalar n in aat için de i ik hükümet ve sivil toplum kurulu lar taraf ndan ba lar temin edilecektir. Bu öneri Siyasi ve Maliye Komitesine ve Belediye Meclisin görü mesi ve kararalmas için süreçlenir. Topluluklar ve Geridönü Dairesi ve ehirle me ve Alan Planlama Müdürlü ü, bu sonuç al nd ktan sonra konuyu Siyasi ve Maliye Komitesine ve Belediye Meclisin görü mesi ve kararalmas için süreçlemekle yükümlenir. Sonucun uygulanmas ile ilgilenen: Topluluklar ve Geridönü Dairesi, ehirle me ve Alan Planlama Müdürlü ü ve Jeodezi ve Kadastro Müdürlü ü. Sonuç ile bildirilmeli: Topluluklar ve Geridönü Dairesi, Planlama Müdürlü ü, Jeodezi ve Kadastro Müdürlü ü ve Ar iv. ehirle me ve Alan

11 , tarihinde belediye müdürlükleri ile düzenledi i oturumunda, Topluluklar ve Geridönü Dairesi taraf ndan sunulan, tarihli Topluluklar Vekili Orhan Lopar ve Belediye Sivil Hizmet çal an Islam Elshani için Makedonya Cumhuriyeti Mavrovaya resmi ziyaretine ve gündeliklerin ödenmesine izin verilmesiyle ilgili önerisini görü tü ve u: Topluluklar ve Geridönü Dairesi taraf ndan sunulan, tarihli Topluluklar Vekili Orhan Lopar ve Belediye Sivil Hizmet çal an Islam Elshani için Makedonya Cumhuriyeti Mavrova da 26 ubat-28 ubat 2012 tar hleri aras nda Kosova da Az nl k Topluluklar n Sivil Topluluklar n temsilcileri için y ll k bulu malar amac yla resmi ziyaretine ve gündeliklerin ödenmesine izin verilmesiyle ilgili önerisi kabul ediliyor, öyle ki bu amaç için resmi yolculu a ve yukar da ad geçenler için gündeliklerin ödenmesine izin veriliyor. Sonucun uygulanmas ile ilgilenen: Topluluklar ve Geridönü Dairesi ve Ekonomi, Maliye ve Geli im Müdürlü ü. Sonuç ile bildirilmeli: Topluluklar ve Geridönü Dairesi, Ekonomi, Maliye ve Geli im Müdürlü ü, yukar da ad geçenler ve Ar iv.

12 This document was created with Win2PDF available at The unregistered version of Win2PDF is for evaluation or non-commercial use only.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdülü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdülü ü ilgilenecektir. No. 01/06-resmi Tarih: 4.12.2012 4.12.2012 tarihinde Belediye müdürleri ile yapm oldu u toplant da, çal anlar, Belediye Meclis üyeleri ve bölgesinde özel ihtiyaçlar olan çocuklara da t lmas için 2013 y

Detaylı

BÜTÇE DEN KAYNAKLARIN Z N VER LMES YLE LG L KARAR. Madde 1

BÜTÇE DEN KAYNAKLARIN Z N VER LMES YLE LG L KARAR. Madde 1 Prizren Belediye Tüzü ün 51. maddesi ve Yerel Özyönetim Kanunun 13. ve 58. maddeleri, b nokas gere ince, Reçana köyünde düzenlenen futbol turnesinin organizasyonu için maddi deste in sa lanmas ile ilgili

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye, Ekonomi ve Geli im Müdürlü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye, Ekonomi ve Geli im Müdürlü ü ilgilenecektir. , 7.3.2012 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapm oldu u toplant da, nin baz salon ve ofislerinin onar m ve badana yap lmas için ihalenin ilan izni ile ilgili Yönetim Müdürlü ün 22.2.2012 tarihli önerisi

Detaylı

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Karar n uygulanmas ile: ehirle me ve Alan Planlama Müdürlü ü ilgilenecektir. Madde 4.

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Karar n uygulanmas ile: ehirle me ve Alan Planlama Müdürlü ü ilgilenecektir. Madde 4. 23 Eylül 2010 tarihinde düzenledi i oturumunda, Alan Planlama Yasas n n 16. maddesi 4. f kras b. noktas,yerel Özyönetim Yasas n n 12.maddesi 1. ve 2.f kras, 15.maddesi, 17. madde 1.f rkas b. noktas ve

Detaylı

KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1-

Detaylı

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ TEMSİLCİLİĞİ YÖNERGESİ

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ TEMSİLCİLİĞİ YÖNERGESİ ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ TEMSİLCİLİĞİ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 21.11.2000 tarih ve 4703/26903 sayılı yazısı esas alınarak

Detaylı

REW İSTANBUL 2016 FUAR SONUÇ RAPORU

REW İSTANBUL 2016 FUAR SONUÇ RAPORU REW İSTANBUL 2016 FUAR SONUÇ RAPORU 28-30 Nisan 2016 tarihlerinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve KOSGEB destekleri ile İFO Fuarcılık tarafından 12. kez geri dönüşüm, çevre teknolojileri ve atık

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. No. 01/06-47048, 6.5.2014 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda birkaç yerel yolun inşaa edilmesi projesinin tasarlanması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün

Detaylı

KOSOVA CUMHUR YET PR ZRENBELED YE MECL S ba lay arak, Belediy e Meclisin y eni binas nda SMK ot ur Kat l mc lar Nijazi Kryeziu, SMK Ba kan, Afrim Avdaj, Besnik Krasniqi, Di er kat l mc lar Ramadan Muja

Detaylı

BULGARİSTAN-TÜRKİYE IPA SINIR ÖTESİ İŞBİRLİĞİ PROGRAMI 2014-2020 DÖNEMİ

BULGARİSTAN-TÜRKİYE IPA SINIR ÖTESİ İŞBİRLİĞİ PROGRAMI 2014-2020 DÖNEMİ BULGARİSTAN-TÜRKİYE IPA SINIR ÖTESİ İŞBİRLİĞİ PROGRAMI 2014-2020 DÖNEMİ INTERREG IPA Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı CCI Numarası 2014TC16I5CB005 Sunumun İçeriği 2014-2020 Dönemi Hazırlık

Detaylı

Toplumda Öğrenciler. Yasal Araçlarla Ortaklıklar. Planlama sorunlarını çözmek

Toplumda Öğrenciler. Yasal Araçlarla Ortaklıklar. Planlama sorunlarını çözmek Yasal Araçlarla Ortaklıklar Planlama sorunlarını çözmek 2 üniversite Belfast ve Kuzey İrlanda daki planlama sorunları üzerindeki kapsamlı incelemelere katkıda bulunmuştur. Her iki üniversite de HMO gelişimi

Detaylı

EKİM SORUMLU KİŞİ, BİRİM VE KURUMLAR AYLAR İŞBİRLİGİ YAPILACAK KURUMLAR/KİŞİLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK ETKİNLİKLER VE ÇALIŞMALAR

EKİM SORUMLU KİŞİ, BİRİM VE KURUMLAR AYLAR İŞBİRLİGİ YAPILACAK KURUMLAR/KİŞİLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK ETKİNLİKLER VE ÇALIŞMALAR EKİM AYLAR T.C GİRESUN VALİLİĞİ Özel Çağrı İlkokulu-Ortaokulu 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANIMI VE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE HİZMETLERİ OKUL EYLEM PLANI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Detaylı

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ KIBRIS ARAŞTIRMALARI MERKEZİ (YDÜ-KAM) ÇALIŞMA KURALLARI

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ KIBRIS ARAŞTIRMALARI MERKEZİ (YDÜ-KAM) ÇALIŞMA KURALLARI YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ KIBRIS ARAŞTIRMALARI MERKEZİ (YDÜ-KAM) ÇALIŞMA KURALLARI Kısa İsim 1. Bu Kurallar Yakın Doğu Üniversitesi Kıbrıs Araştırmaları Merkezi Çalışma Kuralları olarak isimlendirilir. Tefsir

Detaylı

T.C. TUNCELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TUNCELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TUNCELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0-0 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TUNCELİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve

Detaylı

T.C NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ.. TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ

T.C NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ.. TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ T.C NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ.. TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ Topluluğun KuruluĢu: Madde 1 - Topluluğu, Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Yönergesi uyarınca kurulmuştur. Topluluğu, Necmettin

Detaylı

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROJE ONAY FORMU

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROJE ONAY FORMU I TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROJE ONAY FORMU Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi, Denetimi, Planlaması ve Ekonomisi Bilim Dalı öğrencisi Adem AKYOL tarafından hazırlanan Denizli İli Honaz İlçesinde

Detaylı

gerçekleştirilir. Bu süre ve program içerisinde yapılan seçimlerde, bir birimde herhangi bir nedenle sonuç alınamaz ise, o birimde temsilci

gerçekleştirilir. Bu süre ve program içerisinde yapılan seçimlerde, bir birimde herhangi bir nedenle sonuç alınamaz ise, o birimde temsilci Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönergesi (Üniversitemiz Senatosunun 15.11.2005 tarih ve 313/4 sayılı kararı) (Üniversitemiz Senatosu'nun 12.10.2010 tarih ve 375/4 sayılı kararı ile bazı maddeleri

Detaylı

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ AKADEMİK KADROLARINA BAŞVURAN ADAYLAR HAKKINDA HAZIRLANACAK KİŞİSEL DEĞERLENDİRME RAPORU FORMU

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ AKADEMİK KADROLARINA BAŞVURAN ADAYLAR HAKKINDA HAZIRLANACAK KİŞİSEL DEĞERLENDİRME RAPORU FORMU EK-3. İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ AKADEMİK KADROLARINA BAŞVURAN ADAYLAR HAKKINDA HAZIRLANACAK KİŞİSEL DEĞERLENDİRME RAPORU FORMU AMAÇ: Formun amacı; rapor hazırlamakla görevlendirilen öğretim üyelerine

Detaylı

NECDET SEÇKİNÖZ ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

NECDET SEÇKİNÖZ ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU NECDET SEÇKİNÖZ ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI 1 Anasınıfı Kayıt Kabul İSTENEN BELGELER 1- Aday kayıt formu, acil durumlar başvuru formu, sözleşme formu (Okul Öncesi Eğitim

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 396 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. BEZMİÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ

T.C. BEZMİÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ T.C. BEZMİÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 - Bu Yönergenin amacı, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi ne kayıtlı öğrencilerin eğitim,

Detaylı

T.C. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2012 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Giriş ; 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde, Genel Yönetim Kapsamındaki İdarelerin ilk altı aylık bütçe uygulama sonuçları,

Detaylı

Tıp Fakültesi Dönem Temsilcileri Grubu Yönergesi

Tıp Fakültesi Dönem Temsilcileri Grubu Yönergesi KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dönem Temsilcileri Grubu Yönergesi Amaç MADDE 1 Bu yönergenin amacı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi ne kayıtlı öğrencilerin eğitim, sağlık, spor

Detaylı

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Kararın uygulanması için Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ve Genel Yönetim Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Kararın uygulanması için Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ve Genel Yönetim Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4 Belediye Tüzüğün 91. maddesi ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. maddesi, 2. fıkrası, d noktası gereğince, Belediye Meclisi 19 Eylül 2013 tarihinde yapmış olduğu toplantıda aşağıda yer alan kararı varmıştır:

Detaylı

TEKSTİL TEKNOLOJİSİ TERBİYE DİJİTAL BASKI DESENCİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

TEKSTİL TEKNOLOJİSİ TERBİYE DİJİTAL BASKI DESENCİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü TEKSTİL TEKNOLOJİSİ TERBİYE DİJİTAL BASKI DESENCİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2014 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, Çukurova Üniversitesine kayıtlı öğrencilerin eğitim, sağlık, spor ve

Detaylı

MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ

MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ MESS üyelerinde iş kazaları genellikle organlara göre el parmakları, el bilekleri ve ellerde; iki nesne arasında sıkışma ve bir nesnenin

Detaylı

YERLER N DOLDURULMASI Ç N KONKURU ilan etmektedir.

YERLER N DOLDURULMASI Ç N KONKURU ilan etmektedir. REPUBLIKA E KOSOVËS REPUBLIKA KOSOVA KOSOVA CUMHUR YET KUVENDI KOMUNAL PRIZREN OP TINA PRIZREN PR ZREN BELED YESI Personel Dairesi No. 02/111-512 Tarih: 16.1.2013 Prizren Belediyesi Personel Ofisi, Kosova

Detaylı

İlçemizde görev yapan İlkokul, Ortaokul, İmam Hatip Ortaokulu ve Ortaöğretimde çalışan tüm Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri

İlçemizde görev yapan İlkokul, Ortaokul, İmam Hatip Ortaokulu ve Ortaöğretimde çalışan tüm Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce 2013-2014 eğitim-öğretim yılında derslerin kesimi tarihinden Temmuz ayının ilk iş gününe kadar İlköğretim ve Ortaöğretim kurumlarında görev yapan

Detaylı

İstanbul da TEK çalışanların organize ettikleri sendikalaşma çalışmaları, 21 Mart 1992 de yapılan bir toplantıyla hazırlandırılmıştır.

İstanbul da TEK çalışanların organize ettikleri sendikalaşma çalışmaları, 21 Mart 1992 de yapılan bir toplantıyla hazırlandırılmıştır. Bugünlere Nasıl Geldik?.. Enerji işkolundaki sendikalaşma çalışmaları 1991 yılının son aylarında TEK de başlamıştır. İlk olarak TEK İstanbul Müessese Müdürlüğünde sendikalaşma tartışılmaya başlanmış ve

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ TEMSİLCİLİĞİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ TEMSİLCİLİĞİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ TEMSİLCİLİĞİ YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar MADDE 1 - Bu Yönergenin amacı; Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde yer alan Fakülteler,

Detaylı

Yazar editör Perşembe, 02 Ekim 2008 01:09 - Son Güncelleme Çarşamba, 03 Haziran 2009 00:01

Yazar editör Perşembe, 02 Ekim 2008 01:09 - Son Güncelleme Çarşamba, 03 Haziran 2009 00:01 belirli gün, özel günler, belirli gün haftalar, belirli gün ve haftalar, kutlanan özel günler, özel günler haftalar, belirli gun ve haftalar, özel gün, türkiyede, belirli gün ve haftası, belirli gün hafta,

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2016 Senesi MART ayı Meclis

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI PROGRAM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI PROGRAM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ANADOLU ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI PROGRAM YÖNERGESİ Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 Bu Yönerge, müzik alanında özel yeteneği olan çocukların,

Detaylı

ADLİ YARGI HÂKİM VE SAVCI ADAYLARI İLE İDARÎ YARGI HÂKİM ADAYLARININ EĞİTİMLERİ SONUNDA YAPILACAK YAZILI SINAVIN USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

ADLİ YARGI HÂKİM VE SAVCI ADAYLARI İLE İDARÎ YARGI HÂKİM ADAYLARININ EĞİTİMLERİ SONUNDA YAPILACAK YAZILI SINAVIN USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK ADLİ YARGI HÂKİM VE SAVCI ADAYLARI İLE İDARÎ YARGI HÂKİM ADAYLARININ EĞİTİMLERİ SONUNDA YAPILACAK YAZILI SINAVIN USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GENEL AKADEMİK TAKVİMİ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GENEL AKADEMİK TAKVİMİ 01.10.2015 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GENEL AKADEMİK TAKVİMİ 03 07 Ağustos 2015 Yeni öğrencilerin kayıtlarının yapılması 03 Ağu. 04 Eylül 2015 15 30 Ağustos 2015 İsteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN HAZİRAN 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN HAZİRAN 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN HAZİRAN 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 06.06.2016 KARAR NO: 104 Belediyemiz 2015 Mali yılı kesin hesabının 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin (b) bendi

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönerge, Bülent Ecevit Üniversitesi önlisans, lisans ve lisansüstü programlarına

Detaylı

BİGA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ G Ö R E V D A Ğ I L I M I

BİGA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ G Ö R E V D A Ğ I L I M I G Ö R E V İ N Ç E Ş İ D İ İ H A L E İ Ş L E M L E R İ Taşımalı- İlköğretim İhaleleri Taşımalı- Ortaöğretim İhaleleri Taşımalı- Özel Eğitim İhaleleri Taşımalı- İlköğretim Yemek İhalesi Taşımalı- Ortaöğretim

Detaylı

Açık Lise nedir? Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü

Açık Lise nedir? Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ Açık Lise nedir? İlköğrenimini tamamlayan, ancak orta öğretime devam edemeyenler ile orta öğretimden ayrılan, mezun olan ve yüksek öğretimden ayrılan veya mezun olanlara farklı alanlarda

Detaylı

ANKARA SANAYİ ODASI 2012-2016 DÖNEMİ STRATEJİK PLANI

ANKARA SANAYİ ODASI 2012-2016 DÖNEMİ STRATEJİK PLANI ANKARA SANAYİ ODASI 01- DÖNEMİ STRATEJİK PLANI Misyon : Ankara sanayisinin yüksek katma değer üretmesine, rekabet gücünün na katkı sağlamak ve başta ilimiz olmak üzere ülkemizin ekonomik, teknolojik, sosyal

Detaylı

: KIRKLARELİ. Meclisin; 2016 Yılı, Şubat Ayı, 03/02/2016 tarihli toplantısında mevcudun oybirliği ile karar verildi.

: KIRKLARELİ. Meclisin; 2016 Yılı, Şubat Ayı, 03/02/2016 tarihli toplantısında mevcudun oybirliği ile karar verildi. Sayfa-1 İLİ İLÇESİ KURUMU : KIRKLARELİ : LÜLEBURGAZ : EVRENSEKİZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 ŞUBAT AYI MECLİS KARARLARI Karar No : 07 Kararın Konusu : Fazla Çalışma Ücretleri Hk. Başkanlık Makamının 03.02.2016

Detaylı

Şirket olma zorunluluğu yoktur. Büyük defter tutma zorunluluğu yoktur. İster Ticaret odasına,

Şirket olma zorunluluğu yoktur. Büyük defter tutma zorunluluğu yoktur. İster Ticaret odasına, firmalar sıfatını nasıl kazanır? şirket mi olmak lazım? Büyük deftere mi tabi olması l azım? ikinci sınıf işletmeler firma olabilir mi? Basit usulde rgi mükllefi olan işletmelerde firma olabilir mi? İhracatçı

Detaylı

AHŞAP TEKNOLOJİSİ ARI KOVANI VE BAL ÇITASI YAPIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

AHŞAP TEKNOLOJİSİ ARI KOVANI VE BAL ÇITASI YAPIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü AHŞAP TEKNOLOJİSİ ARI KOVANI VE BAL ÇITASI YAPIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2009 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 3 Şubat 2015 tarihinde düzenlediği toplantıda Kamu Hizmetler Müdürlüğü çalışmalarının bakımı için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Sayı : B.13.2.SGK.0.10.03.01-413 29 HAZİRAN 2011 Konu : Sözleşmeli statüde çalışan personelin memur kadrolarına atanması G E N E

Detaylı

Başarılı bir yöneticide bulunan özellikler ve bunları kazanma yolları Yöneticiler, görev yaptıkları örgütlerin amaçlarını etkin ve verimli olarak gerç

Başarılı bir yöneticide bulunan özellikler ve bunları kazanma yolları Yöneticiler, görev yaptıkları örgütlerin amaçlarını etkin ve verimli olarak gerç Sağlık Hizmetleri Yönetimi Ders 5: Başarılı Bir Yöneticide Bulunan Özellikler ve Bunları Kazanma Yolları P. ŞENEL TEKİN-AÜ SHMYO 1 Başarılı bir yöneticide bulunan özellikler ve bunları kazanma yolları

Detaylı

Çeşitli Ünitelerin Etüd Projesi Detay Programı

Çeşitli Ünitelerin Etüd Projesi Detay Programı : Çeşitli Ünitelerin Etüd Projesi : 2013H031490 2013 Yılı Ödeneği : 200.000 Hazine Yardımı : 200.000 Detayı Yapılacak Ödenek : 200.000 Çeşitli Ünitelerin Etüd Projesi Detay Programı 0,00 Ziraat Fakültesi

Detaylı

Vakıf Yönetim Kurulu VAKIF YÖNETİM KURULU

Vakıf Yönetim Kurulu VAKIF YÖNETİM KURULU Vakıf Yönetim Kurulu VAKIF YÖNETİM KURULU Ömer ÖZBAKIR Yönetim Kurulu Başkanı Ömer ÖZBAKIR 1962 yılında Kayseri de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Kayseri Koleji nde (1979) tamamladı. 1985 yılında

Detaylı

İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI

İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI (Sınıf Öğretmenleri, Okul Öncesi Öğretmenleri) ETKİNLİĞİN İÇERİĞİ VE HER DERS

Detaylı

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ ELDE ANTEP İŞİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ ELDE ANTEP İŞİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ ELDE ANTEP İŞİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2009 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı

Detaylı

Soma Belediye Başkanlığı. Birleşme Raporu

Soma Belediye Başkanlığı. Birleşme Raporu Soma Belediye Başkanlığı Birleşme Raporu 2012 i GİRİŞ 1 MEVZUAT 2 2 SOMA NIN NÜFUSU 3 SOMA-TURGUTALP ARASINDAKİ MESAFE 4 GENEL İMAR DURUMU 5 TEMEL ALT YAPI HİZMETLERİ 8 DİĞER HUSUSLAR 13 25. Coğrafi Durum;

Detaylı

4. DİĞER SORULAR 1. SORU: Bağımsız Değerlendirici alım ilanında Bağımsız Değerlendiriciler, teslim edilen projelerin hazırlık veya uygulama aşamasında görev almamış veya almayacak olan kişiler arasından

Detaylı

T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI

T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü SPOR BASKETBOL MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI) 2011 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya olması ve daha karmaşık

Detaylı

ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ İŞ AKIŞ ŞEMASI

ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ İŞ AKIŞ ŞEMASI ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ İŞ AKIŞ ŞEMASI Araştırmaya ilişkin talep/öneri bildiriminin hazırlanması Talep Görevlendirme yapılarak araştırmanın ilgili makamların onayına sunulması Onay yazısı Proje tanıtım

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2016-8000 Birleşim Tarihi : 07/04/2016 Birleşim Saati : 16:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

TABLO 1.1 BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU. Yılı : 2015 Kurum 139.138.058,41 93.699.534,32

TABLO 1.1 BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU. Yılı : 2015 Kurum 139.138.058,41 93.699.534,32 TABLO. BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU Yılı : Kurum Kodu :. Adı : Ay: Ekonomik Kodlar BÜTÇE GİDERİNİN TÜRÜ Ekonomik BÜTÇE GELİRİNİN TÜRÜ GİDERLER HESABI.., BÜTÇE GELİRLERİ HESABI.., GİDERLERİ.., Teşebbüs

Detaylı

KARAR 15.01- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 08.04.2014 tarih ve 235 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 15.01- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 08.04.2014 tarih ve 235 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 15.01- İlahiyat Fakültesi

Detaylı

GENEL TEDARİKÇİ (KISA LİSTE) PROSEDÜRÜ

GENEL TEDARİKÇİ (KISA LİSTE) PROSEDÜRÜ 1.AMAÇ VE KAPSAM: Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş bünyesinde yapılan mal/hizmet/yapım işleri ve tüm alımlarında yüklenici ve tedarikçi tespiti ve değerlendirmesini kapsar. Bu prosedür 25.05.2016 tarih 29722

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı; Karadeniz Teknik Üniversitesinin önlisans, lisans ve lisansüstü programlarına kayıtlı öğrencilerin eğitim,

Detaylı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI TARİH : 22/7/2013 KARAR NO : 2013/119

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI TARİH : 22/7/2013 KARAR NO : 2013/119 24 Temmuz 2013 Sayı : 28717 RESMÎ GAZETE Sayfa : 89 KARAR NO : 2013/119 KONU Kurulumuzca; : TEİAŞ İştirak Hissesi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığının 17/6/2013 tarih ve 5352 sayılı yazısına istinaden,

Detaylı

4 10/03/2010 2010/1 30. Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Başkanlığında toplandı.

4 10/03/2010 2010/1 30. Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Başkanlığında toplandı. Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Başkanlığında toplandı. Karar No 1- Kangal Belediye Başkanlığının 21.10.2010 tarihli yazılarında; Mülkiyeti Cumhuriyet Üniversitesi ne ait olan Sivas

Detaylı

BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK F KLAVYE KULLANIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK F KLAVYE KULLANIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK F KLAVYE KULLANIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2016 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı

Detaylı

EK - 1 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

EK - 1 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI EK - 1 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü İLKOKUL, ORTAOKUL, İMAM HATİP ORTAOKULU VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ, ARAPÇA VE İMAM HATİP LİSELERİ ÖĞRETMENLERİ EYLÜL

Detaylı

DÜZCE ÜNĠVERSĠTESĠ AKÇAKOCA TURĠZM ĠġLETMECĠLĠĞĠ VE OTELCĠLĠK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ

DÜZCE ÜNĠVERSĠTESĠ AKÇAKOCA TURĠZM ĠġLETMECĠLĠĞĠ VE OTELCĠLĠK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ DÜZCE ÜNĠVERSĠTESĠ AKÇAKOCA TURĠZM ĠġLETMECĠLĠĞĠ VE OTELCĠLĠK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ Temmuz-2011 BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde 1- Bu yönergenin amacı, Düzce Üniversitesi

Detaylı

THY A.O. Endüstri Mühendisliği Mezunu Uzman Adayları Arıyor

THY A.O. Endüstri Mühendisliği Mezunu Uzman Adayları Arıyor THY A.O. Endüstri Mühendisliği Mezunu Uzman Adayları Arıyor Genel Özellikler T.C. vatandaşı. Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, en az 1

Detaylı

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği uyarınca Doçent alınacaktır.

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği uyarınca Doçent alınacaktır. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN; Üniversitemize bağlı Fakültelerde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca

Detaylı

KADIN MÜHENDİSLER KOMİSYONU RAPORU

KADIN MÜHENDİSLER KOMİSYONU RAPORU TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi KADIN MÜHENDİSLER KOMİSYONU RAPORU 53 TMMOB VE EMO DA KADIN ÖRGÜTLÜLÜĞÜ Elektrik Mühendisleri Odası Şubeleri ve Oda da Kadın Komisyonları kurulması kararı,

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü, 65080, Kampüs / VAN - Telefon: 444 50 65 - Belgegeçer: +90 432 486 54 13

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü, 65080, Kampüs / VAN - Telefon: 444 50 65 - Belgegeçer: +90 432 486 54 13 YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ GENEL HÜKÜMLER Madde 1 Bu yönergenin amacı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi nde ön lisans, lisans ve lisansüstü eğitimlerine devam eden yardıma muhtaç ve başarılı öğrencilere

Detaylı

İnşaat Ruhsatı Alma. İnşaat Ruhsatı Almak İçin Yapılması Gerekenler. İnşaat Ruhsatı Almak için Gerekli Belgeler

İnşaat Ruhsatı Alma. İnşaat Ruhsatı Almak İçin Yapılması Gerekenler. İnşaat Ruhsatı Almak için Gerekli Belgeler İnşaat Ruhsatı Alma İnşaat ruhsatı almak için gerekli olan belgeler, yapılması gerekenler, ruhsat ile ilgili bilinmesi gerekenler burada anlatılmıştır. İnşaat Ruhsatı Almak İçin Yapılması Gerekenler İnşaat

Detaylı

SAĞLIK YATIRIMLARI 1

SAĞLIK YATIRIMLARI 1 SAĞLIK YATIRIMLARI 1 Yatırımın Adı Gazi Devlet Hastanesi Yenilenmesi (300 yatak) Son Durum Bakanlığımız tarafından çalışmaları devam etmektedir. Tahmini Bitiş Tarihi 2018 Şehir Hastanesi (900 yatak) Ön

Detaylı

YAZAN Özgül BATTAL NAMLI. EDİTÖR Ziya SİCAK. RESİMLEYEN ve KAPAK L. Zeki OKSEV. GRAFİK Sinan FIRAT

YAZAN Özgül BATTAL NAMLI. EDİTÖR Ziya SİCAK. RESİMLEYEN ve KAPAK L. Zeki OKSEV. GRAFİK Sinan FIRAT YAZAN Özgül BATTAL NAMLI EDİTÖR Ziya SİCAK RESİMLEYEN ve KAPAK L. Zeki OKSEV GRAFİK Sinan FIRAT BASIM YERİ ve YILI PRİZMA PRESS - 2011 2 Değerli Eğitimciler, Anne ve Babalar Hepinizin bildiği gibi okul

Detaylı

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir.

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. , 17.6.2014 tarihinde düzenlediği oturumunda, Yönetim Müdürlüğün, nde UÇK Savaş Anıtların bakımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Yönetim Müdürlüğün, 11.06.2014

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA ESASLARI 1) AMAÇ VE KAPSAM

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA ESASLARI 1) AMAÇ VE KAPSAM YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA ESASLARI 1) AMAÇ VE KAPSAM YTÜ Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 07/12/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1.Emirler Mahallesi Revizyon Uygulama İmar Planına

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ ,Rektörlük., Kararın niteliğine göre Üniversite, Kararın niteliğine göre Üniversite Senatosu. Rektörlük, Strateji Geliştirme Daire SIRA NO MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER ÖZELSEKTÖR V.B.

Detaylı

ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM OSMANLICA TÜRKÇESİ ÖĞRETİCİLİĞİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM OSMANLICA TÜRKÇESİ ÖĞRETİCİLİĞİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM OSMANLICA TÜRKÇESİ ÖĞRETİCİLİĞİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2010 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin

Detaylı

TARİH ÖĞRETMENİ TANIM. Çalıştığı eğitim kurumunda, öğrencilere, tarih ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER

TARİH ÖĞRETMENİ TANIM. Çalıştığı eğitim kurumunda, öğrencilere, tarih ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER TANIM Çalıştığı eğitim kurumunda, öğrencilere, tarih ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER Tarih konusu ile ilgili hangi bilgi, beceri, tutum ve davranışların, hangi yaş düzeylerindeki öğrenci gruplarına,

Detaylı

Tablo 5 Hukuk Temel Alanı

Tablo 5 Hukuk Temel Alanı Kod Bilim Alanı Koşul No 502 Anayasa Hukuku 51 503 Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku 51 504 Genel Kamu Hukuku 51 505 Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi 51 506 Hukuk Tarihi 51 507 İdare Hukuku 51 50 İş ve Sosyal

Detaylı

RUH SAĞLIĞI VE PSİKİYATRİ HEMŞİRELİĞİ EĞİTİM VE UYGULAMASI ÇALIŞTAYI SONUÇ RAPORU 04.10.2012 ERZURUM

RUH SAĞLIĞI VE PSİKİYATRİ HEMŞİRELİĞİ EĞİTİM VE UYGULAMASI ÇALIŞTAYI SONUÇ RAPORU 04.10.2012 ERZURUM RUH SAĞLIĞI VE PSİKİYATRİ HEMŞİRELİĞİ EĞİTİM VE UYGULAMASI ÇALIŞTAYI SONUÇ RAPORU 04.10.2012 ERZURUM Çalıştay, 04 Ekim 2012 tarihinde Erzurum da yapılan II.Uluslararası VI.Ulusal Psikiyatri Hemşireliği

Detaylı

T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNERGESİ

T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNERGESİ T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Üniversitenin örgün ön lisans,

Detaylı

MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ GALERİ VE TÜNEL AÇMA MAKİNESİ OPERATÖRLÜĞÜ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ GALERİ VE TÜNEL AÇMA MAKİNESİ OPERATÖRLÜĞÜ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ GALERİ VE TÜNEL AÇMA MAKİNESİ OPERATÖRLÜĞÜ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2015 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin

Detaylı

BAŞARI İÇİN HEDEFE ODAKLANMAK ŞART!

BAŞARI İÇİN HEDEFE ODAKLANMAK ŞART! BAŞARI İÇİN HEDEFE ODAKLANMAK ŞART! Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı İSTE Konferans Salonu nu dolduran girişimci adaylarına iş dünyasında başarının sırlarını anlattı İskenderun Teknik

Detaylı

YÖNETMELİK. c) Merkez (Hastane): Selçuk Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezini (Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesini),

YÖNETMELİK. c) Merkez (Hastane): Selçuk Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezini (Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesini), 31 Mart 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28250 Selçuk Üniversitesinden: YÖNETMELİK SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

Türk Dili ve Edebiyatı Doktora 19(5*+5**+5***+2****+2*****) 7(5*+2**)

Türk Dili ve Edebiyatı Doktora 19(5*+5**+5***+2****+2*****) 7(5*+2**) 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARIN KONTENJANLARI VE ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS / YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI ANABİLİM DALI LİSANSÜSTÜ PROGRAM ADI KONTENJAN MEZUNİYET

Detaylı

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Madde 4

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Madde 4 Belediye Tüzüğün 27. maddesi, 1. fıkrası, 77. maddesi, 1. fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. maddesi, 2. fıkrası, c noktası, 40. maddesi, 2. fıkrası, b noktası, 24. maddesi, 1. fıkrası gereğince

Detaylı

7. ÖSYS sonucuna göre kayıt olan öğrencilerin ise söz konusu askeri yükseköğretim kurumuna kayıt olduğu yıldaki ÖSYS puanlarından öğrenim görmekte

7. ÖSYS sonucuna göre kayıt olan öğrencilerin ise söz konusu askeri yükseköğretim kurumuna kayıt olduğu yıldaki ÖSYS puanlarından öğrenim görmekte 31 Temmuz 2016 tarih ve 29787 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 669 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması ve Milli Savunma Üniversitesi Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Ocak 2016 1 GENEL DEĞERLENDİRME... 1-3 1.1 KURULUŞUN YATIRIMLARININ FİNANSMAN

Detaylı

S O N U Ç. Sonucun uygulanması için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

S O N U Ç. Sonucun uygulanması için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 28.10.2014 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda 2015 yılı için mazot yakıtı ile donatılması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan

Detaylı

T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Destek Hizmetleri Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Destek Hizmetleri Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 - Bu yönetmelik, Bursa Nilüfer Belediyesi Müdürlüğü görev ve çalışma esaslarını

Detaylı

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince KASIM 2010 Ayı toplantısını 03 Kasım 2010 Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

6- ODA MERKEZ BÜRO İŞLEYİŞİ

6- ODA MERKEZ BÜRO İŞLEYİŞİ 6- ODA MERKEZ BÜRO İŞLEYİŞİ 23. Dönem Çalışma Programı nda, Odamız merkez ve şubelerin büro işleyişinde etkinliğini arttırıcı teknik alt yapının güçlendirilerek oda çalışma hedeflerine ulaşılmasına hizmet

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEK Z MART ÜN VERS TES

T.C. ÇANAKKALE ONSEK Z MART ÜN VERS TES T.C. ÇANAKKALE ONSEK Z MART ÜN VERS TES Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Strateji Geli tirme Daire Ba kanl Tel: (286) 218452 Faks: (286) 218451 E-posta: strateji@comu.edu.tr http://strateji.comu.edu.tr/

Detaylı

Topluma Hizmet Uygulamaları ve Altındağ Belediyesi İş Birliği Örneği

Topluma Hizmet Uygulamaları ve Altındağ Belediyesi İş Birliği Örneği Topluma Hizmet Uygulamaları ve Altındağ Belediyesi İş Birliği Örneği Yrd.Doç.Dr. İlknur M. GÖNENÇ Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ANKARA ÜNİVERSİTESİ-ALTINDAĞ BELEDİYESi İŞ

Detaylı

TRB1 (Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli) Düzey 2 Bölgesi Mayıs 2011

TRB1 (Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli) Düzey 2 Bölgesi Mayıs 2011 2011 YILI ÇALIġMA PROGRAMI FAALĠYETLERĠ (1 Ocak-31 Aralık 2011) TRB1 (Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli) Düzey 2 Bölgesi Mayıs 2011 SUNUġ Fırat Kalkınma Ajansı; Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde

Detaylı

SINAV ŞARTNAMESİ ( TURİZM SEKTÖRÜ )

SINAV ŞARTNAMESİ ( TURİZM SEKTÖRÜ ) AMAÇ: Bu sınav şartnamesi, Turizm, Konaklama, Yiyecek ve İçecek Sektöründeki yetki kapsamımızdaki yeterliliklerin gerektirdiği bilgi, beceri, yetkinlikleri ölçmek ve değerlendirmek için yapılan sınavların

Detaylı

GENEL KURUL DİVAN TUTANAĞI

GENEL KURUL DİVAN TUTANAĞI GENEL KURUL DİVAN TUTANAĞI MÜDEK Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği nin İlk Genel Kurul Toplantısı, 23 Haziran 2007 Cumartesi günü 14:00 de ARI Teknokent, ARI 2 Binası

Detaylı

TMMOB EH R PLANCILARI ODASI TRABZON UBES III. DÖNEM (2014-2016) ÇALI MA PROGRAMI

TMMOB EH R PLANCILARI ODASI TRABZON UBES III. DÖNEM (2014-2016) ÇALI MA PROGRAMI TMMOB EH R PLANCILARI ODASI TRABZON UBES III. DÖNEM (2014-2016) ÇALI MA PROGRAMI I. KURUMSALLA MA VE ÖRGÜTLENMEN N GEL LMES Trabzon ubesi nin kurumsal ve örgütlenme yap güçlendirerek daha etkin ve verimli

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sivil Savunma Uzmanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sivil Savunma Uzmanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 05/04/2016-E.34637 T.C. Sayı : 20359664-774.99/ Konu : Afet Eğitimleri AKŞEHİR KADİR YALLAGÖZ SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : 29.03.2016 tarih ve 570 sayılı Konya Valiliği

Detaylı