Güzellik cilt kalitesinde başlar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Güzellik cilt kalitesinde başlar"

Transkript

1 REVITACARE Laboratuvarları Estetik Tıp, Dermatoloji ve Plastik Cerrahinin Hizmetinde Güzellik cilt kalitesinde başlar Anti - Aging & Beauty Trophy 2013 EN İYİ MEZOTERAPİ ÖDÜLÜ REVITACARE İN OLDU

2 REVITACARE kozmetoloji, estetik tıp, dermatoloji ve plastik cerrahide yaşlanma etkilerinin önlenmesi ve giderilmesinde kullanılan implantlar ve ürünlerin araştırılması, tasarlanması ve üretilmesinde uzmanlaşmış bir Fransız laboratuvarıdır. REVITACARE ürünleri tıbbi cihazlarla ilgili 93/42/ EEC ve 2007/47/EC sayılı konsey direktiflerinin temel gerekliliklerine uyumludur. DEĞERLERİMİZ GÜVENLİK KALİTE ETKİNLİK EN ISO Sertifikası Sınıf III Tıbbi Cihazlar HA Kalitesi: Çapraz bağlı olmayan biyoteknolojik kökenli Yüksek mikrobiyolojik güvenlik ISO uluslararası standartlarla uyumlulukta biyo uyumluluk: Sitotoksik olmayan Tahriş etmeyen Hassasiyet oluşturmayan Mutajen olmayan. GMP proseslerine uygun imalat süreci Klinik kayıtlarla doğrulanmış in vitro çalışmalarla kanıtlanmış etkinlik.

3 REVITACARE Laboratuvarları Estetik Tıp, Dermatoloji ve Plastik Cerrahinin Hizmetinde REVITACARE Laboratuvarları Estetik Tıp, Dermatoloji ve Plastik Cerrahinin Hizmetinde CYTOCARE Her yaş ve tüm cilt tiplerinde optimum etkinlik için yaşlanma karşıtı ürün grubu. Önleme, gençleştirme ve çizgileri doldurma. CYTOCARE grubu, tüm yaş guruplarını ve cilt tiplerini tedavi etmeye yönelik 3 farklı hyaluronik asit konsantrasyonundan oluşmuştur. REVITACARE Bio-Revitalisation Cilt hasarlarının ve yaşlanma etkilerinin onarılmasında etkili. Özellikle çapraz bağlı hyaluronik asitle tedavi edilemeyen kaz ayağı ve perioral katlarda. STRETCHCARE * Cilt dokularının sıkılaşmasına ve ciltteki çatlakların azalmasına yardımcı olur. Cilde özgün bir ton kazandırmak ve sıkılaştırmak üzere hyaluronik asit, DMAE, mikrobesinler ve vitamin B5 ile özel olarak formüle edilmiştir. CELLUCARE * Selülitleri ve portakal kabuğu görünümü azaltan yüksek konsantrasyonlu solüsyon. Üç ana bileşenden oluşmuştur: hyaluronik asit, kafein ve mikro besinler. HAIRCARE * ANINDA VE SON DERECE DOĞAL BİR SONUÇ İÇİN GÜVENLİK KALİTE ETKİNLİK Hasar görmüş saçların ve saç dökülmesinin lokal tedavisi. Etkinliği yüksek konsantrasyonda karıştırılan bileşenlerden formüle edilmiş olan HairCare, özel formülü sayesinde saç problemlerinin giderilmesine yardımcı olur.

4 Her yaş ve her cilt tipinde optimum etki için 3farklı konsantrasyon CYTOCARE 502 Genç cildin korunması Çizgilerin oluşumunun geciktirilmesi Nemin korunması Işıltının artırılması CYTOCARE CYTOCARE 516 İnce ifade çizgilerinin düzeltilmesi HYALURONİK ASİT VE CT50 CİLT GENÇLEŞTİRME KOMPLEKSİNDEN OLUŞAN ÖZEL FORMÜL Ton ve elastikiyetin artırılması İnce çizgilerin dolması, Epidermisi pürüzsüzleştirme, Cildin ışıltısının artırılması, Oksitleyici ajanlardan koruma. HYALURONİK ASİT (2mg -16mg- 32mg) CT50 CİLT GENÇLEŞTİRME KOMPLEKSİ* Derinlemesine etki Cilt elastikiyetinin korunması FİBROBLASTLAR + Yüzeyde etkinlik Saldırılara karşı korunma KERATİNOSİTLER = CİLDİN YOĞUNLAŞTIRILMASI Cilt neminin normal düzeye getirilmesi Cildin ışıltı kazanması CYTOCARE 532 Çizgilerin ve kırışıklıkların giderimi Cildin yaşlanma sürecinin kontrolü Nem, ton ve elastikiyetin düzenlenmesi Işıltının geri kazanılması * Ammonyum Molibdat, Ammonyum Metavanadat, Kalsiyum Klorür, Demir İskelet, Potasyum Klorür, Copper Sülfat, Magnezyum Klorür, Manganez Sülfat, Sodyum Asetat, Sodyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Klorür, Sodyum Hidrojen Fosfat, Sodyum Metasilikat, Sodyum Selenit, Kalay Klorür, Çinko Sülfat, Alanin, Arjinin, Asparajin, Aspartik Asit, Sistein, Glutamin, Glutamik Asit, Glisin, Histidin, Izolösin, Lösin, Lizin, Metiyonin, Fenilalanin, Prolin, Serin, Treonin, Triptofan, Tirosin, Valin, Adenin, Biotin, Kalsiyum Pantotenat, Kolin Klorür, Folik Asit, İnositol, Nikotinamid, Piridoksin, Riboflavin, Tiyamin, Siyanokobalamin, Deoksitimidin, Glikoz, Putresin, Sodyum Piruvat, Lipoik Asit.

5 Yaşlanmaya karşı cildi onaran, canlandıran ve koruyan özel formül ile kombine etki! HYALURONİK ASİT : Biyoteknolojik kökenli, çapraz bağsız hyalüronik asit + GENÇLEŞTİRİCİ KOMPLEKS : CT50 kompleksi; mineral tuzları, amino asitler, vitaminler ve diğer içerikler CT50 Kompleksi: Aktif Bileşenleri MİNERAL TUZLAR: Amonyum Molibdat, Amonyum Metavanadat, Kalsiyum Klorür, Demir Sülfat, Potasyum Klorür, Bakır Sülfat, Magnezyum Klorür, Manganez Sülfat, Sodyum Asetat, Sodyum Hidrojen fosfat, Sodyum Klorür, Sodyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Metasilikat, Sodyum Selenat, Nikel Klorür, Kalay Klorür, Çinko Sülfat. AMİNO ASİTLER: Alanin, Arjinin, Asparajin, Aspartik Asit, Sistein, Glutamin, Glutamik Asit, Glisin, Histidin, İzolösin, Lösin, Lizin, Metiyonin, Fenilalanin, Prolin, Serin, Treonin, Triptofan, Tirozin, Valin. VİTAMİNLER: Adenin, Biyotin, Kalsiyum Pantotenat, Kolin Klorür, Folik Asit, İnozitol, Nikotinamid, Piridoksin, Riboflavin, Tiyamin, Vitamin B12. DİĞER İÇERİKLER: Deoksitimidin, Glukoz, Putresin, Sodyum Piruvat, Lipoik Asit. Aktif Bileşenler CT50 Kompleksi ÖZELLİKLER Kutu: 10 viyol x 5ml Sterilizasyon: Aseptik filtrasyon Apirojen Kullanıma hazır Fibroblastların iyileşmesine yardımcı olur. Cilt esnekliğinin korunması Derinlemesine etki Keratinositleri iyileşmesine yardımcı olur. Saldırılardan koruma Yüzeydeki etki Saklama koşulları: 2 C - 30 C Doğal ph değerine çok yakın Iso-osmolar solüsyon Üç farklı hyalüronik asit konsantrasyonunun + CT50 nin cilde faydaları CYTOCARE 502 Erken yaşlanma belirtilerini önlemeye yardımcı olur. İnce çizgilerin görülmesini geciktirmeyi destekler. Hidrasyonu sürdürür. Antioksidan etki sağlamaya yardımcı olur. Parlaklığı destekler. Enjeksiyon yöntemleri: Manuel veya tabanca ile Önerilen Protokol: 3 hafta arayla 3 seans ve daha sonra sonuçların devamlılığı için her 3 ayda 1 seans. Protokol ve konsantrasyon cildin olgunluğuna göre uyarlanabilir. Enjeksiyon bölgesi: Yüz veya boyunda orta dermis veya süperfisyal dermis. CYTOCARE 516 Erken oluşan ince çizgileri ve kırışıklıkları doldurmaya yardımcı olur. Tonusu ve elastikiyeti destekler. Hidrasyona yardımcı olur. Antioksidan etkiyi destekler. Parlaklığı destekler. CYTOCARE 532 Belirgin ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olur. Tonusu ve elastikiyeti destekler. Antioksidan etkiyi destekler. Parlaklığı destekler.

6 GLOBAL MEMNUNİYET * Hastaların memnuniyet düzeyi: % son derece memnun kalanlarla birlikte % 100 tam memnuniyet Doktorların memnuniyet düzeyi: % son derece memnun kalanlarla birlikte % 100 tam memnuniyet DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ: İnce çizgilerin ve kırışıklıkların doldurulması Nemlendirme Işıldama REVITACARE Bio-Revitalisation OLGUN CİLTLER İÇİN DOĞAL VE ANINDA SONUÇ VEREN ANTI AGING TEDAVİSİ Hastalar Doktorlar Kutanöz çöküntüleri doldurur, Epidermisi nemlendirir ve pürüzsüzleştirir, Cildi aydınlatır Çapraz bağsız REVITACARE Bio-Revitalisation, cilde göz alıcı ışıltı sağlayan, yüksek viskoziteli, çapraz bağlı olmayan Hyaluronik Asit ve Multivitaminlerin özel bir kombinasyonudur. REVITACARE Bio-Revitalisation çapraz bağlı hyaluronik asitle tedavisi güç olan kaz ayağı ve perioral katların doldurulmasında önerilir. KOMBİNE ETKİ Hyaluronik Asit 40 mg + Mültivitamin* = IŞILDAYAN CİLT TONU EPİDERMİSİN PÜRÜZSÜZLEŞMESİ DERMİSİN YENİDEN YOĞUNLUK KAZANMASI * Askorbik Asid, Kalsiyum Pantotenat, Ergokalsiferol, Nikotinamid, Piridoksin, Retinol, Riboflavin, Tiamin, Tokoferol, Solutol HS 15. *Geriye dönük çalışma 44 hasta /2 merkez PROT/CLIN/RV002V01 ÖZELLİKLER 2 viyollük kutu: Hyaluronik Asit 4 ml + Multivitamin 10 ml Sterilizasyon: Hyaluronik Asit: nemli ısı Multivitamin: Aseptik filtrasyon İki viyol içeriğinin tamamını ihtiyaç oranında şırınga içinde karıştırın Saklama koşulları: 2 C - 30 C Doğal ph değerine çok yakın Iso-osmolar solüsyon Enjeksiyon yöntemleri: Manuel veya tabanca ile Önerilen Protokol: 3 hafta arayla 3 seans ve daha sonra sonuçların devamlılığı için her 3 ayda 1 seans. Protokol ve konsantrasyon cildin olgunluğuna göre uyarlanabilir. Enjeksiyon bölgesi: Yüz, boyun ve dekolte bölgesinde orta dermis veya süperfisyal dermis.

7 CYTOCARE 502 CYTOCARE 516 CYTOCARE 532 REVITACARE Bio-Revitalisation Napaj nokta-nokta transdermal sistemler Nokta-nokta geriye doğru izleme (retrotracing) fan enjeksiyon tekniği çapraz tarama (cross-hatching) tekniği transdermal sistemler Nokta-nokta geriye doğru izleme (retrotracing) fan enjeksiyon tekniği çapraz tarama (cross-hatching) tekniği transdermal sistemler Napaj nokta-nokta geriye doğru izleme (retrotracing) fan enjeksiyon tekniği çapraz tarama (cross-hatching) tekniği AYRINTILI BİLGİ İÇİN LÜTFEN ÜRÜNÜN PROSPEKTÜSÜNE BAKINIZ ENJEKSİYON TEKNİKLERİ

8 YARARLARI SAÇ FOLİKÜLÜNÜN CANLANDIRILMASI Arjinin, Glutamin, Glisin ve Ornitin hücre proliferasyonu için önemlidir. Bu besinler, saç uzamasını desteklemek için kökü güçlendirir. KILCAL DAMAR LİFLERİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ VE KORUNMASI Kılcal damar liflerini oluşturan keratinin iki ana bileşeni olan sistein ve çinko, saça sağlık ve güzellik kazandırmakta kullanılır. BÜYÜMENİN HAREKETE GEÇİRİLMESİ B grubu vitaminler, saç foliküllerinin yenilenmesini destekler ve saç uzamasına yardımcı olur. SAÇ DERİSİNİN BESLENMESİ VE NEMLENDİRİLMESİ Hyaluronik Asidin nemlendirici özelliği saç foliküllerinin çevresindeki dokuları kurumaya karşı ve sonucunda da kepeklenmeye karşı korur. GÖZLE GÖRÜLÜR SONUÇLAR HAIRCARE Saç kalitesi iyileşir, saç yumuşaklığını, dolgunluğunu ve hacmini geri kazanır. Saç derisi korunur ve kepeklenme ortada kalkar. Saç dökülmesi yavaşlar ve saçın yeniden çıkması harekete geçirilir. PATOLOJİK OLMAYAN SAÇ SORUNLARININ (YAVAŞ UZAMA, SAÇ DÖKÜLMESİ, SAÇ İNCELMESİ, KURULUK, SEBORE) ÇÖZÜMÜNE YÖNELİK ÖZEL FORMÜL ÖZELLİKLER Kutu: 10 viyol x 5ml Sterilizasyon: Septik filtrasyon Saç derisini nemlendirir Saç tellerini güçlendirir Saç folikülünü canlandırır Saç uzamasını harekete geçirir Saç dökülmesini önler ve azaltır Apirojen Kullanıma hazır Saklama koşulları: 2 C 30 C Uygulama bölgesi: Saç derisi Protokoller: 2 hafta süreyle haftada 2 seans ve daha sonra 1 ay süreyle haftada 1 seans 2014

9 YARARLARI SELÜLİTE KARŞI Yağ nodülleri görünümünden sorumlu tutulan kümeler halindeki adipositleri hapsederek Hyalüronik Asit kullanımıyla hücre zarlarını hidrolize eder. Dokuların sirkülasyon tıkanıklığını açar. YAĞ DEPOSUNDA AZALMA, LİPOZİS AKTİVASYONU Yağ yakıcı içerik maddeleriyle formüle edilen CELLUCARE, yağların giderilmesini harekete geçirir ve onları enerji kaynağına dönüştürür. İçeriğinde yer alan mikro besinler ilgili enzimlerin aktivasyonunu maksimize eder. MİKRO DOLAŞIMI VE DİRENAJI ARTIRIR Kafein kutanöz mikro dolaşımı güçlendirerek kırılmış yağ asitlerinin ortadan kaldırılmasına katkı sağlar. KUTANÖZ DOKUNUN DIŞ GÖRÜNÜMÜNDE İYİLEŞME Hyalüronik Asidin nemlendirici özellikleri cilde daha yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Mikro besinler, hücrelere cilt kalitesini güçlendiren yeni bir enerji sağlar. CELLUCARE GÖZLE GÖRÜLÜR SONUÇLAR Yağ depolanan alanlar ortadan kalkar. Hastalar yoğun bir pürüzsüzlük etkisi hissederler; Portakal kabuğu görünümü yok olur. Siluetin dış hatları yeniden belirlenir. HYALÜRONİK ASİT, KAFEİN VE MİKRO BESİNLER: CİLT ALTINDAKİ YAĞ BİRİKİNTİLERİNİ VE PORTAKAL KABUĞU GÖRÜNÜMÜNÜ AZALTAN VE SİLUET BİÇİMİNİ DÜZELTEN ÜÇ ANA BİLEŞEN ÖZELLİKLER Kutu: 10 viyol x 5ml Sterilizasyon: Nemli ısı Selüliti giderir Depolanan yağları azaltır Mikro dolaşımı ve direnajı artırır Kutanöz dokunun dış görünümünü iyileştirir Apirojen Kullanıma hazır Saklama koşulları: 2 C 30 C Doğal ph değerine çok yakın Uygulama bölgesi: Kollar, karın, kalçalar, basen, uyluklar, dizler Protokoller: 2 hafta süreyle haftada 2 seans ve daha sonra 1 ay süreyle haftada 1 seans

10 YARARLARI SIKILAŞTIRICI ETKİ DMAE sıkılaştırıcı ve kaldırıcı etkiye sahiptir. Cildi destekleyen dokular geniş ölçüde güçlenir. CİLT KALİTESİNDE İYİLEŞME Hyaluronik Asit in nemlendirme ve yeniden yapılandırma özellikleri hücrelere yeni bir güç verir: cilt canlılığını geri kazanır. CİLDİN DOĞAL SAVUNMA MEKANİZMALARININ GÜÇLENDİRİLMESİ Mikrobesinler ve vitamin B5 cildin doğal savunma mekanizmalarının serbest radikallere karşı güçlenmesine katkı sağlayarak, cilde daha genç ve berrak bir görünüm kazandırır. CİLTTEKİ ÇATLAK İZLERİNİN AZALTILMASI DMAE, gevşemiş kolajen liflerini sıkılaştırır, lezyonların genişliği ve tipik pigmentasyonlar azalır. GÖZLE GÖRÜLÜR SONUÇLAR STRETCHCARE Cilt yeniden sıkılaşır. Daha keskin sınırlı biçim izlenir ve konturlar görsel olarak daha belirginleşir. Cilt daha pürüzsüz, daha tonlu ve daha sıkı bir form kazanır. Ciltteki çatlak izleri belirgin bir şekilde azalır ve pigmentasyonlar görsel olarak azalır. CİLT SIKILIĞINI SAĞLAYAN VE DERİDEKİ ÇATLAK İZLERİNİ AZALTAN HYALÜRONİK ASİT ESASLI, DMAE, MİKROBESİNLER VE VİTAMİN B5 ÖZELLİKLER Kutu: 10 viyol x 5ml Sterilizasyon: Nemli ısı Apirojen Kullanıma hazır Cilt dokularına ton kazandırır Cildin elastikliğini artırır Lifting etkisi ile cilde genç ve taze bir görünüm kazandırır Saklama koşulları: 2 C 30 C Doğal ph değerine yakın Uygulama bölgesi: Yüz, kollar, kol altları, karın, göbek, kalça, uyluklar Protokoller: yüz: 15 gün aralıklarla 3 seans vücut: 8 10 gün aralıklarla 4 6 seans Cilt çatlaklarını azaltır

11 SELTEK ESTETİK PAZARLAMA VE TİC. A.Ş. Okul Cad. Sezer Plaza N: 3 K: 6/ Kavacık / İstanbul Tel: pbx Fax: info@seltekgroup.com REF : AIMP010 /V

IŞIK DOLGUSU GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU & TEOXANE HYALURONİK ASİT AİLESİ CONFIDENT IN YOUR SKIN, CONFIDENT IN YOUR LIFE TM

IŞIK DOLGUSU GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU & TEOXANE HYALURONİK ASİT AİLESİ CONFIDENT IN YOUR SKIN, CONFIDENT IN YOUR LIFE TM IŞIK DOLGUSU GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU & TEOXANE HYALURONİK ASİT AİLESİ CONFIDENT IN YOUR SKIN, CONFIDENT IN YOUR LIFE TM Işık Dolgusu Göz altı Işık Dolgusu Işık Dolgusu TEOXANE ARGE UZMANLIĞINDAN ÖZGÜN BİR

Detaylı

MESOHOME. Sprey Mezoterapi Serisi

MESOHOME. Sprey Mezoterapi Serisi MESOHOME Sprey Mezoterapi Serisi MESOHOME MesoAroma Firması, Dermoaroma Group Şirketleri bünyesinde yer alır. Merkezi İtalya'da bulunan şirket; profesyonel ve ev tipi mezoterapi ürünleri, PRP kitleri,

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

Ek 2 Takviye Edici Gıdalarda Kullanılan Vitamin ve Minerallerin Formları

Ek 2 Takviye Edici Gıdalarda Kullanılan Vitamin ve Minerallerin Formları Ek 2 Takviye Edici Gıdalarda Kullanılan Vitamin ve Minerallerin Formları A. VİTAMİNLER 1) VİTAMİN A retinol retinil asetat retinil palmitat beta-karoten 2) VİTAMİN D kolekalsiferol ergokalsiferol 3) VİTAMİN

Detaylı

Alerjen Uyarısı: Soya ve süt ürünü içerir.

Alerjen Uyarısı: Soya ve süt ürünü içerir. BEAVTA Vitalkost Vanilya Aromal Kilo Kontrol Amaçl Enerjisi Kstlanmş Gda Şeker ve Tatlandrc içerir. ĠÇĠNDEKĠLER ( 1 Porsiyon 55 g için): Soya Protein Ġzolat % 48, Bal % 15, Maltodekstrin, Ya AlnmĢ Yourt

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Dermaceutic, dünya çapında 30.000 i aşkın dermatoloji uzmanının tercih ettiği bir markadır. İçeriğinde, hyaluronik asit, stabilize

Detaylı

ÖZEL BESLENME AMAÇLI GIDALARA EKLENEBİLECEK BİLEŞENLER TEBLİĞİ

ÖZEL BESLENME AMAÇLI GIDALARA EKLENEBİLECEK BİLEŞENLER TEBLİĞİ ÖZEL BESLENME AMAÇLI GIDALARA EKLENEBİLECEK BİLEŞENLER TEBLİĞİ Yetki Kanunu : Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği Yayımlandığı R.Gazete: 22.09.2006-26267 Tebliğ No 2006/37 Amaç MADDE 1 - (1) Bu Tebliğin amacı;

Detaylı

KIRIŞIKLIKLARA UYGULANAN İSVİÇRE YENİLİĞİ. Göz altı Işık Dolgusu

KIRIŞIKLIKLARA UYGULANAN İSVİÇRE YENİLİĞİ. Göz altı Işık Dolgusu KIRIŞIKLIKLARA UYGULANAN İSVİÇRE YENİLİĞİ Göz altı Işık Dolgusu GÖZ ÇEVRESİ, HASSAS BİR ALANDIR ANATOMİK VE HİSTOLOJİK İŞARETLER Duru cilt, düşük hyalüronik asit seviyesi Supraorbiküler yağ Orbiküler kas

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

TÜRK GIDA KODEKSİ BEBEK VE KÜÇÜK ÇOCUKLARA YÖNELİK GIDALAR İLE TOPLAM DİYETİN YERİNİ ALAN GIDALAR YÖNETMELİĞİ BÖLÜM 1 GENEL HÜKÜMLER

TÜRK GIDA KODEKSİ BEBEK VE KÜÇÜK ÇOCUKLARA YÖNELİK GIDALAR İLE TOPLAM DİYETİN YERİNİ ALAN GIDALAR YÖNETMELİĞİ BÖLÜM 1 GENEL HÜKÜMLER Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEKSİ BEBEK VE KÜÇÜK ÇOCUKLARA YÖNELİK GIDALAR İLE TOPLAM DİYETİN YERİNİ ALAN GIDALAR YÖNETMELİĞİ Amaç BÖLÜM 1 GENEL HÜKÜMLER MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

DERMACEUTIC LEKE GİDERİMİNDE YENİ YAKLAŞIM

DERMACEUTIC LEKE GİDERİMİNDE YENİ YAKLAŞIM DERMACEUTIC LEKE GİDERİMİNDE YENİ YAKLAŞIM LEKE GİDERİMİNDE YENİ YAKLAŞIM HEDEF Ciltteki pigment lekelerinin karmaşıklığına yönelim ; - Çeşitli cilt tipleri ve fototipler -Orijin çeşitlilikleri -Pigment

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

60 kcal/100 ml (250 kj/100 ml) 70 kcal/100ml (295 kj/100 ml)

60 kcal/100 ml (250 kj/100 ml) 70 kcal/100ml (295 kj/100 ml) Ek-1 Tüketime Hazır Devam Formüllerinin Temel Bileşimi Ek-1 de yer alan değerler üretici tarafından verilen kullanım talimatına göre hazırlanan veya doğrudan kullanıma hazır olarak satışa sunulan ürünler

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM ESTETİK DERMATOLOJİDE. FELSEFEMIZ : Araştırma, Geliştirme ve Yüksek Performans Dermaceutic Laboratuvarlarının ana amacı, doktorlara

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

DAMIZLIK ROSS 308. BROYLER DAMIZLIK Karma Yem Besin Madde Değerleri 2016

DAMIZLIK ROSS 308. BROYLER DAMIZLIK Karma Yem Besin Madde Değerleri 2016 DAMIZLIK ROSS 308 BROYLER DAMIZLIK Karma Yem Besin Madde Değerleri 2016 Giriş Bu kitapçık; Ross 308 (yavaş tüylenen) damızlık sürüleri için beslemeye ilişkin tavsiyeler içermektedir ve Ross Damızlık Sevk-İdare

Detaylı

TÜRK GIDA KODEKSİ DEVAM MAMALARI - DEVAM FORMÜLLERİ TEBLİĞİ. (Tebliğ No: 2000/ 30 )

TÜRK GIDA KODEKSİ DEVAM MAMALARI - DEVAM FORMÜLLERİ TEBLİĞİ. (Tebliğ No: 2000/ 30 ) Resmi Gazete tarih ve no: 16. 08. 2000-24142 Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEKSİ DEVAM MAMALARI - DEVAM FORMÜLLERİ TEBLİĞİ (Tebliğ No: 2000/ 30 ) Amaç Madde 1- Bu Tebliğin

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir.

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir. SYNERGY + Synergy+ Nedir? Synergy + cildin derinlemesine temizliğini bakımını sağlayan, çeşitli cilt problemlerine çözüm bulmayı hedefleyen kombine bir bakım cihazıdır. Bu bakımları farklı çalışma modu

Detaylı

60 kcal/100 ml (250 kj/100 ml) 70 kcal/100ml (295 kj/100 ml)

60 kcal/100 ml (250 kj/100 ml) 70 kcal/100ml (295 kj/100 ml) Ek-1 Tüketime Hazır Bebek Formüllerinin Temel Bileşimi Ek-1 de yer alan değerler üretici tarafından verilen kullanım talimatına göre hazırlanan veya doğrudan kullanıma hazır olarak satışa sunulan ürünler

Detaylı

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR Tam bir tedavi için, Nutri+ Şampuan haftada en az 2 kere olmak üzere düzenli olarak kullanılmalıdır. Haftada en az 1 kez Nutri+

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

Mhz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK. Non-invaziv Yüz Germe. 2 Hz

Mhz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK. Non-invaziv Yüz Germe. 2 Hz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) 2 YIL GARANTİ AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK NANO Teknoloji Başlıklar (1.5mm / 2 Hz, 3mm / 2 Hz ve 4.5mm) NANO Frekans4,3 Mhz 2 Hz Yeni

Detaylı

anti-age güzelliðinizin sýrrý

anti-age güzelliðinizin sýrrý anti-age güzelliðinizin sýrrý 1 Lubex anti-age Lubex in Vizyonu 2 güzelliðinizin sýrrý 3 day light Cildinizin ideal þekilde nemlenmesini, cilt elastikiyetinin saðlanmasýný, serbest radikallere karþý korunmasýný,

Detaylı

Confonne alla nonna UNI EN ıso 13485:2004 ıso 134as,2003.,\?IENM CERTıı=ıcATA EN ısc 9C01

Confonne alla nonna UNI EN ıso 13485:2004 ıso 134as,2003.,\?IENM CERTıı=ıcATA EN ısc 9C01 Confonne alla nonna UNI EN ıso 13485:2004 ıso 134as,2003,\?IENM CERTıı=ıcATA EN ısc 9C01 BAŞLIKLAR: Konsol Plazma Başlığı Şırınga Başlığı Rulo Elektrot Fraksiyonel Elektrot ENDİKASYONLAR: Blefaroplasti

Detaylı

SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN.

SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN. SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN www.perfectmeturkiye.com Belıso Dünyanın bir çok ülkesinde tüketicinin sık kullandığı saç serilerine sahip olan Polonya firmasıdır. Perfect.Me serisi Londra tesislerinde

Detaylı

TÜRK GIDA KODEKSİ KİLO VERME AMAÇLI ENERJİSİ KISITLANMIŞ GIDALAR TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2012/ )

TÜRK GIDA KODEKSİ KİLO VERME AMAÇLI ENERJİSİ KISITLANMIŞ GIDALAR TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2012/ ) Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEKSİ KİLO VERME AMAÇLI ENERJİSİ KISITLANMIŞ GIDALAR TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2012/ ) Amaç MADDE 1- (1) Bu Tebliğin amacı, kilo verme amacıyla enerjisi

Detaylı

OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON INNOVATIVE TREATMENT FOR SKIN BIO - STIMULATION

OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON INNOVATIVE TREATMENT FOR SKIN BIO - STIMULATION OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON INNOVATIVE TREATMENT FOR SKIN BIO - STIMULATION 0476 OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON NEDİR VE NASIL ETKİLİ OLUR? Daha genç ve canlı bir cilt arzuluyorsanız Density Platelet Jel

Detaylı

w w w.sanovis.com.tr

w w w.sanovis.com.tr w w w.sanovis.com.tr WWW.MELINESKIN.COM NEDEN MELINE? ÇÜNKÜ HER CİLT KENDİNE ÖZEL BİR YAPIYA SAHİPTİR, MELINE BU BİLİNÇLE ÜRETİLMİŞTİR. FELSEFEMİZ Meline; nedeni ve yerleşim yeri neresi olursa olsun, her

Detaylı

1 Porsiyon (57 g) Ġçin. 1 Porsiyon (57 g) Ġçin. 1 Porsiyon (57 g) Ġçin

1 Porsiyon (57 g) Ġçin. 1 Porsiyon (57 g) Ġçin. 1 Porsiyon (57 g) Ġçin BEAVTA Vitalkost Caffe Latte Aromalı Kilo Kontrol Amaçlı Enerjisi Kısıtlanmı Gıda Şeker ve Tatlandırıcı içerir. ĠÇĠNDEKĠLER ( Porsiyon 57 g için): Soya Protein Ġzolatı % 48, Bal Tozu % 9 (Maltodekstrin,

Detaylı

TÜRK GIDA KODEKSİ DEVAM FORMÜLLERİ TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2014/ )

TÜRK GIDA KODEKSİ DEVAM FORMÜLLERİ TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2014/ ) Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEKSİ DEVAM FORMÜLLERİ TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2014/ ) Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı; devam formüllerinin tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretim,

Detaylı

LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada

LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada yardımcı bir madde olarak gösterilir ve dermişin bağ

Detaylı

Türk Gıda Kodeksi - Bebek Mamaları - Bebek Formülleri Tebliğinde Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliğ Resmi Gazete: 17. 12.

Türk Gıda Kodeksi - Bebek Mamaları - Bebek Formülleri Tebliğinde Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliğ Resmi Gazete: 17. 12. Türk Gıda Kodeksi - Bebek Mamaları - Bebek Formülleri Tebliğinde Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliğ Resmi Gazete: 17. 12. 1998-23556 Resmi Gazete 28.08.1998-23447 Tarım ve Köyişleri Bakanlığından: TÜRK

Detaylı

CELLULITE CONTROL BODY SMOOTHING CREME

CELLULITE CONTROL BODY SMOOTHING CREME CELLULITE CONTROL BODY SMOOTHING CREME - Yağı hedefler - Yağı parçalar - Yeni yağ depolarının oluşumunu engeller - Hücrenin metabolizmasını arttırır Normal Cilt Selülit Cellulite Control, selülit görünümünü

Detaylı

TÜRK GIDA KODEKSİ Bebek ve Küçük Çocuk Ek Besinleri Tebliği (Tebliğ No:2001/20 )

TÜRK GIDA KODEKSİ Bebek ve Küçük Çocuk Ek Besinleri Tebliği (Tebliğ No:2001/20 ) Resmi Gazete tarih ve sayısı: 2 Eylül 2001 ve 24511 Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEKSİ Bebek ve Küçük Çocuk Ek Besinleri Tebliği (Tebliğ No:2001/20 ) Amaç Madde 1-

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

TÜRK GIDA KODEKSİ VÜCUT AĞIRLIĞI KONTROLÜ İÇİN DİYETİN YERİNİ ALAN GIDALAR TEBLİĞİ

TÜRK GIDA KODEKSİ VÜCUT AĞIRLIĞI KONTROLÜ İÇİN DİYETİN YERİNİ ALAN GIDALAR TEBLİĞİ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEKSİ VÜCUT AĞIRLIĞI KONTROLÜ İÇİN DİYETİN YERİNİ ALAN GIDALAR TEBLİĞİ (Taslak ) Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, vücut ağırlığı kontrolü için diyetin

Detaylı

Bir gün içerisinde tüketilmesi gereken gıdalar beslenme planına göre düzenlenir.

Bir gün içerisinde tüketilmesi gereken gıdalar beslenme planına göre düzenlenir. Beslenme Planı Bir gün içerisinde tüketilmesi gereken gıdalar beslenme planına göre düzenlenir. Bu plan günlük 2000 kalorilik enerji gereksinimi karşılayacak şekilde gıda gruplarından tüketilmesi gereken

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

PROTEİNLER. -Proteinlerin Yapısında Bulunan Elementler. -Aminoasitler. --Kimyasal Yapılarına Göre Amino Asitlerin Sınıflandırılması

PROTEİNLER. -Proteinlerin Yapısında Bulunan Elementler. -Aminoasitler. --Kimyasal Yapılarına Göre Amino Asitlerin Sınıflandırılması PROTEİNLER -Proteinlerin Yapısında Bulunan Elementler -Aminoasitler --Kimyasal Yapılarına Göre Amino Asitlerin Sınıflandırılması - Esansiyel olan veya olmayan amino asitler -Proteinlerin Kimyasal Özellikleri

Detaylı

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN %98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN SPF30 Mineral güneş koruyucu Temel olarak cildin tüm dokularına oksijen geçirgenliği sağlayan üçlü silika retiküler taşıyıcı sistem. FDA nın cilt iyileştirici

Detaylı

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri Glikolik Asit Bazlı Cilt Bakım Ürünleri Cosmoscience Laboratuvarları nda geliştirilmiştir ve Fransa da üretimi yapılmaktadır. Bitki ekstraktları ve glikolik asit bazlı amenokozmetk ürün serisine sahiptir.

Detaylı

Bornova Vet.Kont.Arst.Enst.

Bornova Vet.Kont.Arst.Enst. Yemlerde Amino asitler ve B Grubu Vitaminlerinin Önemi ve Test Metotları Süreyya ÖZCAN Besin Öğeleri Canlının yaşamını devam ettirmesi için gerekli olan kimyasal element veya bileşiklerdir. Hücrelerin

Detaylı

Yemlerde Amino asitler ve B Grubu Vitaminlerinin Önemi ve Test Metotları. Süreyya ÖZCAN

Yemlerde Amino asitler ve B Grubu Vitaminlerinin Önemi ve Test Metotları. Süreyya ÖZCAN Yemlerde Amino asitler ve B Grubu Vitaminlerinin Önemi ve Test Metotları Süreyya ÖZCAN Besin Öğeleri Canlının yaşamını devam ettirmesi için gerekli olan kimyasal element veya bileşiklerdir. Hücrelerin

Detaylı

DAHA İYİ ÖZEL FORMÜLASYON. Yumurta Verim Kabuk Kalitesi Yemden Yararlanma Karaciğer Sağlığı Bağırsak Sağlığı Bağışıklık Karlılık

DAHA İYİ ÖZEL FORMÜLASYON. Yumurta Verim Kabuk Kalitesi Yemden Yararlanma Karaciğer Sağlığı Bağırsak Sağlığı Bağışıklık Karlılık ÖZEL FORMÜLASYON DAHA İYİ Yumurta Verim Kabuk Kalitesi Yemden Yararlanma Karaciğer Sağlığı Bağırsak Sağlığı Bağışıklık Karlılık DAHA DÜŞÜK MALİYETLE DAHA SAĞLIKLI SÜRÜLER VE DAHA FAZLA YUMURTA İÇİN AGRALYX

Detaylı

TGK-KĐLO VERME AMAÇLI ENERJĐSĐ KISITLANMIŞ GIDALAR TEBLĐĞĐ ( 2001/41) (Yayımlandığı R.G.24.12.2001/24620)

TGK-KĐLO VERME AMAÇLI ENERJĐSĐ KISITLANMIŞ GIDALAR TEBLĐĞĐ ( 2001/41) (Yayımlandığı R.G.24.12.2001/24620) TGK-KĐLO VERME AMAÇLI ENERJĐSĐ KISITLANMIŞ GIDALAR TEBLĐĞĐ ( 2001/41) (Yayımlandığı R.G.24.12.2001/24620) Amaç Madde 1 Bu Tebliğin amacı, kilo verme amacıyla enerjisi kısıtlanmış diyetler için hazırlanan

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE GERÇEK BİLİM Experalta Platinum serisinin inanılmaz dönüşüm gücünün sırrı bitkisel ve ileri bileşenlerin etkili birleşimindedir. DÖNÜŞÜM FORMÜLÜ: Х50 MOLEKÜLÜ Hedeflenen,

Detaylı

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ ÜRÜN EĞİTİMİ 7 günde daha parlak, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı cilt bakım ürünleri* ETKİLİ CİLT BESLENMESİ: 7 GÜNDE ETKİ İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik

Detaylı

Kendinizi yenileyin...

Kendinizi yenileyin... ) Kendinizi yenileyin... ESTETİK MEZOTERAPİ Biozeta Farm Firması tarafından İtalya da üretilen MesoMedica Mezoterapi Ürünleri, Antiaging, Bölgesel İncelme ve Trikolojik Tedavilere yönelik özel formulasyonlara

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir.

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. CORONA Tarihçe Şirketler-Laboratuvarlar Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. Firmamız 1985 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri kendini

Detaylı

TEBLİĞ TÜRK GIDA KODEKSĠ TAKVĠYE EDĠCĠ GIDALAR TEBLĠĞĠ (TEBLĠĞ NO: 2013/49)

TEBLİĞ TÜRK GIDA KODEKSĠ TAKVĠYE EDĠCĠ GIDALAR TEBLĠĞĠ (TEBLĠĞ NO: 2013/49) 16 Ağustos 2013 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28737 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TEBLİĞ TÜRK GIDA KODEKSĠ TAKVĠYE EDĠCĠ GIDALAR TEBLĠĞĠ (TEBLĠĞ NO: 2013/49) Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı;

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

Özel Formülasyon DAHA İYİ DAHA DÜŞÜK MALIYETLE DAHA SAĞLIKLI SÜRÜLER VE DAHA FAZLA YUMURTA IÇIN AGRALYX!

Özel Formülasyon DAHA İYİ DAHA DÜŞÜK MALIYETLE DAHA SAĞLIKLI SÜRÜLER VE DAHA FAZLA YUMURTA IÇIN AGRALYX! Özel Formülasyon DAHA İYİ Yumurta Verimi Kabuk Kalitesi Yemden Yararlanma Karaciğer Sağlığı Bağırsak Sağlığı Bağışıklık Karlılık DAHA DÜŞÜK MALIYETLE DAHA SAĞLIKLI SÜRÜLER VE DAHA FAZLA YUMURTA IÇIN AGRALYX!

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

TABLO İÇERİĞİ. Kaynak,sentez,karakterize etme. Labaratuar testleri. Klinik çalışmaları. Uygulamalar ve sonuç

TABLO İÇERİĞİ. Kaynak,sentez,karakterize etme. Labaratuar testleri. Klinik çalışmaları. Uygulamalar ve sonuç 1 TABLO İÇERİĞİ Kaynak,sentez,karakterize etme Labaratuar testleri Klinik çalışmaları Uygulamalar ve sonuç 2 Skinergium SKİNERGİUM: KAYNAK SENTEZ KARAKTERİZE ETMEK 3 MACA:ENERJİNİN KAYNAĞI Maca yada diğer

Detaylı

TÜRK GIDA KODEKSİ TAKVİYE EDİCİ GIDALAR TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2013/49)

TÜRK GIDA KODEKSİ TAKVİYE EDİCİ GIDALAR TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2013/49) Resmi Gazete Tarihi: 16.08.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28737 TÜRK GIDA KODEKSİ TAKVİYE EDİCİ GIDALAR TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2013/49) Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı; takviye edici gıdaların tekniğine uygun

Detaylı

Autologous Tissue Regenating Kit

Autologous Tissue Regenating Kit 93/42/EEC Kapsamında ClassIIb Tıbbi Cihaz Autologous Tissue Regenating Kit 0476 Saç dış görünüşümüzün ayrılmaz bir parçasıdır, sosyo kültürel bağlamda sembolik anlamları vardır; benlik saygısı, özgüven

Detaylı

Broyler Damızlık Sürü Yönetimi

Broyler Damızlık Sürü Yönetimi Broyler Damızlık Sürü Yönetimi Yavaş Tüylenen damızlık cobb-vantress.com Giriş Cobb broiler sevk ve idare Kitapçığı, damızlık proramınızı oluşturmak için Cobb damızlık yönetim rehberi ve Cobb karma yem

Detaylı

Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım

Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım Tuz Gölleri, Çöller ve Buzullara Dayanabilen Mucize; Ectoin Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım Hücresel Koruma Çevre Kirliliğine Karşı Doğal UVA ve AVB Koruması

Detaylı

DEVAM FORMÜLLERİ TEBLİĞİ

DEVAM FORMÜLLERİ TEBLİĞİ DEVAM FORMÜLLERİ TEBLİĞİ Yetki Kanunu: Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği Yayımlandığı R.Gazete :04.09.2008-26987 Tebliğ No: 2008/53 Devam Formülleri Tebliğinde Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliğ Yayımlandığı

Detaylı

Fenilketonüri (PKU) Ürünleri

Fenilketonüri (PKU) Ürünleri ÜRÜN REHBER Fenilketonüri (PKU) Ürünleri PKU cooler Ürün Aç klamas Özel t bbi amaçl diyet dad r. PKU cooler, fenilalanin içermeyen içime haz r s v bir protein ikamesidir. Portakal ve ahududu aromal seçenekleri

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde.

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saçımız: doğanın bir mucizesi Saçlar, insan vücudunun en gösterişli yerlerinden biridir. Kişiliğimizi vurgular,

Detaylı

INTRACEL - Altın İğne RF İyi Haftalar

INTRACEL - Altın İğne RF İyi Haftalar INTRACEL - Altın İğne RF 16.02.2015 İyi Haftalar Intracel nedir? INTRACELL Altın iğne uygulamasında cildin yüzeyinin altında kalan tabakalarına onarılabilir ölçüde ufak bir hasar vererek ilgili bölgedeki

Detaylı

X-Wave. Akustik Dalga Terapisi

X-Wave. Akustik Dalga Terapisi X-Wave Akustik Dalga Terapisi sales@btlnet.com www.btlnet.com All rights reserved. Although every care has been taken to provide accurate and up-to-date information, no responsibility can be accepted for

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke ! Saç bakım eko-ürünlerinin tasarımı, doğa ile bilimin sentezi temelinde yenilikçi ürünleri yaratabilen profesyonellere bırakılmalıdır. Saç bakımı

Detaylı

NIRLINE. NIRLINE Amino Asit Analizleri İle Ekonomik Üretim Yaparak Gıda Kalitenizi Arttırın!

NIRLINE. NIRLINE Amino Asit Analizleri İle Ekonomik Üretim Yaparak Gıda Kalitenizi Arttırın! Amino Asit Analizleri İle Ekonomik Üretim Yaparak Gıda Kalitenizi Arttırın! KONU İLGİ Kanatlı beslemede amino asit, sindirilebilir amino asit parametrelerinin önemi ve analizleri amino asit analizleri

Detaylı

Broyler Damızlık Sürü Yönetimi

Broyler Damızlık Sürü Yönetimi Broyler Damızlık Sürü Yönetimi Hızlı Tüylenen damızlık cobb-vantress.com Giriş Cobb broiler sevk ve idare Kitapçığı, damızlık proramınızı oluşturmak için Cobb damızlık yönetim rehberi ve Cobb karma yem

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 16.08.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28737

Resmi Gazete Tarihi: 16.08.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28737 Resmi Gazete Tarihi: 16.08.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28737 TÜRK GIDA KODEKSİ TAKVİYE EDİCİ GIDALAR TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2013/49) Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı; takviye edici gıdaların tekniğine uygun

Detaylı

kozmetra ile bir dokunuş 9 kozmetra.com

kozmetra ile bir dokunuş 9 kozmetra.com kozmetra ile bir dokunuş 3 kozmetra ile bir dokunuş 4 kozmetra ile bir dokunuş 5 kozmetra ile bir dokunuş 6 kozmetra ile bir dokunuş 7 kozmetra ile bir dokunuş 8 kozmetra ile bir dokunuş 9 kozmetra ile

Detaylı

PLAZMA ENERJİSİ. ELEKTROPORASYON (İğnesiz Mezoterapi) SONOPORASYON (Düşük Frekanslı Ultrason) ESTETİKTE 4.BOYUT. www.khrono-x.com

PLAZMA ENERJİSİ. ELEKTROPORASYON (İğnesiz Mezoterapi) SONOPORASYON (Düşük Frekanslı Ultrason) ESTETİKTE 4.BOYUT. www.khrono-x.com PLAZMA ENERJİSİ RADYOFREKANS FRAKSİYONEL RF ELEKTROPORASYON (İğnesiz Mezoterapi) SONOPORASYON (Düşük Frekanslı Ultrason) ESTETİKTE 4.BOYUT www.khrono-x.com 1-PLAZMA ENERJİSİ Plazma enerjisi maddenin 4.halidir.

Detaylı

METODOLOJİ Bu çalışma Avrupa Parlementosu ve Düzenleme Kurulu nun kozmetik ürünler üzerine olan 30 kasım 2009 tarih ve 1223/2009 numaralı düzenlemesine uygun olarak dizayn edilmiştir. Bu çalışma, Avrupa

Detaylı

Hangi vitamin hangi besinlerde var?

Hangi vitamin hangi besinlerde var? On5yirmi5.com Hangi vitamin hangi besinlerde var? Pazara ya da markete giderek filenizi doldururken aldığınız sebze ve meyvelerin hangi vitaminleri içerdiğini biliyor musunuz? Yayın Tarihi : 28 Nisan 2014

Detaylı

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar.

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. ELMANIN FAYDALARI Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. Elmanın Sağlığa Faydaları Elma A, E, B6, C, K vitamin kaynağıdır, bunun yanında yüksek miktarda potasyum ve çeşitli mineralleri içeren su içerir.

Detaylı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Menalind professional Yaşlı ve hassas cilt için profesyonel cilt bakım serisi YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Cildin koruyuculuğuna mükemmel destek: Nutriskin Protection Complex Yeni Nutriskin Protection

Detaylı

BİLİMSEL DOSYA EXTRACT No.1

BİLİMSEL DOSYA EXTRACT No.1 BİLİMSEL DOSYA EXTRACT No.1 Çok üst düzey araştırmacılar ve biyologlarla (Marsilya Eczacılık Fakültesi Biogenotoxicology Laboratuvarı INSERM, GREDECO) işbirliği içerisinde yürütülen 14 yıllık çalışma sonrasında

Detaylı

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kremler 1.Acıbademli El ve Yüz Kremi: Badem Yağı Kremi Faydaları, Badem yağı kremi uzun yıllardır faydaları bilinen ve özellikle cilt bakımı için kullanılan badem yağından yapılmakta ve badem yağına nazaran,

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

Ürünlerimiz paraben içermez

Ürünlerimiz paraben içermez Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Ürünlerimiz paraben içermez www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr SLES, SLS, Sabun, Boyar Madde, Fenoksietanol, Paraben içermez Nemlendirici bileşenler

Detaylı

Performans ve Besin Değerleri. broyler. cobb-vantress.com

Performans ve Besin Değerleri. broyler. cobb-vantress.com Broyler Performans ve Besin Değerleri broyler cobb-vantress.com Giriş Bu kitapçık, Cobb500 broylerleri için saha ve karkas hedeflerini ve bunlara ulaşmayı sağlayacak önerileri kapsamaktadır. Kitapçıkta

Detaylı

07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Doç. Dr. Hoşnuter: Basit Merdiven Altı Güzellik Merkezlerine Dikkat Yaz aylarında

Detaylı

GET BETTER RESULTS WITH DERMYAL

GET BETTER RESULTS WITH DERMYAL THE ULTIMATE HYALURONIC ACID FILLER GET BETTER RESULTS WITH DERMYAL S t r o n g e r - S a f e r - F a s t e r - L o n g e r THE ULTIMATE HYALURONIC ACID FILLER Cosmoscience Laboratuvarları Cenevre de kurulmuş

Detaylı

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG. КРАСОТА HER YAŞTA В GÜZELLİK! ЛЮБОМ ВОЗРАСТЕ! ПРЕДСТАВЛЯЕМ ВАМ ОБНОВЛЕННУЮ И УСОВЕРШЕНСТВОВАННУЮ СЕРИЮ ЛЮБИМЫХ АНТИВОЗРАСТНЫХ СРЕДСТВ CHRONOLONG Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Detaylı

Spor alanında beslenme ile ilgili bilgileri bu ünite kapsamında sizlere vereceğiz. Ünite içeriğinde yer alan teorik bilgi ve sizlerin

Spor alanında beslenme ile ilgili bilgileri bu ünite kapsamında sizlere vereceğiz. Ünite içeriğinde yer alan teorik bilgi ve sizlerin 1 Giriş Spor alanında beslenme ile ilgili bilgileri bu ünite kapsamında sizlere vereceğiz. Ünite içeriğinde yer alan teorik bilgi ve sizlerin tamamlayacağı yazılı, sözlü ve uygulamalı görevler beslenme,

Detaylı

Genç kalmanın sırrını keşfedin

Genç kalmanın sırrını keşfedin Genç kalmanın sırrını keşfedin GÜZELLEŞTİREN sizsiniz vitale +25 REVERSALIST +35 ultimate +45 clinical TÜM YAŞLAR 2014 Global Araştırma ve Geliştirme Merkezi. New York AVON un, güzellik teknolojilerini

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Deri en geniş ve en ağır organ (9 kg) tüm vücut ağırlığının ~ % 16 sını kaplar ve alanı yetişkinlerde ~ 1.8 m²- 2 m 2, bebeklerde ~ 0.25 m²dir

Detaylı

Ebeveyn Sürüsü 2. Basım

Ebeveyn Sürüsü 2. Basım Ebeveyn Sürüsü 2. Basım W-36 KAHVERENGİ Performance Performans Standartları Standards Manual Kitapçığı Performans Özeti Dişilerde Yaşama Gücü, 1. 18. Haftalar % 94 Dişilerde Yaşama Gücü, 19. 75. Haftalar

Detaylı

KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM

KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM DOKU YENİLENMESİNDE OTOLOG ÇÖZÜM TÜRKİYEDE TEK DENTAL PRP KİTİ KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM YENİLENMEK KENDİ İÇİMİZDE ONARICI DOKU YENİLENMESİNİ HIZLANDIRAN YENİLİKÇİ

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Profesyonel Kimyasal Pe Leke Tedavi Kimyasal peeling, cilt soymanın kimyasal ajanlarla gerçekleştirilen hızlandırılmış

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

ageloc GALVANIC SPA SYSTEMS Parlak bir atılım

ageloc GALVANIC SPA SYSTEMS Parlak bir atılım ageloc GALVANIC SPA SYSTEMS Parlak bir atılım Daha genç görünmenizin ardındaki sırrı çözün Mesele genç görünmek olunca, bazıları için zamanın sabit dururken neden diğerleri için hızlandığını hiç merak

Detaylı

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ Anew Vitale +25 Serisi -Pro Energy Kompleksi ile formüle edilen Anew Vitale serisi ilk yaşlanma belirtileri ile mücadelede ince çizgi görünümü, genişlemiş gözenek görünümü,

Detaylı

TEBLĐĞ TÜRK GIDA KODEKSĐ DEVAM FORMÜLLERĐ TEBLĐĞĐ (TEBLĐĞ NO: 2008/53)

TEBLĐĞ TÜRK GIDA KODEKSĐ DEVAM FORMÜLLERĐ TEBLĐĞĐ (TEBLĐĞ NO: 2008/53) Tarım ve Köyişleri Bakanlığından: TEBLĐĞ TÜRK GIDA KODEKSĐ DEVAM FORMÜLLERĐ TEBLĐĞĐ (TEBLĐĞ NO: 2008/53) Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı; devam formüllerinin tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretim,

Detaylı

Yetiştirme Ortamlarında Besin Maddesi Durumunun Değerlendirilmesi

Yetiştirme Ortamlarında Besin Maddesi Durumunun Değerlendirilmesi Yetiştirme Ortamlarında Besin Maddesi Durumunun Değerlendirilmesi N, P, K ve Mg un 1:5 ekstraksiyon çözeltisindeki standard değerleri Çok az Az Yeterli Fazla Çok fazla Oldukça fazla N (meq/l)

Detaylı