3 CM DİLATASYON BOŞLUKLARI İÇİN ZEMİN DİLATASYON PROFİLLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "3 CM DİLATASYON BOŞLUKLARI İÇİN ZEMİN DİLATASYON PROFİLLERİ"

Transkript

1 3 CM DİLATASYON BOŞLUKLARI İÇİN ZEMİN ZKA cm. KAPLAMA ALTI ZEMİN PROFİLİ: 3 cm dilatasyon boşluğu olan zeminlerde, kaplama kalınlığı maksimum 15 mm olan zeminler için yaya yükünü taşımaya uygundur. Hareket kabiliye ± 5 mm dir. ( granit, seramik, pvc vs için uygundur. ) ZKA ZKA 30-14K ( KÖŞE DETAYI ) ZKA cm dilatasyon boşluğu olan zeminlerde, kaplama kalınlığı maksimum 35 mm olan zeminler için yaya yükünü taşımaya uygundur. Hareket kabiliye ± 5 mm dir. ( Karo, mermer vs için uygundur. ) 35 mm 35 mm ZKA ZKA 30-35K (KÖŞE DETAYI )

2 ZKU CM DİLATASYON BOŞLUKLARI İÇİN ZEMİN ZKU cm dilatasyon boşluğu olan zeminlerde, yaya yükünü taşımaya uygundur. Bitmiş zeminlere uygulanabilir. Derinliği. dir. Hareket kabiliye ± 5 mm dir. ( granit, seramik, pvc vs için uygundur. ) ZKU CM DİLATASYON BOŞLUKLARI İÇİN KAPAK DK 100 ZK 100 ZKU 30-14K ( KÖŞE DETAYI ) DK-100 ZK-100

3 3 CM DİLATASYON BOŞLUKLARI İÇİN DUVAR TAVAN DKU DKU cm dilatasyon boşluğu olan duvar tavan ve dış cepheler için uygundur. Derinliği dir. Uygulanmış yüzeye bakıldığında EPDM fi ller ve alüminyum kanatlar görünmektedir. Hareket kabiliye ± 5 mm dir. DKU DKU 30-14K ( KÖŞE DETAYI ) DKA mm 19 mm DKA DKA 30-19K ( KÖŞE DETAYI )

4 3 CM DİLATASYON BOŞLUKLARI İÇİN SIVA ÜZERİ DUVAR TAVAN DKU DKU cm dilatasyon boşluğu olan duvar tavan ve dış cepheler için uygundur. Derinliği dir. Uygulanmış yüzeye bakıldığında EPDM fi ller ve alüminyum kanatlar görünmektedir. Hareket kabiliye ± 5 mm dir. DKU DKU 30-14K ( KÖŞE DETAYI ) ZKA ZKA cm dilatasyon boşluğu olan döşemelerde, kaplama kalınlığı maksimum 15 mm olan zeminler için yaya yükünü taşımaya uygundur. Uygulanmış yüzeyde sadece EPDM fi l görünmektedir. Hareket kabiliye ± 8 mm dir. ( granit, seramik, pvc vs için uygundur. ) 15 mm 15 mm ZKA ZKA ( KÖŞE DETAYI )

5 5 CM DİLATASYON BOŞLUKLARI İÇİN ZEMİN KAPLAMA ALTI ZKA mm 26 mm ZKA ZKA 50-26K ( KÖŞE DETAYI ) 5 cm dilatasyon boşluğu olan döşemelerde, kaplama kalınlığı maksimum 26 mm olan zeminler için yaya yükünü taşımaya uygundur. Uygulanmış yüzeyde sadece EPDM fi l görünmektedir. Hareket kabiliye ± 8 mm dir. ( mermer, karo vs için uygundur. ) ZKA cm dilatasyon boşluğu olan döşemelerde, kaplama kalınlığı maksimum olan zeminler için yaya yükünü taşımaya uygundur. Uygulanmış yüzeyde sadece EPDM fi l görünmektedir. Hareket kabiliye ± 8 mm dir. ( mermer, karo vs için uygundur. )

6 ZKA CM DİLATASYON BOŞLUKLARI İÇİN ZEMİN KAPLAMA ALTI ZKA cm dilatasyon boşluğu olan döşemelerde, kaplama kalınlığı maksimum 43 mm olan zeminler için araç ve fortli yükünü taşımaya uygundur. Uygulanmış yüzeyde sadece ortadaki alüminyum parçalar görünmektedir. Hareket kabiliye ± 7 mm dir. 43 mm ZKA mm ZKA ZKA ( KÖŞE DETAYI ) ZKA ZKA ZKA 50-50K (KÖŞE DETAYI )

7 5 CM DİLATASYON BOŞLUKLARI İÇİN ZEMİN KAPLAMA ALTI ZKA cm dilatasyon boşluğu olan döşemelerde, kaplama kalınlığı maksimum olan zeminler için araç yükünü taşımaya uygundur. Uygulanmış yüzeyde sadece fi l görünmektedir. Hareket kabiliye ± 8 mm dir. 35 mm 35 mm ZKA ZKA 50-35K (KÖŞE DETAYI ) ZKA cm dilatasyon boşluğu olan döşemelerde, kaplama kalınlığı maksimum 23 mm olan zeminler için araç yükünü taşımaya uygundur. Uygulanmış yüzeyde sadece fi l görünmektedir. Hareket kabiliye ± 8 mm dir. 23 mm 23 mm 60 mm 60 mm ZKA ZKA 60-23K (KÖŞE DETAYI )

8 ZKU ZKU CM DİLATASYON BOŞLUKLARI KAPLAMA ÜZERİ ZEMİN 5 CM DİLATASYON BOŞLUKLARI İÇİN ZEMİN KAPLAMA ÜZERİ 15 mm ZKU ZKU 50-15K ( KÖŞE DETAYI ) 5 cm dilatasyon boşluğu olan döşemelerde, her türlü kaplama olan zeminler için yaya yükünü taşımaya uygundur. Uygulanmış yüzeyde EPDM fitil ve alüminyum kanatlar görünmektedir. Derinliği 15 mm dir. Hareket kabiliyeti ± 8 mm dir. 5 CM DİLATASYON BOŞLUKLARI İÇİN ZEMİN KAPLAMA ÜZERİ ZKU mm 5 cm dilatasyon boşluğu olan döşemelerde, her türlü kaplama olan zeminler için araç yükünü taşımaya uygundur. Derinliği 25 mm dir mm ZKU ZKU 50-25K ( KÖŞE DETAYI )

9 5 CM DİLATASYON BOŞLUKLARI İÇİN DUVAR TAVAN 5 CM DİLATASYONLAR İÇİN DUVAR TAVAN İÇİN SIVA ÜZERİ DKU DKU DKU DKU 50-14K ( KÖŞE DETAYI ) 1 5 CM DİLATASYON BOŞLUKLARI İÇİN DUVAR TAVAN SIVA ALTI DKA DKA cm dilatasyon boşluğu olan duvar tavan ve dış cepheler için uygundur. Derinliği dir. Sıva, Alçı, boya yapılacak yüzeyler için uygundur. Uygulanmış yüzeye bakıldığında sadece EPDM fi l görünmektedir. Hareket kabiliye ± 15 mm dir. DKA 50-14K ( KÖŞE DETAYI )

10 DKA CM DİLATASYONLAR İÇİN DUVAR TAVAN SIVA ALTI 5 cm dilatasyon boşluğu olan duvar tavan ve dış cepheler için uygundur. Derinliği 19 mm dir. Bitmiş yüzeyler için uygundur. Uygulanmış yüzeye bakıldığında EPDM fi l ve alüminyum çubuklar görünmektedir. Hareket kabiliye ± 15 mm dir. 19mm 19mm DKA DKA K ( KÖŞE DETAYI ) 5 CM DİLATASYON BOŞLUKLARI İÇİN ZEMİN KAPLAMA ÜZERİ ZKU cm dilatasyon boşluğu olan döşemelerde, her türlü kaplama olan zeminler için tır yükünü taşımaya uygundur. Derinliği 19 mm dir. 195 mm ZKU ZKU 50-19K ( KÖŞE DETAYI )

11 8 CM DİLATASYONLAR İÇİN ZEMİN KAPLAMA ALTI ZKA ZKA 80-15K ( KÖŞEDETAYI ) 15 mm 80 mm ZKA mm 15 mm 8 cm dilatasyon boşluğu olan döşemelerde, kaplama kalınlığı maksimum 15 mm olan zeminler için yaya yükünü taşımaya uygundur. Uygulanmış yüzeyde sadece EPDM fi l görünmektedir. Hareket kabiliye ± 10 mm dir. ( granit, seramik, pvc vs için uygundur. ) ZKA ZKA cm dilatasyon boşluğu olan döşemelerde, kaplama kalınlığı maksimum olan zeminler için yaya yükünü taşımaya uygundur. Uygulanmış yüzeyde sadece EPDM fi l görünmektedir. Hareket kabiliye ± 10 mm dir. ( Karo, mermer vs için uygundur. ) 80 mm 80 mm ZKA ZKA 80-30K ( KÖŞE DETAYI )

12 ZKU CM DİLATASYON BOŞLUKARI İÇİN ZEMİN KAPLAMA ÜZERİ ZKU cm dilatasyon boşluğu olan döşemelerde, her türlü kaplama olan zeminler için araç yükünü taşımaya uygundur. Uygulanmış yüzeyde EPDM fi l ve alüminyum kanatlar görünmektedir. Derinliği dir. Hareket kabiliye ± 10 mm dir. 80 mm ZKU mm ZKU 80-30K( KÖŞE DETAYI ) 8 CM DİLATASYON BOŞLUKARI İÇİN DUVAR TAVAN SIVA ALTI DKA DKA cm dilatasyon boşluğu olan duvar tavan ve dış cepheler için uygundur. Derinliği dir. Uygulanmış yüzeye bakıldığında sadece EPDM fi l görünmektedir. Hareket kabiliye ± 10 mm dir. 80 mm DKA mm DKA 80-14K ( KÖŞE DETAYI )

13 8 CM DİLATASYONLAR İÇİN DUVAR TAVAN SIVA ÜZERİ DKU DKU cm dilatasyon boşluğu olan duvar tavan ve dış cepheler için uygundur. Derinliği dir. Bitmiş yüzeyler için uygundur. Uygulanmış yüzeye bakıldığında EPDM fi l ve alüminyum kanatlar görünmektedir. Hareket kabiliye ± 10 mm dir. 80 mm DKU mm DKU 80-14K ( KÖŞE DETAYI) 8 cm dilatasyon boşluğu olan duvar tavan ve dış cepheler için uygundur. Derinliği 19 mm dir. Hareket kabiliye ± 10 mm dir. 180 mm 19 mm 19 mm 80 mm 80 mm DKU DKU 80-19K ( KÖŞE DETAYI )

14 10 CM DİLATASYONLAR İÇİN ZEMİN KAPLAMA ALTI ZKA ZKA cm dilatasyon boşluğu olan döşemelerde, her türlü kaplama olan zeminler için yaya yükünü taşımaya uygundur. Uygulanmış yüzeyde sadece EPDM fi l görünmektedir. Yüksekliği dir. Hareket kabiliye 15 mm dir. ( Karo, mermer vs için uygundur. ) ZKA ZKA ZKA K ( KÖŞE DETAYI ) ZKA cm dilatasyon boşluğu olan döşemelerde, kaplama kalınlığı maksimum 15 mm olan zeminler için yaya yükünü taşımaya uygundur. Uygulanmış yüzeyde sadece EPDM fi l görünmektedir. Hareket kabiliye ± 15 mm dir. ( granit, seramik, pvc vs için uygundur. ) 15 mm ZKA ZKA K ( KÖŞE DETAYI )

15 10 CM DİLATASYONLAR İÇİN ZEMİN KAPLAMA ÜZERİ ZKU cm dilatasyon boşluğu olan döşemelerde, her türlü kaplama olan zeminler için araç yükünü taşımaya uygundur. Uygulanmış yüzeyde EPDM fi l ve alüminyum kanatlar görünmektedir. Derinliği dir. Hareket kabiliye ± 15 mm dir. ZKU ZKU K ( KÖŞE DETAYI ) ZKU mm ZKU ZKU K

16 DKU CM DİLATASYONLAR İÇİN DUVAR TAVAN SIVA ÜZERİ 10 CM DİLATASYONLAR İÇİN Ç DUVAR TAVAN İÇİN Ç SIVA ÜZERİ 10 cm dilatasyon boşluğu olan duvar tavan ve dış cepheler için uygundur. Yüksekliği dir. Uygulanmış yüzeye bakıldığında EPDM fi l ve alüminyum kanatlar görünmektedir. Hareket kabiliye ± 40 mm dir. DKU DKU K ( KÖŞE DETAYI ) 10 CM DİLATASYON BOŞLUKLARI İÇİN DUVAR TAVAN SIVA ALTI DKA cm dilatasyon boşluğu olan duvar tavan ve dış cepheler için uygundur. Derinliği dir. Bitmiş yüzeyler için uygundur. Uygulanmış yüzeye bakıldığında EPDM fi l ve alüminyum kanatlar görünmektedir. Hareket kabiliye ± 40 mm dir. DKA DKA K ( KÖŞE DETAYI )

17 DKU CM DİLATASYON BOŞLUKLARI İÇİN KAPAK 10 CM DİLATASYONLAR İÇİN DUVAR TAVAN İÇİN SIVA ÜZERİ DKU cm dilatasyon boşluğu olan duvar tavan ve dış cepheler için uygundur. Yüksekliği 19 mm dir. Uygulanmış yüzeye bakıldığında EPDM fi l ve alüminyum kanatlar görünmektedir. Hareket kabiliye ± 40 mm dir. 19 mm 19 mm DKA DKU DKU K ( KÖŞE DETAYI ) 10 CM DİLATASYONLAR İÇİN DUVAR TAVAN İÇİN SIVA ALTI 10 cm dilatasyon boşluğu olan duvar tavan ve dış cepheler için uygundur. Yüksekliği 19 mm dir. Uygulanmış yüzeye bakıldığında EPDM fi l ve alüminyum kanatlar görünmektedir. 19 mm 19 mm DKA DKA K ( KÖŞE DETAYI )

18 DK 5080 DK-5080 DUVAR TAVAN KÖŞE DETAYLARI İÇİN KÖŞE KAPAK 30 ve dilatasyon boşlukları için uygundur. Gümüş eloksalli olmasından dolayı ultraviyole ve dış hava şartlarına daha fazla dayanıklıdır. Kısa kana an havşa baş vida delikli şekilde sevk edilmektedir. Diğer tara an montaj yapılmaz ve hareket bu sayede sağlanır. 80 mm DK ve dilatasyon boşlukları için uygundur. Gümüş eloksalli olmasından dolayı ultraviyole ve dış hava şartlarına daha fazla dayanıklıdır. Kısa kana an havşa baş vida delikli şekilde sevk edilmektedir. Diğer tara an montaj yapılmaz ve hareket bu sayede sağlanır.

19 KAPAK ZEMİN KAPAK PROFİLLERİ DUVAR TAVAN KAPAK PROFİLLERİ ZK 100 ZK 100 DK-100 ZK 120 DK mm 120 mm

20 ZEMİN KAPAK PROFİLLERİ DUVAR TAVAN KAPAK PROFİLLERİ ZK 150 DK DK-100

Dilatasyon Boşluğu? Dilatation Gap? Kaplama Kalınlığı? Covering Thickness?

Dilatasyon Boşluğu? Dilatation Gap? Kaplama Kalınlığı? Covering Thickness? DOĞRU DİLATASYON PROFİLİ SEÇİMİ / Determininig Approriate Expansion Joint Profile Dilatasyon Boşluğu? Dilatation Gap? Yapının statik hesaplamalarına göre dilatasyon boşluğu seçilir ve arasına eps yerleştirilir.

Detaylı

ProfilEx ısı yalıtımı (mantolama) ve sıva uygulamalarında yapıların; pencere, kenar, köşe, yatay veya düşey düzgün boşluklar (fuga) gerektiğinde

ProfilEx ısı yalıtımı (mantolama) ve sıva uygulamalarında yapıların; pencere, kenar, köşe, yatay veya düşey düzgün boşluklar (fuga) gerektiğinde ProfilEx ısı yalıtımı (mantolama) ve sıva uygulamalarında yapıların; pencere, kenar, köşe, yatay veya düşey düzgün boşluklar (fuga) gerektiğinde kullanılan ve sistemi tamamlayan profil çeşitleri markasıdır.

Detaylı

CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG. Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup.

CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG. Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup. CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup.com İ Ç İ N D E K İ L E R 1.CAM BALKON SİSTEMİ Sayfa No

Detaylı

EKO ALVİTRA DİLATASYON PROFİLLERİ. ZEMİN DİLATASYON PROFİLLERİ ( DL 1A-DL 2A Serileri ) E.J. PROFILES FOR FLOOR DL 1A 12*15 DL 1A 25*15

EKO ALVİTRA DİLATASYON PROFİLLERİ. ZEMİN DİLATASYON PROFİLLERİ ( DL 1A-DL 2A Serileri ) E.J. PROFILES FOR FLOOR DL 1A 12*15 DL 1A 25*15 EKO ALVİTRA DİLATASYON PROFİLLERİ Duvar, tavan ve zemindeki 12 mm açıklıktan 200 mm genişliğe kadar olan dilatasyon derz açıklıklarına uygun tipleri mevcuttur.alüminyum profil boylarının standart boyları

Detaylı

PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT K24 - C24 BİRİM AĞIRLIK. 0,745 kg/mt. 1,161 kg/mt. 1,356 kg/mt. 1,451 kg/mt. 1,599 kg/mt.

PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT K24 - C24 BİRİM AĞIRLIK. 0,745 kg/mt. 1,161 kg/mt. 1,356 kg/mt. 1,451 kg/mt. 1,599 kg/mt. Sistem K24 C24 PROFİLLER 01 PROFİL KESİTİ PROFİL KODU JxJy DEĞERLERİ BİRİM AĞIRLIK TANIMLAMA NO 8001 Jx: 2,00 cm4 Jy: 4,94 cm4 0,745 kg/mt YATAY GRİYAJ mm 07 ***NOT: Yandaki PRODUCED profil birim BY AN

Detaylı

Basamak ve merdiven burunluk profilleri Halı, parke vb. bitiş profilleri Zemin geçiş profilleri

Basamak ve merdiven burunluk profilleri Halı, parke vb. bitiş profilleri Zemin geçiş profilleri İÇİNDEKİLER Profiller Oval yüzeyli süpürgelikler Düz yüzeyli süpürgelikler Bitiş kapağı hazırlanışı Süpürgelik montaj şekilleri ve kablo kanalı uygulaması Profiller İkili ve üçlü duvar koruma bantları

Detaylı

DÖRTEL ALÜMİNYUM. Firmamız 1999 yılında elektrostatik toz boya tesisiyle faaliyete başlamıştır yılında alüminyum satış mağazamız kurulmuştur.

DÖRTEL ALÜMİNYUM. Firmamız 1999 yılında elektrostatik toz boya tesisiyle faaliyete başlamıştır yılında alüminyum satış mağazamız kurulmuştur. HAKKIMIZDA DÖRTEL ALÜMİNYUM Firmamız 1999 yılında elektrostatik toz boya tesisiyle faaliyete başlamıştır. 2003 yılında alüminyum satış mağazamız kurulmuştur. 200 yılında İvedik Organize Sanayi bölgesinde

Detaylı

İç duvar detayı. Prensip detayıdır, projeye göre değişebilir.

İç duvar detayı. Prensip detayıdır, projeye göre değişebilir. UYGULAMA DETAYLARI İç duvar detayı. Yükseltilmiş iç duvar detayı. Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı

Detaylı

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İşin Adı : KATLI OTOPARK YAPIM İŞİ No İş Grubunun Adı Tutarı 01 INSAAT 1 İNŞAAT İMALATLARI 41.4519 2 KAZI İKSA VE ZEMİN İYİLEŞTİRME 47.0196 -- INSAAT Toplamı 88.4715

Detaylı

OUTWEAR ÜZERİ KAPLAMA UYGULAMALARI

OUTWEAR ÜZERİ KAPLAMA UYGULAMALARI OUTWEAR ÜZERİ KAPLAMA UYGULAMALARI SIVA UYGULAMASI KAPLAMA UYGULAMALARI 1 derz yerleri kapatılmalıdır. derz yerleri alkali dayanımı yüksek derz bandı ve derz dolgusu kullanılarak kapatılmalıdır. TEKNİK

Detaylı

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ Köşe leri 9002 köşe bitiş profilidir. Hareketli tavan ve duvar bitişlerinde kullanılır. Tek taraflı uygulanır. 9077 Farklı kanat genişliklerinde üretilen alüminyum

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri 02/2016. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Profiller&Taşıyıcılar

Kuru Yapı Sistemleri 02/2016. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Profiller&Taşıyıcılar Kuru Yapı Sistemleri 02/2016 Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Profiller&Taşıyıcılar İçindekiler Tavan C Profilleri...4 Tavan U Profilleri...4 Duvar C Profilleri...5 Duvar U Profilleri...6

Detaylı

CO_DC75_Ω_DCC100_40AKS (BX + DCC100+Ω+DC75 + BX + CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS

CO_DC75_Ω_DCC100_40AKS (BX + DCC100+Ω+DC75 + BX + CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS CO_DC75_Ω_DCC100_40AKS (BX + DCC100+Ω+DC75 + BX + CX) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKET OMEGA SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 40-40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA

Detaylı

FENİŞ - ALUWIN SERIES FF 60

FENİŞ - ALUWIN SERIES FF 60 R FENİŞ - FF 2010 FF FENİŞ FF- SİSTEMİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ Hammadde : AA 6 (AlMgSi 0.5) Elastisite Modülü Yoğunluk Çekme Mukavemeti Akma Mukavemeti Kopma Uzaması % (A5) : 12 Kopma Uzaması % (A10) : 10 Sertlik

Detaylı

CO_DC75_Ω_DCC75_40AKS (BX + DCC75+Ω+DC75 + BX + CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS İLAVE YALITIMLI

CO_DC75_Ω_DCC75_40AKS (BX + DCC75+Ω+DC75 + BX + CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS İLAVE YALITIMLI CO_DC75_Ω_DCC75_40AKS (BX + DCC75+Ω+DC75 + BX + CX) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKET OMEGA DIŞ CEPHE SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 40-40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h)

Detaylı

İnşaat Nakliye iş kalemleri/iş grupları için Örnek Analiz Formatı

İnşaat Nakliye iş kalemleri/iş grupları için Örnek Analiz Formatı Format 1 grubu 15.001/2B Örnek Formatı in Adı: Makine ile her derinlikte yumuşak ve sert toprağın kazılması (gevşek ve bitkisel toprak, gevşek silt, kum, kil, siltli kil, kumlu kil, gevşek kil, killi kum

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ KASIM 2010 BODRUM KAT B01 Uygulama Projesi (Mevcut Projesinde B01 olarak numaralandırılmıştır.) DÖŞEME : Döşeme üzerinde bulunan tüm

Detaylı

DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI.

DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI. DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ OMEGA SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) ISI

Detaylı

K 214 Metal Alt Konstrüksiyonlu FIREBOARD Asma Tavan

K 214 Metal Alt Konstrüksiyonlu FIREBOARD Asma Tavan K 214 Metal Alt Konstrüksiyonlu FIREBOARD Asma Tavan Knauf Artfix ana taşıyıcı TC profil Knauf Artfix Agraf Üst Tavan D112 veya D113 Knauf Artfix klips Knauf Uniflott derz dolgu alçısı Knauf Artfix ana

Detaylı

CO_DC100_Ω_DCC100_40AKS (BX + DCC100+Ω+DC100 + BX + CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS

CO_DC100_Ω_DCC100_40AKS (BX + DCC100+Ω+DC100 + BX + CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS CO_DC100_Ω_DCC100_40AKS (BX + DCC100+Ω+DC100 + BX + CX) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKET OMEGA DIŞ CEPHE SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 40-40 RÜZGAR YÜKÜ

Detaylı

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 A- SİSTEM TANIMI: Konutların, otellerin, spor merkezlerinin, stadyumların, alış veriş merkezlerinin,

Detaylı

D_DC_75_Ω_DCC_50_40AKS (CX+BX+DC75+Ω+BX+DCC50) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 39,51 İLAVE YALITIMLI

D_DC_75_Ω_DCC_50_40AKS (CX+BX+DC75+Ω+BX+DCC50) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 39,51 İLAVE YALITIMLI D_DC_75_Ω_DCC_50_40AKS (CX+BX+DC75+Ω+BX+DCC50) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ OMEGA DIŞ CEPHE SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA YÜKSEKLİĞİ

Detaylı

D_DC_50_Ω_DCC_75_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC75) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI.

D_DC_50_Ω_DCC_75_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC75) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI. D_DC_50_Ω_DCC_75_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC75) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ OMEGA DIŞ CEPHE SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA YÜKSEKLİĞİ

Detaylı

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama MBD 70 OMEGALI BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ Aspen mamulü MBD 70 Demonte Bölme Duvar Sistemi ; alüminyum bitiş profilleri, galvaniz çelik taşıyıcı konstrüksiyon profiller ile dolu modül, sisteme uygun monoblok

Detaylı

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Formlandırılmış alüminyum kompozit panel kaplamalarının alt taşıyıcı strüktürlerinin yardımı ile mimarinize farklı yenilikler katması, sadece formları

Detaylı

D_CI_DC50_Ω_DCC75_40AKS (BX+DCC75+Ω+DC50+BX+CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS 34,08 kg.

D_CI_DC50_Ω_DCC75_40AKS (BX+DCC75+Ω+DC50+BX+CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS 34,08 kg. D_CI_DC50_Ω_DCC75_40AKS (BX+DCC75+Ω+DC50+BX+CX) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ ÇİFT İSKELETLİ SİSTEM LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA YÜKSEKLİĞİ

Detaylı

D_DC_50_Ω_DCC_50_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC50) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 60 cm AKS kg.

D_DC_50_Ω_DCC_50_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC50) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 60 cm AKS kg. D_DC_50_Ω_DCC_50_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC50) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ OMEGA DIŞ CEPHE SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA YÜKSEKLİĞİ

Detaylı

Kırmızı COREX. Bordo COREX A H1 / H2 F FH1 / FH2. levha oranı dayanımı artırılmış ve su. levha ÖLÇEK: REVİZYON:

Kırmızı COREX. Bordo COREX A H1 / H2 F FH1 / FH2. levha oranı dayanımı artırılmış ve su. levha ÖLÇEK: REVİZYON: İÇ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ BÖLME DUVAR TEK İSKELET SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: DC - PROFİL TİPİ (mm) 50 47 47 ET KALINLIĞI (mm) 0,5 0,6 AKS ARALIĞI 60 40 60 40 YÜKSEKLİK (h)

Detaylı

GD 30 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri

GD 30 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ GD 0 Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Bölme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Asma Tavan Sistemleri GD Giydirme Duvar 0 TC-TU U Profili (TU) Ses Yalıtım Bandı

Detaylı

İÇ MEKAN SİSTEMLERİ GD 10. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri

İÇ MEKAN SİSTEMLERİ GD 10. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ GD 0 Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Bölme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Asma Tavan Sistemleri GD Giydirme Duvar 0 Yapıştırma Yapıştırma Öbeği Mevcut Duvar

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

BORTERM ISI YALITIMLI BT 01 BT 04 BT 02 BT 03 BR-1

BORTERM ISI YALITIMLI BT 01 BT 04 BT 02 BT 03 BR-1 BORTERM ISI YALITIMLI BT 01 BT 0 30 9 BT 02 BT 03 0 0 0 0 62 81 jx: 1,776 cm jy: 6,076cm jx: 26,91 cm jy: 37,7 cm 37 6 63 jx: 16,92 cm jy: 9,900cm jx: 18,07 cm jy: 1,006 cm BR-1 BORTERM ISI YALITIMLI BT

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS 24,32 kg.co 2 /m². safe fire 4. by efectis

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS 24,32 kg.co 2 /m². safe fire 4. by efectis D_TI_100_60AKS (BX + DC100 + BX + CX) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ TEK İSKELET DIŞ CEPHE SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 60 150 km/h BİNA

Detaylı

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE TADİLAT TEKNİK ŞARTNAMESİ

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE TADİLAT TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Revir Tuvalet ve Mutfak Tadilatı İşi. 2. TEKNİK ÖZELLİKLER 1) Kırım, örüm, alçı ve boya işleri; a) Lavabo ve Tuvalet kısmında bulunan mevcut seramikler ve yapıştırıcı kalıntıları kırılarak temizlenecektir.

Detaylı

MEVCUT DUVAR GENİŞLİK TİPİ. Tuğla. 8,5 cm. Beton. 10 cm. Gazbeton. 10 cm. Bimsblok (sıvanmamış) 25 cm. Bimsblok (iki yüzü 2 cm sıvalı) 25 cm

MEVCUT DUVAR GENİŞLİK TİPİ. Tuğla. 8,5 cm. Beton. 10 cm. Gazbeton. 10 cm. Bimsblok (sıvanmamış) 25 cm. Bimsblok (iki yüzü 2 cm sıvalı) 25 cm İÇ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ GİYDİRME DUVAR METAL İSKELET (TAVAN PROFİLLERİ) TEK KAT COREX LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: YANGIN DAYANIM DEĞERLERİ 12,5 mm COREX için geçerli olan değerlerdir.

Detaylı

teknik uygulama detayları

teknik uygulama detayları teknik uygulama detayları içindekiler Panel Detayları Betonarme Hatıl-Gazbeton Döşeme Paneli Orta Nokta Bağlantı Detayı...03 Çelik Konstrüksiyon -Gazbeton Döşeme Paneli Orta Nokta Bağlantı Detayı...04

Detaylı

DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI.

DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI. DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ OMEGA SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) ISI

Detaylı

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur.

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur. Decoser CTP Duvar ve Tavan Kaplama Levharı Montaj Detayları Decoser levhalar sadece sert duvar yüzeylerine kaplanmalıdır ( ahşap, alçı levhalar, ince sıva vs ). Duvar yüzeyleri temiz, düz, kuru ve düzgün

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,50 0,56. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,50 0,56. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETLEME SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 60 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 150 166 BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) 100 m >100 m ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ

Detaylı

AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 AQUAPANEL UNIVERSAL 8mm PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 2 A- SİSTEM TANIMI: Mevcut duvar sistemlerinin

Detaylı

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE İŞ TAKİP ÇALIŞMA OFİSİ VE TABANCA AMBARI TADİLATI TEKNİK ŞARTNAMESİ

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE İŞ TAKİP ÇALIŞMA OFİSİ VE TABANCA AMBARI TADİLATI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Fabrikamız Üretim Müdürlüğü İş Takip Çalışma Ofisi ve Tabanca Ambarı tadilatı işi. 2. TEKNİK ÖZELLİKLER A. YIKIM, SÖKÜM VE ÖRÜM İŞLERİ 1) Planda kesik çizgilerle belirtilen duvar yıkılacaktır.

Detaylı

CoverEx Dilatasyon Sistemleri; alışveriş merkezi, iş merkezi, hastane, konut, otopark ve endüstriyel yapı ve alanlarda; yaya, hafif, ağır ve

CoverEx Dilatasyon Sistemleri; alışveriş merkezi, iş merkezi, hastane, konut, otopark ve endüstriyel yapı ve alanlarda; yaya, hafif, ağır ve CoverEx Dilatasyon Sistemleri; alışveriş merkezi, iş merkezi, hastane, konut, otopark ve endüstriyel yapı ve alanlarda; yaya, hafif, ağır ve endüstriyel araç trafiklerinde; zemin, duvar ve sismik uygulamalarda

Detaylı

AVK GRUP. Değerlerimiz ve Anlayışımız

AVK GRUP. Değerlerimiz ve Anlayışımız AVK GRUP AVK Grup Cam Balkon Sistemleri Ltd. Şti. 2012 yılında Ankara Siteler'de kurulmuştur. Sektörde 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren firma ortakları; sektörel ve ürün kalitelerinde teknik olarak

Detaylı

D_DC_75_Ω_DCC_50_40AKS (CX+BX+DC75+Ω+BX+DCC50) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 39,51 İLAVE YALITIMLI

D_DC_75_Ω_DCC_50_40AKS (CX+BX+DC75+Ω+BX+DCC50) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 39,51 İLAVE YALITIMLI D_DC_75_Ω_DCC_50_40AKS (CX+BX+DC75+Ω+BX+DCC50) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ OMEGA DIŞ CEPHE SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA YÜKSEKLİĞİ

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS 27,11 kg.co 2 /m². safe fire 4. by efectis

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS 27,11 kg.co 2 /m². safe fire 4. by efectis D_TI_100_40AKS (BX + DC100 + BX + CX) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ TEK İSKELET DIŞ CEPHE SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA YÜKSEKLİĞİ

Detaylı

Kırmızı COREX. Bordo COREX A H1 / H2 F FH1 / FH2. levha oranı dayanımı artırılmış ve su. levha ÖLÇEK: REVİZYON:

Kırmızı COREX. Bordo COREX A H1 / H2 F FH1 / FH2. levha oranı dayanımı artırılmış ve su. levha ÖLÇEK: REVİZYON: İÇ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ BÖLME DUVAR TEK İSKELET SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: DC - PROFİL TİPİ (mm) 50 47 47 ET KALINLIĞI (mm) 0,5 0,6 AKS ARALIĞI 60 40 60 40 YÜKSEKLİK (h)

Detaylı

D_DC_75_Ω_DCC_75_40AKS (CX+BX+DC75+Ω+BX+DCC75) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI.

D_DC_75_Ω_DCC_75_40AKS (CX+BX+DC75+Ω+BX+DCC75) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI. D_DC_75_Ω_DCC_75_40AKS (CX+BX+DC75+Ω+BX+DCC75) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ OMEGA DIŞ CEPHE SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA YÜKSEKLİĞİ

Detaylı

Hayata birde bizim penceremizden bakın. MOTORLU AÇILIR TAVAN SİSTEMİ. www.makrowin.com www.facebook.com/makrowin.tr

Hayata birde bizim penceremizden bakın. MOTORLU AÇILIR TAVAN SİSTEMİ. www.makrowin.com www.facebook.com/makrowin.tr Hayata birde bizim penceremizden bakın. MOTORLU AÇILIR TAVAN SİSTEMİ AÇILIR CAM TAVAN KASA PROFİLLERİ AÇILIR CAM TAVAN AÇILIR CAM TAVAN KASA PROFİLLERİ NO KOD AGIRLIK ÜRÜN ADI 9 gr / m gr / m BÜTÜN KASA

Detaylı

PROTEKTOR PROFİL SİSTEMLERİ SIVA PROFİLLERİ FİYAT LİSTESİ

PROTEKTOR PROFİL SİSTEMLERİ SIVA PROFİLLERİ FİYAT LİSTESİ PROTEKTOR PROFİL SİSTEMLERİ PROFİLLERİ FİYAT LİSTESİ / YALITIM / X.PRT.004 1005 Köşe Gerdirilmiş, 90, iri İç Sıva 12 34 2 m.tül / Boy 25 Boy / Paket 50 m.tül / Paket 0,53 / m.tül 0,32 / m.tül X.PRT.005

Detaylı

D_DC_50_Ω_DCC_50_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC50) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 60 cm AKS kg.

D_DC_50_Ω_DCC_50_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC50) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 60 cm AKS kg. D_DC_50_Ω_DCC_50_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC50) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ OMEGA DIŞ CEPHE SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA YÜKSEKLİĞİ

Detaylı

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI STANDART Tanım : Fayans, seramik yapıştırıcı, Çimento esaslı, gri Toz Kullanım : Seramik, fayans için yatay ve düşeyde ıslak ortamlarda kullanıma uygun

Detaylı

CO_DC75_Ω_DCC75_40AKS (BX + DCC75+Ω+DC75 + BX + CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS İLAVE YALITIMLI

CO_DC75_Ω_DCC75_40AKS (BX + DCC75+Ω+DC75 + BX + CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS İLAVE YALITIMLI CO_DC75_Ω_DCC75_40AKS (BX + DCC75+Ω+DC75 + BX + CX) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKET OMEGA DIŞ CEPHE SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 40-40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h)

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,50 0,56. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,50 0,56. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETLEME SİSTEMİ (MANTOLAMALI) LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 60 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 150 166 BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) 100 m >100 m ISI

Detaylı

TEK İSKELETLİ DIŞ CEPHE SİSTEMİ

TEK İSKELETLİ DIŞ CEPHE SİSTEMİ TEK İSKELETLİ DIŞ CEPHE SİSTEMİ Tek İskeletli dış cephe sistemi, daha hızlı imalat istenilen, az katlı (2-3 kat gibi) betonarme veya çelik binalarda, dış cephe duvar sistemlerinde kullanılır. Isı yalıtımında

Detaylı

CO_DC100_Ω_DCC100_40AKS (BX + DCC100+Ω+DC100 + BX + CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS

CO_DC100_Ω_DCC100_40AKS (BX + DCC100+Ω+DC100 + BX + CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS CO_DC100_Ω_DCC100_40AKS (BX + DCC100+Ω+DC100 + BX + CX) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKET OMEGA DIŞ CEPHE SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 40-40 RÜZGAR YÜKÜ

Detaylı

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar. 1. KONU: Fayans (TİP 1), Fayans (TİP 2), Fayans (TİP 3), Fayans (Tİp 4) alım, teslim ve döşeme işidir.

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar. 1. KONU: Fayans (TİP 1), Fayans (TİP 2), Fayans (TİP 3), Fayans (Tİp 4) alım, teslim ve döşeme işidir. İLAN NUMARASI: İHALE 1, LOT 1 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya hak kazanan PINE BAY HİZMET

Detaylı

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter ÇAĞRI İNŞAAT ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 2 3 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 4 5 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 6 7 CAM CAMA BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter

Detaylı

KONU : Gazbeton Duvar Yüzeyine Sıva Uygulama Şartnamesi SAYFA : 5

KONU : Gazbeton Duvar Yüzeyine Sıva Uygulama Şartnamesi SAYFA : 5 KONU : Gazbeton Duvar Yüzeyine Sıva Uygulama Şartnamesi SAYFA : 5 1. Kapsam Gazbeton blok ile örülen duvarların yüzeyine sıva uygulama kurallarına ilişkin esasları kapsar. 2. Tanım Harç: Bileşenler: Kum:

Detaylı

PORSELEN SERAMIK DIS CEPHE

PORSELEN SERAMIK DIS CEPHE PORSELEN SERAMIK DIS CEPHE Seranita olarak yüzyıllardan beri süre gelen seramigin kalıcılıgını yasam alanlarınıza taşıyıp onu gelecek nesillere yansıtmayı hedef olarak seçtik. Modern, klasik, neo klasik

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO KAFETERYA BİNASI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO KAFETERYA BİNASI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO KAFETERYA BİNASI MAHAL LİSTESİ KASIM 2010 ZEMİN KAT (MEVCUT PROJE) Z01 GİRİŞ : Sahne kısmında bulunan ahşap kaplamanın sökülmesi : Ahşap asma tavan sökümü : Ahşap

Detaylı

ZEMİN KAPLAMALARINDA GENLEŞME DERZLERİ

ZEMİN KAPLAMALARINDA GENLEŞME DERZLERİ ZEMİN KAPLAMALARINDA GENLEŞME DERZLERİ Seramik ve granit zemin kaplamalarında ısıl genleşme derzi bırakılması hakkında notlar ; Isıl genleşme derzleri seramik yüzeylerde geniş alanlarda yapılan uygulamalarda

Detaylı

Standart olarak menfez çevresinde 4 mm çapında açılan havşalı deliklerden vida ile montajı yapılır.

Standart olarak menfez çevresinde 4 mm çapında açılan havşalı deliklerden vida ile montajı yapılır. 1 LİNEER MENFEZLER TANIM: Sabit tek sıra kanatlı, Açılı Kanatlı menfezlerdir. LM1 : Lineer menfez, 15º açılı sabit kanatlı LM2 : Lineer menfez, 15º açılı sabit ince kanatlı LM3 : Lineer menfez, 35º açılı

Detaylı

CO_DC75_Ω_DCC75_40AKS (BX + DCC75+Ω+DC75 + BX + CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS İLAVE YALITIMLI

CO_DC75_Ω_DCC75_40AKS (BX + DCC75+Ω+DC75 + BX + CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS İLAVE YALITIMLI CO_DC75_Ω_DCC75_40AKS (BX + DCC75+Ω+DC75 + BX + CX) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKET OMEGA DIŞ CEPHE SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 40-40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h)

Detaylı

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE İyisini iste! GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE HERHANGİ BİR UYGULAMA YAPILMADAN 12 AY BOYUNCA

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,32 0,35. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,32 0,35. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETLEME SİSTEMİ (MANTOLAMALI) LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 60 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 150 166 BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) 100 m >100 m ISI

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ BODRUM KAT (MORG MAHALİ) TADİLAT İNŞAATI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ BODRUM KAT (MORG MAHALİ) TADİLAT İNŞAATI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ BODRUM KAT (MORG MAHALİ) TADİLAT İNŞAATI MAHAL LİSTESİ MAYIS 2011 1 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,39 0,43. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,39 0,43. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETLEME SİSTEMİ (MANTOLAMALI) LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 60 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 150 166 BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) 100 m >100 m ISI

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,50 0,56. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,50 0,56. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETLEME SİSTEMİ (MANTOLAMALI) LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 60 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 150 166 BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) 100 m >100 m ISI

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

ALAT 10 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Asma Tavan Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri

ALAT 10 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Asma Tavan Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT 0 Asma Tavan Sistemleri Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Bölme Duvar Sistemleri ALAT Asma Tavan 0 TC-TU Agraf Ses Yalıtım Bandı Agraf Çelik Dübel

Detaylı

Agraflı Duvar Giydirme Sistemi

Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Agraflı Duvar Giydirme Sistemi TU Profili TU Profiller tavana dübel+vida ile monte edilir. TC Profili TC Profiller agraflara sabitlenerek tavan ve taban U Profillere geçirilir. Alçıpan Kaplama Alçıpan

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS 31,68 kg.co 2 /m². safe fire 4. by efectis

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS 31,68 kg.co 2 /m². safe fire 4. by efectis D_TI_100_40AKS (BX + DC100 + BX + CX) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ TEK İSKELET DIŞ CEPHE SİSTEMİ (İLAVE YALITIMLI) LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 40 RÜZGAR YÜKÜ

Detaylı

LDY - 56 YALITIMLI SİSTEM

LDY - 56 YALITIMLI SİSTEM FİTİL TİPLERİ 304 PROFİL TİPLERİ 305 PROFİL TİPLERİ 306 PROFİL TİPLERİ 307 PROFİL TİPLERİ 308 PROFİL TİPLERİ 309 PROFİL TİPLERİ 310 PROFİL TİPLERİ 311 PROFİL TİPLERİ 312 PROFİL TİPLERİ 313 YARDIMCI PROFİLLER

Detaylı

W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi

W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Knauf TU Profili Knauf TU Profiller tavana dübel+vida ile monte edilir. i ler agraflara sabitlenerek tavan ve taban U Profillere geçirilir. Alçıpan Kaplama Alçıpan knauf

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,32 0,35. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,32 0,35. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETLEME SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 60 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 150 166 BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) 100 m >100 m ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ

Detaylı

ALAT 30 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Asma Tavan Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri

ALAT 30 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Asma Tavan Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ Asma Tavan Sistemleri Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Bölme Duvar Sistemleri ALAT Asma Tavan 0 Çift İskeletli Askı Maşası Askı Çubuğu TC U Profili

Detaylı

ALÇI DUVAR. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

ALÇI DUVAR. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ALÇI DUVAR Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ALÇI BLOK DUVAR Alçı panel, alçının belirli oranda suyla karıştırılıp

Detaylı

DCC75_AL160_CT50_L75_40AKS (BX+CT50+AL160+CL38+DCC75+BX+CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS

DCC75_AL160_CT50_L75_40AKS (BX+CT50+AL160+CL38+DCC75+BX+CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS DCC75_AL160_CT50_L75_40AKS (BX+CT50+AL160+CL38+DCC75+BX+CX) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETMAX DIŞ CEPHE SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 40-40 RÜZGAR YÜKÜ

Detaylı

DIAMANTE. Kale Armatür / Elegant Koleksiyonu / Konfor LAVABO BATARYASI

DIAMANTE. Kale Armatür / Elegant Koleksiyonu / Konfor LAVABO BATARYASI 294 Kale Armatür / Elegant Koleksiyonu / Konfor LAVABO BATARYASI 731 83111 55 494 Konfor Uzunluğu: 136 mm Konfor Yüksekliği: 107 mm ± 7 oynar akış düzenleyici ±7 Oynar Akış LAVABO BATARYASI [3 DELİKLİ

Detaylı

D127 Metal Alt Konstrüksiyonlu Cleaneo Akustik Alçıpan Asma Tavan

D127 Metal Alt Konstrüksiyonlu Cleaneo Akustik Alçıpan Asma Tavan D127 Metal Alt Konstrüksiyonlu Cleaneo Akustik Alçıpan Asma Tavan Knauf Artfix Klips Knauf Artfix Ana Taşıyıcı TC Profil Askı Çubuğu Askı (bağlantı gereci) Aralığı Uniflott Derz Dolgu Alçısı Knauf Artfix

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

W152 Diamant Bölme Duvar

W152 Diamant Bölme Duvar W152 Diamant Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profiller, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Diamant Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir.

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,39 0,43. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,39 0,43. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETLEME SİSTEMİ (MANTOLAMALI) LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 60 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 150 166 BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) 100 m >100 m ISI

Detaylı

K 214 Fireboard Metal Alt Konstrüksiyonlu Asma Tavan

K 214 Fireboard Metal Alt Konstrüksiyonlu Asma Tavan K 214 Fireboard Metal Alt Konstrüksiyonlu Asma Tavan Klips Ana Taşıyıcı TC Profil Askı Çubuğu Askı (bağlantı gereci) Aralığı Kaplama Taşıyıcı Profil Aks Aralığı Agraf Ara Taşıyıcı TC Profil Ana Profil

Detaylı

KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası

KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası 2012 KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası Konya Karapınar da yapılması planlanan 300 Kişilik Öğrenci yurduna ait genel bilgi ve maliyet çalışması Halil ATLI ESEER İNŞAAT 03.02.2012

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,32 0,35. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,32 0,35. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETLEME SİSTEMİ (MANTOLAMALI) LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 60 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 150 166 BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) 100 m >100 m ISI

Detaylı

İÇ ATKI SİSTEMİ KESİLEBİLİR ATKI SİSTEMİ

İÇ ATKI SİSTEMİ KESİLEBİLİR ATKI SİSTEMİ İÇ ATKI SİSTEMİ KESİLEBİLİR ATKI SİSTEMİ 2 KESİLEBİLİR ATKI, sayfa 75 50x25 Delikli yapı 4 6 5 7 3 2 AĞIR EKİPMAN PROFİLİ, sayfa 76 3 YARDIMCI ATKI, sayfa 76 4 GEÇMELİ ATKI TUTUCU, sayfa 77 5 4 6 TEOS

Detaylı

PENWOOD SERİLERİ... 3 Penwood 750... 4 Penwood 760... 8 Penwood 632... 14 MARMARA SERİSİ... 21 ATLANTİK 760... 27

PENWOOD SERİLERİ... 3 Penwood 750... 4 Penwood 760... 8 Penwood 632... 14 MARMARA SERİSİ... 21 ATLANTİK 760... 27 PENWOOD SERİLERİ... 3 Penwood 750... 4 Penwood 7... 8 Penwood 632... 14 MARMARA SERİSİ... ATLANTİK 7... 27 ATLANTİK SERİLERİ... 33 Atlantik 750... 34 Atlantik 777... 35 Atlantik 790... 36 Atlantik Ortak

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,50 0,56. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,50 0,56. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETLEME SİSTEMİ (MANTOLAMALI) LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 60 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 150 166 BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) 100 m >100 m ISI

Detaylı

1 TP 11 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri

1 TP 11 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ TP Aypan Bölme Duvar Sistemleri Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Asma Tavan Sistemleri Tek İskelet TP Tek Profil Tek Kat Aypan Tek Kat Aypan Duvar

Detaylı

2 TP 2 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri

2 TP 2 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ TP Aypan Bölme Duvar Sistemleri Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Asma Tavan Sistemleri TP Çift İskelet Tek Profil Çift Kat Aypan Çift Kat Aypan TP

Detaylı

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ Herkese Kazandırır BEYAZ COREX, iç mekanlarda bölme duvar, giydirme duvar ve asma tavan yapımında kullanılan standart alçı levhadır. Ürün Kodu Uzunluk Ağırlık Ambalaj Ankara

Detaylı

1 ALÇIPAN MÜDAHALE KAPAĞI

1 ALÇIPAN MÜDAHALE KAPAĞI 1 ALÇIPAN MÜDAHALE KAPAĞI TANIM: TMK Alçıpan control kapakları; Alçı Levha, Boardex, Guardex, Aqua Panel Vb. yapısal malzemeler ile oluşturulan tavan veya duvar olmak üzere müdahale edilmesi gereken bölgelere

Detaylı

Konfor Uzunluğu: 131 mm Konfor Yüksekliği: 120 mm 25 mm seramik kartuş Şelale akış

Konfor Uzunluğu: 131 mm Konfor Yüksekliği: 120 mm 25 mm seramik kartuş Şelale akış 280 Kale Armatür / Elegant Koleksiyonu / Konfor ETERNAL LAVABO BATARYASI [ŞELALE AKIŞLI] 731 91112 55 1.445 Konfor Uzunluğu: 131 mm Konfor Yüksekliği: 120 mm Şelale akış LAVABO BATARYASI 731 91111 55 1.274

Detaylı

D_DC_75_Ω_DCC_75_40AKS (CX+BX+DC75+Ω+BX+DCC75) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI.

D_DC_75_Ω_DCC_75_40AKS (CX+BX+DC75+Ω+BX+DCC75) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI. D_DC_75_Ω_DCC_75_40AKS (CX+BX+DC75+Ω+BX+DCC75) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ OMEGA DIŞ CEPHE SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA YÜKSEKLİĞİ

Detaylı

AG 50 S SİLİKON CEPHE DETAYLARI SILICON WALL DETAILS 2017 MİMARİ KATALOĞU KATALOGDAKİ PROFİL AĞIRLIKLARI TEORİK OLARAK HESAPLANMIŞTIR.

AG 50 S SİLİKON CEPHE DETAYLARI SILICON WALL DETAILS 2017 MİMARİ KATALOĞU KATALOGDAKİ PROFİL AĞIRLIKLARI TEORİK OLARAK HESAPLANMIŞTIR. AG 50 S SİLİKON CEPHE DETAYLARI SILICON WALL DETAILS 017 MİMARİ KATALOĞU KATALOGDAKİ PROFİL AĞIRLIKLARI TEORİK OLARAK HESAPLANMIŞTIR. AG 50 S AG SİLİKON 50 S Silikon GİYDİRME Cephe CEPHE Detayları UYGULAMA

Detaylı

DCC75_AL160_CT50_L100_40AKS (BX+CT50+AL160+CL38+DCC75+BX+CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS

DCC75_AL160_CT50_L100_40AKS (BX+CT50+AL160+CL38+DCC75+BX+CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS DCC75_AL160_CT50_L100_40AKS (BX+CT50+AL160+CL38+DCC75+BX+CX) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETMAX SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 40-40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h)

Detaylı

GD 50 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri

GD 50 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Bölme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Asma Tavan Sistemleri GD Giydirme Duvar 50 DC-DU Duvar U Profili (DU) Ses Yalıtım Bandı

Detaylı

AD 50 F CEPHE SİSTEMİ. AD 50 F Facade System

AD 50 F CEPHE SİSTEMİ. AD 50 F Facade System AD 50 F CEPHE SİSTEMİ AD 50 F Facade System AD 50 FE EKONOMİK SİLİKON CEPHE SİSTEMLERİ AD 50 FE Economic Structural Glazing Curtain Wall Systems 4 AD AD50 F CEPHE SİSTEMİ PROFİLLERİ AD 50 F Facade AD 50

Detaylı