İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ"

Transkript

1 İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL

2 Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımızı yoğun bir hızla sürdürürken bilim, kültür ve sanatla dolu bir haftayı da geride bıraktık. Bu haftaki eğitim ve öğretim çalışmalarımızın büyük bir bölümü Bilim, Kültür, Sanat Şenliği etkinliklerimizle ilgiliydi. Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz şenlikte anaokulu üç yaş grubundan, ortaokul son sınıfa kadar tüm öğrencilerimiz; deneysel proje ve görsel çalışmalar izlediler, yıllık proje ödevlerini sergilediler. Öğrencilerimizde bilimsel ve sanatsal tutum ve becerilerin gelişmesine olanak sağlamak, merak uyandırmak; bilimin, sanatın, kültürün günlük hayatın bir parçası olduğu göstermek amacıyla düzenlediğimiz bu şenlikte tüm öğrencilerimiz, etkinliklere büyük bir heyecan ve keyifle katıldılar. İlkokul 4.sınıf ile ortaokul 1 ve 2.sınıf öğrencilerimiz; Mayıs tarihleri arasında İzmir Uzay Kampı ndaki etkinliklere katıldılar. Etkinliklerden oldukça keyif alan öğrencilerimiz, birçok yeni bilgiyle okullarına döndüler Mayıs 2016 tarihlerinde okulumuzda 3.Satranç Turnuvası gerçekleştirilecek. Turnuvaya doğumlu 700 sporcu katılacak. Tüm katılımcılara başarılar dileriz. Tiyatro Kulübü öğrencilerimizin sergileyeceği Shakespeare'in oyunlarından derlenerek oluşturulan Bir Yaz Gecesi Rüyası adlı oyunumuzu 26 Mayıs Perşembe günü okulumuz oditoryumunda sergileyeceğiz. Öğrencilerimiz, heyecanla çalışmalarına devam ediyorlar. Gösteri gününde siz değerli velilerimizi de aramızda görmek bizleri mutlu edecektir. Anaokulu öğrencilerimiz, bu hafta farklı bir heyecan içindeydiler. 28 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan Yıl Sonu Gösterisi nin hazırlıklarını tamamladılar. Öğrencilerimizin başarılı performanslar sergiledikleri bu gösteriye katılımınız bizleri memnun edecek. Gelecek hafta ilkokul 4 ve ortaokul öğrencilerimiz, üçüncü yazılı sınavlarına girecekler. Ayrıca akademik takvimimizde yer alan gezi ve etkinliklerimiz de devam edecek. Öğrencilerimizin bu yılın son sınavlarından da başarılı sonuçlar alacaklarına inanıyoruz. Saygılarımla, E. Aybars ŞEHİRTAY Okul Müdürü

3 Çevrenin Genç Sözcüleri ÇEVRENİN GENÇ SÖZCÜLERİ Çevrenin Genç Sözcüleri (YRE), Çevre Eğitim Vakfı (FEE) tarafından düzenlenen ve sürdürülebilir gelişim için eğitim çerçevesinde faaliyet gösteren uluslararası bir gençlik ağıdır. Orijinal ismi Young Reporters for the Environment -YRE olan Çevrenin Genç Sözcüleri Programı, FEE tarafından 1994 yılında yürütülmeye başlanmıştır. Programa ülkemiz 1996 yılında katılmıştır. Programın ana amacı gençleri çevre sorun ve konularını anlamaya yöneltmektir. Yirmi beşten fazla ülkede, yaşları on bir ile yirmi bir arasında olan Genç Sözcüler ya da Haberciler ; çevre sorun ve konularını araştırıp inceler, bulgu ve çözüm önerilerini makale, fotoğraf ve video haberciliği yaparak yayımlarlar. Çevrenin Genç Sözcüleri Programı kapsamında ülkemiz okulları tarafından üretilen makale, video ve fotoğraflar ulusal ajansa sunulmuştur. Uluslararası jüriye sunulmadan bir önceki aşama olan, ulusal jüri Ankara'da toplanmış ve oldukça zor seçim süreci sonucunda gönderilen çalışmalar içerisinden dereceler belirlenmiştir. İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Beylerbeyi Ortaokulu fotoğraf ve kısa film alanlarında Türkiye ikincisi olmuştur. Fotoğraf alanında ortaokul 3C sınıfından Yasemin KAN Türkiye ikinciliği; ortaokul 3C sınıfından Yağmur Ece POLAT, Barış BİRDAL, ortaokul 3B sınıfından Alara ERGÜL, Bahar Aylin ERYILMAZ, Yusuf Selim GÜL, ortaokul 3A sınıfından Cem Berkay ŞAHİN, Bedirhan OKTAY, ortaokul 2A sınıfından Selin GÜMÜŞLÜOĞLU, Elif İpek ERYILMAZ, ortaokul 2B sınıfından Berk BALKIŞ ise çektikleri kısa film ile yine Türkiye ikinciliği kazanmıştır. Projede emeği geçen başta öğrencilerimiz olmak üzere fen bölümü öğretmenlerimize özverili çalışmaları için, İngilizce bölümümüze ise bize göstermiş olduğu destek için teşekkür eder ve projedeki ilk yıllımızda aldığımız bu başarıdan dolayı kendilerini tebrik ederiz. Öğrencilerimizin ikincilik ödülünü aldığı fotoğraf ve kısa filme linkinden ulaşabilirsiniz.

4 İTÜ GVO Beylerbeyi Kampüsü İzmir Uzay Kampı nda. İzmir Uzay Kampı

5 İzmir Uzay Kampı

6 İzmir Uzay Kampı

7 MSGSÜ Gençlik Konseri MSGSÜ İDK Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar Orkestrası Bilim, Kültür, Sanat Şenlikleri ekinlikleri ve 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuarı Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar Orkestrası okulumuzda unutulmaz bir gençlik konseri verdi. Gençlik orkestrası bizlere, Johann STRAUSS tan Yarasa uvertürünü, Max BRUCH tan 1.Keman Konçertosu nu, Yunus GENCER den Er Marşı nı ve yine JOHANN STRAUSS tan Hızlı Polka adlı eserleri, başarılı performanslarıyla sergilediler. Orkestra şefi Sercan BÜYÜKEDES önderliğindeki gençlik orkestrasını, ilkokul 4.sınıflar ile ortaokul 1,2, 3, ve 4.sınıftaki öğrencilerimiz büyük ilgiyle dinlediler. Bu güzel konser için Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuarı Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar Orkestrası na çok teşekkür ederiz.

8 MSGSÜ Gençlik Konseri

9 MSGSÜ Gençlik Konseri

10 MSGSÜ Gençlik Konseri

11 MSGSÜ Gençlik Konseri

12 Branş Konserleri ÖĞRENCİLERİMİZDEN MÜZİK ŞÖLENİ Mayıs 2016 tarihleri arasında okulumuzda geleneksel olarak yapılan Bilim, Kültür ve Sanat Şenlikleri etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz eğitim aldıkları enstrümanlar ile arkadaşlarına ve ailelerine konser verdiler. Yıl boyunca aldıkları eğitimi bu keyifli konserlerle sergileyen öğrencilerimiz, aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte oldukça keyifli dakikalar geçirdiler. Bu güzel müzik şöleni için tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

13 Branş Konserleri

14 Branş Konserleri

15 Branş Konserleri

16 Branş Konserleri

17 Branş Konserleri

18 Branş Konserleri

19 Astronomi Etkinliği Bilim, Kültür ve Sanat Şenlikleri çerçevesinde Ortaokul Fen Bölümü olarak anaokulu ve ilkokuldaki kardeşlerimize astronomi teması çerçevesinde, Güneş Sistemi mizi oluşturan gezegenlerin büyüklüklerini, birbirlerine olan uzaklıklarını ve öğrencilerimizin bazı özellikleri daha iyi anlamalarını sağlamak için Güneş Sistemini Ölçeklendiriyorum etkinliğini yaptık. Gezegenlerin Güneş e olan uzaklıklarını ve boyutlarını ölçeklendirerek Güneş Sistemi nin küçük bir maketini yapan ortaokul 4. sınıf öğrencilerimiz, anaokulu ve ilkokul öğrencilerimizin astronomi hakkındaki bilgilerini pekiştirdiler. Öğrencilerimiz; etkinlik sayesinde gezegen, uydu, iç gezegen, dış gezegen, asteroid kuşağı veya Güneş Sistemi gibi kavramları öğrendiler.

20 Astronomi Etkinliği

21 Eko-Okullar ve eğitim ve öğretim yılları içerisinde okulumuzda ilkokul ve ortaokul seviyelerinde yürütülen EKO OKULLAR PROJE sinde çevreye duyarlı okul anlamına gelen yeşil bayrak ödülünü kazandık. Yeşil Bayrak ödülü uluslararası bir simge olup ödüllü alan okulun uluslararası düzeyde çevre eğitimi yapıldığının bir göstergesidir. İki yıllık proje sürecinde emeği geçen başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür eder daha nice güzel projelere birlikte imza atmayı dileriz.

22 Eko-Okullar 2. sınıf öğrencilerimiz İngilizce derslerinde bitki bölümlerini ve çeşitlerini öğrenirken bitki şapkaları hazırlayarak konuyu tekrar ettiler.

23 Eko-Okullar Eko-Okullar Projesi kapsamında bu hafta, ortaokul 3.sınıf öğrencilerimizin Matematik Bölümünün desteğiyle hazırladıkları "Enerji Tasarrufunun Çizgi Grafiği Üzerinde Gösterimi ve Yüzde Hesaplarının Yapılması" konulu ürünler panomuzda sergilendi.

24 Planetaryum Bilim, Kültür ve Sanat Şenlikleri çerçevesinde uzayın gizemli dünyasını öğrenmek ve uzay çalışmaları hakkında bilgi almak amacıyla okulumuzda bir gezici planetaryum kurduk. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz, planetaryum içindeyken hem eğlendiler hem de öğrendiler.

25 Planetaryum

26 Planetaryum

27 Planetaryum

28 Proje Sunumları İlkokul ve ortaokul öğrencilerimiz, Bilim, Kültür, Sanat Şenliği kapsamında dönem boyunca hazırladıkları projelerini bir alt sınıfta okuyan arkadaşlarına sundular. Gelecek yıl konuları hakkında bilgi paylaşımında bulunarak projeleri süresince nasıl bir yol izlediklerini anlatan öğrencilerimiz, hazırladıkları projeleri arkadaşlarına sunmanın heyecanını yaşadılar.

29 Proje Sunumları

30 Proje Sunumları

31 Proje Sunumları

32 Yazar Söyleşisi AHMET ÜNVER İLE SÖYLEŞİ Ortaokul 1.sınıf öğrencilerimiz, Bilim, Kültür ve Sanat Şenlikleri ekinliklerinin ilk gününde severek okudukları Ege Kıyılarından Eski Zaman Masalları adlı kitabın yazarı Ahmet Ünver ile Anadolu nun zenginliği ve eşsiz güzelliği üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler. Yazar, söyleşiyi çeşitli yöntemlerle ortaya çıkarılan tarihi yapıtlar ile hazırladığı sunum üzerinden gerçekleştirdi. Kültürümüze sahip çıkmanın önemi üzerinde duran yazar Ahmet Ünver, masallar aracılığıyla bunu başarabileceğimizi belirtti. Bu söyleşi ile öğrencilerimiz, okudukları kitabı yazarıyla birlikte keyifli bir şekilde inceleme fırsatı buldular ve kitaplarını yazara imzalatmanın ayrıcalığını yaşadılar.

33 Yazar Söyleşisi

34 Günlük hayatta karşılaşılan problemlere etkin ve yaratıcı çözümler üretebilmek yaşamı daha anlaşılabilir ve kolaylaştırıcı kılmaktadır. Böyle bir süreçte sosyal beceriler arasında problem çözme becerisinin ayrıca önem kazandığı düşünülmektedir. Bu bağlamda başarılı bir problem çözme becerisi geliştirmek aynı zamanda yeni bilgilerin kazanılmasıyla da sonuçlanır. Dolayısıyla problem çözmenin, yaratıcı düşünme, eleştirel düşünme ve keşfederek öğrenme diye de adlandırılan öğrenmedeki farklı bakış açılarını da pekiştirdiği de görülmektedir. Bu sebeple her ay Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak tüm ortaokul 1 ve 2. sınıflarda gerçekleştirdiğimiz sosyal beceri sınıf çalışmalarında bu ay Yaratıcı Düşünme ve Problem Çözme Becerilerimizi Nasıl Geliştirebiliriz? konulu yaratıcı öykü yazım denemesi, benzetim tekniğini kullanarak yaratıcı düşünme ve Sorumlu Kim? etkinliklerini gerçekleştirdik. Bu çalışmalarda, öğrencilerimizin yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmek, benzetme kurmalarını sağlamak ve anlamlı bir olay akışı içinde topluluk önünde sunum yaparak kendilerini ifade edebilmelerini sağlamayı hedefledik. PDR

35 Portfolyo Sunumu ANAOKULU PORTFOLYO SUNUMU İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Beylerbeyi Anaokulu öğrencilerimiz, eğitim ve öğretim yılı 2. dönem portfolyo sunumlarını 14 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirdiler. Uzun bir çalışma maratonundan sonra 6 yaş grubu öğrencilerimiz, GEMS dersine ait Karıncalar temasını; 5 yaş grubu öğrencilerimiz, GEMS dersine ait Kelebekler temasını; 4 yaş grubu öğrencilerimiz ise dosya sunumlarını sınıflarında velilerine sundular. Sınıf sunumlarının ardından öğrencilerimiz, İngilizce dersinden ve seçtikleri branş dersinden de sunum yaparak üstün performans sergilediler. Tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz ve tebrik ediyoruz. Ayrıca öğretmenlerimize eğitim ve öğretim yılı boyunca göstermiş oldukları özverili ve duyarlı çalışmaları için teşekkür ediyoruz.

36 Portfolyo Sunumu

37 Felsefe Eğitimi ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZLE FELSEFE ÇALIŞMAMIZ İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Beylerbeyi Anaokulu öğrencileri Bilim Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında oditoryumda Felsefe Etkinliği çalışmasına katıldılar. Çalışmada Pikolo- Konuş Benimle Küçük Kedi adlı kitap okundu ve iletişim kurma yollarına değinildi. Dinledikleri hikâye boyunca yer alan düşünme eylemi çeşitli oyun ve etkinliklerle devam ettirildi. Peki ya sadece sözcüklerle mi iletişim kurarız, mimiklerimizde önemli midir, herkes aynı dili mi konuşuyor, evimizde bir hayvan besliyor olsaydık onunla konuşmaya çalışır mıydık, ona düşüncelerimizi nasıl ifade ederdik? Tüm bu soruları öğrencilerimiz bir oyun eşliğinde yanıtladılar. Hiç konuşmadan acıktıklarını, oyuncaklarını bulamadıklarında hissettikleri üzüntüyü, kırılan eşyası için endişelendiklerini sahnede arkadaşlarına beden ve mimik hareketlerini kullanarak anlattılar. Etkinliği bir sanat aktivitesi ile tamamlayan öğrencilerimiz bu çalışma ile dilin ne kadar önemli olduğunun, birçok kapıyı açtığının ve uygun mimik kullanmanın ise daha çabuk anlaşılmamızı sağladığının farkına vardılar. Bir sonraki etkinliği sabırsızlıkla bekliyoruz.

38 Felsefe Eğitimi

39 Felsefe Eğitimi

40 Fen Bölümü Çalışmaları

41 Koridor Sergisi Bilim, kültür ve sanatla ilgili farkındalığımızın artması, yıllık proje çalışmalarımızı sergileyerek birbirimizle paylaşmamızın sağlanması amacıyla yapılan Bilim, Kültür Sanat Haftası nda anaokulu öğrencilerimiz, ortaokuldaki abla ve abilerinin yaptığı ürün bazlı proje çalışmalarının sergilendiği koridor sergisine katıldılar. Ortaokul öğrencilerinin projelerini sundukları etkinliğimizde anaokulu öğrencilerimiz bilim ile iç içe bir sergiyi gezme fırsatı yakaladılar.

42 Okuma ve Sanat Atölyesi YARATICI OKUMA VE SANAT ATÖLYESİ ÇALIŞMASI İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Beylerbeyi Anaokulu Merkür ve Dünya sınıfları öğrencilerimizle Yaratıcı Okuma ve Sanat Atölyesi çalışması yapıldı. Çalışmada öğrencilerimiz, Değnek Adam adlı eğitici aynı zamanda eğlenceli de olan kitabı dikkatle dinlediler. Kahramanımız zavallı Değnek Adam ın başına gelmeyen kalmıyor. Mutlu başlayan, sonra üzüntülerin eşlik ettiği büyük bir macerayla devam eden ve yine mutlu bir sonla biten kitabımızda öğrencilerimiz düşünce dünyalarının sınırlarını zorlayan bazı sorulara da yanıt vermenin gururunu yaşadılar. Ve tabi ki öğrencilerimiz nesnelerin tek bir işlevinin olmadığını, duruma ve yere göre bambaşka anlamlar, işlevler, görevler kazanabildiğini de örneklendirerek etkinlik sonunda kendi tasarımları olan değnek adamlarını yaptılar. Çalışma sırasında birbirinden ilginç örnekler veren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

43 Okuma ve Sanat Atölyesi

44 Sanat Aktiviteleri SANAT DOLU AKTİVİTELER İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Beylerbeyi Anaokulu öğrencileri için Bilim Kültür Sanat günü etkinlikleri kapsamında gelenekselleşen kaşık boyama ve origami etkinlikleri yine çok eğlenceli geçti. 4 yaş grubu öğrencilerimiz tahta kaşıklarını diledikleri gibi özgürce boyadılar. Yapmış oldukları kaşık kuklalarla arkadaşlarına eğlenceli hikâyeler anlattılar. 5 ve 6 yaş grubu öğrencilerimiz ise kâğıtların gizemli dünyalarına adım atarak birbirinden farklı figürleri katlama tekniği ile oluşturdular. Kurbağalarını zıplatmak ve uçaklarını en uzağa uçurmak için çaba sarf eden öğrencilerimizin keyifleri görülmeye değerdi. Oluşturduğumuz ürünlerimiz çok kıymetli ve değerli çünkü hepsi bizim minik ellerimizden çıktı.

45 Sanat Aktiviteleri

46 Sanat Aktiviteleri

47 Hazırlık Grubu Bu hafta Hazırlık sınıfları olarak Taşıtlar ve Trafik Kuralları ile ilgili bilgilendik. Türkçe Dil Etkinliğinde Taşıtlar ve Trafik Kuralları hakkında bilgi sahibi olduk ve Yaramaz Trafik Lambası adlı öyküyü dinlerken çok eğlendik. Okuma-Yazmaya Hazırlık Etkinliklerinde Okul Olgunluğu kitaplarımızdan çalışmaya devam ettik. İşitsel dikkatimizi geliştirici etkinlikler gerçekleştirdik. Müzik Etkinliğinde Taşıtlar şarkısını söylerken taşıtların seslerini taklit ettik.

48 Hazırlık Grubu Bu hafta GEMS Etkinliğinde denge çalışmaları yaptık. Denge Tahtası adlı materyalin üzerindeyken topları hareket ettirmek çok eğlenceliydi. Adım tahtası adlı materyali oynarken adımlarımızı ayarlamaya çalıştık ve aynı zamanda dengede durmaya çalıştık. Düşünme Becerileri Etkinliğinde Citadel adlı oyunumuz ile yer- yön kavramımızı geliştirirken görsel algı becerilerimiz ile ilgili de çalışmış olduk. Görsel Okuma Etkinliğinde Trafik posterini inceledik. Öğrenme merkezlerinde planlama yaptığımız oyunları oynayarak eğlenirken bahçede de keyifli oyunlar oynamayı ihmal etmedik.

49 Hazırlık Grubu

50 Orta Grup Bu hafta, Venüs ve Mars sınıfları olarak Trafik konusuna giriş yaptık. Trafik ile ilgili görselleri inceledik, eğitici videolar izledik ve öyküler okuduk. Bu sayede neler bildiğimizi hatırladık ve öğrendiğimiz bilgilerle eski bildiklerimizi birleştirdik. Türkçe Dil Etkinliğimizde, temamız ile ilgili taşıtları tanıdık. Çevremizde gördüğümüz taşıtlar ve özellikleri ile ilgili sohbet ettik. Bilmediğimiz veya daha önce görmediğimiz taşıtların ismini, kullanılma amacını ve şekillerini tanıdık. Hafta boyunca trafik kurallarını konuştuk. Kurallara uymadığımızda sonuçlarının ne olacağını tartıştık ve kuralları ihlal ettiğimizde, sadece bize değil çevremizdekilere de zarar gelebileceğini öğrendik. Sanat Etkinliğinde, bu haftayı bizim için önemli kılan 19 Mayıs Atatürk ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili sohbet ettikten sonra hissettiklerimizi resmettik. GEMS sınıfımızda, Memory materyalini tanıdık. Oyunumuz sırasında çok dikkatli davrandık ve hafızamızın sınırlarını zorladık. Oyun sayesinde akılda tutma becerilerimizin geliştiğini fark ettik.

51 Orta Grup Düşünme Becerileri Sınıfımızda Panoromix adlı kutu oyununu tanımaya başladık. Oyunumuz sırasında gördüğümüz şekli dikkatlice inceledik ve elimizdeki malzemelerle üç boyutlu hâlini oluşturduk. Oyun sayesinde görsel algı, mekânda konum ve görsel bütünlük becerilerimizin geliştiğini hissediyor ve çok mutlu oluyoruz. Okuma Yazmaya Hazırlık Etkinliklerimizde çizgi çalışmalarımızı ve matematik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanında yaratıcılık çalışmalarımız ile farklı düşünme yetilerimizi geliştirmeye devam ederken eşzamanlılık ve ardıllık çalışmalarımızla da planlama ve sıralama temelli bilişsel işlem sürecimizi canlı tutuyoruz. Portfolyo sunumumuz için çok çalıştık, çok yorulduk ve siz ailelerimizin de bildiği gibi emeğimizin karşılığını aldık... Bu hafta da yorgunluğumuzu atmak ve temiz havadan faydalanabilmek için her fırsatta bahçeye çıktık. Bahçemizde eğlenceli parkurlar oluşturduk ve oynadığımız parkur oyunlarından çok keyif aldık. Oyunlarımız sırasında hem hızlı hem dikkatli olmamız gerektiğini öğrendik. Bu haftamız da yine bilgi dolu ve eğlenceli etkinliklerle geçti. Bir sonraki hafta yeni bilgilerle görüşmek üzere

52 Küçük Grup Portfolyo dosya sunumlarını başarıyla gerçekleştiren Merkür ve Dünya sınıfı öğrencilerimiz, bu hafta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ün Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı teması üzerinde çalışmalarını gerçekleştirdiler. Türkçe Dil Etkinliğimizde bu bayramın önemi, bu bayramda neler yapıldığı ve spor dalları üzerine sohbet eden, çeşitli sunular üzerinden çalışmalar yapan öğrencilerimiz, yeni bilgiler öğrenmenin heyecanını yaşadılar. Bahçe Etkinliklerimizde çeşitli yarışmalı oyunlar oynayan öğrencilerimiz, takım olma bilinci ile aktiviteler sırasında oldukça eğlendiler. Sanat Etkinliklerinde çeşitli malzemelerle süsleyerek hazırladıkları Ödül Kupası ile öğrencilerimiz, yarışmalarda gösterdikleri gayretin ödülünü kazanmış oldular. Eğlenceli bir haftayı geride bırakırken tüm velilerimizin, gençlerimizin, çocuklarımızın 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nı kutluyoruz.

53 Yabancı Diller Öğrendiğimiz kelimeleri tekrar etmek için oynadığımız oyunlar çok eğlenceliydi!

54 Yabancı Diller Evin Bölümleri konusunu öğrenirken eğlenceli bir kitap etkinliği yaptık.

55 Satranç İTÜ GVO Özel Beylerbeyi İlkokulu 3. Satranç Turnuvası için hazırlıklarımızı tamamladık.

56 Görsel Sanatlar Bu hafta Görsel Sanatlar Etkinliğimizde Bilim, Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında duvar boyama çalışması gerçekleştirdik. Ürünlerimizle anaokulu birinci kat duvarımızı renklendirdik.

57 Bu hafta öğrencilerimizle Kodlama Verimliliği (efficiency) konusunu içeren etkinlikler yaptık.

58 1.Sınıflar Bu hafta Bilim Kültür ve Sanat Şenliği ne katıldık. Helikopter yaptık ve uçurduk. Farkında olmadan fizik kurallarını öğrendik. Diğer sınıfların proje sergilerini gezdik ve arkadaşlarımızın çalışmalarını inceledik.

59 2.Sınıflar Bilim, Kültür ve Sanat Şenliğinde Hacıyatmaz yaparak ağırlık merkezini öğrendik. Bunun yanı sıra planetaryuma giderek gökyüzü ve yıldızları inceledik. Bir yıl boyunca emek vererek yaptığımız projeleri sunduk.

60 2.Sınıflar

61 3.Sınıflar Bilim Kültür ve Sanat Şenliğinde Louis PASTEUR ün hayatına ilişkin eğitici bir film seyrettik.

62 4. sınıflar sene boyunca müzik derslerinde çalmayı öğrendikleri enstrümanlarla müzik dinletisi gerçekleştirdiler. 4.Sınıflar

63 Yabancı Diller Sınıfta Simon Says adlı oyunumuzu oynayarak günlük yaşamımızda önemli olan fiziksel aktiviteleri tekrar ettik.

64 Yabancı Diller Sınıfta meyve ve sebze şapkalarımızı yaparken hem çok eğlendik hem de sağlıklı yaşamak ile ilgili farkındalığımızı artırdık.

65 Beden Eğitimi İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkokullar Arası Basketbol Turnuvası nda İTÜ GVO Özel Beylerbeyi İlkokulu Minik Erkek Basketbol Takımı tarihinde Özel SEV İlkokulu ile oynadığı maçı kazanmıştır tarihinde Özel Eyüboğlu İlkokulu ve tarihinde ise Yenişehir Bilfen İlkokulu ile oynadığı maçları kaybetmiş, İstanbul un en iyi 16 takımı arasında turnuvayı tamamlamıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

66 Beden Eğitimi İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün düzenlediği Minikler (ilkokul) Yüzme Müsabakaları nda Beylerbeyi İlkokul Minik Kız Yüzme Takımı mız sporcularından Zehra AK 100mt. Karışık- 50mt. Kelebek yarışlarında İstanbul 1.si olmuştur. Aynı müsabakada Beylerbeyi İlkokul Minik Erkek Yüzme Takımı mız sporcularından Efe Mert SARP 100mt. Serbest 50mt. Kurbağalama yarışlarında İstanbul 4.sü olmuştur. Öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.

67 Görsel Sanatlar İlkokul 3. sınıflarımızla Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği etkinlikleri kapsamında Pon-Art firmasının düzenlemiş olduğu eva baskı çalışmasını gerçekleştirdik. Yeni bir teknik tanımanın sevincini yaşadık.

68 Türkçe Zümresi Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimiz, Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği etkinlikleriyle dolu dolu geçirdikleri bu haftaya, severek okudukları Ege Kıyılarından Eski Zaman Masalları adlı kitabın yazarı Ahmet Ünver ile Anadolu nun zenginliği ve eşsiz güzelliği üzerine keyifli bir söyleşi yaparak başladılar.

69 Türkçe Zümresi Ardından, ilkokul 4.sınıftaki arkadaşlarına Söz Kulağa, Yazı Uzağa adıyla deyim dramalarını sergileyen öğrencilerimiz, yıl boyunca büyük bir emek vererek hazırladıkları projelerini yine ilkokul 4.sınıftaki arkadaşlarına sunarak keyifle geçirdikleri bu haftayı tamamladılar.

70 Türkçe Zümresi

71 Türkçe Zümresi Ortaokul 2. sınıf öğrencilerimiz, fikirlerini yaratıcılıkları ve öğretmenlerinin yönlendirmeleriyle süsleyip oluşturdukları proje ödevlerini sergilediler.

72 Türkçe Zümresi Ortaokul 3. sınıf öğrencilerimiz, "Pal Sokağı Çocukları" kitabından esinlenerek birbirinden güzel oyunlar tasarladılar. Tasarladıkları oyunları "Sokak Oyunları Festivali"nde sergileyen öğrencilerimiz, oldukça keyifli vakit geçirdiler.

73 Türkçe Zümresi

74 Türkçe Zümresi Ortaokul 4. sınıf öğrencilerimiz, "Türkçe Off" adlı kitabın yazarı Feyza Hepçilingirler ile buluşarak dilimizin önemi hakkında bir söyleşiye katıldılar.

75 Matematik Zümresi Bilim kültür sanat haftasında öğrencilerimiz matematik projelerini sergilediler ve bir ders saatinde de matematik oyunları oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler.

76 Matematik Zümresi

77 Fen Bilimleri Zümresi Öğrencilerimizin bilime olan meraklarının, bilim ile ilgili farkındalıklarının ve fen alanındaki başarılarını artırmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği mizde Fen Bölümü olarak uzayın gizemli dünyasını çeşitli etkinliklerle keşfettik. Ortaokul 1.sınıflarımız ile gezegenler, takımyıldızları, Dünya mız ve astronomi sözlüğü ile ilgili izlediğimiz sunumlarla bilgilerimizi artırırken öğrendiklerimizden posterler hazırladık.

78 Fen Bilimleri Zümresi

79 Fen Bilimleri Zümresi Ortaokul 2. sınıflarımız roketlerin çalışma prensipleri hakkında bilgi alırken yaptıkları maket roket çalışması ile en uzak mesafeye gidebilecek bir roketin özelliklerini deneyerek keşfettiler.

80 Fen Bilimleri Zümresi Ortaokul 3.sınıflarımız ise, 3 Boyutta Takımyıldızları isimli çalışma ile takımyıldızlarını modelleme çalışması yaptılar. Yapılan etkinlikte, takımyıldızlarını oluşturan parlak yıldızların bize olan uzaklıklarını dikkate alan öğrencilerimiz, gözlem yapılan noktanın değişimi ile takımyıldızı desenlerinin nasıl değişeceğini keşfetme imkânı buldular.

81 Fen Bilimleri Zümresi Ortaokul 4. sınıf öğrencilerimiz ise Güneş Sistemini Ölçeklendiriyorum isimli çalışmada Güneş Sistemi ni oluşturan sekiz gezegenin, Dünya mızın, Güneş in ve uydumuz Ay ın Güneş e olan uzaklıklarını, boyutlarını ölçeklendirerek Güneş Sistemi nin küçük bir maketini hazırladılar.

82 Sosyal Bilimler Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimiz, İstasyon Tekniği ile ülkemizde yaşanan doğal afetlere besteledikleri şarkı, yaptıkları poster, yazdıkları öykü ve çektikleri kısa film ile farklı bir bakış açısı getirdiler.

83 Sosyal Bilimler Ortaokul 2. sınıf öğrencilerimiz, Bilim, Kültür ve Sanat Şenlikleri Haftası etkinlikleri kapsamında Doğal Kaynaklarımız Tükenmesin konulu sunumlarını yaptılar ve yaptıkları projeleri ortaokul 1.sınıf arkadaşlarına sundular.

84 Sosyal Bilimler Ortaokul 3. sınıf öğrencilerimiz; Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği Haftası etkinlikleri kapsamında Kültürümüz Yapı Taşları kitaplarında bulunan Türk- İslam düşünür ve bilim insanlarını hazırladıkları sunumlarla tanıttılar ve oyun kartları ile Ben Kimim? oyununu oynadılar. Hazırladıkları projeleri ortaokul 2. sınıf arkadaşlarına sundular.

85 Sosyal Bilimler Ortaokul 4. sınıf öğrencilerimiz, Bilim Kültür Sanat Şenliği Haftası içerisinde tarihe yön vermiş olaylar, tarihsel önemi olan kişilerle ilgili hazırladığımız oyun kartlarını oynadılar ve özellikleri verilen kişileri tanımaya çalıştılar. Yarışmaya bilgileri ve tahminleri ile renk katan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

86 Sosyal Bilimler Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimiz, Bilim Kültür Sanat Şenliği Haftası dolayısıyla aylardır üzerinde durdukları proje çalışmalarını da sergilediler. Öğrencilerimize özenli ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum.

87 Sosyal Bilimler

88 Yabancı Diller Bilim Kültür ve Sanat Şenliği Haftası dâhilinde gerçekleşen proje sunumlarımızda hazırladığımız İngilizce projelerimizi sergiledik.

89 Yabancı Diller

90 Görsel Sanatlar Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği etkinlikleri bünyesinde ortaokul 1. sınıflarımızla Jumping-Clay firmasının düzenlemiş olduğu kitap ayracı ve ortaokul 2. sınıflarımızla da üç boyutlu tasarım çalışmalarını gerçekleştirdik.

91 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi Görsel Sanatlar

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımızın yanı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ Anaokulu hazırlık sınıfı öğrencilerimizin ilkokula uyum programı, bu hafta katıldıkları rehberlik ve

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ Okul tanıtım toplantılarımız ve ara sınıflar giriş sınavlarımız sürüyor. 8 Mart 2014 Cumartesi günü

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımızı heyecanla sürdürmeye

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 18. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 18. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 18. VELİ BÜLTENİ Ortaokul öğrencilerimiz Türkiye genelinde uygulanan "Vitamin Kazanım Değerlendirme Sınavı"na katıldılar.

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül- 16 Ekim 2015)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül- 16 Ekim 2015) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül- 16 Ekim 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI

5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI 5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI YAŞAM İÇİN EĞİTİM İSTANBUL UN KURTULUŞUNUN 92. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN! İstanbul un kurtuluşunun 92. Yıldönümünü okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık.

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat 2014-21 Mart 2014)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat 2014-21 Mart 2014) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 Şubat 2014-21 Mart 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 10 Şubat 2014-21 Ocak 2014 tarihleri arasında işlediğimiz dördüncü

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ EVİMİZ-AİLEMİZ Aile kavramı ne demek? Ailemde kimler var? Aile bireylerimizin isimleri nelerdir? Ailemizle paylaştıklarımız

Detaylı

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, gençler için şölen tadında etkinlikler düzenledi. Minik mehteran

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

DERS SÜRE VE PERİYOTLARI

DERS SÜRE VE PERİYOTLARI DERS SÜRE VE PERİYOTLARI Okul Öncesi Okul öncesi dönem 4 yaş grubunda dersler 08:30 da başlar ve 12:00 da sona erer. Ana sınıflarda ise dersler 08:00 da başlar, 12:00 da sona erer. Her iki yaş grubunda

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nı okulumuzda öğrencilerimizin ve velilerimizin çok yoğun katılımı ile coşkulu

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015. Sene başında akademik takvimde de paylaşıldığı üzere 31 Aralık ve 1 Ocak günleri okulumuz tatildir.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015. Sene başında akademik takvimde de paylaşıldığı üzere 31 Aralık ve 1 Ocak günleri okulumuz tatildir. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015 YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ Sayın Rektörümüzün başkanlığında bu yılın ilk Üst Yönetim Kurulu toplantısı geçtiğimiz Salı günü okulumuzda yapıldı. İlkokul, Ortaokul

Detaylı

Çocuklarımızın etraflarındaki dünyayı keşfedebilmeleri için eğitim ortamımızı, canlı, renkli ve bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarladık.

Çocuklarımızın etraflarındaki dünyayı keşfedebilmeleri için eğitim ortamımızı, canlı, renkli ve bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarladık. ANAOKULU Tohum için güneş, su ve toprak ne kadar önemliyse, çocuk için de eğitim o kadar önemlidir. Çapa Koleji Anaokulu geleceği parlak, ışık saçan çocuklar yetiştirmek için, modern eğitim anlayışı ile

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 27. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 27. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 27. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL İlkokul 1. sınıf öğrencilerimiz, 6 Nisan 2016 Çarşamba

Detaylı

A ğ u s t o s 2 0 1 5

A ğ u s t o s 2 0 1 5 A ğ u s t o s 2 0 1 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Z A F E R B A Y R A M I 31 1 E y l ü l 2 0 1 5 Hoşgeldiniz Kahvaltısı Saat:9.00-10.30 Açılış Tanışma

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI

MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI Öğrencilerimiz; okulumuzda öğrenci merkezli öğretim yöntemleriyle, problem çözme, deney yapma, tartışma ve sorgulamaya

Detaylı

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK..

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. 13-16 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul da düzenlenen TED İstanbul Koleji Ulusal Forumuna ( TİUF ), Müzik Öğretmenimiz Eren TOKMAK rehberliğinde okulumuzdan

Detaylı

3.SINIFLAR MAYIS AYI VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ

3.SINIFLAR MAYIS AYI VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 3.SINIFLAR MAYIS AYI VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 3. sınıfa elveda, 4. sınıfa MERHABA TÜRKÇE Metinlere bağlı kalarak dinleme ve dinlediğini anlama, okuma ve okuduğunu anlama, yazma kurallarını uygulama,

Detaylı

TED Ankara Koleji'nden K-12 Bütünlüğü Çerçevesinde Anlamlı Ziyaret

TED Ankara Koleji'nden K-12 Bütünlüğü Çerçevesinde Anlamlı Ziyaret İNGİLİZCE KURS DUYURUSU Sayın Velimiz, İngilizce kursumuz 28.09.2013 12.05.2014 tarihleri arasında Cumartesi günleri 09:00 12:20 saatleri arasında yapılacaktır. Ayrıntılar için tıklayınız TED Ankara Koleji'nden

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır. T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI ULU ÖNDER ATATÜRK ÜN VEFATININ 74. YILI ANMA PROGRAMI Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014 9 Mayıs 2014)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014 9 Mayıs 2014) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014 9 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, PYP çalışmaları kapsamında hazırladığımız, 24 Mart 2014 9 Mayıs 2014 tarihleri arasındaki beşinci temamıza

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

2015-2016 ÖĞRETİM YILI 1.SINIF MÜZİK DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI

2015-2016 ÖĞRETİM YILI 1.SINIF MÜZİK DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI 1 EYLÜL 1.Hafta 8 EYLÜL -0 EKİM İSTİKLAL MARŞI NA SGI D.1. İstiklal Marşı na saygı gösterir. İstiklal Marşı CD si Bilgisayar D.1. Kazanımı ile İlgili Açıkalama : Teması: Türk bayrağını ve İstiklal Marşı

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016. İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için;

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016. İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için; HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016 VELİLERİMİZ İÇİN HATIRLATMALAR Değerli Velilerimiz, İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için; Okul Öncesi 1 (5 Yaş ) Grubuna

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Sene sonu yaklaşıyor. Aylar süren eğitim ve öğretim maratonunun

Detaylı

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ VE TED KAYSERİ KOLEJİ AİDİYETİN OLUŞTURULMASI GÜÇLENDİRİLMESİ

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ VE TED KAYSERİ KOLEJİ AİDİYETİN OLUŞTURULMASI GÜÇLENDİRİLMESİ TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ VE TED KAYSERİ KOLEJİ AİDİYETİN OLUŞTURULMASI VE GÜÇLENDİRİLMESİ TED Kayseri Koleji Vakfı İlkokulu olarak, TED Aidiyeti, İlin Okulu Olma kapsamındaki çalışmalarımızın ilk adımı olarak,

Detaylı

28-29 KASIM 2013 TARİHLERİNDE OKULUMUZ TATİL EDİLECEKTİR.

28-29 KASIM 2013 TARİHLERİNDE OKULUMUZ TATİL EDİLECEKTİR. 28-29 KASIM 2013 TARİHLERİNDE OKULUMUZ TATİL EDİLECEKTİR. Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı nın 22.10.2013 tarih ve 3018736 sayılı yazısı ile ortaokulların 8. sınıfında öğrenim gören öğrencilerin ortaöğretim

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT OKULLARI Başkent Üniversitesi Özel Başkent Okullarının Sayın Velileri, 18 Nisan 2016 Başkent Okulları olarak çalışmalarımız konusunda sizleri bilgilendirmek amacıyla hazırladığımız

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL 29 Şubat 2016 Pazartesi günü başlayıp mayıs ayına

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımız, tüm hafta boyunca yoğun bir tempoyla devam etti.

Detaylı

FMV ÖZEL NİŞANTAŞI IŞIK ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM EKO-OKULLAR PROJESİ ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU

FMV ÖZEL NİŞANTAŞI IŞIK ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM EKO-OKULLAR PROJESİ ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU FMV ÖZEL NİŞANTAŞI IŞIK ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM EKO-OKULLAR PROJESİ ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU ÇALIŞILAN KONU: SU ŞUBAT AYI: Eko-tim ile birlikte birinci dönemin değerlendirmesi

Detaylı

SOMA YA EL VER KAMPANYASI

SOMA YA EL VER KAMPANYASI SOMA YA EL VER KAMPANYASI SOMANIN EVLATLARI ARTIK HEPİMİZİN EVLATLARI! Sayın Velimiz, Türk Eğitim Derneği, sivil toplum kuruluşu kimliği ve milli sorumluluğundan hareketle Soma da hayatını kaybeden emekçilerin

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILADI

TED KAYSERİ KOLEJİ YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILADI TED KAYSERİ KOLEJİ YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILADI 2015-2016 Öğretim yılı birinci dönemin sonuna yaklaşırken yeni yıla güzel ve mutlu başlamak, birinci dönemin stresini atmak, kaynaşmak ve 2015 teki güzel

Detaylı

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA,

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA, 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI Kurtuluş Savaşı nın ilk adımı, Ulu Önder Atatürk ün gençlere emanet ve hediye ettiği 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerle

Detaylı

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 KASIM AYI VELİ BÜLTENİ Sevgili ATAM; Minik kalplerimizde çoşku, Gözlerimizde ışıltı, dilimizde verilen içten bir söz; GELECEK BANA EMANET, ATAM SEN RAHAT UYU!... Ekim Ayı nı geride bıraktık.

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Bilim Ajanları, STS Bodrum Okul Gemisi nde eğitim alıyor

Bilim Ajanları, STS Bodrum Okul Gemisi nde eğitim alıyor Bilim Ajanları, STS Bodrum Okul Gemisi nde eğitim alıyor Meraklı Bilim Atölyeleri tarafından organize edilen ve Bodrum Belediyesi desteğiyle gerçekleşen Bilim Ajanları ile Takım Olma ve Liderlik Deniz

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMENLERİN MESLEKİ GELİŞİM ÇALIŞMALARI

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMENLERİN MESLEKİ GELİŞİM ÇALIŞMALARI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İN MESLEKİ GELİŞİM ÇALIŞMALARI İlgi: a) Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi ve İlköğretim kurumları Yönetmeliği. b) Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği. İlgi

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI HEDEFLERİMİZ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI HEDEFLERİMİZ ÖZEL KÜÇÜK PRENS ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI HEDEFLERİMİZ 1-"Beslenme Dostu Okul Projesi" ile öğrencilerin, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:27 Sayı:22 18 Mart 2016 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Bu yazımda son iki haftada gerçekleştirdiğimiz iki önemli etkinlikten ve bu

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Kar tatilinin hemen ardından zümre ve akademik

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU. Kitaplar Satış Elemanlığı Kırtasiye ve Kitap Satış Elemanlığı 2.yıl /4. Dönem Haftalık 4 Ders Saati

DERS BİLGİ FORMU. Kitaplar Satış Elemanlığı Kırtasiye ve Kitap Satış Elemanlığı 2.yıl /4. Dönem Haftalık 4 Ders Saati BİLGİ FORMU Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem / Sınıf Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler Eğitim

Detaylı

İstanbul, 21 Eylül 2015. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokul Bilgilendirme Yazısı. Sevgili Velimiz,

İstanbul, 21 Eylül 2015. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokul Bilgilendirme Yazısı. Sevgili Velimiz, İstanbul, 21 Eylül 2015 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokul Bilgilendirme Yazısı Sevgili Velimiz, Birinci Genel Veli Toplantımızda sizlerle paylaşacağımızı bildirdiğimiz Bireysel veli öğretmen görüşme

Detaylı

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ. DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını inceledik. Taşıtlar konusunda

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYSERİ EVİ

ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYSERİ EVİ 4.Sınıflar Müze Gezisi Kayseri Lisesi nin Milli Mücadele Müzesi olarak düzenlenerek hizmete açılmış olması nedeni ile 4.sınıflar olarak Müzeye gezi düzenledik. Öğrencilerimiz, Kayseri halkının Milli Mücadeledeki

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar Mevsimi Canlıların

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılını bugün tamamlamış

Detaylı

Etkili Konuşma Eleştirel Düşünme (SEÇ352) Ders Detayları

Etkili Konuşma Eleştirel Düşünme (SEÇ352) Ders Detayları Etkili Konuşma Eleştirel Düşünme (SEÇ352) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Uygulama Laboratuar Kredi AKTS Saati Saati Saati Etkili Konuşma Eleştirel Düşünme SEÇ352 Seçmeli 2 0 0 2 5 Ön Koşul

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim yılının bir

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014-2015 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

ÖZEL EFDAL ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014-2015 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. ÖZEL EFDAL ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014-2015 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. EKİM AYINDA ÖĞRENDİKLERİMİZ Aile kavramının ne olduğunu ifade ettik. Ailemizde kimler olduğunu

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ 4 Mart 2015 Çarşamba günü anaokulu öğrenci velilerimize yönelik olarak düzenlediğimiz İlkokul Tanıtım

Detaylı

ETKİLİ ÖĞRENCİ-ETKİLİ AİLE seminerimize katılımlarınızdan onur duyacağız. Katılım bilginizi 444 7 552 numaralı telefona iletmenizi rica ederiz.

ETKİLİ ÖĞRENCİ-ETKİLİ AİLE seminerimize katılımlarınızdan onur duyacağız. Katılım bilginizi 444 7 552 numaralı telefona iletmenizi rica ederiz. Sayın Basın Mensupları; ETKİLİ ÖĞRENCİ-ETKİLİ AİLE seminerimize katılımlarınızdan onur duyacağız. Katılım bilginizi 444 7 552 numaralı telefona iletmenizi rica ederiz. TARİH: 19 AĞUSTOS 2016 SAAT: 18:00

Detaylı

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2010-2011 DÖNEMİ ÇİÇEK-ARI TAVŞAN GRUPLARI EYLÜL AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2010-2011 DÖNEMİ ÇİÇEK-ARI TAVŞAN GRUPLARI EYLÜL AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2010-2011 DÖNEMİ ÇİÇEK-ARI TAVŞAN GRUPLARI EYLÜL AYI BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM VE ARKADAŞLARIM BEN KİMİM? Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda

Detaylı

Disiplinlerarası Medya Uygulamaları (SGT 428) Ders Detayları

Disiplinlerarası Medya Uygulamaları (SGT 428) Ders Detayları Disiplinlerarası Medya Uygulamaları (SGT 428) Ders Detayları Ders Adı Ders Dönemi Ders Uygulama Kodu Saati Saati Laboratuar Kredi AKTS Saati Disiplinlerarası Medya Uygulamaları SGT 428 Güz 1 2 0 2 5 Ön

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel. İlkokulu Bülteni. 8 de. 10'da 1. SINIFLARIMIZ BENCİL DEV ADLI OYUNU İZLEDİLER

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel. İlkokulu Bülteni. 8 de. 10'da 1. SINIFLARIMIZ BENCİL DEV ADLI OYUNU İZLEDİLER ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Bülteni 1. SINIFLARIMIZ BENCİL DEV ADLI OYUNU İZLEDİLER sayfa 8 de DEKLANŞÖR KULÜBÜMÜZ ODTÜ BİLİM VE TEKNOLOJİ MÜZESİNDEYDİ... sayfa 10'da İÇİNDEKİLER ÇEVRE BİLİNCİMİZİ

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Yıl sonu neredeyse geldi. 4-6.sınıf öğrencilerimize son

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ Fen Bilimleri, Matematik ve Türkçe zümresinin ortak çalışmalarıyla, ortaokul öğrencilerimiz tarafından

Detaylı

ÖĞRENCİNİN ADI-SOYADI DERS TÜRKÇE

ÖĞRENCİNİN ADI-SOYADI DERS TÜRKÇE BİREYSELEŞTİRİLMİŞ ÜNİTE VE TÜM HİZMET PLANI ÖĞRENCİNİN ADI-SOYADI DERS TÜRKÇE UZUN DÖNEMLİ AMAÇ KISA DÖNEMLİ AMAÇ ÖĞRETİMSEL AMAÇLAR İLEŞİTİM 1, Sözcükleri doğru kullanır. 1. Söylenen sözcüğü tekrar eder.

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1) DERSLER...3. a) TÜRKÇE.3. b) MATEMATİK..4. c) SOSYAL BİLGİLER...5. d) FEN BİLİMLERİ..6. e) İNGİLİZCE..7. f) İSPANYOLCA 8. g) ALMANCA.

İÇİNDEKİLER 1) DERSLER...3. a) TÜRKÇE.3. b) MATEMATİK..4. c) SOSYAL BİLGİLER...5. d) FEN BİLİMLERİ..6. e) İNGİLİZCE..7. f) İSPANYOLCA 8. g) ALMANCA. 1 İÇİNDEKİLER 1) DERSLER...3 a) TÜRKÇE.3 b) MATEMATİK..4 c) SOSYAL BİLGİLER...5 d) FEN BİLİMLERİ..6 e) İNGİLİZCE..7 f) İSPANYOLCA 8 g) ALMANCA.9 2) UYGULAMALI DERSLER.10 a) BEDEN EĞİTİMİ..10 b) GÖRSEL

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

KIZILPINAR ATATÜRK İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU SEMİNER ÇALIŞMASI PLANI

KIZILPINAR ATATÜRK İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU SEMİNER ÇALIŞMASI PLANI KIZILPINAR ATATÜRK İLKOKULU 2014- EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU SEMİNER ÇALIŞMASI PLANI 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIZILPINAR ATATÜRK İLKOKULU HAZİRAN DÖNEMİ TARİH SAAT YAPILACAK ETKİNLİKLER GÖREVLİ PERSONEL

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Sayı 43 Tarih 30.05.2014 Kurulda Gör. Tarihi 28/05/2014 Önceki Kararın Tarih ve Sayısı 06/05/2011-45 Konu: Uluslararası Bakalorya Programı-I

Detaylı

BU AY NELER ÖĞRENDİK? DÜNYAMIZ-GÖKYÜZÜ VE UZAY

BU AY NELER ÖĞRENDİK? DÜNYAMIZ-GÖKYÜZÜ VE UZAY MUTLU YILLAR BU AY NELER ÖĞRENDİK? DÜNYAMIZ-GÖKYÜZÜ VE UZAY Nerede yaşıyoruz? Türkiye dünyanın neresindedir? Ben hangi şehirde yaşıyorum? Dünyamızın özellikleri nelerdir? Dünya nasıl oluştu? Dünya üzerinde

Detaylı

ÇĠÇEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENĠ. Hazırlayan: Ġnci Değer

ÇĠÇEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENĠ. Hazırlayan: Ġnci Değer ÇĠÇEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENĠ Hazırlayan: Ġnci Değer 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLĠK VE SPOR BAYRAMI ANNELER GÜNÜ TRAFĠK VE TAġITLAR DÜNYA SÜT GÜNÜ Mustafa Kemal Atatürk ün hayatı ve ülkemize kazandırdıkları

Detaylı

PSİKOLOJİK DANIŞMAN / REHBER ÖĞRETMEN SEMA GÖKDEMİR

PSİKOLOJİK DANIŞMAN / REHBER ÖĞRETMEN SEMA GÖKDEMİR PSİKOLOJİK DANIŞMAN / REHBER ÖĞRETMEN SEMA GÖKDEMİR 1. Rehberlik bir süreçtir. 2. Rehberlik bireye yardım etme işidir. 3. Rehberlik yardımı bireye dönüktür. 4. Rehberlik bilimsel ve profesyonel bir yardımdır.

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH PROJESİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

KAHRAMANMARAŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH PROJESİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ KAHRAMANMARAŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH PROJESİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ EYLÜL-2015 EBA nedir? Farklı, zengin ve eğitici içerikleri barındırmaktadır. Eğitim Bilişim Ağı (EBA); sınıf seviyelerine uygun, güvenilir

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1 YAPILACAK İŞ Öğrencilerinin Beceri Eğitimlerinin Sona Ermesi Öğrencilerinin Beceri Eğitimi Sınav Öncesi Öğretmenler Kurulu Öğrencilerinin Beceri Eğitimi Sınavı 2 KURBAN BAYRAMI 21 Eylül 2015

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat- 24 Mart 2017)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat- 24 Mart 2017) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6 haftada

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat - 21 Mart 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat - 21 Mart 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 Şubat - 21 Mart 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 10 Şubat - 21 Mart 2014 tarihleri arasında işlediğimiz dördüncü temamıza

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 14. VELİ BÜLTENİ /itubeylerbeyi /itugvo.beylerbeyi.yerleskesi Anaokulu öğrencilerimizin tüm hafta boyunca hazırlandıkları

Detaylı

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2014-2015 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ KASIM AYI DEĞERİ ARKADAŞLIK

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2014-2015 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ KASIM AYI DEĞERİ ARKADAŞLIK ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ KASIM AYI DEĞERİ ARKADAŞLIK 1.SINIFLAR Arkadaşlık konusu, hayat bilgisi ile örtüşen konumuz olduğu için Arkadaşımla İyi Geçinirim-Arkadaşım

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI DİN ÖĞRETİMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI DİN ÖĞRETİMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI DİN ÖĞRETİMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce 2014-2015 eğitim öğretim yılına hazırlık kapsamında Eylül ayının ilk

Detaylı

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan İstanbul un şiirlerle, kum sanatının büyüleyici gösterimi ve müzik eşliğinde dile

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan İstanbul un şiirlerle, kum sanatının büyüleyici gösterimi ve müzik eşliğinde dile İSTANBUL A DAİR DİNLETİSİ DÜZENLENDİ ŞİİR Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan İstanbul un şiirlerle, kum sanatının büyüleyici gösterimi ve müzik eşliğinde dile geldiği şiir dinletimiz, okul yöneticilerimizin,

Detaylı

Ders Anlatım Föyü Nedir?

Ders Anlatım Föyü Nedir? www.bilgiyoluyayincilik.com www.dersanlatimfoyleri.com Ders Anlatım Föyü Nedir? Bir konunun anlatılması ve öğrenilmesi için gereken bilgileri ve adımları içeren en küçük yapıdaki kitapçıktır. Her föy bir

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Geçen hafta sonunda ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimiz;

Detaylı

Temel Tasarım II (EÜT 102) Ders Detayları

Temel Tasarım II (EÜT 102) Ders Detayları Temel Tasarım II (EÜT 102) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Temel Tasarım II EÜT 102 Bahar 4 6 0 7 9 Ön Koşul Ders(ler)i EÜT 101 Temel Tasarım

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Bu yıl, ortaokul binasının 3 ve 4. katları da dahil olmak üzere yerleşkemizin

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KIRŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KIRŞEHİR Sayı : Konu : 2012-2013 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları Çalışma Takvimi T.C.

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ ORTAK İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ 10. 11. DİL VE ANLATIM 2 2 2 TÜRK EDEBİYATI 3 3 3 TARİH 2 - - 12. T.C. İNKILAP TARİHİ VE - 2 - ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA 2 - - MATEMATİK - - - GEOMETRİ - - -

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz,

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz, Sevgili Velilerimiz, Bizler çocuklarımızla birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nı okulumuzda coşkuyla kutladık. Onlara vatan, millet sevgisini birliği, bütünlüğü yaşlarının alabildiği ölçüde aktarmaya

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Ocak-11 Mart 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Ocak-11 Mart 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Özel Başkent Okulları. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı AKADEMİK TAKVİMİ İ L K O K U L

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Özel Başkent Okulları. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı AKADEMİK TAKVİMİ İ L K O K U L BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Özel Başkent Okulları 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı AKADEMİK TAKVİMİ İ L K O K U L A ğ u s t o s 2 0 1 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Detaylı

Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi e-bülten

Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi e-bülten Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi 5 e-bülten facebook.com/kocaelidogaanadolulisesi ÖĞRENCİ MECLİSİMİZ 4 UZMAN 4 EĞİTİM 4 SERTİFİKA SEMİNERİNDE Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi 26 Aralık tarihinde

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat-24 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı