TURKISH FINAL TEST 7 TH GRADE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TURKISH FINAL TEST 7 TH GRADE"

Transkript

1 TURKISH FINAL TEST 7 TH GRADE ADI SOYADI: SINIF: TARIH:.. 1. A) Adın ne? B). a. Adım Alex b. Adın Alex c. Adımız Alex d. Adları Alex 2. Senin adın ne? a. Benim adım Sana b. Senin adım Sana c. Senim adın Sana d. Benim adın Sana 3. A) Teşekkür ederim B)... a.memnun oldum b.birşey değil c.iyi geceler d.güle güle

2 4. Mrs. Kaya : Nasılsınız? 8 th grader :? a) Tesekkür ederim. İyiyim. Siz nasılsınız? b) Sağol. O iyi. Ben nasılım? c)tesekkür ederim. İyiyiz. O nasıl? d)sağol. İyisin. Sen nasılsın? 5. Sifa.. Safa Teşekkür ederim, iyiyim. a. Nasılsınız b. Nasıl c. İyisin mi d. Nasılsın 6. Öğretmen : Nasılsın? Öğrenci : a) Hoşça kal. b) Teşekkür ederim, iyiyim. c) Hoş bulduk iyiyim. d) Güle güle. 7. Meltem : Hoşça kal, Hakan. Hakan :.. a) Merhaba. b) Teşekkür ederim. c) Hoş bulduk. d) Güle güle

3 8. Which spelling is wrong? a. Merhaba b. Günaydın c. Iyi gunler d. Adın ne? 9. A)... B) İyi akşamlar a.iyi akşamlar b.rica ederim c. Günaydın d.iyi günler 10. Which one of the following phrases stand for İyi Geceler? a.good morning b.good night c. Good evening d.hello 11. Which one of the following phrases stand for Good Evening? a.iyi akşamlar b.birşey değil c. Günaydın d.iyi geceler 12. Mary :Memnun oldum. Kemal : Ben de. a) iyiyim. b) merhaba. c) memnun oldum. d) teşekkür ederim.

4 13. Hülya : Nasılsın Luis? Luis Hülya : Teşekkür ederim. İyiyim. Sen nasılsın? :.. a) Yorgunsun. b) Yorgun. c) Yorgunlar. d) Yorgunum. 14. Aida : Aç mısın, Betül? Betül :.. a) Evet, açın. b) Hayır, aç değilim. c) Hayır, aç değil. d) Sen açım değil. 15. Ayşe : Hasta mısın? Ali : Evet,.. a) hastayım b) hastasın c) hasta değilim d) hasta değilsin 16. Fatma : Düşünceli misin? Mary: : Hayır, a) düşünceliyim. b) düşünceli değilim. c) düşüncelisin. d) düşünceli değilsin.

5 17. Emre :..? Suzan : Evet,sinirliyim. a) Sinirlimisin? b) Sinirli misin? c) Sinirliyim? d) Sinirlisin. 18. Emre : Tok musun? Suzan : Evet,.. a) Tok değil? b) Tokum. c) Hayır tok değil. d) Evet tokmuyum. 19. Bu dolap? a) mı? b) mi? c) mu? d) mo?

6 20. Bu kapı? a) mı? b) mi? c) mu? d) mo? 21. Bu sıra? a) mı? b) mi? c) mu? d) mo? 22. Bu zürafa mı? (the answer will be positive) a) Evet, bu zürafa değil. b) Evet, bu zürafa. c) Hayır, bu zürafa değilim. d) Hayır, bu zürafayım.

7 23. Bu şemsiye mi? (the answer will be positive) a) Evet, bu şemsiye değil. b) Evet, bu şemsiye. c) Hayır, bu şemsiye değilim. d) Hayır, bu şemsiyeyim. 24. Bu kitap mı? (the answer will be positive) a) Evet, bu kitap değil. b) Evet, bu kitap. c) Hayır, bu kitap değilim. d) Hayır, bu kitabım 25. Bu uçak mı? (the answer will be negative) a) Hayır, bu uçak değil. b) Hayır, bu uçak. c) Hayır, bu uçak değilim. d) Hayır, bu uşakyım.

8 26. Bu silgi mi? (the answer will be negative) a) Hayır, bu silgi değilim. b) Hayır, bu silgi. c) Hayır, bu silgi değil. d) Hayır, bu silgiyim Bu ne? a) Bu kitap b) Bu kalemtraş c) Bu pencere d) Bu defter 28. Bu ne? a) Bu çöp kutusu b) Bu dolap c) Bu masa d) Bu sıra

9 29. Bu ne? a) Bilgisayar b) Kalem c) Kitap d) Tahta 30. Bu ne? a) Bu makas b) Bu pencere c) Bu kurşun kalem d) Bu dolap 31. Bu ne? a) Bu kapı b) Bu perde c) Bu tükenmez kalem d) Bu çanta

10 32. Bu ne? a) Bu çiçek b) Bu kalem c) Bu tahta d) Bu cetvel 33. Bunlar ne? a) Bunlar bilgisayarlar b) Bu bilgisayar c) Bunlar bilgisayar d) Bu bilgisayarlar 34- Bunlar ne? a) Bunlar balıklar b) Bu balıklar c) Bunlar balık d) Bu Balık

11 35. Kaç köpek var? a) Köpek dört var. b) Dört köpek var. c) Köpek var. d) Bunlar köpek 36. Sınıfta kaç öğretmen var? a) Sınıfta bir öğretmen var. b) Sınıfta öğretmen var. c) Sınıfta var. d) Bunlar kaç öğretmen var. 37. Bugün Cuma. Yarın hangi gün? a) Pazar b) Cumartesi c) Salı d) Perşembe 38.Perşembeden sonra hangi gün var? a) Pazartesi b) Salı c) Cuma d) Pazar

12 39. Hangisi haftanın ilk günü? a) Pazartesi b) Perşembe c) Cuma d) Cumartesi 40. Hangisi haftanın son günü? a) Çarşamba b) Perşembe c) Cumartesi d) Pazar 41. Sınıfta hangisi yok? a) Sıra b) Masa c) Fil d) Tahta 42. Okulda kim yok? a) Öğrenci b) Öğretmen c) Hemşire d) Kedi 43. Bir haftada kaç gün var? a) beş b) yedi c) sekiz d) on

13 44. Bir ayda kaç gün var? a) Yirmi b) Otuz c) Kırk d) Elli 45. Bir günde kaç saat var? a) Yirmi b) yirmi dört c) yirmi altı d) yirmi sekiz 46. Ayşe: Merhaba Alice. Alice: Merhaba Ayşe. Ayşe: Bugün hangi dersler var? Alice:... a) Evet, dersler var. b) Hayır, ders yok. c) Pazartesi dersler var. d) Türkçe ve Coğrafya var.

14 47.,48., 49.,50., soruları ders programına göre cevaplayınız. Pazartesi Fizik, Türkçe, Coğrafya Haftalık Ders Programı Salı Kimya, Müzik, İngilizce Çarşamba Matematik, Beden Eğitimi, Tarih Perşembe Biyoloji, Resim, Bilgisayar Cuma Matematik, Bilgisayar, Türkçe 47. Hangi gün/günler Türkçe dersi var? a) Pazartesi b) Çarşamba- Perşembe c) Pazartesi-Cuma d) Salı 48. Kaç gün bilgisayar dersi var? a) bir gün b) iki gün c) üç gün d) dört gün 49. Salı günü hangi dersler var? a) Bioloji, Resim, Matematik b) Coğrafya, Bilgisayar, Türkçe c) İngilizce, Kimya, Müzik d) Matematik, Resim, Bilgisayar

15 50. Perşembe günü resimden sonra hangi ders var? a) Bilgisayar b) Biyoloji c) Türkçe d) Coğrafya 51. Hangisi doğrudur? a) Ben okuyorsun b) Sen okuyoruz c) Alex okuyor d) Kevin ve Chris okuyoruz 52. Hangisi yanlıştır? a) Resim çizmek b) Mektup düşünmek c) Yazı yazmak d) Ödev yapmak 53. Eşleştiriniz. 1. Türkçe a. Vermek 2. Soru b. Konuşmak 3. Cevap c. Kaldırmak 4. Parmak d. Sormak a) 1a-2c-3b-4d b) 1b-2d-3a-4c c) 1b-2d-3c-4a d) 1b-2c-3a-4d

16 54. Boşluğu doldurunuz. Janina :... Martin : Chris ödev yapıyor. a) Chris ne yapıyor? b) Chris ne yapıyorsun? c) Chris ne yapıyoruz? d) Chris ne yapıyorum? 55. Kim ders anlatıyor? a) Biz ders anlatıyor b) Öğretmen ders anlatıyor c) Sen ders anlatıyor d) Ben ders anlatıyor 56. Hangisi yanlıştır? a) Mayra resim yapıyor. b) Ali resim çiziyor c) Ali ve Ayşe parmak kaldırıyorum d) Feyza soru soruyor

17 57. Hangisi yanlıştır? e) Murat ders çalışıyor f) Ali resim çiziyor g) Ali ve Ayşe parmak kaldırıyorlar h) Feyza soru veriyor 58. Mr. Sarı ne...? a) Yapıyorsun c) Yapıyorlar b) Yapıyorsunuz d) Yaparım 59. Hangisi yanlıştır? a) İlkbahar Şubat, Mart b) Kış - Aralık, Ocak c) Yaz - Temmuz, Haziran d) Sonbahar Ekim, Kasım 60. Hangisi yanlıştır? a) Murat ders çalışıyor b )Ali resim çiziyor c)ali ve Ayşe parmak kaldırıyorlar d)feyza soru veriyor

18 61. Jasmin in doğum yeri... a) On Kasım b) Bin dokuzyüz doksan yedi c) Dallas d) Ocak 62. Hangisi doğrudur? a) Doğum yerim Houston b) Doğum yerim 1990 c) Doğum yerim 15 Nisan d) Doğum yerim Kasım 63. Hangisi farklıdır? a) Nisan b) Eylül c) İlkbahar d) Temmuz 64. Hangisi farklıdır? a) Eylül b) Aralık c) Kasım d) Ekim

19 65. Doğum tarihin ne? a) Doğum tarihim Austin b) Doğum tarihim 1998 c) Doğum tarihim 10 Temmuz d) Doğum tarihim 13 yaşında 66. Hangisi doğrudur? Bin dokuzyüz yedi a) 1997 b) 907 c) 1907 d) Hangisi doğrudur? Üç bin sekizyüz kırk sekiz a) 3148 b) 3488 c) 3048 d) 3848

20 68. Hangisi doğrudur? 1081 a) Bin yüz seksen bir b) Bin seksen bir c) Bın sekizyüz seksen bir d) Yüz bin seksen bir Okuyun ve soruları cevaplayın. Merhaba, Benim adım Raeesah. Ben on iki yaşındayım. Doğum tarihim on şubat bin dokuz yüz doksan altı.(1996). Dün benim doğum günümdü. Annem çok büyük çikolatalı bir doğum günü pastası yaptı. Ben Sierralıyım. İspanyolca, İngilizce, ve biraz Türkçe konuşuyorum. 3 yıldır Türkçe öğreniyorum. Yedinci sınıftayım. Doğum yerim San Antonio ama Houston `da yaşıyorum. Houston çok büyük ve güzel bir şehir. Houston`ı çok seviyorum, çünkü burada Nasa var. En sevdiğim ders Matematik ve Fen bilgisi. Ama en başarılı olduğum ders Türkçe. Her gün 2 saat Türkçe dersim var. 69. Raeesah kaç yaşında? a) On beş yaşında b) On iki yaşında c) On yaşında d) Bilmiyorum

21 70. Yazıya göre bugün günlerden ne? a) 11 Şubat b) 10 Şubat c) 9 Şubat d) 8 Şubat 71. Raeesah ın doğum tarihi ne? a) Houston b) San Antonio c) On şubat d) Bin dokuz yüz doksan altı 72. A. Raeesah hangi dilleri...? B. İspanyolca, İngilizce, ve biraz Türkçe konuşuyor a) Konuşuyor b) Okuyor c) Öğreniyor d) Seviyor 73. Raeeseh niçin Houston ı seviyor? a) Çünkü Houston da Nasa var b) Çünkü Houston da doğdu c) Çünkü o Houstonlı d) Çünkü Houston da yaşıyor

22 74. Raeeseh bir haftada kaç saat Türkçe dersi alıyor? a) 5 saat b) 2 saat c) 10 saat d) 15 saat 75. Türkçesi ne? (My birth place) a) Doğum yerim b) Doğum tarihim c) Doğum günüm d) Doğum yerin 76. Tamamla. (Doğum yerim...) a) 11 Aralık 1996 b) 14 Mayıs Pazartesi c) Ondört yaşındayım. d) Alabama 77. İngilizcesi ne? ( Sonbahar) a) Fall b) Spring c) Thursday d) September

23 78. Türkçede ne? (October) a) Eylül b) Kasım c) Ekim d) Mart 79. Hangisi yanlış? a) Anlamak - anlıyor b) Dinlemek - dinliyor c) Aramak - arayor d) Başlamak - başlıyor 80. Which one is not in Present Continuous tense? a)ayşe Houston da yaşıyor. b) Ben Meksikalıyım. c)anh İngilizce ve Vietnamca konuşuyor. d) Ben Hss Houston a gidiyorum. 81. Hangisi yanlıştır? a) Türkiye-Türkçe c. İngiltere- İngiliz b) Fransa-Fransızca d. Rusya- Rusça 82. Hangisi farklıdır? a) İngiltere c) Fransa b) Londra d) Türkiye 83. Hangisi yanlıştır? a) Rusya Moskova c) Fransa- Paris b) Türkiye- İstanbul d) İtalya- Roma

24 84. Hangisi yanlıştır? a) Türkiye- Asya ve Avrupa c)fransa- Avrupa b) İngiltere- Avrupa d. Almanya- Asya Soruları parçaya göre cevaplayın. Benim adım Jesica.Ben Amerikalıyım.Texas ta yaşıyorum.doğum yerim Houston.Houston çok güzel bir şehir. Doğum tarihim Doğum günüm 15 Temmuz. 10 yaşındayım. Ben ilk okula gidiyorum. İlkokul beşinci sınıftayım. Okulum Harmony Elementary School. Okulumu çok seviyorum. 1 yıldır Türkçe öğreniyorum. Türkçe öğretmenim bir erkek. Onun adı Mehmet. Mehmet Bey çok çalışkan ve başarılı bir öğretmen. Ben Türkçe de başarılıyım. Türkçe çok kolay ve zevkli bir ders. En sevdiğim ders Matematik. Matematik zor ama çok seviyorum. Ben matematik öğretmeni olmak istiyorum. 85. Hangisi doğrudur? a) Jessica nın doğum tarihi 2001 b) Jessica nın doğum tarihi 15 Temmuz c) Jessica Meksikalı d) Jessica ilkokula gidiyor 86.Jessica kaçıncı sınıfta? a) Sekizinci sınıfta b) Beşinci sınıfta c) Yedinci sınıfta d) Altıncı sınıfta

25 87. Jessica kaç yıldır Türkçe öğreniyor? a) Beş yıldır b) Bir yıldır c) İki yıldır d) Üç yıldır 88.Hangisi doğrudur? a) Türkçe zor bir ders. b) Türkçe öğretmeni erkek c) Matematik zor ama Jessica Matematik seviyor d) Jessica doktor olmak istiyor 89. Jessica ne olmak istiyor? a) Matematik öğretmeni b) Doktor c) Türkçe öğretmeni d) Öğrenci 90. Hangisi yanlıştır? a) Türkçe kolay ama sıkıcı bir ders. b) Matematik çok zor bir ders

26 c) Türkçe çok kolay ve zevkli bir ders d) Türkçe öğretmeni erkek. 91. Hangisi yanlıştır? a) Ben Türkiyeliyim b) Ben Kanadaliyim c) Ben Amerikalıyım d) Ben İngiltereliyim 92. Hangisi doğrudur? a) Sen Almanyalıyım b) O Kenyalısın c) Biz Meksikalıyız d) Siz Kanadalısın 93. Babanın erkek kardeşine.denir. a) a ağabey b). baba c) dayı d) amca 94. Ben dedemin a) oğluyum b) kızıyım c) yeğeniyim

27 d) torunuyum 95. Annemin erkek kardesi benim. a) amcam b) dedem c) dayim d) abim 96. Babanın annesi kimdir? a) anaanne c) anne b) babaanne d)teyze 97. Annenin kız kardeşi kimdir? a) hala c) teyze b). babaanne d) amca 98. Aile de kimler var? a) anne,baba, buzdolabı. c) anne,baba, çocuklar. b) dede,koltuk, amca. d) televizyon,yatak, hala. 99. Aşağıdakilerden hangisi farklıdır? Which one is different? a) hala b) teyze c) arkadaş d) dede 100. Ailende kaç kişi var? a) Ailemde annem ve babam var c. Ailemde var b) Ailemde dört kişi var d. Evet ailem var

28

7AB 2 nd SEMESTER TURKISH FINAL REVIEW PACKET. 1. A: Adın ne? B:... a) Adım Alex b) Adın Alex c) Adımız Alex d) Adları Alex

7AB 2 nd SEMESTER TURKISH FINAL REVIEW PACKET. 1. A: Adın ne? B:... a) Adım Alex b) Adın Alex c) Adımız Alex d) Adları Alex 7AB 2 nd SEMESTER TURKISH FINAL REVIEW PACKET ADI SOYADI: SINIF: TARIH:.. 1. A: Adın ne? B:. a) Adım Alex b) Adın Alex c) Adımız Alex d) Adları Alex 2. Senin adın ne? a) Benim adım Sana b) Senin adım Sana

Detaylı

ORTA HAZIRLIK TÜRKÇE ORTAK SINAVI-1 2015-2016. Açıklamalar GRADE. (20 Aralık 2015, Pazar)

ORTA HAZIRLIK TÜRKÇE ORTAK SINAVI-1 2015-2016. Açıklamalar GRADE. (20 Aralık 2015, Pazar) (20 Aralık 2015, Pazar) GRADE ORTA HAZIRLIK 2015-2016 ORTAK SINAVI-1 Açıklamalar 1. Bu sınav 50 adet çoktan seçmeli sorudan oluşmaktadır. 2. Üç yanlış cevap bir doğru cevabı götürür. 3. Sınavın Süresi

Detaylı

(22 Aralık 2012, Cumartesi) GRUP A. 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı

(22 Aralık 2012, Cumartesi) GRUP A. 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı AÇIKLAMALAR 1. Soruların cevaplarını kitapçıkla birlikte verilecek optik forma işaretleyiniz. 2. Cevaplarınızı koyu siyah ve yumuşak bir kurşun kalemle

Detaylı

(December 22, 2013, Sunday) SECONDARY PREP 2013-2014 TURKISH COMMON EXAM. General Revision Test

(December 22, 2013, Sunday) SECONDARY PREP 2013-2014 TURKISH COMMON EXAM. General Revision Test GRADE (December 22, 2013, Sunday) SECONDARY PREP 2013-2014 TURKISH COMMON EXAM General Revision Test Instructions 1. This exam consists of 50 multiple-choice test questions. 2. Three incorrect answers

Detaylı

(December 23, 2014, Tuesday) SECONDARY PREP 2014-2015 TURKISH COMMON EXAM. General Revision Test

(December 23, 2014, Tuesday) SECONDARY PREP 2014-2015 TURKISH COMMON EXAM. General Revision Test (December 23, 2014, Tuesday) GRADE SECONDARY PREP 2014-2015 TURKISH COMMON EXAM General Revision Test Instructions 1. This exam consists of 50 multiple-choice test questions. 2. Three incorrect answers

Detaylı

ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011 ΣΟ ΔΞΔΣΑΣΙΚΟ ΓΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΣΔΛΔΙΣΑΙ ΑΠΟ 6 (ΔΞΙ) ΔΛΙΓΔ. Τπογραφή καθηγητή:

ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011 ΣΟ ΔΞΔΣΑΣΙΚΟ ΓΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΣΔΛΔΙΣΑΙ ΑΠΟ 6 (ΔΞΙ) ΔΛΙΓΔ. Τπογραφή καθηγητή: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΠΟΤΡΓΔΙΟ ΠΑΙΓΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΓΙΔΤΘΤΝΗ ΜΔΗ ΔΚΠΑΙΓΔΤΗ ΚΡΑΣΙΚΑ ΙΝΣΙΣΟΤΣΑ ΔΠΙΜΟΡΦΩΗ ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ ΜΑΘΗΜΑ: ΣΟΤΡΚΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: A ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011

Detaylı

2. SINIF İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN TEST ÇALIŞMASI. Hazırlayan Engin GÜNEY İşitme Engelliler sınıf Öğretmeni

2. SINIF İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN TEST ÇALIŞMASI. Hazırlayan Engin GÜNEY İşitme Engelliler sınıf Öğretmeni 2. SINIF İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN TEST ÇALIŞMASI Hazırlayan İşitme Engelliler sınıf Öğretmeni 1 Saçları hangisi tarar? o A) Bıçak o B) Tarak o C) Eldiven o D) Makas 2 Hangisi okul eşyası değil?

Detaylı

(December 23, 2014, Tuesday) HIGH PREP 2014-2015 TURKISH COMMON EXAM. General Revision Test

(December 23, 2014, Tuesday) HIGH PREP 2014-2015 TURKISH COMMON EXAM. General Revision Test (December 23, 2014, Tuesday) GRADE HIGH PREP 2014-2015 TURKISH COMMON EXAM General Revision Test Instructions 1. This exam consists of 50 multiple-choice test questions. 2. Three incorrect answers will

Detaylı

(December 22, 2013, Sunday) HIGH PREP 2013-2014 TURKISH COMMON EXAM. General Revision Test

(December 22, 2013, Sunday) HIGH PREP 2013-2014 TURKISH COMMON EXAM. General Revision Test GRADE (December 22, 2013, Sunday) HIGH PREP 2013-2014 TURKISH COMMON EXAM General Revision Test Instructions 1. This exam consists of 50 multiple-choice test questions. 2. Three incorrect answers will

Detaylı

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO:

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: OKUL NO: NOT OKUMA 1. Aşağıdaki metni -(y/n)a, -(n)da, -(n)dan, -(y/n)i ve -(I)yor ekleriyle tamamlayınız. (10 puan) Sevgili Ayşe, Nasılsın? Sana bu mektubu İstanbul dan yazıyorum.

Detaylı

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 6 (ΕΞΙ) ΣΕΛΙΔΕΣ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 6 (ΕΞΙ) ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: A ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

Detaylı

TURKISH DIAGNOSTIC TEST TURKISH DEPARTMENT

TURKISH DIAGNOSTIC TEST TURKISH DEPARTMENT TURKISH DIAGNOSTIC TEST BY TURKISH DEPARTMENT This examination is designed to measure your mastery of the Turkish language. The test is multiple choices based and is there for diagnostic purposes to assess

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ : 2014 2015 Μάθημα : Τουρκικά Επίπεδο : Ε1 Διάρκεια : 2 ώρες

Detaylı

ADI SOYADI SINIF TARİH 8 TH GRADE EBRU 2 FINAL

ADI SOYADI SINIF TARİH 8 TH GRADE EBRU 2 FINAL ADI SOYADI SINIF TARİH 8 TH GRADE EBRU 2 FINAL 1.Yatak odanızda hangi eşyalar var? A. yatak-sandalye-buzdolabı B. bilgisayar-masa-yatak C. çamaşır makinası-halı-koltuk D. tablo-araba-havlu 2. Salonunuzda

Detaylı

A1 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO:

A1 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: OKUL NO: NOT OKUMA 1. Aşağıdaki metni -(y/n)a, -(n)da, -(n)dan, -(y/n)i ve -(I)yor ekleriyle tamamlayınız. (10 puan) Sevgili Ayşe, Nasılsın? Sana bu mektubu İstanbul dan yazıyorum.

Detaylı

Giovanni dışında bütün örenciler çok çalışıyor. O hiç çalışmıyor ama sınıfın en başarılı öğrencisi. Çok iyi Türkçe konuşuyor.

Giovanni dışında bütün örenciler çok çalışıyor. O hiç çalışmıyor ama sınıfın en başarılı öğrencisi. Çok iyi Türkçe konuşuyor. OKUMA - ANLAMA: ÖĞRENCİLER HER GÜN NELER YAPIYORLAR? 1 Türkçe dersleri başladı. Öğrenciler her gün okula gidiyorlar, yeni şeyler öğreniyorlar. Öğretmenleri, Nazlı Hanım, her Salı ve her Cuma günü sınav

Detaylı

A) kanepe B) televizyon C) masa D) buzdolabı

A) kanepe B) televizyon C) masa D) buzdolabı 8CD 2 nd SEMESTER TURKISH FINAL REVIEW PACKET ADI SOYADI: SINIF: TARIH:.. 1. Eşyalardan hangisi oturma odasında bulunmaz? A) kanepe B) televizyon C) masa D) buzdolabı 2. Ağaç nerede? A) bahçede B) yatak

Detaylı

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 8 (ΟΚΤΩ) ΣΕΛΙΔΕΣ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 8 (ΟΚΤΩ) ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: A ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.:

Detaylı

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 4.Sınıf 4.GENEL DEĞERLENDİRME 5 Mart Perşembe 4.Sınıf İNGİLİZCE 6 Mart Cuma 4.Sınıf SOSYAL BİLGİLER 9 Mart Pazartesi 4.Sınıf TÜRKÇE 11 Mart Çarşamba 4.Sınıf MATEMATİK 13 Mart

Detaylı

1. BÖLÜM TÜRKÇE KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK ÖĞRENDİM HALA EKSİKLERİM VAR HİÇ ANLAMADIM KONU MATEMATİK KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK KONU

1. BÖLÜM TÜRKÇE KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK ÖĞRENDİM HALA EKSİKLERİM VAR HİÇ ANLAMADIM KONU MATEMATİK KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK KONU 7. SINIF ÖĞRENCİ REHBERLİK FORMU OKUL NO ADI SOYADI VELİSİ TEL Bu rehberlik formunda 1.Derslerden hangi konuyu anlayıp anlamadığı 2.Öğretmenlerine sorduğu haftalık 3.Öğrencilerimizin günlük her dersten

Detaylı

REVIEW FINAL SORULARI

REVIEW FINAL SORULARI REVIEW FINAL SORULARI Aşağıdaki boşlukları doldurunuz. Complete the dialogues. 1. Ali. Ahmet: İyi akşamlar. a) Günaydın. b) Adım Ayşe. c) Memnun oldum. d) İyi akşamlar. 2. Kemal : Adım Kemal. Hakan : Adım

Detaylı

1. Her şeklin diğer yarısını aynı renge boyayalım.

1. Her şeklin diğer yarısını aynı renge boyayalım. 1. Her şeklin diğer yarısını aynı renge boyayalım. 54 1. Aşağıdakilerden hangisi yarımdır? a) b) c) 2 Aşağıdakilerden hangisi bütündür? a) b) c) 3. Meyvelerin diğer yarısını bulup eşleştirelim ve boyayalım.

Detaylı

a)serdar b)selma c)selin d)esra

a)serdar b)selma c)selin d)esra Metni oku ve aşağıdaki soruları cevapla. Read the story Selma nın ailesi and answer questions 1-5 Selma nın ailesi (Selma s Family) Benim adım Selma. Ailemde 7 kişi var.annem, babam, erkek kardeşim, ablam,

Detaylı

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Kasım 2009 DİKKAT

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Kasım 2009 DİKKAT ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Milli Eğitim ve Din İşleri Bakanlığı Devlet Dil Sertifikası DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM

Detaylı

Einstufungstest / Seviye tespit sınavı

Einstufungstest / Seviye tespit sınavı Einstufungstest / Seviye tespit sınavı Dil: Türkçe Seviye: A1/A2 1. Günaydın, benim adım Lavin, soyadım Çeşme. (a) Günaydın ben adım Lavin, soyadım Çeşme. Günaydın benim ad Lavin, soyad Çeşme. 2. Ben doktorum,

Detaylı

ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μάθηµα : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ II ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ

ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μάθηµα : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ II ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μάθηµα : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ II ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ (70005Γ) DİNLEME İSTEKLER (9) Metinleri dinleyelim

Detaylı

2.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK GÖRSEL SAN. 3.DERS NATİVE İSPANYOLCA MATEMATİK FEN BİL. TÜRKÇE

2.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK GÖRSEL SAN. 3.DERS NATİVE İSPANYOLCA MATEMATİK FEN BİL. TÜRKÇE 5-A SINIFI HAFTALIK DERS PROGRAMI 5A PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 1.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK MÜZİK 2.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK GÖRSEL SAN. 3.DERS NATİVE

Detaylı

1) Yılın ilk ayı hangisidir? Takvimde Milli Bayramlarımızı işaretleyiniz. 1) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

1) Yılın ilk ayı hangisidir? Takvimde Milli Bayramlarımızı işaretleyiniz. 1) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı TAKVİM (AY GÜN HAFTA) ETKİNLİK-1 Aşağıdaki takvimi inceleyiniz ve soruları cevaplayınız. 1) Yılın ilk ayı hangisidir? 2) Şubat ayından sonraki ay hangisidir? 3) Takvimden 31 gün olan ayların adlarını yazınız?

Detaylı

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 4.Sınıf TÜRKÇE 1 Mart Salı 4.Sınıf 3 Mart Perşembe 4.Sınıf SOSYAL BİLGİLER 7 Mart Pazartesi 4.Sınıf TRAFİK GÜVENLİĞİ 9 Mart Çarşamba 4.Sınıf MATEMATİK 11 Mart Cuma 4.Sınıf FEN

Detaylı

D d L l U u. E e M m. F f N n V v

D d L l U u. E e M m. F f N n V v Boşlukları dolduralım. A a I ı R r B C -b c --- J K -- j k S -- T s -- t D d L l U u E e M m --- F f N n V v G g O o Y y ----Z z H h P p TANIŞMA/SELAMLAŞMA TANIŞMA Ta ışalı Seçeli ve yerleştireli. Fra

Detaylı

Sayın Velimiz, 16/03/2015. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı II. Yarıyıl Veli-Öğretmen görüşme gün ve saatleri aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Sayın Velimiz, 16/03/2015. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı II. Yarıyıl Veli-Öğretmen görüşme gün ve saatleri aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. 11A/1 TÜRK EDEBİYATI FUNDA SARAÇ KÜÇÜK Salı 10.20-11.00 MATEMATİK GÖKSEL ARMAĞAN Salı 12.00-12.40 GEOMETRİ SERAP BERBER Perşembe 10.20-11.00 2. YABANCI DİL(FRANSIZCA) MONA ÇELEBİ Çarşamba 11.10-11.50 FİLİZ

Detaylı

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ 9/A SINIFI YAZILI TAKVİMİ İNGİLİZCE 1 08.03.2016 Salı MATEMATİK 1 11.03.2016 Cuma FİZİK 1 14.03.2016 Pazartesi DENEME I 3 28.03.2016 Pazartesi COĞRAFYA 1 30.03.2016 Çarşamba ALMANCA/FRANSIZCA 1 01.04.2016

Detaylı

1.Aşağıdaki isimlere uygun sıfatkarı getiriniz.(büyük, açık, tuzlu, şekerli, soğuk, uzun,güzel, zengin)

1.Aşağıdaki isimlere uygun sıfatkarı getiriniz.(büyük, açık, tuzlu, şekerli, soğuk, uzun,güzel, zengin) Birnci vize 1.Aşağıdaki isimlere uygun sıfatkarı getiriniz.(büyük, açık, tuzlu, şekerli, soğuk, uzun,güzel, zengin) a)... su b)... otel c)... kahve ç)... çay d)... yemek e)... boylu f)... adam g)... kız

Detaylı

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ BÖLÜM SINAVI (FEN 2) 23.02.2015 Pazartesi MATEMATİK 1 03.03.2015 Salı BÖLÜM SINAVI (TÜRKÇE 1) 05.03.2015 Perşembe İNGİLİZCE 1 10.03.2015 Salı BÖLÜM SINAVI (MATEMATİK 3)

Detaylı

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ 2016-2017 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12-A 12-B 1 2 3 4 5 6 7 5 Eylül 2016 Pazartesi 6 Eylül 2016 Salı 7 Eylül 2016 Çarşamba 8 Eylül 2016 Perşembe 9 Eylül 2016 Cuma 19 Eylül 2016 Pazartesi

Detaylı

AYRANCI AYSEL YÜCETÜRK ANADOLU LİSESİ KURS PROGRAMI DİL VE ANLATIM 2 3 TÜRK EDEBİYATI 3 3 TARİH 2 3 COĞRAFYA 2 3 MATEMATİK 6 5 FİZİK 2 3 KİMYA 2 3

AYRANCI AYSEL YÜCETÜRK ANADOLU LİSESİ KURS PROGRAMI DİL VE ANLATIM 2 3 TÜRK EDEBİYATI 3 3 TARİH 2 3 COĞRAFYA 2 3 MATEMATİK 6 5 FİZİK 2 3 KİMYA 2 3 9.SINIFLAR (En fazla üç ders seçilebilir ) TARİH 2 3 COĞRAFYA 2 3 MATEMATİK 6 5 FİZİK 2 3 KİMYA 2 3 BİYOLOJİ 2 3 ingilizce 6 5 ( istediğiniz kurs öğretmenini adını yazınız) na katılmak isteyen öğrenciler

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY EYLÜL 20 Salı DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 YGS 1 DENEME 1 YGS 1 EKİM 18 Salı DENEME 2 DENEME 2 AY 1 Salı

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY KASIM EKİM AY AY ARALIK 15 Çarşamba DENEME 1 DENEME 1 22 Çarşamba DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 2 DENEME 2 3 Pazartesi Fransızca 1 4 Salı 5 Çarşamba Fransızca 1 Fransızca 1 DENEME 3 DENEME

Detaylı

3 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir?

3 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir? 3 YAŞ AYIN TEMASI Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? İskelet sistemi nedir? Ne işe yarar? Aile ve aileyi

Detaylı

TÜRKÇE PAMUK DEDE soruları yukarıdaki metne göre cevaplayınız. 1) Aşağıdakilerden hangisi Pamuk dede nin yaptığı işlerden birisi değildir?

TÜRKÇE PAMUK DEDE soruları yukarıdaki metne göre cevaplayınız. 1) Aşağıdakilerden hangisi Pamuk dede nin yaptığı işlerden birisi değildir? ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkok TÜRKÇE PAMUK DEDE Pamuk dede hiç durmadan çalışıyordu. Çünkü o çalışmayı çok seviyordu. Her

Detaylı

EUROSTUDENT ULUSAL ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE SONUÇLARI

EUROSTUDENT ULUSAL ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE SONUÇLARI EUROSTUDENT ULUSAL ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE SONUÇLARI Prof. Dr. Nezih Güven (ODTÜ, Rektör Danışmanı) Doç. Dr. Ayşe Gündüz Hoşgör (ODTÜ,Sosyoloji Blm.) Y. Doç. Dr. Mustafa Şen (ODTÜ, Sosyoloji Bölümü) Bağlantı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ LI HAFTASI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ Ders Saati 4. Sınıf Orta 1. Sınıf Orta 2. Sınıf Orta 3. Sınıf Orta 4. Sınıf 6 Eylül 2016

Detaylı

ÖZEL ALEV LİSESİ 2012 / 2013 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM HAZIRLIK SINIFI SINAV TARİHLERİ

ÖZEL ALEV LİSESİ 2012 / 2013 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM HAZIRLIK SINIFI SINAV TARİHLERİ 01 / 01 ÖĞRETİM YILI. DÖNEM HAZIRLIK SINIFI SINAV LERİ 19.0.01 Salı ALMANCA.. 0.0.01 Çarşamba 1.0.01 Perşembe TÜRKÇE 7.0.01 Çarşamba İNGİLİZCE.. 19.0.01 Cuma ALMANCA...0.01 Perşembe TÜRKÇE 6.0.01 Cuma

Detaylı

Sütun Grafiği Çizimi

Sütun Grafiği Çizimi ÜNİTE: SÜTUN GRAFİĞİ SÜTUN GRAFİĞİ Verilerin dikdörtgensel bölgeler ile gösterildiği grafiklere sütun grafiği denir. Sütun grafiğinde;» Sütun genişlikleri eşit olmalıdır.» Sütunlar arası boşluklar eşit

Detaylı

Kim okulda en çok hangi dersi seviyor?

Kim okulda en çok hangi dersi seviyor? Kim okulda en çok hangi dersi seviyor? Beş öğrenci en sevdikleri dersleri konuşuyorlardı. İpuçlarını kullanarak kimin en çok hangi dersi sevdiğini bulabilir misin? Doğru olmayan kutulara X koy. Cevabı

Detaylı

SINAV DERS ARALIĞI. Saat 9:45 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 3.DERS 3.DERS 3.DERS 4.

SINAV DERS ARALIĞI. Saat 9:45 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 3.DERS 3.DERS 3.DERS 4. DENEME (BİLFEN) 3 MART 2017 Cuma ASTRONOMİ 6 Mart 2017 Pazartesi PROJE 7 Mart 2017 Salı SAĞLIK BİLGİSİ 8 Mart 2017 Çarşamba 9 Mart 2017 Perşembe COĞRAFYA 10 Mart 2017 Cuma ALMANCA 13 Mart 2017 Pazartesi

Detaylı

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR PAMUKKALE EĞİTİM VAKFI ÖZEL PEV ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 4.Sınıf TÜRKÇE 1 Mart Salı 4.Sınıf 3 Mart Perşembe 4.Sınıf SOSYAL BİLGİLER 7 Mart Pazartesi 4.Sınıf TRAFİK

Detaylı

.com. Haftanın Diğer Çalışmaları En Kısa Zamanda Yayınlanacaktır.

.com. Haftanın Diğer Çalışmaları En Kısa Zamanda Yayınlanacaktır. .com Haftanın Diğer Çalışmaları En Kısa Zamanda Yayınlanacaktır. ilkok 2/... Sınıfı Türkçe Dersi Değerlendirme Sınavı Adı-Soyadı:... Yaşayabilmek için oksijene ihtiyaç vardır. Oksijen sayesinde karadaki

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ TÖMER TÜRKÇE ÖĞRETİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ TÜRKÇE SINAVI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ TÖMER TÜRKÇE ÖĞRETİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ TÜRKÇE SINAVI ANKARA ÜNİVERSİTESİ TÖMER TÜRKÇE ÖĞRETİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ TÜRKÇE SINAVI T105004 ADI SOYADI NOSU UYRUĞU SINAV TARİHİ ÖĞRENCİNİN BÖLÜM Okuma Dinleme Yazma Karşılıklı Konuşma Sözlü Anlatım TOPLAM

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL İLKOKULU VE ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL İLKOKULU VE ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ ÖZEL ALTIN NESİL İLKOKULU VE ORTAOKULU 06-07 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY GÜN A/B A/B 4/A 5 A/B/C 6 A/B 7 A/B 8 A/B 7 Pazartesi 8 Salı DENEME DENEME 9 Çarşamba 0 Perşembe DENEME Cuma Türkçe EKİM

Detaylı

A1 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: PASAPORT NO:

A1 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: PASAPORT NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: PASAPORT NO: NOT OKUMA 1 HASTANEDE Doktor: Merhaba..(1) nedir? Meral Hanım: Meral Yılmaz. Doktor: Şikâyetiniz nedir? Meral Hanım: Kendimi hiç iyi..(2). Çok hâlsizim. Boğazım ağrıyor

Detaylı

26 OCAK 2015-8 ŞUBAT 2015

26 OCAK 2015-8 ŞUBAT 2015 26 OCAK 2015-8 ŞUBAT 2015 YAPTIĞIM ÇALIŞMALAR ADI SOYADI... ÖDEV TAKİP TAM EKSIK BOŞ 9. SINIFLAR ÖDEV KONULARI 26 Ocak 2015 Pazartesi 27 Ocak 2015 Salı 28 Ocak 2015 Çarşamba 29 Ocak 2015 Perşembe 30 Ocak

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ 1. SINAV HAFTASI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ Ders Saati 4. Sınıf Orta 1. Sınıf Orta 2. Sınıf Orta 3. Sınıf Orta 4. Sınıf 8 Eylül

Detaylı

altın nesil 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ Coğrafya 1 Coğrafya 1 Dil Anlatım 1 Dil Anlatım 1 Edebiyat 1 Edebiyat 1

altın nesil 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ Coğrafya 1 Coğrafya 1 Dil Anlatım 1 Dil Anlatım 1 Edebiyat 1 Edebiyat 1 altın nesil AY EKİM GÜN 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ 9 A/B 10 A/B 11/TM 11/FM 12/TM 12/FM 27 Salı DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 AY GÜN 9 A/B 10 A/B 11/TM 11/FM

Detaylı

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÖZEL BATI KOLEJİ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2016 ---- Öğretmen hizmet içi seminerleri(09.10-16:10) ---- 8. sınıf öğrencilerimiz (TEOG kursu) 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 YILLIK

Detaylı

LN796 Turkish: Level One (Standard)

LN796 Turkish: Level One (Standard) 2010 Examination (Language Centre) LN796 Turkish: Level One (Standard) Instructions to candidates This paper constitutes 20% of your final mark Time allowed: 50 minutes This paper contains 2 sections.

Detaylı

ΤΠΟΤΡΓΔΙΟ ΠΑΙΓΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΙΓΡΤΜΑ ΓΙΑΥΔΙΡΙΗ ΑΠΟΓΔΤΜΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΓΙΝΩΝ ΔΠΙΜΟΡΦΩΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΩΝ ΚΡΑΣΙΚΑ ΙΝΣΙΣΟΤΣΑ ΔΠΙΜΟΡΦΩΗ

ΤΠΟΤΡΓΔΙΟ ΠΑΙΓΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΙΓΡΤΜΑ ΓΙΑΥΔΙΡΙΗ ΑΠΟΓΔΤΜΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΓΙΝΩΝ ΔΠΙΜΟΡΦΩΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΩΝ ΚΡΑΣΙΚΑ ΙΝΣΙΣΟΤΣΑ ΔΠΙΜΟΡΦΩΗ ΤΠΟΤΡΓΔΙΟ ΠΑΙΓΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΙΓΡΤΜΑ ΓΙΑΥΔΙΡΙΗ ΑΠΟΓΔΤΜΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΓΙΝΩΝ ΔΠΙΜΟΡΦΩΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΩΝ ΚΡΑΣΙΚΑ ΙΝΣΙΣΟΤΣΑ ΔΠΙΜΟΡΦΩΗ ΣΕΛΙΚΕ ΕΝΙΑΙΕ ΓΡΑΠΣΕ ΕΞΕΣΑΕΙ ΥΟΛΙΚΗ ΥΡΟΝΙΑ: 2012-2013 Μάθημα: Σοσρκικά

Detaylı

ÖZEL KENT KOLEJİ İLKOKULU HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

ÖZEL KENT KOLEJİ İLKOKULU HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ 1A ÖZEL KENT KOLEJİ İLKOKULU HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ 66-73 Aylık Havva Nomanoğlu PAZARTESİ MATEMATİK İNGİLİZCE TÜRKÇE TÜRKÇE MATEMATİK MÜZİK MATEMATİK BALE/JİM. SALI TÜRKÇE BUZ/YÜZME BUZ/YÜZME TÜRKÇE DRAMA

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:24.10.2016-28.10.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi.

www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi. 1.ÜNİTE 2.Aşağıdaki marşı dinle ve tekrar et. HAYDİ ŞARKI SÖYLEYELİM S.11 1.DERS: İsmin ne? 2.DERS: Hayırlı sabahlar (Günaydın) 3.DERS: Nasılsın? HAZIRLIK ÇALIŞMALARI 1) Arkadaşınla sınıfta tercih edilen

Detaylı

ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU 2011/2012 ÖĞRETİM YILI SINAV ÇİZELGESİ 2A SINIFI

ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU 2011/2012 ÖĞRETİM YILI SINAV ÇİZELGESİ 2A SINIFI 2A SINIFI EKİM AYI KASIM AYI ARALIK AYI 24 Ekim 2011 Pazartesi 21 Kasım 2011 Pazartesi 05 Aralık 2011 Pazartesi 19 Aralık 2011 Pazartesi 02 Ocak 2012 Pazartesi 25 Ekim 2011 Salı OKULİSTİK 1 22 Kasım 2011

Detaylı

IQ PLUS BUTİK EĞİTİM MERKEZİ

IQ PLUS BUTİK EĞİTİM MERKEZİ TÜRKÇE www.ilusegitim.com 0 232 2013 2013 www.ilusegitim.com www.ilusegitim.com 0 232 2013 2013 www.ilusegitim.com 2013 www.ilusegitim.com 0 232 2013 www.ilusegitim.com www.ilusegitim.com 0 232 www.ilusegitim.com

Detaylı

Adı-Soyadı: Deniz kampa kimlerle birlikte gitmiş? 2- Kamp malzemelerini nerede taşımışlar? 3- Çadırı kim kurmuş?

Adı-Soyadı: Deniz kampa kimlerle birlikte gitmiş? 2- Kamp malzemelerini nerede taşımışlar? 3- Çadırı kim kurmuş? ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkok Benim adım Deniz. 7 yaşındayım. Bu hafta sonu annem ve babamla birlikte kampa gittik. Kampa

Detaylı

YGS BİYOLOJİ. Test A E D A C D B D D A B 2 D A E E D D D B A A B C 3 B A C D A C C A D B C E D E

YGS BİYOLOJİ. Test A E D A C D B D D A B 2 D A E E D D D B A A B C 3 B A C D A C C A D B C E D E YGS BİYOLOJİ Test 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 1 A E D A C D B D D A B 2 D A E E D D D B A A B C 3 B A C D A C C A D B C E D E 4 E B E C B E C D C E 5 E D B C D E A A B C C E 6 A C D E E E A

Detaylı

Seçelim ve yerleştireli. Kutlu : Merhaba. Sophie : Kutlu :. Kutlu... e?

Seçelim ve yerleştireli. Kutlu : Merhaba. Sophie : Kutlu :. Kutlu... e? Seçelim ve yerleştireli. erelisi iz? e i adı e u oldu erha a Türk ü sizi adı ız erelisi iz? Kutlu : Merhaba. Sophie : Kutlu :. Kutlu.... e? Sophie : Be i adı Sophie. Kutlu : Memnun oldum. Sophie : Be de..

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2009-2010 DÖNEMİ : 2 SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI :

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2009-2010 DÖNEMİ : 2 SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : TÜRKÇE 12.03.2010 26.04.2010 31.05.2010 2, Saat MATEMATİK 29.03.2010 01.05.2010 02.06.2010 PAZARTESİ 2, Saat BİYOLOJİ 19.03.2010 28.05.2010 CUMA CUMA FİZİK 23.03.2010

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΙ ( 6 ) ΣΕΛΙΔΕΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΙ ( 6 ) ΣΕΛΙΔΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2011-2012 Μάθημα: Τουρκικά Επίπεδο: 1 Διάρκεια: 2 ώρες Ημερομηνία:

Detaylı

Okul günüm. Anne-babalar ve çocuklar için için okula başlama rehberi. Niedersächsisches Kultusministerium

Okul günüm. Anne-babalar ve çocuklar için için okula başlama rehberi. Niedersächsisches Kultusministerium Derste biraz önce resim yaptık. Şimdi öğretmen resimlere bakıp neyi daha iyi yapabiliriz diye bize öneride bulunuyor. Öğlenleri okulumuzun yemekhanesinde yemek yiyorum. Yemekler çoğunlukla lezzetli ve

Detaylı

T.C. BEYKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

T.C. BEYKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ T.C. BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ DÖNEMİ (LİSANS-ÖNLİSANS) 12 Ağustos 2011 Mali Kayıt Yenileme işlemlerinin son günü 05-09 Eylül 2011 Merkezi yerleştirme kesin

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : 9-A ALANI : SINIF ve ŞUBE : 9-A ALANI : DERSLER 1.Sınav Tarihi Ders Saati DERSLER 2.Sınav Tarihi Ders Saati 4.Sınav Tarihi Ders Saati DERSLER 1.Sınav Tarihi Ders Saati 2.Sınav Tarihi Ders

Detaylı

2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı

2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı 2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı - 1 07 Eylül 2015 Pazartesi 08 Eylül 2015 Salı 09 Eylül 2015 Çarşamba 10 Eylül 2015 Perşembe 11 Eylül 2015 Cuma 14 Eylül 2015 Pazartesi

Detaylı

LYS KAMP PROGRAMI (30 MAYIS - 26 HAZİRAN)

LYS KAMP PROGRAMI (30 MAYIS - 26 HAZİRAN) SY 1 09:00-10:20 10:35-11:55 13:00-14:20 14:30-16:00 30 MAYIS PAZARTESİ M (M07) M (M04) K (K01) 31 MAYIS SALI B (B01) M (M01) F (F01) 1 HAZİRAN ÇARŞAMBA B (B02) M (M02) F (F02) 2 HAZİRAN PERŞEMBE M (M03)

Detaylı

2.DERS TÜRKÇE TÜRKÇE DRAMA TÜRKÇE İNİGLİZCE 3.DERS MATEMATİK TÜRKÇE TÜRKÇE AKIL OYUNLARI İNGİLİZCE

2.DERS TÜRKÇE TÜRKÇE DRAMA TÜRKÇE İNİGLİZCE 3.DERS MATEMATİK TÜRKÇE TÜRKÇE AKIL OYUNLARI İNGİLİZCE 1-A SINIFI HAFTALIK DERS PROGRAMI 1-A PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 1.DERS HAYAT BİL. HAYAT BİL. HAYAT BİL. HAYAT BİL. HAYAT BİL. 2.DERS TÜRKÇE TÜRKÇE DRAMA TÜRKÇE İNİGLİZCE 3.DERS MATEMATİK TÜRKÇE

Detaylı

TEST. 7. Dişer ne zaman fırçalanmalıdır? A. Yemeklerden sonra B. Okuldan gelince C. Evden çıkmadan önce

TEST. 7. Dişer ne zaman fırçalanmalıdır? A. Yemeklerden sonra B. Okuldan gelince C. Evden çıkmadan önce ÖDEV- 3 ADI SOYADI:.. HAYAT BİLGİSİ Tırnaklar, el ve ayak parmaklarının ucunda bulunur. Tırnaklar sürekli uzar. Uzayan tırnakların arasına kir ve mikroplar girer. Bu yüzden belli aralıklarla tırnaklar

Detaylı

EYLÜL ÜNİTELERİ SEPTEMBER UNITS AGE 3-4. www.englishkidsacademy.com

EYLÜL ÜNİTELERİ SEPTEMBER UNITS AGE 3-4. www.englishkidsacademy.com EYLÜL ÜNİTELERİ SEPTEMBER UNITS AGE 3-4 Ailem My Family Bebek-Baby Baba-Father Anne-Mother Abi-Brother Kızkardeş-Sister Kız-Girl Erkek Çocuk-Boy Çocuğunuza Sorun: Türkçe-İngilizce Bebek ne demek? What

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1. SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI :

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1. SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : TÜRKÇE 12.11.2009 10.12.2009 07.01.2010 PERŞEMBE 3, Saat MATEMATİK 17/11/2009 05.01.2010 BİYOLOJİ 02.12.2009 12.01.2010 ÇARŞAMBA 6, Saat 7, Saat FİZİK 16/11/2009 04.01.2010

Detaylı

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 8 (ΟΚΤΩ) ΣΕΛΙΔΕΣ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 8 (ΟΚΤΩ) ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: B ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.:

Detaylı

T.C BAHÇELİEVLER KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ELİT GENÇLER İLKÖĞRETİM OKULU 21.11.2011 25.11.2011 TARİHLERİ ARASI EKSİKLERİ TAMAMLAMA PROGRAMI 7 / A (6-B)

T.C BAHÇELİEVLER KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ELİT GENÇLER İLKÖĞRETİM OKULU 21.11.2011 25.11.2011 TARİHLERİ ARASI EKSİKLERİ TAMAMLAMA PROGRAMI 7 / A (6-B) T.C BAHÇELİEVLER KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ELİT GENÇLER İLKÖĞRETİM OKULU 21.11.2011 25.11.2011 TARİHLERİ ARASI EKSİKLERİ TAMAMLAMA PROGRAMI Tarih Saat 6 /A 6/B (STORY TELLİNG) 7 / A (6-B) 8 / A (6-A) 14.11.2011

Detaylı

MEHMET PISAK ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ 1.SINAVLAR

MEHMET PISAK ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ 1.SINAVLAR MEHMET PISAK ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ 1.SINAVLAR TARİH SAAT 9-A/B/C/D/E 10-A/B/C/ 10-D/E 10-F 11-A/B/C/G 11-D 11-E/F 12-A/B/C 12-D 12-E 11 Kasım 2013

Detaylı

OLMAK FİİLİ. Prepared by Süleyman Berg

OLMAK FİİLİ. Prepared by Süleyman Berg OLMAK FİİLİ Zijn Werkwoorden 1 OLMAK FİİLİ / to be Verbs ( am, is, are ) / ZIJN WERKWOORDEN Ben Adjective/ Noun -im-ım, -üm, -um) Sen Adjective / Noun -sin -sın, -sün, -sun) O Adjective / Noun -dir/-tir

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 3. ORTAK SINAV PROGRAMI (17-18-19 ARALIK 2014)

2014-2015 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 3. ORTAK SINAV PROGRAMI (17-18-19 ARALIK 2014) 2014-2015 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 3. ORTAK SINAV PROGRAMI (17-18-19 ARALIK 2014) SINIFLAR DERS ADI SINAV GÜNÜ SINAV SAATİ DİL VE ANLATIM 17.12.2014 ÇARŞAMBA 4.DERS 9. SINIFLAR DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ

Detaylı

altın nesil İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ Türkçe 1 DENEME 1 İnsan Hak. Demokrasi 1

altın nesil İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ Türkçe 1 DENEME 1 İnsan Hak. Demokrasi 1 altın nesil İLKOKULU VE ORTAOKULU 205-206 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ EKİM 20 Salı Türkçe DENEME 27 Salı 2 Pazartesi Demokrasi Türkçe KASIM 3 Salı 4 Çarşamba 5 Perşembe 6 Cuma 9 Pazartesi 0 Salı

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1 SINIF ve ŞUBE : LHZ-A YABANCI DİL 12 Ekim 2016 Çarşamba 2. Saat YABANCI DİL 15 Kasım 2016 Salı 3. saat İKİNCİ YABANCI DİL 10 Ocak 2017 Salı 2. Saat İKİNCİ YABANCI DİL 13 Ekim 2016 Perşembe 2. Saat İKİNCİ

Detaylı

A2 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: PASAPORT NO:

A2 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: PASAPORT NO: A2 DÜZEYİ ADI SOYADI: PASAPORT NO: NOT OKUMA 1 KARADENİZ TURU Metin Bey: Merhaba! Görevli: Merhaba efendim, buyurun! Nasıl yardımcı.(1)? Metin Bey: Ben bu yaz ailem ile bir tura çıkmak istiyorum. Bana

Detaylı

Yakacık Koleji 2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Lise Sınav Takvimi

Yakacık Koleji 2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Lise Sınav Takvimi Yakacık Koleji 2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Lise Sınav Takvimi Sanav Tarihi Sınav Adı Hz. 9 10 17.10.2015 Cumartesi 1. YGS Deneme Sınavı 19.10.2015 Pazartesi 1. Mateamtik Yazılı Sınavı 20.10.2015 Salı

Detaylı

OKUMA ANLAMA ANLATMA. 1 Her yerden daha güzel olan yer neresiymiş? 2 Okulda neler varmış? 3 Siz okulda kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

OKUMA ANLAMA ANLATMA. 1 Her yerden daha güzel olan yer neresiymiş? 2 Okulda neler varmış? 3 Siz okulda kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Aşağıdaki şiiri okuyunuz. Soruları cevaplayınız. OKULUMUZ Her yerden daha güzel, Bizim için burası. Okul, sevgili okul, Neşe, bilgi yuvası. Güzel kitaplar burda, Birçok arkadaş burda, İnsan nasıl sevinmez,

Detaylı

5 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, fiziksel özelliklerim nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar?

5 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, fiziksel özelliklerim nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? 5 YAŞ AYIN TEMASI Cinsiyetim, adım, fiziksel özelliklerim nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? İskelet sistemi nedir? Ne işe yarar? Aile nedir? Aileyi oluşturan bireylerin

Detaylı

Biyoloji, İleri Biyoloji derslerinde; Talim ve Terbiye Kurulunun tarih ve 12 sayılı

Biyoloji, İleri Biyoloji derslerinde; Talim ve Terbiye Kurulunun tarih ve 12 sayılı MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM OKUL VE KURUMLARINDA 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 10 UNCU SINIFLARDAN BAŞLAYARAK UYGULANACAK HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİNE AİT AÇIKLAMALAR Haftalık ders çizelgelerinde ortak

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:14.10.2016-18.11.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

7 onluk + 4 birlikten oluşan sayı aşağıdakilerden hangisidir? A) 74 B) 47 C) 34 2)

7 onluk + 4 birlikten oluşan sayı aşağıdakilerden hangisidir? A) 74 B) 47 C) 34 2) MATEMATİK 2. SINIF 1. 7 onluk + 4 birlikten oluşan sayı aşağıdakilerden hangisidir? 74 47 34 2) 3. 48 sayısının onluk ve birliklerine ayrılışı hangi seçenekte doğru verilmiştir? 4 onluk + 8 birlik 8 onluk

Detaylı

BRANŞ SIRA NO. KİMLİK NO. PUAN Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60

BRANŞ SIRA NO. KİMLİK NO. PUAN Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60 Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60 Beden Eğitimi (B) Öğretmenliği 1 209812 39 Beden Eğitimi (E) Öğretmenliği 1 185582 61 Beden Eğitimi (E) Öğretmenliği 2 162701

Detaylı

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıf Haftalık Ders Programı İngilizce: 12+5 +1= 18 saat (3 öğretmen) Türkçe: 6 saat Matematik: 5 saat Fen: 4 saat Sosyal Bilgiler: 3 saat Din Kültürü: 2 saat

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT İLKÖĞRETİM OKULU YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2010-2011 DÖNEMİ : 1

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT İLKÖĞRETİM OKULU YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2010-2011 DÖNEMİ : 1 SINIF ve ŞUBE : 4-A ALANI : TÜRKÇE 26.10.2010 29.11.2010 04.01.2011 2.DERS 4.DERS 3.DERS FEN VE TEKNOLOJİ 25.10.2010 03.12.2010 11.01.2011 PAZARTESİ CUMA 2.DERS 3.DERS 2.DERS MATEMATİK 27.10.2010 07.12.2010

Detaylı

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΤΑ (7) ΣΕΛΙΔΕΣ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΤΑ (7) ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: B ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ A TEMASI: OKUL HEYECANIM. Gözümüzün rengi Saçımızın rengi Okula gitmemiz Yukarıdakilerden hangisi fiziksel özelliğimiz değildir?

HAYAT BİLGİSİ A TEMASI: OKUL HEYECANIM. Gözümüzün rengi Saçımızın rengi Okula gitmemiz Yukarıdakilerden hangisi fiziksel özelliğimiz değildir? 1. SINIF OKULA YARDIMCI VE SINAVLARA HAZIRLIK A TEMASI: OKUL HEYECANIM TEST-1 1. Gözümüzün rengi Saçımızın rengi Okula gitmemiz Yukarıdakilerden hangisi fiziksel özelliğimiz değildir? A) Okula gitmemiz

Detaylı

DOSTLAR beni tanıdınız değil mi? Ben HACĐVAT.

DOSTLAR beni tanıdınız değil mi? Ben HACĐVAT. DOSTLAR beni tanıdınız değil mi? Ben HACĐVAT. Seninle bu hafta yani 1 Ağustos 7 Ağustos arasında beraberiz. Sana hangi günler hangi dersleri yapacağını ben söyleyeceğim. Benim söylediğim tarihlerde ödevini

Detaylı

GÜZ YARIYILI HAFTALIK DERS PROGRAMI (YÜKSEK LİSANS TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) DERS SAATİ 08:30 09:15 09:25 10:10

GÜZ YARIYILI HAFTALIK DERS PROGRAMI (YÜKSEK LİSANS TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) DERS SAATİ 08:30 09:15 09:25 10:10 6 7 8 0-06 GÜZ YARIYILI HAFTALIK PROGRAMI (YÜKSEK LİSANS TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) 08:0 09: 09: 0:0 0:0 :0 : :00 :00 : : :0 :0 : : 6:0 (A ŞUBESİ)- (A ŞUBESİ)- (A ŞUBESİ)- (B ŞUBESİ) (B ŞUBESİ) (B ŞUBESİ) EBE

Detaylı

İşitme Engelli Öğrenciler için Sıralama Kartlar ile Okuma-Yazma ve Anlama Çalışması. Hazırlayan Engin GÜNEY İşitme Engelliler Sınıf Öğretmeni

İşitme Engelli Öğrenciler için Sıralama Kartlar ile Okuma-Yazma ve Anlama Çalışması. Hazırlayan Engin GÜNEY İşitme Engelliler Sınıf Öğretmeni İşitme Engelli Öğrenciler için Sıralama Kartlar ile Okuma-Yazma ve Anlama Çalışması Hazırlayan Engin GÜNEY İşitme Engelliler Sınıf Öğretmeni İşitme engelli öğrencilerimizin okuma-yazma ve anlama becerilerine

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU BULUTLAR SINIFI EYLÜL AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU BULUTLAR SINIFI EYLÜL AYI KAVRAM VE ŞARKILAR YAŞASIN OKULUMUZ Daha dün annemizin kollarında yaşarken Çiçekli bahçemizin yollarında koşarken Şimdi okullu olduk Sınıfları doldurduk Sevinçliyiz hepimiz yaşasın okulumuz. ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENĠ

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENĠ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENĠ Hazırlayan:YASEMĠN YILDIR ÖĞRETMENĠN MESAJI: MERHABA; Kelebekler sınıfı olarak 10 kasım 14 kasım Tarihleri arasında yapmıģ olduğumuz eğitim faaliyetlerimizin

Detaylı