Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR."

Transkript

1 Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Ocak Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara TEL: SAKARYA: Ġstiklal Mah. 2. Cadde No:52 Serdivan/Sakarya Tel: ESKĠġEHĠR Sümer Mah. Çiftçi Sok. No: 9 ESKİŞEHİR TEL: AFYON: Ali Çetinkaya Mah. İstasyon Cad. No:15 AFYON TEL: ANKARA ORAN: Rafet Canıtez Cad. Mustafa Fehmi Gerçeker Sok. No: 8 ORAN TEL : AYDIN: Mimar Sinan Cad sok. No:1 AYDIN TEL: ADANA: Süleyman Demirel Bulvarı Karslı Mah. Gölkonağı 16, Ticaret Borsası Lisesi Karşısı ADANA TEL: BURSA: Çamlıca Mah. Lefkoşe Cad. Aslı 2 Sk. No:15 (Orhaneli yolu 2.km) Nilüfer/BURSA TEL: ĠSTANBUL ATAġEHĠR Atatürk Mah. Girne Cad. Ölmez Sok. No: 18 Ataşehir/İSTANBUL TEL: ĠSTANBUL KEMERBURGAZ Mithatpaşa Mah. Davutpaşa Korusu Mevkii, Kızılağaç Sok. No:10 Eyüp/İSTANBUL TEL: Sorumluluk; kişinin; görev alanına giren davranışları yapması ve sonuçlarını üstlenmesidir. Hiç bir anne, baba; sorumsuz çocuk yetiştirmek istemez. Ancak; sorumluluk doğuştan getirilmez. Çok küçük yaştan itibaren edinilen, öğrenilen ve gelişen bir beceridir. Çocuklara sorumluluk kazandırmanın 2 temel yolu vardır. 1-Anne-babanın çocuğa iyi model olması. Çocuklar; doğdukları andan itibaren çevresinde olan yetişkinleri önce izler, sonra taklit eder ve model alır. Bu nedenle; sorumluluklarını bilen çocuk yetiştirmek isteyen anne -baba; kendi sorumluluklarını yerine getirerek onlara model olmalıdır. Anne-baba; evin günlük işleyişi ile ilgili, çocukların bakımı ile ilgili, işi ile ilgili, eşine, kendi anne-babasına... karşı sorumluluklarını yerine getirirken farkında olmadan çocuğuna da model olur. 2-Çocuğa sorumluluk alması için fırsat/görev verilmesi. Bazı anne, babalar; yardım etmek veya korumak amacıyla çocuklarına sorumluluk vermeyerek, onların yapması gereken işleri kendileri yapar ve çocuğunun bunları büyüyünce nasıl olsa yapacağını düşünür. Oysa sorumluluk; çok küçük yaştan itibaren verilirse içselleşir ve alışkanlık haline gelir. Bu nedenle; becerilerine uygun sorumluluklar vererek, cesaretlerini kırmadan ve yaptıkları hatalardan ders çıkarma (yani tecrübe) fırsatı tanıyarak, çocuklarımızın sorumluluk sahibi birer yetişkin olmalarını sağlayabiliriz. BUNLARA DĠKKAT EDĠN *Sorumluluk konuşma ve nutuk atma ile öğretilmez. Hem model olun, hem de görev verin. *Sorumluluk vermeye istekli olun. Biraz geride durarak, izin verme yürekliliği gösterin. *Çocuğunuzun yaşına ve becerilerine uygun sorumluluklar listesi

2 KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. KONYA Kürden Mah. Yaka Cad. No:131 Meram /KONYA Okul: BARTIN Gölbucağı Mah. Gölbucağı Cad. No:61 BARTIN Okul : MANĠSA Uncubozköy Mah. 5516Sk. No:11 Okul Tel : ĠSTANBUL FLORYA Şenlikköy Mah. Selvi Sk. No:15 Florya Bakırköy /İSTANBUL Tel: Faks: BAHÇEġEHĠR Akasya 11 Caddesi /3 Bahçeşehir- İSTANBUL (Bahçeşehir 1.kısım mah. KC VİLLA A7 ) ĠZMĠR NARLIDERE Huzur Mah. Günaydın Sk. No:14 Narlıdere DENĠZLĠ: Atakent Mah. Çilek Sok. No: 26 TEL: GAZĠANTEP: Güvenevler Mah. Polis Okulu Karşısı 10. Cd 10. Sk Şehitkamil/GAZİANTEP TEL: ĠZMĠR BORNOVA: Erzene Mah. 115/2 Sok. No:5-5/1 Borrnova/İZMİR TEL: ĠSTANBUL/ISPARTAKULE Akasya 11 Caddesi/3 Bahçeşehir/İstanbul TEL: ĠSTANBUL/ARDIÇLI Elmas 10 Villa Esenyurt/İstanbul TEL: ĠZMĠR/KARġIYAKA 6782/5 Sok. No: 11 Çiftehavuzlu/Çiğli TEL: ÇORLU Alipaşa Mah. 18 Mart Cad. No:23 Çorlu/Tekirdağ TEL: hazırlayın ve uygulayın. *Keyif almasalar da sorumluluklarını yerine getirmeleri gerektiğini öğretin. *Büyüdükçe; hakları artarken, sorumluluklarını da arttırın. *Sorumluluklarını yerine getirirken sizin kadar iyi olmalarını beklemeyin. Eksik ve hatalı yapmalarına, kırıp, dökmelerine izin verin. *Asıl kazanımın; yaptıklarının olumsuz sonuçlarını yaģadıkça ve olumlu sonuçlardan keyif aldıkça olacağını unutmayın. *Yaptıkları katkıların önemini çok abartmadan dile getirin. *Ne kadar meşguliyetleri, ödevleri... olursa olsun, her zaman sorumluluklarını yapacak zamanları olması gerektiğini unutmayın. 2-3 YAġ *Birlikte oyuncakların toplanması *Telefon, kumanda gibi... taģıyabileceği bir Ģeyi getirmesi, götürmesi... *Günlük iģleri farketmesi amacıyla minik yardımlarının istenmesi... 4 YAġ *Basit yiyeceklerin hazırlığına yardım etmesi (mısır gevreği gibi) *Evde balık beslemesi... *Ayakkabısını dolaba koyması... *ÇamaĢır asarken mandal vermesi *Günlük iģleri farketmesi amacıyla çok basit yardımlarının istenmesi (alıģveriģ, temizlik, yemek...gibi)

3 5 YAġ *Ne giyeceğini seçmesi... *Giyinip, soyunması... *Kirli çamaģırlarını banyoya koyması... *Telefona uygun Ģekilde cevap vermesi *Saçlarını taraması... *Yatağını kabaca düzeltmesi... *Markette alıģveriģe yardım etmesi... *Masayı kurmaya yardım etmesi... *BulaĢık makinesinde yıkanan kaģıkçatalları yerine yerleģtirmesi... *Tabağına köfte, makarna koyması... *Suyunu, sütünü bardağına koyması... 6 YAġ *AlıĢveriĢte söylenenleri raftan alması... *TaĢıyabileceği Ģeyleri taģıması... *Basit, tost, sandviç hazırlaması... *Banyo yaparken vücudunun bir kısmını sabunlaması... *Masayı toplamaya yardım etmesi... *Misafirlere tepside bir Ģey ikram etmesi... *Büyük anne-büyük babaları telefonla araması ve sohbet etmesi.. *Çorap, iççamaģır gibi küçük çamaģırları ipe asması... *Odasının düzeninden sorumlu olması... *BulaĢık makinesindeki tencere gibi malzemeleri yerine yerleģtirmesi... Nihal AKYILDIZ Psikolog

4 Çocuklar için kitap önerileri.. KÜÇÜK GRUP ĠÇĠN; YARATICI ġġrġnler GELĠġĠM SETĠ Çocuğunuzun tüm gelişim alanlarını geliştirmeye yönelik hazırlanmış bir eğitim setidir. Hem eğlenerek hem de yaratıcılığını geliştirerek öğrenmesine katkıda bulunacaksınız. YAYINEVĠ: KÜÇÜK ADIMLAR KÜÇÜK KĠTAPLAR SERĠSĠ : ĠTFAĠYE Karton kapaklı, canlı renklere sahip bu kitap serisiyle çocuklarınız hem öğrenecek hem eğlenecek. Serisinin İtfaiye kitabıyla da meslekleri tanıyacak ve sizinle hoş vakit geçirecek. YAYINEVĠ: ÇİÇEK

5 Bu yıl Küçük Şeyler Anaokulu olarak sosyal sorumluluk projemiz için LÖSEV le işbirliği içindeyiz. Bilindiği üzere LÖSEV in kuruluş amacı; lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, bunun yanı sıra, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmektir. Vakfın gelir kaynaklarından biri de lösemi hastası çocukların annelerinin kendi elleriyle hazırladıkları ürünlerdir. Bu ürünler ISPANAK mağazasında satılmaktadır. Küçük Şeyler Anaokulları olarak okullarımızda düzenlenen seminer ve toplantılarda da stant açılarak bu ürünler sizlere sunulmuştur. Katılım gösteren bütün velilerimize desteği için teşekkür ederiz

6 BU AY NELER YAPTIK? Giysilerimizi daha yakından tanıyarak gruplama fırsatı bulduk. Ana renkleri tanıdık. Eğlenceli oyunlar konusu ile farklı oyunlar öğrendik. Horlayan Köy adlı tiyatro oyununu izledik. SANAT DERSĠ VE PROJE ÇALIġMALARIMIZ Püskürtme tekniği kullanarak etek ve elbise kalıplarıyla sanat çalıģması yaptık. Kendi kazaklarımızı tasarlama fırsatı bulduk. ġapkalarımızı boyamaktan keyif aldık. Sarı ve kırmızı renkleri kullanarak yırtma yapıģtırma tekniği ile elma ve armutlar yaptık.

7 Ġngilizce: BRANġ DERSLERĠMĠZ We learned some colors in this month. We reviewed what we learnt with coloring and art activities. We learnt new fruits names. We played matching games. We sang a jump song and we made movements of this song. We reviewed what we learnt in this term. We played memory and guessing games to remember what we learnt. (Bu ay, yeni renkler öğrendik. Öğrendiklerimizi boyama ve sanat etkinlikleriyle tekrar ettik. Yeni meyve resimleri öğrendik. Eşleştirme oyunları oynadık. Zıpla şarkısını hareketleriyle birlikte söyledik. Bu dönem, öğrendiklerimizin tekrarını yaptık. Öğrendiklerimizi hatırlamak için hafıza ve tahmin oyunları oynadık. ) Denge & Hareket Etkinliği: Serbest yürüyüģler ile vücudumuzun ısınmasını sağladık. Tranbolini tanıyarak zıplama hareketleri yaptık. Taklalara yönelik yuvarlanma hareketleriyle çeģitli hayvanları taklit ettik. KöĢe bulmaca oyunlarına ilgiyle katıldık. Orff Etkinliği: Ksilefon bagetleriyle tanıģma oyunları oynadık. Ksilefon çalgısını tanıdık ve Hayvanlar Ģarkısını, istediğimiz hayvanları çalarak söyledik. Top Ģarkısını öğrenmeye baģladık. Hareket ve sözün eģ zamanlı çalıģmasını yaptık. Seramik Etkinliği: Kırmızı rengi tanıdık, çeģitli büyüklüklerde yaptığımız kırmızı toplarla kendi kolyelerimizi hazırladık.

8 FEN ve MATEMATĠK ETKĠNLĠKLERĠMĠZ Önünde, arkasında, altında ve üstünde kavramları ile ilgili oyunlar oynadık. ġapka ve berelerimizi okula getirerek arkadaģlarımıza tanıtmaktan keyif aldık. DolanmıĢ Ġp adlı oyunu oynarken keyifli anlar yaģadık. Kırmızı rengi tanıyarak Kırmızı KöĢesi oluģturduk. Köprü adlı drama etkinliğine katılarak köprüden düģmemek için dikkatli yürüdük. MUTFAK ETKĠNLĠKLERĠMĠZ Sarı rengi tanıyarak hazırladığımız muzlu pastayı afiyetle yedik.

9 KUTLAMA ve ÖZEL ETKĠNLĠKLERĠMĠZ.. Horlayan Köy adlı tiyatro oyununu ilgiyle izledik. Ġyi ki Doğdun Ģarkısı eģliğinde arkadaģlarımız Eda Aydın ve Umut IĢık ın doğum günlerini kutladık. BĠZDEN KARELER... BĠR SONRAKĠ AY GÖRÜġMEK ÜZERE...

Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Ocak Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler Ocak Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler. Eylül-Ekim Ayı Konularmız. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler. Eylül-Ekim Ayı Konularmız. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler Eylül-Ekim Ayı Konularmız KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır.

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır. Küçük ġeyler Eylül Ekim Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler. OKUL ÖNCESĠ DÖNEMDE DEĞERLER ve AĠLE

Küçük ġeyler. OKUL ÖNCESĠ DÖNEMDE DEĞERLER ve AĠLE Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR!

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR! Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır.

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır. Küçük ġeyler Eylül Ekim Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR!

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR! Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠSĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR!

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR! Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. OKUL ÖNCESĠ DÖNEMDE DEĞERLER ve AĠLE

Küçük ġeyler. OKUL ÖNCESĠ DÖNEMDE DEĞERLER ve AĠLE Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ

Küçük ġeyler ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ Küçük ġeyler KASIM Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu

Detaylı

Küçük ġeyler. OKUL ÖNCESĠ DÖNEMDE DEĞERLER ve AĠLE

Küçük ġeyler. OKUL ÖNCESĠ DÖNEMDE DEĞERLER ve AĠLE Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR!

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR! Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. 2 6 yaş çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaşlardaki çocuk

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. 2 6 yaş çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaşlardaki çocuk Küçük ġeyler OCAK Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu

Detaylı

Küçük ġeyler. Haziran Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler. Haziran Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler Haziran Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok.

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ. Şubat Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ. Şubat Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. 2 6 yaş çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaşlardaki çocuk

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. 2 6 yaş çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaşlardaki çocuk Küçük ġeyler OCAK Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu

Detaylı

Küçük ġeyler ÇOCUKLAR SINIRLARA ĠHTĠYAÇ DUYARLAR

Küçük ġeyler ÇOCUKLAR SINIRLARA ĠHTĠYAÇ DUYARLAR Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler ÇOCUKLAR SINIRLARA ĠHTĠYAÇ DUYARLAR

Küçük ġeyler ÇOCUKLAR SINIRLARA ĠHTĠYAÇ DUYARLAR Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ?

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük ġeyler ÇOCUKLAR SINIRLARA ĠHTĠYAÇ DUYARLAR

Küçük ġeyler ÇOCUKLAR SINIRLARA ĠHTĠYAÇ DUYARLAR Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. 2 6 yaģ çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaģlardaki çocuk

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. 2 6 yaģ çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaģlardaki çocuk Küçük ġeyler OCAK Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠSĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu

Detaylı

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ?

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Küçük Şeyler Haziran AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI

Detaylı

Küçük ġeyler. Kasım Ayı Konuları ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ. Oyun, insan yaģamının ayrılmaz bir parçasıdır. Çocuk için kendini ve dıģ

Küçük ġeyler. Kasım Ayı Konuları ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ. Oyun, insan yaģamının ayrılmaz bir parçasıdır. Çocuk için kendini ve dıģ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠSĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ B SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ B SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ B SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ SINIF ETKĠNLĠKLERĠ TÜRKÇE DĠL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaģımlarda bulunarak sunumlar izledik.ġlk önce kendi fotoğrafımızı,

Detaylı

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ SINIF ETKĠNLĠKLERĠ TÜRKÇE DĠL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaģımlarda bulunarak sunumlar izledik.ġlk önce kendi fotoğrafımızı,

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR!

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR! Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. Kasım Ayı Konuları ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ. Oyun, insan yaģamının ayrılmaz bir parçasıdır. Çocuk için kendini ve dıģ dünyayı

Küçük ġeyler. Kasım Ayı Konuları ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ. Oyun, insan yaģamının ayrılmaz bir parçasıdır. Çocuk için kendini ve dıģ dünyayı Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠSĠNĠN BĠR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR MARwww.kucukseyler.com.tr KASIDIR. ANKARA

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel

Detaylı

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr EKİM AYININ KONUSU YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr EKİM AYININ KONUSU YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR MARwww.kucukseyler.com.tr KASIDIR. ANKARA

Detaylı

Küçük ġeyler. Kasım Ayı Konuları ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ. Oyun, insan yaģamının ayrılmaz bir parçasıdır. Çocuk için kendini ve dıģ dünyayı

Küçük ġeyler. Kasım Ayı Konuları ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ. Oyun, insan yaģamının ayrılmaz bir parçasıdır. Çocuk için kendini ve dıģ dünyayı Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠSĠNĠN BĠR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. mutlu evliliğin yolu ETKİLEŞİM,

Küçük ġeyler. mutlu evliliğin yolu ETKİLEŞİM, Küçük ġeyler ARALIK Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7

Detaylı

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MAR- KASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler HAZİRAN AYININ KONUSU YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon

Küçük Şeyler HAZİRAN AYININ KONUSU YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler. Sayın Velilerimiz; görüşmeye davet edilebilir. ve cep telefonları velilerimize verilmez. Görüşme programı aşağıdaki gibi olacaktır;

Küçük Şeyler. Sayın Velilerimiz; görüşmeye davet edilebilir. ve cep telefonları velilerimize verilmez. Görüşme programı aşağıdaki gibi olacaktır; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MAR- KASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir- ISTANBUL

Detaylı

Küçük Şeyler. sürdürüyoruz. Gönlünüz rahat olsun. Bizlere güveniniz için çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla. Ayının Konusu BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM

Küçük Şeyler. sürdürüyoruz. Gönlünüz rahat olsun. Bizlere güveniniz için çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla. Ayının Konusu BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM Küçük Şeyler Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR MARwww.kucukseyler.com.tr

Detaylı

Küçük Şeyler. ÇOCUKLARDA ÖZGÜVEN ve BENLİK SAYGISI

Küçük Şeyler. ÇOCUKLARDA ÖZGÜVEN ve BENLİK SAYGISI Küçük Şeyler ŞUBAT Ayının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMİTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu

Detaylı

Küçük Şeyler. Saygılarımızla. MAYIS-HAZİRAN Aylarının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler. Saygılarımızla. MAYIS-HAZİRAN Aylarının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. MAYIS-HAZİRAN Aylarının Konusu www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMİTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok.

Detaylı

Küçük Şeyler. sürdürüyoruz. Gönlünüz rahat olsun. Bizlere güveniniz için çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla. Ayının Konusu BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM

Küçük Şeyler. sürdürüyoruz. Gönlünüz rahat olsun. Bizlere güveniniz için çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla. Ayının Konusu BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM Küçük Şeyler Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR MARwww.kucukseyler.com.tr

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ. Sayın Velilerimiz;

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ. Sayın Velilerimiz; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr EKİM AYININ KONUSU YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler. www.kucukseyler.com.tr

Küçük Şeyler. www.kucukseyler.com.tr Küçük Şeyler MAYIS AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MAR- KASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

Küçük Şeyler. gelişim, motor gelişim ve öğrenmeye eğilimi de güçlendirirler. alma becerilerini geliştirir.

Küçük Şeyler. gelişim, motor gelişim ve öğrenmeye eğilimi de güçlendirirler. alma becerilerini geliştirir. Küçük Şeyler Küçük Şeyler ARALIK NİSAN Ayının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR

Detaylı

Küçük Şeyler BİLGİSAYAR. Bilgisayarlar uygun koşullarda ve uygun yazılımlarla kullanıldığında eğitim

Küçük Şeyler BİLGİSAYAR. Bilgisayarlar uygun koşullarda ve uygun yazılımlarla kullanıldığında eğitim Küçük Şeyler Nisan Ayının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMİTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu

Detaylı

Küçük Şeyler. gelişim, motor gelişim ve öğrenmeye eğilimi de güçlendirirler. alma becerilerini geliştirir.

Küçük Şeyler. gelişim, motor gelişim ve öğrenmeye eğilimi de güçlendirirler. alma becerilerini geliştirir. Küçük Şeyler Küçük Şeyler ARALIK NİSAN Ayının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ġubat AYI BÜLTENĠ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ġubat AYI BÜLTENĠ ÖZEL EFDAL ANAOKULU ġubat AYI BÜLTENĠ ġubat AYINDA NELER ÖĞRENDĠK? Tatilde neler yaptığımızı arkadaģ ve öğretmenimizle paylaģtık. Akıllı tahtada kavram çalıģmaları, sunular ve animasyonlar izledik. Okulumuzun

Detaylı

EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2016-2017 EKİM AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Dünya Hayvanları Koruma Günü nde Sokak hayvanlarını besledik. Onlara mama ve su verdik. Sevdiğimiz hayvanları

Detaylı

Küçük ġeyler. mutlu evliliğin yolu ETKİLEŞİM,

Küçük ġeyler. mutlu evliliğin yolu ETKİLEŞİM, Küçük ġeyler ARALIK Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

Küçük Şeyler. Ülkemizde ve pek çok ülkede çocukların okul dışındaki zamanlarının büyük bir

Küçük Şeyler. Ülkemizde ve pek çok ülkede çocukların okul dışındaki zamanlarının büyük bir Küçük Şeyler Küçük Şeyler ARALIK MART Ayının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ PORTFOLYO SUNUMUMUZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ MART AYI ECO

Detaylı

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. Ocak Ayı

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. Ocak Ayı Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠSĠNĠN BĠR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Dubalarla engelleri aşma oyunu oynadık. Dubalara

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 2014-2015 DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatına ait resimleri inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade

Detaylı

Küçük Şeyler. teknolojiyle karşılaşmakta ve küçük yaşlarda teknolojiyi kullanabilmek tedirler. motor gelişim ve öğrenmeye eğilimi de güçlendirirler.

Küçük Şeyler. teknolojiyle karşılaşmakta ve küçük yaşlarda teknolojiyi kullanabilmek tedirler. motor gelişim ve öğrenmeye eğilimi de güçlendirirler. Küçük Şeyler Küçük Şeyler ARALIK NİSAN Ayının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR

Detaylı

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL

Detaylı

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 KASIM AYI VELİ BÜLTENİ Sevgili ATAM; Minik kalplerimizde çoşku, Gözlerimizde ışıltı, dilimizde verilen içten bir söz; GELECEK BANA EMANET, ATAM SEN RAHAT UYU!... Ekim Ayı nı geride bıraktık.

Detaylı

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu Küçük Şeyler MAYIS AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL

Detaylı

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; MAYIS AYININ KONUSU ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ SINIFIMIZDAKİ

Detaylı

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Çubukların ucuna

Detaylı

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENĠ

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENĠ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENĠ Hazırlayan:YASEMĠN YILDIR ÖĞRETMENĠN MESAJI: MERHABA; Kelebekler sınıfı olarak 10 kasım 14 kasım Tarihleri arasında yapmıģ olduğumuz eğitim faaliyetlerimizin

Detaylı

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ ARI-ÇİÇEK-TAVŞAN GRUPLARI ŞUBAT AYI BÜLTENİ BÜLTENİ VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ Sınıfta kız,erkek çocuğuna ait pano hazırlama Vücudun bölümlerini resimlerle göstererek isimlerini söyleme İskelet üzerinde vücudun

Detaylı

Küçük Şeyler EKİM AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ. Sayın Velilerimiz;

Küçük Şeyler EKİM AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ. Sayın Velilerimiz; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKU- LU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİ- TİM AKADEMİSİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr EKİM AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ YÖNDER

Detaylı

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen Küçük Şeyler OCAK AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu desenli yapraklarımı

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ SONBAHAR MEVSİMİ YAPRAKLAR Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla donatılmış

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla donatılmış Küçük Şeyler ŞUBAT AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MAR- KASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler KASIM AYININ KONUSU. ÇOCUK ve MOZART IN MÜZİĞİ. Mozart ı klasik yapan özellikler nelerdir? Mozart ta ulusal öğeler (Alman stili)

Küçük Şeyler KASIM AYININ KONUSU. ÇOCUK ve MOZART IN MÜZİĞİ. Mozart ı klasik yapan özellikler nelerdir? Mozart ta ulusal öğeler (Alman stili) Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Gösterimizi ailelerimize sunduk. *Gösteri sonrasında harika çocuklar Partisi

Detaylı

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2012-2013 KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ SPOR ANNELER GÜNÜ TRAFİK HAFTASI SÜT-DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI İLKBAHAR 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Spor nedir? Çeşitli spor dallarını

Detaylı

ÇĠÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENĠ

ÇĠÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENĠ ÇĠÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENĠ OKULA UYUM OKULUM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaģlarını tanıma Okulda çalıģanları gözlemleme Sınıfını gözlemleme Sınıfını tarif etme Sınıf kurallarını

Detaylı