İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR MART AYI E-BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR MART AYI E-BÜLTENİ"

Transkript

1 İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR MART AYI E-BÜLTENİ

2 HAYAT BİLGİSİ

3 Her Şeye Rağmen konusunda, kaybetme veya başarısız olma olasılığını göze alarak, yenilikleri deneme cesareti göstermeyi ve bundan zevk almayı öğrendik. Eğlenceli Gün konusunda, ailemizle birlikte eğlenmenin ailemize katkısını, bunun için planlar yapmayı ve bu planı etkili sunmayı öğrendik.

4 Liderin Etkileri konusunda, çeşitli ortamlarda liderlerin gruplar ve toplumlar üzerindeki etkilerini araştırdık. Yurttan ve dünyadan lider örnekleri tanıdık. Ödünç Eşyalar konusunda kişisel eşyalarımızı ve başkalarının eşyalarını özenli kullanmadığı zaman ortaya çıkacak sorunları nasıl çözeceğimizi öğrendik..

5 Ev Kazalarına Dikkat konusunda, evde meydana gelebilecek tehlikeli ya da acil durumlarda ne yapılması gerektiğini uygulayarak gösterdik. Acil telefon numaralarını bilmenin önemini anladık. Doğal Afetlerden Korunmayı Öğreniyorum konusunda, doğal afetler sırasında okulumuzda ve evimizde yapılması gerekenleri uygulayarak gösterdik.

6

7 Karalar ve Denizler konusunda, harita ve küre üzerindeki su ve kara alanlarını tanıdık. Dilsiz haritalar üzerinde gösterdik.

8

9 Evimi, Okulumu, Ülkemi Seviyorum konusunda, ülkemizi, tıpkı evimiz ve okulumuz gibi bir yuva olarak kabul etmeyi öğrendik. Evin bütünlüğü ile Türkiye nin bütünlüğü arasında bağlantı kurduk.

10 Ülkem İçin Ne Yapmalıyım? konusunda, insanların mutluluğunun, bireylerin aile içerisinde ve ülke genelinde üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmelerine bağlı olduğunu kavradık. Bizim Gezegenimiz konusunda, aralarındaki benzerliklere ve farklılıklara karşın bütün insanların aynı gezegeni paylaştıklarını öğrendik, daha iyi bir dünya yaratmak için her bireyin üzerine düşen görevler olduğunu kavradık.

11 Benim Eşsiz Yuvam temasında geçen kavramları yerinde ve doğru bir biçimde kullanmayı öğrendik. Geçen Yıl, Bu Yıl konusunda önceki yıllarda tek başına yapamadığımız ancak şimdi yapabildiğimiz davranışları ayırt ettik. Ortaya çıkan bu değişimin nedenini açıkladık.

12 Değişen Duygular konusunda kendimizin ve arkadaşlarımızın duygularındaki değişimin yüzlerimize ve bedenlerimize nasıl yansıdığını fark ettik. Ailece Değişiyoruz konusunda kendimizin veya anne-babamızın hayatında zaman içinde oluşan değişiklikleri fark ettik. Albüm yaptık.

13

14

15 Hayalimdeki Meslek konusunda gelecekte mesleğimizi seçerken neleri göz önünde tutmamız gerektiğini sorular sorarak öğrendik.

16 MATEMATİK

17 Mart ayında eldeli çarpma işlemini problemlerimizde kullanmaya başladık böylece eldenin anlamını daha güzel kavradık. Çarpımları 1000 den küçük olacak şekilde en çok üç basamaklı iki doğal sayıyla çarpma işlemlerini yaparken çok zevk aldık.

18 En çok iki basamaklı doğal sayıları 10 ile; bir basamaklı doğal sayıları 100 ile kısa yoldan çarparak zamanımızı daha iyi kullanmayı öğrendik.

19 Metre ve santimetre arasındaki ilişkiyi açıklayabilir duruma geldik. Metre ve santimetre arasında ondalık kesir yazımını gerektirmeyen dönüşümler yapmayı öğrendik. Dönüşümler yaparken ve merdivenlerden inip çıkarken çok eğlendik. Artık nesnelerin uzunluklarını tahmin edebiliyoruz. Tahminlerimiz ölçüm sonuçlarına çok yakın oluyor.

20

21 Çarpım tablosunu oluşturduk. Artık sayıları daha kolay çarpıyoruz ve bölüyoruz. Doğal sayılarla çarpma işlemini gerektiren problemleri çözdük ve kurduk.

22 TÜRKÇE

23 3. Sınıflar olarak Mart ayında da DEĞERLERİMİZ temasına devam ettik. Yıldızla Isınmış (Öyküleyici) Nevruz (Bilgilendirici) Dünya Çocuk Bayramı (Dinleme Metni) adlı metinlerin etkinliklerini tamamladık.

24 Hoş mu Erim? (bilgilendirici) ve Birlikte (şiir) adlı serbest okuma metinlerini okuduk.

25 Yedinci temamız olan Dünya mız ve Uzay a giriş yaparak, 12 Ay (Şiir) Ay la Güneş in Oyunu (Öyküleyici) adlı metinlerinin etkinliklerini yaptık.

26 Mart ayında metinlerimizi işlerken eşsesli kelimeleri bulma, ifadeleri değiştiren sözcükleri kullanma, isimlerin yerine kullanılan sözcükleri (adıl) bulma, sebepsonuç kurma, 5N1K çalışmaları, olayları oluş sırasına göre sıralama, sözlük sıralaması, verilen resimlerden yararlanarak hikaye yazma, işlenilen konuya uygun şiir yazma, mektup yazma ve davetiye örneği yazma çalışmaları yaptık.

27 Bu ay sözcüğün gerçek, yan ve mecaz anlamı üzerinde çalıştık. Örnekleri bol tutarak özellikle mecaz anlamı somutlaştırmaya ve öğrencilerimizin bu konudaki algısını arttırmaya çalıştık. Konu sonunda da konuyla ilgili resimleme çalışması yaptık.

28 Diğer bir konumuz da eylemler idi. Cümlede eylemi, eylemi yapan kişiyi ve eylemin yapıldığı zamanı bulma çalışmaları yaptık. Cümlenin kurallı ya da devrik olabileceğini konuştuk.

29 Her ayın başında belirlediğimiz atasözü ve deyimleri öğrenmeye devam ettik. Karikatürler çizip, yaptığımız canlandırmalarla daha eğlenceli dakikalar geçirdik.

30 Mart ayına ait olan Dünyanın Gözyaşları adlı kitabımızı okuduk. Kitaba ait değerlendirme kitapçığını da tamamladık. İsteyen öğrenciler kitaptan bazı bölümleri canlandırıp resimlediler.

31

32 Şubat ve Mart aylarında okuduğumuz kitapların yazarı olan Nur İçözü nü bu ay okulumuzda ağırladık. Yazarımız tüm şubelerimizle ayrı olarak, belirlenen birer ders saatinde sınıf ortamında etkinlik gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin seçtiği bir konuda yazarımızın da yönlendirmeleriyle her sınıf kendi öyküsünü oluşturdu.

33

34 Ardından, okuduğumuz kitapları yazarımıza imzalatıp hatıra fotoğrafı çektirdik. Yazarımız Nur İçözü ne teşekkür ederiz.

35

36

37 Öğrencilerimiz, oluşturdukları bu öyküyü, sınıf ortamında yazıp kitapçık haline getirdiler. Ayrıca resimlerini de kendileri yapıp, yapılan bu çalışmaları panolarımızda sergiledik. Öğrencilerimiz bu çalışmadan çok zevk aldılar.

38

39 Yine bu ay okulumuza gelen Gezici Kütüphane Deniz Papağanı Pafin den öğrencilerimiz yaşlarına ve ilgilerine uygun kitaplar aldılar.

40 İNGİLİZCE

41 Öğrenilen kelimeler: Places in town: supermarket, swimming pool, restaurant, library, bus station, shopping centre, car park, post office, school, park, cinema, train station, slide, swings. Countryside vocabulary: path, bridge, river, picnic area, beach, wood, shop, airport, lake, playground. Dilbilgisi: There s... / There are... Is there a...? There isn t / aren t any... Are there any...? Is there a/an...? I like/love... because...there is/are... This is...; You can see...; I like...because...there is/are... Prepositions: next to, oppposite, between...

42 okuduk, Sokakta bulunan yerler hakkında metinler, metne yönelik sorular yanıtladık. Yer bildiren cümleler kurduk. There (s)/ there are swings in the park. There are cars in the car park. Yerler hakkında sorular yönelttik. Harita çizip üzerindeki yerler hakkında bilgi edindik. Is there/are there... On my map there is... There is a slide in the park Yerleri grup çalışması yaparak tasvir ettik. Shop,hairdresser,grocery,pharmacy... «Çünkü» sözcüğünün kullanımını öğrendik. I like this...because... There is a shop on my map because I like shopping.

43 Sembollerden yola çıkarak harita üzerindeki yerleri tespit ettik. The picnic area is in D2. Ada çizdik, kendi adamızı oluşturduk. Ada hakkında bilgiler verdik. On my island, there is a...

44 Yabancı Diller Haftası (24-27 Şubat) Farklı dillerde «merhaba» demeyi öğrendik. Yabancı diller haftası boyunca sadece seçtiğimiz dilde «merhaba» dedik.

45 Yabancı Diller Haftası (24-27 Şubat) Konu tekrarı niteliğinde sorulardan oluşan bir yarışmaya katıldık. Renkli zarflardan çıkan her bir soru için, bilmecenin bir parçasını bulduk. Bilmece tamamlandığında ortaya çıkan ülke bayrağını tahmin ettik. We are the world!!! Quick!! It was fun!!!

46 GÖRSEL SANATLAR

47 MART AYI BOYUNCA; Yarışmalara hazırlandık. Das hamuru ile heykel çalışmaları yaptık. Etütlerde tual çalışmaları yaptık

48

49

50 MÜZİK

51 Mart ayı boyunca müzik derslerinde melodika çalışmaları, ses ve nota eğitimine devam ettik. Derslerimizde şarkılar söyledik, solfej çalışması yaptık, nota değerlerini öğrendik. Melodika ile yeni şarkılar çaldık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle melodika çalışmalarımızı arttırdık.

52

53 BEDEN EĞİTİMİ

54 MART AYI ETKİNLİKLERİMİZ Temel ve birleştirilmiş hareket becerilerini içeren basit kurallı oyunları, artan bir doğrulukla oynamayı öğrendik. Bireysel farklılıkları olan arkadaşlarımızla oyun ve fiziki etkinlikler yaparak onları daha iyi anladık. Oyun ve fiziki etkinlilerde özgüven ile hareket etmeyi öğrendik.

55 CİMNASTİKTE TEMEL DURUŞLARI ÖĞRENDİK

56 TRAMBOLİNDE SIÇRAYARAK BACAK KASLARIMIZI GÜÇLENDİRİRKEN AYNI ZAMANDA DENGEMİZİ DE GELİŞTİRDİK

57 BASKETBOLDA PAS ÇEŞİTLERİNİ ÖĞRENDİK

58 BADMİNTONDA TOPA VURMAYI VE SERVİS ÇEŞİTLERİNİ ÖĞRENDİK

59 HENTBOLDA TEMEL DURUŞU VE KAMÇI PASINI ÖĞRENDİK

60 SAĞLIK TOPU (AĞIRLIK TOPU) İLE KOLLARIMIZI GÜÇLENDİRDİK

61 BİRLİKTE HAREKET ETMEYİ HEDEFLEYEN EĞLENCELİ OYUNLAR OYNADIK

62 SATRANÇ

63 Mart ayında Satranç turnuva saatini, kullanımını ve pratiklerini öğrendik.

64

65 Satranç saati ile turnuva satrancı oynadık.

66

67 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ 3

68

69

70 Öğrencilerimizi kendini ifade edebilen, duygularını tanıyan, etkili iletişim ve empati kuran, toplum içerisinde yaşam becerileri gelişmiş ve öğrenmeye hazır bireyler olmaları için destekledik.

71 BİREYSEL-GRUP ÇALIŞMALARI Öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimlerini daha yakından takip edebilmek ve onlara gerekli desteği verebilmek amacı ile çeşitli envanterler kullanarak görüşmeler yaptık. Öğrencinin akademik başarısını arttırmaya yönelik, sorumluluklarının gelişmesini desteklemek amacı ile çalışma programları oluşturduk.

72 ÖĞRENCİYİ TANIMAYA YÖNELİK ÇALIŞMALAR Öğrencilerimizin sınıf içi dinamiklerini ve arkadaşlık ilişkilerini daha yakından gözlemleyebilmek amacı ile sosyometri çalışmaları yaptık.

73 PANO ÇALIŞMALARI

74 KAYIT GÖRÜŞMELERİ Eğitim-Öğretim yılı için okulumuza kayıt olmak isteyen öğrencilerimizle rehberlik görüşmeleri yapmaya devam ettik.

3.SINIFLAR MAYIS AYI VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ

3.SINIFLAR MAYIS AYI VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 3.SINIFLAR MAYIS AYI VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 3. sınıfa elveda, 4. sınıfa MERHABA TÜRKÇE Metinlere bağlı kalarak dinleme ve dinlediğini anlama, okuma ve okuduğunu anlama, yazma kurallarını uygulama,

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 3

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 3 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 3 ( Bu mektup 10 Şubat 2014-11 Nisan 2014 tarihleri arasında yapılacak çalışmaları belirtmektedir.) HAYAT BİLGİSİ 2.TEMAMIZ :BENİM EŞSİZ

Detaylı

ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 3.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4-

ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 3.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4- ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 3.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4- Sayın Velimiz, Sizlerin eğitim öğretim sürecimizde yapılan çok yönlü çalışmalar konusunda bilgi sahibi olmanızın

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat 2014-21 Mart 2014)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat 2014-21 Mart 2014) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 Şubat 2014-21 Mart 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 10 Şubat 2014-21 Ocak 2014 tarihleri arasında işlediğimiz dördüncü

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül- 16 Ekim 2015)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül- 16 Ekim 2015) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül- 16 Ekim 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014-2015 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

ÖZEL EFDAL ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014-2015 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. ÖZEL EFDAL ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014-2015 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. EKİM AYINDA ÖĞRENDİKLERİMİZ Aile kavramının ne olduğunu ifade ettik. Ailemizde kimler olduğunu

Detaylı

ODTÜ GV ÖZEL DENİZLİ İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR MART AYI KAZANIMLARI TÜRKÇE DERSİ

ODTÜ GV ÖZEL DENİZLİ İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR MART AYI KAZANIMLARI TÜRKÇE DERSİ ODTÜ GV ÖZEL DENİZLİ İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR MART AYI KAZANIMLARI TÜRKÇE DERSİ ÖĞRENME ALANI: DİNLEME 1. Dinleme Kurallarını Uygulama 1. Dinlemeye hazırlık yapar. 2. Dinleme

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MART AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MART AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MART AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE Akıcı okuma, yazmada imla kurallarını uygulama ve noktalama işaretlerini doğru kullanma, dikkatli dinleme

Detaylı

2. SINIFLAR HAYAT BİLGİSİ DERSİ TEMALARI ve KAVRAMLAR

2. SINIFLAR HAYAT BİLGİSİ DERSİ TEMALARI ve KAVRAMLAR 2. SINIFLAR HAYAT BİLGİSİ DERSİ TEMALARI ve KAVRAMLAR OKUL HEYECANIM BENİM EŞSİZ YUVAM DÜN, BUGÜN, YARIN Ders Programı Yardım Şekil Saygı Duygu Ulaşım Araçları Vücut Sağlık İletişim Nezaket Görsel Materyal

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ EVİMİZ-AİLEMİZ Aile kavramı ne demek? Ailemde kimler var? Aile bireylerimizin isimleri nelerdir? Ailemizle paylaştıklarımız

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1) DERSLER...3. a) TÜRKÇE.3. b) MATEMATİK..4. c) SOSYAL BİLGİLER...5. d) FEN BİLİMLERİ..6. e) İNGİLİZCE..7. f) İSPANYOLCA 8. g) ALMANCA.

İÇİNDEKİLER 1) DERSLER...3. a) TÜRKÇE.3. b) MATEMATİK..4. c) SOSYAL BİLGİLER...5. d) FEN BİLİMLERİ..6. e) İNGİLİZCE..7. f) İSPANYOLCA 8. g) ALMANCA. 1 İÇİNDEKİLER 1) DERSLER...3 a) TÜRKÇE.3 b) MATEMATİK..4 c) SOSYAL BİLGİLER...5 d) FEN BİLİMLERİ..6 e) İNGİLİZCE..7 f) İSPANYOLCA 8 g) ALMANCA.9 2) UYGULAMALI DERSLER.10 a) BEDEN EĞİTİMİ..10 b) GÖRSEL

Detaylı

ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4-

ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4- ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4- Sayın Velimiz, PYP programımız çerçevesinde Yuvamda Mutluyum ünitesinde, İnsanların ve hayvanların kendilerine

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 4

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 4 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 4 ( Bu mektup 14 Nisan 2014-13 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacak çalışmaları belirtmektedir.) HAYAT BİLGİSİ 3.TEMAMIZ : Dün

Detaylı

5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI

5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI 5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI YAŞAM İÇİN EĞİTİM İSTANBUL UN KURTULUŞUNUN 92. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN! İstanbul un kurtuluşunun 92. Yıldönümünü okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık.

Detaylı

Buğra Öner Kocukeli. DİNLEME ve ANLAMA

Buğra Öner Kocukeli. DİNLEME ve ANLAMA Buğra Öner Kocukeli Yabancı dil öğrenirken tüm dünyayı sınıfınız gibi kullanabilirsiniz. Biraz istekli, biraz yaratıcı, biraz da keşfetmeye hazır olun, yeter! Başlarda çok kolay olmayacak, buna kendinizi

Detaylı

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 HAZIRLAYANLAR 4 YAŞ GRUBU ÖĞRETMENLERİ EDİTÖR ÜLKÜ UZUN IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ TÜM ÖĞRENCİ İLE VELİLERİMİZE MUTLULUK VE BAŞARI GETİRMESİNİ DİLERİZ. Aylık bültenlerimizde;

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE HAYAL GÜCÜ TEMASINDA -Masal Perisi -Okula Giden Robot -Neden Rüya Görürüz? metinlerini işledik.

Detaylı

MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI

MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI Öğrencilerimiz; okulumuzda öğrenci merkezli öğretim yöntemleriyle, problem çözme, deney yapma, tartışma ve sorgulamaya

Detaylı

5. SINIF KONU TARAMA TESTLERİ LİSTESİ / TÜRKÇE

5. SINIF KONU TARAMA TESTLERİ LİSTESİ / TÜRKÇE TÜRKÇE 01 Kelimelerde ve Kelime Gruplarında Anlam - I 02 Kelimelerde ve Kelime Gruplarında Anlam - II 03 Kelimelerde ve Kelime Gruplarında Anlam - III 04 Kelimelerde ve Kelime Gruplarında Anlam - IV 05

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR NİSAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR NİSAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR NİSAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE Öğrencilerimizle yazmada imla kurallarını uygulama, akıcı okuma, dikkatini dinlediğine yoğunlaştırma, deneyim

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımızın yanı

Detaylı

ÖĞRENCİNİN ADI-SOYADI DERS TÜRKÇE

ÖĞRENCİNİN ADI-SOYADI DERS TÜRKÇE BİREYSELEŞTİRİLMİŞ ÜNİTE VE TÜM HİZMET PLANI ÖĞRENCİNİN ADI-SOYADI DERS TÜRKÇE UZUN DÖNEMLİ AMAÇ KISA DÖNEMLİ AMAÇ ÖĞRETİMSEL AMAÇLAR İLEŞİTİM 1, Sözcükleri doğru kullanır. 1. Söylenen sözcüğü tekrar eder.

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Sayı 43 Tarih 30.05.2014 Kurulda Gör. Tarihi 28/05/2014 Önceki Kararın Tarih ve Sayısı 06/05/2011-45 Konu: Uluslararası Bakalorya Programı-I

Detaylı

BU AY NELER ÖĞRENDİK? DÜNYAMIZ-GÖKYÜZÜ VE UZAY

BU AY NELER ÖĞRENDİK? DÜNYAMIZ-GÖKYÜZÜ VE UZAY MUTLU YILLAR BU AY NELER ÖĞRENDİK? DÜNYAMIZ-GÖKYÜZÜ VE UZAY Nerede yaşıyoruz? Türkiye dünyanın neresindedir? Ben hangi şehirde yaşıyorum? Dünyamızın özellikleri nelerdir? Dünya nasıl oluştu? Dünya üzerinde

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE Öğrencilerimizle metni takip ederek dinleme, bitişik eğik yazı harflerini kurallara uygun yazma,

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR NİSAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR NİSAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR NİSAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE Nisan ayında iki yazarımızı Sayın Almıla Aydın ve Sayın Aytül Akal ı okulumuza davet ettik. Yazarlarımız

Detaylı

Farklı bir çevrimiçi öğrenme

Farklı bir çevrimiçi öğrenme Farklı bir çevrimiçi öğrenme Gerçek öğretmenler Canlı dersler Oxford un kaliteli içeriği Çocuklar, yetişkinler ve profesyonel iş adamları için çevrimiçi İngilizce dersleri Yenilikçi her zaman, her yerde

Detaylı

ÖZEL YILDIZ İLKOKULU

ÖZEL YILDIZ İLKOKULU T.C. BEŞİKTAŞ KAYMAKAMLIĞI ÖZEL YILDIZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3-A SINIFI NİSAN AYI ÇALIŞMA BÜLTENİ TÜRKÇE: VI.Tema:DEĞERLERİMİZ VII.Tema:DÜNYAMIZ VE UZAY İşlenen Metinler :Nevruz,Hoş

Detaylı

Doğal sayıları karşılaştırarak, sembol kullanarak büyükten küçüğe yada küçükten büyüğe sıralama,

Doğal sayıları karşılaştırarak, sembol kullanarak büyükten küçüğe yada küçükten büyüğe sıralama, Sayfa 1 Sayfa 2 TÜRKÇE Atatürk, temasından dinleme metni ve serbest okuma metinleri okutularak etkinlikleri yapıldı. Tema sonu çalışmaları üzerinde duruldu. Hayal Gücü, temasında bulunan Ağacım, Eskiyen

Detaylı

E-BÜLTEN 1.SINIFLAR /ŞUBAT AYI

E-BÜLTEN 1.SINIFLAR /ŞUBAT AYI E-BÜLTEN 1.SINIFLAR /ŞUBAT AYI KİTAP EN BÜYÜK SEVGİDİR 1A 1B 1C 14 ŞUBAT DÜNYA KİTAP DEĞİŞ-TOKUŞ GÜNÜ KUTLU OLSUN DERSİN ADI: TÜRKÇE TEMA: MASAL DÜNYASI KONU: Tekerleme ve bilmeceler. Kazanım: Okuma için

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015. Sene başında akademik takvimde de paylaşıldığı üzere 31 Aralık ve 1 Ocak günleri okulumuz tatildir.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015. Sene başında akademik takvimde de paylaşıldığı üzere 31 Aralık ve 1 Ocak günleri okulumuz tatildir. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015 YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ Sayın Rektörümüzün başkanlığında bu yılın ilk Üst Yönetim Kurulu toplantısı geçtiğimiz Salı günü okulumuzda yapıldı. İlkokul, Ortaokul

Detaylı

A ğ u s t o s 2 0 1 5

A ğ u s t o s 2 0 1 5 A ğ u s t o s 2 0 1 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Z A F E R B A Y R A M I 31 1 E y l ü l 2 0 1 5 Hoşgeldiniz Kahvaltısı Saat:9.00-10.30 Açılış Tanışma

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2010-2011 DÖNEMİ ÇİÇEK-ARI TAVŞAN GRUPLARI EYLÜL AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2010-2011 DÖNEMİ ÇİÇEK-ARI TAVŞAN GRUPLARI EYLÜL AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2010-2011 DÖNEMİ ÇİÇEK-ARI TAVŞAN GRUPLARI EYLÜL AYI BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM VE ARKADAŞLARIM BEN KİMİM? Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda

Detaylı

Çocuklarımızın etraflarındaki dünyayı keşfedebilmeleri için eğitim ortamımızı, canlı, renkli ve bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarladık.

Çocuklarımızın etraflarındaki dünyayı keşfedebilmeleri için eğitim ortamımızı, canlı, renkli ve bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarladık. ANAOKULU Tohum için güneş, su ve toprak ne kadar önemliyse, çocuk için de eğitim o kadar önemlidir. Çapa Koleji Anaokulu geleceği parlak, ışık saçan çocuklar yetiştirmek için, modern eğitim anlayışı ile

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH PROJESİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

KAHRAMANMARAŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH PROJESİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ KAHRAMANMARAŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH PROJESİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ EYLÜL-2015 EBA nedir? Farklı, zengin ve eğitici içerikleri barındırmaktadır. Eğitim Bilişim Ağı (EBA); sınıf seviyelerine uygun, güvenilir

Detaylı

YARININ TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIMIZA YARININ GÖZÜYLE BAKALIM Kİ YARINLARIMIZ AYDINLIK OLSUN.

YARININ TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIMIZA YARININ GÖZÜYLE BAKALIM Kİ YARINLARIMIZ AYDINLIK OLSUN. 2013-2014 İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU EKİM-KASIM AYI BÜLTENİ 3-4 YAŞ GRUPLARI YARININ TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIMIZA YARININ GÖZÜYLE BAKALIM Kİ YARINLARIMIZ AYDINLIK OLSUN. TEMAMIZ: Kim Olduğumuz ANA FİKİR:

Detaylı

4. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

4. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 4. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI MATEMATİK Matematik dersi okulumuzda haftada beş ders saati olarak ilgili branş öğretmeni tarafından verilmektedir. Matematik dersleri, her konu ile ilgili

Detaylı

3-SINIF BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI

3-SINIF BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI 3-SINIF BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI KİMLİK BİLGİLERİ Öğrencinin Adı, Soyadı :... Doğum Tarihi, Yeri :... Anne/Baba Adı :... Ev Adresi :... Engel Durumu :... R.A.M Kaynaştırma Dosya No :... Rapor

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

3. Sınıf Tarama Testi 1 Hazır Bulunurluk

3. Sınıf Tarama Testi 1 Hazır Bulunurluk 3. Sınıf Tarama Testi Hazır Bulunurluk (. Sınıf) (. Sınıf) (. Sınıf) Okuduğunu Anlama: 3. Metnin giriş, gelişme ve sonuç bölümleri hakkında tahminlerde bulunur. 5. Okuduklarında ne, nerede, ne zaman, nasıl,

Detaylı

Çocuk, Ergen ve Genç Yetişkinler İçin Kariyer Rehberliği Programları Dizisi

Çocuk, Ergen ve Genç Yetişkinler İçin Kariyer Rehberliği Programları Dizisi Editörden Önsöz Çocuk, Ergen ve Genç Yetişkinler için Kariyer Rehberliği Programları Dizisi, kariyer rehberliği uygulamaları yapması gereken psikolojik danışmanlar için hazırlanmış sınıf / grup rehberliği

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar Mevsimi Canlıların

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI NİSAN AYI AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümdengelim yöntemi ile sağlık, ilkbahar tekerlemelerini

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI NİSAN AYI AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümdengelim yöntemi ile sağlık, ilkbahar tekerlemelerini FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI NİSAN AYI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümdengelim yöntemi ile sağlık, ilkbahar tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL 2013-2014 EĞİTİM YILI KELEBEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL Uzay ve gökyüzü panosu hazırlama

Detaylı

2. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

2. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI HAYAT BİLGİSİ 1.yarıyılda Hayat Bilgisi derslerine MEB Hayat Bilgisi dersi öğretim programı doğrultusunda hazırlanan plana göre Okul Heyecanım temasının

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR ANLATIMLA YOLCULUK SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR ANLATIMLA YOLCULUK SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR ANLATIMLA YOLCULUK SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Kendimizi İfade Etme Yollarımız Ana Fikir: Zaman içinde gelişen anlatım türleri ifade gücümüzü zenginleştirir. Ünite:

Detaylı

SÜRE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÜNİTE 1: ÇEVREMDEKİ BİLGİLER / ÜNİTE 2: BİLGİSAYARIM DERS SAATİ: 5

SÜRE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÜNİTE 1: ÇEVREMDEKİ BİLGİLER / ÜNİTE 2: BİLGİSAYARIM DERS SAATİ: 5 5. 5-9 Ekim 202 4. 8-2 Ekim 202 3. -5 Ekim 202 EYLÜL 2. 24-28 Eylül 202 EYLÜL. 7-2 Eylül 202 SINIFI : -A, -B, -C 202 203 ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÜNİTE : ÇEVREMDEKİ BİLGİLER / ÜNİTE 2: BİLGİSARIM

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sayın Velilerimiz, Bu hafta kütüphane etkinlikleri kapsamında karikatürist Turgut Yüksel i konuk ettik. Karikatür atölyesi öğrencilerimizi çok mutlu etti.

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)serbest

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM DEĞERLENDİRME ANKETİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM DEĞERLENDİRME ANKETİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM DEĞERLENDİRME ANKETİ Bu anket, bölümümüzdeki öğrencilerin 2015-2016 öğretim bahar yarıyılına ait öğretim sonuçlarının değerlendirilmesi ve sürecin

Detaylı

2011/2012 ESKİŞEHİR PİLOT BİNBAŞI ALİ TEKİN İLKÖĞRETİM OKULU

2011/2012 ESKİŞEHİR PİLOT BİNBAŞI ALİ TEKİN İLKÖĞRETİM OKULU 6a.1 KRİTER: ÖĞRENCİ İLE İLGİLİ MEMNUNİYET SONUÇLARI Hedef: Okulumuzun Hedefi AFİ: Amasya Fatih İlköğretim Okulu PBATİ: Okulumuzun Sonuçları MYHİ: Mersin Özel Yıldırımhan İlköğretim Okulu Yılın Kaliteli

Detaylı

ÖZEL BİLGE İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ

ÖZEL BİLGE İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ ÖZEL BİLGE İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Sayın Velimiz, Sizlerin eğitim öğretim sürecimizde yapılan çok yönlü çalışmalar konusunda bilgi sahibi olmanızın

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : Yabancı Dil -1 Ders No : 0010020008 Teorik : 3 Pratik : 0 Kredi : 3 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim

Detaylı

MATEMATİK DERSİ PROJE KONULARI 6.SINIFLAR

MATEMATİK DERSİ PROJE KONULARI 6.SINIFLAR 6.SINIFLAR SAYILAR Yurt içinde bir aylık gezi Gezmek istedikleri bir şehir ile ilgili açıklama yapıp kalacakları ve gezecekleri yerleri belirleyerek gezi bütçesi oluşturma. KÜMELER İSTATİSTİK VE Fotoğraf

Detaylı

MATEMATİK MODÜLÜ BİREYSEL EĞİTİM PLANI (1.ÜNİTE) SAYILAR

MATEMATİK MODÜLÜ BİREYSEL EĞİTİM PLANI (1.ÜNİTE) SAYILAR (1.ÜNİTE) SAYILAR KISA DÖNEMLİ MATERYAL YÖNTEM- Birer ritmik sayar. 1 1 den başlayarak 10 (20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100) a kadar birer ritmik sayar. 2 Verilen herhangi bir sayıdan başlayarak 10

Detaylı

Zambak 3. Sınıf Hayat Bilgisi

Zambak 3. Sınıf Hayat Bilgisi Zambak 3. Sınıf Hayat Bilgisi Okul Heyecanım 1-10. kazanımlar Okul Heyecanım 11-20. kazanımlar Okul Heyecanım 21-30. kazanımlar Benim Eşsiz Yuvam 1-6. kazanımlar Benim Eşsiz Yuvam 7-20. kazanımlar Benim

Detaylı

Sizin İçin Yunanca (A0 - A1 - A2) kitaplarının sunduğu yeni yaklaşımlar:

Sizin İçin Yunanca (A0 - A1 - A2) kitaplarının sunduğu yeni yaklaşımlar: GİRİŞ (A0 - A1 - A2) kitapları: Çağdaş Yunan dilini alfabeden başlayarak öğrenenler. Çağdaş Yunan dilini öğrenen ancak, anlamakta, yazmakta, vurgulamakta ve telaffuz etmekte bazı zorluklar yaşayan öğrencilerin

Detaylı

1) Aşağıdaki altı çizili sözcüklerden hangisi terim anlamıyla kullanılmıştır?

1) Aşağıdaki altı çizili sözcüklerden hangisi terim anlamıyla kullanılmıştır? 1) Aşağıdaki altı çizili sözcüklerden hangisi terim anlamıyla 1. A. Eski evimiz toprak yolun kenarındaydı. 2. B. Hiç değilse spor bir ceket alsaydın. 3. C. Oyunun ikinci perdesinde çok eğlendik. 4. D.

Detaylı

8. SINIF ÖĞRETİM PROGRAMI

8. SINIF ÖĞRETİM PROGRAMI 8. SINIF ÖĞRETİM PROGRAMI Öğrenme Alanları ve Alt Öğrenme Alanları 8.1. Sayılar ve İşlemler 8.1.1. Çarpanlar ve Katlar 8.1.2. Üslü İfadeler 8.1.3. Kareköklü İfadeler 8.2. Cebir 8.2.1. Cebirsel İfadeler

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1) DERSLER...3. a) TÜRKÇE.3. b) MATEMATİK..4. c) SOSYAL BİLGİLER...5. d) FEN BİLİMLERİ..6. e) İNGİLİZCE..7. f) İSPANYOLCA 8. g) ALMANCA.

İÇİNDEKİLER 1) DERSLER...3. a) TÜRKÇE.3. b) MATEMATİK..4. c) SOSYAL BİLGİLER...5. d) FEN BİLİMLERİ..6. e) İNGİLİZCE..7. f) İSPANYOLCA 8. g) ALMANCA. 1 İÇİNDEKİLER 1) DERSLER...3 a) TÜRKÇE.3 b) MATEMATİK..4 c) SOSYAL BİLGİLER...5 d) FEN BİLİMLERİ..6 e) İNGİLİZCE..7 f) İSPANYOLCA 8 g) ALMANCA.9 2) UYGULAMALI DERSLER.10 a) BEDEN EĞİTİMİ..10 b) GÖRSEL

Detaylı

ÇOCUK VE KİTAP Çocuk ve kitap, birbirini bütünleyen ve birbirine çok yakışan, iki değerli kelime... Çocuklara okul öncesi çağlarında kitapları tanıtma

ÇOCUK VE KİTAP Çocuk ve kitap, birbirini bütünleyen ve birbirine çok yakışan, iki değerli kelime... Çocuklara okul öncesi çağlarında kitapları tanıtma ÖZEL ATACAN EĞİTİM KURUMLARI ÇOCUK VE KİTAP ANAOKULU REHBERLİK SERVİSİ VELİ BÜLTENİ NİSAN- 2008 ÇOCUK VE KİTAP Çocuk ve kitap, birbirini bütünleyen ve birbirine çok yakışan, iki değerli kelime... Çocuklara

Detaylı

Ders Anlatım Föyü Nedir?

Ders Anlatım Föyü Nedir? www.bilgiyoluyayincilik.com www.dersanlatimfoyleri.com Ders Anlatım Föyü Nedir? Bir konunun anlatılması ve öğrenilmesi için gereken bilgileri ve adımları içeren en küçük yapıdaki kitapçıktır. Her föy bir

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR OCAK AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR OCAK AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR OCAK AYI E-BÜLTENİ ARALIK AYINDA YAPILANLAR 1. Okula geliş ve gidişlerinde karşılaştığı kişilerle aralarında çıkabilecek sorunlar

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ Sayın Velimiz, 11 Şubat-22 Mart 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Çalışmalar sırasında öğrencilerimizde hedeflediğimiz IB öğrenen

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

RASYONEL SAYILARIN MÜFREDATTAKİ YERİ MATEMATİK 7. SINIF RASYONEL SAYILAR DERS PLANI

RASYONEL SAYILARIN MÜFREDATTAKİ YERİ MATEMATİK 7. SINIF RASYONEL SAYILAR DERS PLANI RASYONEL SAYILARIN MÜFREDATTAKİ YERİ Rasyonel sayılar konusu 7.sınıf konusudur. Matematiğin soyut, zor bir ders olduğu düşüncesi toplumda çoğu kişi tarafından savunulan bir bakış açısıdır. Bu durum beraberinde

Detaylı

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2014-2015 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ KASIM AYI DEĞERİ ARKADAŞLIK

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2014-2015 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ KASIM AYI DEĞERİ ARKADAŞLIK ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ KASIM AYI DEĞERİ ARKADAŞLIK 1.SINIFLAR Arkadaşlık konusu, hayat bilgisi ile örtüşen konumuz olduğu için Arkadaşımla İyi Geçinirim-Arkadaşım

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ UMUTLAR NEREDE BÜYÜRSE MUCİZELER ORADA ÇİÇEK AÇAR OKULUM BENİM HAKKIMDA HERŞEY EVİMİZ-AİLEMİZ İLKÖĞRETİM HAFTASI Okulunu tanıma Okulunun

Detaylı

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMASI

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMASI TÜRKÇE ETKİNLİĞİ Okulumuzun Okul Öncesi öğrencileri aralık ayında, o aya ait kazanım ve göstergeler doğrultusunda belirlenen konular çerçevesinde öğrencilerimizle bir sohbet ortamı yaratarak fikir alışverişinde

Detaylı

2015-2016 ÖĞRETİM YILI 1.SINIF MÜZİK DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI

2015-2016 ÖĞRETİM YILI 1.SINIF MÜZİK DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI 1 EYLÜL 1.Hafta 8 EYLÜL -0 EKİM İSTİKLAL MARŞI NA SGI D.1. İstiklal Marşı na saygı gösterir. İstiklal Marşı CD si Bilgisayar D.1. Kazanımı ile İlgili Açıkalama : Teması: Türk bayrağını ve İstiklal Marşı

Detaylı

TÜRKİYE GENELİ GENEL YETENEK VE EĞİLİM BELİRLEME SINAVI. Sözel Yetenek Sayısal Yetenek Şekil Yeteneği Çoklu Yetenek

TÜRKİYE GENELİ GENEL YETENEK VE EĞİLİM BELİRLEME SINAVI. Sözel Yetenek Sayısal Yetenek Şekil Yeteneği Çoklu Yetenek Saat:10.00 (Sınav Süresi: 90dk) 3. SINIF Duygusal ve Abartılı İfadeler Okuduğunu Anlama Görsel Okuma Geometrik Cisimler Geometrik Şekiller Simetri Açılar Doğal Sayılar Özellik Bildiren Sözcükler nı Değiştiren

Detaylı

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ VE TED KAYSERİ KOLEJİ AİDİYETİN OLUŞTURULMASI GÜÇLENDİRİLMESİ

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ VE TED KAYSERİ KOLEJİ AİDİYETİN OLUŞTURULMASI GÜÇLENDİRİLMESİ TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ VE TED KAYSERİ KOLEJİ AİDİYETİN OLUŞTURULMASI VE GÜÇLENDİRİLMESİ TED Kayseri Koleji Vakfı İlkokulu olarak, TED Aidiyeti, İlin Okulu Olma kapsamındaki çalışmalarımızın ilk adımı olarak,

Detaylı

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF MATEMATİK DERSİ KAZANIMLARININ ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE DAĞILIM ÇİZELGESİ

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF MATEMATİK DERSİ KAZANIMLARININ ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE DAĞILIM ÇİZELGESİ 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF MATEMATİK DERSİ KAZANIMLARININ SÜRE Ay Hafta D. Saati ÖĞRENME ALANI ALT ÖĞRENME ALANI KAZANIMLAR Geometri Örüntü Süslemeler. Doğru, çokgen çember modellerinden örüntüler

Detaylı

Genel Yetenek ve Eğilim Belirleme Sınavı

Genel Yetenek ve Eğilim Belirleme Sınavı Türkiye Geneli Genel Yetenek ve Eğilim Belirleme Sınavı Aynı Günı Aynte Saat Sınav tarihi 9 Son basvuru tarihi 1 Nisan Nisan CUMARTESİ CUMA 16 16 3. sınıf 4, 5, 6,7 ve 8.sınıf Saat.00 Saat 14.00 Sözel

Detaylı

ISBN NUMARASI: 65482464 ISBN NUMARASI: 65482464 ISBN NUMARASI: 65482464 ISBN NUMARASI: 65482464

ISBN NUMARASI: 65482464 ISBN NUMARASI: 65482464 ISBN NUMARASI: 65482464 ISBN NUMARASI: 65482464 Bu formun ç kt s n al p ço altarak ö rencilerinizin ücretsiz Morpa Kampüs yarıyıl tatili üyeli inden yararlanmalar n sa layabilirsiniz.! ISBN NUMARASI: 65482464 ISBN NUMARASI: 65482464! ISBN NUMARASI:

Detaylı

Çocuk Kütüphaneleri ve Kütüphaneciliği

Çocuk Kütüphaneleri ve Kütüphaneciliği Çocuk Kütüphaneleri ve Kütüphaneciliği Prof. Dr. Bülent Yılmaz Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü E-posta: byilmaz@hacettepe.edu.tr Çocuk Kütüphanesinin İşlevleri 1. Çocukta olumlu kişilik

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

E-BÜLTEN 2.SINIFLAR ( HAZİRAN 2016 )

E-BÜLTEN 2.SINIFLAR ( HAZİRAN 2016 ) E-BÜLTEN 2.SINIFLAR ( HAZİRAN 2016 ) İKİNCİ SINIFI BAŞARIYLA TAMAMLADIK VE KARNELERİMİZİ ALDIK DERSİN ADI: TÜRKÇE TEMA: HAYAL GÜCÜ KÜÇÜK KAYA BALIKLARI-YAĞMUR HANIM- BOYNUZLAR MI, BACAKLAR MI? (Dinleme

Detaylı

SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER PROJELERİ SÜT SAĞLIĞIM VE DUYU ORGANLARIM Duyu organlarını resimlerle gösterme. Duyu organlarının yerlerini gösterme. Duyu org

SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER PROJELERİ SÜT SAĞLIĞIM VE DUYU ORGANLARIM Duyu organlarını resimlerle gösterme. Duyu organlarının yerlerini gösterme. Duyu org 2013-2014 KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER PROJELERİ SÜT SAĞLIĞIM VE DUYU ORGANLARIM Duyu organlarını resimlerle gösterme. Duyu organlarının yerlerini gösterme. Duyu organlarının

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR MAYIS AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR MAYIS AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR MAYIS AYI E-BÜLTENİ PYP 4.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: GEZEGENİ PAYLAŞMAK SÜRE: 09 Mayıs 17 Haziran

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:27 Sayı:22 18 Mart 2016 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Bu yazımda son iki haftada gerçekleştirdiğimiz iki önemli etkinlikten ve bu

Detaylı

Matematiksel Beceriler (Ortaöğretim Matematik Dersi Öğretim Programı)

Matematiksel Beceriler (Ortaöğretim Matematik Dersi Öğretim Programı) Matematiksel Beceriler (Ortaöğretim Matematik Dersi Öğretim Programı) 1. Matematiksel Modelleme ve Problem Çözme Matematiksel modelleme, hayatın her alanındaki problemlerin doğasındaki ilişkileri çok daha

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 2

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 2 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 2 Sayın Veli, Bu mektubumuzda, 2015-2016 Eğitim - Öğretim yılı MEV Koleji Özel Güzelbahçe İlkokulu,3. Sınıflar sınıf öğretmenleri zümresi

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNLÜ YAYINLARI 3. SINIF MATEMATİK ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLAN 2015 2016 ÖĞRETİM YILI 3. SINIF

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNLÜ YAYINLARI 3. SINIF MATEMATİK ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLAN 2015 2016 ÖĞRETİM YILI 3. SINIF 201 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNLÜ YAYINLARI 3. SINIF MATEMATİK ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLAN 201 2016 ÖĞRETİM YILI 3. SINIF HAYAT BİLGİSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI 1 201 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim- 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL BİLGE OKULLARI 2. SINIFLAR NİSAN AYI BÜLTENİ

ÖZEL BİLGE OKULLARI 2. SINIFLAR NİSAN AYI BÜLTENİ ÖZEL BİLGE OKULLARI 2. SINIFLAR NİSAN AYI BÜLTENİ Nisan Ayı Kazanımlarımız Türkçe, Matematik ve Hayat Bilgisi Dersi Konularımız 2. SINIFLAR NİSAN AYI BÜLTENİ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? Nisan ayı kazanımlarımız

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ

ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ Nisan Ayında Temamız SİHİRLİ TOHUMLAR Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE Ara tatilimizde yaptıklarımızı sınıfımızla yazılı ve sözlü olarak paylaştık. Okulumuzdaki kitap

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Güney HACIÖMEROĞLU Oda Numarası C1-105 Phone (286) 217 1303-3045 FAX (286) 212 0751 E-mail guneyh@gmail.com

Yrd. Doç. Dr. Güney HACIÖMEROĞLU Oda Numarası C1-105 Phone (286) 217 1303-3045 FAX (286) 212 0751 E-mail guneyh@gmail.com Dersin Adı: MATEMATİK ÖĞRETİMİ II Ders Sorumlusu: İletişim: Yrd. Doç. Dr. Güney HACIÖMEROĞLU Oda Numarası C1-105 Phone (286) 217 1303-3045 FAX (286) 212 0751 E-mail guneyh@gmail.com Yrd. Doç. Dr. Mesut

Detaylı

İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ ORTAK İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ 10. 11. DİL VE ANLATIM 2 2 2 TÜRK EDEBİYATI 3 3 3 TARİH 2 - - 12. T.C. İNKILAP TARİHİ VE - 2 - ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA 2 - - MATEMATİK - - - GEOMETRİ - - -

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Sayma, sayı kadar nesne bulma ve sıralama çalışmalarına yer verdik. OYUN ve HAREKET

Detaylı

2. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

2. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI HAYAT BİLGİSİ Hayat Bilgisi Dersi uygulamaları, Anabilim Eğitim kurumlarının kendi akademik değerleri, öğrenci özellikleri ile yoğrulan, MEB Hayat Bilgisi

Detaylı

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU KALİTE HEDEFLERİ VE AKSİYON PLANI

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU KALİTE HEDEFLERİ VE AKSİYON PLANI Sayfa 1/6 Kalite Hedefleri 1.Yüksekokulumuz, üniversitemizin değişik programlarında öğrenim görmeye hak kazanan İngilizce bilgisi yeterli düzeyde olmayan öğrencilere temel dil becerilerini (okuma, yazma,

Detaylı

CUMHURİYET İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2. DÖNEM ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

CUMHURİYET İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2. DÖNEM ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI CUMHURİYET İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2. DÖNEM ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi : 14/02/2014 Toplantı Saati : 11. 00 Toplantı No : 2 Toplantı Yeri :

Detaylı

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN KİTAP SEÇİM MODÜLÜNE İHTİYAÇ GİRİLECEK ÜCRETSİZ DAĞITIMA ESAS DERS KİTABI LİSTESİ

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN KİTAP SEÇİM MODÜLÜNE İHTİYAÇ GİRİLECEK ÜCRETSİZ DAĞITIMA ESAS DERS KİTABI LİSTESİ OKUL ÖNCESİ 1 Pamuk Şekerim 1 Eğitim Aracı OKUL ÖNCESİ (Anaokulları, Anasınfları ve Uygulama Sınıfları için) 2016-2017 OKUL ÖNCESİ 2 Pamuk Şekerim 2 Eğitim Aracı OKUL ÖNCESİ (Anaokulları, Anasınfları ve

Detaylı

TRABZON EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER 2016 BAŞVURU FORMU

TRABZON EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER 2016 BAŞVURU FORMU TRABZON EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER 2016 BAŞVURU FORMU 1. Üç bölümden oluşan başvuru formunu Times New Roman 12 punto ile elektronik ortamda madde numaraları altında yer alan boşlukları, açıklamaları dikkate

Detaylı

Çeviri II (ELIT 206) Ders Detayları

Çeviri II (ELIT 206) Ders Detayları Çeviri II (ELIT 206) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Çeviri II ELIT 206 Bahar 3 0 0 3 6 Ön Koşul Ders(ler)i Çeviri I Dersin Dili Dersin Türü

Detaylı

ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLAN

ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLAN KAZANIM ADI A.3. Okula niçin hazırlıklı gelmesi gerektiğini açıklar. A.3. Öğrenciler arasındaki benzerliklerin ve farklılıkların doğal olduğunu kabul eder. A.3.3 Arkadaş seçerken ve kişisel tercihlerde

Detaylı