Lojistik. Growing Together

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Lojistik. Growing Together"

Transkript

1 Lojistik Yetiştirme yerlerindeki hacım artışı nedeniyle, çağdaş seracılıkta dâhili nakliye sistemleri ve ürün bakım arabaları artık vazgeçilmez unsurlar olmuştur. Metazet / FormFlex bunun için geçen 25 yılda, bunların birlikte veya ayrı ayrı şekilde seracılığınızın başarısına büyük katkıda bulunabileceği çeşitli lojistik sistemler geliştirmiştir. Metazet, bahçecilikte dünyaca ünlü ve piyasanın önderi bir isim olarak, 30 yılı aşkın süredir, destek ve asma malzemeleri gibi sera bahçeciliği branşının geniş çaplı metal ürünler yelpazeleri geliştirip üretmektedir. Metazet bundan başka, kaldırma tesisleri, dâhili nakil sistemleri, yetiştirme ve harmanlama sistemleri gibi kaliteli ve güvenilir komple sistemler de geliştirmekte ve üretmektedir. FormFlex, yetiştirme kanal sistemlerinin gelişimi ve üretimi alanında bahçecilikte dünya çapında uzmandır. Tüm şartlar altında her türlü ürün için uygun kanal sistemi tedarik etmeye ve yerinde profil kurmaya hazırdır. Seyyar profil makinelerimiz dünyanın her yerine dağılmıştır. Kablo kanalları ve perde profilleri de FormFlex in komple ürün yelpazesine girmektedir. Yılların tecrübesi, kapsamlı piyasa bilgisi ve Metazet ile FormFlex in güçlerinin toplanması, kalite ve başarıyı garanti etmektedir!

2 Geniş çaplı lojistik çözümlerimiz için özel bir bölümümüz vardır, bu da: Metazet / FormFlex Logistiek dir. Bu bölüm, size istekleriniz doğrultusunda sağlam ve iyi tavsiyede bulunmak için gerekli tüm bilgi ve tecrübeye sahiptir. Metazet / FormFlex Logistiek, sebze yetiştiriciliği için size şu lojistik sistem ve uygulamaları sunmaktadır: M-Track Metazet/FormFlex in M-Track i, endüksiyon tahrikli çekici bazlı bir dâhili nakil sistemidir. İşletme içinden nakil için çekicinin arkasına ürün arabaları bağlanır. M-Track ın içindeki sensor önceden belirlenen güzergâhı endüksiyonlu tel vasıtasıyla takip eder. Bu güzergâh neredeyse sınırsız olarak belirlenebilir ve opsiyonlu olarak kullanım panosundaki dokunmatik ekran vasıtasıyla buna veri girişi yapılabilir. Simülasyon Modern çizim teknikleriyle sizin için seranızın veya işletmenizin krokisinde bir M-Track simülasyonu çizebiliriz. Tarafınızca istenilen veya mevcut işletme hattı buna işlenebilir. Böylece sizinle birlikte işletmenizin en ideal taksimini yapabiliriz. Teknik ve Güvenlik M-Track, dayanıklı masif tekerleklerle döşenmiş sağlam ve güçlü bir çekicidir. Hem otomatik hem de elle çalıştırılabilir. Güvenlik nedenleri açısından hızı sınırlıdır. Arabanın önünde bir engel bulunduğunda lazer tarayıcılarının kombinezonuyla, emniyet tamponu M-Track in hemen durmasını da sağlar. Olanaklar Rotalama neredeyse sınırsız olarak döşenebileceğinden M-Track sistemi başka lojistik sistemleri kombine etmek için çok elverişlidir. Örneğin; boşaltma ve itme ünitelerini düşündüğünüz gibi, tamponlar ve otomatik kapıların yönetilmesi de bu olanaklardan bazılarıdır. Metazet / FormFlex her ürün ve ayrıca her sistem için uygun bir ürün arabası sunar.

3 M-Truck M-Truck tek başına elektrikli bir çekicidir. Bu çekicinin arkasına, örneğin; ürün ve nakil arabaları gibi çeşitli araba türleri bağlanabilir. Arkadan çekişli olup sağlam masif lastikleri vardır. M-Truck kullanım dostu olmasından dolayı, bununla çalışılmasını çok basit kılar ve bir de çok emniyetlidir. M-Truck in hızı 10 km/s olarak sınırlandırılmıştır. M-Truck ta akü, akü şarjı ve akü ölçeri bulunmaktadır. Uzunluğu 1,60 m genişliği ise 0,83 m olan boyutlarıyla M-Truck çok ergonomik bir yapıya sahiptir ve kolay manevra yapabilir. Elinizdeki mevcut arabalar da M-Truck ile birlikte kullanılmak üzere tarafımızca mümkün olduğu kadarıyla, uyarlanabilir. M-Trike M-Trike, 2 adet Danimarka (CC-konteynır) veya tek bir hol arabasını çekmeye uygun elektrikli bir trikedir. Bundan başka M-Trike yolcu taşımasına da çok elverişlidir. M-Trike te, örneğin; bakım ustalarının araçgereçlerini taşımak için ideal olan Europool sandıklarına uygun bir tutucu bulunmaktadır. M-Trike, kompakt yapısından dolayı çok kolay dönebilir ve sorunsuz olarak her şeyin arasından seyredebilir. Arkadaki büyük hava lastiklerinden dolayı yumuşak bir zemin bile M-Trike için sorun yaratmaz. 6 Km/s veya 10 Km/s olmak üzere azami hız iki pozisyona ayrılabilir ve bu ayarlar kademesiz çalışır. M-Trike standart olarak akü, akü şarj aleti ve akü ölçeriyle birlikte tedarik edilir. Danimarka veya Wippon arabaları için bağlantısı, sönmeyen lastikleri ve acele şarj aleti opsiyoneldir. M-Trike XL Birden çok Danimarka arabası veya hol arabasını çekmek için M-Trike XL i seçebilirsiniz. M-Trike XL bakım arabası olarak da çok uygundur çünkü buna bir büyük veya iki Europool sandığı takılabilir. Daha ağır aküler ve daha geniş arka dingilinden dolayı bu model çok güçlü ve stabil olup yine de çok kıvraktır. Yolcu taşıması için M-Trike XL i kullandığınızda ve uzun mesafe kat etmeniz gerektiğinde, M-Trike XLS sizin için mükemmel çözümdür. Azami 25 km/s hızla her yere hemen varmış olursunuz.

4 M-Trans M-Trans, işletmenizde büyük veya ağır malzeme veya ürünleri taşımak için özel geliştirilmiş, elektrikli nakliye arabasıdır. 90 cm x 150 cm x 15 cm ebatlarındaki geniş ve açık yük kasası, uygulamalarının neredeyse sınırsız olmalarını sağlar. Böylece rahatlıkla içine bir palet konulabilir ve damperli kasa örneğin; kum veya toprağın boşaltılmasını basit ve etkili kılar. M-Trans siparişe göre tedarik edildiği için, tamamen istediğiniz uygulamaya göre üretilebilir. M-Truck de olduğu gibi M-Trans da en fazla saatte 10 km hız yapabilen 3000W, 48 V motorla döşenmiştir. Gaz pedalı ve ayak freninin yanında elektrikli park frenine de sahiptir. M-Trans ta standart olarak bir acil stop şalteri, pil indikatörü ve ankastre akü şarj aleti de mevcuttur. Opsiyonel olarak M-Trans a bir çeki demiri konulabilir ve şirketinizin renginde tedarik edilebilir ve logonuz ön kapağına lazerle işlenebilir. M-Trans XL Daha fazla yük hacmi için de M-Trans XL i de seçebilirsiniz. 280x115x15 santimlik ebatlarıyla standart yük kasası çok geniş olur ve böylece daha büyük malları nakletmek içinde kullanılabilir. M-Trans XL için de azami yük sınırı 400 kilodur. M-Trans XL de tamamen istek ve şartlarınıza uygun uyarlanabilir. Ürün Arabaları Her bahçecilik işletmesinin şartlarının farklı ve herkesin kendi tercihleri olması nedeniyle Metazet / FormFlex in Ürün arabaları da çok esnek ve çok amaçlıdır. Her ürün için güvenli, ergonomik ve tamamen kendi tasarım ve kullanımınıza uygun olarak tasarlanmış ürün arabaları tedarik ederiz. Ürün arabalarına, lojistik sisteminiz için de, çeşitli çeki demiri takılabilir. Ayrıca ürün arabalarımız zincir hattı veya M-Track sistemiyle birlikte kullanmak üzere de hazır edilebilir. Ürün arabalarımız bundan başka, alttan veya yandan boşaltma olarak bir de yer RAL renginde tedarik edilebilir.

5 Zincirli Hat Sistemi Zincirli hat sistemi, özellikle seracılığa uygun bir dâhili taşıma sistemidir. Zincirli hat sistemi boş ve dolu ürün arabalarınızı tamamen otomatik olarak istediğiniz yerlere götürür. Kullanması kolay ve bakımı az olan bu çoğunlukla mekanik sistem size hemen işçilikten tasarruf sağlar. Aynı zaman zincirli hat fiziki gayretinizin ve personelinkinin büyük bir bölümü üstlenmiş olur. Zincirli hat sistemi Metazet / FormFlex tarafından kendi idaresinde onaylanır, montaj edilir ve çalıştırılır. Hem yeni hem de mevcut işletmelerde bir zincirli hat döşenebilir. Simülasyon Modern çizim teknikleriyle sizin için seranızın veya işletme yerinizin krokisinde bir zincir hat simülasyonu çizebiliriz. Tarafınızca istenilen veya mevcut işletme hattı buna işlenebilir. Böylece sizinle birlikte işletme yerinizin en ideal taksimini yapabiliriz. Rotalama ve Olanaklar Zincirli hat sistemine bir makas da döşenebilir, böylece T ayrımı bulunan seralarda veya birden çok sera bulunan ve ortada işletme yeri olan yetiştirme yerlerinde bir zincirli hat sistemi tesis edilebilir. Doğal olarak zincirli hat şimdiki işletme ünitenizle de çok güzel kombine edilebilir. Arabalara bir araba tanıma cihazı da yerleştirebiliriz. Sizinle memnuniyetle görüşmek istediğimiz birçok uygulama bulunmaktadır. Ürün Arabaları Metazet / FormFlex zincirli hat sistemini, tamamen isteğinize uygun olarak üretilmiş olan ürün arabalarıyla tedarik eder. Böylece araba başına maliyet çok cazip olur. Gerektiğinde bu arabalar büyük tekerleklerle de tedarik edilebilir. Dolu ürün arabalarını boşaltmak için bunlar hem alttan hem de yandan boşaltma olarak mevcuttur. Doğal olarak özel istekleriniz için verdiğiniz ölçülere göre bir araba tasarlamak da mümkündür. Metazet / FormFlex ten, zincirli hat arabalarının yanı sıra normal ürün arabaları da alabilirsiniz.

6 M-Lift 2, M-Lift 3 ve M-Lift 4 Metazet/FormFlex tam bir hidrolik makaslı araba serisi geliştirmiştir. Bu makaslı arabaların yükseklikleri otomatik ve kademesiz olarak değiştirilebilir. Tarafınızca istenen azami yüksekliğe bağlı olarak iki makaslı M-Lift², 3 makaslı M-Lift³ ve 4 makaslı M-Lift 4 arasında bir seçim yapabilirsiniz. Tüm makaslı arabalarımız özel yataklarla ve münhasır olarak geliştirilmiş bir konstrüksiyonla döşenmiştir. Bu konstrüksiyonla, çok stabil ve emniyetli makas yapısı ortaya çıkmıştır. Avantajları M-Lift 2, M-Lift 3 ve M-Lift 4 ün hepsinde çok alçak biniş yeri ve ergonomik tasarım bulunmaktadır. Makaslı arabalar çok basit ve güvenilir elektronik cihazlarla döşenmiş olup, ayrıca tüm çeşitlerde seyir halinde iken beton döşemeye hasar verilmesini önleyen kauçuk tekerlekler bulunur. Bundan başka makaslı arabalarımız hem yüksek seyir hızına hem de yüksek kalkış ve iniş hızına sahiptir. Makaslı araba uzunca kullanılmadığında, ana şalterle devre dışı edilebilir. Kullanım panosunda 24V luk bir çıkış bulunmaktadır. Buna örneğin; bir vantilatör veya aydınlatma bağlatabilirsiniz. Tüm makaslı arabalarımız merkezden merkeze 415 mm den başlayarak boru ray ölçüme uygundur. Makaslı arabalarımız en fazla 6,7 metre azami uzunluğa ulaşabilir. Opsiyonel olarak M-Lift 3 ve M-Lift 4 e stabilizasyon çubukları döşenebilir. JBL-Arabası Metazet / FormFlex in JBL-Arabası pahalı hidrolik platformları gereksiz kılan, boru ray sistemlerinin basit bir bitki bakım arabasıdır. JBL arabasının akıllı konstrüksiyonu azami denge sağlar ve bir el hareketiyle yüksekliği basitçe ayarlanır. Böylece JBL arabasını bitkilerinizle aynı boya çıkartabilirsiniz. Alçak biniş zemin seviyesinden ancak 45 santim yukarıdadır. İş platformu 60 santimden 300 santime kadar ayarlanabilir. JBL arabası sipariş başına monte edilir ve boru rayının tüm normal boru çapları ve iz genişlikleri için uygun hale getirtilebilir. JBL arabasının hızı kademesiz olarak 3,2 km/s e kadar uyarlanır. İş platformunun yüksekliğini değiştirmek için ancak boş bir basamağı konstrüksiyona sokmanız yeterlidir. Kullanılmayan basamakları çerçevenin saklama yerlerine kaldırırsınız.

7 M-Basic XL Metazet/FormFlex, boru ray sistemi bulunmayan işletmeler için de yüksekte çalışabilmek amacıyla bir araba geliştirmiştir. Eninin az olmasından dolayı neredeyse her yola girer. M-Basic de bir döner tabla bulunması nedeniyle manevra kabiliyeti çok büyüktür. M-Basic in özel geniş lastikleri gerekli dengeyi sağlar, yol tutuşunu artırır. İş platformunun yüksekliğini değiştirmek için, ancak boş bir basamağı konstrüksiyona sokmanız yeterlidir. Kullanılmayan basamakları çerçevenin akıllı saklama yerlerine kaldırırsınız. M-Basic in basit kullanım panosu yükseklik açısından ayarlanabilir. M-Basic, elektrikli boru ray arabalarımızda olduğu gibi özel geliştirilmiş, su geçirmez ve ergonomik ayak pedalıyla döşenmiştir. Asılı Zincir Hattı Asılı Zincir Hattı aslında saksılı bitki yetiştiriciliğinde yetiştirme sistemi olarak geliştirilmiştir. Özellikle ABD ve Kanada da Metazet / FormFlex Asılı Zincir Hattı Sistemi çok uygulanır. Sistem ayrıca çok farklı çeşitli ürünlerin için de uygundur. Örneğin; çeşitli ambalaj malzemelerini düşününüz. Bundan dolayı bu çok amaçlı ve kullanımı kolay bir lojistik çözümü olur. Püskürtme Arabası Metazet/FormFlex, Micothon ile işbirliği ile çeşitli püskürtme arabaları tedarik etmektedir. Bu püskürtme arabaları, bir standart püskürtme makinesine nazaran %79 daha iyi bir püskürtme sonucu sunan, hava destekli püskürtme teknikleri kullanmaktadır. Bununla bitki koruma ilaçlarını uygulamak için size etkili, sürdürebilir ve ödenebilir bir sistem sunmaktayız. Yaprak Kaldırma Arabası Metazet/FormFlex, yollarınızı yapraktan arındırmak için, yaprak kaldırma arabası geliştirmiştir. Kısa bir zamanda ve personelinize ağır fiziksel yük vermeden yollarınız yine hızlı bir şekilde yapraktan arındırılmış ve toplanmış olur.

8 Taş Yünü Arabası Metazet/FormFlex, seranızdaki taş yünü tabanlarını basitçe ve hızlı bir şekilde değiştirmek için taş yünü arabası geliştirmiştir. Bu arabanın yük kapasitesinin büyük olmasından dolayı zamandan ve işçilikten oldukça tasarruf edersiniz. Servis Tüm lojistik sistem ve ürünlerimiz, Wateringen deki fabrikamızda en büyük ilgi ve titizlikle üretilmektedir. Ürünlerimizden her hangi birinde beklenmedik bir sorun veya arıza çıktığında, Servis bölümümüzle irtibata geçebilirsiniz. Kendi servis uzmanlarımız sorununuzu veya arızanızı en kısa zamanda gidermek üzere size gelirler. Yazılım arızası olduğunda bu durum genellikle uzaktan kontrol servisimiz vasıtasıyla uzaktan giderebiliriz. Dünyanın neresinde olursa olsun, geniş servis ağımız tüm müşterilerimizin hizmetindedir. Örnek Yetiştiricilik Ürünlerimiz ve sistemlerimiz Demokwekerij adlı örnek yetiştiricilik birimimizde incelenebilir. Bu Demokwekerij, Wateringen deki fabrikamıza yakın bulunur ve randevu üzerine ziyaret edilebilir. Burada size ürünlerimizin hangi uygulamalara en uygun olduğunu, nasıl çalıştıklarını ve çeşitli model ve tiplerin arasındaki farkların ne olduğunu size gösterebiliriz. Özel istek veya şartlarınıza hangi ürün veya sistemin uygun olduğu konusunda da size tavsiyede bulunabiliriz. Bir tanıtım gösterisi veya inceleme ister misiniz? Bu durumda satıcılarımızdan birisiyle irtibata geçebilirsiniz. Daha fazla bilgi Ürün ve sistemlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Web sitemize giriniz veya bizimle ön koşulsuz irtibata geçiniz. De Lierseweg PD Wateringen Nederland T +31(0) F +31(0) formflex@metazet.com

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

Esnek taşıma yardımcısı C

Esnek taşıma yardımcısı C CargoMaster C serisi Esnek taşıma yardımcısı AAT olarak taşıma problemlerinde size destek sunan ve yükünüzü hafifleten akıllı teknolojiler geliştiriyoruz. Uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimimizle yenilikçi

Detaylı

Innovation by Inspiration TEVI.COM.TR

Innovation by Inspiration TEVI.COM.TR YARATICI DÜŞÜNME ILE YENILIK Endüstriyel, Ticari, Kamu, Yer Destek Hizmetleri ve daha fazlası geniş bir yelpazede kullanım alanı ile sağlam ve güvenilir yük taşıyıcılar, personel taşıyıcılar ve çekiciler

Detaylı

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Söküm bıçağı, kademesiz hidrolik şanzıman tahriklidir. Tek sıralı, bağımsız şekilde söküm yapmak da mümkündür. (Söküm

Detaylı

Gururla PILOTCAR ı sunuyoruz...

Gururla PILOTCAR ı sunuyoruz... www.pilotcar.com.tr Piyasalardaki elektrikli araçlara yeni bir soluk... PILOTCAR, Pilot Taşıt Koltukları San. ve Tic. A.Ş. sahibi, tutkulu girişimci Ahmet Özkılıç tarafından geliştirilmiş yeni bir markadır.

Detaylı

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack 50cm'lik çalışma genişliği ve 40 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Arkadan ittirmeli bir makinenin manevra kabiliyetine sahip ve aynı zamanda binicili tip bir makine

Detaylı

mec mec mobil erişilebilir cihazlar Mobil Erişilebilirlik Cihazları

mec mec mobil erişilebilir cihazlar  Mobil Erişilebilirlik Cihazları mec mec Mobil Erişilebilirlik Cihazları mobil erişilebilir cihazlar www.meccozum.com Merits TAM OTOMATIK TİLT YAPABİLEN MANUEL SANDALYE VEYA KENDİ PLATFORMUYLA TAŞIYABİLEN ENGELLİ TAŞIMA SİSTEMİ Mükemmel

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

Boyutlar. Teknik Özellikler

Boyutlar. Teknik Özellikler Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1.1 Üretici HYUNDAI 1.2 Model 1.3 Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Elektrikli Elektrikli Elektrikli 1.4 Operasyon tipi : el, yaya, ayakta, oturarak, sipariş

Detaylı

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 80 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor EZ80, Wacker Neuson'un en büyük zero tail ekskavatörüdür. Kompakt boyutlar, azaltılmış yakıt tüketimi ve yüksek performans

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

Sıcak Zincir Yemek Dağıtım Arabaları

Sıcak Zincir Yemek Dağıtım Arabaları Electrolux'ün; hastaneler, huzurevleri ve diğer sağlık kurumları için ideal bir yemek dağıtım sistemi vardır. Bu sistem en karmaşık ve farklı taleplere dahi cevap verir. Electrolux Yemek Dağıtım Sisteminin

Detaylı

Soğutmalı tezgah - 160 lt

Soğutmalı tezgah - 160 lt Electrolux 160 litre soğuk tezgah; güvenilir, kompakt ve kullanım kolay soğuk depolamaya ihtiyaç duyan müşteriler için ideal çözümdür. Tüm iç yüzeyler, ticari sınıf darbeye dayanklı Polistren'den üretilmiştir.

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

Yükünüz ağır! Doğru tasarlanmış Yükleme Sistemleri işinizi kolaylaştırır...

Yükünüz ağır! Doğru tasarlanmış Yükleme Sistemleri işinizi kolaylaştırır... Yükünüz ağır! Doğru tasarlanmış Yükleme Sistemleri işinizi kolaylaştırır... R MENTEŞELİ RAMPA HİDROLİK ÜNİTE 3 çıkışlı İtalyan hidrolik ünite Flapı hidrolik güçle geriye çekme özelliği PLATFORM SACI Haddelenmiş

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Biliyoruz ki, en iyi referans mutlu ve memnun müşteridir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak RADYATÖR KATALOĞU Ocak 2019 www.termoteknik.com 1 Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri 2 Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa nın en büyük

Detaylı

YAMAHA G 29 BUGGY AC ELEKTRİKLİ - 2 KİŞİLİK HİZMET ARACI

YAMAHA G 29 BUGGY AC ELEKTRİKLİ - 2 KİŞİLİK HİZMET ARACI Sayın Yetkili, YAMAHA G 29 BUGGY AC ELEKTRİKLİ - 2 KİŞİLİK HİZMET ARACI TEKNİK ÖZELLİKLER UZUNLUK: 2395 mm GENİŞLİK: 1200 mm DİNGİL MESAFESİ: 1640 mm YERDEN YÜKSEKLİK (MİN): 110 mm AĞIRLIK: 243 Kg OTURMA

Detaylı

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 100

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 100 Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 100 Demirstar, değişik kapasite ve özelliklerde ürettiği sabit beton santralleri ile beton üreticilerinin tüm ihtiyaçlarına rahatlıkla cevap verebilmektedir.

Detaylı

Yükümüz ağır! Doğru tasarlanmış Yükleme Sistemleri işinizi kolaylaştırır...

Yükümüz ağır! Doğru tasarlanmış Yükleme Sistemleri işinizi kolaylaştırır... Yükümüz ağır! Doğru tasarlanmış Yükleme Sistemleri işinizi kolaylaştırır... MENTEŞELİ Yükümüzü hafifleten köprüler kuralım HİDROLİK ÜNİTE 3 çıkışlı İtalyan hidrolik ünite Flapı hidrolik güçle geriye çekme

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler Manuel Transpalet 2,5 (1,0) ton Manuel Transpalet Manuel transpalet malzeme istiflemede hiç şüphesiz en temel ve gerekli araçtır. On yıl

Detaylı

Sürülebilir alüminyum köprülü vinç, yük altında sürülebilir, taşıma yükü 1.000 kg ve 1.500 kg

Sürülebilir alüminyum köprülü vinç, yük altında sürülebilir, taşıma yükü 1.000 kg ve 1.500 kg www.schilling-fn.de Sürülebilir alüminyum köprülü vinç, yük altında sürülebilir, taşıma yükü 1.000 kg ve 1.500 kg Taşıyıcı uzunluğu (toplam) Taşıyıcı uzunluğu (iç genişlik) Kullanılabilir uzunluk 290 400

Detaylı

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması ASKILI KONVEYÖRLER Askılı Konveyör Uygulaması Askılı Konveyör Detayı Genellikle malzeme, yarı mamül ve mamüllerin boyama, kurutma ve soğutma proseslerinde kullanılmaktadırlar. Montaj hatları için tasarlanan

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

Tepsi hazırlık konveyörü

Tepsi hazırlık konveyörü Electrolux, hastane ve klinikler için ideal bir yemek porsiyonlama ve dağıtım sistemi sunar. Bu sistem, çok karmaşık ve farklı talepler için bile uygun çözümler sağlar. Electrolux Yemek Dağıtım sisteminin

Detaylı

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ Image here Makaslı Kapasite: 400 KG Hızı: 0,5-0,15 m/sn Kat ve Durak: 2/2 Askı Tipi: Makaslı Kat Rumuzları: 0,1 Makina Dairesi: Aşağıda Seyir: max-1700 mm Sistem: Hidrolik

Detaylı

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Model: Kapasite: Karıştırıcı Mikser: AGREGA BUNKER

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Model: Kapasite: Karıştırıcı Mikser: AGREGA BUNKER Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 Demirstar, değişik kapasite ve özelliklerde ürettiği sabit beton santralleri ile beton üreticilerinin tüm ihtiyaçlarına rahatlıkla cevap verebilmektedir.

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

FELCO 820. Elektrikli budama bıçağı. Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com

FELCO 820. Elektrikli budama bıçağı. Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com FELCO 820 Elektrikli budama bıçağı Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com FELCO 820 Kullanıma özel mükemmel çözüm Tamamen İsviçre'deki Watch Valley'de tasarlanan ve üretilen FELCO 820, başka hiçbir

Detaylı

NTR30N. Teknik Özellikler. Çekici 3,0 ton

NTR30N. Teknik Özellikler. Çekici 3,0 ton NTR30N Teknik Özellikler Çekici 3,0 ton NTR30N KOLAY KULLANIM VE DAHA YÜKSEK VERİM İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ KUMANDALAR VE GENİŞ BÖLME. Cat NTR30N, başta otomotiv endüstrisi olmak üzere, bütün kapalı mekan uygulamalarında

Detaylı

HALBACH & BRAUN. Madencilik ve hammadde sektörlerine hizmet veren H&B tüm dünyada kendini kanıtlamıştır.

HALBACH & BRAUN. Madencilik ve hammadde sektörlerine hizmet veren H&B tüm dünyada kendini kanıtlamıştır. HALBACH & BRAUN Bir aile şirketi olan H&B 1997 den bu yana Almanya Sprockhövel de faaliyet göstermektedir. Halbach Braun ürünleri yaratıcı ve sürekli yenilenen teknolojileri ile yer altı madenciliğinde

Detaylı

Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi. Detaylara genel bakış

Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi. Detaylara genel bakış Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi Detaylara genel bakış InnoTech Atira: Etkileyici kenarlar InnoTech Atira, farklılık arayanlara hitap eden bir çekmece sistemidir. Sade, köşeli çizgileri,

Detaylı

Sürülebilir alüminyum köprülü vinç, çift taşıyıcılı, taşıma yükü 1.000 kg ve 1.500 kg

Sürülebilir alüminyum köprülü vinç, çift taşıyıcılı, taşıma yükü 1.000 kg ve 1.500 kg Kullanılabilir uzunluk Sürülebilir alüminyum köprülü vinç, çift taşıyıcılı, taşıma yükü 1.000 kg ve 1.500 kg Taşıyıcı uzunluğu (toplam) Taşıyıcı uzunluğu (iç genişlik) Ayar alanı Taşıyıcı desteği Toplam

Detaylı

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik, konstrüksiyon

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

PARS 8X8 TAKTIK TEKERLEKLI ZIRHLI ARAÇ

PARS 8X8 TAKTIK TEKERLEKLI ZIRHLI ARAÇ PARS 8X8 32 TAKTIK TEKERLEKLI ZIRHLI ARAÇ TEMEL ÖZELLİKLER Şoför/Komutan için mevcut durum bilgisi sağlayan önde ve arkada iki adet termal ve CCD gündüz kameraları Tüm tekerleklerden direksiyon kontrolü

Detaylı

Uzmanların tercih ettiği merdiven tırmanma aracı

Uzmanların tercih ettiği merdiven tırmanma aracı CargoMaster A serisi Uzmanların tercih ettiği merdiven tırmanma aracı AAT olarak taşıma problemlerinde size destek sunan ve yükünüzü hafifleten akıllı teknolojiler geliştiriyoruz. Uzun yıllara dayanan

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Özellikler Geri Yanma Kontrolü: Gelişmiş Yanma Sistemi: Çok Yönlü Kontrol Sistemi: Dijital Kontrol Paneli: Kompakt Brülör Ünitesi: Manuel Türbülatör

Detaylı

Binicili Tip B 90 R Classic Bp. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler

Binicili Tip B 90 R Classic Bp. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler Binicili Tip B 90 R Classic Bp B 90 R, 55-65-75 cm'den oluşan çeşitli fırça kafalarıyla uyumlu, kompakt, akülü zemin bakım ve temizlik otomatıdır. Genişletilmiş tank kapasitesi ile uzun süreli kullanımlar

Detaylı

İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ MAKINE ELEKTRIK

İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ MAKINE ELEKTRIK İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ Karlıktepe Mah. Sarıçimen Sok. No:4/1 Kartal / İstanbul Tel - Fax : 0216 353 88 94 İşimiz Gücümüz Vinç Hakkımızda Elektrikli Vinç sektöründe uzun yıllar elde ettiğimiz

Detaylı

International Rail Loading Specialists Çekme Sistemleri. Çekme Sistemleri

International Rail Loading Specialists Çekme Sistemleri. Çekme Sistemleri Çekme Sistemleri Trainload Limited den Çekme Hizmetleri Trainload Limited in Çekme Sistemlerinde yük vagonunun ya da tamponun her iki ucuna bağlanan bir halat ve bir dizi çark vasıtasıyla bir vinç ünitesi

Detaylı

20B-9 Elektrikli Oturarak 2,000 500 365 1,440 3,480 4,850 / 630 1,650 / 1,830. SE 200 / 50-10 16x6-8 2x / 2 905 880

20B-9 Elektrikli Oturarak 2,000 500 365 1,440 3,480 4,850 / 630 1,650 / 1,830. SE 200 / 50-10 16x6-8 2x / 2 905 880 Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.8 1.9 Ağırlıklar 2. 1 2. 2 2. 3 3. 1 3. 2 3. 3 3. 5 3. 6 3. 7 Üretici Model Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Operasyon tipi

Detaylı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı Karadeniz in Öncüsü Hakkımızda Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı sistemlerin satış ve kiralamasını yapmaktadır. Korkmaz İskele, Kaliteli

Detaylı

Uzun merdaneli konveyör

Uzun merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

WL32. Güçlü ufaklık: WL32

WL32. Güçlü ufaklık: WL32 WL32 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Güçlü ufaklık: WL32 WL32 tekerlek yükleyici, dar makine eni sayesinde özellikle tüm dar alanlarda birinci sınıf iç sonuçları sağlar. Düşük geçit yüksekliği de onu yapı

Detaylı

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç.

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Yeni Bosch yüksek basınçlı yıkama cihazları. Yeni Aquatak Go. Küçük, mobil ve çok güçlü. Bu yüksek basınçlı yıkama cihazı ile ileri geri itmeyi unutun. Aquatak

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI ARAÇ AİLESİ

M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI ARAÇ AİLESİ www.fnss.com.tr M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI ARAÇ AİLESİ M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI 62 GENEL BAKIŞ FNSS nin modernizasyon ve ömür uzatma çözümleri, tüm M113 Araç Ailesinin;

Detaylı

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı.

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Metal Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Yeni FEIN avuç taşlama makineleriyle yalnızca hızlı çalışmakla kalmıyorum bunlar

Detaylı

2014.10. Tanım 1.1. Temel Boyutlar HYUNDAI 1.2. Üretici 18BT-9 15BT-9. Model 20BT-9 1.3. Elektrikli. Elektrikli. Elektrikli 1.4

2014.10. Tanım 1.1. Temel Boyutlar HYUNDAI 1.2. Üretici 18BT-9 15BT-9. Model 20BT-9 1.3. Elektrikli. Elektrikli. Elektrikli 1.4 e e S S Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1.1 Üretici HYUNDAI 1.2 Model 18BT-9 1.3 Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Elektrikli Elektrikli Elektrikli 1.4 Operasyon tipi : el, yaya, ayakta,

Detaylı

Elektrikli Makarna Pişiriciler

Elektrikli Makarna Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi YENİ RollMatic sarmal kepenk sistemi Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi Cezbeden teknik Birbiriyle tam uyumlu detaylar İki panel varyasonu ile sunulan kompakt kapı tipi Montaj yüksekliği veya

Detaylı

Kısa merdaneli konveyör

Kısa merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarımızla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane yardımcı

Detaylı

Elektrikli Araçlar. www.pilotcar.com.tr

Elektrikli Araçlar. www.pilotcar.com.tr ELEKTRİKLİ ARAÇLAR Elektrikli Araçlar www.pilotcar.com.tr Yenilikçi bir gerçeklikle dinamik, sıradışı bir marka PC2 PC4 Piyasalardaki elektrikli araçlara yeni bir soluk... PILOTCAR, Pilot Taşıt Koltukları

Detaylı

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. 1. Taşıması Kolay Esnek itme kolu ile her pozisyona uygundur. Kullanıcı dostudur ve otomobiliniz

Detaylı

SELVE Mekanik Motorlar Komple bir çözüm sunuyoruz Mekanik Motorlar Panjur ve tentelerde profesyonellerin ihtiyaç duyacağı herşey

SELVE Mekanik Motorlar Komple bir çözüm sunuyoruz Mekanik Motorlar Panjur ve tentelerde profesyonellerin ihtiyaç duyacağı herşey SELVE Mekanik Motorlar Komple bir çözüm sunuyoruz Mekanik Motorlar Panjur ve tentelerde profesyonellerin ihtiyaç duyacağı herşey Engineering in motion 2 Mekanik Motorlar Tatmin edici bir kolaylık Konforlu

Detaylı

teminatıdır. 160 Yılı Aşkın Tecrübe 4 Kademeli Meiller Piston 450 HB Çelik Gövde 500 MC Çelik Şasi 48 İşe Uygun Kapak Seçenekleri

teminatıdır. 160 Yılı Aşkın Tecrübe 4 Kademeli Meiller Piston 450 HB Çelik Gövde 500 MC Çelik Şasi 48 İşe Uygun Kapak Seçenekleri YARI RÖMORK F. X. MEILLER 1850 yılında Münih te kurulmuş bir şirkettir. Meiller grup 160 yılı aşkın süredir inşaat, hafriyat, atık madde taşıması, yüksek basınçlı hidrolik pompa ve silindir üretiminde

Detaylı

Orijinal OSSBERGER Türbin

Orijinal OSSBERGER Türbin Orijinal OSSBERGER Türbin Kendinizi boşa akan giden sudan elektrik üretmeye mi adadınız? Çevre dostu, yenilenebilir, doğal bir kaynaktan enerji elde ederek kullanmak mı istiyorsunuz? Bizim işimiz yüzyıldır

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI

HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI Hareketli Cephe İskeleleri işçilerin 4,000 kg kadar yükle, ikili kurumda 30 metre genişlikteki bina cephesinde çalışabilmesi için dizayn edilmiş, iki ikiz motorun tahrik ettiği

Detaylı

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air 712-580 ErgoPack Air 725-580 ErgoPack Air 740-580 Sizin Verimliliğiniz, Sizin Konforunuz, Sizin Güvenliğiniz. Sizin talepleriniz bizim motivasyonumuz oldu! Teşekkürler. Hepsi birarada? Hepsi

Detaylı

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak RADYATÖR KATALOĞU Ocak 2017 www.termoteknik.com 1 Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri 2 Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa nın en büyük

Detaylı

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri YENİLEME SISTEMI 10 ISLAK YAPI TARZINDA - REHAU tutucu lama 10

Detaylı

ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ

ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ www.zaferli.com ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ @ info@zaferli.com MAKASLI YÜK PLATFORMLARI TEK MAKASLI PLATFORM MAKASLI YÜK PLATFORMLARI

Detaylı

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO KOMPAKT, ESNEK VE ÇOK YÖNLÜ Gelişmiş uygulama kolaylığı ve hayatı kolaylaştırma fonksiyonları ile tasarlanmış yeni MUTO Manuel Kayar Kapı Sistemi Ekstra fonksiyonlar:

Detaylı

Meeting Point For More. Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Engelsiz Yaşam Üniteleri

Meeting Point For More. Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Engelsiz Yaşam Üniteleri Meeting Point For More Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... S H E HYDRODENT GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN Tahrik Tipi : Motorlu Max. Kapasite : 125 kg Max Hız : 0,15 m/sn Kuyu Dibi :

Detaylı

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 Kapı açma. Pencere açma. Havalandırma boşluğu açma. Merdiven kesme. Eğimli kesme. Duvara sıfır kesme. Simetrik yolu sayesinde rayın her iki yönünde kesim yapmak mümkündür.

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

CL 60 SEBZE HAZIRLIK ÇALIŞMA İSTASYONU

CL 60 SEBZE HAZIRLIK ÇALIŞMA İSTASYONU GELİŞTİRİLMİŞ ERGONOMİ CL 60 SEBZE HAZIRLIK ÇALIŞMA İSTASYONU KOMPLE SEBZE HAZIRLAMA ÇÖZÜMÜ OKUL YEMEKHANELERİ, SAĞLIK KURULUŞLARI, ŞİRKET YEMEKHANELERİ VE HAZIR YEMEK FİRMALARI AYNI KAYGILAR İÇİNDEDİRLER

Detaylı

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL52 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL 52 tekerlek yükleyici hiçbir şantiyede eksik olmamalıdır. Güçlü hidroliklere ek olarak, operatörlere uzun iş günlerinde dahi yorulmadan

Detaylı

www.schilling-fn.de Türkçe Ürün programı Alüminyum köprülü vinçler Çeşitli Aksesuar Özel üretimler

www.schilling-fn.de Türkçe Ürün programı Alüminyum köprülü vinçler Çeşitli Aksesuar Özel üretimler Türkçe Alüminyum köprülü vinçler Çeşitli Aksesuar Özel üretimler Ürün programı Alüminyum köprülü vinçler Çeşitli Aksesuar Özel üretimler 1 2 Editoryal İyi günler!... Fikirden hazır ürüne kadar... Başlık

Detaylı

YARI OTOMATİK VE MANUEL ETİKETLEME MAKİNELERİMİZ

YARI OTOMATİK VE MANUEL ETİKETLEME MAKİNELERİMİZ - YARI OTOMATİK VE MANUEL ETİKETLEME MAKİNELERİMİZ OE 2 Plus Yeni model Yarı otomatik yuvarlak şişe/pet /teneke etiketleme makinesi ve prizmatik ambalaj (köşeli cam/pet/teneke) kiti Şarap, Zeytinyağı,

Detaylı

Aksesuarlar KONFOR & KORUMA

Aksesuarlar KONFOR & KORUMA Aksesuarlar KONFOR & KORUMA 8. 9. 10. 11. 8- Kauçuk Paspas Otomobilin tekrar satılma zamanı geldiğinde hala yeniymiş gibi görünmesini sağlayarak orijinal zemin kaplamalarını korur. Ref. 8201618013 9- Halı

Detaylı

Elektrikli Makarna Pişiriciler

Elektrikli Makarna Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

pozisyon ve markalama metninde değişim yapılabilir.

pozisyon ve markalama metninde değişim yapılabilir. Tablalı Markalama Sistemi NetMarker NetMarker Kompakt yapılı tablalı Markalama Sistemi Yaratıcı (inovasyon) ve network kabiliyetine sahip CNC- tablalı markalama sistemi NetMarker yüksek markalama kalitesinin

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

Kart Taşıma Sistemleri Arta Teknoloji. Mayıs 2016

Kart Taşıma Sistemleri Arta Teknoloji. Mayıs 2016 Kart Taşıma Sistemleri Arta Teknoloji Mayıs 2016 Kart Taşıma ve Otomasyon Sistemleri SMT ve Dalga Lehimleme Hatları için Kart Taşıma ve otomasyon sistemleri Güvenilir, rijit, az bakım gerektirir Ergonomik

Detaylı

Elektrikli Devrilir Tavalar

Elektrikli Devrilir Tavalar Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek

Detaylı

M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI

M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI M113 62 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI MEVCUT M113 FILOSU NEDEN MODERNIZE EDILMELI? M113 araç ailesinin, pek çok orduda uzun yıllar kullanımda kalacak olması Hizmet ömrünü uzatmak, performansını

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun Teknik Özellikler Kardiyopulmoner rehabilitasyon ergometresi Fren sistemi Yük / doğruluk Devir sayısı aralığı Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız

Detaylı

Gazlı Makarna Pişiriciler

Gazlı Makarna Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE HRG SERİSİ Honda Motor Kendini birçok alanda kanıtlamış düşük ses ve emisyon düzeylerine sahip 4 zamanlı motor; otomatik jikleye sahiptir, kolay çalışır ve düşük yakıt tüketimi sunar. Akıllı Bıçaklar Özel

Detaylı

Hasta Taşıma Sedyesi Sistemi

Hasta Taşıma Sedyesi Sistemi Hasta Taşıma Hasta taşıma işlevi ve ergonomisi alanındaki yoğun araştırmalar sonucunda tasarlanmıştır İsteğe YENI Patient Trolley İsteğe Sedyesi: QA3 versiyon 3.0 Yüksekliği Değiştirilebilen Hasta Sedyesi:

Detaylı

Yenilikçi bir gerçeklikle dinamik ve sıra dışı bir marka

Yenilikçi bir gerçeklikle dinamik ve sıra dışı bir marka Elektrikli Araçlar Yenilikçi bir gerçeklikle dinamik ve sıra dışı bir marka Piyasalardaki elektrikli araçlara yeni bir soluk PILOTCAR, PILOT KOLTUK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özkılıç tarafından

Detaylı

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili.

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. 2 LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü Kompakt, kalite ve eşsiz kapsama Sektör lideri geniş yayılma açısıyla, gerekli hoparlör sayısını azaltır Yüksek

Detaylı

mükemmellik. Kenar kesmede Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın.

mükemmellik. Kenar kesmede Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın. Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın. Kenar kesmede mükemmellik. Make it your home. Yeni Rotak çim biçme makineleriyle evinizi yuvaya dönüştürün. Bosch'un yeni Rotak çim biçme makineleriyle tek seferde

Detaylı

Fikirler daha ağır yükleri kaldırır. Ürün Kataloğu > Taşıma Teknolojileri

Fikirler daha ağır yükleri kaldırır. Ürün Kataloğu > Taşıma Teknolojileri Fikirler daha ağır yükleri kaldırır Ürün Kataloğu > Taşıma Teknolojileri CargoMaster A142 Profesyoneller için merdiven tırmanabilen akülü el arabası CargoMaster A350 Ağır yükler için özel çözüm BRP Makine

Detaylı

MEC mobil engelli erişebilirlilik çözümleri

MEC mobil engelli erişebilirlilik çözümleri www.meccozum.com MEC mobil engelli erişebilirlilik çözümleri Merits TAM OTOMATIK TİLT YAPABİLEN MANUEL SANDALYE VEYA KENDİ PLATFORMUYLA TAŞIYABİLEN ENGELLİ TAŞIMA SİSTEMİ Mükemmel manevra kabiliyetine

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

19 DYNAframe AÇIK SİSTEM ÇATILARI

19 DYNAframe AÇIK SİSTEM ÇATILARI 9 DYNAframe AÇIK SİSTEM ÇATILARI 9 DYNAframe AÇIK SİSTEM ÇATILARI W=mm DYNAframe AÇIK SİSTEM ÇATILARI DYNAframe serisi Açık Sistem Çatılar, güvenlik ihtiyacına istinaden seçilen, kapalı kabinet altyapısına

Detaylı

Yeni Nesil Mobil Lift Sistemleri.

Yeni Nesil Mobil Lift Sistemleri. Yeni Nesil Mobil Lift Sistemleri. Liko Viking Mobil Liftleri Enhancing Outcomes for Patients and Their Caregivers. Viking XS Viking S Viking M Viking L Viking XL Taşıma ve Kaldırmada Çözüm Ortağınız. Benzersiz

Detaylı

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Hörmann sanayi kapı yenilikleri Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Depolarda ve üretim hollerinde ve de diğer ticari amaçlı tesislerde aralıksız süreçler, personel için uygun ortam

Detaylı