YARIŞMA TALİMATNAMESİ xsocial - Başkalarını Takip Ederek Kazanın! 1 GENEL KOŞULLAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YARIŞMA TALİMATNAMESİ xsocial - Başkalarını Takip Ederek Kazanın! 1 GENEL KOŞULLAR"

Transkript

1 YARIŞMA TALİMATNAMESİ xsocial - Başkalarını Takip Ederek Kazanın! 1 GENEL KOŞULLAR 1. İşbu Talimatname çerçevesinde bahsedilen ifadeler aşağıdaki şekilde tanımlanmıştır: a) Yarışma: İşbu Talimatname çerçevesinde belirtilen şartlar kapsamında düzenlenen xsocial-başkalarını takip ederek kazan! adlı Yarışma anlamına gelmektedir. b) Talimatlar: Yarışma ya ilişkin işbu Talimatlar anlamına gelmektedir. c) Organizatör: Büyükdere Cad.No.191 Apa Gız Plaza 23/43 Levent- Istanbul Türkiye adresinde mukim Istanbul Ticaret siciline sicil numarasıyla kayıtlı, Sermaye Piyasası Kurulu nun no lu lisansı ile işlem aracılığı faaliyetlerinde bulunan X Trade Brokers Menkul Değerler A.Ş. d) Organizatör Müşterisi: Organizatör le sözleşme akdetmiş gerçek kişi anlamına gelmektedir. e) Katılımcı: Talimatnamede belirtilen tüm katılım şartlarını haiz Organizatör ün Müşterisi anlamına gelmektedir. f) İkamet Etmeyen: Türkiye de yerleşim yeri bulunmayan ve Türkiye de limitli vergi mükellefiyeti bulunan kişi anlamına gelmektedir. g) İkametgah Senedi: Katılımcı nın yerleşme niyetiyle oturduğu yeri belirten resmi belge anlamına gelmektedir. h) Dub Investments: Kıbrıs hukukuna göre kurulu Kıbrıs Teminatlar ve Takas Komisyonu (CySEC) hükümlerine tabi 169/12 sicil numarası ile Güney Kıbrıs Rum Kesimi nde HE numarasıyla kayıtlı ve kayıtlı ofisi Ayias Fylaxeos & Amissou 134, Annissa Court, 4th Floor, 3087, Limassol, Güney Kıbrıs Rum Kesimi nde bulunan Dub Investments Limited anlamına gelmektedir. i) Takipçi: Dub Investments ile Son Kullanıcı Sözleşmesi imzalamış Organizatör ün müşterisi anlaşılmaktadır. j) Sağlayıcı: Dub Investments ile Ticari Veri Sağlanmasına ilişkin Sözleşme imzalamış Organizatör ün müşterisi anlaşılmaktadır. k) Sözleşme: X Trade Brokers Menkul Değerler A.Ş. ile Organizatör Müşterisi arasında imzalanan Yurt Dışı Türev Araçların Alım Satımına Aracılık İşlemleri Çerçeve

2 Sözleşmesi ve ekleri ile XTB ile Organizatör Müşterisi arasında imzalanan Kaldıraçlı Alım Satım İşlemleri Çerçeve Sözleşmesi olarak anlaşılmaktadır. l) OTC Hesabı: Sözleşmeyi takiben açılan güncel yatırım hesabı anlaşılmalıdır. m) OTC Düzenlemeleri: X Trade Brokers Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanmış, Sözleşme yle beraber Müşteri onayına sunulmuş Müşteri Emirleri Uygulanması Politikası olarak anlaşılmaktadır. n) Website: Aşağıda linki verilen websitesi anlaşılmalıdır: o) OAZD: Orta Avrupa Zaman Dilimi anlaşılmalıdır. p) Kazanan: Talimatlara uygun olarak takvim ayı bazında en yüksek getiri oranına ulaşmış Katılımcı anlaşılmalıdır. q) Başlangıç Sermayesi: 4 te verilen döngüye uygun olarak Yarışma nın ilk gününde, 100 Euro (Yüz Euro) veya farklı bir kurda buna eşdeğer tutardan aşağı olmamak kaydıyla OTC Hesabında tutulabilecek, OTC Hesabına yatırılmış nakdi ifade eder. r) Kullanıcı Girişi: Belirli hesaplar vasıtasıyla işlem gerçekleştirmek için Organizatör ün müşterisini ayırt edici nitelikteki numarası anlaşılmalıdır. Her bir Organizatör Müşterisi, aynı sözleşme kapsamında müşterinin belirli, farklı kullanıcı girişlerine sahip alt hesaplar tanıtabilir. s) xsocial: Dub Investments tarafından sunulan ve Takipçiler in Sağlayıcıların işlemlerini temel alarak işlem kopyalayabileceği hizmeti ifade eder. t) Ticari Veri Sağlanmasına İlişkin Sözleşme: Organizatör Müşterisi ve Dub Investments arasında imzalanan ve Organizatörün Müşterisi nin Sağlayıcı statüsünü haiz olarak Ticari Veri Sağlanmasına İlişkin Sözleşme hükümleri çerçevesinde Takipçiler e ücret karşılığı xsocial üzerinden işlem verisi sağlama imkânı tanıyan sözleşmeyi ifade eder. u) Son Kullanıcı Sözleşmesi: Organizatör Müşterisi ve Dub Investments arasında imzalanan ve Organizatör Müşterisi nin kendi ihtiyatıyla Sağlayıcı tarafından temin edilen takas verisini aldığı ve Sağlayıcılar tarafından yapılan işlemleri kopyalayarak, Takipçi statüsünü kazandığı sözleşme anlamına gelmektedir. v) xstation: Organizatör e ait işlem platformu 2. Madde 1 de tanımlanmamış terimler OTC Düzenlemelerinin hükümlerine göre anlaşılmalıdır. 3. Yarışma Avrupa Birliği sınırları içerisinde yapılacak olup Katılımcılar ancak Sözleşme yi imzalamış müşterileri olabilirler. 4. Yarışma nın konusu bilgiyi ve OTC Piyasasında yatırım gerçekleştirme kurallarını iletmektir. 5. Organizatör Müşterisi nin Yarışma ya katılması, işbu Talimatname altında düzenlenen Yarışma kurallarını kabul ettiği anlamına gelir.

3 2 ÖDÜLLERİN SPONSORU Yarışma sonucunda verilecek ödüllerin sponsoru Organizatör dür. 3 YARIŞMA KATILIMCILARI 1. Aşağıda düzenlenen madde 2 hükmü uyarınca, Yarışma Katılımcı sı, Sözleşme yiekleriniimzalamış, Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında ikamet eden ve Yarışma süresi boyunca aşağıda madde 6 uyarınca Yarışma ya Katılımcı olmak için eksiksiz başvuru yapmış müşterileridir. Aşağıdaki kişiler Yarışma da Katılımcı olamazlar: Dub Investments ve Organizatör de daha önce çalışmış veya halen çalışmakta olan kişiler veya Organizatör ün idari pozisyonlarında görev almış olan personeli ile Yarışma nın organizasyonunda işbirliği yapan işletmeler ile bu kişilerin aşağıda madde 2 hükmünde sayılan yakın akrabası. 2. Madde 1 de belirtilen yakın akraba aşağıdaki kişiler olarak algılanmalıdır: altsoy, üstsoy, kardeşler, eşler, eşlerin ebeveynleri ile evlatlık ilişkisi bulunan kişiler. 3. Katılımcı Organizatör e güncel ve gerçeğe uygun bilgi aktarmakla yükümlüdür. Katılımcı nın gerçeğe aykırı, eksik ve/veya yanıltıcı bilgi aktarması halinde bu davranışta bulunan Katılımcı yı Organizatör yarışmadan diskalifiye edebilir ve bu Katılımcı ya ödül vermeyi reddedebilir. 4. Organizatör, Katılımcı ların 1-3 arasında yer alan maddelere uyum sağladıklarını yarışma süresince dilediği zaman teyit etme hakkını haizdir. 5. Organizatör, Yarışma ya yeni katılımcılar tarafından başvuru yapılmasını Yarışma süresi boyunca, Websitesi yoluyla bu hali duyurmak şartıyla askıya alabilir. 6. Yarışma ya başvuru, Kullanıcı Girişi sırasında istenilen bilgileri sağlamak ve Websitesi nde bulunan işbu Talimatname yi kabul ederek mümkün hale gelir. 7. Websitesi nde mevcut olan ve sıralama listesinde görülebilir nitelikteki Kullanıcı adı, Katılımcı tarafından xsocial servisine Sağlayıcı olarak kaydı sırasında belirlenecektir. a) Kullanıcı isimleri genel ahlak anlayışı çerçevesinde- müstehcen, dini düşüncelere karşı saldırgan, bunları küçük düşürücü veya üçüncü kişilerin haklarını ihlal eder nitelikte kelimeler içeremez. b) Organizatör, madde 7 bent (a) da belirtilen sözcükleri içeren Kullanıcı adı bulunan Katılımcılar ı uyarma hakkını saklı tutmakta olup Kullanıcı adının uyarıya rağmen derhal değiştirilmemesi halinde belirtilen sözleri içeren hesapları kaldırma hakkını saklı tutar. Bu durum aynı zamanda, belirtilen şartlara aykırı Kullanıcı ismini seçen Katılımcılar ın Yarışma dan diskalifiye edileceği anlamına gelir. c) Madde 7 bent (a) da belirtilen kurallara aykırı Kullanıcı adı kullanan ve Organizatör ün uyarısına rağmen Kullanıcı Adı nı değiştirmeyen Kullanıcı ların hesap veya hesaplarının Organizatör tarafından kapatılması halinde, Kullanıcı Yarışma ya katılarak Organizatör ü bu işlemden doğabilecek hiçbir zararından sorumlu tutmayacağını beyan kabul ve taahhüt eder.

4 4 YARIŞMA TAKVİMİ 1. Yarışma 15 Haziran 2014 tarihinde saat OAZD itibarıyla başlayacak olup 2015 yılı Nisan ayından önce olmak kaydıyla yarışma tamamlanana kadar devam eder. Aşağıda 3. madde de belirtilen hükümlere uygun olarak, Organizatör, Yarışma nın bitiş tarihi hakkında Katılımcılar ı bu tarihten 1 ay önce bilgilendirir. 2. Yarışma OTC Piyasasında alım satım işlemlerinin yapıldığı her gün Organizatör tarafından düzenlenir. 3. Yarışma, aylık dönemlerde, bir takvim ayının ilk gününden son gününe kadar, düzenlenir. Yarışmanın ilk ayı boyunca Haziran 2014, getiri oranı 1 Haziran 2014 gününden itibaren hesaplanacaktır. 5 YARIŞMA KURALLARI 1. Yarışma nın bir parçası olarak, Katılımcılar xsocial işlevi vasıtasıyla kendiliğinden kopyalamak suretiyle, xsocial da mevcut olan tüm finansal araçlar üzerinde, Katılımcı nın bu yöndeki iradesini belirtmesi anında Sağlayıcı veya Sağlayıcılar ın mevcut işlem verilerini temel alarak işlemler gerçekleştirecektir. Katılımcı tarafından seçilen Sağlayıcı nın işlem verisi bazında, xsocial vasıtasıyla kendiliğinden sonuçlandırılmış işlemlerin manüel olarak kapatılması mümkündür. 2. Katılımcı nın OTC hesabında mevcut olan finansal araç ve kaynaklar bunlardan elde edilen kazançla beraber, Katılımcı nın mülkü olup bir Katılımcı nın sebep olduğu kayıplar kendi sorumluluğundadır. 3. İşlemlerin sonuçlandırılmasına ilişkin detaylı kurallar OTC düzenlemeleri ve Kaldıraçlı Alım Satım İşlemlerine Dair Çerçeve Sözleşme de tanımlanmıştır. 4. Organizatör, Yarışma Katılımcıları na kendilerine özgü getiri oranı ve sıralama listesindeki yerleri hakkında kişisel bilgi temin edebilir. Böyle bir bilginin olası temini, bunun sunumunun sıklığı ve kapsamına ilişkin karar Organizatör tarafından verilir. 5. İki veya daha fazla Katılımcı aynı getiri oranına erişirse, madde 5 te belirtilen sıralama listesindeki yüksek sıra Yarışma ya katılma süresi dikkati alınarak kararlaştırılır. 6. Organizatör Katılımcı ların rızasıyla oluşturulan Yarışma ya ilişkin dönemsel raporları Websitesi nde yayımlama hakkını saklı tutar. 7. Organizatör, Katılımcı ların rızasıyla, seçilmiş Yarışma Katılımcılar ının hesap geçmişine dayalı bilgileri kullanabilir. 8. xsocial da birden fazla Kullanıcı adına sahip Katılımcı ların bulunması halinde, bir takvim ayı içerisinde en yüksek getiri oranını haiz Kullanıcı adı listede yer alır. 9. Getiri oranı yüzde bazında gösterilecek olup belirli işlemlerin (tamamlanmış olanların) getiri oranlarının aşağıda belirtilen formüle göre hesaplanan toplamıdır:

5 ROI= ç ç ş ş ş x100% Getiri Oranının hesaplanması için, yalnızca ilgili aya ilişkin tamamlanmış işlemler dikkate alınacaktır. Önceki aylarda açık ancak ilgili ayda tamamlanmış işlemler ile ilgili ayda açık ancak bu ayda tamamlanmış işlemler değerlendirmeye alınmayacaktır. Örnek hesaplamalar işbu düzenlemelerin 1 numaralı ekinde bulunmaktadır. 10. Katılımcılara ilişkin sıralama listesi biribirni izleyen her ayın başında yapılır. 6 ÖDÜL ŞARTLARI 1. Yarışma daki ilk ödül, ilgili mevzuat hükümleri uyarınca Organizatör tarafından hakkında diskalifiye kararı verilmemiş ve xsocial vasıtasıyla yukarıda 5 te belirtilen şartlara uygun olarak Yarışma süresi sırasında ilgili aydan Yarışma nın son günü bitimine kadar sonuçlandırılan en yüksek getiri oranına erişen Kullanıcı ya verilecektir. En yüksek getiri oranını takip eden getiri oranlarına erişen kişilere, aşağıda 7 de belirtilen ödüller verilecektir. 2. İlgili ay içerisinde ödülü kazanan, en geç 5 (beş) gün içerisinde Organizatör tarafından Websitesi nde ilan edilecektir. 3. Ödüller yukarıda ikinci maddede belirtilen günü takip eden 14 (on dört) gün içerisinde verilecektir. 4. Organizatör ödülleri eşdeğer değere sahip diğerleriyle değiştirme hakkını saklı tutar. 5. Organizatör ödül bedelinin %10 u oranındaki vergiyi 7338 Sayılı Veraset ve İntikal Vergisi Kanunu na uygun olarak ilgili vergi dairesine yatırmakla yükümlüdür. Bahsi geçen verginin masrafları Organizatör tarafından karşılanacak olup Kazanan toplam ödül miktarı üzerinden hesaplanan düz oran vergisine eş, ek ödül kazanacaktır. Ek ödül tamamen Organizatör tarafından ilgili verginin ilgili vergi dairesine ödenmesi için uygulanacaktır. 6. Türkiye de mukim bir adrese ilişkin ikametgah senedi olmayan Kazananlar ın ödül kendilerine teslim edilmeden evvel Organizatör e geçerli bir İkametgah Sertifikası sunması gerekir. Böle durumlarda yukarıda bulunan 5. maddenin hükümleri uygulanmaz. 7. Her Katılımcı ancak 1 (bir) adet ödüle hak kazanabilir. 8. Katılımcı lar kazandıkları ödül üzerindeki haklarını hiçbir suretle üçüncü kişilere devredemezler. 9. Organizatör, Yarışma sonuçlarının açıklanmasını takip eden 7 (yedi) gün içerisinde kazananlar ile iletişime geçecek olup Katılımcılar ın kişisel bilgilerini, özellikle banka numarası ve adres bilgilerini teyit etmek amacıyla en az 3 (üç) defa telefon vasıtasıyla ulaşmayı dener. Organizatör e bağlı olmayan sebeplerle Kazanan a ulaşılamaması halinde, Organizatör ödülü vermeme hakkını saklı tutar. Bilgilerin teyidini takiben, Organizatör ödülü Katılımcı nın Organizatör nezdinde bulunan güncel OTC hesabına devreder.

6 7 ÖDÜLLER 1. En yüksek getiri oranına haiz katılımcılar, aşağıda belirtilen ödüllere hak kazanacaklardır: a) Birinciye Euro (Bin Euro) tutarında para ödülü b) İkinciye- 500 Euro (Bin Euro) tutarında para ödülü c) Üçüncüye Euro (İki Yüz Euro) tutarında para ödülü 2. Belirlenen para ödülü veya eşdeğer miktarda bir tutar, ödeme anındaki TCMB tarafından belirlenen döviz kuru üzerinden, Kazanan ın Organizatör nezdinde bulunan güncel OTC hesabına ödenecektir. 3. Para ödülü, aylık sıralama listesinin yayımlanmasından itibaren 14 (on dört) iş günü içerisinde, Kazananın OTC hesabına yatırılacaktır. 8 ŞİKÂYETLER 1. Katılımcılar, yarışmaya ilişkin şikâyetlerini, şikâyete sebebiyet verecek olayın gerçekleşmesinden itibaren, 14 (on dört) gün içerisinde, Müşteri Hizmetleri Bölümü'ne yalnızca support@xtb.com.tr e-posta adresine iletebilir. 2. Yarışmaya ilişkin şikâyet e-postasında, katılımcının adı, soyadı, adresi, e-posta adresi ve şikâyete sebep olayın detayları açık ve detaylı bir şekilde belirtilmelidir. 3. Şikâyetler, Organizatör e ulaşım tarihinden itibaren 7 (yedi) gün içerisinde Organizatör tarafından değerlendirilir. 4. Katılımcı, işbu Talimatname de belirtilen adresine gönderilen bir bilgilendirme e-postası ile şikâyet sonucu hakkında bilgilendirilir. 9 KİŞİLER VERİLERİN KORUNMASI 1. Katılımcılar a ait kişisel veriler, 4721 Sayılı Medeni Kanun ve ilgili mevzuat uyarınca korunmaktadır. 2. Katılımcı tarafından Organizatör ün erişimine açılan kişisel veriler, Organizatör tarafından yönetilir ve korunur. 3. Organizatör, Katılımcı ya ait kişisel verilere erişme ve bu verileri tahsis etme hakkını haizdir. 4. Katılımcılar, Yarışma ya katılımlarından veya işbu Talimatname de belirlenen durumlarda imgelerinin kullanılmasından dolayı herhangi bir ücret talep etme hakkına haiz değildir.

7 10 SON HÜKÜMLER 1. İşbu Talimatname ye, Organizatör veya Websitesi vasıtasıyla ulaşılabilir. 2. Organizatör, yarışma esnasında, katılımcıların haiz olduğu hakları ihlal etmemek kaydıyla, işbu Talimatname hükümlerini değiştirme hakkını saklı tutar. Söz konusu değişiklikler, Websitesi nde yayımlanır. Organizatör, her türlü önemli değişiklikte e- posta veya EOPS iç yazışmayla Kullanıcı yı bilgilendirecektir maddede belirlenen durumlarda, işbu Talimatnamenin değiştirilen hükümleri, yayımlanma tarihinden itibaren yürürlüğe girer. 4. İşbu Talimatnamede düzenlenmeyen hususlara, OTC Düzenlemelerinin hükümleri uygulanır. 5. İşbu Talimatname kapsamında uygulanacak hukuk, Türkiye Cumhuriyeti yasalarıdır. 6. İşbu Talimatname, tarihinde yürürlüğe girecektir.

8 EK.1 Katılımcıların hesap açılış bakiyesi 1000 TL dir. Gerçekleştirilen ilk kapalı işlem 50 TL kar getirirken, ikinci kapalı işlemde bu tutar 50 TL dir. Söz konusu iki işlemin gerçekleştirilmesinden sonraki getiri oranı aşağıdaki gibidir : ROI1=(100+50) = 15 % Katılımcının ek olarak 500 TL tutarında para yatırması halinde, getiri oranı o andan itibaren 1000 TL TL = 1500 TL üzerinden hesaplanır. Katılımcının, 50 TL kaybetmesinden sonra gerçekleştireceği işlemden kazancı 200 TL olup ilgili oranlar aşağıdaki gibidir : ROI2 = (200-50)/( ) = 10 % Katılımcının TL 500 tutarında para yatırması halinde, getiri oranı o andan itibaren 1000 TL+ 500 TL TL= 2000 TL üzerinden hesaplanır. Katılımcının 140 TL kaybetmesini müteakip yapılan işlemden kazancı 100 TL olup ilgili oranlar aşağıdaki gibidir: ROI3 = ( )/( ) = -%2 Yarışmanın bu esnada sona ermesi halinde ise, nihai getiri oranı aşağıdaki gibi olacaktır: ROI1 + ROI2 + ROI3 = 15% + 10 % - 2% = 23 %

Yarışma Kuralları "PROFESYONEL GİBİ YARIŞ"

Yarışma Kuralları PROFESYONEL GİBİ YARIŞ Yarışma Kuralları "PROFESYONEL GİBİ YARIŞ" 1 GENEL HÜKÜMLER 1. Bu yarışma; bir şans oyunu ya da müşterek bahis değildir. 2. Bu kurallar her zaman aşağıdakileri ifade edecektir: (a) Mukimlik belgesi bu

Detaylı

ÖDEME HİZMETLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU

ÖDEME HİZMETLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU ÖDEME HİZMETLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU 1. Ödeme Hizmetleri Çerçeve Sözleşme Öncesi Bilgi Formu ilgili mevzuat kapsamında, Bankamızın sunduğu yatırım hizmetleri ve yan hizmetler hakkında

Detaylı

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır)

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) İşbu Sözleşme,(a) Vatan Caddesi Midilli Sokak No:4/B Odunpazarı/Eskisehir adresinde mukim Durma Bilgi ve İletişim Teknolojileri

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş BİLGİLENDİRME POLİTİKASI EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1 AMAÇ VE KAPSAM: Euro Trend Yatırım Ortaklığı A.Ş bilgilendirme politikasının amacı Sermaye piyasası Mevzuatı, ilke kararları ve Kurumsal Yönetim

Detaylı

BİREYSEL EMEKLİLİK HESAPLARININ EMEKLİLİK ŞİRKETLERİ ARASINDA AKTARIMINA İLİŞKİN GENELGE (Genelge No: 2005/2)

BİREYSEL EMEKLİLİK HESAPLARININ EMEKLİLİK ŞİRKETLERİ ARASINDA AKTARIMINA İLİŞKİN GENELGE (Genelge No: 2005/2) Genelge No: 2005/2 Kabul Tarihi: 11.04.2005 BİREYSEL EMEKLİLİK HESAPLARININ EMEKLİLİK ŞİRKETLERİ ARASINDA AKTARIMINA İLİŞKİN GENELGE (Genelge No: 2005/2) 1. Amaç ve Tanımlar Bu genelgenin amacı, 07.04.2001

Detaylı

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Ticari Ödeme Hizmetleri Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) Taraflar ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Telefon: 0850 222 0 600 Faks: 0212 286 61 00

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Tüketici Ödeme Hizmetleri Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) Taraflar ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Telefon: 0850 222 0 600 Faks: 0212 286 61 00

Detaylı

Borsa işlemlerinin açık, düzenli ve dürüst şekilde gerçekleşmesine aykırı mahiyetteki fiiller yüzde 50'si yüzde 25 yüzde 25 1/5

Borsa işlemlerinin açık, düzenli ve dürüst şekilde gerçekleşmesine aykırı mahiyetteki fiiller yüzde 50'si yüzde 25 yüzde 25 1/5 BİST'TE BORSA İŞLEMLERİNİN AÇIK, DÜZENLİ VE DÜRÜST BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞMESİNE AYKIRI EMİR VE İŞLEMLER İLE BU NİTELİKTEKİ EMİRLERİ VEREN VEYA İŞLEMLERİ YAPAN YATIRIMCILARA UYGULANACAK TEDBİRLER HAKKINDA

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

Mali Suçları Araştırma Kurulu. Genel Tebliği. Sıra No : 7 (RG: 02.12.2008-27072)

Mali Suçları Araştırma Kurulu. Genel Tebliği. Sıra No : 7 (RG: 02.12.2008-27072) Mali Suçları Araştırma Kurulu Genel Tebliği Sıra No : 7 (RG: 02.12.2008-27072) 1. Konu 9/1/2008 tarihli ve 26751 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanarak 1/4/2008 tarihinde yürürlüğe giren Suç Gelirlerinin

Detaylı

SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASI OTOGAZ İSTASYONU SORUMLU MÜDÜR TİP SÖZLEŞMESİ

SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASI OTOGAZ İSTASYONU SORUMLU MÜDÜR TİP SÖZLEŞMESİ SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASI OTOGAZ İSTASYONU SORUMLU MÜDÜR TİP SÖZLEŞMESİ MADDE 1- AMAÇ VE KONU Bu sözleşme, bir taraftan...(işveren olarak anılacaktır) ile diğer taraftan...(sorumlu

Detaylı

FİNANSAL HİZMETLERE İLİŞKİN MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI

FİNANSAL HİZMETLERE İLİŞKİN MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI FİNANSAL HİZMETLERE İLİŞKİN MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI Finansal Hizmetlere İlişkin Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği, 31.01.2015 tarihli ve 29253 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır.

Detaylı

Opsiyon (Vaat) İşlem Sonuç Formu (ÖRNEKTİR)

Opsiyon (Vaat) İşlem Sonuç Formu (ÖRNEKTİR) Opsiyon (Vaat) İşlem Sonuç Formu (ÖRNEKTİR) Yatırım Kuruluşu: Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Adı/Soyadı/ Unvanı: Hesap No: Ait Olduğu Tarih: Düzenleme Tarihi: Belge Sıra No: İşbu Form ile

Detaylı

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. GENEL ŞARTLAR Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bitödeme ürün ve hizmetlerinin kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız

Detaylı

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır.

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır. TASARIM PROJESİ TEKLİF FORMU Tasarımcı: Bahaeddin Önal Musteri:... Projenin Adı ve Tanımı:... Projenin Aşamaları: Ücret (TL) Süre (İş Günü) Bölüm 1 : Konsept Tasarıma Karar verilmesi Bölüm 2 : Tasarım

Detaylı

6563 sayılı Kanun. Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik

6563 sayılı Kanun. Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik 6563 sayılı Kanun Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik 9 Eylül 2015 Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun

Detaylı

Başlangıç Teminatı: Türev araç işlemleri için talep edilen asgari teminat tutarıdır.

Başlangıç Teminatı: Türev araç işlemleri için talep edilen asgari teminat tutarıdır. Amaç ve Kapsam Bizim Menkul Değerler A.Ş (BMD) tüm müşteri emirlerinin özenli, adil ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesinde en iyi gayreti gösterir. Emir gerçekleştirme politikası ile BMD, müşterilerinden

Detaylı

MÜŞTERİ EMİRLERİNİN UYGULANMA POLİTİKASI

MÜŞTERİ EMİRLERİNİN UYGULANMA POLİTİKASI MÜŞTERİ EMİRLERİNİN UYGULANMA POLİTİKASI 1. Genel Hükümler 1.1 Kaldıraçlı işlemler, fark Sözleşmeleri (CFD) ve Opsiyon Finansal Araçlar hakkında Müşteri Emirlerinin Uygulama Politikası, Müşterilere 2004/39/AT

Detaylı

a) Adresi : E.S.K.İ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORHANGAZİ MAHALLESİ ÖMÜR MEVKİİ ARITMA TESİSLERİ - ESKİŞEHİR

a) Adresi : E.S.K.İ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORHANGAZİ MAHALLESİ ÖMÜR MEVKİİ ARITMA TESİSLERİ - ESKİŞEHİR İhale Şehri :Eskişehir İş Şehri: Eskişehir Kurum :Eskişehir Büyükşehir Belediyesi E.s.k.i. Genel Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :Özel Güvenlik Hizmeti Alınacaktır İhale Tarihi: 15.11.2011 14:00 İhale

Detaylı

Kaldıraçlı Alım Satım Esasları

Kaldıraçlı Alım Satım Esasları Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Kaldıraçlı Alım Satım Esasları Ürün : Kaldıraçlı Alım Satım Esasları Değişiklik tarihi: 20.12.2011 Versiyon: 1,0 Özet: Kaldıraçlı alım satım esasları hakkında bilgi verilmiştir.

Detaylı

NOOR CAPİTAL MARKET MENKUL DEĞERLER A.Ş. NoorCM SANAL FOREX YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

NOOR CAPİTAL MARKET MENKUL DEĞERLER A.Ş. NoorCM SANAL FOREX YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ NOOR CAPİTAL MARKET MENKUL DEĞERLER A.Ş. NoorCM SANAL FOREX YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ I. Yarışmanın Amacı ve Kapsamı: Noor Capital Menkul Değerler A.Ş. (NoorCM) tarafından NoorCM Sanal Forex Yarışması

Detaylı

PAYU HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır)

PAYU HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) PAYU HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) 1. Taraflar İşbu Sözleşme, (a) Otakçılar Cad. No:78, Flat Ofis D-Blok, 34050 Eyüp, İstanbul adresinde mukim PayU Ödeme Kuruluşu

Detaylı

Arkan & Ergin Uluslararası Denetim ve Y.M.M. A.Ş.

Arkan & Ergin Uluslararası Denetim ve Y.M.M. A.Ş. İstanbul, 02.12.2008 7 Sıra No.lu Mali Suçları Araştırma Kurulu Genel Tebliği Yayımlandı DUYURU NO:2008/128 02.12.2008 tarih ve 27072 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 7 Sıra No.lu Mali Suçları Araştırma

Detaylı

(Resmi Gazetenin 10 Nisan 2012 tarih ve 28260 sayılı nüshasında yayımlanmıştır)

(Resmi Gazetenin 10 Nisan 2012 tarih ve 28260 sayılı nüshasında yayımlanmıştır) Türkiye Bankalar Birliği'nden: TÜRKİYE BANKALAR BİRLİĞİ RİSK MERKEZİ ÜYELERİNİN MÜŞTERİLERİNİN RİSK MERKEZİ NEZDİNDEKİ BİLGİLERİNİN KENDİLERİNE YA DA ONAY VERMELERİ KOŞULUYLA BELİRLEDİKLERİ GERÇEK VEYA

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

139 Makarios Avenue, Zavos Business Center, 3. Kat 3021 Limasol, Kıbrıs Investments Ltd Tel: , F:

139 Makarios Avenue, Zavos Business Center, 3. Kat 3021 Limasol, Kıbrıs Investments Ltd Tel: , F: YATIRIM TAZMİNAT FONU POLİTİKASI RELIANTCO INVESTMENTS LTD Nisan 2017 YATIRIMCI TAZMİNAT FONU POLİTİKASI Şirket, 2002 Yatırım Firmaları Yasası ile kurulan ve 144(I)/2007 ("Yasa") ile değiştirilerek yenilenen

Detaylı

AG-YG(OG) ELEKTRİK DAĞITIM ŞEBEKELERİ VE YG(OG) DAĞITIM HATLARI ARIZA ONARIM VE BAKIM HİZMETİ ALINACAKTIR

AG-YG(OG) ELEKTRİK DAĞITIM ŞEBEKELERİ VE YG(OG) DAĞITIM HATLARI ARIZA ONARIM VE BAKIM HİZMETİ ALINACAKTIR AG-YG(OG) ELEKTRİK DAĞITIM ŞEBEKELERİ VE YG(OG) DAĞITIM HATLARI ARIZA ONARIM VE BAKIM HİZMETİ ALINACAKTIR Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. BOĞAZİÇİ ELEKTRİK DAĞITIM AŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Genel Müdürlüğümüz Çağlayan

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Tacirler İçin)

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Tacirler İçin) 1. Taraflar Bu ek sözleşme ( Ek Sözleşme ), FİNANSBANK A.Ş ( Banka ) ile aşağıda imza kısmında adı geçen Müşteri arasında, Banka ile imzaladığınız/imzalayacağınız Bankacılık İşlemleri Sözleşmesi nin (

Detaylı

ÖZGÜRLÜK BİZDE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

ÖZGÜRLÜK BİZDE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖZGÜRLÜK BİZDE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ Özgürlük Bizde Kampanyası ndan ( Kampanya ) Şirketimiz adına AVEA ya taşınması için talepte bulunduğumuz ve taşınması gerçekleştirilmiş veya yeni hat alımı suretiyle

Detaylı

FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ

FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri nin ( AVEA ) Faturanı Paylaş Modeli nde 3 farklı tarife üzerinden başlattığı Kampanya uygulamasından

Detaylı

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME... (isim),...... (adres) (Bundan böyle Müşteri olarak anılacaktır) ve Mecidiyeköy Yolu Sok. No:286 Şişli 80260 İstanbul adresinde faaliyette bulunan

Detaylı

İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. NİN BORSA İSTANBUL A.Ş KIYMETLİ MADENLER PİYASASINDA YÜRÜTECEĞİ NAKİT TAKAS VE TEMİNAT

İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. NİN BORSA İSTANBUL A.Ş KIYMETLİ MADENLER PİYASASINDA YÜRÜTECEĞİ NAKİT TAKAS VE TEMİNAT İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. NİN BORSA İSTANBUL A.Ş KIYMETLİ MADENLER PİYASASINDA YÜRÜTECEĞİ NAKİT TAKAS VE TEMİNAT işlemleri HİZMETİ VE BU HİZMETE İLİŞKİN ESASLAR YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel

Detaylı

VARLIK FİNANSMANI FONU İÇTÜZÜĞÜ

VARLIK FİNANSMANI FONU İÇTÜZÜĞÜ .A.Ş. 1 2 VARLIK FİNANSMANI FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI VE İÇTÜZÜK: 1.1.... (1) tarafından 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 58 inci maddesine dayanılarak ve bu içtüzük hükümlerine

Detaylı

TL

TL Türk Telekomünikasyon A.Ş. ( Türk Telekom ) Yedi Rakamlı Özel Servis Numarası (444) Hizmeti abonelerinin ( Abone ) aşağıda belirtilen tüm şartları sağlamaları koşuluyla 20.01.2019 (bu tarih dahil) 20.02.2019

Detaylı

b) Kanun Hükmünde Kararname: 551 sayılı Patent Haklarının Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameyi,

b) Kanun Hükmünde Kararname: 551 sayılı Patent Haklarının Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameyi, AVRUPA PATENTLERİNİN VERİLMESİ İLE İLGİLİ AVRUPA PATENT SÖZLEŞMESİNİN TÜRKİYE'DE UYGULAMA ŞEKLİNİ GÖSTERİR YÖNETMELİK Sanayi ve Ticaret Bakanlığından: Yayımlandığı Resmi Gazete Tarihi: 09/01/2001 Yayımlandığı

Detaylı

İstanbul, 29 Aralık /1436

İstanbul, 29 Aralık /1436 İstanbul, 29 Aralık 2016 2016/1436 GENELGE No:35 Konu: Aracı Kurumların Kaldıraçlı İşlemlerine İlişkin İnternet Sitelerinde Yapacakları Duyurular ve Bu Duyuruların Birlik İnternet Sitesinde Topluca İlanına

Detaylı

KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TARİFE TAAHHÜTNAMESİ

KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TARİFE TAAHHÜTNAMESİ KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TAAHHÜTNAMESİ İşbu Taahhütname, Kıbrıs Mobile Telekomünikasyon Ltd. den (bundan böyle KKTCELL olarak anılacaktır) EK-1 de belirtilen paket/tarifeden bireysel ve/veya kurumsal

Detaylı

SERMAYE PİYASASI FAALİYETLERİ DÜZEY SINAVI

SERMAYE PİYASASI FAALİYETLERİ DÜZEY SINAVI S P K SERMAYE PİYASASI FAALİYETLERİ DÜZEY 1 2 3 SINAVI GENEL AÇIKLAMA Bu soru kitapçığındaki testler şunlardır: Modül Adı Soru Sayısı 1005 Yatırım Kuruluşları 25 Bu kitapçıkta yer alan testlerin her hakkı

Detaylı

ESNEK VODAPARA KAMPANYASI (ALIŞVERİŞORTAĞIM) TAAHHÜTNAMESİ

ESNEK VODAPARA KAMPANYASI (ALIŞVERİŞORTAĞIM) TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖNYÜZ 1. Taahhüt Süresi : 18 ay 24 ay 2. Aylık Taahhüt tutarı (KDV ÖİV dahil TL) : 250 500 750 1.000 1.500 2.000 2.500 3.000 4.000 5.000 7.500 10.000 15.000 3. Fatura

Detaylı

Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business Büyük İndirim Kampanyası dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2015-2016 Güz Dönemi Özel ve Misafir Öğrenci Statüsünde Başvuru İşlemleriyle İlgili Açıklamalar

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2015-2016 Güz Dönemi Özel ve Misafir Öğrenci Statüsünde Başvuru İşlemleriyle İlgili Açıklamalar Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2015-2016 Güz Dönemi Özel ve Misafir Öğrenci Statüsünde Başvuru İşlemleriyle İlgili Açıklamalar Başvuru Tarihleri: 14 18 Eylül 2015 Özel ve Misafir Öğrenci

Detaylı

AKTİF YATIRIM BANKASI A.Ş. (1) NO LU VARLIK FİNANSMANI FONU İÇTÜZÜĞÜ

AKTİF YATIRIM BANKASI A.Ş. (1) NO LU VARLIK FİNANSMANI FONU İÇTÜZÜĞÜ AKTİF YATIRIM BANKASI A.Ş. (1) NO LU VARLIK FİNANSMANI FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI VE İÇTÜZÜK: 1.1. AKTİF YATIRIM BANKASI A.Ş. tarafından 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 58. maddesine

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

OTOMATİK KATILIM REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE OTOMATİK KATILIM UYGULAMASI

OTOMATİK KATILIM REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE OTOMATİK KATILIM UYGULAMASI OTOMATİK KATILIM REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE OTOMATİK KATILIM UYGULAMASI 1- Otomatik katılım nedir? İşyeri bazlı emeklilik planlarına yönelik bir uygulama olan otomatik katılım, çalışanların

Detaylı

KAMU İHALE YASASI. (20/2016 Sayılı Yasa) Madde 86 Altında Yapılan Tüzük

KAMU İHALE YASASI. (20/2016 Sayılı Yasa) Madde 86 Altında Yapılan Tüzük KAMU İHALE YASASI (20/2016 Sayılı Yasa) Madde 86 Altında Yapılan Tüzük Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu, Kamu İhale Yasasının 86 ıncı maddesinin (3) üncü fıkrasının kendisine verdiği yetkiye

Detaylı

BORSA İSTANBUL A.Ş. PİYASA ÖNCESİ İŞLEM PLATFORMU İŞLEYİŞ ESASLARI

BORSA İSTANBUL A.Ş. PİYASA ÖNCESİ İŞLEM PLATFORMU İŞLEYİŞ ESASLARI Belge Adı PİYASA ÖNCESİ İŞLEM PLATFORMU İŞLEYİŞ UYGULAMA USULÜ VE Türü UYGULAMA USULÜ VE Kodu 04.UUE.02 Onay Tarihi 08/09/2015 Revizyon Tarihi - Revizyon - Numarası Hazırlayan KOTASYON BÖLÜMÜ-PAY PİYASASI

Detaylı

Hesap No Şubesi Müşteri Temsilcisi T.C. Kimlik No/VKN

Hesap No Şubesi Müşteri Temsilcisi T.C. Kimlik No/VKN Konu Sözleşme Öncesi Bilgi Formu Eski Sayfa/Madde Öncekinde Yok. Yenisinde 1.sayfa olarak eklendi. Adı ve Soyadı/Unvanı Hesap No Şubesi Müşteri Temsilcisi T.C. Kimlik No/VKN Yeni SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ

Detaylı

Plan No/Adı: GBB Plan 0043_TEB

Plan No/Adı: GBB Plan 0043_TEB Plan No/Adı: GBB Plan 0043_TEB Plan Bilgileri Katkı Payı Bu plan kapsamında aylık gelirinizin %5 - %10 unu katkı payı olarak ödemeniz önerilir.. Katılımcı, son bir yıl içerisinde katkı payını artırmadıysa

Detaylı

İstanbul Ticaret Sicili nde sicil numarası ile kayıtlı olan Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. ( Devreden veya Banka )

İstanbul Ticaret Sicili nde sicil numarası ile kayıtlı olan Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. ( Devreden veya Banka ) DEVİR SÖZLEŞMESİ Bu Devir Sözleşmesi ( Sözleşme ) /./2018 tarihinde; (1) Merkezi Büyükdere Cad. No.129/1 Esentepe-Şişli/İSTANBUL adresinde yer alan ve İstanbul Ticaret Sicili nde 250489 sicil numarası

Detaylı

YATIRIM HİZMET VE FAALİYETLERİ GENEL RİSK BİLDİRİM FORMU

YATIRIM HİZMET VE FAALİYETLERİ GENEL RİSK BİLDİRİM FORMU YATIRIM HİZMET VE FAALİYETLERİ GENEL RİSK BİLDİRİM FORMU Önemli Açıklama Sermaye piyasalarında yapacağınız işlemler sonucunda kâr elde edebileceğiniz gibi zarar riskiniz de bulunmaktadır. Bu nedenle, işlem

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Sermaye Piyasası Kurulu Aracılık Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı

T.C. BAŞBAKANLIK Sermaye Piyasası Kurulu Aracılık Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı T.C. BAŞBAKANLIK Sermaye Piyasası Kurulu Aracılık Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Sayı :32992422-299-E.2522 24.02.2017 Konu : III-37.1.b sayılı Tebliğ'e ilişkin tereddüt olduğu ifade edilen hususlar hk.

Detaylı

VOB KALDIRAÇLI ALIM SATIM PLATFORMU

VOB KALDIRAÇLI ALIM SATIM PLATFORMU VOB KALDIRAÇLI ALIM SATIM PLATFORMU 1 Gündem Başlıkları İşlem Sistemi Tasarımı Modelin Genel Esasları İşlem Görmesi Planlanan Pariteler Teminatlandırma Esasları Üyelik Soru-Cevap 2 İşlem Sistemi Tasarımı

Detaylı

Alım satım aracılığı faaliyeti, emir iletimine aracılık, işlem aracılığı ve portföy aracılığı faaliyetlerinin tümünü birlikte ifade eder.

Alım satım aracılığı faaliyeti, emir iletimine aracılık, işlem aracılığı ve portföy aracılığı faaliyetlerinin tümünü birlikte ifade eder. 2.3. Alım Satım Aracılığı Faaliyeti Alım satım aracılığı faaliyeti, emir iletimine aracılık, işlem aracılığı ve portföy aracılığı faaliyetlerinin tümünü birlikte ifade eder. 2.3.1. Emir İletimine Aracılık

Detaylı

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1- Amaç Alternatif Yatırım Ortaklığı A.Ş., Sermaye Piyasası Mevzuatı, Türk Ticaret Kanunu ve ilgili diğer mevzuat kapsamında, tüm pay sahiplerimiz

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber e Gel Kampanyası Taahhütnamesi

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber e Gel Kampanyası Taahhütnamesi Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber e Gel Kampanyası Taahhütnamesi Ana Sözleşme Seri No: Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan sonra kısaca TURKCELL SUPERONLINE

Detaylı

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyaları (12 Ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ KAMPANYANIN KOŞULLARI: Türk Telekomünikasyon A.Ş. (Türk Telekom) abonelerinin ( Abone ), aşağıda belirtilen koşulları

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %40 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

BANKALARCA YILLIK FAALİYET RAPORUNUN HAZIRLANMASINA VE YAYIMLANMASINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK 1

BANKALARCA YILLIK FAALİYET RAPORUNUN HAZIRLANMASINA VE YAYIMLANMASINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK 1 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan: BANKALARCA YILLIK FAALİYET RAPORUNUN HAZIRLANMASINA VE YAYIMLANMASINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK 1 (1 Kasım 2006 tarih ve 26333 sayılı Resmi

Detaylı

EK-2 Veri Sorumlusu: Olgun Çelik A.Ş. Keçiliköy OSB Mah. Hasan Türek Bulvarı No:14, Yunusemre / Manisa

EK-2 Veri Sorumlusu: Olgun Çelik A.Ş. Keçiliköy OSB Mah. Hasan Türek Bulvarı No:14, Yunusemre / Manisa EK-2 Veri Sorumlusu: Olgun Çelik A.Ş. Keçiliköy OSB Mah. Hasan Türek Bulvarı No:14, 45030 Yunusemre / Manisa Olgun Çelik A.Ş. olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( KVKK ) ve ilgili mevzuat

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş, adresinde mukim (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna uygun

Detaylı

İstanbul, 23 Ağustos 2012 2012/994

İstanbul, 23 Ağustos 2012 2012/994 TSPAKB TÜRKİYE SERMAYE PİYASASI ARACI KURULUŞLARI BİRLİĞİ Büyükdere Cad. No: 173 1. Levent Plaza A-Blok Kat: 4 34394 1. Levent - İstanbul Tel : (212) 280 85 67 Faks : (212) 280 85 89 www.tspakb.org.tr

Detaylı

ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU

ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunda boş bulunan 6 ncı dereceli 10 (on) Avukat kadrosu için giriş sınavı yapılacaktır. İ- SINAVA BAŞVURU ŞARTLARI

Detaylı

TÜRKİYE ELEKTRONİK FON ALIM SATIM PLATFORMU KURUCU SÖZLEŞMESİ

TÜRKİYE ELEKTRONİK FON ALIM SATIM PLATFORMU KURUCU SÖZLEŞMESİ TÜRKİYE ELEKTRONİK FON ALIM SATIM PLATFORMU KURUCU SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR Bu Sözleşme, Merkez Mahallesi, Merkez Caddesi No: 6 Şişli - İSTANBUL adresinde faaliyet gösteren İstanbul Takas ve Saklama

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

20/12/2014 tarihli ve 29211sayılı Resmi Gazete de 1 Seri Numaralı (Yükümlü Kayıt ve Takip Sistemi) Gümrük Genel Tebliği 1 yayımlanmıştır (Ek 1).

20/12/2014 tarihli ve 29211sayılı Resmi Gazete de 1 Seri Numaralı (Yükümlü Kayıt ve Takip Sistemi) Gümrük Genel Tebliği 1 yayımlanmıştır (Ek 1). GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 22/12/2014 Sayı: 2014/122 Ref : 6/122 Konu: 1 SERİ NUMARALI (YÜKÜMLÜ KAYIT VE TAKİP SİSTEMİ) GÜMRÜK GENEL TEBLİĞİ YAYIMLANMIŞTIR A. Genel Bilgi 20/12/2014 tarihli ve 29211sayılı

Detaylı

İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. PAY ALIM TEKLİFİ İŞLEMLERİ PROSEDÜRÜ

İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. PAY ALIM TEKLİFİ İŞLEMLERİ PROSEDÜRÜ İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. PAY ALIM TEKLİFİ İŞLEMLERİ PROSEDÜRÜ DOKÜMAN TARİHÇESİ Ver. No Tarih Hazırlayan/ Değişiklik Yapan Onaylayan Açıklama V1.0 11/08/2017 Serpil CAN/ Gökhan ELİBOL Mahmut

Detaylı

CİHAZ ALANLARA TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

CİHAZ ALANLARA TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: CİHAZ ALANLARA TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) Casper Via T7D, Casper Via L8, Reeder A8i Quad 2, Samsung

Detaylı

Takas, Saklama ve Operasyon İşlemleri Dönem Deneme Sınavı

Takas, Saklama ve Operasyon İşlemleri Dönem Deneme Sınavı 1. Aşağıdakilerden hangisi MKK nın ortakları arasında yer almaz? A. Takasbank A.Ş. B. Sermaye Piyasası Kanunu na göre kurulan ve faaliyet izni verilen diğer borsalar C. Borsa İstanbul A.Ş. D. Aracı Kurumlar

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ KAMPANYANIN KOŞULLARI: Türk Telekomünikasyon A.Ş. (Türk Telekom) abonelerinin/işletmecilerinin* ( Abone/İşletmeci

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞME BİLGİLENDİRME FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞME BİLGİLENDİRME FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞME BİLGİLENDİRME FORMU 1. Taraflar ve Sözleşme Bilgileri Sağlayıcı : Burgan Bank A.Ş İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü, Mersis: 0140003231000116, Maslak Mah. Eski Büyükdere Cad. No:13

Detaylı

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA) Asgari Tutar

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA) Asgari Tutar TÜRKİYE EMLAK KATILIM BANKASI A.Ş. Mersis No: 0879 0015 2770 0040 Ticaret Sicil No: 241701-0 ÜRÜNÜN ADI / TANIMI TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA)

Detaylı

MÜŞTERİ EMRİ GERÇEKLEŞTİRME POLİTİKASI

MÜŞTERİ EMRİ GERÇEKLEŞTİRME POLİTİKASI MÜŞTERİ EMRİ GERÇEKLEŞTİRME POLİTİKASI 1.Yasal Dayanak Bu politika, Sermaye Piyasası Kurulu nun III-37.1 sayılı Yatırım Hizmetleri ve Faaliyetleri İle Yan Hizmetlere İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ inin

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ ÜCRET ve MASRAF TUTARLARI (*): FAİZİN/MASRAFIN/ÜCRETİN FAİZ MASRAF

Detaylı

OTOMATİK KATILIM REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE OTOMATİK KATILIM UYGULAMASI

OTOMATİK KATILIM REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE OTOMATİK KATILIM UYGULAMASI OTOMATİK KATILIM REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE OTOMATİK KATILIM UYGULAMASI 1- Otomatik katılım nedir? İşyeri bazlı emeklilik planlarına yönelik bir uygulama olan otomatik katılım, çalışanların

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş,... adresinde mukim.. (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber e Gel Kampanyası Taahhütnamesi

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber e Gel Kampanyası Taahhütnamesi Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber e Gel Kampanyası Taahhütnamesi Ana Sözleşme Seri No: Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan sonra kısaca TURKCELL SUPERONLINE

Detaylı

BAŞVURU FORMU SERBEST MESLEK FAALİYETİ OLARAK TÜZEL KİŞİLİK ORTAKLIĞI

BAŞVURU FORMU SERBEST MESLEK FAALİYETİ OLARAK TÜZEL KİŞİLİK ORTAKLIĞI BAŞVURU SAHİBİNİN ADI SOYADI TC KİMLİK NO KARNE NO BİLGE KULLANICI KODU FAALİYET ADRESİ İKAMETGAH ADRESİ TEBLİĞ KAPSAMI FAALİYETLERİN NE ŞEKİLDE YÜRÜTÜLECEĞİ TÜZEL KİŞİNİN(*) TİCARET ÜNVANI VERGİ NUMARASI

Detaylı

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ADSL/VDSL İNTERNET ERİŞİMİ HİZMET EKİ. Veri trafiğinin geçmesi için Türk Telekom üzerinden sağlanan hat.

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ADSL/VDSL İNTERNET ERİŞİMİ HİZMET EKİ. Veri trafiğinin geçmesi için Türk Telekom üzerinden sağlanan hat. 1 İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ADSL/VDSL İNTERNET ERİŞİMİ HİZMET EKİ İşbu HİZMET EKİ, İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ nin (bundan sonra SÖZLEŞME olarak adlandırılacaktır ) ayrılmaz bir parçası olup, SÖZLEŞME hükümleri

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN

ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN Kabul Tarihi 23.10.2014 Kanun No 6563 Yürürlük Tarihi 05.11.2014 Yayın Tarihi 05.11.2014 RG Sayısı 29166 MADDE 1- AMAÇ VE KAPSAM (1) Bu Kanunun amacı, elektronik

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ KAMPANYANIN KOŞULLARI: Türk Telekomünikasyon A.Ş. (Türk Telekom) abonelerinin/işletmecilerinin* ( Abone/İşletmeci

Detaylı

I. Tarafları Tanıtıcı Bilgiler

I. Tarafları Tanıtıcı Bilgiler Kaldıraçlı Alım Satım İşlemleri Çerçeve Sözleşmesinde Bulunması Gereken Asgari Unsurlar (Seri:V, No:125 Sayılı Tebliğ in 2(1)(a) veya 2(1)(b) Maddeleri Kapsamında Faaliyette Bulunacak Aracı Kurumların

Detaylı

TEKFEN İNŞAAT VE TESİSAT A.Ş. VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU 1. GENEL

TEKFEN İNŞAAT VE TESİSAT A.Ş. VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU 1. GENEL TEKFEN İNŞAAT VE TESİSAT A.Ş. VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU 1. GENEL Siz veri sahipleri tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nun ( KVKK ) 11. ve 13 üncü maddeleri 1 uyarınca yapılacak

Detaylı

KALDIRAÇLI ALIM SATIM İŞLEMLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİNE EK SÖZLEŞME (1)

KALDIRAÇLI ALIM SATIM İŞLEMLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİNE EK SÖZLEŞME (1) Sayfa 1 / 9 KALDIRAÇLI ALIM SATIM İŞLEMLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİNE EK SÖZLEŞME (1) TARAFLAR 1. ALAN YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. (Aşağıda kısaca "ARACI KURUM" diye anılacaktır) Adresi: Gülbahar Mahallesi,

Detaylı

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ticari Ünvanı : Adresi : Telefon : Satıcı Mersis No : Satıcı E-Posta Adresi : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-Posta: MADDE 2-SÖZLEŞMENİN

Detaylı

BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ HAKKINDA DEĞİŞİKLİKLER (6740 SAYILI KANUN) YMM KEMAL AKSU

BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ HAKKINDA DEĞİŞİKLİKLER (6740 SAYILI KANUN) YMM KEMAL AKSU BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ HAKKINDA DEĞİŞİKLİKLER (6740 SAYILI KANUN) YMM KEMAL AKSU 1 Emeklilik sözleşmesi türleri ve tarafları Emeklilik sözleşmesi bireysel veya grup emeklilik sözleşmesi olarak yapılabilir.

Detaylı

Hazine Müsteşarlığından (Sigortacılık Genel Müdürlüğü): 23/05/2014

Hazine Müsteşarlığından (Sigortacılık Genel Müdürlüğü): 23/05/2014 Hazine Müsteşarlığından (Sigortacılık Genel Müdürlüğü): 23/05/2014 Dernek, Vakıf, Sandık ve Diğer Kuruluşlardan Bireysel Emeklilik Sistemine Aktarım Hakkında Sektör Duyurusu (2014/11) 4632 sayılı Bireysel

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Bahar Dönemi Özel ve Misafir Öğrenci Statüsünde Başvuru İşlemleriyle İlgili Açıklamalar

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Bahar Dönemi Özel ve Misafir Öğrenci Statüsünde Başvuru İşlemleriyle İlgili Açıklamalar Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2016-2017 Bahar Dönemi Özel ve Misafir Öğrenci Statüsünde Başvuru İşlemleriyle İlgili Açıklamalar Başvuru Tarihleri: 13 17 Şubat 2017 Özel ve Misafir Öğrenci

Detaylı

SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PĐYASASI OTOGAZ ĐSTASYONU SORUMLU MÜDÜR TĐP SÖZLEŞMESĐ TASLAĞI

SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PĐYASASI OTOGAZ ĐSTASYONU SORUMLU MÜDÜR TĐP SÖZLEŞMESĐ TASLAĞI SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PĐYASASI OTOGAZ ĐSTASYONU SORUMLU MÜDÜR TĐP SÖZLEŞMESĐ TASLAĞI MADDE 1- AMAÇ VE KONU Bu sözleşme, bir taraftan...(işveren olarak anılacaktır) ile diğer taraftan...(sorumlu

Detaylı

Kurum: Çevre Ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Eskişehir 3. Bölge Bölge Müdürlüğü

Kurum: Çevre Ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Eskişehir 3. Bölge Bölge Müdürlüğü İhale Şehri :Eskişehir İş Şehri :Eskişehir, Kütahya, Sakarya Kurum: Çevre Ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Eskişehir 3. Bölge Bölge Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :Özel Güvenlik Hizmeti

Detaylı

ANONİM ŞİRKETLERİN GENEL KURULLARINDA UYGULANACAK ELEKTRONİK GENEL KURUL SİSTEMİ HAKKINDA TEBLİĞ YAYIMLANDI

ANONİM ŞİRKETLERİN GENEL KURULLARINDA UYGULANACAK ELEKTRONİK GENEL KURUL SİSTEMİ HAKKINDA TEBLİĞ YAYIMLANDI Sirküler Rapor 29.08.2012/157-1 ANONİM ŞİRKETLERİN GENEL KURULLARINDA UYGULANACAK ELEKTRONİK GENEL KURUL SİSTEMİ HAKKINDA TEBLİĞ YAYIMLANDI ÖZET : Bu Tebliğde, anonim şirketlerin genel kurullarına elektronik

Detaylı

DÖVİZLİ ÇEK / SEYAHAT ÇEKİ İŞTİRA İŞLEMİ İÇİN TALEP VE BİLGİ FORMU

DÖVİZLİ ÇEK / SEYAHAT ÇEKİ İŞTİRA İŞLEMİ İÇİN TALEP VE BİLGİ FORMU DÖVİZLİ ÇEK / SEYAHAT ÇEKİ İŞTİRA İŞLEMİ İÇİN TALEP VE BİLGİ FORMU Bilgilendirme Formu Ürün Adı : Dövizli Çek / Seyahat Çeki İştira Periyodu/Süresi : Ürün satışında bir defaya mahsus Ücret : Dövizli çekin

Detaylı

KREDÝLÝ MENKUL KIYMET ÝÞLEMLERÝ ÇERÇEVE SÖZLEÞMESÝ

KREDÝLÝ MENKUL KIYMET ÝÞLEMLERÝ ÇERÇEVE SÖZLEÞMESÝ SANKO KREDÝLÝ MENKUL KIYMET ÝÞLEMLERÝ ÇERÇEVE SÖZLEÞMESÝ TARAFLAR Bir tarafta, SANKO MENKUL DEÐERLER A.Þ. (Bundan sonra ARACI KURUM olarak anýlacaktýr.) ile diðer tarafta.... bundan sonra kýsaca MÜÞTERÝ/LER

Detaylı

Kurum :Abant İzzet Baysal Üniversitesi İdari Ve Mali İşler Daire Başkanlığı. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

Kurum :Abant İzzet Baysal Üniversitesi İdari Ve Mali İşler Daire Başkanlığı. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İhale Şehri :Bolu İş Şehri :Bolu Kurum :Abant İzzet Baysal Üniversitesi İdari Ve Mali İşler Daire Başkanlığı İşin Adı/Konusu/Cinsi :Temizlik Hizmeti Alınacaktır İhale Tarihi :17.11.2011 10:00 İhale Usulü

Detaylı

T.0 IZMIR GAZIEMIR BELEDIYE BASKANLIĞI Destek Hizmetleri Müdürlüğe hale Birimi IZMIR TICARET ODASINA

T.0 IZMIR GAZIEMIR BELEDIYE BASKANLIĞI Destek Hizmetleri Müdürlüğe hale Birimi IZMIR TICARET ODASINA T.0 IZMIR GAZIEMIR BELEDIYE BASKANLIĞI Destek Hizmetleri Müdürlüğe hale Birimi Sayı : M.35.6.GAZ.0(73/4)-755-2-0-0- 2432 [f Z-- -. 18/10/2011 Kona : Ihale Ilanı hlc. IZMIR TICARET ODASINA Elde göndermiş

Detaylı

Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi

Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi ye, Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %47 İndirim Kampanyası- 12 Ay dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone

Detaylı