vermek üzere iki ana model kapsamında yapılandırıldı. * Proje Konsept ve Tasarım Geliştirmesi, * Proje Pazarlama ve Satış Yönetim Hizmeti

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "vermek üzere iki ana model kapsamında yapılandırıldı. * Proje Konsept ve Tasarım Geliştirmesi, * Proje Pazarlama ve Satış Yönetim Hizmeti"

Transkript

1

2 RESICON; Türkiye de yatırım yapmayı planlayan yerli veya yabancı gayrimenkul firmalarının, yatırım fonlarının ve inşaat şirketlerinin; rezidanslar, ev-ofis, ticari ofis, karma projeler ve konut olmak üzere her nevi gayrimenkul projelerine; * Proje Konsept ve Tasarım Geliştirmesi, * Proje Pazarlama ve Satış Yönetim Hizmeti vermek üzere iki ana model kapsamında yapılandırıldı.

3 Hizmetlerimiz

4 Proje ve Konsept Geliştirme Danışmanlık Hizmeti-1: Proje alanı ve yakın çevresi ile ilgili tasarım kriterlerinin gözden geçirilerek önerilerin sunulması ve buna yönelik olarak SWOT Analiz yapılması, Konut kullanımları için Rekabet Analizi çalışmasının hazırlanması ve sunumu; konu projenin birinci derecede rekabet alanına giren projelerin analizinin gerçekleştirilmesi ve sunumu: Çalışmada rakiplerin: o Konumu o Konseptleri o Tasarım Kriterleri o Daire Tiplerinin Analizi (daire tip dağılımları, kat planlarının analizi) o Rekabet Avantajları, Dezavantajları, Artıları, Eksikleri o Rakip Fiyat analizleri yapılacaktır.

5 Proje ve Konsept Geliştirme Danışmanlık Hizmeti-2: Konut tipoloji ve tip bazında m² dağılımının oluşturulması çalışmalarının hazırlanarak önerilerin sunulması, Mimari ekibin oluşturacağı daire planlarına yönelik plan optimizasyon kontrolünün yapılarak, önerilerin sunulması, Projede fonksiyonların proje konseptine uygunluğunun fonksiyonel bütünlük kapsamında değerlendirilmesi, Mimari ekibin oluşturacağı vaziyet planı, ortak sosyal donatı, otopark ve rekreasyon alanların incelenerek, önerilerin sunulması, Mimari ekibin oluşturacağı projedeki blok tasarımına yönelik cephe çalışmalarıyla ilgili görüşlerin bildirilmesi, Olmazsa-Olmazlar belirlenerek, Farklılaşma Kriterleri hususundaki önerilerin sunulması, Satış Ofisi ve Örnek Daire için müşteri beklentilerini, satış ve pazarlama ilkeleri doğrultusunda yönlendirilmesinin yapılması, Maket sürecinin yönlendirilmesi,

6 Proje Pazarlama ve Satış Yönetim Hizmeti: (1. Aşama) Pazarlama İletişim Takvimi Çalışmalarının Oluşturulması ve Önerilmesi, Proje Pazarlama Briefinin Hazırlanması ve Reklam Ajansı ile Paylaşımı içinde; o SWOT (Güçlü, Zayıf, Fırsat, Tehdit) Analiz Çalışmalarının Yönlendirilmesi, o Hedef Kitle Tanımlamalarının Yapılması Çalışmalarının Yönlendirilmesi, o Proje Lansman Reklam Kampanyası Çalışmalarının (İlan, Katalog Tanıtım Filmi vb.) Reklam Ajansı ile Yönlendirilmesi, o Medya Planı Oluşturma ve Satın Alma Çalışmalarına Medya Planlama Ajansı ile Öneri Geliştirilmesi, o Satış Ofisi ve Örnek Daire Oluşturma Çalışmalarının Müşteri Beklentileri Doğrultusunda Yönlendirilmesi, Maket Sürecinin ve 3D Render-Görselleştirme Çalışmalarının (Kat, Daire Planı vb.) Yönlendirilmesi, Proje Basın Lansmanı/Toplantısı Çalışmalarının PR Ajansı ile Koordineli olarak Planlanması,

7 Proje Pazarlama ve Satış Yönetim Hizmeti: (2. Aşama) Satış Hedef ve Satış Stratejisinin Oluşturulması ve Önerilmesi içinde; Pazar-Piyasa Fiyat Analizi Çalışmalarının Hazırlanması, Fiyatlama Stratejisi, Şerefiyelendirme ve Ödeme Planı Çalışmalarının Yönlendirilmesi, Fiyat Artış-Zam ve İndirim Karar Mekanizması Oluşturulması Çalışmalarının Yönlendirilmesi, Satış Sözleşmesi ve Eklerinin Gözden Geçirilmesi ve Revizyon Yapılmasının Yönlendirilmesi, Satış Süreç Senaryolarının Oluşturulması Çalışmalarının Yönlendirilmesi içinde; Satış Sunumu ve Akışını Hazırlama Çalışmalarının Gözden Geçirilmesi ve Yönlendirilmesi, Satış Söylemlerinin Sales Pitch Geliştirilmesi Çalışmalarının Yönlendirilmesi, Opsiyon Koyma, Kapora Alma, Satış İptal ve İade Prensiplerinin Yönetimi, Müşteri Talep ve Kalan Stok Analiz Çalışmalarının Stok Takip/Raporlama Yönetimi, "Satış Kapama Oranı" ve "Ön Ödeme veya Peşinat Tahsilat" Takibi Çalışmalarının Yönetimi,

8 Örnek Referanslarımız

9 Büyükyalı Projesi Büyükyalı Projesi Mixed-Use «Karma» Proje Danışmanlık Hizmeti

10 Dumankaya Ritim İstanbul Ritim İstanbul 113 Ticari Ofis Kurumsal Satış ve Kiralama Danışmanlığı Hizmeti

11 Dumankaya Horizon Dumankaya Horizon 3700 m² Ticari Ofis ve Mağaza Kurumsal Satış ve Kiralama Danışmanlığı Hizmeti

12 Dumankaya Vizyon Dumankaya Vizyon 3700 m² Ticari Ofis ve Mağaza Kurumsal Satış ve Kiralama Danışmanlığı Hizmeti

13 İzmir Alsancak Yeni Proje Alsancak Projesi Mixed-Use «Karma» Proje Danışmanlık Hizmeti

14 Kiptaş - Eyüp Proje 5. Levent (Finanskent 2. Etap) daire, Mixed-Use «Karma» Proje Danışmanlık Hizmeti

15 Nef-03 Kağıthane daire, 143 ofis Danışmanlık Hizmeti

16 Nef-13 Merter 672 daire ve 168 ev-ofis Danışmanlık Hizmeti

17 Nef-12 Merter 565 daire Proje Geliştirme, Pazarlama, Satış Danışmanlık Hizmeti

18 Deneyim / Tecrübe Ekteki projeler; RESICON ortaklarının RESICON kurulumundan önce profesyonel olarak çalıştığı firmalarda; proje geliştirme, pazarlama ve satış disiplerinde dahil oldukları proje deneyimlerini ifade eder:

19 Karma Kullanımlı (Mixed-Use) Projeler m² konut alanı, 688 adet rezidans m² ofis, m² AVM, m² otel m² inşaat alanı Bu projeler; RESICON CEO u Aybars Kızılsencer in RESICON kurulumundan önce profesyonel olarak çalıştığı firmalarda; proje geliştirme, pazarlama ve satış disiplerinde dahil olduğu proje deneyimlerini ifade eder.

20 Karma Kullanımlı (Mixed-Use) Projeler m² inşaat alanı, 111 adet rezidans m² konut alanı, 323 adet rezidans 212 adet home ofis/suit, m² AVM m² alışveriş merkezi Bu projeler; RESICON CEO u Aybars Kızılsencer in RESICON kurulumundan önce profesyonel olarak çalıştığı firmalarda; proje geliştirme, pazarlama ve satış disiplerinde dahil olduğu proje deneyimlerini ifade eder.

21 Karma Kullanımlı (Mixed-Use) Projeler m² 1 rezidans kulesi m² 3 ofis kulesi m² alışveriş merkezi Satış ve Pazarlama Bu proje; RESICON İzmir Temsilcisi Neşe Canselen in RESICON dan önce profesyonel olarak çalıştığı firmada; satış ve pazarlama disiplerinde dahil olduğu proje deneyimlerini ifade eder.

22 Ticari Projeler ZORLU LEVENT m² inşaat alanı m² kiralanabilir alan /Kiralama m² ofis alanı m² ofis alanı 40 kat, 161 m Proje Geliştirme, Pazarlama, Kiralama Bu projeler; RESICON CEO u Aybars Kızılsencer in RESICON kurulumundan önce profesyonel olarak çalıştığı firmalarda; proje geliştirme, pazarlama ve satış disiplerinde dahil olduğu proje deneyimlerini ifade eder.

23 Konut Projeleri m² konut alanı, 792 daire m² konut alanı, 605 daire Bu projeler; RESICON CEO u Aybars Kızılsencer in RESICON kurulumundan önce profesyonel olarak çalıştığı firmalarda; proje geliştirme, pazarlama ve satış disiplerinde dahil olduğu proje deneyimlerini ifade eder.

24 Konut Projeleri m² konut alanı, 230 daire m² ofis alanı, 73 ofis m² inşaat alanı 40 adet bahçe ve teras dubleks villalar Bu projeler; RESICON CEO u Aybars Kızılsencer in RESICON kurulumundan önce profesyonel olarak çalıştığı firmalarda; proje geliştirme, pazarlama ve satış disiplerinde dahil olduğu proje deneyimlerini ifade eder.

25 Konut Projeleri-3 ZORLU KONAK m² inşaat alanı daire Bu projeler; RESICON CEO u Aybars Kızılsencer in RESICON kurulumundan önce profesyonel olarak çalıştığı firmalarda; proje geliştirme, pazarlama ve satış disiplerinde dahil olduğu proje deneyimlerini ifade eder.

26 Konut Projeleri daire daire, 148 villa Bu projeler; RESICON CEO u Aybars Kızılsencer in RESICON kurulumundan önce profesyonel olarak çalıştığı firmalarda; proje geliştirme, pazarlama ve satış disiplerinde dahil olduğu proje deneyimlerini ifade eder.

27 Konut Projeleri daire Bu projeler; RESICON CEO u Aybars Kızılsencer in ve RESICON İzmir Temsilcisi Neşe Canselen in birlikte RESICON dan önce profesyonel olarak çalıştıkları firmada; satış ve pazarlama disiplerinde dahil oldukları proje deneyimlerini ifade eder.

28 Konut Projeleri m² proje alanı m² proje alanı Satış ve Pazarlama Satış ve Pazarlama Bu projeler; RESICON İzmir Temsilcisi Neşe Canselen in RESICON dan önce profesyonel olarak çalıştığı firmalarda; satış ve pazarlama disiplerinde dahil olduğu proje deneyimlerini ifade eder.

29 İletişim Bilgileri Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Tic. A.Ş RESICON

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu.

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu. RESICON Kimdir? Özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından, «Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi»

Detaylı

Aybars Kızılsencer RESICON Soyak Yapı A.Ş. Zorlu Gayrimenkul Eroğlu Gayrimenkul RESICON GROUP

Aybars Kızılsencer RESICON Soyak Yapı A.Ş. Zorlu Gayrimenkul Eroğlu Gayrimenkul RESICON GROUP " RESICON Kimdir? On iki yılı aşkın sürede toplamda yirmi bin adedi geçen konutun Pazarlama ve Satışı ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve Direktörlük görevlerinde bulunan RESICON CEO su Aybars Kızılsencer;

Detaylı

vermek üzere beş ana model kapsamında yapılandırıldı.

vermek üzere beş ana model kapsamında yapılandırıldı. RESICON; Türkiye de yatırım yapmayı planlayan yerli veya yabancı gayrimenkul firmalarının, yatırım fonlarının ve inşaat şirketlerinin; rezidanslar, ev-ofis, karma projeler, konut ve toplu konutlar olmak

Detaylı

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu.

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu. RESICON Kimdir? Özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından, «Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi»

Detaylı

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu.

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu. RESICON Kimdir? Özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından, «Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi»

Detaylı

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu.

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu. RESICON Kimdir? Özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından, «Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi»

Detaylı

DANIŞMANLIK VE GAYRİMENKUL ARACILIĞI PROJE PAZARLAMA VE SATIŞ HİZMETLERİ

DANIŞMANLIK VE GAYRİMENKUL ARACILIĞI PROJE PAZARLAMA VE SATIŞ HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE GAYRİMENKUL ARACILIĞI PROJE PAZARLAMA VE SATIŞ HİZMETLERİ 1 Tam Kapsamlı Mülk Pazarlama ve Satış Modeli KUZEYBATI ve RESICON; Türkiye de yatırım yapmayı planlayan yerli veya yabancı gayrimenkul

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

Marka İletişim Süreci

Marka İletişim Süreci Markalar Marka İletişim Süreci Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler, Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi

Detaylı

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler,Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi Hedef Kitle Analizi Rakip Analizi

Detaylı

SALES & MARKETING SOLUTIONS

SALES & MARKETING SOLUTIONS SALES & MARKETING SOLUTIONS AMACIMIZ Gayrimenkul projelerinin; müşteri tatminini sağlama nihai hedefine uygun olarak profesyonelce geliştirilmesi, amaçlanan müşteri kitlesiyle buluşabilmesi için doğru

Detaylı

Örnek ISO 9001 Organizasyon El Kitabı

Örnek ISO 9001 Organizasyon El Kitabı Sayfa No 1/6 Örnek ISO 9001 Organizasyon El Kitabı REVİZYON TARİHİ : 01.11.20.. REVİZYON NO : 0 KOPYA NO : İZİNSİZ KOPYALANMASI VE DAĞITILMASI YASAKTIR. Sayfa No 2/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı, Kalite

Detaylı

DANIŞMAN GÖZÜ ile OPTİMUM BÜYÜKLÜK ve KARLILIK YARATMAK

DANIŞMAN GÖZÜ ile OPTİMUM BÜYÜKLÜK ve KARLILIK YARATMAK DANIŞMAN GÖZÜ ile OPTİMUM BÜYÜKLÜK ve KARLILIK YARATMAK EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık AŞ İstanbul REstate İstanbul, 17 Haziran 2010 ww.evagyd.com Cansel YAZICI Lisanslı Değerleme Uzmanı, FRICS

Detaylı

İŞ GELİŞTİRME HİZMETLERİ

İŞ GELİŞTİRME HİZMETLERİ İŞ GELİŞTİRME HİZMETLERİ Markaların, işletmelerin, kurumların; İş üretme tarzlarını, markalarını, ürünlerini, çalışanlarını ve markanın pazardaki gücünü arttıran çözümler sunuyoruz. www.eniyisistem.com

Detaylı

Avansas Pro ile her zaman kazanın

Avansas Pro ile her zaman kazanın Avansas Pro ile her zaman kazanın Değerli İş Ortağımız; Avansas Pro olarak ofis malzemeleri tedariği konusunda Türkiye ye yepyeni bir soluk getiriyoruz. Birlikte çalıştığımız farklı ölçekteki şirketlerin

Detaylı

Şirketinizin çalışma konusunu veya ürününüz ile ilgili çalışmayı MARKANIZI YÖNETMEK olarak algılıyoruz

Şirketinizin çalışma konusunu veya ürününüz ile ilgili çalışmayı MARKANIZI YÖNETMEK olarak algılıyoruz 1 ÖNSÖZ İşimiz; Kurumunuz için gerçekleştirilecek tüm kurumsal yenilenme, reklam, PR, basın ilişkileri, tanıtım materyalleri, strateji oluşturma, yeni müşteri ilişkileri ve marka yönetimi hizmetlerini

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm: MODERN PAZARLAMA ANLAYIŞI

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm: MODERN PAZARLAMA ANLAYIŞI İÇİNDEKİLER Birinci Bölüm: MODERN PAZARLAMA ANLAYIŞI 1.1. Giriş... 1 1.2. Pazarlamanın Tanımı ve Pazarlama Anlayışında Gelişmeler... 5 1.2.1. Pazarlamanın Tanımı... 5 1.2.2. Pazarlama Anlayışında Gelişmeler...

Detaylı

Bankacılar, borsacılar, sigortacılar tasarruflarını ve yatırımlarını konutta da değerlendirirler. İstanbul da ortalama bir 3+1 veya 4+1 daire beyaz yakalı bir çiftin geçmiş 10 yılda yaptığı birikimler

Detaylı

METROTEL GROUP. Ocak 2011

METROTEL GROUP. Ocak 2011 METROTEL GROUP Ocak 2011 OTEL VE İYM(*) YATIRIM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Uluslararası markalarla birçok projede çalışmış olan uzman ekiplerimiz, bilgi birikimleri ile her projeye özgün çözümler üretmekte,

Detaylı

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı...

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Business Maslak. of Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Onlarca kat yok Onlarca kat fark var! İşin en güzel tarafı; Maslak! İş ve finans dünyasının kalbi Maslak, düşlediği yatay ofis e sonunda kavuşuyor.

Detaylı

HALKA ARZ YOL HARİTASI

HALKA ARZ YOL HARİTASI HALKA ARZ YOL HARİTASI www.moorestephens.com.tr PRECISE. PROVEN. PERFORMANCE. NEDEN HALKA ARZ Küreselleşme Kurumsal Yönetim Kaynak Yaratabilme İmkanı Finansal ve Diğer Güçlü Finansal Yapı Yabancı Yatırımcı

Detaylı

Duvarların içindeki sağlık...

Duvarların içindeki sağlık... KONUTLAR, İŞ MERKEZLERİ, ENDÜSTRİYEL ALANLAR... 2005 den bu yana sağlıklı yapıları sağlıklı yaşamlara dönüştürüyoruz www.sfsmekaniktesisat.com.tr AİLESİ SFS Ailesi Günümüz dünyasının baş döndüren teknolojik

Detaylı

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak.

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak. V İ L L A V. I. P P R O J E VILLA V.I.P GAYRİMENKUL lüks gayrimenkul sektöründeki 10 yıllık tecrübesine dayanarak, toplu konut projelerinde de bir marka olabilmek adına VILLA V.I.P PROJE yi yaratmıştır.

Detaylı

Çarşı Rezidans Kırklareli - Kat Planları

Çarşı Rezidans Kırklareli - Kat Planları Çarşı Rezidans Kırklareli - Kat Planları www.akinsaat.com Katalogta yer alan tüm görsel materyaller, tanıtım ve bilgi amaçlıdır. Ak İnşaat, projenin uygulaması sırasında, teknik açıdan gerekli gördüğü

Detaylı

TURQUALITY DESTEKLERİ

TURQUALITY DESTEKLERİ TURQUALITY DESTEKLERİ PROGROUP, Dünyanın En Güvenilir Danışmanlık ve Eğitim Markasıdır Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Marka Tesciline İlişkin Harcamalar Yurtdışında tescil ettirilmesine ilişkin bütün

Detaylı

Marka ve Web Kuruluşlarımız

Marka ve Web Kuruluşlarımız Marka ve Web Kuruluşlarımız www.aktivite.com.tr www.piknikcim.com www.biyografilm.com www.danscilar.com.tr www.kinapaketi.com www.sesisikdj.com www.gizliparti.com.tr www.animator.com.tr www.e-lencelik.com

Detaylı

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk Taahhüt Referansları İş Yaşamına Yeni Bir Soluk İstanbulʼdaki dev yatırımlardan biri olan Nidakule Levent, iş yaşamını yeniden yapılandıran A Plus ofis projesidir. Anka Grup olarak, mekanik tesisat konusundaki

Detaylı

Sayı: 53654767-TİM.00.GSK.INO.2016/42-1434 İstanbul, 26/5/2016 Konu: İnovasyon Odaklı Mentörlük Projesi Hk. TÜM ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ

Sayı: 53654767-TİM.00.GSK.INO.2016/42-1434 İstanbul, 26/5/2016 Konu: İnovasyon Odaklı Mentörlük Projesi Hk. TÜM ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ Sayı: 53654767-TİM.00.GSK.INO.2016/42-1434 İstanbul, 26/5/2016 Konu: İnovasyon Odaklı Mentörlük Projesi Hk. TÜM ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ Bilindiği üzere, katma değerli ihracatımızın artırılması amacıyla

Detaylı

AKM-F-193 / 10.04.2014 / Rev:00

AKM-F-193 / 10.04.2014 / Rev:00 AKM-F-193 / 10.04.2014 / Rev:00 SÜREÇ Nedir? Kaynakların kullanılarak, girdilerin çıktılara dönüştüğü sıralı faaliyetler bütünüdür. SÜREÇLER 3 Çeşittir Müşteri Odaklı Süreçler ANA Süreçler Destek Süreçler

Detaylı

Toplu Gayrimenkul Satınalma POWERBUY. İstanbul un başlıca projelerinden Ev-Ofis satınalma

Toplu Gayrimenkul Satınalma POWERBUY. İstanbul un başlıca projelerinden Ev-Ofis satınalma Toplu Gayrimenkul Satınalma POWERBUY İstanbul un başlıca projelerinden Ev-Ofis satınalma POWERBUY, ortak satınalmanın gücü, uygulamamız ile yaklaşık 47.000 mezun, 16.000 den fazla üyemizin satın alma güçlerini

Detaylı

Duru. Girişim. İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri

Duru. Girişim. İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri Duru Girişim İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri İçindekiler 3 4 5 7 9 11 13 14 15 Hakkımızda Hizmetlerimiz İnsan Kaynakları 360 Pazarlama OSGB Proje Geliştirme Hekim Menajerliği Hastane Açılış Projeleri

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm: MODERN PAZARLAMA ANLAYIŞI

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm: MODERN PAZARLAMA ANLAYIŞI İÇİNDEKİLER Birinci Bölüm: MODERN PAZARLAMA ANLAYIŞI 1.1. Giriş... 1 1.2. Pazarlamanın Tanımı ve Pazarlama Anlayışında Gelişmeler... 5 1.2.1. Pazarlamanın Tanımı... 5 1.2.2. Pazarlama Anlayışında Gelişmeler...

Detaylı

KURUMSAL RİSK YÖNETİMİ (KRY) ÖZEL SEKTÖR UYGULAMALARI & YASAL DÜZENLEMELER

KURUMSAL RİSK YÖNETİMİ (KRY) ÖZEL SEKTÖR UYGULAMALARI & YASAL DÜZENLEMELER KURUMSAL RİSK YÖNETİMİ () ÖZEL SEKTÖR UYGULAMALARI & YASAL DÜZENLEMELER Kurumsal Risk Yönetimi TAV Havalimanları Holding İş Modeli TAV Havalimanları Holding Faaliyetleri Hizmet Şirketleri Havalimanı İşletmeciliği

Detaylı

M1 Merkez Kartal 222 Parsel Geliştirme Projesi Sunumu

M1 Merkez Kartal 222 Parsel Geliştirme Projesi Sunumu M1 Merkez Kartal 222 Parsel Geliştirme Projesi Sunumu M1 Merkez Kartal AVM 222 Parsel Geliştirme Projesi Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (METRO) ve Fiba Alışveriş Merkezleri Geliştirme İnşaat

Detaylı

dizayn 9900 0,19 0,22 oluruz web dizayn 1300 0,78 1,76 dızayn boru 10 0,09 0,29 ofis dizayn 590 0,66 1,28 eczane dizayn 260 0,15 0,4 dizayn grup 2400

dizayn 9900 0,19 0,22 oluruz web dizayn 1300 0,78 1,76 dızayn boru 10 0,09 0,29 ofis dizayn 590 0,66 1,28 eczane dizayn 260 0,15 0,4 dizayn grup 2400 dizayn 9900 0,19 0,22 oluruz web dizayn 1300 0,78 1,76 dızayn boru 10 0,09 0,29 ofis dizayn 590 0,66 1,28 eczane dizayn 260 0,15 0,4 dizayn grup 2400 0,12 0,09 fuar dizayn 210 0,63 3,28 mutfak dizayn 320

Detaylı

AJANS TANITIM SUNUMU

AJANS TANITIM SUNUMU AJANS TANITIM SUNUMU Müşterinizi gerçek dünyada mutsuz ederseniz bu mutsuzluğunu 6 kişiye söyler, Onu eğer sanal dünyada mutsuz ederseniz Bunu 6000 kişiye söyler. Jeff Bezos, Amazon.com un CEO su Size

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 5 Mayıs 2016

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 5 Mayıs 2016 Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1 Amaç Sermaye Piyasası Kurulu nun VII128.1 Pay Tebliği nin 29.maddesine istinaden A1 Capital Yatırım

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU 1 GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU VİA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ İSTANBUL İLİ, GAZİOSMANPAŞA İLÇESİ, KÜÇÜKKÖY MAHALLESİ 3 PAFTA, 17863 PARSEL VİAPORT VENEZIA PROJESİ -STOKTA KALAN (VİA GYO

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

OCAK 2016 YILLIK İŞ TAKVİMİ. Aylık toplantının yapılması ve toplantı tutanağının Genel Sekreterlik Makamına gönderilmesi

OCAK 2016 YILLIK İŞ TAKVİMİ. Aylık toplantının yapılması ve toplantı tutanağının Genel Sekreterlik Makamına gönderilmesi Aylık toplantının ve toplantı Tüm birimlerdeki toplama merkezlerinde bulunan kabin ve ağ aktif cihazlarının periyodik bakım ve kontrolleri OCAK Mevcut yapının yeterliliğinin araştırılması Hizmet Envanteri

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI

ŞİRKET TANITIM DOSYASI ŞİRKET TANITIM DOSYASI Serçeönü Mah.Ahmet Paşa Cad. Uğur Plaza Kat:1 No:5 Kocasinan / KAYSERİ Tel & Fax: 0352 220 0 155 e-mail: bilgi@uzgrup.com HİZMETLERİMİZ GAYRİMENKUL ALIŞ, SATIŞ ve KİRALAMADA PROFESYONEL

Detaylı

Risk Tanımı Fırsat - Tehdit Risk Yönetimi Risk Yönetme Süreci Risklerin Tespit Edilmesi Risklerin Değerlendirilmesi Risklere Cevap Verilmesi

Risk Tanımı Fırsat - Tehdit Risk Yönetimi Risk Yönetme Süreci Risklerin Tespit Edilmesi Risklerin Değerlendirilmesi Risklere Cevap Verilmesi Nedir Faydaları Başarı Tanımlar Görev Risk Yönetimi Nedir Risk Tanımı Fırsat - Tehdit Risk Yönetimi Risk Yönetme Süreci Risklerin Tespit Edilmesi Risklerin Değerlendirilmesi Risklere Cevap Verilmesi Risk

Detaylı

KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ

KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ TRABZON Çukurçayır'da 57 Dönüm arazi üzerinde 19 Blok ve 1001 konut Yaşamınızı konutlarımızın renkli dünyasında yeniden kurabilirsiniz. Bu proje, yenilikçi ve farklı

Detaylı

Türkiye Elektrik Piyasasının Geleceği Serbestleşen Bir Piyasa İçin Olası Gelecek Senaryoları

Türkiye Elektrik Piyasasının Geleceği Serbestleşen Bir Piyasa İçin Olası Gelecek Senaryoları Türkiye Elektrik Piyasasının Geleceği Serbestleşen Bir Piyasa İçin Olası Gelecek Senaryoları Haziran 2011 Uygar Yörük Ortak I Danışmanlık I Enerji ve Doğal Kaynaklar Piyasanın Kısa Vadedeki Öngörülen Gelişimi

Detaylı

PRONOTE ARACILIK + GELİŞTİRME + DANIŞMANLIK

PRONOTE ARACILIK + GELİŞTİRME + DANIŞMANLIK PRONOTE ARACILIK + GELİŞTİRME + DANIŞMANLIK Biz Kimiz: Pronote Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık olarak, Gayrimenkul satış ve pazarlama sürecinde özel hissetmenin herkesin hakkı olduğuna inanıp, çalışanlarımız

Detaylı

Hayatın dolu biryaşam

Hayatın dolu biryaşam Hayatın dolu biryaşam Bizim başarımızın sırrı güçlü aile bağlarımız. Biz hangi iş veya faaliyet için olursa olsun hep bir aile duygusuyla bir araya geldik. İş dünyasına ilk adım attığımız zamanlarda

Detaylı

Yeni nesil ödeme kaydedici cihazlara ait. ÖKC TSM merkezlerinin denetimi

Yeni nesil ödeme kaydedici cihazlara ait. ÖKC TSM merkezlerinin denetimi Yeni nesil ödeme kaydedici cihazlara ait ÖKC merkezlerinin denetimi Kayıt dışı ekonominin önüne geçilmesi amacıyla tasarlanan yeni ödeme kabul sistemleri yapısında Güvenli Servis Sağlayıcı (Trusted Service

Detaylı

Gayrimenkul Değerleme ve Kentsel Dönüşüm Uygulamaları

Gayrimenkul Değerleme ve Kentsel Dönüşüm Uygulamaları GEDAŞ Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Gayrimenkul Değerleme ve Kentsel Dönüşüm Uygulamaları Ekim, 2013 Biz Kimiz..? GEDAŞ Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Türkiye de kurulan ilk kurumsal değerleme şirketidir. 1994

Detaylı

İSTANBUL OFİS PAZAR RAPORU Aralık 2009 PEGA. Commercial Real Estate Services

İSTANBUL OFİS PAZAR RAPORU Aralık 2009 PEGA. Commercial Real Estate Services İSTANBUL OFİS PAZAR RAPORU Aralık 2009 MERHABA, Öncelikle herkese, tüm dileklerinin gerçek olacağı yeni bir yıl dileriz. Ve kendi dileğimizle sesleniyoruz yeni yıla: HOŞ GEL 2010! Bu senenin son raporunu

Detaylı

TD CORPORATION Kurumsal Sunum

TD CORPORATION Kurumsal Sunum TD CORPORATION Kurumsal Sunum Mart 2015 TD CORPORATION TD CORPORATION, yatırıma karar verme aşaması ile başlayan ve projenin geliştirilmesi ile devam eden süreçte, Alışveriş Merkezi, Tema Park ve Gayrimenkul

Detaylı

İnsan Kaynakları İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS

İnsan Kaynakları İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS İnsan Kaynakları 2013-2016 YILLARI FAALİYET RAPORU İSMMMO da İnsan Kaynakları Yönetimi; kurum için en etkili iş gücünü bulmak, geliştirmek ve bunun sürekliliğini sağlamak amacıyla ortaya konan faaliyetler

Detaylı

Rekabette. Yönetiminin Rolü. Mülk. Ercüment Alptekin Direktör, Kiralama ve Yönetim 07 Mart 2013

Rekabette. Yönetiminin Rolü. Mülk. Ercüment Alptekin Direktör, Kiralama ve Yönetim 07 Mart 2013 Rekabette Mülk Yönetiminin Rolü Ercüment Alptekin Direktör, Kiralama ve Yönetim 07 Mart 2013 Jones Lang LaSalle Neden Dış Kaynak? 2 Mevcut Durum Ticari gayrimenkul yatırımcıları hızla gelişen pazarda yönetim

Detaylı

Xsights Hakkında 2

Xsights Hakkında 2 Xsights Hakkında 2 Neden Xsights? 5 7 Türkiye nin İlk Araştırmaya Özel Tüketici Paneli Xsights Araştırma ve Danışmanlık, Millenials olarak adlandırılan 1976-1990 doğumlu tüketicilerin ve bir sonraki

Detaylı

Tarih: 04.02.2014 Sayı: 1705

Tarih: 04.02.2014 Sayı: 1705 Tarih: 04.02.2014 Sayı: 1705 Konu: Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi & Samsun Sağlık Ekipmanları Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi İçin Ortak Tanıtım,

Detaylı

DESTEKLENECEK FAALİYET

DESTEKLENECEK FAALİYET LENECEK FAALİYETLER I.TASARIMCI ŞİRKETLERİNİN LENMESİ Tasarımcı şirketlerin yurt dışında tanınmaları ve markalaşmaları amacıyla aşağıdaki faaliyetler belirtilen tutarda desteklenmektedir. LENECEK FAALİYET

Detaylı

Ocak Tanıtım Dosyası

Ocak Tanıtım Dosyası Ocak Tanıtım Dosyası Hakkımızda ÖZGÜRLER GRUP LİMİTED ŞİRKETİ ÖZGÜRLER Grup, 2014 yılında Ankara da kurulmuştur. Yeni bir firma olmasıyla beraber kadromuz uzun yıllar farklı sektörlerde uzmanlaşmış personellerden

Detaylı

ICON YAPI INS.TAAH.LTD.STI

ICON YAPI INS.TAAH.LTD.STI ICON YAPI INS.TAAH.LTD.STI ATATURK MAH. VEDAT GUNYOL CAD. SEDEF SITESI 15/10 ATASEHIR/ISTANBUL TEL : 0216 4557800 FAX : 0216 4557801 EMAIL : INFO@ICONYAPİ.COM MİSYON Kentin kimliğini değiştiren, modernize

Detaylı

SATINALMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

SATINALMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ SATIŞ EĞİTİMİ Bu eğitimin amacı satış ve satışa dair tüm aşamaların uluslararası kabul görmüş standartlar da, eğitimi alan şirket ve personele kazandırılması amaçlanmıştır.. SATINALMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Detaylı

Ar-Ge ve Tasarım Faaliyetlerine Yönelik Hizmetlerimiz

Ar-Ge ve Tasarım Faaliyetlerine Yönelik Hizmetlerimiz Ar-Ge ve Tasarım Faaliyetlerine Yönelik Hizmetlerimiz Vergi Hizmetleri KPMG Türkiye kpmg.com.tr kpmgvergi.com Rekabetin giderek arttığı günümüzde, Ar-Ge ve inovasyon altında yapılan yatırımların ülke ekonomilerinin

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

ULUSLARARASI KULUÇKA MERKEZİ KURMA PROGRAMI İŞ PLANI

ULUSLARARASI KULUÇKA MERKEZİ KURMA PROGRAMI İŞ PLANI . İŞLETİCİ KURULUŞLARA AİT BİLGİLER.. Yurtiçi İşletici Kuruluşa Ait Bilgiler Adı Unvanı Planlanan Ortakları ve Payları.. Yurtdışı İşletici Kuruluşa Ait Bilgiler Adı Unvanı Planlanan Ortakları ve Payları..

Detaylı

Bizim Toptan Özden DÜNDAR CFO

Bizim Toptan Özden DÜNDAR CFO Bizim Toptan Özden DÜNDAR CFO 1 Bir bakışta Bizim Toptan Türkiye nin mağaza sayısı ve coğrafi yaygınlık açısından EN BÜYÜK Cash & Carry Şirketi Güçlü ortaklık yapısı ile Borsa İstanbul da işlem gören TEK

Detaylı

DENTAŞ YAPI REFERANS KATALOĞU YAPI VE MEKANİK TESİSAT

DENTAŞ YAPI REFERANS KATALOĞU YAPI VE MEKANİK TESİSAT DENTAŞ YAPI REFERANS KATALOĞU YAPI VE MEKANİK TESİSAT İÇERİK BİZ KİMİZ İLKELERİMİZ HEDEFLERİMİZ UZMANLIK ALANLARIMIZ REFERANSLARIMIZ GÖRSELLER BİZ KİMİZ 10 yılı aşkın zaman içinde yurt içi ve yurt dışında

Detaylı

Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir.

Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. PROJE HAKKINDA Mutlu ve huzurlu bir kent 1 milyon 260 m 2 alan Uluslararası Standartlarda 9 Delikli

Detaylı

PANORA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

PANORA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu PANORA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Sermaye Piyasası Kurulu nun 12/02/2013 tarih ve 5/143 sayılı ilke kararına dayanarak Tacirler

Detaylı

T.C. BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU Tarih : 20.10.2015 Erişim ve Tarifeler Dairesi Başkanlığı Sayı : 15-026 Yetkilendirme Dairesi Başkanlığı

T.C. BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU Tarih : 20.10.2015 Erişim ve Tarifeler Dairesi Başkanlığı Sayı : 15-026 Yetkilendirme Dairesi Başkanlığı T.C. BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU Tarih : 20.10.2015 Erişim ve Tarifeler Dairesi Başkanlığı Sayı : 15-026 Yetkilendirme Dairesi Başkanlığı Konu : Sabit telefon hizmetine ilişkin formların tekilleştirilmesi

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

AKTEK GARAGE DÖKÜMANI

AKTEK GARAGE DÖKÜMANI AKTEK GARAGE DÖKÜMANI Kurum İçi Girişimcilik ve İnovasyon İŞ GELİŞTİRME VE TEKNOLOJİ ENTEGRASYON BÖLÜMÜ 1 İÇERİK 1. Aktek Tarafından Belirlenmesi Gereken Adımlar... 4 1.1. Destek Verilecek Olan Sektörler

Detaylı

İNSAN KIYMETLERİ YÖNETİMİ 4

İNSAN KIYMETLERİ YÖNETİMİ 4 İNSAN KIYMETLERİ YÖNETİMİ 4 İKY PLANLANMASI 1)Giriş 2)İK planlanması 3)İK değerlendirilmesi 4)İK ihtiyacının belirlenmesi 2 İnsanların ihtiyaçları artmakta ve ihtiyaçlar giderek çeşitlenmektedir. İhtiyaçlardaki

Detaylı

Doğru tercih, doğru değer

Doğru tercih, doğru değer Doğru tercih, doğru değer Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., yerli ve yabancı bankalar, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, finansal kiralama, sigorta ve reasürans şirketleri, kamu kuruluşları,

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

CEB. Bankası. Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası

CEB. Bankası. Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası Ankara, 29-30 Mart 2005 CEB Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası Krzysztof Ners, Başkan Yardımc mcısı, Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası Neler müzakere m edilecek a) Ticari olmayan müzakereler. Ortak bir hedef

Detaylı

METRO MALL ALIŞVERİŞ ve YAŞAM MERKEZİ

METRO MALL ALIŞVERİŞ ve YAŞAM MERKEZİ METRO MALL ALIŞVERİŞ ve YAŞAM MERKEZİ Size özel bir AVM Ankara nın en özel yerinde... Metro Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi Metro Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi Metro Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi 198

Detaylı

SAYDAMLIĞIN ARTIRILMASI VE YOLSUZLUKLA MÜCADELENİN GÜÇLENDİRİLMESİ EYLEM PLANI

SAYDAMLIĞIN ARTIRILMASI VE YOLSUZLUKLA MÜCADELENİN GÜÇLENDİRİLMESİ EYLEM PLANI SAYDAMLIĞIN ARTIRILMASI VE YOLSUZLUKLA MÜCADELENİN GÜÇLENDİRİLMESİ EYLEM PLANI 01 ÖNLEMEYE YÖNELİK TEDBİRLER 01 Siyasi partilerin ve seçim kampanyalarının finansmanında, açıklık ve şeffaflığa ilişkin uygulamaların

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

Perakende Sektöründe Dijital Çözümler. AVM, Mağaza, Sinema, Showroom ve Marketlere Özel Kiosk ve Digital Signage Çözümleri

Perakende Sektöründe Dijital Çözümler. AVM, Mağaza, Sinema, Showroom ve Marketlere Özel Kiosk ve Digital Signage Çözümleri Perakende Sektöründe Dijital Çözümler AVM, Mağaza, Sinema, Showroom ve Marketlere Özel Kiosk ve Digital Signage Çözümleri Müşterilerinize her zamankinden daha yakınsınız Kiosk İnnova nın yenilikçi kiosk

Detaylı

GİRESUN KOBİ LERİNİN İHRACAT EĞİTİM İHTİYACI ARAŞTIRMA RAPORU

GİRESUN KOBİ LERİNİN İHRACAT EĞİTİM İHTİYACI ARAŞTIRMA RAPORU Export Giresun Projesi GİRESUN KOBİ LERİNİN İHRACAT EĞİTİM İHTİYACI ARAŞTIRMA RAPORU Ocak 16 Bu Rapor, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı Kapsamında Hazırlanmıştır.

Detaylı

4.5G için 450 bin km alt yapı gerekiyor

4.5G için 450 bin km alt yapı gerekiyor 4.5G için 450 bin km alt yapı gerekiyor Türkiye'nin, dünyanın en önemli ilk 15 ekonomisi arasında yer alabilmesi ve 2023 hedeflerini gerçekleştirilmesi adına, güçlü bir bilişim ve mobil teknoloji alt yapısına

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL İLİ, ÜSKÜDAR İLÇESİ, BULGURLU MAHALLESİ, 73 PAFTA, 1083 ADA, 68 PARSEL AKASYA KENT ETABI ARALIK 2015 GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE

Detaylı

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz.

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. Tanıtım Kataloğu Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. www.janrmedya.com 05 07 09 11 13 15 17

Detaylı

2014 DÖRDÜNCÜ ÇEYREK İSTANBUL OFİS RAPORU BASIN KİTİ BASIN BÜLTENİ

2014 DÖRDÜNCÜ ÇEYREK İSTANBUL OFİS RAPORU BASIN KİTİ BASIN BÜLTENİ 2014 DÖRDÜNCÜ ÇEYREK İSTANBUL OFİS RAPORU BASIN KİTİ BASIN BÜLTENİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Propin Property Investment Consultancy Büyükdere Caddesi, Gökfiliz İş Merkezi No 8/22 K 9 Mecidiyeköy, İstanbul T +90

Detaylı

ENDÜSTRİYEL METALLER (SPOT ve VADELİ İŞLEMLER)

ENDÜSTRİYEL METALLER (SPOT ve VADELİ İŞLEMLER) EMTİA BÜLTENİ ŞUBAT 2014 GERÇEKLEŞMELER POZİSYONLAR GETİRİ (%) ŞEKER ALIŞ 12,9 BUĞDAY ALIŞ 15,3 DOĞAL GAZ SATIŞ 20,3 ORTALAMA GETİRİ: % 16,1 Emtia piyasalarında geride bıraktığımız Şubat ayında alış pozisyonu

Detaylı

BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT

BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT TURQUALITY PROGRAMI 2 BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT ; 1976 yılında kurucusu Mustafa YÜCEEL tarafından fiilen faaliyete başlamış olup 1986 yılında ANADOLU MÜŞAVİRLİK çatısı altında Ankara'da faaliyet göstermeye

Detaylı

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve 65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve Millet Bahçesi yle yaşamınıza değer katacak, metro hatlarına

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

DERS KODU DERS ADI İÇERİK BİLİM DALI T+U+KR AKTS

DERS KODU DERS ADI İÇERİK BİLİM DALI T+U+KR AKTS DERS KODU DERS ADI İÇERİK BİLİM DALI T+U+KR AKTS 345034200000533 345034200000503 Değer Temelli Endüstriyel, satış ve finans kavramları, pazarlama ve finans kavramları PAZARLAMA 3+0+3 6 arasındaki ilişkiler,

Detaylı

AMACIMIZ. İhtiyaçlara uygun, özgün, ölçülebilir ve sürdürülebilir iletişim çözümleri üretmektir.

AMACIMIZ. İhtiyaçlara uygun, özgün, ölçülebilir ve sürdürülebilir iletişim çözümleri üretmektir. BİZ İnteraktif reklam ajansıyız. Dijital kanalları kullanarak projeler geliştirir, markaları pazarlama hedeflerine ulaştırmak için fikir üretir ve uygulamasını gerçekleştiririz. AMACIMIZ İhtiyaçlara uygun,

Detaylı

YAŞAMLARI BİRLEŞTİREN PROJE

YAŞAMLARI BİRLEŞTİREN PROJE YAŞAMLARI BİRLEŞTİREN PROJE istanbul UN ANADOLU YAKASI NDA YEPYENi BiR OFiS DENEYiMi! RAKAMLARLA MODERN EAST! Geliştirici Mimari Konsept Kiralama Ajansı Akasya Yapı AS/OS Mimarlık TNL Ticari Gayrimenkul

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

2015-2016 BAHAR YARIYILI MİMARİ TASARIM 7 DERSİ ve BİTİRME ÇALIŞMASI

2015-2016 BAHAR YARIYILI MİMARİ TASARIM 7 DERSİ ve BİTİRME ÇALIŞMASI 2015-2016 BAHAR YARIYILI MİMARİ TASARIM 7 DERSİ ve BİTİRME ÇALIŞMASI 1. YÜRÜTÜCÜLER DANIŞMAN JÜRİ ÜYELERİ: Prof. Dr. Ömür BARKUL Prof. Dr. N. Oğuz ÖZER Doç. Dr. Oya AKIN Mimar Cem SORGUÇ Mimar Abdurrahman

Detaylı

Maksem Yapı İnşaat'ın Yedikule Konakları'nda 490 bin TL'ye!

Maksem Yapı İnşaat'ın Yedikule Konakları'nda 490 bin TL'ye! Maksem Yapı İnşaat'ın Yedikule Konakları'nda 490 bin TL'ye! Maksem Yapı İnşaat'ın Yedikule Konakları'nda fiyatlar 129 bin TL den başlıyor, 490 bin TL ye kadar yükseliyor. Projenin yapımı 31 Aralık 2011

Detaylı

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 BÖLÜM 2

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 BÖLÜM 2 İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 1. REKLAMIN TANIMI, KAPSAMI VE TARİHSEL GELİŞİMİ... 5 1.1. Reklamın Pazarlamadaki Yeri... 5 1.2. Reklamın Tanımı... 6 1.2.1. Üretici Açısından Reklam... 7 1.2.2. Tüketici Açısından

Detaylı

Her hakkı saklıdır. İzinsiz çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve amacı dışında kullanılamaz. Copyright 2011 Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş.

Her hakkı saklıdır. İzinsiz çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve amacı dışında kullanılamaz. Copyright 2011 Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ÖNSÖZ Gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan profesyonel kadromuz tarafından hazırlanan bu raporda, İstanbul da Ofis Sektörü gelişimi ve hangi bölgelerde gelişim gösterdiği,

Detaylı

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır:

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: Ek 1 2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: TV TV reklamları TV reklam yayın telifi TV reklam videolarının ülke bazlı adaptasyonu TV

Detaylı

Reklam Tasarımı (PR 401) Ders Detayları

Reklam Tasarımı (PR 401) Ders Detayları Reklam Tasarımı (PR 401) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Reklam Tasarımı PR 401 Güz 3 0 0 3 8 Ön Koşul Ders(ler)i - Dersin Dili Dersin Türü

Detaylı

SÜREÇ YÖNETİMİ SİSTEMİ

SÜREÇ YÖNETİMİ SİSTEMİ ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SÜREÇ YÖNETİMİ SİSTEMİ İş Analizi Raporu MAYIS/ 2013 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Süreç Yönetimi Sistemi İş Analizi Raporu Sonuçları * Raporun Tüm Hakkı

Detaylı

Şirket Raporu 01 Ağustos 2017

Şirket Raporu 01 Ağustos 2017 Şirket Raporu 01 Ağustos 2017 KİLER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (KLGYO) Şirket, esas olarak gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı sermaye piyasası araçlarına, gayrimenkul projelerine ve gayrimenkullere

Detaylı

UZUN BİR YOLDA SOLUKSUZ KALMAMAK İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞALIM Geçmişten Geleceğe Güven İnşa Ediyoruz Sloganı ile çıktığımız bu yolda, EGEA Danışmanlık olarak firmalar üzerindeki ortak tespitimiz, FİRMANIN Geçmişi

Detaylı

TİCARİ GAYRİMENKUL / BİNA

TİCARİ GAYRİMENKUL / BİNA TİCARİ GAYRİMENKUL / BİNA SEYRANTEPE, İSTANBUL İLETİŞİM: Rengin Çaka / Gayrimenkul Danışmanı Cevdet Paşa Cad. Germencik Sok. Bebek Palas Apt.1/1 Bebek/İstanbul Tel:0212 263 47 97 Faks: 0212 263 48 20 GSM:

Detaylı