TAŞINMAZLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TAŞINMAZLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI"

Transkript

1 TAŞINMAZLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KAMULAŞTIRMA ŞUBESİ MÜDÜRLÜĞÜ ENVANTER VE PLANLAMA ŞUBESİ MÜDÜRLÜĞÜ MALZEME OCAKLARI ŞUBESİ MÜDÜRLÜĞÜ

2 8. MADDE PLAN (6-8 Ay) KYK-KİBK DEĞERLEME EL ATMA KAMULAŞTIRMA AKIŞ DİYAGRAMI 27. MADDE 27. MD BİLİRKİŞİ RAPORU Bakan. K. Kararı ile Dosya Tanzimi Dava Açma ve Karar Süreleri Dahil (3-4 Ay) ÖDEME EL KOYMA KAM. EL ATMA ÖDEME İLAMA BAĞLI U Z L A Ş M K A M U L A Ş T I R M A (8. maddeye Dön) 10. MADDE (6 Ay -1 Yıl) E ANLAŞMA DURUMU H 10. Md. Bedel Tespit ve Tecil 1. BİLİRKİŞİ RAPORU 2. BİLİRKİŞİ RAPORU KARAR E ÖDEME TAPU İŞLEMLERİ E TAPU İŞLEMLERİ Maliğe Tebligat Zorunlu YARGITAY (TEMYİZ) H E ONAY ÖDEME H Tüm Davetiye Uzlaşma ve Tapu İşlemlerindeki Süreleri Dahil (2-3 Ay) NOT: Süreler ;Parsel, Malik, Dava adedine göre azalıp çoğalmaktadır. MAHKEME BEDEL AZALTMA İCRA TAKİBİ BİLİRKİŞİ RAPORU YARGITAY KARAR (6 Ay - 1 Yıl) BEDEL ARTMA ÖDEME

3 ORTALAMA KAMULAġTIRMA MALĠYETLERĠ YILI PARSEL ADETĠ ( BĠN ) KAMULAġTIRILAN ALAN (Milyon m²) ÖDENEN TUTAR (Milyon TL) ORTALAMA MALĠYET(TL/m²) AnlaĢma Dava Toplam AnlaĢma Dava Toplam AnlaĢma Dava Toplam AnlaĢma Dava Toplam ORT % NOT: Dava konusu olan parseller çoğunlukla imar içerisinde kalan arsa vasıflı taģınmazlardır.

4 KamulaĢtırma ġubesi Müdürlüğünün görev, yetki ve sorumluluğundaki tüm iģlemlerin ihaleli olarak yürütülmesine yönelik Ģartnameler, birim fiyatlar hazırlanmıģ olup bu iģlemler ihaleli olarak yürütülmektedir. KamulaĢtırma plan üretimi, kıymet takdiri, yürütme tamamlama vb.

5 KAMULAġTIRMA PLANININ ĠÇERĠĞĠ VE MÜLKĠYET ÇEġĠTLERĠ 1- ORMAN: KGM Adına izin alınacak. 2- DERE: İrtifak tesis edilir. 3- MİLLİ PARK: KGM Adına izin alınacak. 4- ÖZEL MÜLKİYET: Kamulaştırma İşleminden sonra yola terkini yapılacak. 5- YOL (BELEDİYE): Belediye adına tescil edilerek 2942/30. Maddesine göre KGM ye devredilerek yola terkini yapılacak. 6- TÜZEL MÜLKİYET (BELEDİYE, DSİ VB.): KGM ye devredilerek yola terkini yapılacak. 7- TESCİL HARİCİ: Hazine adına tescili yapılarak yola terkini sağlanacak. 9- MALİYE HAZİNESİ: 2942/30. Maddesine göre KGM ye devredilerek yola terkini yapılacak. 11- MERA: Mera vasfının kaldırılarak hazine adına tescili yapılarak yola terkini sağlanacak.

6 KARAYOLU GÜZERGAHLARINDA ARAZĠ TOPLULAġTIRMASI VE 18. MD. UYGULAMALARI

7 Van Çevre Yolu 18. Uygulaması (1. ve 2. Etap) Van Çevre Yolu kapsamında 25 km tül uzunluğundaki yol güzergahı, 18.madde uygulamasına dahil edilmiģ, toplam proje alanı 2552 ha olup 5 etaptan oluģmaktadır. 1. ve 2. etap toplamı olan 1452 ha lık alan tamamlanmıģtır.

8 TRGM ile İdaremiz arasında Tarihli protokol çerçevesinde bazı Karayolu güzergahlarının geçtiği köyler toplulaştırma kapsamına alınarak yapılan toplulaştırma çalışmaları sonrasında da Hazine arazilerinin ve tescil harici arazilerin yol güzergahına kaydırılması sonucunda kamulaştırma alanlarının asgariye indirilerek, kamulaştırma maliyeti ve işlemlerinin en aza indirilmesi, iş gücü ve zaman kaybının önüne geçilmesi sağlanmıştır.

9 ENVANTER VE PLANLAMA ġubesġ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV KAPSAMI ĠMAR PLANLAMA VE 18. MADDE UYGULAMALARI ÇALIġMALARI YOL GÜZERGAHININ ENVANTERĠ (Güncel KamulaĢtırma Planı) TESĠS SAHALARININ ENVANTERĠ VE TASARRUFU KAMULAġTIRMA SINIRLARININ TESPĠTĠ VE ĠġARETLENMESĠ

10 3 ay ĠMAR PLANI HAZIRLANMASI VE ONAY AKIġ ġemasi MERĠ PLAN KAPSAMI ONAYLI KAMULAġTIRMA PLANI PLAN ĠHALESĠ MERĠ PLAN ÖLÇEĞĠ 2 hafta MERĠ PLAN TÜRLERĠ ĠMAR PLANI TEKLĠFĠ VE RAPORU HAZIRLANMASI KURUM GÖRÜġLERĠ JEOLOJĠK ETÜT RAPORU *HĠDROGRAFĠK VE OġĠNOGRAFĠK RAPOR *FĠZĠBĠLĠTE RAPORU *MODELLEME RAPORU 3 ay 3 ay *Dolgu Ġmar Planları Hazırlanırken ONAYA SUNMA E H RESEN ONAYA SUNMA BELEDĠYE (Belediye Sınırları Ġçi) MECLĠS KARARI VALĠLĠK ĠMAR KOMĠSYON ĠNCELEMESĠ ASKI SÜRECĠ (1 ay) (Belediye Sınırı DıĢı) VALĠLĠK ONAYI ÇEVRE VE ġehġrcġlġk BAKANLIĞI ĠMAR KOMĠSYON ĠNCELEMESĠ BAKANLIK OLUR U YEREL BĠRĠMDE ASKI SÜRESĠ (1 ay) ULAġTIRMA DENĠZCĠLĠK VE HABERLEġME BAKANLIĞI (Tesisler Hariç) 3 ay ĠTĠRAZLARIN DEĞERLENDĠRĠLMESĠ İTİRAZLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ MERĠ PLANLARA TEKLĠFĠN ĠġLENMESĠ MERĠ PLANLARA TEKLĠFĠN ĠġLENMESĠ

11 Envanter ve Planlama ġubesi Müdürlüğünün görev, yetki ve sorumluluğundaki tüm iģlemlerin ihaleli olarak yürütülmesine yönelik Ģartnameler, birim fiyatlar hazırlanmıģ olup bu iģlemler ihaleli olarak yürütülmektedir. Güncel (envanter), her türlü imar planının hazırlanması, tesis sahalarının tespiti, değerlendirilmesi (satıģ, kira vb.), sınırların iģaretlenmesi, jeolojik ve jeoteknik raporların hazırlanması, bütün çalıģmaların sayısal ortamda yürütülmesi için ihtiyaç duyulan yazılımlar vb. gibi.

12 Envanter ve Planlama ġubesi Müdürlüğünün görev, yetki ve sorumluluğundaki tüm iģlemlerin ihaleli olarak yürütülmesine yönelik Ģartnameler, birim fiyatlar hazırlanmıģ olup bu iģlemler ihaleli olarak yürütülmektedir. Güncel (envanter), her türlü imar planının hazırlanması, tesis sahalarının tespiti, değerlendirilmesi (satıģ, kira vb.), sınırların iģaretlenmesi, jeolojik ve jeoteknik raporların hazırlanması, bütün çalıģmaların sayısal ortamda yürütülmesi için ihtiyaç duyulan yazılımlar vb. gibi.

13 Maden Kanununda Ġki Tür Ġzin vardır Kamu adına Yatırım Yapan Harç, Teminat ve Devlet Hakkından muaf Kamu Kurum ve KuruluĢları için Ticaret Yapan Harç, Teminat ve Devlet Hakkı ödeyen Diğer Kurum ve kiģiler için HAMMADDE ÜRETĠM ĠZĠN BELGESĠ Süreç: 1 Ay -ARAMA RUHSATI -ĠġLETME RUHSATI -ĠġLETME ĠZNĠ Süreç: 5 Ay

14 TAġINMAZ BĠLGĠ SĠSTEMLERĠ İhale Takip Sistemi (İHUY) Sayısal Arşiv Sistemi (SAS) SĠSTEM TEKNĠK+HUKUK Kamulaştırma Bilgi Sistemi (KBS) Taşınmazlar Bilgi Sistemi (TBS) Malzeme Ocakları Yönetim Bilgi Sistemi (MOYBİS) Mevzuat Bilgi Bankası (Meybank) Teknik dökümanları içeren (Plan, imar vb.) tüm cad yazılımları sisteme göre revize edilmiģtir. Tüm yazılımlar web tabanlıdır.

15 ĠHALELĠ ĠġLERĠN TAKĠBĠ (ĠHUY) Mevzuat; Ġhale mevzuatı (eģik değer, açık, danıģmanlık, davet usulü, Sgk, iģ deneyim belgeleri, süre uzatımı, teminat mektubunun süresinin takibi ve iadesinin yapılması vb.) ile ilgili iģler. Teknik; Ġhale ile ilgili ihale öncesi hazırlıkların yapılması, bilgi formları, keģif hazırlanması, merkezce kontrol ve onayı, ihaleyi yapacak birime gönderilmesi, ihale sonrası gerekli yazıģma ve ödenekler ile yatırım bütçesinin takibi ve revize iģlemlerinin yapılması ve takibi yazılım üzerinden gerçekleģtirilmektedir. Protokollü iģler; diğer kurum ve kuruluģlarla yapılan protokol ödemelerinin takibi (ToplulaĢtırma, 18. md uygulaması vb.)

16 Ġdaremiz mülkiyetinde, yönetiminde ve kullanımındaki taģınmazlara ait envanter kayıtlarının geçmiģten günümüze sağlıklı ve düzenli tutulamaması, Bölgeler arasında dosyalama ve arģivleme standardının olmaması ve arģivi oluģturan evrakların çok eski ve çok sayıda klasörden oluģması vb. sebepler bu bilgilere ulaģımı zorlaģtırmakta, proje ve dokümanların sayısallaģtırılıp akıllandırılarak kağıtsız ortamda yönetilmesi ve sayısal olarak saklanmasını zaruri hale getirmiģtir.

17 Ġdaremiz açısından çok kıymetli evraklar olan kamulaģtırma arģivinin zaman kısıtlaması olmaksızın saklanmasının zorunlu olması sebebiyle arģivin taranarak ve akıllandırılarak elektronik ortamda yönetilmesi ile ilgili olarak ihalesi yapılmıģ olup yazılım çalıģmalarının son aģamasına gelinmiģtir.

18 İHALE MEYBANK İHUY TBS ÜRETİM (Plan-Değerleme- Ödenek-Dava vs.) TAKBİS ( Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi) Entegrasyonu(Uygulanıyor) MERNİS (Merkezi Nüfus İdare Sistemi) Entegrasyonu(Uygulanıyor) SYS Sesli Yanıt Sistemi SAYISAL ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ MOYBİS KAMULAŞTIRMA BİLGİ SİSTEMİ MVYS Merkezi Veritabanı Yönetim Sistemi UYAP (Ulusal Yargı Ağı Projesi) Entegrasyonu (Protokol aşamasında) Banka Entegrasyonu (Protokol aşamasında)

19 Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi Entegrasyonu (TAKBĠS) KBS yazılımı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile yapılan protokol sayesinde tüm tapu ve kadastro bilgilerine anında eriģebiliyor. Bu sayede plan aģamasında kadastrol altıkların temini kadastrodan, tapu maliklerine ait bilgiler tapudan sistem aracılığı ile temin edilmektedir. Bu iģlemler çalıģmalara % 60 oranında hız ve tasarruf kazandırmıģtır. Aynı zamanda bu entegrasyon ile KBS yazılımı diğer CAD yazılımlarına da uygun veri üretmiģ oluyor.

20 Merkezi Nüfus Ġdare Sistemi Entegrasyonu (MERNĠS) KBS yazılımı Bilgi ĠĢlem üzerinden Kimlik PaylaĢım Sistemi ile entegre çalıģmaktadır. Bu entegrasyon sayesinde kamulaģtırma tebligat iģlemleri büyük oranda hız kazanmıģtır. Binlerce kiģinin tebligat adreslerine anında ulaģılabiliyor.

21 Sesli Yanıt Sistemi (SYS) Devlet Kurumlarında bir ilk olan Sesli yanıt sistemi KBS yazılımı ile birlikte TaĢınmazlar Dairesi BaĢkanlığında kuruluyor. Bu sistem sayesinde vatandaģlar telefon ile arayıp T.C.Kimlik Numrası ve onlara verilecek Ģifre ile Sesli Yanıt Sisteminden taģınmazın durmunu, varsa dava durumu veya ödemeye esas bilgisini sesli olarak vatandaģa bildirilecek. Böylece iģ verimliliğimiz büyük oranda artacaktır.

22 KBS UYAP Entegrasyonu KBS yazılımı Adalet Bakanlığı ile yapılacak protokol sayesinde dava bilgilerini, ara karar bilgilerini anında alabilecektir. Ödemelerdeki gecikmeleri en az indirgeyecektir.

23 KBS-Banka Entegrasyonu Satınalma sırasında vatandaģtan alınan bilgiler KBS yazılımından banka sistemine gönderilerek ilgili vatandaģ adına otomatik banka hesabı açılacak. Banka ödemeyi gerçekleģtirdiği anda KBS yazılımına bilgi verecek, KBS yazılımıda vatandaģı SMS ile anında bilgilendirecek. Banka ile görüģmeler tamamlanmıģ olup, protokol aģamasındadır.

24 KGM nin mülkiyeti ve kullanımında bulunan taģınmazların envanter bilgilerinin kaydı, akıllandırılması, düzenlenmesi, raporlanması, teknik doküman ve eklerinin elektronik arģiv yazılımına aktarılması, satıģ, kira, devir vb. tüm iģlemlerin sistem üzerinden yürütülmesi ve Sayısal ArĢiv Sistemine aktarılması iģlemlerini yürütecek olan yazılım çalıģmaları son aģamaya gelmiģ olup bu yıl içerisinde kullanılacaktır.

25

26 Malzeme Ocakları Yönetim Bilgi Sistemi 18.Bölge Müdürlüklerince, KGM İntranet üzerinden erişilebilen WEB tabanlı bir programdır. Bu program ile malzeme ocaklarının talep edilmesi, hizmete alınması, çalıştırılması ve terk edilmesine kadar ki süreç dahilindeki tüm iş ve işlemler 6001 Sayılı Kuruluş Kanunumuz ve diğer ilgili mevzuatlar çerçevesinde arşivlenmesi, izlenmesi ve yönetilmesi yapılmaktadır.

27 Malzeme OcaklarI BĠlgĠ SĠstemĠ

28 Malzeme OcaklarI BĠlgĠ SĠstemĠ

29 MOYBĠS Kazanımları Hammadde Üretim Ġzin Belgeli ocak sahaları üzerinde coğrafi veri kontrolü Bilgi, belge ve evraklara anında ulaģım 3 boyutlu harita çizimi ve modelleme Rezerv hesabı Ocak geçmiģini ve güncel durumu görüntüleme ve karģılaģtırma Kullanıcı denetimi Hammadde sahası ve bağlı tesisler hakkında güncel veri tabanı Süre uzatım talepleri ve geniģleme taleplerinin kontrolü Süresi biten ocakların hatırlatılması Aktif ve pasif ocakları görüntüleme Ocaklar hakkında istatistiki ve güncel verilere ulaģım

30 Bölge Müdürlükleri sınırları içerisinde aktif ve iptal olan hammadde sahaları ile ayrıca talep edilen sahalarımıza ait bilgilere ulaşılmaktadır.

31 BaĢkanlığımızın Görev Yetki ve Sorumluluğunun yerine getirilmesinde gerekli ilgili bütün mevzuatların ve örnek uygulamaların depolandığı web tabanlı arama motorlu bilgi sistemidir.

32

KAMULAŞTIRMA AKIŞ DİYAGRAMI

KAMULAŞTIRMA AKIŞ DİYAGRAMI 8. MADDE KAMULAŞTIRMA AKIŞ DİYAGRAMI (6-8 Ay) PLAN KYK-KİBK DEĞERLEME U Z L A Ş M A EL ATMA 27. MADDE 27. MD BİLİRKİŞİ RAPORU Bakan. K. Kararı ile Dosya Tanzimi Dava Açma ve Karar Süreleri Dahil (3-4 Ay)

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLÂK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLÂK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLÂK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK ve İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARITABLOSU EMLAK YÖNETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK ve İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARITABLOSU EMLAK YÖNETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK ve İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARITABLOSU EMLAK YÖNETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO 1 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BELEDİYEYE AİT İHALE USULÜ İLE KİRALANMASI

Detaylı

KAMULAŞTIRMA 2942 Sayılı Kanun

KAMULAŞTIRMA 2942 Sayılı Kanun KAMULAŞTIRMA 2942 Sayılı Kanun 1 Kamulaştırmanın İlkeleri 1-Yapılacak kamulaştırmada kamu yararı bulunmalıdır. 2-Kamulaştırma kararı yetkili organca verilmelidir. 3-Kamulaştırma konusu şey gerçek ve özel

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ TEKLİF MEKTUBU BURSA İL ÖZEL İDARESİ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMA KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ TEKLİF MEKTUBU BURSA İL ÖZEL İDARESİ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMA KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA DOĞRUDAN TEMİN USULÜ TEKLİF MEKTUBU./ /2013 BURSA İL ÖZEL İDARESİ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMA KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Teklif Sahibinin; Adı Soyadı / Unvanı :... Açık Tebligat Adresi :...... Bağlı Olduğu Vergi

Detaylı

TABİAT VARLIKLARINI KORUMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KORUNAN ALANLARDA PLANLAMA SÜRECİ

TABİAT VARLIKLARINI KORUMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KORUNAN ALANLARDA PLANLAMA SÜRECİ TABİAT VARLIKLARINI KORUMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KORUNAN ALANLARDA PLANLAMA SÜRECİ 06 Kasım 2014, İstanbul 1 YETKİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI NIN TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA 644 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMEDE

Detaylı

GÜDÜMLÜ PROJE DESTEĞİ

GÜDÜMLÜ PROJE DESTEĞİ GÜDÜMLÜ PROJE DESTEĞİ 2 GÜDÜMLÜ PROJE DESTEĞİ NEDİR? Güdümlü Proje Desteği, bölgesel gelişmenin hızlandırılması, bölgenin rekabet edebilirliğinin güçlendirilmesi ve bölgedeki iş ortamının iyileştirilmesi

Detaylı

SONDAJ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

SONDAJ DAİRESİ BAŞKANLIĞI MADEN TETKĠK VE ARAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SONDAJ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2008 6 AYLIK FAALİYET RAPORU ( 01.01.2008-30.06.2008) SONDAJ DAĠRESĠ BAġKANLIĞI 2008 1. 6 AYLIK FAALĠYET RAPORU I GENEL BĠLGĠLER Ülkemizde

Detaylı

T.C. ULAġTIRMA, DENĠZCĠLĠK VE HABERLEġME BAKANLIĞI Karayolları Genel Müdürlüğü. Tesisler ve Bakım Dairesi BaĢkanlığı Yol Bakım Onarım ġubesi Müdürlüğü

T.C. ULAġTIRMA, DENĠZCĠLĠK VE HABERLEġME BAKANLIĞI Karayolları Genel Müdürlüğü. Tesisler ve Bakım Dairesi BaĢkanlığı Yol Bakım Onarım ġubesi Müdürlüğü T.C. ULAġTIRMA, DENĠZCĠLĠK VE HABERLEġME BAKANLIĞI Karayolları Genel Müdürlüğü Tesisler ve Bakım Dairesi BaĢkanlığı Yol Bakım Onarım ġubesi Müdürlüğü Genel Müdürlük sorumluluk ağındaki yapımı tamamlanmıģ

Detaylı

UŞAK BANAZ HAMAMBOĞAZI TERMAL TURİZM MERKEZİ

UŞAK BANAZ HAMAMBOĞAZI TERMAL TURİZM MERKEZİ K İL: Uşak İLÇE: Banaz KÖY: Hasanköy - 49 - K İL: Uşak İLÇE: Banaz KÖY: Hasanköy - 50 - BİLGİ FÖYÜ: BULUNDUĞU YER UŞAK BANAZ HAMAMBOĞAZI TERMAL TURİZM MERKEZİ İL İLÇE KÖY MÜLKİYET : Uşak : Banaz : Hasanköy

Detaylı

DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI KOVANCILAR EĞĠTĠM VE YARDIMLAġMA DERNEĞĠ

DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI KOVANCILAR EĞĠTĠM VE YARDIMLAġMA DERNEĞĠ DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI Elazığ ili SODES Kovancılar Gençlik Merkezi? Projesi kapsamında kitap alımına ĠliĢkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan temin usulü ile alım

Detaylı

EK-2 ANTALYA İL ÖZEL İDARESİ İMAR VE İNŞAAT DAİRESİ BAŞKANLIĞI. HĠZMETĠN ADI BAġVURUDA ĠSTENEN BELGELER HĠZMETĠN TAMAMLANMA SÜRESĠ (EN GEÇ)

EK-2 ANTALYA İL ÖZEL İDARESİ İMAR VE İNŞAAT DAİRESİ BAŞKANLIĞI. HĠZMETĠN ADI BAġVURUDA ĠSTENEN BELGELER HĠZMETĠN TAMAMLANMA SÜRESĠ (EN GEÇ) EK-2 ANTALYA İL ÖZEL İDARESİ İMAR VE İNŞAAT DAİRESİ BAŞKANLIĞI SIRA 21 Bina Aplikasyonu - Plankote ĠĢlemleri 1) Dilekçe 2) Aplikasyon krokisi 3) Plankote 22 Ġrtifak (Geçit) Hakkı Tesis Edilmesi ĠĢlemleri

Detaylı

MUĞLA YATAĞAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

MUĞLA YATAĞAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU MUĞLA YATAĞAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ(ENGEÇ SÜRE) 1 NİKÂH 2 İMAR DURUMU 3 YAPI RUHSATI

Detaylı

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUK ESASLARINI BELİRLEYEN YÖNETMELİK

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUK ESASLARINI BELİRLEYEN YÖNETMELİK GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUK ESASLARINI BELİRLEYEN YÖNETMELİK GAZİANTEP 2011 GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER DAİRESİ

Detaylı

SGB. ENERJİ Strateji RAPOR. ETKB 2012 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu. Ocak- Haziran 2012 Dönemi Bütçe Gerçekleşme Sonuçları

SGB. ENERJİ Strateji RAPOR. ETKB 2012 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu. Ocak- Haziran 2012 Dönemi Bütçe Gerçekleşme Sonuçları SGB ENERJİ Strateji T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı RAPOR ETKB 2012 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu Bakanlığımız 2012 yılı birinci altı aylık dönemine

Detaylı

TAġINMAZLARIN ARSA VASFINI KAZANMASI

TAġINMAZLARIN ARSA VASFINI KAZANMASI TAġINMAZLARIN ARSA VASFINI KAZANMASI Nevzat Ġhsan SARI / Tapu ve Kadastro MüfettiĢi TaĢınmazların arsa vasfını kazanması ancak imar planlarının uygulanmasıyla mümkündür. Ülkemizde imar planlarının uygulanması

Detaylı

MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. 1- Dilekçe 2- Tapu Belgesi 3- Vekil ise Vekâletname

MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. 1- Dilekçe 2- Tapu Belgesi 3- Vekil ise Vekâletname MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1

Detaylı

Türkiye Ulusal Coğrafi Bilgi Sistemi Altyapısı Kurulumu FĠZĠBĠLĠTE ETÜDÜ ÇALIġTAYI

Türkiye Ulusal Coğrafi Bilgi Sistemi Altyapısı Kurulumu FĠZĠBĠLĠTE ETÜDÜ ÇALIġTAYI Türkiye Ulusal Coğrafi Bilgi Sistemi Altyapısı Kurulumu FĠZĠBĠLĠTE ETÜDÜ ÇALIġTAYI Projenin GELĠġĠMĠ: KDEP-EYLEM 47 (Kısa Dönem Eylem Planı ) 4 Aralık 2003 tarihli BaĢbakanlık Genelgesi yle e-dönüģüm Türkiye

Detaylı

T.C. EFELER BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ İHALE SERVİSİ 4734 SAYILI KANUN KAPSAMINDA İHALE SÜRECİ AKIŞ DÖKÜMANI.

T.C. EFELER BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ İHALE SERVİSİ 4734 SAYILI KANUN KAPSAMINDA İHALE SÜRECİ AKIŞ DÖKÜMANI. T.C. EFELER BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ İHALE SERVİSİ 4734 SAYILI KANUN KAPSAMINDA İHALE SÜRECİ AKIŞ DÖKÜMANI Süreç Başlangıcı İhalenin idari şartnamesi onaylanmadan İHTİYAÇ RAPORU güncellenebilir

Detaylı

Dilekçe ve ekleriyle beraber müracaat. Müracaat dosyası ve eklerinin uygunluğu incelenir. Evet. Belgelerde uygunsuzluk var mı?

Dilekçe ve ekleriyle beraber müracaat. Müracaat dosyası ve eklerinin uygunluğu incelenir. Evet. Belgelerde uygunsuzluk var mı? İFRAZ - TEVHİT UYGULAMASI Dilekçe ve ekleriyle beraber müracaat GEREKLİ BELGELER Serbest çalışan bir Harita Mühendisi tarafından hazırlanan teknik dosya 1.Dilekçe 2.Güncel Tapu Kaydı 3.Güncel İmar Çapı

Detaylı

ANAMUR BELEDĠYE BAġKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ. KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM

ANAMUR BELEDĠYE BAġKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ. KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM ANAMUR BELEDĠYE BAġKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç: MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı; Plan ve Proje Müdürlüğünün

Detaylı

MALĠYE BAKANLIĞI ADANA DEFTERDARLIĞI MUHASEBE MÜDÜRLÜĞÜ Ġ ġ L E M Y Ö N E R G E S Ġ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

MALĠYE BAKANLIĞI ADANA DEFTERDARLIĞI MUHASEBE MÜDÜRLÜĞÜ Ġ ġ L E M Y Ö N E R G E S Ġ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak MALĠYE BAKANLIĞI ADANA DEFTERDARLIĞI MUHASEBE MÜDÜRLÜĞÜ Ġ ġ L E M Y Ö N E R G E S Ġ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç ve Kapsam : Madde 1- (1) Bu Yönerge, Adana Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu yönergenin amacı; Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN USULU İLE İHALE EDİLEN YAPIM İŞLERİNDE UYGULANACAK TİP İDARİ ŞARTNAME

DOĞRUDAN TEMİN USULU İLE İHALE EDİLEN YAPIM İŞLERİNDE UYGULANACAK TİP İDARİ ŞARTNAME DOĞRUDAN TEMİN USULU İLE İHALE EDİLEN YAPIM İŞLERİNDE UYGULANACAK TİP İDARİ ŞARTNAME I- İHALENİN KONUSU VE TEKLİF VERMEYE İLİŞKİN HUSUSLAR Madde 1- İş Sahibi İdareye İlişkin Bilgiler 11-İş sahibi İdarenin;

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ T.C. KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Yılı Ocak-Haziran Dönemi Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI TEMMUZ - 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 30. maddesi

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :57 KARAR 57 : Urla Merkez Revizyon İmar Plan Notlarının A- Kentsel Kullanım alanlarındaki koşullar başlığının 5. maddesi Bina derinlikleri en az 7 m. En çok 20 m dir. Ancak site şeklindeki inşaatlarda

Detaylı

KİRALAMA İHALE İLANI TAŞINMAZLARIN KİRAYA VERİLMESİ İŞİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ KİRALAMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINDAN KULLANIM YERİ/AMACI/ALANI

KİRALAMA İHALE İLANI TAŞINMAZLARIN KİRAYA VERİLMESİ İŞİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ KİRALAMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINDAN KULLANIM YERİ/AMACI/ALANI KİRALAMA İHALE İLANI TAŞINMAZLARIN KİRAYA VERİLMESİ İŞİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ KİRALAMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINDAN S.NU BÖLÜM NU KİRALANACAK ALANIN YERİ ADA/ PARSEL KİRA SÜRESİ KULLANIM YERİ/AMACI/ALANI TAHMİNİ

Detaylı

PROGRAM VE İZLEME DAİRESİ BAŞKANLIĞI

PROGRAM VE İZLEME DAİRESİ BAŞKANLIĞI PROGRAM VE İZLEME DAİRESİ BAŞKANLIĞI EĞĠTĠM ÇALIġMALARI: Eğitimler aşağıdaki şekilde gruplandırılmıştır. 1. Hizmet Öncesi Eğitimler: a. Stajlar (Üniversite, Meslek Yüksek Okulu, Teknik Lise, Yabancı Uyruklu

Detaylı

KİLİS ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE VE YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

KİLİS ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE VE YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI KİLİS ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE VE YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) Müdürlüğümüze yapılan Taahhüt,

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ INTRANET VE SÜREÇ YÖNETİMİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını İSTEKLİ : Madde

Detaylı

Şekil 1: Planlama Alanı Genel Konumu

Şekil 1: Planlama Alanı Genel Konumu GAZİANTEP İLİ, ŞEHİTKAMİL İLÇESİ, İNCİLİPINAR MAHALLESİ, 636 ADA 37, 42 VE 44 PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Kapak dahil 8 sayfa PLANLAMA ALANININ

Detaylı

TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ TEKĠRDAĞ ġube MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA ġ I M A Y A P T I R I L A C A K T I R

TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ TEKĠRDAĞ ġube MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA ġ I M A Y A P T I R I L A C A K T I R TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ TEKĠRDAĞ ġube MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA ġ I M A Y A P T I R I L A C A K T I R Dumansız Sanayi Bölgesindeki Kiralık Evren Depo Stoklarından 5.000 ton, dökme hububatın karayolundan Tekirdağ

Detaylı

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri. MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri. MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. 12.6.1. 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu,

Detaylı

2015 Yılında Yapılan Değişiklikler

2015 Yılında Yapılan Değişiklikler T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü KAMU İHALE KANUNU EĞİTİMİ 2015 Yılında Yapılan Değişiklikler İhalelerin 3 yıllık olarak yapılması Genel yönetim kapsamındaki kamu idarelerinin,

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ OCAK AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ OCAK AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ OCAK AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2016 Senesi OCAK ayı Meclis

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA (Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü)

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA (Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü) (BU BÖLÜME BELEDİYENİN ANTETİ YAZILACAK) SAYI : KONU : Çevre Kirliliğinin Giderilmesi T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA (Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü) Belediyemiz sınırları içinde oluşan ve ciddi

Detaylı

SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU AYDIN SOSYAL GÜVENLĠK ĠL MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARTLARI

SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU AYDIN SOSYAL GÜVENLĠK ĠL MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARTLARI SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU AYDIN SOSYAL GÜVENLĠK ĠL MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 2 HĠZMET ADI BAġVURUDA ĠSTENĠLEN BELGELER HĠZMETĠN TAMAMLANMA SÜRESĠ (EN GEÇ) Adres DeğiĢikliği ĠĢlemleri 1- Dilekçe

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 33.06.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 33.06. Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 33.06.687 Toplantı Tarihi ve No : 30.12.2015-171 TOPLANTI YERĠ Karar Tarihi

Detaylı

MALATYA DA KENTSEL DÖNÜŞÜM VE AFET RİSKİ TAŞIYAN BÖLGELER. Ahmet Ceyhan. Malatya Belediyesi Başkan Yardımcısı

MALATYA DA KENTSEL DÖNÜŞÜM VE AFET RİSKİ TAŞIYAN BÖLGELER. Ahmet Ceyhan. Malatya Belediyesi Başkan Yardımcısı MALATYA DA KENTSEL DÖNÜŞÜM VE AFET RİSKİ TAŞIYAN BÖLGELER Ahmet Ceyhan Malatya Belediyesi Başkan Yardımcısı MALATYA MERKEZ BEYDAĞI KENTSEL YENİLEME (GECEKONDU DÖNÜŞÜM) PROJESİ Proje 05.05.2008 tarihinde

Detaylı

Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü mevcut yediemin depo ve garajlarının tasfiye işlemlerini başlatmak üzere start verdi.

Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü mevcut yediemin depo ve garajlarının tasfiye işlemlerini başlatmak üzere start verdi. {jcomments on} Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü mevcut yediemin depo ve garajlarının tasfiye işlemlerini başlatmak üzere start verdi. Varsayımlarımıza göre bu süreç tüm yurt genelini derinden

Detaylı

2010 YILI FALİYET RAPORU. EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ

2010 YILI FALİYET RAPORU. EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ 2010 YILI FALİYET RAPORU EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ İçerik Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Harita Şefliği ve 2010 Faaliyetleri Numarataj Şefliği ve 2010 Faaliyetleri Emlak ve Kamulaştırma Şefliği ve 2010

Detaylı

İMAR PLANLARININ UYGULANMASI VE UYGULAMA YÖNTEMLERİ

İMAR PLANLARININ UYGULANMASI VE UYGULAMA YÖNTEMLERİ İMAR PLANLARININ UYGULANMASI VE UYGULAMA YÖNTEMLERİ İmar Uygulama Yöntemleri İmar planlarında görülen yol, meydan, park, otopark, yeşil alan, çocuk bahçesi gibi kamu yararına ayrılması düşünülen alanlar

Detaylı

SAYIŞTAY MALİ İSTATİSTİKLERİ DEĞERLENDİRME RAPORUNDA ÖNERİLEN ELİMİNASYON-KONSOLİDASYON SİSTEMİNİN TARTIŞILMASI -I-

SAYIŞTAY MALİ İSTATİSTİKLERİ DEĞERLENDİRME RAPORUNDA ÖNERİLEN ELİMİNASYON-KONSOLİDASYON SİSTEMİNİN TARTIŞILMASI -I- SAYIŞTAY MALİ İSTATİSTİKLERİ DEĞERLENDİRME RAPORUNDA ÖNERİLEN ELİMİNASYON-KONSOLİDASYON SİSTEMİNİN TARTIŞILMASI -I- MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MALİ İSTATİSTİK RAPORLAMA VE ANALİZ ŞUBESİ

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞININ GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞININ GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞININ GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam Amaç MADDE 1- Bu Yönerge nin amacı; Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme

Detaylı

MEKÂNSAL PLANLAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RES PLANLAMA SÜRECİ

MEKÂNSAL PLANLAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RES PLANLAMA SÜRECİ RES PLANLAMA SÜRECİ YETKİ İSTENİLEN BİLGİ-BELGE YÖNTEM-İZLENECEK YOL PLAN ONAYI Enerji tesislerine ilişkin imar planları; 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu 5393

Detaylı

e-devlet Kapısı Eylem Planı (2008-2009) Çalışmaları

e-devlet Kapısı Eylem Planı (2008-2009) Çalışmaları e-devlet Kapısı Eylem Planı (2008-2009) Çalışmaları 4 Ağustos 2008 tarihinde DPT de yapılan toplantıda alınan karar çerçevesinde, toplantıya katılan 13 kuruluştan; hangi hizmetlerini hangi sürede e-devlet

Detaylı

T.C. SĠLĠVRĠ BELEDĠYE BAġKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel Ġlkeler

T.C. SĠLĠVRĠ BELEDĠYE BAġKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel Ġlkeler T.C. SĠLĠVRĠ BELEDĠYE BAġKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel Ġlkeler Amaç ve Kapsam MADDE 1 Bu Yönetmeliğin amacı; Silivri Belediye

Detaylı

SĠLĠVRĠ BELEDĠYE BAġKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ, TEġKĠLAT GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ

SĠLĠVRĠ BELEDĠYE BAġKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ, TEġKĠLAT GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ SĠLĠVRĠ BELEDĠYE BAġKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ, TEġKĠLAT GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Ġlke ve tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı Silivri Belediye

Detaylı

TÜRKİYE DE EĞİTİMİN FİNANSMANI VE EĞİTİM HARCAMALARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (TEFBİS)

TÜRKİYE DE EĞİTİMİN FİNANSMANI VE EĞİTİM HARCAMALARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (TEFBİS) TÜRKİYE DE EĞİTİMİN FİNANSMANI VE EĞİTİM HARCAMALARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (TEFBİS) Türkiye'de Eğitimin Finansmanı ve Eğitim Harcamaları Bilgi Yönetim Sistemi (TEFBİS), Türkiye'de eğitim için yapılan

Detaylı

HARİTA TEKNİSYENİ KULLANILAN, ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN ELAZIĞ A 1.1 2014/I

HARİTA TEKNİSYENİ KULLANILAN, ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN ELAZIĞ A 1.1 2014/I TANIM Harita mühendisi veya teknikerinin denetiminde, yeryüzünün tümünü veya belirli bir kısmını, coğrafi yapısını, imar, bayındırlık durumunu dikkate alarak arazide gerekli ölçme işlemlerini yapan, hesaplayan

Detaylı

ÖZET. Nisan 2016 Dönemi Bütçe Gerçekleşmeleri

ÖZET. Nisan 2016 Dönemi Bütçe Gerçekleşmeleri 216 NİSAN ÖZET 216 Dönemi Gerçekleşmeleri 215 yılı ayında 1,4 milyar TL fazla veren bütçe, 216 yılı ayında 5,4 milyar TL fazla vermiştir. 215 yılı ayında 7,5 milyar TL faiz dışı fazla verilmiş iken 216

Detaylı

ÖZET. Mayıs 2016 Dönemi Bütçe Gerçekleşmeleri

ÖZET. Mayıs 2016 Dönemi Bütçe Gerçekleşmeleri 216 MAYIS ÖZET 216 Dönemi Gerçekleşmeleri 215 yılı ayında 1,6 milyar TL fazla veren bütçe, 216 yılı ayında 3,7 milyar TL fazla vermiştir. 215 yılı ayında 5,5 milyar TL faiz dışı fazla verilmiş iken 216

Detaylı

BANKA PROMOSYONU İHALE KARARI ve İLANI GÖKÇEBEY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Sayı : 21/03/2016 Konu: Banka Promosyonu

BANKA PROMOSYONU İHALE KARARI ve İLANI GÖKÇEBEY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Sayı : 21/03/2016 Konu: Banka Promosyonu BANKA PROMOSYONU İHALE KARARI ve İLANI GÖKÇEBEY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Sayı : 21/03/2016 Konu: Banka Promosyonu Banka Promosyonu Ġhale Numarası :2016 1 1-Kurumun Adı : Gökçebey Ġlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

DANIŞTAY BAŞKANLIĞINA YÜRÜTMENİN DURDURULMASI İSTEMİ VARDIR. : TMMOB HARİTA VE KADASTRO MÜHENDİSLERİ ODASI Sümer Sokak No:12-10 Kızılay-ANKARA

DANIŞTAY BAŞKANLIĞINA YÜRÜTMENİN DURDURULMASI İSTEMİ VARDIR. : TMMOB HARİTA VE KADASTRO MÜHENDİSLERİ ODASI Sümer Sokak No:12-10 Kızılay-ANKARA ANKARA: 05.08.2011 DANIŞTAY BAŞKANLIĞINA YÜRÜTMENİN DURDURULMASI İSTEMİ VARDIR. D A V A C I V E K İ L İ : TMMOB HARİTA VE KADASTRO MÜHENDİSLERİ ODASI Sümer Sokak No:12-10 Kızılay-ANKARA : AV.KEMAL ŞAHİN

Detaylı

ARAZİ ETÜD VE PROJE ÇALIŞMALARI SÜRECİ

ARAZİ ETÜD VE PROJE ÇALIŞMALARI SÜRECİ RZİ ETÜD VE PROJE ÇLIŞMLRI SÜRECİ DOK.NO: PRO-SR-03 YÜRÜRLÜK TRİHİ: 23.02.2015 REVİZYON NO: 00/- Süreç Sorumlusu Proje Şube Müdürlüğü Sürecin dı Sürecin macı Kontrol Kriteri Performans Kriteri Yapılacak

Detaylı

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Kotlu Kroki İstikamet Krokisi. 2- Yapı Aplikasyon Projesi

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Kotlu Kroki İstikamet Krokisi. 2- Yapı Aplikasyon Projesi SIRA NO: 1- HİZMETİN ADI Kotlu Kroki İstikamet Krokisi 2- Yapı Aplikasyon Projesi 3-4- Toprak, Zemin Aplikasyonu, Temel Su Basman Vizeleri Bağımsız Bölüm Planı Ve Röperli Kroki Projesi 5- Yol Proje 6-7-

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ (ADYÜ) 2016 YILI PROSES PLANLAMASI

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ (ADYÜ) 2016 YILI PROSES PLANLAMASI EĞT-PRS-02 SAT-PRS-01 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ (ADYÜ) Sayfa No 1/10 PRS. KODU PROSES ADI HİZMET TANIMI PROSES SORUMLUSU KULLANILACAK CİHAZLAR ÖLÇÜLECEK DEĞERLER PERFORMANS HEDEFİ PROSES HEDEFI Satın alma

Detaylı

TEMEL SÜREÇ TANIM FORMU. Süreç Adı İdari ve Sosyal Hizmetler Süreç No:D4. Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı. Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı

TEMEL SÜREÇ TANIM FORMU. Süreç Adı İdari ve Sosyal Hizmetler Süreç No:D4. Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı. Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Süreç Adı İdari ve Sosyal Hizmetler Süreç No:D4 Süreç Tipi Süreç Sahibi Destek Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Süreç Sorumlusu/Sorumluları Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Süreç Uygulayıcıları SÜREÇ

Detaylı

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA TEMMUZ 2016 1 KURUMSAL

Detaylı

EGETAR Kontrol ve Sertifikasyon Hizmetleri Ltd. ġti. ĠYĠ TARIM UYGULAMALARI SERTĠFĠKASYON BASVURU FORMU

EGETAR Kontrol ve Sertifikasyon Hizmetleri Ltd. ġti. ĠYĠ TARIM UYGULAMALARI SERTĠFĠKASYON BASVURU FORMU Lütfen tamamını doldurun, bu baģvuru formu fiyat teklifinde esas alınacaktır. Bu bir SÖZLEġME değildir. 1. MÜġTERĠ (Üretici, Üretici Örgütü veya MüteĢebbis)BĠLGĠLERĠ MÜġTERĠ ADRESĠ (BaĢvuruyu imzalayan)

Detaylı

İNSAN KIYMETLERİ YÖNETİMİ 4

İNSAN KIYMETLERİ YÖNETİMİ 4 İNSAN KIYMETLERİ YÖNETİMİ 4 İKY PLANLANMASI 1)Giriş 2)İK planlanması 3)İK değerlendirilmesi 4)İK ihtiyacının belirlenmesi 2 İnsanların ihtiyaçları artmakta ve ihtiyaçlar giderek çeşitlenmektedir. İhtiyaçlardaki

Detaylı

SÜREÇ YÖNETİMİ SİSTEMİ

SÜREÇ YÖNETİMİ SİSTEMİ ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SÜREÇ YÖNETİMİ SİSTEMİ İş Analizi Raporu MAYIS/ 2013 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Süreç Yönetimi Sistemi İş Analizi Raporu Sonuçları * Raporun Tüm Hakkı

Detaylı

KÜTAHYA BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

KÜTAHYA BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ KÜTAHYA BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BĠRĠNCĠ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ MADDE 1- Bu yönetmelik, Belediye Kanunu ile bağlayıcı yasa, yönetmelik, talimatlar ve

Detaylı

KAMULAŞTIRMA VE KENTSEL ALANLARIN DÜZENLENMESİ

KAMULAŞTIRMA VE KENTSEL ALANLARIN DÜZENLENMESİ TAŞINMAZ GELİŞTİRME TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI KAMULAŞTIRMA VE KENTSEL ALANLARIN DÜZENLENMESİ Prof. Dr. Sebahattin BEKTAŞ 1 Ünite: 7 KAMULAŞTIRMA DOSYALARININ HAZIRLANMASI Prof. Dr. Sebahattin BEKTAŞ

Detaylı

Proje Yönetimi. Ölçüm Verileri ve Micrositing. ÇED Süreci Ġdari Ġzinler Planlama

Proje Yönetimi. Ölçüm Verileri ve Micrositing. ÇED Süreci Ġdari Ġzinler Planlama Proje Yönetimi Ölçüm Verileri ve Micrositing ÇED Süreci Ġdari Ġzinler Planlama ÇED Yönetmeliği nde yapılan değişiklikle 75 MW ve üzeri kurulu güce sahip rüzgar santralleri için ÇED Olumlu kararı alınması

Detaylı

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GELİRLERİ

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GELİRLERİ İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GELİRLERİ E K O D GELİR TÜRÜ AĞUSTOS 014 AĞUSTOS 01 AĞUSTOS DEĞİŞİM % 1 0 0 0 Vergi Gelirleri 17.84.97.66,18 19.797.7.81,44 10,96 1 1 0 0 Gelir ve Kazanç Üzerinden

Detaylı

GEBZE BELEDİYESİ KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

GEBZE BELEDİYESİ KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar GEBZE BELEDİYESİ KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde 1 Bu yönetmeliğin amacı, Kentsel Tasarım Müdürlüğünün görev, yetki ve

Detaylı

T.C. MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç T.C. MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1-(1) Bu yönetmeliğin amacı, Manavgat Belediye Başkanlığı

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04. Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04.2016-185 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 22.04.2016-3029 SAFRANBOLU

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi TEMMUZ ayı

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü T ' EXPO Sayı : 90852262-301.03-.2.1 3 3 - U İU 3 Konu: Aksu 13419 ada 6 parsel NİP itiraz.b /11/2014 BAŞKANLIK

Detaylı

T.C. EDREMĠT BELEDĠYE BAġKANLIĞI EMLAK VE ĠSTĠMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. EDREMĠT BELEDĠYE BAġKANLIĞI EMLAK VE ĠSTĠMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. EDREMĠT BELEDĠYE BAġKANLIĞI EMLAK VE ĠSTĠMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönetmeliğin amacı, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı YÜKSEK FEN KURULU KARARI

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı YÜKSEK FEN KURULU KARARI Karar Konusu :Görüş talebi T.C. YÜKSEK FEN KURULU KARARI I- GİRİŞ.. İl Özel İdaresi tarafından ihale edilerek sözleşmeye bağlanan,... İlçesi Toplum Sağlığı Merkezi Hizmet Binası inşaatı işi ile ilgili

Detaylı

MECLĠS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi.

MECLĠS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi. Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi. ERYĠĞĠT (Katılmadı)-Dilek TEKĠN-Cemal KAYA-Ersel YAZICI-Emine DEMĠRCĠ -Muharem Aziz

Detaylı

TEBLİĞ. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: ORGANİK HAYVANCILIK İLAVE DESTEKLEME ÖDEMESİ YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: 2012/60)

TEBLİĞ. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: ORGANİK HAYVANCILIK İLAVE DESTEKLEME ÖDEMESİ YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: 2012/60) 24 Temmuz 2012 SALI Resmî Gazete Sayı : 28363 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TEBLİĞ ORGANİK HAYVANCILIK İLAVE DESTEKLEME ÖDEMESİ YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: 2012/60) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç,

Detaylı

TEBLİĞ. ç) Hazinenin özel mülkiyetindeki taģınmaz: Tapuda Hazine adına tescilli taģınmazları,

TEBLİĞ. ç) Hazinenin özel mülkiyetindeki taģınmaz: Tapuda Hazine adına tescilli taģınmazları, 7 Şubat 2014 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28906 Maliye Bakanlığından: TEBLİĞ MĠLLĠ EMLAK GENEL TEBLĠĞĠ (SIRA NO: 362) BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Genel Tebliğin amacı;

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 8267 29.03.2016 Konu : Ticaret ve Sanayi Müzesi Aydınlatma Malzemeleri Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Ticaret ve Sanayi Müzesi Aydınlatma Malzemeleri

Detaylı

KAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI KAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI

Detaylı

6- ORMAN KADASTRO VE MÜLKİYETİ İLE İZİNLER

6- ORMAN KADASTRO VE MÜLKİYETİ İLE İZİNLER 6- ORMAN KADASTRO VE MÜLKİYETİ İLE İZİNLER 1- Orman Kadastro Komisyonu aşağıda belirtilen kimlerden ve kaç kişiden oluşur? I- Genel Müdürlükçe atanacak başkan, ormancı üye, ziraatçı üye ile mahalli ziraat

Detaylı

Revizyon Tarihi ÖD.SHŞ.FR.01 25.06.2008 - - 1/5 SINAV UYGULAMA DUYURUSU

Revizyon Tarihi ÖD.SHŞ.FR.01 25.06.2008 - - 1/5 SINAV UYGULAMA DUYURUSU Doküman Kodu Yayın Tarihi Revizyon Tarihi Revizyon No Sayfa No ÖD.SHŞ.FR.01 25.06.2008 - - 1/5 SINAV UYGULAMA DUYURUSU SINAVIN ADI Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM) Tapu ve Kadastro Uzmanlık Sınavı.

Detaylı

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2011/15 TARİH: 07.04.2011. Gelir Vergisi Kanununun Mükerrer 80 inci maddesinde değer artış kazançları ile ilgili olarak;

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2011/15 TARİH: 07.04.2011. Gelir Vergisi Kanununun Mükerrer 80 inci maddesinde değer artış kazançları ile ilgili olarak; VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2011/15 TARİH: 07.04.2011 KONU Gayrimenkullerin Elden Çıkarılması Halinde, Değer Artışı Kazancının Hesaplanmasında, İktisap Tarihi Olarak Hangi Tarihin Esas Alınacağına İlişkin Gelir

Detaylı

KARTAL DR.LÜTFİ KIRDAR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE

KARTAL DR.LÜTFİ KIRDAR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE Evrak Tarih ve Sayısı: 15/04/2016-5512 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul İli Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği *BENU4H7K8* Sayı : 71587699-930 Konu

Detaylı

ESENLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Emlak Ve İstimlâk Müdürlüğü Görev Ve Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ESENLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Emlak Ve İstimlâk Müdürlüğü Görev Ve Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ESENLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Emlak Ve İstimlâk Müdürlüğü Görev Ve Çalışma Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam: MADDE 1-(1) Bu yönetmelik Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün

Detaylı

İnşaat işlerinde, hasar nedeni ve miktarını tespit etmek ve tamirat için gerekli olanları belirlemek

İnşaat işlerinde, hasar nedeni ve miktarını tespit etmek ve tamirat için gerekli olanları belirlemek Arazi ve Binaları Değerlendirme - Arazi, bina, apartman dairesi ve tamamlanmamış binaların tüm kullanım alanlarında paha biçme ve değerlendirmek. - Fabrika gibi bileşim kullanımlı Emlakların değerlendirme

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönerge

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönerge T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönerge BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar, Temel İlkeler, Teşkilat Yapısı Amaç

Detaylı

RÜZGAR ENERJİ YATIRIMLARINDA İDARİ İZİN SÜREÇLERİ

RÜZGAR ENERJİ YATIRIMLARINDA İDARİ İZİN SÜREÇLERİ RÜZGAR ENERJİ YATIRIMLARINDA İDARİ İZİN SÜREÇLERİ SANTRAL SAHASINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR Santral sahasının ön analizinin yapılması Mülkiyete ilişkin verilerin ve kısıtların belirlenmesi Micrositing çalışması

Detaylı

T.C. BATTALGAZİ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü MALATYA İLİ BATTALGAZİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU

T.C. BATTALGAZİ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü MALATYA İLİ BATTALGAZİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU MALATYA İLİ BATTALGAZİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU Battalgazi ve ne Bağlı Birimler ile Bağlı Okullardaki Ödeme Yapılan Personel Banka Promosyon İhalesi Banka Promosyonu

Detaylı

2010 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ 1

2010 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ 1 MADEN TETKİK VE ARAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Makina İkmal Dairesi Başkanlığı 2010 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyet Raporu 2010 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ 1 2010 YILI MAKİNA İKMAL DAİRE BAŞKANLIĞI 01 OCAK-30 HAZİRAN

Detaylı

İzleme ve Değerlendirme Birimi 24.06.2011

İzleme ve Değerlendirme Birimi 24.06.2011 2010 Yılı Mali Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı İzleme ve Değerlendirme Birimi 24.06.2011 2010 Yılı Mali Destek Programları Ön Bilgilendirme Toplantısı Toplantımızın amacı Sözleşmeleri imzalamadan

Detaylı

İMAR UYGULAMALARI SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

İMAR UYGULAMALARI SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI 1.BAŞLANGIÇ VE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI-İmar Programı 2.ETÜT 1 İmar Programı 5393 sayılı kanunun 18/u, 30/a maddesi, İşleri Müdürlüğü Daire,Genel Sekreter yrd.,genel Sekreter,Belediye 5 yılda bir 3.Encümen

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU Ağustos 2015 İÇERİK KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI DÜZENLİLİK DENETİM RAPORU 1 KARABÜK ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ 2014 YILI DÜZENLİLİK

Detaylı

PSİKOLOJİK DANIŞMAN / REHBER ÖĞRETMEN SEMA GÖKDEMİR

PSİKOLOJİK DANIŞMAN / REHBER ÖĞRETMEN SEMA GÖKDEMİR PSİKOLOJİK DANIŞMAN / REHBER ÖĞRETMEN SEMA GÖKDEMİR 1. Rehberlik bir süreçtir. 2. Rehberlik bireye yardım etme işidir. 3. Rehberlik yardımı bireye dönüktür. 4. Rehberlik bilimsel ve profesyonel bir yardımdır.

Detaylı

KONYA DEFTERDARLIĞI MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ

KONYA DEFTERDARLIĞI MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KONYA DEFTERDARLIĞI MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ İŞLEM YÖNERGESİ ŞUBAT 2015 1 Ġçindekiler BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar... 3 Amaç... 3 Dayanak... 3 Tanımlar... 3 ĠKĠNCĠ BÖLÜM Milli Emlak Müdürlüklerinin

Detaylı

HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER. 1-Dilekçe 2-izin Kağıdı 3-Memur Kimliği 4-Sağlık Karnesi

HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER. 1-Dilekçe 2-izin Kağıdı 3-Memur Kimliği 4-Sağlık Karnesi T.C EVREN KAYMAKAMLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 YURT DIġI BAKIM BELGESĠ 1-Yurt DıĢı Bakım Belgesi Formu (Bilgisayar veya Daktilo ile doldurulmuģ

Detaylı

4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNUNA GÖRE İHALE EDİLEN MAL ALIMLARINDA UYGULANACAK FİYAT FARKINA İLİŞKİN ESASLAR

4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNUNA GÖRE İHALE EDİLEN MAL ALIMLARINDA UYGULANACAK FİYAT FARKINA İLİŞKİN ESASLAR 4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNUNA GÖRE İHALE EDİLEN MAL ALIMLARINDA UYGULANACAK FİYAT FARKINA İLİŞKİN ESASLAR RESMİ GAZETE SAYISI: 28751 RESMİ GAZETE TARİHİ: 31.08.2013 KARAR SAYISI: 2013/ 5216 KARAR TARİHİ:

Detaylı

Sayı: 53654767-TİM.00.GSK.INO.2016/42-1434 İstanbul, 26/5/2016 Konu: İnovasyon Odaklı Mentörlük Projesi Hk. TÜM ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ

Sayı: 53654767-TİM.00.GSK.INO.2016/42-1434 İstanbul, 26/5/2016 Konu: İnovasyon Odaklı Mentörlük Projesi Hk. TÜM ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ Sayı: 53654767-TİM.00.GSK.INO.2016/42-1434 İstanbul, 26/5/2016 Konu: İnovasyon Odaklı Mentörlük Projesi Hk. TÜM ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ Bilindiği üzere, katma değerli ihracatımızın artırılması amacıyla

Detaylı

BATI AKDENĠZ KALKINMA AJANSI (BAKA) KALKINMA AJANSI DESTEKLERĠ. Sinan MESUTER Temmuz 2011

BATI AKDENĠZ KALKINMA AJANSI (BAKA) KALKINMA AJANSI DESTEKLERĠ. Sinan MESUTER Temmuz 2011 BATI AKDENĠZ KALKINMA AJANSI (BAKA) KALKINMA AJANSI DESTEKLERĠ Sinan MESUTER Temmuz 2011 SUNUM PLANI I. PROJE TEKLĠF ÇAĞRISI YÖNTEMĠYLE SAĞLANAN DOĞRUDAN FAALĠYET DESTEĞĠ II. DOĞRUDAN FAALĠYET DESTEĞĠ

Detaylı

F A R K I N D A L I K E Ğ İ T İ M İ VERGİ UYUŞMAZLIKLARI VE ÇÖZÜM YOLLARI EĞİTİMİ

F A R K I N D A L I K E Ğ İ T İ M İ VERGİ UYUŞMAZLIKLARI VE ÇÖZÜM YOLLARI EĞİTİMİ F A R K I N D A L I K E Ğ İ T İ M İ VERGİ UYUŞMAZLIKLARI VE İSMMMO AKADEMİ BAŞKANI NDAN Devlet kamu harcamalarını karşılamak üzere, egemenlik gücüne dayalı olarak tek taraflı iradesini kullanarak, karşılıksız

Detaylı

b) 17.05.2005 tarih ve B.07.0.GEL.0.71/7103-280/21447, c) 19.04.2007 tarih ve B.07.0.GĐB.0.05.71/7103-332/36033 sayılı genel yazılar.

b) 17.05.2005 tarih ve B.07.0.GEL.0.71/7103-280/21447, c) 19.04.2007 tarih ve B.07.0.GĐB.0.05.71/7103-332/36033 sayılı genel yazılar. T.C. MALĐYE BAKANLIĞI Gelir Đdaresi Başkanlığı 15.08.2007 Sayı : B.07.1.GĐB.0.05.71/7103-072730..VERGĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞINA Đlgi : a) 30.03.2004 tarih ve B.07.0.GEL.0.71/7103-253/13892, b) 17.05.2005 tarih

Detaylı

EGE SERBEST BÖLGESİ KULLANICI FİRMALAR İÇİN ATIK VE ATIK SU YÖNETİMİ EL KİTABI Bu kitapçık, Ege Serbest Bölgesinde faaliyet gösteren firmaları

EGE SERBEST BÖLGESİ KULLANICI FİRMALAR İÇİN ATIK VE ATIK SU YÖNETİMİ EL KİTABI Bu kitapçık, Ege Serbest Bölgesinde faaliyet gösteren firmaları EGE SERBEST BÖLGESİ KULLANICI FİRMALAR İÇİN ATIK VE ATIK SU YÖNETİMİ EL KİTABI Bu kitapçık, Ege Serbest Bölgesinde faaliyet gösteren firmaları bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Yayın Sorumlusu: ESBAŞ

Detaylı