HAYALLERİNİZİN SESİ GÜRHAN&YASEMİN GÜLMEZ. HUNCALIFE ile Adım Adım YILDIZA DOĞRU. ÇİFT YILDIZ Liderlerimiz

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HAYALLERİNİZİN SESİ GÜRHAN&YASEMİN GÜLMEZ. HUNCALIFE ile Adım Adım YILDIZA DOĞRU. ÇİFT YILDIZ Liderlerimiz"

Transkript

1 HAYALLERİNİZİN SESİ ile Adım Adım YILDIZA DOĞRU ÇİFT YILDIZ Liderlerimiz GÜRHAN&YASEMİN GÜLMEZ HAZİRAN/06 SAYI 06 Hayallerinizin Sesi, Huncalife Satış temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır. Neşeli halleri ve sıcak tavırları ile gönüllere taht kurmuş, ın efsaneleri arasına giren, Değerli Liderlerimiz GÜRHAN & YASEMİN GÜLMEZ in yeni kariyerini tebrik ediyoruz.

2 HAZİRAN Muhteşem fırsatlarla BABALAR GÜNÜ NÜ kutlayalım yılının ilk akademisi, 5-7 Nisan tarihlerinde Antalya Lykia World Golf & Spa Hotel de yapıldı. Mart ayında Yıldız kariyerlerine yükselen liderlerimizi karşılama seremonisi ile başlayan akademimiz, şirket sunumları ve Venedik gecesi ile devam etti. Akademinin ikinci günü, Tanışma, Tanıştırma ve Tanınma metodolojisi ve Hızlı Tanışma uygulamasıyla Türkiye de bir ilke imza atmış ünlü eğitmen Sayın Ertuğrul Belen in eğitimini, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Tuncer Hunca nın katıldığı Kıdemli Altın ve Üzeri Liderler Toplantı sı ile muhteşem ödül törenimiz izledi. Liderler Akademisi, son gün yapılan araba teslim töreni ile sona ererken geriye sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyduğumuz kareleri bıraktı. BİR SONRAKİ AKADEMİMİZDE SİZLERİ DE ARAMIZDA GÖRMEK DİLEĞİYLE... Huncalife Ailesi... HAZİRAN 5-7 NİSAN LİDERLER AKADEMİSİ Merhaba Değerli Huncalife Temsilcileri, Hepimizin kahramanı, ilk öğretmeni ve koruyucusu babalarımıza adanan Haziran ayındayız Bu ay kataloğumuzda babalarımızı mutlu edecek pek çok hediye alternatifi hazırladık. Her geçen saat onları daha karizmatik kılacak, kalıcı ve aromatik notalara sahip yeni erkek parfümümüz Legacy of Essence EDP yi denemeyi unutmayın. Eğer Mayıs ayında, lanse ettiğimiz Legacy of Essence Bayan EDP yi aldıysanız, babanıza bu özel parfümü çok daha özel bir fiyatla alabileceksiniz. Yaz aylarına girdiğimiz ve sıcakların kendisini daha da hissettireceği bu ayda erkeklere özel farklı deodorant hazırladık. 4 saat koruyucu etkiye sahip bu deodorantlar gözenekleri tıkamayan pudrasız formülleri ile cildinizin nefes almasını sağlayacak. Haziran ayında bayanları da unutmadık. Mükemmel ve sağlıklı bir cilt görünümüne sahip olmak isteyen tüm bayanlara tavsiye edeceğim yeni primerlerimiz, hafif ve ağırlık yapmayan yapıları ile hem cilt tonunuzu eşitleyecek hem de makyajınızın daha kalıcı olmasını sağlayacak. Bu ay Hayallerinizin Sesinde, Nisan ayında gerçekleştirdiğimiz akademimize genişçe yer verdik. Büyük ve güzel başarıların kutlandığı, Sayın Ertuğrul Belen in mükemmel eğitimi ile canlanan Çift Yıldız Liderlerimiz, Gürhan & Yasemin Gülmez çifti ile Sayın Yalçın Yıldız ı ekip arkadaşları büyük bir coşku ile karşıladı. akademimiz unutulmayacak anlar yaşanan ödül töreni ile taçlandı. Bir sonraki akademimizde çok daha fazla kişiye ödül vermek ve çok daha fazla hayata dokunmak dileğiyle Ramazan ayının bereketinin hepimizin üzerinde olacağı, bizlere bol kazançlı ve başarılı bir ay getireceğini ümit ediyor ve bu vesile ile tüm babaların Babalar Günü nü kutluyorum. En İçten Saygı ve Sevgilerimle Esra Yıldızoğlu Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mart Ayında YILDIZ LİDER seviyesine yükselen çiftimiz Elif & Sinan Çavdarlı, ekip arkadaşlarının coşkusu ve sevgisi karşısında duygulu anlar yaşadı..

3 HAZİRAN HAZİRAN SUNUMLAR Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Esra Yıldızoğlu nun açılış konuşması ile başlayan akademimiz, Satış Direktörümüz Sayın Berrak Akceal ın sunumu ile devam etti. Akademinin ikinci günü bizlerle olan Networking Duayeni Sayın Ertuğrul Belen, hedeflerimize, ancak diğer insanlarla kurduğumuz güçlü bağlantılarla ulaşabileceğimizi ve bu güçlü bağları nasıl kurmamız gerektiği ile ilgili muhteşem bir eğitim verdi. Eğitim Müdürümüz Sayın Feruze Tunç ve Pazarlama Yöneticimiz Sayın Sevcan Erman, önümüzdeki dönemde temsilcilerimizi bekleyen yeniliklerden bahsettiler.

4 HAZİRAN KIDEMLİ ALTIN VE ÜZERİ LİDERLER TOPLANTISI VENEDİK GECESİ HAZİRAN Huncalife, 06 yılında Yurtdışı Tatil Programına girecek liderlerini Venedik seyahatine götürecek. Bir yıl boyunca program koşullarını yerine getiren herkesin katılabileceği seyahatimizden esinlendiğimiz Venedik Gecesi renkli karelerin yer aldığı, eğlenceli bir organizasyon oldu. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Tuncer Hunca nın da katıldığı Kıdemli Altın ve üzeri Liderler Toplantısı nda, liderlerimize şirketimizin yenilikleri hakkında bilgiler verildi. Hep beraber, bir aile olarak hedeflerimize ulaşmak için onların da görüşleri alındı. Yıldız ve Çift Yıldız kariyerine sahip 4 büyük liderimizin gecenin kralı ilan edildiği organizasyonumuz sihirbazlık gösterisi ve eğlenceler ile gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

5 HAZİRAN ARABA SERAMONİSİ GALA YEMEĞİ VE EĞLENCE HAZİRAN 06 yılının ilk üç ayında başarı gösteren ve yeni kariyerlere gelen temsilcilerimizin başarılarının kutlandığı ödül törenimiz, gala yemeği ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Tuncer Hunca nın açılış konuşması ile başladı. Safir ve üzeri seviyelere gelerek, seviyelerini iki ay üst üste korumayı başaran liderlerimizin dahil olduğu Otomobil Programımızın yeni kazananlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. GECEMİZDEN RENKLİ KARELER YALÇIN YILDIZ - MERCEDES C80 GÜRHAN & YASEMİN GÜLMEZ - PEUGEOT 508 Son altı aylık dönemde en çok kayıt yapan, en kısa sürede kariyer atlayan ve en yüksek kariyere gelen liderlerimizin yer aldığı EN LER MASASI na Yönetim Kurulu Başkanımız eşlik etti. SAİM UYAR - FORD FOCUS KIVILCIM YÜCEL- RENAULT CLIO SİBEL ÇAMLI - RENAULT CLIO AYŞE & ERTUĞRUL KESKİN - RENAULT CLIO AYSEL ERARSLAN- RENAULT CLIO

6 HAZİRAN KATEGORİ ÖDÜLLERİ 05 Ekim 06 Mart döneminde göstermiş oldukları performanslarla Kategori Ödülleri mizi alan tüm temsilci ve liderlerimizi tebrik ediyor, artan başarılar diliyoruz. KAYIT ŞAMPİYONLARI 05 Ekim 06 Mart Dönemi Birincimiz SELMA DOĞRUL İkincimiz NEŞE TEMİZ Üçüncümüz REYHAN YİRMİBEŞOĞLU ALTIN LİDERLERİMİZ HAZİRAN ALİ ŞENDUR, AYKUT MUSLU, AZİZ TINGIR, BAYRAM KIZILKAYA, BELGİN YAMAN, BÜŞRA BİLGİLİ, CAHİDE ÖZEMEK, EMİNE ASLANDOĞDU, FADİM BAŞTAŞ, FATMA SERTEL, FATMA ZEHRA TEMEL, FAZİLET & ALİ KEMAL ŞAHİN, FİLİZ UÇAK, FİSUN EROL, GÜLESER YİĞİT, GÜLNİHAL ÖZKAN, HAYRİYE İLGEN, HÜLYA USMAN, HÜLYA YORULMAZ, İSMAİL GÖK, KAFİYE AY, KEVSER KIZIL, MELEK YASEMİN KARAKAŞ, MELİKE ÇALIŞKAN, MERAL YEŞİLÇİÇEK, NAGİHAN YAKIN, NEVZAT ÇALIŞKAN, NURAY SARUHAN, RECEP ORUÇ, SAİDE UYGUN, SELMA ÇÖKER, SEMİHA DİRİ, SEMRA AKDAŞ, ŞENGÜL DİKMEN, YASEMİN YALÇIN, YÜKSEL DÜZGÜN, ZÜBEYDE ÖZDEMİR. Tüm Altın Liderlerimize Artan Başarılar Diliyoruz... AKTİVİTE ORANI ŞAMPİYONLARI 05 Ekim 06 Mart Dönemi Birincimiz TÜRKAN AYDOĞAN İkincimiz NURİYE YILDIZGEDİK Üçüncümüz FATİH YOLCU KİŞİSEL GRUP CİROSU BÜYÜME ŞAMPİYONLARI 05 Ekim 06 Mart Dönemi Birincimiz SAİM UYAR İkincimiz REYHAN YİRMİBEŞOĞLU Üçüncümüz SEMA ZÜRİYET KIDEMLİ ALTIN LİDERLERİMİZ KİŞİSEL SATIŞ ŞAMPİYONLARI 05 Ekim 06 Mart Dönemi Birincimiz BİLGE KARAHAN İkincimiz SOLMAZ DURGUN Üçüncümüz BİLGİN ÖZÇAĞLAR AYSUN UTKU AYDEMİR FATMA DURSUN HANIM AYŞE ÖZGEL Tüm Kıdemli Altın Liderlerimize Artan Başarılar Diliyoruz...

7 HAZİRAN SAFİR LİDERLERİMİZ ZÜMRÜT LİDERLERİMİZ ESRA ÖZEVİN BEKTAŞOĞLU HAZİRAN BİLAL TAŞÇI İstanbul doğumlu olan Zümrüt Liderimiz Esra Özevin Bektaşoğlu, çocukları olan bir ev hanımı. Başta Huncalife a ürünlerini kullanmak için kayıt olduğunu ileten liderimiz, Huncalife ın kazançlı sistemi ve cazip imkanları ile hikayesinin o farkında olmadan başladığını iletiyor. Daha yüksek kariyerlere çıkmak isteyen biri olarak, bu yolu hedefleyen herkese kazançlarını küçümsememelerini ve sabırlı olmalarını öneriyor. Liderimizi tebrik ediyor, artan başarılar diliyoruz. KIVILCIM YÜCEL CEREN ŞİŞMAN EBRU ERKEK ELA & ERŞEN ERSAYIN çocuk sahibi, Bursa lı Zümrüt Liderimiz Kıvılcım Yücel, öğretmen. Çocuklarına daha iyi bir gelecek sağlamak için 0 yılında Huncalife ailesine katılan liderimiz, Doğrudan Satışta ilk tecrübesini yaşadığı firmamızda kısa sürede başarılı ve sevilen bir lider olmasının kendisini daha fazla çalışmaya ittiğini dile getiriyor. Hayallerinizi hedeflediğinizde, bu hedefleri başarıya dönüştüren şeyler çalışmak ve inanmak diyen liderimize artan başarılar diliyoruz. NAZLI UZUN ESRA ORUÇ FATMA ALPER GAYE KESKİNEL 97 Konya doğumlu, iki çocuk annesi liderimiz Nazlı Uzun, ev hanımı 0 yıldır doğrudan satış sektöründe çalışan liderimiz, bir yıl önce çalışmaya başladığı Huncalife ı ürün kalitesi, övgüye değer kazanç sistemi ve çocuklarına miras bırakacağı bir gelecek sunduğu için seçtiğini dile getiriyor. Hedefinin Huncalife ailesinde kendisi gibi kazanan başarılı liderler yetiştirmek olduğunu dile getiren liderimize artan başarılar diliyoruz. HASAN ŞİMŞEK İLKER HÜSEYİN TAN İSMAİL KAYA SELMA DOĞRUL Bursa lı Liderlerimizden Selma Doğrul, yıldır sağlık sektöründe çalışıyor. yıl gibi kısa bir sürede şirketin olanakları, kazanç planı ve ürün kalitesi sayesinde Zümrüt Lider kariyerine gelen liderimiz severek ve isteyerek çalıştığı bu firmada başarılı olmasının kendisini daha da azimli hale getirdiğini dile getiriyor. Huncalife hayatımı değiştirdi diyen ve ekip arkadaşlarının hayatını değiştirmeyi amaçlayan liderimize artan başarılar diliyoruz. NAZAN ÖZKAN NURİYE YILDIZGEDİK Tüm Safir Liderlerimize Artan Başarılar Diliyoruz... NÜRŞEN BAL Zümrüt Liderlerimizin, primlerini güle güle kullanmalarını temenni ediyoruz.

8 HAZİRAN YILDIZ LİDERLERİMİZ SAYINELİF&SİNAN ÇAVDARLI HAZİRAN Mart ayında Yıldız Seviyesi ne gelen Değerli çiftimiz Elif & Sinan Çavdarlı, asaletleri, saygıları ve çalışkanlıkları ile ekiplerinin ve Huncalife Ailesinin sevgisini kazandı. Ailece bu işe gönül vermenin önemini bize hatırlatan çiftimizi tebrik ediyor, artan başarılar diliyoruz. Biz başarımızı, bize yakın insanlar ve arkadaşlarımızın sayısıyla ölçmeyi tercih ediyoruz. Çevremizdeki herkesin mutlu olmasını sağlayacak şekilde yaşamayı tercih ediyoruz. Arkadaşlık değerinin düşmediği bir dünyada çalışıyoruz. Geleceğin bize yanılmadığımızı göstereceğine inanıyoruz. Bu mesleği gittiğimiz yolun bir parçası olarak görüyoruz ve şükürler olsun ki kişiler ile büyüyoruz. HuncaLife ile biz içimizdeki gücü, enerjiyi ve benliğimizi bulduk. ELİF&SİNAN ÇAVDARLI Yıldız Liderlerimize, 46,676 TL değerindeki Mart ayı prim çeklerini Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Tuncer Hunca takdim etti. Hiç kimse için hiçbir zaman çok erken veya çok geç değildir. Haydi ipleri çözün, kendi emniyetli limanınızdan ayrılın, yelkenlerinize uygun bir rüzgar yakalayın ve ÇALIŞMAYA BAŞLAYIN! anlayışı ile kariyer basamaklarını tırmanan liderlerimizi ve ekip üyelerini tebrik ediyoruz.

9 HAZİRAN ÇİFT YILDIZ LİDERLERİMİZ SAYINGÜRHAN&YASEMİN GÜLMEZ Mart ayında yine bir ilk gerçekleşti ve kariyer basamaklarımızda Çift Yıldız Seviyesi ni gördük. Bu kariyere gelen ilk çiftimiz olan Gürhan & Yasemin Gülmez, neşeli halleri ve sıcak tavırları ile hem ekip arkadaşlarının hem de Huncalife ailesinin sevgisini kazanmaya devam ediyor. HAZİRAN Eşimle mesleğimiz icabı, kozmetik ve bakım ürünleri hakkında bilgi sahibi olmam avantajı ile Huncalife yi daha yakından tanımak istedim. Kendi iş yerimde Huncalife ye ait birçok ürünü denedim ve müşterilerime tavsiyelerde bulundum. Müşterilerimin Huncalife ürünlerinden memnun kalması üzerine bende Huncalife ailesine katılma kararı alarak 04 Ocak 0 tarihinde kaydımı oluşturdum. Liderlerimin yaptıkları işe inanmalarını, bana ve Huncalife ye güvenmelerini sağladım. Huncalife yi ve ürünlerini tanıtmak için ekiplerimle birlikte toplantılar düzenledim. Şirket tarafından düzenlenen tüm toplantı ve akademilere katıldım. En önemlisi de her şeyi severek yaptım. GÜRHAN GÜLMEZ Çift Yıldız Liderlerimize, 68,45 TL değerindeki Mart ayı prim çeklerini Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Tuncer Hunca takdim etti. Bu seviyenin sadece bize değil tüm ekip arkadaşlarımıza ait olduğuna inanıyoruz, diyen Değerli Liderlerimizi ve ekiplerini tebrik ediyor, nice güzel başarılar temenni ediyoruz.

10 HAZİRAN HAZİRAN ÇİFT YILDIZ LİDERİMİZ SAYINYALÇIN YILDIZ Mart ayında Çift Yıldız Seviyesi ne yükselerek kendi rekorunu bir kere daha kıran, azimli, başarılı ve disiplinli Liderimiz Sayın Yalçın Yıldız a artan başarılar diliyoruz. Çift Yıldız Liderimize, 9,56 TL değerindeki Mart ayı prim çeklerini Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Tuncer Hunca takdim etti. 0 yılının ekim ayından bu yana çalıştığım HuncaLife ta yıllardır doğrudan satış firmalarında aradığım dürüstlüğü, doğruluğu ve huzuru buldum. Huncalife sayesinde dünyanın birçok değişik ülkesinde seyahat ettim. Artık oturmak istediğim evde oturuyor, kullanmak istediğim otomobili kullanıyorum. Tüm hayallerimi HuncaLife sayesinde yaşıyorum. YALÇIN YILDIZ Benim tüm başarım, takım arkadaşlarıma aittir. Tüm lider arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin elde edeceği büyük başarıları alkışlamak isterim. Huncalife ın her zaman yeni yıldızlara gebe olduğunu hatırlatır, tüm çalışma arkadaşlarıma başarılar dilerim. Değerli Liderimizi ve kendisini yalnız bırakmayan ekip arkadaşlarını tebrik ediyor, nice güzel başarılar diliyoruz.

11 HAZİRAN KARİYER PLANIMIZ KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR! Kariyer Basamakları Standart Prim: % 4 seviyesine ulaşmamış kollarınızdan alacağınız ara kazançlardır. Alabilmek için aylık 00 puanlık ürün alışverişi yapmalısınız. % 4 AYDA 00 Puan % 8 AYDA 500 Puan % AYDA 000 Puan PUAN =.5 IH (İŞLEM HACMİ-TL) Liderlik primi: % 4 seviyesine ulaşmış liderlerinizden kazancınızı ifade eder. % 6 AYDA 000 Puan * Çeyrek Altın Bedeli, Merkez bankasının belirlediği çeyrek altın alış bedeli üzerinden her ay hesaplanacaktır. * Seviye ödülleri kariyerin kez üst üste tekrarlanması halinde ödenir. ALTIN LİDER % 0 AYDA 4000 Puan. SIRA LİDERLİK PRİMİ. SIRA LİDERLİK PRİMİ. SIRA LİDERLİK PRİMİ 4. SIRA LİDERLİK PRİMİ 5. SIRA LİDERLİK PRİMİ 6. SIRA LİDERLİK PRİMİ 7. SIRA LİDERLİK PRİMİ 8. SIRA LİDERLİK PRİMİ KIDEMLİ ALTIN LİDER SAFİR LİDER ZÜMRÜT LİDER YAKUT LİDER Çeyrek Altın SEVİYE ÖDÜLÜ % 4 ALTIN Kişisel Grup 000 Puan Ayda Puan 000 SEVİYE ÖDÜLÜ % 4 KIDEMLİ ALTIN Kişisel Grup 000 Puan Ayda Altın Temsilci 000 SEVİYE ÖDÜLÜ % 4 SAFİR Kişisel Grup 000 Puan Ayda Altın Temsilci % 4 % 4 % 4 % 5 % 5 % 5 % 6 % 6 % 6 % % % 4 % 4 % 4 % 6000 SEVİYE ÖDÜLÜ % 4 ZÜMRÜT Kişisel Grup 000 Puan Ayda 6 Altın Temsilci % % 9000 SEVİYE ÖDÜLÜ % 4 YAKUT Kişisel Grup 000 Puan Ayda 9 Altın Temsilci % % % 000 SEVİYE ÖDÜLÜ % 4 ELMAS Kişisel Grup 0 Puan Altın Temsilci % % % % 0,75 Mayıs ayı itibariyle Liderlik Primi kazanımları için alınması gereken katalog adetleri aşağıdaki tabloda bilginize sunulmuştur. 0 Katalog 40 Katalog 60 Katalog 80 Katalog 00 Katalog ELMAS LİDER YILDIZ LİDER ÇİFT YILDIZ LİDER ÜÇ YILDIZ LİDER 8000 SEVİYE ÖDÜLÜ % 4 YILDIZ Kişisel Grup 0 Puan Altın Temsilci 4 Tanesi Safir Kol % 5 % 4 % % 5000 SEVİYE ÖDÜLÜ % 4 YILDIZ Kişisel Grup 0 Puan Altın Temsilci 8 Tanesi Safir Kol % 5 % 4 % % SEVİYE ÖDÜLÜ % 4 YILDIZ Kişisel Grup 0 Puan Safir Temsilci % 5 % 4 % % % % % % 0,75 % 0,75 5 Katalog 75 Katalog 00 Katalog 5 Katalog % 0,5 4 % 50 DİNAMİK & KARİZMATİK Iconic Pour Homme Erkek EDT ODUNSU & AROMATİK 00 ml ,00 7,90 HAZİRAN Haziran Kataloğundan 5TL lik Alışveriş Yapan Herkese Doğal Taşlı Erkek Bilekliği SADECE! 8,90 TL Macho Success Erkek EDT AROMATİK 00 ml ,00 46,80 Macho Success Erkek Duş Jeli 00 ml. 0,00 4,0 Macho Success Erkek Deodorant 50 ml. 00 8,00,70 4 Macho Success Erkek Roll-on 50 ml. 00 0,00,90 MACHO VICTORY - SUCCESS EDT alan herkese Roll on TL Deodorant TL Duş Jeli TL *Kampanya seçmelidir. % 40 SIRADIŞI & ERKEKSİ Edition Erkek EDT AROMATİK & ODUNSU 50 ml ,00 44,90 FERAH & ETKİLEYİCİ Macho Victory Erkek EDT ORYANTAL 00 ml ,00 46,80 Macho Victory Erkek Duş Jeli 00 ml. 00,00 4,0 Macho Victory Erkek Deodorant 50 ml ,00,70 4 Macho Victory Erkek Roll-on 50 ml ,00,90 ATLANTIS Erkek EDT 50 ml 79 58,00 4,50 4 %50 ye varan Adore Homme Erkek EDT ORYANTAL & ODUNSU 50 ml ,00,45 Adore Homme Erkek Deodorant 50 ml. 75 8,00 8,90 Eylül 06 itibari ile uygulanacak kurallar İşlem Hacmi Puan Oranı Şu anda Puan =.5 İşlem Hacmi olan oran Eylül 06 itibari ile Puan =.75 İşlem Hacmi olacaktır. Seviye Ödüllerinde Artış Kıdemli Altın Lider Seviye Ödülü: 00 TL Safir Lider Seviye Ödülü: 00 TL Zümrüt Lider Seviye Ödülü: 6500 TL Yakut Lider Seviye Ödülü: TL Elmas Lider Seviye Ödülü:.500 TL Yıldız Lider Seviye Ödülü: TL Yıldız Lider Seviye Ödülü: TL Yıldız Lider Seviye Ödülü: TL Derinlik Liderlik Primi % Bir Kişisel Grup Puanından en fazla % Derinlik Liderlik Primi dağıtılacaktır. Kişisel Grup Puanı ndan dağıtılacak olan % lik Derinlik Liderlik Primine o derinliğe en yakın olan liderden başlanacaktır. Derinlik Liderlik Primi Kariyer Farkı Bir Liderin kendisine bağlı başka bir lider ile arasında 4 veya 4 ten fazla kariyer farkı var ise, Lider sadece kendisine bağlı liderden Derinlik Liderlik Primi alabilecektir. Kendisine bağlı liderin alt gruplarından Derinlik Liderlik Primi alamayacaktır. %40 Purity Kadın EDT ÇİÇEKSİ & BAHARATLI 50 ml ,00 6,90 Memories Diamond Memories Diamond Kadın Deo Roll-on Kadın Deodorant 50 ml. 50 ml ,00,90 8,00,90 Memories Diamond Kadın Duş Jeli 00 ml. 05 4,00 4,50 4 Memories Diamond Kadın EDT ÇİÇEKSİ & MEYVELİ 60 ml ,00 40,90 Memories Jewel Kadın Deodorant 50 ml. 00 8,00 0,90 Memories Jewel Kadın EDT ÇİÇEKSİ & ORYANTAL 60 ml ,00 7,90

12 HAIR SOLUTIONS SERIES in Saç Dökülmelerine Karşı Şampuan + Saç Kremi 50 ml 700,00 6,90 Büyük Yüz Fırçası ,00TL,50TL Küçük Yüz Fırçası ,00TL 9,90TL Kirpikleriniz BU KADAR ÖZGÜR OLMAMIŞTI! SLS PARABEN PARAFİN İÇERMEZ 4 Fondöten Fırçası ,00TL 6,90TL Ruj Fırçası 70079,00TL 5,90TL Kahverengi %55 Huncalife Volume Effect Maskara Siyah ,90, Bej Grimsi Kahve Fildişi 8048 Karamel %50 %45 Nude Renkler Gül Kurusu PROFESYONEL Yardımcılarınız Sedefli Krem 8050 Ten Simli Renkler 807 Altın Pırıltılı Beyaz Opak Renkler 807 Şeffaf 808 Koyu Pembe 8090 Tatlı Kahve 8095 Pırıltılı Somon 807 İnci Beyazı 808 Ateşli Kırmızı 809 Açık Somon 8074 Somon 808 Bordo 8096 French Pembesi Cappucino Kahve Nar Çiçeği 8084 Koyu Bordo 8097 Mürdüm Mor Prusya Mavisi Orkide Moru 8085 Mavi 8099 Lal Kırmızı 8088 Siyah Sedefli Renkler Hissettiğiniz Yaşta GÖRÜNÜN! COLOR ILLUSION Pudra 9 g 7,00 0,5 Eyebrow Kaş Kalemi 809 Pırıltılı Bebek Mavisi 8,00 0, Toz Pembe Işıltısı 8087 Tatlı Yeşil 8079 Fildişi 8080 Açık Mercan 8089 Sedefli Koyu Pembe 8078 Sedefli Mor 809 Sedefli Tatlı Kahve. HuncaLife Skin Perfect Dynalift Gece Kremi 5 ml ,00 48,90. HuncaLife Skin Perfect Dynalift Düzgünleştirici Göz Kremi 5 ml ,00 4,50 Cashmere Gold Far alan herkese. COLOR ILLUSION Oje ml 9,90 7,90 HuncaLife Skin Perfect Dynalift SPF 5 Gündüz Kremi 5 ml ,00 50,90 far fırçası HEDİYE 5 5 Eyeliner Fırçası e varan ,00TL 5,90TL Göz Kamaştıran Gül Pembesi 8086 Kot Görünümlü Lacivert Far Fırçası ,00,90 HAIR SOLUTIONS SERIES in Kepeğe Karşı Etkili Şampuan + Saç Kremi 50 ml 799,00 6,90 ADET OJE alan herkese herhangi bir oje HEDİYE! %45 4. HuncaLife Skin Perfect Dynalift Güçlendirici Serum 5 ml ,00 7,90 5. HuncaLife Skin Perfect Dynalift Onarıcı Maske 00 ml. 7 45,00 9,90 CASHMERE GOLD Gleam Tekli Far,5 g 9,00,5 BÜYÜLEYİCİ DUDAKLAR! 8040 Pembemsi Fuşya 804 Böğürtlen 8049 Vişne Çürüğü 804 Sonsuz Kırmızı ALUM deodorant alan herkese İKİNCİSİ,90 TL Korkmadan gülümseyin! COLOR ILLUSION Dudak Parlatıcı 5,5 g 8,00 8,90 Unique Love Kadın EDT MEYVELİ & ORYANTAL 50 ml. 000 %45 e varan Unique Love Kadın Duş Jeli 00 ml. 07,00 0,90 5,00 8,50 %40 NATURILIES Misvak Özlü Koruyucu,00 Diş Macunu 00 ml. 79,90 DELIGHT THERAPY Badem Özlü Duş Jeli 50 ml. 00 5,00,90 EXTANT Erkek EDT 50 ml. FERAHLATICI & AROMATİK 77 59,00,50 EXTANT Erkek Deo 50 ml ,00,50 *Stoklarla sınırlıdır. DELIGHT THERAPY Badem Özlü Vücut Losyonu 50 ml ,00 5,90 % Tatlı Kahve 8046 Açık Pembe 8047 Tatlı Pembe 8048 Böğürtlen Alum Deodorant 50 ml 7,00 5,50 Kuru ve Çatlak Ciltlerin En Yakın Dostu! 4 Lacivert %50 e varan %55 e varan Selülit Kremi ya da İnceltici Krem alan herkese ZAYIFLAMA Kemeri 9,50 TL %40 SOFT TIME Aynısefa Kremi 00 ml ,00 5,50 DELIGHT THERAPY Bal Özlü Duş Jeli 50 ml ,00,90 4 DELIGHT THERAPY Bal Özlü Vücut Losyonu 50 ml ,00 5,90 Yeşil Füme UNUTULMAZ BAKIŞLAR! 5 Intense Color Siyah Simli Kalem 8048,00 6,50 Ultra Siyah *Stoklarla sınırlıdır. Mükemmel Bir Cilt İçin Çay Ağacı Özlü Krem 6 5 DELIGHT THERAPY Çilek Özlü Vücut Losyonu 50 ml ,00 5,90 COLOR ILLUSION Aplikatörlü Kalem Siyah,5 g 804 0,00 9,50 Kajal Sürme Kalem 6,00TL 7,90TL COLOR ILLUSION Hyper Curl Maskara 5 ml ,00 6,5 COLOR ILLUSION The Max Volume Maskara 5 ml 806 5,00,5 Huncalife Fancy Star Maskara Siyah ,90 7,90 BIOTEN Selülitli Bölgeler İçin Bakım Kremi 00 ml ,00 7,50 BIOTEN Bölgesel İnceltici ve Sıkılaştırıcı Krem 50 ml ,00 7,50 Termal Zayıflama Kemeri ,00 7,50 %40 NATURILIES Çay Ağacı Özlü Yağlı Krem 00 ml. 7 49,00 9,50 %45 6 DELIGHT THERAPY Çilek Özlü Body Butter 00 ml. 0007,00 6,90

13 HAZİRAN HAZİRAN BRONZLAŞTIRICI BRONZE TOUCH SPF 6 50 ml ,00 5,90 DÜŞÜK KORUMA SUN CARE SPF 5-50 ml 709 9,00 5,50 SAĞLIKLI bronzlaşmanın 4 ORTA KORUMA SUN CARE SPF 0-50 ml ,00 4,90 Çocuklar İçin 4 EKSTRA HASSAS KORUMA SUN CARE SPF 50 - Çocuk İçin 50 ml ,00 4,50 sırrı! 5 5 YÜKSEK KORUMA SUN CARE SPF 50 - Yüz İçin-75 ml ,00,90 6 YÜKSEK KORUMA SUN CARE SPF 50 - Vücut İçin 00 ml ,00 6,90 6 %45 e varan KAZANCINIZI ARTTIRMAK için DÜZENLİ KATALOG KULLANMAYI UNUTMAYIN! Haziran ayından itibaren ay boyunca belirtilen adetlerde katalog alın, ekstra hediyeler kazanın... 5 li Katalog Alan HERKESE The Max Volume Maskara Kampanyaya özel 5 li Katalog Kodu: 4406 HEDİYE Delight Therapy Nar Özlü Göz Jeli 5 ml.789,00,90 Delight Therapy Peeling Etkili Krem Temizleyici 00 ml. 79 9,00 0,50 4 Delight Therapy Nar Özlü Yüz Kremi 50 ml ,00,90 5 Delight Therapy Nar Özlü Vücut Losyonu 50 ml. 00 9,00 5,90 SAĞLIKLA ışıldayın! 4 5 %45 Delight Therapy Nar Özlü Vücut Arındırıcı Peeling 50 ml. 00 5,00 9,50 Delight Therapy Nar Özlü Yüz Spreyi 50 ml. 000,00,50 0 lu Katalog Alan HERKESE Nature Sarımsaklı Şampuan Kampanyaya özel 0 lu Katalog Kodu: 4407 HEDİYE Delight Therapy Nar Özlü Kil Maskesi 75 ml ,00 0,50 4 %55 e varan Just for MEN Just for MEN Kolonya Tıraş Jeli 00ml 00ml ,90 4,00,90 9,90 Just for MEN 4 Just for MEN Saç ve Vücut Tıraş Sonrası Şampuanı Nemlendirici 00ml Krem ml 9, ,00,90 6,0 SIGNATURE OF SERENITY Çubuklu Oda Kokusu VANİLYA MUTLULUĞU 00 ml 77 65,00 4,5 SIGNATURE OF SERENITY Çubuklu Oda Kokusu OKYANUS ESİNTİSİ 00 ml 77 65,00 4,5 SIGNATURE OF SERENITY Çubuklu Oda Kokusu PORTAKAL & BERGAMOT 00 ml 77 65,00 4,5 Delight Therapy Nar Özlü Sıkılaştırıcı Yüz Serumu 0 ml. 00 5,00 9,50 Herhangi adet Çubuklu Oda Kokusu 59,90 5 li Katalog Alan HERKESE Promise EDT Kampanyaya özel 5 li Katalog Kodu: 4408 HEDİYE Kampanyaya katılabilmek için Haziran ayında belirtilen paket kodları ile katalog sipariş edilmesi gerekmektedir. Sonraki ay boyunca kataloglar sepetinize otomatik olarak eklenecektir. Kampanya koşulları: Bu kampanya Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları süresince geçerlidir. Haziran ayında Temmuz, Temmuz ayında Ağustos, Ağustos ayında Eylül kataloğu gönderilecektir. Haziran ayında yukarıda belirtilen kodlar ile sipariş verildiğinde abonelik başlayacak ve daha sonra iptal edilemeyecektir. Abone olunduktan sonra, takip edilen herhangi bir ayda sipariş verilmediğinde kişi abonelik hakkını kaybedecektir. Alınan kataloglar geri iade edilemez. Hak edilen hediyeler Eylül ayının 0 undan sonra vereceğiniz ilk siparişe otomatik olarak eklenecektir. Belirtilen hediyeler stoklarla sınırlıdır, stoklarda tükenmesi halinde Huncalife ın muadil bir ürün gönderme hakkı saklıdır.

14 HAZİRAN HAZİRAN

15 HAZİRAN HAZİRAN

16 HAZİRAN HAZİRAN 80,80 TL değerindeki ADET Maskara 4,90 TL KAZANCINIZ: 65,90 TL Siparişinizi 50 HP ye tamamlayın bir sonraki fırsattan da yararlanın. 45,00 TL değerindeki ADET Gentle Deodorant 7,90 TL KAZANCINIZ: 7,0 TL Siparişinizi 50 HP ye tamamlayın bir sonraki fırsattan da yararlanın. 8,00 TL değerindeki ADET Adore Femme EDT 6,90 TL KAZANCINIZ: 0,0 TL Kampanya Koşulları: 0-0 Haziran 06 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyadan yararlanabilmek için toplanacak puanların tek faturada gerçekleşme şartı yoktur. Belirtilen ürünlerin stoklarda tükenmesi halinde Huncalife ın muadil bir ürün gönderme hakkı saklıdır. Maskara ve deodorant çeşitleri karışık olarak gönderilecektir. Kampanyalı ürünün iadesi yapılamaz. Hak edilen ürünleri promosyonlar kısmından sepetinize ekleyebilirsiniz. Promosyon ürünleri prim değersizdir. Temsilci alış fiyatıdır. Daha fazla sipariş vererek, fırsatlardan ikinci kez yararlanabilirsiniz. TOPLAM KAZANCINIZ: 04,0 TL

17 HAZİRAN HAZİRAN.AY.AY.AY HOŞ GELDİN PROGRAMI Haziran ayında ilk defa,00 HP Sipariş Veren Herkese.Adımı Tamamlayıp, Temmuz Ayında 00 HP Sipariş Veren Herkese.Adımı Tamamlayıp, Ağustos Ayında 00 HP Sipariş Veren Herkese HAZİRAN AYINDA YENİ TEMSİLCİLERİNE 45,00 TL Değerinde Gigi EDT 5,50 TL Değerinde Color Illusion Mat Fondöten ve Allık 7,00 TL Değerinde Hair Specialist Argan Serisi Şampuan & Saç Kremi & Maske Seti HEDiYELER HEDİYE! HEDİYE! HEDİYE! DAĞITIYOR! Kayıt olduğunuz ilk aydan itibaren Hoş Geldin Programını takip edin, kazançlı bir başlangıç yapın... Kampanya koşulları: -0 Haziran 06 tarihleri arasında yeni kayıt olmuş temsilciler için geçerlidir. Ürünleri almaya hak kazanmak için temsilcinin ilk sipariş tarihi kampanyanın başladığı ay içerisinde olmalıdır. Kampanya katlamalı değildir. Kampanyadan yararlanabilmek için toplanacak puanların tek faturada gerçekleşme şartı yoktur. Kampanya sıralıdır,. adımı tamamlayan temsilciler. adıma,. adımı tamamlayan temsilciler. adıma geçebilir. Belirtilen ürünlerin stoklarda tükenmesi halinde Huncalife ın farklı bir ürün gönderme hakkı saklıdır. Color Illusion Mat Fondöten ve Allık ürünleri karışık olarak gönderilecektir. Hak edilen ürünler takip eden ayların 0 undan sonra vereceğiniz ilk siparişe otomatik eklenecektir. TOPLAM KAZANCINIZ: 7,50 TL

18 HAZİRAN HAZİRAN

19 HAZİRAN HAZİRAN YÖNETİM KURULU BAŞKANI TUNCER HUNCA Sizlerden gelen tüm önerilere değer veriyor, bizleri geliştireceğine inanıyoruz. Şirketimize gönderdiğiniz tüm öneriler için teşekkür ederiz. Bu öneriler arasından seçtiğim aşağıdaki mesajları sizlerle de paylaşmak istedim. Merhabalar iyi çalışmalar arkadaşlar Bizlere en iyi şekilde hizmet verip zamanında kargolarımızı doğru düzgün ve tertipli bir şekilde bizlere ulaştırdığınız için çok teşekkür ederim. İnşaallah hep beraber nice güzel günlere ulaşacağız. Hepinizin emeğine, yüreğine sağlık. İyi geceler, kolay gelsin.. TEMSİLCİSİ Haziran ayına özel hazırlanmış aktiflik paketini alın, hem belirtilen ürünlere ekstra li sahip olun hem de teşvik programına dahil olun... Üstelik yaptığınız her yeni kayda bu paketi önerdiğinizde yeni temsilcilerinizi Hoşgeldin Programına da dahil etmiş olacaksınız. * Ödeme yaparken, açıklama kısmına sadece ödemesi yapılan üyenin, üye kodu ve ad-soyad, alıcı kısmına ise HuncaLife Kozmetik A.Ş. yazılmalıdır. * Tüm bankalardan hesaplarımıza bankaların komisyon ücreti ödenerek EFT yapılabilir. * Gişeden masrafsız havale yapılabilmesi için Özel Havale ile HuncaLife a ödeme yapılacağının belirtilmesi gerekmektedir. * İş Bankası ödemelerinde, şubeden yapılırsa,00 TL, bankamatikten yapılırsa,00 TL komisyon alınmaktadır. İnternet şubesi ödemeleri ücretsizdir. * Hangi bonus kart taksitlendirme yapılacağını işlem sırasında müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. 4 Ürün içeren paket 48,50 TL yerine SADECE 77,00 TL Paket Kodu: 506 Paket İçeriği; NATURILIES ÇAY AĞACI ÖZLÜ YAĞLI KREM/ 0ml HL ESSENTIALS GÜL YAĞI 0 ML HL ESSENTIALS GÜL SUYU 50 ML ESSENTIALS CITRONELLA YAĞI NATRILIES SARIMSAKLI SABUN 00gr COLOR ILLUSION DD KREM 0 ML N. EKSTRA FERAH, NANELİ DİŞ MACUNU 00 ML BIOTEN ATKESTANESİ JEL-KREM 00ML BIOTEN ÇAY AĞACI ÖZLÜ ŞAMPUAN 400 ML GEOVANNI FANTASTIKO DEO 50ML GEOVANNI FANTASTIKO EDP 75ML BIOTEN NEMLENDİRİCİLİ VÜCUT BALSAM JOJOBA 500ML HL HOME PROFESSIONAL ÇOK AMAÇLI TEMİZ. / SABUN KOKULU 000ml LEGACY OF ESSENCE KADIN EDP (W) 75 ML -0 Haziran 06 tarihlerinde geçerlidir. Belirtilen paket tutarı temsilci alış fiyatıdır. Prim değerlidir. Stoklarla sınırlıdır. Belirtilen ürünlerin stoklarda tükenmesi halinde Huncalife ın muadil bir ürün gönderme hakkı saklıdır. HAZİRAN BASILI MALZEME KOD VE FİYATLARI KOD ADET HEDİYE ÜRÜN FİYAT KOD ADET HEDİYE - KATALOG, KATALOG 9, KATALOG 7, KATALOG 4, KATALOG 8, KATALOG 60, Hayallerinizin Sesi 4, Hayallerinizin Sesi 9, Hayallerinizin Sesi 7, Hayallerinizin Sesi 9, Fiyat Listesi, Fiyat Listesi 4, Fiyat Listesi 7, TEMMUZ BASILI MALZEME KOD VE FİYATLARI ÜRÜN KATALOG KATALOG KATALOG KATALOG KATALOG KATALOG Hayallerinizin Sesi Hayallerinizin Sesi Hayallerinizin Sesi Hayallerinizin Sesi Fiyat Listesi Fiyat Listesi Fiyat Listesi FİYAT,90 9,5 7,90 4,50 8,50 60,75 4,75 9,50 7,60 9,90,00 4,00 7,50

20 HAZİRAN HAZİRAN TA ARABA KAZANMAK ÇOK KOLAY! Huncalife ailesinde kariyer basamaklarını tırmandıkça ekibiniz de büyür. Bu başarıyı kutlamak ve büyüyen ZÜMRÜT LİDER Renault Fluence Kullanım Hakkı ekibinizle daha iyi ilgilenmenizi sağlamak, sizin olduğu kadar bizim de görevimiz... İşte bu yüzden Safir ve üzeri seviyelerde bulunan tüm temsilcilerimiz Huncalife ın muhteşem ARABA PROGRAMI na dahil olmaktadır. HER SEVİYEYE ÖZEL GÖSTERİŞLİ ARABALAR SAFİR LİDER Renault Clio Kullanım Hakkı. ALTIN. ALTIN. ALTIN SİZ 4. ALTIN 5. ALTIN 6. ALTIN %4 Seviyesi dışındaki diğer kollarınızın toplamı 000 HP Bir temsilcinin Zümrüt Lider seviyesine yükselebilmesi için, kendisine direkt bağlı 6 Altın Lideri olmalıdır. Ayrıca bu liderlerin haricinde kendisine bağlı diğer kollarının toplam puanı 000 HP olmalıdır. YAKUT LİDER Peugeot 508 Kullanım Hakkı. ALTIN SİZ. ALTIN %4 Seviyesi dışındaki diğer kollarınızın toplamı. ALTIN 000 HP. ALTIN. ALTIN 4. ALTIN. ALTIN SİZ 6. ALTIN 5. ALTIN %4 Seviyesi dışındaki diğer kollarınızın toplamı 000 HP 7. ALTIN 8. ALTIN 9. ALTIN Bir temsilcinin Safir Lider seviyesine yükselebilmesi için, kendisine direkt bağlı Altın Lideri olmalıdır. Ayrıca bu liderlerin haricinde kendisine bağlı diğer kollarının toplam puanı 000 HP olmalıdır. Bir temsilcinin Yakut Lider seviyesine yükselebilmesi için, kendisine direkt bağlı 9 Altın Lideri olmalıdır. Ayrıca bu liderlerin haricinde kendisine bağlı diğer kollarının toplam puanı 000 HP olmalıdır.

21 HAZİRAN HAZİRAN ELMAS LİDER Mercedes C80 Kullanım Hakkı BMW 5.0i Kullanım Hakkı YILDIZ LİDER. ALTIN. ALTIN. ALTIN 4. ALTIN 5. ALTIN SİZ 6. ALTIN. ALTIN. ALTIN Bir temsilcinin Elmas Lider seviyesine yükselebilmesi için, kendisine direkt 0. ALTIN bağlı Altın Lideri olmalıdır. Kendisine direkt bağlı diğer kollarında herhangi bir 7. ALTIN 8. ALTIN 9. ALTIN puan yapma koşulu aranmamaktadır.. SAFİR. ALTIN. ALTIN. SAFİR SİZ. SAFİR 8. SAFİR 7. SAFİR. ALTIN 4. SAFİR 5. SAFİR 4. ALTIN 6. SAFİR Bir temsilcinin Yıldız Lider seviyesine yükselebilmesi için, kendisine direkt bağlı 4 Altın ve 8 Safir Lideri olmalıdır. Kendisine direkt bağlı diğer kollarında herhangi bir puan yapma koşulu aranmamaktadır. YILDIZ LİDER YILDIZ LİDER BMW 5.0i Kullanım Hakkı BMW 5.0i Kullanım Hakkı. ALTIN. ALTIN. ALTIN 4. ALTIN. SAFİR SİZ 5. ALTIN 4. SAFİR 6. ALTIN 7. ALTIN. SAFİR. SAFİR 8. ALTIN Bir temsilcinin Yıldız Lider seviyesine yükselebilmesi için, kendisine direkt bağlı 8 Altın ve 4 Safir Lideri olmalıdır. Kendisine direkt bağlı diğer kollarında herhangi bir puan yapma koşulu aranmamaktadır.. SAFİR. SAFİR. SAFİR 4. SAFİR 5. SAFİR SİZ 6. SAFİR 7. SAFİR. SAFİR 8. SAFİR. SAFİR 9. SAFİR 0. SAFİR Bir temsilcinin Yıldız Lider seviyesine yükselebilmesi için, kendisine direkt bağlı Safir Lideri olmalıdır. Kendisine direkt bağlı diğer kollarında herhangi bir puan yapma koşulu aranmamaktadır.

22 HAZİRAN HAZİRAN YARDIMCI MALZEMELER İŞİNİZİ PROFESYONELLEŞTİRMEK İÇİN YARDIMCI MALZEMELERDEN YARARLANIN! 0 TL ve üzeri siparişlerden kargo bedeli alınmamaktadır. Dökme Parfüm Tester ,00 TL Oje Kartela 90680,00TL Kilitli PVC Poşet 0,69TL 04 Hediye Paketi ( ADET) 06 (5 ADET) 4 0,50 TL,99TL ,00TL ROLL UP (Sertifikalar) Kırlangıç Bayrak Beyaz Zemin 5 Adedi 9,99TL Kırlangıç Bayrak Turuncu Zemin 6 Kırlangıç Bayrak Türk Bayraklı 90 Küçük Karton Poşet 905,40TL ( Adet) Tükenmez Kalem (0 lu Kofre) (50 li Kofre) 0,50TL 4,00TL 6,50TL Büyük Karton Poşet 905,90TL Siyah Büyük Temsilci Çantası ,00TL Skin Perfect Dynalift Sachetli Tanıtım Broşürü Temsilci Çantası 0 9,99TL Temsilci Çantası 0 9,99TL Polar Sweat Shırt M BEDEN-L BEDEN-XL BEDEN Lider Kitapçığı 06 ( Adet) 900,00 TL Elyaf Turuncu Çanta 9084,60TL Nature Saç Bakım Tanıtım Broşürü Adet 5 Adet 0 Adet,70TL 8,00TL 5,00TL (Büyük) 50 Adet,00TL Huncalife Poşet (Küçük) 0 Adet ,00TL ROLL UP (Ürünler) 5,00TL (0 Adet) ,00 TL Balon (0 ADET) ,99 TL Aynısefa Kremi Tanıtım Broşürü Adet,0TL Küçük Yatırımlarla İşinizi Geliştirin! (Küçük) 50 Adet,90TL 8,00TL Çantalı Karton Stand 47 9,90 TL 50 Adet,90TL HL Logolu Beyaz T-shirt (SMALL) (MEDIUM) (LARGE) (XLARGE) ,50TL 96 09,00TL ROLL UP (En İyi Kazanç) 96 09,00TL ROLL UP (Neden Huncalife) HL Seviye Rozeti % HL Seviye Rozeti %6 HL Seviye Rozeti % ,90TL 9,90TL 9,90TL HL KOD İSİM Adet 50 Adet,0TL,90TL HAZİRAN KATALOĞUNDA BULUNMAYAN ÜRÜNLER UNIQUE LOVE DEODORANT 50 ML DELIGHT THERAPHY ÇİLEKLİ DUŞ JELİ 50 ML DELIGHT THERAPHY BALLI BODY BUTTER 00 ML ALLDAY GÖZ KREMİ 5 ML COLOR ILLUSION OJE - ŞEKER PEMBE HAIR SPE. NORMAL SACLAR ŞAMPUAN 400 ML HAIR SPE. NORMAL SACLAR SAC KREMI 400 ML HAIR SPE. SIK YIKAN. SACLAR ŞAMPUAN 400 ML DAYNDAY KURU SAÇLAR SAÇ KREMİ 400 ML DAYNDAY KURU SAÇLAR ŞAMPUAN 700 ML DAYNDAY NORMAL SAÇLAR ŞAMPUAN 700 ML DAYNDAY NORMAL SAÇLAR SAÇ KREMİ 400 ML Masa Üzeri Kırlangıç Bayrağı 6,90TL 7074 YERİNE ÖNERİLEBİLECEK ÜRÜNLER - - TEKLİ PARFÜM TESTERLARI Tester fiyatı (temsilci fiyatı),00 TL dir. Puan değeri yoktur. Testerlar ml dir. 007 (W) MEMORIES GOLD 008 (W) MEMORIES DIAMOND 9069 (W) FLORENTINA 074 (W) MEMORIES JEWEL 0 (W) UNIQUE LOVE 0 (W) UNIQUE JOY 0 (W) NIGHT KISS FANCY 04 (W) NIGHT KISS SEXY 075 (W) XX 904 (W) BELLA 904 (W) ELLA 9050 (W) EFROUS ÜRÜN TESTERLARI - PUAN DEĞERİ YOKTUR. 799 Needs Kolonya İncirli 0ML -,5 TL 505 Needs Kolonya Lavanta 0ML -,5 TL 5054 Needs Kolonya Kiraz Çiçeği 0ML -,5 TL 5055 Needs Kolonya Mandalina 0ML -,5 TL 78 Needs Kolonya Çikolatalı 0ML -,5 TL 706 Bioten At Kestanesi 0ML -,00 TL Adet Herbal Normal Saçlar -,00 TL Adet Sarımsaklı Saç Maskesi -,00 TL Adet Sarımsaklı Şampuan -,00 TL Adet Aynısefalı Vücut Losyonu -,00 TL Adet Bioten At Kestanesi Jel Krem -,00 TL Adet BB Krem -,00 TL (W) ADORE POUR FEMME (W) ICONIC POUR FEMME 9090 (W) HAVEN (W) HAREEM SOIREE (M) ADORE POUR HOMME 05 (M) GEOVANNI BELLO 907 9,90TL Cilt Bakım Seti Çantası 0007 DELIGHT THERAPHY ÇİLEKLİ BODY BUTTER 00 ML 789 DELIGHT THERAPHY GÖZ JELİ 5 ML - 74 HAIR SPE. NATURE ALOE VERA ÖZLÜ ŞAMPUAN 400 ML 700 HAIR SOL. SAÇ DÖKÜLMELERİN KARŞI ŞAMP + SAÇ KREMİ 50 ML 74 HAIR SPE. NATURE ALOE VERA ÖZLÜ ŞAMPUAN 400 ML 786 HL NATURE ZEYTİNYAĞLI MASKE 500 ML 787 HL NATURE ZEYTİNYAĞLI ŞAMPUAN 900 ML 79 HERBAL SECRET NORMAL SAÇLAR İÇİN ŞAMPUAN 700 ML 700 HAIR SOL. SAÇ DÖKÜLMELERİN KARŞI ŞAMP + SAÇ KREMİ 50 ML 06 (M) GEOVANNI TUTTO 00 (M) MACHO SUCCESS 00 (M) MACHO POWER 076 (M) XY 9079 (M) ICONIC POUR HOMME 07 (M) GEOVANNI FANTASTIKO 9067 Color Illusion Matte Ruj Tester (Kusursuz koyu kırmızı) -,80 TL 9068 Color Illusion Matte Ruj Tester (Şeftali) -,80 TL 9064 Color Illusion Matte Ruj Tester (Vişne Çürüğü) -,80 TL 9069 Color Illusion Parlak Ruj Tester (Pembe) -,80 TL Color Illusion Parlak Ruj Tester (Gül Kurusu) -,80 TL Color Illusion Parlak Ruj Tester (Vişne Çürüğü) -,80 TL Cashmere Spark Ruj Tester / Somon -,80 TL Cashmere Spark Ruj Tester / Şeker Pembe -,80 TL Cashmere Spark Ruj Tester / Neon Pembe -,80 TL Cashmere Spark Ruj Tester / Açık Kiraz -,80 TL Cashmere Spark Ruj Tester / Kiraz -,80 TL 9095 Cashmere Spark Ruj Tester / Nar çiçeği -,80 TL 000 (M) MACHO VICTORY 9097 (M) EXTANT 9098 (M) EDITION 97 (M) AVANTGARDE 97 (W) AVANTGARDE 90 (W) PURITY (W) GIGI (W) VENNUE (M) ATLANTIS 96 (W) LEGACY OF ESSENCE 960 (M) LEGACY OF ESSENCE 9095 Cashmere Spark Ruj Tester / Fuşya -,80 TL 9095 Cashmere Spark Ruj Tester / Kırmızı -,80 TL Cashmere Spark Ruj Tester / Bordo -,80 TL Cashmere Spark Ruj Tester / Nude Mocha -,80 TL Cashmere Spark Ruj Tester / Mocha -,80 TL Cashmere Spark Ruj Tester / Parıltılı Mocha -,80 TL

23 HAYALLERİNİZİN SESİ ile Adım Adım YILDIZA DOĞRU ÇİFT YILDIZ Liderlerimiz HAZİRAN/06 SAYI 06 Hayallerinizin Sesi, Huncalife Satış temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır. YALÇIN YILDIZ Mart ayında ÇİFT YILDIZ seviyesine yükselerek kendi rekorunu bir kere daha kıran, azimli, başarılı ve disiplinli Liderimiz Sayın YALÇIN YILDIZ a artan başarılar diliyoruz.

HAYALLERİNİZİN SESİ. AĞUSTOS/2016 SAYI 08 Hayallerinizin Sesi, Huncalife Saış temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır.

HAYALLERİNİZİN SESİ. AĞUSTOS/2016 SAYI 08  Hayallerinizin Sesi, Huncalife Saış temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır. HAYALLERİNİZİN SESİ AĞUSTOS/2016 SAYI 08 www.huncalife.com.tr Hayallerinizin Sesi, Huncalife Saış temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır. Merhaba Değerli Huncalife Temsilcileri, Bu ay kataloğumuzda

Detaylı

HAYALLERİNİZİN SESİ. Türkiye nin İlk Yakut Lideri Gürhan GÜLMEZ i Tebrik Ediyoruz! ARALIK /2014 SAYI 11

HAYALLERİNİZİN SESİ. Türkiye nin İlk Yakut Lideri Gürhan GÜLMEZ i Tebrik Ediyoruz! ARALIK /2014 SAYI 11 HAYALLERİNİZİN SESİ www.huncalife.com.tr, Huncalife Satış lerine özel olarak hazırlanmaktadır. ARALIK /2014 SAYI 11 Türkiye nin İlk Yakut Lideri Gürhan GÜLMEZ i Tebrik Ediyoruz! ANTALYA AKADEMİSİ 17-19

Detaylı

HAYALLERİNİZİN SESİ. EYLÜL/2016 SAYI 09 Hayallerinizin Sesi, Huncalife Satış temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır.

HAYALLERİNİZİN SESİ. EYLÜL/2016 SAYI 09  Hayallerinizin Sesi, Huncalife Satış temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır. HAYALLERİNİZİN SESİ EYLÜL/206 SAYI 09 www.huncalife.com.tr Hayallerinizin Sesi, Huncalife Satış temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır. EYLÜL EYLÜL Değerli HuncaLife Ailem, Sözlerime ; Türkiye Cumhuriyetinin

Detaylı

Paraben, parafin içermez. HUNCALIFE Sun Care 50 SPF Yüz Kremi ,00 17,90

Paraben, parafin içermez. HUNCALIFE Sun Care 50 SPF Yüz Kremi ,00 17,90 Paraben, parafin içermez Sun Care 50 SPF Yüz Kremi 7489 60,00 17,90 1 SOFT TIME El Kremi - 75 ml Argan Yağlı El Kremi - 7156 5 Keçi Sütlü, Yenileyici El Kremi - 7154 Deniz Mineralli, Peeling Etkili El

Detaylı

Tanıtım Fiyatı 36,00 10,90. KAJAL LINER Sürme Kalem Carmina Exclusive Likit Aydınlatıcı. 15ml 24,90 42,00

Tanıtım Fiyatı 36,00 10,90. KAJAL LINER Sürme Kalem Carmina Exclusive Likit Aydınlatıcı. 15ml 24,90 42,00 Carmina Exclusive Likit Aydınlatıcı,00 Tanıtım Fiyatı 5ml,90 KAJAL LINER Sürme Kalem 8077 6,00 0,90 Uzun Süren Ferahlatıcı Etkisi İle,Tazeliği Hissedin! kat ETKİ kat RAHATLAMA kat NEMLENDİRME kat SIKILAŞMA

Detaylı

HAYALLERİNİZİN SESİ. Huncalife dan bütçenize uygun FIRSATLAR! NİSAN/2014 SAYI 3

HAYALLERİNİZİN SESİ. Huncalife dan bütçenize uygun FIRSATLAR! NİSAN/2014 SAYI 3 HAYALLERİNİZİN SESİ www.huncalife.com.tr, Huncalife Satış Temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır. NİSAN/2014 SAYI 3 Huncalife dan bütçenize uygun FIRSATLAR! HuncaLife Nisan HuncaLife Nisan KOD ADET

Detaylı

Huncalife Satış Temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır.

Huncalife Satış Temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır. Satış Temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır. Kırmızı Düşler 80468 Romantik Gül 80469 Kremalı Çilek 80470 Menekşe Pembesi 80472 Büyülü Mercan 80471 Sıcak Turuncu 80473 Vücut 250 ml - 20023 38,00 21,99

Detaylı

ARALIK/2017 Huncalife Satış Temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır.

ARALIK/2017 Huncalife Satış Temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır. 12 ARALIK/2017 Huncalife Satış Temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır. 20-21-22 EKİM LİDERLER AKADEMİSİ Merhaba Değerli Huncalife Temsilcileri, Mutluluklarımızı paylaşarak çoğalttığımız, hayallerimizi

Detaylı

HAYALLERİNİZİN SESİ. YENİ ClearAll. inceleyin! cilt bakım serisi ile tanışmak için. Çay Ağacı

HAYALLERİNİZİN SESİ. YENİ ClearAll. inceleyin! cilt bakım serisi ile tanışmak için. Çay Ağacı HAYALLERİNİZİN SESİ 10 EKİM/2017 Huncalife Satış Temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır. Birbirinden Özel hediyeler, kazançlı programlar için sayfa 8-15 inceleyin! YENİ ClearAll Çay Ağacı cilt bakım

Detaylı

HUNCALIFE ile. Kıymetli Huncalife Ailesi,

HUNCALIFE ile.   Kıymetli Huncalife Ailesi, HUNCALIFE ile Kıymetli Huncalife Ailesi, Öncelikle sevdiklerinizle mutlu, huzurlu ve sevgi dolu geçirebileceğiniz Kurban Bayramı mızı en içten dileklerimle kutlarım. Bayram tatilini hem yakınları ile birlikte

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Hunca Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Devamlı artan ve eklenen maliyetler Hunca Life Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Satış masraflarında

Detaylı

HUNCALIFE ile. Değerli Huncalife Ailesi, Huncalife, hayatlarınıza dokunarak sizlere güzellikler getirmeye

HUNCALIFE ile.   Değerli Huncalife Ailesi, Huncalife, hayatlarınıza dokunarak sizlere güzellikler getirmeye ile Değerli Huncalife Ailesi, Huncalife, hayatlarınıza dokunarak sizlere güzellikler getirmeye devam ediyor. Hayallerinizi gerçekleştirmek ve size daha iyi olanaklar sunabilmek için çok çalışıyoruz. Tüm

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Satış İlkesi Hunca 30,- Hunca 30,- Fırsat! Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci Devamlı artan ve eklenen maliyetler Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci

Detaylı

Sayfa 08. Sayfa 50. Sayfa 86. MAKYAJ Sayfa 110. Sayfa 150 ERKEK BAKIM. Sayfa 168 BEBEK BAKIM. Sayfa 172 MODA. Sayfa 174. Sayfa 180

Sayfa 08. Sayfa 50. Sayfa 86. MAKYAJ Sayfa 110. Sayfa 150 ERKEK BAKIM. Sayfa 168 BEBEK BAKIM. Sayfa 172 MODA. Sayfa 174. Sayfa 180 Sayfa 08 Sayfa 50 Sayfa 86 MAKYAJ Sayfa 0 Sayfa 50 ERKEK BAKIM BEBEK BAKIM MODA Sayfa 68 Sayfa 7 Sayfa 74 Sayfa 80 Çay agacı özlerinden gelen mucizevi bakım serisi... Çay Ağacı Temizleme Köpüğü: Özel olarak

Detaylı

Huncalife Satış Temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır.

Huncalife Satış Temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır. Huncalife Satış Temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır. Expect - Ruj 80543 Masum Şeftali 36,00 18,49 Spa Moods Duş Jeli 19008 250 ml Portakal Çiçeği 40,00 Bioten Horse Chestnut Gel Cream-Improved

Detaylı

KAMPANYA 5 KATALOG SUNUMU 2014

KAMPANYA 5 KATALOG SUNUMU 2014 KAMPANYA 5 KATALOG SUNUMU 2014 33, 50TL Avon Femme EDP Çiçeksi Meyveli Misk Sipariş kodu: 25999 Femme EDP alana Vücut Spreyi BEDAVA! Sayfa 3 Annenizi Bir Yıldız Gibi Hissettirin! Rare Gold EDP Çiçeksi

Detaylı

HuncaLife ile Hayatınız Değişsin!

HuncaLife ile Hayatınız Değişsin! Yönetim Kurulu Başkanımızın Mesajı HuncaLife ile Hayatınız Değişsin! Babam Adnan Hunca, 957 yılında, Asmalı Mescit teki küçük atölyesinde ürettiği Hunca Balsam la Türkiye kozmetik sektöründe yerini aldığında,

Detaylı

Hacmi ile gözlerini. kamaştır! COLOR ILLUSION Hyper Curl Maskara 5 ml ,90 9,90

Hacmi ile gözlerini. kamaştır! COLOR ILLUSION Hyper Curl Maskara 5 ml ,90 9,90 Hacmi ile gözlerini kamaştır! COLOR ILLUSION Hyper Curl Maskara 5 ml. - 8064 5,90 9,90 Sun Care 50 Spf BB Yüz Kremi Açık Renk 7490 65,00 9,00 Açıktan Ortaya BB Güneş kremi serisi ile hem cildini zararlı

Detaylı

Merhaba Değerli Ailem,

Merhaba Değerli Ailem, Merhaba Değerli Ailem, Bir yılı daha ardımızda bırakırken, omuz omuza ilerlediğimiz bu yolda sizlerin hayatlarına dokunup, daha da güçlenerek, hedeflerimize ulaşmanın gururunu yaşıyor ve sizlere bu süreçteki

Detaylı

Anneler Gününe Özel. ideal HEDİYE önerileri! 72 CİLT BAKIM 132 ERKEK BAKIM 152 SAÇ BAKIM 130 BEBEK BAKIM 134 EV & YAŞAM 12 PARFÜM 92 KİŞİSEL BAKIM

Anneler Gününe Özel. ideal HEDİYE önerileri! 72 CİLT BAKIM 132 ERKEK BAKIM 152 SAÇ BAKIM 130 BEBEK BAKIM 134 EV & YAŞAM 12 PARFÜM 92 KİŞİSEL BAKIM Anneler Gününe Özel ideal HEDİYE önerileri! Sevgisine hiçbir hediyenin karşılık gelemeyeceği annelerimiz, her şeyin en özelini hak ediyor. Onu mutlu edebilecek pek çok hediye alternatifiniz işte tam bu

Detaylı

DEĞERLERİ İLE HUNCALİFE

DEĞERLERİ İLE HUNCALİFE DEĞERLERİ İLE HUNCALİFE Ürünlerini T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanan kendi AR-GE merkezinde üretir. Ürün içeriklerini, insan sağlığına zarar vermeyen formüllerle geliştirir.

Detaylı

Ağustos 2015 Sayı: 8 huncalife.com.tr Fiyat 1.45

Ağustos 2015 Sayı: 8 huncalife.com.tr Fiyat 1.45 Ağustos 015 Sayı: 8 huncalife.com.tr Fiyat 1.45 Merhaba Değerli Huncalife Temsilcileri, Bu ay size çok güzel haberlerimiz var. Huncalife olarak Avrupa Doğrudan Satış Dernekleri Federasyonu (SELDIA) ve

Detaylı

aynı sefa özü papatya özü Tatlı badem yağı, mısır tohumu yağı, buğday yağı, A ve E vitaminleri Aynısefa Bakım Yağı ,90

aynı sefa özü papatya özü Tatlı badem yağı, mısır tohumu yağı, buğday yağı, A ve E vitaminleri Aynısefa Bakım Yağı ,90 İçeriğinde bulunan aynı sefa özü ve papatya özü canlı, yumuşak ve kadifemsi bir cilt için ideal desteği sağlamaya yardımcıdır. Tatlı badem yağı, mısır tohumu yağı, buğday yağı, A ve E vitaminleri ile cilde

Detaylı

Kendi imzanı at! at! 99,00 54,00 99,00 54,00. üzerinize üzerinize yoğunlaşmasını. HUNCALIFE HUNCALIFE SIGNED SIGNED Erkek EDP Erkek EDP 100 ml.

Kendi imzanı at! at! 99,00 54,00 99,00 54,00. üzerinize üzerinize yoğunlaşmasını. HUNCALIFE HUNCALIFE SIGNED SIGNED Erkek EDP Erkek EDP 100 ml. Kendi imzanı at! at! Girdiğiniz Girdiğiniz ortama ortama sizden sizden önce önce nüfuz nüfuz ederek ederek tüm tüm dikkatlerin dikkatlerin üzerinize üzerinize yoğunlaşmasını yoğunlaşmasını sağlayacak!

Detaylı

24,90. Saçlarınızda LÜKS BAKIMI Hissedin... 50TL lik alışverişe SADECE. Hareem Saç Bakım Seti. Bu Katalogtan yapacağınız. (Şampuan + Saç Bakım Kremi)

24,90. Saçlarınızda LÜKS BAKIMI Hissedin... 50TL lik alışverişe SADECE. Hareem Saç Bakım Seti. Bu Katalogtan yapacağınız. (Şampuan + Saç Bakım Kremi) Saçlarınızda LÜKS BAKIMI Hissedin... HAREEM Şampuan Argan yağı ve zeytinyağı ile besleyerek sağlıklı saçlara sahip olmanızı sağlar. 50 ml. - 766 0,00 7,90 HAREEM Saç Bakım Kremi Saç köklerini besleyerek

Detaylı

İşte şimdi dudaklarınızla göz kamaştırma zamanı! 2 3

İşte şimdi dudaklarınızla göz kamaştırma zamanı! 2 3 KİŞİSEL BAKIM 98 ERKEK BAKIM BÜYÜLEYİCİ DUDAKLAR İÇİN kusursuz uygulaması!. Adım: Kullanacağınız dudak kaleminden daha açık tonlarda bir ruj seçerek uygulamaya geçirebilirsiniz.. Adım: Dudaklarınızı dudak

Detaylı

Katalog Sunumu. Kampanya 10

Katalog Sunumu. Kampanya 10 Katalog Sunumu Kampanya 10 12, %40 ın üzerinde indirim Ultra Colour Bold Ruj Sayfa 5 veya 8-17 arasından herhangi bir ürün alana, bu ürünlerden seçeceği bir adet SADECE 2,99TL Sayfa 4-5 Mega Effects Likit

Detaylı

HuncaLife ile Hayatınız Değişsin!

HuncaLife ile Hayatınız Değişsin! Yönetim Kurulu Başkanımızın Mesajı HuncaLife ile Hayatınız Değişsin! Babam Adnan Hunca, 957 yılında, Asmalı Mescit teki küçük atölyesinde ürettiği Hunca Balsam la Türkiye kozmetik sektöründe yerini aldığında,

Detaylı

COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN. Doğal, Mat ve Parlamayan. Bir Cilt Görünümü. Açık Fildişi Naturel

COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN. Doğal, Mat ve Parlamayan. Bir Cilt Görünümü. Açık Fildişi Naturel MAKYAJ COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN Doğal, Mat ve Parlamayan Bir Cilt Görünümü Açık Fildişi 80439 Naturel 80440 Bronz 80441 COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN Doğal, Mat ve Parlamayan

Detaylı

Temmuz 2017 Fiyat 1.90 TL huncalife.com.tr. İndirim. Coşkusunu. HuncaLife ile. Kutlayın! Yaz Trendleri #harikabiryazicin

Temmuz 2017 Fiyat 1.90 TL huncalife.com.tr. İndirim. Coşkusunu. HuncaLife ile. Kutlayın! Yaz Trendleri #harikabiryazicin Temmuz 07 Fiyat.90 TL huncalife.com.tr 07 İndirim Coşkusunu HuncaLife ile Kutlayın! Yaz Trendleri #harikabiryazicin %00 Yurt içi sermayelidir. dönüm arazi üzerine kurulu üretim tesisleri vardır. Kendi

Detaylı

HUNCALIFE 36,00 10,90. Sipariş verdiğiniz her ürünün arkasında GARANTİSİ VARDIR! KAJAL LINER Sürme Kalem 80477

HUNCALIFE 36,00 10,90. Sipariş verdiğiniz her ürünün arkasında GARANTİSİ VARDIR! KAJAL LINER Sürme Kalem 80477 KAJAL LINER Sürme Kalem 80477 6,00 0,90 %00 Yurt içi sermayelidir. dönüm arazi üzerine kurulu üretim tesisleri vardır. Kendi Ar-Ge merkezinde 000 in üzerinde güzellik ve bakım ürünü geliştirir ve üretir.

Detaylı

Hediye. BAYRAM FIRSATLARI: Hediye,1,2,3 TL! Ramazan ın Getirdiği Mutluluk Bize 11 Ay Yeter! SOS BAKIM JELİ HUNCALIFE. #şekertadındakampanyalar TL! TL!

Hediye. BAYRAM FIRSATLARI: Hediye,1,2,3 TL! Ramazan ın Getirdiği Mutluluk Bize 11 Ay Yeter! SOS BAKIM JELİ HUNCALIFE. #şekertadındakampanyalar TL! TL! Ramazan ın Getirdiği Mutluluk Bize Ay Yeter! Bizi bir araya getiren Ramazan ayında mutluluklar paylaştıkça çoğalıyor. Ramazan evlerimize huzur, kalplerimize şevkat getiriyor. Yüreğimizi ısıtacak dostluk

Detaylı

Güzel bak kendine SEN GÜZELSEN BAYRAM DAHA GÜZEL! TÜM RENKLİ KOZMETİK ÜRÜNLERİNDE* The Balm. Renkli Kozmetik. Renkli Kozmetik.

Güzel bak kendine SEN GÜZELSEN BAYRAM DAHA GÜZEL! TÜM RENKLİ KOZMETİK ÜRÜNLERİNDE* The Balm. Renkli Kozmetik. Renkli Kozmetik. Güzel bak kendine SEN GÜZELSEN BAYRAM DAHA GÜZEL! TÜM RENKLİ KOZMETİK ÜRÜNLERİNDE* *Oje hariç Amerika dan ithal The Balm İngiltere den ithal Danimarka dan ithal Sleek* Gosh* L Oréal Paris Maybelline Amerika

Detaylı

HUNCALIFE GARANTİSİ VARDIR!

HUNCALIFE GARANTİSİ VARDIR! Karşılıksız sevgisini ve fedakarlığını hiç esirgemeyen değerli annelerimize, Biz hayatlarımızı annelerimizden ödünç alırız. Onlar bizim mutluluğumuz için her türlü fedakarlığı yaparken bizi kendilerinden

Detaylı

Sayfaları çevirin ve daha fazla kazanmanın yollarını keşfedin!

Sayfaları çevirin ve daha fazla kazanmanın yollarını keşfedin! Hızlı Başlangıç! Hazır Ürün Paketleri Nasıl kazanacaksınız? Hızlı Başlangıç indirimine, hazır paketlerden ve / veya kendi seçiminizden oluşan ürünlerle sahip olabilirsiniz. Hızlı Başlangıç! En İyi Zinde

Detaylı

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu DUDAK BAKIM ÜRÜNLERİ İsmi 2940F 2940F Happy Lips Strawberry 14,00 TL 2950F 2950F Happy Lips Mango 14,00 TL 1100F 1100F MedPlus Stick 14,50 TL 8002F 8002F Lip Protector 14,00 TL 1001F 1001F European MedPlus

Detaylı

Sayfa 08. Sayfa 56. Sayfa 86 MAKYAJ. Sayfa 106. Sayfa 144 ERKEK BAKIM. Sayfa 162 BEBEK BAKIM. Sayfa 166 MODA. Sayfa 168. Sayfa 174

Sayfa 08. Sayfa 56. Sayfa 86 MAKYAJ. Sayfa 106. Sayfa 144 ERKEK BAKIM. Sayfa 162 BEBEK BAKIM. Sayfa 166 MODA. Sayfa 168. Sayfa 174 Sayfa 08 MAKYAJ ERKEK BAKIM BEBEK BAKIM MODA Sayfa 56 Sayfa 86 Sayfa 06 Sayfa 44 Sayfa 6 Sayfa 66 Sayfa 68 Merhaba Değerli HuncaLife Temsilcileri, Sonbahar aylarının en güzeli Eylül ayındayız. Kurban Bayramı

Detaylı

Sayfa 08. Sayfa 56. Sayfa 86 MAKYAJ. Sayfa 106. Sayfa 144 ERKEK BAKIM. Sayfa 162 BEBEK BAKIM. Sayfa 166 MODA. Sayfa 168. Sayfa 174

Sayfa 08. Sayfa 56. Sayfa 86 MAKYAJ. Sayfa 106. Sayfa 144 ERKEK BAKIM. Sayfa 162 BEBEK BAKIM. Sayfa 166 MODA. Sayfa 168. Sayfa 174 Sayfa 08 MAKYAJ ERKEK BAKIM BEBEK BAKIM MODA Sayfa 56 Sayfa 86 Sayfa 06 Sayfa 44 Sayfa 6 Sayfa 66 Sayfa 68 Merhaba Değerli HuncaLife Temsilcileri, Sonbahar aylarının en güzeli Eylül ayındayız. Kurban Bayramı

Detaylı

Sipariş verdiğiniz her ürünün arkasında HUNCALIFE GARANTİSİ VARDIR! BAKIM 96 MAKYAJ 32 EV & YAŞAM 114 KİŞİSEL BAKIM 64 GÜZELLİK OUTLETİ 132

Sipariş verdiğiniz her ürünün arkasında HUNCALIFE GARANTİSİ VARDIR! BAKIM 96 MAKYAJ 32 EV & YAŞAM 114 KİŞİSEL BAKIM 64 GÜZELLİK OUTLETİ 132 Sipariş verdiğiniz her ürünün arkasında GARANTİSİ VARDIR! HuncaLife, kendi yayımladığı Katalog ve Fiyat Listesi nde yer alan ürünlerin fiyatını önceden bildirimde bulunmadan değiştirme hakkını saklı tutar.

Detaylı

COLLECTION COLLECTION FİYAT LİSTESİ

COLLECTION COLLECTION FİYAT LİSTESİ COLLECTION COLLECTION FİYAT LİSTESİ 03 2018 Sayfa 10 Sayfa 11 Sayfa 12 Sayfa 13 20600 LR ALOE VIA Aloe Vera Acil Yardım Spreyi 78,90 20601 LR ALOE VIA Aloe Vera Konsantre 63,90 20602 LR ALOE VIA Aloe Vera

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU.

ÜRÜN KATALOĞU. ÜRÜN KATALOĞU www.evyap.com.tr KATI SABUN KALIP SABUN Ürün Barkodu Koli Barkodu Ürün Adı Br. Gramaj 890505733 Duru Saf&Doğal Klasik 150grx 00 gr 15 89050570 Duru Saf&Doğal Gül 150grx 00 gr 15 890505757

Detaylı

Avansas Pro ile her zaman kazanın

Avansas Pro ile her zaman kazanın Avansas Pro ile her zaman kazanın Değerli İş Ortağımız; Avansas Pro olarak ofis malzemeleri tedariği konusunda Türkiye ye yepyeni bir soluk getiriyoruz. Birlikte çalıştığımız farklı ölçekteki şirketlerin

Detaylı

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR Doğal Bitki ve Yağ Özleri Serisi KOD NO: FT054600 Şampuan Doğal Yağ Özlü Argan Yağı ve Papatya KOD NO:

Detaylı

KARİYER VE kazanç plani

KARİYER VE kazanç plani KARİYER VE kazanç plani AYRICALIKLARLA DOLU HUNCALIFE DÜNYASININ BİR PARÇASI OLUN, HEM SİZ HEM AİLENİZ İÇİN EŞSİZ FIRSATLARDAN YARARLANIN NEDEN HUNCALIFE? ISO 9001:2008 HELAL SERTİFİKASI GMP BELGESİ (GOOD

Detaylı

WORLD. Set İNDİRİMLERİ

WORLD. Set İNDİRİMLERİ WORLD 08 2016 Set İNDİRİMLERİ Stressiz bir hayata merhaba! %8 ȘİMDİ 19,60 TL KAZANÇLISINIZ Master Drink 5 li Set 5 x 500 ml 80905 Master Drink Formula Green EFSA (Avrupa Gıda Güvenliği Yetkili Makamı)

Detaylı

Çikolatanın baştan çıkarıcı etkisi,ananas ve çiçeksi notalar ile birleşerek çekiciliği arttırıyor.

Çikolatanın baştan çıkarıcı etkisi,ananas ve çiçeksi notalar ile birleşerek çekiciliği arttırıyor. 10000 MACHO VICTORY EDT 100ML (E) İçeriğindeki karanfil ve kişniş notalarının heyecan verici kokusu ve erkeksi dokunuşu ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI ile muhteşem aromaları KULLANIM ortaya / UYARI çıkaran / ÜRÜN

Detaylı

SOMA YA EL VER KAMPANYASI

SOMA YA EL VER KAMPANYASI SOMA YA EL VER KAMPANYASI SOMANIN EVLATLARI ARTIK HEPİMİZİN EVLATLARI! Sayın Velimiz, Türk Eğitim Derneği, sivil toplum kuruluşu kimliği ve milli sorumluluğundan hareketle Soma da hayatını kaybeden emekçilerin

Detaylı

35,00. Yeni! Tanıtım Fiyatı. Yeni Ürün

35,00. Yeni! Tanıtım Fiyatı. Yeni Ürün Yeni! Eski zamanlarda kolonya pahalı ve az bulunan bir üründü. İnsanlar kolonyayı zor bularak alsalar bile, o kolonyayı misafirlerine ikram ederek, nezaketlerini ve misafirlerine verdikleri değeri gösterirlermiş.

Detaylı

HAYALLERİNİZİN SESİ. EYLÜL/2017 Huncalife Satış Temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır.

HAYALLERİNİZİN SESİ. EYLÜL/2017 Huncalife Satış Temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır. HAYALLERİNİZİN SESİ 9 EYLÜL/2017 Huncalife Satış Temsilcilerine özel olarak hazırlanmaktadır. İÇİNDEKİLER 3 4-6 7 8 9 10 11 12-13 14 15-17 18-19 Esra Yıldızoğlu Yazı Şirketten Haberler Kazanç Planı Hoşgeldin

Detaylı

Modelde, HL Cashmere Gold Gleam Tekli Far Okyanus Köpüğü, HL Expect Ruj Masum Şeftali kullanılmıştır.

Modelde, HL Cashmere Gold Gleam Tekli Far Okyanus Köpüğü, HL Expect Ruj Masum Şeftali kullanılmıştır. Modelde, HL Cashmere Gold Gleam Tekli Far 80493 Okyanus Köpüğü, HL Expect Ruj 80543 Masum Şeftali kullanılmıştır. HuncaLife Doğrudan Satış Derneğine üye olan yurt içi kaynaklı sermaye ile kurulmuş tek

Detaylı

TRAINER: Erkan DEMİR / Profesyonel Koç. Kazandıran Altın Genel Koordinatörü

TRAINER: Erkan DEMİR / Profesyonel Koç. Kazandıran Altın Genel Koordinatörü TRAINER: Erkan DEMİR / Profesyonel Koç Kazandıran Altın Genel Koordinatörü Tercihlerinizi Yaşadığınızın FARKINDA MISINIZ? Bugünden sonrası için NE PLANLIYORSUNUZ? Yaşamınızı Değiştirecek Hamleyi Yapmaya

Detaylı

yenı adı GÜZELLİK ritüelinizin. Yeni KUSURSUZ ve CANLI bir görünüm! Yeni Ürün Sonuç;

yenı adı GÜZELLİK ritüelinizin. Yeni KUSURSUZ ve CANLI bir görünüm! Yeni Ürün Sonuç; GÜZELLİK ritüelinizin. yenı adı Yeni YÜZ KREMİ Rahatlatıcı, nemlendirici gündüz kremi MASKE Arındırıcı, pürüzsüz bir etki Tüm Yaş Grupları Yorgun Ciltler Sağlıklı ve pürüzsüz görünen bir cilt için YENİ

Detaylı

HUNCALIFE GARANTİSİ VARDIR!

HUNCALIFE GARANTİSİ VARDIR! HuncaLife Doğrudan Satış Derneğine üye olan yurt içi kaynaklı sermaye ile kurulmuş tek firmadır. Turquality desteği ile GÜÇLÜ MARKALAR! Turquality destek kapsamında 176 firma içinde kozmetik sektöründe

Detaylı

Sayıları hatırlayalım.

Sayıları hatırlayalım. ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL ERKİLET İLKÖĞRETİM OKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ANASINIFI YARIYIL TATİL ETKİNLİĞİ KONU: TATİL ÖDEVİ Öğrencinin Adı Soyadı: Tarih: Sayıları hatırlayalım. Noktaların üzerinden

Detaylı

kalemler *Lütfen Stok Sorunuz. *Fiyatlarımıza K.D.V dahil değildir. *Fiyatlarımıza baskı dahil değildir.

kalemler *Lütfen Stok Sorunuz. *Fiyatlarımıza K.D.V dahil değildir. *Fiyatlarımıza baskı dahil değildir. kalemler 1 ajandalar Kod 1030 Renk Siyah Ebat 14x20,5 9,99 Kod 1030 Renk Siyah Ebat 17x24 13,99 2 ajandalar Kod 1040 Renk Kahve Ebat 14x20,5 12,99 Kod 1040 Renk Kahve - Siyah Ebat 17x24 14,99 3 ajandalar

Detaylı

Ayrıntılı bilgi www.vestel.com.tr de. AĞUSTOS 2016 KÜÇÜK EV ALETLERi VE ELEKTRiKLi SÜPÜRGE FiYAT LiSTESi

Ayrıntılı bilgi www.vestel.com.tr de. AĞUSTOS 2016 KÜÇÜK EV ALETLERi VE ELEKTRiKLi SÜPÜRGE FiYAT LiSTESi Ayrıntılı bilgi www.vestel.com.tr de. AĞUSTOS 2016 KÜÇÜK EV ALETLERi VE ELEKTRiKLi SÜPÜRGE FiYAT LiSTESi Tavsiye edilen perakende fiyatlarımız 1 AĞUSTOS 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. Ön ödemeli

Detaylı

2016 GEK VİZYON. 10 / 13 Mart 2016 İLAÇ DIŞI SATIŞ ETKİNLİĞİ

2016 GEK VİZYON. 10 / 13 Mart 2016 İLAÇ DIŞI SATIŞ ETKİNLİĞİ 2016 GEK VİZYON 10 / 13 Mart 2016 İLAÇ DIŞI SATIŞ ETKİNLİĞİ GEK VİZYON 2016 İlaç dışı ürün kategorisinde en doğru ürünü eczanelerinizde en avantajlı koşullar ile müşterilerinize sunmanız için hazırladığımız

Detaylı

Ekim 2014 Sayı: 9 huncalife.com.tr Fiyat Makyaj Serisiyle MAKYAJINIZI YENİLEYİN!

Ekim 2014 Sayı: 9 huncalife.com.tr Fiyat Makyaj Serisiyle MAKYAJINIZI YENİLEYİN! Ekim 04 Sayı: 9 huncalife.com.tr Fiyat.5 Makyaj Serisiyle MAKYAJINIZI YENİLEYİN! Merhaba Değerli Huncalife Temsilcileri, Sonbaharın en güzel ayı Ekim deyiz. Sektörümüzün en zor ayını geride bıraktık, öncelikle

Detaylı

Müşteri Şikayetleri Hakem Heyeti Yıllık Faaliyet Raporu. 15 Ağustos 2010 14 Ağustos 2011

Müşteri Şikayetleri Hakem Heyeti Yıllık Faaliyet Raporu. 15 Ağustos 2010 14 Ağustos 2011 Müşteri Şikayetleri Hakem Heyeti Yıllık Faaliyet Raporu 15 Ağustos 2010 14 Ağustos 2011 Ağustos 2011 1 İçindekiler 1. Genel Değerlendirme 2. İstatistiki Veriler 2.1. 1 Eylül 2007 14 Ağustos 2011 Dönemi

Detaylı

Bu gelir ay boyunca yapılan ürün kampanyalarıyla çok daha yüksek yüzdelere çıkabilir.

Bu gelir ay boyunca yapılan ürün kampanyalarıyla çok daha yüksek yüzdelere çıkabilir. PETRA KAZANÇ PLANI 1. Şahsi Satış Kazancı 2. Yeni Temsilcilik (Sponsorluk )Primi 3. Grup Primi 4. lük primi 5. Hedef Ciro Primi 6. Şampiyonlar Buluşması Yurtiçi Tatili 7. Petra World Club Yurtdışı Gezisi

Detaylı

HABER BÜLTENİ xx.04.2015 Sayı 18

HABER BÜLTENİ xx.04.2015 Sayı 18 HABER BÜLTENİ xx.04.2015 Sayı 18 Konya İnşaat Sektörü Güven Endeksi, geçen aya ve geçen yıla göre düştü: 2015 yılına düşerek giren Konya İnşaat Sektörü Güven Endeksi, Mart 2015 te bir önceki aya göre 5,7

Detaylı

gölcük rotary kulübü

gölcük rotary kulübü gölcük rotary kulübü Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 2012013 DÖNEMİ Sakuji Tanaka UR. BAŞKANI 2012-2013 Dönemi Rtn. Sait FEYZİOĞLU UR. 2420 Bölge Guvernörü 2012-2013 Dönemi Rtn.Nuri

Detaylı

17,99 2,99 24,99. herbiri. herbiri. herbiri 100,00 12,00 129,00. sadece. sadece. sadece. yerine. yerine. yerine

17,99 2,99 24,99. herbiri. herbiri. herbiri 100,00 12,00 129,00. sadece. sadece. sadece. yerine. yerine. yerine Okul Çantası Kareli 100,00 17,99 herbiri Okul Çantası Renkli 12,00 2,99 herbiri Kalemlik Renkli Kalemlik Kareli 150 TL alışveriş için geçerlidir. Prim değersizdir. 100 TL alışveriş için geçerlidir. Prim

Detaylı

Kadın & Erkek Koku Koleksiyonu

Kadın & Erkek Koku Koleksiyonu world More Quality for your life. 08/2015 %30 Set İNDİRİMLERİ YENİ: Guido Maria Kretschmer Kadın & Erkek Koku Koleksiyonu world 08/2015 Değerli İş Ortağımız, 30. Yılımızda ardı ardına en ön plandaki ürünlerimizle

Detaylı

TED Ankara Koleji'nden K-12 Bütünlüğü Çerçevesinde Anlamlı Ziyaret

TED Ankara Koleji'nden K-12 Bütünlüğü Çerçevesinde Anlamlı Ziyaret İNGİLİZCE KURS DUYURUSU Sayın Velimiz, İngilizce kursumuz 28.09.2013 12.05.2014 tarihleri arasında Cumartesi günleri 09:00 12:20 saatleri arasında yapılacaktır. Ayrıntılar için tıklayınız TED Ankara Koleji'nden

Detaylı

UNUTULMASIN. ÖDENMiŞ BEDELLER. Mehmet Akif İnan. Darbelerin Baskıların Yaşattıgı Magduriyet Anıları. Hatıra Yarışması

UNUTULMASIN. ÖDENMiŞ BEDELLER. Mehmet Akif İnan. Darbelerin Baskıların Yaşattıgı Magduriyet Anıları. Hatıra Yarışması Mehmet Akif İnan Hatıra Yarışması ÖDENMiŞ BEDELLER UNUTULMASIN Darbelerin Baskıların Yaşattıgı Magduriyet Anıları Tekerrür Etmemesi İçin Tarihe Not Düşelim Son Katılım Tarihi 25 KASIM 2011 www.egitimbirsen.org.tr

Detaylı

TABLET EKRANLARI ÖZET SATIŞ KATEGORİ INFO

TABLET EKRANLARI ÖZET SATIŞ KATEGORİ INFO IPAD IPHONE Dökümanda kullanılan veriler demo verilerdir. MEMOBİL uygulamalarına, Ipad ve Iphone lardan B2B (MECOM) Satıcı Admin Kullanıcı Adınızı ve Şifrenizi girerek ulaşabilirsiniz. TABLET EKRANLARI

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr BENİM BAŞARI HİKAYEM 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi mak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. TEKFEN KAĞITHANE OFİSPARK A BLOK

Detaylı

KOD ÜRÜN ADI DANIŞMAN 1301003 FARMASİ GLITTER EYELINER 01 (4.5 G) 6,92 TL 1301005 FARMASİ GLITTER EYELINER 03 (4.5 G) 6,92 TL 1301006 FARMASİ GLITTER

KOD ÜRÜN ADI DANIŞMAN 1301003 FARMASİ GLITTER EYELINER 01 (4.5 G) 6,92 TL 1301005 FARMASİ GLITTER EYELINER 03 (4.5 G) 6,92 TL 1301006 FARMASİ GLITTER KOD ÜRÜN ADI DANIŞMAN 1301003 FARMASİ GLITTER EYELINER 01 (4.5 G) 6,92 TL 1301005 FARMASİ GLITTER EYELINER 03 (4.5 G) 6,92 TL 1301006 FARMASİ GLITTER EYELINER 04 (4.5 G) 6,92 TL 1301007 FARMASİ GLITTER

Detaylı

HABER BÜLTENİ xx.03.2015 Sayı 17

HABER BÜLTENİ xx.03.2015 Sayı 17 HABER BÜLTENİ xx.03.2015 Sayı 17 Konya İnşaat Sektörü Güven Endeksi, geçen aya göre yükseldi: 2015 yılına düşerek giren Konya İnşaat Sektörü Güven Endeksi, Şubat 2015 te bir önceki aya göre 8 puan artarak,

Detaylı

Haziran 2014 Sayı: 5 huncalife.com.tr Fiyat 1.35. Babalar Günü İçin Mükemmel Hediye Seçenekleri!

Haziran 2014 Sayı: 5 huncalife.com.tr Fiyat 1.35. Babalar Günü İçin Mükemmel Hediye Seçenekleri! Haziran 2014 Sayı: 5 huncalife.com.tr Fiyat 1.35 Babalar Günü İçin Mükemmel Hediye Seçenekleri! Merhaba Değerli Huncalife Temsilcileri, Başta kendi babam Adnan Hunca olmak üzere bize yol gösteren ve hayatımızın

Detaylı

HuncaLife ile Hayatınız Değişsin!

HuncaLife ile Hayatınız Değişsin! Yönetim Kurulu Başkanımızın Mesajı HuncaLife ile Hayatınız Değişsin! Babam Adnan Hunca, 957 yılında, Asmalı Mescit teki küçük atölyesinde ürettiği Hunca Balsam la Türkiye kozmetik sektöründe yerini aldığında,

Detaylı

Yeni yılda rekorlarımızı yeni rekorlarla kırarak ve TÜRK BAYRAĞINI daha bir sürü ülkede temsil ederek dalgalandıracağız.

Yeni yılda rekorlarımızı yeni rekorlarla kırarak ve TÜRK BAYRAĞINI daha bir sürü ülkede temsil ederek dalgalandıracağız. sans 04 NİSAN 2019 Yeni yılda rekorlarımızı yeni rekorlarla kırarak ve TÜRK BAYRAĞINI daha bir sürü ülkede temsil ederek dalgalandıracağız. farmasi.com.tr İmtiyaz Sahibi: FARMASİ Enternasyonal Tic. A.Ş.

Detaylı

can ofset

can ofset www.canofset.com 0242 243 60 81 canofset07@gmail.com can ofset Vip Ürünler VK - 5305 Lüks Kahve Takımı VK - 8309 Lüks Kahve Takımı Ebat: 37 x 37 cm Mehmet Efendi Türk Kahvesi Ebat: 25,5 x 24,5 cm Mehmet

Detaylı

ŞAHSİ SATIŞ KAZANCI. Bu gelir ay boyunca yapılan ürün kampanyalarıyla çok daha yüksek yüzdelere çıkabilir.

ŞAHSİ SATIŞ KAZANCI. Bu gelir ay boyunca yapılan ürün kampanyalarıyla çok daha yüksek yüzdelere çıkabilir. PETRA KAZANÇ PLANI 1. Şahsi Satış Kazancı 2. Sponsorluk primi 3. Grup Primi 4. Direktörlük primi 5. Hedef Ciro Primi 6. Şampiyonlar Buluşması Yurtiçi Tatili 7. Petra World Club Yurtdışı Gezisi 8. Club

Detaylı

İçindekiler. Kişisel Temizlik. Kişisel Bakım. Parfüm & Deodorant. Bebek Bezi Katı Sabun Sıvı Sabun

İçindekiler. Kişisel Temizlik. Kişisel Bakım. Parfüm & Deodorant. Bebek Bezi Katı Sabun Sıvı Sabun İçindekiler Kişisel Temizlik Katı Sabun Sıvı Sabun Duş Jeli 3-0 -4 5-8 Kişisel Bakım El ve Vücut Bakım Erkek Bakım Serinletici Ürünler Saç Bakım 9-25 2-33 34-35 3-37 Parfüm & Deodorant Deodorant Parfüm

Detaylı

Benim Hikayem Benim Başarım

Benim Hikayem Benim Başarım Benim Hikayem Benim Başarım 5161200 / 49772 AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET AȘ AVON Kozmetik Tekfen Kağıthane Ofispark, A Blok Kat: 4/11 Merkez Mah. Bağlar Cad. No: 14, PK 34406 Kağıthane / İstanbul

Detaylı

ÇALIŞAN BAĞLILIĞINA İTEN UNSURLAR NEDİR VE NEDEN ÖNEMLİDİR?

ÇALIŞAN BAĞLILIĞINA İTEN UNSURLAR NEDİR VE NEDEN ÖNEMLİDİR? ÇALIŞAN BAĞLILIĞINA İTEN UNSURLAR NEDİR VE NEDEN ÖNEMLİDİR? Dale Carnegie Akademi Beyaz Kağıt Copyright 2012 Dale Carnegie & Associates, Inc. All rights reserved. driveengagement_101512_wp İNSANIN ÖNEMİ

Detaylı

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu. Öğle Yemeği Sponsorluğu

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu. Öğle Yemeği Sponsorluğu SPONSORLUK PAKETLERİ Etkinlik Sponsorluğu Etkinlik Çantası Sponsorluğu Networking Kokteyl Sponsorluğu Öğle Yemeği Sponsorluğu Dijital Literatür Sponsorluğu Fotoğraf Sponsorluğu Kablosuz İnternet Sponsorluğu

Detaylı

Bireysel ve Kurumsal Eğitim Hizmetleri YILI KATALOĞU

Bireysel ve Kurumsal Eğitim Hizmetleri YILI KATALOĞU ASKO KARİYER Bireysel ve Kurumsal Eğitim Hizmetleri 2010 YILI KATALOĞU Sayfa 2 ASKO KARİYER HAKKINDA; Misyonumuz Geleceği yönlendirmeyi hedefleyen ve gelişimin sınırı olmadığına inanan her bireyin kendi

Detaylı

KOD ÜRÜN ADI DANIŞMAN

KOD ÜRÜN ADI DANIŞMAN KOD ÜRÜN ADI DANIŞMAN 1301003 FARMASİ GLITTER EYELINER 01 (4.5 G) 9,99 TL 1301006 FARMASİ GLITTER EYELINER 04 (4.5 G) 9,99 TL 1301007 FARMASİ GLITTER EYELINER 05 (4.5 G) 9,99 TL 1301253 QUEEN MASCARA ELEGANT

Detaylı

EKREM DEMİRTAŞ İZMİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

EKREM DEMİRTAŞ İZMİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI EKREM DEMİRTAŞ İZMİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI 1885 yılında kurulmuş ve şu anda 75 bin üyesi olan, İzmir in en köklü ve en güçlü meslek kuruluşunun Başkanı olarak Güzel İzmir e hoş geldiniz

Detaylı

HABER BÜLTENİ xx.02.2015 Sayı 16

HABER BÜLTENİ xx.02.2015 Sayı 16 HABER BÜLTENİ xx.02.2015 Sayı 16 Konya İnşaat Sektörü Güven Endeksi, 2015 e düşerek girdi: Konya İnşaat Sektörü Güven Endeksi, Ocak 2015 te bir önceki aya göre 3 puan, geçen yılın aynı dönemine göre 8

Detaylı

İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi,

İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi, mevsim için yeni görüntüler Sınırlı sayıda üretilen ARTISTRY 2015 İlkbahar makyaj koleksiyonu ile yaratıcı olun, mevsime yeni bir görüntü ile başlayın. İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi, çiçekler açıyor.

Detaylı

SOYA VE HASADI TANSU BULAT GAMZE DİDAR KIZGIR

SOYA VE HASADI TANSU BULAT GAMZE DİDAR KIZGIR SOYA VE HASADI TANSU BULAT GAMZE DİDAR KIZGIR 1 2 Soya, Japonya ve Çin gibi doğu Asya ülkelerinin en önemli tarımsal ürünlerinden biri olarak, yüzyıllardan beri, buradaki insanların temel besinlerini oluşturmuştur.

Detaylı

Avon da, 3 Kampanyalık kazandıran sonbahar dönemi başlıyor!

Avon da, 3 Kampanyalık kazandıran sonbahar dönemi başlıyor! TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL SONBAHARDA KAZANDIRAN YOL HARİTASI K10-11-12 Avon da, 3 Kampanyalık kazandıran sonbahar dönemi başlıyor! Başarının rotası bizden, güzellik katmak sizden... K10-11-12 HEDEFLERİMİZ

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımızın yanı

Detaylı

BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI

BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI Bodrum Kültür & Sanat Forumu Toplanıyor Bodrum da kültür ve sanat adına faaliyet gösteren birçok dernek ve sanatçı biraraya gelerek, sorun ve taleplerini bir

Detaylı

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su Nos Kazanç Planı Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke su Eğitim Bonusları Eğitim Seminerleri Hediye Ürünler Seyahat Ödülleri Başlamak

Detaylı

S P O N S O R L U K D O S Y A S I

S P O N S O R L U K D O S Y A S I SPONSORLUK DOSYASI DAVET YAZISI Değerli İş Ortağımız, Bu yıl EDAD ımızın 20. Uluslararası Kongresi ni gerçekleştireceğiz. Bu nedenle çok büyük özen ve titizlikle hazırladığımız bilimsel programımızı beğeneceğinizi

Detaylı

1- Kamu sektöründe hizmet akdine tabi çalıştığım, Emekli Sandığı iştirakçisi olmadığım dönemler için Emekli Sandığı tarafından ikramiye ödenir mi?

1- Kamu sektöründe hizmet akdine tabi çalıştığım, Emekli Sandığı iştirakçisi olmadığım dönemler için Emekli Sandığı tarafından ikramiye ödenir mi? 28 soruda sigortalıların emekliliği 14 Nisan 2014 13:38 tsi 1- Kamu sektöründe hizmet akdine tabi çalıştığım, Emekli Sandığı iştirakçisi olmadığım dönemler için Emekli Sandığı tarafından ikramiye ödenir

Detaylı

Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Sempozyumu 5-7 Ekim 2016-ÇÜ-Adana

Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Sempozyumu 5-7 Ekim 2016-ÇÜ-Adana Sayın İlgili, VI. Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri (UZAL-CBS 2016) sempozyumu ile ilgili sponsorluk aktiviteleri, stant alanı kural ve bilgilerini içeren dosya bilginize sunulmaktadır. 5-7

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Temmuz Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Temmuz Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Temmuz Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Genel Ürün Kampanyası Temmuz ayı boyunca, fiyat listemizde bulunan tüm Profesyonel Seri El Aletlerinden yapacağınız

Detaylı

Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak. GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ

Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak. GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ MANİSA NIN İÇİNDE BULUNDUĞU EKONOMİK ORTAM 2 MANİSA GENEL BİLGİLER Nüfus; Manisa:1.359.463 Türkiye:76.667.864 Sosyo Ekonomik

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül- 16 Ekim 2015)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül- 16 Ekim 2015) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül- 16 Ekim 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

HABER BÜLTENİ xx.03.2015 Sayı 37 KONYA DA PERAKENDE SEKTÖRÜ, TÜRKİYE GENELİNDEN DAHA İYİ DURUMDA:

HABER BÜLTENİ xx.03.2015 Sayı 37 KONYA DA PERAKENDE SEKTÖRÜ, TÜRKİYE GENELİNDEN DAHA İYİ DURUMDA: HABER BÜLTENİ xx.03.2015 Sayı 37 KONYA DA PERAKENDE SEKTÖRÜ, TÜRKİYE GENELİNDEN DAHA İYİ DURUMDA: 2015 yılına yükselerek giren KOPE, şubat ayında da yükseldi. Benzer şekilde satış, tedarikçilerden sipariş

Detaylı

TÜRK NÜMİSMATİK DERNEĞİ

TÜRK NÜMİSMATİK DERNEĞİ TÜRK NÜMİSMATİK DERNEĞİ ÖZEL MÜZAYEDE 24 Mart 2013 Saat: 13.30 149 162 200 220 TÜRK NÜMİSMATİK DERNEĞİ 248 253 256 247 249 254 250 256 ÖZEL MÜZAYEDE 24 MART 2013 TÜRK NÜMİSMATİK DERNEĞİ MÜZAYEDE ŞARTLARI

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE Amaç ve Kapsam MADDE 1 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Bu Yönergenin amacı,

Detaylı