PRO 60 YATAY B S KLET KULLANIM KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PRO 60 YATAY B S KLET KULLANIM KILAVUZU"

Transkript

1 PRO 60 YATAY B S KLET KULLANIM KILAVUZU

2 GÜVENL K TAL MATLARI Egzersize yatay bisiklet ile ba lamadan önce, talimatlar dikkatlice okuyun. Onar m durumunda ve yedek parça da l m için, kurulum talimatlar n saklay n z. 150 kg bir maksimum vücut a rl kadard r Montaj talimatlar ad mlar dikkatlice izleyin. Orijinal parçalar kullan n z. Montaj için, sadece uygun araçlar kullanmak ve gerekirse yard m isteyiniz. Bisikleti kaygan olmayan bir zemine koyun ve nemli bir ortamda bulundurmay n. lk egzersize ba lamadan önce ve her 1-2 ayda tüm ba lant yerlerinin s k ve do ru durumda oldu unu kontrol edin. Ar zal parçalar hemen de i tirin veya onar lana kadar donan mlar d ar da tutunuz. Onar m halinde, lütfen tavsiye için sat c n za dan n. Egzersiz aletini temizlemek için deterjan kullanmay n z. Bilin ki egzersiz sadece do ru montaj ve denetiminden sonra ba lar. Tüm ayarlanabilir parçalar için, maksimum pozisyon da s kmay ve ayarlad n zdan emin olun. Bu alet sadece yeti kinler için tasarlanm t r. Lütfen çocuklar n sadece bir yeti kin gözetimi alt nda bu kullan m n sa lay n z. E itim s ras nda mevcut ve olas tehlikeler için dikkatli olun. Örne in hareketli eden parçalara kar dikkatli olun. Herhangi bir egzersiz program na ba lamadan önce Doktorunuza dan n. O e itim çe idine göre etkin ve uygun tavsiyelerde bulunabilir. Uyar : yanl / a r e itim sa l k yaralanmalara neden olabilir. Lütfen e itim talimatlar ayr nt l olarak do ru e itim için tavsiye izleyin. Yük / i düzeyi bir gidon kök üzerinde gerginlik kontrol kolu ayarlayarak ayarlanabilir. ACTIVA Fitness & Wellness Merkez Teknik Servisi:

3 MONTAJ TAL MATI

4 1. ADIM Ön ve arka sabitleyici vidalay n z sonra koltuk demirini tak n z. s 2. ADIM Ekrana giden ara kabloyu vidalamadan önce ba lay n z. Ön dire i tak n z ve vidalay n z. 3. ADIM Yan kollar takmadan önce kablolar ba lay n z ve sonra kollar tak n z.

5 4. ADIM Ekran n kablolar n tak n z ve dire in üstüne ekilde görüldü ü gibi monte ediniz. 5. ADIM Resimde gözüktü ü gibi koltuk demirini yan na resimdeki parçay yerle tiriniz. 6. ADIM Sonra koltuk k za n ve koltuk demirinin üstüne yerle tiriniz.

6 7. ADIM Koltuk tutaca n n üstüne koltu u oturtunuz ve vidalay n z. 8. ADIM S rt deste ini koltuk tutaca na oturtup vidalay n z. 9. ADIM Koltu un yan tutma kollar n oturtunuz ve vidalay n z.

7 10. ADIM Pedallar yerle tirip vidalay n z. 11. ADIM Sulu u ön dire e tak n z ve yerle tiriniz. 12. ADIM Ön plastik kapa tak n z ve vidalay n z.

8 KULLANIM TAL MATLARI Anahtar Fonksiyonlar START / STOP: 1. Ba lang ç ve duraklat r. 2. Ba lang ç vücut ya ölçümü. 3. Sadece durma modun da çal r. 3 saniye anahtara bas l tutulunca tüm fonksiyon de erleri s f rlanacakt r. DOWN: Seçilen egzersiz parametresinin de eri azalt: TIME, DISTANCE, bu çal s ras nda vs, bu direnç yükü azal r. ma UP: Seçilen egzersiz parametresinin de erini art r r. Bu çal direnci art r r. ma s ras nda, bu yük ENTER: Giri de eri istenen veya modun da çal t r r. RECOVERY: Ekrana nab z at geldi inde Recovery tu una bas n. 1 dakika bekleyin ve Recovery Fitness Seviyesi 1-6 aras ndad r. F1 en iyi oldu u ve F6 en kötüsü oldu unu gösterir. MODE: Çal ma s ras nda geçi yapmak için mode tu una bas n; RPM den SPEED, ODO dan DIST, ve WATT dan CALORIES. Egzersiz Seçimi Açt ktan sonra UP yada DOWN tu lar n kullanarak istedi iniz modu ENTER a basarak seçiniz. 7 temel çal ma modu bulunmaktad r; stedi iniz çal ma modu seçtikten sonra: Manual, Pre-set Programs, Watt Program, Body Fat, Target Heart Rate, Heart Rate Control and User Program. Egzersiz parametrelerini önceden ayarlayabilirsiniz. Egzersiz Parametreler: TIME / DISTANCE / CALORIES /AGE/WATT/TARGET HEART RATE Not: Baz parametreler belirli programlarda ayarlanabilir de ildir. Zaman ve mesafeyi ayn anda kurmak mümkün de ildir. Program bir kez seçildi inde ENTER tu una bas n, "TIME" parametresinde fla yanar. UP OR DOWN tu lar n kullanarak siz istedi iniz zaman de eri seçebilirsiniz. De er girmek için ENTER tu una bas n z. Durmak için START/STOP tu lar n bas n z. Çal ma Program ; UP ve DOWN tu lar yla Manual çal may seçtikten sonra ENTER a basarak Time seçerek de er girebilirsiniz. Sonra ENTER a basarak de eri kaydedin ve bir sonraki parametre geçebilirsiniz.

9 (E er mode olarak zaman seçerseniz bir sonraki parametrede mesafeyi seçemezsiniz.) Bütün parametrelere bitene kadar devam edin sonra START/STOP basarak çal maya ba lay n. Egzersiz parametrelerin a a s f r oldu unda bir bip sesi duyars n z ve otomatik olarak egzersiz durur. START tu una bas n bitmemi egzersiz program çal ma devam edecek. Haz r Programlar (P2~P13) Burada kullan lmak üzere 12 program tercihi vard r. Tüm program tercihleri direnci 16 düzeyindedir. Haz r Programlar Ayarlama UP ve DOWN tu lar n kullanarak haz r programlardan birini seçiniz ve sonar ENTER tu una bas n z. lk parametre olarak Time lambas yanar buradan UP ve DOWN tu lar n kullanarak ayarlayabilirsiniz. Enter tu una basarak de eri kaydedin ve sonraki parametreye geçin. (E er mode olarak zaman seçerseniz bir sonraki parametrede mesafeyi seçemezsiniz.) Bütün parametrelere bitene kadar devam edin sonra START/STOP basarak çal maya ba lay n. NOT: Egzersiz parametrelerin a a s f r oldu unda bir bip sesi duyars n z ve otomatik olarak egzersiz durur. START tu una bas n bitmemi egzersiz program çal ma devam edecek. Watt kontrol program ; Watt kontrol program için Ayarlama Parametreleri; Watt control program UP ve DOWN tu lar n kullanarak seçiniz sonra ENTER tu una bas n z. lk parametre TIME yanar UP ve Down tu lar n kullanarak bir de er giriniz. Sonra ENTER tu una bas n z de eri kaydediniz ve bir sonraki parametreye geçiniz. (E er mode olarak zaman seçerseniz bir sonraki parametrede mesafeyi seçemezsiniz.) Bütün parametrelere bitene kadar devam edin sonra START/STOP basarak çal maya ba lay n. NOT: Egzersiz parametrelerin a a s f r oldu unda bir bip sesi duyars n z ve otomatik olarak egzersiz durur. START tu una bas n bitmemi egzersiz program çal ma devam edecek.

10 Kullan c lar UP VE DOWN tu unu egzersiz s ras nda Watt de erini ayarlamak için kullanabilirler. BODY FAT PROGRAM Body Fat için veri ayarlamas BODY FAT program n kullanmak için UP ve DOWN tu lar n kullan n z ve sonar ENTER a bas n z. MALE yanar böylece cinsiyeti seçebilirsiniz de i tirmek için UP ve DOWN tu lar n kullanarak ayarlayabilirsiniz sonrada kaydetmek için ENTER a bas n z. 175 boyu ayarlamak için UP ve DOWN tu lar n kullanabilirsiniz sonar ENTER tu una bas n ve bir sonraki ad ma geçin, 75 kiloyu gösteriri ayarlamak için UP ve DOWN tu lar n kullanabilirsiniz sonar ENTER tu una bas n ve bir sonraki ad ma geçin, 30 ya gösterir ayarlamak için UP ve DOWN tu lar n kullanabilirsiniz sonar ENTER tu una bas n ve de erleri kaydedin. START / STOP dü mesine bas n nab z aparat na elinizi koyun ve ölçüm ba las n. NOT: Vücut ekilleri: FAT ölçüm yüzde oran na göre 9 tip vücut vard r. 1. tip %5 ten %9 a. 2. tip %10 dan %14 e. 3 tip %15 ten %19 a. 4 tip %20 den %24 e. 5. tip %25 ten %29 a. 6. tip %30 dan %34 e. 7. tip %35 ten %39 a. 8. tip %40 tan 44 a. 9. tip %45 ten %50 ye. BMR: Basal Metabolizma Oran BMI: Vücut Endeksi START / STOP dü mesine bas n ve ana menüye dönün. HEDEF KALP ORANI Program HEDEF kalp oran için Parametreleri Ayarlama TARGET H.R. seçmek için UP ve DOWN tu lar n kullan n z ve ENTER tu una bas n z. lk parametre olarak Time lambas yanar sonra UP ve DOWN tu lar n kullanarak bir de er giriniz. Sonra ENTER tu una bas p de erleri kaydedip bir sonraki parametreye geçiniz. (E er mode olarak zaman seçerseniz bir sonraki parametrede mesafeyi seçemezsiniz.) Bütün parametrelere bitene kadar devam edin sonra START/STOP basarak çal maya ba lay n.

11 HEDEF KALP ORANI KONTROL Program Burada hedef nab z 4 seçimleri vard r; HRC - 55% HRC - 65% HRC - 75% HRC - 85% TARGET H.R= 60% of (220-AGE) TARGET H.R= 60% of (220-AGE) TARGET H.R= 75% of (220-AGE) TARGET H.R= 85% of (220-AGE) KALP ORANI KONTROL için Parametreleri Ayarlama One of Heart Rate Control Program, seçmek için UP ve DOWN tu lar n kullan n z ve ENTER tu una bas n z. lk parametre olarak Time lambas yanar sonra UP ve DOWN tu lar n kullanarak bir de er giriniz. Sonra ENTER tu una bas p de erleri kaydedip bir sonraki parametreye geçiniz. (E er mode olarak zaman seçerseniz bir sonraki parametrede mesafeyi seçemezsiniz.) Bütün parametrelere bitene kadar devam edin sonra START/STOP basarak çal maya ba lay n. User Program (Kullan c Program ) 4 Kullan c program kullan c n n kendi program n belirlemesine izin verir. USER PROGRAM, seçmek için UP ve DOWN tu lar n kullan n z ve ENTER tu una bas n z. lk parametre olarak Time lambas yanar sonra UP ve DOWN tu lar n kullanarak bir de er giriniz. Sonra ENTER tu una bas p de erleri kaydedip bir sonraki parametreye geçiniz. (E er mode olarak zaman seçerseniz bir sonraki parametrede mesafeyi seçemezsiniz.) Tüm istenen parametre ile devam edin. Parametrelerin girilmesini bitirdikten sonra, level 1 yanar Seviye belirlemek için UP ve DOWN tu lar n kullan n ve bitince ENTER tu una bas n. Ba lamak için START/STOP tu una bas n.

12 Is nma ve So uma: EGZERS Z ÖNER LER Ba ar l bir egzersiz program, s nma, aerobik egzersiz ve so umay içerir. Haftada en az iki, tercihen üç kez, antrenmanlar n z aras nda bir gün dinlenerek program yap n z. Birkaç ay sonra çal malar n z haftada dört veya be e ç karabilirsiniz. Is nma antrenman n z n önemli bir parças d r ve her egzersizden önde yap lmal d r. Is nma, vücut s s n artt rarak vücudu daha etkili egzersizler için haz rlar ve kaslar n z s k la t r r, dola m ve nab z oran n z artt r r ve de tüm kaslar n za daha fazla oksijen ula t r r. Kas a r lar n azaltmak için de egzersizleri antrenman sonunda tekrar ediniz. A a da egzersiz rutininizin öncesinde ve sonras nda uygulayabilece iniz baz esneme egzersizlerini bulabilirsiniz. Ayak parmak uçlar n za dokunma: Belinizden öne do ru yava ça e ilin, ayak parmaklar n za uzan rken s rt n z ve omuzlar n z gev etmelisiniz. E ilebildi iniz kadar a a ya uzan n z ve 15 e kadar say n z Omzunuzu kald rmak: Sa omzunuzu kula n za do ru bir kez kald r n z. Daha sonra sa omzunuzu indirirken, sol omzunuzu bir kez kald r n z. ç bald rlar n gerilmesi: Dizlerinizi d a k v r p, ayak tabanlar n z bir araya getirerek ba da kurup oturunuz. Ayaklar n z kas klar n za do ru mümkün oldu unca çekiniz. Dizlerinizi nazikçe yere do ru itiniz. 15 e kadar say n z.

13 Diz arkas kiri lerinin gerilmesi: Dizlerinizi d a k v r p, ayak tabanlar n z bir araya getirerek ba da kurup oturunuz. Ayaklar n z kas klar n za do ru mümkün oldu unca çekiniz. Dizlerinizi nazikçe yere do ru itiniz.15 e kadar say n z. Yana esneme: Kollar n z yana aç n z ve onlar ba n z n üstüne kadar kald rmaya devam ediniz. Sa kolunuzu bir defa tavana do ru en üst noktaya kadar yükseltiniz. Sa yan n z n esnedi ini hissediniz. Bu hareketi sol kolunuzla da tekrar ediniz. Bald rlar esnetme: Sol aya n z sa aya n z n önünde duracak ekilde duvara do ru yaslan n z ve kollar n z öne uzat n z. Sa baca n z düz tutunuz ve sol aya n z yerden kald rmay n z, daha sonra sol baca n z bükünüz ve kalçalar n z duvara do ru hareket ettirerek ileriye yaslay n z. Yaslan n ve daha sonra di er taraf için de 15 kez tekrarlay n z. Boynunuzu çevirmek: ba n z sa a do ru bir kez yat r n z, boynunuzu sola do ru kald r n z. Daha sonra ba n z geriye do ru bir kez yat r n z, çenenizi tavana do ru kald r n z ve a z n z aç k tutmal s n z. Ba n z bir kez sola yat r n z ve son olarak ba n z bir kez gö sünüze do ru e iniz.

14 PARÇA L STES

AC8250 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC8250 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC8250 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde

Detaylı

AC7800M MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC7800M MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC7800M MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde

Detaylı

BNCH-01 AĞIRLIK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU

BNCH-01 AĞIRLIK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU BNCH-01 AĞIRLIK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU AYRINTILI DİAGRAM PARÇA LİSTESİ PARÇA NO. AÇIKLAMA ADET 1 Ağırlık koltuk profili-sağ 1 2 Ağırlık koltuk profili-sol 1 3 Destek barı 1 4 Ana ayak 1 5 Orta destek

Detaylı

AC 9290 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9290 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9290 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU MAKS MUM KULLANICI A IRLI I: 120kg GÜVENL K TAL MATLARI 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda,

Detaylı

AC 5050 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 5050 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 5050 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AZAM KULLANICI A IRLI I: 110 kg GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a okuyunuz: daki güvenlik talimatlar n 1. Ko u band kullan

Detaylı

AC 3960 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 3960 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 3960 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a daki güvenlik talimatlar n okuyunuz: 1. Ko u band kullan c lar n n tüm uyar ve önlemlere

Detaylı

AC6150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC6150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC6150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI AC6150 motorlu ko u band ile evinizde egzersize ba lamadan önce, lütfen a a talimatlar dikkatlice okuyunuz. daki AC6150 modeli sadece evde

Detaylı

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch USB KVM Switch Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch Kullanma Kılavuzu DS-11403 (2 Portlu) DS-12402 (4 Portlu) 1 NOT Bu cihaz FCC kurallarının 15. Bölümü uyarınca,

Detaylı

TAURUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

TAURUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU TAURUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekânlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

AC 9010 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9010 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9010 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta

Detaylı

HATTRICK HARMONY MANYETİK BİSİKLET KULLANMA KILAVUZU

HATTRICK HARMONY MANYETİK BİSİKLET KULLANMA KILAVUZU HATTRICK HARMONY MANYETİK BİSİKLET KULLANMA KILAVUZU MAKİNENİN MONTE EDİLMESİNDEN VE ÇALIŞTIRILMASINDAN ÖNCE AŞAĞIDAKİ UYARILARA DİKKAT EDİNİZ. 1) Makineyi kitapçıkta bulunan tarifle birebir aynı olacak

Detaylı

ATLAS MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ATLAS MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ATLAS MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde kullanmak

Detaylı

AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Ciddi yaralanma risklerini azaltmak için, ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1- Bu kondisyon aleti

Detaylı

Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu

Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş 2. Kurulum 2.1. Bağlantı Şeması 2.2. Gidon Elemanlarının Montajı 2.3. Magicpie4 Arka Teker Montajı 2.4. Smartpie4 Ön Teker Montajı 2.5.

Detaylı

ICEBERG MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

ICEBERG MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ICEBERG MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU Emniyet Talimatlar Activa-Iceberg Ko u band ile evinizde egzersize ba lamadan önce, lütfen talimatlar dikkatlice okuyunuz. Activa-Iceberg modeli sadece evde

Detaylı

Ö nemli Güvenlik Bilgileri

Ö nemli Güvenlik Bilgileri Ö NEMLİ BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE LÜTFEN BU KILAVUZU İYİCE OKUYUNUZ! Ö nemli Güvenlik Bilgileri Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkür ederiz.bu kılavuzu iyice okuyunuz ve her zaman yanınızda bulundurunuz.

Detaylı

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ANA EKRAN Makinenin şalteri açıldığında 5 sn boyunca açılış ekranı gelir. Daha sonra ana ekrana geçilir. Bu ekranda

Detaylı

ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için Ko u Band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon

Detaylı

AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti

Detaylı

MK-200 MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU

MK-200 MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU MK-200 MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU 1 ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Aleti kullanmadan önce bu kılavuzu iyice okuyunuz. UYARI: Egzersize başlamadan önce doktorunuza danışınız. Özellikle daha önce düzenli

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Falcon A Type Model FM Transmitter için geçerlidir

Bu kullanma kılavuzu Falcon A Type Model FM Transmitter için geçerlidir falcon a type Bu kullanma kılavuzu Falcon A Type Model FM Transmitter için geçerlidir DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir.

Detaylı

ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için Ko u Band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon

Detaylı

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu 2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya baģlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. Ġleride referans olması için kullanma talimatını

Detaylı

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım ELEKTRĐKLĐ OCAK TR Kurulum Kullanım Bakım Sayın Müşterimiz! Size teşekkür eder, yaptığınız seçimden dolayı da tebrik ederiz. Dikkatle tasarlanmış, en yüksek kaliteye sahip malzemelere göre imal edilmiş

Detaylı

CB7500 SPINBIKE KULLANMA KILAVUZU

CB7500 SPINBIKE KULLANMA KILAVUZU CB7500 SPINBIKE KULLANMA KILAVUZU Güvenlik Önlemleri. Egzersiz programınıza başlamadan önce en uygun antrenman için doktorunuza başvurun. Uyarı: Hatalı/aşırı antrenman yaralanmalara neden olabilir. Rahatsız

Detaylı

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ 1 A. Önemli Güvenlik Uyarıları ve Kullanım Önerileri Mini Kondisyon Bisikletinizi kullanmadan önce bu kılavuzdaki bütün talimatları okuyunuz. Kullanım öncesi bütün uyarı

Detaylı

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1 1. Ürün Açıklaması Testo 417 Testo 416 Pervane Prob Ekran Kontrol tuşları Pil kompartmanı Servis kompartmanı Cihazı açma /

Detaylı

AC 9020 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9020 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9020 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AZAM KULLANICI A IRLI I: 120 kg GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a okuyunuz: daki güvenlik talimatlar n 1. Ko u band kullan

Detaylı

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA TEMİZ SU DALGIÇ POMPA MODEL RTM860 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 1 CİHAZIN ÜNİTELERİ HORTUM BAĞLANTISI POMPA EMİŞ TABANI ELEKTRİK KABLOSU ÇALIŞTIRMA ANAHTARI Teknik Özellikler Ana voltaj 230 V Frekans 50

Detaylı

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016 Hızlı Başlangıç Rehberi Türkçe VTE-1016 7025693 1 Artık başlayabiliriz! Kontrol cihazınızı PlayStation TV sisteminize bağlama PS TV sisteminizle birlikte DUALSHOCK 3 veya DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazınızı

Detaylı

Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ

Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkürler. Bu el kitabının tamamını okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz.

Detaylı

elero SoloTel Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z!

elero SoloTel Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z! SoloTel elero Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z! elero GmbH Antriebstechnik Linsenhofer Str. 59 63 D-72660 Beuren info@elero.de www.elero.com 309400 Nr. 18 101.5401/0305 çerik Güvenlik

Detaylı

1 Semboller. 3 Kurallara Uygun Kullanım. 4 Önceden Görülebilen Hatalı Kullanım Şekli. 2 Emniyet ve Tehlikeler. 1.1 İkaz Bilgileri. 1.

1 Semboller. 3 Kurallara Uygun Kullanım. 4 Önceden Görülebilen Hatalı Kullanım Şekli. 2 Emniyet ve Tehlikeler. 1.1 İkaz Bilgileri. 1. A 1 2 B 3 G H 4 C 7 5 6 I J D 8 9 10 11 12 13 12 13 K 14 E F 1 Semboller 1.1 İkaz Bilgileri İkaz bilgileri, tehlikenin niteliğine bağlı olarak aşağıda belirtilen terimlerle ifade edilmektedir: Dikkat,

Detaylı

AC 9030 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9030 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9030 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU MAKS MUM KULLANICI A IRLI I: 130 kg GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a daki güvenlik talimatlar n okuyunuz: 1. Ko u band

Detaylı

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU testo 511 testo AG Endüsiyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 2 testo kısa kullanım kılavuzu 511 testo kısa kullanım kılavuzu 511 1. Koruma kapağı:

Detaylı

CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz.

CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI

ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI OTOMAT K E M AYARLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar a a daki uyar lar okuyunuz. kar ya kalmamak için

Detaylı

7 nci Hava Kuvvet Komutanlığı. Eğitim Dökümanları

7 nci Hava Kuvvet Komutanlığı. Eğitim Dökümanları 7 nci Hava Kuvvet Komutanlığı Eğitim Dökümanları 1. Hafta Eğitimleri 1.7. İnişler Sayfa 1 İniş, her uçuşun sonunda mutlaka gerçekleşecektir. Harika geçen bir görevin sonunda, inişte yapılacak ufak bir

Detaylı

T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat

T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat ÖZELLİKLER ÜRÜN SPEFİKASYONU UYGULAMA T8400C, T8401C standart termostatları ile 24V AC ısıtma-soğutma sistemlerinin tek-kademe kontrolu sağlanır. Isıtma-soğutma

Detaylı

AL-5000 ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU

AL-5000 ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU AL-5000 ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU 1 ÖNEMLİ BİLGİLER - LÜTFEN OKUYUNUZ.. Herhangi bir egzersiz proğramına başlamadan önce doktorunuza danışınız.doktorunuzu mevcut form seviyenizi değerlendirip

Detaylı

CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu

CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Telif hakkı yasalarının izin verdiği durumlar dışında,

Detaylı

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri RG36F3/BGEF İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda... 1 Uzaktan Kumandanın Özellikleri... 2 Fonksiyon düğmeleri... 3 LCD göstergeleri... 4 Düğmelerin kullanımı...

Detaylı

KP-1200 DİKEY BİSİKLET

KP-1200 DİKEY BİSİKLET KP-1200 DİKEY BİSİKLET Türkçe KP Serisi Kullanım Kılavuzu İÇERİK ÜRÜN GÜVENLİĞİ----------------------------------------------------------1 KURULUM ARAÇLARI-------------------------------------------------------2

Detaylı

KWorld PlusTV Hybrid Stick

KWorld PlusTV Hybrid Stick KWorld PlusTV Hybrid Stick PlusTV Hybrid Stick Kurulum Kılavuzu İçindekiler V1.3 Bölüm 1 : PlusTV Hybrid Stick Donanım Kurulumu...2 1.1 Paket İçeriği...2 1.2 Sistem Gereksinimleri...2 1.3 Donanımı Kurulumu...2

Detaylı

MD-3100 USB ADSL MODEM A B C D. Bilgisayarı açın Kurulum CD-ROM unu takın AÇIK. 2 Sürücüyü kurun. 3 Hiçbir işlem gerekmiyor 4

MD-3100 USB ADSL MODEM A B C D. Bilgisayarı açın Kurulum CD-ROM unu takın AÇIK. 2 Sürücüyü kurun. 3 Hiçbir işlem gerekmiyor 4 MD-300 USB ADSL MODEM Ürün bilgileri A. Güç göstergesi (açık: USB ve PC bağlantısı açık / kapalı: bağlantı yok veya PC kapalı B. ADSL LINK göstergesi (yanıp sönüyor: ADSL hattı aranıyor / sürekli yanıyor:

Detaylı

Okumufl / Mete (Ed.) Anne Babalar için Do uma Haz rl k / Sa l k Profesyonelleri için Rehber 16.5 x 24 cm, XIV + 210 Sayfa ISBN 978-975-8882-31-1

Okumufl / Mete (Ed.) Anne Babalar için Do uma Haz rl k / Sa l k Profesyonelleri için Rehber 16.5 x 24 cm, XIV + 210 Sayfa ISBN 978-975-8882-31-1 Deomed Medikal Yay nc l k Okumufl / Mete (Ed.) Anne Babalar için Do uma Haz rl k / Sa l k Profesyonelleri için Rehber 16.5 x 24 cm, XIV + 210 Sayfa ISBN 978-975-8882-31-1 Birinci bask Deomed, 2009. 62

Detaylı

COLORADO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

COLORADO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU COLORADO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI Activa-Colorado motorlu ko u band ile evinizde egzersize ba lamadan önce, lütfen talimatlar dikkatlice okuyunuz. Activa-Colorado modeli

Detaylı

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 23 YASAL BİLGİLER Telif Hakkı 2014 ZTE CORPORATION. Tüm hakları saklıdır. Bu yayının hiçbir bölümü ZTE Corporation'ın önceden yazılı izni olmadan fotokopi

Detaylı

ARAÇLAR

ARAÇLAR İÇERİK ÜRÜN GÜVENLİĞİ----------------------------------------------------------1 KURULUM ARAÇLARI-------------------------------------------------------2 PARÇA LİSTESİ--------------------------------------------------------------

Detaylı

Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin.

Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin. Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin. Cihazın ön tarafında orta kısımda 2 adet aralık tuşu yer

Detaylı

AC 3995 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 3995 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 3995 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a daki güvenlik talimatlar n okuyunuz: 1. Ko u band kullan c lar n n tüm uyar ve önlemlere

Detaylı

4P359542-2G. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A42> Montaj Kılavuzu

4P359542-2G. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A42> Montaj Kılavuzu 4P359542-2G Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Montaj Kılavuzu Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Kurulum Kılavuzu Ana sayfa: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com Özellikler, ayar

Detaylı

MK-300 MEKİK SEHPASI KULLANIM KILAVUZU

MK-300 MEKİK SEHPASI KULLANIM KILAVUZU MK-300 MEKİK SEHPASI KULLANIM KILAVUZU 1 1. AYRINTILI DİAGRAM: 25 11 24 6R 23 22 6L 11 5 23 19 20 22 27 31 30 18 30 19 18 10 20 15 14 13 16 17 7 4 26 17 16 1 21 12 21 20 29 28 13 10 18 19 14 2 8 8 3 12

Detaylı

BULUŞ BİLDİRİM FORMU / APARAT

BULUŞ BİLDİRİM FORMU / APARAT Sayfa 1/ 6 / APARAT Bu forma uygun olarak yapacağınız çalışma, Buluşunuzun tarafımızdan en iyi şekilde tanımlanabilmesi ve İleride hukuk önünde istenen korumanın elde edebilmesi için temel teşkil edecektir.

Detaylı

DIGITAL BODY WEIGHT SCALES PS 4110

DIGITAL BODY WEIGHT SCALES PS 4110 DIGITAL BODY WEIGHT SCALES PS 4110 DE EN TR ES FR HR PL A B E D C 3 DEUTSCH 05-11 ENGLISH 12-17 TÜRKÇE 18-23 ESPAÑOL 24-29 FRANÇAIS 30-35 HRVATSKI 36-41 POLSKI 42-47 4 GÜVENLİK VE KURULUM Lütfen cihazı

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8 Kullanım Kılavuzu İçindekiler İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3 MONTAJ o Koşullar 4 o Musluğa su bağlantısının yapılması 4 Kullanım o Kuru buhar ile temizleme

Detaylı

AN-500 FLASH POINT (Full Digital Tam Otomatik) (Kapalı Tip Alevlenme Noktası Tayin Cıhazı tanıtımı)

AN-500 FLASH POINT (Full Digital Tam Otomatik) (Kapalı Tip Alevlenme Noktası Tayin Cıhazı tanıtımı) AN-500 FLASH POINT (Full Digital Tam Otomatik) (Kapalı Tip Alevlenme Noktası Tayin Cıhazı tanıtımı) 1. LCD Grafik ekran. 2. Parlama (yanma) lambası. 3. Preset (ayarlar) düğmesi, bas değiştir, 4. Isıtma

Detaylı

IBM System Storage. EXN4000 Kuruluş ve Ayar Yönergeleri

IBM System Storage. EXN4000 Kuruluş ve Ayar Yönergeleri IBM System Storage EXN4000 Kuruluş ve Ayar Yönergeleri TM Bu belge, IBM System Storage EXN4000 depolama genişletme birimine ilişkin kuruluş ve ayar yönergelerini içerir. EXN4000 ürününe ilişkin ek bilgileri

Detaylı

ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI

ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI OTOMAT K E M AYARLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar a a daki uyar lar okuyunuz. kar ya kalmamak için

Detaylı

ISTRUZIONI DI MONTAGGIO DELLE LAVATRICI INTEGRABILI ASSEMBLY INSTRUCTIONS FOR BUILT-IN WASHING MACHINES MONTAGEANLEITUNG FÜR EINBAUBAREWASCHMASCHINEN

ISTRUZIONI DI MONTAGGIO DELLE LAVATRICI INTEGRABILI ASSEMBLY INSTRUCTIONS FOR BUILT-IN WASHING MACHINES MONTAGEANLEITUNG FÜR EINBAUBAREWASCHMASCHINEN ISTRUZIONI DI MONTAGGIO DELLE LAVATRICI INTEGRABILI ASSEMBLY INSTRUCTIONS FOR BUILT-IN WASHING MACHINES MONTAGEANLEITUNG FÜR EINBAUBAREWASCHMASCHINEN INSTRUCTIONS DE MONTAGE DES LAVE-LINGE INTÉGRABLES

Detaylı

KULLANICI KILAVUZU SORULAR? DİKKAT. Model No. NTEVEL75012.0 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki alana yazın. Seri Numarası Etiketi

KULLANICI KILAVUZU SORULAR? DİKKAT. Model No. NTEVEL75012.0 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki alana yazın. Seri Numarası Etiketi Model No. NTEVEL75012.0 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki alana yazın. KULLANICI KILAVUZU Seri Numarası Etiketi SORULAR? Sorularınız veya hasarlı veya eksik parçalar için, lütfen ürünü

Detaylı

BÖLÜM 6 DC Kompunt Motor Testleri

BÖLÜM 6 DC Kompunt Motor Testleri BÖLÜM 6 DC Kompunt Motor Testleri 6-1 DENEY 6-1 Düz Kompunt Motorun Ba lant ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ Testler tamamland ktan sonra DC Düz kompunt motorun ba lant s ve motorun devir yönü kontrolü konusunda

Detaylı

BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu. Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz.

BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu. Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. Tanıtım Oto güvenlik koltuğu vücut anatomisine uygun tasarımı ve fonksiyonları ile çocuğunuz içindeyken maksimum güvenlik ve konfor sağlar. BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto güvenlik

Detaylı

ve Menüleri Özelleştirmek, Sistem Ayarlarını Değiştirmek

ve Menüleri Özelleştirmek, Sistem Ayarlarını Değiştirmek Masaüstünü ve Menüleri Özelleştirmek ve Sistem Ayarlarnıı Değiştirmek 36 4 Masaüstünü ve Menüleri Özelleştirmek, Sistem Ayarlarını Değiştirmek Bu bölümde Görev Çubuğu Özelliklerini kullanarak, Görev Çubuğu

Detaylı

GARANTİ 2 YIL VESTEL WAKE UP DESIGNER ÇALAR SAATLİ RADYO KULLANIM KILAVUZU

GARANTİ 2 YIL VESTEL WAKE UP DESIGNER ÇALAR SAATLİ RADYO KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL WAKE UP DESIGNER ÇALAR SAATLİ RADYO KULLANIM KILAVUZU SAATL RADYO KULLANIM KILAVUZU Ayd nlatmal Gösterge Alarm veya Radyo AM/FM Radyo Al c s Erteleme fonksiyonu (5 dakika daha uyumak

Detaylı

: WEST SOUND : TKS 207 S WEST SOUND TKS 207 S PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI:

: WEST SOUND : TKS 207 S WEST SOUND TKS 207 S PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: MARKA : WEST SOUND MODEL : TKS 207 S ÜRÜN CİNSİ : PROGRAMLI OKUL SAATİ WEST SOUND TKS 207 S PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: Okullar, Dershaneler, Fabrikalar, Halı sahalar vb. alanlarda kullanılmaktadır.

Detaylı

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız

Detaylı

XG18819 İtmeli Bisiklet Kullanım Kılavuzu

XG18819 İtmeli Bisiklet Kullanım Kılavuzu XG18819 İtmeli Bisiklet Kullanım Kılavuzu Kontrollü bisikletinizi monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma

Detaylı

Emzirirken Bebe imi Nas l Tutmal m?

Emzirirken Bebe imi Nas l Tutmal m? DO RU EMZ RME TEKN KLER Memenizi ba parmak tepede ve dört parmak a da J eklinde tutarak destekleyin. Parmaklar z areolan n gerisinde olmal r. lk günlerde ya da gö üsler çok büyük ise tüm emzirme boyunca

Detaylı

F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Ürünün Parçaları: 1-

Detaylı

MD8562/8562D. 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance

MD8562/8562D. 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance MD8562/8562D 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Çalıştırma

Detaylı

C VC VLER N KONFORU NEDEN ÖNEML D R?

C VC VLER N KONFORU NEDEN ÖNEML D R? Civciv Konforunun Kontrolü C VC V KONFORU NEDEN ÖNEML D R? Civcivler yumurtadan ç karken, vücut s lar n kontrol etme yetisine sahip de ildir. Civcivler için do ru bekletme s cakl, hava h z na ve neme ba

Detaylı

testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu

testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu 2 1 İçindekiler 1 İçindekiler...3 2 Güvenlik ve çevre...4 2.1. Doküman hakkında...4 2.2. Güvenliği sağlama...4 2.3. Çevreyi koruma...5

Detaylı

SORULARINIZ İÇİN KULLANICI KILAVUZU. Web sitemizi ziyaret edin: www.iconsupport.eu DİKKAT. Model No. : PFIVEL85712.1 Seri No. Seri numarası etiketi

SORULARINIZ İÇİN KULLANICI KILAVUZU. Web sitemizi ziyaret edin: www.iconsupport.eu DİKKAT. Model No. : PFIVEL85712.1 Seri No. Seri numarası etiketi Model No. : PFIVEL857. Seri No KULLANICI KILAVUZU Seri numarası etiketi Referans için yukarıdaki boşluğa seri numarasını yazın. SORULARINIZ İÇİN Herhangi bir sorunuz veya eksik parça varsa, lütfen bizimle

Detaylı

DENEY DC Gerilim Ölçümü

DENEY DC Gerilim Ölçümü DENEY DC Gerilim Ölçümü DENEY N AMACI 1. DC gerilimin nas l ölçüldü ünü ö renmek. 2. KL-22001 Deney Düzene ini tan mak. 3. Voltmetrenin nas l kullan ld n ö renmek. GENEL B LG LER Devre eleman üzerinden

Detaylı

LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz.

LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. İleride referans olabilmesi için kullanma talimatını saklı tutunuz.

Detaylı

DOMYOS marka bir ürün seçtiniz ve bize güvendiğiniz için teşekkür ederiz. İster spora yeni başlayan birisi olun, ister üst düzey bir sporcu, DOMYOS fizik kondisyonunuzu korumanızı veya geliştirmenizi sağlayan

Detaylı

Yoga. Beden Ruh ile Bulufluyor

Yoga. Beden Ruh ile Bulufluyor Beden Ruh ile Bulufluyor Düzenli bir flekilde Yoga Hareketleri (Asanalar) yapan bir insan sadece her bir kas n esnetip güçlendirmekle kalmaz ayn zamanda daha iyi uyur metabolizmas n gelifltirir ve ideal

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri 2 Makinaya farklı bakış açıları sayesinde uzun veya kısa boylu operatör oturarak ya da ayakta çalışabilir - Rittal taşıyıcı kol sistemleriyle izleme ve kumanda

Detaylı

KULLANICI KILAVUZU SORULARINIZ İÇİN. Web sitemizi ziyaret edin www.iconsupport.eu DİKKAT. Model No. PFIVEX87212.0 Seri No.: Seri No.

KULLANICI KILAVUZU SORULARINIZ İÇİN. Web sitemizi ziyaret edin www.iconsupport.eu DİKKAT. Model No. PFIVEX87212.0 Seri No.: Seri No. Model No. PFIVEX87.0 Seri No.: KULLANICI KILAVUZU Seri No. Etiketi Referans için yukarıdaki boşluğa seri numarasını yazın. SORULARINIZ İÇİN Herhangi bir sorunuz veya eksik parça varsa, lütfen bizimle irtibat

Detaylı

Dermokozmetik nedir? Acaba doğru kullanıyor muyum?

Dermokozmetik nedir? Acaba doğru kullanıyor muyum? Dermokozmetik nedir? Acaba doğru kullanıyor muyum? DERMOKOZMETİK NEDİR? NE DEĞİLDİR? Kozmetik kelimesi hepimizin bildiği bir kavramdır. Dermokozmetik de öyle midir? Peki dermokozmetik kavramı ve dermokozmetik

Detaylı

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU TEKNİK VERİLER 1. Çalışma voltajı: 3V ±0,2V (DC) 2. Yük Akımı: 5 A 3. Hassasiyet: ± 0,5 ºC 4. Sıcaklık ayar aralığı: 10ºC - 30ºC 5. Zamanlama Hatası: 1%

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI 1. Cihazı kullanmadan önce lütfen talimatları okuyunuz. 2. Cihazı kullanmaya başlamadan önce evinizdeki voltaj değeri ile cihazda belirtilen voltaj değerini kontrol ediniz.

Detaylı

DENEY 1 Direnç Ölçümü

DENEY 1 Direnç Ölçümü DENEY 1 Direnç Ölçümü DENEY N AMACI 1. Ohmmetrenin temel yap s n ö renmek. 2. Ohmmetre kullanarak nas l direnç ölçülece ini ö renmek. GENEL B LG LER Tüm malzemeler, bir devrede elektrik ak m ak na kar

Detaylı

Hoş Geldiniz 4. Önemli noktalar 6. Uyarılar 7. Cihaz özellikleri 8. MyLink+ Durum Göstergesi 10. MyLink+ cihazınızın çalışması 16

Hoş Geldiniz 4. Önemli noktalar 6. Uyarılar 7. Cihaz özellikleri 8. MyLink+ Durum Göstergesi 10. MyLink+ cihazınızın çalışması 16 Kullanım Kılavuzu Đçindekiler Hoş Geldiniz 4 Önemli noktalar 6 Uyarılar 7 Cihaz özellikleri 8 MyLink+ Durum Göstergesi 10 MyLink+ cihazınızın çalışması 16 MyLink+ cihazının şarj edilmesi 17 Başlarken 19

Detaylı

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ LABORATUARI YÜZEY DOLDURMA TEKNİKLERİ

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ LABORATUARI YÜZEY DOLDURMA TEKNİKLERİ İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ LABORATUARI YÜZEY DOLDURMA TEKNİKLERİ Deneyde dolu alan tarama dönüşümünün nasıl yapıldığı anlatılacaktır. Dolu alan tarama

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ

ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkürler. Bu el kitabının tamamını okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz. 1. Aleti monte etmeden ve kullanmadan önce bu el kitabının iyice okunması

Detaylı

BQ360 Modbus Dijital Giriş 24 Kanal. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.2 01.02.2016 BQTEK

BQ360 Modbus Dijital Giriş 24 Kanal. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.2 01.02.2016 BQTEK Modbus Dijital Giriş 24 Kanal Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.2 01.02.2016 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Genel Görünüm... 4 2.3 Cihaz Boyutları...

Detaylı

D-Link DSL-2640U Kablosuz N ADSL2+ Router (D-SmartNet Kullan c lar için) KOLAY KURULUM KILAVUZU

D-Link DSL-2640U Kablosuz N ADSL2+ Router (D-SmartNet Kullan c lar için) KOLAY KURULUM KILAVUZU D-Link DSL-2640U Kablosuz N ADSL2+ Router (D-SmartNet Kullan c lar için) KOLAY KURULUM KILAVUZU PAKET ÇER * DSL-2640NRU ADSL2+ Router * Güç Adaptörü *Ay r c (Splitter) * CD-ROM ve Kullan m K lavuzu * ADSL

Detaylı

SP-5500 Manyetik Bisiklet KULLANMA KILAVUZU

SP-5500 Manyetik Bisiklet KULLANMA KILAVUZU SP-5500 Manyetik Bisiklet KULLANMA KILAVUZU ÖNEMLİ! Lütfen bu ürünü kullanmadan once bütün talimatları dikkatlice okuyunuz. Bu kitapçığı daha sonraki referanslar için muhafaza ediniz. Bu ürünün özellikleri

Detaylı

C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı

C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı Ürün bilgileri Alıcı Fare Miniklavye A: Gösterge B: Bağlantı düğmesi Kurulum C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı H: Pil yuvası I: Bağlantı

Detaylı

Egzersizler FIZIK TEDAVI. Önce ve Sonra. Doğumdan. Turkish

Egzersizler FIZIK TEDAVI. Önce ve Sonra. Doğumdan. Turkish Egzersizler Doğumdan Önce ve Sonra FIZIK TEDAVI Turkish İçindekiler Hamilelik sırasında güvenli egzersizler 1 Doğumdan sonraki egzersizler 2 Boyun egzersizleri 3 Sırt gerdirme 3 Karın kasları ayrışması

Detaylı

1. Yapılan ayarları kontrol etmek 2. Hataların doğru anlaşıldığından emin olmak 3. Donanıma uygun işletim sistemini belirlemek İŞLEM ANALİZ FORMU

1. Yapılan ayarları kontrol etmek 2. Hataların doğru anlaşıldığından emin olmak 3. Donanıma uygun işletim sistemini belirlemek İŞLEM ANALİZ FORMU MESLEĞİN ADI Bilişim Teknolojileri İŞLEMİN ADI Bilgisayarın ilk açılış ayarlarını İŞLEM NUMARASI 2.1 İşletim sisteminin kurulumunu Montajı tamamlanmış bilgisayar, klavye, fare, monitör Sistemin ilk açılış

Detaylı

Dell PowerVault MD3400/3420/3800i/3820i/3800f/3820f Depolama Dizileri Başlangıç Kılavuzu

Dell PowerVault MD3400/3420/3800i/3820i/3800f/3820f Depolama Dizileri Başlangıç Kılavuzu Dell PowerVault MD3400/3420/3800i/3820i/3800f/3820f Depolama Dizileri Başlangıç Kılavuzu Resmi Model: E03J and E04J Series Resmi Tip: E03J001 and E04J001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT:

Detaylı

OBEZİTE VE FİZİKSEL AKTİVİTE EĞİTİM MODÜLLERİ

OBEZİTE VE FİZİKSEL AKTİVİTE EĞİTİM MODÜLLERİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TEMEL SAĞLIK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ HAYAT PROGRAMI (2010-2014) Halk eğitimleri için OBEZİTE VE FİZİKSEL AKTİVİTE EĞİTİM MODÜLLERİ Ankara

Detaylı

DENEY 6-3 DC Düz Kompunt Motorun Devir Say s Kontrolü

DENEY 6-3 DC Düz Kompunt Motorun Devir Say s Kontrolü DENEY 6-3 DC Düz Kompunt Motorun Devir Say s Kontrolü AMAÇ Testler tamamland ktan sonra DC Düz kompunt motorun devir say s kontrolü konusunda yeterli bilgiye sahip olunabilecektir. GEREKL TEÇH ZAT Adet

Detaylı

Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20

Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20 Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20 ÜRETİCİ FİRMA BİLGİLERİ : HİSTORY LTD STİ. AYAZ ELEKTRONİK BİLGİSAYAR SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. Www.ayazshop.com bilgi@ayazshop.com Tel: +90 212 6909894 avcılar

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation şirketinin tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer

Detaylı

KULLANICI KILAVUZU SORULARINIZ İÇİN. Web sitemizi ziyaret edin www.iconsupport.eu DİKKAT. Model No. PFIVEX87214.0 Seri No.: Seri No.

KULLANICI KILAVUZU SORULARINIZ İÇİN. Web sitemizi ziyaret edin www.iconsupport.eu DİKKAT. Model No. PFIVEX87214.0 Seri No.: Seri No. Model No. PFIVEX874.0 Seri No.: KULLANICI KILAVUZU SORULARINIZ İÇİN Herhangi bir sorunuz veya eksik parça varsa, lütfen bizimle irtibat kurun: Türkiye Tel: +40 59 786 Web sitesi: www.iconsupport.eu E-posta:

Detaylı